A Monara-Völgy

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Kedd Ápr. 19 2016, 10:18

//Bocsi a késésért.//


A támadásod zömében siker koronázta. Sok chakrádat emésztette fel a köd létrehozása, de amennyiben te jól tudsz benne navigálni úgy nagy előnyre tettél szert ellenfeleiddel szembe. Viszont a banditák sem voltak teljesen gyökerek, mihelyt a köd körbeölelte őket védekező pozíciót vettek fel.  A 10 elhajított shurikenedből hét célba ért és öt embert ki is végzett. Ezt követően a furgetest jutsuval növelted meg a sebességed és maradék ellenfeleidre a kunai késekkel támadtál. Mind a négy kunaiod célba talált és plusz három embert segítettél át a túlvilágra ám a negyedik fickónál valami érdekes dolog történt. A kunai ott is célba ért méghozzá pont a szívéhez, viszont ahelyett hogy meghalt volna, egyszerűen csak mintha folyékony állaggá vált volna a teste, egy két szikra még látszott majd felrobbant. A robbanás keltette légnyomástól egy pár két méter sugarú körben feloszlott a köd, és most újfent az előbb felrobbanni látott ellenfél lépet a kör középpontjába.
- Na mi a helyzet? Úgy látszik kevesebb emberrel kell osztoznom a zsákmányon mi?- Mosolyodott el a férfi. Kezében egy katana pihent és bár ne, vett fel védekező állást biztos lehetsz benne, hogy nagyon is éberen figyel.


Chakrád: 49% Az általad írt 50% felhasználása a jutsuhoz és egy kevés a fürge testre.
Állapotod: 90% Semmilyen sérülés nincs rajtad, ám a sok charka felhasználását fizikailag is megérezted és erős fáradságot érzel magadon.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Kedd Ápr. 19 2016, 15:52

//Ugyan, semmi gond. Very Happy//


~Mi volt ez? Ez az ember most felrobbant? Nyugodjunk le. Erről hallottam otthon, ez lenne a víz klón technika? És mi volt ez a robbanás?~ Megdermedve néztem az ellenfelemre, közben nagyot nyelve próbáltam bármi értelmeset kitalálni. ~És ha nem víz klón volt? Ha a teste folyékonnyá tud válni? Akkor vágdoshatom napestig. Bár ez eléggé valószínűtlen. Frontálisan támadni hülyeség lenne. Mi van ha ez sem az igazi és csak arra vár hogy támadásommal kiszolgáltatott helyzetbe kerüljek.~ Közelben lévő egyik áldozatomból kiszedem az egyik kunaiomat, miközben a ködbe igyekezek vissza. Már ami megmaradt belőle, mindenesetre így kettővel tudok megindulni felé. Ugyan úgy az ujjaimra veszem őket, majd a megmaradt ködbe rejtőzök. Hang alapján megpróbálom igazolni vagy cáfolni korábbi feltételezésem, miszerint lehet hogy ez nem is az igazi, csak egy újabb másolat. Közben kitöltöm a ködben keletkezett lyukat és megerősítem azt. Ez remélhetőleg sokkal kevesebb csakrámat emészti majd el mint az előző mutatványom. Amennyiben kiderül, hogy nincs más rajta kívül a közelben, és úgy vélhetem, hogy ő az igazi úgy létrehozok két klónt akik elterelésre szolgálnak, majd megpróbálok az oldalába kerülni egy fürge test technika használatával. Az egyik klónom innen támadást szimulál, majd az egyik kunait felé dobom és becélzom megpróbálva beetetni hogy a, csak nagyjából 1m-re észlelt klón valódi, majd az előbbi technika ismétlésével mögé kerülök és onnan is becélzom míg a kardja védekezésre áll, vagy elugrása következtében még nem elég biztos a talajfogása vagy nincs még felkészülve a támadás fogadására. Itt ismét egy klónt küldök. Ezen utolsó támadásomat követve két utolsó shunshint alkalmazva a másik oldalára kerülök majd ahogy a klón a látóterébe ér a másik fürge testtel oda termek és egy szúrást indítok, megpróbálva megzavarni őt. Miközben "körbetáncolom" ellenségem, azokat a kunaiokat és shurikeneket felkapom, amikkel összefutok mozgásom közben majd ezeket annak függvényében használom, hogy mennyit tudtam felkapni. (pl: Ha feltudok venni még 2 kunait meg 2 shurikent, akkor mikor az első klónt meglátja fogom eldobni felé őket, felhíva a figyelmet a mozgásra amit a dobások közben végzek. Ám az utolsó kunaiom a második klón mögül dobom el, ezzel felhívva rá a figyelmet és biztosabbá tenni végső támadásom sikerét)  Viszont, ha nem ő az eredeti akkor ugyan ezzel a taktikával az eredetit veszem célba. Azzal a különbséggel, hogy nem tudok felvenni annyi eszközt az emberekből.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Szer. Ápr. 27 2016, 01:25

//Újfent bocsesz a késésért. Na itt már vannak izgalmak ezért gyorsan elmondom, miként szoktam eldönteni, hogy ki hogyan jár jól az én harcaimban. Az érdekesebb dolgoknál mindig dobok itthon 2 hatoldalú kockával minél közelebbi számot dobok neked a 12 hez annál jobban jársz míg minél kisebbet annál rosszabbul. Amikor dobok akkor ilyen offtopick jel közé beírom mennyire volt szerencséd.A férfi csak mosolygott és várt rád. A legijesztőbb talán az volt benne, hogy téged a köd ölelt össze mégis egyenesen rád vagy feléd nézet. Kétség sem fért hozzá, hogy ő az igazi. Lélegzett, és a beszédkor generált hang is belőle áradt. Hamar bezártad a ködöt, amit a robbanás generált, és a fegyverek magadhoz vétele után újabb rohamba kezdtél. A fürgetest jutsunak hála sebességet a sokszorosára nőt, és lassan ellenfeled három klón közelítette meg és négy fegyver. A klónokra egy szempillantásnyi figyelmet sem szentelt a fegyvereidet pedig a kardjával mind elhárította, látszólag könnyedén. Ezt követően folytattad a tervedet és igyekeztél még fegyverhez jutni. 3 shurikent ki is kaptál egy-egy áldozatodból ám amikor a negyedik alakhoz értél kellemetlen meglepetésbe lett részed. Úgy tűnik nem voltál elég figyelmes, hisz nem csak 1 ellenfeled élte túl //ha nem hiszed olvasd vissza az előző postom 2 túlélő van Very Happy// és pont ahhoz érkeztél aki bár a földön feküdt jobb vállában a dobócsillagod de nagyon is élt. //8// Elég váratlanul ért téged, hogy az ellenfeleid listája egy fővel növekedett és a földön fekvő fickó ki is használta ezt az alkalmat amikor odaértél, egy gyors mozdulattal megpróbálta elmetszeni a torkod. Szerencsére még időben kapcsoltál, így célt tévesztett, de a mellkasodon így is keletkezett egy fél centiméter mély és egy deciméter hosszú seb amiből intenzíven szivárgott a véred. Kétség sem fér hozzá, hogy ezt össze kell majd varni. Újfent a köd menedékébe ugrottál, hogy legyen időd újragondolni a lehetőségeid. Annyi előnye azért volt a dolgoknak, hogy plusz három shuriken került hozzád.
- Kagura! Sikerült megvágnom, de megint vissza ment a kurva ködébe. Semmit sem látok, és a jobb kezem elégé odavan.-
- Szokásosan bölcs vagy Imoki. Mond csak el az ellenfelednek az állapotodat. Mondjuk nem zavar ha kivégez téged is annál kevesebb helyre megy a zsákmány. Az elején féltem, hogy rossz ötlet ha nem szolok nektek a veszélyről, ki tudja milyen fenegyerek van itt. De ezt a csótányt könnyűszerrel eltaposom, és belőle kiindulva a társa sem lehet egy nagyszám.- Érkezett a katanás fickó magabiztos válasza.
- Te tudtál róla te rohadék és hagytad meghalni a többieket. Na megálj remélem kinyír ez a kölyök. GYEREK HALLASZ?- Váltott át kiáltásba.- VIGYÁZ VELE MERT KÉPES LÁTNI AZ EM...- Eddig tudtam mondani, mert a másik fickó hamar felkapott a földről egy kunait amit felé dobtál pár másodperce és most egyenesen a tőle kb 10 méterre lévő társa fejébe dobta anélkül hogy odanézett volna. Nem mintha a ködtől túl sokat látott.
- Milyen kellemetlen alak. Na de fiú...- nézet újra rád - én nem neheztelek rád pont kapóra jöttél. Ha van eszed elmenekülsz. Még egy támadás ellenem és kivégezlek mint egy kutyát.- Most már rajtad állt a sor mitévő leszel.


Állapotod: 70% Mellkasodon erős véges, folyton szivárgó vérrel. Plusz erőteljes fáradság a sok chakra használattól. A levegőt nehezebben veszed és a mozgás most már fájdalom is kíséri.
Chakra: 37% Előző technikák, fürge test, klón jutsu, a köd kiegészítése.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Szer. Ápr. 27 2016, 02:09

//Semmi gond, nem hajt senki. Viszont most tényleg megszívtam ezzel a megmaradt emberrel. Sajnos ezt mint user tévesztettem el de Zau is simán beleszaladt volna, ha csak azt nézzük. Az ok pedig egyszerű, nem figyelmetlenség, csak számolási zavar elég durván. Very Happy Minden esetre jó módszer ez. Ha pedig egy kalandos volt a kari akkor sajnálattal fogadom, de ez van, én hibám. Very Happy// 
Miután a figyelembe nem vett túlélő markából sikerült magam kiszedni, újból a ködöm menedékébe bújtam. Mellkasomból szivárgó vér mennyiségéből és a chakrám túl használásából fakadó erőtlenség kezdett eluralkodni rajtam. ~Most képzelődtem, vagy ez a fickó tényleg pontosan tudta, hogy hol vagyok. A víz technikájából, ha nem is de ebből szinte biztos vagyok, hogy szintén kirigakurei ninjával állok szembe~ Légzésem egyre nehézkessé vállt majd a két fickó párbeszéde érdekes fordulatot vett. ~ "...képes látni az em..." Ez mit jelent?! Képes látni az em...em..em. Áh fenébe is! Várjunk. Pontosan tudta hol vagyok és a klónok sem tévesztették meg. Szinte biztos hogy nem hang alapján mért be, otthon nekem volt a legjobb a csendes gyilkolásom. Persze lehet, hogy ez nagy őrültség,de...képes látni az em...mi van, ha amit látni képes, az az ember chakrája?! Ez lehetséges? Valamit látni képes az tény, mindenki lát aki nem vak. Megkönnyítené a dolgom, ha át tudnék látni legalább a saját ködömön. Ezért biztosra nem mondhatom, de eddig ez is opció.~ Majd a fickó fenyegetően óvatosságra intett. -Várj! Legyen, tisztán látom az erőfölényed. Bár fogalmam sincs, hogyan találtál meg a ködben, jobb nem is tudnom nem igaz? Hehe. Viszont élnék az ajánlattal. Eltűnök innen.- Majd megvárva a férfi válaszát elindulnék a lehető legnagyobb sebességgel Mimi irányába és értesíteném a dolgok állásáról. Szégyen vagy nem szégyen, ő pont az ilyen esetek miatt van itt. Ha pedig megtaláltam és elmondtam mindent, beleértve a feltevésemet miszerint látja az ember chakráját. A segítségével indulnék vissza a bandita ellen, lehet, hogy gerinctelen dolog, viszont ha nem élem túl nem kutathatom tovább szüleim hollétét. //Az elején rá kellett volna vennem Mimit, hogy jöjjön velem, ugye? Very Happy// 
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Vas. Május 01 2016, 19:25

// Úgyse ment volna veled Mimi, hisz ez most a te kihívásod volt nem egy elitté.//


- Okos kölyök.- Mondja nevetve az ellenfeled. Nem akadályozza meg a folyamatos távolodásodat.- Lehet nem a legbátrabb döntést hoztad meg, de az tény, hogy a legpraktikusabbat. Nagy szerencséd, hogy velem kerültél szembe aki, hajlandó megkímélni hitvány kis életedet. Javaslom a továbbiakban is tartsd maga... Mi a fa...???- Akadt hirtelen el a mondandójában. Pontosan te sem tudtad volna megállapítani minek is lehettél az elkövetkezendő másodpercekben a fültanúja. Csattanások, reccsenések, fájdalmas sikolyok és a fém hangja ami mindent szét kaszabol maga előtt. Majd néma csend... Amire még pluszban felfigyelhetsz az a vér vasas szaga, és az emberi belsőségek és ürülékek undorító bűze. Ködöd lassan feloszlik habár te nem akartad még feloszlatni és ahogy kitisztul előtted a kép meglátod ellenfeled közel száz darabra vagdalt holtestét és a mellette álló patyolat tiszta és mosolygó Mimi-t.
- Úgy éreztem eljött az ideje hogy beszálljak. Egész ügyesen harcolsz csak még kicsit figyelmetlen vagy.- Mondja miközben elindul feléd.- Viszont tényleg okos döntés volt egy vesztésre ítélt csatából kihátrálnod, ezért ne érezd magad kevesebbnek. Egy jó ninja feltudja mérni a helyzetet és képes az egoját félre téve reális döntéseket hozni. Kicsit pihenj le biztosan kimerültél. Javaslom csinálj egy kis tüzet forrald fel az egyik kunai kés végét és égesd meg a sebedet, hogy elálljon a vérzés. Addig én befejezem a melót.- A mondat végén elfordult, megidézett pár majmot akiknek kiadta utasításba a holtest maradványok és a lopott holmik elszállítását. Ha volt kérdésed vagy egyéb mondanivalód azt most tudtad megtenni. Ha mindennel elkészültetek vissza mentetek a kis falúba ahol az információt megszereztétek és Mimi döntése által az éjszaka hátralévő részét ott külön szobákban töltöttétek. Ám azt megígérte, hogy holnap tanít neked egy új technikát.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Kedd Május 03 2016, 01:07

// Mikor olvastam az elejét már terveztem Zauki temetését. Very Happy //


Mikor épp elengedett volna, mikor folyamatos hátrálásom közbeni mondandóját, ismeretlen okokból félbeszakította. Rémes hangok törtek elő a ködből és a férfi ordításai.
~Van itt még valaki? Egy még erősebb?! Ennyi volt, ha a társa volt akkor nem fog elengedni. Biztos ezért ölte meg, mert elengedett. Ez lesz a vége mindennek.~
Halálra készülő gondolataim áradata lepte el elmém. Csak az lebegett előttem, hogy elbuktam. Pedig mindig teljesítem a küldetést, bármibe is kerül. Most viszont túl nagy fába vágtam a fejszém. A ködöm is elkezdett szét oszlani. Hátrálásom közben saját lábamba megbotolva esek földre. Nagyokat nyelve várom a halálom elhozójának alakját. Közben fertelmes bűzökre és a vér szagára lettem figyelmes.
~Ez kinyírta, csak úgy! Velem milyen gyorsan fog végezni?!~
A köd szinte teljesen eloszlott és egy kicsi lány alakját kezdte megmutatni. Mimi volt az. Arcomra nagy meglepettség ült és szóhoz sem tudtam jutni. Majd kissé vigasztalóan párszót intézve felém lépegetett. Valamint tanácsot adva elvégezte a munka további részét, megidézett majmai segítségével. Nem sokkal utána tértem észhez és fogtam fel, mi is történt.
-Mimi! Sose örült még neked így senki!- Szóltam hozzá kissé boldogságtól fűtötten, viszont enyhe szenvedő hangom sebem miatt. -Hogy csináltad ezt? Nem mintha valaha is kételkedtem volna a képességeidben, de te tényleg elit vagy. Köszönök mindent, hálás vagyok. Azonban valamit kérnék is. Most, hogy láttam a képességeid, azaz épp, hogy nem is láttam semmit az egészből. Nem keresel véletlen tanítványt? Fagyizhatnánk egyet edzések előtt.-Mosolyodtam el, még mindig kislányként kezelve őt, de tiszteletben tartva képességeit. Majd tanács szerint tűzzel felhevített kunaiommal elégettem a sebem majd ruhám egy darabjával lekötöztem. Miután végeztünk a dolgokkal vissza igyekeztünk a faluba és lepihentünk az éjszakára külön-külön szobát bérelve. Éjjel alig tudtam aludni, ám nem csak a szokásos álmatlanságom miatt, hanem a történtek miatt is. Meg persze mert Mimi megígérte, hogy tanít valamit aminek hasznát veszem, hát ez is eléggé izgatott. Ám végül csak elnyomott az álom.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Szer. Május 04 2016, 19:57

Mimi könnyedén elengedte a füle mellet a dicséreteidet és a kérdéseidet, hogy mit is meg hogyan is csinált, helyette inkább a tanulásra irányuló megjegyzésedet kommentálta.
- Hát én nem igazán vagyok tanár alkat, engem inkább tanítgattak csak. Mondjuk szerencsés fiúka vagy te mert pont víz a második elemem így megmutatni tudok majd neked egy-két jutsu-t meg azt eltudom mondani én hogyan csinálgatom, de ennél többet nem ígérhetek.- Mosolygót rád, de azért kikötötte, hogy csakis holnap kezdhettek ehhez és behajtja rajtad a beígért fagyit. A szálláson külön szobátok volt és az esete eseménytelen csendbe telt. Reggel viszont korai keltésben volt részed. Még a nap sem tolta fel az orcáját az égre mikor bökdösésre ébredtél fel. Mimi állt melletted kék edző ruhában. Ami rögvest feltűnhetett neked, hogy este az ajtód is be volt zárva és az ablakod is, ám mégis teljesen hangtalanul jutott be a kis segítőd a szobába, méghozzá úgy hogy semmit sem nyitott ki első látásra.
- Na ideje ébredni és edzeni, szedelőzködj össze a szálló hátsó kertjében várlak.- A mondat utána teste csak egyszerűen köddé vált a szemed láttára. Mikor elkészültél és kimentél a kislány ott várt téged és jó pár igen vastag farönk állt előttetek.
- Ezeket a kedves fogadóstól kaptam. Ma fel fogjuk ezeket darabolni egy víz alapú ninjutsu segítségével. Az a jutsu neve, hogy Mizurappa. Nem számít egy túl nehéz és túl erős jutsunak, de aki okos az tudja ezt is ügyesen hasznizni. Az a cucc lényege, hogy a víz chakráda a szádba és a torkodba gyűjtögeted. A chakrád egy részecskéjét vízé változtatod míg a másik része szépen elkeverődik benne. Majd ezt szépen kiköpöd. A trükk ott lesz, hogy a belekevert chakrát irányítva ebből egy erős és gyors sugár tud lenni amivel ügyesen lehet sérüléseket okozni. Na mutizom figyi.- A beszéd végén elmutogatja a kézjeleket, és hirtelen egy erős és nagyon vékony sugár hagyja el a száját ami pontosan négy egyenlő darabra vágta fel a kinézett fáját. A mutatvány után jelentőségteljesen rád néz, hogy mihez kezdesz a megszerzett tudással.


// A küldetésedet lezárom és most teszek itt egy javaslatot a jutalmazásod érdekében amit kérlek még ne vezes fel csak ha leokézta egy STAFF tag.


A küldetésed ajánlott kiadásai veszteségei: 100 ryu a szoba 1 éjszakai ára, ha veszel fagyit az 5 ryu lesz/ gombóc, illetve a fegyvereid zömét ott hagytad azokat vagy újra kell vásárolnod vagy le kell vonnod az adatlapodon. Illetve a sebed amit szereztél egy örök nyom lesz a testeden ezt is fel lehet vezetni.


A küldetésed ajánlott jutalmai: 1000 ryu és 11 cht ítélnék meg neked jutalomként. (de mint mondtam várjunk meg egy rábolintást)


A küldetés akkor itt véget érne és innen jön a jutsu tanulás Very Happy. Sok sikert hozzá// 
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Csüt. Május 05 2016, 15:34

// Nem akarok magam ellen szólni, de 100 ryu a szoba, ugye? Ám azt hozzá kéne szerintem venni hogy a pultosnál hagytam még 100-at a segítségért, nem tudom ez benne volt-e a kalkulációban. Valamint szeretnék felszerelésemből öt kunait visszavásárolni, sajnos többre nincs keret jelenleg. Very Happy //

Még mindig kicsit fúrta az oldalam, hogy Mimi csupán egy technikáig lesz a tanárom. Rögtön ezen járt az eszem is mikor reggel hirtelen ébresztőt kaptam. A lány a zárt ajtón, ablakon keresztül volt képes bejönni, nem kinyitva azokat, megemlítette találkozásunk helyét ezt követően szinte azonnal elillant mint a ködöm tegnap. Felöltöztem és megpróbáltam nem fájlalni sebem. Leindultam az udvarra ahol Mimi fogadott farönkök társaságában, melyet elméletben a fogadós adott nekünk. Elmagyarázta a technika lényegét, amit tanulunk és be is mutatta azt. Tágra nyílt szemekkel kísértem figyelemmel, ahogy a csöpp kislány, egy vékony vízsugárral négyfelé röpítette szét a farönköt.
~Nem számít túl nehéz és túl erős jutsunak? Ezt a farönköt négyfelé vágta egy pillanat alatt. Mit tehet az emberrel. Ha mondjuk még fegyvereket is belerejt a vízsugárba akkor még veszélyesebb lehet. Meg kell tanulnom.~ 
Komoly arc kifejezéssel kezdem összegyűjteni chakrámat torkomban és számban, ahogy azt az utasítás is mondta. Majd egy részét megpróbálom kiköpni, megnyomva a víztípusú chakrám irányításával. Arcomon látszott az erőlködés és a koncentráció jele. Halántékomon dudorodtak az erek, fejem épphogy ugyan, de vörösödött. Próbálkozásom ellenére nem sikerült, csupán egy apró, vízipisztoly szerű sugár, mely maximum félméterre ha elspriccelt, még csak erő sem volt benne. Csalódottan pillantottam az előttem megvizesített földre, majd tanakodni kezdtem.
~Talán túl kevés volt a víz? Vagy mit ronthattam el?~
Nagy levegőt vettem, amit bent tartottam tüdőmben, majd ismét a chakrámat kezdtem gyűjtögetni az említett helyekre. Több vizet állítottam elő mint az előbb és több erővel próbáltam kilökni. Közben kifújva tüdőm által rejtett levegőt.
~Remélem most jó lesz!~
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Pént. Május 06 2016, 16:15

// A jutsunak a fejemben van még egy elég kézen fekvő trükkje amit nem árulok el neked, de minél hamarabb rájössz annál hamarabb tanulod meg a technikát. Azért ha pár poston belül nem jön meg a felismerés akkor elkezdelek rávezetni Very Happy//

Az újabb próbálkozás is igen érdekes eredményt produkált. Érezted ahogy a szád megtelt vízzel majd nagy lendülettel kiküldted azt magadból, a tüdődben lévő szinte minden levegő felhasználása mellet. Nagyjából egy egyméter hosszú és 2cm sugarú vízsugár jött ki belőled, már ha lehet egy négy centis kör alakú vizet sugárnak nevezni. A szádat elhagyva fél méterig még egyenesen haladt majd mint akiből kifújt a szufla a földre hullott. A torkodban lévő víz keletkezésére is reagált a tested, és mint egy fuldokló ember néha még öklendezve köhögtél fel némi vizet magadból. Mimi hatalmas kacagással fogadta a produkciódat.
- Jaj de béndzsa vagy. Azt hittem ez menni fog elsőre is de úgy látszik ma elleszel egy ideig. Úgyhogy én asszem lépek.- Mosolyog rád és tartja a kezét. - Kérek pénzt a megígért fagyimra. Óránként fogok egyet enni, amíg nem szólsz hogy már megy neked.- Mondta majd ha adsz neki pénzt akkor integetés közepette elsétál.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Pént. Május 06 2016, 17:32

Mimi kezét tartva várja fagyija árát, közben rám vetül tekintete. Közölte, hogy óránként jön vissza újabb ért míg nem végzek.
-Hehh, az üzlet az üzlet, igaz? Mit ér a szava hihetetlen ember, igaz?- Mosolyodom el és nyújtom át az összeget.
Miután elindult megbeszélt jutalmáért, én két adag víz felköhögése közt talán használható ötletre bukkantam.
~Mit nem csinálok jól? A víz megvan, elegyítve van, ám mégsem megy. Pedig még kifelé is irányítom. Hmm... És ha a formáját kell még megalkotni? Nem magától olyan vékony a kiköpött víz, meg kéne próbálni az alakját is manipulálni.~
A megalkotott terv szerint fogok eljárni, a chakrámat összegyűjtöm az torkomban, egy részét vízzé alakítom, majd mikor kiköpöm megpróbálom a formáját is megszabni, na meg erősebben kilökni, hátha sikerül a chakrámat kicsit erőteljesebben használni. Ha ez lehetséges egyáltalán. Mindenesetre egy próbát megér, ha nem sikerül tovább próbálkozom vele.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Hétf. Május 09 2016, 09:30

Újabb törekvésed már kicsit eredményesebb volt, de még mindig távol állt az igazitól. A most kiküldött sugár immáron három méter hosszú volt és keskenységben is hasonlított arra amit Miminél láttál, ám most is mihelyt az utolsó csepp víz elhagyta a szádat, az eddig kilövőt anyag is hirtelen a földre hullót. Még egy bő méterre voltál a kinézett farönktől, és nagyon úgy tűnt, mihelyt kifogysz a vízből már a chakra kontrollálásod is eltűnik.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Kedd Május 10 2016, 01:04

~Még mindig nem jó.~ Bámultam magam elé elmélyült tekintettel. ~Már egész jó volt, de valami hiányzik. Gondoljuk végig lassan. Mikor összegyűjtöm a chakrámat testen belül irányítom, elemi chakrával keverem, majd kiköpöm, azonban az lehull a földre mikor elhagyja a szám az utolsó csepp is, mikor már nincs "kapcsolatban" velem. Meglehetne próbálni testen kívül is irányítani a vízbe kevert chakrámmal. Lehet hogy ezért, és nem csak a kilövés erejének megalkotásához kellett a nem átalakított chakra? Mindenesetre egy próbát megér.~
Újra nagy levegőt veszek, kézjeleket formálok, majd összegyűjtöm a chakrámat, egy részét ismét vízzé alakítom és kiköpöm, ahogy azt az utasításban is kaptam. Ezek után mikor elhagyja a számat az utolsó csepp, megpróbálom alkalmazni a chakra testen kívüli irányításáról tanultakat, amiket még akadémiás korunkban vert fejünkbe tanárunk.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Szer. Május 11 2016, 13:46

Az újabb próbálkozás ismét egy leheletnyivel jobb eredményt produkált. Most a vízsugarad eljutott a farönkig, de nem volt benne elég erő még ahhoz sem hogy félre tolja, nemhogy még darabokra vágja. Kénytelen voltál egy kicsit leülni és lepihenni, mert tested már jelezte a chakra fogyással való fáradás tüneteit.
- Hát ez ciki.- Nevet rád a hátad mögül Mimi aki egy fagyival a kezében nézte hátúról végig legújabb produkciódat.- Ennyi vízzel nem lehet elég lendületett szerezni... ne de én lassan mennék a kövi gombócért.- Mondja majd tartja megint a markát.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Szer. Május 11 2016, 15:02

Fejemben Mimi szavai ismétlődtek.
~Ennyi vízzel nem lehet? Ezt hogy értette?~
Gondolataim végére érve, arra jutottam, hogy azért lehet kevés a víz, mert nincs elég a kiinduláskor. Így lehet, hogy előtte le kéne dönteni egy jó adag vizet, vagy pedig miközben fújom ki, nem hagyom abba a chakrám vízzé alakítását és össze keverését, ezzel megalkotva a folyamatosságot.
Először megpróbálom a lenyelt víz nélkül, szimplán folytatva a víz előállítását akkor is mikor már a vízsugár kifelé igyekszik. Amennyiben ez nem sikerül megpróbálom egy nagy adag víz lenyelésével is a műveletet, azt is felhasználva a jutsuhoz.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Shimura Danzou on Pént. Május 13 2016, 11:58

// Kaland ellenőrzés: Először is köszi a türelmet srácok, elkerülte a figyelmemet az ellenőrzést kérő poszt. Tetszett a kaland, technikai repertoárodat a szintednek megfelelően talán nem használtad ki, de mivel többnyire E szintű jutsukról van szó, ezért ez érthető. Kérlek, amit Oyoki írt, azt majd vond le, illetve az öt kunai árát és ezt vezesd is az adatlapodon. A Kalandod jutalma + 1000 Ryou és 12 Ch. Ezeket már írd is fel. ^^ //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Vas. Május 22 2016, 20:41

//Először is gratulálni szeretnék a JM kinevezésedhez! Másodszor majd kérlek levélben jelezd, hogy miként szeretnéd tervezni a karid jövőjét.//


Az újabb próbálkozásodat immár siker koronázta. Egy hosszú vízsugár hagyta el a szádat ami két egyenlőtlen darabbá vágta a fadarabot.
- Na ez már valami, csak így tovább!- Ujjongott Mimi is. Most már nincs más hátra mint a kipróbált módszert rendesen begyakorolni, hogy vészhelyzetben is automatikusan jöjjön. Szerencsére ehhez elég sok fa biztosítva volt neked.


//Egy hosszabb postott kérek amiben két nap alatt szépen összevágod az összes fát és így begyakorlod a technikát. Ha ez megvan felvezetheted a jutsud az adatlapra.//
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Szomb. Jún. 04 2016, 23:03

Végre sikerült összehozni magát a technikát, ám mégsem voltam elégedett vele teljesen. Mimi dicsérő szavainak is megvolt a hatása, kicsit új erőre kaptam a kimerültségtől, mindaddig míg megláttam, hogy a szétvágott farönk helyére további kettőt állított. Lelkesedésem itt hagyott kicsit alább ahogy végignéztem a farönkökön, és végigfutott agyamon, ezt mind fel kell vágnom. Sebeim még mindig fájtak, de igazából csak a mellkasi sebem ami aggasztott. Persze megvolt a megfelelő kezelés, de nem lett volna jó ha az a szép vágás felszakad. Ennek ellenére folytattam a munkát, próbálva a legjobbat nyújtani minden egyes alkalmazásnál. Nagyjából még négy farönköt felvágtam még aznap estig. Mikor az ötödik került sorra már eléggé fogytán volt a felhasználható chakrám mennyisége. Végtagjaim is alig mozdultak, ezért leültem kicsit. Nem sokkal ezután már el is aludtam ott helyben. Mimi keltett fel, jelezve, hogy nem lazsálni vagyok itt. Új erővel kaptam rá a gyakorlásra, és megpróbáltam ismét mindent beleadni. Kézpecséteket formáltam, chakrámat összegyűjtöttem, aminek egy részét vízzé alakítottam, majd kiengedtem, közben figyelve az állandóságra. Párszor már sikerült, most a begyakorláson volt a hangsúly. A művelet végrehajtásának eredménye nem maradt el, a vízsugár telibe találta a rönköt. Elégedetten néztem végig a rönk maradványain, majd szemeim egy másikra vetődtek. Természetesen az is osztozott elődei sorsán. Ám a chakrakontrollom még mindig nem volt elég jó. Még mindig túl sok chakrámat emésztette fel a jutsu maga. Így megpróbáltam a lehető legkisebb mennyiséget felhasználni belőle, és úgy folytattam. Az egész napos gyakorlás végére ismét erőtlen lettem ezért megkértem Mimit, hogy várjunk még egy estét, és csak utána induljunk. Ám végre elmondhatom magamról, hogy ismerem a Mizurappa-t.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Monara-Völgy

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.