Utcák és terek

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Utcák és terek

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 23:30

A falu széles, nem túlzottan rendben tartott utcáin sok szegény, napszámból élő ember fordul meg, így rossz a közbiztonság is. Az utcák szélén gyakoriak a különböző élvezeti cikkeket árusító bódék, kirakodások.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Hazame Karou on Kedd Aug. 09 2011, 20:13

Az utcán sétáltam céltalanul amikor egy sikolyt hallottam. Elindultam sutva a sikoly irányába. Egymást követve egyszerre több sikoly is elhangzott.
Már nagyon közel jártam a sikoly forrásához de az egyszerre abbamaradt. Egy férfira lettem figyelmes aki egy nőt nyomott le a földre és láttam, hogy a nő szája be van tömve valamilyen papír szerűséggel.
- Engedd el! - kiáltottam.
A férfi elővett egy kést és rámmosolygott majd megszólalt:
- mert ha nem mi lesz?
- Akkor kénytelen leszek erőszakhoz folyamodni! - mondtam és közben megvillantottam a fejpántomat.
A férfi felnevetett és rámrontott... én elrugaszkodtam és a levegőben fejbe rúgtam és azután rögtön megfogtam a fegyveres kezét és kicsavartam belőle a kést aztán kirúgtam a lábát és leütöttem.
Odamentem a nőhöz és kivettem a szájából a papírt. Megbeszéltem vele, hogy én elviszem a fickót a rendőrségre és mondtam neki, hogy jöljön ő is...
Beleegyezett és én megkötöztem a fickót felébresztettem és tereltem magam előtt...
avatar
Hazame Karou
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Rejtélyek között!


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Hitsugaya Haruke on Vas. Aug. 21 2011, 22:20

~Kemurigakure... - Gondolkozott Hitsugaya csöndes magányában, amint megérkezett a füst ország fővárosának utcáira.
~Mindig is el akartam jönni ide... - Gondolkozott tovább, és azon tűnődött hogy a füst jutsuk mindig is nagyon érdekelték, így hát valahonnan szereznie kéne egy füst generáló gép szerűséget. Apja sokat mesélt neki erről a helyről, és azt is mondta Hitsunak , hogy mikor a fater még nagy shinobi volt, akkor sokszor megfordult itt. Apja állítása szerint itt terem a legjobb dohány az egész ninja világban, és hogy a legjobb minőségű fapipákat is itt készítik.
Hitsu tehát tovább gondolkodott azon a két dolgon, ami jelen esetben a legjobban furdalta: hogy honnan szerezzen dohányt és pipát, valamint egy füstgeneráló szerkezetet...
Sétálgatott tehát tovább a széles utcán, és elkezdte nézegetni a magas házakat, és azt a pár boltot amit épp megpillantott.
A fiú tehát tovább sétálgatott, amint egyszer csak meglátott egy boltot, aminek a tetején az állt hogy: Ninja felszerelés. Ígyhát gyorsan meg is nézte a pénztárcáját hogy mennyi pénzből gazdálkodhat, és elindult a bolt bejárata felé. Tárcáját visszarakta kabátzsebébe, és belépett a bolt ajtaján.
Amint elkezdte nézni az árút egyből a szeme elé tárult a sok fegyver, és harci kellék. Amint végre egy kicsit észbe kapott el is kezdte keresni a füstgenerálót, és egy rövid keresés után, már meg is találta a bolt polcán, az egyik legdrágább darabot. Majd mint egy becsületes ember, odament a pulthoz, és fizetni kívánt... Megnyomta hát a csöngőt a pulton, és várt... És várt... És várt...
Amikor már vagy 10 perce ott állt és még mindig nem jött senki, arra gondolt hogy akkor ő ezt most szépen elrakja, és kimegy vele... Így is tett...
~Hát, egy füstgenerálóval gazdagabb lettem... -Gondolta magában, majd kilépett az utcára, és sétálgatott tovább...
avatar
Hitsugaya Haruke
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 520

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Nakazime Seibo on Vas. Aug. 21 2011, 23:04

- Irány Kirigakure! – Tűzte ki a célt hősünk, ugyanis a mi drága és egyetlen ninjánk, megszállottja a Víz elemi jutsuknak. Régóta hallja hírét az ott élő mestereknek, ők a tengernek élnek és egy jelen pillanatban egy céljuk van: minél magasabb szintre fejleszteni hatalmukat a víz fölött. Illetve Takigakureban szájról szájra járnak az ilyesfajta hírek. Seibo elindult hát a nagy kalandnak a Tűz országából Kemurigakurén keresztül a Víz birodalmába. Az út hosszas, s izgalmakat mellőző fáradalmas sétának bizonyult. Ez esetben a legjobb idő töltés önmagunk megfejtése, mely talán az élet célja. Főhősünknek gyakran fejébe szökik a kérdés melyre nincs válasz. Seibo melyik oldalt szolgálja. A „jót” melyet mások megsegítéséből fakasztott, az igazságért vívott harc, vagy az erkölcstelen öldöklés a maga javára. Valahol a kettő között állhat, válasz egyenlőre nincs de a jövőben tett lépései talán egyszer feleletet nyerhetnek. Miközben Seibo önmaga megismerésével küzdött lassan elért a Füst birodalmába, a fenomenális, fenséges, frenetikus és ellenállhatatlan Kemurigakurei dohány otthonába. Azonban az idő pénz, hősünknek tovább kell állnia, így hát bumfordi módjára barangol a faluba, a kiutat keresve. Azonban a zsúfolt tömegből egy langaléta punk hajzatú úriember téblábol valami putri fegyverkereskedés előtt. Kezében egy érdekes szerkezet, mely Seibo számára ismeretlen, ránézésre egy vasdarab. Azonban a lényeg hogy ismerős a fiú, és valami féle jóérzés köti hozzá. Oda sétál vörös fejű legényhez majd megfogja a vállát.
- Ismerős vagy te nekem! – Teszi kezét kételkedően szájához Seibo . – Nem találkoztunk mi már valamikor?


A hozzászólást Nakazime Seibo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 22 2011, 17:21-kor.
avatar
Nakazime Seibo
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 570

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Hitsugaya Haruke on Vas. Aug. 21 2011, 23:18

És amint Hitsu éppen készült elrakni a tárgyat amit éppen most tüntetett el a bolt polcairól, egy kéz hirtelen a vállához ért, amitől egy kicsit a fiú meg is ijedt. Ám amint odafordult a kéz birtokosához, egy nagyon ismerős arccal találta szembe magát, amikor a "ismereltlen" megérdeklődte hogy nem ismerik-e egymást ketten. Ebben a pillanatba Hitsunak azonnal beugrott hogy ki ez a csávó. Egy régi és vicces emlék ugrott be a másik fiúról, és egy közös kaland.
-Szerintem találkoztunk már valahol... Nem lehetséges hogy egy fürdőben, egy közös küldetés során? -Érdeklődte meg a fiatal punk, és azonnal szemügyre is kezdte venni a másik embert...
-Seibo, nemde? -Kérdezett rá a fiú az ismeretlen nevére, amikor azonnal be is ugrott hogy a ruhájukat egy lány lopta el, akit meg is akartak ölni, a dühükben, de a végén nem sikerült, mert a két fiút a többiek megfékezték, ám Hitsu nem akart tágítani akkor se. Pont ugyanolyan lobbanékony természetű volt akkor mint most. Talán akkor még egy kicsit éretlenebb is volt... Sőt nagyon éretlen... De ez ma már nem számít, és a régi emlékek feldolgozása után, Hitsu azonnal le is akart ülni régi barátjával elszívni egy szivart, vagy pipázni egyet.
-Kérsz egy szivart? vagy esetleg pipáznál egyet? -Kérdezte Hitsu, de Seibonak esélye se volt válaszolni hisz a fiatal punk hajú, már meg is vett 2 pipát, és egy csomó dohányt a legközelebbi árustól. Ám mielőtt Hitsu odaadta volna a pénzt, előtte megvizsgálta az árú minőségét. A dohány tökéletes volt; frissen szárított Kemurigakurei dohány. A pipák kézzel készültek, és nagyon szépek voltak. Így miután a vörös hajú megvizsgálta az árút, és a pénzt is odaadta, máris elkezdte tömni a pipát, majd a másik darabot odanyújtotta Seinek, a dohánnyal a tetején, és Hitsu már kész is volt a pipa gyújtására.
avatar
Hitsugaya Haruke
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 520

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Nakazime Seibo on Hétf. Aug. 22 2011, 02:51

Meg ijedt! De mitől? Hiszen csak a vállát fogták meg! Talán ennyire tart valakitől? Esetleg keresik? *Mindig is tudtam, hogy jobb félni, mint megijedni!* Hősünk szemébe felcsillant a fény, amint meghallotta régi barátja mondatát. Egyből beugrott neki az arcforma, s a magasság. Ugyan a srác haja, némi kivetnivalót váltott ki Seiből, -anno nem ezt a tróger viseletet részesítette előnyben-, de amint felhangzott kedvencünk neve, már nem volt kétség. Ő a legyezős srác!
- Hitsugaya! Hahaha! – Nevetett fel hangosan barátunk majd beletúrt kék fürtjeibe. – Ezer éve nem láttalak. Mi ez az új stílus? –Faggatta máris elfeledett barátját, aki a nemrég említett Kemurigakurei dohánnyal kínálta Seibot. Nem egészséges dolog, ez hosszú távon, de a néhai alkalom belefér. Hiszen a földanya teremtette, és nem véletlenül! Néha kell a kikapcsolódás az embernek, és az itt termő „füst” más mint a többi. Hősünknek esélye sem volt, Hitsu kérdésére válaszolni, máris kezébe termett a pipa. Azonban Seibo nem időzhet, jelen pillanatban is úton van Kirigakureban. Ugyan rég látta egykori barátját de tovább kell állnia.
- Most nem alkalmas! Éppen úton vagyok, szívesen beszélgetnék még, látom lenne mit mesélned! – nevet egyet kissé elfojtva, miközben tekintete Hitsugaya hajára vetődik. – Egyszer talán még találkozunk, és ígérem akkor többet társalgunk majd. Most pedig viszlát barátom! – Int egyet hősünk és útnak indul a kikötő város felé, ahonnan majd hajóval közelíti meg A víz országának szigeteit. Ugyan fájó szívvel állt tovább, de jelen pillanatban más lebeg Seibo szeme előtt.
avatar
Nakazime Seibo
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 570

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Hitsugaya Haruke on Hétf. Aug. 22 2011, 03:15

Hitsu szeme azonnal felcsillant amint kiderült hogy ez valóban az ő régi barátja, akivel még anno annyit hülyéskedtek... Még egy bűnszövetkezetben is voltak benn együtt, ahol szinte együtt tanulták a jutsukat, és együtt vívták meg a harcukat. A punk még arra is emlékszik amikor a családi legyezője eltörött, és Seibo sietett a segítségére, hogy megmentse az akkor még nem punkot. (xD) Ezután a kis nosztalgia után, Hitsu azonnal figyelmesen végighallgatta Sei összes mondanivalóját, és amint meghallotta hogy Sei valamiféle küldetésre igyekszik, azonnal megörült, és megszólalt:
- Szóval merre mész? Látom a kikötő felé vetted az irányt. netán a víz országába tartasz drága öreg barátom? -Érdeklődött a cölöp vörös punk, miközben gyújtogatta a dohányt a pipájában, és egyre nagyobbakat szippantott, ameddig meg nem gyulladt a dohány a fapipában. Hitsu egyre nagyobbakat szippantott, és már kezdte is érezni azt a híres Kemurigakurei "aromát", amiről az apja annyit mesélt.
~Igaza volt a faternak... Tényleg nagyon jó ez a fű... -Gondolta magában, miközben Seiboval már a kikötő fele vezető úton sétálgattak.
- Na és... Mi van veled mostanában? Hogy van a Zanbato-d? Gondolom még mindig olyan szépen tartod ahogyan azt kell... -Majd előkapja a füstgenerálókészüléket amit az imént "talált". - Nézd csak mim van! Egy füst generáló bigyó. Már mióta akartam egy ilyet szerezni. Tulajdon képen csak azért jöttem ide, kemurigakure-ba... No meg a dohányért... -Magyarázott, miközben megpillantották a kikötő szélét, kemurigakure egyik határát. Hitsu azon gondolkozott, hogy tulajdonképpen Sei miért is jöhetett ide, de a gondolkodás nem az ő műfaja, szóval inkább rákérdezett...
- Na és Sei... Mi vezet téged a Víz országába? Talán van ott valami kincs? Vagy talán családi ereklye? Vagy esetleg egy fontos küldetés vár rád? -Ugrálta körbe régi cimboráját, amikor rájött hogy lassan le kéne nyugodni, így hát szippantott egyet a pipából, és felnézett az égre. Gyönyörű kék volt az ég, akárcsak a mesékben, ám hősünknek nem volt sok ideje a felhőket bámulni, hiszen megérkeztek a kikötőbe...
avatar
Hitsugaya Haruke
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 520

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Darui on Szer. Aug. 24 2011, 16:21

//Hitsu, Seibo //

Amint megérkezett a két nosztalgiázó srác akik körülbelül öt perce találkoztak egymással, a kikötőbe akkor tűnt fel nekik, hogy valami oknál fogva az összes dokkba volt egy hajó. Szokatlan látvány volt, átlagos esetben egy vagy kettő ha bent van, azonban az aki konyít valamennyit a matekhoz tizenkettőt is számolhatott. A kikötött hajók fedélzetén senki sem volt még a kapitány sem, sőt maga a kikötő mintha kihalt volna, pusztán egyetlen gyanús fazon ült az egyik hajó szélén, azonban mivoltát egy köpeny és annak csuklyája eltakarta a nagyvilág elől. Kezében egy hosszú bot volt melynek végére egy egyszerű madzag volt felkötve és azt lógatta a vízbe némi finom hal reményében. Vészjósló volt az egész szituáció és ha ez nem lett volna elég, amint a két shinobi közelebb merészkedett a hajókhoz, meghallották, köszönhetően a nagy csendnek ami a területen ült, azt amint a horgászó fazon énekel.
- Halacskák kinek élete nem ér egy fabatkát, gyertek ide körém megfoglak és megeszlek titeket tüstént. Nem kérek én oly nagyot, pusztán némi vagyont, na de ne felejtsük mi van a víz alatt, ó csak adj nekem kami-sama némi halat.
Hangzott el alig hallhatóan többször is a kis versecske, melyet monotonon, néhol elhagyva a rímet és várta, hogy történjen valami, valami ami érdekesebbé teheti a napját. Azonban, hogy ez a valami meg fog e vele történni, az csakis a két fiún Hitsugayan és Seibon múlik. Bár épeszű ember inkább jó messzire elkerülné az éneklő köpönyegest.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Vas. Jún. 28 2015, 20:06

// Tehetetlen Düh - Ezért bátorkodtam ide írni, mert most ha minden igaz Mirubi a vezető és mert ide volt logikus ^^ //   Útjuk alatt némaságba burkolódzva haladt a kétfős csapat. Konoha színeiben és jeleiben nem igazán kötöttek beléjük, persze az is lehet, hogy nem is akartak. Elvégre nem sok ember jár mostanában erre felé a Háború miatt... Azonban a némaság nem csak a csapat észrevétlenségére értendő, vagyis éppen a nyugodt útjukra, hanem arra is, hogy abszolút nem szóltak egymáshoz. Vagyis, ha a lány megszólította Mirubit, Ő válaszolt neki, de egyenlőre nem akar több fontos információt mondani annál, mint amit korábban mondott el a jelenlegi, leghasználhatóbb Amegami tagnak.
   Hogy nem lenne terve? Nos ez nem egészen így van. Igazából eltervezni nem tervezett el előre semmit, de egy sablon van előtte: Megérkeznek Kemurigakure no Satoban, ott pedig majd szépen a helyi shinobiktól útbaigazítást kérnek, valamint beavatják őket a terveikbe. Ha ez megtörténik, akkor akárhogyan is fogadják őket, biztosan egy olyan vezető elé viszik őket, aki majd kapcsolatba kerülhet Ashige-samával és így, Mirubi megmutatkozhat. Ha pedig Kemurigakure no Sato vezetője a megbízó, akkor miért titkolná azt el? Ha viszont nem... Nos akkor baj van, ugyanis Mirubinak muszáj lesz kitalálnia néhány fontos információt és ha esetleg a helyzet elkezd melegedni, még menekülőre is kellene fogniuk. Persze, hogyha ezek a shinobik annyira meggondolatlan bugyuta népség, hogy hagynak elszalasztani egy ekkora esélyt arra, hogy Mirubi segítsen nekik. Mert igen, Mirubi jól tudja, hogyha nem Ashige-sama a megbízójuk, akkor valamivel a bizalmába kell férkőznie... Ezek lennének az információk, ám miután megkapta ezeket, bizonyára vagy még többet akarna tudni - amit kínzásokkal érhetne el - vagy pedig meg akarna szabadulni a felesleges tehertől és végezni akarna a kis csapattal. Nos erre az esetre jön az a képbe, amit Mirubi mindvégig tervez és mindvégig akar: Ashige számára értékesség kell válnia! Olyan ajánlatot kell tennie, amivel nem akarják majd őket megölni és amivel Ashige is nyerhet. Ha pedig Mirubi fontossá válik Kemurigakure vezetőjének számára, akkor onnantól fogva már nyílt út vezet a hatalom átvételéhez. Persze ez az út hosszú és árkokkal szabdalt, de legalább járható.
   Nos ezek után jogos lenne a kérdés, hogy ezután a tetszetősen levezetett és eltervezett folyamat után, mit gondol a fiú? Ha ez a variáció jobb lenne, akkor miért jó, ha Ashige a megbízó? Nos erre a válasz egyszerű: Ha Kemurigakure vezetője megbízta őt, vagyis a Szervezetet valamivel, akkor máris értékessé vált Ashige számára a fiú. Akkor pedig a helyzet sokkalta jobb! Bizony, mindenki gondolhatja, hogy ezek csak tervek, valószínűleg a dolgok korántsem fognak ennyire eltervezetten alakulni, de sajnos el kell, hogy keserítsem a kételkedőket: Azon információk amikkel Mirubi rendelkezik és azon befolyás, amint megszerzett és megszerezhet magának, egy épeszű embert csak csábíthatnak. Ha pedig Ashige épeszű, akkor Mirubi ajánlatait nem utasíthatja vissza. Ámbár, az a hír járja, hogy Gureiryuu no Ashige egy rendkívül "szégyenlős" személy, aki nem szívesen mutogatja magát akárkinek. Sőt! Valószínűleg Mirubi közvetlenül nem is fog vele találkozni, így talán Ashige paranoiája nem fogja befolyásolni ezt a kis "találkozót". Ha pedig mégis Ashige lesz az, aki a döntéshozó ebben az ügyben, akkor is... Talán a paranoia és az üldözési mánia nem fog a józan ész kárára menni, hiszen ha Ashige annyira őrült és meggondolatlan lenne, talán már nem ülne abban a bizonyos "trónszékben."
   Tehát Mirubi kész sablonnal a fejében éri el társával Kemurigakure no Sato határait, majd lassan de biztosan megérkeznek a főkapuhoz. Ami pedig ott fogadja őket... Nos, arról inkább most nem mondanék véleményt, így is eléggé elhúzódott a dolog. Inkább azzal kell foglalkozni, hogy Mirubi fejében mi zajlik le.
~ *Micsoda csőcselék. Dúl a Háború, ezek pedig ilyen könnyedén veszik a dolgukat. Ch... Szánalmas! *Talán ők csinálják jól! *Hishimon?! Azt hittem egy időre sikerült megint megszabadulnom tőled... *Azt csak szeretnéd. Bár tudhatnád, hogyha nem vagyok jelen, akkor az még nagyobb bajt hozhat a fejedre. Legalábbis szerinted! ~
Ha most látnánk Hishimon-t akkor hatalmas démoni, gúnyos vigyorral az arcán virítana valahol az oszladozó tetemekből felépített trónszékén, várva az alkalmat, hogy Mirubi elgyengüljön, elméje elboruljon, Itanashi szavaival élve: "Levetkőzhesse a korlátait" és végre kitörhessen abból a végeláthatatlan sötétségből, ahol a némaság az úr, és csak a gyűlölet hangja sivít, mint a szél és mélyed bele az ember húsába, miközben Ő tehetetlen... Ám Hishimon jól ismeri ezt a helyet, Ő ebben született! Ő tette ilyenné... Mirubi tette ilyenné! Igen, az a fájdalmas valóság, hogy ez a két személy egy és ugyanaz, nincs különbség köztük! Az egyedüli másság az a módszereikben rejlik és igen... Ettől különbözik Mirubi ereje a többi elvakult mészárosétól! Mirubi ereje...
   A fiú megvető pillantásait álcázva vonult el bizonytalanul az őrök mellett, várva, hogy megállítsák. Igen, ez Ő úgy tervezte, hogy majd kikérdezik őket, esetleg igazoltatják és úgy engedik tovább a csapatot, ám ez így sokkal jobban kapóra jött... Látszólag egyáltalán nem foglalkoztatott senkit a két Konohai érkezése, ezért Mirubi sem foglalkozott az itteni őrökkel. Tovább ment és amikor már elég messzire ért, szorosan Tenshi mellé húzódott.
- Te egy Genin én pedig egy Chuunin vagyok. Üzenetet hoztunk Ashige-samának a háborúval kapcsolatban. Az üzenet egy Kauru Mirubi, vagy ha jobban ismerik, Kenshiro Mirubitól származik. Erre várunk reakciót. Valószínűleg a közönséges ninják, de még az elit Jouninok sem emlékeznek erre a névre, ezért nem lesz baj. Ha pedig mégis tudnák, hogy kiről van szó, akkor valószínűleg ők a megbízóink. Most viszont keressünk valakit, aki segít nekünk. Légy résen és maradj mellettem, amíg csak tudsz. Nem hagyom, hogy bajod essen...
Mondta Mirubi, megvárva Tenshi esetleges kérdéseit, majd az utcán sétálva, amint észre vesz egy Shinobit csapatot, akik éppen arra járőröznek, azonnal elébük megy és megszólítja őket.
- Elnézést a zavarásért - mosolyodik el - de a kapuban nem igazán tudtak a segítségünkre lenni. Ashige-samának hoztunk egy üzenetet. A Háborúval kapcsolatos és egy bizonyos Kenshiro Mirubi küldi neki. A felettesünk, valószínűleg az üzenet a Hokagétól származhat.
Mondta a fiú, majd várta az őrök reakcióját. Ha kérnék az üzenetet, akkor természetesen megmondja nekik, hogy csak Ashige-samának adhatják át az üzenetet. Ha pedig akadékoskodnának, akkor nyelvét használja, hogy meggyőzze őket...

// Ha nagyon akadékoskodik a megszólított, akkor majd a következő körben reagál a fiú. >< //

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 49

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1292

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Akari Tenshi on Szomb. Júl. 04 2015, 21:25

//Tehetetlen düh- én is így gondoltam, ezért vártam rád//

Nem volt ínyemre, hogy konohaiként kell mutatkoztam. Utáltam azt a falut, megvetettem és teljes szívemből gyűlöltem. Még beszélni sem akartam, nem szóltam Mirubihoz, sokkal inkább a saját gondolataimba merültem. Ugyan néha megnéztem a környezetet a szenzorommal, de nem nagyon volt senki a közelben vagy ha igen, akkor vagy gyenge volt a chakrája esetleg elrejtette. Mirubi a vezető, bízom benne, hogy van terve és abban, hogy majd akkor fogja elmondani azt, ha itt az ideje. Nem olyan embernek ismerem, aki ne tervezne. Érdekel a kaland, főleg ha elérem azt mit akarok. Füst országa elforduljon a tűz szövetségétől. A falu nem túl nagy erő Konoha oldalán, de haderejével mindenképp számolni kell. A pénz, amit esetleg kaphatok másodlagos, még ha bizonyos terveimhez szükséges. A terveim nekem is megvannak, ahogy valószínűleg az előttem haladó Mirubinak. A sakktábla felállt, egyik oldalon mi vagyunk, az amegami, Mirubi és én. Körülöttünk a bábok csak az információ és a tudás, amit eddig összegyűjtöttünk, míg a másik oldalon Ashige, körülötte ninják és harcosok. Sokszor segíthetnek a megfelelő harcosok alkalmazása, de a tudás legalább olyan fontos, hiszen egy harc során, ha rossz információid vannak, akkor az néha rosszabb, mintha nem lenne semmi.
Lassan megérkezünk a falu határhoz. A kapuőrök nem mutattak túl sok érdeklődést a párosunk iránt, sokkal jobban lefoglalta őket az előttük lenge ruhában táncoló hölgyek. ~ Férfiak, legszívesebben megölném őket és a lányokat, akik hajlandók ilyet tenni pénzért. Tedd meg. Küldetésen vagyok. Bolond vagy.~ Láttam Mirubin, hogy nem annyira örül, hogy ennyire nem érdekeltek az őrök a munkájukban, talán arra számított, hogy kikérdeznek minket és egyből eljuthatunk Ashigéhez, de nem így lett. Picit arrébb érve Mirubi szorosan mellém húzódott, hogy elmondja tervét. Valami hasonló alakult ki az én fejembe is.
- És mi az üzenet?
Azért ezt jó lenne tudni, mert ha ott találja ki, én nem tudok segíteni, annyira nem vagyok jó blöffölő. Kérdezem, majd nézem, mint kérdezi meg egy arra járó shinobi csapatot, hogy merre is találjuk a falu vezetőjét. ~ Ha van egy kis eszük és ismerik Mirubi nevét, akkor nem fogják összekötni a hokagéval. De jobbat nem tehet. Tudom.~ Nem találom jó ötletnek, hogy a hokagéra mutogat, de jobbat nem tehet.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Júl. 12 2015, 18:42

// Tehetetlen Düh - Akari Tenshi, Kenshiro Mirubi //

Egyelőre Tenshi passzívabb és átadja a kezdeményezést Mirubinak. Ez teljességgel érthető, elvégre bár be lett avatva a tervbe, de csak nagyvonalakban, így sokkalta logikusabb, hogy Mirubi vezet. Ez az információkkal való kufárkodás máris megszerezte Mirubinak a vezetői szerepet. Ravasz és eredményes lépés volt.
Három Kemurigakurei Shinobi - legalábbis fejpántjuk és öltözékük erre utal - kerül a kis csapat célkeresztjébe. Egyikük - idősebb kopasz férfi - mindössze egy "hagyjá' má' "- val reagál és már menne is tovább, de a társai közül egy fiatalabb férfi sokkal diplomatikusabb. Odalép Mirubi a vállára teszi a kezét, közel hajol és beszélni kezd:
- Bajtárs! - az alkohol szaga hamar megcsapja Mirubi orrát, de a mellette álldogáló Tenshit is eléri - Ne sértődj meg, de fontos... Küldetésünk van. Látod azt ott? Azt a tűzes kis hölgyikét, hm?
Gonoszul felnevet.
- De a nélkülözés éveiben, talán segíthetek neked, bajtárs! De nem lesz ingyen...
Hogy sem a Mirubi név, sem pedig a Hokage említése nem jelentett nekik semmit, az azt jelenti, hogy nyílván nem benfentesek. De ez nem is meglepő, ha azok lennének, akkor felvetné őket a pénz. Legalábbis a logika ezt diktálja, noha lehet, hogy hőseink nem rendelkeznek megfelelő tapasztalatokkal ahhoz, hogy ezt leszűrjék. Elvégre nem őshönösak errefelé.
Rövid alkudozás után a bajtársias Kemurigakurei tízezer ryoért cserébe hajlandó elmesélni ezt-azt. Ha Mirubi és Tenshi ebbe nem mennek bele, akkor valami új dologgal kell előállniuk.

Ha odaadják nekik a tízezer ryout:
[color=#00cc00]k[/color]:

- Ez a beszéd, paj-tás - az utolsó szót és hukk között ejti ki és a közepére is beilleszt egyet. - Asz'ondja 'ogy Ashigét keresitek, mi? A hentest? Na, mondom hol van! Két utcával arrébb van az üzlete egy goromba dohányárús mellett!
Gyorsan zsebrevágja a pénzt, majd részeges beütéssel felkacag és vállon üti Mirubit.
- Na, ne kapd fel a... - itt egy picit megakad - Szóval ne nyúlj... érted! Látjátok azt az utat? Ott kell végigmennetek, úgy mondják arrafelé lakik egy nagyobb épületben. De oda nehéz ám bejutni, cimbora!
A fickó megint vállon üti Mirubit, mintha jóbarátok lennének, majd közli Tenshivel, hogy szívesen megmutatná neki valamelyik sikátort. Reagciótól függetlenül hamarosan továbbállnak.
Ha a kis csapat úgy dönt, hogy követik a megadott írányt, akkor elég sokat kell gyalogolniuk. De egy idő után fallal elválsaztott kerülethez érkeznek. A falon túl díszes házak, kisebb paloták terülnek el. Több vaskapu van a falba építve, de mind előtt marcona katonák állnak, fekete ruhában, homlokukon fejpánttal és egy másik jelzéssel a ruhájukon. Valamiféle szervezet tagjai lehetnek az egyenruha és megjelölés alapján. Hogyan tovább?


// Egy tervet várok, illetve néhány vészmegoldást, ami alapján eldöntitek, hogy mit csináltok, illetve hogyan csináljátok, azt amit tenni akartok. //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Hétf. Júl. 20 2015, 13:43

   Mirubi tudta jól, hogy nevét nem ismerheti minden jött-ment Kemurigakurei Ninja... Akik hallhattak róla, azok csak a fejesek, akikhez minden apróbb hír beszivárog, vagy pedig minden jelentéktelennek tűnő részlet. Mirubi pedig eddig még nem tett semmi olyasmit, amivel az egyszerű emberek is megismerhették volna a nevét és szeretné, hogyha ez egy jó darabig így is maradna. Ezért pedig a kellő óvatossággal kell eljárnia, ugyanis, hogyha a nép megismeri őt és negatív szereplőként vésődik a köztudatba, akkor a terveit nehezebb lesz a megfelelő irányba terelni. Mert ugye, mindenki jól tudja, hogy a hatalom nem az éppen hatalmon lévő vezető, hanem a nép, akiért Ő hatalmon van. El kell érnie, hogy a nép szimpatizáljon vele, velük, vagyis az Amegamival. Ám ez még hosszadalmas folyamat, addig még rengeteg idő fog eltelni.
   A csapatnak sikerült tehát találnia három shinobit is, akik talán útba tudják őket igazítani, elvégre Kemurigakure ninják lennének és ha egy fontos üzenetről van szó, ami a háborúhoz kapcsolódik, valószínűleg mind a szolgálatukra állnak majd, vagy legalább megpróbálják elkérni az üzenetet, hogy majd Ők továbbítsák, elvégre senki nem szívesen enged idegeneket a vezetője közelébe és mindenki számára jól jön egy-két plusz pont Ashige szemében. Ám Mirubi azt koránt sem gondolta volna, hogy egy ilyen szedett-vedett társaság őrzi a falut. Most már érti, hogy miért ekkora itt a bűnözés, amely nem csak az Ország felügyeletlen területeire hat ki, hanem magára a Rejtett Falura is. Mégis mit gondolnak ezek? Majd hogyha az Amegami egy tagja fogja irányítani a falut, akkor minden másképpen lesz... Ide olyan emberre van szükség, aki képes vasszigorral kezelni az elburjánzott csótányokat és átformálni őket olyan ninjákká, akik felhasználhatóvá válhatnak.
   A három férfi undorító szaga már messziről érezhető volt, elvégre Mirubi érzékszervei elég erősnek számítanak, ám nem kellett ahhoz erős érzék, hogy érezhetővé váljon az erős alkohol, izzadtság és néhány napos ápolatlanság szaga. Amikor a férfi közelébe ért, Mirubit az undor fogta el. Látott és érzett is már undorító szagokat, ehhez hasonlót is, de hogy egy a faluját őrző ninja ezt megengedje magának... Egyszerűen a gondolat és a szagok együttese kiváltotta az undort Mirubiból, ám továbbra is csak barátságosan mosolygott, homlokán a Konohai fejpánttal. Még nem válaszolt Tenshi kérdésére, ugyanis nem volt ideje, ám a Kemuri ninjára különösképpen odafigyelt. A züllés teljességével tehát, Mirubi megpróbált fogást találni ezen az undorító patkányon, ami nem más volt, mint a Pénz. Természetesen egy ilyen kufár, undorító embertől mi mást várhat az ember? Mirubi kissé odébb ment, majd felnyitotta Chuunin mellény egyik kisebb zsebét, amiben összesen 50.000 Ryo-volt. - Ezen kívül van még egy ugyanilyen zseb, ami még 50.000 Ryo-t tartalmaz - Ügyelve arra, hogy a férfi ne lásson bele a zsebbe, leszámolt 10.000 Ryo-t majd átnyújtotta. Ám ami ez után következett, az még inkább felborzolta a fiú idegeit, azonban hamar rá kellett jönnie, hogyha itt jelenetet rendez és utat enged a feltörni kívánó Sötét Chakrának, akkor pillanatok alatt lebuknának. Bár az is lehet, hogy akkor előrébb lennének...
   Minden esetre végül a férfi kibökte, hogy csak viccelődni próbált és tudja, hogy merre kell menni, így el is magyarázza a csapatnak az útirányt. Mirubi ügyet sem vet a férfi további megnyilvánulásaira, mintha észre sem venné, úgy fordul Tenshihez, akinek fejével int, hogy ideje indulni. Menet közben szorosan mellette marad, ugyanis kitudja, hogy mi készülődik errefelé. Bár ahogy elnézi a fiú, itt akár az ellenséges csapatok is könnyedén besétálhatnának... Amint körülbelül félúton járnak, Mirubi válaszol Tenshinek.
- Mivel mi csak a kézbesítők vagyunk, így az üzenetet nem ismerhetjük. Remélem érted. Ha viszont valami oknál fogva el kellene mondanod mindenképpen az üzenet tartalmát, akkor mond azt, hogy egy Bijuuval kapcsolatos, de többet nem tudsz, ezt is csak tőlem hallottad. - Mondta Mirubi, majd egy kis szünet után folytatta - Nekünk most azt kell elérnünk, hogy Ashige vagy egy megbízottja színt valljon és megtudjuk, hogy ők adták-e nekünk a küldetést. Ha nem ők, akkor is előnyt kovácsolhatunk magunknak azzal, hogy információkat mondunk el nekik és a szolgálatainkat ajánljuk. Ám fennáll az esélye annak, hogy elfognak minket és átadnak a Tűz Országának, de éppen ezért kell visszautasíthatatlan ajánlatot adnunk a számukra. Azonban ha úgy érzed, hogy túl veszélyes terepre viszlek, akkor megvárhatsz majd idekint.
Mondta Mirubi és hamarosan remélhetőleg megérkeznek majd a keresett helyre. Amint ez megtörténik, a fiú végigméri a falat és az őrséget. Úgy tűnik, hogy ezek a fickók már józanok és sokkalta fegyelmezettebbek, mint akik odakint strázsálnak. Ha Tenshi is beleegyezik, vagy nem támad jobb ötlete, akkor a fiú közli vele, hogy ugyanazt teszik ezekkel az őrökkel, mint az előbbiekkel és így odasétálnak eléjük, majd elmondja a már ismert szöveget:
- Elnézést a zavarásért
Arckifejezése komoly, ugyanis már nem barátkozni akar, hanem a kellő fegyelemmel áll az egész dolog elé, elvégre ezek az őrök sokkalta komolyabbnak tűnnek... 
- A kapuban nem tudtak a segítségünkre lenni, csak annyit mondtak, hogy erre keressünk utat. Ashige-samának hoztunk egy üzenetet. A Háborúval kapcsolatos és egy bizonyos Kenshiro Mirubi küldi neki. A felettesünk, valószínűleg az üzenet a Hokagétól származhat.
Mirubi tudta, hogyha az őrök ismerik is a Mirubi nevet, akkor a kinézetét biztos, hogy nem... No meg persze a Chuunin Vizsga után ahol csak tudott, Mirubi apja családnevén mutatkozott be, így a legtöbb szóbeszéd esetleg Kauru Mirubiról szólhat. De ez most mellékes...

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 49

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1292

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Akari Tenshi on Szomb. Júl. 25 2015, 18:06

Én jelenleg csak a beosztott vagyok, küldetésre eljöttem, mert érdekesnek találtam a dolgot, az már csak extra, hogy véletlenül Mirubi is belefutott ebbe a kalandba. Őt megbízták, én magamtól jöttem a küldetésre, mert érdekelt, hogy mi lesz belőle és pontosan mi is a küldetés. Furcsa, hogy Taishi sem tudott többet, mint Mirubi, pedig mid a ketten ügyes informátorok. Remélem sikerül egy kicsit meggyengíteni a Füst helyzetét a Tűz szövetségének oldalán, legalább azt akarom elérni, hogy Kemurigakure kevésbé bízzon meg Konohában. A legjobb lenne, ha átvehetné a rejtek irányítását, mert akkor mindenképp a Víz szövetségét erősíteném a faluval. Ha nem én, mindenképp valaki olyan, aki az én oldalamon áll és az én emberem. A három shinobi kemurigakurei egyenruhában eléggé ellenszenvesek, de jobb híjján velük kell beérnünk.Én messzebb állok, de a tömény alkohol szag, amit az egyik férfi áraszt, megcsap. Mirubi próbálkozását bunkó módon elutasítják. Lenne ötletem, hogy itt és most hogyan végezzek vele, még akkor is, ha erősebbnek tünik, genjutsu hatása és a kitörés akármennyi chakrával rendelkezik valaki, nem mindig könnyű. Ha így lenne a genjutsunak nem sok értelme lenne, viszont mégis. Egy genjutsu használó nem biztos, hogy a legerősebb és a legtöbb chakrával rendelkező, de annál okosabb. A genjutsu az ész művészete, nem az erőé, mint a tai jutsu. A csapat fogná magát és lelépne, amikor az egyik tag, valószínűleg rájött, hogy akár a tudásért pénzt is kérhet, nem is keveset, nálam csak annyi van, így Mirubira hagyom a fizetést. Először viccelődni kezd, de még koncentráció nélkül is érezni Mirubi chakra mozgását, hiszen akkora mennyiség külső hatás nélkül nem mozdul csak úgy meg az emberben. Korábban feltett "Mi az üzenet" kérdésemre végre megkapom a választ, ami elég szűkszavú, viszont logikus. Az úüzenet, amit Ashigénk kell kézbesítenünk a Jinchurikiről szól. Legalábbis a fedő sztorink szerint. Semmi kedvem fogságba esni és a Tűz országába kerülni. AZ az ország maga a fertő, létezése már csak idő kérdése, mert igen terveim között van, hogy megsemmisítem, eltörlöm a Föld színéről, de ahhoz még gyenge vagyok. A részeg shinobi útbaigazítása során megtalájuk az épületet. Itt már jóval rendezettebbek és fegyelmezettek az őrök, érezni rajtuk, hogy fontos embert őriznek és ezzel tisztában is vannak. A falu rendszeréről szerzett információk alapján, nem egyszerű elbocsátás lehet a büntetése, aki Ashige testőrségébe tartozik, hanem valószínűleg az életével fizetne a fegyelmezetlenségéért. ivel Mirubi a vezető, így isét ráhagyom a kezdeményezést és a "társalgás" lefolytatását, én csak némán figyelem a válaszokat és csak akkor válaszolok, ha kérdeznek, különben csendbe maradok.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Pént. Júl. 31 2015, 16:29

// Mirubi, Tenshi //

A fal magas és díszes. Hosszú körben állja el az utat. Kőböl van és öt-hat méteres is lehet. Valamiféle kavicsos festékkel díszítették. A vaskapu háromcentis fémrudakból áll, de nem látni be mögé, mert fával van borítva a hátsó rész. Ez is van akkora, mint a fal, azonban készítettek rá egy kisebb ajtót is. Mögöttetek az utca, aminek két oldalán házak álnak. Azok nem díszesek, viszont meglepően egyszerűek és szépek. A fal és az utolsó házak között legalább három méter távolság van. Két őr áll a kapuban. Mindketten a már leírt egyenruhában - szürkés felső és alsó rész. Az egyikük magasabb férfi és rendkívül izmos. Kék szeme van, szőke hajjal. A másik egy közepes termetű, erőteljes állkapcsú nő. A férfi Zanbatot hordoz a hátán, ezenkívül egy kis övtáska lóg az oldalán. A nő pedig több tekercset visel a csípőjére erősítve. Mirubinak a férfi válaszol:
- Ide nem jöhet be akárki. A vezetői irodában leadhatod valamelyik hivatalnoknak az üzenetedet.
Ennyi. Gyors, határozott és kemény elutasítás. Azután egy gyors válasz a nőtöl is:
- De a nélkülözés éveiben, talán segíthetek neked, bajtárs! Nem lesz ingyen...
Mintha már hallották volna ezt, nem? A nő azt mondja, hogy tízezer Ryou elég lesz. Fura, elvégre ez is ismerős. A két őr gyorsan cselekszik. Először Mirubi és Tenshi mögé pillant, majd a férfi két lépéssel átszeli a kettejük közötti távolságot és Mirubi gyomrába öklöz egy nagyot, amitől a fiú hátratántorodik. Nincs sok ideje a "mi történhetett"-en gondolkodni, mert a Zanbato hatalmas ívet leírva - a férfi egy kézzel rántja maga elé!!! - indul meg Mirubi feje felé, hogy kettévágja Őt. Talán nem volt a legokosabb dolog ennyire alábecsülni a Kemurigakurei közbiztonságot...
Természetesen Tenshinek sincs túl sok ideje unatkozni, mert a nő viszont Őt szemelte ki. Félrehúzza ruhaujját a pillanat egy része alatt. Ezt követően némi füst kiséretében egy Sai jelenik meg a kezében. Gyors lábmozgás után olyan közel kerül Tenshihez, hogy könnyedén gyomron szúrhassa a lányt.
Mirubi és Tenshi hirtelen nagy pácba kerültek, egyelőre talán rejtélyes okok miatt. De hogy lehetséges ez? Mire fel ez a hirtelen agresszió? Lesz min gondolkozniuk, de előtte ezen a problémán kell túljutniuk. Itt, egy ellenséges falu kellős közepén. Nem lesz egyszerű. 

// Aki a posztjában levezetve kitalálja, hogy miért lettetek megtámadva, avagy miért buktatok le, már ha lebuktatok, annak tíz chakrát írok jóvá - de csak egyikőtöknek. Nincs sorrend, az ír hamarabb, aki szemfülesebb és gyorsabb. ^^ //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Pént. Júl. 31 2015, 23:12

// Tetszik! :3 Igazából Mirubi csak feltételez, sosem gondol semmit, de szerintem érezhető lesz, hogy melyik a fő gondolat. És nem akarom elvenni Tenshi elől a chakrát, - már ha jó a feltevés O.O - de hát Mirubi ilyen. A Chuunin Igazoló Lapon azt hiszem van kép, ugyanis a Genin lapon van, az biztos, mivel Naruto még ment fotózásra is és kimázolta az arcát, hogy ijesztőbbnek tűnjön Very Happy  //


   Nagy a felelősség a fiún, hiszen most nem csak a saját életéért, hanem Tenshiéért is felel. Bár eddig a lánynak nem igazán vette hasznát, mégis el akarta azt érni, hogy bízzon benne és a kellő időben maga mellett tudhassa. Ám aligha érdekli őt a lány testi vagy lelki épsége, hogyha szorul a hurok a fiú nyaka körül, de amíg ez nem következik be, addig bátran folytathatja kedvelt színjátékát.
   Útjuk hosszadalmas volt és elérve a Rejtett Füst Faluját, nos egészen kiábrándító élményben volt részük: Háborús időkben részeges ninják, akik nem is törődnek a kapun könnyedén belibbenő Konohai Ninjákkal. Ezután persze a megkérdezett ninjából áradt a pia bűz. Nos az efféle jött-ment alakok, akik még csak a Shinobi névre sem méltóak, egyáltalán nem számítanak Mirubi számára, így jobbnak látta gyorsan és könnyedén lerendezni a dolgokat: Lefizette az iszákos ninját, nem is kevés pénzzel, így útbaigazította a kis csapatot. Valószínűleg itt követte el az egyetlen és legnagyobb hibáját, elvégre "csak" azt felejtette el, hogy Ők Konohai Ninják és a Kage, vagy éppen egy Parancsnok üzenetével érkeztek. Na már most, ha ez így is van, akkor ki az az őrült Chuunin, aki pénzel, különösképpen ennyi pénzzel indul küldetésre, különösképp idegen területre a Negyedik Nagy Ninja Világháború Idején? No meg persze ki az az őrült, aki ennyi pénzt fizetne azért, hogy kézbesítsen egy üzenetet, amihez voltaképpen nincs semmi köze? A fiú nagyon nagyot hibázott... Annyi gondolat jár a fejében, hogy nem törődik a részletekkel, valamint annyira lenézi az embereket, hogy alábecsüli őket. Nos igen... Valószínűleg az az ocsmány féreg, aki elvette a pénzét gyengébb nála, de az esze a helyén van. Ám a fiú nem tudja, hogy mekkorát is hibázott!
   Meneteltek előre, majd egy hosszabb út végén, megérkeztek oda, ahová igyekeztek. Már messziről látható volt az épületek fölé magasodó fal, amely rendkívül díszes volt és nagyon elütött a falu többi részétől. Szinte ég és föld a különbség. A fal szürkés, vaskapukkal kilyuggatott és rendkívül hatásos, ugyanis jól láthatóan errefelé már a tehetősebb emberek és a jelentősebb személyek élnek. Valószínűleg a Falu vezetője is errefelé lehet, ám az őrök rendkívül barátságtalannak tűnnek. Különösképpen a férfi, aki marcona megjelenésével, hatalmas termetével és ehhez illő kardjával rémes ellenségnek tűnik. Éppen ezért Mirubi előadja a jól begyakorolt szöveget, ám erre egyből érkezett is az igencsak idegesítő válasz...
   Mirubi számított az efféle válaszra, így már állt is volna elő az újabb szöveggel, ám ekkor valami iszonyatosan váratlan dolog történt, ami keresztülhúzta a számításait. A nő megszólalt és elmondta a nemrégiben hallott szöveget, szinte teljesen ugyanúgy, minden változtatás nélkül. Még az összeg is stimmelt. Mirubi ezt nem tudta mire vélni, agya egy pillanatra leblokkolt, fejében a gondolatok és a kérdések vadul próbálták meg kivívni maguknak az első helyet, hiszen most rengeteg mindent kellene újragondolnia a fiúnak. Ez egy nem várt, kissé paradox jelenség, amit kigondolva talán meg lehetne oldani, ám a következő pillanatban a férfi hihetetlen gyorsasággal terem Mirubi előtt/mellett, majd egy jól irányzott mozdulattal gyomron vágta.
~ Itanashi! ~
Akaratlanul is megismétlődött az a jelenet, amely a Medvék Országában... Már egyszer átélte ugyanezt, amikor Itanashi erős öklét érezhette a gyomrán. Akkor is meghátrált, ám ezúttal a düh és a harag által erőt vett magán, majd kierőltetve a légzést, kihúzta magát, még akkor is, hogyha egy ilyen ütéstől az ember legszívesebben a földre feküdne. Ő ezt nem tehette meg, nem tűnhetett gyengének és nem is volt az! Torzult arccal, légszomjjal és fájó gyomorral emeli fel tekintetét. Haja kissé az arcába lóg, így az ellenfél nem látja teljesen dühtől szikrázó tekintetét. Ám nem engedheti, hogy ezek az érzelmek tönkretegyék az egész tervét.
~ Mi történt? Mi a franc ez? Hibáztam?! Az nem lehet! Ez nem Genjutsu... Mi történt? ~
A gondolatok a másodperc tört része alatt robbantak elméjébe, hiszen nem tudta hova tenni ezt a egészet, ám a Zanbato vészesen közeledik felé. Mirubi nem tétovázott, ilyen állapotban nem biztos, hogy sikeresen kitérne a hosszú fegyver elől és látván, hogy a férfi egy kézzel forgatja ezt a hatalmas kardot, valószínűleg edzettebb testileg, mint a fiú és a Taijutsuban nem győzhetnek. Éppen ezért, Mirubi nem kerüli ki a csapást, hanem chakrát koncentrálva a kezébe, a lehető leggyorsabban (Abba a kezébe, amelyik oldalról érkezik a Zanbato támadása) létrehozza a Chakra no Mesu // Speciális Chakra Technikát. Nem kellenek kézjelek a létrehozásához, csak egy kevés chakra, amit a kezébe koncentrálva azt, kiterjeszti magára a kézre, majd Vékony és Szilárd pengévé formálja. Ez a penge chakrából van, így valószínűleg úgy halad majd át a Zanbato hatalmas pengéjén, mint kés a vajon, elvégre a színtiszta chakrapengét csak a chakra akassza meg. Hiába erős és nagy lendületű a kard támadása, a chakra pengén áthaladva az kettéválik. Remélhetőleg a fiúnak sikerül időben létrehozni a pengét, elvégre gyakorlott az efféle technikákban, ám ha mégsem sikerül, akkor egyszerűen csak lehajol a támadás elől, majd megpróbál egy alacsonyan, a földhöz közeli ugrással hátra ugrani néhány métert, hogy onnan beszélhessen.
Ha pedig sikerül és a penge létrejön, a kardot pedig kettévágja, akkor is természetesen lehajolva, - a férfi jóval magasabb nála és nem kell sokat hajolnia a fiúnak, hogyha fejmagasságban érkezik a támadás - és csak kezét a kard felé suhintva hajtja végre a műveletet. Amint ezzel végez, azzal a lendülettel és gyorsasággal a Shunshin no Jutsut használva megpróbál egy pillanat alatt Tenshi mögött teremni, persze úgy körülbelül 2-3 méterre tőle. (Ha a lány segítségre szorul akkor a következő körben reagál Mirubi) Ezután előrántja a Chuunin Igazoló lapját, amin remélhetőleg rajta lesz a fényképe és a támadó őrök felé fordítja.
- Itt a Konohai Chuunin Igazolásom! A nevem Kauru Mirubi! Ez áll a lapon is! Miért támadtatok ránk?!
Mutatja a támadók felé kissé zilált tekintettel, kiabálva. Bár érdekes tény lehet, hogy a fiú (Kereszt?) Neve ugyanaz, mint az említett Kenshironak, de a családnevük nem egyezik és a lapon ott van feketén-fehéren, hogy hivatalosan is Chuunin. Egyenlőre nincs ideje gondolkodni azon, hogy mi történhetett, ugyanis nem alkalmas hozzá az időzítés.

// Ha a pengét nem tudja létrehozni és csak lehajol, majd elugrik, akkor is ugyanezt a szöveget mondja el. A 10.000 Ryo-t levontam ^^ //


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 49

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1292

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Csüt. Aug. 06 2015, 12:19

//Mirubi / Jiraiya, vagy valamelyik alteregója//


"Egy hónap múlva találkozzunk Kemurigakure főterén" - visszhangzik fejemben az invitálás, jómagam pedig bátorkodtam megjelenni teljes egészében. Nem tudom, hogy mit várhatok majd ettől a beszélgetéstől, sokat nem tudtam meg azon az estén az ivóban, csak azt, hogy egy szervezetről van szó, s biztos tartozhatok valakikhez. Elgondolkodtató kérdés, hogy akarok e én egyáltalán csatlakozni egy újabb szervezethez? Tanulva a múltamból az lett a vége, hogy aztán belső "viszályok" következtében kénytelen voltam elhagyni. Csoda, hogy meg tudtunk egyezni abban, hogy nem követnek és nem ölnek meg kínok közepette, mert tegyük fel, simán tudnék róluk szolgáltatni információt, ha akarnék. Ahhoz sajnos túl megbízható és titoktartó vagyok, hogy fellebbezzem mások álcáját, bár ez éppen attól a helyzettől függ, hogy kinek tartozom jelen esetben számadással. Most önmagam főnöke vagyok, és tudjátok mit? Élvezem is! Nem tartozom felelősséggel mások iránt, független szabad lélek vagyok, nem mondják meg, hogy mikor mit tegyek és hogyan tegyem. Nem mintha nagyon panaszkodnom kellene a múltra, mert tényleg jó életem volt, nem voltak megszabva a határok, átléphettem őket, ha akartam. Ha az ember egy jó közösséghez tartozik és van megértés köztük, akkor nyilvánvaló, hogy betartjuk azokat a szabályokat, amikre köteleznek. Ha tegyük fel valakihez nagyon közel állnék, lehet, hogy életem adnám érte, ha tudom, hogy ez az ára annak, hogy tutira biztosan túléli, de ha le se kakkantom magasról az illetőt, valószínűbb, hogy hamarabb vetem kannibálninják elé, mintsem az én bőröm nyúzzák le szárazon.
Egy nem túl feltűnő helyen vártam, már ha lehet ezt mondani, én magam sem vagyok egy feltűnő személyiség, a helyieknek talán már igen, mert a meséből szabadult hófehérke vagyok enyhén sápadt arccal, fekete hajjal és vörös ajkakkal - ez természetesen ilyen -, ha egy picit megcsipkedném az arcom, az úgy nézne ki, mintha véraláfutásom lenne. Abban reménykedem, hogy akivel találkoznom kell, az időben észrevesz; minden jel arra utal, hogy nem közönséges ninja vagyok, de a sok ember körülöttem eléggé csököttagyú ahhoz, hogy ezt észrevegye.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 585

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Aug. 06 2015, 16:15

// Kiyoko - Jellem és Kinézet leírás hiányzik az adatlapról! Majd pótold ^^ //

   Kemurigakure titokzatos egy hely az egyszer biztos, főleg ezzel a sok lecsúszott alakkal, akik bűzlenek a piától és a több napos mosdatlanságtól... De akkor mégis hogyan működhet egy ilyen falu? Azok számára, akik nem jártak még itt, vagy nem tapasztalták ki Kemurigakure no Sato veszélyeit, joggal gondolhatják azt, hogy itt bárki bármit büntetlenül megtehet... Ám ez korántsem igaz...
   A fiatal, igencsak szemrevaló hölgy könnyedén csusszant be Kemurigakure no Sato főbejáratán, ahol látszólag még ilyen háborús időkben is csak henyélnek az őrök és az éppen arra járó nőstényeket méregetik, csorgó nyállal. Amikor Kiyoko elsétált mellettük, néhányan fütyültek utána, de a legtöbben az orrukig sem láttak rendesen a részegségtől. Ám a lány nem tulajdonított ezeknek a személyeknek különösebb jelentőséget. A lány akivel néhány hete beszélt, egészen pontosan egy hónapja, azt mondta, hogy várjon valahol errefelé. Természetesen senki nem lehet biztos abban, hogy Kiyoko megjelenik, de nem zárható ki a lehetősége annak, hogy egy újabb fontos és hasznos taggal bővüljön a szervezet.
   A fiatal lány percekig vár azon az eldugott helyen, eközben pedig rengető vizslató tekintettel találkozott, ám a legtöbben fiatal suhancok, vagy éppen részeges ninják voltak. Ám nemsokkal ezek után, kettő a tömegből kilógó személy tűnt fel a színen. Egy nagyjából 150 centiméter magas, vagy éppen alacsony Férfi érkezett, mellette egy magasabb, 20 év körüli Fiúval. Az idős férfi arca nem látszott, ugyanis egy nagyobb kalapot viselt, - pont olyat, amilyet a földművesek szoktak, hogy megvédjék magukat a napsugarak melegétől - ám a ruházatából és a görnyedt testtartásából leszűrhető volt, hogy egy öregember. A mellette álló fiú kardot viselt az oldalán, az öltözéke pedig furcsa volt, olyan, mintha csak rongyokból és kötelekből lenne összefogva. A haja ápolatlan, tiszta zsír, míg az arca és a bőrszíne fakó... Haját egy fakó kék anyaggal köti meg, hogy ne lógjon a szemébe. A szemei körüli terület pedig furcsán pirosas.
   Egy elég hosszú ideig, amíg a csoszogó öregember és a mellette levő fiú feltűnt, majd a tömeg szélén haladni kezdett, úgy tűnt, mintha nem fordítanának különösebben figyelmet a lányra, ám ahogy egyre közelebb kerültek, úgy vált egyre biztosabbá, hogy a lány irányába fordultak. Persze ez csak feltételezés volt, de amikor a várakozó Hófehérke elé értek, megálltak, majd a kalapos fickó, éles, öreges hangon feltett egy kérdést. Még mindig nem volt látható az arca.
- Misaki Kiyoko?
Kérdezte a nevet, miközben a fiatalabb fiú unott tekintettel nézett végig a lányon.


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Akari Tenshi on Pént. Aug. 07 2015, 10:35

Ashige birtokát, ha tényleg létezik és ez az ővé, hatalmas és pompás fal védi, látszik rajta, hogy aki itt lakik az gazdag, de hát ezen nincs mit csodálkozni, hiszen ő a falu vezetője és ahogy a magasabb rangú ninják, ők is kapnak fizetést. A falutól jól elhatárolódik, seni nem mert a fal 3 méteres körzetén belül építkezni. Mirubi beszél én valamivel hátrébb állok, talán csak fél méterrel, jelezve azt, hogy ő a felettesem és nekem nincs beleszólásom a dolgokba, ami igaz is, hiszen Mirubi a főnök. Az őr viszont hajthatatlan, hiszen mégis csak a főnökéről van szó és ahogy illik a hivatalnoknak adatná a levelet. Mirubi nem teheti meg, mert neki személyesen kell átadni az üzenetet, különben az egész terve dugába döl és mi továbbra sem ismerjük a megbízót, már ha valóban Ashige az. Lehet, hogy kirigakure keze benne van az ügyben, hiszen nem rég én magam árultam el nekik Mirubi és a teljes szervezet titkait beleértve a képességeket és a neveket. Némelyikről én magam kevesebbet tudtam, mint a falu, de így legalább tudják, hogy mivel számoljanak, mert hiába ismered a képességét valakinek, ha nem tudod, hogy hol is keresd, akkor nehéz dolgod van, de így legalább a szervezet tagjainak a névsora is a falu birtokába került. A nő mondatai ismerősek, túlságosan is, mintha 5 perccel ezelőtt ugyanazeket a szavakat mondta volna egy részeg őr is. Ezután nem sok mindenre marad időnk, mert a két őr egyből ránk támad. Gyorsan kell gondolkodnom a megoldáson, de azon is, hogy mi is történhetett. Valószínűleg, ha hírvivők lennénk, akkor nem adnának nekünk pénzt, hogy megkorrumpáljuk Kemuri őrségét, ennyit meg biztos nem. Mirubi hibázott és valószínűleg ezt már ő is tudja, hiszen felé egy hatalmas zanbato tart, viszont nekem sincs időm menteni őt, mert a nő meg engem szemelt ki. De szerintem itt nem a pénz lesz a bűnös, hanem az, hogy Ashige pontosan ismeri az arcunkat és az őrök is így megkapták a képet róla. Én most csak azért vagyok áldozat, mert Mirubival jöttem. A nő saija nem ijeszt meg. Első gondolatom egy genjutsu lenne, de ahhoz nincs elég időm, így egy sokkal egyszerűbb, elég erős technikát vetek be, aminek nincs nagy chakraigénye. Szerencsére kézjelekre nincs szükségem hozzá, így gyorsan létre is tudom hozni a víz burkot a bőrömön, ami a junsui kai // vízpajzs lövedék nevet viseli. Egyszer már megmentett egy kardtól, pont egy saitól ne mentene meg. Ha sikerül egy pillanatra feltartoztatnom a nőt a technikával, akkor egy másik technikát vetek be, amit még a Hang országában tanultam meg Taishitól, ami pedig shinkeitsuu // idegfájdalom nevet viseli és azzal a nő kezeit támadom, hogy legalább azokat ne tudja használni egy ideig. A tömény chakra fájdalmat okoz, ahogy átkerül a nőbe és a kezei gyorsan lebénulnak, ahogy a férfi lábai is lebénultak, amikor azt tanultam.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Vas. Aug. 09 2015, 23:04

//Jira - Értve, főnök!//


Nem toporzékoltam, mint azt a kisdedek szokták, még akkor sem, ha olykor az én türelmem is véges, de türelmes vagyok, mint egy kitörni készülő lávafolyam - nagyapám azt mondta egykor, hogy a fű sem erőlködik, amikor nő, akkor én is tudok várni itt még pár percet, mert ha nem jön, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem fog jönni, max azt, hogy még úton van. Ha folyamatosan a nagyfatertől fogok idézni, még egy szép napon igazán bölcs emberré válhatok, csak egy baj van vele: öregít. Nem akarok ennyire fiatalon olyan bölcs lenni, mint egy öregember, bár az más, ha tisztelem a szavait és néha-néha megjegyzek tőle ezt-azt, azzal legalább kifejezem hálám azért, hogy volt ereje arra, hogy felneveljen. Biztos nem kevés erő és önmegtartóztatás kellett hozzá - értem az önmegtartóztatást arra, hogy elővegye az övet és elverje rajtam a port, vagy kapjak egy-két jól megérdemelt pofont a szemtelen, hiperaktív viselkedésemért. De ezenfelül egész jó gyerek voltam, amíg nem ástam fel nagyapóék földjét.
Nem törődtem közben a részeg férfiak értem sikoltó szemeivel, vagy éppen a megjegyzéseikkel, mert nem az a nő vagyok, aki egykönnyen szétterpeszti a lábait, vagy hagyja magát, hogy megerőszakolják - szerintem hamarabb vágnám el a torkukat azelőtt, mielőtt arra gondolnának, hogy tekegolyó.
A távolból észrevettem két alakot közelíteni felém, de egyelőre nem voltam biztos, hogy tényleg erre tartanak e, már csak a lassúság miatt is, aztán amikor mégis irányt váltottak, és a vonalaik egyre nagyobbak lettek, már teljesen biztos voltam abban, hogy engem keresnek. Eleinte benyomódott magától a pánikszerű gomb - ami a felszínen nem látszott meg -, csakmert azt hittem, hogy rájöttek arra, hogy betolakodó vagyok. Amikor végül megszólalt az öregebbik, megnyugodtam afelől, hogy nem akarnak meglincselni. 
- Általában - na jó, most tényleg hozzámvághat valamit, amiért így válaszolok. - Igen, Kiyoko - felelem végül, hogy megváltoztassam a rólam alakított elképzeléseit, nem jó, ha az első benyomás rossz.
A kölyök végignéz rajtam, én pedig felvont szemöldökkel sandítok vissza rá, hogy "mitakarez", "mitbámul, nemlátottmégszépnőt" és hasonló kifejezések tükröződnek a szememben, no meg kicsit azért elvetem a súlykot, ha ennyire bízom abban, hogy a külsőm megkapó. Ha a tükörbe néznék, lehet, hogy elundorodnék magamtól, de lehet csak az önsajnálat miatt.
- S ön pedig...? - tovább is kérdeném, hogy ő e a téma tárgya, akivel találkoznom kell ma, itt, most, de nyilván tudja, hogy mire gondolok, különbenis magától is folytatni fogja, ha már volt olyan kedves idejönni.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 585

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Aug. 10 2015, 19:04

Kemurigakure utcái eléggé szellősek voltak, ám nem mondhatjuk azt sem, hogy a közbiztonság nincs a helyén. Inkább úgy fogalmazna az ember, hogy amíg valaki gyengeséget mutat, addig azt az ellenfél lebecsüli. Kemurigakure no Sato is így működik. Éppen ezért az érkezett alak a válasz után azonnal megsürgeti a lányt.
- A nevem Jimusho Kouzenmaru kedves. Azért jöttem, hogy elkísérjelek ahhoz a személyhez, aki miatt itt vagy.
Mondta a férfi, majd közelebb lépett a lányhoz. A hangja most halkabb volt, ám apró természete miatt még így is egy beszédhangon kellett, hogy szóljon a lányhoz, nem pedig sugdolódzva.
- Errefelé nem biztonságos. Talán nem látja, de itt minden újonnan érkezettet megfigyelnek. Kövessen és mindent elmondunk a falun kívül.
Mondta a férfi, majd megindult a Kapu felé. Remélhetőleg, a fiatal hölgy megindul, bár kérdés, hogy mennyire hallgat és mennyire bízik egy öreg, fokhagymaszagú férfiban és az után koslató, drogosképű kölyökben?


// Döntened kell, hogy velük mész-e vagy maradsz. Ha maradsz akkor a férfi észre fogja venni, hogy nem mozdulsz, vagy ha szólsz hozzá akkor arra reagálni fog. //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Kedd Aug. 11 2015, 19:35

// Mirubi - Tenshi //

A helyzet kifejezetten kellemetlenül alakult a jelenlévők számára. Mirubit és Tenshit ismeretlen okokból támadta meg a két Kemurigakurei ninja. Természetesen azonnal bekapcsoltak a védelmi reflexek és hőseink cselekedni kezdtek. De nem minden alakul terveik szerint. Ugyanis figyelmen kívül hagytak egy nagyon fontos dolgot... A két őr közvetlenül azután kezdett támadásba, hogy Mirubi és Tenshi mögé pillantottak. Ez pedig két dolgot jelenthet: elterelő cselt, vagy azt, hogy nem négyesben vannak. Igaz, nem feltétlenül kellett feltűnnie ennek a részletnek, elvégre a toövábbi válaszokon való gondolkodás és gyors reakció sok időt emészt fel.
A Mesu no Chakra segítségével Mirubi kettévágja a felé suhanó Zanbatot. Egyik fele a földbe csapódik Mirubitól balra. Ez az a pillanat, amikor a fiú megpróbálná növelni a távolságot, csakhogy ez nem ilyen egyszerű. Hirtelen éles fájdalmat érez a lábaiban, amint valamiféle szúrófegyverek csapódnak bele. Feltehetően Kunaiokat és Shurikeneket kapott be hátulról. Fájdalmas, de ami ennél is aggasztóbb, hogy ez a továbbiakban akadályozza majd a mozgásban. És megzavarta a koncentrációját. A vele szemben álló Őr, aki már csak egy fél Zanbatot szorongat, elég morcosan és meglepetten néz, amiért kedvenc fegyverének már csak egy része van a kezében. De ez nem akadályozza meg abban, hogy gyors csuklómozdulattal megforgassa a fegyvert és újabb csapást indítson Mirubi felé, immáron azonban egy lépést téve előre. Az Amegami alapítója most méginkább szorult helyzetbe került s az igazának bizonyítására eddig esélye sem volt. Talán folytatja ezt a passzív harcmodort, vagy inkább valami új felfogással rukkol elő, esetleg abban reménykedik, hogy a további színjátszás viszi előre a dolgot?
Tenshi, aki felé egy meglepően szúrós eszközzel támadnak, viszonylag higgadtan kezeli a dolgokat és Mirubit vádolja a jelenlegi helyzetért, noha csak a gondolataiban. Vagy éppenséggel magát, azért a bizonyos stikliért, esetleg büszke rá? Ez eldöntendő kérdés és nem világlott ki a gondolataiból, mindenesetre a lány érezhetően a maga útját akarja járni és érdekből van itt. Okos. 
A Junsui Kai-t csak azon a ponton sikerült időben létrehozni, ahova a nő szúrni próbált. Egy húsz centis folton így eléggé védett lett Tenshi és bár mivel ez szúrást volt, ezért a technika védelme alatt majd keletkezhet egy kékesebb folt, de ezt talán még észre sem veszi majd a lány. Ezután egy másik technikát vet be. Elkapja a nő kezét, aki néhány pillanatra teljesen begörcsöl a fájdalomtól. De Tenshi sem a legszerencsésebb ilyen szempontból. Hátulról egy erős kéz kapja el és próbálja lefogni a kezeit.
- Valld be, hogy hiányoztam, aranyom! - zendül fel az ismerős, kissé borgőzős hang józan változata.

// Sajnos egyikőtök sem fejtette meg, de nem jártatok messze. //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Szer. Aug. 12 2015, 17:28

//Jira//


Oh, hát a női megérzéseim ma sem hagytak cserben! Amint bemutatkozott, bólintottam, részemről a szerencse, hogy megismerkedhetek egy öregemberrel, azért valljuk be, nem sokan mászkálnak egy drogos kinézetű fiúval az oldalukon... legalábbis nem az öregek. Úgyhogy ez meglepő, hogy éppen olyan van mellette védelemként, akiről azt gondolná az ember első ránézésre, hogy beszívott. Nem akarok véleményt alkotni első ránézésre, de ő is jól megbámult és biztosan le is szögezte az elképzeléseit, s biztos vagyok benne, hogy erős is lehet, ha védelemre kelt.
Valahogy éreztem azt is, hogy továbbmegyünk, elvégre mégse biztonságos ez a hely, még az is meghallja, aki a közelünkben sem tartózkodik.
Eleinte nem mozdultam, de ahogy a férfi két métert haladt előre, melléléptem, hogy aztán együtt utazzunk arra a helyre, amerre vezetni akar.
- Azt észrevettem. Ahogy beléptem, az alkoholszagú bagázs úgy nézett rám, mintha nem ember lennék, még ha feltűnésmentesen is jöttem be - hogy hogy sikerült, máig nem értem. S ha már itt tartunk, nem csak ezek néznek rám úgy, mint egy medvedisznóemberre, de még drága beszívott testvérünk is azt hitte rám szemlátomást, hogy egy vitaminokkal megtömött vérzacskó vagyok. Csakhogy szemléltessem, a szerekkel élő egyének mennyire mást tudnak látni az emberekben - pontosabban, amit ők szeretnének látni. Azt remélem, hogy nincs semmiféle hátsó szándékuk ezzel kapcsolatban, s megkímélnek a leszívástól (mikre nem gondolok!).
- Különben milyen messzire kell mennünk? - nem mintha számítana, kibírom az utat, ha eléggé távolra is kell gyalogolni, csak érdeklődöm, hogyha már mégis eljöttem ide, akkor mennyire kell eltávolodnom a kijelölt helytől.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 585

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Aug. 14 2015, 17:54

   Az immáron három főre duzzadt csapat most lassú lépteivel halad a Főkapu felé. A furcsa kinézetű, eléggé drogos ábrázatú fickó az öregember jobbjára tér át, míg a lány a baljára. Mintha csak az unokáik lennének, úgy közlekednek, bár aki ismeri ezt a két embert, azt tudhatja, hogy ez egyáltalán nincs így. És ezt a két embert szinte minden Kemurigakurei őr ismeri, elvégre nem kevés pénzbe és időbe, valamint kapcsolatépítésbe került az idős Kouzenmaru számára, hogy ezek a fickók szemet hunyjanak afelett, hogy Ő úgy jár ki és be a faluban, mintha csak egy tisztes polgár lenne...
   Ez azonban nem igazán mondható el a Szervezet vezetőjétől, akihez éppen igyekszik a kis csapat. Miután egy bólintás mellékelésével az öreg részéről, a csapat áthaladt a kapun, a férfi válaszolt is.
- A Bambuszerdő környékén.
Mondta, bár ebből a lány nem sokat tudott meg, elvégre nem igazán ismerős errefelé. Nem telt el talán még két perc sem, az idős férfi máris az öregek kotnyelességével és kíváncsiságával tette fel kérdését, persze csak finoman, a kellő ravaszsággal puhatolódzva.
- És mégis mi késztette arra, hogy ide jöjjön? Ha csalók lennénk és csak a testére vágynának akkor mit tenne?
Ekkor a drogok képű fickó egy lopott pillantást vetett a lányra, amit Ő észre is vett...


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Pént. Aug. 14 2015, 18:22

// Tehetetlen Düh //

   Nagyon nehéz helyzetbe került a csapat, ugyanis nem tudhatnak biztosat és idejük sincs a gondolkodásra, hanem folytatniuk kell a színjátékot. Fájdalmas az igazság, de lehet, hogy Mirubinak nem kellett volna ennyire könnyelműnek lennie és nem kellett volna Kemurigakure shinobijait ennyire alábecsülni. Ám az alkohol bódulatában lévő őrről ki gondolt volna ilyesmit? Vagy talán nem Ő a kulcs ehhez az egészhez?
   Furcsának bizonyulnak a dolgok, ám az egy pillanatra Mirubi örömére tett, hogy sikerült a fegyvert voltaképpen megkurtítani, ám az öröme vagy az elégedettsége nem tartott sokáig. Hirtelen szúró, fájdalmas érzés nyílalt több helyen is a lábába. A hirtelen érkezett fájdalomtól nem tudta megállapítani, hogy mégis mi és hány dolog találta el, erre pedig rátett, hogy az ellenfele támadásba lendült. Itt nincs mit tenni, ha ennyire gyorsan, szervezetten lépnek fel és már be is kerítették őket, akkor itt ellentámadásba kell lendülniük. Éppen ezért Mirubi nem hátrált meg néhány lépést feléje tevő férfi elől, hanem amint észrevette, hogy mozgásba lendülne, chakrát kezdett el sűríteni a bal és a jobb kezébe egyaránt. A Sötét Chakra most vad táncát járja Mirubi testében, miközben a másodpercek alatt Mirubi érzi, ahogy a chakrája összesűrűsödik, csakúgy mint az éles chakrapengénél, ám ezúttal teljesen más okból. Amint tehát megérkezik az ellenfele, Mirubi egy gyors karsuhintást vet be, lehetőleg úgy, hogy Tenshi ne essen a chakratömeg útjába, ugyanis elméletileg eddig néhány méterrel mellette volt, majd ahogy a karja eléri a megfelelő szöget, szabadjára engedi a chakráját, majd korlátozva annak útját, létrehozza a Kasseikent.
   Ám ez csak egy karsuhintás alatt történt meg, a fiú ugyanazzal a mozdulattal megfordul és a bal karját a háta mögötti ellenfelekre szegezve indítja meg a támadását, ami egy következő Kasseiken lesz. Amint ezzel megvan és remélhetőleg megtisztítja a körülötte lévő területet, azonnali gyorsasággal előrántja a Chuunin Igazoló lapot...
~ Itt baj lesz... Ezek kérdés nélkül támadtak. Talán már bizonyosságot szereztek arról, hogy nem Konohaiak vagyunk? ~

...majd a következőket mondja.
- Mit jelentsen ez az árulás? Itt az igazoló lapom arról, hogy Konohai vagyok! Ő a tanítványom! Engedjétek el!
Fordul Tenshi felé, akit az a fickó kapta el, aki a kapunál volt. Sokkalta józanabbnak tűnik, mint akkor. Mirubi a szemébe néz a fickónak, eltökélt arckifejezése arról árulkodik, hogy egy cseppet sem tetszik ez a helyzet, bár az adott szituációban nem az a negatívum, amit a többi embernek sugároz, vagyis, hogy szövetséges ninják támadták meg őket, hanem az, hogy ilyen helyzetbe kerültek.
   Ha nem érkezik egyértelmű válasz, vagy éppen nem látja a meglepettséget ellenfelén, vagy újabb támadásra készülnének, akkor nincs mit tennie a fiúnak, a B tervhez kell folyamodnia.
- Ashige-samának jöttünk információt szolgáltatni a Nibi Jinchuurikijéről!
Böki ki végül a nehéz szavakat, ugyanis legkevésbé sem akarja veszélybe sodorni Karut, hiszen nagy hasznára lehet később a szervezetnek, de Ashige kegyeit mindenképpen el kell ezután nyerniük. Bár a támadásból ítélve nem úgy tűnik, mintha Ő adta volna a megbízást, ám mindenképpen hasznos lehet, hogyha a szövetségesei között tudhatja a fiú...

// Ha Mirubi nem tudja felmutatni a Chuunin igazoló lapot, mert újra támadnak, akkor majd a támadásra reagál //

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 49

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1292

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Vas. Aug. 16 2015, 22:11

//Jira - pótoltam a jellemet és a kinézetet is, boss  Cool //


Amíg át nem haladtunk a kapun, úgy tűnt, hogy az öreg nem fog megszólalni, a másiknak meg mintha elvitte volna a cica a nyelvét. Hát, ez annyiban jó, hogyha nem szereted, ha a társad sokat beszél, akkor tényleg befogja és hagyja, hogy te beszélj, jó hallgatóság, lehet belőle esetleg lelki szemetesláda, bár ránézésre megmondom, hogy neki sem ártana, ha van egy játékszere, amit úgy becézhet, hogy "lelkiturkász".
Az öreget ismerik, máskülönben nem engednék csak úgy ki innen, ami azt illeti, lehet én is csak hullazsákban jutnék ki innen, ha a kapun keresztül mennék, ki tudja. Végül megszólal. Bambuszerdő környékén. Remek. Ő sem tudja, hogy pontosan hova vezet. Volt már szerencsém egyszer a bambuszerdőhöz, amikor egy üzletember valami üzletet akart itt lebonyolítani, és hirtelen rámtalált, majd azt mondta, hogy vezessem el a kijelölt célhoz. Szerencsétlen ember ha üzletet akar kötni, akkor miért egyetül botorkál? Mellesleg még át is verték, aztán magával rángatott ki tudja, milyen alkalomra akart még felhasználni.
- Egy - ha jól tudom közülük való - személy jelezte nekem, hogy majd várjam meg itt, és minden információt elmond valami szervezetről. Nem akart többet mondani, mert a falnak is füle van. Mellesleg, ne aggódjon miattam, tudok magamra vigyázni, sőt amondó vagyok, bár kellenék valakinek! Nem, nem úgy, félreértés ne essen, amolyan magányos farkas vagyok, keresem a helyem, szóval, ha valakinek szüksége lenne rám, azt értékelném - meg nézzenek csak rám. Oké, a külsőm megnyerő meg minden, de ne akarjanak csak úgy rámakaszkodni. Hogy a díler mit bámul, azt már nem tudom megmondani, de az én szemem már jojózik attól, hogy az ő szeme meg lassan kifolyik, ha rámnéz. Mond már el: mivan?!

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 585

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.