Utcák és terek

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Akari Tenshi on Csüt. Aug. 20 2015, 14:17

Megbíztam Mirubiba, de talán a bizalom lehet, hogy elsietett volt. Nem tudom, hogy ki hibája az, hogy most ebben a helyzetben vagyunk. Talán az enyém, hogy nem tettem semmit, de mit ehetnék, hiszen én most csak a gennin vagyok, aki segít mesterének, ami jelen pillanatban Mirubi. Esetleg Mirubi? Valószínű, hogy valamit akkor nézhettünk el, amikor az első őrnek odaadta a pénzt. Ezt már nem tudjuk meg. Viszont nem sok időm marad gondolkodni, mert a nő támad. Szerencsére a technikámmal sikerül megakadályoznom, hogy keresztül szúrjon, ahogy korábban az a hang falusi is megpróbált. Ugyan talán lesz némi folt a szúrás helyén, de nem vészes. Kihasználva a nő meglepődöttségét és elkapva a kezét lebénítom azt. Ekkor viszont az én kezemet is elkapja valaki, majd megszólal. Tőle nem volt bölcs dolog, hogy pont a kezemet kapja el, hiszen így gyakorlatilag kiszolgáltatja magát a technikámnak. Természetesen nem hagyom, hogy teljesen lefogjon, hanem ficánkolok és próbálom megérintei valahol, hogy a nőn alkalmazott technikát rajta is végrehajtsam. Ha sikerül lebénítani és fájdalmat okozni a kezén, akkor még válaszolok is a kérdésre.
- Igen, bár jobban szeretem a férfit, aki tudja használni a kezét is.
Mondom egy kis perverz felhanggal a hangomba. Nő vagyok, kunoichi és szeretem azt csinálni, de szeretem, ha az akivel csinálom nem csak csinálja, hanem a kezével is kutakodik, keresi a lehetőségeket, megérint. Viszont nem sok időm maradt a férfi nyomorán élvezkedni, mert észevettem Mirubi baját is. Ha még nem cselekedett és van lehetőségem akkor elkezdem felemelni a talaj vizet, már ha nincs elég magasan és összecsapom a kezem, hogy a kibuggyanó vízbörttön technikával elkapjam a három támadót, hogy végre legyen időnk megmondani, hogy iért is jöttünk.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Aug. 22 2015, 15:34

// Kiyoko - Köszönöm!//

   Az új kódnevén emlegetett "Diller" (Very Happy) zavartan kapta el a tekintetét a lányról. Úgy tűnik, nem sok köze volt még sem a hölgyekhez, sem pedig a szép hölgyekhez. Legalábbis ezen ismerős, zavarbaejtett pillantások erről árulkodnak...
   A csapat már néhány perce elhagyta a falu határát, így már a Bambuszerdő közelében járhattak, ám amint a lány elmondta, hogy voltaképpen erről az egészről Ő alig tud valamit, az idős férfi megtorpant és most felemelte arcát, hogy szalmakalapja alól kilesve, láthassa a lány reakcióját. Most a lány is láthatta az idős Kouzenmaru arcát. A fogai egyértelműen hiányoztak, ahogy az álla is többé-kevésbé beesett volt, az arca pedig természetesen ráncokkal szabdalt. Ám még így is látható volt az idős férfi arcán a furcsálló érzelmek áradata... Hogy ez pedig mit jelent, azt hamarosan a lány meg is tudja.
- Gyermekem. Akkor nem is vagy tisztában azzal, hogy kikhez akarsz Te csatlakozni? Ez a Szervezet nem tréfa dolog... Itt vér és bél folyik. Ne...
- Jimusho-dono!
Vág a szavába egy távoli hang, ami így  jobban belegondolva, nem is annyira távoli, csupán a körülbelül 15 méterre lévő fa mellől érkezik a hang. Mind a három emberke természetesen arra szegezi a tekintetét, az öreg pedig lehajtja a fejét. Óh nem meghajol... Ő nem tenne ilyet még magának Ashige-samának sem... Na jó, neki talán igen. De ez előtt a számára zöldfülű fiatal előtt nem fog meghajolni, még akkor sem, hogyha Ő adja a munkát a számára. De térjünk vissza a fára, ami mellett egy fiú állt. A teste átlagosnak mondható, ám a ruházata koránt sem volt az. (Itt látható: http://narutohun.niceboard.org/t1105-kauru-kenshiro-mirubi#43269) Félhosszú haja félig az arcába lógott, majd amint felfigyelt rá a "tömeg" bal kezével hátra söpörte azt, majd közelebb lépdelt.
- Nem szerencsés elijeszteni egy ilyen hölgyet Kouzenmaru.
Állt meg néhány méterre a csapat előtt, majd  végigmérte a lányt, ezután pedig mélyen a szemébe nézett és finoman meghajolt.
- Üdvözöllek. A Nevem Kauru Mirubi. A Szervezet vezetője.
Egyenesedik ki végül, ám ezután már nem néz a lány szemébe, ugyanis sosem szeretett senki "lelkébe" sem bámulni. Ha őszinték akarunk lenni, akkor egyenesen frusztrálja, hogyha valaki szemébe kellene nézni huzamosabb ideig. Így hát, ugyan alig észrevehető módon a tekintete nem állapodik meg a lány szemén, hanem lágy, pirosas száját, arcát és testét nézi. Közben pedig a szemei át-át ugrál az öregre, valamint a mellette lévő drogos arcú fiúra.

// Mirubi kinéze leírása az adatlapon, azért nem írtam most le ^^ //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Hétf. Aug. 24 2015, 15:13

//Jiraaa//


Na tessék, már szégyellős is. Pecásnak képzeli magát, hogy ki akar fogni egy nagy halat? Azt hittem a dílerek drogokat csempésznek, nem pedig embereket szemelgetnek ki, aztán úgy viselkednek, mint akikre ráesett az ég.
Most nem értem, mire ez a nagy megdöbbenés, mert valójában tisztában vagyok azzal, hogyha egy szervezethez csatlakozom, annak igenis vannak kikötései. Volt már szerencsém az Unazakikhoz, szóval még egy szervezet már nem okozna nagy fejtörést. Valójában eddig azt sem tudtam, hogy mi a célom... de most már tudom: minél erősebbé és minél nagyobbá válni (persze nem méretben), hogy azokat, akik most nálam erősebbek, majd lehúzhassam a sárga földig. Mondjuk biztosan nem esne jól találkozni velük... úgyhogy hidegvérrel fogok hozzáállni a helyzethez, érzelmek nélkül.
Kouzenmaru szavába vágnak, amire felkapom a fejem, és nem hajolok meg vagy ilyesmi, mert azt sem tudom, kivel állok szemben. Amikor megmutatkozott előttem, s teljesen ki tudtam venni az alakját, egy darabig csak némán figyeltem rá, majd a "dílerre" emeltem tekintetem. Nicsak, azért van egy kis hasonlóság. De jó, hogy drogosok közé keveredtem! Kouzenmaru erről beszélt volna, amikor azt említette, hogy nem tudom, kik közé jövök? Egye fenyő, hát jó dolgom lesz itt, az biztos, majd megkérdezem... árulják már el, mit szívnak, hogy ennyire lazák, mint a habszivacs, mert én is kérek belőle. Szerencse, hogy nem nevetek magamban, inkább komoly tekintettel fordulok a fiúhoz, aki ránézésre még nálam is fiatalabb. És már egy vezér! Elismerésem, tényleg.
Amikor meghajolt előttem, viszonoztam ezt a kis gesztust, nagyapó azért mégis csak az illemre tanított, akármilyen csökönyös is tudok lenni.
- Misaki Kiyoko. S ha tovább is folytatta volna, akkor sem tudna elijeszteni - jegyzem meg, mert tényleg így van. Ha egy hatfejű, vicsorgó, nyáladzó, húsz méteres eb lenne a közelemben sem ijednék el tőle. Bár meggondolnám kétszer is, hogy a közelébe megyek e. Az eddig hallottak alapján pedig én is jól jöhetek ki ebből, akkor elvileg semmi hátrányom nem származik abból, ha végighallgatom őket, csatlakozom hozzájuk, aztán teszem, amit tennem kell. Azt észreveszem mindjárt, hogy ő sem szeret nagyon az emberek szemébe bámulni... nem értem őket. Én akárki tekintetét megállom akkor is, ha csak egy szeme éktelenkedne a homlokán, mint egy küklopsznak. Habár a reakciókból tudom, hogy nem szeretne a szemembe nézni, én mindenesetre keresem a tekintetét, különben ha csak a levegőbe beszél, az olyan lenne, mintha nem is hozzám intézné a szavait. Mellesleg szeretek az emberek szemébe bámulni, az olyan zavarba ejtő.

//Bocs, hogy így állítom be Mirubit is, de jól esett. xD//

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Aug. 30 2015, 19:14

// Szerepjáték Very Happy csak nyugodtan ^^ //

A fiú kissé furcsán, amolyan "ketyó"  arccal nézi végig a lányt, aki amikor megemlíti, hogy nem lehet őt elijeszteni, egyből újra a szemei felé tereli a tekintetét. Ezúttal erősen, mélyen néz bele, állja a tekintetet, ám ez olyan számára, mintha nem is egy személyt nézne. Amint feleszmél, azonnal leveszi tekintetét róla, elvégre a türkizkék szempár könnyedén dacol, Mirubi égszínkék szemeivel, amiben talán az Ő lélektükre sérülne meg leginkább. Az pedig nem lenne jó, így inkább újra a lány száját nézi. Persze ebből a távolságból abszolút nem látszik a különbség, így a lány nem nézheti őt, valamiféle perverznek.
- Annak örülök, Kiyoko-san.
Mondta Mirubi, majd a két alárendeltje felé fordítja a tekintetét.
- Ti menjetek vissza a bázisra. Szeretnék egyedül beszélni a hölggyel.
Utasítja a csapatot, mire az idős férfi csak bólint és megindul. Őt természetesen követi a fiú is, aki amikor már elhaladt a Szervezet vezetője mellett, vöröses, irritált szemeivel még hátra tekint a lányra. Talán szürkéskék szemei teszik ezt a fiút annyira átlagossá, vagy éppen annyira érdektelenné? Vagy csupán a külseje az, amely ekkora közönyt sugároz belőle? Ám furcsamód sokszor bámulja a fekete hajú, hófehér bőrű lányt, aki talán furcsállja egy kicsit a dolgot. Ám ha most is visszanézne a fiúra, akkor Mirubi nem hagyna erre sok lehetőséget, ugyanis közelebb lépdel a lányhoz, hogy csökkentse a kettejük közötti távolságot, nagyjából 2 méterre. Majd miután ez megtörtént, nekikezd.
- Úgy tudom, hogy nem tudsz sokat a szervezetemről. Talán még a nevét sem tudod. Akkor viszont... Miért szeretnél csatlakozni hozzánk? Vagy talán még el sem döntötted, hogy beállsz közénk?
Tette fel a kérdéseit lényegre törően. Ezúttal viszont, a lány szemeit bámulta kicsit sem elmélázva. Tudja, hogy mit akar és tudja, hogy miként kell és miként akar viselkedni. Látni akarja a makulátlan arc és az övénél is szebb szempár, minden egyes árulkodó rezdülését. Elvégre a babaarcú, szintén hófehér bőrű fiú, nagyon szereti manipulálni az embereket és ért is hozzá. A kérdés csak az, hogy kivel találta szemben magát? 


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Vas. Aug. 30 2015, 22:16

//Zsirály Rolling Eyes  Ketyó? o.o //


Nem tudom, most megijesztettem? Felírom, a vezér gyenge pontja, ha közvetlenül a szemébe nézel, úgyhogy mától tedd meg ezt többször. Csak úgy a vicc kedvéért.
Bólintok, örülök annak, hogy örül, minden vágyam az, hogy másoknak örömet okozzak puszta mondandómmal. Az már csöppet sem okoz gondot, hogy egyedül kell maradnom vele, de amikor a két másik távozik, még egy utolsót pillantok feléjük, s pislantok is, hogy ezzel köszönjek el. Aztán többre nincs időm, mert Mirubi-sama tesz pár lépést felém, amivel a távolságot a felére redukálja kettőnk között.
Ah, lényegretörő! Az a jó, ha nem kertel, különben hallgathatnám itt a végtelenségig a süket dumát, és teljesen váratlanul érne. Valahogy már számítottam rá, főleg a vezértől, hogy a legelső dolog az lesz, hogy azt kérdezi meg, mi a szándékom azzal, hogy csatlakozok. Aztán amint válaszolok, következő kérdése lesz, hogy én mit várok el tőlük, mi a célom. Végül, de nem utolsó sorban, hogy én felajánlom e hűségem.
- Nem akarom megjelölni beszédemben a személyt, akitől hallottam a szervezetről. Beszélgetésünkben szó volt arról, hogy egy ideje már egyedül tengek-lengek, ő felajánlotta, ha csatlakozom, akkor van esélyem arra, hogy újra egy társaságban legyek. Nyilván leadhatta a drótot, hogy jövök és számított is jöttömre, nekem pedig kedvező lenne, ha nem egyedül zsákmányolnék. Már ha érted, mire értem, Mirubi-sama - először szólítok meg így valakit. A tiszteletet azért megadom, de nyilván jobban örülnék neki, ha úgy kellene mondanom szimplán, hogy "te, Mirubi". Mondjuk a "zsákmányolás" kifejezés erre nem éppen a megfelelő szó.
- Többről nem esett szó, ugyanis nyilvános területen voltunk, ezért invitált meg erre a helyre - felelem kérdésére, hogy gyakorlatilag semmit sem tudok a szervezetről, de ez ahogy érzem, hamarosan változni fog.
- Az a kérdés persze, hogy nekem mi származik abból, ha csatlakozom? Az már egy jó pont, hogy végül nem maradok magamra. Viszont felmerül még az is, hogy mi az, amit tőlem elvár a szervezet? - egy pillanatra sem rezdül a tekintetem, ha felém nézne, állom a szemeit. Már úgy beszélek, hogy teljesen leszögeztem magamban mindent, amit tudni kell rólam, a csatlakozási szándékaimról. Arról persze én is tudni akarok, hogy mit kaphatok ezért én, mit akarnak ők, mi történik akkor, ha végül mégsem döntök úgy, hogy csatlakozom. Utamra engednek, de aztán levadásznak, vagy csak úgy menjek, amerre látok?

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szer. Szept. 02 2015, 20:31

// Mirubi és Tenshi (Ideiglenesen NJK) - Tehetetlen Düh //

Mirubi kisebb haladéka úgy tűnik, hogy nem csak a vele szemben álló ninját zavarta meg, de Őt magát is akadályozta, elvégre ez az apró győzelem elterelte a figyelmét. Nem vár tovább, miután hátba lett támadva gyorsan cselekszik. A Gonosz erejéhez nyúl és a Yami no chakra nem hagyja cserben. Noha nagy árat fizetett ezért az erőért... Mindazt feláldozta a Yami no Chakra oltárán, ami Konohagakure no Satou shinobijának lenni jelentett. Azt az életet... A megbecsülés lehetőségét, a biztonságot, a falu oltalmát és egy erényes élet eszméjét... a barátait és azt, hogy... hogy még időben visszavághasson Niyo Sorának! Nagy ár ez, kétségtelenül az. De hogy megérte-e? Ezt jobb, ha Ő maga dönti el. De nem most, majd valamelyik nyugodtabb pillanatban, már, ha még lesz olyan...
A Férfit, akinek Zanbatoját megkurtította, most a sötét chakra segítségével a falba paszírozza. Ő felkiált, hiszen nagy lehet az ezzel járó kín. Elemi erejű csapás. Gyakorlatilag a tömény gonoszság üllője csapódott belé. Ez olyasmi, amit megélni... nem éppen kellemes...
Ugyanezt megcsinálja a fiú hátrafelé is. A Yami no chakra ereje végigsöpör a poros utcán, hatalmas felhőt kavarva. Mivel a fiú megfordult, ezért láthatta, amint egy Kemurigakurei Shinobi célpontjává válik a jutsujának. Illetve visszavert így néhány felé repülő kunait is. A Ninja jó messzire repül és Ő sem élvezhette túlzottan a dolgot, mint ahogy a Zanbatos férfi sem. Mirubi nem is törődik velük túlzottan. Talán magabiztosság, talán pedig ismeri, hogy mekkora erőt képvisel a jutsuja. Ennek ellenére a sebesüléséről hiba volna megfeledkeznie, mint ahogy arról is, hogy egy ellenséges falu közepén vannak. És a zaj, amit csaptak nem éppen barátságos jellegű. Igaz, túl rövid idő telt el ahhoz, hogy bárki ideérhessen, ha csak nem készült előre.
Miután felmutatta a Chunnin igazoló lapját a férfi, aki Tenshit ragadta meg, addigra Tenshi már viszonylag rendezte a helyzetet. Ellenségeinek kezeit alaposan lebénította, noha helyzete még most sem rózsás. Ebben a pillanatban...
... több kisebb pukkanás után füsfelhők kezdenek Mirubi és Tenshi köré burjánzani. Gyorsan, rendkívól gyorsan. Mind a ketten felismerik, hogy itt füstbombáról van szó. De a helyzet közel sem ilyen egyszerű. Mirubi előtt több lehetség is áll, rajta múlik, mivel próbálkozik.

(Hogy kicsit felpörgessük az eseményeket, amennyiben a lábadat próbálod használni kijutáshoz, vagy valami hasonlóhoz, akkor nem vagy elég gyors és érzed, amint megszilárdul körülötted a füst, majd hamarosan teljesen gúzsba köt. Nincs sok időd cselekedni, mert ez egy előkészített csapda volt, így az ellenfeled tudta mi lesz, Te pedig nem, ezért helyzeti előnyben van. Hogy Tenshivel pontosan mi van, azt nem tudod.)

Mirubi:
Állapot - 83 % - A lábak megsérültek, fájdalommal jár a használatuk, de nem kell levágni, kezelhető.
Chakraszint: 87 % - Nem használtál fel sok chakrát és inkább koncentrált támadásokat vittél be az ellenfélnek, így spóroltál valamelyest.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Szept. 03 2015, 23:27

// Remélem nem baj, hogy máris írtam O.O Vettem, ha minden igaz, akkor Szeptember vége felé lesz újra aktív Tenshi. ^^ Azt mondta, hogy addig mehet NJK-ként bár nem hiszem, hogy lenne választása Very Happy Örülök, hogy nem kell levágni a lábat >.>//

   Csak időt akart nyerni, hogy teljesen biztosan fel tudja mutatni a Chuunin igazoló lapot, majd hogyha ezután is rátámadnak, akkor természetesen taktikát kell változtatnia. Persze a Kasseiken használata, egy kisebb jel volt arra, hogy a taktikaváltoztatás már nagyon a határon van, ami annyit tesz, hogy aki támad, annak meg kell semmisülnie, vagy éppen le kell ültetni azt, aki beáll Mirubi és a Céljai közé. Ez történt most a Kasseiken használatával, ugyanis a kardot rántó férfi, kétszeresen is megbánhatta, hogy oly' vakmerően Mirubi útjába állt. Ám valószínűleg, az a fickó sem éppen üdülésnek érzi a "repülést" aki talán Mirubin okozott némi sebet. Elvégre Ő is messzire repült.
   Mirubi pedig időhöz jutott, ami annyit tesz, hogy átfuthatott néhány gondolat az agyán. Először is esze a sebei körül forgott, ugyanis minden egyes ráállás és ránehezedés fájdalommal járt, elvégre a fegyverek elég nagy sebet ejtettek a lábán és még mindig benne vannak, az éles pengék pedig a mozdulatokkal egyre több élő szövetet roncsoltak szét, persze csak annyira, amennyire a test engedni. Ám hogyha Mirubi most kiszedné a fegyvereket, akkor elkezdene vérezni és időt veszítenének a kezelésével nem is beszélve arról, hogy jelentősen elvonná a chakráját és a figyelmét is a sebek ellátása. Ám az sem lenne éppen kedvező, hogyha a fegyverek mérgezettek lennének, ugyanis akkor Mirubi nagy bajban van, de tenni ellene már így sem igazán tehet semmit. Így hát a sebekről egyenlőre ennyit, hiszen a jelenlegi helyzetben nem igen tehet semmit. Ám van itt még valami, mégpedig a magával hozott "kolonc".
   Igen, figyelme Tenshire és az őt támadókra terelődött és meglepve tapasztalja, hogy Ő is ártalmatlanította a rátámadó két ellenfelet. A nőt és a férfit is, ám a következő pillanatban füstbombák "robbantak" körülöttük, amik igencsak nagy területet fedtek le.
~ Máris itt vannak?! ~
Villant át az agyán, hiszen az imént ártalmatlanítottak Tenshivel négy ellenfelet, viszont amitől félt, az beigazolódott. Valószínűleg más ellenséges ninják értek a környékre, akik megtámadták őket. Bár az is lehet, hogy csapdát állítottak nekik, ám ezt Mirubi valószínűtlenebb dolognak tartotta. Ami viszont biztos, hogy ez a négy ellenfél csak a kezdet volt. Így Mirubi azonnal cselekedett. Mivel látván, hogy Tenshi képes volt könnyedén - jóval könnyedebben, mint Ő - ártalmatlanítani két ellenfelet is, most már biztosra vette, hogy a lányban rejlik némi lehetőség. Ezért természetesen rá is vigyáznia kell, így ahogy a füst "felrobbant körülöttük" azonnal cselekedett is. Először is tisztázta magában, hogy ez a füst mérgező is lehet, így egyenlőre nem vett levegőt. Miután ez megvolt, megformálta a Kage Bunshin kézjelét, amivel saját magán kívül, még négy részre osztotta a chakráját. Persze ezek pillanatok alatt megtörténtek, a klónok valószínűleg létre is jönnek, így kettő Mirubi jobbján jelenik meg, Mirubitól egy méterre, míg két klónt a balján jön létre. A jobb oldali klónok széthúzódnak kissé, hogy egymástól nagyjából 6 méter távolságra legyenek, ahogy Mirubitól is körülbelül úgy, a bal oldaliak, pedig Tenshi utolsó ismert tartózkodási helyére futnak a lehető leggyorsabban, - Mirubi a sebeket és a fegyvereket nem hozta létre, itt most a pontos másolat, hanem inkább a minőségen volt a hangsúly - majd kicsivel Tenshi mögött és a Kemurigakurei férfi mögött helyezkedve el, létrehozzák a Shishienjin nevezetű technikát, amely voltaképpen egy zárt chakrabukrot hoz létre Mirubi, Tenshi és a Kemurigakurei támadó körül - hogyha a nő is ott van, akkor a klónok megpróbálják úgy, hogy a fal pont Tenshi mögött záródjon, ha nem lehet megoldani, akkor a nőt is a technikán belül hagyják - aminek a négy csücske és a négy főpontja a négy darab Kage Bunshin. Persze a fal egyáltalán nem erős védelem és magába zárja a füstöt is, ami mérgező is lehet, ám miután a klónok létrehozták a védelmet, Mirubi az övtáskájából ezalatt az idő alatt, már elő is kapta a a Kék, Kisméretű Chakratekercsét, amit maga előtt kiterített, míg Ő féltérdre ereszkedett és elmutogatta a kézjeleket, majd miután létrejött a Shishienjin, chakrájával megalkotta a Fuuka Houin pecsétjét a tekercs lapjaira, majd aktiválja azt és a chakra, amit használ, vákuum szerűen fogja beszívni a területen lévő füstöt, ezzel megtisztítva a látási viszonyokat. Persze Mirubi a megosztott chakra miatt nagyon is érzi a chakrája minimális szintjét és ezzel együtt a szédülést, fáradtságot, ám azt is tudja, hogyha megszünteti a klónokat, akkor mindez megszűnik. Addig is megéri kockáztatni...
   Ha pedig féltérdre ereszkedik és úgy kezdik el elkapni a füsttel, akkor nem foglalkozik vele, létrehozza a technikát, viszont, hogyha már féltérdre sem tud ereszkedni, vagy a füst túlságosan is vészjóslóan fogja őt körbe, akkor egyenlőre nem használja a pecsétjét, hanem megvárja, hogy a füstkötés meddig terjed ki a testén és hogy mennyire erős. Már ha a Shishienjinen belül is fennáll a chakrakapcsolat és nem zavarja meg a használót a kissé blokkolt "közeg".

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Szept. 09 2015, 10:22

   Ha valaki gyakorlott hazudozó és jól ismeri az emberi reakciók, minden egyes akaratlagos és akarat ellenes megnyilvánulását, akkor képes lehet az a valaki észrevenni, hogy a "Mirubi-sama" megszólításnál a fiú kissé meglepődött, ám csak azok az alig látható rándulások, a szemmozgás és persze a néhány pillanatra felfokozott szívverés árulkodhatott erről. Ezeket a jeleket pedig csak azok vehetik észre, akik értenek is hozzá... Az ilyen szintű "elmeolvasásra" Mirubi sem képes, ám annál inkább tudja, hogy miképpen kell elrejtenie az érzelmeit. Azonban ezek a semmiből jövő megnyilvánulások hagynak némi kívánnivalót a fiú arcán. Bár Kiyoko számára nem ismerhető fel a változás, így Ő csak annyit észlel, hogy Mirubi számára a "Sama" megszólítás már egy megszokott jelző, azonban ez koránt sincs így...
   Miután Kiyoko végigmondta a mondandóját, a fiú egy pillanatra elgondolkozott. Nem állta tovább a lány zavaró tekintetét, hanem zavartalanul megindult jobbra, ám a mozdulataiból kikövetkeztethető volt, hogy nem el akar menni, hanem csak jár egyet. Mármint a lassú, lomha, de mégis erős mozdulatok sokkal inkább voltak amolyan elegáns, de réveteg ember benső állapotát tükröző mozgásformák. Ezt pedig fokozta, hogy amikor megindult néhány lépést jobbra, nézve a poros talajt, megkezdte a beszédét.
- A Szervezetem egy Isten nevét viseli. Az Ő neve, Ame no Ekibiogami, ami egyszerre jelenti Ekibiogami esőjét és magát az Istenséget. A vallás úgy tartja, hogy Ekibiogami egyike volt azoknak az Isteneknek, akiket az uralkodó Istenek küldtek a földre... Ő volt a járványok és fertőzések istene, az, aki kirobbantotta a Pestis, Lepra és mindenféle mocskos járványt az emberiség történelmében. Ezek a járványok, mind a romlott, elfajult közösségeket támadták meg, vagy jelentek meg. Tehát, Ekibiogami feladata az volt, hogy tartsa féken a romlás állapotát és csapjon le az Emberiség Férgeire...
Ezután Mirubi megfordult. Nyitott köpenye belemozgott a fordulatba, miközben Ő a lányt nézte.
- Ezek az Istenek később eltűntek és már nem végzik a dolgukat. Feladataikat általában átvették az emberek... Talán érted, hogy a névből és az Istenem nevéből, milyen szervezetbe is csöppentél bele. Félre ne érts! Nem vagyok sem istenhívő, sem pedig vallásos. Van éppen elég bolond a földön. Nekem elveim, eszméim vannak, amiket igyekszem betartatni másokkal és megvalósítani mindezt a világgal, ám ehhez meg kell osztanom az erőmet és a hatalmamat másokkal... Ezért jött létre a szervezet! És hogy miképpen lehetnénk hasznodra?
Mirubi ekkor elmosolyodott, ám nem vitte túlzásba, jobb szájsarkát húzta csak fel, amely egy eléggé sunyi és érdekes mosolyt eredményezett.
- Használj ki minket!
Mondta a fiú, majd elhallgatott. Bizonyára van még mondanivalója, ám kíváncsi arra, hogy a lány miként reagál...

// Elnézést a késésért! //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szer. Szept. 09 2015, 16:26

// Kenshiro Mirubi, Tenshi (NJK) / Természetesen nem probléma ^^ //

A Füst mérgező is lehet, mint azt már előzetesen megállapította a fiú. De még a füst előtt volt ideje támadói arcát megvizsgálni. A két kapuőrön kívül még kettőt látott. Azt a kettő férfit, akiknek Mirubi tízezer Ryout fizetett. Igen ám, de Ők négyes csapatban voltak. Hol a másik kettő?
Fontos kérdés, de ezen felül még igencsak sok kérdés merülhet fel a fiúban. És most azt tartja szem előtt, hogy nyerjen magának néhány pillanat nyugalmat, legalább annyit, amíg felkészül majd a kitörésre. Sebeivel nem törődve létrehoz négy Kage Bunshint, ami szintén nagyon kockázatos, mert így rendkívüli mértékben megosztja a chakráját. A Füst miatt fogalma sincs Tenshi hollétéről, ezért a lányt nem tudja "beinvitálni" a Shishienjin közepébe. Tehát Tenshi a védelmen kívül marad. Mivel a füst mérgező lehet, ezért Mirubi gyorsan cselekszik, hiszen szüksége van a levegőre. Klónjai létrehozzák a védelmet, míg az eredet, sérült fiú elszívja a füstöt - és a levegő komoly százalékát. A Szédülés és kimerültség komolyan érezteti hatását. Ellenfelei ugyan nem tudják, de Mirubi igen, hogy a chakra fal, amit létrehozott nem fog soká kitartani és nem fogja bírni az erősebb támadásokat. Noha komolyabb erőt képviselő Ninjutsut ellenfelei még nem vetettek be. Talán nem is képesek létrehozni ilyet, de ha mégis... akkor a helyzet könnyedén válhat rendkívül kellemetlenné.
Jelenlegi helyzetben Tenshiről semmit nem tud, viszont Ő maga ideiglenes biztonságban van. A kérdés, hogy ezek után hogyan fog cselekedni? Agresszív mentalitást vesz fel, vagy pedig folytatja a a színjátékot?
Jól látható, hogy a védelem körül a füst más állagot vett fel. Szilárdabbnak tűnik és mintha körbezárná Mirubi chakrafalát. Ezek sem a legpozitívabb kilátások. Ennek ellenére az Ame no Ekibiogami vezetőjét még közel sem győzték le, noha szervezeti szinten ez az eddigi legkomolyabb küldetései közé sorolható. Mondhatni, hogy egyéni megpróbáltatásainak a csúcsa. Mert surrant már be faluba, de az nem rejtett ninja falu volt. Ez pedig... az! Kenshiro "Kauru" Mirubi ezernyi ninja közé osont be. Most, hogy ismeretlen okoknál fogva lebukott, vajh' mit cselekszik?


Mirubi:
Állapot - 77 % - A lábak megsérültek, fájdalommal jár a használatuk, de nem kell levágni, kezelhető. További sérülések a fegyverek el nem távolítása miatt.
Chakraszint: (75) 15-15-15-15-15 % - Nem használtál fel sok chakrát és inkább koncentrált támadásokat vittél be az ellenfélnek, így spóroltál valamelyest. A klónok és Te sem rendelkezel nagy chakrakészlettel. A Fal fentartása komoly erőfeszítés.

// ŐR1: Magas, tagbaszakadt férfi. Megcsonkított Zanbatoval. Kasseiken után a falnak vágódott. Állapota ismeretlen.

    Őr2: Vékony, szikár nő. Legutóbb a földön feküdt. Állapota ismeretlen.

     Támadó1: Közepes magasságú, lilás hajú férfi. Kasseiken után a távolba repült. Állapota ismeretlen.

    Támadó2: Férfi. Neki adott Mirubi 10000 Ryou-t. Legutóbb Tenshivel viaskodott. Állapta ismeretlen. //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Szer. Szept. 09 2015, 17:34

   Nagyon szorult helyzetben van a fiú, elvégre valahol hibázott, méghozzá nagyot, aminek meg is lett az eredménye. Ha nem becsüli le ezt, a számára csak szimpla koszfészeknek nyilvánított Rejtett falut, akkor valószínűleg most már Ashige előtt állva beszélnének vagy a küldetésről, vagy pedig a Nibiről és arról, hogy miért érné meg a falunak az, ha az Amegami nekik dolgozna. Ám az nagyon meglepné a fiút, hogyha felismerték volna, ugyanis erre kevés az esély. Elvégre a Chuunin egyenruhája és az álcája remek egy ilyen helyzetben, a papírja rendben vannak, a tettei pedig nem keltenek akkor visszhangot sejtései szerint, amitől már a falu őrei is tudják, hogy óvakodni kell tőle. Persze mindennek a lehetőségét felerősíti az a hiba, amin nem is igazán tudott gondolkodni és ami számára lehet, hogy a halált jelentheti. Főleg most, hogy Tenshit "elveszítette" elvégre a klónok nem találták meg őt és az ellenfelét. Ám nem hagyhatja őt itt, ugyanis ha belőle kiszednek valamit, akkor azt is megtudják, hogy hol van a szervezet Rejtett Bázisa, ami nem lenne a legjobb. Így ha Tenshi-t elfogják, akkor Mirubinak is vesznie kell, ugyanis a terveit és az eszméit nem fogja feladni azért, mert vétett egy kis hibát. Úgy pedig, hogyha Ő magát is hagyja elfogatni, azzal drasztikusan megnöveli annak az esélyét, hogy végre meghallgatják és nem csak eszetlenül támadják...
   Mirubi így tehát most vár... Miután létrehozta a klónokat, azok lótuszülésbe ereszkedve koncentrálnak. Megpróbálnak meditatív állapotba kerülni, hogy a lehető legjobb chakrakontrollal tartsák fent a falat, ezzel pedig jelentősen lecsökkenthetik a felhasznált chakra mennyiségét. Mirubi pedig ez idő alatt elpecsételte a zavaró füstöt, ám természetesen a levegő egy részét is, ami annyira még nem baj, de a későbbiek során már gond lehet belőle, ám erre is van egy megoldása. Ha pedig valaki hozzáér a falhoz, nos az eléggé megemlegeti azt... Még akkor is nagy fájdalmat okozhat az Akadálypecséthez való hozzáérés, hogyha egy gyenge falat alkottak csak meg, elvégre a fal tulajdonságai attól még megvannak... Már csak a védelem az, ami veszélyekkel járhat. Ám Mirubinak most el kell látnia a sebeit.
   Egyesével megragadja a lábába ékelődött eszközöket, majd kihúzza őket és a földre dobja. Ezután elveszi övtáskájából az egyik tízméteres drótot és kezeivel, erősen a legfelső seb felett elköti a lábát, ezzel megállítva a vérzést, de kellemetlen érzést keltve a lábában. Ám nem akarja sokáig húzni, egyből koncentrálni kezd. Chakrát vezet a lábába, egészen a sebeihez, ám ez a Sötét Chakra nem alkalmas a gyógyításra, azonban ez az adag chakra, amit odakoncentrált már egy elkülönített chakratömeg, amit képes alakítani és formálni. Anno könnyebb dolga volt előidézni a Butteki no Chakrát, vagy éppen átalakítania a meglévő chakrát, ám most már Chakrája rosszindulatúságának köszönhetően jóval több chakrába kerül egy-egy Irio Ninjutsu használata, amely a Butteki no Chakrát használja fel. Ezért Mirubi most koncentrál és megpróbálja pozitív érzésekkel megtölteni a chakrát, amivel azt könnyebb ezáltal átalakítani.
   Természetesen tervei rémlenek fel a fejében, ahogy beteljesülnek. Az állatok szabadon élhetnek a világban, az élet és a természet körforgásába nem avatkozik bele senki és semmi, a pusztulásnak nyoma sincs, az ember nem létezik és a föld zöldellve virágzik. Béke honol mindenhol... Persze ezen képek kevés emberben kelthetnek annyira intenzíven pozitív érzelmeket, mint Mirubiban, ám Ő ezt akarja elérni. Ez a legnagyobb álma, ahogy az ember eltűnik és a természet újra átveszi a Föld irányítását.
   Ha sikerül átalakítani a Sötét Chakrát nagy nehezen, Gyógyító Chakrává, akkor Mirubi a Shousen no Jutsut // Misztikus Kéz Technikát használva begyógyítja gyors gyógyítással a sebeit, majd letekeri lábáról a tízméteres drótot és a kezei ügyében tartja. Ezután elteszi a tekercsét, majd egy utolsó technikát hajt végre, mégpedig a falon keresztül... Elvégre a fal chakrából áll és a chakra, mint közeg megakadályozza a chakra áthaladását, ám a saját chakrájából áll a fal, így képes azt felhasználni és képes rajta keresztül technikákat létrehozni, így egy kisebb adag chakrát a falon kívülre - abba az irányba, ahonnan jöttek - irányít, amivel létrehoz egy darab, kis chakraigényű Oboro Bunshint // Ködklónt aki fél percenként a következőt mondja: "Ashige-samának hoztunk információt a Nibi Jinchuurikijéről." Miután ezzel végzett, a klón a füstön keresztül, lassú, lomha léptekkel megy előre és járja be a falut, az eredeti Mirubi pedig leül lótuszülésbe és vár. Vár arra, hogy a füst eloszoljon, a klón üzenetét felfogják és ha esetleg a füst nem oszolna el, akkor történjen valami. Persze eközben a klónok koncentrálnak abban a relaxációs állapotban, ám ha már drasztikusan csökken a chakrájuk, akkor Mirubi feloldja a technikát, ugyanis nem akar ekkora chakraveszteséget...


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szer. Szept. 09 2015, 18:23

// Mirubi //

Kenshiro Mirubi hamar végiggondolja a helyzetet és talál megoldást. Egyelőre úgy tűnik, hogy nem ostromolják a védelmét, viszont ezzel együtt nem is tud semmit a külvilágról, mert a füst elrejti azt. Három shurikent és egy kunait szed ki a lábából. A shurikenek nem okoztak végzetes sebeket, noha alaposan belemélyedtek a húsába. A Nagyobb probléma a Kunaiial volt, ami nagyon mély sebet ejtett a jobb combjának belső oldalán. Mély seb. A Fiú szerencséje, hogy valamilyen úton-módon egyik fegyver sem talált ütőeret. Ezen kívül több kisebb, de ingerlő vágás is éktelenkedik a lábain, nyílván olyan fegyverektől származnak, amelyek nem voltak elég pontosak és "csak" megvágták.
A fiú terve jónak bizonyult, azonban nem tudja teljes egészében végigvinni, mert időigényes. Másfél perc nyugalom után, mikor két legveszélyesebb sérülését már viszonylag sikerült ellátnia, a füst állaga gyorsan változik. Természetesen a fiú érzékeli ezt, ezért gyorsít a folyamaton és a többi sebét egyszerűen csak bekötözi, ideiglenesen ez is megfelel majd. A Füst gyorsan kavarog, Mirubi ezzel egyidőben kapkodja magát, hogy a lábai legalább valamilyen szinten el legyenek látva. Egy röpke pillanatra jobb felől eltűnik a füst. A fiú láthatja, amint a részeges négyes egyik tagja, megtermett fekete hajú férfi, az egyik háztetőn állva éppen néhány kézpecsétet formál. Az hirtelen "felszívódó" füst gyorsan visszatér, méghozzá sárkány formájában. Ez a technika hamar és újfent eltakarja a kilátást, ami megint csak nehezíti a fiú helyzetét. Azonban nem csak ez tűnik fel a fiúnak. Hanem az is, hogy a srákány feje nem a védelem egy középső pontja felé tart, hanem az egyik klónt célozza, vagyis a Chakrafal egyik sarkát. Mivel a klón belül található, ezért viszonylag védve van. A kérdés nem az, hogy az ellensége eszes-e, hanem az, hogy most jól döntött, vagy sem.
A Szén-dioxid sárkány hatalmas és pusztító erővel csapódik Mirubi védelmébe. A Klónok azonban kitartanak, noha egy pillanatra a védelem összeomlik, mert megszakad a chakrautánpótlás. Mirubi Kage bunshinjai gyorsan újraépítik a falat. Viszont ami aggaszthatja a fiút, hogy a füstsárkány is újra összáll, majd pedig ismét megindul a Shishienjin felé. Vajon a következő csapást kibírja Mirubi védelme? A fiú tervei jók, ennek ellenére mégsem képes teljes egészében kivitelezni őket ellenfelei agresszív magatartása miatt.

Mirubi:
Állapot - 74 % - A lábak megsérültek, fájdalommal jár a használatuk, de nem kell levágni, kezelhető. További sérülések a fegyverek el nem távolítása miatt. Az ápolás fáradalmai, viszonylagos kimerültség.
Chakraszint: (62) 13-13-13-13-10 % - Nem használtál fel sok chakrát és inkább koncentrált támadásokat vittél be az ellenfélnek, így spóroltál valamelyest. A klónok és Te sem rendelkezel nagy chakrakészlettel. A Fal fentartása komoly erőfeszítés. Gyógyítás és a fal újraépítése, stabilizálása.

// ŐR1: Magas, tagbaszakadt férfi. Megcsonkított Zanbatoval. Kasseiken után a falnak vágódott. Állapota ismeretlen.
  Őr2: Vékony, szikár nő. Legutóbb a földön feküdt. Állapota ismeretlen.
  Támadó1: Közepes magasságú, lilás hajú férfi. Kasseiken után a távolba repült. Állapota ismeretlen.
Támadó2: Férfi. Neki adott Mirubi 10000 Ryou-t. Legutóbb Tenshivel viaskodott. Állapta ismeretlen.
 Támadó3: Megtermett férfi fekete hajjal. Sértetlennek tűnt.//

// Éltem a gyanúperrel, hogy a támadás közepette Mirubi nem fogja folytatni az őngyógyítást, mivel érzi, hogy a következő csapást nem fogja kibírni a fal, klónjai állapota és a chakra hiánya miatt, éppen ezért a többi sebét egyszerűen csak bekötözre, az gyorsabb. Ha nem jönne támadás, perceken belül akkor is összeomlana a védelem. De mint tudjuk, jön egy újabb csapás. //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Szer. Szept. 09 2015, 19:13

   Mirubi tervei ismételten a nyugalomra és a türelemre hajaznak, ám úgy tűnik, hogy ez a helyzet addig fogja feszíteni a tűrőképességét, amíg az át nem lépi azt a határt, amikor már az elnyomott harag és gyűlölet a felszínre törve romba dönti Mirubi terveit, amiből ahogy látszik, nem igazán valósult meg semmi. Bár, ne legyünk ennyire negatívak, azért a fiú elérte, hogy Kemurigakure falain belül ténykedhessen. Talán ha nem Ő akart volna beszélgetni az egyik őrrel, akit Tenshi már sikeresen idomított, akkor sokkal óvatosabb lett volna, ugyanis minden bizonnyal ez a szemét akkor is odament volna hozzá... Nos akkor már minden leesett volna neki, de úgy fest, hogy a fiú a saját hibájába esik.
~ Vajon az a sárkány engem akar támadni, vagy a védelmet? ~
Fontos kérdés, már csak értelmezni kellene Mirubi gondolataival, elvégre Ő itt arra gondolt, hogy ha a sárkány akkor is támadott volna, hogyha a védelem nem áll fent, akkor valószínűleg esély sincs a békés tárgyalásra és éppen ezért sem az Oboro Bunshin, sem pedig más nem lesz képes értelmesen közölni a támadókkal semmit. Ami pedig annyit jelent, hogy Mirubi számára itt elvágták az üzlet lehetőségét és ideje lesz menekülőre fogni. Ám amíg nem megy biztosra, addig nem cselekedhet és nem lépheti meg azt, amit nem akarna. Éppen ezért, miután ellátta a sebeit többé-kevésbé és megérkezett az első támadás - ami aztán meg is törte a falat - Mirubi a támadója felé fordul.
- Ha a fal megszűnik, Ti szóródjatok szét a háztetőkön és mérjétek fel a terepet!
Utasítja a fal bal oldali sarkaiban álló két Kage Bunshinját, mire ők szemöldöküket ráncolva bólintanak. Furcsa egy dolog saját magadnak parancsolgatni, különösképpen, hogy a klónoknak is van önérzetük, ám nem hülyék. Tudják, hogy Ők saját maguk megtestesülései és tudják, hogy Ő nekik mi a feladatuk. Ők chakralények, akik önmagukat szolgálják ki. Bonyolult gondolat, amit magyarázni is csak nehezen lehet, hát még az érzéseket átvenni, amely a teljes megértés felé tereli az embert. De a lényeg a lényeg, hogy a klónok is tudják, hogy Ő maguk azok, akik egyek és magát segítik mindennel. A másik kellemes dolog lehet, hogy egy adott helyzetben lehetséges, hogy ugyanazt gondolják, így nem kezdenek el vitatkozni.
- Te pedig maradj a füsttömegben és használd a Shikiyaku no Jutsut! Szívj nagyokat a levegőbe, majd ha a füst nem ölt meg, akkor gyere utánam!
Mondta a jobb oldalon lévő Kage Bunshinnak, akit az előbb nem támadtak meg, ugyanis Mirubi úgy tervezi, hogy amikor a következő támadás betalál, akkor a fal megsemmisül. Az előző támadásnál viszont a támadáshoz közel lévő klón nem semmisült meg, ami azt jelenti, hogy ha ez a támadás betalál, akkor sem fog a klón olyan sérüléseket szenvedni, amivel nem áll lábra. Ám ez mos mindegy, ugyanis ha a támadás eléri a falat, akkor Mirubi nem várja meg a fejleményeket, megvárja, amíg a sárkány szétoszlik a falon és a fal eltűnik, majd feloldja azt a Kage Bunshint, amelyik a támadáshoz az előbb közel állt. Ezzel visszanyer némi chakrát is szerencsére. Ám ha mégis megsemmisülne a támadás után, akkor is ugyanott vannak, ugyanis a lényeg, hogy a füst újra elfedje a klónokat és Mirubit, a megsemmisüléssel pedig úgyis visszaáramlik a fiúba a chakra. 
   Tehát a terv: Amint a támadás megérkezik és megtöri a falat, a bal oldalon lévő két Kage Bunshin egy nagy ugrással kitör a füstből és a háztetőkre próbál megérkezni, ahol néhány tíz méteres körzetben (Max 200m) szétszóródnak és felmérik a környezetet (Házak, Ellenfelek, Furcsa jelenségek, stb, minden ami érdekes lehet) és közben ha kell, akkor összecsapnak a támadókkal. A fal jobb oldalán lévők közül egy mindenképpen megmarad, így az elég lesz. Ha mindkettő megmarad, akkor Mirubi azt a klónt semmisíti meg, aki az előbb közelebb állt a támadáshoz, elvégre ha Ő lenne a támadó helyében, akkor ugyanazt a pontot támadná, mivel az a biztos gyenge pont. Ha ez megtörtént, akkor a fiú megvárja, amíg a füstsárkány szétoszlik a falnak csapódáskor majd feloldja a Klónt és a visszaáramlott chakráját használva máris chakrát gyűjt, hogy a Hari Jizou-t // Tüskés Védelmezőt használata közben felugorjon a füstsárkánnyal támadó férfi felé, majd használva a Ranji Shigumi no Jutsut // Vad Oroszlánsörény Technikát három, tüskés "hajcsáppal" próbálja meg elkapni az odafent lévő ellenfelet. Ha az nem lesz ott, akkor csak körülnéz, ám a Ranji Shigumi no Jutsut bármikor kész bevetni egy-egy ellenfél elkapására, vagy a saját védelme érdekében, elvégre a chakrával átitatott és mozgatott, megkeményített hajtömeg sok mindenre használható. Eközben a füstben maradt klón nagyokat szív a környezetbe, ezzel érezheti az ellenfelek szagát, a felerősített érzékeivel hallhatja is őket, majd ha nem semmisül meg az esetlegesen mérgező füsttől, akkor felugrik Mirubi után a háztetőre.


// Amint a fal megszűnik és a sárkány miatt megint füst lesz mindenhol (Ha nem akkor is):
Bal oldali két Klón --> Kiugrik a füstből, majd egymáshoz közel felmérik a terepet, közben a támadásokra reagálnak.
Jobb Oldali Shikiyakus Klón --> Létrehozza a Shikiyaku no Jutsut, a levegőbe szívva és figyelve a hangokra begyűjti az információt, közben ha megsemmisül akkor megsemmisül a méregtől, ha nem akkor felugrik Mirubi után.
Jobb Oldali Megsemmisülős Klón --> A támadás során megsemmisül ha nem akkor Mirubi semmisíti meg.
Mirubi --> Megsemmisítve a klónját felugrik a háztetőre ahol támadt az őr, de közben használja a Hari Jizou-t majd amikor felugrott a Ranju Shigumi no Jutsutval elkapja az áldozatát. Ha nincs ott, akkor védekezésre használja vagy támadásra és körülnéz.
A Klónokat én irányítom, vagy te? Surprised Vagy pedig csak leírod, hogy mi történik velük? //

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Pént. Szept. 11 2015, 21:13

//Jira - no problemo, signore//
Nem veszek észre rajta semmi különös változást, mert éppen nem őt figyelem - hát hogy tehettem ezt meg? -, aztán észreveszem, hogy megindul egy másik irányba. Ha kilométerhiánya van, akkor miért nem futotta körbe a falut kétszer? Az én lábaim még csoda, hogy bírják, elvégre nem keveset utaztam, és még csak meg sem pihentem annak érdekében, hogy minél hamarabb találkozhassak a célszeméllyel. Nade... igyekeztem közben nem belelépni az intim szférájába, ami általában olyan harminc centiméter megközelítőleg, bár kinek hogyan, de ahogy figyeltem a beszédét, arra már nem igazán, hogy merre is kalandoznak a lábaim - nézd el nekem, tényleg hosszú volt az az út, már magától kacsáznak -, így már majdnem súrolta a vállam az ő vállát. Legalább még előtte észbekaptam, s gyorsan kivonultam ebből a magánzónából, még azt hiszi, hogy akarok valamit. Mondjuk egy párna jól esne, most azokon a vállakon is simán el tudnék aludni.
- Csodás! Én sem vagyok egy istenhívő, pláne nem vallásos. Abban pedig egyetértek, hogy sok a mocsok ezen a világon, be kell fejezni, amit egykor Ekibiogami elkezdett - de hülye egy neve van. És előre bocsánatot kérek tőle, de most ha tényleg olyan furcsán hangzik valakinek a nevében ez a "bio" jelző, akkor nincs mit ellene tenni.
Következő megjegyzése eléggé félreértelmezhető volt, meg hát meg is lepett eléggé, de ennek eredményeképpen csak egy halk nevetés szökött ki belőlem, ami hamarosan hangos hahotává váltott. A hasamat kellett fogjam, az egyik kezemet persze Mirubi felé nyújtottam, hogy ne értsen félre, nem azért nevetek, mert vicces, amit mondott... vagyis de, részben az is.
- Nem örülnél annak, Mirubi-sama - jó, most már próbálom magam lenyugtatni, tényleg nem mondott semmi olyat, amin nevetnem kellene.
- Mondj még ilyen szépeket, biztos tudsz jobbat is - ha manipulál, akkor én is próbálok élni a lehetőséggel, hogy az ő fegyverét használom ellene. Nem mintha szócsatát akarnék vele vívni, de olyan jól esik ennyi idő után a kötözködés, hogy valakivel muszáj. Lehet, hogy rossz prédát fogtam ki rá, de szeretem a lehetetlen és elérhetetlen alakokat. 

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Szept. 15 2015, 18:12

Mirubi furcsamód nem reagált sem a közeledésre, sem pedig a lány válaszára, Ám amikor Kiyoko kifakadt és nevetni kezdett, Mirubi arca még komolyabbá vált, mint azelőtt, ám amikor az utolsó mondatát is megfogalmazta, majd kimondta, a fiú arca félmosolyra húzódott. Méghozzá egy kissé flegma, nagyképű, de közben ijesztő félmosolyra, majd azzal a lendülettel sarkonfordult és megindult előre.
- Jó lesz a Mirubi is Kiyoko-san. De most kövess kérlek!
Mondja, majd meg sem várja a lány válaszát, megindul előre. Lépései kezdetben lassúak, majd szaporábbak és amikor megbizonyosodik afelől, hogy a lány követi, felgyorsít futásra, majd lassan elérik a shinobi sebességet. Út közben Mirubi ügyel arra, hogy egymás mellett legyenek.
- Az Ame no Ekibiogami minden egyes tagja kihasználja a szervezetet. Ez alól nincs kivétel. Mindenki akar valamit tőlünk, méghozzá személyes érdekeket akarnak elérni a segítségünkkel. Így alkotunk egy közösséget, bár a legtöbben nem tartózkodnak a bázison. Szóval a kérdés csak az, hogy te mit akarsz tőlünk?
Teszi fel végre a kérdést a fiú, miközben száguldanak előre a fák ágain "pattogva".

// Kövi posztot ide kérem: http://narutohun.niceboard.org/t2158p30-amegami-titkos-bazisa-jigokutari A Bázis leírását az első oldalon olvasd el ^^  //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szer. Szept. 23 2015, 15:20

// Mirubi //

A történések felgyorsulnak. Noha a fiú marad eredeti terve mellett, azért részben átértékeli a helyzetet. Ez mindenképpen arra utal, hogy szélesebb perspektívával figyeli az eseményeket, mint eddig. Nem adta fel könnyen azt a tervét, hogy vége lesz a támadásoknak és Ashige egyből fogadni fogja. Mindenesetre az események tükrében könnyen megállapítható, hogy Mirubi kitartása biztató eredményeket is hoz, annak ellenére, hogy egészen idáig nem sok haszna volt az eredeti koncepcióhoz való ragaszkodásból.
A Füst sárkány újult erővel és kitartással száguld a shishienjin felé. Mirubi védelme összeomlik a besapódás után, a klón pedig megsemmisül. Ismét füst borítja a területet. De a fiú fel volt erre készülve. Kettő Bunshin a háztetők felé veszi az írányt, egy pedig felerősíti az érzékeit. Az eredeti Mirubi azt az embert veszi célba, aki összezúzta a shishienjint. Kemurigakure shinobija nem mozdult el a tetőről, ugyanott áll és várja ellenfelét. Viszont, amivel Mirubi nem számolt, hogy a férfi nem fogja egyszerűen megvárni, amíg az ellenség odaugrik hozzá. A macskás srác terve kidolgozott, kivéve a közepét. Ugyanis ugrás közben, a levegőben majdhogynem védtelen a fiú.
Eddig három perce csatározhatnak a felek, úgy körülbelül. Persze senki nem számolta az időt. De könnyen lehetne feltételezni, hogy hamarosan komolyabb erők érkeznek, vagy akár már itt is lehetnek, mint ahogy arra Mirubi már célzott is. Mindenesetre, miközben ugrik, az ellenfele kettő kunait dob fel. Nehezen észrevehető, de mind a kettő drótra van erősítve. Noha a levegőben, mindenféle kapaszkodó nélkül elég nehéz manőverezni, Mirubinak sikerül arrébb "hajolnia" az egyik elől. A másik azonban az alkarjába áll. Természetesen ösztönös reakció folytán, elvégre próbált a karjaival védekezni. Akárhogy is, hirtelen gyengeséget érez. Idegen chakra járja át a testét, amitől lebénul. Az ugrás végén egyszerűen nekicsapódik a háztetőnek, mert nem képes írányítani a lábait. A gyengeség pillanatnyi, majd amikor újra mozgásba lendűlne, akkor visszatér. Mintha az ellenfele folyamatosan pumpálná belé a chakráját, hogy ne legyen képes kellő mértékben reagálni. De mindeközben mintha spórolna is a chakrával a kemurigakurei, ami furcsa. Így olyan, mintha hét másodpercenként kapna egy nagyobb "dózis" chakrát Mirubi, ami négy-öt másodpercre lebénítja. Mégis... A fiú az eddigiek során most van a legjobb helyzetben. Hogy a klónjaival mi van, azt egyelőre nem tudja.

// Az események függvényében adhatsz utasítást a klónjaidnak, mintha saját maguk által cselekednének. De a helyzetüket és hogy mi van velük, azt nem tudod pontosan, elvégre nem látod őket. A tetőröl folyamatosan csúszol lefelé. //

Mirubi:
Állapot - 67 % - A lábak megsérültek, fájdalommal jár a használatuk, de nem kell levágni, kezelhető. További sérülések a fegyverek el nem távolítása miatt. Az ápolás fáradalmai, viszonylagos kimerültség. - Újabb vágás, kisebb zúzódások.
Chakraszint: (57) -10-12-12-23 % - Nem használtál fel sok chakrát és inkább koncentrált támadásokat vittél be az ellenfélnek, így spóroltál valamelyest. A klónok és Te sem rendelkezel nagy chakrakészlettel. A Fal fentartása komoly erőfeszítés. Gyógyítás és a fal újraépítése, stabilizálása.

// ŐR1: Magas, tagbaszakadt férfi. Megcsonkított Zanbatoval. Kasseiken után a falnak vágódott. Állapota ismeretlen.
Őr2: Vékony, szikár nő. Legutóbb a földön feküdt. Állapota ismeretlen.
Támadó1: Közepes magasságú, lilás hajú férfi. Kasseiken után a távolba repült. Állapota ismeretlen.
Támadó2: Férfi. Neki adott Mirubi 10000 Ryou-t. Legutóbb Tenshivel viaskodott. Állapta ismeretlen.
 Támadó3: Megtermett férfi fekete hajjal. Sértetlennek tűnt. Ő az aki adagolja beléd a chakráját, amellyel lebénít.//

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Szept. 24 2015, 18:26

// Meghozták a kedvem az íráshoz Very Happy Újraolvastam, amit írtál és abból nekem az jött le, hogy a klónokat irányíthatom úgy, ahogy Mirubit? O.o Csak mert nem írtál arról, hogy velük mi van, bár szerintem direkt, na mindegy Very Happy Írtam valahogy, aztán majd úgyis alakul. //


   Szánalmas, hogy az Ame no Ekibiogami vezetője ebbe a helyzetbe került. Ám ezt csak saját magának köszönheti, ugyanis Ő nem volt kellőképpen körültekintő és a hiba amit vétett, nos elég nagynak bizonyult ahhoz, hogy az alábecsült Kemurigakure no Sato most könyörtelenül csapjon vissza neki. Bár, így belegondolva, talán pont apró volt az a hiba, ami által most ebbe a helyzetbe kerültek, azonban a fontos dolgok is lehetnek egészen kicsikék, ahogy azt a mondás is tartja...
    Mirubi, miután a füstsárkány szétoszlott, magával ragadva a klónt is, azonnal cselekedett, ugyanis ki akarta használni a füstöt, ami eltakarja őt az ellenfele szemei elől, ám arra nem számított, hogy az ellenfél azonnal támad is. Persze, ha pontosan akarok fogalmazni, akkor a Hari Jizou-t használta volna ellene, amikor felugrik a levegőbe, ám ez nem jött össze, ugyanis az ellenfél gyorsabb volt. Még szerencse, hogy a fiú kitudta kerülni az egyik támadást, ám a másik betalált, ugyanis a Hari Jizou használata nélkül, Mirubi csak a karjával tudott védekezni. Ám nem volt ostoba, ugyanis pont az ilyen alkalmakra tekeri már nagyon régóta alkarjára a tekercseit, hogy a vastag, és azért nehéz papírtömeg felfoghassa az ilyen támadásokat, elvégre a papír nagy mennyiségben elég erős egy eszköz lehet, ha a védekezésről van szó. Ám itt most nem útszéli haramiákkal, vagy gyenge, képzetlen, esetleg tapasztalatnak shinobikról van szó, hanem a kőkemény védelemről, amelyet valószínűleg a behatolók ellen állítottak fel. Mirubi nem csodálkozna, ha később kiderülne, hogy ez az osztag bizony egy különösen képzett osztag, ámbár az is könnyen előfordulhat, hogy csak túlbecsüli a képességeit.
   Visszatérve a tekercsekre, védelemre és a fegyverre. Tehát, Mirubi képzett ellenféllel találta szembe magát, aki valószínűleg chakrával itatta át a kunait, ami már csak a sebessége miatt is átütötte volna a fiú "védelmét" ami voltaképpen egy néhány milliméteres papírtömeg a karján, ám azzal, hogy a fegyverben chakra volt - erre következtet Mirubi - ezáltal a védelem semmit nem ér. Ezáltal a fiú, a részleges bénultság állapotába esik, ami annyit jelent, hogy furcsa röppályára állva térdeli le a tetőt. Úgy tűnik, hogy ez csak egy pillanatnyi gyengeség, és már mozdulna rá a célpontjára, ám ekkor újra megdermed, miközben a kunai még mindig a karjában van, és láthatóan drótok vannak rá erősítve, ami annyit tesz, hogy kapcsolatban áll a kunai és a támadó.
   Tanulva az előző hibájából, ezúttal gondolt a háta mögött elhaladt fegyverre, ám valószínűleg az már régen elterelődött, így azonnal cselekedhetett. Érezte, ahogy a férfi chakrája átjárja a fegyvert és a drótokat, ám az is érződött, hogy a dózisok kicsik, olyan, mintha csak időt húzna a fickó. Mirubi erre a gondolatra természetesen kissé felpörgött, ugyanis ha az ellenfél időt akar nyerni a saját terepén, akkor az annyit jelent, hogy az erősítés úton van. A másik jelentés pedig, hogy az ellenfél tart Mirubitól, ha pedig tart akkor Mirubi a kellő pillanatban és a kellő találékonysággal felülkerekedhet rajta, amit meg is akar tenni, elvégre az Amegami még kiskorú vezetője ebből a helyzetből rendkívül előnyösen képes kijönni. Nem véletlenül edzette chakráját és chakrakontrollját addig, hogy képes volt olyan technikákat eltanulni és ami még nagyobb szó, olyan technikákat alkotni, amik a puszta chakrairányításra épülnek és amikhez nem szükséges erős fizikum. Persze ennek a fejlődési iránynak megvan a maga hátránya, elvégre Mirubi Taijutsuja nem mondható jónak, sokkal inkább elfogadhatónak, ám a chakrairányítási műveletek amiket el tud végezni, kárpótolhatják őt ebben.
   Így tehát, testét ugyan képesek zavarni és blokkolni, ám chakrája, - különösen a természete miatt - annyira agresszív lehet, hogy elérhet vele egy-két kellemes dolgot. Első körben megszakítja a chakrakapcsolatot az egyik Kage Bunshinjával, ezzel feloldja a technikát és a Klón emlékei, valamint a chakrája újra Mirubié lesz. (A 2 tetőre ugró klónból semmisített meg egyet, így Mirubi most már látja, amit ők láttak amikor a tetőre mentek) Ezzel tehát felmérhette a háta mögött lévő terepet, - persze csak módjával, ugyanis a két klón körülbelül egy időben ugorhatott fel a házak tetejére az eredetivel - valamint plusz felhasználható chakrához is jutott, ezzel pedig már felveheti a versenyt ellenfele chakraspórolós technikája ellen, méghozzá nem mással, mint a Nawabare no Jutsuval // Kötelek Tánca ami az egyik kedvenc saját technikája. Amit tesz, az talán egyértelmű: Mivel érezhető, hogy körülbelül 7 másodpercenként kap egy kis chakradózist, ami majdnem ugyanennyi időre le is bénítja, ezért kihasználva ezt a csekély másodpercnyi időt, jobb kezével megformálja a fél Patkány kézpecsétet, ami majd segít neki a chakraaktiválásban, ezzel pedig nagyobb mennyiségű chakrát is képes lesz irányítani, méghozzá a drótokba. Azáltal, hogy a chakráját a drótokba koncentrálja, képes megállítani az idegen chakra további "pumpálódását" a jobbik esetben, majd ezután a Sötét Chakra, könyörtelenül veszi (Legalábbis próbálja) át az uralmat a drótok felett, amik most Mirubi testéhez közvetlenül kapcsolódnak. Majd amikor a chakrája már átvette a drótok felett az uralmat, azonnal megformálja a Sárkány és a Tigris kézpecsétet, amivel a drótokat erőteljes és rendkívül gyors mozgásra készteti. Elvégre már nem egyszer használta sikeresen ezt a technikát, ami ugyan roppant egyszerű és látszólag ártalmatlan, ám a gyorsasága miatt roppantmód veszélyes. Amint a drót megmozdul, valószínűleg a kunai is kihúzódik Mirubi alkarjából, a drót pedig eddig minden bizonnyal kapcsolódott valahogy az ellenfél testéhez, ezáltal könnyebb és gyorsabb lesz a drótokat úgy irányítani, hogy az teljes egészében a robusztus Kemurigakurei támadóra tekeredjen az egész testét szorítva.
   Amint a drót rátekeredett a Kemurigakurei, Mirubi elmutogatja ismételten a Sárkány és Tigris kézpecsétet, hogy megerősítse a kötelek szorítását, ezzel pedig végképp mozgásképtelenné tegye ellenfelét, ezen felül pedig a vékony drótok rendkívüli fájdalmat okozhatnak a nyílt bőrfelületbe mélyedve. Hmm... Igen... Ezek a jelenetek mindig az első gyilkosságát juttatják eszébe a fiúnak a Fagy Országában, ahol voltaképpen a drótjai szorításával, csontig hatoló vágásával ölte meg áldozatát... Finom is a kötözött sonka, ha jól van tálalva. Cserépágyon...
   Mire Mirubi valószínűleg másodpercek alatt végez (Nem megöli, csupán ártalmatlanítja) ellenfelével, a lent lévő Shikiyaku no Jutsut használó klón is megérkezik a tetőre, ha még nem semmisült meg. Amint megérkezik, Mirubi mellé kerülve elmondja, hogy mit érzett, vagy mit tapasztalt. Eközben pedig a másik oldalon lévő, tetőn rohangáló klón, még mindig a lehető legnagyobb területet igyekszik bejárni, figyelve minden apróságra. EZ idő alatt persze, Mirubi elővéve a bokájánál lévő robbanójegyzet markolatú kunaiját, a mozgásképtelen Kemurigakurei torkának szegezi úgy, hogy lehetőleg a feje felett álljon (Remélhetőleg a szorítástól eldől a férfi, mivel több helyen is el vannak szorítva az erei) ezzel megelőzve mindenféle alja, szájból érkező támadást.
   Ha Mirubi nem képes a Nawabare no Jutsu bevetésére és ezután az ellenfél ártalmatlanítására, akkor valószínűleg majd az érkező Shikiyaku no Jutsu-s klónnal reagál az ellenfélre.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Okt. 17 2015, 16:53

// Tenshi //

Tenshit egyszerre ketten támadják. Egy férfi és egy nő. A nő keze lebénult és a lány éppen lecsapna rá, amikor hátulról valaki lefogja a kezeit. Persze mindeközben nincs elég ideje létrehozni a teljes testére kiterjedő Junsui Kait, mert egyszerre két technikát használni nem tud. Ahhoz sem a szintje, sem pedig a képzettsége nem elég magas. Azonban a lány van olyan ravasz, hogy a mögötte álló férfi kezét is lebénítsa. Itt már-már a győzelem kapujában érezhetné magát, miközben a mögötte álló alak összerázkódik. A lány hirtelen szúrást érez a nyakán. Mintha három tű állt volna bele. Pedig jóllehet  ez szinte lehetetlen, hiszen a mögötte álló férfi kezeit nem csak lebénította, de fogja is. Akkor mégis hogyan?
Először megszédül. Érzékeli maga körül a terjedő füstöt és azt is sikerül felfognia, hogy már egyedül áll. Senki nem fogja a kezét, ellenfelei a földön fekszenek. Hol lehet Mirubi? A szédülés megint előjön. Nyílván nem terhes a lány, valami más lehet a háttérben. Nincs egészen tudatánál, amikor összecsuklik a lába. Több robajt is hall.
Egyszer csak kezd oszlani a füst. Tenshi ott fekszik a hideg földön. Látása homályos. Nem egészen érzékeli a végtagjait. Furcsa dolog ez. A tehetetlenség érzete. Talán a férfi nem is volt olyyan meggondolatlan, amikor lefogta a lányt? Meglehet, Tenshi lebecsülte ellenfelét és most annak fizeti az árát. Vagy szimplán csak peches volt. Újabb robaj. Mint amikor valami nekicsapódik egy falnak és a fal nem áll ellen. Iszonyatos chakrát érzékel, bár szenzor képességeit nem képes előhívni ebben az állapotban. Azt még érzékeli, amint hurkot vetnek a kezére, nyakára és lábára. Olyan gúzsba kötik, hogy az már fájdalommal jár. Megvan a veszélye annak, hogy ha sokat mozog, akkor megojtja saját magát. Vagy a drót hamarabb elvágja a torkát?
De kezd tisztulni a kép. Meddig tarthatott a kábulat? Percek, órák? Feje balra fordul, pirosas falú házat lát lehúzótt redőnyös ablakokkal. Visszatér belé az élet és ez fájdalommal jár.
- Ébredezel, kicsikém? Hamarosan a fiúdat is elkapjuk, úgy ám! - felismeri a férfi hangját (aki lefogott). Most nem kedélyes, hanem inkább kárörvendő.

Chakra: 80 %
Állapot: 75 % - Vágások a drót miatt, amely iszonyatosan szoros. Még mindig szédülsz, bár már múlik a ***** hatása.

// Mirubi //
Mirubi feloldja egyik klónját. Amit így megtud, az nem feltétlenül bíztató.
Az utca üres, ez jól ki tudja venni ugrás közben. Egy férfi fekszik a közepén negyven méterre a füsttől, lehet, hogy halott. Az a férfi az, aki bekapta a Kasseikent. Az utca piac felüli végén - megközelítőleg hatszáz (600) méterre - zöld egyenruhás emberek zavarják messzebre az embereket, néhány házból is kimentették őket. Bár a civilek nem igyekeznek közelebb jutni a csata helyszínéhez. Ezekből az egyernuhásokból nem sokat látni, csak hogy zöldbe öltöztek. Túl messze van. Ez a jelenség kelet felé is megfigyelhető, ugyanis a keleti utcában is van három zöldbe öltözött ember, akik "elüldözik" a civileket messzebre. Ezeken nem látni fejpántot, lehet, hogy nem is ninják? Amikor nyugat felé pillant, akkor abban az utcában is hasonló jelenséget felfedezni. Körülbelül Jobbra ás balra is három-három utcát űríthetnek ki. Viszont nem látni ninjákat a környéken, csak akikkel harcolnak. Bár mintha a piac felőli részen lenne egy csapat kölyök Shinobi öltözékben, de nem jönnek közelebb csak a zöld ruhásoknak segítenek evakuálni a civileket. A fal felüli oldalon pedig... nem látni át a falon! Egyrészt, mert magas, másrészt, mert mögötte tizenöt méterre egy még nagyobb fal emelkedik! A két fal között mintha néhány ninja mozogna. Az egyik nyugati házon mozgás támadt. Egy...
Mirubi ekkor oldotta fel a klónját.
Elsőre nem sikerül Mirubi terve, de a Kemurigakurei ninja nem sokáig tud ellenálni a Yami no chakra gonosz erejének. Megpróbálja még elszakítani magától a drótot, ami sikerül is neki, azonban ezzel most nem került előnybe. Mirubi technikája így is gúzsba köti, méghozzá könyörtelenül. A Shikiyaku no jutsu-t használó klón megérkezik és jelenti, hogy a füst nem volt mérgező, de odabent nem tud tájékozódni. Majd hirtelen megfordul, abba az írányba, amely felől a most megszüntetett klón mozgást érzékelt. A Nyugati oldalon, közvetlenül a füst mellett három Kemurigakurei ANBU áll. Fekete ruhában és sötét maszkban. Mindegyik maszk egyszerű. Mind a három ugyanúgy néz ki, kivéve, hogy az elől álló hátán van egy Katana. A második hatalmas tekercset cipel a hátán, a harmadik pedig válpántokat, amiket szarvak vannak.
Három ANBU, három Mirubi. Nagyon úgy tűnik, hogy ez az új felállás. Sosem lesz vége?


Mirubi:
Állapot - 63 % - A lábak megsérültek, fájdalommal jár a használatuk, de nem kell levágni, kezelhető. További sérülések a fegyverek el nem távolítása miatt. Az ápolás fáradalmai, viszonylagos kimerültség. - Újabb vágás, kisebb zúzódások.
Chakraszint: (52) -10-12-30 % - Nem használtál fel sok chakrát és inkább koncentrált támadásokat vittél be az ellenfélnek, így spóroltál valamelyest. A klónok és Te sem rendelkezel nagy chakrakészlettel. A Fal fentartása komoly erőfeszítés. Gyógyítás és a fal újraépítése, stabilizálása. Chakrakibocsátás, Nawanubare (vagy mi ^^).

// ŐR1: Magas, tagbaszakadt férfi. Megcsonkított Zanbatoval. Kasseiken után a falnak vágódott. Állapota ismeretlen A falon lévő kapu mellett tápászkodik, rossz bőrben van.
Őr2: Vékony, szikár nő. Legutóbb a földön feküdt. Állapota ismeretlen.
Támadó1: Közepes magasságú, lilás hajú férfi. Kasseiken után a távolba repült. Állapota ismeretlen Ájult, vagy halott..
Támadó2: Férfi. Neki adott Mirubi 10000 Ryou-t. Legutóbb Tenshivel viaskodott. Állapta ismeretlen.
Támadó3: Megtermett férfi fekete hajjal. Sértetlennek tűnt. Ő az aki adagolja beléd a chakráját, amellyel lebénít. Gúzsba kötve, magatehetetlen, de még harcképes lenne.//

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Okt. 22 2015, 20:21

// Kicsit elveszítettem a fonalat a tájékozódás illetően >< //


   Mirubi nehéz helyzetben van, ugyanis a terve, amit Ő szerinte olyan alaposan felépített néhány másodpercnyi gondolkodás alatt, úgy dőlt össze a kezdetektől fogva, mint kártyavár a szélben. Persze ezt csak némi késleltetéssel vette csak észre, amikor már javában késő volt. Ám mégis, most képes volt kijönni jól a szorult és váratlan helyzetekből, ám nagyon megfekszi a gyomrát ez a folyamatos támadássorozat. Főleg, hogy nagyon úgy néz ki, hogy ezúttal nincs visszaút. Valószínűleg, hogyha az első perctől fogva menekültek volna, - mármint, amikor megtámadták őket - akkor sem jutottak volna semerre. Esetleg Mirubi, de még talán Ő sem. Vagy csak néhány kar elvesztésével, ami nem lett volna éppen kellemes. Ám miután a Klón eltűnt és Mirubi minden információt megkapott tőle, lesokkolta őt a felismerés.
   Egy Rejtett Faluban bonyolódott harcba, habár nem ölt meg senkit és Ő végig próbálta magát tisztázni, így csak védekezett, de akkor is. Ha már harcra került a sor és nem adta meg elsőre magát, akkor itt bajok vannak. Persze nem mintha az őr barátságosabb lett volna, elvégre az üdvözlés egy kardlendítés volt. Ami persze annak okán történt, hogy Mirubi hazudott és lebukott. Ez teljesen biztos, de hát körözött bűnözőként hogyan másképpen jusson be egy Rejtett Faluba az ember? Elvégre még nincsenek meg hozzá a képességei, hogy észrevétlenül bejusson, így maradt a tervezőképessége, ami szemlátomást már az elején elbukott. Így hát a harci képességeire, azon belül is a Nijutsujára kellett hagyatkoznia, aminek a vége persze az lett, amit most látott: Több tucat ninja és alig egy maroknyi ANBU, akikből könnyedén lehet akár több is.
   Ezen tényeken kívül, az is kérdéses, hogy mi történik Tenshivel? Elvégre Mirubi sokkal tapasztaltabbnak nézi ahhoz, hogy a füstben maradva várja a halálát, hiszen azt a két ellenfelét is könnyedén terítette le. Sokkal könnyebben és elegánsabban, mint ahogy azt Mirubi tette. Éppen ezért aggasztó, hogy sem Ő, sem pedig a Klónok nem látták Tenshit távozni a füst területéről, így vagy még ott van és meghalt, vagy megsebesült, vagy valamilyen alávaló módon megszökött. Ez a két választható opció létezik Mirubi számára. Ám az, hogy most vele mi fog történni? Talán egyértelmű, elvégre az ellenség túlerőben van. Ezzel a néhány Chuunin, talán Jounin szintű ninjával is nehezen birkózott meg, nemhogy az ANBU-val. Emlékszik, hogy legutóbb, amikor a Konohai ANBU-val került szembe, akkor miféle nehézségeken kellett keresztül mennie. Egy Kage Bunshint elintézett egy csellel, valamint a harci kutyákat is leterítette fájdalmas sebek árán, de amikor már meg kellett lógni az elől a nagydarab ANBU elől, akkor kissé féltette az életét. De végül sikerült és azóta fejlődött. Ám terv, segítség és támogatás híján, valamint elég chakra nélkül lehetetlen egy egész faluval szembeszállni és ha hátat fordítana nekik, itt hagyva Tenshit, valamint ezzel együtt egészen biztosan az életét is, akkor mindennek vége lenne. Bármi is történjen. Éppen ezért meg kell barátkoznia azzal a gondolattal, hogy itt újra az elme fog harcolni...
   Eléggé ügyesen képes megtéveszteni az embereket, éppen ezért neki is kezd. Természetesen nem szabad tovább folytatnia a harcot, mert így a maradék chakráját is elveszíti, a vége pedig úgyis a bukása. Éppen ezért tartalékol és hagyja, hogy elfogják. Ám nem olyan gyorsan... Először fel kell építenie magáról egy képet, amivel megtévesztheti az ellenfeleit. Természetesen ez a kép már a kezdetektől fogva ki van játszva, a jellem, miszerint Ő nem akar rosszat és csak védekezik. Éppen ezért a férfi mellett guggolva, a torkának szegezve a kunait, odasúgja neki.
- Nem akarlak megölni és nem is foglak. Nem harcolni jöttem, hanem segíteni a falutoknak. Maradj veszteg és ne nehezítsd meg a dolgom.
Mondta kedvesen, miközben hangja kissé megcsuklott - direktből - és reménykedéssel volt teli. Ez az első fázis, amivel egy személlyel hiteti el azt, amit az egész falunak be akar adni. Éppen ezért továbbra is a torkának szegezi a kést és hangosan rákezd.
- Nem akarunk harcolni és nem akarunk senkit megölni! Nem ezért jöttünk, hanem azért, hogy segítsünk a Falutoknak azzal, hogy információt szolgáltatunk. Azért folyamodtunk cselhez, mert egy megbízást kaptunk, feltehetően a vezetőtöktől!
Tudta, hogy minden, amit mond igaz, és nagyon zavaros, eközben pedig veszélyt jelenthet mindnyájukra. Ám volt egy C terve is, ami sajnos azzal, hogy Tenshit is magával hozta teljesen semmissé lett, hiszen Ő is elég sokat tudott a szervezetről. Mirubi egyenlőre nem tehet semmit. Várja a reakciót. Természetesen a látszat, hogy kést tart az egyik elfogott Shinobi torkához, eléggé rácáfol a dolgokra, de érthető lehet, hogy félti az életét. Ám Mirubi úgy gondolja, hogy ennek a söpredék népnek egy Shinobi élete semmi. Így ha támadnak, akkor sem vágja el a férfi torkát, hogy a látszatot fenntartsa.

// betegen írtam így kicsit fura lett. //

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Akari Tenshi on Csüt. Okt. 29 2015, 08:51

Két támadó, négy használhatatlan kéz. Gondolom az olvasó könnyen rájött, hogy a kezek nem hozzám tartoznak, hiszen nincs annyi kezem, szerencsére a 6 kézből, ami ebben a harcban részt vesz nekem csak 2 van és egyelőre mind a kettő használható. Itt jöhetne a következő támadás, de ekkor mintha három tű állna a nyakamba, amit a mögöttem álló férfi nem tehetett, tehát valószínűleg erősítés érkezett. Lassan a fejemet is használni kéne, ha már van ott valami a nyakam fölött és legközelebb nem Mirubira hagyni a beszédet. Valószínű a pénz lesz az oka az egésznek, mert Mirubi annyira nem értékeli, hogy elfelejtette, hogy mások viszont igen és ez most bajba juttatott minket, talán ha nem ad pénzt az illetőknek, hanem megköszöni a segítséget és tovább halad, akkor egyedül is megtaláltuk volna a Szürke Sárkány, Ashige lakását. Most már nincs mit tenni, ezzel a helyzettel kell boldogulni és ebből kell a legjobbat kihozni. Nem sok időm van gondolkodni, mert a szer, amit a tűkkel adtak be hatni kezd. A lábam összecsuklik, körülöttem mindenki a földön fekszik és számomra felismeretlen forrású hangok jutnak el a fülembe, de hogy ez honnan jött, azt nem tudom, örülök, hogy még néhány másodpercig a tudatomnál vagyok. Aztán a tudat elszáll, mint a lét, mert hát tudjuk, hogy a lét határozza meg a tudatot, ha megisszuk a lét a tudat elszáll. Aztán minden kivilágosodik és visszatér belém az élet. Érzem, hogy fojt a kábel, de nem is kell sokat gondolkodnom, mert ha tudok, akkor chakrát vezetek bele, hogy a nawanuke no jutsu // szabaduló technikával meglazítsam a kötést. Nem szabadulni akarok, csak azt, hogy mozogni tudjak annyira, hogy ne fojtson meg a kábel. A tervem meg van, de egyelőre várom, hogy egy kicsit a kábaság megszűnjön, addig is ha tudom, akkor elkezdem kiküldeni a szenzoraimat, hogy felmérjem hány ember van körülöttem és azok milyen távolságban. Ha nincsenek túl sokan, maximum ketten (2) hárman (3) és elég közel vannak hozzám, akkor amint már végre újra tudok technikákat alkalmazni, akkor bevetem a közelembe álló egyéneken a genjutsu shibari // illúzió kötés technikát, amit már kiszámoltam, hogy a szintjükből adódóan körülbelül hány másodperc alatt törnek ki és amint kitörnek egyből aktiválom a sokkal alattomosabb, de hasonló genjutsu technikát, ami a démonikus illúzió: babszár kötés. Természetesen csak akkor, ha nincs túl sok ellenség és már magam érzem annyira jól, hogy alkalmazni is tudjam őket.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szer. Nov. 04 2015, 12:31

// Mirubi //

A fiú kisebb sikert ért el. Ennek ellenére rendkívül pesszimistán áll a továbbiakhoz, ami azért valamilyen szinten érthető. Úgy érzi, hogy egyetlen lehetősége az eredeti tervhez való ragaszkodás. Okos gondolat, bár közel sem helytálló. Ugyanis sok mindennel nem számol a fiú. Ennek ellenére az ötlete jó és az ANBU-k nem kezdenek el támadni. Legalábbis... egyelőre!
- Nem emlékszem rád. Akkor pedig hogyan adhattam neked feladatot? - a hang az ANBU-k felől jön, de a maszkok miatt Mirubi nem tudja megállapítani, hogy melyikük beszélhet.
De mégis... mit akar ez jelenteni? Persze, valószínüleg Mirubi hamar kilogikázza a dolgot, az viszont, hogy erre miképpen reagál, már egy másik kérdés. Elvégre ez a jelenség - ha csak nem képzelődik - akkor alaposan megkönnyíti, vagy felborítja a terveit, attól függően, hogy a fiú mennyire érzi fenyegetve magát. És hogy meddig hajlandó elmenni. A férfi hangja tisztán jutott el Mirubihoz, ami azért furcsa, mert egy másik háztetőn áll, az utca túloldalán. Ennek ellenére nem tűnt erőltetettnek a hanglejtés, kellemes tónussal beszélt. Talán valami Ninjutsut használt?

// Nem véletlenül lett rövid a posztom, itt most megkezdődhet egy párbeszéd, vagy nem. Rajtad áll! //
Állapot - 62 % - A lábak megsérültek, fájdalommal jár a használatuk, de nem kell levágni, kezelhető. További sérülések a fegyverek el nem távolítása miatt. Az ápolás fáradalmai, viszonylagos kimerültség. - Újabb vágás, kisebb zúzódások.
Chakraszint: (51) -10-12-30 % - Nem használtál fel sok chakrát és inkább koncentrált támadásokat vittél be az ellenfélnek, így spóroltál valamelyest. A klónok és Te sem rendelkezel nagy chakrakészlettel. A Fal fentartása komoly erőfeszítés. Gyógyítás és a fal újraépítése, stabilizálása. Chakrakibocsátás, Nawanubare (vagy mi ^^).

// Tenshi //

Részeges éjszaka után sokkal kellemesebb ébredni, mint ahogyan Tenshinek kellett magához térnie. Első gondolata a szabadulás, bár ez nem ennyire egyszerű. Mintha Mirubi hangját hozná a szél, de lehet, hogy csak képzelődik. Miközben a Nawanuke no jutsura készül, körülötte lévő beszélgetésre lesz figyelmes.
- Nem lenne egyszerűbb megölni a lányt, Kusari? 
- Viccelsz velem? Remekül fog minket szórakoztatni! És különben is... Megmondták, hogy...
A Kusarinak nevezett férfi nem tudja befejezni a mondatot, mert egy kellemes tónusú férfi hangja csendül fel és járja végig az utcát.
-  Nem emlékszem rád. Akkor pedig hogyan adhattam neked feladatot?
Bár fura szöveg ez és túl sok értelme nincs az előbbi beszélgetést hallva, azért érdekes lehet a lány számára. Miközben a Nawanukét próbálja meg létrehozni, hogy lazítson kötelékein, egy rúgást kap a hátába, ami miatt elveszíti a koncentrációját, de szerez néhány vágást a drótoknak hála.
- Meg se próbáld, aranyom!


Chakra: 78 %
Állapot: 67 % - Vágások a drót miatt, amely iszonyatosan szoros. Még mindig szédülsz, bár már múlik a ***** hatása. Újabb vágások, kisebb zúzódás.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Nov. 05 2015, 15:34

   Az események nem várt fordulatot vettek. Úgy tűnik, hogy Mirubi szavai hatottak, ám az is lehet, hogy az ellenfél csak taktikát változtatott... Talán ezt tervezték az elejétől fogva? Elvégre a támadók, vagy éppen védők, csak húzták az időt, ez egyértelmű volt, lehetséges, hogy azért, hogy az, aki valóban alkalmas arra, hogy szóba álljon Mirubiékkal, időben érkezzen, ez idő alatt, pedig minél több információt szerezzenek a behatolókról, esetleg gyengítsék őket. Ez jó taktika lenne, ám ha menet közben változtattak, akkor valószínűleg rájöttek a jó taktikára Mirubi ellen. Ha elhitetik vele, hogy valóban képes beszélni egy olyan emberrel, aki érdemben is hozzá tud szólni a dolgokhoz, akkor valószínűleg a védelme gyengül, ezzel pedig támadhatóvá válik.
   Ám a másik lehetőség, az az, hogy felismerték Mirubi szavait és valóban olyan embert küldtek, aki beszélni is képes vele, azokról a dolgokról, amiket Mirubi állít. Ez lenne a legjobb opció, ám nem szabad erre számítani. Jobb lesz, ha Mirubi ezt is egy csapdaként kezeli, amiből képes, és kihozza a legjobbat. Ám nem annyira ostoba, mint azt az ellenfél gondolhatja.
~ Ezek valóban azt hiszik, hogy elhiszem, hogy Maga a falu vezetője az, aki érkezett? Valószínűleg egy nagyon buzgó embernek kell lennie, ha ez igaz... Talán azt hiszik, hogy nem hallani a pletykákat? Kouzenmaru szerint sokan úgy gondolják, hogy Ashige nem is létezik... Chh... Ezek pedig ide küldtek valakit, aki a nevében beszél. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy erre akarnak célozni. Viszont, ha valaki van annyira megbecsült és befolyásos, hogy a falu vezetőjének a nevében beszélhet, akkor számomra Ő is teljesen megfelel. ~
Vezette le a gondolatmenetet Mirubi. A hang mindent áthatott, ám olyan volt, mintha a kiindulópontja az egyik ANBU lenne. Ám az egészen értelmetlen lenne, hogy a falu vezetője, vagy éppen Ashige képviselője egy ANBU, vagy éppen annak öltözik, így Mirubi biztosra vette, hogy az ANBU-k csak a védelmét szolgálják. Elvégre ők a legalkalmasabbak erre a feladatra. Ami pedig annyit jelent, hogy a személy valószínűleg az ANBU-k takarásában van. Legalábbis lehetséges. De ez most abszolút nem lényeg.
   Mirubi megszakítja a kapcsolatot azzal a Kage Bunshinnal, amelyik az előzővel együtt a bal oldalon lévő házak felé vette az irányt, hogy felmérjék a terepet. Talán Ő többet látott, elvégre még nem semmisült meg. Arról ugyanis Mirubi biztosan tudna. Így hát újabb információtömeg és chakra áramlott vissza Mirubiba. Remélhetőleg az információk fontosak a számára. De nem marad néma, azonnal reagál arra, amit szerte az utcán, minden felől hallani lehetett.
- Ha nem a vezetőtöktől kaptam a feladatom, akkor engedjétek, hogy ismertessem vele, és akár fontos információkkal is szolgálhatok. Elvégre, ahogy említettem, nem vagyok benne biztos, hogy a feladatomat Ashige-samától kaptam. Ám a tiszteletem és a szándékaim, valamint a saját nevem tisztázása végett, szíves örömest ismertetem érkezésünk minden részletét! - Ekkor viszont Mirubi megállt egy kicsit, majd körbenézett és folytatta - Azonban lenne egy kérésem...
Mirubi szájából a nyájasság és az udvariasság éles pengéje csak úgy ömlött, ha tehette volna egyáltalán nem így intézte volna a dolgokat, de most csak ezt teheti. Eközben a pengét még mindig a földön lévő fickó nyakához szorította, gyengítve egy csöppet a nyomáson. Persze eközben a drótok erősen fogták őt, az egyetlen megmaradt klónja pedig, folyamatosan szagolta a levegőt, hogy kiszagolja az ellenséget, valamint hegyezte a fülét, hogy hall e valami érdekeset...


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Akari Tenshi on Szomb. Nov. 21 2015, 13:50

Nem nagyon látom Mirubit és azt sem tudom, hogy ő milyen sikereket ért el vagy bukott el, él vagy halott, bár a hangja mintha felém szállna, de ilyen távolról nem tudom, hogy valóban az övé vagy csak a torzulás miatt hallom olyannak. Nem tudom, de jelenleg van nagyobb gondom is, most a saját szabadulásomat kell megoldani. Előkészülök arra, hogy lazítsak a köteleken, hogy legalább ne fojtsam meg magam, amikor beszédet hallok jóval közelebbről, az egyik ember a megölésemről beszélt egy Kusari nevű férfihoz, aki olyat mondott, ami felkeltette a figyelmem. Érdekes dolgok vannak itt, mintha pontosan meg lenne tervezve ez az egész, mintha valaki hátulról irányítaná a dolgokat, még azt is el tudom képzelni, hogy Taishinak is köze van az egészhez, bár ezt nehéz elképzelni. A Kusari nevű férfi mondatát egy másik hang szakítja félbe, pedig érdekelt volna, hogy milyen parancsot adtak nekik velünk kapcsolatban.
- Nem emlékszem rád. Akkor pedig hogyan adhattam neked feladatot.
Nem látom a hang forrását, de szerintem pont nem ez a lényeg, elég hallani. Ami szóbeszédeket hallottam Ashigéról nem valószínű, hogy ő maga jött volna el személyesen, de hogy milyen módon beszél, az a legkisebb kérdés. Ahogy a szabaduló technikához eőkészülök valaki hátba rúg, hogy ne is gondoljak a dologra. Ha nem, hát nem.
- Illik így bánni egy hölggyel?
Próbálom egy kicsit elvonni a figyelmét, amíg koncentrálni kezdek, de ezúttal nem a technikára, hanem arra, hogy felmérjem az llenfeleink erejét és kitaláljam, hogy vajon ki igazi és ki klón, vagyis bevetem azt, amit eddig nem tettem meg, megpróbálom bevetni a szenzor képességeimet, hogy kiderítsek némi plusz dolgot a körülöttünk állókról. Közben Mirubi is beszélni kezdett a tőle megszokott, viszont teljes mértékben eljátszott stílusban, hogy meggyőzze a katonákat, hogy a szándékai tiszták és beszélni akar, még ha nem is közvetlenül, Ashigéval, hogy tisztázza magát. Bár szerintem erre nem nagyon van szükség, hiszen a korábbi beszélgetés alapján, ami nem lett befejezve, tiszta ügy, hogy pontosan tudják, hogy miért is vagyunk itt és mi a küldetésünk célja, bár jó lenne tudni, hogy akkor miért így intézik a dolgokat, bár ha belegondolok, akkor egy alvilági szervezetről beszélünk, akik nem szeretik a könnyebb utat, vagyis azt, hogy leüljünk tárgyalni, hanem az erejük fitogtatásával akarnak érvényt szerezni  a saját érdeküknek.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Dec. 06 2015, 17:15

// Elnézést kérek a késésért. Kérpótlásként +5 chakrát írok nektek jóvá ^^ //

// Mirubi - Fontos, csak Mirubi olvassa!!! //

A fiú gyorsan gondolkodik, miközben az ANBU-val néz farkasszemet. A helyzet egyszerűsége kimondottan nevetséges. Ennek ellenére bonyolultabbnak már nem is tűnhetne ez az egész. Mirubi arra gyanakszik, hogy az ANBU-trió takar valakit. Valakit, aki elég rangos és magabiztos ahhoz, hogy Ashige árnyékának védelmét élvezze. Ugyanis az ifjú azt teljesen kizárja, hogy Kemurigakure no Satou talán nem is létező vezére itt legyen a közelben. Nos... majd minden kiderül. A fiú megszünteti klónját, de új dolgot nem tud meg. Az is csak annyit látott, mint a másik. Három ANBU, nem több.
- Kérnél valamit? Ahhoz képest meglehetősen agresszív vagy. Kérni máshogy szokás. Úgy hiszem... - a hangerő növekszik, minden írányból jön, mintha eloszlana a térben! - hogy Te inkább megszerezni akarsz valamit, nem pedig kérni.
Kelepcébe futott. Csapdába esett. Tőrbe csalták! Mind a három kifejezés helytálló! És a fiú hamarosan felismerheti, hogy ebben a faluban, amíg van ellen-erő, addig Ő nem fog a saját szájíze szerint tárgyalni, alkudozni, vagy üzletelni. Kemurigakurénak saját arca van és ez most könyörtelen... Mirubi a kigyó szemébe nézett és az elbűvölte Őt!
A villámok kegyetlen hidegséggel érik el a fiút. Élettelen fájdalom ez, mégis pokoli a kín. Érzi, amint az alatta fentrengő alak is szenvend a villámok miatt. Honnan jött és mi ez? A leginkább fontos kérdések, mégis a helyzet miatt jelentéktelenek. S még ha a fiú tudná is, hogy mi ez, tenni akkor sem tudna ellene. Nem kell hozzá sok és a sötétség elragadja... Nem nehéz elképzelni, amint a vele szemben álló ANBU-k dísztelen maszkjai kárörvendő vicsorgásba torzulnak. Sigata ga nai.
Állott vér és nyál keveréke csorog a szája szélén és ez a lötty ragadt a nyelvére is. Nem képes megmozdulni. Fájnak az idegei. A gondolatai homályosak. Miért nem tud mozdulni? Ha a levegőbe szagol, akkor égett hús szagát érzi. Talán a sajátját? Világos van. Egyre inkább magához tér. De mozdulni nem tud, pedig nincs megkötözve. Ami azt illeti, még ruha sincs rajta, csak egy ágyékkötő. Talán egy asztalon feküdhet, legalábbis a magaságból ítélve. Szemei ugyan körbe-körbe járnak, de a feje sem mozdul, így csak a feketére festett, baljós mennyezetet látja. Világos van, tűz fénye lehet. Valaki egy fém eszközt húz el a szemei előtt. Egy kunai tőr az, felismerné bármikor. Az ANBU belép a látószögébe. Kezében ott van a kunai. És valami más is. Egy kisebb fecskendő, amit könyörtelenül beleszúr Mirubi nyelvébe. 
- Mondani akartál valamit. Ne habozz! - a hang, mely szól, színtelen.
Mirubi hamarosan képes mozgatni a nyelvét és állkapcsát. Egyelőre azonban mást nem.

// Tenshi - Fontos, csak Tenshi Olvassa!!!! //
A lány ravasz és még talán gógyija is van. De az ellenfél egyértelmű túlerőben van, méghozzá olyan mértékben, hogy azzal nehéz bármit is kezdeni. A helyzet nehéz és könyebb már nem is nagyon lesz.
- Kábítsátok el és hozzátok!
Ennyi. Ennyi a parancs. Olyan hirtelen és váratlanul jött, hogy az "őrei" egy pillanatig még haboztak is. A vágás nem mély, az álom viszont annál inkább.
Apró üvegablak előtt ülve ébred. Hozzá van kötözve egy székhez, de a kötelék inkább csak azért kell, hogy ne essen ki az ülőalkalmatosságból, ugyanis teljesen tehetetlen a lány teste. Egyszerű, üldögélő pózba van állítva és a feje egy írányba néz. Az ablak mögött egy asztal van. Azon Mirubi fekszik, mezítelenül, vagy legalábbis majdnem ruha nélkül. Visel ugyanis egy ágyékkötőt. Valaki a füléhez hajol a bőrén érzi meleg leheletét, majd az orrában a szájszagot.
- Most jól figyelj, sokat megtudhatsz. Azt is, hogy miért lesz jó, ha csicseregsz és azt is, hogy mi lesz, ha nem.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Dec. 17 2015, 15:29

// Fórumkaland, döntések, stb. A halál opció, természetesen ahogy a csonkítás és más dolgok is. Very Happy//

   Vágyaink, álmaink és céljaink illúziójának beteljesületlenségétől csak egy valami borzasztóbb és kegyetlenebb érzés: A valóság... Mirubi szíve nagyot dobbant, ahogy kígyónyelvének fondorlatos szavai acélfalba ütközve verődnek vissza egy olyan baljós válasz formájában, amit most a legkevésbé sem akart hallani. Ahogy hiszem, ez most az a pillanat, amikor a vágóhídra szánt állat a reményvesztettségtől és a sokk okozta kábulatból felriadva futásnak eredne, de itt már késő... Ez az érzés még a villámnál is sebesebben nyílalt belé, ám a kettő között nincs túl sok különbség. Bizsergető, fájó, és roppantmód kellemetlen érzés, aminél csak a szívébe markoló reménytelenség lehet rosszabb... Ezekben a pillanatokban nincs Tenshi, nincs Amegami, nincs Világ, nincsenek célok. Egy valamit érez, az pedig a félelem és az élni akarás. Gyenge pillanatok ezek, amikben megmutatkozik a fiú igaz természete, ám valószínűleg túl nárcisztikus lesz ahhoz, hogy ezt beismerje még csak önmagának is...
   Egy szó sem hagyja el a száját, ugyanis annyira még nem ostoba. Tudja, hogy bármit mondhatna most ebben a helyzetben, azok csak üres fecsegésnek hallatszanának. Így pedig némán került az ájulás állapotába. Nem sokkal később pedig, hideget érez. Szemeit kinyitja, szájában érzi az alvadt vér állagát és ízét, de ami még kellemetlenebb, a bűzt, amit az okoz. Azonnal mozdulna, de nem tud. Bár ilyen állapotban az a mozgás is csak egy lomha próbálkozás lett volna, ám ez helyett más történt. Egész teste fájt, a feje sajog, a fogai kellemetlenül érzékenyek. Talán az elektromosság hatása. Ahogy érzi, minden felszerelése eltűnt, talán csak egy rongydarab takarja az ágyékát. Kellemetlen, főleg egy olyan személy számára, aki nem szereti az ilyesmit. Teljesen ki van szolgáltatva, úgy tűnik nagyon elszámította magát. Valódi küzdelemben még nem nagyon vett részt, a Szervezet megalapítása is oly könnyű volt, Ő pedig annyira könnyelmű... Akaratlanul is a harcedzett Itanashi jutott eszébe. Most érti csak, hogy a Pap mennyire is erős és hogy miről beszélt neki ott a barlangban a Nibivel való harc után. Gyenge...
   Eközben rengeteg inger érkezik Mirubi szemei előtt. Tűz fénye, sötét mennyezet és egy kunai, aminek hamarosan gazdája is megjelenik. Mirubi minden mozdulatot követ a szemével, egészen addig, amíg a fecskendő el nem éri Mirubi nyelvét, ott ugyanis egy pillanatra összezárta a szemét, vagyis inkább próbálta. Tehát méreg hatása alatt áll a szervezete. Elvégre csak egy ellenszert juttathattak a nyelvébe, hogyha most azt várják, hogy beszéljen. Ám Mirubi kába, nem lehet biztos benne, hogy mi történik, így először megpróbálja száját mozgatni, lenyelni és nyelvével lekaparni az alvadt vért, majd megpróbálja megköszörülni a torkát. Most kinyitja a száját és fájó, szinte görcsben álló állkapcsait megmozgatja.
   Gondolkozik egy támadáson, vagy egy hatásos technika használatán, ám a tarsolyában nincs olyan technika, ami ebből a helyzetből a legnagyobb biztonsággal kijuttatná őt. Bizony túl nagyot harapott Kemurigakuréval és a Shinobik védelmét is alábecsülte, éppen ezért most elég rossz helyzetbe kerültek. Ebből a helyzetből pedig csak beszéd útján lehet kikerülni épségben, ami pedig nem lesz egyszerű. Úgy kell forgatni a szavakat, hogy semmiképpen se veszítsen túl sokat, és eleget adjon ahhoz, hogy megbízzanak benne.
- Kezdem a lényeggel.
Úgy gondolja, hogy itt nem kell senkit meggyőzni, mert nem is lehet. 
- A nevem Kauru Mirubi. Szökött Konohai Ninja és rengeteg információval tudok szolgálni, olyan információkkal, amik Kemurigakure no Sato számára is fontosak lehetnek. Ami a legaktuálisabb, az egy megbízás, amit felém intézett egy ismeretlen személy. A Hi no Kuni földesurának unokájának az elrablása a feladatom. Úgy sejtettem, hogy Kemurigakure no Sato vezetője, Ashige-sama adta a feladatot a számomra, ugyanis jelenleg itt tartózkodtam a környéken.

Mondta Mirubi, aki lényegesnek tűnő információkkal látta el az ANBU-t, ám a még lényegesebb információkat elhallgatta. A kérdés csak az, hogy meddig.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Dec. 28 2015, 17:12

// Kenshiro Mirubi //

Az ember tragédiája, hogy kapzsi vágyai mellett nem látja a valóságot és még önmagát sem tudja megvédeni, miközben nyálát veri arra, amit megszerezni akar. Könnyen lehet, hogy Kenshiro "Kauru" Mirubi is ebbe a hibába esett, miközben azt hitte, ellenségei lépnek rosszul. Miután elmondta, amit mondani akart, az ANBU könyörtelen hangon szólal meg:
- Találkoztam már olyanokkal, akik hamar közlékenynek bizonyultak. Sajnos azonban a szabadulás reménye számtalan hazugságra késztette őket. Éppen ezért, keményebb módszereket kellett velük szemben alkalmaznunk... remélem - itt mirubi fájdalmat érez a mellkasán, mintha egy kés pengéje szaladna végig rajta - Mirubi, Te nem akarsz nekem hazudni!
Beáll egy pillanatra a csend. Mellkasának húsa visongat az égető fájdalom miatt, bordáin mintha folyadék csorogna kedélyesen. Látószöge szélén, az asztal kopott sarkára vörös vér cseppen. Egyértelműen a saját vére, ez nem is lehet kétséges. Az ANBU újra beszélni kezd, zord hangja betölti a termet:
- Ismeretlen megbízó, úgy sejtetted...a kunaitörős keze becsapódik Mirubi szeme elé, hangját felemeli - Ne rébuszokban beszélj nekem! Ki bízott meg vele, hogy betörj ide! Miért jöttél?! És mi volt az a különleges chakra!? Gyerünk, beszélj!
Elhúzza kezét, de a kunai ott marad Mirubi szemei előtt. Vér pettyezi az élét. Az előbb még nem volt vértől maszatos, most mégis az. Furcsa. Hogyan tovább?
- Nem Konohagakure no Satou Shinobija vagy! Ha mégegyszer megpróbálsz játszani velem...
Kezeit sokatmondóan az asztalba döfött kunai felé nyújtja, de meggondolja magát. Kesztyűs tenyere Mirubi mellkasának nyomódik, aminek következtében az égető fájdalom átjárja a fiút. Mirubi bennsőjében talán gyűlölet gyúl? Talán az... de ha nem is az iszonyatos harag az, akkor is kavarog valami. Lehet, hogy csak a fájdalom utóhatása, de lehet valami más is... Mit lép a fiú? Sosem volt még ilyen helyzetbenennek ellenére még mindig él. A kérdés, hogy meddig.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.