Utcák és terek

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Hétf. Dec. 28 2015, 22:00

// Ahha, "Tehetetlen Düh" értem a poént -.- :DDDD Gyors poszt *-* //


   Bizony, Mirubi túlzottan sokra tartja magát. Vak szemei előtt lepergő események és kontrollálatlan érzelmei csapdába csalták, megtörtént azt, amitől félt: Ha átadja magát mindannak a fertőnek, amitől lelkét mindig is megóvni próbálta, akkor sorra követi majd el a hibákat. Hishimonként nem létezhet sokáig, elvégre pusztító ereje nem akkora, hogy Hishimon büntetlenül mehessen fejjel a falnak.
   A fiú halántéka izzadságtól gyöngyözik, ahogy az ANBU pengéje belemar... Fogait összeszorítja fájdalmában és mindeközben elméjére szintén nyomást gyakorol a férfi vérfagyasztó modora és hangja... Ám a fiú, elfelejti, hogy Ő kicsoda. Annyira sokkba ejtették a váratlan események, hogy néhány percre teljesen eluralkodtak rajta emberi érzelmei és vonásai, ám ezt saját magán is észrevette...
   Hirtelen újabb adag szöveg, ami mesterein van összekomponálva a kevés vizuális információval és az annyira félt, valamint gyűlölt fájdalommal Mirubi mellkasán. Ám az ANBU többet árult el, mint hinné, elvégre talán már biztos, hogy ez nem egy Genjutsu, ugyanis azt a fájdalom megszünteti és Mirubi most már tudja, hogy mit szeretnének tőle hallani. Bár az igazság az, amit az előbb mondott, még sem hisznek neki. Talán először hazudnia kellett volna... De most. Most kezdődhet a játék.
   Akaratlanul is az összeszorított fogak egyre erősebben szorulnak össze, majd feszülő félmosoly kanyarodik a fiú szájára, ám ekkor jön az újabb adag fájdalom az ANBU kezei által... Féreg... Mirubi testében a Sötét Chakra folyamatos mozgásnak indul, ahogy a helyzet reménytelenségének tudata elhatalmasodik a fiún! Ezek a kiirtandó bolhák, most elfogták azt, aki a végzetüket jelentheti, így pedig annyira kiszolgáltatott a számukra, ahogyan az áldozatai szoktak lenni az Ő számára. Ennek tudata pedig Tehetetlen Dühbe taszítja a fiú szívét és elméjét, olyan állapotba, amiben az egyetlen megoldás már a tombolás, a harag és a fájdalom! A Sötét Chakra Mirubi akaratán kívül elkezd szivárogni a testéből a fájdalom pedig csak fokozza a gyűlöletet, ami táplálja ezt az erőt. Talán már látható a sötét fátyolos chakra... De Mirubinak helyén van az esze és fájdalomtól gyötört hangon, de megszólal.
- A Nibi Bijuu chakrájára gondolsz, vagy az Enyémre?!

Ekkor a fiú szemei tágra nyílnak, még több Sötét Chakrát szabadítva fel maga körül, egészen addig, amíg a férfi abba nem hagyja a kínzást, azt az égető érzést, majd egyből fojtatja.
- Nem hazudtam, nincs okom rá! Már nem vagyok Konohai ninja, Szököttként vagyok elkönyvelve a megbízóm kilétét pedig NEM tudom, csak a küldetésem! Éppen ennek okán jöttem ide! Feltételeztem, hogy ha Ashige-samától kaptam a feladatot akkor felismernek majd és kellő képen fogadnak. Ha pedig nem, akkor megoszthatom az információimat. Kezdve a Nibi jelenlegi Jinchuurikijével!
A hangja kissé zaklatott, de próbál nyugodt és kimért maradni... Ha meghallgatják, akkor valószínűleg eléggé megkavarja őket a fiú, elvégre valóban lepecsételte a Nibi chakrájának roppant kicsi töredékét, amit érzékelhetnek, elvégre a Mirubin lévő pecsétben van elzárva. De ott a Sötét Chakra is és az információ egy hatalmas fegyverről, a Jinchuurikiről, akikért minden egyes falu áhítozik. Amivel felnőhetnek a porból és naggyá válhatnak...

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Akari Tenshi on Kedd Dec. 29 2015, 09:04

Meg vagyok kötözve és még azt sem hagyják, hogy legalább azítsak a köteleimen, hogy ne fojtsam meg magam, mert ez így kényelmetlen. Én csak egy báb vagyok Mirubi kezében, csak egy társ, ha meghalok sem tudnak meg többet Mirubitól, én meg nem nagyon tudok olyat, amitnek hasznát vehetik. Mirubi engem úgy hozott ide, hogy segítenem kell. Nem sokat tudok a történésekről, de ekkor parancs olyan gyorsan érkezik és néhány pillanatig még a munkások sem fogják fel, de aztán jön a korábbi álom, amit már olyan jól ismerek. ~Mindenképp ki kell találni valamit, amivel a mérgek ellen immunis leszek.~
Ébredés kellemetlen, megint ki vagyok kötve, de nem azért, hogy ne szökjek meg, hanem hogy ne essek ki a székből, amiben vagyok. Érzem, hogy a testem képtelen mozogni. Nem elgémberedve vagyok, hanem ez valami méreg hatása, még a chakrám is mintha megbénult. A szék egyszerű nincs túlcicomázva. Én ülő helyzetben vagyok, fejemmel egy üvegablakon keresztül bámulom Mirubit. Ha jobban megnézem, akkor észreveszem, hogy van rajta valami fura. Leginkább az, hogy nincs rajta semmi, egyetlen dolog, amit rá adtak egy ágyékkötő, mert azért mégis csak intim testrész. ~Szerencsétlen, idióta barom, de te is.~ Ugyan én nem mondanám ki, de ezúttal egyetértek a hanggal a fejembe. Mind a ketten bolondok voltunk, de leginkább Mirubi, ugyanis ha nem támadott volna egyből, hanem kérdez és nem adja oda a pénzt, akkor talán most nem lennénk itt ebben a helyzetben. Vagy ki tudja. Lehet, hogy végig ez volt a tervük. Vagy Mirubi számította el magát és nem is Kemuri adta a megbízást. Ugyan ezt a falut nem ismerem, de inkább Kirire jellemző, hogy képes kijátszani egy olyan dojutsut, ami Raionnak van és ők tudnak Mirubi és az összes tag képességeiről, vagyis arról az állapotról, amit a jelentéskor leadtam.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Jan. 11 2016, 18:27

// Mirubi - Razz Csak véletlen egybeesés lehet... Very Happy Razz //

Az első kérdésre semmi reakció nem érkezik. Még a mellkasi sebre való nyomás sem változik, noha Mirubi talán azt remélte, hogy kifejezetten hatásos lesz ilyen szempontból mindaz, amit mondott. A sötét chakra szivárgása azonban nem marad észrevétlen. Sőt! Megvan a maga hatása is. A fájdalom erősödik, olyan, mintha az ANBU most már nem csak lenyomná a sebet, hanem mintha belemarkolna a húsba. Iszonyú a kín és a Mirubinak üvöltenie kell, hogy kommunikálni tudjon. Kezdi elveszíteni a kontrollt.
- Mondták már, hogy bűzlesz? Főképpen az önteltségtől, fiú...! Azt hitted, hogy besétálsz ide és kényed-kedved szerint játszol velünk? - a sötét chakra kavarogni kezd, nem éppen jótékony hatását már biztosan érzi az ANBU is, hiszen a keze még erősebben nyomja Mirubi megsebzett tüdejét - Jól jegyezd meg, Kemurigakure no Satou közel sem olyan könnyű préda, mint amilyennek hiszik! Most pedig... folytasd, amit mondanod kell!
A nyomás Mirubi mellkasán csökken, a fájdalom ennek ellenére csak minimálisanrséklődik. A gyűlölet fekete chakrája körbelengi a magatehetetlen fiút. Az asztaltól hátrébb lép az ANBU és arra vár, hogy Mirubi beszéljen. Ha ezt nem teszi meg, nos akkor rásegít egy keveset, számtalan módja van ennek és Ő biztosan ismeri mindet.

// Egy hosszabb posztot várok - amiben sokat haladunk előre, tehát több lényegi részlet is lehet benne, tervezd el. Az ANBU kilépett a látószögedből. Bizonytalan időközönként megkapod a fájdalomadagodat, akár beszélsz, akár nem. Ha nem beszélsz, akkor maradandó károkat is szenvedsz a kínzás miatt. Senbonkat dobál beléd, úgy, hogy nem sétál be a látószögedbe. Ha beszélsz, akkor kisebb a kín, ha nem, akkor nagyobb. Leírhatod,  amint a chakra és akár Hishimon eluralkodik rajtad, de ne írj következményeket, majd én leírom, hogy mi történik. Kábé egy tíz-tízenöt perces vallatást írj le kérlek, azzal sokat haladnánk előre és felpörögnének a dolgok. //

// Tenshi //
Látod, amint a Mirubi mellett álló ANBU egy mély vágást eredményez a fiú mellkasán. Azt is látod, amint a kezét rányomja a sebre. Hallani ugyan nem hallod, de Mirubi arcvonásából arra következtetsz, hogy szenved. Hamarosan fekete chakrafoszlányok jelennek meg az asztal körül, amin a fiú fekszik. Az ANBU hátrébb lép. A fekete chakra sűrűsödik a fiú körül. Ennek ellenére az ANBU halálos nyugalommal járkál körülötte - bár arra mindig figyel, hogy Mirubi ne lássa, ugyanis a fiú látszólag nem tud mozdulni sem - és Senbonokkal dobálja. Érdekes kínzási módszer. Általában akkor hajít el egy Senbont, amikor Mirubi szája nem mozog. Ebből persze sok mindenre következtethet a lány. De van másik problémája is. Ugyanis a hang, aki az előbb is hozzá beszélt, most feltesz egy kérdést:
- Miért jöttetetek?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Kedd Jan. 12 2016, 22:19

// Ha nem baj akkor a Sei által elmondottakat megelőlegeztem magamnak. Ha baj akkor Editelem ^^ + Kouzenmaru is tudhat ezt-azt.  //

   Zavar, düh, gyűlölet, félelem, mérhetetlen kín, verejték és a sötétség minden, még leírható fokozata... Ezekkel a szavakkal és jellemzőkkel lehet leírni legjobban az "Ez most tényleg velem történik?" átélést Mirubiban. Az Ame no Ekibiogami még rendkívül fiatal és tapasztalatlan vezetője, most túl nagyot harapott az Emberiségből és nem volt elég körültekintő!
   Fájdalmában felordít, nem tehet semmit. Hangja a magas és mély között, rekedtesen, elfojtva tör elő, talán kínzói nagy örömére... Mert igen, úgy gondolja, hogy többen vannak körülötte és ahogy a Sötét Charka egyre inkább feltörni látszik, a fájdalmat úgy fokozzák. Bár lehet, hogy a kínzásért még csak egyetlen személy felel, ami viszont biztos, hogy legalább még egy valaki van a szobában. Vagy ha ez nincs így, akkor figyelik, elvégre egy valakit nem hagynának felügyelet nélkül valószínűleg nem csak Mirubival, de senkivel sem.
   Az ANBU igaz, ámbár sértő szavakat morog maszkja alatt, a Sötét Chakra pedig kezd visszahúzódni, ahogy Mirubi elméje lecsitul és teste megtörik a fájdalom alatt... Ez az a dolog, amit mindennél jobban utál, ez az, amit nem képes elviselni: A fájdalom... Az egyetlen mumusa ebben az életben, amitől fél és az a fájdalom. Persze ez csak az emberi, fizikális dolgok félelmét jelenti, sokkal jobban fél a haláltól és a technikái elveszítésétől, mint bármi mástól, ám a félelem a fájdalomtól és az azt tűrő képességeinek határának feszegetése az egyetlen olyan dolog, amit még Ő is elismer emberi gyengeségének.
   Ahogy csökken a nyomás, Mirubi megkönnyebbül. Izzad, szíve zakatol, a légzése érezhetően nehezebb és fájdalmasabb... Talán egy kis vért is köhécsel fel és bár szíve szerint egyből visszaszólna a férfinak, ám tudja, az nem vezetne előbbre, s a visszaszólás gondolata egy pillanat alatt szégyenérzetet vált ki belőle. Elvégre minden szó, ami elhagyja kínzója száját, igaz... És ezt a fiatal fiú is felismeri, ahogy régen is mindig. Akkor Ő volt az, aki saját maga elé állított tükröt és felfedte lelkének legmélyebb titkait, arcon köpve saját magát a kínos hibáiért. Csakhogy, aki ismeri Mirubi elmúlt néhány hónapját, az tudhatja, hogy az a Mirubi átfordult egy másik emberbe, egy másik személybe, aki elvegyülve, akárcsak egy fertőzés lassan a felszínre tört volna. Viszont most... Ennyi vegyes érzelem hatására, az igaz szavak és a mérhetetlen kín az, amely a valóságba rázza vissza a fiút és a felismerés villámként szökik át a testén. A gyomrában érzi ennek következményét, akárcsak egy görcs...
   Azt mondhatnánk megtört... Azonban nem. Nem így történt, sokkal inkább megvilágosodott... Sokak ilyenkor elnémulnak, mosolyogva tűrik a fájdalmat és a gyalázatot, ám Ő nem. Szája mosolyra húzódik és most cinizmus, valamint irónia nélkül mered a plafon felé és mondja azt, amit néhány pillanattal ezelőtt visszavágásként szánt volna...
- Kezdek ráébredni a hibáimra...

Böki ki halkan, és roppantmód átszellemülten és bár üzenete az ANBU-nak, valamint az elfogóinak szólt, mégis... Ezek a szavak a semmibe veszve keringtek Mirubi fejében... Ám a férfi úgy tűnik, nem szívleli az üres fecsegést, ugyanis ezúttal is fájdalmat érzett a fiú, viszont most valahonnan oldalról jött... Mintha egy fegyver szúrta volna meg, bár nem biztos benne. Elfintorodik és fogait egy pillanatra összeszorítja, majd beszélni kezd.
- Ismerem azt, aki lepecsételte néhány hónapja a Nibit és ismerem azt az embert is, aki a Jinchuurikije lett. A neve Kenshiro Karu! Ott voltam, amikor a Bijuu ellen harcolt a társaival és tanúja voltam mindennek. Én segítettem őket a szökésben és sikerrel is jártunk. Jelenleg a Fű Országában tartózkodik, bár úgy hiszem, most rejtegeti őt a Kenshiro Klán. Ugyanis a rég elveszett vezetőjük visszatért. De ez már kevésbé lényeg. A Nibi chakrájának egy része belém van pecsételve. Hogy pontos legyek, a rajtam elhelyezett pecsétbe, amit én...
Mirubiba hasogató fájdalom csapott... Fogait összeszorította és egy kisebb morgást is megengedett magának. Majd ahogy a fájdalom alábbhagyott, folytatta.
- Amit én készítettem. Nem a legerősebb pecsét és nem a Bijuuk chakrájának tárolására való, valószínűleg azért bírja csak el, mert a Nibi Chakrájának csak nagyon kicsi része van lepecsételve. A chakra pedig a Nibi Kék Lángjai, amit kutatás céljából hoztam magammal.
Ekkor a fiú elhallgatott. Úgy gondolta, hogy ennyi bőven elég lesz, ha akarnak valamit, akkor majd kérdeznek. Alig telt el néhány másodperc, nem tudni miért, de újra hatalmas fájdalmat érzett a mellkasában és az oldalában is. Felordít újfent, újabb adag vért köpve fel.
- Tehát nem elég...
Préseli ki fájdalmasan fogai közül a mondatot, mire újabb adag verejték gördül le az arcán, a szeme kivörösödött és néhány könnycsepp kúszott bele. Ám nyugodt maradt, eltűri azt, amit el kell...
- Igazat szóltam. Konohai Ninja voltam de megszöktem, hogy a saját utamat járjam és létrehoztam egy Szervezetet. Az Ame no Ekibiogamit, aminek a tagja Kenshiro Karu is és a híres mészáros, Itanashi. Talán hallottak már róla, ahogy hallottam előkelő helye van a Bingoban.
Ekkor újabb adag fájdalom érkezik, amire Mirubi már hevesebben reagál. Minden izmát megfeszítve próbál mozdulni, morgása fájdalommal vegyül.
- Eléééggg!
Ordítja fel szánalmasan, miközben fújtatva szorítja össze kék szemeit. Újra szégyenérzet önti el a testét... A vér ami kiszökik testéből, annak minden cseppje egy jele az emberi testnek, az emberi gyengeségnek, amit olyannyira igyekezett eltemetni önmagában...
   Szemeibe még több könny szökik, ezúttal nem a fájdalomtól, hanem a szomorúságtól. Ám arca nem tükröz vissza semmilyen érzelmet... A fájdalom ami a testében szétsugárzik lényegét veszíti a számára. Tudata szinte kiugorva a testéből szalad körbe a szobán, tör át az épületen és rohan a semmibe... Úgy érzi megértette a dolgok lényegét, úgy érzi, erőt kap arra, hogy elviselje mindezt. Talán ez egy megpróbáltatás, ami erősebbé teszi. Talán ez egy jel arra, hogy ismerje fel a gyengeségeit és nézzen szembe önmagával. Hishimon... Jelenléte eddig mindig érezhető volt, kivéve amikor Mirubi elméje dühtől volt zavaros. Most teste és lelke nyugodtságot sugároz, lábai nem remegnek már... Mintha kiszállna belőle az élet. Akárcsak egy feloldás... Valami régi és nehéz dolog feloldása, amely árnyékot vet Mirubi lelkére. Érzelgős, de igaz.
   A nyugalom teljes állapotából amit talán a testében felszabaduló kémiai anyagok és tudata instabil állapota idézett elő, egy újabb adag és ezúttal mindennél erősebb fájdalom ugrasztotta ki. Most ideje és ereje sem volt hangot kiadni, egy csepp levegő sem volt a tüdejében, amikor a fájdalom érkezett. Torka megfeszült, lábai talán remegtek, ám még akarattal mozdulni mindig nem tudott... Lábujjai vadul jártak volna, ám csak a görcs rángatta a talpát. Végül az érzet alábbhagyott, ám nem teljesen csillapodott. Mirubi felsóhajt, majd köhög egyet és folytatja.
- Elmondtam már mindent amit lehet... A szervezetem azért jött létre, hogy a tagok elérhessék a céljaikat. Sokan uralkodni vágyunk, sokan pedig csak békét akarunk. Ami viszont fontos, hogy minden tagunkra szükség van. A lány aki velem jött, szintén csak békét akar a világban. Nyugodt életet a kutatásaihoz és...
Újabb adag fájdalom, ám ezúttal talán kisebb... Üres fecsegés, semmi több...
- Követtünk már el törvényellenes tetteket, a szervezet minden tagja bűnöző a világ szemében. Valószínűleg ezrét is kaptuk a feladatot, hogy fogjuk el a Tűz Országának földesurának unokáját. A legegyszerűbb ide volt jönni, elvégre úgy gondoltam, csak Kemurigakure tudhat arról, hogy ki az összekötő emberei a szervezetnek. De ahogy látom tévedtem, viszont volt egy másik szándékom is. Mégpedig az, hogy felajánljam a szervezet szolgálatait a falu számára. Az álca pedig azért volt szükséges, hogy csak azok tudjanak mindenről, akik valóban a vezetői rétegbe tartoznak. Máskülönben rossz fényt vetnénk a falura és a szolgálataink felajánlása már a megjelenésünk pillanatában füstbe ment volna. Ami meg is történt.
Nyelt egyet.
- Ami viszont nem változott, az a szándékunk. Valóban szolgálatot akarunk tenni, amiből természetesen hasznunk lenne, mégpedig a hírnév és a feladatok közben szerzett tapasztalat.
Mirubi szavaiban némi hazugság uralkodik ám teljes mértékben úgy mond minden mondatot, mintha csak igaz volna. Elvégre már-már saját maga is elhiszi azt, amit mond...
- Ha akartam volna, akkor a ránk támadó őröket is megölhettem volna. Nem vért ontani jöttünk. Igaz, alábecsültem a védelmet, ezzel nagyot hibáztam, de ez csak megerősít abba, hogy a megfelelő helyen vagyok. Ami pedig a Szervezet tagjai illeti... Mind körözött bűnöző, sokan bennfentes információkkal is rendelkeznek a szülőfalujukról. Van köztünk Kusagakurei, Kirigakurei, Konohagakurei, Namigakurei, Iwagakurei és olyan is, aki Yuudoku Omo egyik legjobb emberei közé tartozik... Talán az Ő ügyében is szolgálatot tehetnénk a Falunak.

Természetesen Mirubi egy szóval sem említette, hogy Kemurigakurei emberük is van, elvégre igencsak gyanús és botor dolog lenne.
- Ha akarnak még valami konkrét dolgot tudni, akkor szíves örömest...
Újabb adag fájdalom, talán már megszokhatta...
- ...elmondom.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Akari Tenshi on Hétf. Jan. 25 2016, 20:06

Mozdulni nem tudok, de arra kényszerítenek, hogy nézzem, ahogy Mirubit kínozzák. Nem tudom, hogy rám is ez a sors vár-e, viszont jó lenne elkerülni ezt, így ha tudom, a gyógyszer és a körülmények engedik, akkor minimálisan megpróbálom a chakrámat kiterjeszteni, hogy felmérjem a körülöttünk lévők erejét. Nem adok túl sok esélyt, hogy sikerül, így közben figyelem a kinti eseményeket is. Az ANBU körbe járkál és senbonnal dobálja Mirubit, miközben folyik a vér a fiú mellkasából és valami iszonyatosan undorító chakra árad ki Mirubiból. Az ANBU tökéletes nyugalommal van, mert látszólag Mirubi is képtelen a mozgásra, ahogy én is. Rövid megfigyelés után észreveszem, hogy köze van Mirubi szájmozgásának a senbonokhoz, vagyi, ha beszél, akkor nem kap tűt. De nem sok időm van ilyeneken morfondírozni, ugyanis nekem is szegeznek egy kérdést:
- Miért jöttetek?
Egy picit gondolkodnom kell, hogy most miért is jöttünk, hiszen két dolog is van a fejembe, egyik az információk Ashigénak, a máasik a küldetés, hogy kiderítsük a megbízó kilétét.
- Információkat hoztunk Ashige samának néhány földesúrról és a Nibi jinchuurikijéről, amiért cserébe szeretnénk megtudni, hogy vajon Ashige sama bízott meg azzal, hogy raboljuk el a földesúr unokáját.
Nem biztos, hogy szerencsés elmondani, hogy pontosan miért jöttünk, de a helyzetben mást nem nagyon tudok csinálni, pontosan tudják vagy legalábbis sejtik, hogy mikor hazudok, ha az igazságot nem is tudják. Remélem megfelel nekik a válaszom.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Feb. 27 2016, 19:33

// Köszönöm a türelmeteket, tényleg rengeteg dolgom volt! Kárpótlásként + 10 chakrát írjatok fel! //


// Mirubi //
Ahogy keblében forrong a gyűlölet, úgy hanyatlik szellemi józansága. Érzi, amint a kín és a félelem eltorzítják elméjét - ennek ellenére, lehetőségeihez mérten, próbálja menteni, a menthetőt. Szavai határozatlanok, hangja gyakran megremeg... Hangosan beszél, már fáj minden és érzi, amintrös vére testén végigcsorog. A bukás kapujában áll, a halál szélén. Mint egy kamasz ifjú, még lázong lelke a fájdalom ellen, de azt érzékeli, amint átveszi az uralmat felette egy másik hatalom. Az ember, ha fél, ha szenved s retteg, oly dolgokra képes, melyre máskor - ép eszével - gondolni sem merne. Ezek nem dicső dolgok, talán gonosznak sem mondhatók. De léteznek és a bukás kapujában a homályból kúsznak elő...
Elméje még dacol a sötét, arctalan hatalommal. A jel, melyet az ANBU éjsötét maszkjába véstek, beleégett szemébe, noha gazdája már elhagyta látószögét. A Sötét chakra búrjánzik, ádázul, de hasztalanul. Mirubi tudja, vagy legalább tudhatná, hogy ha eddig nem tudott ellenállni, ezek után már nem is lesz rá képes. Jelen helyzetben életével, vagy ép eszével fizet, így, vagy úgy. Egyetlen kiskapu van: a lélegzet parányi öröme, s az elme lassan kihúnyó lángja helyett mást ad. De mit adhatna ezeken kívül? Rendelkezik bármivel is? Ó, igen... S Ő odanyújtotta azt az egyet, mellyel megőrizhette a másik kettőt. Bár jóllehet, a fiúnak nem sokat jelent, talán nem is tudott róla, hogy van, most mégis: örökre elveszett! A becsületét most, hogy kényelmetlenné vált, félredobta. De a becsület büszke érzület. Ha egyszer eldobják, nem jön vissza soha! Előfordul, hogy úgy tűnik néha, mintha meglenne, de utánna hamar ráébred az ember: ha már eldobta, vissza nem cirógathatja soha!
Ám ez nem elég! Az ANBU követel, ősi törvény alapján, mely az emberbe ivódott. A fiú teste jelez, felerősíti a legapróbb kínt is, mert síratja azt, ami elveszett. A fájdalom válaszra gerjeszt, akármeddig állsz is ellen, Ő erősebb! Ezt a törvényt használta az ANBU és az érvényesült. De most, hogy a fiú maradék becsületét is eldobta, mert hirtelen kényelmetlen lett, s mert az értelem apró szikrája azt mondta neki, hogy így mentheti szánalmas életét, most rá kellett jönnie, hogy talán hiba volt. Ha a jó érzés kihal az emberből, akkor az értelem parányi fénye nem tarthatja fenn sokáig az életnek nevezett árnyalatnyi szenvedést. Mirubi elbukott, belül, mélyen. Akkor, amikor elárulta önmagát, azzal, hogy meghunyászkodott. A vereség mellett csak a beteg elme gonosz ármánya reményt táplálni, hogy ezután még élhet úgy, mint annak előtte. A fiú veresége súlyos és végleges. Csak nagyon kivételes ember képes innen visszaküzdeni magát. Mirubi nem az. Mirubi önmagát álltatja. Bár az igaz, hogy még ebből is jöhet ki valahogy, de a tényeken nem változtathat: szolgálni fog, nem pedig vezetni. Vagy pedig meghal.
Az idő telik, remegő szavai betöltik a szobátMeg sem tudja számolni, hány helyről áramlik a fájdalom érzete elméjének sötét bugyraiba. Csak az ANBU maszkját látja lelki szemei előtt és rajta Kemurigakure no Satou jelét. A kép könyörtelen és Mirubi - öntudatlanul - egész testében megremeg. Ez a félelmetes, rettenetes ádáz erő vajh' legyőzhetetlen?
Hozd el nekem a Jinchuurikit! Azzal megválthatod a hibádat! Ha nem vagy rá képes, akkor haragom elsöpör, mint óceán a porszemet. - Ez a hang mély és egészséges. Nem az ANBU hangja. Máshonnan jön. Mintha a falakból áradna. Lehetséges ez?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Feb. 27 2016, 19:54

// Tenshi - természetesen Neked is felírom a + 10 chakrát és Tőled is elnézést kérek! //

A lány szavai gyorsak, határozottak. Nem olyan nehéz, hisz' nem Őt kínozzák. Legalábbis nem a testét. Fájdalmas lehet maga a tudat is, hogy látja, mi vár rá. Elvégre mi másért mutatnák meg, ha nem azért, hogy beszéljen? S ha nem teszi? Nos, nem nehéz tovább gondolni  a dolgot...
Innen olyan, mintha Mirubi apró kisfiú volna. Olyan gyöngének tűnik mozdulatlanul, Senbonokkal kiékesítve. Bár az a chakra... Tenshi látja, de nem érzi. ami azt illeti, hiába engedi ki a chakráját, nem jut túl a szoba falain, vagy akár az üvegen. Noha azt érzi, hogy van valaki mögötte, aki chakrában bővelkedik. De ennyi. Fáradt és magatehetetlen, többet már talán nem is tud tenni. Se grimasz, se rettegés. Csak a csend és a fiú néma szenvedés. Ennyit lát, ennyit érez. Könyörtelen lány, bár... ahogy vesszük...
Egyszer csak fények villanak a látószöge szélén, miközben szúrást érez a lapockái között. Apró, mint egy méhcsípés, mégis éget és gyötrelmes, mintha keserű könnyek okozója volna. A fények újra és újra megjelennek. Mirubi hol eltűnik, hol feltűnik. Érzi, ereje véges. Egy pillanatra a fiú arcát látja, mosolya ott vírit gyermeteg, bárgyú képén. Hazug mosoly az. Mostmár biztos.
Hideg. Nagyon hideg és lassú, akár a feledés. De nem tudja mi ez. Egy érzés? Egy tompa gondolat?
- Megmutattam neked a fényt s most elkisérlek a sötétségbe! Ha túljutsz az úton, áldani fogod a nevemet, ha nem, tested fenevadak tápláléka lesz! - Mély tónusú hang, mely könyörtelen és a semmiből árad. 
Tenshi meglátta a sötétséget és az magába szippantotta Őt. Nem ereszti, de rángatja mélyebbre, még mélyebbre... Hideg, oly' hideg!

// Egy hosszabb posztot várok. Nem alszol, de ébren sem vagy igazán. Lebegsz a semmiben. Látomásaid vannak és azok mind sötétek, könyörtelenek. Félhetsz, retteghetsz. Az egyetlen amire emlékszel, amibe kapaszkodni tudsz, az a kékkel színezett hang. Rajtad áll minden! //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Vas. Feb. 28 2016, 17:13

   És ezek a dolgok szégyenteljesek, fájdalmasak a léleknek és a testnek egyaránt. Persze a test fájdalma és a sérülései elenyésznek amellett, hogy a lélek mennyire sérül. Egy ember, aki kívül józan, kívül lát, de belül sötét és vak. Mirubi pontosan ilyen. Másban a szálkát, magában a gerendát... És most ez lett a vége: Rá lett kényszerítve, valószínűleg teljesen akaratlanul arra, hogy szembenézzen valós Énjével és ráébredjen arra, hogy az olyannyira megvetett emberi gyengeségek felülkerekedtek rajta és talán mindig is tomboltak benne. De most mi történik, hogy ez felismerte?
   Becsülete könnyed játék a számára. Becstelen Ő, már nagyon régóta, de talán a büszkeség, az önteltség amire rémálmai ura felhívta a figyelmet, most megtört és a szégyenérzet hatalmasodik el benne. Vajon Itanashi mit tett volna? Merült fel benne a gondolat. Ő egészen biztosan tűrte volna a kínzást és ezeknek a férgeknek az arcába röhögött volna. Mindketten képesek lennének harcolni, a porig rombolni ezt a helyet, de Mirubi nem teszi... Azzal csak rontana a helyzetén. Vajon Itanashi megtette volna? Biztosan. Ő büszke, őt nem irányíthatja senki. Ha ez azzal is jár, hogy meg kell halnia, akkor is a torkán tépte volna ki az ANBU gerincét... Bizony. Mirubi is ezt tenné legszívesebben. Ám a méreg hatása erős, valószínűleg a patthelyzet most már kiszolgáltatottságba csapott át, ám amikor még volt esélye, ezt kellett volna tennie... De nem tette. Ő beszélni akart, meg akarta játszani magát és így akarta tőrbe csalni a kiszemelt áldozatot, s így ismételten megbukott...
   Amúgy is borús elméje a fellegekben jár, valahol messze innen. A testében szétáradó adrenalin és egyéb hormonok teljesen leküzdik a fájdalmat, persze csak látszólag. Az igazi harc a fejben dúl, ahol nem figyelve a fájdalomra, Isten se tudja, hogy milyen folyamatok játszódnak le egy ilyen beteg elmében... Ám a hangok, vagyis inkább hang, visszarántja a valóságba és csak úgy, mint a lélegzetét vesztett ember megállt szíve újra dobban, úgy tér vissza Ő is az "életbe," fuldokolva, kikerekedett szemekkel. Babaarca már nem az az arc... Torzult, fájdalmas, megviselt és gyalázatos. Szánalomra méltó.
- Értettem.
Hangja halk, de biztos. Most nem remeg. Szívében a félelem, a harag a gyűlölet, a szégyenérzet és szomorúság vegyes, de mind sötét érzelmei kavarognak. Lenne még mondanivalója, lenne még kérdése, de minden kétséget kizáróan most csak egy valamit akarnak hallani és az Mirubi igenlése...


// Fúh de leköpném most Mirubit :DDDD //

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Akari Tenshi on Csüt. Márc. 10 2016, 13:18

Nem nagyon gondolom túl a látványt, pontosan tudom, hogy mi lesz. Nem azért mondom el, hogy elkerüljem a fájdalmat, már megszoktam. Ugyan én is érzem a fájdalmat és nem is kevésbé, mint bármelyik halandó, de volt már részem benne és szinte már várom. Egyetlen dolog, ami miatt elmondtam az a tehetetlenség érzése. Fájdalommal nincs gondom, ahogy a félelemmel sem, egyetlen dolog, ami feldühít az a tehetetlenség. Egyetlen emlék, ami most beugrik, az a pillanat, amikor a nagybátyámat látom meghalni, akkor voltam életemben a legtehetetlenebb. Több ANBU is követett minket, én meg egyszerű gennin voltam, aki épp csak megtanult néhány technikát az akadémián. Aztán eszembe jut, hogy a történet átverés volt. A következő pillanat, amikor tehetetlennek éreztem magam, amikor Taishi felfedte a valóságot az Akari klán terveit és az átverést, ami matt nekem szenvednem kellett a nagybátyám illúziója alatt. Ez erőt ad, hogy ébren maradjak, vagy legalább a határon, ami még az alvás és az ébrenlétet választja el. Érzem, hogy a másik énem is kezd felülkerekedni rajtam. A mondat, ami eljut a fülemig csak még jobban erősíti a sötét énemet. Ugyan nem rendelkezek azzal a chakrával, mint ami Mirubiból távozik. Nem érzem, de ránézésre hálát adok az égnek, hogy ez nem történik meg. Ugyan érzek elég erős chakrát, de ismeretlen és nem tudom meghatározni a helyzetét. Nem ismerek olyan anyagot, ami ennyire le tudja árnyékolni a chakrát. Meg kell tudnom, hogy milyen anyagot használnak. A mondat újra és újra ránt engem hol az álomvilágba, hol a valóságba. Lassan kezd elhomályosodni a határ a két világ között. Ahogy ez a határ elmosódik, egyre inkább veszi át a másik felem az irányítást. A sötétség magába fogad, szinte kényelmesen érzem magam és ahogy nem én irányítom magamat egyre jobban érzem magam a sötétségben. Meg kell találnom magamat, mert nem tudja, hogy az illető, aki most a sötétségbe taszított, hogy kivel kezdett. Lassan elvesztem az irányítást és a sötétség egyre mélyebb lesz lassan megjelenik a másik énem fizikai kivetülése. 
- Én vagyok a te sötétséged, meg kell találnod a fényt vagy örökre elveszel.
- Az olyan rossz?
- Nem tudom, ez rajtad múlik. Mit szeretnél?
Jó kérdés, vajon érdekel-e a sötétség vagy inkább a fény vagyok. Nehéz kérdés, ezt már rég meg kellett volna válaszolnom, de most rákényszerítenek. A gondolat, a mondat újra eszembe jut. "Megmutatom neked a fényt s most elkísérlek a sötétségbe. Ha túljutsz az úton, áldani fogod a nevem, ha nem, tested fenevadak tápláléka lesz." Túl kell jutnom az úton, hogy elérjem a célt. A sötétség hideg, de nem baj, mert a hideg nem létezhetne a meleg nélkül, a sötétség a fény nélkül. Egyik nem létezhet a másik nélkül. Egy duális világban élünk, mert mindennek két oldala van. Jin nem létezhet a jang nélkül, ahogy fordítva sem. Rá kell jönnöm, hogy senki nem választhatja, hogy csak az egyik oldalon áll, mert létezik a másik oldal, ami nélkül elpusztul. Akármelyik oldalon is állsz, csak egyensúly esetén lehetsz olyan, amilyennek lenned kell. Mert nem jó a világnak ha mindenki jó lenne, szükség van az emberekre, akik ellensúlyozzák a jót.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Márc. 20 2016, 13:53

// Akari Tenshi //

Tenshinek látomásai vannak a múltjából. Emlékképek olyasmiről, amit legféltettebb titkaiként őriz. Látja magát meghalni, azután látja, hogy Ő ölte meg saját magát. Nehéz megmondani, hogy miért történik ez vele. Egyszerűen be lenne drogozva? Tudja egyáltalán, hogy az milye érzés. 
Egy szobában van, székhez kötözve. Most csak falak veszik körül. Egy ANBU járkál körülötte. Az emlék elmosódott és halovány, mégis... talán semmi más nem volt annyira valóságos, mint ez. Az ANBU kirigakure jelét viseli. A szavai egy olyan útra indítják a lányt, amely a pusztulásba is vezethet. Sőt, a realitás az, hogy ezért meg fog halni a lány. Mert bármit tesz, valaki meg akarja majd ölni, ha megtudja, hogy mit tett. Tenshi elárult mindenkit, de vajon erre miért kell mindig emlékeznie? 
" Akari Tenshi. Tegyél jelentést, mond el mi történt veled és hogy mit miért tettél. Ne feledd, specialistáink átnézték az elmédet, így nem maradt sok rejtegetni valód. "
Pillanatnyi csend, azután újabb emlékek.
"- Rendben van. Te úgy gondolod, hogy Kirigakure párti vagy, bár túl nagy szolgálatot nem tettél a falunak. Ha tényleg hűséges vagy, akkor van egy küldetés, amivel bizonyíthatod rátermettséged. Ez a... Mirubi... felettébb érdekel minket, mint ahogyan a szervezete is. Kémkedj utánna. Ne árulj el neki semmit a küldetésedről, de tudj meg róla minél többet. Egy emberünk mindig a közeledben lesz, akinek jelentést tehetsz. Nos, vállalod a küldetést Akari Tenshi?"
Idáig juttott hát a sötétben? Talán, talán... fájdalmat érez, valami szorítja belülről. Ezek után, újra elnyeli a lányt az üresség. Újra és újra. Álom ez, vagy valóság?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Márc. 20 2016, 14:11

// Kenshiro Mirubi //

Hogy mit gondol, az nem számít már. Hogy mit érez, az jelentéktelen. Kimondta az engedelmességet jelentő szót, magára láncot rakott. Bár csak egy naív elme hiheti, hogy Kemurigakure no Satou bizalmát egy becstelen ember szavának adja. Ostobaság volna ezt akár feltételezni is.
- Hozd el nekünk a Jinchuurikit és élheted az életed. Ha elárulsz, újra itt találod magad!
A fenyegetés könyörtelen, de kétségkívül a valódi szándékot festi le. Mirubi is sejtheti, tapasztalhatta, hogy Kemurigakure nem gyenge, de ravasz. Nem is veszi észre, hogy mikor veszíti el a tudatát... Egy mondat azonban még él benne: " Útravaló gyanánt elmondom neked, hogy Akari Tenshi eladott téged Kirigakurének. "
Árnyék vetül arcára, amint magához tér. Valamiféle sziklaegység lehet a közelben, tekintete néhány száz méterre romos házakat talál. A nap lemenőben van, a levegőben hullaszag terjeng. Ami az illeti, Mirubi véres mellkasa alatt egy rothadó kéz fekszik. Az ifjú ninja sebesült és mezítelenMind a két combján, és hónalja alatt egy-egy pecsétet talál. Olyanok, mint valamiféle tetoválások. Furcsa. Elméje még ködös, de mozogni még tud. 
Csontok mindenütt. Gyakran oszló hús is van a közelben. Néhány varjú repked, vagy csipeget, mint a halál zord hírnökei. 

Kenshiro Mirubi
Állapot: 35 % - Nehezen tudsz talpra állni, sebeid fertőtlenítve vannak, de nincsennek elkötve - ezért sanszos, hogy ismét fertőtleníteni kell majd mindet.
Chakra: 40 % - Ahogy fizikális állapotod leromlott, úgy kevesebb chakrát vagy képes felszabadítani és egyébként is sokat elhasználtál

// Következő poszt a Rémségek Sziklájához menjen //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Akari Tenshi on Csüt. Márc. 31 2016, 17:49

Rengeteg emlék, sok benne a hamisítvány, amit elültettek bennem, hogy haragudjak Konohára. Ez sikerült. Ezt az emléket kevés dologgal lehetne kiirtani belőlem. Nem hagyom. Mindazzonáltal haragszom a nagybátyámra, akiről ma már pontosan tudom, hogy él és virul, valahonnan talán most is figyel és jót röhög a markába. Nem tudom. Taishi vajon most mit csinál? Számít a visszaérkezésemre? Jó lenne tudni, ahogy azt is, hogy mi is történik. Elég erős a gyanúm, hogy genjutsu fogságába szorultam. Gondolkozom, miközben újra és újra átlépem a határt, amit az emberek minden este átlépnek. Nem tudom megkülönböztetni, hogy mikor álmodo és mikor vagyok ébren. Kezd elegem lenni a dologból, ahogy Mirubiból is. Céljaim vannak és azokat Mirubi nélkül nem tudom elérni, tehát maradok mellette, de előtte nekem is ki kell szabadulnom innen. A kos kézjelet mutatom és a genjutsu kai nevű technikával megpróbálom magam kiszabadítani az áldatlan állapotokból. Remélem sikerül. Akár sikerül, akár nem gyorsan átgondolom az emlékeket, amiket láttam és belegondolok, hogy mi az, ami kompromitáló lehet. A legtöbbet látta már, amikor a Gőz országába összefutottunk, viszont van egy, ami aggodalmat kelt bennem. Kemuri látta azt, hogy elárultam Mirubit Kirinek. Amennyiben negatívan állnak Mirubihoz és a szervezethez akkor már akár a fú is tudhatja. Ebben az esetben mindenképp meg kell találnom és tisztáznom vele a dolgot. De merre keressem? Az itteniektől még sem kérhetek segítséget, hogy ugyan mondjátok meg merre van Mirubi, így magamnak kell boldogulnom. Talán az lenne a legjobb, ha visszatérnék a bázisra és ott regenerálódnék, mielőtt összefutok vele. De én is merre vagyok? Ezt is ki kell derítenem és minél előbb megszabadulni innen. Nem tudom, hogy sikerül-e szabadulnom a genjutsuból, már ha abban voltam, de az biztos, hogy innen minél távolabb kell jutnom és kitalálnom, ha Mirubi tud a dologról, hogy mi az a hazugság, ami talán elég jó ahhoz, hogy elhiggye Mirubi.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shimura Danzou on Csüt. Május 05 2016, 17:26

// Akari Tenshi //

Az ANBU maszkja alatt is épolyan könyörtelen arcot visel, mint amilyet a maszkja szimbolizál. Kemurogakure jelvényei több helyen is megtalálhatóak a ruházatán. Keze még mindig a lány fején van, aki természetesen nem érzékeli a dolgot, hiszen fogságba esett a saját emlékeiben. Mirubi már régen nincs az üvegen át látható szobában, noha Tenshi erről sem tud. Egy rejtett ajtó nyílik a kövekkel borított falban és a sötét helyiségbe egy férfi lép be. Természetesen Tenshi továbbra sem érzékeli az eseményeket, a saját fejébe van zárva. 
A férfi vörös-szürke ruhát visel. Valamiféle speciális kimono lehet. Fegyverek dudorodnak a ruhája alatt. Fejpántja nincsen, de a homlokára Kemurigakure no Satou jele van tetoválva. Kezei szélesek, ujjai hosszúak. Hangja, mikor megszólal mély, de egyáltalán nem ellenséges:
- Kiszedtél belőle bármi újat, Usagi?
- Nem, csak amit már eddig is továbbítottam feléd, Yondaime-sama.
- Te vagy a harmadik ANBU, aki átnézi a fejét... Nos, akkor az információk minden bizonnyal igazak. Egy kirigakurei kettősügynök. Beszéltem a Niidaime-samával. Fölösleges kockázatot jelentene felhasználni, küldetéseiben eredménytelen, nem érné meg kockáztatni vele. De miután végeztél... senki se találja meg!
- Értettem, Yondaime-sama!
A Yondaimenek nevezett férfi eltűnik, amiképpen a titkos átjáró is. Az ANBU meg sem rezzen, amint halkan csukódik az ajtó. Kezét leveszi a lány fejéről. Tudja, hogy mi a dolga. A Kunoichi nem csak a saját fejébe van zárva, de a teste is bénult egy bizonyos méregtől... Ha Jounin lenne, akkor sem tudna innen megszökni. Az ANBU játszi könnyedséggel csúsztatja elő Tantoját, majd egyszerű mozdulattal elvágja a lány torkát.
Tenshi ráébred, hol van, hirtelen újra eszméletére talál. De hiába. A székhez van kötözve, tagjai bénák, torkából pedig ömlik a vér. Az utolsó, amit evilágon lát, az egy apró fénypászma, mely megvilágítja a könyörtelen Kemurigakure no Satou szimbólumát...
Az ANBU gyorsan dolgozik. Miután lemetszette a lány fejét, már csak a többi darabjától kell megszabadulnia. Hosszú napja lesz, de ha valakinek a Yondaime ad parancsot, akkor azt jobb sikeresen végrehajtani...

Kalandod véget ért!

// Akari Tenshi karakter halott. Passzív volt a kaland alatt, túl sok mindent nem csinált. Nem úgy tűnt, mintha lett volna célja azzal, hogy belevágott ebbe. Kettősügynökként sokat kockáztatott és ez most nem jött be számára. A felhasználót egy hét múlva zárolom, ha szeretnél, akkor írhatsz egy búcsúposztot a karaktertől. //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Akari Tenshi on Pént. Május 06 2016, 11:26

//Kedves Danzou!
Tudom, hogy amit leírok úgysem változtat a dolgon, de azért megpróbálom. A karakterem valóban inaktív volt a kaland alatt és nem lehet tudni, hogy miért csatlakozott a küldetéshez, de szerintem ez nem fair, hogy ezért kinyírod. Ti szoktátok mondani, hogy a küldetés alatt azt csinálok, amit akarok, de annak meg van a kővetkezménye. A karakterem a nézelődő szerepét választotta, de nem volt passzív. Pl Kemuri főterén több embert tett harcképtelenné rövid időn belül, mint Mirubi a fekete chakrájával. Másrészről meg nem is érzem teljesen fairnek, hogy csak így fogod és elvágod a karakterem torkát, védekezni sem adsz esélyt. Ez a méltó karakterhalál, ami minden karakterhez illik. Egy bénultságban lévő karakternek elvágják a torkát, amikor tenni sem tud ellene.! "irónia on" Köszönöm, szinte megtiszteltetésnek érzem, hogy ilyen véget érhettem, ilyen megtiszteltetésben részesülhettem"irónia off" Tudom, hogy az elveszett ninja bármikor meghalhat, viszont úgy érzem, hogy ez nem a karakter, hanem a user ellen is irányult, mert túl sok karaktere van. Lehet, hogy nem így van, de szerintem Kirigakure Tenshi tudásából még profitálhatott volna, mert ugye most jönne egy pár új karakter a szervezethez és mert Kirigakure pontosan megkapta azt, amit akart: Információt a teljes Amegamiról. Tenshi ezt a feladatát ellátta. A másik, hogy miután Mirubitól is megtudtak mindent neki is egyszerűen elvághatták volna a torkát, mert mért ne. Én nem érzem teljesen fairnek, hogy csak azért ölsz meg egy karaktert, mert passzív és nem tudni, hogy miért jelentkezett a küldetésre.
Ez lenne a nem búcsú posztom Tenshitől, mert remélem átgondolod a dolgot és mégsem ölöd meg a karakteremet, bár erre nem látok esélyt.
Köszönettel Tenshi//

// Tenshi!
A karaktered nem azért halt meg, mert passzív volt, hanem azért is! Kettősügynökként lelepleződött. Kemurigakure számára haszna nem lenne, akkor miért hagyják életben? Elvégre az, hogy életben hagyják, csak fölösleges kockázat. Lehetőséged volt védekezni, csak későn kezdtél hozzá. Nem ellenkeztél, hogy osonjatok be egy rejtett faluba, pedig kettősügynökként Te vállaltad a nagyobb kockázatot. A karakterben rejlő képességeket nem használtad ki. Az halál módja pedig... nos nem tudom mit vártál. Idézlek: " Ti szoktátok mondani, hogy a küldetés alatt azt csinálok, amit akarok, de annak meg van a kővetkezménye. A karakterem a nézelődő szerepét választotta, de nem volt passzív." Ezt gondold át még egyszer. Semmit nem tett a karaktered, hogy elkerülje ezt, csak amikor már késő volt. Több mentőövet is dobtam, elúsztál mellettük. Az, hogy Te mit gondolsz bele ebbe a dologba, az nem érdekel. Le vannak írva a történések, olvass vissza, de használj olyan szemüveget, amivel tisztán tudsz látni. Mirubi azért maradt életben - bár igazából nem vagyok köteles ezt Neked megindokolni, de veheted ezt egy kedves gesztusnak részemről - mert nem VOLT kettősügynök, ráadásul rengeteg hasznot hozhat a falu számára. Arra kérlek, hagyd abba, hogy a saját hibádért másokat okolsz. Kezd unalmas lenni.
Danzou// 

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.