Határmenti falu

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Sado Kenji on Hétf. Aug. 17 2015, 21:37

Az ismeretlen kemény küllemű nő pont előttem állt meg egy pár lépésre, majd mélyen egymás szemeibe néztünk, míg végül a nőből előtört egy hatalmas nevetés és csak ontani kezdte magából a szöveget. Most lehetne inkább azzal jönni, hogy a felszín alatt mindig más rejlik vagy ne ítélj el egy könyvet a borítója alapján.
-Részemről a szerencse, Maho-sensei!- hajoltam meg illedelmesen és levettem a kezem a pengém markolatáról.

Bár nem tűnt veszélyesnek számomra a Kunoichi, vicces volt mostanság egy ennyire beszédes Shinobi-t látni, akitől zavartan a homlokomat dörzsölgettem és idétlenül vigyorogtam. Arról nem is beszélve, hogy cápakajának néz engem. Sajnos a háború mindenkiből a rosszat és negatív érzelmeket hozza ki és emiatt mindenki megváltozik. Nem azonnal, de szépen lassan mindenkit körbevesz egy fekete burok, hogy minnél kevesebb bántódás érje.

Elmondása alapján a tettesek este támadnak és az utcán sétálókat tánmadják meg, majd ahogy megjelennek, úgy tűnnek is el egy közeli erdőben, ahol elvileg a bázisuk van.
-Egyértelműen szeretnék Önökkel együtt működni és elkapni a tetteseket.- mondta.
Ezek után mélyen elgondolkodtam a két lehetséges javaslaton: rajtukütni, vagy csapdát állítani. Ha csapdát is állítunk, nem is biztos, hogy ott kezdi a banda az ártatlanok megtámadását és míg nyugton várunk, sokan áldozatul eshetnek. Hiába csak vágásokról van szó, de ezekből könnyedén lehet akár halálos sérülés is. Ha viszont rajtuk ütünk, elkaphatjuk őket akár fegyverzetlenül és könnyebb lesz a kiiktatásuk...de azáltal, hogy bemegyünk az ő területükre, lehet csak magunknak teszünk rosszat. Csapdába eshetünk vagy ők ütnek rajtunk. Hát ilyen nehéz döntésekkel és következményekkel kell megbírkózni egy Shinobi-nak élete során?
Mivel látom, a mester válaszra vár, nyeltem egy nagyot, majd a távoli erdőre szegezem a tekintetem .
-Szívem szerint a faluban maradnék és egy csapdát állítanánk a bandának, de félek attól még több ártatlan civil esik áldozatul...-kezdtem bele.- Viszont ha sikerülne meglepetésszerűen rajtuk támadni a tanyájukon, akkor gyorsan ki tudnánk iktatni őket miközben minimalizálnánk a károkat. - majd itt Maho-senseire pillantok. - Bár van egy olyan sejtésem, hogy az erdőben csapdák és érzékelő rendszerek lesznek felállítva...- morfondíroztam.
Ahogy elgondolkoztam a döntésemen, tekintetem lefele haladt a mesteren és véletlenül megakadtam a keblén, amitől zavarodottan megráztam a fejem és a sálamban kezdtem elbújni. Mindig ezt teszem, ha zavarban vagyok...
-Maho-sensei...- bámultam a talajt majd üres tekintettel a mesterre néztem.- Ölnöm kellesz, igaz?- tettem fel a kérdést.
avatar
Sado Kenji
Játékos

Tartózkodási hely : Misa szíve csücskén


Adatlap
Szint: D
Rang: Kardforgató Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Kedd Aug. 18 2015, 23:10

//Kenji//


Maho-sensei mosolyog, s hevesen bólogat, biztosan tetszik neki ez a megszólítás. Sensei... azt jelenti, felnézel rá, mint mesteredre, de ő nem hiszi azt, hogy a mestered, egyszerűen csak partnerek vagytok. A megjegyzésedre megpaskolja a vállad, aztán örömteli arccal borzolja össze a hajad.
- Ne magázz, te buta! Társak vagyunk, én nem a mestered vagyok... de lehetek, ha szeretnéd - felnevet. - Alig vagyok húsz, nem mondhatom azt, hogy tanítványom meg hasonlók, nemde? Vagy de? - elgondolkodik, mintha ő maga sem tudná, hogy mit beszél. Kezd feljönni annak a gyanúja, hogy ez a nő egy iszákos állat, aki minden este "túlórázik" a kocsmában, miközben szegény kocsmárost kiissza a vagyonából, aztán alig alszik, de mégis kipihenten útnak indul reggel, hogy a rejtélyes eseteket megoldja. Na, csak felvetés.
Elindul előre, hogy azért mégse álljatok itt egy helyben egész nap.
- Igen-igen, logikus, hogy jobb lenne rajtukütni... mivel éjszaka bukkannak elő, amikor senki sem figyel rájuk, ezért arról is lehet szó, hogy a nappal folyamán kerítjük be őket, s aztán bekukkantunk hozzájuk... akkor nem aktívak. Háhááá - minden mondatában nevetni szándékozik. - Azt persze már nem gondolom, hogy csapda lenne az erdőben. Semmi logika nincs benne, elvégre a falusiak félnek tőlük, nem lenne eszükbe utánuk menni - simogatja meg az állát, mintha egy szakáll helyezkedne el ott. Kivételesen ezen nem röhögött. Vissza kell fognia magát, még a végén mindenki őrültnek hiszi, s akkor rá fogják ezt az egészet, hogy ő okozta mások arcán ezt a sok sebhelyet. Oka nem lenne rá.
Észreveszi, hogy bámulod, de csak kedvesen elmosolyodik.
- Dehogy kell! Ha kellene is, akkor majd megteszem helyetted, nem nagy ördöngősség - nem nagy ördöngősség? Megölni csak úgy egy embert, miközben megpróbálsz nem arra gondolni, hogy csak egy ember? De bűnhődjön, ha gyilkos!
- Javaslom, hogy induljunk most, ha még útközben ki akarjuk találni a tervet - ránéz a csuklójára, mintha csak az időt akarná megnézni, majd ledobja maga mellé egyszerűen a végtagját, mint aki rájött arra, hogy nincs bőrkaróra. Csendben haladt melletted, úgy tűnt, egy darabig szótlan marad... megkönnyebbülésedre, vagy kínodra.
- Szóval... az erdőben megvárjuk a megfelelő pillanatot, aztán lecsapunk rájuk - lassan haladtok az erdő iránya felé, ahol meggyőződésetek és a falusiak szerint is ott lapul a tettes.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Sado Kenji on Csüt. Aug. 20 2015, 14:42

A természet törvényeiben mindig van logika, minden egymásra épül és ha csak egyet ki is veszel, borul az egész. Viszont az élet nem ilyen: nincs benne se logika, se törvény. Helyette csak káosz és kuszaság jellemzi, a rengeteg véletlenek és abnormális tevékenységek kavalkádja.
Valami hasonlót érzékeltem a Maho nevű nőben, mivel külsőre komoly nőnek tűnik, de abban a pillanatban, hogy kinyitja a száját, vagy nevet vagy pedig megállás nélkül beszél. Egy idő után már én kezdtem kellemetlenül érezni magam a társammal.
Mindketten beleegyeztünk, hogy a falusiak épségét előtérbe helyezve inkább megtámadjuk a banda táborát és ott ütünk rajtuk, ezzel is minimalizálva a károkat. Mivel a nő egyre inkább csak vicces formába képes beszélni no meg hahotázni, a görcs a gyomromban, melyet a határ közelsége ébresztette fel bennem, kezdett loldódni. Tény, hogy közel voltunk az országunk határvonalához, de ő mégis folyamatosan nevetett, mintha a legsötétebb fellegek között is egy remény sugarát tudna fakasztani.

Az emberek a háború alatt egyre inkább behúzódnak a házukba és ha ki is mozdulnak inkább rettegnek, mint sem hogy boldogan sétálnának a piacra vagy bárhová máshova. Amióta Iwagakure lerohanta Sunagakure-t és megszerezte az irányítást Konoha egyik legerősebb szövetségei között, mindenkire egyfajta letargia telepedett rá. Tényleg szomorú dolog, viszont azt mondják a mosoly egy olyan görbe, ami mindent egyenesbe hozz. Remélem így van...
Követem a partnerem egészen az erdőig, majd mielőtt belépnénk a fás rengetegbe, elmondja a tervet: megvárjuk, míg előmásznak a rejtekhelyükről és a meglepetés erejét kihasználva azon nyomban ártalmatlanítjuk őket.
-Értettem!- jelentettem ki, majd pedig lassú léptekkel behatoltunk a területükre.
Eközben kezemet folyamatosan a kardom markolatán szorítottam, hogy egy esetlegeges vágást minnél gyorsabban tudjak végrehajtani s bár hiába mondt a mester, hogy csapdákra biztos nem kell számítani, a lába elé is néztem. Fő a biztonság!
avatar
Sado Kenji
Játékos

Tartózkodási hely : Misa szíve csücskén


Adatlap
Szint: D
Rang: Kardforgató Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Hétf. Aug. 24 2015, 14:54

//Kenji//


A nő melletted, Maho, igyekszik komolyra venni a figurát, elvégre egy bevetésről van szó, amiben nem létezhetnek mellécsapások, hibák, mert egy apró hiba is megpecsételheti az egész küldetést.
Az erdő sűrűjében valóban nem voltak csapdák, mintha az ellenség szándékosan azt akarná, hogy rájuk találjanak, persze azt is tudták, hogy ez egy darabig nem következhet be, mert a falusiak között egy sem lesz olyan bátor, hogy arra vetemedjen. De mintha tudnák, hogy meg akarják őket keresni, s várnak a vendégeikre.
Maho bólint egyet, ahogy kifejezed, megértetted a feladatot. Nem tűnik nagy ördöngősségnek eddig, minden egyszerűen megy. Maho valamit érzékel, ezért hamarosan megragadja a vállad, s lentebb nyom téged, hogy egy bokor takarásában legyetek.
- Látod azt a barlangot ott? - mutat egy kis tisztásra veletek szemben, ahol valóban egy barlang bújik meg, s mintha füst... nem is, pára vagy gőz szállna ki belőle. Rejtély, hogy éppen ki vagy kik vannak odabent, egyáltalán mit csinálnak, s vajon tényleg azokról van e szó, akiktől a falusiak annyira rettegnek. Akik éjjel lecsapnak, és sebhelyeket hagynak az emberek arcán, aztán mintha mi sem történt volna, eltűnnek, csak ezeket a hegeket hagyva maguk után. Semmi nyom, semmi utalás arra, hogy valaki tényleg járt volna ott. Aztán mintha mindenkiből kiveszett volna valami emlék, egy lyuk marad a fejükben, mert senki sem tudja megmondani, hogy mit látott azon az éjszakán, s csak találgatások mennek arról, hogy hányan is voltak, egyáltalán láttak e valamit. A pontos helyet még így sem határozták meg, lehet ez a barlang ártalmas, vagy teljesen ártalmatlan.
Ez akkor derül ki, mikor egy öregember teáskannával, mosollyal az arcán, nyugodtan sétált ki abból a barlangból. Maho melletted döbbent arccal lesápadt, orra úgy mozgott, mint egy nyúlnak, aki a levegőbe szimatolva répát érez.
- Megvárjuk, míg visszamegy... aztán kikérdezzük - van egy olyan sejtésed a tekintetéből, hogy ő biztosan nem fog megtámadni egy ártalmatlan vénembert. De te is felteheted neki a javaslataidat.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Sado Kenji on Hétf. Aug. 31 2015, 19:12

Eléggé furcsának találtam, hogy az erdő kellemesen nyugodt környezete ugyan úgy megmaradt a támadó banda ittléte ellenére is. Az emberek akaratlanul is képesek lelki állapotukat kisugározni a környezetükre és ezt az állatok igenis jól meg tudják érezni, mint ahogy a szomorú gazdát felvidítja az odabújó kutya vagy megérez a gazdája felé irányuló gyilkos szándákot. Az elmondásokból nem tudtunk sok mindent meg: nem tudjuk hogyan néznek ki, hányan vannak, miért támadják meg a falusiakat, mi hasznuk ebből? Csupa-csupa felderítésre való kérdés, ám ahogy egyre beljebb haladunk a rengetegbe, egyre inkább vélem úgy hogy ez a küldetés valami nagy csavart rejt majd.
Talán ott kezdtem el gyanakodni, mikor már vagy negyed órája sétáltunk a bokrok takarásában, de semmilyen csapda. Nem kell félreérteni, nem vagyok paranoiás, de még a legostobább rabló banda is tudja, hogy ha túl sokat mennek rabolni, előbb-utóbb fel tűnik egy rendőr vagy Shinobi csapat, hogy levadássza őket. Bár Maho-senpai megmondta a véleményét, miszerint falusiaknak minek állítanának csapdákat, nem volt megnyugodva a dologtól.
Egyre erősődő víz csobogását hallottam, majd a bokrok kezdtek kicsit eltávolodni egymástól és nagyobb tisztás kezdett kirajzolódni előttünk. Mielőtt egyáltalán jobban megtekinthettem volna a területet, a nő azonnal megragadta a fejemet és az avar szintjére nyomta azt, hogy onnan vizslassuk a helyet. Rögtön kitűnt egy érdekes barlang, melyből folyamatosan gőz párolgott. Azon tűnődtem az elején, hogy esetleg tábortűz lángol odabent, de sokkalta fehérebb volt maga a légnemű anyag és azonnal szertefoszlott. A másik, hogy ki gyújtana egy barlangba tábortűzet, ha hétágra süt a nap?
Ekkor lépésre lettünk figyelmesek és a barlang sötétjéből egy mosolygós öregember csoszogott ki egy teáscsészével a kezében, melynek illatából élvezettel szippantot egy kicsit. Szemeim szinte már spirláis módra elkezdtek körözni a sok felhalmozott FURCSA információtól.
Éjjeli támadások. Sebhelyek. Furcsa viselkedésű sensei. Búvóhely, mely körül nincs semmilyen védelmi rendszer felállítva. Nyílt területen van a búvóhely. Egy öreg teáscsészés papó. Gőz a barlangból.
-Mégis...mi a fene folyik itt...?- suttogom halkan.
Ekkor Senpai előállt egy ötlettel, hogy amint visszamegy kövessük mi is és kérdezzük ki őt. Az elején úgy voltam vele, hogy lehetséges inkább a takarásban kellene maradnom és fedeznem Maho-t, hogy ha valaki hátulról le akar csapni rá vagy ha segítségért kellesz rohanni...De annyira bizarr lett ez a küldetés, hogy magam sem tudom mit tegyek pontosan. Vajon a jövőben is lesz ennyire furcsa küldetéseim?
A másik ok pedig az, hogy hallani akartam a beszélgetést amit itt a nyílt területen még meg is tudtam volna hallani, de ha bemegy a barlangba egyedül, mindenről lemaradok...
-Rendben, Maho-senpai...Fedezem hátulról ha bármi történne...- motyogom neki és ha ő is kész, akkor megközeledjük a bejáratot.
avatar
Sado Kenji
Játékos

Tartózkodási hely : Misa szíve csücskén


Adatlap
Szint: D
Rang: Kardforgató Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Pént. Szept. 11 2015, 20:47

Talán az érzékeid nem csalnak, és lehet, hogy mégis csapda ez az egész, ám amikor meglátod az öreget, a gőzölgő párát, ami mellesleg illatosnak bizonyul, kezdesz megbolondulni, hogy valójában a küldetés maga egy átverés. De egy illatos tea sose legyen megtévesztő, mert mindig résen kell lennie, elvégre ninja vagy, nem?
- Na, sssss - Maho-sensei rögtön tarkóncsap, hogy maradj egy kicsit csendben, de éppen csak meglendíti a kezét, mert nem akar nagy fájdalmat okozni, no meg azt se, hogy kiabálj.
Még vár egy kicsit, amikor az öreg már teljesen bemegy a barlangba, persze felkészül, és még azon gondolkodik, hogy menjen, ne menjen, egyedül van e, vagy többen is teát iszogatnak odabent békésen, esetleg mindez csak egy álca. Végül sóhajtott, s megindult előre.
- Rendben, csak meg ne fogd - avagy "fedezlek hátulról" az már valami olyasmit jelenthet az ő fejében, hogy a hátsóját bámulod, esetleg arra vetemedsz, hogy többet is tegyél, abban az esetben tájékoztat, hogy eszed ágában se legyen ilyesfajta bolondságokon jártatni az eszed.
Kezét az egyik kunai-on tartja, de van pár trükk a tarsolyában arra az esetre is, hogyha az öregnek mégis lenne erősítése odabent. A barlangból lágy dallamok szűrődnek ki, ahogy egyre bentebb haladtok, semmi más zaj, csak ez az egy dallam. Mintha tényleg csak az öreg lenne bent teljesen egyedül. Egy szikla kibúvása mögül jól láthattátok, hogy az öreg egy megrakott tűz előtt ül, feltéve rá egy kannával, mellette egy kisebb asztal, rajta csészék - több is -, ő pedig egy párnán ül. A hely egészen úgy volt berendezve, mintha csak itt élt volna, volt még párna a kisasztal környékén is minden oldalról.
Maho jelzett neked, hogy kiléphettek a szikla takarásából, biztos nem lesz baj.
- Oh, látogatók! Üljetek le, teázzunk - mosolygott, nem is félve attól, hogy valójában két ninja lépett be, bármelyik pillanatban csak úgy elvághatják a torkát, de úgy látszik, nincs oka a félelemre. Mintha tudná, hogy nem bántjátok őt, mert... hát kinek lenne oka bántani egy védtelen öreget?
- Valójában azért vagyunk itt, hogy kérdéseket tegyünk fel - kezdi ezzel Maho.
- Persze, kedveskéim. De miért nem tesszük meg ezt egy finom csésze tea mellett? - az ülőhelyekre invitál benneteket, Maho megvonja a vállát, aztán leül az egyik párnára, majd megpaskolja a mellette lévőt, hogy te is huppanj le mellé. Az öreg máris kiönt nektek két csésze teát, aztán magának is és várja a kérdéseket.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Pént. Okt. 23 2015, 13:08

Sötétebb a feketénél
Matsuko Kiyomi magánkaland

Éjszakai csípős szél fúj át minduntalan a ruhádon, és bármennyire is próbálkozol ellene védekezni a természetet nem tudod megakadályozni. A hideg nem meglepő, hisz közeleg a tél, és a gyors lehűlések miatt, sokan már nappal is nagykabátba öltözködnek, de a mai éjszaka talán a leghidegebb eddig a hónapban, és a szél is olyan erővel fúj, hogy lehetetlenség tábortüzet csiholni. Mozgásod egyre lassabb, és elnagyolt hála elfagyott végtagjaidnak, de közel a remény. A távolban egy falucska fényei fogad, melybe remélhetőleg szállást tudsz szerezni, vagy ha mást nem, akkor egy fedett helyet valamelyik ház raktárában. A csontig hatoló szél azonban, mintha meg akarna akadályozni. hatalmas lökésekkel taszigál, és a távolban egy villám dörrenése jelzi a vihar magjának közélettét. Ideje sietni.

 

// nos, tudom nem valami érdekes kezdés, de remélem, tudsz valamit írni Very Happy az, hogy miért, vagy hogyan kerülsz a faluba, rád hagyom, lehet bármilyen okod, reális kereteken belül. Postod addig tartson, míg eléred a falut //

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 49


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Pént. Okt. 23 2015, 19:44

A nagy hidegben szögek lennének ruhám alatt két kicsi. Szegények úgy állnak ebben a nagy hidegben mindjárt át szúrják a ruhám. Meg dörzsölöm szegénykéket. Hátha jobb lesz nekik egy kicsit, de semmi változás. Mint két pici gyémánt, akik a levegőt is kettéhasítják mindjárt. Lám ott a megváltás falucska fényeit pillantom meg és ruhám még szorosabbra húzom magam körül. Hosszú vörös hajamba mind untalan belekap a szél, mintha le akarna tépni a szép ápolt rőzsét a fejemről még jól össze is kócol. Próbálok igyekezni, ahogy csak a hidegtől merev lábaim, bírják. Ahogy a szél lökdös, taszigál basszus mintha csak egy kiadós ivászat után tántorognék épp hazafelé! Csak épp a fejem nem fáj és gyomrom tartalma sem terül el az utcán vagy a földön.
 
Amikor villám hasított ketté az égen majd nem bepisiltem ijedtemben. Már ha nem félnék, hogy a folyadék abban a pillanatban rám fagyna, és mozgás képtelené tenne. Vagy a másik eshetőség, hogy fára másznék. Cégül is csak lemerevedtem teljesen nagyobb széllökés miatt majdnem orra is estem. Amint sikerült felállnom hangos sikítás és FUTÁS! Már nem félek a vihartól csak annyira váratlan volt, hogy meg ijedtem kicsit. Futok, ahogy a lábam engedi és közben reménykedek, minél előbb a faluba érek.
 

Teljesen kipirulva hangosan zihálva érem el a falu szélét, s megállok egy pillanatra. Levegő után kapkodva két kezem térdeimre teszem, kissé előre hajolok. Csak pár pillanat és ki is egyenesedem, amint érzem, hogy pulzusom kezd csillapodni.

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Pént. Okt. 23 2015, 20:06

Végül beértél a faluba, és a házak valamiféle védelmet biztosítanak számodra a gyötrő hideg ellen, bár továbbra se nyugodhatsz meg. Mikor, már indultál volna el egy ajtó felé, hogy bekopogj és vagy szállásért, vagy valamiféle szálló ügyében kérdezősködj egy sikolyt sodor feléd a szél. A holdat takaró felhők miatt, azonban nem láthatsz semmit, így elsőre azt hihetnéd, hogy csak az agyad szórakozott veled, ám mikor egy kis pillanatra elsodródnak a fellegek végül megpillanthatod a szörnyűséget. Egy alul öltözött nő, hidegtől vörös testét pillantod meg a földön körülötte vörös pocsolyában folyik szét, előreláthatóan a drága vére. Szemeid még kiszúrhatják a fölötte tornyosuló köpönyeges férfit a kezében egy véres tőrrel, mielőtt a Hold ismét takarásba nem került, ismét lerontva a látási viszonyokat. Itt és most két döntés elé lettél állítva. Életedet kockára téve a hű shinobiként a nő segítségére sietsz, hátha életben találod, vagy gyáva emberként menekülsz a saját bőrödet féltve. Bárhogy is döntesz, a férfi, aki szerencsédre nem vett észre, már elment, így ha első lehetőséget választod a nőt egyedül találod. Bár él, a körülötte összegyűlt pocsolyából rögtön tudhatod: Ha nem kap ellátást, hamar itt éri utol a Kaszás.


// rögtön bele a mélyvízbe :3 tehetsz amit akarsz szabad kezet kapok, de a falusiakat továbbra sem irányíthatod //

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 49


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Pént. Okt. 23 2015, 20:30

- Végre, végre

Ismételgetem hangosan és legközelebbi ház ajtaja felé sétálok gyorsan. Már emelném a kezem kopogásra amikor ismét egy nem nem dörenés hanem sikoly. Ijedtemben nem az ajtón kopogok, hanem inkább kaparászok de igen csak gyorsan. Valahogy úgy mint macska a jégen aki épp futni próbál. Látom az alakot is késel és a nőt elterülve a távolban. A köd el takarja őket majd ismét láthatóvá válnak vagy is válik a nő aki a földön fekszik. 
Óvatosán közelebb sétálok és körbe nézek. Majd úgy döntök, ha a fickó a közelben van úgy is meg látott és ha látott bizony engem sem fog kímélni. Így hát teljesen mindegy ácsorgok és nézem ahogy a nő elvérzik. Vagy pedig meg próbálok segíteni neki.
Azonnal mellé lépek és látom a vére elég gyorsan távozik testéből nem lüktető, spriccelő formában ami végül is valahol jó jel. A vér színét viszont nem látom, de mivel nem spriccel, de a vérzés elég erősnek tűnik a mély vörös, bordó színe lehet. Tehát egy erős nyomó kötés kell, hogy a vérzés elálljon majd egy kisebb műtét szükséges, hogy meg sértett eret eltudjam látni. Majd meg fagyok, de leveszem a felsőm és letépem az ujját majd a többit egy labda formába gyúrva erősen a sebre nyomom. A kabát ujjaival pedig meg próbálom a rögtönzött kötést rögzíteni. Miközben ahogy torkomból kifér ordibálni kezdek.
- Valaki segítsen! Segítség!
Azt nem tudom, hogy van bárki aki hajlandó segíteni, de közben próbálom tőlem telhetöleg körülményekhez képest ellátni a nőt.

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Szomb. Okt. 24 2015, 20:01

A hideg fut végig a hátadon, miután letépted magadról a ruhádnak egy részét. Bár az elsősegély számára optimális dolgot tettél, azért remélhetőleg nem kapsz vesegyulladást. A kötést sikerült megcsinálnod, de már most látszik, hogy ez sem segít túl sokáig. Hiába... mindenképp szakszerűbb ellátásban kell részesíteni. Kiáltozásra bár felgyúlnak a fények tekintve, hogy éjszaka van, sajnos mivel többségük még nagyon álomittas, eltartott egy kis ideig, míg valaki ajtót nyit. Onnantól viszont meglepően gyorsan történtek az események. Az első ember után hamarosan, már 5-6 fogott körbe téged és a nőt, és mielőtt bármit reagálhatsz a falu orvosa mellet segédkezel a műtétben. Nem kérdezték akarod-e, vagy, hogy megvan-e a képzettséged, egyszerűen csak sodródtál az árral. Nagyjából egy óra múltán végül leültek a kedélyek. A nő állapotát, bár stabilizáltátok, még mindig kritikus az állapota, ám innentől, már csak a jó isten segíthet. Ha le is ültél szusszanni, egyszer csak egy férfi áll eléd. Nagyjából középkorú lehet, barna félhosszú hajjal, és átható mélykék szemekkel. A maga módján igen csinos úriember tűnik, ám szemeiben látszik, hogy kissé megtörte az itt történtek. Végül a férfi megérdeklődi mi is történt valójában ott, hisz rajtad kívül senki sem tudja, miért feküdt a nő vérébe fagyva.

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 49


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Kedd Okt. 27 2015, 12:05

Kiáltozásra elő jön pár ember, kezdetben csak halk motoszkálás, morgás. Később fények gyúlnak és emberek jönnek elő házaikból. A dolog vagy is az esemény, amit látnak nem minden napi. Egy nő a saját vérében fekve a hideg fagyos földön egy másik pedig ott ordibál. Az orvos is hamar megérkezik szerencsénkre, mert én, nos, megfázás vagy jó kis vesegyulladással kacérkodok.
 
A nőt becipeltük közös erővel a helyi orvos rendelőjébe és hozzá kezdtünk a műtéthez. Infúziót kötöttembe először is a nőnek, amiben elég sok minden volt. Kevés fájdalomcsillapító, de a java inkább ásványi anyagokból állt és gyulladás csökkentöböl. Ez után a sebet vettük szemügyre, ekkora az orvos már fertőtlenítette a környékét. Két apró bemetszést ejtetünk rajta, hogy a belső sérült területhez könnyebben hozzáférjünk. A bőrt csipeszekkel oldalra kihajtva feltárult a sérült terület, szerencsére belső szervei nem sérültek. Csak egy fontosabb ér és néhány hajszálér, illetve pár szövet és izom. A legtöbbet belső idővel felszívódó varrattal meglehet oldani. Van olyan hajszálér, amit el kell égetni ezeket újra alkotni, meg menteni sajnos nem volt lehetséges. Azt a fő eret, ami a nagy vérzést és a baj forrása volt el tudtuk látni pár apró varrattal és némi leleménnyel.
 
A művelet nem öt perces volt és mire végeztünk már nem volt gondom azzal fázok, alaposan ki melegedtem Először is a meleg fűtött helység miatt másod sorban pedig a feszített munkatempónak köszönhetően. Végül leülök pihenni végre ekkor egy férfi lép elém.
Végig mérem és elég jó képűnek találom az illetőt. Az idegen rögtön a történtekről faggat, ami a körülmények közt teljesen érthető.

- Nem tudok túl sokat mondani. Csak át utazóban vagyok a falun, de amit tudok, elmondom. Elég későn értem el a falujukat és menedéket akartam keresni illetve kérni az éjszakára, hogy másnap tovább tudjak indulni. Mikor épp kopogni akartam az egyik ház ajtaján egy sikolyt halottam. Mondanom se kell nagyon meg ijedtem. Mikor meg fordultam láttam a nőt a földre esni és egy férfit, aki mellette állt. A ködös idő miatt nem láttam az arcát csak az alakját, de ez lehetett a szerencsém. Mert ha észrevesz, lehet én is most ott feküdnék.

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Areno Shinichi on Kedd Feb. 16 2016, 01:06

Összenyomom a cigit a műkezemmel, hogy az utolsó parázs is elhaljon, azután benyomom a csikket egy fa gyökere alá, és rákotrok egy kevés avart is. Szerintem semmit nem érnének vele nyomkövetés szempontjából, és amúgy sem hiszem, hogy vannak a közelben nindzsák, de jobb, ha nem lustulok el. Nem azért hagytam el a falut, hogy gyengébb és bénább legyek még annál is, amilyen eljövetelkor voltam. Majd ha találok valami lehetőséget, toppon kell lennem. És ha végül kinyírnak, legalább ne mondhassák, hogy valami teljesen alap baromságon csúsztam el.
Kilesek a fa mögül, és kivárom, hogy kialudjanak az utolsó fények is. Az éjszaka a legideálisabb dologidő, legfeljebb pár kutya van, amikkel vigyázni kell, az ilyen kis falvakat nem őrzi a világon senki. Akár erővel is elvehetném, amit akarok, de persze az felhívná a figyelmet rám, és még ha le is vannak foglalva a konohaiak, egy-két chuninjuk biztosan van egy rövid vadászatra. Ki is nyírnának, ők jobban ismerik ezt a terepet, én csak nagyjából tudom az égtájak alapján, mi merre lehet. Hoznom kellett volna egy térképet is, teljesen hülye vagyok, hogy az kimaradt. Normálisat meg nem fogok civilektől beszerezni, direkt torzítanak rajta, hogy ne lehessen katonai prioritású munkára használni.
- Akkor vágjunk bele!- miközben megteszem az első lépéseket, káromkodok egyet, hogy már megint magamban beszéltem. Olyan ritkán találok normális emberi társaságot, hogy felvettem ezt a szokást. És itt négy emberből három annyira gyökér, hogy akkor inkább a csend, ritkán lehet értelmes beszélgetőpartnert találni. Legutóbb az a pásztor volt normális egy hete, aki adott egy kis kaját azért cserébe, hogy előkerítettem egy birkáját. Elég szánalmas munka volt az is, de akinek nincs pénze és étele, annak le kell nyelnie a büszkeségét. Vannak olyan bölcsek, akik évekig bogyókon élnek, hogy megvilágosodjanak, talán engem is közelebb visz ez valamihez. Vagy csak szimplán idióta vagyok.
Már kinéztem magamnak a falu legkutyátlanabb házát a szélen, úgyhogy egyenesen azt veszem célba. Csak négyen laknak ott, ráadásul a nagyobb fiú pár ruhája akár még jó is lehet, amennyire negyven méterről meg lehet állapítani, alkatra pontosan megegyezünk. Kéne valami ruha, lassan már a legalapvetőbb kritériumoknak sem felel meg az öltözékem. Két napja le kellett vágni a jobb nadrágszárból, úgyhogy már szinte az egész combom látszik, a felsőm meg lassan olyan lesz, mint amit a nővérem vett fel a jounin vizsgája előtt. Nincs még dekoltázsom, de a hasam nagyját már nem takarja. Elég röhejesen néznék ki most, ha nem lenne rajtam ez a köpeny. De úgysem lát senki, nem? És zokni is kell, tele vannak lyukakkal, és elég sárosak is.
Az első utam a ház kamrájába vezet, ahol a lehetőségeimhez képest csendesen betolok egy kis rizst meg húst, és pakolok egy-két napra a további útra is. Ettem már jobbat is, de a tegnapi menü után ez rohadtul jól esik. Az alig két perces evés után elindulok a fiú szobája felé, amit sikerül másodjára megtalálni. Elég csendesen mozgok hozzá, hogy ne okozzon gondot egy légtérben lenni egy alvó emberrel észrevétlenül, de természetesen azért ideges vagyok, még akkor is, ha tudom, hogy simán megléphetek akkor is, ha felkel. Még csak le sem kell ütni hozzá. Bár azért leütném, nincs kedvem kilométereken át fogócskázni parasztokkal.
Nem vagyok különösebben elégedett a kínálattal, a legtöbb ruha nagyon ócska és ízléstelen, úgyhogy végül két pár fehér zoknival, egy zöldes pólóval és egy fekete nadrággal távozok. Nem megyek messzire, csak a háztetőre ugrok fel, hogy ruhát cseréljek, de gyorsan látom, hogy ez bizony nem volt szerencsés kapás. Ahogy nem szokott szerencsém lenni semmiben a világon. A zokni természetesen jó, úgyhogy ki is cserélem, a koszost pedig elrakom a hátizsákba későbbi eltüntetésre, a nadrág viszont kényelmetlenül bő. Ha nem akarnék mozogni benne, tudnám hordani, de inkább visszaveszem a szakadtat, egy ilyen kellemetlenség akár meg is ölhet. A pólót meg sikerül kiszakítanom a bábkezem karmaival, gyakorlatilag a teljes jobboldalát letépem felvételnél, úgyhogy végeredményben a saját ruházatom kényszerülök visszavenni. Remek, mint mindig.
Miközben becipzárazom a köpenyt, úgy döntök, hogy ebben a faluban még körülnézek kicsit. A ruházati problémát a legjobb lenne úgy megoldani, ha találnék pénzt, és nyugodt körülmények között vehetnék valamit, ami kényelmes és normálisan is néz ki, mint például a köpenyem, amit másfél hónapja vettem attól a kereskedőtől. Nem leszek rá büszke, hogy ilyesmiért kirabolok egy egész falut, de hát ez van, ma éjjel végigjárom a falut, és minden készpénzt, amit találok, elveszek tőlük. Meg a könnyen eladható értéktárgyakat, de azoknak úgyis átvernek az árával, úgyhogy nem lesz belőlük sok pénz. Kellemetlen egy kicsit belegondolni, hogy sokaknak ez a pénz mennyire fontos, de akit arra tanítanak gyerekkorától, hogy lesből öljön meg potenciálisan ártatlan embereket kérdés nélkül parancsra, ne érezze rosszul magát egy kis pénz miatt. Legalább kipróbálhatom, hogy még most is át tudom-e verni a kutyákat, mint otthon. Itt talán nehezebb, megérezhetik rajtam az idegenszagot, még ha fürödtem is pár órája a közeli folyóban. Hát, ha észrevesznek, akkor majd a szomszéd falut fosztom ki.
avatar
Areno Shinichi
Játékos

Tartózkodási hely : Úton


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Kedd Feb. 16 2016, 21:25

Sikeresen belopózol a faluba és az első házban szerzel is néhány hasznos holmit, de azok egy részét tönkre is teszed. Mivel nincs elég zsákmányod, körbejárod a falut. Néhány háznál még világosság van, de a legtöbbnél sötétség van, a legtöbben már alszanak. Óvatosan lopakodsz a házak között, amikor arra leszel figyelmes, mintha követne valaki. Ha körülnézel, akkor nem látsz senkit. Viszont amint elindulsz, mintha a szemed sarkából mozgásra lennél figyelmes. Ha oda nézel, akkor továbbra sem látsz senkit. A távolban kutyák kezdenek ugatni, de a hangokból ítélve túlságosan is távol vannak.
Ezután, ha tovább lopakodsz, fura neszezésre leszel figyelmes. A zaj egyre csak közeledik, majd megszűnik. Továbbra sem látsz senkit és semmit, ami már nyugtalanító lehet. Olyan, mintha egy szellemfaluban lennél. Lassan lehűl a levegő és köd száll a tájra. Nem az az átláthatatlan sűrű köd, de azért elég zavaró tud lenni. Számodra viszont tökéletes lehet, hisz így az ügyködéseidet is elfedi. Tőled jobbra, az egyik épületen egy cégért pillanthatsz meg, ha jobban szétnézel. A szabó háza az, ahol találhatsz magadnak ruhát. Viszont ha megpróbálsz betörni, akkor zárt ajtóval és ablakokkal találkozol. Megfelelő eszközök nélkül nem tudsz teljesen csendben bejutni. A szabó mellett lakóházak vannak, távolabb pedig még egy bádogos is van. Nem egy nagy település, túl sok pénzre nem számíthatsz.
Merre indulsz?

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Areno Shinichi on Szer. Feb. 17 2016, 09:55

Rossz előérzetem van, úgyhogy észrevétlenül meglazítom a kardom a hüvelyében, és ellenőrzöm, hogy a bábom tekercse rögzítve van-e rendesen a köpenyem ujjában. Az első dolog talán, amit megtanultunk, az volt, hogy ha úgy érezzük, nem vagyunk egyedül, akkor úgy kell eljárni, mintha nem lennénk egyedül. Csak öntelt, arrogáns idióták hagyják figyelmen kívül a veszélyérzetüket, hogy bizonyítsanak maguknak valami félreértelmezett bátorságot. Ha ez a bátorság, akkor a bátor emberek bizony nem élnek sokáig.
Persze, nem kapom el rendesen az alakot, de ahhoz nem elég ügyes, hogy teljesen láthatatlan maradjon, a periférikus látásomba bekerül, ahogy egyik helyről a másikra oson. Amennyire tudok, természetesen viselkedek, ad egy kis előnyt, ha azt hiszi, még nem vettem észre, akkor sokkal bátrabban fog megközelíteni, a bátorság pedig ugye az ostobaság szinonimája. Ettől még lehet kinyír, de azért megadok magamnak minden esélyt.
Az illetőről gyorsan leszűröm, hogy elég amatőr lehet, ha kiszúrták a kutyák. Valószínű nem is engem követ, és nem is shinobi, csak egy sima tolvaj. Amennyiben így van, kihasználhatom a zavart, amit okoz, bár a nyugodt falu sokkal jobban tetszik, mint egy éber, még ha figyelmetlen is. Különösen, hogy most világos, hogy a napkelte lesz a határidőm, a tolvaj viszont nem tudni, meddig kötné le a falusiakat.
A zaj hatására megtorpanok, és amint leszáll a köd, belépek egy ház takarásába, a falnak vetem a hátam, és várom a támadást. Nem néztem időjárás jelentést, és a mérsékelt övi meteorológia soha nem volt erősségem, úgyhogy simán lehet természetes is, de az eddigi előjelekkel együtt úgy kezelem, mintha egy egész kirigakurei különítmény lenne a közelben. Rátennék egyet a megmaradt ujjaim közül, hogy ez a köd nem természetes. Úgyis hasznosabb lenne oda is pár alkatrész.
Rövid gondolkozás után létrehozok egy klónt, ami azonnal futva elindul kifelé a faluból, olyan gyorsan, ahogy egy képzett shinobi csak mozogni tud. Pár másodpercig még fülelek, azután úgy döntök, mégsem az A tervet követem. Semmi különösebb értelme nincs annak, hogy levadásszam a klónt követő embereket, ha megölöm őket, azzal még jobban fel fogom hívni magamra a figyelmet, és akkor már nem egy kisebb csapat fog követni. Kövessék csak, én addig kipakolom ezt a falut, azután elindulok az ellenkező irányba. Amíg alacsonyan tartom a profilom, nem fog senki specifikusan rám vadászni egy háború közepén. Az egyetlen lehetőség, hogy engem követ valaki, ha apám felbérelt valakit, hogy vigyenek haza, de egyrészt úgy rendeztem, mintha simán eltűntem volna a sivatagban, másrészt kétlem, hogy az a szemét egy lyukas shurrikent adna értem. Legyen minden oázis, ami őt hívogatja, délibáb! Mondjuk anya rábeszélhette, hogy keríttessen elő, de akkor sem itt keresnének.
Úgy tűnik, mégis lehet egy kis szerencsém, mert kiszúrom a szabó cégérét felettem lengedezni, ezért pár másodpercet még várok rá, hogy megtámadnak-e, azután az ajtóhoz lépek. Ahogy minden normális ember, ő is bezárt éjszakára, de ez természetesen nem jelent gondot. Tizenhét bábot építettem eddigi életem során, ebből egyet egy karral, egy civil zár természetesen nem állíthat meg. Valószínű chakrafonalakkal is ki tudnám nyitni a zárat, de a biztos megoldást választom: a bábmester eszközkészletből keresek elő egy vékony drótot, amit a kulcslyukba dugva igyekszem oldalra fordítani a zárat. Van már egy kis gyakorlatom is ebben, többször is betörtem Sunagakure trafikjába, ha kifogyott a cigi. Kis mázlival azt is találok, bár mikor volt nekem szerencsém? Először a ruha, mert már szinte meztelen vagyok a köpeny alatt, és még ha taktikailag nem is előnytelen a röhejes megjelenés, jó lenne normálisan kinézni végre.
avatar
Areno Shinichi
Játékos

Tartózkodási hely : Úton


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Hétf. Feb. 22 2016, 17:22

Nagyon óvatos vagy. Lassan lopakodsz az utcán és csak a szemed sarkából látod azt a valakit, aki elvileg követ téged. Könnyedén létrehozod a klónod, ami azonnal elindul kifelé a faluból, te pedig várakozol. A másolatodat senki sem támadja meg, az hamar eltűnik a szemed elől, majd ugye megsemmisül, amikor túlságosan eltávolodik tőled. Mivel nem történik semmi, így elindulsz a szabóhoz, hogy betörj. Továbbra sincs semmi érdekes, nyugodtan előveszed a kis szerszámot, majd rövid ideig babrálsz a zárral. A sikeredet egy halk kattanás jelzi, az ajtó nyitva áll előtted. Vagyis előttetek!
Hirtelen ugyanis valaki megragad hátulról és betuszkol az ajtón. Mozdulni sem bírsz, ahogy az egyik falnak nyom. A szádat befogja, így semmilyen hangot sem tudsz kiadni. Mivel sötét van, nem látod az ellenfeledet. Arra viszont könnyen rájöhetsz, hogy egy férfival van dolgod: a kezei kérgesek, meglehetősen izzadtság szaga van, parfümnek nyomát sem érezni. Amikor megszólal, egy mély, rekedtes hangot hallasz:
- Mi a fittyfenét keresel itt öcskös? - kérdezi, de nem tudsz neki válaszolni, hisz még mindig fogva tart. - Ez a falu a védelmemben áll, ha nem kotródsz innen azonnal, akkor a fejedet veszem!
Ekkor újra megragad, kinyitja az ajtót, majd kipenderít rajta. A mozdulat közben enyhe fájdalmat érzel a tarkód irányából, mintha egy tűt húzott volna ki onnan. Végig penderülsz a földön, majd lassan visszatér a testedbe az élet és újra tudsz mozogni. A fickó is kijön az épületből, a kezében egy kardot szorongat és kérdőn néz rád

- Szóval? - kérdezi és a válaszodat várja.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Areno Shinichi on Hétf. Feb. 22 2016, 21:30

Miközben bütykölöm a zárat, elgondolkozok rajta, hogy talán csak paranoia lehetett az egész, nem volt itt senki. Talán csak elkezdtem megőrülni a sok egyedülléttől, ami persze nem sokkal megnyugtatóbb válasz, mint az, hogy egy ellenséges ninja van a nyomomban. Meghalni is szívás úgy, hogy még azt sem fogják tudni, ki voltál, de megőrülni még rosszabb lehet. Bár talán csak fáradtság, és hallucinálok. Kéne végre egy normális ágy.
Elmosolyodok, ahogy kinyílik a zár, visszacsúsztatom a drótot a táskámba, amit felkapok a vállamra, és be is lépek, amikor valaki a falnak vág, és teljesen odaszorít. Nem is próbálok kiszabadulni hirtelen, annyira meglepődök, elkerekedik a szemem, pedig van bőven szabad végtagom, mert elköveti azt a hibát, hogy egy kezet a számra tapaszt. Csak hát lehet, hogy a másikban van egy szélelemmel megerősített kunai vagy ilyesmi, úgyhogy nem próbálok nagyon mozogni. Ha meg akart volna ölni, már halott lennék.
Nem válaszolok a kérdésére, leginkább azért, mert nem tudok befogott szájjal, csak próbálok annyira hátranézni, hogy lássam a támadót. Elég büdös, a keze pedig olyan emberé, aki sokat dolgozott élete során, mégis tudom, hogy nem egy a parasztok közül. Esélyük sem lenne mögém kerülni anélkül, hogy észrevenném őket. A fellépése is egy ninjáé, kicsit ki is kerekedik a szemem a fenyegetés hatására, bár azért realizálom, hogy nem is akar igazán bántani. Ha engem bíznának meg egy falu védelmével, és fognék egy tolvajt, aki egyértelműen shinobi, nem bánnék vele ennyire finoman. Meg azért nem ölném, de a ráijesztésnél kicsit többet kapna.
Ahogy hanyatt esek, azonnal kibújtatom a karom a táskámból, hogy szabadon tudjak mozogni, és amennyire gyorsan csak tudok, felállok egy hátra bukfenccel. Miközben felállok, és megtapintom a fejem azon a ponton, ahol a szúrást éreztem, gyorsan végigmérem az ellenfelem, akinek már van néhány ötletem a képességeiről. Ha egyedül van, akkor valószínű Suiton használó, mert az a köd nem volt természetes, és mivel erről a jutsuról Kirigakure híres, arra tippelek, hogy ő onnan származik. Valószínű dezertőr, bár ebben az esetben elég ügyetlen, mert akkor vagy hagyjon lopkodni, vagy öljön meg. A figyelemfelhívás nem a legjobb dolog.

- Hazudhatnék, de elég egyértelmű, hogy mit csinálok. De már megyek.- az első másodpercekben komolyan gondolom a szavaim, teszek is egy lépést a táskám felé, de azután úgy döntök, hogy az a lépés a támadóm irányába ment, nem a táskához. Logikai szempontból nem éri meg egy olyan helyen fosztogatni, ahol egy nálam potenciálisan erősebb ellenféllel kéne harcolnom, de nem azért jöttem el otthonról, hogy tolvaj és rabló legyek. Már a sivatagnak azt a szintjét nyaldossa az önbecsülésem, ahol víz is van, azt helyre kell állítani. Ez a fickó pedig vagy nagyon óvatlan, vagy nagyon bízik benne, hogy le tud győzni. Hirtelen felkapom a jobb karom, és kilövök rá egymás után két shurrikent a tenyeremből, azután hátrébb ugrok.
A jobb kezemmel kissé kitekerten, a csuklóm illesztésénél félkörben elfordítva a kezem előhúzom a katanám, és párszor próbaképpen megpörgetem háromszázhatvan fokban a fegyvert tartó kezem, miközben kiviszem a karom oldalra. A bal kezem is kinyújtom, hogy a hirtelen mozdulattól a kezembe repüljön a tekercs, amit kigörgetve kiengedjem a jelenlegi egyetlen bábom, Suhinát. Kicsit berogyasztom a térdeim, hogy ha kell, tudjak ugrani. Van itt néhány ház, úgyhogy a sima Suiton technikák elől ki tudok majd térni a falra ugorva.

- Sajnálom, nem személyes ügy, és igazság szerint rendes tagnak látszol, de ki kell próbálnom valamit.- a célom igazság szerint nem a halála, hanem a győzelem, érezni akarok legalább egy parányi sikerélményt, amiből olyan kevés jutott ebben a lyukaskulacs életben nekem. Legrosszabb esetben meghalhatok shinobiként, az is valami. Vagy levágja a lábaim, de utána meggyógyít, és a hátralevő életemben egy gurulós székben élem le. Áh, mindig a legrosszabbra gondolok, ha így lesz, majd építek jobbakat.
avatar
Areno Shinichi
Játékos

Tartózkodási hely : Úton


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Kedd Feb. 23 2016, 20:18

A fickó nyugodtan bámul téged, miközben feltápászkodsz a földről. Nem igazán lehet érzelmet leolvasni az arcáról, egészen addig, amíg meg nem szólalsz. Megcsóválja a fejét, majd kissé megropogtatja a csontjait. Mér éppen végez, amikor kilövöd felé a shurikeneket. A fickó egyszerűen csak félre csapja a felé szálló dobócsillagokat, majd lassacskán megindul az irányodba. Újra megcsóválja a fejét, majd hümmög egyet.
- Látom egy shinobi tévedt felénk. Ebből a kis akcióból ítélve azt mondanám, hogy sunagakurei vagy. Azt hiszem úgy kell kezelnem téged, mint egy dezertőrt, vagyis bűnözőt.
A fickó teljesen nyugodtan beszél, egészen egy síkúan. Kissé mintha unná a helyzetet. A szemeiből harag izzik, kissé kezd rémisztő látványt nyújtani. Komótosan ő is megpörgeti a kardját maga körül, majd a ruhája belső zsebéből egy fogpiszkálót vesz elő és a szájába veszi azt.
- Sajnálom, de itt ne próbálgass semmit... - mondja. - Inkább TAKARODJ!!!
Hirtelen üvölti el magát, majd azonnal feléd iramodik. Meglehetősen gyors, szóval ha nem vigyázol, akkor könnyedén elveszítheted a fejed. Először maga előtt csap egyet, vízszintesen, félkörben. A mozdulaton látszik, hogy képzett kardforgató. Azonban képes lehetsz elugrani a támadás elől. A kérdés már csak az, mivel próbálkozol ellene. A találgatásaid szerint egy kirigakurei harcossal állsz szemben, azonban tényleges jelet nem látsz rajta, ami erre utalna. Egy biztos, ha elkerülöd a támadást, számíthatsz újabbra, ki kell találnod valamit ellene!

//Írd le, hogy milyen támadásokkal próbálkozol, de eredményt ne. Rég meséltem harcot, de azért próbálom élvezetesen levezényelni Wink //

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Areno Shinichi on Kedd Feb. 23 2016, 21:34

Kissé elfordítom a fejem, ahogy a férfi félreüti a shurrikeneket, mintha ez az ostoba macskás mozdulat adna bármi jobb rálátást. Nem csak ügyes, de ennyi már elég is volt neki, hogy tudja, hogy melyik faluból származok. Persze, bábmesterek nem nagyon vannak máshol, de ez azt jelenti, hogy vagy ennyi is elég neki hallomásból, vagy túlélt egy harcot egy ellen. Ha tényleg kirigakurei, akkor nincs ebben semmi meglepő.
- Lenyűgöző. Te pedig Kirigakuréből származol, nem?- nem hiszem, hogy válaszol, de fenntartom a beszélgetést. Eléggé el van szállva magától, úgyhogy kicsit még meglegyezem az egóját, hátha meggyullad. Győztem már így harcban, az arrogancia a ninják legfőbb ellensége.
Reflexből felemelem a kardom, de nem próbálok hárítani, inkább két gyors hátraugrással térek ki a vágás elől, hogy azután felugorjak egy ház oldalára, és a lábamba chakrát vezetve felfutok a tetőig aminek egy ugrással állok ki a szélére. Amint szilárd talajt érzek a lábam alatt, megmozgatom a bal kezemen az ujjakat, hogy az ellenfél felé irányítsam Suhinát. Az apró madárbáb ugyan nem hiszem, hogy komoly sérülést tud okozni, és most csak öt ujjat használok az irányításához, de be van kenve egy döglött kóbor kutya vérével, szóval legalább fertőzést okoz, ha megvágja.
Egy-két alkalommal próbálkozok Suhinával így, azután leszúrom a kardom magam mellé a háztetőbe, és a másik kezemmel is rákapcsolom a bábra a chakrafonalakat, hogy teljes irányítást gyakoroljak a báb felett. A növekvő precízió talán megzavarja annyira, hogy bevigyek pár súlyos sérülést a kicsi, de gyors és erős bábbal. A fő fegyverem még mindig a jobb karom, de szeretném azt megtartani neki meglepetésnek, mit tud még. Sőt, szeretném, ha elég lenne ez a báb.


/Használt technikák:
Falon járás, Kugutsu no Jutsu.


Használt báb:
Suhina (Madárfióka): egy galamb méretű, fából készült báb, aminek a feje fémből van, és három hegyes fémcsőr áll ki belőle, a lábai is fémkarmokban végződnek. A báb nagyon gyors, főleg a lendületével és az apró pengékkel okoz sérülést, de legfeljebb szemre vagy torokra támadva tud halálos találatot bevinni. A báb úgy lett tervezve, hogy méreganyagokat juttasson az ellenség szervezetébe, de mivel Shinichi nem rendelkezik méreggel, a természetben fellelhető anyagokkal próbálja ezeket helyettesíteni (például rothadó állatok vérével bekenni), de ez a megoldás messze nem olyan hatékony, mint egy igazi méreg. Okozhat viszont súlyos fertőzést, betegséget./
avatar
Areno Shinichi
Játékos

Tartózkodási hely : Úton


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Kedd Márc. 01 2016, 20:27

A fickó hidegvérrel bámul téged, arcra teljesen közömbös. A kérdésedre csak megrázza a fejét.
- Sohasem jártam ott. Mindig is a Tűz Országában éltem, illetve a családom is, több generációra visszamenőleg.
Ellenfeled ezzel le is zárta a témát. Miután elkiáltotta magát és megtámadott, a környéken több helyen is fény gyúlt. Könnyedén hátra ugrasz a támadások elől, majd az egyik ház oldalára ugrasz, onnan pedig fel a tetejére. A fickó utánad szalad ugyan, de a tetőre már nem megy fel. Ezt követően a bábod elindítod a férfi irányába. Suhina hamar lecsap, de a fickó egyszerűen csak félre üti a kardjával, illetve elugrik előle. Ezután oldalra "táncol", bal kezével benyúl a ruhája egyik zsebébe és néhány shurikent hajít feléd. A támadást könnyen el tudod kerülni, nem túl pontos. Úgy néz ki, a távoli dolgok ellen nem igazán tud mit kezdeni. Így hát jelenleg előnyben vagy.
Azonban a báboddal nem tudod még megkarcolni sem, így tényleg kénytelen vagy teljesen rákapcsolódni. Amikor már két kézzel irányítod, Suhina sokkal jobban sakkban tartja az ellenfeled, de megsebezni még mindig nem tudod vele. Menet közben néhány falusi is előbújik otthonából és azt nézi, hogy mi történik. Valamit nagyon gyorsan ki kell találnod, ha le akarod győzni az ellenfeledet, de még az előtt, hogy a falusiak cserkésznének be téged.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Areno Shinichi on Kedd Márc. 01 2016, 23:00

Csendben tudomásul veszem, amit a férfi mondott, de nem hiszem el egyelőre maradéktalanul. Az okos ember nem árul el magáról semmit, ami árthat neki, próbálja megvédenia titkait. Bár abból, hogy a férfi nem követ a háztetőre, egy pillanatra elkap egy csalfa tévhit, hogy talán nem is shinobival állok szemben, ezt gyorsan elengedem. Lehet, hogy oka van annak, hogy a földön maradt, talán ez a célja vele, hogy megtévesszen. Bár ami azt illeti, az a köd már elárulta, azt erősen kétlem, hogy van egy társa, aki még nem avatkozott be. Ennyire nem kéne túlkomplikálni egy darab szakadt genin likvidálását.
Könnyedén félrelépek a férfi shurrikenjei elől, épp csak egy kicsit kell félrehajolnom, de azt el kell ismernem, hogy nem semmi a kenjutsu képessége, ha képes hárítani a leggyorsabb báb támadásait, amit valaha készítettem. Igaz ugyan, hogy a teljes kontrollommal már ki tudnám fárasztani, de egyrészt nem tudom, mennyi időm van, amíg felébred a falu, és esetleg elkezdenek nyilazni rám, vagy amíg ki nem talál egy tervet. Be kell ezt fejeznem valahogy.
A bal kezem gyűrűs és kisujjával elengedem a chakrafonalakat, ami ugyan kicsit nehezebbé teszi az irányítást, de próbálok elég vadul támadni, hogy ez ne tűnjön fel neki. Nem tudom, milyen gyorsan veszi észre ezt a minimális gyengülést, úgyhogy nem habozok: mindkét ujjammal formálok egy-egy chakrafonalat, amit az imént eldobott shurrikenjeihez kapcsolok, és amint úgy érzem, hogy biztos célpontom van, eldobom őket felé a fonalaimmal. Nem rá célzok, hanem mögé, a feje magasságában, ezzel párhuzamosan pedig Suhinával megpróbálok rávenni, hogy arra hátráljon, ahová a két dobócsillag érkezni fog. Ha ez nem válik be, akkor azt hiszem, vadabb taktikához kell folyamodnom, és be kell vetnem a bábkarom teljes erejét. Semmiképp nem hagyhatom itt a felszerelésemet tartalmazó hátizsákot, harcképtelenné kell tennem, mielőtt a falusiak ideérnek. Ahogy felgyulladnak a fények, eszembe jut erről egy emlék, ami talán segít.
Gyermek voltam, amikor néhány bűnöző elrabolta a Kazekagét, és tisztán emlékszem rá, hogy hogyan ért véget a harc. A Godaime azért veszített, mert az ellenfele célpontot váltott, és Sunagakurét vette célba helyette. Ez a férfi mondott valamit arról, hogy ez a falu a védelme alatt áll, úgyhogy talán az lenne a legkönnyebb mód, ha a falusiakat támadnám meg, és kényszeríteném, hogy előnytelen helyzetben harcoljon. Persze ez nem túl szép taktika morális szempontból nézve, de már nem tudom, hogy vannak-e tényleg határaim. Egy harcban amúgy sincs morál, csak előny és hátrány.


/Használt technika:
Soushuuha // Emelkedő Penge Manipulálás:
A Homok ninják egyik alapvető technikája, ugyanazokat az alapokat használva, amiket a bábmesterek is használnak. Az átlag shinobi ezeket az alapokat felhasználva kezdetleges chakrafonalakkal kisebb tárgyakat irányíthat, lőhet ki, módosíthatja a mozgásukat. Az irányított tárgyhoz a használat előtt hozzá kell érnie, így létrehozva a chakrafonál kapcsolódásait a testén és a tárgyon.
Bábhasználók képesek ezt a technikát egyszerre több tárggyal is alkalmazni, akár a nélkül is, hogy hozzá kellene érniük a tárgyhoz.
Chakraszint: 150
Alap képesség Homok Shinobiknak
Besorolás: C
/
avatar
Areno Shinichi
Játékos

Tartózkodási hely : Úton


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Pént. Márc. 11 2016, 17:19

//Legközelebb küldj pm-et, hogy írjak! Mostanában nincs úgy kedvem reagolni, szóval simán ellustulhatok. Küldjed nyugodtan a rugdosó pm-et, ha már egy ideje vársz. Legfeljebb fejvesztéssel díjazom Wink //

Serényen próbálkozol az ellenfeled kiiktatásával, de nem igazán jársz sikerrel. A bábod folyamatosan támadja a férfit, de az könnyedén hárítja azokat. A kardja hihetetlen sebességgel mozog, ráadásul még az sem látszik rajta, hogy fáradna. Az épületek tetején jelenleg biztonságban vagy, de ha továbbra sem tudod legyőzni az ellenfeled, akkor a falusiak miatt nagy bajban leszel egy idő után. Mivel ezt te is tudod, lazítasz Suhina irányításán és a korábban feléd dobott shurikeneket is beveted.
A férfi továbbra is könnyedén hárítja a próbálkozásaidat, viszont azt valószínűleg nem veszi észre, hogy egy bizonyos irányba tereled. Szépen belelép a csapdádba! Egyik támadást a másik után hárítja, majd eljön a megfelelő alkalom és kilövöd a dobócsillagokat. Azonban most sem jársz teljesen sikerrel. A fickó mozgása hirtelen nagyon gyors lett, kivédte a támadásaidat és hátrébb ugrott.
- Úgy látom nagyon kitartó vagy... - szólal meg. - Hát legyen!
A következő pillanatban az ellenfeled kardját chakra borítja be. Ha annak idején oda figyeltél az órákon, akkor tudhatod, hogy ez nem kevés tudást igényel. Hirtelen suhint maga előtt a karddal, mire két chakra penge indul el feléd. Ezt a támadást könnyedén kivédheted, azonban a nagy baj csak most kezdődik. Álltó helyből felugrik a levegőbe, egyenesen feléd. Pár pillanat és már ott is van melletted. Ezt követően elvágja a chakrafonalaidat, majd egy erőteljes ütést visz be, egyenesen az álladra. Esélyed sincs védekezni. Ráadásul megcsúszol a tetőn és leesel. A férfi utánad ugrik és rád szegezi a kardját.
- Ne mozdulj, ha kedves az életed! - mondja. - Most már előjöhettek, ártalmatlanítottam!
Ekkor a falusiak lassan elővánszorognak a házaikból. Mindannyian rémülten néznek titeket. Egy idős férfi megpaskolja az ellenfeled vállát és gratulál neki. Ezt követően megkötöznek, kizsebelnek és elvisznek egy épületbe. Nem egy igazi börtön, de úgy néz ki, pont megfelel annak, hogy bezárjanak téged. A felszereléseid nincsenek meg, ráadásul továbbra is meg vagy kötözve. Mit teszel? Jelenleg senki nem foglalkozik veled, fegyvered nincs, a karodat leszámítva.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Areno Shinichi on Szomb. Márc. 12 2016, 12:17

Kicsit meglepőnek tartom, hogy valaki, aki viszonylag gyengén céloz a shurrikenekkel, és a világon semmi jelét nem mutatja annak, hogy vissza akar támadni, képes ennyire jól tartani magát ellenem. Vannak persze olyanok, akik kenjutsura specializálódnak, de még ők is tanulnak rá módot, hogy megtámadják az ellenfelüket. Aki csak védekezni próbál, az bizonyos, hogy veszít. Talán az időt próbálja húzni, de ez akkor sem a megfelelő taktika.
Önkéntelenül is egy kis mosoly kúszik az arcomra, ahogy látom, hogy a férfi a két shurriken irányába hátrál, a szemem pedig egy kicsit talán ki is kerekedik, ahogy nézem a végső támadást. Ezért tanítják az akadémián, hogy ne hagyjuk, hogy az történjen, amit az ellenség akar, mert akkor előbb-utóbb kitalál valamit, amire már nem tudunk felkészülni. Annál meglepőbbnek tűnik, ahogy hirtelen felgyorsul és elkerüli a bábom is a dobócsillagokat is, egy pillanatra felhagyok a támadásokkal is meglepetésemben. Az nem is lepett volna meg igazán, ha átlát a trükkön, ahogyan az sem, ha hárítja valahogy egy ninjutsuval az utolsó pillanatban. Az viszont érthetetlen, hogy lett hirtelen ennyivel gyorsabb.
Ahogy megjelenik a chakra a férfi kardja körül, kezdek rájönni, hogy rosszul tettem, hogy szembeszálltam vele. Talán hagyott volna elmenni, ha csak felveszem a táskám, de most már kár ezen gondolkoznom, most csak az számít, hogy élve, a lehető legkevesebb veszteséggel kerüljek ki ebből az összetűzésből. A táskám mindenképpen vissza kell szereznem, úgyhogy sajnos nem foghatom menekülőre. Soha nem fogok tudni új bábot készíteni, ha elveszítem a felszerelésem.
Félreugrok a felém süvítő chakra elől, és most már kissé talán kiszámíthatóan, kétségbeesetten indítom meg felé Suhinát, de mire a madár megsebezhetné, már a levegőben van, és egyenesen előttem landol. Hátralépek ugyan, és a kezeim hátrarántva magunk felé irányítom a bábot, de ha az ellenfél közém és a báb közé kerül, már komoly hátrányban vagyok. Különösen akkor lepődök meg, amikor a férfi elvágja a chakrafonalaim, nem is vagyok elég gyors, hogy védekezni próbáljak a bábkezemmel, egy erős ütés után leesek a tetőről. Túl kába vagyok hozzá, hogy bármilyen módon védekezni próbáljak, mielőtt rám szegezi a kardot. Elég néhány másodperc hozzá, hogy tudjam, meghalok, ha megpróbálok ellenállni.

- Oké... elkaptál.- békésen tűröm, hogy lefegyverezzenek és megkötözzenek, de amint bezárnak, muszáj elmosolyodnom. Bármilyen erősnek tűnt ez a ninja- vagy talán szamuráj,
nincs annyi esze, hogy lecsatolja a mechanikus karomat, vagy valami ütősebb dologgal próbáljon bezárva tartani néhány vékony kötélnél és egy faviskónál. Pedig világosan láthatta, hogy shurrikeneket tudok kilőni a karomból, és semmi jelét nem adtam annak, hogy nincs több. Még nagyon fegyvert sem kell rögtönöznöm majd.
Lehunyom a szemem, és chakrát kezdek vezetni a kötelékbe, hogy meglazítsam eléggé hozzá, hogy kiszabaduljak belőle. Nem pocsékolok természetesen, csak a jobb karom fogva tartó kötelekre figyelek, ha az kiszabadult, egy shurikennel el tudom vágni a többit elég gyorsan. Ezt követően jön persze a nehezebb része: kijutni. A biztosabb de lassabb megoldás az lenne, ha létrehoznék egy klónt a szoba közepén, ami olyan lenne, mintha meg lenne kötözve, és meglepném azt, aki idejön, de ki tudja, kit hívnak ide. Még az is lehet, hogy két-három homokrejteki chunin is eljön értem, és semmi kedvem így hazakerülni. Marad az ajtó zárja, amire rásimítom a kezem, és chakrafonalakat vezetek belé, mintha báb lenne. Egyszerű, csak lassan, óvatosan ki kell nyitnom, és máris szabad vagyok.
Most jön a művelet nehezebbik része: visszaszerezni a felszerelésem. Visszacsukom az ajtót, és halkan, észrevétlenül indulok el. Keresnem kéne egy falusit, kelleni fog egy a dolgaim visszaszerzéséhez. A legjobb az lenne, ha csak megmondanák nekem, hol van, felkapnám, és észrevétlenül eltűnnék, de az túl veszélyes, hogy csak úgy elkezdjek keresgélni. A másik megoldásnál maradok, kéne egy túsz, mondjuk egy gyerek a könnyebb hordozhatóság miatt, és elküldök valakit, hogy hozza vissza nekem a dolgaimat cserébe. Nem egészen etikus, de nem vagyok hős, az érzelmek megtámadása pedig rendkívül hatékony taktika. Rögtön meg is próbálkozok az első házzal, persze csendben.

/Használt technika:
Nawanuke no Jutsu // Szabaduló technika:
Egy rendkívül egyszerű jutsu ennek segítségével képes a ninja kiszabadulni a bonyolultabb csomókból, kötésekből, békjókból a kötelékekbe vezetett chakra irányításával meglazítva, kioldva a csomókat, kötéseket.
Charaszint: 55
Besorolás: D

(Rendben, majd zaklatlak pü-ben, ha szeretnéd. Very Happy)
/
avatar
Areno Shinichi
Játékos

Tartózkodási hely : Úton


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Kedd Márc. 15 2016, 22:05

Mivel megadod magad, egyszerűen megkötöznek, majd egy cellába dugnak. Miután magadra hagynak, azonnal nekikezdesz a szabadulásnak. Könnyedén megszabadulsz a kötelektől, majd az ajtóhoz mész és a záron is könnyen átjutsz. Miután kint vagy, alaposan szétnézel, de nem látsz senkit. Hirtelen viszont újra rossz előérzeted támad. Amikor oldalra nézel, az árnyak rejtekében meglátod a harcost, aki alaposan megizzasztott nem is olyan régen. Épp egy pipát szív, épp akkor fújja ki a füstöt, amikor rá nézel.
- Látom nem könnyű téged bezárni. - szólal meg hűvösen. - Alkut ajánlok, mellyel mindenképp jól jársz. Visszakapod a felszerelésed és szabadon távozol, vagy teljesítesz nekünk egy feladatot. Ha sikeresen teljesíted a feladatot, akkor kapsz pénzt és a ruhádat is lecserélheted. Egyszerű bérgyilkosság lenne, bár a célszemélyt nagyon keményen őrzik. Tudomásom szerint, négy jól képzett testőr védi az illetőt, szóval nem egy könnyű feladat. Mit szólsz? Szeretnél egy kis pénzt, vagy inkább örülsz, ha leléphetsz innen? - mosolyodik el a férfi. A kardja a keze közelében van, szóval nem ajánlatos ujjat húzni vele, láttad már mire képes.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Areno Shinichi on Szer. Márc. 16 2016, 15:37

Akármennyire próbálok odafigyelni, a férfinak megint sikerül meglepnie. Ez elég zavaró, mert igaz ugyan, hogy az Akadémián nem voltam a legjobb nyomkereső és rejtőzködő soha, de úgy tűnik, az a sok vadonban eltöltött éjszaka sem segített sokat. Vagy a fickó egyszerűen ennyire jó.
Meglep, amit mond, úgyhogy le is engedem a félig felemelt karom. Hiába lőném ki rá a megmaradt shurrikenjeimet, valószínűtlen, hogy fegyvertelenül végezni tudok vele. Talán a jelenleginél sokkal jobb bábkészlettel sem menne, nem tudom, hogy lehet olyanok ellen harcolni, akik képesek átvágni a chakrafonalakat. Gyakorlatilag vesztettél, amint a báb hátába kerülnek.
Eleinte úgy vagyok vele, hogy elfogadom az ajánlatát, és eltűnök innen, különösen, hogy a munkában van valami csapdagyanús, de a büszkeségem mégsem engedi, hogy így tegyek. Tényleg érezni akarom újra, hogy képzett shinobi vagyok, nem holmi besurranó tolvaj. Azt hiszem, ez a feladat pont jó lesz hozzá. Talán az, hogy végre közvetlenül is végzek valakivel, segít hátrahagyni azt a rengeteg gyenge pontot.

- Ki az, akit meg kéne ölnöm? És miért?- egyelőre többet nem kérdezek, pedig a legfontosabb kérdés az lenne, hogy miért nem intézi el ő. Ha ez nem is feltétlenül igaz minden téren, most biztosan azt hiszi, hogy jobb nálam, úgyhogy a dolognak kell, hogy legye hátulütője. Persze, ha elvállalom a feladatot, és visszaadják a felszerelésem, még mindig elmehetek következmények nélkül, ha azt mondom, hogy elvállalom.
avatar
Areno Shinichi
Játékos

Tartózkodási hely : Úton


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.