Határmenti falu

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Júl. 14 2014, 23:55

Rikuno
A füst előtört, majd a sziszegő hang érkeztével tudtad, feladatod sikeresen elvégezted. Egy hosszú kígyó kúszott elő, majd Rikunora nézett. A fiú bemutatkozott, így elkerülte a kígyó támadását. Egy újabb pukkanással tűnt el ismét, nem hagyva maga után mást csak csendet. 
- Most, hogy képes vagy megidézni őt, megtanítalak, hogy lehet eme erő még nagyobb bajnoka. Számos technika ismert, amelyek a kígyók mozgását és természetük veszik alapul. A kígyók igen gyorsak, és igen gyorsan képesek irányt változtatni. ismerni kell őket, csupán akkor lehet tökéletesen elsajátítani a Hebi nimpou elemeit. Ezért a szövetség. Idővel kiismered a faj sajátosságait, és ha azt elérted, erőd hatalmassá válik. - a pap ekkor közelebb lépett. Kezét ismét előre emelte, köpenye alól néhány kígyó tört elő. melyek lassan kezdtek kúszni testeden.
- Minél jobban ismered őket, annál élethűbb, ezáltal halálosabb fegyverré válhat a kezedben. A technikához a testeden kívülre kell a chakrad koncentrálnod. A kezeidből kell kinövesztened a megformált kígyókat, majd az ellenfélre irányítanod. A technika a rejtett árnyék kígyó nevet viseli. Egy rejtett támadó technika, amely tökéletes lehet közelharcban. - majd a pap köpenyének mélyébe nyúlt, ahonnan egy kis dobozt vett elő. Kinyitotta, majd egy feketés színű tablettát nyújtott át. 
Ahogy beveszed, érzed, ahogy elárasztja a tested a chakra, talán még soha sem éreztél azelőtt ilyet, a kezed is beleremeg. Feladatod, hogy a felturbózott chakraddal  megalkosd a technikát az imént elmondottak alapján. Térj ki az ötletekre, valamint a megvalósításnál felmerülő problémákra is.


Ayame
Gondolataid máshol jártak. Öltél. Újra vér tapadt kezedhez. lemoshatatlan vér, amely megjelölt téged, a kezed, a szíved. Új világ kapujában állsz, majd belépsz, ahogy elfogadod az előtted állót mentorodnak. A férfira, kinek hideg szíve életek százait vették már el. te mégis benne látod a lehetőséget, az utat, hogy erőssé válj. 
- Haboztál. Már rég elvágták volna a torkod, ha élesben ment volna. Nem válogathatsz, nem várhatsz. Ha valaki az életedre akar törni, akkor azt meg kell ölnöd, mielőtt ő tenné meg. Azonban...számodra az ölés másodlagos. A te feladatod, hogy begyógyítsd a sebeket, melyet a világ fog okozni az ellene vívott harcban. Gyógyítóként a feladatod talán még nehezebb is lesz, mint a másik teremben lévő társadé, Rikunoé. Ő csupán ölni fog. Harcolni a hitért, harcolni a győzelemért, a hatalomért, az erőért. Neked óvnod kell őt, védelmezned mások életét. Óvnod kell mások és a saját életed. Ez lesz a feladatod. Most pedig...támadj rám! - parancsolta a férfi, kinek rémisztő tekintete beleégeti magát az ember lelkébe, nem felejti el többé.
Itanashi a támadásaid elől könnyedén hajol egyik irányból a másikba, hihetetlenül könnyedén helyezi testsúlyát egyik lááról a másikra, eltalálni nem igazán tudod. De vajon hogy csinálhatja?
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Vas. Júl. 20 2014, 15:48

Madara
A komoly és kitartó munka ismételten a javamra szolgált, és sikeresen eltudtam sajátítani az idézést. A kígyó azonban nem maradt sokáig, bemutatkozásom után már el is tűnt.
Ekkor Itanashi ismételten elém állt, és kérésemnek eleget téve bemutatta a kívánt technikát.
 Ahhoz, hogy minél több Hebi jutsut el tudjak sajátítani, teljes mértékben meg kell ismernem a kígyókat biológiailag, mind fajilag. Ezért is volt annyira fontos a szövetség, valamint az idéző technika elsajátítása.  
Majd a pap közelebb lépett hozzám és kezét magasba emelte. Köpenye alól ismételten kígyók törtek elő, és pillanatok alatt már rajtam kúsztak.
Minél jobban ismerem őket, annál jobban tudom őket irányítani, és ez által még nagyobb erőre tehetek szert.
Ennek a technikának a lényege, hogy a chakrát, a testen kívül kell koncentrálni, majd a kezeimből kell kinövesztenem a megformált kígyókat, és úgy kell az ellenfélre irányítanom.
Ezt követően Itanashi zsebeiből egy sötét színű dobozt vett elő, majd onnan egy kis fekete tablettát nyújtott át. A kis kapszulát nyomban kikaptam a kezéből, majd a számba vettem.
A kis tabletta hatására, testemet csak úgy elárasztotta a chakra, és úgy éreztem magamat, mint aki, vagy két napon át csak aludt. Az elmúlt kemény hónapot és azt a sok tanulást még mindig nem hevertem ki, de ettől a szertől, mintha újult erővel állnék neki az újabb tanulásnak.
 Az erőm és chakrakészletem ismételten 100%-on, sőt mintha kicsivel több energiám is lenne, mint a kezdetekkor.
A tabletta bevétele után kicsit hátrébb álltam, majd elkezdtem gyakorolni a technikát.
A felturbózott chakrámnak köszönhetően, reméltem, hogy könnyebben el tudom sajátítani ezt az új technikát.  Amint elkezdtem koncentrálni a chakrát, kivételes módon, most a testen kívülre, vártam, hogy a kígyók szó szerint kinőjenek a kezeimből. Azonban a fél perces koncentráció ellenére mégsem történt semmi változás, így újra hozzáláttam az egésznek. Ismételten erős koncentrálásba kezdtem, majd a megfelelő chakra mennyiség után, igen fura érzés ment végig a kezeimben. 
Úgy éreztem, mintha valami mozogna eme végtagokban, és ki akarna törni, de nem kellet sokat várnom és két kicsit kígyónak a feje bukkant fel, bal köpenyem alól, majd pillanatok alatt, a jobb oldalamon is megjelent kettő hasonló méretű, amint a fejűkkel előbújtak, hirtelen lekúsztak a földre, majd gyors sebességgel, már el is tűntek. Méretük, nem volt több 30-40cm-nél, és számuk is nagyon kevés volt, szóval még messze vagyok a céltól. Az is csoda, hogy máris, kézzel fogható dolgot tudtam létrehozni, szerintem ez a kapszulának köszönhető.
A következő órák a gyakorlással teltek el. Megpróbáltam elsőnek a kígyók létszámát megsokszorozni, ami a beleadott chakra mennyiségtől sikerült is.  Az eleinte létrehozott négy kígyónak a számát sikerült hatra emelni, azonban méretük még nem igen változott.  
A következő feladatom, az volt, hogy ezen változtassak. Úgy éreztem, hogy a méret növelése, is a chakra koncentrálásba rejlik. Hatalmas szerencsém volt, hogy Itanashitól megkaptam, azt  pirulát, és újra 100%-on gyakorolhatok, így nem kell attól félnem, hogy megsérülnék, sőt talán még többet is tudnák nyújtani a kívántnál.
Ismételten erős koncentrálásba kezdtem, és megpróbáltam ez által növelni a kígyók méretét.
 Ez pár gyakorlást követően, már sikerült is, és méretük 30cm helyett 40, majd 50 cm-re gyarapodott. 
Annak ellenére, hogy két óra alatt sikerült, előhívnom nyolc kígyót, egyik karomból négyet és a másikból is, és a méretük meghaladták a 60cm-ert, nem éreztem késznek a techikát. 
A chakra és az energia csak úgy tombolt benne, és úgy éreztem, hogy valamivel fel lehetne még turbózni ezt a technikát.
Ahogy Itanashi is megmondta, a kígyó egy igen különös élőlény. Fő tulajdonságai közé sorolható, a gyorsaság, titokzatosság, rejtelmesség, az erős szorításuk és a persze a harapásuk, ha ezeket esetleg felhasználnám, akkor a technika sokkal hatásosabb és erőteljesebb lenne.
Már az nagy haladás lenne, ha a kígyók nem előkúsznának, hanem egyszerűen kitörnének a kezeimből, és ha nem hat hanem akár egy tucatnyi lenne a számúk, és méretük is hosszabb lenne.
Ezzel a tudattal estem neki ismételten a gyakorlásnak. Ahogy a tervem fel volt állítva, a kivitelezést is egyesével hajtottam végre.
Mivel tudtam, hogy hogyan lehet méretét és a kígyók számát növelni, így azzal kezdtem. Szerencsémre volt még elég chakrám ahhoz, hogy ne ütközzek akadályokba.  Így két óra múlva már a kígyók száma, már a tucatnyit ütötte és méretük is jóval nagyobb volt.
Már csak azt kellet kiviteleznem, hogy a kígyók egyszerűen kitörjenek, a kezeim közöl. Úgy véltem, ha kicsit több chakrát használnák fel már az elején, akkor sikerrel is járnék.
Tehát mielőtt létrehoztam volna a technikát már az elején jóval több chakrát fektette az egészbe, mint eddig, és amint kiejtettem a számon a jutsu nevét, pár kígyó úgy tört ki a köpenyem alól, akár egy vulkán a hegy tetejéről. Tehát ez a chara még mindig kevés. Egyre több és több chakárt áldoztam bele a jutsuba, majd egy óra elteltével, végleg sikerült tejesen elsajátítanom eme jutsut.
 

A nap végére nagyon elfáradtam, és tudtam, hogy most már tényleg pihennem kell, ha csak nem akarok elájulni. Úgy érzem, hogy ezekkel a technikákkal és ez elmúlt, hónap kő kemény edzésével végre készen állok egy komolyabb kalandra, Itanashi oldalán.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Júl. 21 2014, 16:42

Tanulásod siker övezte, büszke lehettél magadra. Akaratod, valamint kis részben a tablettáknak is köszönhetően egyre erősebbé válsz. 
- Rikuno, most van egy kis elintéznivalóm, addig maradj a falakon belül, vagy ha el is mész, ne feledd, hogy ki vagy és hogy honnan jöttél. Az utcán járók nem ismerik fel a szökött shinobit, ha megfelelő az álruhája, de óvatosnak kell lenned, nem tudhatod, ki vadászik épp a fejedre. A rabokat ellenőrizd le. - azzal a pap eltűnt.

A Hozukijoban teszel egy kört,  mit csinálsz odabenn. A fogda részben sétálva hallhatod, ahogy két rab beszélget egymással, valamit titkolnak. Pisszegnek és suttognak. Kérdezni őket szinte felesleges, hisz a válasza ez lesz,
- Rohadj meg, nem mondok semmit neked, te kis taknyos. - ha erre azonban egyéb módszerekhez folyamodsz és netalán megpróbálod kiszedni belőlük a titkot, akkor az egyikük megemlít az erdőben egy kis bázist. Nem tudja pontosan hol van, és hogy mit őriznek ott, mégis - Nagy kincsek - lapulnak a falak között. A fickó elárulta, hogy van a városban egy kis fogadós, Hayate. Ő tudja a hely pontos koordinátáit. A fogadót a város szélén találod.
Amennyiben szeretnéd kideríteni, miről is beszélt a két fogoly, akkor indulj és keresd fel az említett fogadóst. 

A postban térj ki a rab első reakciójára, majd az azt követő tetteidre. Azonban figyelmesen válogasd meg lépéseid, ha megölsz egy rabot is, Itanashival kell szembenézned. ha a városba menet valaki felismer, akkor a helyi különleges egységekkel és fejvadászokkal kell megmérkőzz. Ezért jól fontold meg mit teszel. A fogadó felkutatásáig írd meg a postod, ötletelj, kérdezősködj, ám mindent csinálj úgy, hogy biztos ne csússz el.
A tanulásért és a szép postokért + 8 Chakrat írhatsz fel, valamint a technikát magát Smile Folytatás ide
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Hikari Ayame on Pént. Okt. 24 2014, 13:14

Madara

Nem viccből választottam ezt az utat. Rögös, és meredek, mintha a világ legmagasabb hegyére próbálnám feltornászni magamat... Lábak nélkül, esetleg. Mikor úgy döntöttem, hogy szanitéc szeretnék lenni - mi több, akarok! -, és a konohai könyvtár már megsárgult lapú orvosi könyveibe temetkeztem, tudtam: emberek élete fog függeni tőlem. Mintha maga lennék az akasztófa, és néha rám függesztenének egy-egy embert. Nem sejtettem ugyan, hogy én magam is ölni fogok. Azt hiszem ezt senki sem sejti. Senki olyan nem sejti, mint én. Vagy... van egyáltalán bárki a világon, aki olyan mint én? Egyáltalán én milyen vagyok?
Válaszokért indultam el a könyvtárba, válaszokért kezdtem hegyet mászni, és kétszer annyi kérdés merült fel bennem. Az elmúlt napokban több könny hagyta el a szememet, mint az elmúlt tizenhat évben bármikor. És annyi vagy kevesebb szó hagyta el a számat, mint amennyi régi életem egyetlen napjának fél órája alatt. Megkukultam, és elvéreztem. Olyasvalaki lettem, aki elvesztette a fonalat a válaszai felkutatása közben, és megrökönyödve ácsorgok felgyülemlő kérdéseim undorító kavalkádjában. A kezemről pedig friss vér csöpög. Sírni akarok. Hetekkel ezelőtt azt mondtam volna, hogy akik sírnak, azok gyengék. De valójában azért akarok sírni, mert az elvonja a figyelmemet arról, hogy lassacskán, de folyamatosan vérzek legbelül. Jobb elsírni magad, mint elvérezni.
Az ölés másodlagos.
Másodlagos! Másodlagos? Mi? Mikor lettem én olyasvalaki, akinek az ölés egyáltalán "valahányodlagos" lett? De mint mondtam, meg vagyok kukulva. Szóval csak csöndben hallgatom a sorsomat. Azt a sorsot, amit én választottam. Igaz ami igaz, visszatekerném az időt, oda a régi szép napjaimhoz, amik végtelenül bonyolultnak tűnnek, pedig ostoba voltam lebecsülni őket, de amíg erre nincsen lehetőségem - és nem is lesz, nem fogom tündérmesékkel áltatni magamat -, addig csak két út maradt számomra: halál, vagy élet. És én túl akarok élni. Mert ha valaki nem becsüli az életét, akkor a halál sem jelenthet semmit számára. Én nem akarok ilyenné válni. Én becsülni akarom az életet, és a halált is, én becsülni akarom a megadatott perceket, az elveszett emberek életét, és az újszülöttekét is. Mert valójában tudom, hogy mindez, ami körülöttem van, felbecsülhetetlenül gyönyörű. Életeket vesznek el, és életeket adnak másoknak. Gyönyörű, metaforikus. Miért érzek mégis vas ízt a számban? Miért fáj vértócsában, vörös masszában ácsorogni? A valóság gyönyörűségétől felfordul a gyomrom, de becsülnöm kell az életet. Amíg ezt becsülöm, addig a halált is, és amíg a halált is, addig nem kell félnem tőle. Nem mintha félnék tőle. Van egy olyan érzésem, hogy Itanashi-n kívül semmitől nem fogok már félni a világon. Pontosítok: Itanashi-n és az ölésen kívül.
Itanashi szavait mérlegelem, rágcsálom, mintha egy íztelen rágógumi volna, majd nagyot nyelek és a kézfejeimet magam elé emelem. Remegnek. Még mindig remegnek, amióta elvettem az emberek életét.
- Akkor a tiéd vagyok. Gyógyítok érted. Ölök érted. - A remegő kezeimet bámulom. - De ha egyszer ölés után nem remegnek a kezeim, akkor befejezem. Engem ez fog megkülönböztetni a gyilkosoktól. Hogy remeg a kezem, miután elvettem egy életet. - Én nem vagyok a halál, én nem fogom csak úgy elvenni az emberek életét, bűntudat, félelem, és rettegés nélkül. A kezeim önkéntelenül remegnek, akárhányszor a gyilkolásra gondolok, akárhányszor meg is teszem. Ez egy jel, az én jelem. Annak a jele, hogy önmagam vagyok. Ha egyszer abbamarad, új utat kell választanom. Lehet, hogy nehezebbet, lehet hogy könnyebbet, de mindenképpen olyat, ahol én irányítom önmagamat, mert önmagam vagyok.
- Igenis! - bólintok kurtán, majd minden habozás nélkül kapok a nemrég még élő, ártatlan áldozatom fegyveréért - csak hogy lássa, tanultam az előbbi hibám egyikéből -, és egy hatalmas lökettel nekiindulok az előttem ácsorgó férfinak, nem törődve azzal, hogy még mindig feláll a szőr a hátamon, ha csak rágondolok. Pedig... Pedig nincs is szőr a hátamon.
Úgy érzem magamat, mint egy kiscsoportos óvodás, aki próbál felzárkózni a nála milliószor ügyesebb már iskoláshoz, minden remény nélkül. Bármilyen gyorsan mozdulok, bármennyire próbálok kiszámíthatatlan lenni - ami azt illeti, néha magam sem számítok egy-egy támadásomra -, bármennyire is erőlködök, nem találom el. Egyszer sem. Úgy repül el mellette a shuriken záporom, úgy döföm folyamatosan a levegőbe a kunait, úgy repked mellette az öklöm csak a levegőt súrolva, mintha vak lennék, és egy legyet próbálnék eltalálni kis baltával három kilométeres távolságból. Feldühít. Lélekszakadva a földre érkezem, újabb sikertelen ugrabugrálást követően. Érzem, hogy ég az arcom. Nem tudom mitől: a dühtől, azért mert már ennyire kimelegedtem, vagy azért mert ég a pofám, hogy képtelen vagyok megkarcolni egy embert egy rohadt kunai-al. Talán egy kicsit mindhárom benne van a pakliban. De egy biztos, a legelső opció mindenképpen létfontosságú szerepet tölt be. Erőlködő hangon felbőgök, miközben ismét nekilendülök, hogy újra próbálkozzak. Meg fogom érinteni. Meg fogom sebezni. Csak még, csak még, csak még egyszer hadd próbáljam meg.
Fújj. A sikertelenségnek elkeserítő íze van. Utálom. Jobban utálom, mint a brokkolit. Pedig a brokkolit nagyon durván utálom.
- Na... Na... na jó... - lihegek, mint aki most szült meg egymás után öt elefántot -... maga csal. Tudom, hogy csal. Hogy csinálja? - Nem vagyok jutsu-enciklopédia, de ennek a dolognak most gyanúsan taijutsu szaga van.
avatar
Hikari Ayame
Játékos

Tartózkodási hely : valahol elvesztem


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Okt. 28 2014, 23:37

Vöröslő fejjel görnyedsz a magas férfi előtt. Lihegsz, fáradt vagy. De nem adod fel. Dühöd hajt téged,a  vágy, hogy csak egyszer megérinthesd a férfit, hogy egyszer fájdalmat tudj okozni az egyetlennek, aki félelmet kelt benned. Csak egyszer.
- Tehát. ha nem fog remegni többé a kezed, felhagysz az új élettel? - kérdezi a pap, miközben újabb csapás elől hajol el. - És mond, mégis mit fogsz magaddal kezdeni, Ayame? Az, aki fél ölni, nem képes megóvni magát, nem képes változtatni a világon. Csak ha ez az utolsó lehetőség. Márpedig az élet és a halál nem lehetőségek sokasága, hanem biztos folyamat. A kérdés, mikor váltja egyik a másikat? Az, aki nem képes rezzenéstelenül kioltani egy életet, az, aki vacillál, mikor cselekedni kell, annak túl korán fog elkövetkezni a változás. Mert a másik nem fog várni. Az ellenfél nem ül, és vár, mikor leszel elég bátor ahhoz, hogy megtedd, ha ő hamarabb megteheti, ezzel védve saját életét. - Itanashi még egyszer elhajol, majd a lány mellett kiegyenesedik, majd egy ujjával összpontosítva löki meg a lendületét elvesztő lány tarkóját, melynek következtében a földre esik. 
- Ha pedig nem tudsz azonnal cselekedni, az első ellenfeled, aki rájön erre, meg fog ölni.
A pap hátrált, megvárta, hogy felkelj. 
- Azonban, mint mondtam, a te feladatod, hogy gyógyítsd azokat, akik támogatják küldetésünket. Az orvosok nehéz helyzetben vannak, egy harcot tekintve. Másokat kell védeniük, ilyenkor azonban nincs idő saját maguk megvédésére. Egy olyan technikát tanítok most neked, mellyel képes lehetsz elkerülni a támadásokat. A technika neve a Hagane Mamori, az Acél védelem. A technika lényege, hogy a chakrad szétosztva a testedben, felgyorsítsd a mozdulataid, élesítve érzékeid és reflexed, képes legyél elkerülni a támadásokat


A gyakorlás
Egy nagy terembe tértek be, a falon fáklyák hada áll, biztosítva kellő mennyiségű fényt.
Itanashi még egyszer elmondja  a technika lényegét, majd ad némi időt a koncentrációra. Ezután földklónokat alkot meg, melyek egyesével rontanak rád. A feladatod, hogy az első csapásokat elkerüld és azonnal ellentámadásba lendülj, mégpedig egy azonnali, végzetes csapással. Ha a klónok nem jelentenek számodra kihívást, a pap fegyverek tömkelegével kezd téged dobálni. A fekete pengék, melyekkel a pap operál, élesek és valódiak. Könnyen felszakíthatják a húst, roncsolhatnak. A feladatod a tanulás végére már ismerős lehet, juss el a paphoz anélkül, hogy ő hozzád érne, bármilyen módon. Ha képes vagy a szférájába férkőzni, győztél. Addig azonban sok gyakorlás, sebesülés, és ötletelésre van szükség. Valamint négy, szépséges súlyra, kettő a kezedre, és kettő a lábadra. A tanulásod elején ezekkel kell edzened, csak akkor veheted le őket, ha már tökéletesek a mozdulataid. A próbálkozásokat, sérüléseket és megoldási utakat rád bízom, légy kreatív, légy hű karakteredhez, légy Ayame ^^. Az edzés ideje nem csupán egyetlen napból állhat, sőt, ajánlott egy hosszú hétvégét kivenned a gyakorlásra. Ide mehet a következő köröd.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Chen on Pént. Május 15 2015, 00:25

//Új nap borzalmai//

Öntudatra ébredsz, nem a legkellemesebb formában. Első érzés mi eljut agyadig, az izomfájdalom. Végighasítja tested minden sejtjét sikítani tudnál, ha maga a torkod nem hasonlítana a legszárazabb kősivatagra. Éles fény hasít szemedbe, milliméterről-milliméterre nyitod egyre jobban ki, míg már fizikai fájdalmat okoz a napfény, mely arcodba vág. A nap állásából látod dél körül járhat. Azt már tudod, hogy a nap hol áll, de azt már nem hogy te hol vagy.
Még vagy tíz perc kell, mire fel tudsz ülni, úgy szuszogsz mintha napok óta csak edzettél volna. A fejed kóvályog, a tested sajog, és a gyomrod is tudtodra adja rég volt már utoljára etetve. Körülötted élőlényt nem látsz. Csak pár kiégett épületet, melynek eredeti rendeltetését már nem tudod megállapítani. Ahogy felállsz, érzel a lábadon valami furcsát egy mély vágás nyoma az, mi már félig gyógyult állapotban van, közben azt sem tudod honnan is szerezhetted. Csak pár lépést kell megtenned, az izmaid máris bejáratódnak, és könnyedén veszed a levegőt is. Úgy látszik hozzá vagy szokva a spártai életvitelhez.
A rejtély csak továbbra is megmaradt, mit keres itt, hogyan kerültél ide? Lassan tudatosul benned kevés emléked van az utóbbi időkről, sőt úgy látszik a hosszú távú memóriád is megtréfál. Nincs mire visszaemlékezned, nem tudod honnan jöttél, mi történt veled. Villámként csap beléd, egy hihetetlen, és mégis rémítő gondolat, azt sem tudod ki vagy te. Tudat alatt egy név formálódik, mi a szívedből tör elő, de minduntalan mikor elő akarod hozni remegés fog el. Az ősi félelem az, mi az emlékezéstől megfoszt. A tested tudja mi a jó neked, és az agyad tudja mit kell elfelejtened. Talán ezért nem tudod ki vagy, talán valaki őrült játékot játszik veled, még nem tudod...
avatar
Chen
Játékos

Tartózkodási hely : Az országút, és a színpad között félúton


Adatlap
Szint: C
Rang: Előadóművész
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Anso Saniko on Szomb. Május 16 2015, 00:04

~Hol a francba vagyok.~ Dörzsölte homlokát a földről feltápászkodó fiú. Ám a felállás nem ment olyan könnyen. Még mindig szédül és a teste minden porcikája tiltakozik a mozgás ellen. Beletelik némi időbe, míg összeszorított fogakkal ráveszi magát a feltápászkodásra de végül csak sikerül neki. Lábán gyógyulófélben lévő seb található amit egy percig értetlenül néz, majd botladozva elindul, bár maga sem tudja hova. Minél több lépét tesz meg annál jobban kezd helyrerázódni. A feje kezd kitisztulni és az izmai is egyre kevésbé tiltakoznak. Most hogy már talpon van és kicsit magához is tért, most jön csak a neheze. ~Mit csinálok én itt... és egész pontosan ki is az az én.~ Szörnyű villámcsapásként tör rá a felismerés, hogy nem tudja. Semmit sem tud. Végigtapogatja a testét, kalapját hátha valami segít ám azon kívül, hogy undorítónak vélt vörös ruhája elborzasztja semmivel nem kerül előrébb.
- Hahó! Valaki segítsen! Hallanak engem?- Kiált a levegőbe hátha valaki reagál, majd újra elkezdi átkutatni magát. Ki tudja milyen felszerelés irat vagy bármi egyéb lehet nála.

//Rád bízom mit talál magánál, de ha az adatlapon lévő cuccai nincsenek nála akkor pls azokat szerezzük valahogy vissza Very Happy//
avatar
Anso Saniko
Játékos

Taijutsu Pontok : 20 + ?


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 438

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Chen on Kedd Május 19 2015, 21:23

Erőlteted vizenyős szemeidet, és bármit is látsz nem hiszen neki. Vérvörös ruhád nincs rajtad. A kalapod sincs nálad, sőt ami azt illeti eléggé lengén vagy öltözve. Egy buggyos kopott nadrág, valamint egy szakadt pólón kívül nem viselsz semmit. A porréteg rajtuk azt mutatja már több napja, sőt hete is volt már annak, hogy ruhát váltottál. A szagod alapján bizonyosan így van.
Ahogy érzékeid egyre jobban fogják fel a körülötted lévő világot, úgy dereng fel a világ előtted. Füledet megcsapja a neszezés. Valaki mozog az épületek között. Üres utcák visszhangzanak, a falak visszaverik a hangokat. A szemed sarkában hirtelen meglátsz egy árnyat, ahogy elsuhan. Nem tudod kivenni teljesen, nem lehetett nagyobb mint egy ember, de ezt csak feltételezni tudod. Túl gyors volt, ahogy élesednek az érzékeid, úgy tudod egyre jobban merre is halad. A következő ház sarkánál felbukkan, és most már ki tudod venni a kontúrját. Egy mély vörös kontúrt, egy elnyújtott árnyat, mi nem magasabb mint másfél méter. Talán szörny, vagy ninjuu, ha szerencséd van. Ennél rosszabbra most nem tudsz gondolni. Érzékszerveid már majd százszázalékosan működnek, de az agyad még félüzemben sincs. 
Mire teljesen kitisztulna a világ előtted, az árnyalak már el is tűnt. Láttad merre tartott, de az nem láttad hova tűnt el. A világ ismerős neked, de most mégis oly távoli. Az elméden felhő telepedett meg, akár egy kényelmes dunyha mi az ágyban tart, és tudod kint sokkal rosszabb lenne neked, ezért mintha csak a saját akaratodból maradnál benne.
avatar
Chen
Játékos

Tartózkodási hely : Az országút, és a színpad között félúton


Adatlap
Szint: C
Rang: Előadóművész
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Anso Saniko on Hétf. Május 25 2015, 11:52

A kiáltásra senki nem felelt, ám nem csak ez volt a zavaró. Ahogy Anso magát szemlélte, valahogy nem érezte jól magát a bőrében. Mintha valami más lenne. Lehet csak elfeledett hacukája hiányzott, vagy csak szimplán az emlékezett kiesés egy tünete ez is. Lassan kezdett helyre rázódni, bár az hogy már képes mozogni és a látása is tisztább még édes kevés egy olyan embernek aki nem emlékszik semmire. A közeli kihalt utcákat neszezés hangja járta át. Hősünk szeme sarkából egy pillanatra látni vélt egy piros valamit, ami szinte rögtön el is tűnt. Újabb hang, majd a rejtélyes alak ismét eltűnt, de Anso látta merre fele. Teste szinte ösztönösen kezdett mozgásba, ahogy futásnak eredt a piros valami után. Ha emlékei meglennének, bizonyára nem kiált utána, viszont ezek hiányában nincs meg a kellő óvatosság.
- Hé ne menj el! Segíts!- Ki tudja szavait meg hallják e? Az is kérdés még, hogy egyáltalán emberről van e szó. Ezek viszont most mind nem számítanak. Végre van valami a közelben, ami talán segít rájönni, hogy ki is ő és mi is ő. Ha csak egy állatott üldöz akkor sem jár rosszabbul, mintha magányosan gubbasztana. Futás közben még azért végigtapogatja zsebeit, ruháját, haját, mindenét hátha talál valamit. Nem tudja miért érzi így magát, de biztos benne, hogy fontos emlékeznie. Mármint azon felül is, hogy elég gáz semmit sem tudni, úgy érzi másoknak is fontos, hogy emlékezzen és fontos dolga van.
Ha esetleg talál magánál bármi fegyvert akkor azzal üldözi tovább a piros alakot, ha nincs és harcra kerülne a sor a pusztakezes próbálkozik megvédeni magát.
avatar
Anso Saniko
Játékos

Taijutsu Pontok : 20 + ?


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 438

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Chen on Vas. Jún. 07 2015, 22:41

Epesárga nap rajzolja meg árnyékodat. Mozgásra bírod végtagjaidat, az megerőltető futás pillanatok alatt elveszi az összes energiádat. Lihegsz mint egy kezdő genin, úgy izzadsz, mint egy vízfejű Kirigakurei. A szádat valami rekedtes kiáltás hagyja el, a célnak megfelel, még te is ki érted belőle amit felhős agyadban megformáltál.
Válasz nem jön vissza, csak a házakról visszaverődő visszhang az, amit meggyötört tested minden pólusát borzolja. Vérvörös szemeid alig bírják felfogni a látványt, a sarkon túl egy alvilági szörny az mi visszabámul rád. Csak rá kell nézned a két fejére, hogy émelygés jöjjön rád. Talán egy fejjel magasabb lehet nálad, talán még egy kicsivel több is. Szutykos alig emberire hasonlító fej foglalja el a csúcsát a testnek. Alatta köpenyed, miből még egy ocsmány nyúlvány kandikál ki gyomor tájékról. Egy második fej, egy szemmel, és széles szájjal. Kerek vakítóan fehér fogak kandikálnak ki a nyálfolyamot indító szájból. Őrült szemek mérnek végig, valami embertelen magas sikoly hagyja el a szörny torkát, majd mintha a végtagok nem is egy lényhez tartoznának, lassan megindulnak feléd. A kezek csápokként csapnak fel, újra és újra, minden egyes szívdobbanásnyi idővel közelebb kerülve napcserzett testedhez.
avatar
Chen
Játékos

Tartózkodási hely : Az országút, és a színpad között félúton


Adatlap
Szint: C
Rang: Előadóművész
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Anso Saniko on Kedd Jún. 09 2015, 15:21

Bizonyára ha Anso az emlékei birtokában lett volna, elég magabiztosan ment volna a szörny felé. Lehet, hogy még egy genjutsu feloldással is megpróbálkozott volna, csak hogy jobban el tudja hinni amit lát. S ha szeme nem csalta meg akkor minden bizonnyal valami frappáns támadással üdvözölte volna a szörnyet. Ám ezek hiányában igen kérdéses volt a sorsa. Nem igazán volt csúcs formában és arra sem volt tippje mit tegyen. Azt persze még ő is felfogta, hogy nagy eséllyel ez a lény nem annyira barátságos, de hát akkor mit is tehetne. Ahogy a csáp szerű kezek lassan elé indulnak, pár lépést hátrál és ügyesen megbotlik egy fa gyökerében. Még nem az igazi az egyensúlya így hamar elterül, a testét rendesen beverve. Ha genjutsu áldozata lett ez a fájdalom minden bizonnyal kizökkenti őt az állapotából. Azonban ha a lény még mindig felé akkor gyorsan a földön fekve keres valami harci alkalmatosságot. Legyen az egy élesebb kavics egy erősebb ág vagy bármi amivel védheti magát. Ha sikerül ilyet találnia feláll és vár. Nem akarja ő kezdeményezni a harcot, hisz ha nem bőszíti fel ezt a valamit, hátha tovább megy. Azonban ha a lény megtámadja akkor legjobb tudása szerint védi magát és kezd ellentámadásba. ~Ezt nem hiszem el? Talán meghaltam és ez egy pokol béli démon? De miért juthattam ide? Mit tettem? Miért nem emlékszem?~ A fájdalom belenyilallt a fejébe a gondolatok hatására, és érezte, hogy a tehetetlenség érzése mellet valami új dolog is kezd eluralkodni rajta. Ez nem más volt mint a düh és a harag. Egyszeriben mindent utált, mert nem tudott semmit. Ám ennek hatására a félelme eltűnt, és mintha a feje is tisztult volna. Egy dolgot akart csak élni... és ha kell akkor ezért pusztítani.
avatar
Anso Saniko
Játékos

Taijutsu Pontok : 20 + ?


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 438

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Chen on Szer. Jún. 10 2015, 23:12

A harag átjárja agyadat, a vörös köd leszáll, és már nem tudsz másra gondolni, mint az előtted magasodó förmedvényre. Az alakja homályos, a mozgása gyorsul ahogy egyre közelebb kerül hozzád. A világ egy pillanatra kifordul a helyéről, de csak egy pillanat az egész. Az izzadság csepp elhagyja álladat, és mielőtt még földet érne, megtörténik az elképzelhetetlen.
A förmedvény rémálomba illő hangok következtében kettéválik. A felső teste vörös kabátoddal földre kezeire érkezik, míg a "lábasfej" kissé tétován tesz még két lépést feléd. Hogy az utolsó pillanatban ketté váljanak, és elhaladjanak melletted. Szemmel szinte követhetetlen gyorsasággal mozognak, és már el is tűnnének a periférián. A látásod nem teljesen tiszta, de azt észreveszed, hogy nem ezek az egyedüli lények. Épületek tetején, házak sarkaiban, az árnyékok között jelennek meg. Két szívdobbanásnyi idő sem kell hozzá hogy meg tudd saccolni a számukat mi több tucatra rúg, valamint azt is hogy körül vagy véve.
Talán egy nem túl rafinált csapdába szaladtál bele, vagy a szerencsétlenséged hozta ezt így. A világ nem látott arcát mutatja feléd, miben sötét megkeseredett lények törhetnek életedre. Még nem tettek fenyegető mozdulatot, de talán nem is kellene megvárni. A halál minden időben nindzsára leselkedik, ez a shinobik útja, így élik életüket, így halnak meg.
avatar
Chen
Játékos

Tartózkodási hely : Az országút, és a színpad között félúton


Adatlap
Szint: C
Rang: Előadóművész
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Anso Saniko on Csüt. Jún. 11 2015, 16:28

Furcsa események következtek, amik annyira meglepték hősünket, hogy a meglepettség hatására még a dühe is elpárolgott. A lény kiről azt hitte, neki ront hirtelen felé futva ketté vált és hihetetlen tempóban elhaladt mellette ám kárt nem tett benne. Tétován előre lépet párat egy bottal a kezében, és próbálta megemészteni a látottakat. Az a helyzet, hogy az amúgy is zavaros fejében sehogy nem akart rend teremtődni. Két dolgot tudott csak biztosan. Több ilyen lény is itt van a közelben és körbe vették. Bár a belső kis harang veszélyre hívta fel a figyelmét, az mindenesetre érdekes volt, hogy eddig nem támadták meg. Még mindig azon az elven, volt, hogy ő nem kezdeményezi az összecsapást. Az egyik ujját megharapta, hogy vajon a fájdalom bele hasít e vagy csupáncsak álmodik, majd elhatározásra jutott. Annak semmi értelme sincs hacsak egy helyben áll és vár. Ha bántani akarják akkor túlerejűk , és az ő gyengesége elegendő ahhoz, hogy fölé kerekedjenek. Bár persze azért csak harc árán ölhetik meg. Viszont amíg nem támadnak addig ő sem tesz ellenük semmit. Ezen elhatározás gondolatmenetén, botjával a kezében elindult egyenesen. Bár nem tudta még lábai majd hova vezetik, egyenlőre csak haladni akart tovább, hogy egy embert találhasson aki majd segít neki.
avatar
Anso Saniko
Játékos

Taijutsu Pontok : 20 + ?


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 438

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Chen on Szomb. Jún. 13 2015, 13:06

Ahogy észrevetted, nem támadnak rád csak árnyékukat látod ahogy a periférián kívül mozognak. Senki sem akar a szemeid elé kerülni, és nem is konfrontálódnak veled. Míg a városka széléig nem jutsz, ami kissé vicces kifejezés, mivel csak három romos házat kell elhagynod. Igaz nem látod őket, de az ösztöneid megmondják neked, hogy egyre többen vannak. Lassan már csak számukkal is komoly fenyegetést jelenthetnek rád.
Azonban a menekülési útvonaladat elállja valaki. Egy igen csak ismerős széles karimájú vérvörös kalap van a fején. Lassan kisétál a ház sarka mögül, és megáll előtted az "utca" közepén. A mérete ha túl van az egy méteren, és ekkor jössz rá, zavaros agyad tisztul annyira, hogy észrevedd ez csak egy gyerek. És akik körül vesznek nagy valószínűséggel azok is. A szörny mit annak hittél, pedig csak két gyerek volt a saját kabátodban.
- Felnőtt! Felnőtt!! Mit keresel a városunkban? Mit keresel a gyerekek városában? Nem szabadna itt lenned! - Motyogja először maga elé, majd egyre hangosabban, ahogy az őrület elhatalmasodik rajta. A szemei már nem tiszták, talán már nem is téged lát, csak egy ellenséget benned. A fiú ha a tizennégyet betölthette, és ahogy a szavak elhagyják ajkait, megborzongsz az elemi gyűlöletüktől. Csak pár szívdobbanásnyi ideig tartott a dolog, de tudod támadni fog. Artikulátlan kiáltás hagyja el torkát,.

Ész nélkül ront neked, nem tudod mire vélni a dolgot, de már nem is számít talán. A gyerek furcsa kézmozdulatokat tesz, amitől a szemeid előtt elmosódik minden. A fiúból már hármat látsz, és mintha csak a megvilágosodás ajtaja nyúlt volna ki elmédben. Egy ninjutsu a bunshin no jutsu. Elemi erővel hasítanak beléd az emlékek, genin korodból, mikor még te is a hasonló egyszerűbb technikákkal próbálkoztál. (Most már használatod az összes alap jutsut, ami fel van tüntetve az adatlapodon) 
Három oldalról támad, nem tudod melyik az igazi, és melyik az a hamis. A fejvesztett támadás következtében talán elég bátorságot gyűjtött a többi suhanc, vagy csak mindannyian ugyanabban az elmebetegségben szenvednek, de közelebb jönnek. Vagy három tucatnyian vannak, vegyesen fiúk, lányok, hat évestől egészen a tizenöt évesig. Fenyegetően közelednek, már amennyire fenyegetőek lehetnek a gyerekek. Testük vékony, hasuk beesett, arcuk csont sovány, a szemeik feketék, és vért akarnak. Bármilyen bajban is vannak, most te iszod meg látszólag a levét.
avatar
Chen
Játékos

Tartózkodási hely : Az országút, és a színpad között félúton


Adatlap
Szint: C
Rang: Előadóművész
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Anso Saniko on Hétf. Jún. 15 2015, 08:52

Lassan a helyére kerültek a kirakós darabjai. Míg hősünk távozni készült egy kölyök az útját állta. Egyértelműen nem volt egyedül, nem kevés társa figyelte még Anso-t különböző helyekről. Nehéz volt megítélni mi baja lehet a gyerekeknek, de az biztosnak tűnt, hogy ők sincsenek a toppon. Legalább is szellemi szinten.
- Gyerekek városa? Én csak keresek valami fontosat.- Motyogta maga elé míg a kölyök őrülete elhatalmasodott, és pár klón társaságában rá nem rontott. A támadás előhívta Anso pár elfeledett emlékét. Nem csak az alap technikáira és az akadémiai éveire emlékezett hirtelen, de egy ugyanilyen fontos dolgot tudott meg magáról. Van otthona. Ha csúcsformában lett volna akkor egy ilyen szintű támadás mit szem ért volna ellene. Hisz könny kiszúrni melyik az igazi és melyik nem. Az ilyen klónoknak nincs tömege, így lépteik nem csapnak zajt, és a lábuk sem hagy nyomot a porban. Furcsa mód úgy döntött nem fogja bántani a gyerekeket, valamiért megesett rajtuk a szíve. A fürge test jutsuval megpróbál, kikerülni a támadási sugarukból, és a transzformáció technikával a saját alakját is megváltoztatni. Pontosan tudta hogy akar kinézni. Úgy mint emlékeiben amikor csak genin volt. Ha sikerrel jár megpróbál észrevétlenül távozni. Ha nem jár sikerrel sajnos kénytelen felvenni a harcot a kölykök ellen, ez esetben csak tai jutsu-s jellegek védekezik.
avatar
Anso Saniko
Játékos

Taijutsu Pontok : 20 + ?


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 438

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Chen on Szer. Jún. 17 2015, 23:45

A hármasikrek neked ugranak, kevéske chakra befektetéssel kikerülöd támadásaikat, és rá is jössz ezáltal melyik az igazi, és melyek a klónok. Ám mielőtt bármit is tehetnél a túlerő, vagy minek is lehetne nevezni harminc habzó szájú kölykök kik csak arra várnak hogy az anyjuk jól elfenekelje őket, utolér. Az első ütéstől csak mosolyra húzódik a szád, egy tizenéves gyereknek nincs még elég ereje hozzá. A koordinálatlan támadások legtöbbjét könnyedén kerülöd, de így is betalál egy-két apró ököl.
Bántani nem akarod őket, még is csak gyerekek, hát védekezel ahogy csak tudsz. Komolyabb kért nem teszel bennük, kevés felhorzsolt bőr, egy betört orr, na meg pár zúzódás, és máris a felét harcképtelenné tetted egy időre. Mire végzel velük a több mint tucatnyi gyerekkel, már a sokadik találatot viszik be neked. Mint valami idegesítő nyavalygós hangyák, pár nem számít, de ahogy egyre több csíp meg úgy kezd feldagadni az arcod.
Menekülni nehézkes lenne, nem tudod magad elég gyorsan távolt tudni mielőtt körülvennének. Mintha mindenütt ott lennének, igaz nem szervezettek, de valami ösztön vezérelheti őket, hogy nem engednek el. A támadások nem lanyhulnak, és már megtörténik az első földre kerülésed is. Mikor a tömegben meglátod a vérvörös kabátod suhogását. Az kölyök hordja kissé nagy neki, de kunai-jaidból egyet biztos megtalált. Legalábbis remegő kezeiben az egyik már ott is virít. A támadások nem lanyhulnak, és talán el fog durvulni a helyzet, ha a többi felszerelésedre is rábukkannak, akkor pedig vér fog folyni, gyerekek vére, a tiéddel keveredve.
avatar
Chen
Játékos

Tartózkodási hely : Az országút, és a színpad között félúton


Adatlap
Szint: C
Rang: Előadóművész
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Anso Saniko on Szer. Jún. 24 2015, 13:30

Hiába, hogy az ellenfelei tudása, és ereje kevesebb volt az övénél, mégis a túlerő hatásosnak bizonyult. A gyenge ütések mik betalál, idővel képesek voltak földre is vinni őt. Majd valami még félelmetesebbet látott. Az ő ruhájába bujt gyermek kezében megcsillant egy kunai kés. Az ő kunai kése. Ez már nemcsak számára, de a többi gyermeknek is veszélyesebb lett. Figyelme nagy részét erre az egyre igyekezett fordítani. Sajnos be kellet látnia, hogy nem kímélheti a gyerekeket. A fürge test jutsuval megpróbál a kunai késes sráchoz jutni és útközben akit csak ér chakrával megerősített ütéssel próbálja harcképtelenné tenni. Amennyire lehet ügyel arra, hogy ne létfontóságú szervet találjon, de ha csak azt éri, hát kénytelen oda ütni. Ha eléri a kunai késess kölyköt őt is megpróbálja kiütni, és gyorsan vissza szerezni a cókmókját és a ruháját. ~Szégyen, hogy kölykökkel kell küzdenem. Ami még nagyobb szégyen, hogy úgy kell ellenük harcolnom mintha rendes ellenfelek lennének. Milyen gyenge is lehetek, ha már velük sem bírok. Szörnyű.~ Futott végig a fejében a bús gondolat.
avatar
Anso Saniko
Játékos

Taijutsu Pontok : 20 + ?


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 438

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Kabuto Yakushi on Vas. Jún. 28 2015, 23:27

//Úgy látszik én folytatom a mesélésed.//

Dúvadként sepersz végig a méter magas seregen. Magad mögött siránkozást, és jajveszékelést hagysz, míg végtagjaid cséphadaróként végzik be az egyáltalán nem túl tiszta munkát. A tizenéves gyerekek érett kalászként hullanak, vérző szájjal, kicsattant ajakkal földön fetrengve hagyják el végleg a csatamezőt. Míg köpenyedig érsz, már csak ha fél tucatnyian képesek felvenni a versenyt.
Borotvaéles pengét egyetlen csavarással megszerzed, melyre hangos sikoly a válasz a tartó kéz tulajdonosától. Már csak egy rántás az egész, és tied a volt tulajdonod. Vérvörös köpenyed, mint bosszúálló mintáz meg az epeszínű nap fényében. A kisdedek ha volt is kétségük természeted felől, hát most már nem lehet. Nincs esélyük, ezt tudják, de haragjuk, vagy még jobb szó rá az őrületük tovább hajtja őket.
Hatan állnak veled szemben, egy a legidősebb ki kalapod birtoklója képes az ősi ninjutsu használatára, a mellette lévők legalább annyi mokányok mint társuk. Kezük a fegyverük, és eszük, jobban mondva annak hiánya teszi őket veszélyessé. Kiskorúak, nem is érthetik a körülöttük dúló háborút, mégis ebben a kis világban mely élnek, harcolnak a végletekig. Talán cél nélkül, talán találtak egy célt maguknak, mit még nem érthetsz, de tudod már csak a hat lélek választ el a helytől, mely még fogva tart. Csak a porontyok azok, akik utadat állják, hogy elhagyhasd ezt a poklot, és megtalálhasd önmagadat.
A hat kölyökből három támad rád. Elől jön a jutsu használó, most nem bunshint használ, kezével a kos jelét mutatja, és fergeteges gyorsasággal tör feléd. Míg másik két társa hátvédként, egy szívdobbanásnyi idővel lemaradva tőle. Öklüket előre szegezve, fogaikat csikorgatva vetik rád magukat.
avatar
Kabuto Yakushi
Inaktív

Tartózkodási hely : A Hang Országa


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Anso Saniko on Csüt. Júl. 02 2015, 11:30

//Gratulálok Very Happy//

A gyerek sereg nagy része már harcképtelen, de van három delikvens aki nem csak képes még harcolni, de nagyon úgy tűnik szeretne is. Köztük az egyik képes jutsu-kat is használni, így talán a legnagyobb veszélyt ő jelentheti. Ansonak már kezében a kése, ám eszébe sem jutna használni gyerekek ellen. Így is szégyen ránézve, hogy már ilyen sérüléseket kellet okoznia. Megfordult a fejében, hogy egy jutsuval alakot vált hátha kellően megdöbbenek a gyermekek és ezáltal tébolyult csökken, de az eltökélt szempárok nem ígértek túl sok jót. Tudta, hogy csak akkor tud nekik segíteni, ha már harcképtelenek, így a terv is egyszerű volt. Oldalas pozíciót vett fel és várt. Túl sokáig nem kellet várnia, hogy a jutsu használó elérje és már csak az időzítés volt a kérdéses. Ám a tapasztaltat mellette állt. Ha a fiú elég közel ér hozzá, akkor egy nagy oldal rúgással próbálja arcon találni, hogy kiterüljön. Majd a rúgást végző lába a találat után előre megy így ős egy nagyobb terpeszben lesz és két kezével gyomorszájon igyekszik vágni a maradék két ellenfelét. ~Ha sikerül lefegyvereznem őket, vissza veszem a ruhámat és elviszem őket, oda ahol anno tanultam... mi lehetett annak a falunka  a neve? És hol lehet? Nem tudom, de ha úgy adódik, amíg meg nem találom, majd vigyázok rájuk~ Tökélte el magát.
avatar
Anso Saniko
Játékos

Taijutsu Pontok : 20 + ?


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 438

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Kabuto Yakushi on Szomb. Júl. 04 2015, 23:43

A rúgás tökéletesen sikeredik, a gyerek feje pont a lábadhoz illik. Még csak különösebben meg sem nyikkan, csak szépen elhallgat na meg persze felnyalja a földet. Az ütésed hatására nagy pukkanás hallatszik, és akit eltaláltál már nem az mint aki a földre érkezik. Egy másik gyerek az, ám sok figyelmet nem tudsz szentelni neki mert a másik kettő máris nyakadon van.
Beállásod tökéletes, levegőben már kitérni sem tudnak ütéseid elől. Öklöd könnyedén éri el a gyenge húst, és változtatja vinnyogó lényekké változtatja az őrölteket. Egy lélegzet vételnyi időd maradt hátra, hogy felmérd a csatatér maradékát. A fejbe rúgott gyerek már nem kell fel, és szembe magaddal látod, ahogy a jutsu használó gyerek áll megint. Egy Kawarimi no jutsunak estél áldozatul, azonban úgy látszik már nincs sok ütőkártyája a kis fiúnak. Már csak hárman vannak, és igaz két társa kissé bátortalanul indul meg feléd, de egy-egy lökés következtében csak lassan botladozni kezdenek. Úgy látszik erejük végéhez közelednek mert igaz a fiútól látszólag jobban félnek, de téged sem akarnak túlságosan nagyon megközelíteni. Ám a rettegés nagy úr, még ha a szemeikben látod is az ellenkezés csíráját, ami nem készteti megállásra őket egyáltalán, de mély gondolatok ott lehetnek a fejecskéikben.
Dacosan néznek, és megállíthatatlanul jönnek egyre közelebb a két fiú, míg a jutsu használó fiú három kézjel elmutatása után megállapodik a kígyó jelénél, és feszülten figyeli mit lépsz. Talán a támadásodra vár, vagy már tudja sorsodat mit te még nem is sejtesz. Azonban bárhogy is legyen a két fiúnak négy szívdobbanás sem kell, és már el is értek, míg a jutsu használó fiúnak a száján megjelenik egy émelyítő félmosoly. Van valami különös a fiúban, mit még nem tudsz hova tenni, de annyi bizonyos az a bő hat méternyi távolságot nem tudod egykönnyen leküzdeni, ha ketten előtted állnak.
avatar
Kabuto Yakushi
Inaktív

Tartózkodási hely : A Hang Országa


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Anso Saniko on Hétf. Júl. 06 2015, 14:52

Anso manőverét siker koronázta, viszont nagyon úgy tűnt a csatának még bőven nincs vége. Nem kis meglepetéssel kellet észrevennie, hogy a megrúgót kis ellenfele nem is az volt akinek hitte. Már csak hárman maradtak ellene. A jutsu használó ki vélhetően a vezér és annak két alárendeltje akiken nagyon úgy látszott, hogy nem igazán szívesen vesznek részt a harcban. Pár kézjel, egy sunyi mosoly, és megkezdődött az újabb támadás a gyerekek részéről. ~Már csak három maradt. Viszont nem tetszik sem a molya a srácnak sem pedig, hogy plusz két kölyköt ki kell ütnöm akik nem is akarnak harcolni. Nem tudom mit tervez, de jobb ha nem várom ki.~ Saniko újra a fürge test jutsut használta. Ha tudja kikerüli a két kölyköt és a harmadik háta mögé igyekszik, majd egy a tarkójára mért ütéssel próbálja harcképtelenné tenni. Ha ez nem válik be akkor megnövekedett sebességével egyenesen a két küldönc felé jön, majd ugrik egyet, hogy a két kölyök fejéről tudjon továbbugrani az eredeti célpontja felé. Így viszont azt a srác a levegőből érkező rúgásával próbálja meg kifektetni.
avatar
Anso Saniko
Játékos

Taijutsu Pontok : 20 + ?


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 438

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Kabuto Yakushi on Hétf. Júl. 06 2015, 17:35

//Akkor én is gratulálok szerintem, meg jön a bocsánatkérés a következőért.//

Lábaidban érzed a charkra áramlást, izmaidat megfeszíted, és csak egy lélegzetvételnyi idő kell hozzá és máris megteszed a táv felét, ám nem jutsz tovább. A mosoly egyre jobban eltorzul, és még mielőtt még bármit is cselekedhetnél, csak egy mozdulatába kerül és a világ felfordul körülötted. A szemed sarkából még megpillantod az egyik kölyök halálra vált arcát, majd a hátára ragasztott robbanó cetlit. Igaz m ár időd nincs rá, de ennek párja a másik fiún található.
A lökéshullám, a levegőbe emel, és érzed hogy a bordáid engedelmeskednek a fizika törvényeinek. Három azonnal elroppan, az arcodra több zúzódás kerül, míg a ruhádat lángnyelvek nyaldossák. A kalapod messzire repül legalábbis ami maradt belőle, míg te majd nyolc métert repülsz, ebből kettőt szinte függőlegesen felfele, majd még vagy hatot egyenesen hátra. A világ forog körülötted, mintha egy dobócsillagba költözött volna lelked, míg csak meg nem állapodik a nemlétbe. A szemeid előtt fényes vörös lángok táncolnak, majd az ég összes csillaga teszi tiszteletét, míg csak bele nem feledkezel a sötétségbe. Minden elsötétül körülötted, és már nem tudsz magadról sem....


Deja vu érzés hasít agyadba, majd a világ legrosszabb fájdalma. Az arcod szinte minden milliméterén égő fájdalmat érzel, a jobb karod magad alatt van, nem érzel vele semmit, de annyi eljut tudatodig nem így kellene neki normális állapotában állnia. Ahogy lassan kinyitod szemed az émelyítő sárgás napnak hűlt helyét látod, csak a csillagos ég az ami megnyugvást adhat, a testi állapotod nem. Egyetlen lélegzetedre szúró fájdalmat érzel, az orrodba megégett hűs bűzét csapja a langy meleg szél. Érzed hogy meggyötört belsődben felfordul a rég megemésztett étel, de öklendezésedet félbe szakítja a tűréshatárodat súroló fájdalom. Nyugalmat erőltetsz magadra, lassan körül tudsz nézni, de a látvány nem segít állapotodon.
A faluból már csak pár üszkös fadarab maradt, vagy még éppen égő zsarátnok. Talán még mindig a képzeleted játszik veled, de lábadat emberi belsőségek terítik be, míg környezetedben megannyi elszenesedett holttest terül el. Szám szerint hat darab, de matematika tudásodat megcsalhatja a több darabra szakadtak. A rémálomba illő látványt leszámítva, nem látsz fenyegető dolgot. A gyerekek eltűntek, a furcsa jutsut használó tinédzser sincs a közelben. Csak a szerencsén, és isteni közbeavatkozásnak köszönheted az életben maradásodat. A megégett bőrfelületed, valamint a féres húscafatoknak köszönhetően azt hitték már te is életedet vesztetted a csatában.
//A kaland első része befejeződött, a jó játékért, és harcért +3 chakrát felírhatsz magadnak. Ha gondolod folytathatjuk, ha nem akkor kérek egy felépülési bővítményt melyben sérüléseid begyógyulnak és visszanyered maradék emlékezetedet is.//
avatar
Kabuto Yakushi
Inaktív

Tartózkodási hely : A Hang Országa


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Hétf. Aug. 17 2015, 11:27

//Sado Kenji//


Nem tudod, mi oknál fogva, de utad erre vezet. Úgy hallottad, furcsa dolgok történnek errefelé, s ha jobban körbenézel, szinte minden falulakó arcán - általában szemek környékén egy éktelenkedő sebhelyet látsz, bár ha leöltöznének, biztos tele lennének hasonló sérülésekkel. Ha egymással beszélgetnek, mosolyt látsz az arcukon, de amint elválnak egymástól, újra az a meggyötört, semmis arckifejezés ül ki rájuk. Mi történhetett?
Egy női alakot vélsz felfedezni, aki valahogy sehogy sem illik bele ebbe a képbe. Az ő arcán nem látod a keserűséget, csak a mély elgondolkodást, ahogy egy másik falubelivel próbál beszélgetni - valószínűleg igyekszik harapófogóval kirángatni belőle az információt.
Ahogy pár méterre jársz már mellette, hirtelen rád szegeződik a tekintete, szeme komolyságot sugároz. A vele szemben álló férfi végül beszél hozzá, ahogy ő is rádnéz és suttogásba kezd. A nő bólint, majd megindul feléd.
- Sado Kenji? - hogy honnan tudja a neved, valami misztikus sejtelmesség lebegi körbe, ki tudja, lehet, hogy a fejedbe lát... de az is biztos, hogy itt vártak rád, tudták, hogy ki vagy, és azt is, hogy el fogsz jönni.
Lehetőséged van beszélgetni ezzel a nővel, aki ránézésre nem tűnik kellemes társaságnak - de a látszat néha csal, lehet, csak azért ölti magára ezt a komoly külsőt, hogy a felszín mögött elrejtsen valami meghökkentőt -, azt is megteheted, hogy figyelmen kívül hagyod jelenlétét, s inkább egy falubelivel társalogsz.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 585

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Sado Kenji on Hétf. Aug. 17 2015, 13:09

// Misaki Kyoko //

Felhős napra virradt ma Konoha, főleg a tegnap esti eső miatt, ami már kijárt azért a termőföldeknek és a természetnek egyaránt. Kicsit fáradt voltam a múltkori edzéstől és még mindig frász kerülgetett attól az elnyelő gödörtől, amibe az akkor Sensei száműzte őket. Drasztikus volt, de legalább elég hamar megtanultuk a függőleges tárgyak megmászást.

Délelőtt meg kellett látogatnom az egyik hivatalnokot, ugyanis veseelégtelenségre panaszkodott és Iroh-bácsikám mindenképp segíteni akart neki, ezért elküldetett hozzá némi gyógyteával. Visszafele jövett akaratlanul is meghallottam két Shinobi beszélgetését, miszerint a határmenti faluknál különös dolgok folynak és egyelőre nincs sok bevethető ember, akit oda lehetne küldeni kivizsgálni az ügyet. Bár még Genin vagyok és tapasztalaton is híjján vagyok, nem hagyhatom, hogy ártatlanok szenvedjenek emiatt. Így hát hazatérve felpakoltam magam, a családi kardot az oldalamra kötöttem és indultam határ mentén elhelyezkedő falvakba.
A látvány eléggé lehangoló volt: az utcákon kevés ember mászkál, mintha mindenki csak a saját dolgát akarná minnél gyorsabban elintézni és azonnal elbújni az otthonában. Mikor megpróbáltam finoman megszólítani egy bácsikat, aki a szekerét tolta, beesett szemekkel rámnézett. Ekkor láttam meg a fején lévő hegeket, amelyek láthatóan a ruha alatt is folytatódtak. Sőt, jobban megvizsgálva azt a néhány utcán ballagó emberen is voltak ugyan ilyen sebek. Valaki veri és bünteti a civileket...
Ekkor a férfi szájából egy halk jajgatás hallatszódott és remegni kezdett. Megpróbáltam lenyúgtatni, de az méginkább jajgatni kezdett, ijedt tekintete pedig egyenest belém vájódott, mintha egy gyilkos lennék. Megszólalni sem volt időm, ugyanis septiben el is hajtott a kis szekerével. Kérdően néztem magam elé, majd csak ekkor vettem észre, hogy egyik kezemet a Katana-m markolatán pihentettem meg. Lehet azt hitte, hogy meg akarom támadni? De hisz Konohából jöttem...
Ahogy ezen elmélkedtem, megpillantottam a távolban egy nőt: látszott rajta, hogy tapasztalt és jól felszrelt Kunoichi, aki ugyan úgy az ittenieket kérdezgette. Meglátott engem, majd szúrós tekintetekkel végigpásztázott és egy másik Shinobi hozzá sietve valamit a fülébe súgott. Egyik szemöldökömet gyanakodva felemeltem, mire a nő kimért léptekkel elindult felém. Álltam a tekintetet, de közben le nem vettem a kezem a kardomról. Háborúban állunk és pont az országhatár közelében vagyok, ahol leginkább támadni fog esetlegesen az ellenség.

-Igen, én volnék...- néztem mélyen a lágybarna szemeibe. -...és kegyed ki volna?- kérdeztem vissza.
avatar
Sado Kenji
Játékos

Tartózkodási hely : Misa szíve csücskén


Adatlap
Szint: D
Rang: Kardforgató Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Hétf. Aug. 17 2015, 13:47

//Sado Kenji//


A nő pont erre a válaszra várt. Amint azt hallotta, amit akart, széles mosolyra húzódott a szája... majd egy hangos hahotában ért véget.
- Kegyed? Kegyed úgy hívják, Maho - és újabb nevetés tör ki belőle. Talán túl komolynak mutatkozott az elején, ez is bizonyítja, hogy mégsem olyan kellemetlen társaság, mint ahogy azt elképzelnéd. Megilletődött kérdésével arra próbálhat rávezetni, hogy hagyd el a formaiságokat, lehet, hogy idősebbnek és érettebnek néz ki, mint amennyi valójában.
- Tegyük félre a viccet. Az ittenieknek szükségük van a segítségedre, neked pedig szükséged van rám. Persze dönthetsz úgy is, hogy nélkülem csinálod végig, de nagy valószínűséggel valamelyik végtagod nélkül térsz vissza - kajánul mér végig téged, aztán halk kacagásba kezd. Lehetséges, észrevette, hogy kezed a markolaton hever, mert azt hiszed, hogy ellenséges ninja... meg más is előfordulhat, ha Mahoról van szó.
- Na jól van, már kezd fájni - legyint egyet. - Nem tudom, mennyit hallottál, de részletesebben elmesélem a történteket. Egy, de nagyobb valószínűséggel kettő, maximum három shinobi lehet a tettes, akik ezt elkövették. Minden nap megjelennek anélkül, hogy észrevennék őket, s sebhelyeket hagynak áldozataikon. A falubeliek tudomása szerint a "csapat" a közelben rejtőzködik egy erdőben, azt már tudjuk, hogy fegyverhasználók, tehát nagyobb esélye van annak, hogy egyszerű szamurájok, vagy hétköznapi emberek, de az sem kizárt, hogy erősebbek. A hallomások szerint túlestél már egy veszélyes kiképzésen, ezért választottalak téged. Két lehetőségünk van: megkeresni és rajtukütni, vagy várni a pók hálójában, míg be nem fogják a legyeket, majd lecsapni rájuk - a választást rád bízta teljesen, látszott rajta, arra kíváncsi, mennyire állod meg a helyed ebben a küldetésben, de az is, hogy komolyan gondolja ezt, hibát nem tűr.
- Ha pedig mellettem vagy, eszedbe ne jusson hátbatámadni a kardoddal, mert fejjel lefelé lógatlak egy vödör felett, amiben éhes cápák csattogtatják majd feléd éles fogaikat, mwuhaha - gonosz kacaj, majd gyors változás, vissza minden eredetibe. - Poén, nehogy komolyan vedd. Bármi kérdésed van a küldetéssel kapcsolatban, jelezd felém, nem harapok - de tényleg nem.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 585

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határmenti falu

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.