Határvidékek

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Csüt. Ápr. 12 2012, 17:24

//A most következő hozzászólás kiskorúak figyelmébe nem ajánlott!//

Közepes sebességgel kocognak feléd a támadóid, de amikor elrugaszkodsz a fáról, megállnak. Valószínűleg már ihattak egy kevés alkoholt, mivel eléggé lassan reagálnak az eldobott fegyverekre és csak az utolsó pillanatban ugornak félre. Az egyiket az oldalán találod el, mire fájdalom ittasan felüvölt, míg a másikat csak a combján sebesíted meg. A harmadik célpontodat viszont sikerül megölnöd. A szerencsétlen a kihegyezett botot próbálta védekezésre használni. Azonban a kardodnak nem jelentett komolyabb akadályt, főleg miután az ugrás hatalmas lendületet adott a számodra.
A bot hatalmasat reccsent, majd a következő pillanatban már ketté is vágtad. Ezután a penge a bandita fejében csattant. A férfi nem halt meg azonnal. Még pislogott párat, de már annyira nem volt magánál, hogy felordítson a fájdalomtól. Pár pillanat múlva viszont holtan a földre rogy.
Ezt látva a bandita, akit csak a lábán sebesítettél meg, elindul a tábor felé. Nem akar veled megküzdeni, inkább menekülőre fogja. A társa pedig a földön fekszik és az oldalát fogja.

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Vendég on Vas. Május 13 2012, 19:32

Támadásom első hulláma sikeres volt, azonban akadt még egy kis korrigálni valóm. Bár a három csibész közül az egyik már eggyé vált a tengerrel, a másik kettő még e világon libegett. Süllyedésükhöz azonban, ha rajtam múlik már nem kell sok idő. A menekülő után egy Kunait hajítok egyenesen a tarkóját célzom meg jó erősen. Mivel nehézkesen mozog és nem is figyel hátra, remélem ez is elegendő lesz a kivégzéséhez. A földön fetrengő banditához lassan odalépek, majd odasúgom neki hogy aludjon egy nagyot és gyors vágással próbálom lefejezni. Ha bejön legalább nem szenved. Persze addig nem nyugszom míg mindkettő nem hal meg, ha ez bevégeztetett, körbenézek, hogy állnak ideiglenes szövetségeseim. Ha nem látom őket, vagy nincs rájuk szükségem, akkor a további banditák után kutatok, esetleg a menekülőket próbálom megállítani. Egyszer úgyis mindenki lesüllyed a mélybe, miért kéne szegényeknek még rettegniük ehhez pár órát vagy napot. Úgyis felkutatnák és egyenként kivégeznék az összeset. Ismerem hogy megy az ilyen. Ha beléptél a legtöbb esetben az életből is kifogsz lépni hamarosan.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Pént. Május 18 2012, 16:59

A fegyvered könnyen utoléri a menekülő ellenfeledet és tökéletesen eltalálja a tarkóján. Csak egy nyögésre telik a fickónak, majd elterül holtan. Elég nagy a káosz a táborban: a két nő meglehetősen hatékonyan irtja az ellent, főleg rájuk koncentrálnak, veled nem igazán törődnek. Legalábbis annyira nem, mint velük. Egy újabb csapat veszi feléd az irányt, közben a vezér a kunoichik felé indul.
A rád támadók újra hárman vannak, de ezek a mozgásuk alapján képzettebbnek tűnnek, mint az előzőek. Mind rozsdás kardot fog a kezében, próbálnak téged körbe venni, hogy úgy támadhassanak rád.

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Vendég on Vas. Jún. 17 2012, 18:46

Támadásom immáron teljesé tette sikeremet és a két asszony sem tétlenkedett, míg én a tenger isteneihez küldtem a mihasznákat. Három újabb delikvens érkezik beteljesíteni végzetüket de ezúttal ezek legalább lábra tudnak állni és normálisa megfogni egy fegyvert. Talán más eszközöket kell bevetnem, miközben felöltöm kegyetlen grimaszomat és katanámat magam elé emelve hátrálok, megpróbálom elkerülni a bekerítést. -Barátaitokat könnyen lemészároltam és nők végeznek a nálatok sokkal képzettebb harcosokkal. Asszonyaitok és gyermekeitek vére sok évig fogja táplálni ezt a földet, nem beszélve a patkányokról kik jót falatoznak majd beleitekből.- Mondom a lehető legtermészetesebben. -Hacsak nem szolgáltok ezentúl engem. Nem kérem, hogy öljétek meg testvéreiteket, csak álljatok félre s cserébe ételt és fedelet ajánlok és megannyi kalandot.- Ha ez nem kavarja meg őket akkor semmi. Ezeknek nincs sok eszük ezért könnyen összezavarodhatnak, amit azzal használok ki hogy egy gyors szúrással próbálom kivégezni a hozzám legközelebb állót, majd fordulásból a következőt. Ha ez nem válna be távolabb ugrok és két robbanó jegyzetet felhasználva kísérlem meg megölésüket.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Csüt. Jún. 28 2012, 21:57

A banditák csak egy pillanatra állnak meg, a szavaiddal nem igazán tudtad őket megzavarni, de legalább nem vettek téged körbe. Azonban még így is elállják az utadat: az egyik veled szemben áll, míg a másik kettő a két oldaladon. A szúrást, amit elindítasz, könnyedén hárítja a veled szemben álló(ő van hozzád a legközelebb), majd a társai rád vetik magukat.
Az egyik feléd lendíti a fegyverét és éppen hogy eltalálja a válladat. Nem sérülsz meg komolyabban, viszont a rozsdás penge még később gondot okozhat. A társa viszont mielőtt még leszúrhatna téged megtorpan. A tekintete üressé válik, majd hirtelen a magasba emelkedik. Olyan, mintha egy óriási tinta kígyó emelné fel. Ha alaposabban megfigyeled, a megbízód segített be.

//Elnézést a késésért. Most jöhet az ellentámadás, 2 ellenfeled maradt jelenleg. Bocsi hogy ennyire gyengén írok mostanság, de eléggé padlón vagyok.

Sérülés: Enyhén vérző seb a jobb válladon //

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Vendég on Vas. Júl. 01 2012, 16:09

Szavaim bár ékesek voltak nem hatottak ezekre az agyatlan banditákra. Talán fel sem fogták a mondandómat vagy tényleg ismerik a hűséget. Végül is a lényeg hogy elszámítottam magam és bajba kerülök. Kapok egy szúrást a vállamra, ami nem súlyos de a csata után mindenképpen ki kell tisztítanom a sebet és bekötözni. Már ha túlélem ezt az ütközet. Éppen egy komoly csapást kaptam volna be valószínűleg ha az egyik megbízom nem segít ki. Mindezt morcosan fogom fel, miközben feltápászkodom gyorsan és távolabb ugrom a maradék kettő haramiától. Fura technikát használ a megmentőm de hatásosnak bizonyul. Ideje nekem is mutatni valamit ezért a fel nem használt robbanó jegyzetes Kunai kerül elő, amit az ellenfeleim elé vágok majd aktiválom. Ha ez nem jár sikerrel, amire elég nagy a valószínűség a kitérésüket figyelve a földre érkezésük helyére irányítom egy másik jutsumat, melyet villámgyors kézjelek kíséretében hozom létre. -Suiton: Mizuame Nabara!- Mondom halkan és próbálom elfogni a két galádot a ragacsos folyadékkal. Ha oda ragadnak két shurikent hajítok egyenesen a fejük felé. Ha esetleg valamelyikük kitér vagy mindkettő akkor a Katanámat felvéve egy gyors szúrást próbálok intézni, míg azok a védekezésükből ébrednek fel. A hullámok ma igen vadak úgy látszik.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Júl. 15 2012, 14:35

Heves csata zajlik körülötted. Az elhajított kunai sikeresen célba ért, majd szétrobbant, ezáltal darabokra szakított egy csavargót. A többieket pedig sikeresen elkapod a technikáddal. Ezután pedig egy új ellenfelet kapsz, Zordpofát. A szemei szinte lángolnak a dühtől, kezében kardját szorongatja, ami eddig még nem volt használva. Most viszont lángra lobbantja a fegyver pengéjét.
- Készülj a halálodra! - mondja, majd nagyon gyorsan rád ront.

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Vendég on Szer. Aug. 01 2012, 18:34

Akcióm sikerrel járt, érzem hogy a tenger ereje átjárja testemet vagy csak az adrenalin szintem szökött az egekbe. Széles mosollyal emelem fel fegyveremet és keresem szemeimmel a következő ellenséget. Látszólag jól szórakozom. Aztán nem is kell sokat kutatnom, a főnök önként ugrik elém hogy beteljesítse a sorsát vagy az enyémet. Ki tudja? Hevesen ront rám fegyverével és bár képzettnek látszik én a nyomor hosszú éveit nem sírással hanem a Katana forgatásával töltöttem. Ez a penge már több vért falt fel, mint amit egy kisebb csata alatt lát az ember. Megpróbálom legjobb tudásom szerint hárítani a csapást, majd hátrálni kicsit és visszatámadni egy gyors szúrással, amit a fürgébb testtel turbózok fel. Nem szeretnék sok Chakrát vagy technikát felhasználni ha nem szükséges. Ez most még a pengék harca, ameddig Zordpofa is úgy gondolja. Barbár modora ellenére nem értem miért érdemelte ki ezt a nevet, hiszen ezerszer rosszabbak is bántam már el, ha nehezen is.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szomb. Aug. 04 2012, 21:05

A férfi nagyon gyorsan támad rád, alig tudod felvenni vele a versenyt, viszont sikeresen hárítod a csapását. Ezután hátra táncolsz, majd egy gyors szúrást indítasz felé. Zordpofa ez ellen oldalra vetődik, majd ő is feléd döf egyet, de azt te minden nehézség nélkül háríthatod. A következő pár percben gyors csapásokat intéztek egymás ellen, kezdetben meg bírod tartani vele a tempót, de hamar rá kell jönnöd, hogy jobb kardforgatóval állsz szemben. Ráadásul egy apróbb vágás is hatalmas fájdalmakat okozhat, ha eltalál, ugyanis a fegyver pengéjét elég heves lángok borítják. Jobb lesz, ha kitalálsz valamit ellene, különben könnyen itt hagyhatod a fogadat.

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Miyamoto Musashi on Vas. Jún. 15 2014, 20:24

/*Gonza, Danzou*/
A nevetgélő shinobikkal nem törődve beszéltük meg az Ashanokkal a továbbiakat. Megkaptuk a díjunkat is bár most talán ez a legkevesebb. Az emberkereskedő megölése még csak lelkiismereti problémát sem fog jelenteni úgyhogy azonnal indultunk is. Három nap és három éjszaka mentünk az úton. Csak egyszer aludtunk házban. Habár ez nekem nem probléma. A végcél egy sűrű erdő volt. Az utolsó fa után ötven méter. egy nyílpuskás őr. Oldalt ajtó. Beképzelt gazember aki fegyvereseket bérel. A rohan nem lesz célravezető. Ide csel kell. Márpedig ellenfelünk nem éppen egy stratéga. Az az érzésem hogy a legegyszerűbb és legátlátszóbb dolgok tudnak ilyenkor leginkább zavart okozni.
-Mennyire vagytok mocskosak?-kérdeztem útitársaimat. Nem mintha higiéniájuk érdekelt volna. Pont ezért gyorsan folytattam is.-Szerintetek hihető hogy jöttünk pénzért harcolni? Szeretnénk ha felbérelne minket uram. Szegények vagyunk de harcolni tudunk. Csak te segíthetsz rajtunk.-sápítoztam látványosan színészkedve.-Ha beengednek a kapun akkor nyert ügyünk van. Nem akarunk ostromolni. És ha egyenesen a főnök színe elé visznek minket akkor meg csak egy vágás az egész ügy. Ha esetleg el akarnák venni a kardjainkat akkor eljátsszuk hogy olyan fontos az nekünk hogy nem tudunk nélküle élni. Valamilyen szinten igaz is. Én a wakizashimat elrejtem a ruhámba hátha. De a többit rátok bízom. Mit szóltok?
avatar
Miyamoto Musashi
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha mellett délre a viskóban


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil Samurai
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Gonza Sasano on Csüt. Jún. 19 2014, 19:17

- Nem rossz ötlet Musashi sensei! Ezt a lépést meg is játszhatjuk. Mindenki tépkedje meg itt-ott a ruházatát, valahogyan poroljátok össze magatokat, kócoljátok össze a hajatokat és így tovább. Kis színészkedés, játsszátok el a csóró éhenkórász roninok szerepét. Oké, ez az "A-terv", most kell ezért egy "B-terv" is. Ha nem jön be a színészkedős trükk, akkor viszont nincsen más megoldás ostromolni kell. Szerintem csináljuk úgy, hogy ti hárman mentek csak be, míg ti bent beszéltek a főnökkel, addig én a kint maradt őröket egymás után halkan elnémítom. Egykor az egyik shinobi barátom megtanított engem falon járni. Persze én nem úgy ugrálok, mint egy nindzsa, csak annyi, hogy fel tudok gyalogolni a függőleges felületre és rajta tudok maradni. Éppen ezért az erőd falán sétáló őröket le tudnám szedni. Ashanok említettétek, hogy van közöttük egy bukott nindzsa, őt bízzátok rám, harcoltam már nindzsák ellen. Ha alacsonyabb szintű shinobi akkor megy egyedül is, de ha már jounin szintű akkor fog kelleni a ti segítségetek is. - mondta a saját ötletét Gonza, majd várta a társai véleményeit. Szamurájunk már nagyon fel volt tüzelve, a kardjának a markolatát fogta, ő bizony a mai napon valakiket kardélre fog hányni.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shimura Danzou on Kedd Jún. 24 2014, 19:45

// Gonza Sasano, Miyamoto Musashi //

Nem kellett sok idő, hogy az Idős és a Fiatal Szamuráj egy-egy tervet alkosson. Más írányból kezdték a következtetést. Míg Musashi alapvetően azt feltételezte, hogy ellenfelük nem túl nagy stratéga, addig Gonza egyszerűen csak biztos volt abban, hogy Ő itt könnyedén legyőzhet bárkit. Ezen két alapgondolatból kiindulva, mind a ketten saját tervet alkottak. S mivel azok egyedi elgondolásból születtek, ezért már önmagukban is különlegesek voltak. Tükrözték kiagyalóik jelenlegi lelki állapotát. Nem kellett sokáig teketóriáznuk ahhoz, hogy kifejtsék ötletüket. Az Ashano-fivérek csak összenéztek, majd egyikük megszólalt:
- Elnézést uraim, de azt hiszem ez lehetetlen. Minket az embereik nagyrésze rögtön felismerne. Nem egyszer támadtuk már meg őket, hirtelen elhatározásból, hogy kiszabadítsuk a hugunkat. Nem tudnánk magunkat rendesen álcázni. Nem véletlenül van akkora vérdíj a fejünkön, amekkora. Amióta bevették magukat ebbe az erődbe, azóta senki sem okozott nekik annyi bosszúságot mint mi. S mindanyiszor kicsúsztunk a kezükből... Bár való igaz, kudarcot vallottunk magunk is. Úgy gondolom ezért, hogy Musashi-sama terve nem sikerülhet, kivéve, ha mi nem megyünk. De nem engedhetem, hogy Önök kockáztassák az életüket a mi ügyünkért, miközben mi itt kuksolunk. Nem hiszem, hogy ez a Terv beválna. De Talán ha közelebb lopóznánk a kapuhoz és Gonza úr valahogyan belülről kinyitná... Vagy van kötelünk...
Titeket néznek, Ők már számtalanszor megostromolták az erődöt, sikert mégsem értek el. Ám tudják, hogy előttük most két nagy harcos áll. Ezért bíznak abban, hogy olyan tervvel álltok elő, melynek stratégiája elhozza a kívánt sikert. S akkor bosszújuk beteljesedik. Már ha huguk itt van egyáltalán, mert lehet már megszabadultak tőle. Bár az igazán rossz lehetőség volna. De arcukon látjátok, hogy erősen él bennük a remény, s a bizalom, mely felétek árad. Íme, négy szamuráj, kik egy erődöt akarnak megtámadni. Hogy csellel, vagy erővel jutnak be, csak a képességeiken és taktikájukon múlik. Már ha bejutnak egyáltalán. Mert az is lehet, hogy az ellenség könnyedén legyőzi a négy harcost. Ki tudhatja? Hiszen kardjukat még nem mérték össze a bent lévőkkel, így az erőviszonyok nagyrészt ismeretlenek...

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Miyamoto Musashi on Pént. Jún. 27 2014, 10:47

Elkeserítő volt amit az Ashano fivérek mondtak. Többször megtámadni  egy erődítményt terv nélkül elkeseredetten? Ennél többre tartottam őket. Ellenben Gonza terve nem volt olyan elvetendő. Tud a falon menni? Haha. Ilyet még nem láttam. Persze pont én beszélek? Én még rendesen menni sem láttam senkit. Csak elképzelni tudom. A falon mászás elképzelése azonban nagyon poénos képet szült a fejemben.
-Az a baj hogy nem jutsz el a falig. A szegény samurai elterelés pedig kudarcot vallott. Esetleg ha én egyedül megyek oda.
Nem fűlik a fogam egy egyedüli akcióhoz. Sajnos az Ashano fivérek meggondolatlansága több bajt okoz mint azt hitték. Gyorsan kell gondolkozni. Valami működő terv kellene. A háborúban minden egyes lépés előzetes ismereteket követel. Ahhoz hogy ellenfeled megismerd át kell változnod az ellenfeleddé. Ha sem az ellenségedet, sem magadat nem ismered, minden csatát elveszítesz. Ha ismered magadat, de az ellenségedet nem, minden megnyert győzelemért egy vereséggel fizetsz. Ha magadat és az ellenségedet is ismered száz csatától sem kell félned. Egy régi könyv lapjai peregtek le szemem előtt. Valahol olvastam ezeket. Talán leg egyszerűbb szó szerint venni. Én bemegyek ha tetszik ha nem. Ha bent vagyok akkor megismerhetem az ellenséget. Magamról csak annyit hogy aki nem ismer rendesen az utoljára tételezi csak fel hogy tudom használni a kardomat. Gonza ajándékával karöltve pedig egyenesen hőzöngéslen tűnik a kardvívás egy vak embertől. Ha nem is legyőzni de a figyelmüket elterelni bizonyára elég leszek. ez alatt Gonza talán felér a falra és elbeszélget nyilas barátunkkal. Ha már nincs a magasban figyelő szem akkor már csak pár perc hősködés hogy időt nyerjek. Ashanoék Ez alatt a kapuőrök hátába tudnak kerülni. Amikor engem beengednek és bezárják utánam az ajtót akkor a két samurainak nem jelent gondot az a pár vágás. Amikor engem beengednek megtudjuk hogy nyílik az ajtó és Ashanoék be tudnak jönni. Gonza addigra már rég bent vár ha minden jól megy.
Amikor megosztom a tervem a többiekkel minden mondat után kis szünetet tartok hogy tudjanak közbeszólni vagy vitatkozni.
avatar
Miyamoto Musashi
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha mellett délre a viskóban


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil Samurai
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Gonza Sasano on Pént. Jún. 27 2014, 19:28

Az Ashano testvérek egyike által kimondott mondat, miszerint "Nem egyszer támadtuk már meg őket, hirtelen elhatározásból, hogy kiszabadítsuk a húgunkat", nem igazán tette boldoggá hősünket.
- Ezt azért mondhatták volna korábban is, már ne haragudjanak! Többször is próbálkoztak az erődítmény ostromlásával? Hmm.... itt valami nem kerek. Mivel nincsen túl sok időnk arra, hogy teketóriázunk, éppen ezért cselekedjünk inkább. Ne értsenek félre, nem vagyok türelmetlen, de annak sem látom értelmét, hogy órákon át kidolgozzunk bonyolultnál bonyolultabb stratégiákat. Egy csatában az nyer aki az adott körülmények között a lehető leggyorsabban kivitelezi a támadást, a lehető legegyszerűbb és legműködőképesebb taktikával. Nos akkor szedjük össze az információkat. Az Ashano urakat az ellenség jól ismeri, így ők nem igazán tudnának meglepetésszerűen betoppanni az ostromba. Musashi senseit és engemet viszont nem ismernek. Éppen ezért mi ketten hajtanánk végre az elterelő taktikát. Miközben Musashi úr megkéri a számszeríjász embert, hogy engedjék be őt, addig én felsétálok a falra, amíg a sensei szavakkal le tudja foglalni őt, addig én miután mögé kerültem, elnémítom. Majd kinyitom a kaput. Ti bejöttök, utána pedig mehet a tömény kardélre hányás.- mondta Gonza, majd elő is készítette a lándzsáját és már készen is állt arra, hogy támadjon. Amennyiben a többiek rábólintanának az akciókra, és Musashi elkezdené a szóval tartani az íjászt, addig szamurájunk gyors tempóban felgyalogolna a falon, majd halkan az ellenség háta mögé kerülne, ezután a lándzsájával leszúrná. Ezt követően pedig, ha ez is bejönne, akkor kinyitná a kaput belülről a társainak.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szer. Júl. 02 2014, 13:20

A Két harcos nem volt felhőtlenül boldog, amikor megtudták, hogy társaik már többször is ostromot vezettek az erődítmény ellen. Az Ashano testvérpár szégyenkezve lehajtotta a fejét, talán ebből is kikövetkeztethető, hogy igazán restellik a dolgot, ám mégis csak emberek. Megtették, amit tudtak, de most vállalniuk kell a következményeket. Mindenesetre Musashi és Sasano házbeli Gonza kidolgoztak egy stratégiát. Taktikájuk alapvetően jónak tűnik, bár komoly hézagok vannak benne. Igaz, jelenleg az erőviszonyok nem feltétlenül a szamurájoknak kedveznek, ráadásul ismereteik is hiányosak. Így talán lehet azt mondani, hogy lehetőségeikhez mérten egy megfelelően egyszerű és sikerrel kecsegtető tervet hoztak össze. Ám nem gondoltak mindennel. S ezt az egyik Ashano - noha még mindig szégyenkezve - de a tudtukra is adja.
- Uraim, elfelejtik hogy nem tudják elterelni az íjász figyelmét ha Gonza úr elkezd felfutni a falon. Túlságosan is jó a látótere az Őrnek ahhoz, hogy ilyen könnyen csapdába lehessen csalni. Hiszen belátja az egész mezőt...
Ekkor váratlan dolog történik. Egy kunai tőr repül be a négyesetek közé, rajta jól láthatóan egy robbanójegyzet van. Nagyon feltünően van elhelyezve a cetli, talán szándékos? Egy fiatal, szőke hajú fiú áll tőletek tíz méterre. Ruhája bőrből van, hátán Katana feszül, tekintete megvető. Bal karján egy füstöt ábrázoló tetoválás található. Arca érzelemmentes, mégis tikos ellenszenv, sőt lenézés sugárzik belőle. Gyorsan, határozottan szólal meg:
- Ha megmozdultok, felrobbantom a jegyzetet és mind meghaltok. Bár akkor is így teszek, hogy ha nem válaszoltok megfelelően. - látjátok, hogy igazat mond. Titeket fák vesznek körül, nehéz lenne túlélni egy ilyen robbantást, helyzetetek pocsék - Nem hinném, hogy Shinji Morai szolgái vagytok, legalábbis abból ítélve, hogy miről beszélgettetek...
Feltűnhetett, hogy eddig észre sem vettétek a jelenlétét. Érdekes. Még Musashi sem észlelte, hogy a közeletekbe férkőzött volna. Nyílvánvalóan shinobi az illető, de nem visel fejpántot.
( Készítettem egy térképet, mert úgy érzem a leírás amit adtam a helyről nem volt jó, hiszen máshogy képzelitek el a helyet, mint amilyen. Nem tudom, hogy ez azért van, mert rosszul írtam le a helyet, vagy csak elfelejtettétek. )

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Miyamoto Musashi on Szer. Júl. 16 2014, 08:38

Éles koppanás a hátam mögött. Ismeretlen hang. Eddig hogyhogy nem vettem észre hogy a közelben van? Ő lesz a ninja akiről beszéltek. Ugyan azt a szorító érzést éreztem a gyomromba mint mikor Orochimaru kígyója cserkészett be észrevétlenül. Ismét leléptem az emberek térképéről és egyenesen a szörnyek és istenek harcába csöppentem. De ha szörnyek támadnak rám itt az ideje hogy bemutassuk neki a démont. Szép lassan hogy a ninja ne tekintse támadásnak a bal kezemmel hátranyúltam a tachi sayájáért. A jobb kezemmel eloldottam a szíjat  ami a hátamra rögzítette eddig és előre emeltem magam elé. Eközben lefele nézve ugyan de a ninja felé fordultam. Legalább is oda ahol a hangja volt.
-Nos mi üzlettársak vagyunk!-szóltam félmosollyal felé. Ha hallotta a beszélgetésünket akkor nyilvánvaló számára a hazugság.-Elég sokkal tartozik nekünk. Sajnálatos módon nem akar fizetni időre. Eljöttünk hogy megkérdezzük mikor szándékozik teljesíteni az ő részét.
Eközben a tanult módszerekkel szétáramoltattam a testemben a chakrát. Pillanatok alatt kell mozdulnom ha esetleg támad. Őt nem hallom de a jegyzet biztos sistereg mielőtt robban. 
avatar
Miyamoto Musashi
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha mellett délre a viskóban


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil Samurai
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Gonza Sasano on Szer. Júl. 16 2014, 14:57

Amikor megjelent előttük, szinte hirtelen a semmiből egy ember, aki ráadásul azzal fenyegette meg őket, hogy felrobbantja a közéjük dobott kunaira erősített robbanócetlit, szamurájunk rögtön tudta, hogy bizony ő lesz a felbérelt nindzsa. ~ Hmm... hamarabb találkoztunk a shinobival, mint gondoltam. Ráadásul most ő van előnyben is. Sakkban tud minket tartani a robbanócédulájával. Viszont nekem is van egy ötletem, miközben Musashi sensei szóval tartja kettévághatnám a kardommal a robbanócímkét, és akkor már nem is tudja aktiválni, hogy robbanjon. Emlékszem anno, nagyapám úgy tanított karddal vívni, hogy egyetlen vágással ketté tudjak szelni egy papírlapot. Ezzel a módszerrel, gyakoroltam a helyes és precíz vágástechnikákat. A szituáció lényegében most is hasonló valamelyest. ~ eszelte ki magában a tervet, miközben el kezdte a testében áramoltatni a chakráját, hogy előkészítse a Rai Mai (Villámtánc) technikát. Tudta, hogy nagyon gyorsan kell majd cselekednie, úgy tervezte, hogy a wakizashival fogja kivitelezni a vágást, azért azzal, mert a wakizashi pengéje rövidebb, így sokkal hamarabb is lehet kirántani a hüvelyéből. Mikor ezt kitervelte azonnal neki is látott a műveletnek. Gonza a Rai Mai-val hirtelen a kunai felé vette az irányt. Mikor odaérne azonnal kettévágná a robbanócetlit, ezután pedig a yarijával egy szúrást indítana a nindzsa irányába aki nagy valószínűséggel félre ugrana, de a lándzsaszúrás közben elkiáltaná magát, hogy: - Most!!! - ezzel jelezne elsősorban Musashinak aki feltehetően venné a lapot, és egy támadást indítana a shinobi felé.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shimura Danzou on Pént. Júl. 18 2014, 13:01

A Shinobi egykedvű arccal néz rátok, fegyelmezetten áll egy helyben, mégis mintha mozdulatlanságában olyasféle hanyag lazaság éreztetné magát. Ám tartása arról árulkodik, hogy lajhár helyett, inkább kigyóval van dolgotok, mely az egyik pillanatban mozdulatlan akár egy szobor a másikban viszont gyilkos sebességgel száguld, hogy áldozatába marjon. Musashi szavaira a fiú megvonja a vállát és hátrarántja a kezét. A Vak harcos ezt nem láthatta, ám Gonza pengéje valamiért célt tévesztett. A Kunaira nem csak a Robbanócetli, de egy damil is volt erősítve, amely eddig láthatatlanul helyezkedett el a térben. A Fiú ezt megrántotta és ezért Gonza nem tudta kettévágni a jegyzetet, hanem a kunaira csapott Wakizashijával, így a földhöz szorítva a fegyvert és a rákötözött veszélyt.
- Ha ennyire meg akartok halni, akkor inkább öljétek meg egymást, ne húzzátok az időmet - Hangja kárörvendő, gúnyos, mégis fenyegető - Ha viszont nem, akkor jegyezzétek meg, hogy Shinji Morai az enyém. Veletek pedig semmi dolgom, de megjegyzem az arcotokat, egyszer talán még megöllek titeket.
Teljesen visszarántja a Kunai tőrt, lassan leakasztja róla a damilt. Még mindig meredten nézi a társaságot. A négy szamuráj talán értetlenül áll az eset felett, ám nagyon úgy tűnik, hogy a fiú teljesen kihalgatta őket. De akkor most mi is a tényállás? Sasano nem is habozik sokat, lándzsával támad az illetőre. Mire a Szamuráj odaér, addigra a fiú már egy magas fa tetején van. Gonza gyors volt, de a shinobi is annak mutatkozott. Ő az erődöt nézi.
- Ne nézzetek, hanem tegyétek hasznossá magatokat, ha már életben hagytalak titeket. Shinji Morai az enyém, a többivel azt kezdetek, amit akartok.
Szinte kirobban, olyan erővel rugaszkodik el és a kunai-t a fal felé dobja. Nem kell sok időt várni, hogy egy robbanást halljatok. Amint sikerül vetnetek egy pillantást a falra - Musashinak ugye nem, de közlik vele - meglátjátok, hogy egy lyuk tátong rajta. A különös idegen a tetején van és éppen az őrt löki a mélybe, majd eltűnik a zűrzavarban. Ha megindul a szamurájok rohama, akkor mire a lyukhoz érnek, ott öten fogadják őket. Eljött a várva várt öldöklés ideje. Vagy inkább a rejtekhelyükön maradnak és kivárják mi történik odabent? 

// Gonza: ha megtöröd a pecsétet - és a kettévágás ebbe a kategóriába tartozik - akkor kiszabadul a belefoglalt energia, ergo: bumm! Legközelebb robbani fog, ám most még úgy gondoltam inkább kihúzlak titeket a pácból ^^ //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Miyamoto Musashi on Vas. Júl. 20 2014, 00:24

Drót feszül, fém csörög.Ahogy Gonza előre lendült falevelek zördültek. Feltételezem egyik támadás sem sikerült. Mint kiderült nem is baj.
-Nem kell sem gorombáskodni sem leírni minket.-motyogtam a bajszom alatt de valószínű hogy nem hallotta ugyanis egy hatalmas robbanás rázta meg az erdőt a fal irányából. Mire mozdulni tudtam már egy zuhanó ember halálsikolyát is lehetett hallani.
-Rai Mai!-suttogtam csak magamnak és amennyire csak leengedtem a súlypontomat. Kiugrottam a bokrok közül és a robbanás irányába vettem az irányt. Az első pár lépés után kirántottam Démont a tokjából. A tokot és a kardot is magam elé tartottam és úgy rohantam meg a falat. Néhány lépés és a saya nekiütközött valaminek. Démon ellenállás nélkül tört előre így biztos voltam benne hogy nem hibáztam el nagyon az új bejáratot. Nem is lassítottam csak egy kicsit módosítottam a futásomon. A kard és a tokja közötti egyenes folyosón szabad bejárás nyílt. Amint beértem az udvarra már hallottam is a közeledő őrség hangját. Erősen toppantottam az elől lévő lábammal és a Rai Mai erejével együtt pillanatok alatt megálltam. Az első lábamnál kis földkupac bizonyította hogy a talaj nem tudja tartani velem a lépést. Eközben a Rai Mait a kezemre és a felső testemre irányítottam és még több chakrát felszabadítva Démont is megerősítettem.
-Hien: Kaizou no Iki!-Kiáltottam rá a közeledőkre. Nem számítottam rá hogy ettől meglepődnek nagy lelassítanak csak nekem esett jól kicsit kiengedni a hangomat. Próbáljanak csak innen elmozdítani. Egyik sem olyan halk mint a ninja. Sőt még a rendes samuraioknál is hangosabbak. Biztos valami pénzéhes részeges banda. Sebaj. Most megismerkednek egy vak démonnal.
avatar
Miyamoto Musashi
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha mellett délre a viskóban


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil Samurai
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Gonza Sasano on Hétf. Júl. 21 2014, 23:29

Szamurájunknak nem sikerült a robbanócetlit elvágnia, mert a shinobi a damiljával odébb mozdította, viszont még a lándzsája sem ért célba. Ezután a nindzsa mondta, hogy a Shinji Morai az övé, ő akarja megölni.
~ Hmm... ez nem az a bukott shinobi, aki az erődhöz tartozik, ő egy másik. Ő is biztos bosszút akar állni valamiért. Nem velünk van, de nem is ellenünk. De végül is.... nem is baj....ő is megöl az őrségből pár embert, legalább mi is kevesebb akadályba ütközünk, így könnyebb lesz valamivel a túszmentés. Nekem meg aztán teljesen mindegy, hogy ki öli meg Morai-t. ~ mérte fel a helyzetet magában. Egyszer csak a shinobi elhajította a kunaiját, egyenesen a falnak, majd azt követően bekövetkezett a detonáció. Egy szép kis lyukat csinált oda nekik, egy bejáratot. Musashi nagy sebességgel rohamozott egyenesen a rés felé, kezében a Démonnal. 
~ No lám...sensei, máris megitatod vérrel a Démont? Na mindegy, én takarékoskodok a chakrámmal, ahogyan csak tudok. Nem használom a Megváltót, csak akkor ha nagyon muszáj lesz! ~ jegyezte meg magában, miközben futott egyenesen a nyílás felé, a lándzsáját előre szegezte és rohamozott előre, miközben ezt üvöltötte nekik:
- Gyertek ti kis talpnyaló töketlen csürhe! - kiáltotta rájuk, ezzel felspanolta magát, hiszen kell egy kis harci szellem egy öldöklésben, pláne egy szamurájnak. Gonza már régen volt ilyenben, akkor is egyedül csapat nélkül. Négy szamuráj és egy shinobi egy tucat rablóbandita ellen, érdekes felállás. 
Amennyiben Gonzát megtámadná  szemből valaki, azt fel is nyársalná azonnal a yarival. A másik kezével kihúzná a katanáját a tokjából, és miközben kihúzná a kardot a hüvelyből azzal együtt vágná is a másik ellenséget, feltéve, ha az felé jönne.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Aug. 04 2014, 10:36

Szamurájaink nem sokat teketóriáznak és rögtön megindulnak a fal írányába, ahol egy jó alakú, csinos bejárat várja őket. Míg Musashi úgy dönt, hogy a szaporábbnál is gyorsabban halad, addig Sasano egyszerűen a régimódi és kissé sem elavult  futást választja, amivel azért lemarad társa mögött, de nem olyan vészesen, hiszen ötven métert nem olyan nagyon sok idő megtenni. Az Ashano fívérek követik Sasano példáját és rohanvást megindulnak.
Musashi megveti a lábát a bejáratnál, amire szüksége is van, mert öten rontanak rá, bár a helyszűke miatt, csak kevesebben férnek a harcos közelébe. A Démon hamar vért ont, amikor is az idős szamuráj kettévág vele egy meggondolatlan embert, aki úgy gondolta, hogy valami hetyke támadás elég lesz az öreg harcos ellen. Ezaz esemény nem marad hatástalan és a többi védő már jobban figyel. Végül Gonza is megérkezik s látja a négy alakon, hogy közülük csak egy lehet igazán veszélyes, mert a másik három inkább az a fajta, aki ki tudja verni valakiből a tartozást, vagy túlerővel maga mögött bátran nekiront az egyedüli áldozatnak, de a csatatéren tapasztalatlan és tanácstalan. Sasano ezt kihasználja és a Yarija hamar végez azegyik ilyennel. Az egyik alak megfordul, már futna el...
A Veszélyesebbnek tűnő viszont beugrik a két harcos közé és kardjának, valamint tőrének szúrásával megpróbálja ledöfni őket. Ez még önmagában nem jelentene nagy kihívást, de a lyukban egy tűzgolyó jelenik meg, ki tudja honnan. Nyílván valamelyik shinobi műve, de egyelőre nem is ez a fontos, hanem, hogy hőseink mit is lépnek pontosan, illetve, hogy ha mindezt túlélik, akkor mit cselekednek azután...


// Rátok bízom, hogy mit cselekedtek és hogyan kerülitek ki a tűzgolyót. Odabent még három zsoldos van, írjátok le miként végeztek velük, viszont amint az utolsót is levágjátok megjelenik egy újabb tűzgolyó, amit az ellenséges shinobi küld felétek. Írjátok le, hogyan próbálkoztok azt kikerülni, illetve mi a tervetek azután - a ninja pontos helyét nehéz megállapítani.... //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Gonza Sasano on Szomb. Szept. 13 2014, 21:00

Mikor szamurájunk felzárkózott Musashihoz, azonnal három ellenséggel találta szembe magát, az első felé rohanó ellenfelét, azonnal felnyársalta a lándzsájával, egy másikat aki szintén ő rá támadott, azt pedig a másik kezében lévő katanájával lefejezett. Gonza látta azt, hogy az öreg harcos szabályosan hosszában félbevágott egy ellenséget a Démonnal. ~ Az igen öreg! Bőséges vérben fürdeted azt a pengét. Aztán el ne kényeztesd azt a Démont! ~ jegyezte meg magában, majd kissé el is mosolyodott, de sokáig nem csodálkozhatott, mert jött még egy zsoldos vele szembe. Ez már egy okosabb harcos volt, a támadásai bár nem voltak veszélyesek, de lényegesen ügyesebben mozgott, mint a többi csőcselék, de hősünk sem tegnap kezdte a szakmát. Éppen nyerő pozícióban volt, és amikor készült bevinni a végső csapást, hirtelen egy nagy lángcsóvát látott ami felé közeledett azonnal félre is ugrott, messze az ellenfelétől. ~ Itt van a shinobi is valahol! Tűz elemű ninjutsuval támadott ránk, fedezékből, takarásból és nagy távolságból. Lehet, hogy távolsági harcos, ha közel férkőznék hozzá, akkor karddal levághatnám kis távolságból, nem tudna kézpecséteket alkotni. ~ mérlegelte a helyzetet a ronin, majd látta az épület bejáratát, szinte érezte, hogy onnan jöhetett a támadást, szólt a társainak is, majd berohant az épületbe, odabent volt három harcos. Kardforgatónk, nem teketóriázott, azonnal neki ugrott az egyiknek, majd kardjával kardpárbajt vívott vele, azonban ellenfele nem volt valami képzett karddal, így mindkét kezét levágta neki. Ezután egyenesen tovább rohant, gondolta, hogy a másik két harcost, majd a társai elintézik, ő a shinobit akarta levágni. Miközben futott előre, egy újabb felé közeledő tűzgolyóra lett figyelmes azonnal félre ugrott, ám a hakamája picit megégett. 
- Ne bujkálj Te féreg! Told elő a képed, nem félünk a szánalmas tűzijátékodtól. - kiáltotta a nindzsának, majd a fal mellett óvatosan haladt előre védekező kéztartásban, a yariját előre szegezte, a kardját is maga elé tartotta ferdén, mint ha a penge lapja lenne a "pajzsa".

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shimura Danzou on Kedd Szept. 30 2014, 10:39

Ifjú Hősünk, Gonza keresztül vágja magát a falon ütött nyíláson, igaz enyhén megpörkölődik, de ezzel nem sokat törődik. Nyílvánosan harcra invitálja az ellenség Shinobiját. Musashit elveszti a szeme elől, talán még a falon kivül harcol, vagy valami hasonló. Rejtély, hogy pontosan hol lehet. A Szamuráj felfedezi, hogy odabent sátrak állnak, illetve egy terebélyes faházikó. Az épület felől vérfagyasztó üvöltés hallattszik, olyan emberé, aki hatalmas kínokat élhet át. Majd egyszer csak csönd lesz, néma csend. Egészen addig, amíg egy hang meg nem szólal:
- Úgy látszik a társadnak sikerült elkapnia a dagadék tökét. De velem nem végeztek ilyen könnyen. Azt hiszed érsz valamit ellenem azzal a kecskeherélő pengével? - Szóhasználata igencsak alpári, mint ahogy a modora sem a legkitünőbb, de Sasano házbeli Gonza már igazán megszokhatta, hiszen Ő maga sem az uracskák életét éli.
A Shinobi az egyik sátor mellett áll, eddig szinte beleolvadt a környezetébe, de most láthatóvá válik. Ruhája egész testet takar, fekete, zöld és kék színekben pompázik, bár enyhén már elnyűtt. Hátán egy hatalmas penge markolata vehető ki. Gonza ismeri ezt a fegyvert: Zanbato. Nos, igen, a Lóölő kard nem mindennapi látvány.
Gonza szeme sarkából látja, amint az Ashano fivérek balra, egy alacsony sátor előtt viaskodnak, Musashi még mindig nincs sehol. Ám az ifjúnak nem sok ideje van nézelődni, mert hamarosan egy újabb és hatalmas tűzgolyó jelenik meg, ami nem is lassan felé száguld. A húsz méteres távolságot négy másodperc alatt teszi meg. Ám mielőtt Gonzába és a falba csapódna, a tűzgolyon kettő kunaitőr tör át és Gonza egy-egy oldalán a falba vájódnak. Mindkettőröl egy-egy papírfecni lóg, amik pedig égnek.
Nos, mit tesz az ifjú ily szorult helyzetben?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Gonza Sasano on Kedd Szept. 30 2014, 12:06

Ahogy szamurájunk óvatosan haladt a fal mellett, egy olyan helyre érkezett, ahol sok sátor volt található, valamint érdekes módon egy faház is. Furcsának találta ezt, ám még mindig figyelt, a távolban üvöltést hallott, eközben az Ashano fivéreket is meglátta, hogy azok harcolnak, de a vén szamurájt azt nem. ~ Hol az ördögben lehet Musashi? ~ tette fel a kérdést magának, ám ekkor egy hang szólalt meg a semmiből. A hang tulajdonosa hamarosan láthatóvá vált, a hátán egy tekintetes méretű zanbatoval, majd alpári hangnemben el kezdett gúnyolódni. A ronin pedig így fejezte be az ő mondandóját: - .... a te töködet pedig én fogom elkapni. - mondta neki enyhe vigyorral az arcán, majd félre tette a lándzsáját, eközben elkezdte a chakráját a testében áramoltatni. ~ Vigyáznom kell vele! Lehet, hogy nagy a pofája, de nem a semmire veri a mellét. Ő erős ellenfél lesz. ~ jegyezte meg magában. A shinobi ismét egy tűzninjutsut küldött hősünkre, Gonza meredten nézte a felé közeledő tűzgolyót, csak a megfelelő pillanatra várt, viszont a lángokból kitört még két valami ami gyorsabban közeledett felé. ~ A francba! ~ - Rai Mai!- mondta majd ezzel a technikával, hirtelen oldalra ugrott. Ez követően pedig, miután kikerülte a tűzgömböt, el is haladna nagy sebességgel az mellett, majd magát a nindzsát támadná. Amennyiben újból kézpecsétekbe kezdene, akkor a kézfejét és az ujjait támadná a kardjával. Ha viszont fegyverrel támadna rá, abban az esetben szamurájunk leguggolna, majd egy nagyon gyors köríves vágással a térdhajlatát támadná, eközben előhúzná az egyik wakizashiját és azzal védené az esetleges fentről jövő támadást.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Shimura Danzou on Kedd Okt. 07 2014, 11:20

Mint az többé, mint kevésbé várható is volt, hősünket sem nagyon kell félteni. Gonza úrfi hasonlóan alpári megjegyzéssel válaszolt a shinobinak, akit talán még mulattatott is a dolog. Musashi eltűnése valóban aggasztónak tűnik, nem mintha félteni kellene az öreget, vagy valami hasonló, de mindenképpen égető kérdés, hogy mégis hol a csudában van.
Gonza a Rai Mai segítségével probál kitérni mind a tűzgolyó, mind a robbanások elől. Részben sikerül is, bár a robbanások következtében egy bukfencre kényszerűl. Nem mintha ez túlzottan megeröltetné szamurájunkat, csak egy picit lassítja. Hasonlóan gyors tempóban támad ellenfelére is, aki - Gonza jól számított - kézpecséteket formál, nyílván azzal a céllal, hogy segítsen hősünknek befejezni földi pályafutását. Ez, nyílván nem a jószándék jele, de azért annyira nem is elitélendő, tekintve, hogy gyakorlatilag akár - némi elfogultsággal - önvédelemnek is nevezhető a shinobi ezen célja.
Gonza első vágása elől szemtelenül könnyen ugrik félre a ninja, széles mosollyal az arcán, miközben tövább pörgeti a kézpecséteket. Igaz, gyakorlatilag Gonza visszakézből ledöfhetné, viszont akkor maga is szénné égne, hiszen a shinobi már nyitja a száját, amiből égtelenforró lángok törnek elő. Érdekes pózban vannak a harcolók. Gonza kinyújtott kézzel, kezében Katana, a Ninja félig oldalra hajolva - a kitérés következtében - feje Gonza mellkasának a magasságában. A Szamuráj kockáztat, vagy inkább biztosra megy? Győz gyorsan, úgy, hogy Ő magát is nagy valószínűséggel elemészti a Tűz, vagy megpróbál kitérni - ebből a távolságból nehéz! - és más módszerrel nyerni, vagy csak kicsit később visszajönni, lekardozni az ellent? Csak rajta áll! 

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.