Katashi Rezidencia

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Katashi Rezidencia

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Jan. 30 2014, 13:10

Egy igen gazdag, Tűz országbéli földbirtokos tartománya. A birtok közepén áll a hatalmas ház, amely leginkább egy templomra emlékeztet. A kert gyönyörű és rendezett, a növények egytől egyik sorba vannak ültetve, ugyanúgy, mint a fák is. Egy folyó csordogál keresztül a birtokon, amelyre  a ház oldalán található stégről is megközelíthetünk.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Jan. 30 2014, 13:48

Musato kérdésére maga Katashi választ adott.
- A birtokom évszázadok óta a családomé, azonban egy férfi rég szemet szúrt, hisz birtokait terjeszteni akarja, és a teljes terjeszkedésének egyetlen falként álló tényezője a birtok. A földesúr többször látogatott már meg birtokomon, valamint magához is invitált már, a találkozásokon pedig a földem sorsáról akart dönteni. Miután leszögeztem végleg, nem árulom el családom, hazajöttem. Eltelt egy hónap, aztán még egy. Most pedig folyamatosan érkeznek a fenyegető üzenetek, nem tudom, mit forgat a fejében, de az biztos, hogy képes bármit megtenni, hogy megkaparintsa a földet. - válaszolt, majd elment határozott lépésekben.

Ekkor lépett közelebb a szamuráj.
- Végigvezetem önöket a birtokon. Kérem kövessenek - mondta a szamuráj parancsnok. Kiléptetek a ház bejáratán, a teraszon, amelyről néhány lépcső vezetett le a kertbe két őr állt.
- Hamarosan esteledik, minden ember a helyére.
- Igenis, parancsnok - húzta ki magát a két szamuráj. Ekkor tovább sétáltatok, majd a parancsnok körbevezetett titeket.

A terület végig fallal van körülvéve, csupán három bejárat található rajta, egyik a főbejárat, amelyen ti is keresztül jöttetek, a másik kettő pedig a birtokon csordogáló folyó két végletének lezárása. A folyó a falon keresztül áramlik ár, helyén a falban rácsos lyuk található.

- A gyümölcsöskert - nevezte meg a parancsnok a következő helyszínt. A kis területen rendezett sorba ültetett fák álltak, gyümölcsfák egytől egyig. A gyümölcsöskerten keresztül egy kikövezett ösvény vezetett egy kis szentélyhely. A szentélyben füstölők és lámpások égtek, egy szobor állt a fedett kupolája alatt. - Naori-sama szobra, aki letelepedett és megépítette a birtokot. A szentélyt körbeölelte a gyümölcsöskert fái, mögötte pedig a fal húzódik.

Ekkor a ház mögé sétáltatok. A folyó szinte alig mozgott, a víz lassan csobogott, tiszta volt, láthattátok az alját, ami talán három méter lehetett a talajtól lefelé. Maga a folyó 6 méter széles lehetett, a túlparton a fal végig követte az irányát.

A birtok többi részén nem volt olyan hely, amelyre érdemes lett volna több időt szenteli. Kőutak vezettek mindenhova, körülöttük pedig virágsorok és lámpások álltak.

Még másfél órátok van, hogy a kertet átvizsgáljátok még egyszer, esetleg óvintézkedéseket tegyetek. Másfél óra múlva sötétedik, a kertben a lámásokat meggyújtják, amelyek ha nagy fényt nem is adnak, a kőutakat mindenképp kivilágítják. A kapuban két őr állomásozik, ugyanígy a ház bejárata előtt is. Továbbá két őr sétál a ház és a birtok bejárata között, 20 percenként elérve a végeket. A szentélynél is megvan a páros létszám. Az őrök könnyű vértezettel, katanakkal és sisakokkal vannak felszerelve, egyszerűbb szamurájok, akik nem ismerik azonban a jutsuk világát, csupán kardjuk forgatásához értenek. Talán nem véletlen, hogy két shinobit kértek a védelem erősítésére.

A menyét a parancsnokkal a ház előtt beszélget, majd magához hívat titeket.
- Sajnálom, de mások is rászorulnak a segítségre. Takefumi, Musato. A Kami no Yuuge nevében őrizzétek a birtokot és Katashit. A parancsnok végig veletek lesz. - majd egy füstben eltűnik. Kezd sötétedni.

A körben a birtok végigjárását, az óvintézkedések és az egyéb kérdéseket várom. A katonák már a helyükön vannak,a fáklyák égnek, beköszönt az éjszaka.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Aono Takefumi on Csüt. Jan. 30 2014, 20:07

Noha mindkettejük fejéből kipattant egy-egy ötlet, arra már nem volt szükség, hogy maguk intézkedjenek. Egyesek túlságosan szeretnek hallgatózni, ám ez némi könnyebbséget jelentet, hisz információt és egy kis túrát is kaptak melyben, felmérhették a birtok helyzetét és annak védelmét.
Takefumi látszólag céltalanul vándorolt a parancsnok nyomában, miközben azon elmélkedett, amit az Úrtól hallott. Tekintete viszont egy pillanatra se vesztette szem elől környezetét.
Minden információ melyet megtudott, arról árulkodott, hogy ez a földesúr igen csak szerény körülmények között él, hiába nagy föld és a kastély. A harcosok képzettek, fegyelmezettek, de kevesen vannak, ami pedig az ellenséget, jobban mondva és jelen esetünkben inkább nevezzük a háború és viszályok egy újabb forrásának, hatalmasabb befolyással rendelkezett, mint Katashi. Ez több pénzt és több harcost jelentett, ám egyelőre még ez lett volna a legkisebb gond. Semmit se tudtak az illetőről. Ravasz vagy ostoba? Annyi bizonyos, hogy miután hízelgéssel, rábeszéléssel nem ment semmire, erőszakhoz folyamodik, tehát kissé alacsony vérmérsékletű. Ez azonban gondot is jelenthet, hisz nem tudni, hogy mire vetemedik. Mennyire akarja megszerezni a birtokot és milyen áldozatokat hajlandó ezért hozni.
Nem kellett ahhoz nagy zseninek lennie, hogy rájöjjön, ritka nagy csávába kerültek és megőrizni a békét lehetetlen. Bár feladatuk Katashi életének a megvédése volt, mi értelme a Yuugennek, ha nem tudják megvédeni a békét? Kicsit bosszantotta, hogy olyan dolog részese lett, ami ennyire logikátlan. Valamikor el fog beszélgetni azzal a vén hörcsöggel, de addig is, teljesítenie kell a feladatát. Mindenesetre, muszáj lesz még némi információt szereznie a parancsnoktól.
Idő közben rövid túrájuk végéhez értek, hősünk nagy csalódására, pedig a menyét tovább is állt, leleplezve hősünk álcáját. Két dologban biztos volt ezek után. Az egyik, hogy megfosztja bundájától ezt a beszélő szőrcsimbókot, a másik pedig, hogy haderejük jelentősen csökkent, már ha az állat egyetlen képessége nem abból állt, hogy a tagokat szállítsa ide-oda.
Take-chan első dolga az volt, hogy kérdéseket szegezzen a „sereg” parancsnokának. Igyekezett közérthető és lényegre törő lenni, ügyelve arra, hogy semmit se hagyjon ki, amiről úgy érzi, hogy fontos lehet.

- Hohohó, tisztelt parancsnokom. Volna önhöz néhány igen egyszerű kérdésem, mellyel úgy hiszem, könnyedén felmérhetjük a saját és ellenségünk helyzetét, hát még azt, hogy mit hoz a jövő. – egy kurta köhintés idejére megszakította monológját és némiképp komolyabb hangnemre váltott. – Járt Ön Katashi Úrral a megbeszélésen említett földesúrnál? Amennyiben igen, kérem, meséljen kicsit arról, hogy milyen személy is. Ám ha nem találkozott vele, mint tapasztalt katona, elég, ha annyit megoszt velünk, hogy mekkora hatalommal rendelkezik, illetve körülbelül serege hány főt tehet ki. Idézzen fel mindent.
Nem volt más hátra, csak hogy az események haladjanak tovább a saját medrükben és felvértezzék magukat és ezt a helyet is. Hősünk esetében ez az elegendő információt jelentette, melyből leszűrheti, hogy mire számíthatnak majd. Könnyedén meglehet, hogy a forrófejű földesúr egy egész sereget küld ellenük, hogy pillanatok alatt porig rombolják ezt a helyet. Ám ha eszesebb és eléggé vagyonos és ez utóbbi biztos, akkor pár elit shinobira lehet számítani, akik könnyű szerrel iktatják ki majd Katashit, már ha a béke harcosai ezt hagyják.
Mindeközben egy terv is elkezdett formát ölteni a fejében, de szinte rögtön elvetette. Látszott Katashin, hogy ezt nem lehetne kivitelezni, erőszakot pedig nem óhajtott alkalmazni. Stratégiai érzéke közel se volt elég ahhoz, hogy egy ekkora helyet biztosítson. Voltak őrök, de kevesen, ráadásul egyedül csak Ő és Kitori voltak jelen.

~ Bár itt lenne Mirubi. Nem lennénk ekkora csávában. ~  
Gondolata őszinte volt. Hitt abban, hogy ha a régi csapat együtt lenne, akkor könnyebben és hatékonyabban tudnák biztosítani ezt a helyet. Egyelőre azonban ki kellett dolgozniuk egy olyan stratégiát, mellyel fenntarthatják az egyensúlyt. Volt egy-két ütőkártya a zsebében, de ezek nem sokat értek. Azonban abban szinte biztos volt, hogy ha rosszul döntenek, akár ők maguk is tovább gerjeszthetik a háború szelét. A fiatal chuunin tarkóján jeges veríték csorgott alá, nem tudta mi tévő legyen, de egyben biztos volt, a kapukat a lehető legjobban kell eltorlaszolni. Ezt az ötletét nem felejtette el megosztani Kitorival és a parancsnokkal se, amint ismét szót kapott. Ám ha shinobikra kell számítani, a behatolásukat nem tudják megakadályozni.
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Kitori Musato on Szomb. Feb. 01 2014, 20:46

Mint kiderült a helyiek füle éles, ezért meghallották a Bácsi-sannal folytatott beszélgetésemet és nem is haboztak a válasszal. Van egy másik feltevésem, ami szerint telepatikus képességekkel rendelkezem és öntudatlanul továbbítottam a kérdést Katashi felé, bár ez szerintem a valószínűtlenebb, elvégre nekem biztosan tudnom kellene róla, ha lenne ilyenem. Habár hozzá kell tennem, hogy nem adtak kielégítő választ, mert nagyjából annyit tudtam meg, hogy az illető férfi, aki birtokokkal rendelkezik. Hogy hol, milyenekkel és a többi, nos az marad a homályban. Habár feltételezhetően valami szomszédos úr lehet.
A birtok nem annyira pompás, mint inkább nyugodalmas. Ez tetszik, habár vannak némi fenntartásaim a dologgal kapcsolatban, elvégre azon a szobron az én arcképem is lehetne. Elmosolyodok a minden humort nélkülöző tréfámon, de mivel maszkom takar, ezért ezt senki sem láthatja.
Köböl épült utak szelik át a helyet, amit egészen látható mértékben meg tudnak világítani. Eddig oké, de elég egy Fuuton jutsu és volt fény nincs fény. Talán ha fáklyák helyett lámpásokat használnának... Persze semmi bizonyíték nincs rá, hogy ninjákkal is találkozni fogunk a támadók között - már ha lesznek egyáltalán támadók és a levelek nem puszta fenyegetőzések, mert a banditák egy dolog, de nem kell feltétlenül összevonni az eseményeket, lehet akár a régi jólbevált, hagyományos pech is - de ha a hibákat nézzük szerintem ez az, ámbátor lövésem sincs a Szél technikákról, de ha valamiben, abban biztos vagyok, hogy néhány fáklyát el lehet oltani ezzel az elemmel. S ha már shinobik, akkor az sincs kizárva, hogy a fal fölött, vagy alatt jönnek. Esetleg szimpla lazasággal leutánozzák a mi delegációnk érkezését. A konohai shinobitól kapott dossziémban elég sok információ van a Kami no Yuugen elveiről, s mivel eddig kezemhez még nem tapad vér, úgy hiszem megfelelő tagja vagyok. Ám ezek az eszmék nem jártak még át annyira, mint egy küldetés teljesítésének fontossága, s shinobiként nem borzonghatok a gyilkolástól, mégis talán véráldozat nélkül, vagy azok számának minimálison tartásával kellene bevégeznünk a feladatot. És ami fontos: Katashi nem lehet a halottak listáján, az nem csak a Kami no Yuugen, hanem Konohagakure no Satou hírnevét is csorbítaná.
De! Vissza az optimizmushoz: Hogyan is lehetne bármi probléma, mikor én Kitori Musato Konoha Rettenthetetlen Chunninja itt vagyok! S, ha jól számoltam akkor itt van még nyolc Szamuráj, valamint Taichou-san, Bácsi-san és Menyét-san.
Ám a matematika átka, hogy a túl sok számolás összezavarja a dolgokat. S ennek megfelelően Menyét-san, egy roppantul érdekes mondattal, közli, hogy Ő most lelép, de azért mi helyette is melózzunk. Az, hogy eltűnik teljesen hidegen hagy. Viszont amit mondott... Kezdésként a döbbenet heves hulláma fut rajtam végig s ezt a büszkeségem keltette sértettség tünteti el.
- Takeeefumi? - szűröm alig halhatóan a fogaim között és közben szúrósan nézem az eddigi Bácsi-sant, noha Ő lehet még csak nem is hallotta, amit mondtam.
Bevallom sok Takefumi létezhet a világban, de én csak egyet ismerek és az öreg nem hasonlít rá. Ám mivel a dossziék említik az inkognító fontosságát - ezért kell a maszk és a köpeny - és én sem estem olyan nagyon a fejemre, valamint ez a "hohohózás"...
Hirtelen a küldetés már kezdett a háttérbe szorulni, van ennél egy sokkal, de sokkal fontosabb rejtély amit nekem személyesen kell megoldanom! A parancsnok és Bácsi/Take-san beszélgetése után társamhoz fordulok:
- Felkeltette az érdeklődésemet - a szavakat próbálom minél fennköltebben kiejteni, ahogy azt apám üzletpartnerei szokták, én többnyire dacból - , hogy feléd Bácsi-san, a Takefumi nevet mondta, s a sors különös egybeesése, hogy én is ismerek egy ilyen férfiút, aki igazi mókamester...


Amint a rejtély meg, vagy nem oldódik, de eljő a sötétség én kilépve a fáklyák fényköréből egy árnyékos helyre a patak partján létrehozok néhány kézpecsétet. Nagyjából három klón létrehozására vagyok képes, legalábbis a múltkor ez volt a határ, amit sikerült elérnem, tehát így egy klónba körülbelül chakrám egynegyedét helyezhetem, hogy kihozzam magamból a maximumot. A sárból két másik Kodai - ugye ez a KnY-s álnevem - emelkedik ki. Így nekem megmarad a chakrám fele, mert a másik felét elhasználtam és felruháztam vele két Föld Klónomat. Tehát én ötven, ők pedig huszonöt-huszonöt százalékkal rendelkeznek. Ez nekik elég arra, hogy Taijutsuval és az Iwagakure no Jutsuval operáljanak, valamint kétszer, esetleg háromszor újraépítsék magukat. Az egyik tekercsemből megidézek nekik fejenként öt-öt shurikent és kunait. A feladatuk, hogy a folyó egy-egy bejáratát őrizzék. Ha ezzel sikeresen végeztem, akkor megkeresem társamat. A klónok az én KnY-s alakomban vannak, tehát remélhetőleg a szamurájok nem támadnak rájuk. Ezen kivül tudnak önállóan cselekedni,viszont meghagytam nekik, hogycsak akkor hagyják el az Őrhelyüket, ha biztosak abban, hogy támadás alatt állunk. Egy elterelés nem indok, bár nemegyszerű megállapítani, hogy mi elterelés és mi nem az, ez még szülhet gondokat.
- Katashi-san biztonságban van? - kérdezem.
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Feb. 04 2014, 20:36

Az éjszaka eljött, a nap utolsó sugara is eltűnt a távoli hegyek mögött, hogy elhozhassa egy messzi területre a reggelt. A Hold magasan világított.
Takefumi
A parancsnok mellett állva kérdéseket tettél fel, amelyeken talán ő maga el sem gondolkozott, eddig.
- Nos. Katashi-sama legfőbb testőreként mindig mellette vagyok, menjen bármerre is a birtokon kívülre, így valóban jártam a birtokon. Azonban a Földesúr nem rendelkezik semmiféle hadsereggel, csupán a szükséges védelemmel. Ez, ugyanúgy mint a mi urunknál is, néhány katonát, zsoldost takarhat. Pontos létszámot nem tudok mondani. nem hiszem, hogy a saját testőrségét küldte volna ide, úgyhogy fennáll az esetleges bérelt shinobik veszélye, sajnos. - meresztette le fejét a katona. - Habár minden este az őrség fegyelmezetten figyeli a birtok minden főbb részét, sajnos a shinobik világában nem rúghatunk labdába velük. Örülök, hogy itt vannak - a hangja alapján valóban megnyugtatta a jelenlétetek. Végignézett a fáklyákkal kivilágított utakon, az őrség a helyén állt, a járőrök is útnak indultak.
- Kezdődjön az éjszaka, uraim - fújt egyet, majd sisakját fejére emelte és a ház körül kezdett sétálni.
Mivel nm írtad le pontosan, a birtok mely részén töltöd az éjszakát, illetve kivel együtt végzed a feladatod, így a következő körben szeretném olvasni az előkészületeidet, valamint, hogy kihez/kikhez társulsz be. Mivel ti külső személyek vagytok, így nem kötelező egyetlen helyen őrködni egész éjjel.

Musato
Megtetted a szükséges intézkedéseidet, a két klón bátran állt és figyelte, immáron felfegyverezve, a falban lévő két rácsot, amelyek a szemedben veszélyforrást jelentett, talán igazad van. A klónok a helyükön álltak, te pedig visszatérsz társadhoz.

Beszéljétek meg, hogy együtt maradtok-e, vagy különválva erősítitek a védelmi pontokat. A járőröző őrökhöz nem biztos, hogy szükséges csatlakozni, már ha csatakoztok e egyáltalán valahova is. A következő 1 órát szeretném olvasni. A parancsnok a ház körül sétálgat, néha megáll a ház előtt állóknál, bevárva a mozgó csapatot, majd folytatja járőrözését. Az első óra csendben telik.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Aono Takefumi on Hétf. Feb. 10 2014, 17:33

~ Bah… semmi jót és használhatót nem tudtunk meg… mi lesz így velünk? ~
Nehéz problémák nyomták az ifjú shinobi vállát, hiába tudott több méter magasba ugrani velük, ahogy a birtok legmagasabb pontjáról szemlélte a környező területeket.

Sokáig nem maradhatott, hiszen ellenséges shinobik esetén hamar kiszúrták volna. Láthatólag viszont Kitori remekül felkészült, hiszen klónok segítségével védte be a gyengébb pontokat. Amik ha netán megsemmisülnének – mármint a másolatok – akkor is időben tudnak cselekedni. Ám hogy Ő maga miként fog cselekedni a védelem érdekében az még kérdéses volt saját maga számára is… Csapdákat nem helyezhetett ki felszerelésének teljes hiányában, de nem is volt korábban se felkészülve ilyen helyzetre. Talán ha klónokat használna Ő is, bár nem sokat érnek. Lehuppanva farpofáira, magában hümmögve tekintett le a mélybe, figyelte a járőröző őröket és kereste hol is a hiba, miként is tudná kiküszöbölni, ha netán behatolnának a birtokra. Már éppen indulni készült, amikor is egy hirtelen feltűnő árnyék jelezte Kitori befutását is.
- Áááh, jó hogy itt vagy Kitori. Van egy ötletem, de ehhez szükségem volna rád is a végső stádiumban. Van egy technikám, mellyel elkaphatok minden behatolót, de ennek az aktiválásához időre van szükségem. Arra kérnélek, hogy Te vagy az egyik klónod védje a hátamat, amíg előkészítem.
Mindezek után amennyiben szükség volt további tervezésre és ötletelésre, arra sor került, ám utána az ifjú titán, a hajak királya egyenesen a kertbe masírozott és leült a földre. Kezeit a földre támasztotta tenyérrel lefelé, feje hátra bicsaklott, látszólag az eget kémlelte. No persze korántsem lustálkodott. Két tenyerén keresztül elemi chakrát szivárogtatott a földbe, apró rezgéseket generálva, mellyel képes volt bemérni az ellenséget, akár egy radar. Röviden, ha több ember tartózkodott a területen, mint jelen pillanatban, ő arra rögtön rájött. Nem először használta eme trükköt, hiszen a föld alatt bujkálva is gyűjtött már információkat. Azonban a folyamatos chakra használata hamar kimerítené, így öt és tíz perces váltakozásban használta pár pillanat erejéig.
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Kitori Musato on Szer. Feb. 12 2014, 14:48

A két klónom elfoglalta a számukra kijelölt pozíciókat. Tegyük hozzá szívesen létrehoznék még öt-tíz klónt a terület védelmére, de ez jelenleg még, sajnos, meghaladja a képességeimet. Igaz kipróbálhatnám, sikerülne-e növelni az eddig maximum létszámot, ha csökkenteném a kiadott chakramennyiséget, de akkor sem biztos semmi, azt leszámítva, hogy jelentősen gyengébbek lennének, mint az a kettő, amit létrehoztam. Mindenesetre nem most fogok kisérletezgetni. Visszajutok társamhoz, aki hamar ötletelésbe kezd. Miiiiiiiii? Tud a klónjaimról?? Persze Ő titkolódzik, de az enyémeim kifürkészésére viszont minden erejét beveti!!! Így háborgok magamban és egyenlőre nem igazán jut eszembe az a tény, hogy ha Take-chan is tud arról, amit a védelem megerősítése okán tettem, akkor úgy jobban össze tudjuk hangolni a terveineket, ezáltal hatákonyabbá téve a birtok biztonságát. Ez talán majd akkor ötlödik fel elmémben, ha a sértettség hullámai elülnek. Hiába, nehéz dolog Konohagakure no Satou Hős Shinobijának lenni!
- Rendben, védelek - mondom, de közben még mindig szúrós tekintettel meredek rá.
Meg kell vallanom, nem így képzeltem az újra összefutást, mint ahogy az eset alakult, de hát ha mások nem képesek olyan idillien cselekedni, mint ahogy azt a gondolataim megszabják. Értem ez alatt például a helyszínt. Alapvetően egy szuper kis étteremre gondoltam, nem pedig egy ilyesfajta menedékre. De azért vagyok Chunnin, hogy megoldjam a problémákat!
Take-chan a kertbe sétált, majd ott leülve egy igen éredekes pózt vett fel, s már azon kezdtem gondolkodni lehet megint átejtettek és csak szundítani akar egy keveset, de ez mégis hogy lenne lehetséges nyitott szemmel.
Kezdett elragadni a feladat, s már-már mindenféle védelmi körök képei tódultak lelki szemeim elé, egészen addig, amíg rá nem jöttem, a cél megvédeni Katashit. Take-chant nem kell védeni, tehát ha ránk támadnának elég addig hárítanom a neki szánt csapásokat, amíg harcra készen fel nem pattan. Jó érzésel tölt el, hogy van egy erős társ mellettem. Övtáskámból előveszek egy füstbombát és Take kezei elé teszem, a következő mondatokkal:
- Ha itt ránk támadnak, akkor ezzel eltűnve mehetsz Katashit védeni. Nem lenne jó, ha mind a kettőnket egy ponton feltartanának.
Ezek után megidézem két Fuuma shurikenemet és leülök társamtól néhány méterre. A további fejleményeket várva.
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Uchiha Madara on Szomb. Feb. 22 2014, 11:49

Az idő igen lassan telik, a csendes estét tücsökciripelése kíséri végig. A hold fényesen ragyog, valamint a fáklyák is kellő fényt adnak ahhoz, hogy belássátok a birtokon végighaladó utat, míg ti a sötétben ültök és vártok.
A földet kémlelő Take ötlete használhatónak bizonyult, bizonyos időintervallumban chakraját a földben terjeszti szét, aki pedig a chakraval átitatott talajra lép, annak számolnia kell a két konohai chuuninnal. Ám úgy tűnt, a birtokon, az őrök kivételével, senki sem sétált.
Talán egy óra telhetett el, mikor egy pillanatra Take érezhetett valamit. Mintha csak megérintették volna a földet, majd még egyszer. DE az egész nem tartott egy pillanatig sem. 
Ha körbenéztek, ellenséget nem láthattok, ám ekkor kiáltást hallotok.
- Itt vanhh... - hal el a hangja a forrásnak. A kapu felől jött. A két kapuőr, átvágott nyakkal dőlt a földre.  járőrök az épület bejáratához siettek, majd egy általuk ismert formációba álltak fel, védve magukat és a bejáratot. 
- Ne engedjétek őket betörni. Urunkért. Mindörökké - kiáltja az elől álló Parancsnok, majd kardját előhúzta tokjából. A fáklyák sorra kialszanak, míg végül csak a ház falán lévő kisebb lámpások maradnak, amelyek biztosítanak minimális fényt.
- Katashiiii - szól egy hang, amit pont olyan élesen és hangosan hallotok, mint a méterekre álló katonák is. Talán valamiféle technika, ami összezavarja az ellenfelet.
- Ha nem adod át a birtokod...akkor porig égetünk mindent. - szól a fenyegetőző hang.

Csupán ekkor érzékeli Take az ellenséget, már ha a támadás következtében fel nem oldotta a technikáját. Egyenlőre 5 személy tartózkodik a birtokon, a házhoz közel, de lehetnek még a távolban mások is. Mivel a sötétben vagytok, nem biztos, hogy észrevettek titeket a támadók, ezért a meglepetés erejére is lehet összpontosítani.
A három személy mozgása a következő körben:
- 3-an a ház bejárata felé sétálnak a sötét úton, ők voltak, akik a kapuőröket leölték. Tempójuk normális, nem sietik el a dolgukat. 
- A másik kettő a kapuban maradt, valószínűleg a menekülési útvonalat zárják el.
Amennyiben a következő körben megközelítitek őket, akkor észrevehetitek a szürke ruhát, a szürke terepmintájú nyaki részét, valamint az egész fejet takaró maszkot, homlokán Otogakure fejpántjával. Rajtatok áll, hogy mit tesztek. Ha harcolni akartok a következő körben akkor, 
- A kapuban állók katanaval és kunaiokkal vannak felfegyverezve, valamint robbanójegyzetet is elhelyeztek a kapukon, ezt azonban nem láthatjátok egyből.
- A ház felé tartó csapat hátsó két tagja szintén katanaval és kuniokkal vannak felfegyverezve. Az elől sétáló személynél nincsen katana, csupán egy shurikentartó a jobb lábán.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Aono Takefumi on Hétf. Feb. 24 2014, 18:44

Mintha valami aprócska szúnyog csípett volna bele Takefumi tudatába, de csak egy pillanat erejéig. Az elmúlt egy órában semmi szokatlant nem észlelt, teljesen hozzászokott a folyton mászkáló vagy az egy helyben strázsáló katonák jelenlétéhez. Azonban most valami zavarta, noha az érzés a másodperc töredéke alatt elmúlt, amikor chakrája nem áramlott tovább a földbe, az utolsó pillanatban apró rendellenességet érzett.
Lehet csak egy állat, nem érdemes túlzott feneket keríteni neki. – gondolta magában, azonban alig pár pillanattal később az egész birtok felbolydult.
A távolban egy katona a néma sötétségbe kiáltott, ám hangja csakhamar elhalt, azonban ahogy Takefumi és vélhetően Kitori is meghallotta, éles hallásuknak köszönhetően, nem ők voltak az egyedüliek. Egy csoport katona hangos csatakiáltás közepette.
Az ifjú chuunin rögtön felpattant ültéből, közben hangosan szitkozódott, lévén úgy képzelte, hogy ők lesznek az elsődleges célpontok, mint fő veszélyforrások, akik hátráltathatják a küldetést. Azonban így, hogy az ellenség távol volt, Take-chan pedig chakrájának egy részét elhasználta, a behatolókat pedig nem látta, nem tudta őket ekkora távolságról feltartani.

- Kitori, szívem szerint azt mondanám, hogy legyen tied a hős szerepe, de valószínűleg nem átlagos ellenfelekkel állunk szemben, így tehát maradjunk együtt. Nem tudom pontosan hányan is vannak.
Megvárta, míg társa is reagál valamit, mindenesetre semmiképp se óhajtotta feltartani fiatalabb barátját, még ha az úgy is dönt, hogy egyedül vág neki a csatának. Bárhogy is dönt majd, Takefumi Katashi szállása felé indul meg, hogy biztosítsa védencük épségét. Bármilyen más probléma, ami menet közben felütheti a fejét, ráér.  
Az épület hamar a látóterébe került a shinobinak, azonban a probléma nagyobb volt, mint amire Ő számított. Shinobik, ráadásul három és igen csak magabiztosak. Noha képességeiket így első blikkre nehéz volna megítélni, lehetséges, hogy képzett jouninokkal állnak szemben. De annak mi értelme volna? Kettővel több ember, mint amennyire szükség van egy ilyen támadáshoz. Lehet hogy inkább a két konohaival állnak egy szinten vagy legalábbis ahhoz közel? Meglehet, azonban ideje letesztelni őket. A hősök hőse, a hajak királya, az álcák mestere és jelenleg egy vénséges nagyapó, alig pár kézpecsét megformálása után, kinyújtja egyik karját, melynek a köpenye ujjából több tucatnyi kígyó kerül elő. Hosszan nyúlnak, vadul sziszegnek, és egyenesen a behatolók felé tartanak, hogy összeroppantsák őket, a húsokba marjanak és átsegítsék őket az alvilág folyóján.
Az elmúlt időszakban kicsit kibővítette harci kelléktárát, hogy minél nagyobb előnyre tehessen szert a harcban, és lehetőleg győzelemre kerüljön. Arra már rég rájött, hogy a csépeléssel nem sokra megy, ha nem találja el ellenfelét. Ám ha pár kígyó elkap egy embert, akkora pofont adhat, hogy feje elszáll. Szó szerint.
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Kitori Musato on Szer. Feb. 26 2014, 13:16

Egyszerű az élet, csak a csend és az éles elme teszi bonyolulttá. Miközben Takefumi valami olyat csinált, ami biztos nagyon fontos - igaz nem nagyon mozgott, ezért éltem a gyanúperrel, hogy elaludt, ami szokása, bár a felébresztéséhez nem füllött volna semmiképpen a fogam, hiszen emlékszem az első találkozásunkkor történtekre, mégha sérti is a becsületem a dolog - addig én alig halhatóan dudolgattam magamban,lehet nem is adtam ki hangot, csak a gondolataimmal játszottam. Nem igazán számít. Viszont komoly felfedezést sikerült tennem: a Fuuma shurikenjeim igazán jó kis támaszok a karjaimnak.
Amikor is valaki kiáltása túl hamar szakadt meg. Már persze a kiáltás sem jó hír. Azután rövid kiabálások és figyelmeztetések sorozata zendült fel. Ez pedig egyet jelent: Ideje hogy Konohagakure no satou Hős Chunninja Szinre Lépjen!
Az őrség és annak parancsnoka hamar reagált és alakzatba álltak az épület bejárata előtt. Ez nem rossz dolog, mert arról már félig biztosítva van a hely. Viszont a kérdés mennyire tudják felvenni a harcot a shinobikkal. Take-chan is feléledt. És amit mondott, az nem hagyható figyelmen kivül. Chakrám felét máris elhasználtam, igaz volt egy kis időnk pihenni, de az regenrálodásra nem igazán volt elég. Követem társamat, mert nagyon úgy tűnik tudja hol az ellen. Én nem tudom kik lehetnek mik lehetnek. Azt is csak feltételeztem, hogy shinobik. A hanghatásokból. Viszont ésszerű ötlet az épület védelme. A füstbombát menet közben felkapom a földről és a helyére teszem. Remélhetőleg a hangokra klónjaim is aktivizálják magukat, nem volna rossz dolog és hát ez félreérthetlenül egy támadás, igaz elterelés is lehet egyben, ha az épületet megkerülve akarják elkapni Katashit.
Hamarosan három sétáló alak tűnik fel a szemhatáromon. Szürke ruhában, Otogakurei fejpánttal. Sok chakrát használtam, nem ártana spórolni a továbbiakban, ki tudja mennyien vannak. A sötét most nekem dolgozik. Mellettem Take már kézpecsétekkel manőverezik, amíg én eldobom ellenségeink felé a Fuuma Shurikeneket és használom a Kage shuriken no jutsut. A fegyverek feketék, sötét helyről jönnek, talán váratlanul is. Egyedül a hangjukat lehet meghallani a csöndben, de vajon képesek-e erre?
Nagy szerencse, hogy Takeval azért közösen szenvedtünk már Niyo-sensei rémuralma alatt, ezért bizonyos képességeink ismertek a másik előtt. Például Take pusztító ereje. Én erre számítok tőle, ami viszont közelharc.
- Fedezlek - mondom.
A továbbiakban a dolgom a következő. Kissé lemaradok mögötte. Mivel előlről pusztító erőt jelent, de hátulról védtelen. A feladatom, hogy ne engedjem a hátbatámadását. Jobb kezemben kardom, a balban pedig három shuriken. Ezek elegek ahhoz, hogy egyenlőre felvegyem a harcot és fedezzem Takét.
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Márc. 06 2014, 22:56

//Bocsánat a csúszásért, a kaland végig kárpótlást kaptok//

A támadás elkezdődött, amire a két chunnin fel volt készülve, mégis váratlanul érte őket, leginkább a létszámfölényük. Nem vitás, kinek a keze van a dolgokban, az otogakurei shinobik a házat vették célba. A két konohai szinte azonnal lépett a támadásra és a sötétből előugorva indultak meg ők is.
Először Musato fumma shurikenje ért célba, és egyenesen kettészelte a legközelebb álló, hátul érkező személyt. Azonban mikor a kettészelt test a földre zuhant, már csak egy tócsa víz terült el. A mellette álló, illetve a hátsó személy azonnal reagált, és felétek fordultak, és észrevették, amint jó néhány sziszegő kígyó közeledik felétek. A hátsó férfi az elől sétáló elé ugrott, majd kardjával szinte felaprította a közeledő élőlényeket. A kardos férfi ekkor pörgetett egyet kardjával, majd megindult felétek, miközben a másik kis táskájába nyúl és megindul a ház felé.
A következő kör mozgása:
A kardos férfi gyors tempót diktál, kardjával hárítva az esetleges dobófegyvereket, majd ha eddig nem állítjátok meg, akkor azt támadja, aki előrébb áll. Csapásai gyorsak és pontosak, nagy nehézségek árán lehet hárítani. Mintha kardjával az átlagnál jóval gyorsabban mozgatná, lehet, nem egyszerű gyakorlás, hanem valamiféle technikai segítség is a kezére játszik.
A ház felé futó férfi pedig néhány shurikent vesz elő táskájából, majd az ott álló őrök felé dobja, az elhajítás pillanatában a szálló shurikenek, akár csak a fumma shurikenek is, megsokszorozódnak, azonban lehet, hogy ezek már képesek sebeket ejteni. Rajtatok áll az őrök élete, az egyszerű zsoldosok elvéreznek a támadásban, hacsak nem tesztek valamit. Körülbelül egy tucatnyi shuriken száll feléjük.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Aono Takefumi on Szer. Márc. 12 2014, 18:25

Élet vagy halál, siker vagy bukás. Az egész harc, maga a helyzet és a küldetés csupa eldöntendő kérdésből állt, pusztán két lehetséges kimenetellel minden téren. Már ha a jobbik végét nézzük a dolgoknak. Shurikenek és kígyók indultak útjukra, hogy megszabaduljanak a behatolóktól és tegyenek pontot az ügy végére, noha még csak két támadóval kerültek szembe, jobb lett volna minél előbb túl lenni az ügyön. Take így gondolkodott és miközben ellenfelére támadt, szeme sarkából elégedetten konstatálta, hogy Kitori rengeteget fejlődött. Mindez azonban nem lepte meg. Miért is lepődött volna meg és csodálkozott volna elnyúlt arccal, amikor tudta, hogy a fiú igazi elit, egy tehetség akivel számolni kell. Örült hogy az oldalán tudhatja barátját, mindazonáltal nem ez volt a megfelelő idő arra, hogy másokat saját tudatán belül az egekig magasztaljon. A kígyók, melyeknek halálos ölelésükbe kellett volna fogniuk az ellensége shinobit, könnyű szerrel fel lettek darabolva, nem kis bosszúságot okozva létrehozójuknak.
~ Tch… pedig még meg akartam kímélni… ~
- AIBO! – kiált oda társának. – A kardos vénség az enyém, ne merj közbeavatkozni!
Alig hogy földet ért, rögtön harcállást vett fel, ideje volt áttérni a jó öreg csépelős módira. Reflexeiben és saját pusztító erejében mindennél jobban bízott. Egyetlen ütésre volt szüksége hogy a padlóra küldje a fickót. Farkasszemet nézett hát ellenfelével, ökleit magasra emelte, testét átjárta a mindenható chakra, melynek kirobbanásával olyan sebességre és erőre tesz szert, hogy ember legyen a talpán, akinek utána még marad talpa.
Szépséghibája a helyzetünknek, hogy csapatban kéne dolgozniuk, így talán nagyobb esélyük lenne a győzelemre, azonban ahogy erre mindenki rájött, Takefumi képtelen volt ilyesmire, nem értett hozzá. Tuti otthagyja a fogát majd valamelyik csatamezőn. De még nem most és nem itt, a béke nevében ELŐRE!
Habozás nélkül rontott ellenfelének, kínosan ügyelve arra, hogy elkerülje az illető kardcsapásait, ügyesen elhajolva az esetleges csapásoktól és ha arra lehetősége adódik, romboló öklével egyetlen csapással eltörje a pengét, átüssön a shinobi védelmén és az eszméletlenségbe taszítsa.
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Kitori Musato on Szomb. Márc. 15 2014, 16:45

// Madara, Takefumi //

( Kis betűvel megjegyezném, hogy Két Fumma Shurikent dobtam és a Kage Shuriken no jutsu nem megsokszorozta Azokat. Ennek a technikának a célja, hogy két fuuma shuriken eldobása esetén, az egyiket a másik árnyékában chakrával rejtse el a használó, tehát láthatatlanná váljon. Tehát nem megsokszoroztam, hanem biztosra mentem, hogy a másodikat semmiképpen ne vegyék észre - bár ugye a fény és egyéb viszonyok miatt az elsőt is nehéz lett volna. Szerintem ez az eredményre nem sok hatással van, mindössze fontosnak éreztem némi korrigálást. Very Happy  Összeségében ez nem Heiki bunshin vagy hasonló volt.  Surprised )


Tervem - azért nagyon ne lepődjünk meg - beválni látszik, amikor is kettészelik Fuuma Shurikenjeim az egyik ellenfelet. Ez jó dolog, s ami még érdekesebb, hogy két darabra esés után elveszíti alakját és hangosabb placcsanások következnek. A fényviszonyok nem a legjobbak, de nincs kizárva, hogy valamiféle Ninjutsuval, vagy Genjutsuval van dolgom. S ha sok ilyen van, akkor lehet nincs is annyi ellenfelünk, mint amennyit látunk. Mármint Hús-Vér emberekre gondoltam. Viszont újra felmerül a probléma, hogy ugyan az eldobott Fuumák bevégezték a dolgukat, oké, de ki kellene telálnom valami módszert, hogy ne szálljanak mindig olyan messzire, vagy legalábbis vissza tudjam rántani azokat. Dróttal talán megoldhatnám, mindegy, legyen ez a jövő problémája, mindazon tényeket figyelembe véve, hogy már elszálltak...
AIBO! Take-chan kiáltására gyors tempóval körbepillantok, hogy mégis ki a fenének szólhatott, amikor nem mozdul senki. Végül, a mondata végén, kezd derengeni, hogy ez akár én is lehetek. Biztos az Inkognító miatt... Még mindig jobb mint a Zöldhasú elnevezés, vagy az Mirubi lett volna? Már nem emlékszek...
Érdekes kérdés továbbá, hogy klónjaim mit csinálhatnak? Ha az eltelt időt nézzük, akkor még nem érhettek ide, ám de meg sem semmisülhettek, hiszen azt valószínűleg megérezném a chakrakapcsolat megszakadásával. Viszont a sikolyt biztosan halhatták, így vagy a kapu felé igyekeznek, esetleg felém, avagy átvizsgálják a további területeket... Igaz, ami igaz chakrám felét használtam rájuk, így megoldják a dolgukat, nekem sokkal inkább az Épület felé rohanó egyénnel kellene foglalkoznom. Igen, az okos dolog volna!
El is idulok újdonsült ellenfelem után, a kétfősre csappant behatoló horda második tagja megbánja még a napot, amikor Kitori Musato, azaz Én, pontosabban Konohagakure no Satou Hős Chunninja lett az ellenfele. Kezemben kardom, a másikban három shuriken. Mégsem ezeket használom hiszen nem nagyon vesz tudomást rólam, egyrészt mert le vagyok maradva, másrészt mert ha leállna velem harcolni, akkor romlanának az esélyei. Terve valószínűleg, hogy bejut, gyorsan végez Katashi-sannal, és még mielőtt utólérném le is lép. Márpedig ezt nem engedhetem. Fogalmam sincs, hogy a kapu előtti őrök milyen képességűek, de ha csak beléjük rohan, akkor fel bírják tartani, legalább addig amíg odaérek. Mert ha nem, akkor sok értelme nincs annak, hogy ott áldogálnak. Ezt a problémát látszólag ellenfelem is észlelte és valamilyen dobófegyverek után nyúl. Ez bonyolítja a dolgokat. Kezéből három tárgy repül az őrség felé, s már kézpecséteket is formál... Hát, nincs mit tenni...
A három shuriken még elmegy, csak ki tudják védeni, vagy legalábbis túl élik - remélhetőleg - de ha mondjuk egy tűz technikát akar esetleg létrehozni, vagy más hasonló kaliberű jutsut, akkor a szamurájok nagy részének lőttek... Egy dobásom van, ha elvétem, akkor még nagyobb lesz a hátrányunk.
Tervem, hogy egy lendületes inkább előre, mint felfelé írányuló ugrást hajtok végre, amiközben három shurikenemmel célbaveszem, az Ő három shurikenjét, hátha ki tudom azokat iktatni, de mivel nem ez az ugrásom lényege, már annak is örülnék, ha nem okoznék ezzel a dobással sérülést a szamurájoknak. Elhamarkodott volt? Lehet, de most már nem számít. Ami fontosabb, hogy az ellenség felé "repülve", kardom egy csapásával megpróbálom megszüntetni a problémát. S ha sikerül kettészelni a galádot, akkor elegáns bukfenc után talpra pattanok. Ha nem, akkor még lehetnek gondjaim akár a levegőben is, igaz éppen egy technikát hajt/hajtott végre, de akkor sincs kizárva, s ez esetben nincs más választásom mint hogy Katanámmal tovább csapkodjak, mert inkább én támadjak ebben a kiszolgáltatott helyzetben, mint ő.
Humoros a dologban, hogy legutóbb ilyen, vagy legalábbis hasonló ugrást éppen Take-chan ellen használtam, még az akadémia mögötti kis erdőségben. Ámbátor több mint biztos, hogy Ő máig nem tartja viccesnek a felé száguldó kardos harcos emlékképét, pláne, hogy utána még Mirubi is zaklatta. Ahogy Take kivédte, úgy a mostani ellenfelem biztosan nem hárít majd, esetleg máshogy.
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Márc. 18 2014, 20:37

A támadók nem haboztak, azonnal az őrség lemészárlásába kezdtek, mondhatni frontokra bomlott a kert egy része. 
Az egyik fronton konoha bivalyereje mérkőzik meg ellenfelével, kinek kezében a kard gyorsan mozog. Takefumi, miután a chakrad végigjárta tested és feltöltötte minden porcikádat, ellenfelednek ugrottál, majd erődre és reflexedre bízva magad próbáltál elkerülni az éles penge elől. Azonban alábecsülted ellenfeled, aki a gyors vágásokat egy fej fölött átpördülő vágással fejezett be. A pörgetés némi szelet hozott létre, ami ledöntött téged a lábadról, miután kellően hátraestél. A férfi a magasba ugrott, majd kardját lefelé forgatva csapott le a magasból, hogy a földbe szúrjon téged. Nincs sok időd, a férfi épp elérte azt a magasságot, ahonnan feljebb már nem megy, lefelé viszont annál inkább.

A kert másik szegletében, a ház kapuja előtt egy másik harc zajlik. A férfi fegyverei megsokszorozódtak, így nem tudtad kivédeni a fegyvereiddel az összeset. Az őrök közül egy a földre zuhant, a karjába állt bele három shuriken, azonban nem halálos a sérülése. Remélhetőleg. Te a férfinak ugrasz, kardod magad előtt tartva. A férfi kitárta két karját maga elé, ekkor valami furcsa érzés fogott el. Valamiféle hullám tört elő kezeiből, amely megállított téged az ugrásban és hátralökött. A férfi nem figyeli, mit lépsz, továbbindul a kapu felé.

A következő kör:
Take, feléd egy fentről érkező csapás érkezik, amely ha eltalál, akkor a kalandodnak hamar vége. Van időd felállni, esetleg ellentámadást indítani.
Musato, a te ellenfeled, miután hátralökött téged, ismét az őröket vette célba, most azonban saját kezével fog végezni velük, pontosabban egy előbukkanó kunai segítségével. még van időd megállítani, de igyekezned kell. Az egyik őr harcképtelenné vált.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Aono Takefumi on Hétf. Márc. 24 2014, 17:40

Az ifjak sokszor azt hiszik, hogy mindent tudnak a világról, saját magukról, korlátaikról és másokról. Pökhendiek, elbizakodottak lesznek és lebecsülik ellenségeiket. Úgy tűnhet, hogy Takefumi vadkan szerű rohamozása, melybe képessége legjavát beleadta, pontosan az ilyen személyiségnek eredménye, holott koránt sincs így. Tisztában van saját korlátaival és inkább pesszimista, mint elbizakodott, noha ezen oldalát még ő maga se ismerné el. Hiába azonban az a rengeteg halálközeli élménnyel, földbe döngölő veréssel járó edzés, könnyűszerrel küldik padlóra. Ellenfele azonban nagy hibát követ el, amikor ahelyett, hogy egyetlen csapással azonnal kivégezné a póruljárt fiatalt, inkább a levegőbe ugrik, hogy majd egy nagyobb, gyorsabb szúrással vethessen véget életének. Take-chan, az oly drága világbékéért felelős kiscserkészek egyik büszke tagja, magához térvén a megrázkódtatásból, azonnal kigurul a halálzónából, majd újabb ütéssel várja az érkező ellent, akit remélhetőleg sikerült úgy képen vágni, hogy az fel ne kelljen többet. Ám ha mégse, mindössze annyit kell tennie, hogy olyan közel kerüljön a shinobihoz, hogy az ne tudja meglendíteni a kardját, így pedig nem fordulhat elő az se, hogy a padlóra küldi az álcázott afro sérós jóembert.
Utolsó aduásza új pecsét technikája, mellyel könnyű szerrel, legalábbis elméletben, le tudná kötni egy darabig az ipsét, chakra láncai segítségével. Azonban elválik még, hogy mit hoz a jövő és milyen trükkökhöz kell folyamodnia.
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Kitori Musato on Szomb. Márc. 29 2014, 11:34

Életem krónikájába nem fogom beleíratni azt a részt, ami ugrásom után történt. Nem illene össze egy énkaliberű shinobival, hogy a szél csak úgy elfújta. Mert mi mással tudnám magyarázni? Talán valamiféle technikát alkalmazott ellenfelem, hiszen felém volt fordulva. Bár kézpecséteket nem haszált... Igaz, talán vannak olyan jutsuk amikhez nem is kellenek, viszont ezek tudtommal ritkák. Mindenesetre letaglózott a tudat, hogy egyrészt csak úgy a hátsómra csüccsentett valami lökéshullám, másrészt viszont ellenfelem hatásosabban hárított, mint anno Take-chan az akadémia kertjében. S ez pedig baj.

De ez még csak hagyján... Ellenfelem már nem is törődik velem, egyszerűen megfordul és tovább támadja az őröket. Ennyire siet, vagy ennyire semmibe vesz. Valószínű, hogy mindkettő. De hogy meri! Én Konoha Cunninja vagyok, nem valami taknyos genin. És mégis semmibe vesz? Ráadásul a Kami no Yuugen harcosa is vagyok! Erre mit csinál? Továbbra is semmibe vesz! Hát ez azért már több a soknál, sőt a pofátlanság felső határa! Bezzeg Take-chant nem veszik semmibe, nem Ő ellen kiáll és harcol a kardos fószer. Na hát ebből elég, megyek és úgy segberúgom, hogy hazáig repül! Mégis mit képzel ez, idejön gyilkolászni, de nem hajlandó megküzdeni velem? Velem, aki Chunnin vagyok?
A sértettségtől vörös arccal felpattanok és ninjatempóban rohamozni is kezdek ellenfelem felé. Lábamba chakrát vezetek. Elsősorban inkább a földhöztapadó képességem növelése érdekében, mint a gyorsaság miatt. S ahogy szemem látja, ellenfelem az őrökkel foglalkozik, méghozzá közelharcba bocsátkozva. Ami jó, mert ha én most hátulról támadom, akkor teljesen körbe lesz véve elméletben, márpedig ez komoly előny. Tervem, hogy ha ellenfelem nem fordul felém, akkor a Konoha Shoufuu-val tarkón rúgom, ami azért kellemetlenül éríntheti, ha szerencsém van elájul. Ha felém fordul, akkor viszont a kardommal próbálok egy vágást intézni írányába. Természetesen lábaimba továbbra is chakrát vezetek a tapadás végett. Remélhetőleg így már nem tud majd újra elfújni, ha esetleg megint bepróbálkozna.


// Musato sértődött verzió xD //
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Márc. 31 2014, 22:42

A két konohai bátran lendült bele az akcióba, azonban hamar rá kellett jönniük, ez már nem a kiképzőterep, ahol fenékre ültetnek és felsegítenek. Chunninként felelősséggel kell élnetek és óvnotok másokat. Küldetésetekért mindent meg kell tenni, ha pedig probléma van, akkor az életetek árán is meg kell oldani azt. 
A ház előtti testőrség egy része elhullott, a shurikenek, szerencsére, nem ontottak sok vért. Azonban így is pont annyival többet, mint kellett volna. A ház előtt álló férfi kezeit összeszorítva indult meg a megmaradt zsoldosoknak, mikor szeme sarkából feléd tekintett. Mikor lábad elhagyta a földet, szája sarkában elmosolyodott. talán számított a reakciódra. Mikor elé értél volna, hogy lábaddal bevidd a támadásod, a férfi gyorsan fordult feléd, majd két tenyerét feléd tartotta. Ekkor láttad, hogy tenyereiben két apró lyuk található, valamiféle szerkezet lehet a kezében? vagy netalán valamiféle vérvonalibeli örökség? Nem tudtad, azt viszont ige, hogy mi következik ezután. 
tenyeréből egy különös hullám tört elő, amely ismételten hátrasodrott téged, mintha valami hatalmas szél süvített volna végig. A hullámok erősebbek voltak, így a becsapódástól is nehezebben álltál fel. A férfi azonban ekkor már nem az őrökkel foglalkozik, fejében nem az ajtót óvó, a shinobik egy részének megvetett és lenézett szamurájok, életét kioltó gondolatok suhantak át. Tekintete tükrözi valódi célpontját és további terveit. Csupán egyetlen dologra figyelt. Rád

A kertben zajló esemény hatására azonban úgy tűnt, kezd a békepártiak oldalára billenni a mérce. A hajak chunninja is felvette a kesztyűt ellenfelével szemben, aki kardjával épp lecsapni készült a földön fekvő Take-ra. Takefumi egy gyors mozdulattal ugrott két lábára, majd felkészült a becsapódó támadásra. habár nem volt épp célszerű a kard alá állni, egy kis kitéréssel sikerült elérned, hogy ellenfeled a földbe szúrja fegyverét, ezzel megakasztva a további kaszabolást. gyors kézpecsétek után pedig a földből néhány, sárgán villogó lánc tört elő, majd gyorsan megkötözte a férfit, aki mozdulatlanná vált, ezzel egy ideig kivontad a forgalomból.

A következő kör
Takefumi sikeresen lefegyverezte ellenfelét, így ha gondolod, némi óvintézkedés után társad segítségére siethetsz.
Musashi ellenfeled jobb karját kitárja maga elé, majd egy újabb hullámot indít feléd. A széllöket ismét hátralök, ekkor már ruhád is szakadni kezd, testeden is több sérülés kezd vérezni, de még bírod az erőddel és az akaratoddal. Az, hogy a férfi hány löketet küld még feléd, a csapatmunkától függ.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Kitori Musato on Kedd Ápr. 01 2014, 16:58

// Kérésre ( vagy utasítás volt? xD ) felrugom a sorrendet. //
 
Bátor rohamom közben felfigyeltem rá, hogy az épület előtti testőrség tagjai közül néhányan megsebesültek, s van aki a földön fekszik. Nem szép kilátás, s nem is az érdemeimet méltatja az előbbi tények sokasága. A feladatom, hogy megvédjem Katashit, de az is egyben, hogy kiszűrjem a shinobik alkotta fenyegetést. Szomorúan mondom: ez bizony nem sikerült! A Kami no Yuugen által elvárt békés módszerekről pedig már nem is regélnék. Egyértelműen nem shogizni jöttek, vagy hasonló játék ügyében. Nem zárom ki a lehetőségét viszont, hogy az előbbi reptetésemen jót szórakozott Otogakure shinobija. S már ez is megtorlandó, mert mégis Chunnin volnék, vagy mi a szösz.
Ím, azzal a szándékkal, hogy alaposan megleckéztetem, rohamom végén erélyes rúgással próbálkozok. Mintha számított volna rá, s mintha semmi sem lenne a szamurájok harckészsége, hiszen míg én lefoglalom, azok nem támadnak rá. Kezeiben valamiféle lyukak vannak, amiket az elején betudok rossz érzékű dekorációnak, viszont két másodpercre rá, már alaposan átkoznám azoknak egyáltalán a meglétét is, ha nem foglalna le a magamban lejátszódó hőbörgés, illetve a megalázottság miatti átkozódás. És természetesen az elmaradhatatlan képzeleten belüli számonkérése ennek az aljas cselnek. Persze mindez csak amíg repülök hátrefelé. Nehezíti életemet továbbá fülem zsongása, a taszító erő testemre kifejtett hatása. Ám a becsapódás sem hoz kellemes perceket. Hátam végighorzsolódik, egy gonosz kavics miatt véres csík is lehet rajta. 
Pedig eleddig csak a valagát akartam szétrúgni. Mostmár közel sem vagyok ilyen barátságos hangulatban. Fekszem a földön elnyújtózva, arcom színe vörösebb mint eddig, gondolataim össze-vissza cikáznak. Egyszer arrébb dobni engem ezzel a technikával, oké, azt mondom rossz tréfa. De hogy mégegyszer megmerje tenni. Hát mégis mit képzel ez!? Én a Nagyérdemű Chunnin vagyok, nem holmi shuriken mit kedvére dobálhat minden akadémiáról szökött kisországbeli kellemetlen alak! Másodpercek múlva még mindig fekszek a hátamon, érzelmeim meglátszódnak az arcomon, mondhatni az olyan akár egy nyitott könyv. Düh, csalódottság, felháborodás, fájdalom. Én sem vagyok rest, sajgó kezemet maszírozom. Tekintetem oldalra téved és hatalmas nyelés közepette átkozódás helyett már áldom is a szerencsém, hogy a kardom nem belém, hanem a földbe állt. Ez azért mégis azt bizonyítja, hogy az istenek szeretnek és mint Chunnin még becsapódni is tehetségesen tudok. Valószínűleg, Geninként, az a kard eltalál, de így kényelmes távolságra van a kezemtől. Na igen, ez is megnyugtató jele annak, hogy Konohagakure no satou Hős Chunnunjával nem lehet packázni. Szívemben enyhe félelemmel, már fel is pattanok... apropó pattanék, de ahh a hátam! S ez baj, mert Ojisanom is ezt hajtogatta, mielőtt meghalt. Igaz Ő öregen, betegségben. De ha én is inkább bajaim sorolását folytatom, akkor mi akadályozza meg az Otogakurei ninját, hogy el tegyen láb alól? Mert igen látom már, felém közelít. Most persze idejön, mi!? Az előbb, amikor semmi bajom nem volt, a hüvelykujját sem mozdította támadószándékában. De most bezzeg ide tart. Hát ebben sincsen emberség? Igazán megvárhatná amíg felkészülök az újabb összacsapásra. Hiába vannak bunkó emberek, s ez a ninja biztosan az. Ezt nem csak a mostani tettével bizonyítja, hanem azzal is, hogy egyáltalán visszatámad. Sokkal egyszerűbb lenne, ha hagyná, hogy elfogjam. De nem, Ő nem! Ezt sem pofozták még okosra az ziher!
De már jön, ideje volna felkelni. Nem fogja megvárni, amíg újra harcrakész leszek. Mit tudnék ellene tenni? A taijutsum nem sok hatással van rá, mert egyszerűen nem jutok elég közel. Értelemszerűen fegyvereimnek sem sok hasznát veszem. De vajon mennyi embert tud eltaszítani egyszerre? S ha kérdésem mögötti tervem sikeres lehet - rólam van szó, még szép hogy az! - akkor az viszont azt jelenti, hogy a chakraspórolós harcmodort sűrgősen le kell váltanom.
Tápászkodom, igen. Nem, ó nem! Már nyújtja a kezét, s az ár újra elsodor. Ez most erősebb mint a többi, hallom ruhám szakadását, érzem a testemen keletkező sebeket. Maszkom alatt egy könnycsep gurul végig, gyerek vagyok még attól, hogy Chunnin is. becsapódok a földbe, ez újabb sebekkel jár. Még egy apró csepp, majd újabb. Megindul vajh' az ár? Mi tartja vissza? Hiszen vesztettem, itt fekszem, ellenségem közeleg. Nem tudok hozzá közel kerülni, megsebezni sem tudom.
Mitévő legyek? Mit tehetnék? Sebeim nem halálosak, de fájnak, nem is kicsit. Újabb könnycseppek. Hát ennyi volt a nagy kaland? Ezért viseltem Niyo vasszigorát, Take reptető képességét? S a Chunnin vizsgán... Ott sem volt esélyem. Mindkét ellenfelem erősebb volt nálam. Mind a kettő! Az egyiken, jó taktikával és szerencsével tovább is jutottam, de a másik. Talán mégsem vagyok igazi Chunnin? A szerencse az oldalamon állt eddig és ennyi lenne minden érdemem? Igazuk volt, hogy mindössze egy elkényeztetett gazdag ficsúr vagyok? Azt hiszem... Azt hiszem...
- Nem! - hangom halk, elszántságom újra erőteljes.
Egy gazdag ficsúr nem viselte volna úgy Niyo villámát. Egy elkényeztett úrfi nem jutott volna tovább még a vizsga első próbáján sem. És igen, szerencsém volt a viadalnál, de a puszta szerencse még nem elég. Azért bizony tenni is kell, hogy nyerjünk. S a döntőbizottság megadta nekem a címet. A rang az enyém, mert Chunnin vagyok. Visszavonhatják, de eddig nem tették, ezért még az vagyok! Különben is, megint én legyek a leggyengébb láncszem? Megint én legyek, aki a legkevesebbet tesz hozzá a dolgokhoz, akit folyton oktatni kell? És mindig csak Take vághat fel a tetteivel, vagy Mirubi, esetleg Niyo a kegyetlenségével?
Hát nem. Be kell bizonyítanom, hogy nem vagyok érdemtelen. Még ha félek is egy kicsit... Mert itt akár meg is halhatok... De a halálhoz elég ha fekszek tovább, mert akkor ellenállás nélkül megöl Otogakure shinobija. Viszont ha harcolok, igen, akkor is könnyen a halálom lelhetem itt... De ha nem és én győzök, akkor életben maradok. Ritkán tudom miért kell küzdenem, ezért mindig azt mondom, hogy konoháért. De nem, most magamért, az életemért fogok harcolni. S ha ennek védése közben halok meg az... az nem olyan nemes tett, mint amit sokan tesznek, de... Ez újra csüggesztő gondolat, hát nem lelkesít semmi, ha van egy kis fájdalom? Megint előtűnik néhány könnycsepp. Az a shinobi, aki miatt én is az lettem. Amikor megmetett engem és apámat. Értünk küzdött. Vagy lehet a bűnözés ellen. De küzdött! Én miért nem küzdök? Ha az Ő példája inspirált, akkor... Enyém a Chunnin rang dicsősége, ezért most fizetnem kell! Megfizetem a írányomban mutatott bizalmat. Hokage-sama, Ossan, megmutatom, hogy én is igazi shinobi vagyok. Legyőzöm az életemre törő ellenséget, le fogom győzni!
Nem csak könnyeim csordogálnak, a horzsolásokból és apróbb sebekből néhány vércsepp is előbukkan. Megalázó rám nézve, hogy amíg én itt fekszek sebesülten, addig az a ninja sértetlen. A becsületembe, büszkeségembe, hírnevembe gázol. És még meg is akar ölni. Én még nem vettem el életet, s talán nem is ma kezdem el ezt a dolgot, de kék-zöldre kell vernem, hogy megtoroljam ezt a vérlázító sértést!
Ő közeledik, én tápászkodok. Sérüléseim sajognak, fogamat összeszorítom. Könnyeim ritkulnak, de szerencsére a maszk ezeket is takarja. Zsebemből egy kunait húzok elő, amire szerencsére még otthon rátekertem egy robbanójegyzetet ( adatlapon feltüntetve). Ezt hajítom ellenfelem felé, s amikor megindítja hullámát, akkor robbantok. Remélve, hogy ezzel megakasztom a dolgot. S ezután terveim, hogy néhány gyors kézpecsét után a földből valamelyest egy klón emelkedik ki, aki hamar le is merül. Ha számításaim eddig beváltak, akkor ezután elkezdek körbe futni ellenségem körül, tizenöt-húsz méteres távolságot tartva. Közben előveszem az övtáskámban lévő három kunaiomat, amiket eldobok felé, öt lépésenként egyet. Addigra klónom remélhetőleg a közelébe férközött a föld alatt és onnan felsőtestét kidugva, célja a ninja elgáncsolása, ami ha megvan szuper, mert elesett ellenségem felé el is dobnám másik robbanójegyzetes kunaiomat, melynek robbanása kiütheti egy időre, de akár halálát is okozhatja. Amennyiben tervem valamelyik része befuccsol, kénytelen vagyok rögtönözni. Célom a távolság tartása és a további sérülések elkerülése, amíg előállok valami új tervvel.


// Szint váltok, mert barnában sosem találtam meg kétszer ugyanazt xD //
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Aono Takefumi on Csüt. Ápr. 24 2014, 17:33

// Hoppá! xD Láttam hogy Kitori írt, de nem néztem meg, gondolván az előző kör, szóval hatalmas elnézést a késésért. Very Happy//

Bah, semmiség az egész. Egy kis seggre esés minden shinobi életébe belefér. Nincs, nem volt és nem is lesz olyan, akit még ne vittek volna a padlóra, bármily erős is volt. Élet halál mezsgyéjén, pedig nincs helye a gondolkodásnak. A nagy hős egy pillanatra se tétlenkedik, összevakarja magát a földről, és sikerre viszi tervét. Noha tény és való, hogy hatalmas rizikót vállalt. Ha csak egy pillanattal később ugrik félre, kétségtelen, hogy haja szála görbül, talán feje megmarad, de hajkoronája aligha. Ami se többet, se kevesebbet nem jelent annál, hogy hihetetlenül pipa lett volna. Na azt senki se akarja látni, erről mindenkit biztosíthat.
Ahogy a láncok gúzsba kötik az idegent, a hajak királya azon nyomban jobb létre szenderíti ellenfelét. Nem ölte meg, noha talán jobban tette volna, ám egy időre mindenképp kiütötte.
Végtelen hosszú és unalmas monológ következhetne, ahogy a lusták császára mindent megtesz azért, hogy a behatolókat egy szál maga hűvösre tegye, majd egy jó nagyot z*báljon utána, de ez nem egy ilyen történet. Mérlegelni kellett minden lehetőséget, legalábbis egy stratéga így tett volna, ám mint tudjuk, Take-chan csak részben szokott hosszabb ideig agyalni, ám jelen helyzetében, szüksége nem volt rá. Ha egy ellenféllel ennyire meggyűlt a baja, Kitori pedig szintén egyedül harcol, nagy a valószínűsége, hogy a fiú bajban van, netán felkoncolták és főzik a ragut belőle. Jobb hát sietni, előre Take, előre Konoha, előre Tészta kedvelő fiatalok. Noha az utóbbi kettő egyáltalán meg se hallotta a felszólítást, a chuunin késlekedés nélkül indult, fejében csatakiáltást hallatva, testében a felzubogó chakrával, melyet tudatával korbácsolt folyamatosan, hogy Kitori, de inkább annak ellenfele mögé kerül, robbanjon be a buliba. Kezdőhetet a haddelhadd! Első lépés, robbantsunk az öklünkkel egy hatalmas krátert a földbe, melynek epicentrumában lehetőleg az ellenség legyen, amennyiben ez nem valósulna meg, szabadítsuk rá sziszegő barátainkat, akik csontot törnek, halálra marnak, ám ha netán ez se jönne be, a jelenlévő másik ifjú konohai titán még mindig befejezheti a mérkőzést.  
Mit meg nem adott volna azért, hogy tudjon csapatban dolgozni, de valami oknál fogva, csapatuk régen is, most is, inkább egy szedett-vedett, három szólózni tudó fiatalból áll, már amennyiben még hárman vannak, hisz Mirubiról nem sokat hallott mostanában. Netán nyoma veszett?
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Uchiha Madara on Szomb. Ápr. 26 2014, 13:28

A helyzet nem festett épp rózsásnak a két chunnin számára. halott katonák a földön, behatolók a birtokon, egyikőtök a földön fekve várja a közelgő halált. A fordulatot Takefumi különös technikája hozta el, mikor is a hátából hosszú, csillogó láncok törtek elő. Megbéklyózták ellenfelét, kígyóként tekerték körbe és tették teljesen mozdulatlanná. Még szép, hogy az ezt követő ütést, amelyet Konoha Hajkirálya vitt be erős öklével, egy ideig elintézték a férfit. A földre rogyva dőlt mély álomba egy jó időre. Ezzel egy veszélyforrást kiiktattatok. Azonban ott volt a másik férfi is, aki lassú léptekkel közelített a földön fekvő hős felé.
A férfi megállt, majd megfordult. A beérkező Takefumi elől ugyan arrébb tudott ugrani, ám a felszakadó földre nem számított, így hátraesett, egyenesen egy fa tövébe. A férfi felkel, majd leporolja kabátját. Immáron mind a két ellenfél felkelt és felállt vele szembe.
- Nincs értelme ellenkezni, megölöm mindkettejüket. - ekkor az otogakurei ismét felemeli kezét, felétek tartva.
Amennyiben Musato felismeri a mozdulatot, esélyt adhat csapatának a megmenekülésre, ha gyors. Ha nem sikerül, mind a ketten hátrarepültök.
A következő körben, amennyiben egyszemélyes seregekként rontotok rá az ellenfélre, egyesével fog titeket hátralökni, amelynek hatásai Musato már megismerkedett. Meg kell figyelni a férfi technikáját, Musato, ha visszaemlékszik, mindig a jobb kezével küldte a hullámot, talán ebből levonhat némi következtetést.
A férfi baljába egy kunait ragad, míg jobbját maga elé tartja, mintha egy láthatatlan pajzsot fogna. Össze kell dolgoznotok, a férfi pontosan tudja, amíg ti életben vagytok, addig a küldetése nem végződhet sikerrel. Így minden figyelmét rátok koncentrálja. A háznál szolgáló őrök a sebesülteket szedik össze és viszik biztonságosabb helyre, a ház bejáratait pedig egyre jobban próbálják eltorlaszolni, belülről. Az ellenfél erős, egyedül nem győzhettek ellene.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Kitori Musato on Kedd Ápr. 29 2014, 12:47

A helyzet siralmas és emiatt elég rosszul érezném magam egy eszmeibb pillanatban, de a testemen húzodó sebek hatására büszkeségemet már percekkel ezelőtt félredobtam. S most, hogy eme hatalmas erő már nem gátol, sőt egyáltalán nem akadályoz nem marad bennem más csak az élni akarás és a kicsinyes bosszúvágy, hogy sebeimet megtoroljam. Jelen pillanatban a legkevésbé sem érdekel, hogy a Kami no Yuugen békés tanokat hirdet és az erőszakmentességért harcol. Érzelmeim már nagyrészt uralkodnak felettem. S szerencsémre Takefumi barátom egy nagyon alkalmas pillanatban siet segítségemre. Kicsit józanabbul, büszkeséggel eltelve szégyenkeznék amiatt, hogy már megint valakinek segítenie kellett, de most nem ilyen állapotban vagyok és a legkevésbé sem érdekel. Újra meggyőződhettem társam pusztítóerejéről és felettébb nagy káröröm sugárzik végig rajtam, hiszen mégsem nekem kell szembenéznem Take vadságával és erejével. Az ellenség ismét felemeli egyik kezét. Bizony-bizony tudom is ez mit jelent. Reakcióm előtt mág átfut a fejemen, hogy miért csak egyik tenyerét szegezi ránk, hiszen ketten vagyunk... Na de mindegy, hiszen ösztöneim már előre rettegnek a következményektől, ezért nem sokat pörgetem fejemben a matek figyelmeztető szavait! Kezemet magasba emelem, mint aki pánikol - s jól lehet így is van bizonyos részben -, elkiáltom magam, hogy " futás" és iszkolok is, ahogy csak tudok. Oldalírányba, lehetőség szerint így próbálva meg kikerülni a felénk érkező sugár erejét, s ha Take időben reagál és megindul a másik írányba, akkor egyikünk valószínűleg megússza. Miközben erős remény él bennem, hogy én leszek a szerencsés - miközben tudatomban körvonalazódik, hogy amilyen pechem van manapság, biztosan én húzom a rövidebbet, mely csak növeli rettegésemet a fájdalomtól - abban is reménykedek, hogy Take nem velem egy írányba fut majd hanem ellentétesen. Persze Ő nem igazán tudhatja, hogy mi fog következni, de ha leállok trécselni vele, akkor mindketten megszívjuk. Ám szerintem kiáltásom és pánikszerű menekülésem Őt is meggyőzi majd, hogy jobb futni. S ha sikerül elkerülnöm a galád Otogakurei technikáját, akkor oldalírányba futva leeresztem kezeimet és minden fegyveremet mi kezem ügyébe kerül az ellenség felé hajítom, mindezt eszelős haraggal lelkemben, tehát a külső szemlélőnek olybá tünhet az egész, mint valami őrült színjáték.
S hogy ez esetben Take-channak lehetőséget szolgáltatok, hogy lecsapjon ellenfelemre? Hát jelen helyzetben ez végig sem fut agyamon, s a legkevésbé sem ez vezérel, ám talán ha jól jönnek össze a dolgok és sikerül ezt a tényt is felfognom, akkor majd valószínűleg úgy adom elő, mint zseniális tervem fontos pillérét, mégha magas százalékban csak a szerencse műve, hogy ilyen lehetőség kinálkozik. Már a egyáltalán eljutok idáig és sikerül ilyen helyzetet teremtenem.
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Aono Takefumi on Kedd Május 13 2014, 19:46

Égszaggató, földrengető robajjal érkezik a nap hőse, tipikus nem shinobi módon. Takefumi ismét a harctéren, akcióra készen, ám igen nagy sajnálatára, ellenfele nem lett se laposabb, se sérültebb, mint azelőtt, hogy Kitori egyáltalán kezelésbe vette. A hang shinobija mindenesetre könnyedén feltápászkodik két lábra, hetykén leporolva ruháját, pedig kész a harcra. Látszik rajta, hogy nem veszi kettőjüket komolyan. Minő szerencse, a hajak ura nem éppen egy nagyra nőtt gyermek, aki ezt a lenézést egyenesen sértőnek veszi, helyette elméjében megkondulnak a vészharangok melyek arra figyelmeztetik, hogy a férfi veszélyes és nem hogy egyedül, de ketten is éppen csak hogy esélyük lehet. Gyors pillantást vet partnerére, akire éppen valami roham törhetett rá, mert nagyban hadonászásba kezd, majd szinte azonnal elkiáltja magát, hogy „Futás!”.

Több se kell a nyugalom és béke bajnokának, ő is rohanni kezd, de a shinobi másik oldala irányába. Elvégre egyértelmű, hogy ha barátunk, nem előre, nem hátra, hanem oldalirányba kezd el rohanni, bizony elkerülni igyekszik valamit, már pedig merő ostobaság volna belerohanni egy esetleges támadásba. Sok viszont nem agyal a harci cselen, egyszerűen ismét szabadjára enged több tucat kígyót, akik talán ezúttal elvégzik a dolgukat, ám ha netán mégse, az ökleinek hasznát veszi. Haditerve gyorsított eljárásban pörög végig agyában. Miután a kígyók megtámadják ellenfelüket és elterelik a figyelmet a valódi testéről, létrehoz egy varjú klónt, mely a kígyók felsülésének esetén tovább rohan a férfi felé, Take-chan pedig ismét berobban a köztudatba, újabb krátert hagyva, ám ezúttal lábbal pusztítva el környezetének jó részét, de főleg ellenfelét.
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Május 14 2014, 14:03

Az otogakurei erős ellenfélnek számított, egyedül aligha lenne esélyetek ellene. Musato menekülő kiáltására Takefumi is azonnal cselekedni kezdett, így két oldalról támadtatok rá az ellenfélre. Musato fegyvereit a férfi ismét hárította, mégpedig ugyanazon technika segítségével, amellyel az imént a földre küldött, azonban a sok fegyvernek hála a férfi csak nehezen tudta mindegyiket hatástalanítani. Ez épp elegendő elterelést szolgált a konohai Hajkirálynak, hogy ő addig a másik oldalról, gyors helyváltoztatással a közelébe kerüljön, majd egy hatalmas rúgással feltörje a földet. Az otogakurei nem tudott elmenekülni a támadástól. A beérkező láb felhasította a talajt, a levegőbe repítve a férfit. Vérző szájjal és sebekkel ért földet, a detonációval járó támadás sikeresnek bizonyult. A területen maradt egyetlen élő ellenfél Takefumi előző ellenfele volt, aki még most is kábultan, de lélegezve feküdt a földön. Célszerű őt elfogni és kihallgatni, miután ismét visszanyeri eszméletét. 
A katonák a harc alatt összeszedtek minden sérültet a birtok kertjéből, majd megkezdték az orvosi ellátást, már akin még lehetett segíteni. A támadásban összesen két katona vesztette életét, továbbá hárman sérültek meg, de közülük csupán egyiküknek súlyos a sérülése, de nem halálos. 
Az éjszaka további része csendesen telt, valószínűleg közös ellenfeletek lehetett az akció vezetője, aki már nincs az élők között.
Alig pár perce a harc után egy régi ismerős jelent meg ismét. A jelentésetek után a menyét így szól
- A küldetés sikeresen zárult - sétált közelebb a menyét, aki elhozott titeket a birtokra. - Habár áldozatok voltak, mégis sikerült megóvni az ország egy nagyobb földesurát. A túlélőt kihallgatjuk, és amennyiben együttműködik, és tanúskodik a másik földbirtokos ellen, akkor a Kami no Yuugen azonnal lépni fog. Szép munka - hajtotta meg fejét, azzal eltűnt. A birtok ismét biztonságban lehet, hála nektek, a Béke bajnokainak. 

Szép munka volt, a küldetésetek sikerrel zárult, ezze megóvtátok az ország békéjét. Az elfogott személy elismerte, a földesúr bérelte fel őket, azonban ennél sokkal nagyobb gondokkal kell szembenéznetek nektek, az országnak. Otogakure mozgolódik, igaz, ebben az esetben csupán egy maréknyi zsoldos lépte át a határt, a háborúban viszont senki sem tudhatja, mit tervez Hang rejtek. Jutalmatok a gyönyörű és aktív játékért, a csapatmunkáért és a megoldásokért + 25 Chakra. Szép munka. Zárópostot írhattok, amennyiben szeretnétek. Ha gondoljátok, továbbviszlek titeket, mint csapat, további kérdésekkel tudjátok, hol találtok Smile
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Kitori Musato on Hétf. Május 26 2014, 20:10

// Záróposzt - kicsit megkésve. Nem tudom Take akar-e írni, én írok lezárást. És elméletileg már Take szólt, hogy továbbra is ígénybe vennénk a mesélői szolgáltatásokat, kedves Madara-san Very Happy //

Úgy tűnik elég gyorsan futottam, ami nem csak sikeremet, de dicsőségemet is növeli. Bár igaz ami igaz, ezzel az ellenféllel is csapattársam végzett, s ezen okból kifolyólag kicsit szégyenkezek maszkom alatt, de nem láthatja rajtam senki a letörtségnek még csak a jelét sem, hisz Konoha üde színfoltja vagyok, a hősök hőse, a Kodai maszkos Kami no yuugenes, meg a többi rang ugye, felsorolhatnám, de órákig tartaná és különben is mindenki tudja kivagyok, nemdebár?
Mindenesetre, még ha bennem is van a tüske, hogy újfent segítségre szorultam, azért megveregetem barátom vállát és kedves szavakat intézek hozzá erejét dícsérve. S amit mondok, azt komolyan is gondolom, még ha magamban hozzáteszem, hogy legközelebb akkor is én leszek a legjobb, még ha most fel is sültem. Egész életemben gazdag ficsúrnak néztek, mostmár hőssé kell válnom, hogy lemossam eme csorbát.
Menyétpajtás elég hamar megjelenik, ami gyanúra ad okot. Talán végignézte az egészet? Különben honnan tudta volna, hogy a behatolók egy csoportját, nos, kiütöttük - még ha túlzás is a többes szám, hiszen nem én ütöttem, de miért is ragadnék le ilyen jelentéktelen részletnél ha saját dicsőségem javára gyanakodhatok egy másik lény ellen?
Vállvetve jelentünk Takéval, vagy legalábbis én mindenképpen vázolom a helyzetet, amennyiben öregembernek álcázott hajas úraság ezt inkább kihagyná. Mert ugye, Takét nehéz kiismerni, pláne ha... Nos, igazából... Mit is akartam ebből kihozni? - így elmélkedek, miközben a menyéturaság - aki még mindig csalódástkeltően alacsony - gratulál...
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Aono Takefumi on Szomb. Május 31 2014, 10:55

// Nos, volt akinek mondtam, hogy korábbi nehézségek miatt új stílusban próbálok játszani. Ez amolyan próba iromány, bár még nem érzem az igazinak. Amennyiben nem váltja be a számomra hozzá fűzött reményeit, igyekszem régi stílusomat újra csiszolni. //- Sorriaaaaa!
Nem csak torkom, de lelkem legmélyéről szakad fel az üvöltés. Szemeim előtt lepereg a múlt, véres edzések egész sora, melyek által pusztító erőre tettem szert, testem keményebb lett az acélnál is. Így hittem, szerettem volna hinni és noha a pofonokat remekül osztottam, mit ér az erő, ha nem tudok lekeverni annak a mocsoknak, aki az életemre és mások életére tör.
Egyre sebesebben zuhanok, lábammal lendületet veszek, a szél belekap atombiztos hajamba és érzem, ahogy állatias mosolyra húzódik a szám. Most megfizet a mocsok, hála Kitorinak ez az éjszaka itt véget ér minden további vérontás nélkül. Minden erőmet egy pontba sűrítem, majd belevágom a sarkam a talajba. Nem történt semmi… látszólag. Hirtelen azonban a föld megreped, és egyik pillanatról a másikra bekövetkezik a detonáció. Ez az én művészetem, csak ehhez értek, hogy a kudarc kapujában, végül valamilyen csoda folytán győzedelmeskedjek.

                                                                                 *

A sérülteket ellátják, ha halott is van, akkor temetnek. Nem kérdeztem, nem jártam utána semmilyen módon, de nem is fűlik a fogam hozzá. Lelkem nem ujjong teljesítményünk láttán, noha partnerem elismerő szavakat szól hozzám és megveregeti vállamat, én mit se hallok ezekből. Ha ez a jó teljesítmény, akkor milyen lehet az, amikor rosszul csináljuk.? Talán a pockok tévedtek és rossz embereket választottak a béke őrzésére. Felkavaró, hogy ennyi idő után is csak erre vagyok képes. Belső vívódásra azonban nincs időm, nem is szabad hagynom rá. Mindez nem vall rám, én csak henyélni akarok, csendesen valahol, néha túrni az orrom, ahogy egy jó shinobihoz illik. Az utóbbi megjegyzést most egy gondolatolvasó se olvasta.
Veszek egy nagy levegőt és összeszedem magam, egész maradok, haláál laza. Majd megkérem Kitorit, hogy eddzen velem. Kicsit eltángálom és helyre is jön az önbizalmam, nincs mitől tartani. Ahogy lelkem viharos tengere lenyugszik, a harci szellem és a háború gondolata távozik a szervezetemből, méreg híján kezdek éhes lenni. Kár hogy nem éppen ez a legmegfelelőbb alkalom az ünneplésre.

                                                                                 *

Ahogy múltak az órák a gyomromban lévő bestia egyre inkább üvöltött és ki akart törni. Lassan már a füvet is megettem volna, foggal bontom le a falakat és azt eszem meg reggelire.
Aki a közelemben volt enyhe fogcsikorgatásra lehetett figyelmes, de kit érdekel, ééheen halok.
Vagy várjunk csak… csak neeem? De igen, mennyire hogy jól hallottam és észleltem. A mennyét, aki idehozott minket, egész gyorsan vissza is ért. Meglepődhetnék azon, hogy a hírek gyorsan terjednek, érezhetném bűzét, hogy ez talán még sincs rendjén, ám tudatomig ezek a dolgok nem jutnak el, egészen más köt le.
A szőrmók kis állat dicsérő szavakat intéz hozzánk, ma már ő a második aki ennyire pozitív ezen az estén, de egyszerűen nem tudok törődni vele. Túl sok a rizsa és az üres dicséret, gondolom magamban, majd mikor végre befogja, nyálam csorgatva csak ennyit intézek hozzá.

- Finomnak látszol!
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katashi Rezidencia

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.