Matsuko birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Matsuko birtok

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Vas. Feb. 09 2014, 16:29Nem is birtok igazán, inkább csak egy ház az erdőben. Konohátol körülbelül félóra vagy talán inkább egy órányi lassú gyaloglás. A kis ház, Matsuko Kiyomi tulajdonában van jelenleg. Valamint van még a ház közelében némi művelt föld. Csak néhány növény van benne, amit bárki könnyedén akár cserépben is termeszteni tud. Már ha van kedve gyógynövényekkel foglalkozni. A ház közelében található még egy kút is mi hűs vizet ad annak aki merít belőle. Ebben a házban található ugyan akkor a nő boltja is. A városban, falvakban is megtalálható néhány dolog mi itt kapható. Bár sok olyan mixtúra található mit maga a tulajdonos készít. Italok, tabletták és kenőcsök, persze ez a hivatalos árukészlet.

Maga a ház egy hálószoba, konyha, fürdő, és egy vendégszobából áll. Valamint egy aprócska tér, vagy is folyó ahonan a helységek nyílnak. Az egész nem több mint pár lépés. A vendégszoba, viszont át van alakítva. Az apró szobában polcok sorakoznak a falon. Faltövében ládák és szekrények. Némely vitrinben dobozkák, tégelyek és üvegcsék. A helységbe kívülről is belehet jutni, egy ajton keresztül. Ezen ajtó valamint helységből lehet a ház többirészébe jutni.

Most jön a csavar, vajon hol készül a portéka?
Az apró folyosó titkot rejt maga alatt. A padlón, a fal tövében van egy kiálló rész. Mintha útépítési hiba lenne de nem az. Rá lépve erősen megnyomva halk kattanás hallatszik és padlón egy ajtó nyílik. Csigalépcsö visz a mélybe a pincébe. Még kisebb mint a ház, két hálófülke, amibe szinte csak egyszemélyes ágy és mellé egy pici szekrény fér el. Valamint a labor, valamivel nagyobb helység asztal uralja a nagy részét. Egy nagy könyvespolc tekercsekkel könyvekel tele, illetve két szekrény ládák. Mindben valami titokzatos dolgot tárol a nő.

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.