Hegységrendszer

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Yamato on Szer. Júl. 30 2014, 16:04

A lassúság szinte fáj, ahogy a hideg is, ami körül vesz minket. A csoport úgy halad, mintha a saját temetésén venne részt. Részben igaz is, hiszen a falunk elveszett, az ellenség kezére került, de tehetünk ellene és ezen vagyunk mi is. Azonban arra is rá kell jönnöm, ha a csoport gyorsabban haladna, az azt jelentené, hogy közeledünk a halálunk felé, mert minél gyorsabban haladunk, a testünk annál gyorsabban fog reagálni a környezetre és még gyorsabban hűlünk ki. Nem ez a környék van számunkra kitalálva, mi a Homok, a Szél és a meleg gyermekei vagyunk, nem a hegyre. Eleve őrült vállalkozás volt a hegyi emberek ellen a hegyekben üssünk rajta. Nem is értem, hogy a vezetőség mit gondolt, amikor kitalálta ezt. A tábort elfoglaltuk, de őrültség is lett volna. A kezem és a késem segítségével sikerült egy kisebb lyukat ásni, ami egy kis melegséget adott, annak ellenére, hogy a hóba volt, mégis a testem melegét a hó visszafogta bár sokkal én sem voltam jobb helyzetben, mint a társaim. Éppen csak elhelyezkedtem, amikor egy olyan mondat érkezett a headsetből, amit nem akartam. "Rajtunk ütöttek! Legalább tízen vannak." A rajtaütők tőlünk balra csatároztak egy másik csoporttal, de aztán ketten ki szúr minket és támadásba is lendültek. Gondolkodás nélkül előkapom mind a két bábomat és míg Kumogani/ pókrák bábomat védekezésre használom magam előtt tartva, megindítom Sango Hebi/ Korall kígyó bábot, hogy a támadóink közelébe aktiváljam az Öt érzék zűrzavara technikát, ami fel is robbantja a hasában a pecséteket, majd amint közelükbe került a báb ki is engedem a báb száján és kezén a füstöt. Ha minden jól megy, akkor hamarosan bekábulnak és ha ez így lesz, akkor visszahúzom a bábom, és mind a kettőt a kő mögé rakom, hogy elővegyem az egyik robbanó cetlis gránátot, ezután elindítom a chakrafonalakat a pókrák nevű bábomhoz, hogy elkapjam az egyik támadót, míg a másiknak nem lesz sok szerencséje, hiszen vele nincs dolgom és hát nem szerencsés, ha életben marad, addig, amíg a füst ki nem ürül a szervezetéből. Ha Pókrákom elég közel kerül, akkor aktiválom a drót kilövőt, amin a ayatsuito no jutsu // drótcsévélő technikát használom, hogy elkapjam a két kezét és lábát, majd magamhoz próbálom húzni a bábot és ha sikerül elég messzire vonszolnom, akkor eldobom a robbanó cetlis kézigránátot, amit mellette robbantok fel. Remélem sikerül a tervem bár nem tudom, hogy a többiek mit csinálnak, hiszen a saját ötletemmel és cselekedeteimmel vagyok elfoglalva.

_________________
Előtöri, Adatlap, Kalandok, Küldetések, pályázatok, bővítmények, Tanulások

Spoiler:

Ha kölyökként nem tudtad, hol a helyed, azt felnőttként se fogod tudni.

[scroll][size=8]multi karakterek: Akira, Katsumi Kawachi, Akari Tenshi, Tomoko
avatar
Yamato
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Még nem tudom


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 442

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Ayokama Makoto on Csüt. Júl. 31 2014, 23:41

Az események egy pillanat alatt gyorsultak fel a papnő körül. Mako egyik pillanatban még a kis 'kuckóját' építette amiben tervezte, hogy aludni fog éjszaka, egy kunai segítségével... A következő pillanatban pedig gondterhes hangok hallatszottak a headsetből. A csapat egyik részén rajtaütöttek. A kunoichi furcsának is tartotta, hogy nem nekik kellene rajta ütni az iwagakurei seregen. A lényeg ost az volt, hogy mindenképp túl kell élni lehetőleg anélkül, hogy bárkinek is baja essen. Azonban sok idő nem volt a gondolkodásra mert egy pillanaton belül már elért hozzájuk is a rajtaütő csapat akik feltehetőleg felderítők voltak. Makoto tudta és bár szíve mélyén ellenezte, de tudta, hogy ezeket a shinobikat ki kell iktatni különben ez az egész hadmozdulat elveszhet. Hol vannak most a chuuninok amikor igazán szüksége lenne rájuk. Ehelyett a Yamato névre keresztelt genin már aktivizálta a bábjait és egy eszes ellentámadásba lendült. Ezek szerint az egysége nem fogja kivárni a vihar végét a szikla mögött. Bármi áron, de időt kell nyernie a többieknek, hogy rendezzék a soraikat és felkészüljenek az ellentámadásra. Ha ez az álcájába kerül akkor ez van. Nem lehet örökké titkolózni valószínűleg a tervét jelen körülmények között amúgy sem sikerült volna végrehajtani. 
- Itt az ötlet! Én megpróbálom összezavarni őket addig valaki rohanjon vissza a parancsnoki sátorba jelenteni. A többiek pedig, amivel csak tudnak támadjanak vissza ugyanis ezek a shinobik legalább chuuninok, de akkor sem lennék meglepődve ha lenne köztük egy-két jounin is. - Azzal a papnő becsukja a szemét és koncentrál. 
Makoto ezúttal ismét kénytelen lesz rátámadni másokra, mint akkor a sivatagban amikor a kislányt védte. Most ismét eszébe jut a kislány és annak könyörgése. Nem, neeem, NEEEEM! Ezúttal nem fogja engedni, hogy bárki ebből a csapatból életét veszítse amíg ő itt van és tud harcolni fog is. Felidézi a teremtő chakrát és kézjel sorozatba kezd. Kilép a szikla mögül...
- Fuuton Juuha Shou // Rémszél csapás. 
Remélhetőleg a felerősített technikával sikerült akkora hóvihart kavarnia, hogy megállásra bírja az egyre csak közeledő és amúgy is légyszám fölényben lévő ellenfelet. 
- Itt nem fogtok átmenni...
Újabb kézjel sorozatba kezd ám ezúttal kicsit előrébb megy és a két csapat közé kerül. Remélhetőleg a hóvihar amit felkavart megzavarja annyira, hogy felfüggesszék a támadást. Ezt kihasználva Makoto végrehajt egy komolyabb idézést. Bár így az inkongnítója oda, de legalább megvédte a csapatát. Remélhetőleg ezalatt a többiek úgy tettek ahogy mondta. 
- Kuchiyose no jutsu Rashomon. 
Makoto miután végrehajtotta az idézést egy elnyújtott kecses ugrással visszaugrik társai mellé és várja az ötleteket. A gigászi kapun úgyis eltart egy ideig amíg áttörnek, ha áttörnek egyáltalán. Megkerülni elég nehézkesen tudják, hacsak jól számolt a papnő és sikerült a szakadék mellé idézni a kaput.
avatar
Ayokama Makoto
Játékos

Taijutsu Pontok : 49

Tartózkodási hely : Takigakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1040

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Szomb. Aug. 09 2014, 22:39

A hosszú és hideg éjszaka alatt nem sokat aludt a jounin, de legalább az erejét sikerült valamennyire visszanyernie. A reggel azonban közel sem hozott olyan nyugodt napot, mint amilyet a vezető remélt. Azt hitte, hogy lesz még idejük felkészülni az újabb menetre, ehelyett a headsetből előtörő sikoly rázta fel a teljes éberség állapotába. A tegnapi után már csak ez hiányzott nekik! Sunbu megjegyzésére csak egy gyors oldalpillantással válaszolt, ennyivel adta tudtára a beosztottjának, hogy nincs idő a felesleges csevegésre. A másik hegy ormán néhány shinobi közeledett, de rajtuk teljesen más ruha volt, mint a Sunagakurei csapaton.
*Rajtaütnek a rajtaütőkön, ez aztán a szép kilátás! Még el sem kezdődött az akció, nem hagyhatom, hogy máris véget érjen!* Keze automatikusan ökölbe szorult és kelletlenül is, de eszébe jutottak a faluban történtek. Elérkezett az idő, hogy visszavágjanak az ellenségnek. Tisztában volt vele, hogy az embereknek szüksége lesz a segítségére, ezért azonnal elindult a másik orom felé. Valószínűleg azt javasolták volna neki, hogy maradjon inkább itt, ne fusson bele a csata kellős közepébe, a jelenlegi helyzetben azonban minden ilyesfajta megjegyzés süket fülekre talál nála. A csata már javában elkezdődött, néhány igen ügyes taktikával próbálták feltartani a rajtaütőket. Rui erre elmosolyodott, az embereit kemény fából faragták és még ha néha el is vesztik a lelkesedésüket, immáron bizonyossá vált számára, hogy számíthat rájuk. Futott, amennyire csak tőle tellett ebben a környezetben. Egyszer csak füstfelhőre lett figyelmes, majd egy óriási kapu jelent meg a csapat és az ellenfél közt. Tekintete azonnal a fekete hajú kunoichire vetődött, aki egy kecses mozdulattal ugrott hátra a többiekhez.
*Ez vajon ki lehet? Nem rémlik a kis könyvből, bár arról tudok, hogy kaptunk segítséget Takigakuréból.* A nőn látszott, hogy zavart, mintha nem akarta volna felfedni az igazi erejét.
- Szép munka volt emberek! - kiáltotta oda a ninjáknak, akik egészen eddig próbálták feltartani az ellenséget. - Egy ideig elfoglalják magukat ezzel a kapuval, addig fel kell készülnünk az újabb rohamra. Nem tudhatjuk, hogy mennyien vannak, lehet csak egy kisebb felderítő csapat, de akár egy előőrs is.
Addig is jobbnak látta még egy védelmi vonalat felhúzni. Kézjelekbe kezdett, majd kiejtette a jutsu nevét.
- Doton: Doryuu Heki - a szájából sarat köpött, ami egyre jobban kezdett megszilárdulni és egy hatalmas falat alkotott. Ezek után a testében elkezdte áramoltatni a chakráját, hogy minél gyorsabban létre tudjon hozni valamilyen technikát, amire éppen szükségük van. Egyelőre inkább a Nin- és Taijutsu felé hajlott, az illúziókat mindig a végre tartogatja.


//Vártam, hogy Asuka esetleg ír, de nem akartam kimaradni a körből, úgyhogy inkább postoltam előtte.//
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Doshiri Asuka on Csüt. Aug. 14 2014, 09:19

Az időjárás teljesen ellenünk van. Kezdem azt hinni, hogy a vezetőség nem gondolta át teljesen a támadás tervét. A csapatból felváltva megyünk őrködni, de szerintem igazán senki sem tud pihenni... Nem tudom mennyi lehet már az idő, de hirtelen egy sikoly zavarja fel a táborokat. Majd a következő pillanatban jön a kiáltás, hogy rajtunk ütöttek. Ez épp elég ahhoz, hogy a káosz eluralkodjon az embereken. Ennek az egésznek egyáltalán nem így kellett volna történnie!
- Harcra fel! - adom az utasítást az embereimnek.
Szerencsére Yamato azonnal támadásba lendül és a bábjai megkezdik az ellentámadást. Makoto szavaira bólint egyet, majd a csapat Taijutsu használójára néz és elküldi őt a parancsnoki sátorba. Ezután utasításokat ad a védelem megerősítésére.
- Ne ijedjetek meg, nem lelépek, csak foglyot szerzek! - szólalok meg, majd létrehozom a Meiseigakure no Jutsu-t.
Amint eltűnök, megkerülöm az ellenséges csapatot, majd kivetem az egyikre a chakrafonalaimat. Főleg a kezeire koncentrálom a támadásomat, most nem az egész testet akarom irányítani, így képes leszek legyőzni az ellenállást. Amint uralom a kezét, egyszerűen csak megfogom a fejét, majd kitekerem a nyakát. Ezt követően a halottat használom bábként. Természetesen a fejét vissza mozgatom a rendes irányba, hogy annyira ne legyen feltűnő az irányításom. Ezután pedig a társaihoz viszem a friss játékszeremet, majd megragadom vele az egyiket és a táborunk felé cipelem.
Ha nem sikerülne kitörni az első célpontom nyakát, akkor egyszerűen csak megpróbálom magamhoz rántani, majd a közelébe megyek és leütöm. Ezután pedig őt viszem a táborunkba.
avatar
Doshiri Asuka
Játékos

Taijutsu Pontok : 80


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 660

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Aug. 17 2014, 12:50

// Yamato Njk-ként lesz jelen a továbbiakban, amíg vissza nem kapja a karakterét. //

A kis bábos krapek, Yamato támadásba lendült és noha ennek következtében néhány kunai és shuriken végigvégott rajta, azért a támadása sikeres volt. A Füst, amit bábja kieresztett legalább három ellenséges shinobihoz elért, s néhány másodperc múlva az egyik alá is bukfencezett egy szikláról. Inkább csak pechje lehetett, mert a méreg azért nem ilyen erős, de ebben a környezetben elég sok ilyesfajta pechet okozhat...
Makoto ötletére Jaosu rohanvást meg is indul Moichiro szálláshelye felé, hogy jelentést tegyen. A Papnő hóvihara hatásosnak bizonyul és egy újabb Iwagakureit lök le a sziklák pereméről. Ám ez valamivel képzettebb lehet a társánál mert sikerül megkapaszkodnia és utána valahogy beleolvad a földbe. Tehát még legalább hatan vannak. A szirten, ahol az ellenség elhelyezkedik feltűnik két Sunagakurei Chunnin, nyílván abba a csapatba tartoznak, amelyiken rajtaütöttek. De ezután a nagy kapu miatt már nem látni semmit, Ráadásul Rui technikájának köszönhetően még nagyobb a védelem. Tehát van egy hely, ahol nehéz lenne áttörnie az ellenfélnek. Ám a többi csapat odakint van, parancsok nélkül.
- Legalább annyian vannak, mint mi - szól a headsetbe Sunbu - valami baj van. Ez nem felderítőosztag, hanem előörs!
Asuka maga is megindul, hogy szerezzen egy foglyot. Mindeközben a kiépített védelem mögé Moichiro parancsnok érkezik meg, két négy fős csapat társaságában. Látva, hogy itt elegen vannak, ráadásul Rui is itt van továbbindul, mondván kisegíti a balszárnyat. Az egyik négyes csapatot magával viszi. Asuka áldozata erősebb mint a lány, mintha sejtené, bár nem tudja, hogy honnan támadtak rá. Azután, amikor Sunagakure chunninja magához rántja, hogy leüsse, az Iwagakurei vagtában előredöf egy kunaiial, sikerül is neki apró vágást ejtenie a lány fülén, mielőtt az leüti. Noha a lány egyértelmű írányból húzta, az iwagakureinek még így is szerencséje volt, hogy egyáltalán sikerült eltalálnia a lányt. Asuka el is indul, hogy visszacipelje foglyát a táborba.
- Nem maradhatunk itt a védelem mögött, odakint a társaink harcolnak! - Üvölti Kojirou, a megtermett Taijutsus.
Ennek örömére az önfejű Chunnin kapaszkodni is kezd, hogy átmásszon a védelmen. A Kérdés, hogyan tovább, elég nagy a zűrzavar...

// Ha gondoljátok mehettek több kört, hogy megbeszéljétek mi legyen. Asuka hamarosan visszaér a fogollyal, de talán nem a legalkalmasabb ez az idő a vallatásra. A Védelmeteken túl hat Iwagakurei van, két sunagakureivel harcolnak. De több helyről is jön jelentés - a headseten keresztül, hogy ellenségre akadtak. Bár nagyrészt csak kettes csoportokra. Három helyet kivéve. A Balszárnyat -ahova Moichiro indult - ott legalább tíz ellenségről szól a jelentés, ahol Ti vagytok, illetve a Sunbu osztagával szembeni részt. Ott is van vagy nyolc Iwagakurei. //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Ayokama Makoto on Hétf. Aug. 18 2014, 23:49

Makoto egy gyors pillantást vált a vörös hajú kunoichivel amikor meghallja, hogy két társuk kint rekedt és gyakorlatilag ő rekesztette ki őket. A parancsnok még egy plusz falat is húzott a démonkapu elé így gyakorlatilag csak a föld alól érkezhet támadás, de a papnőnek nincs vesztegetni való ideje. Amint meghallja, hogy két társa kint rekedt a falon túl maximális sebességre kapcsol. Nem nagyon fordul vissza engedélyt kérni. A remete chakrához nyúl ismét. Lassan már nincs is különálló chakrája. Egyé váltak ezzel a különleges erővel. Valószínűleg a számtalan meditáció hatása, hogy ilyen jó a kapcsolata a remete chakrávala kunoichinek. Csak egy rövid ideje volt de felvértezte magát és készen állt bármi is várja a fal túloldalán. 
Amint felért az acélkapu tetejére megpillantotta, hogy társait bekerítették és éppen visszaszorítják. Már nem nagyon húzzák sokáig így a kunoichinek azonnal cselekednie kell. Makoto vegyítve a remete chakrát a sajátjával elkezd kézjeleket mutogatni és közben rohanva közelíti meg szövetségeseit. Elszánt, tettre kész és bátor. Talán még életében soha nem érezte magát ilyen bátornak. 'Fuuton Fuuriyodan no Jutsu'. A szél sárkány dübörögve emelkedik fel a lány mögött és ezúttal felüvölt mintha valóban egy élő sárkány volna. A szél süvítése megsüketíti a falon túl tartózkodók mindegyikét ahogy a hatalmas chakratömeg mozgásba lendül. Makoto még sosem csinált ilyet így most minden erejét beleadja. A szélsárkány megerszt két vákum lövedéket a hat támadó felé majd rájuk veti magát hatalmas sikítás közepette. ösztönből cselekszik nem hagy reakció időt az ellenfélnek. Bár egy ilyen mutatvánnyal a fél hegyoldalt lebontja így, ha ez történne akkor amiatt, ha nem akkor esetleges ellentámadás ellen tartva beugrik a két shinobi elé. 
- Ti nem ma fogtok meghalni ezt megígérhetem. - Mondja majd a megfelelő pozícióba tartja karjait. 
Egy pillanat alatt átfut az utóbbi napok, hónapok eseményeinek sora majd egy olyan technikát használ amiről előtte gondolni sem merte volna, hogy képes rá. Megidézi Amida védelmező aspektusát és így egy áttörhetetlen védelmet képez közte, a két szövetséges és a külvilág között. A külső szemlélőnek úgy tűnhet mintha a lány megőrült volna és egy helyben állna a tűzvonalban, csak akkor látszik meg mit tesz amikor megjelenik a chakra és buddha alakját fölvéve beborítja őket. Ez a chakra azonban nem olyan mint ahogy azt Makoto elképzelte. fényes és nyugalmat, végtelen biztonságot sugárzó. Talán ezzel a képességgel meg tudja majd védeni ebben a csatában minden társát. 
avatar
Ayokama Makoto
Játékos

Taijutsu Pontok : 49

Tartózkodási hely : Takigakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1040

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Pént. Szept. 05 2014, 23:19

Rui csak egy gyors pillantást váltott a fekete hajú ninjával, aki rögtön elindult a két kint rekedt shinobiért. Nem volt ideje semmilyen parancsra, ahhoz túl gyorsan történtek a dolgok, de megnyugodott, mert a két vezető enélkül is teljesen rendben koordinálta a védekezést. A fő helyen, ahol a támadást intézték már kettős védelem volt, ezen nem valószínű, hogy egyhamar átjutnak, ha csak nem a föld alól érkezik a támadás. Mindenesetre a vörös hajú kunoichi máshol is tudna segíteni. Moichiro szintén tovább indul, méghozzá a bal szárny felé. Sajnos a headsetből aggasztó hírek érkeznek, a meglepetésszerű támadásról már letehetnek. Az egyik Chuunin önálló küldetésre indult, megpróbált foglyot szerezni. Nem sokkal később egy iwagakurei ninjával tért vissza, tehát sikeres volt az akciója. Mondjuk annak nem örült a jounin, hogy egyedül ment, rosszabbul is járhatott volna, de úgy volt vele, hogy inkább vár a leszidással.
- Rendben, itt elég jól kialakult a védelem. Moichiro elment a bal szárnyhoz, de Sunbu osztaga segítségre szorul. Oda megyek, mert nagyobb szükség van rám annál a szárnynál - tájékoztatta a zöld szemű lány az ott tartózkodókat. A másik kunoichi, aki kiment az emberekért, képzettnek és erősnek tűnt, Rui nyugodtan itt merte hagyni neki ezt a védelmi vonalat. Jobb kezével a headset gombjához nyúlt.
- Sunbu, megyek erősítésnek, addig tartsatok ki!
Amint végzett a mondandójával, máris nekiindult, mert nem akart értékes perceket elvesztegetni. Chakrát irányított a lábába, majd szó szerint kilőtt Sunbuék irányába. Futott, amilyen gyorsan csak tudott, illetve ahogy a hó engedte. Néhányszor ugrott egy nagyobbat, ezzel is lerövidítve az útját. Amikor megérkezett, egyből látta, hogy nem túl rózsás a helyzet. Ott is legalább nyolc iwagakureit látott, de fel kellett tételezni, hogy többen is lehetnek. A lány ekkor ismét a headset bekapcsoló gombjához nyúlt.
- Figyelem, mindenki álljon össze nagyobb csapatokba és úgy próbáljátok legyőzni az előőrsöt! Ez sokkal keményebb támadás, mint amire számítani lehetett. Ahol csak tudok, igyekszem majd segíteni és koordinálni a harcokat. Nagyobb tapasztalattal rendelkezők legyenek csoportvezetők és próbáljatok ne vakon támadni, hanem valamilyen stratégia alapján, ahogy azt a helyzet megkívánja.
Sok mindent így nem tudott tanácsolni, ahhoz látnia kellett volna az összes helyet, ahol folynak a harcok. Még sosem vezetett ilyen volumenű akciót, ezért kicsit el is bizonytalanodott. Segélykérően Sunbura nézett, hátha ő még hozzá tud valamit szólni ehhez. Egyelőre még arra sem volt ideje, hogy valamelyik legyezőjét elővegye, ezért inkább másfajta Fuuton jutsukhoz nyúlt.
- Fuuton: Daitoppa! - kiáltotta a technika nevét, majd szájából kifújva egy hatalmas levegőlöketet indított meg az ellenség felé. Közben végig felkészült arra, hogy esetleg közelről jön egy támadás. Igyekezett a lehető legjobban körbenézni, hátha az egyik iwagakurei valami meglepetésre készül. Amennyiben van elég ideje rá és nem érkezik pár percen belül támadás, aktiválja a Kagura Shingan nevű jutsut, amit ugyan nem tud kiterjeszteni az egész csatatérre, viszont a közelben tartózkodó ninjákat érzékelni tudja vele.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Doshiri Asuka on Hétf. Szept. 08 2014, 21:08

Nem pazarolom az időt feleslegesen. Miután megindulok, hamar ráakadok egy célpontra és támadásba lendülök. Miután magamhoz rántom a fickót, elégedetten várom hogy leüthessem. Sajnos kis hiba csúszik a gépezetbe, így a manus felém döf egyet. Csak a szerencse ment meg attól, hogy nem esik komolyabb bajom és csak a fülemet sérti meg. Azonnal felszisszenek, de a fájdalommal most nem foglalkozhatok. Miután leütöm a fickót, már megyek is vissza a táborba. A bábozásnak köszönhetően nincs nehéz dolgom.
- Valaki felügyelje a foglyomat! - üvöltöm el magam, majd a rádióba is bemondom az utasítást.
Amíg várok, addig előveszem a tekercsemet, amiben Tenshi van. Villámgyorsan előidézem a bábot, majd elmosolyodok. Ő a legjobb barátom és most egy ilyen helyzetben is velem van, az oldalamon harcol.
- Gyerünk kislány, mutassuk meg nekik! - suttogom.
Gyorsan elhagyom a védelmünket, majd elindulok az új csapattársunk után. Míg utol nem érem, addig a rádióba szólok, hogy minden shinobi térjen vissza a védett helyre, aki leginkább a védelmi technikákban jeleskednek és alakítsanak ki egy kisebb erődöt nekünk. Út közben felpörgetem a Tenshi hátán lévő propellereket, így ha ellenséggel futnék össze, könnyedén be tudom vele darálni az illetőt.
- Gyűjtsük össze az embereinket! - szólok oda Makoto-nak. - Segíts rendezni a sorainkat és akkor könnyebben vissza tudjuk őket verni!
Ezután pedig elindulhatunk végre mindenkit megmenteni, legalábbis akit tudunk...
avatar
Doshiri Asuka
Játékos

Taijutsu Pontok : 80


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 660

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Okt. 26 2014, 21:45

// Átvettem Danzoutól a Fórumkalandot. Nézzétek el nekem, ha némely információt rosszul vagy hiányosan adok meg, vagy ha nem egészen úgy stimmelnek a leírtak ahogy Danzounál, mivel nehéz egy ekkora kalandot átvenni és Danzou amúgy is rengeteg információval dolgozik. Én törekedni szoktam az egyszerűségre, így kérlek titeket, ha valamit rosszul írok, akkor azért szóljatok! Makoto az ideiglenes inaktivitás miatt kérte, hogy írjam őt ki. Mivel az eddigi kalandjai nem jártak sikerrel mesélő inaktivitás miatt, így kap tőlem +10 chakrát erre az egészre és +5-öt kárpótlásul. Ti ezt majd a kaland végén kapjátok meg pluszként Smile //


   Drámai képsorok zajlanak most éppen a Juhung hegy és egyetlen hágója, vagy éppen szorosa között. Inkább mondhatni hágónak, ugyanis az jóval szélesebb mint a hegyszoros, de ugyanakkor a területe és a magassága is nagyobb, amivel természetesen csökken a hőmérséklet is. A Hágó alsó részében a két hegyláncolat között, plusz 10 fokkal melegebb van, mint ahol a jelenleg harcoló Sunai és Iwai haderő tartózkodik... A hideg és a zord körülmények csak azok szívét és lelkesedését gyengítik, akik gyáván és tétlenül állnak a harcok előtt. Makoto és Rui védelme mögött immáron csak három Iwagakurei ninja tartózkodik, akik bizony fiatalok és képzetlenek a harcokhoz. Mindhárman Geninek...
   Habár a fiatal Jounin kellő erővel rendelkezik, de talán még nincs annyi tapasztalata, hogy kifogástalanul el tudjon vezetni egy ötven fős haderőt, akinek a létszáma erősen megcsappan. Az Ötven főből eddig negyven fő maradt életben, ami egy ekkora létszámú haderőnél igencsak nagy veszteség. Ám ez a szám lehetne kevesebb is, ha az Iwagakurei előőrs számított volna Suna érkezésére és nem csak véletlenül beléjük botlanak. Ilyen szempontból pedig Rui haderejéé az előny, ugyanis Ők mindvégig számítottak némi harcra és ellenségek felbukkanására. Azonban a haderő mégis csak három felé szakadt: voltaképpen középen Makoto tartja a frontot és Fuuton technikájával hihetetlenül nagy pusztítást sikerült véghez vinnie, azonban a szél süvítése, ami egy sárkány üvöltésnek is betudható, messzire hallatszott, így mindenki felfigyelt a különös hangra. Hamarosan újabb tíz Iwagakurei ninja érkezett meg a "középen" harcolók felé. A lánynak nem volt más választása... Be kellett vetnie, a talán még számára is ismeretlen technikát, amivel voltaképpen a teljes ottmaradt csapatot megvédte. A Tíz Iwagakurei ninja egymás után bukott el. Volt aki az erős sziklának préselődött, a legtöbben viszont elájultak egy-egy ütéstől és lepotyogtak a sziklafalról. Ám ez nem tartott sokáig, ugyanis a lány amint végzett a tíz támadóval, szinte azon nyomban eszméletét vesztette. Két Genin karolta fel és vitte a menedék mögé, ahonnan egy rangidős Chuunin azt a parancsot adta, hogy vigyék vissza a lányt a táborba.
   Asuka eközben okosan adja ki a parancsokat, ám utasításaira vajmi kevés ember reagál. Összesen három Shinobi tér vissza a Rashomon és a Földfal védelmébe, ám Makoto ájulásával a Rashomon is eltűnt. Így már csak a Doton technika maradt, amit Rui hozott létre. Patt helyzet. A három ninja voltaképpen mind bábhasználó. Komolya vaslemezekkel és ernyőkkel felszerelt állat formájú bábjaik vannak, amiket a Földfal két végén állítottak fel, figyelve az ellenséget. A megmaradt Geninek ezek mögé bújtak el. Asuka utasítása nem volt egyértelmű, hiszen a védett hely messze van innen és a visszavonulást csak a Haderő vezetője rendelheti el. Ha mindenki hallgatna mindenkire, akkor egy ennél is szétesettebb haderőt kapnánk, ami ugye senkinek nem lenne jó.
   Eközben Rui is megérkezett Sunbuékhoz, ahol egy elegáns Szél technikával kissé kizökkentette az Iwagakurei ninjákat, akikre így az itt maradtak le tudtak csapni. Mindössze egy Iwagakurei menekült meg, aki még könnyen bele tudott olvadni a hegy hideg sziklájába. Rui aktiválta Szenzor Képességét, amivel felmérte nem csak a körülötte lévő, hanem az egész haderőt egészen Asukáékig. Moichiroékig már nem terjedt ki a technika hatósugara. Meglepve tapasztalta, hogy ugyan veszítettek embereket, mégis az Iwagakurei haderő megfutamodni látszik. Az Ő környezetükben már a beolvadt ninját sem érzékelte, valószínűleg elhúzta a csíkot. Hamarosan mindenki hallhatta Moichiro-t a headsetben.
- Ezek felszívódtak. Sikerült megfutamítanunk őket.
Asuka is látta, hogy az Ő térfelükön is tisztának tűnik minden és Sunbu is beleszólt a rejtett mikrofonba.
- Itt is tiszta a levegő úgy tűnik...
Mondta, majd Rui felé fordult.
- Kövessük őket Taichou?
Tette fel a kérdést, ami talán már várható volt, ugyanis ha az előőrs jelentést ad a Fő Haderőnek, akkor talán az egész rajtaütés sikertelen lesz. Viszont, az is teljesen biztos, hogy az Iwagakurei előőrs sokkal nagyobb még egy ilyen "vereség" után is, mint az eredeti Haderő, amit Rui vezetett, így lehetséges, hogy öngyilkos akció lenne. A Döntés csak a vezetőtől függ...

// Rui: Itt most lehetőséged van arra, hogy kiadd a további parancsokat. Megbizonyosodtál afelől, hogy az Iwai csapatok visszavonulnak, viszont nem tudhatod, hogy hányan maradtatok és milyen képzettek a megmaradtak. Azt sem tudjátok, hogy hányan haltak meg pontosan. Viszont, ha ezek megmenekülnek akkor a meglepetésnek lőttek. Ne feledd a küldetés eredeti célját. Akár jelentést is küldhetsz Kankuronak...
Asuka: Te természetesen kisegíthetsz bárkit, saját döntéseket hozhatsz és persze vakon teljesítheted Rui parancsait is akár //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Pént. Nov. 14 2014, 22:02

//Elnézést a hosszú csúszásért, de sajnos akadt némi gubanc a szakdolgozatommal, azt kellett még javítgatnom. Reméltem, hogy Asuka nem rám vár és írni fog, viszont tovább nem húznám az időt.//


A vezetőre sokkal nagyobb nyomás nehezedett, mint amennyit elbírt volna. Ugyan megfutamították az Iwagakurei haderőt, de ezzel még koránt sem ért véget a feladatuk. A Kagura Sengan hatótávolságából kikerültek az ellenfelek, ám ettől még nem nyugodhattak meg. A kérdés nem érte váratlanul, Rui már felkészült rá, a válaszra azonban nem. Sosem vezetett akciót ezelőtt és általában egyedül dolgozott, nem ok nélkül. Sóhajtott egy nagyot, majd a földbe rúgott, mintha ezzel könnyebbé vált volna a döntés, amit készült meghozni. Ezúttal senkire sem számíthatott, a fő haderő messze volt, az erősítés meg ki tudja úton van-e már.
- Igen, követnünk kell őket! - mondta ki végül határozottan. - Tudom, hogy talán túl sokat kérek ettől a maroknyi shinobitól, de meg kell tennünk. Nem tudom jó vezető vagyok-e vagy sem, viszont abban teljesen biztos vagyok, hogy az Iwagakurei előőrs visszatérését meg kell akadályoznunk. Túl sok forog kockán, a falunk elesett és lehet, hogy ez az egyetlen esélyünk visszavágni.
Pár éve még habozott volna és inkább elkerüli a kockázatot, csakhogy azóta sokat változott ő is és a világ is. A vörös hajú lány az adó-vevője gombjához emelte a kezét és bekapcsolta.
- Tudom, azt ígértem, hogy annyi embert védek meg, amennyit csak tudok, de ezt nem sikerült megtennem. Most mégis egy szívességet kérek mindenkitől, aki életben maradt. Üldözőbe kell vennünk az ellenséget, mert ha jelentik a fő haderőnek ezt a kis rajtaütésünket, akkor mindennek vége. Rájöttem, hogy nem szabad hamis reményeket táplálnom, ezért inkább kimondom. Nem biztos, hogy megússzuk ezt további veszteségek nélkül, viszont a hazánknak szüksége van ránk. Megteszek minden tőlem telhetőt, de a ti segítségetekre is szükségem van. Köszönöm!
Miután végzett a mondandójával, Sunbu felé fordult és szája egy vékony csíkká keskenyedett. Végül csak sikerült kimondania a régóta érlelt szavakat, bár ettől nem lett könnyebb a helyzete.
- Újból össze kell gyűlnünk, hogy tudjam hányan maradtunk - kezét ökölbe szorította, mert a szíve mélyén sejtette a választ, sajnos nem annyian, amennyien elkezdték ezt a csatát. - Ezen kívül jelentést is kell küldenünk Kankuronak, tudnia kell milyen nehézségekbe ütköztünk a küldetés közben. Sunbu, ezt most rád bízom, kérlek intézkedj, addig én megpróbálom összeterelni az embereket - közben már bekapcsolta a headsetet. - Kérem, hogy a két oldalsó csapat egyesüljön a középsővel, aztán azonnal indulunk!
A szenzor képességét újra aktiválta, legalább a közelben lévők állapotát meg tudta határozni nagyjából. Ő maga kicsit előbbre sietett, hogy fel tudja mérni, rejtőzik-e valahol ellenség, aki hátra maradt megfigyelni őket. Amint összegyűlik a csapat és Rui megbizonyosodik róla, hogy hányan maradtak, utána rögtön kiadja a parancsot az indulásra. Felkészül a legrosszabbra, ami fogadhatja őket, ám most már nem fog habozni, ha kell az összes technikáját beveti a siker érdekében.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Dec. 09 2014, 14:37

Rui talán a Faluja és Országa számára legjobb döntést hozta. Valószínűleg Kankuro is ezt tette volna, aki szintén nagy nyomás alatt volt. Azonban az Ő kezében nagyobb haderő csoportosult viszont Rui emberei a legképzettebbek. Ám ennek ellenére is, komoly veszélyeknek vannak kitéve. A vezető összehívta talán a csapatokat, amit Moichiro és Sunbu készséggel segített. Az összevonási pont természetesen a Közép rész volt, amely a legközelebb van a hasadékhoz. Pár perc után, összeszedték a már majdhogynem megfagyott hullákat és elszámoltak mindennel.
- Rui-sama. Tizenkét Jounin maradt velem együtt, valamint a hat Geninből három élte túl az ütközetet. Hét Chuuninunk veszett oda. Így a Haderő létszáma pontosan 40 főre csökkent, amiben Tizenkét Jounin és Huszonöt Chuunin, valamint három Genin Rangú shinobi van.
Mondta Moichiro, majd egyből Sunbu vette át a szót.
- Javaslom, hogy a jelentéssel a maradék három Genint küldjük el. Ha beleegyezik Taichou akkor kiadom nekik a parancsot.
Természetesen ha a parancsnok beleegyezik, akkor küldik el a Genineket az üzenettel, ezzel is biztonságban tudva őket. Ezzel a haderő létszáma 37 főre csökkent, plusz a Parancsnok, vagyis Rui. Szerencsére a Haderő gyorsan újraszerveződött és az itt maradtak mind megúszták kisebb karcolásokkal az ütközetet. Azonban most a legfontosabb, hogy beérjék az előőrsöt!

// Ha van a menetelésre vonatkozó parancsod, akkor add azt ki. Annyit jegyeznék meg, hogy ha nagyon összetömörül a csapat, akkor nehezebben halad és nem fed le akkora területet. Kérném a reagáló posztot, ugyanis hamarosan le kell zárnunk ezt a Frontot //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Szomb. Dec. 13 2014, 21:52

- Rendben van, küldjék el a genineket, tegyenek jelentést! - válaszolta azonnal Rui, amint felvetették neki az ötletet. Ezzel biztonságba tudta őket helyezni, de a többiekre elég nagy nyomás nehezedett. Megfogyatkozott a létszám, immár 37 fővel kellett számolnia a parancsnoknak.
*Kevesen vagyunk, viszont mindenki kész harcolni.* Állapította meg magában a jounin, majd tekintete gyorsan végigpásztázott a ninjákon. Minél előbb indulniuk kellett, ezért Rui nem is húzta a tovább az időt.
- Mivel nem tudjuk, hogy mennyien lehetnék még az Iwagakurei előőrsben, ezért nem szeretném csak jounin és chuunin csapatokra felosztani a haderőt. 25 chuunin van, ők alakítsanak 5 fős csapatokat. Ezek élére álljon 1-1 jounin, aki a menet esetleges szétszakadása esetén tudja koordinálni a dolgokat. 3 jounin jöjjön velem, mi fogunk a haderő élén haladni és folyamatosan feltérképezzük az előttünk álló területet. Négyen menjenek a csapat végére, hátha megpróbálnak hátulról rajtunk ütni. Az érzékelő technikámmal igyekszem majd a lehető legnagyobb területet átvizsgálni és jelenteni a helyzetet. A kis csapatok ne tömörüljenek egybe, hagyjunk némi távolságot magunk között, de nagyon ne távolodjon el senki. Amint beérjük az Iwgakurei előőrsöt, azonnal támadunk, talán sikerül meglepni őket, mert nem számítanak arra, hogy követjük őket.
Miután a csapatok rendeződtek és a 3 jounin Rui mellé szegődött, a lány kiadta az indulásra vonatkozó parancsot. Még maga sem tudta, hogy mi vár rájuk, csak abban reménykedhetett, hogy melléjük szegődik a szerencse. Bízott két parancsnokában, akik eddig mindig segítettek neki és ellátták tanácsokkal. Legalább az életben maradt 3 genin miatt nem kellett aggódnia, de volt még vele elég ember, akikért felelősséggel tartozott. Aktiválta a Kagura Sengant, majd menet közben kiterjesztette a chakráját, hogy az előttük és mellettük elterülő területeket feltérképezze.
Amennyiben ellenséget érzékel, a rádión azonnal közli a többiekkel és felkészül az összecsapásra. Chakrát áramoltat szét az egész testében, hogy ne kelljen annyi időnek eltelnie egy technika aktiváláshoz.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Dec. 17 2014, 19:10

Minden Rui utasításai szerint történt. A csapatok felálltak, bár Sunbu nem tudni, hogy mennyire vette jó néven azt, hogy a többi Chuunin közé osztotta be őt a Parancsnok, elvégre nemrég még őket vezette. De ez most mindegy, neki is félre kellett tennie önös érdekeit, elvégre most egy olyan Küldetésen van, amely megpecsételheti az Országuk sorsát... Tehát a csapatok felálltak, a Geninek elindultak az üzenettel, Rui pedig elől haladva megindította a Sereget. Úgy tűnt, hogy az akikkel összetűzésbe kerültek nem a felderítők voltak, hanem az Előőrs, amiből az következik, hogy az Iwagakurei sereg is egyre közelebb van hozzájuk. Ekkor pedig a lány eszébe jutott az, ami a valós feladatuk: Beszivárgás és Hátbatámadás. Eddig nem jól alakulnak a dolgok, ám ha a csapat beéri a megmaradt embereket, akkor lehet még övék az előny. És igen... Úgy tűnik, hogy fordul a szerencse. Habár a technika nagy erőt kíván és sok chakrát, de Rui képes volt technikájával előre bemérni az ellenfeleket. Egy... Négy... Öt... Hét... Tíz... Tizenöt... Ennyien menekültek meg. Tizenöten. Még mozgásban vannak, de pár perc elteltével megálltak. Nagyjából fél kilométerre vannak a csapattól a hágó vége felé. Ha ez valóban az előőrs volt, akkor valószínűleg a felvert táborukban álltak meg, ahol összeszednek néhány holmit és mennek is tovább. Ám ez idő alatt Rui és a többiek be tudják őket érni.


// Ha megosztod a csapattal az infót, akkor mindenki követni fog téged. Készítsd el a támadási tervet. Ti most Jobb oldalon haladtok a csapattal. A szoros végén (Tehát kb egy olyan szoros képzelj el mint Sunagakure bejárata, csak nagyobb, aránytalanabb és magasabb) bal és jobb oldalon vannak felállítva a sátrak. Ott álltak meg az ellenfelek. 10 a jobb oldalon és 5 a bal oldalon. Amint megérkeztek ők akkor akarnak indulni. Ha megírtad a támadás tervét, akkor a csapat aszerint fog támadni. A tervedtől függ, hogy miképpen alakulnak az események, de a terved után én leírom az ellenfél reakcióját és utána lesz időd még reagálni az Ő reakciójukra is, így nem lesz gond. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Pént. Dec. 26 2014, 22:51

Rui amint tudomást szerzett róla, hogy hányan maradtak meg az Iwagakure-i előőrsből, azonnal bekapcsolta a rádióját.
- Hamarosan beérjük az ellenséget! Összesen tizenöten maradtak életben, de megálltak, tehát valószínűleg megérkeztek a táborukba. Nem tudni, hogy milyen plusz felszerelést tudnak itt magukhoz venni, tehát a legjobb lesz, ha gyorsan csapunk le rájuk. Még mindig a minénk a meglepetés ereje - vett egy nagy levegőt. Tervre volt szüksége, méghozzá egy olyanra, ami elég ütőképes ebben a helyzetben. Az egyik oldalon tíz, a másik oldalon öt ninja állt meg pihenni. Ráadásul a terep se kedvez nekik, mert egy hágó van előttük. A fal magas és Doton technikák egész sorát lehet így kivitelezni. A jounin még sosem vezetett ilyen akciót. Egyedül azonnal akcióba lendült volna, még ha ezzel öngyilkos küldetésre is vállalkozik. Már kezdett túl sokáig csönd lenni, ezért elérkezettnek látta az időt, hogy ismét szóljon néhány szót az egész csapathoz.
- A csapatok gyors újraszervezésére lesz szükség, méghozzá menet közben. Tudom, hogy sokat kérek, de bízom benne, hogy mindenki készen áll a feladat teljesítésére. Aki ismer valamilyen rejtőzködő technikát, kérem jöjjön előre, mert az egyik része a tervemnek a csendes megkerülés. Mivel a terep miatt korlátozottan tudunk mozogni, magán a táboron kell átmenni, méghozzá úgy, hogy láthatalnanná válunk. Az nem baj, ha nem vagyunk sokan. A többiek sem maradnak együtt, megkérek pár embert, aki főleg távolsági jutsukat ismer, hogy a fára mászás technikájával, amit falon is lehet használni, menjenek fel a hágó oldalán és onnan támadjanak. A harmadik része a csapatnak pedig szemből fog támadni. Mindenhol legyenek jouninok, ne a chuuninok vigyék el a hátukon az adott csoport feladatát. Amíg folyik a szemből támadás és arra koncentrálnak, addig akiket először kértem, hogy jelentkezzenek, remélhetőleg könnyebben átjutnak a hágó túlsó végére. Mivel én rendelkezem olyan Doton technikával, amivel be lehet olvadni a földbe, azt a csapatot vezetni fogom. Moichiro, rád bízom a fal oldaláról támadók vezetését, Sunbu te pedig a frontális összecsapást fogod megindítani. Amint jelt adok, indulhat a támadás. Érthető minden?
Mondandója befejeztével ezt még megkérdezte, mert szeretett volna minden félreértést elkerülni. Közben lassan közeledtek az Iwagakure-i csapathoz. A lány bevárta azokat, akiket vezetett és kézjelek segítségével aktiválta az Iwagakure no Jutsu. A hágó falához közel mentek amúgy is, azért nem volt nehéz bele olvadni. Bízott a két jouninban, akikre rábízta a vezetést, így ő most az előtte álló kihívásra koncentrált. Közeledtek a táborhoz, ahol az ellenség állomásozott. A vörös hajú lány észrevette, hogy éppen indulni készülnek, ezért a rádióba, halk, de annál pontosabb parancsszót mondott.
- Most!
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Dec. 31 2014, 13:20

Rui szépen összeszervezte a három csapatot. Mindenki bólintott, vagy jelentette a rádióban, hogy érti a tervet. Sajnálatos módon Rui mellé csak két Jounin csatlakozott, akik mindketten rendelkeztek rejtőző technikákkal. Az egyik az Álcázó Rejtek technikáját ismerte a másik pedig szintén az Iwagakure no Jutsut. Moichiro összeszervezte a csapata azon részét aki távolsági technikákat használta, - ebből volt még öt ninja -  Sunbu pedig a maradékot vagyis azt a 30 ninját... Minden a terveik szerint alakult, az Iwagakurei haderő látszólag nem szúrta ki őket, ám amint megérkeztek az ellenfelek már indulásra is készültek. Úgy tűnik, hogy a holmijaikat és a jelentéseket szedték össze. Rui és a Jounin aki az Iwagakure no jutsut használta gyorsan a csapat mögé került és kiadta a parancsot a támadásra. A másik Jounin átvágott a hágón és megérkezett Ruiék mellé, aki érzékelte a jelenlétét. A Hágó jobb és bal oldalán megindultak az Iwagakureiek, ám a csapat ekkor támadásba indult. AZ oldalt felmenő csapat a távolsági technikáikkal megsorozta az Iwagakureieket, Sunbu csapata pedig kergetni kezdte őket. A hirtelen jött támadással öt Iwai ninját meg is öltek, ám most Ruiék felé tartanak...
- Parancsnok! Megfutamodtak! Ejtsünk foglyokat?
Tette fel a kérdést Sunbu, hiszen kellhetnek a későbbiek során a kihallgatható személyek.

// A ninják tehát felétek tartanak. Összesen 10-en. Ti hárman - három Jounin - állhatjátok útjukat mögöttük pedig a maradék 35 fős csapat // 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Hétf. Jan. 12 2015, 23:28

Amint megindult az Iwagakurei haderő, Rui rögtön kapott is nagyon fontos kérdést Sunbutól. Azonnal válaszolt is a másik jouninnak.
- Igen, néhányat élve kell elfogni, fontos információkkal szolgálhatnak a fő haderővel kapcsolatban!
További beszédre azonban nem jutott ideje, mert az ellenséges csapat pont feléjük haladt. Csak hárman voltak, de mindannyian jounin rangúak, így Rui bízott abban, hogy sikerül egy kis ideig feltartani őket. Szólt a két társának, hogy ha van valami jó kis jutsujuk, amit használhatnak az Iwagakureiek megállítására, akkor ne habozzanak bevetni. Még itt a hágóban kellett megállítani őket, ahol nem tudtak szétszéledni. A vörös hajú lány chakrát gyűjtött, majd vett egy nagy levegőt és aktiválta a Fuuton: Daitoppa technikát. Szándékosan nem akart nagyobb erejű jutsut bevetni, mert szükség volt arra, hogy néhányan életben maradjanak. Ismételten a másik két ninjához fordult.
- Akár közelharcra is kerülhet a sor, készüljetek fel arra. Ha kell, használjatok fegyvert vagy Taijutsut, ha ismertek olyan technikákat.
Mondandója befejeztével megint bekapcsolta a rádiót, hogy ezúttal mindenki hallja, amit mondani szeretne.
- Eddig jól haladunk, sikerült meglepnünk őket, de a hágó túlsó oldalán csak hárman vagyunk, akik feltartják az ellenséget. Aki gyorsan ide tud érni, jöjjön, mert szükség van a segítségére! Esetleg nagyobb távolsági jutsukat is küldhettek az Iwagakurei csapatra, mi itt igyekszünk nem belekerülni a technika hatósugarába.
Egyelőre csak így tudta átszervezni a támadási tervet, ahhoz túl gyorsan történt minden, hogy egy komplett tervvel álljon elő néhány percen belül. Keze automatikusan a fegyvertartójára csúszott, hogy ha valaki gyorsan kitör, akkor tudjon támadni, vagy éppenséggel hárítani egy támadást. Közben lábába is plusz chakrát irányított, mert felkészült a Tsuten Kyaku esetleges használatára. Amennyiben a másik két társának esetleg nincs semmi olyan technikája, amivel meg lehetne állítani a közeledő tíz fős csapatot, úgy inkább alkalmazza a Doton: Doryuu Heki jutsut, amivel egy hatalmas falat lehet emelni a ninják elé. Ezt is könnyedén át lehet törni, de legalább egy kicsit lelassítja az ellenséget, ameddig be nem éri őket a segítség.

//Elnézést, hogy eddig nem írtam, de a vizsgáimmal eléggé el voltam foglalva. Ma végre tudtam egy kis időt szánni a reag írásra.//
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Jan. 22 2015, 16:04

Rui és a csapata bevetve technikáikat egészen jól összehangolták a támadást és néhány pillanatra meg is állították a feléjük támadó csapatokat, ám azok egyből Doton technikákat vetettek be védekezés és támadás gyanánt is. Hamarosan több tíz nagyobb szikladarab repült Rui és csapata felé. Az egyik Jounin el is találta és valószínűleg komolyabb sérüléseket szerzett nekik, de a hátulról jövő segítő csapat hátba támadva az ellenséget, kivégzett további 5 Iwagakureit. Innentől fogva pedig a harc el volt döntve. A maradék öt ellenfél sebzetten támasztotta a talajt. Arra sem maradt erejük, hogy az Iwagakure no Jutsuval elmenekülhessenek. Eldobták fegyvereiket és megadták magukat.
- Ez az. Sikerült elkapnunk őket!
Többen is efféle szavakat kiáltoztak, mintha csak megnyerték volna a csatát. Bizony, a siker nagy, hiszen foglyok is vannak és nagy bizonyossággal az Előőrssel is sikerült végezni, ami természetesen nem is tartozott Rui és a csapata feladatai közé. Ebben az akcióban most nem sérült meg senki, így 38 Fős maradt a haderő... Ám ekkor Rui technikájának hatókörébe egy olyan dolog került, amire nem számítottak és amivel Kankuro sem számolt. A hágó megremegett... Rui koncentrálni kezdett! Tíz, Húsz, Harminc, Negyven, Száz, Száztíz, Kétszáz és még mennyi! Rengeteg Iwagakurei Ninja indul meg rendezett sorokban a Hágó felé. Ez azt jelenti, hogy Kankuro számításai talán kissé csúsztak, mivel a haderő máris itt van... Mihez kezd most Rui.

// Emlékezz vissza hogy mit mondott Kankuro. Ők a Hágó végénél visszafelé várják az ellenséget. Megbízott egy feladattal is... A Hoshigakurei erők később érkeznek. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Vas. Feb. 01 2015, 00:08

Az ünneplés nem tarthatott sokáig, mert az Iwagakurei fő csapat közeledett a hágó felé. Rui a technikájával rengeteg embert érzékelt, ami egy pillanatra megrémítette. A Hoshigakurei erők csak később fognak megérkezni, rájuk egyáltalán nem számíthattak. A jounin azonnal a rádiójához nyúlt és bekapcsolta.
- Rendben, az első résszel készen vagyunk, de itt nem állunk meg. Legyőztük az előőrsöt és foglyokat is sikerült ejteni, ami a legfontosabb. Csakhogy most vissza kell vonulnunk, mert ez a nagy terv egy kisebbik hányada volt. Részleteket egyelőre nem közlök, csak annyi a feladat, hogy kimenjünk a hágóból, megkerüljük az ellenséges csapatot és hátulról közelítsük meg őket. A terv többi részét majd út közben elmondom. A foglyok nagyon fontosak, rájuk van a legnagyobb szükségünk, aki csak teheti tartsa rajta a szemét az ellenséges ninjákon.
Amint befejezte a kis beszédét, parancsot adott a csapatok újraszerveződésére. Szerencsére senki nem sérült meg, megmaradt az eredeti létszám, azonban a két csapat közötti erőviszony félelmetesen egyenlőtlen volt. A kunoichi direkt nem mondott számadatokat, az a jelenlegi morált csak még jobban rontotta volna, neki pedig egy ütőképes és a körülmények ellenére jól működő csapatra volt szüksége. A Kagura Shingan alapján még volt elég idejük kijutni a hágóból, mielőtt észreveszik őket, de nem késlekedhettek egy percet sem. A csapat élén elindult, egyenesen ki a hágóból, majd el a hegyekbe, ahogy azt Kankuro mondta neki még a küldetés elején. Az embereit folyamatosan tájékoztatta a helyzetről, ezért rádióját ki sem kapcsolta. Csak remélni tudta, hogy még így is sikeres lesz a csel, amit terveztek. Bár az előőrssel nem kellett volna végezniük, abban a pillanatban ez tűnt a legésszerűbb megoldásnak, mert könnyen jelenthették volna a jelenlétüket. Összesen 38 ninja állt egy több száz fős sereggel szemben, azonban náluk is volt egy előny. Remélhetőleg sikerül épségben eljutni a hegyekig, ahol megint nehéz terep vár rájuk. A foglyokat természetesen szemmel tartják és viszik magukkal, mert ők a kulcsa ennek az egész hadműveletnek. Ha biztonságosabb távolságba kerültek a hágótól, akkor Rui ismét tart egy gyors eligazítást.
- Ahogy ígértem, további részleteket fedek fel a tervből. Most olyanokra lenne szükségem, akik értenek a foglyok kikérdezéséhez, bármilyen módszerrel. A feladat az, hogy néhányan épüljenek be az Iwagakurei seregbe. A kikérdezett ninják segítségével fogjuk ezt megvalósítani. Kankuro egy csapattal már várja a fő haderőt a hágónál, de nekünk hátulról mindenképpen arra kell terelnünk őket, különben az egész hiábavaló volt. Hoshigakure is küld segítséget, ők azonban csak később fognak megérkezni - itt tartott egy kis szünetet. - A neheze innen fog következni. Az előőrs megsemmisítésével valószínűleg sejteni fogják, hogy valami készül, de nem állhatunk meg. Ettől a ponttól kezdve észrevétlenek maradunk és csak akkor támadunk, ha nagyon szükséges. Ezen kívül a beépülés is veszélyes, tudom nagy dolgot kérek mindenkitől, de a falunk érdekében ezt meg kell tennünk. Nem fogok embereket kijelölni, önkénteseket kérek, ha kell én is megyek.
A lány talán nem volt a legjobb vezető, de a csapatát mindennél jobban tisztelte és nem akart egy emelvényről prédikálni a magas eszmékről. Moichiro és Sunbu is tisztában vannak a tervvel, és az eddigiek alapján rájuk merné bízni az akció további vezetését.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Feb. 04 2015, 13:50

Rui tehát, kiért a hágóból. Ezen a területen már megszűnt a hó, ám a hideg megmaradt. A haderő Keletre került, hogy elérjék a hegyeket, amik a hágótól több kilométerre voltak. Persze ez nem okozott nekik gondot, egy tíz perces futással megoldották a dolgot, habár az Iwai foglyok lassíották őket. A tervekkel természetesen nem volt baja senkinek, égészen addig, amíg el nem érkeztek a hegyekhez és Rui el nem mondta a küldetés további részleteit, kivéve azt, hogy mekkora sereggel állnak majd szembe. Rui felhívására senki nem jelentkezett. Mindenki vonakodott, ám ekkor a két Parancsnok megszólalt.
- Gyerünk már! Nincs időnk! Ne legyetek gyávák!
Mondta Sunbu.
- Igen. A Kapitány utasított titeket, ez is egy Küldetés! A hazátok múlik rajta!
Mondta Moichiro, mire egyből négy kéz lendült a magasba és lépett ki a tömegből. Egy Chuunin és három Jounin. Mindössze ennyien voltak azok, akik vállalják a beépülést. Persze ez kevés, így egy hely még van, már ha azt mindenképpen be kell töltenie valakinek...
- Rendben. Megyek Én Taicho...
Mondta Sunbu, majd beállt a csapatba.

// Választhatsz itt tehát, hogy mész a beszivárgókkal, vagy esetleg elég a négy fő, vagy utasítást adsz valakinek, aki Sunbu helyére áll, vagy pedig hagyod őt menni. Természetesen most egy haderő sorsa múlik rajtad és a további parancsaid alapján fog tovább haladni a történet. Egy képet (Katt) is mellékelek, amin rajta van a pontos leírás a területről. //
  
_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Vas. Feb. 22 2015, 23:22

A jelentkezők hiánya nem lepte meg a jounint, hiszen ő is nagyon jól tudta mit kér az embereitől. Arra viszont nem számított, hogy Moichiro és Sunbu a segítségére siet ebben a nehéz helyzetben. Jól esett neki ez a támogatás, mert úgy érezte, végre nem csak rá nehezedik az összes nyomás. Tekintetével igyekezett nem elárulni a hálát, mert jelenleg tartani akarta magát a vezető képéhez, még ha nem is volt ez a dolog az ínyére.
*A két parancsnok nélkül még ez a négy ember se jelentkezett volna. Sunbu remek vezető, de nem tudom, hogy mi tévő legyek. Felajánlotta, hogy elmegy ő is, viszont nekem kéne inkább beépülnöm ötödikként. Még soha nem hoztam meg egy ilyen döntést. Lehet később megbánom, amit most szándékozok tenni, de erre majd a küldetés után visszatérek. Csak remélni tudom, hogy jól döntök.* Egy kicsit sokáig merült el a gondolataiban és látta, hogy valamit mondania kéne, méghozzá hamarosan. Vett egy mély levegőt, aztán Sunbuhoz fordult.
- Mint azt már mondtam, nem szeretném olyan vezető benyomását kelteni, aki egy piedesztáról szónokol, miközben nem tesz semmit. Hálás vagyok, amiért jelentkeztél Sunbu, azonban meg kell kérjelek, hogy állj vissza a többiek közé, akik itt maradnak. Az életemet is rábíznám a két parancsnokomra, tehát innentől a ti kezetekbe adom az itt maradt csapat vezetését. A beépülésben pedig én is részt fogok venni.
Miután ezt elmondta, a táskájából elővett egy kis gömböt, ami kéken izzott. Egyelőre nem magyarázkodott, csak rátette a kezét és megnyitotta a chakra áramlást a testében. Érezte, ahogy töltődik fel energiával, a támadásoknál elhasznált chakramennyiség lassan visszakerült a testébe. Ugyanakkor vérében egyre több adrenalin gyűlt fel, ami azzal járt, hogy elméje már tudott olyan tiszta maradni, mint a folyamat megkezdése előtt. Gyorsan el is tette, mert általában csak végszükség esetén nyúl ehhez az eszközhöz. Eltette a kis gömböt, majd kézpecsétet formált.
- Kage Bunshin no Jutsu! - amint kimondta a technika nevét, máris egy ugyan olyan Rui állt mellette. Csak egy másolatot hozott létre, mert ennyi bőven elég volt, ezen kívül neki 3 volt a maximum, többet sosem mert kockáztatni. - Talán nem a legjobb ötlet, hiszen kettéosztottam a chakrámat, de ha kell, akkor ki tud segíteni. Félreértése ne essék, bízom mindenkiben, azonban ha valami nagy baj történik, rádión nem tudunk majd kommunikálni, viszont ha megsemmisül a másolatom, akkor tudni fogok mindenről! - ezek után a négy vállalkozó ninjához fordult. - Nekünk még nehezebb lesz a feladatunk, mert ellenséges területen leszünk. Ezzel a kérdéssel mindenkihez fordulok. Van köztetek olyan, aki ért a kihallgatáshoz? Nem konkrétan kínzásra gondolok, hanem egyéb módszerekre.
A vörös hajú kunoichi reméli, hogy akad valaki olyan, aki esetleg Genjutsuval, vagy más eszközzel szóra tudja bírni a foglyokat. Az egész terv nagyban múlik azon, hogy mit tudnak kihúzni az Iwagakureiekből. Amennyiben nincs ilyen jelentkező, akkor marad a szokásos megoldás. Talán durvább eszközökkel is jutnak valamire.


//A chakra gömbről bővebben olvashatsz az adatlapomon, még évekkel ezelőtt kapta a karakter valamilyen nagy fórumos ajándékozáson belül. Lényegében olyan, mint egy töltő, azonban nem szabad túl sokszor használni, mert a karakter elveszti a józan ítélőképességét és inkább a harci vágya után megy.//
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Márc. 03 2015, 14:38

// Adtál egy jó verseny ötletet Smile Rendicsek ^^ //

Miután Rui bejelentette, hogy Ő maga épül majd be ötödik tagként a táborba, Sunbu csak meghajolt, majd kihúzott háttal és titkolt elégedettséggel, visszaállt a sorba. Ezután Rui elővett egy gömböt, amiből visszanyerte a teljes chakramennyiségét. Ezután feltette a kérdést, amire nem jött válasz, így Moichiro lépett ki a sorból, majd fordult Rui-taicho felé.
- Ha kell, akkor kiszedek ezekből a kutyákból mindent.
Nézett szúrós, bosszús tekintettel az Iwagakurei foglyokra, akik viszonozták az arckifejezést. Ezek a katonák - ahogy az Iwagakureiek többsége - nem a meghátrálásról híres. Inkább az utolsó emberükig harcolnak, mintsem feladják a harcot...// Akár a kezedbe is veheted a foglyok sorsát, de ráhagyhatod másra is, hogy addig Te további utasításokat adj. Innen már látjátok az Iwagakurei haderő elejét. A térképről látszik, hogy Északról jönnek, ti pedig most Keleten vagytok. Ha Nyugat felé néztek, akkor belátjátok a teljes teret. Fél órára van az Iwai haderő a Hágótól.
38-fős haderő (Ruit nem számolva) Ebből kettő a rangidős vezető Sunbu és Moichiro, vagyis marad 36 Fő. Ebből 4 + Rui beépül, így 28 fő + Moichiro és Sunbu marad. Ez a stabil 30 fő képzett Jounin és Chuunin. Mind megállták már a helyüket //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Szomb. Márc. 28 2015, 23:19

A jounin azért reménykedett benne, hogy lesz pár jelentkező, de megértette a kihallgatás veszélyeit, hiszen pont Iwa ninjáit kellett szóra bírniuk, akik híresek az ellenállási képességeikről. Akár még rosszul is elsülhet valami, ha nem kellő tekintettel fognak neki a műveletnek. Szerencsére Moichiro a segítségére sietett, amit egy hálás pillantással igyekezett viszonozni. Remélte, hogy a jounin észreveszi ezt.
- Köszönöm, hogy jelentkeztél a feladatra Moichiro, rád hagyom a foglyok kihallgatását. Viszont nem hagyhatlak egyedül velük, mert veszélyesek lehetnek. Két embert még kijelölök melléd, akiknek az lesz a feladatuk, hogy a kihallgatás közben figyeljék a foglyok minden apró mozdulatát és lépjenek közbe, ha kell. Félre ne értsd Moichiro, nem arról van szó, hogy nem bízom a képességeidben, csupán minden óvintézkedést meg akarok tenni.
Kivételesen nem kért önkénteseket, hanem tényleg kijelölt két embert, akiket már megfigyelt a harcban és látta, hogy jó reakcióidővel rendelkeznek, vagyis bízott bennük. Miután nekik kiadta ezt a feladatot, végzett egy gyors számolást. Összesen 30 fő marad itt a hágó közelében, ami elég gyér szám egy ilyen harchoz, azonban a meglepetés egyelőre nekik kedvez. Csak arra kell figyelniük, hogy ez így is maradjon. Három fő egyelőre kiesett, ők a kihallgatásnál vesznek részt, azonban 27 embere még mindig maradt.
- Rendben van, akkor a nehéz dolog könnyebb része következik. Vagy legalább is ez nem lesz olyan veszélyes, mint a beépülés az Iwagakurei haderőbe. A sereg nemsokára megérkezik a hágóhoz, vagyis nincs sok időnk, amint lehet meg kell kezdenünk a terv második szakaszát - miután befejezte a mondatot, kezével az Iwai sereg irányába mutatott, aminek az elejét már szabad szemmel is látták innen fentről. - Öt ember lesz a felderítő, akik kissé lejjebb mennek, közelebb a hágóhoz és figyelik, hátha elindul egy előőrs. A sziklás pusztán könnyebben észrevesznek titeket, oda csak a legvégső esetben merészkedjetek ki. Egyelőre semmit nem csinálunk, csak várunk. Öt percenként jelentést kérek rádión, ha valami szokatlant észlel valamelyikőtök, akkor nem kell megvárni az időt, azonnal szóljon. Senki ne csináljon semmilyen ostobaságot! Miután mi külön elindultunk a beépülésre, Sunbunak jelentetek tovább.
Rui szigorú tekintettel nézett végig a csapatán, komolyan elvárta, hogy ennek engedelmeskedjenek. Közben remélte, hogy Moichiro jutott valamire a foglyokkal. Talán neki is részt kellett volna vennie a kihallgatáson, ezen viszont már későn kezdett el rágódni. Amennyiben Moichiro sikerrel jár és ki tud szedni pár dolgot, a vörös hajú lány nem szeretne tovább várni.
- Mivel a rádiókapcsolat meg fog szakadni, ezért elmondom a terv további részét is. A feladat másik része az, hogy belehajszoljuk az ellenségek a fő csapat által felállított csapdába. Amint közel ér a sereg, nem szabad őket elengednünk másik irányba. Ezt pedig csak egyetlen módon érhetjük el, mégpedig egy hátsó támadással. A felderítők térjenek vissza, amint még közelebb érkezik a sereg és már majdnem a hágónál vannak. Egyesüljön újra a csapat, hiszen szükség lesz mindenkire. A Kage Bunshinom itt marad, ő majd segít a további eligazításban. Az a lényeg, hogy hátulról kell támadást indítani az Iwa haderőre.
Miután ezt elmondta, parancsot adott az öt fő távozására, akik mind a chuunin rangúak közül kerültek ki. Ha szerencséjük van, még éppen idejében sikerül beépülni az ellenséges vonalak mögé és véghez vinni a tervet.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Ápr. 10 2015, 12:52

   Az Iwagakurei haderő lassan, de biztosan menetel célja felé és ezidáig valószínűleg nem számoltak azzal, hogy egy esetleges támadás érheti őket. A kérdés csak az, hogy meddig marad még leplezetlen a Tűz Szövetségének terve, akik el vannak vágva a szövetség többi erejétől. Vajon Konoha vagy Kumo, a két legnagyobb nemzet a haderőben mennyire hajlandó segítséget küldeni? Vajon beszélnek erről? Minden bizonnyal igen és erről az akcióról is tudnak, azonban sok időbe telne, amíg csapatokat küldenének Suna megsegítésére. És bár Keletről, az Eső Országa felől megindultak már a támogató csapatok, de mennyire lesznek képesek áttörni Amegakurén? Vajon Suna megmenekül? Ez egyenlőre elég nehéz kérdés, most viszont egy jelentős előrelépést tehet a Tűz Szövetsége ezzel a harccal...
   A Rui parancsára összerakott Chuunin csapat egy meghajlás kíséretében azonnal leereszkedett a magaslatról és az ellenség megfigyelésén munkálkodott. Eközben a kihallgatás is folyt, ám ennyi idő alatt elég keveset lehet kiszedni a tagokból, habár Moichironak mégis sikerült némi információhoz jutnia. Igaz, elvonultak a foglyokkal, akik közül kettő véresen és megviselten tért vissza, de úgy tűnik, hogy az, aki nem kapott komoly verést, elárult néhány dolgot.
- Taichou: Annyit sikerült megtudnunk, hogy Ők voltak az Iwai előőrs. Az Ő feladatuk volt a terep biztosítása, mivel ez a sereg nem csak erősítésgyanánt érkezik Sunába, hanem ellátmányt is visz az Iwai haderőnek. Ennyit tudtam meg. Feltételezem, mielőbb csatlakoznunk kellene a Haderőhöz álruhában, mivel gyanút foghatnak, hogy eltűnt az előőrs. Gondolom a tábor elhelyezkedését is tudják, így az is furcsa lesz, hogy onnan eltűntek az embereik... Ha pedig megérzik a veszély szagát, valószínűleg nem mennek át a hágón. Egy ekkora haderőt pedig csak egy nagyon hatásos megtévesztéssel lehet kergetni. De valahogy el kellene érnünk, hogy eljussanak a csapdákig. Mit tegyünk?
Tette fel a kérdését Moichiro, mindezt pedig hallotta a csapat itt maradt része. Az öt fő, akiket Rui a felderítésre küldött, most lent állomásoznak. Minél előbb el kell kezdeni a beépülést és egy ütőképes terv kidolgozását.

// Okosan cselekedj. Gyakorlatilag a terv sikeressége múlik a döntéseden. Smile //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Vas. Május 03 2015, 16:59

//Elnézést a késésért, de nagyon sokat agyaltam a terven és még így sem vagyok benne biztos, hogy jó lesz. Azért nem kevés felelősséget "raktál a vállamra". ^^" Egyébként ez az első olyan küldetésem, ahol jóval nagyobb a tét és mivel a többiek már kiléptek, ezért tanácsot sem tudtam kérni.//


A kihallgatás sikeresen ért véget, ami miatt Rui egy kicsit megkönnyebbült. Eggyel kevesebb dolog,a mi miatt aggódnia kell, ám ekkor rájött, hogy még kismillió más van, ami viszont Damoklész kardjaként lóg a feje fölött. Idegességét igyekezte leplezni, de valószínűleg a gyakorlottabb megfigyelők észrevehették az apró árulkodó jeleket. Bal kezével ruháját kezdte babrálni, némileg figyelemelterelésképpen. Légzése is szaporább lett, hiszen közeledett a pillanat, amikor csapata egy részét éppen az ellenséges vonalak kellő közepébe fogja bevinni, a többiek pedig egy majdnem öngyilkos küldetést készülnek végrehajtani. 30 ember egy több ezer fős sereggel, ez aztán a szép kilátás! Miután Moichiro elmondta a részleteket, amiket megtudott a foglyoktól, a vörös hajú jounin döntésre jutott.
- Köszönöm Moichiro! - bólintott a kunoichi, majd folytatta. - A foglyokra többé nincs szükségünk, hiszen megtudtunk mindent, ami fontos lehet. Az akciónál mindenkire szükségem lesz, nem nélkülözhetek néhány felvigyázót, akik az Iwai ninjákra figyelnek, ha pedig sikerül megszökniük, az nagy bajt hozhat a fejünkre.
Már akkor megindult a foglyok felé, amikor a mondat végénél tartott. A lábára erősített tartóból elővett egy kunait, amit szorosan megmarkolt. Intett a többieknek, hogy kövessék őt.
- Van valakinek ellenvetése? - kérdezett rá, de a választ elég jól ismerte. Valószínűleg senki nem fog az Iwagakureiek életben hagyása mellett érvelni. Ha mégis, akkor meghallgatja a felszólalni vágyókat.
*Ők is csak parancsot teljesítő katonák, akiket valószínűleg várnak otthon. Utálom a háborút, de nem szabad elfelejtenem, mi történt Sunagakurében. Ez az egyetlen megoldás.) A foglyok nem voltak olyan messze tőlük, ezért a gondolata végére már oda is ért. Ha közben valaki úgy véli, jobb lenne a őket életben tartani, akkor nem ad parancsot a megölésükre. Ellenkező esetben ő maga is akcióba lép, igyekszik gyorsan végezni az egyik fogollyal, vagyis olyan helyen megszúrni vagy -vágni az ellenfelet, aminek következtében szinte azonnal beáll a halál. A leggyorsabb megoldás egy jól irányzott szíven szúrás, ami orvosi ismereteit tekintve nem lesz nehéz. Miután velük nem kell már többet foglalkozni, nekiállhatnak összerakni a tervet.
- El kell hitetnünk a sereggel, hogy többen vagyunk, mint amennyien valójában. Nekem van két füst- és egy fénybombám, ami nem sok, de remélem közületek többen is hoztak magukkal ilyen eszközöket - közben elő is vette a hátsó övtáskájából ezeket, majd letette a földre. - Ha rontunk a látási viszonyokon, akkor akár sima Bunshinokkal is össze tudjuk őket zavarni. Akik beépülnek velem az Iwai haderőbe, meg kell győznünk őket, hogy kőomlás volt. Remélem egy egyszerű Kokohi Arazu no Jutsu be fog válni rajtuk, legalább is az elöl menetelő embereken. Így hihetőbb lesz az emberek eltűnése. Rendben, mi el is indulunk, hogy minél előbb álruhában csatlakozzunk a sereghez. A többit a Kage Busnhin fogja elmondani, aki ismeri a hátulról támadás részleteit.
Rui intett az embereknek, akik elvállalták, hogy beépülnek vele együtt az Iwagakurei seregbe. Miután álruhát öltöttek, rögtön elindultak, mert nem akartak túlságosan nagy gyanút kelteni.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Miután az igazi jounin elment, a Kage Bunshin lépett elő, aki megszólalásig hasonlított a zöld szemű kunoichire. Ez mondjuk nem volt akkor meglepetés, hiszen ez a lényege ennek a jutsunak. Rui így megosztotta a chakráját, de volt neki elég, amivel egyszerűbb technikákat még bőven alkalmazhatott.
- Tehát, ahogy azt már korábban felvezettük, némi cselhez kell folyamodnunk, amivel meggyőzzük a sereget, hogy nem csupán pár tíz fős osztag támadott rájuk, hanem jóval többen. Szükség lesz olyan emberekre, akik jártasak valamilyen magasabb szintű Bunshin technikában, de véleményem szerint akár még egy sima Bunshin is sok mindenre képes lehet, már ami az elterelést illeti. Ezért kellenek a füst- és fénybombák, elvileg mindenkinél kellene legyen, szóval ez remélem így van - nézett végig az embereken a kunoichi. - Az is segítség lenne, ha valaki Ninjuu-t tud idézni.
A mondat végén Rui kézjelekbe kezdett, beleharapott az ujjába, amiből kiserkent a vér és lecsapott a földre. Jelek futottak végig a talajon, aztán egy pukkanás és füstfelhő kíséretében feltűnt Lianti, a lány mostani megbízottja.
- Szerbusz Rui! Már régen idéztél meg, csak nem haragszol valami miatt? - kérdezte a farkas, amikor meglátta a jounint. Közben persze megértette, hogy mi a helyzet. - Ó, így már értem, mi a mostani ok!
Mivel gyakorlatilag testvéreknek számítottak, Lianti azonnal rájött, hogy most egy Kage Bunshinnal áll szemben. Gyorsan körbenézett és biccentett egyet a fejével, mintegy meghajlásként, megadva a tiszteletet a jelen lévő többi shinobinak is.
- Lianti, a te segítségedre is szükség lesz, mivel egy nagyszabású akció kellős közepén vagyunk. A hágó felé tartó Iwagakurei haderőt kell belekergetnünk a csapdába, amit Kankuro egy a Sunagakure sereg többi része állított fel nekik. Ha visszarendelem az öt megfigyelőt, akik jelenleg lejjebb tartózkodnak, akkor is 30-an vagyunk, ami nem egy nagy szám.
- Katongo-t kellett volna megidézned, de jobban belegondolva most ketté van osztva a chakrád, ami kvázi ennek a testednek a megsemmisülését eredményezte volna. Így már értem, miért engem választottál. Igyekszem segíteni, ahogy csak tudok. Mi a terv?
- Rendben, akkor visszatérve a tervre, meg kell kerülnünk a haderőt és támadásba lendülni. Amennyire csak tudjuk, tartsunk tőlük távolságot, mert közelharcban valószínűleg még kevesebb esélyünk lenne. Sunbu, kérlek lépj kapcsolatba a felderítőkkel és ha nincs semmi komoly jelentenivalójuk, akkor jöjjenek vissza és megkezdjük a támadást. Tudom, hogy az előőrs jóval kevesebb emberből állt, de ott is mindenki remekül helyt állt. Bízom benne, hogy sikerülni fog a tervünk. Megvárjuk, míg közelebb érnek, és reménykedem, hogy a beépülő tagjaink pedig sikeresen elhitetik a sereggel, minden rendben van, mehetnek tovább, át a hágón. Muszáj lesz az utolsó percig várnunk a támadással, nem fordulhatnak vissza, mert akkor az egész hiábavaló volt. Főleg távolsági Ninjutsukat használjatok, füstbombákkal rontsátok a látási viszonyokat, bármilyen klóntechnikával pedig tereljétek el a figyelmüket. Sunbu, tudom, hogy tapasztalt vezető vagy, ha van esetleg valami tanácsod a támadással kapcsolatban, akkor kérlek ne habozz megosztani velünk!
Amennyiben mindenkinek világos a terv és sikerül az öt főt is visszahozni a fő csapatba, megkezdődhet az akció. Az Iwagakurei erők Rui számítása szerint hamarosan elérnek a hágóhoz, a kergetés pedig megkezdődhet.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Május 13 2015, 11:19

// Szerintem te vagy az első játékos, aki egyszerre ennyi emberért felel Very Happy  A jövőhéten kikerül a Front zárása, amiben le lesz írva ennek a harcnak a kimenetele is. Amennyiben nem akarsz Spoilert, akkor ne olvasd. Mivel tőled függ a végkimenetel 50%-ban, így a hírekben utána bővítjük a Front leírását, tehát ne dőlj hátra! //

   A foglyok kivégzésével kapcsolatban senkinek nem volt ellenvetése, Sőt! Úgy tűnik, mindenkiben túlteng a hazaszeretet és a bosszúvágy, ami nem is csoda. Talán az Iwagakurei haderő kímélte a Sunagakurei shinobikat, vagy polgárokat? Nem igazán... Talán Iwagakure kegyelmezett, vagy éppen ejtett foglyokat? Igen, hogyha azok még a harc elkezdése előtt megadták magukat. Ebben a helyzetben pedig, úgy tűnik, most Iwagakure alul maradt, így a megmaradt Sunagakurei egység, örömmel nézte végig az Iwagakureiek halálát. Bár volt egy réteg, akik legbelül nem értettek egyet ezzel, de mindenki bosszús volt azért, amiért szeretteiket ott kellett hagyniuk a faluban, vagy éppen már nem maradt olyan, akit ott hagyhattak volna...
   Rui megosztotta tehát nemrég chakráját és létrehozott egy Kage Bunshint. Igaz, a lány fáradt, de volt elég ideje ahhoz, hogy az előzőleg elvesztegetett chakrát visszaszerezze, mivel eleget pihentek az eltelt idő alatt. Ám most újabb nagy chakraigényű technikákat vetett be, ezért készülnie kell arra, hogy nem lesz képes többször használni egyes S szintű jutsukat. Ugyan chakrakészlete elég nagy és orvosi ismereteinek hála, megtanulta a chakráját a lehető legügyesebben kontrollálni, így erős technikákat is kevesebb chakrabefektetéssel képes létrehozni, mint más ninják. Rui ez után pedig elindult, a Kage Bunshin pedig ott maradt.
   Miután a klón elmondott mindent és megidézte a Ninjuu-t akit már oly régóta nem látott, néhányan megvágták ujjukat, kézjeleket formáltak, majd létrehozták a pecsétet és megidéztek az általuk szerződésben lévő Ninjuukat. Az egyik férfi, kinek egész testét fásli fedte, fegyvere pedig egy közepes méretű legyező volt, három, nagyjából oroszlán méretű skorpiót idézett, akik először körbenéztek, majd csattogtatni kezdték az ollójukat. Úgy tűnik, nem támadnak a többiekre. A másik, egy nő volt, aki hosszú, borzos hajával és érdekes, sajátos páncélzatával kitűnt a többiek közül. Egy Sivatagi Galléros gyíkot idézett meg, ami ló méretekkel rendelkezett. Egyenlőre ennyi. Miután Rui kikérte Sunbu véleményét, a férfi csak higgadtan felelt.
- Rui-taicho. Legyen magabiztos, és ne féljen rendelkezni az embereivel. Ezen kívül gondolom tudja, hogy az előőrs tábor felől kell érkeznie az álcázott csapatnak. Én azt javaslom taicho, hogy ossza két részre a megmaradt csapatokat. Az egyik csapat legyen az, amelyik jelentős védelmi technikákkal bír és be kell tennünk melléjük egy-egy támadásban jeleskedő shinobit is. A maradék pedig maradjon le mögöttük és amint a csapatok betörtek az Iwagakurei sereg szélébe, akkor a maradék is ugorjon rájuk, mint egy védelmi mechanizmus. Ha gondolja, összeállítom a csapatokat.
Mondta Sunbu, majd megvárta Rui válaszát és utána felhozta a felderítőket, majd ha Rui szeretné, akkor összeállítja a csapatokat.

// Nos, az Egész hadsereg irányítását rád hagyom. A posztodba tehát két leírást kérek. Egyet arról, hogy Rui mit csinál és egyet arról, hogy a Csapat. Ezen kívül kérek még egyet arra, hogy a Kage Bunshin mit tesz. Tehát összesen három Very Happy  A seregről nem kell sokat írni, nyilván Rui utasításait fogják követni. Idővel viszont átvehetem a sereg irányítását. Ja és ugye a Ninjuukat is te irányítod.

Rui
Chakraszint: 40% - Idézés és az előző technikák, + Kage Bunshin minimum ch költség a létrehozáshoz
Állapot: 95%

Kage Bunshin
Chakraszint: 45%
Állapot: 100%

Sereg
Chakratartalék: 80% - A sereg együttes ch tartaléka százalékban 
Állapot: 70% - Kissé megviselt már a haderő, de még ütőképes
//


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.