Hegységrendszer

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Hétf. Május 25 2015, 00:34

//Bocsi, hogy megint miattam húzódik a kaland, de most igyekeztem nem olyan sokat késni a postod után. A figyelmeztetést pedig köszi, legalább tudom, hogy milyen jutsut érdemes használni a csatában, hiszen nem lenne jó Ruit teljesen lenullázni. A Híreket direkt nem olvastam, jobban tudok koncentrálni, ha nem ismerem a végkifejletet.//


Rui kezdett egyre jobban idegeskedni, ahogy közeledtek a hágó aljához és lassan elkezdődhetett a terv. Igaz, jó nagy kerülőt kellett tenniük, hiszen az előőrs tábora felől kellett összefutniuk a fő sereggel. Az Iwagakurei haderő közel volt, ehhez még a szenzor képességeire sem volt szükség, mondhatni a csontjaiban érezte a menetelő katonák lépteit. Kevés volt a chakrája, talán a Kage Bunshin mégsem volt a legjobb ötlet, azonban innen nem volt visszaút, a chakráját nem kaphatta vissza, a gömböt pedig már használta egyszer, veszélyes lett volna újra ahhoz folyamodni, úgy talán pont miatta fulladt volna kudarcba az egész terv.
*Koncentrálnom kell, hiszen egyetlen esélyünk van elhitetni a fő sereggel, hogy mi is közülük valók vagyunk. A kétséget sem láthatják meg rajtam, mivel jól tudom, hogy félnek. Megértem őket, nekem sem ez volt álmaim küldetése.*
Mielőtt még túl közel értek volna, a vörös hajú jounin megállította a kis csapatot, mert úgy vélte nemsokára találkozni fognak az ellenséges erőkkel. 
- Akkor ismeritek a mesét, kőomlás volt a tábornál, egyébként a környéken minden rendben. El kell érnünk, hogy ne fogjanak gyanút és elkezdjenek bemenetelni a hágóba, ahol a csapdák vannak felállítva. Sunagakure számít ránk, csak mi tudjuk megakadályozni, hogy eljusson az utánpótlás a Szél országában állomásozó csapatokhoz.
Közben a kunoichi készült a másik jutsujára, a Kokoni Arazu no Jutsut, amit csak akkor fog bevetni, ha eljön az ideje. Addig spórolt a chakrájával, amiben most nem bővelkedett túlságosan. Bár a lelke legmélyén teljesen remegett, mégis sikerült magabiztos hangon elmondani a szükséges tudnivalókat. Most már csak tényleg annyi volt hátra, hogy összefussanak az elöl menetelő Iwagakurei ninjákkal. A másik négy ninja szintén aggodalmasan tekintett előre, amit a lány teljesen megértett. Sokat kockáztattak, ezért legalább neki kellett bátornak mutatkoznia.
- Próbáljunk meg együtt maradni, de ha túlságosan feltűnő lesz, hogy mi öten nem akarunk szétválni, akkor sajnos nem lesz más lehetőségünk. A támadás valószínűleg úgyis elvonja majd a figyelmüket, tehát némi előnyhöz jutunk.


Eközben a hegyekben nagyban folyt a tanácskozás, még Sunbu is kisegítette a Kage Bunshint némi tanáccsal. A lány rögtön kérte, hogy rendelje vissza a felderítésre kiküldött öt embert, hiszen mindenkire szükség van. Jól esett hallani a támogatást, hiszen sosem vezetett ilyen jellegű akciót. Amint visszaérkezett a felderítő egység, Rui intett Sunbunak, hogy állítsa össze a csapatokat, hiszen ő ismerte a legjobban ezeket a ninjákat.
- Kérek mindenkit, hogy úgy teljesítse Sunbu parancsait, mintha én adtam volna. Jól ismer mindenkit, tehát nem véletlenül fog oda beosztani titeket, ahová. A beépülő emberek feladata is nagyon nehéz, azonban nekünk frontális támadást kell vezetnünk jelentős túlerővel szemben. A legjobb szaktudásotokra lesz szükség.
Alig telt el egy kis idő, Sunbu átszervezte az egész csapatot, a védekező technikákat ismerő ninják alkották a csapat egyik felét, ők fognak majd először rohamot indítani. Melléjük rendelt néhány igencsak tehetséges támadó shinobit, akik szintén fontos szerepet kapnak majd. A csapat másik fele kissé hátrébb állt, ők voltak azok, akik a második hullámban fogják rávetni magukat a seregre.
- Lianti, a többi Ninjuuval együtt a második szakaszban kaptok helyet - szólt oda a farkasnak, aki azonnal válaszolt.
- Rendben, mindent megteszek, hogy segítsek.
A három skorpió és a galléros gyík egyelőre sovány erősítésnek nézett ki, azonban azzal kellett gazdálkodniuk, amijük van - beleértve az állatokat is. A méretük viszont arról árulkodott, hogy harcban erősek, vagy legalább is félelmet tudnak kelteni az ellenség szívében. Az öt Ninjuu elfoglalta a helyét, a második csapat mellett telepedtek le, készen állva az indulásra. A Kage Bunshin csak várt, hiszen az Iwagakureiek még nem érték el a célt. Nem szabad túl korán támadniuk, mert abból is baj lehet. Viszont nem ment ki a fejéből az igazi Rui, aki odalent éppen készült beépülni a haderőbe.
- Megvárjuk, amíg megfelelő helyen lesznek, aztán rohanjuk le őket. A csapatok elkészültek, a terv pedig változatlan. Miután az első hullám betör a sereg szélébe, a többiek várnak egy kicsit, csak utána követik őket. Az első csapatban leszek én is, mivel jó pár támadó jutsut ismerek.
Amint befejezte a mondandóját, csatlakozott az egyik védelmet jól ismerő kisebb társasághoz. Ha úgy látja, hogy a sereg kellő mértékben elkezdett bemenetelni a hágóba, akkor kiadja a parancsot a támadásra, ami a hátsó, oldalsó erők lerohanását jelenti.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Jún. 04 2015, 15:43

A Hágónál:
A csapat tehát mindenre felkészült, Rui úgy tűnik, hogy tudja mit csinál. Még a technikáját is felkészítette, hogy a kellő pillanatban használhassa. Azonban azon is el kell gondolkodnia, hogy a Genjutsut valóban az egész seregen alkalmazni akarja? Az hatalmas tudomány lenne és rengeteg chakra, ugyanis a Genjutsuk úgy működnek, hogy a használó átveszi az irányítást az ellenfél chakrahálózata felett és olyan téves információkat juttat az agyba, amikkel kiváltja egy-egy Genjutsu hatását. Ha a Kokoni Arazu no Jutsut az egész haderőn alkalmazni akarja, az talán végleges chakraveszteséggel is járhat... 
Percek telnek el az Iwagakurei haderő érkezéséig. Minden ninja feszülten figyel, majd amikor a haderő néhány tíz méterre eléri a hágót, az egész Iwagakurei csapat megáll. Lassan három ninja válik ki a csapatból, majd lassú léptekkel megközelítik a hágót. A középső ninjának eltér a ruházata a többiétől. Valószínűleg Ő rangban felettük áll. Talán elég lenne csak ezt a hármat, vagy a vezetőt átverni? A többiek pedig majd vakon követik őket? Bizony sok múlik a megfelelő stratégián... 
- Üdvözlet! Biztosították a hágót? 
Tette fel a kérdését az érkező három fős csapat és valószínűleg a haderő vezetője, majd szúrós tekintetével kémlelni kezdte a hágó falait. 
- Hol vannak a többiek? 
A kérdést még erősebb és hevesebb nézelődés követte... 

A Haderőnél: 
A Kage Bunshin és a haderő felkészült a támadásra, azonban a távolban jól látható volt, hogy néhányan előre mentek a hágóhoz a sereg pedig fegyelmezetten megállt... Egyenlőre várniuk kell még a támadással. 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Szer. Jún. 24 2015, 21:41

//Már a múlt héten terveztem írni, de az államvizsga miatt teljesen kiment a fejemből. Remélem innentől összeszedettebb leszek. Ha nagyon sietünk felőlem határidőt is megadhatsz, hátha akkor könnyebben és gyorsabban tudunk haladni.//


Amikor három ninja kivált a tömegből, Rui tudta, hogy nem kell feláldoznia az egész chakráját egy tömeges illúzió kedvéért. Végül is talán pont a kezére játszottak ezzel, hogy előbbre ment néhány vezető beosztású shinobi. Végül úgy döntött, hogy nem kockáztat csak a rangidős átverésével, hiszen a két segítője elmondhatja az igazat és akkor befellegzett a tervnek. A választ gyorsan kellett megadni, hiszen egyre többen és hevesebben nézelődtek körbe-körbe, mert elég sok felderítő hiányzott. A vörös hajú jounin aktiválta a Genjutsut, de csak a három ninjára terjesztette ki. Közben pedig a már előre kitalált választ kezdte el mondani.
- Az éjjel sziklaomlás volt a hágónál, váratlanul ért minket, nem tudtunk időben reagálni rá. Először azt hittük, hogy ellenséges ninják ütöttek rajtunk, így próbálva meg szabotálni a biztosított útvonalat. A környéken viszont nem találtunk erre utaló nyomokat. Csak ennyien maradtunk meg az előőrsből. Azóta nem volt újabb omlás, de most már figyelünk erre, nem okozhat újabb váratlan katasztrófát.
Közben érezte, ahogy átveszi a chakrahálózatok irányítását és remélte, tényleg beveszik ezt a kis mesét, amit kitaláltak. A terepet megváltoztatta, de csak egy kicsit, hogy ezzel se kelljen sokat foglalkoznia. A korábbi rajtaütésük eredményeképpen amúgy is elég zilált volt a tábor. Csak néhány plusz követ és kőhalmot láttatott a három shinobival. Mivel korábban már megbeszélték, hogy ezt fogják mondani, ezért ha rákérdez a társainál, akkor ők is ugyan ezt fogják mondani. Azon maga lepődött meg a legjobban, hogy mennyire természetesen tudta kiejteni a szavakat, holott sosem volt a hazudozás művésze. Mélyen legbelül persze aggódott, hiszen ennyien teljesen esélytelenek egy támadással szemben, ám bízott a csapatában és ebben a kis trükkben.


A hegyekben maradt csapat kénytelen volt tétlenül figyelni, amíg a beépült embereik odalent tartották a frontot. Persze nem szó szerint, csakhogy tényleg minden rajtuk múlt. A Kage Bunshin kissé aggódva figyelte az eseményeket, szerette volna elindítani az akciót, de várniuk kellett. Talán pont azzal okozná a kudarcot, hogy megindítja a támadást. Fogait erősen összeszorította, amitől persze nem múlt el az idegessége, ami felgyülemlett benne.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Jún. 29 2015, 22:23

// Én ráérek, de ha szeretnéd akkor lehetek rabszolgahajcsár. :3 // 

A három férfi ráncolt homlokkal nézett végig a terepen, Rui beszédére azonban még jobban ráncolták a homlokukat, ám ezúttal a lány szemébe néztek. 
- Mindenki más meghalt? Az lehetetlen Taichou... 
A hurok szorul, elvégre elég ironikus lenne ha pont az Iwagakurei ninjákat ölné meg egy sziklaomlás. Ám a Rui mellett lévő shinobi azonnal reagált. 
- Sajnos nem a legjobb helyre építettük a bázisunkat. A hágó szélén voltunk, hogy fent és lent is minden megfigyelhessünk. Odébb nagy a hideg és a hó, ezért még nehezebbek voltak a körülmények. 
A három férfi figyelmesen hallgatta az egész történetet. Talán célravezetőbb lett volna ha Sunagakure támadásával magyarázták volna a történteket... Nem tudni, de úgy tűnik, hogy a többi ninja ráerősítésével elhitték a mesét. 
- Akkor tehát figyelnünk kell. Önök mennek elől! 
Mondta a férfi, majd intettek a haderőnek. Négy-négy csapat felugrott a hágó két oldalára, a haderő többi része pedig megindult előre. Rui innen nem látja a teljes haderőt, de több ládát és zsákot is szállítanak egy-egy szekéren. 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Szer. Júl. 22 2015, 21:57

//Bocsi, elhamarkodottan mondtam, hogy összeszedettebb leszek. Nem megy ez nekem mostanság. Neutral //


Szerencsére bevették a mesét és bár Iwagakure ninjái pont a sziklás terepen tudnak jól harcolni, a Madarak országa nem éppen barátságos terep. A hideg és a hó nekik sem kedvezett, bár az tény, hogy Sunagakure csapatát jobban megviselte ez a terep. A lány állta a három férfi tekintetét, elvégre egy apró mozzanatból is kiderült volna, hogy bizony ők nem azok, akiknek mondják magukat.
*Éppen hogy, de megúsztuk az első fázist, innen már remélem könnyebben fog menni. Egyelőre az is nagy dolog, hogy megindultak a csapatok és nem kezdtek el jobban szétnézni.* Miközben ezen gondolkodott, Rui próbálta megfigyelni a haderő ezen részét, mert minden apró információ fontos lehetett. Egyelőre sajnos nem tudott meg túl sokat. Ráadásul nekik kellett elöl menniük, pluszban pedig ninjákat küldtek a hágó falaihoz.
*Lassan itt az idő, de ezt úgyis látni fogják a hegyekből. Ha Sunagakure támadásával magyaráztam volna az egészet, akkor még óvatosabbak lennének, külön felderítő egységek pedig nem hiányoznak, mert egyszerre kell lecsapni a seregre. Remélem több bonyodalom nem fog a nyakunkba szakadni.*
A szekereken ládákat és zsákokat szállítottak, ezzel bizonyosságot nyert, hogy valóban ellátmányt visznek a Sunagakurében állomásozó csapatoknak. A jounin alig bírta visszafogni magát, de nem veszélyeztethette a küldetést érzelmi megnyilvánulásokkal. Az embereire is büszke volt, nagyon jól alakították a szerepüket.
*Talán megfordíthatjuk a háború menetét, ha sikerül ez a terv.* A többi Sunagakurei szép csöndben követték a jounint, amíg nem kérdeznek tőlük valamit, addig csak csendben menetelnek.


Közben a hegyekben várakozó csapat némi pozitív változást véltek felfedezni a hágónál kialakult helyzetben. Csak azt látták, hogy a beépült emberek és három vezető tárgyalt, ami némi idegeskedésre adott okot. Aztán egyszer csak megindultak a csapatok, igaz lassan, de ez már jó jelnek tűnt. Odafentről azért sokkal könnyebb volt felmérni, mekkora is valójában a sereg, ami miatt Rui Kage Bunshinja kicsit elbizonytalanodott. Persze tudta, hogy ott állnak mögötte és támogatni fogják mindenben, de egy része úgy érezte halálba vezeti az embereit. Vagy legalább is olyan helyzetbe, ahol nem tudja mindenkinek garantálni a biztonságát. Rá bízták ezeket az embereket és már eddig is elvesztett néhányat, főleg fiatalabbakat. Régen érezte ezt, mert az utóbbi időben szinte kizárólag egyedül dolgozott.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Júl. 28 2015, 14:08

// Nincs gond! ^^ A seregnek a támadási parancsot te adod ki ugye. Tehát az egész sereget irányíthatod! Smile //

   Amikor a hatalmas sereg megindult előre, szinte dübörögni kezdett a talaj. A hatalmas, erős léptű és komoly fegyelemmel bíró Iwagakurei katonák menete csodás érzetet kelthet a hazafiak szívében, ellenségeik pedig okkal rettegik őket. Most azonban Rui és a csapat nem foglalkozhat ezzel, ugyanis sokkal fontosabb dolguk van.
   Miközben a csapat meg előre, az Iwagakurei haderő parancsnoka utasításokat ad.
- A sziklaomlásokat kerüljék ki a szamarak és a kocsik! Ügyeljetek a repedésekre!

Adta ki a parancsot a férfi, majd kikerülve a Rui által kreált halmokat, folyamatosan követte a lányt, majd beérte és melléjük szegődött. A férfi magas és izmos alkatú Iwagakurei volt hatalmas krumpli orral és terebélyes vállakkal és háttal. A lány eltörpült mellette.
- Mondja Taichou: Hogy lehet, hogy egy ilyen finom hölgy került az Előőrs élére és mi történt Amitsuchi-taichouval?
Tette fel a kérdést a férfi, aki legalább három fejjel volt magasabb, mint a lány és érdeklődő, de kissé bizalmatlan tekintettel nézett le a lányra. Eközben a sereg nagy része már elérte a hágót és körülbelül 60-70 Ninja maradt még a nyílt terepen, akik fokozatosan meneteltek előre, ahogy azt a szoros engedte. Ezt a fentiek is jól látták.
- Rui-taichou! Nem kellene támadnunk? A sereg nagy része már a hágóban van. Mi történik, hogyha a lentiek elbuknak?
Tette fel a kérdést Moichiro.
- Igaz Rui-taichou. Itt most minden perc számít. Mit fogunk tenni? A csapatokat már összeállítottuk.
Mondta Sunbu, miközben az egész sereg a távolba meredt és várta a támadási parancsot. 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Hétf. Szept. 14 2015, 20:35

//Korábban nem írtad, hogy mennyire haladt befelé Iwagakure serege a hágóba, ezért nem írtam a támadás megkezdéséről. Most már tudom, hogy mi a helyzet, ennek megfelelően fogok írni. Smile Ezt a küldetést most már mindenképpen befejezem, de utána valószínűleg megint inaktív leszek egy bizonyos ideig.//

A kunoichi érezte, hogy folyamatosan használja fel a chakráját, mert még mindig fenntartotta az illúziót. Úgy tűnt, hogy a többiek vakon követik a parancsokat, nem kérdőjeleznek meg semmit. Eddig minden a tervek szerint haladt, fentről valószínűleg jobban látszott, hogy mennyien értek be a hágóba és hányan maradtak még nyílt terepen. Rui bízott a hegyen állomásozókban, úgy tippelte hamarosan megkezdődik a támadás, ami előre felé fogja terelni az egész Iwagakure-i csapatot. Közben a parancsnok megnehezítette a dolgát, érdeklődni kezdett, mégis miért pont ő került a csapat élére, amikor - ahogy azt a ninja szavaiból kivette - eredetileg egy férfi vezette ezt az előőrsöt.
- Tudja taichou, nem szoktam megkérdőjelezni azt a parancsot, amit Iwagakure mond nekem. Azzal a feladattal küldtek ide, hogy legyek ennek a kis csapatnak a parancsnoka, amit legjobb tudomásom szerint teljesítettem. Hűséggel szolgálom a falumat, ahogyan az elvárható minden shinobitól.
Igaz, még csak húszas éveihez közeledett, azonban megannyi év tapasztalata állt a lány mögött. Mélyen a férfi szemébe nézett, aki a zöld szempárban eltökéltséget pillanthatott meg. Ugyan ez a küldetésre vonatkozott és nem a parancs teljesítésére, azonban ezt igyekezett a lehető legjobb módon leplezni.

- Vagy azért kételkedik, mert nő vagyok? - kérdezett rá Rui, hiszen korábban is kétségbe vonták a képességeit, csak azért, mert nőnek született. A továbbiakban csendben maradt, akkor válaszol, ha még valamit kérdez tőle a taichou.

Eközben fent a hegyen már mindenki látta, hogy a sereg majdnem teljesen beért a hágóba. Sunbu és Moichiro is megjegyezte, hogy lassan támadhatnának, mert így egyre nagyobb veszélybe kerülnek a lentiek. A kunoichi Kage Bunshin-ja, ránézett az Iwa seregre, majd bólintott.
- Rendben van, indulhat a támadás! Ahogy megbeszéltük korábban, a csapatok aszerint lendülnek akcióba.
Sunbu korábban beosztotta a jó védekező technikákkal rendelkező ninjákat, melléjük pedig csapatonként egy támadó jutsukat preferáló embert tett. Felemelte a kezét és meglendítette, ezzel jelezte, hogy indulhatnak előre. Csak a csapat egyik része ment előre, ők törnek be először az ellenséges seregbe. Elindultak lefelé a hegyről, de egy kisebb ívet írtak le, hogy inkább hátulról és oldalról vigyenek be támadást. Alig maradt a hágón kívül ember, velük nem lesz annyi baj, mint a haderő közepével, ami már a hágón belül volt. Próbáltak a lehető legnagyobb csendben maradni, nehogy idő előtt észrevegyék őket. Viszont spóroltak a chakrával, ezért a különböző álcázó jutsuk kimaradtak a felhozatalból. A meglepetés erejével igyekeztek támadni. A Kage Bunshin tudta, hogy nincs sok chakrája, ezért inkább kisebb jutsuval támadt, de attól még ez is hatásos volt. A többiek is megkapták a parancsot, a lehető leghatékonyabb támadó technikát kellett bevetniük, a védekezésben jeleskedők pedig elterelték a figyelmet. Előkerültek a füst és fénybombák, amiket akkor dobtak el, amint meglátták a haderő végét. Csak néhányan dobták el a bombájukat, mert spórolni kellett ezekkel is. Közben a támadók felkészültek, illetve aki csak tudott, létrehozott magából sima vagy valamilyen elemi Bunshin-t, ezzel próbálva fenntartani azt a látszatot, hogy sokkal többen vannak, mint hiszik. Rui eleve elvetette a Fuuton technika használatát, hiszen az csak eloszlatta volna a füstöt, amit kreáltak. A védekezéshez jól értő ninják felkészültek az ellentámadásra, hiszen a meglepetés is csak néhány percig tartott, utána elkezdték összeszedni magukat az ellenséges shinobik is.

- Doton: Ganchuusou - mondta ki a technika nevét Rui, aminek segítségével egy kisebb földterületen kő dárdákat emelt ki a talajból, ezzel próbálva csapdába ejteni, vagy éppen megsebezni az ellenfeleket. Elővett egy kunait, hátha szükség lesz hárításra, valamint felkészült a közelharcra, bár attól óva intett mindenkit, hiszen ennyien nem igazán tudnának szemtől-szembe kiállni az Iwa sereggel. A rádiókapcsolat még élt a csapattagok között, szóval közben is adhatott ki utasítást.
- Rendben, a szél elemű technikákat inkább hanyagoljuk. Ha valaki ismer föld vagy tűz, esetleg villám és víz elemű támadó jutsukat, inkább azokat vessétek be. A Fuuton csak kitisztítaná azt a részt, ahol most a füstbombák miatt korlátozottabbak a látási viszonyok.
Így is cselekedtek a ninják, csak akkor nyúltak ahhoz az elemhez, ha nagyon muszáj volt, mert máshoz nem igazán értettek.


Eddig a hátramaradtak csak figyeltek, de amint látták, hogy megindult a támadás, ők sem tétováztak tovább. A ninjuu-k is itt kaptak helyet, köztük néhány elég nagy termetű volt, így az újabb lerohanás kevésbé okozhatott gondot. Mivel már így is tudták, hogy érkezni fognak, ez a csapat nem törődött a diszkrécióval, egyszerűen minél gyorsabban igyekeztek leérni, hogy újabb rohamot indítsanak. Ők már azt az ívet sem írták le, úgyhogy oldalról kaptak bele a seregbe. Igyekeztek a hágó oldalán is lemenni, onnan megtámadni a sereget. Mivel ide nem igazán ért el a füstbombák füstje, ezért Fuuton technikákat is be tudtak vetni. A kunoichi másolata elővette az egyik tekercsbe pecsételt legyezőjét és a Fuusajin no Jutsu segítségével igyekezett szelet, meg némi port kavarni, már amennyire ezt a talaj lehetővé tette. A többiek sem késlekedtek, bevetettek mindent, amijük csak volt. Viszont innentől kezdődött el a neheze, hiszen Iwagakure ellentámadásba lendült.
A Ninjuu-k Lianti vezetésével egy újabb támadó csapatot alkottak. Mivel a többiek is hallgattak az emberekre, ezért könnyű volt megbeszélni, hogy mit tegyenek. A farkas a Fuuryuudan no Jutsut vetette be, ezzel próbálva elsöpörni annyi Iwagakure-i ninják, amennyit csak tudott ezzel a támadásával. A három skorpió csupán a méretes ollóival is elég kárt tudott okozni, ha közel került valamelyik shinobihoz. A galléros gyík méretéhez képest igen fürgén közlekedett, így őt sem kellett félteni, ha harcról volt szó.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Okt. 28 2015, 21:19

   Az izgalom szinte már-már a tetőfokára hág, ahogy a megmaradt Sunagakurei haderő megindul előre. A mindössze néhány tíz fős sereg nagy része hátramaradt a Ninjuukkal egyetemben, hogy majd támogatva a védekező - ami sokkal inkább rajtaütő - csapatokat meglepetésszerűen támadjanak. A létszámfölény nagy ellensége most a haderőnek, ám jár egy plusszal is a dolog: Mivel csupán néhány tíz ember készül támadni, így sokkal hangtalanabbul és sokkal nagyobb biztonsággal támadhatnak, mintha egy száz fős sereg készülne lecsapni. Voltaképpen, hogyha ez így lenne, akkor a meglepetéstámadásnak annyi.
   Ám van itt még valami. Egy újabb tényező, amit talán Rui-taichou nem vett figyelembe. Színészi játéka tökéletes, hiszen voltaképpen nem is színészkedik, csupán eltökéltsége és az érzelmei tökéletesen beleillenek a szituációba. Ahogy válaszol az Iwagakureinek, Ő elismerő pillantásokat küld a lány felé, hiszen elég jól kezdte a beszédet, ám valami történt. A férfi szemei most mást tükröznek... Gyilkolni akar. Úgy változik el az arckifejezése, mintha csak egy otromba szúnyog jelent volna meg körülötte és nem hagyja nyugodni. Ugyanilyen mozdulattal készül lecsapni Rui-ra. Ám a lány lehet, hogy kicsi és törékeny, de sokkal kiélezetebb érzékekkel rendelkezik, mint az Iwagakurei monstrum és a reflexei is jobbak. Nem is beszélve a gyorsaságáról, ami talán a legnagyobb fegyvere lehet, elvégre még azt is észrevette, ahogy az utánpótlás vezetőjének izmai megfeszülnek, majd meglendíti hatalmas farönk karjait és tepsi méretű kezeit ökölbe szorítva készül megütni Rui-t aki egy kecses és gyors mozdulattal odébb is szökken előle.
   Azonban, ahogy megérkezik egy méterrel odébb, látja az Iwai fickó kezét megérkezni arra a helyre, ahol az imént Ő állt. Voltaképpen a levegőt ütötte meg, ám a jelenség amit keltett sokkalta jobban felkeltette a lány figyelmét. A nem is olyan szűk hágó sziklafalán a levegő szinte már-már láthatóan megmozdult és nem kevés porral vegyült el, ami azt jelenti, hogy az Iwai fickó ütése akkora légáramlatot keltett, ami eltolta maga előtt a levegőt. Ha ez az ütés betalált volna, talán Rui már halott lenne. Ám szemlátomást, amilyen nagy és erős, olyan lomha is a fickó.
- Ez Csapda!
Kiabálja a parancsnok... Eközben pedig a sereg első része folyamatosan menetel előre, a lehető legnagyobb sebességgel, ám az egész utánpótlás felmordul és mindenki figyelni kezd. A Rui-val tartó Jouninok a lehető legnagyobb gyorsasággal a lány mellett teremnek, hogy pontos legyek három közülük, míg a negyedik eltűnt mindenki szeme elől. Ruinak most cselekednie kell, elvégre az erősítés még nem ért ide.
// Most csak Rui a hágónál történeteket írd le, a sereg úton van. Egyenlőre nem látnak semmi változást, csak azt, hogy felbolydul az Iwai haderő. Ebből következtetéseket lehet levonni. Egyenlőre nem vették észre a haderőt, így csak akkor írj, ha változtatni akarsz a taktikán. Ha nem, akkor az érkezés pillanatától az előbb leírt támadássorozatot fogom leírni és az arra való reakciót fogod látni. Ha nem vagyok érthető, akkor Pm-ben kérdezz ^^

Rui
Chakraszint: 38% - Idézés és az előző technikák, + Kage Bunshin minimum ch költség a létrehozáshoz + Genjutsu
Állapot: 95% 

Kage Bunshin
Chakraszint: 45%
Állapot: 100%

Sereg
Chakratartalék: 80% - A sereg együttes ch tartaléka százalékban 
Állapot: 70% - Kissé megviselt már a haderő, de még ütőképes //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Csüt. Nov. 19 2015, 22:40

Többé már nem volt értelme fenntartani az illúziót, hiszen folyamatosan fogyasztotta a chakráját. Tekintetét le nem vette volna a parancsnokról, hiszen arról már tanúbizonyságot tett, miféle brutális erővel rendelkezik. A támadásával viszont részben elárulta magát, már ami az erejét és a gyorsaságát illeti. Rui azonnal tudta, hogy inkább fizikai képességeit fogja latba venni, nem pedig a szellemi értékeit. Iwagakure ninjáira amúgy is jellemző a kitartás, tehát ha cselekedni akart, azt gyorsan kellett tennie. Azt érzékelte, hogy a társai közül hárman mellé ugrottak. A negyedik jounint nem látta sehol, ám arra jelenleg nem volt ideje, hogy őt keresse. Nyilván tudott magára vigyázni, ha eljutott idáig.
*Ez nem jó, gyorsabban lelepleződtünk, mint gondoltam. Vajon átlátott a hazugságomon?* Több gondolkodásra nem jutott ideje, mert volt egy olyan érzése, a taichou nem fogja annyiban hagyni a dolgot. Ráadásul valahogy chakrához is kéne jutnia, különben idő előtt véget fog érni a küldetés. A chakragömbje kiesett, mint opció, túl sok időt vett volna igénybe, amíg feltölti magát. Talán tudták volna fedezni addig az emberei, de mégis csak ő a parancsnok, nem akart védelemre szorulni. Így tehát maradtak a kisebb chakraigényű technikák, amikkel azért elég hatékonyan lehet harcolni.
Habár nemrég szüntette meg az illúziót, amivel megpróbálta átverni a sereg vezetőit, mégis visszatért a Genjutsuhoz. Mivel elég közel állt a parancsnokhoz, nem volt nehéz megtalálnia a chakráját. Aktiválta a Genjutsu Shibari technikát, remélve, hogy ezzel le tudja bénítani legalább egy kis ideig a férfit. Nem volt szüksége szavakra, bízott benne, hogy társai észreveszik, ha nem bír mozogni az Iwagakurei shinobi és támadást indítanak felé. Számolni kellett azzal is, hogy az elöl haladók gyorsabban reagálnak a csapda felkiáltásra és néhányan elindulnak megnézni, mégis mi a helyzet. A menetelő sereget elég nehéz lehetett megállítani, mert gyorsan hömpölygött végig a hágón. A felbolydulás viszont nem kedvezett a hátulról, illetve oldalról támadó Sunagakure haderőnek sem. A vörös hajú kunoichi remélte, hogy elég időt nyertek nekik, illetve a csapda felállításának és az erősítésnek is. Kankuro soha nem hagyta volna cserben az embereket, de a tervhez biztos tartotta magát. A lány gyorsan előkapott egy kunait, hátha közben újabb ninják gondolták úgy, hogy csatlakoznak a vezetőhöz és támadásba lendülnek. Azt tervezte, hogy megpróbálja legyengíteni a vezetőt, hátha ezzel kicsit az ő malmukra hajtja a vizet.
Közben a három jounin is figyelt, igyekeztek minden irányba tekintetni, hátha ezzel megakadályozhatnak egy orvtámadást. A lelepleződés nem tett jót a moráljuknak, viszont kaptak egy feladatot, amit mindenképpen el akartak végezni.//Bocsi, ez most rövid lett, de nem igazán akartam irányítani a játékot, valamit jobb a mesélőre bízni. A haderő másik része pedig marad a tervnél, azt nem módosítom.//
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Dec. 13 2015, 16:46

// Elnézést a késésért! //A Hágónál

Rui és a csapata most kelepcébe kerültek. Ha a parancsnok rájött, hogy ez csapda, akkor valószínűleg arra fog törekedni, hogy megfordítsa a haderőt, ugyanis Rui a hágóba vezette volna őket. Éppen ezért, már adta volna ki a parancsot a kőszikla, amikor is Rui technikája "betalált". A sereg vezetője teljesen megbénult, ám izmait folyamatosan rángatta. A sereg eközben mozgásnak indult és többen is rohamra indultak előre, Rui felé, ám ekkor a haderő vezetője körül lassan, elkezdett kirajzolódni egy alak. Egy tüskés hajú, festett arcú Sunagakurei jelent meg, két kunait döfve a parancsnokba. Egyet a bal és egyet a jobb lábába. A két kunai könyörtelenül mélyre jutott, karcolva a csontot, így rendkívüli fájdalmat okozott. Ezután pedig arccal a sereg felé fordította a parancsnokot, majd rálépve térdhajlatára térdre kényszerítette és egy újabb kunait tartott a torkához.
Természetesen ahogy ezt észrevették az Iwai csapatok, azonnal megtorpantak. 
- Köszönöm a támogatás Taichou.
Mondta a Jounin, aki eltűnt néhány másodperce a csapat szemei elől az egyik Álcázó technikájával. Most a csapat előnyhöz jutott, mivel úgy tűnik, hogy egy elég fontos túszt sikerült ejteniük, aki ráadásul még mindig Rui Genjutsuja hatása alatt áll, így beszélni sem igazán tud. A Sereg

Megindult a csapat, aki elit ninjákból és Ninjuukból állt össze. Kevesebb ellenfél számára félelmetes látvány lett volna, ám az Iwai haderő többszöröse volt a Rui klónja által vezetett csapatnak. Éppen ezért sok trükköt bevetettek annak érdekében, hogy növeljék a győzelemre való esélyeiket. A fény és füst bombák néhol elvakították a sajátjaikat is, de remekül teljesítettek Iwagakure ellen. Így hát a támadás megkezdődött.
Mindenki a tervek szerint támadt, bár nem éppen úgy, ahogyan azt Rui eltervezte. Leginkább spontán reagáltak az eseményekre, de még így is előnyben volt a Sunai haderő. Hullámokban támadtak, Rui technikája pedig sok ellenfelet talált el és küldött a másvilágra, miközben a másik két vezető folyamatosan instrukciókkal látta el a sereget.
- Rui-taichou! Spóroljon az erejével, szükségünk van magára!
Mondta Sunbu, miközben éppen egy Iwait szúrt le. Ám ekkor érkeztek a Ninjuuk. Kegyetlenül vetették bele magukat a helyenként rémült, de inkább megzavarodott Iwai haderőbe. Ám ekkor valami váratlan történt. Egy mély, recés hang visszhangzott minden felől! 
- Doton: Takami Uneri // Föld Elem: Hegyrengés!
Ahogy a technika hangja áthatolt a csatazajon, mintha a talaj és a hágó hullámzani kezdett volna, ezzel pedig mindenkit ledöntve a lábáról. Főleg a Ninjuuk számára volt rossz ez a helyzet, így pedig egy nagyobb méretű skorpió esett a földre a magasból, kitudja honnan, ráesve több Sunai ninjára. 
- A rohadt életbe! Taichou! Nézze!
Mutat a hágó felé Sunbu. Az Iwagakurei ninják egymás mellett állva, nagyjából 15-en, ugyanazon kézjeleket mutogatják el. Azok pedig akik még élnek és a technika következtében a földre kerültek, most sunyi mosollyal az arcukon olvadnak bele a talajba és tűnnek el Ruiék szemei elől. Ám ami ennél is aggasztóbb, azok a kézjelek. Rui sokat megélt Kunoichi, így láthatja, hogy ezek a kézjelek valamiféle támadó Doton technika előkészületei, amit valószínűleg tömegesen próbálnak majd használni az egy csoportba tömörült seregen, akik összesen 15-en maradtak állva, a maradék vagy halott, vagy pedig sérült. Plusz az összes Ninjuu is még a rendelkezésükre áll, akik várták a parancsot.

Rui
Chakraszint: 34% - Idézés és az előző technikák, + Kage Bunshin minimum ch költség a létrehozáshoz + Genjutsu 2x
Állapot: 90%  - Fáradsz

Kage Bunshin
Chakraszint: 40% - Technikák
Állapot: 80% - Fárad és gyengül

Sereg
30 volt, abból maradt 15 Fő Ruit nem számolva + 3 oroszlán méretű skorpió + Ló méretű Galléros gyík + Lianti
Chakratartalék: 50% - A sereg együttes ch tartaléka százalékban 
Állapot: 30% - Jelentős létszámcsökkenés, de a maradék még jó állapotban van, harcolni képesek

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Pént. Dec. 25 2015, 23:44

//Két héten belül jött válasz tőlem, fejlődök! ^^"//

A Sunagakurei jounin gyors reagálása mentette meg a helyzetet.
- Szép munka! - dicsérte meg gyorsan a férfit Rui.
A Genjutsu fenntartása elég sok erejébe került a lánynak, mert érezte, hogy egyre jobban fárad. Fizikai állapota majdnem tökéletesnek volt mondható, azonban nem a teljes chakrakészlete állt rendelkezésére, ami meglátszott a teljesítményén. Bízott benne, hogy emberei vannak annyira talpraesettek, hogy meg is tartsák a férfit fogolynak. Próbált olyan halkan beszélni, ahogy csak tudott, mert ezt nem kellett az ellenség orrára kötni.
- Egy kicsit el kell engednem a jutsum fogságából, addig biztosítanunk kell, hogy nem próbálkozik semmivel. Amint megadom a jelet, még jobban kell rá figyelni.
Bár a két csontig hatoló kunai és egy másik fegyver a vezető torkánál elég hatásos volt, azért nem bízott semmit a véletlenre. Biccentett az egyik emberének, hogy menjen ő is közelebb, mert szükség lesz erősítésre. Annak egyébként örült, hogy eddig nem szabadult ki a férfi a Genjutsu fogságából, valószínűleg ilyen téren eléggé képzetlen volt, inkább fizikai erejére támaszkodott a harcban.
Ruinak szüksége volt az energiára, ezért gyorsan előkapta a chakra gömbjét, amit mindig kéznél tartott. Habár nem igazán szerette ezt bevetni, főleg egy komoly csatában, jelenleg nem látott más utat ahhoz, hogy újra jobb formában legyen. Szükség volt erősebb technikák kivitelezésére, amit közel egynegyed chakrakészlettel lehetetlen lett volna kivitelezni.
- Most - adta ki a jelet és megszüntette a bénítást okozó technikát. Minden perc számított, hiszen Iwagakure teljesen más világ, számítani kellett arra is, hogy a többi shinobi a túsz életét figyelmen kívül hagyva, támadást indít ellenük.
Kezét a gömbre tette és igyekezett a lehető legtöbb energiát kinyerni az eszközből. Közben folyamatosan figyelte a sereg reakcióját és persze a taichou-ra is vetett néha egy-egy gyors pillantást. A kezdeti káosz volt az egyetlen fegyverük, amit ki tudtak használni ebben a lehetetlen helyzetben. Ahogy töltődött vissza a chakrája, tudata is kissé elködösült, legszívesebben már most berontott volna az ellenséges sereg kellős közepébe.
*Nyugalom, még ki kell tartanom! Utálom, hogy van ennek egy mellékhatása, de most muszáj megbirkóznom ezzel a nehézséggel.*
Ha esetleg idő előtt felocsúdnak az Iwagakureiek és nem tudja befejezni a feltöltődést, akkor gyorsan abbahagyja, mihelyst rosszabbra fordulnak a dolgok. Még ebben a harctól túlfűtött, kissé meggondolatlan állapotában is képes még felmérni a helyzet súlyosságát, ha úgy hozza a helyzet. Nem kell sok idő, amíg feltöltődik újból a teste, viszont minden perc számít. A mellette álló ninják folyamatosan készenlétben vannak, tudják, hogy ha esetleg a vezetőjük felé érkezik támadás, nehezen tudja kivédeni, vagy elugrani előle.

A kézjelek nem jelentettek semmi jót, valamint azzal is számolni kellett, hogy elég sok ellenséges shinobi került a látómezejükön kívülre, amikor beleolvadtak a talajba.
- Mindenki figyeljen oda, akár hátulról, vagy oldalról is érkezhetnek támadók! - figyelmeztette a többieket a Kage Bunshin. Aztán rájött, hogy a talpon maradt embereket valami formációba kéne rendezni, mielőtt csúnya véget ér az akció.
- Rendben, néhányan vegyék fel a védekezők és őrszemek szerepét, most nem lephetnek meg bennünket. Elég egy pár ember, aki jó megfigyelő és feltűnik neki, ha valami nem stimmel. A többiek, most mindent bele kell adnunk. Nem szabad, hogy a kézjelek végére érjenek, mert akkor még nagyobb bajban leszünk. Már nem kell kerülni a Fuuton jutsuk használatát, sőt azzal talán szétzilálhatjuk őket! - ekkor Lianti felé fordult. - Szükség van az egyik erősebb jutsudra. Rád bízom melyiket használod.
- Értettem! - felelte a farkas és ügyes mozdulatokkal igyekezett egy jobb helyet találni magának, ahonnan sikeresebb támadást vihet be. Előkészült és az adott pillanatban, amikor megindul a többiek támadása, elindítja a Fuuryuudan no Jutsut, ami a legerősebb általa ismert technika.
- Ha valaki ismer Katon technikát, akkor ne habozzon összeállni valakivel, aki Fuuton használó. Akár nekem is segíthet valaki. Vagy akár robbanó cetlikkel is erősíthetitek a jutsuk hatásait.
Közben vészesen fogyott az idő, a jounin látta, hogy az Iwagakureiek lassan a végére érnek a kézjelsorozatnak.
- Ninjuu-k, ha ellenséges shinobi bukkan elő a földből, támadjatok! Segítsetek az őrszemeknek, ha támadás alá kerülnek, jelenleg ti tudjátok legjobban megvédeni őket - remélte, hogy a gyík és a skorpiók továbbra is ilyan segítőkészek lesznek, mint eddig. Közben a kunoichi nem maradt tétlen, kézjelekbe kezdett és a végén összecsapta a tenyerét.
- Fuuton: Daitoppa! - amint kiejtette a száját a jutsu nevét, erős szél indult útjának. Amint Lianti meghallotta, ő is akcióba lépett. Ez jel volt a többi ninjának, hogy indítsák meg a támadást. Rui direkt nem használta a legerősebb technikái közül az egyiket, mert korábban Sunbu figyelmeztette. Amennyiben sikeresen szétzilálják a kézjeleket mutogató ninjákat, a lány további intézkedéseket tesz. Szerencsére nem az ellenség katonái az egyetlenek, akik el tudnak rejtőzni a földben. Aktiválja az Iwagakure no Jutsut és megpróbál közelebb jutni, hogy ott tegyen kárt. Talán nem a legokosabb döntés elhagyni a seregét, ám bízik benne, hogy Moichiro és Sunbu helyt fognak állni. Ha esetleg sikerül közel jutnia, akkor elhelyez némi robbanó cetlit a környéken. Viszont az is előfordulhat, hogy erre nem lesz ideje, mert jön az ellentámadás. Ebben az esetben kunaira kötött robbanó cetlikkel is megpróbál támadni. Vagy csak simán használja a fegyvert, hogy leszúrja az ellenséget.

//A chakra visszatöltődést rád bízom, már ha egyáltalán sikerült és volt annyi idő. Azt egyébként lehet jelezned kéne az állapotnál, hogy Rui most meggondolatlanabb és a veszélyérzete is tompult.//
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Jan. 02 2016, 16:43

Hágónál

   Egyre csak fokozódik a feszültség, elvégre a talán több, mint száz fős Iwagakurei haderőre, akik az utánpótlást szállítják, jut összesen 30 ninja, akik most szétverhetik a sereget. Persze a helyzeti előny adott, ez a kis létszámú sereg is tökéletesen helytállt eddig a körülményekhez képest és már majdnem sikerült megfelezni az ellenséget, ám hogyha az Iwagakurei haderő felocsúdik a kezdeti meglepettségből és átszervezi a sorait, akkor lehetséges, hogy Rui-ra és a sereg többi részére fájdalmas halál várhat.
   Ám most nagyon úgy néz ki, hogy ez az öt fő, sakkban tartja az Iwagakurei haderő Déli részét, ahol már látható a zavarodottság, a technikák pedig megrázzák a térséget. A hágóban minden felől pengék ütközése, technikák kiállítása és halálhörgés hallatszik. Rui tudja, hogy a sereg megkezdte a támadást. Eközben persze mindenki követte az utasításokat, egy újabb Jounin állt a festett arcú mellé és Ninjato-ját előhúzva, chakrát vezetve bele tartotta a hatalmas férfi felé, mire Rui feloldotta a Genjutsut.
- Átkozott férge...
Kezdett volna bele a szitkozódásba a hatlamas Iwai, ám a festett arcú Jounin, némi vérszomj kíséretében a torkának szorította a fegyvert, ami felhasította a bőrt és lecsendesítette a foglyot. Rui persze használva a gömböt, sikeresen stimulálta chakrájának termelését és eközben persze érezte, ahogy a kristály bizsergető energiája hatással van a testére. Ám nem volt több ideje... A hágók falaiból kunaik kezdtek el a csapat felé repülni, amit sikeresen hárított mindenki, ám a fogoly megragadta az alkalmat és nem törődve saját testével, felállt szörnyű fájdalmakkal küzdve, majd ugyanazzal a lendülettel megpördült és ezzel együtt a két Jounint és a falnak vágta. Rosszul tette... Nyakából a vér erősen elkezdett szivárogni, míg oldalán egy hatalmas nyílt seb tátongott. Azonban a két Jounin is megjárta... Azonnal kezek nyúltak ki a falból, ahogy a két fickó nekiütközött, majd magukkal vitték őket a sziklafalba. Immáron már csak két Jounin és Rui maradt, valamint a földön elterülő Iwai fickó, akinek összeesésére több dühös, krumpliorrú Iwai lépett elő a falból, míg a seregből hárman váltak le, a többiek a támadó sereg felé vették az irányt.
   Ruit és a két Jounint két oldalról 4-4 Iwai keríti be, míg velük szemben 3 Iwai várja, hogy szétzúzhassa őket. Hátuk mögött az út tiszta...


A Sereg


   A meglepettség ezen a térfélen már elülni látszik, az ellenfél hamarabb észbe kapott és a visszájára fordította a támadást. Nagyon úgy néz ki, hogy kicsiny seregnek most védekeznie kellene, amit ők egy megelőző támadással igyekeznek véghezvinni. Sunbu és Moichiro remekül segítik Rui dolgát, elvégre tudják, hogy aki itt most velük van csak egy Kage Bunshin, így az övék a valódi vezető szerep. Ám amíg a klón itt van, addig nincs semmi veszve. Mindenki értette a dolgát, ám az idő gyorsan telik, főleg az ilyen helyzetekbe, így amikor a csapat útnak indította a gyilkos szél technikáikat, akkor már úton volt az Iwagakurei haderő támadása is...
   Nagy szikladarabok és hegyes kődárdák tömegei repültek a kicsinyke csapat felé, ám az éles és nagy erejű Fuuton technikák és az a kevés tűz, amit a szél fokozott, pont időben indult útjára, hogy szétvágja, feldarabolja és lelassítsa a feléjük repülő támadó technikákat. A szikladarabok elaprózódtak, majd lelassulva hulltak a földre, a kődárdák pedig az erős ellenszél hatására egymásnak és a földnek csapódva szúródtak a talajba. Így a két csoportos támadás kioltotta egymást...
   Rui azonban megindult előre, hogy belevetve magát a föld alatt lévő sűrűbe, alulról szabotálja az Iwagakurei védelmet. Így egyre közelebb és közelebb ért, érzékelő képességeivel pedig - és a Dotonnak hála - tudta, hogy az ellenfelei pontosan hol vannak, ám amint a közelükbe ért, valami váratlan történt újfent... Hirtelen nagy mennyiségű chakrát érzett szétterülni a talajban, körbefogva őt is és hiába volt mozgásban, az éles és hegyes kődárdák szétrepesztve a talajt, mindenfelől a talajban átszúrták Rui testét, még mielőtt elérhette volna a sereget... A Kage Bunshin megsemmisült és minden általa megélt tudás és emlék visszaszállt az ígyis feszült Rui-ba, aki a Hágónál éppen csapdába esett...


Rui
Chakratartalék: 34+25=59 (A Kristály töltéssel ennyit sikerült feltölteni) + 37 Chakra a Kage Bunshintól és vele minden emlék. Így összesen 96% 
Állapot: 70% - A klón fáradalmai egy része 


Sereg
Chakratartalék: Ismeretlen
Állapot: Ismeretlen

Jounin 1
Chakratartalék: 90%
Állapot: 90%

Jounin 2 

Chakratartalék: 90% 
Állapot: 90%


// Rui mentális állapotát rád hagyom ^^ Jól kijátszod szerintem majd úgyis a dolgokat. Mostantól csak Rui-val írj, a sereg állapota teljesen ismeretlen. Az idézett állatodat most nem te irányítod. Minden információ amit a Kage Bunshin szerzett azt Rui is ismeri, így a Klón haláláig mindenről tud.  //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Szomb. Jan. 09 2016, 20:17

Egyre fogyatkoztak Rui mellől a ninják, ráadásul eddig nem is mutathattak fel túl nagy eredményt. A vezetőt ugyan kiiktatták, ám ez még közel sem volt elég, ezzel inkább feldühítették a sereget. Közben távolról csata zaja hallatszott, ebből világossá vált, hogy megindult a nagyobb szabású támadás. Hárman maradtak, oldalról és szemből Iwagakurei shinobik néztek velük farkasszemet, tehát az állás nem nekik kedvezett. A chakratöltődés hatására a vörös hajú kunoichi támadásba lendült volna, felrúgva minden addigi csapatmunkát, egyedül készült szembenézni az ellenséggel. Vörös szeme most nem a szokásos érdeklődő csillogást sugározta, hanem a dühöt, elszántságot és még egy kis részben a kétségbeesést is. A kis csapatának a felét elvesztette, ezen kívül fogalma sem volt, hogy mi történik pár száz méterre tőle. Talán nem ez volt élete legjobb terve, de ebben a pillanatban a chakragömb mellékhatása is erősen hatott rá, ami miatt meggondolatlan dologra készült. Ám még mielőtt akcióba lendülhetett volna, valami megváltozott, hirtelen képek önötték el a fejét, innen tudta, hogy baj történt. A chakrája egy részét szintén visszakapta, így majdnem teljesen feltöltődött. A Kage Bunshin utolsó emléke, illetve az érzések, amiket tapasztalt a megsemmisülése pillanatában erősen józanító hatással voltak rá. Sajnos ez csak egy részét tette ki a mentális állapotának, a feszültséget nem nyomta el benne, inkább csak fokozta. Ám ettől mintha egy kicsivel tisztábban látta volna a helyzetet, felmérte a terepet. A két jounin társának azonnal intett.

- Kövessetek! - adta ki a parancsot és ahelyett, hogy szembeszállt volna a túlerővel, megindult hátrafelé. Közben számított rá, hogy ez ellenség sem marad tétlenül, főleg mert úgy tűnt menekülőre fogták a dolgot. - Vigyázzatok, mert biztos támadni fognak!
Nem féltette a megmaradt két jounint, mert korábbi segítői is igen impozáns technikákról tettek tanúbizonyságot. Már eddig is remekül támogatták őt, valószínűleg ezután sem hagyják majd cserben, főleg ebben a helyzetben.

*Már majdnem elfelejtettem, miért jöttünk ide.* Futott át az agyán a gondolat, miközben elővett egy kunait, hogy az esetleges újabb rohamot hárítsa, vagy éppenséggel sérülést vigyen be, ha valamelyik Iwagakurei túl közel merészkedik hozzá.

*Több embert kell ide csalnunk.* Jött az újabb gondolat, na nem mintha öngyilkos küldetésre készült volna, csak a feladat világos volt - csapdába kellett csalniuk a haderőt. Nem tudhatta a támadás mennyire halad jól, azonban az már világossá vált számára, hogy Hoshigakure támogatása bizony nem kapkodta el a megjelenést. Doton elemmel értelmetlen lett volna küzdeni, a sereg jó része ugyanis profi szinten művelte ezt tudományágat. A Kage Bunshin halálával nagy veszteség érte a lerohanó erőket, viszont bízott a két helyettesében, illetve ezáltal nagyjából az ellenséges erőket is fel tudta mérni. A kezében lévő kunait gyorsan elrakta és zjeleket mutogatott, majd aktiválta egyik Szél elemű jutsuját.
- Fuuton: Daitoppa!
Remélte, hogy ezzel eléggé magára vonja a figyelmet, illetve kicsit lelassítja a támadókat. Szíve közben egyre hevesebben vert, az adrenalin pedig termelődött a szervezetében, ami ismét olyan állapotba hozta, hogy legszívesebben puszta kézzel nekiment volna az Iwagakureieknek. Szerencsére két társának a jelenléte némileg visszahúzta a valóságba.
Ha a Daitoppa nem sikerülne, mert olyan támadást próbálnak létrehozni, ami megakadályozná ennek kivitelezését, akkor a védelemre koncentrál. Taijutsuban is jártas, tehát ha valaki közel merészkedik és van elég ideje egy nagyobb chakramennyiséget a kezébe küldeni, akkor a Gouwannal próbál meg ütést bevinni.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Jan. 21 2016, 19:06

   Másodpercek csupán, de életekről döntenek. Rui elméje egyre instabilabb, talán érzelmei túlságosan is elragadják őt, ám újra és újra visszarángatja magát a valóságba és a józan gondolkodás irányába. Így hát feleszmélt és eszébe jutott az a terv, amit a legeleje óta terveznek és ami az egyetlen esély arra, hogy megnyerjék ezt a harcot: Kankuro és csapata által felállított csapdák, amik az Iwagakurei haderőre várnak...
   Most, hogy így az ember jobban belegondol, talán nem lett volna jobb taktika valahogy hagyni, hogy az Iwagakureiek maguktól áthaladjanak a hágón? Nos, de jobb lett volna, hogyha a csapat nem botlik bele a tábort vert előőrsbe, akik könyörtelenül támadták meg őket, szerencsére a teljes kudarc társaságában. Ám most itt az esélye arra, hogy Rui végre hajtsa a tervet, így visszavonulót fújt, a két Jouninnal együtt. Természetesen kisebb kövek repültek el mellettük, amik arra voltak hivatottak, hogy megállítsák őket, ám ez nem sokat ért. Persze más, hatásosabb technikák kivitelezése időbe tellett volna, úgy pedig Ruiék biztos, hogy meglógnak. Ezért az Iwagakureiek üldözőbe vették őket.
   Ahogy Rui megfordult, szembe a támadókkal, a két Jounin is azt tette, majd azonnal kézjeleket formáltak.
- Katon: Dai Endan // Tűz Elem: Nagy Tűzlabda!
Hangzott az egyik technika neve, míg a másik Jounin a semmiből egy Fuuma Shurikent idézett elő, majd elhajította azt és több, nagyjából 6 másik Shurikent idézett még mellé. A Shuriken Kage Bunshin no Jutsu // Árnyékklón Shuriken Technika... A Támadások remekül kombinálhatóak voltak. Rui Szele és a Jounin Tüze hatalmas, már-már elemi erejű támadásnak hatott, az utána érkező Shurikenek pedig kitudja, hogy hány ellenfelet terítettek le... Ám még nincs vége.
   A nagy hő és a szél, valamint a két technika kombója hatalmas, poros, tüzes fergeteget hozott létre, amitől nem lehetett látni, hogy az Iwagakureiek közül hányan élték túl a csapást. Így a csapat csak várt és amikor már cselekedtek volna, a füst és por hirtelen mozgolódni kezdet! Nagyjából 30, hosszú kődárda repült ki a porból, sebességük miatt keltett szél pedig ide-oda libbentette fel a sűrű füstöt és a port. Egyedül a tapasztalatuknak és a képességeiknek hála, hogy időben észrevették a támadást, de még így is kérdéses, hogy el tudják e kerülni a keskeny hágóban, ugyanis szinte a teljes szélességet lefedik a tüskék, valamint 4-5 méterre a csapat felett is elrepülnének. Így minden mozdulat veszélyes lehet, ahogy a tétlenkedés is.

Rui

Chakratartalék: 95% - Könnyű Technika, alig vett le valamennyit
Állapot: 68% - Kezdesz fáradni, de még bírod rendesen akár erődön felül is képes vagy teljesíteni

Katonos Jounin

Chakratartalék: 87%
Állapot: 88%

Shurikenes Jounin

Chakratartalék: 87%
Állapot: 88%

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Szer. Jan. 27 2016, 22:09

Rui újfent meglepődött társai technikáin, persze ez várható volt, hiszen nem véletlenül érdemelték ki a rangjukat. A Szél és a Tűz mindig is hatásos kombónak számított, amit ismételten bebizonyítottak. A támadás sikeres volt és valószínű az Iwagakurei haderő egy része jelentős veszteségeket szenvedett. Ám pihenni nem volt idő, sőt most érkezett a java. Rui egyszer csak észrevette, hogy több tucat kő rúd indult meg feléjük. Nem kellett sok idő neki, míg rájött ezt sehogyan sem kerülhetik ki. A hágó teljes szélességét lefedte a technika, ebből arra következtetett, hogy többen is alkalmazták. A felfelé ugrás sem lett volna jó megoldás, tehát csak egy valami maradt. Mivel chakrája jó részét visszakapta, már nem igazán törődött azzal, hogy milyen technikát alkalmaz. Kézjelekbe kezdett és ezúttal a Föld elemű chakráját hívta elő.
- Doton: Doryuu Heki! - miután kimondta a technika nevét, a szájából sarat köpött ki. Ügyelt, hogy nagyjából egy vonalban legyen, de pontos kivitelezésre nem volt ideje. A chakratartalékos mód túl sok időbe telt volna, ezért döntött úgy, hogy nem a környező földből készíti el a falat.

Bár a kő rudak nagy sebességgel közeledtek a három jounin felé, mégis remélte, hogy idejébe észre kapott és a föld fal felemelkedik. Ennél sokkal nagyobb erejű támadások ellen is be lehetett vetni, ezért választotta. A technika létrejötte egyébként sem követelt túl sok időt, tehát ideális választás volt. Na meg aztán tanult a Kage Bunshin hibájából, a hágó másik felénél azt parancsolta, hogy támadjanak, holott célszerűbb lett volna védekezni. A terv még mindig maradt ugyan az, tehát megint mozgásba kellett lendülniük.
- Figyeljetek oda, akár a földből is előbukkanhatnak! - figyelmeztette két társát a kunoichi. - Tovább kell mennünk, a terv még mindig folyamatban van.
Nem akarta ezt a két emberét elveszíteni, elég katonát látott meghalni a csatatéren ezen a napon. Ráadásul most csak azzal volt tisztában, ami körülötte történt, de reménykedett benne, hogy Moichiro és Sunbu átvették a vezetést, aztán tovább folytatódott a támadás, vagy a védekezés. Hoshigakure megjelenésére szintén számított, bár a remény szép lassan kezdett meghalni benne.

//Direkt megnézem, amikor a Harmadik Hokage vetette be a jutsut, a víz technika már majdnem elérte, amikor aktiválta a technikát. Ezért írtam úgy, hogy ezzel valószínű ki tudják védeni a közelgő kő rudakat. Illetve elnézést a rövidebb postért, nem jutott túl sok minden az eszembe.//
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Feb. 07 2016, 20:09

// Nagyon jó megoldás volt ^^ //


   Ruinak gyorsan kell cselekednie, elvégre életveszélyben vannak. Persze a Jouninok ereje és találékonysága, valamint a technikáik száma jóval túlszárnyalja az alsóbb rétegekét, ami a Shinobi rangsorolást illeti. Nem véletlenül a Jouninok és a Speciális Osztagok közül kerülnek a ki a Kagék is. Így hát valószínűleg túlélte volna mindhárom Jounin ezt a támadást, ám Rui cselekedett mindenki más előtt és egy Doton technikát vetett be a Doton Techniak ellen, mégpedig a Doryuu Hekit.
   A Rui által emelt fal a hágó teljes szélességét lefedte - elvégre nem igazán széles a hágó - és a magassága a hágó feléig ért fel. Így remekül elvágta az útvonalat, a repülő kődárdák pedig belefúródtak és lepattantak a kemény kőfalról, majd a háromfős csapat megindult vissza. A két Jounin bólintott, majd hátráltak. Azonban nem hagyták szó nélkül az eseményeket.
- Taichou! És ha nem követ minket csak néhány csapat? Akkor a többiek attól még ott maradnak és csak hátrahagyjuk őket! Nem kellene mást kitalálnunk?

Tette fel kérdését a Jounin és felvetése igaz volt. Valószínűleg nem fogja őket követni az egész sereg, elvégre ők csak hárman vannak. Az ellenfél döntő része hátra van hagyva az Iwagakureiek szemében.


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Csüt. Feb. 18 2016, 22:25

A jutsu még időben létrejött, így a három ninja megúszta, hogy a kő dárdák felnyársalják őket. Rui kifújta a levegőt, amit egészen edddig bent tartott, mert félt, hogy valami rossz történik, amint megnyugszik egy kicsit. Szerencsére a chakra gömb hatása majdnem teljesen elmúlt, ami főként a folyamatos odafigyelésnek volt köszönhető. Immáron csak az adrenalin hajtotta, viszont az is elég jó munkát végzett. A két jounin mintha szavakba öntötte volna a vörös hajú kunoichi aggodalmát, amikor megjegyezték, hogy más valamit ki kéne találni. A zöld szemű ninja folyamatosan ezen agyalt, amióta akcióba lendültek és elkezdtek menekülni az Iwagakureiek elől. Tisztában volt vele, hogy csak néhány kisebb csapat fogja őket követni. A legrosszabb mégis az volt, hogy a klón megsemmisülésével minden kapcsolata megszakadt az osztag másik felével.
- Nos, elvileg a hátramaradottak feladata az lett volna, hogy belekergessék az Iwagakurei haderőt a hágóba. A Kage Bunshinom megsemmisült és az utolsó információk szerint sajnos ők sem álltak a helyzet magaslatán. Hoshigakure ígért még erősítést, azonban az emlékek alapján még ők sem érkeztek meg - avatta be két megmaradt társát a részletekbe. - Egyébként, ha valami ötletetek, akkor hallgatom. Az enyém elég egyszerű, felhergelni minél több Iwait.
*Pedig most mindennél fontosabb lenne a segítség.* Tette hozzá, persze csak magában, mert úgy érezte, eléggé lehangoló információkat közölt már eddig is a jouninokkal.
Elindultak visszafelé, mert valahogy rá kellett venni a haderőt, hogy utánuk jöjjenek. A lány chakrakészletének majdnem teljes egészével bírt, bár a legutolsó védekezés kivett belőle egy kicsit. Tudta, hogy gyorsan kell cselekedni, különben a támadók még az eddiginél is nagyobb bajban lesznek. Futásnak eredt és egyenesen a föld falat célozta meg, amit néhány perccel ezelőtt hozott létre. Közben figyelte a környéket, nehogy valahonnan ellenséges ninják támadjanak rájuk. Persze két társában maximálisan megbízott, már eddig is rengeteget segítettek neki és mindig védték a hátát. Amennyiben tiszta a terep, chakrát irányít a lábába és felszalad egészen a fal tetejéig. Ahhoz elég sok idő telt el, hogy az ellenséges shinobik ismét mozgásba lendüljenek. Aktiválja az Utsusemi no Jutsut, amivel a hanghullámokat sokkal nagyobb területen tudja szétszórni.
- A falutok szégyenei vagytok, még három ninjával se tudtok elbánni - még a módosításokkal együtt is érződik a hangján a maró gúny, amivel remélhetőleg még több embert fog rávenni arra, hogy őket üldözzék.
Amennyiben nincs erre idő, úgy csak felkészül egy esetleges újabb védekezésre, vagy ellentámadásra.

//Köszi! ^^ És megint bocsi a késésért, valamint a gyenge reagért, de szeretném, ha megint tudnánk haladni a játékkal.//
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Feb. 21 2016, 20:16

   Rui terve teljes egészében használható volt, sikeresen felrohant a fal tetejére, a két Jounin pedig követte. Ahogy pedig a hang szétszóródott mindenfelé és a fal tetején álltak, jól látható volt a hágó végében elterülő hullatömeg. Ám a hatalmas állatok és a még álló Sunagakureiek vállvetve harcolnak a megcsappant Iwagakureiek ellen, akiknek a nagyobb részük csak áll és várja, hogy mikor kell leváltania az egyik fáradó társát.
   Nos igen, ez egy jó taktika. Nem egyszerre próbálnak végezni az ellenséggel, hanem apránként, kisebb erőfeszítések megtételével, majd amint fárad valamelyik, azonnal érkezik is a csere. Így még foglyokat is tudnak ejteni és a végletekig hajszolják őket. Rui hangja azonban végig söpört a seregen, ezt pedig már nem hagyhatták tétlenül. Többen villódzó tekintettel néztek rájuk, a fal túloldaláról már hat Iwagakurei ninja nézett fel.
- Rui-taicho. Ha szabad egy megjegyzést... - Kezdi az egyik Jounin - Ha nagyon akarunk nyerni akkor igyekszünk nagyot harapni. Iwagakurei is pont ilyen. Nem fognak sokan üldözni kevés embert, hanem inkább a sereg nagyobb részére szentelik a figyelmet. Iwagakure pedi...
De nem tudta végig mondani amit mondott, ugyanis egyik pillanatról a másikra különös érzés fogta el a Jounin-t és nem különben Rui-t is. Ugyan nem használja Szenzor képességeit, de még így is érzi a hatalmas közeledő chakratömeget. Ám a lent álló Iwagakureiek erre ügyet sem vetnek, hanem shurikeneket, kődárdákat és más fegyvereket hajítanak Ruiék felé, így ők is kizökkennek és el kell hajolniuk.
- Taichou! Összesen 10 Shunagakureit számoltam akik még állják a sarat. Mit tegyünk?

  Kérdezte, ám ekkor a hat Iwagakurei egy szempillantás alatt termet előttük a levegőben, a fal mellett, majd mind egy oldal irányú vágást intéztek Rui és a két Jounin felé. Iszonyatosan gyorsan és egységesen teszik, technikával reagálni egyáltalán nincs idő.

// Nem egy komoly támadás, de hirtelen és gyors. Írd le, hogy miként akarod elkerülni és hogy utána mit szeretnél csinálni ha sikerül //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Csüt. Márc. 03 2016, 21:32

Elég sötét látvány fogadta a fal tetejére érkező három jounint. Az Iwagakurei sereg jelentős túlerőben volt és a rajtaütésben részt vevő shinobik már nem bírták sokáig. Sajnos nekik nem okozott nagy gondot leváltani a fáradt társukat, hogy újult erővel vessék bele magukat a Sunagakurei csapat elleni harcba. A felhergelés szerencsére bevált, többen felfigyeltek Rui hangjára, ám ez a szám még mindig kisebb volt, mint amire a lány számított.
- Igen, ettől fé... - ragadt benne a szó, amit társának próbált válaszolni. A hirtelen chakratömeget elég nehéz volt figyelmen kívül hagyni, főleg mert nem tudhatta, kitől származik.
*Ha újabb ellenséges erők, akkor végünk van. Már az is kész csoda, hogy ekkora túlerővel szemben képesek vagyunk helyt állni.* Gondolatmenetét és további terveit azonban megzavarták, amikor újabb támadást indítottak feléjük. A fegyverek és kődárdák elől könnyebb volt elhajolni, viszont még jobban kizökkentette a három ninját. Sajnos a helyzet egyre rosszabbodott, amikor a másik jounin közölte, hogy már csak tízen vannak, akik tudnak harcolni. Sokkal többen indultak útnak, tehát vagy meghaltak, vagy fogságba estek. Rui reménykedett benne, hogy az utóbbi, mert akkor még lehet esélyük kiszabadítani őket.
Ám ekkor valami váratlan történt, hat ninja ugrott feléjük, ráadásul annyira egyszerre, amit a vörös hajú lány csak ritkán látott. Kézjelek elvégzésére nem maradt ideje, tehát a Ninjutsu védekezés kiesett a lehetőségek közül. Éppen ezért egy nagyon merész lépésre szánja el magát, ami talán nem úgy fog összejönni, ahogy eltervezte. Igyekszik az utolsó előtti pillanatig várni, ám közben végig chakrát irányít a külvilágba és a Genjutsu Shibari segítségével megpróbálja elhitetni a támadókkal, hogy le vannak kötözve a talpuktól a nyakukig, tehát nem tudják befejezni a vágást. Bármennyire is gyorsak, amint létrejön a chakra kapcsolat, a kunoichi azonnal tud rájuk hatni. Emellett chakrát irányít a lábába, hogy félre tudjon ugrani, oldal irányba. A fal teteje ugyan keskeny, viszont hosszú, ezért így elméletben van lehetősége mozogni.
Ha sikerül végrehajtania a technikát, akkor újra elkezd tervezni. Tudja, hogy nincs sok ideje, mert bármikor újra támadhatnak, de lassan kezd kifogyni az ötletekből. Ezúttal egy másik eszközhöz nyúl, mégpedig füstbombához. Egyenesen a sereg közepébe célozza, hogy minél több emberen fejtse ki a hatását. Abban bízik, hogy ettől valamennyire megzavarodnak és ezt ki lehet használni. Útnak indít három robbanó jegyzettel ellátott kunait, amivel a tervek szerint még inkább magára vonja a figyelmet. Utána int a két társának, hogy induljanak lefelé, amennyiben erre van lehetőségük. Számít rá, hogy esetleg megint alulról fognak támadni, de erre is készül, chakrát irányít a kezébe és a Gouwan segítségével próbál utat törni magának, ha szükség van rá.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Márc. 14 2016, 12:34

   Rui nem véletlenül lett a sereg vezetője. Képességei hihetetlen előnyt adnak a számára ám most nem csak saját, hanem a társai testi épségével is törődnie kell. Eleve öngyilkos akció az, hogy egyedül próbálják meg szétverni az ellenség hatalmas haderejét, a feladat viszont, hogy csapdába kergessék őket, az már akkor meghiúsult, amikor az előőrsbe belebotlottak. Ám most mi történik? Tíz ninja maradt talpon ,a többiek valószínűleg elestek. Iwagakure módszeres támadássorozatokkal, fokozatosan egyre több és több embert küld a halálba, míg a sajátjaik tökéletes biztonságban vannak. Rui pedig iszonyatosan nehéz helyzetbe került...
   Persze itt nem az ellene irányuló támadásra gondolok, hanem magára a döntéshozatal súlyára. A Genjutsu Shibari bevált, bár az egyik ninját nem sikerült tökéletesen megbénítani, így lesújtott, ám a két Jounin is szemfüles, egyből Kunai-al védekeztek ellenfelük ellen. Így a kardcsapást is kivédték, persze ez nem jött volna össze, hogyha Rui nem lép közben. Amit valljuk be: Ebben a helyzetben csak neki sikerült, mivel Ő van olyan szinten, hogy ilyesmit ennyi idő alatt véghez tudjon vinni.
   Ezután természetesen oldalra ugrik, míg a másik két társa azzal a lendülettel fegyvereikkel átszúrja a támadókat, ezzel újabb három Iwagakureit küldve a másvilágra. Eközben Rui az eszközeit bevetve próbál zavart kelteni és ezúttal a három Robbanójegyzetes kunai meghozza a hatását. Az iwagakurei sereg egyként rezzen össze a váratlan robbanástól, aminek a lökéshulláma és ereje teljes mértékben felrobbantotta a hágó két oldalát. Persze nem teljesen, de éppen elég méretú és nagyságú törmelék keletkezett ahhoz, hogy néhány Iwagakureit maga alá temessen és az utat teljesen elzárja a karaván elől. Int...
   A csapat megindul lefelé, Rui-val az élen. az Iwagakurei ninják meg vannak zavarodva, de jól helytállnak, miközben a két Jounin csapatként mészárolja le őket. Rui is így tesz, a Gouwan a feléje repülő, az ellenség által létrehozott szikladarabokat könnyedén üti ketté, miközben a feléje támadó kardos ellenfeleket, a macska ügyességével kerüli ki, majd egy-egy ütéssel passzírozza őket a talajba... És ekkor valami váratlan történt, vagyis inkább várt dolog, ami akkor valósult meg, amikor már a legkevésbé sem számítottak rá. Minden felől hatalmas erejű chakranyúlványok kezdtek berontani az Iwagakurei sereg közepébe, felrepítve őket az égbe, vagy átszúrva őket hatalmas kegyetlenséggel. Rui és a két Jounin is megtorpan.
- Ez Hoshigakure! Itt az erősítés Taichou!
Lelkendezik az egyik, míg a másik megőrzi a hidegvérét.
- Mi a parancs?
Ekkor a Hágó két oldalán minden négyzetméteren egy-egy Hoshigakure ninja tűnt fel a Csillag Chakrától fénylő testtel. Arcukon látszott a mámor és a büszkeség, amiért megmentették a sereget. Mert igen... Néhány támadással a zavarodott Iwagakurei haderőt elsöpörték az útból. Erős chakranyúlványaik további sziklahullást idéztek elő. Az ellenség megsemmisült...

// Még egy kör lesz, aztán végzünk ^^
Viszont a jutalmazás és az értékelést már most megkezdem.
Na már lassan két éve folyik a játékod, ami egy Fórumkaland. Elég lassan haladtunk, viszont az elején jó volt a tempó. Szerintem belőled is kivett sokat az, hogy eltűntek a játékosok. Ezen kívül Rui és a felhasználó, vagyis te is nagyon komoly feladatot kapott, ami ugyebár egy hadsereg irányítása. Nos ilyen még nem volt az oldalon, hogy egy JK sereget irányítson. Ezért gratulálok.
Azonban azt vettem észre, hogy sem a helyzet lehetőségeit és pedig a karaktered lehetőségeit nem használtad ki. Rengeteg technikája van, amiket kreatívan használva Rui akár a fél Iwagakurei sereget elpusztíthatta volna. Azt látom, hogy félsz bevetni ezeket, vagy éppen csak a megfelelő pillanatra tartogatod. Nem tudom. Az utolsó rész, ahol ugye nem az volt a cél, hogy a kunaik felrobbantsák a hágót, hanem az, hogy eltereljék a figyelmet, de természetesen ilyen kicsi helyen ez hegyomlással jár. Robbanó jegyzetek és hasonlók szintén segítették volna a harcot, ha már előbb rárobbantod a seregre a fél hágót Very Happy De összességében iszonyatosan nagy teher volt rajtad, régóta játszottál, eltűntek a játékosok, így le a kalappal előtted.
+70 Chakra magáért a Fórumkalandért. +20 Chakra a kitartásért (Játékosok eltűnése, elhúzódás) és + 10 Chakra a nehéz feladatért és a szenvedésekért. Így összesen 100 Chakrát írj fel az Adatlapodra! //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Szer. Márc. 23 2016, 22:54

A végszóra megérkezett az erősítés, egészen pontosan Hoshigakure serege futott be. Így értelmet nyert az az érzés, ami elfogta a három jounint, amikor a földfal tetején álltak.
*Jobb későn, mint soha. Bár, ha csak fél órával korábban érnek ide, sokkal több ember menekülhetett volna meg.* Miközben ezen töprengett Rui, látta ahogy bevetették a csillag chakrát és elsöprő támadást mértek az utánpótlást szállító haderőre. Az ő arcán nem tükröződött az a büszkeség, inkább elkeseredettség, fáradtság, valamint harag keveréke mutatkozott meg rajta. Örülnie kellett volna, de nem ment neki, hiszen annyi élet veszett oda és nem csak ebben a csatában, hanem korábban, amikor Iwagakure támadást indított az otthona ellen.
Az egyik jounin megkérdezte, hogy mi a további teendő, amire egyelőre nem reagált a vörös hajú kunoichi. Ehelyett a lábába is koncentrált chakrát irányított, majd egy jól irányzott rúgással megcélozta az általa emelt védelmi falat. Sokat beleadott ebbe, pedig a Tsuten Kyaku kevés chakrával is egészen pusztító tudott lenni. Miután szétszóródtak a törmelékek, remélhetőleg újabb ninjákat temetve maguk alá, akik esetleg túlélték az erősítés lerohanását. Aztán fordult csak vissza a férfihez, aki feltette neki a kérdést.
- Meg kell keresnünk a többieket! - jelentette ki határozottan a jounin. - A fal tetejéről láttuk, hogy néhányan még kitartottak. Biztosan szükségük van a segítségünkre. Emellett Iwagakure talán foglyokat is megpróbált ejteni, nem csak megölni a mieinket, tehát látok arra némi esélyt, hogy több túlélőre bukkanhatunk.
Amint ismertette a további teendőket, meg is indult a hágó azon része felé, ahol a rajtaütésre sor került. A Kage Bunshin emlékeiből nagyjából tudta, hogy merre kell keresni a csapat többi részét. Persze azóta sokat változhatott a felállás, de ez egyelőre jó kiindulási pontnak tűnt számára. Közben kiterjesztette a chakráját, hogy a szenzor képességeivel felmérje a terepet. Bármilyen chakrára is bukkan, az érdemes lehet a vizsgálatra. Talán még rejtőzködő ellenségre is bukkanhatnak közben. Éppen ezért nyitva tartja a szemét, nehogy a hágó falából vagy a földből meglepetésszerű támadás érje őt, vagy a két jounint. Persze más is foglalkoztatja, egészen pontosan farkas segítője, aki biztosan végig részt vett a harcokban.
*Lianti, kérlek legyél életben! Ha meghaltál, nem tudom mi lesz velem.* Ez a kétségbeesett gondolat szinte marja elméjét, ám a könnyeknek még nincs itt az ideje. Hirtelen megáll és ha van rá ideje, akkor a tekercséből megidézi egyik nagy méretű legyezőjét. Eddig tartogatta a technikáit, viszont elképzelhető, hogy Hoshigakure támadását is túlélte néhány ninja. Rajtuk tervezi bevetni valamelyik Fuuton jutsuját. Amennyiben előkerülnek, akkor kevés ember esetén a Kamaitachival támad, ha többen vannak, a Daikamaitachit veti be.
Közben nem feledkezik meg arról, hogy meg kell keresnie a talpon maradt Sunagakurei shinobikat, jelenleg ez a legfontosabb feladata.

//Akkor az értékeléshez én is hozzáfűznék pár gondolatot, ha már ennyire részletezted az egészet. Amikor jelentkeztem erre a fórumkalandra, nagyon megörültem, hogy ennyien jönnek. Azt hittem csak hónapokig fog tartani, mert általában 5 napos körváltások szoktak lenni nagyobb volumenű történetszálaknál. Aztán szépen eltűnt mellőlem mindenki, senkire nem hagyatkozhattam, pedig az megkönnyítette volna a dolgomat. Az pluszban rátett egy lapáttal, hogy bármilyen háborús fórumkalandra jelentkeztem eddig, javarészt kihullottak mellőlem a játékosok. (A Szárnyaló kémeket is egyedül vittem végig, Sunagakure ostrománál pedig előbb a társam, aztán az ellenfelem szívódott fel. ^^") A rám pakolt felelősség egyre nehezebbé vált, ahogy haladtunk előre, néha emiatt késtem heteket. Na meg elviszi a lelkesedést, ha nem minden a tervek szerint alakul. Egyébként most már elárulhatom, hogy volt olyan hozzászólásom, amit négyszer írtam át, mert igyekeztem a tervhez tartani magam. Az elején az előőrs megsemmisítése elég nagy hibának tűnt, mert nem ez lett megbeszélve, tehát onnantól kezdve igyekeztem tartani magam ahhoz, hogy az Iwagakurei sereget a hágóba kell csalni. Illetve teljesen jól láttad a helyzetet, féltem mindent bevetni, de ez a korábbi kalandjaim kimenetele miatt ragadt bennem. Meg amúgy sem vagyok túl nagy jutsu és terv szakértő, soha nem láttam olyan jól át ezeket, mint más játékosok. Egyszerűen szeretek itt játszani, a többi meg jön magától.
A jutalmat köszönöm! Smile //
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Márc. 29 2016, 14:30

   Az erősítés megérkezett és a felszínen lévő, szinte minden Iwagakurei-t kivégeztek. Ha ez pedig nem lett volna elég, akkor Rui bevetett technikája tört utat és végzett az összes többi ellenséggel, akik a hágóban tartózkodtak. Az utánpótlás katonai és élelmiszer, esetleg felszerelés része, teljesen megsemmisült. Ami viszont lényeges volt, az a túlélők felkutatása.
   Rui-t követték a Jouninok és néhány rangidős Hoshigakurei is utána eredt, míg a maradék haderő a hágót vizsgálta át. A hágó bejáratánál viszont szörnyű látvány tárult a szemei elé. Több tucat halott Iwagakurei és az általa vezetett sereg nagy része, haldokolva, vagy teljesen élettelenül feküdt a földön. A Ninjuukból már egy sem volt talpon, de ami azt illeti, nem is voltak itt. Valószínűleg visszatértek a Ninjuu-falvaikba, ahogyan a Farkas is tette. Azonban nagyon is lehetséges, hogy megsérültek.
   A sereg vezetője használja szenzor képességeit, mégpedig a legmagasabb szintű szenzor képességet. Azonnal átfutja a haldoklókat és a hullák tömegét, így a chakrájukból meg tudja ítélni, hogy ki van még életben. Őket azonnal összeszedik a Hoshigakurei segítő csapatok és egy helyre tömörítik be őket. Ám ahogyan az emberek között lépked, szemei megakadnak egy zömök, kopasz testen... A test nincs a földön, sokkal inkább a levegőben. Sunbu az... Három, vastag és tűhegyes kődárda szúrta át a testét, a levegőbe emelve őt. Az egyik penge áthalad a gerincén és a nyakán, a másik kettő pedig a szívén... Meghalt.
   Ám Moichiro a csapat másik vezetője él, ám nincs túl jó állapotban. A karjára egy hatalmas méretű szikla zuhant. Valószínűleg egy Iwagakurei technika. A Hoshigakurei csapatok azonnal leemelték róla a Csillag Chakrájuk erejével, majd az Orvosok elszállították őt. Nincs magánál, mindenfélét beszél össze-vissza. Iwagakurei túlélőknek nyoma sincs, ám Rui abban is biztos lehet, hogy nem ölték meg mindet. Éppen ezért valamilyen oknál fogva, nem érzékeli őket a környéken, pedig a technikája nagyon nagy területet képes lefedni. Ám figyelmét az érkező Kankuro sem kerülte el. Néhány Genin egységgel érkezett meg, mégpedig azokkal, akik a tegnapi nap folyamán visszavonultak.
- Rui. Minden...
Szavai elakadtak a hatalmas pusztítást látva...
- ...Úristen... Rui, én sajnálom. Nem gondoltam, hogy az előőrsbe belefuthattok, azt pedig pláne nem, hogy ilyen közel a csapdákhoz. Nem gondoltam át rendesen a tervet és hatalmas nyomást helyeztem rád...
A maga is fiatal és tapasztalatlan vezető teljes harci díszben jelent meg, tekercsekkel a testén és a szokásos festett arccal. Ám még így is látszott rajta, hogy mérhetetlenül sajnálja Rui-t, amiért ekkora keresztet kell cipelnie, és még jobban sajnálja a sereget...
- Rui. Kérlek, most vonulj vissza a többiekkel. Hoshi megérkezésével biztosítjuk a terepet és minden túlélőt ellátunk. A Szenzor ninják megtalálják az összes túlélőt. Sunagakure és az egész Tűz Szövetsége pedig nem felejti el, amit értünk tettél, ahogyan az Ő áldozatukat sem!
Ekkor a lány vállára tette a kezét, ezzel is jelezve tiszteletét és együttérzését. Eközben persze mélyen a szemébe néz.


// Igen ahogyan mondtam a kiesett játékosok nagyon sokat kivettek a játékból és belőled is. Ez látszott is rajtad, és tudom milyen, sokszor átéltem már én is ^^" És igen, az előőrs felbukkanása tette tönkre a tervet, onnantól pedig már veszve volt minden. Ettől függetlenül jól játszottál és azért elég ügyesen irányítottad a sereget. De hát ugye 30 ember 150 ellen nem sokat ér sajnos. Kérek erre egy reakciót és azzal lezártnak tekintem a már elméletileg két éve lezárt Frontharcot Very Happy  (Kicsit túlzok ><)
Ui.: Ne aggódj, a Kiri Vs. Kumo már nagyobb lesz és nem hullanak majd ki a játékosok, ezt garantálom! Very Happy //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Koreko Rui on Szomb. Ápr. 02 2016, 20:15

A szörnyű látványtól meg sem tudott szólalni, némán lépkedett a csatatéren, ám szerencsére akik követték, tudták mit kell tenni. A Hoshigakurei ninják igyekeztek egy helyre gyűjteni a sérülteket, hogy könnyebb legyen őket ellátni. Tekintete megakadt egy emberen, azonnal felismerte, habár szörnyű állapotban festett az élettelen teste.
*Sajnálom, Sunbu!* Belső hangja szomorúságtól csengett és még mindig képtelen volt arra, hogy megszólaljon. Kevés választotta el attól, hogy megtörjön, de egyelőre még tartotta magát. Moichiro életben maradt, őt már elkezdték kezelni az orvosi csapat tagjai. Némileg megnyugodott, hiszen egyetlen Ninjuut sem látott, viszont ez még nem jelentette azt, hogy Lianti jól van.
Hiába terjesztette ki chakráját, olyan volt, mintha nem látná át teljesen az egész környéket. Furcsa érzés kerítette hatalmába, talán voltak még Iwagakurei túlélők, akik valahogyan elmenekültek, vagy csak el tudták rejteni a jelenlétüket egy szenzor ninja elől. Még sosem hallott ilyesmiről, de semmilyen lehetőséget nem dobhatott félre. Egyszer csak Kankuro bukkant fel, akit nagyon megleptek az itt történtek. Ő sem számított rá, hogy ilyen végkifejlete lesz ennek a rajtaütésnek. Viszont senki nem lát a jövőbe, ezért Rui nem hibáztatta a jelenlegi vezetőt
- Értettem - préselte ki magából ezt az egy szót, amikor Kankuro mondta neki, hogy vonuljon vissza a többiekkel. Félt, ha megpróbál ennél többet mondani, ott helyben lerogy a földre és elsírja magát. Egy ideig állta a festett arcú vezető pillantását, azonban hamarosan lesütötte szemét. Korábban is vezetett már nagyobb volumenű akciókat, akkor is voltak áldozatok, ám ehhez egyik sem ért fel. A geninek ugyan megmenekültek, csakhogy rengeteg embert vesztettek el. A Tűz szövetsége és főleg Sunagakure megnyerte ezt a csatát - habár nagy árat fizettek érte -, a háborúnak azonban közel sem volt vége.
A jounin követte a parancsot, elindult vissza a többiekkel és hagyta, hogy az újonnan érkezett shinobik átfésüljék a területet, valamint megkeressék a túlélőket. Ahogy lábait egymás után rakosgatta, egyszer csak azt vette észre, hogy akaratlanul is legördült két könnycsepp az arcán.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységrendszer

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.