Danjuro Aburame

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Danjuro Aburame

Témanyitás  Vendég on Hétf. Márc. 03 2014, 19:58

Név: Danjuro Aburame
Ország: Tűz Országa
Rang:Genin
Kor: 15
Nem: Fiú
Felszerelések: 5db kunai kés és 5 db shuriken
Kinézet: Egy bőrmaszkot visel a maszkban pedig bele van építve egy szemüveg. Mint minden Aburame ő is szemüveget hord így ez felejthetetlen elem a maszkjából. Hosszú szürke pulcsit hord és egy fekete nadrágot hátán egy piros táska van.
Jellem: Visszahúzódó csendes srác, nincs sok barátja inkább csak a klán van neki.
Előtörténet: 


Születés és család
Tökéletes helyre születtem, az Aburame klánhoz a legjobbakhoz. A családom nevezetes volt így hát mindenem meg volt ami kellet. Mint minden Aburame nekem is beültették a rovarokat. Kis koromban csak arra neveltek, hogy olyan legyek  mint a szüleim hisz ők jó ninják voltak de ez pár év után kissé az idegeimre ment. 
A változásom kezdete
Amikor megkezdtem az iskolát rengeteget kellett tanulnom és mással nem is beszéltem csak azokkal akiket ismertem az Aburamekkal. Bár minden Aburame elég zárkózott én különösen az voltam és mindenki furcsállt engem. És megvallom az őszintét eléggé különc és más voltam mint a többiek.
Serdülő kor és az iskola
Tizenéves koromban szörnyen az idegeimre ment a folytonos "a szüleid jó ninják biztos te is olyan jó leszel és legyél te is olyan" és amikor rosszat csináltam akkor "a szüleid nem ilyenek voltak miért kell ezt csinálni? Szégyent hozol rájuk" és mivel hát jött a serdülő kor én "megutáltam" őket és teljesen magamnak való voltam. Anya, apa elmehet az északi sarkra és teljesen magamnak éltem. Egyedül tanultak a technikákat és minden rossz dolog csínját binját. Mit ne mondjak eléggé rossz kölyök lettem viszont eléggé tehetséges. Sokat tudtam és az volt az egyetlen ami kihúzott a bajból mindig. A vizsgákat tökéletesen meg tudtam csinálni és a balhékban is mindig nyerő voltam.
Szüleim eltűnése és következménye
Mivel nagyon sokat szidtam a szüleimet és ezek is elhangzottak a számból: "legszívesebben megölném őket" amikor eltűntek a szüleim mindenki engem vádolt. Biztosan a "fura" srác volt... Nem én öltem meg és mivel nem tudták rám bizonyítani nem lett belőle bajom csak annyi, hogy teljesen kiközösítettek. Az a csekély létszámú baráti köröm is otthagyott. Senki nem hitt nekem. Konoha, a tűz országa átvágott. 
Tűz országának "elhagyása"
Mivel a tűz országa tönkretette az életemet teljesen megutáltam azt. Úgy éreztem, hogy egy összeesküvés elmélet indult ellenem így hát mondhatni ott hagytam a szülőországot. Kint aludtam az országon kívül minden féle sátrakban és csak a vizsgákra mentem be. Magamnak vadásztam az ételt, tanultam és edzettem és ebből állt az életem. Az országba csak akkor mentem be ha nagyon sürgősen és gyorsan pénzre volt szükségem de csak pitiáner küldetéseket kaptam.
Bogarakkal való barátságom
Mivel nem voltak barátaim így komoly kapcsolatot indítottam a rovarokkal és a test építésével és edzésével. Erőteljesen csak a rovarokkal létesítettem kapcsolatot és bár emiatt azt mondták, hogy elment az eszem mással nem tudtam beszélni. Lehet kissé tényleg megőrültem ám nem én mondtam azt, hogy nem akarok mással beszélgetni hanem ők nekem. Viszont a jó oldala a dolognak, hogy nem csak robotosan követik a parancsaimat a rovarok hanem jó "barátaim" lettek és szívesen teszik azt amit mondok nekik. Hamar elértem azt, hogy beszéltem nekik igaz nem válaszoltak még is sokat beszélgetek velük.
A föld elem megszerzése
Egy napon mikor konohában sétáltam egy papírt találtam amit fújdogált a szél. Nem volt különösebb okom rá de még is felvettem azt a papiruszt majd mikor jobban megfigyeltem  észrevettem, hogy ez egy olyan papír mellyel megnézhetem az elememet. Mikor megtudtam azonnal elfeledtem hova is tartottam és, hogy minek szaladtam a táborhelyem felé. Mikor odaértem gyorsan leültem és megnéztem. A föld az én elemem. Bár nem erre vágytam és nem erre gondoltam, számítottam ennek is hihetetlenül örültem, hogy legalább megtudtam. Egyből aztán visszaszaladtam konohába és a kedvenc könyvtáram felé tartottam. Az óriási könyvtárban kerestem a "F" betűt, hogy a föld alapú jutsukról mindent megtudjak. Megvolt a könyv és a maradék kis pénzemet a könyvre költöttem. Óriási könyv volt és az akkori hetek azzal teltek el, hogy azt olvasgatom és tanulgatom a jutsukat kisebb-nagyobb sikerrel. Valamit sikerült elsajátítani de van amit nem.
Az arcomon lévő maszk és az áthúzott jel
Mivel sokat vadászgattam és sok sőt attól is több bőr volt nálam szinte mindig és bárhová mentem azt hallottam, hogy "nézzétek ott a dilis" és hasonlók így hát úgy határoztam el, hogy egy arcfedőt fogok magamnak készíteni. Jó dolognak találtam azt, hogy így nem ismerhetnek meg az emberek és van mi mögé rejtőznöm. Bele kezdtem a maszk elkészítésébe és úgy döntöttem, hogy a tűz országával a kapcsolatot itt végleg megszakíthatom, vagy legalábbis jelképesen. Így hát mikor kész volt a maszk a fejpántomon a jelet egy késsel átvéstem.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Danjuro Aburame

Témanyitás  Hinata on Hétf. Márc. 10 2014, 12:23

Az előtörténeted, sajnos nem tudom elfogadni.


Az előtörténet rövidsége. Valamint, nincs rendesen leírva semmi sem. A gyermekkor, akadémiai évek genin vizsga, ezekről csak 1-2 sor van ami elég kevés.


Illetve Aburame, tulajdonképen egy klán az ő képességük a bogár irányítás. Tehát véleményem szerint ezt pályázni kellene. Amit kezdő jk kevés eséllyel nyer meg. Kivéve ha az előtörténete pokolian jó.Tűz országának "elhagyása"


Itt is keveset írtál, részletesebben kellene, mi is a pontos ok amiért elhagytad a falut és szököt ninja lettél.


Nem részletezem, mindent egybevéve bővítsd ki az előtörténeted.


Ha segitség kellene keresd fel nyugodtan bármelyik staff tagot. Vagy nyugodtan kérhetsz segitséget Jk-tol is. Illetve nagy segítség, és ötlet tár a már megírt és elfogadott előtörténetek.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.