Határvidék

5 / 23 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) on Vas. Júl. 03 2011, 14:29

[Kage]

A már sok éves edzés és gyakorlás, amit Ninja-ként éltél le meghozta gyümölcsét. Pillanatok alatt hoztad létre a klónokat, jöhetett a füstbomba és már a föld alatt is voltál. A két klón szorgosan kapták is magukat és támadták meg azt a szörnyeteget. A lény kérdően nézett a két másolatra, akik alakzatosan mozogva közeledtek felé, sőt már úgy tűnt, hogy meg is szédítették. Ezt kihasználva az egyik a magasba ugrott, hogy onnan mérjen csapást, míg a másik alulról indított vágást egy Kunai-val. Ám valami olyasmi történt, ami téged is meglepett: egy pillanat alatt a szörny feleszmélt és a felülről támadó másolatot a karjánál fogva el is kapta, de ezzel a másiknak volt esélye a támadásra. A másolatod egyenesen a gyomorszájába szúrta a fegyvert, de nem történt semmi! Na jó, történt, a Kunai kettétört és a másolat rémülten nézett maga elé. Mikor felpillantott, látta, ahogy a másikat épp szenvedélyesen roppantja össze az egyik hatalma mancsával, majd a következő pillanatban a bal ökle lesújtott és a klón semmivé vált a környezetével együtt. Öt méteres körzetben a föld teljesen felrepedezett. Most a másikra tudta terelni a figyelmét és egy unott arccal szét is roppantotta az utolsó klónodat. Ahogy a másolatok emlékei visszatértek beléd, téged is kezdett elfogni egy-két pillanatra a félelem, nehogy még te is a kezei között végezd.
Gondolataidból az ébresztett fel, hogy a szörny szemei megint vörösen kezdtek izzani, majd lenéztek a talajra. Pont oda, ahol te elemezted ezt a szörnyű teremtményt. Lehetséges volna...hogy lát téged?!
Már nem volt időd reagálni, ugyanis az izomhegy jobb kezén az erek elkezdtek vörösen izzani és belecsapott a talajba, mire a föld elkezdett remegni veled együtt. Próbáltál elmenekülni, de késő volt! Valami megragadta a lábadat és villámgyorsan kihúzott a talaj védelméből. A következő amire emlékszel, hogy a levegőben forogsz, majd nekicsapódsz egy fának és reccsent egyet. Bár lehet, hogy az inkább a bal vállad volt...
Mikor lecsúsztál a fa törzséről észrevetted, hogy a szörny jobb karján a föld összeállt, mintha egy meghosszabbítása lett volna a karjának, melyek körül piros villámok cikáztak.
-Annyir...fárasztó...- kezdett bele.- Fogócskázni...- nyögte.
Hirtelen a villámok alább hagytak és a föld a gravitáció hatására visszapergett. "Miféle technika lehetett ez?" és hasonlókra gondoltál, mikor feltápászkodtál és fájlaltad a bal karodat.
A démoni teremtmény nem is adott neked időt tovább gondolkodni, máris egy hatalmas földdarabot tépett ki a talajból és egyenesen feléd vágta.
avatar
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Vas. Júl. 03 2011, 19:23


Ugyan eltartott egy darabig, de megtaláltad a csomót, mikor tapasztaltad, milyen is, amikor birizgálod, rájöttél, hogy lényegében nagy a hasonlóság ahhoz, mint mikor a drótot csak simán irányítod, és már csak azt kellett elképzelned, hogy kibontod a csomót, s meg is volt oldva az ügy. A nő ásítva pilantott rád, a róka pedig csak kacsintott egyet, aztán ehettetek is. Mintha mi sem történt volna, körülbelül így lehetett leírni a másik kettő viselkedését.
Amint azonban befejeztétek az étkezést, a nő egy nagyobb méretű senbont nyújtott feléd.
- Vedd a szádba, és lődd ki,mint egy fegyvert - jött az utasítás. Persze semmi egyéb, így megint gondolkodhatsz, hogy is keverhetnéd bele a chakrát, mert tuti kellene, na meg hogy is lő ki valaki a szájából csak úgy valami ilyen kis fa izét. Tiszta bonyesz...

//Nawanuke no jutsu megtanulva, felírhatod az adatlapodra ^^//


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kuro Yuugure on Szer. Júl. 06 2011, 14:24

//Ez a jutsu nagyon nem feküdt nekem... -_-" //

- Vooaaa! – lehullott rólam a drót és én a sikertől megrészegülve pislogtam körbe. Shiruki értékelte a teljesítményem, a nyanya csak a formáját hozta.
Mindezek után kajáltunk valamit, nem tudom mit, mert még mindig valamiféle extázisban voltam. A nyanyát ezt teljesen hidegen hagyta és a kezembe nyomott egy senbont, azzal az utasítással, hogy vegyem a… számba? És lőjem ki? Mi?
- Harc közben nekem akadna időm arra, hogy megtöltsem a számat túlméretezett tűkkel, hogy aztán kilövöldözzem őket? – mondtam inkább csak félig neki, félig csak magamnak… - Itt inkább azzal van a baj, hogy idő mire a számba kerül… Talán hatásosabb lenne csak úgy eldobni nem?
Talán ezt a kérdést nem kellett volna feltennem, de már késő. Ha ennek a dolognak valaha is hasznát látom a jövőmben, felkeresem a nyanyát és hálát adok érte. De hát nincs mit tenni, örülhetek, hogy még mindig megtűr. Elfordultam tőlük, ne lássák a próbálkozásaim. Próbáltam chakrával töltögetni a senbont, végül is idegen tárgyak chakrával feltöltögetése mostanság elég jól megy. Sokáig csak játszadoztam a senbonnal, majd visszafordultam a nyanyához.
- Amúgy, hogy hívják? Vagy ki maga azon kívül, hogy egy ezüst színű rókával mászkáló, valószínűleg leszerelt ninja? Nem szimpatizálni akarok, még mielőtt azt hinné, egyszerűen kíváncsi vagyok.
Újra ráharaptam a fegyverre és a feltöltésével szórakoztam. Egyenlőre nem tudtam teljesen rákoncentrálni, kell hogy pihenjen kicsit a szellemem az előző gyakorlat után, ezért is próbálom a nyanyát beszéltetni.
avatar
Kuro Yuugure
Játékos

Tartózkodási hely : Itt, ott... amott...


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Hétf. Júl. 11 2011, 19:42


//Nem para, egyébként sajna nem lesz nagy összemesélés, mert inaktivizálódott a kari, szóval most már tényleg nem kell aggódnod amiatt xD xD//

- Hmm, általában Oba-sannak (idős hölgy) hívnak - jön az informatív válasz, és már-már azt hihetnéd, ismét jogos a duzzogós fintor, mikor folytatja. - De valamikor, ha még jól emlékszem, a Shia nevet adták nekem a szüleim, nem tudom, milyen elmebeteg ötlettől vezérelve. De nem kell terelned, gyakorolsz, amikor akarsz, mire megtanulsz rendesen célozni, az úgyis eltart egy darabig - kivételesen tárgyilagosan közli eme megállapítását, s azért lehet benne valami, hiszen kézzel is eltartott egy darabig, míg megtanultál anno rendesen célozni.
- Sokáig ne legyél fenn, holnap korán indulunk tovább! - mondja még, s azzal a maga részéről elteszi magát másnapra. Ő megtette, amit megkövetelt a haza helyett Shiruki.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kuro Yuugure on Csüt. Júl. 14 2011, 11:53

//A francba… Pedig már ki voltak dolgozva az elképzeléseim… Megijedt biztos… T.T De ha visszajön még lehet ugyeee? //

Ez volt az egyik leghosszabb monológja. Eszméletlen. Shia, ezt meg kell jegyeznem, bár ha nem szereti, hogy ezen a nevén szólítsák akkor tán hanyagolnom kéne… Meglátjuk. Miután lefeküdt vártam pár percet aztán úgy döntöttem sétálni megyek. Valami mozgó vagy állóvíz megtalálását vettem célba, jó lenne mosakodni meg ilyesmi. Közben a senbonnal játszadoztam és megint idegen srác jutott az eszembe. Idegesít. Ha eszembe jutott mindig úgy éreztem ő a kavargó, sötét köd körülöttem, vagy legalábbis csak mögöttem, jelen utam még nem borítja be. Még? Én úgy gondoltam, hogy miután megszerezte a gyöngyöt már nem kíván velem foglalkozni, hiszen le is lépett. Öregasszony meg adott egy pofont, amitől végre a hátam mögé néztem.
Hirtelen bevertem a fejem valamibe, amitől megtántorodtam és ráléptem valamire, amitől meg seggre estem.
- Mi a… jó élet… - fölnézve egy fatörzs, lenézve meg egy vastagabb gally került szemem elé. Csodás kombináció. Annyira belemerültem magamba megint, hogy se láttam, se hallottam. Hangos káromkodás közepette föltápászkodtam és tovább keresgéltem, gondolatok nélkül inkább…
avatar
Kuro Yuugure
Játékos

Tartózkodási hely : Itt, ott... amott...


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Szer. Júl. 20 2011, 00:59


Az éjszaka kifejezetten hamar, bár ennek ellenére roppant unalmasan, telt el. De őnagysága már csak ilyen, mire észbe kap az ember, addigra már rég reggel van. Ti is összekészülődtetek, s bár még mindig nem bántál egy dekával sem jobban az új "fegyvereddel", legalább a hangulat visszasüppedt a semmilyen állapotba.
Hamarosan egy faluba érkeztetek. Semmi extra nem volt rajta, épp olyan volt, mint bármely határmenti falu, amelyen eddig keresztül haladtatok csendesen, de egy valamiben mégis különbözött. S eme tulajdonsága akkor vált számodra világossá, mikor "felhívta" rá az idős asszony a figyelmet.
- Foglald el magad körülbelül három órára, amíg szétnézek. Találkozunk a kapunál.
Az utasítás egyszerű volt, mégis rögtön felkeltheti a figyelmet, hogy mi dolga lehet épp itt.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kuro Yuugure on Szer. Júl. 20 2011, 11:22

- Rendben. – mondtam és csak figyeltem ahogy elmennek. Ha a helyében lennék gyanús lennék magamnak, hogy ilyen hamar, a legkisebb ellenállás jelét sem mutatva fogtam magam és leokéztam az utasítását.
Sokáig figyeltem őket és őrlődtem, hogy mégis mit csináljak. Igazából ez nem kérdés… 3 óra gyakorlás… Szépen kint maradok, van elég időm gyakorolni senbonlövészetet. Természetesen ehhez semmi kedvem, mikor valami sokkal nemesebb cél csalogat. A rejtőzködés és a lopakodás művészetét is illő volna gyakorolnom. És hát senbonnal bármikor szórakozhatok, de egy ilyen nagyszerű alkalom másik ritkán adódik. Ha netán lebuknék, ami ugye esélytelen, de ha mégis, akkor legrosszabb esetben Shiruki a torkomnak esik… Ah, kizárt… A banya fog végezni velem… Rút halál, de legalább valami kis titoknak a birtokában leszek, vagy bármi másnak.
- A kíváncsiságom fog a sírba vinni. – egy színpadias sóhaj után megindultam, mintha csak bújócskázni mennék…
avatar
Kuro Yuugure
Játékos

Tartózkodási hely : Itt, ott... amott...


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Hétf. Júl. 25 2011, 21:37


Kíváncsiságodnak engedve óvatosan lopóztál az asszony után, hiszen nem felejtetted el, hogy nem csak egy rókicája van kiváló orrocskával, de maga is jobb fajta kunoichi lehet valójában. De ha észre is vett, egyelőre nem mutatja jelét. Igaz, az is könnyen előfordulhat, hogy ez csak egy teszt. Mindenesetre a falu széle felé vette az irányt, s végül egy romosabb állapotban levő házba lép be. Shiruki letelepedik az ajtó előtt, s lustán elnyújtózik. Ha közelebb akarsz lopózni, akkor valószínűleg hátulról kell majd próbálkoznod.
A ház azon kívül, hogy ideiglenes útitársad oda tért be, jelentéktelennek tűnik, azonban ellentmondásos hatást kelt romos külsejével szemben az ajtó masszívsága. Mintha értékesebb dolgokat kellene védenie, s ugyanez mondható el az ablakokon feszülő masszívnak tűnő fából készült ablaktáblákról is. Nem nagy annak a valószínűsége, hogy rokonlátogatóba jött volna a nénike.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Siashi Chika on Kedd Júl. 26 2011, 22:14

//Sai//
Nem volt rövid az út, s Chika amúgy se nagyon van oda az utazásért de hát a munka az munka. Miután leszálltam a hajóról nem sokat időztem a kikötőknél, rögtön útnak indultam a kijelölt határ felé. Mire megérkeztem igencsak fáradt voltam már, így le is pihentem az egyetlen közeli falu közelében ahol volt ismerősöm. Az erdőben dőltem le egy fa tövében, iszogattam kicsit majd aludtam pár órát.
Nem tudtam mennyit aludhattam de már lemenőben volt a nap mire felébredtem, bár még nem szürkült. Bementem hát a faluba, és elmentem abba a bordéjba ahol az ismerősöm dolgozott. Természetesen nem a hölgykoszorú tagja inkább, kijelölt vezetője volt a helynek.
avatar
Siashi Chika
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol a legnagyobb a nyugi.


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kuro Yuugure on Szomb. Júl. 30 2011, 18:24

//Sai//

- Hmmmm… - szűkült össze a szemem, ahogy a házat vizslattam. Játékosra vettem a figurát, mintha csak szórakoznék. Ez azért veszélyes, mert nem számolok pl. egy balul sikerült. Tehát jobban arcon csapna a dolog. Közben megindultam jó nagy kört téve a ház körül, lehetőleg halkan, mert Shirukinak nem akartam csalódást okozni a leskelődésemmel. Már pedig neki hálával tartozom. Közben szórakozottan rágtam a senbon végét, már amennyire azt rágni lehetett… Gyanítom ember lakozik odabent a házban. Vagy az a lényeg, hogy ő ne jusson ki, vagy az, hogy ne jussanak be és ezért ezek a brutál nyílászárók. Még visszafordulhatnék… Talán most az egyszer használnom kéne az eszem és legyőzni a kíváncsiságom. Ez olyan mintha önmagam tagadnám meg…
Elhaladtam egy fa mellett és hirtelen elgondolásból belevágtam a fejem.
- Ahh..úúúcs… - talán jobban is, mint kellett volna, de legalább megbüntettem magam, amiért megint tilosban járok.

avatar
Kuro Yuugure
Játékos

Tartózkodási hely : Itt, ott... amott...


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Kedd Aug. 02 2011, 20:49


[Chika]

A bordélyban azonnal kisebb hölgykoszorú "fonódott" köréd, buján csábítgatva, töltsd épp vele az éjszakát, ha a vad vöröset szereted, de ha a szőke ártatlanokat kedveled, akkor inkább a másikukat választ, s így tovább, legalább 5-6 féle típust találhattál volna akár első pillantásra, s akkor még hol a második. Azonban a hölgyek kissé szétrebbentek, ahogy megjelent a madam, hogy lecsekkolja a pénztárcád. De ahogy megpillant, elmosolyodva üdvözöl.
-Chika, drágám, mi újság? Mi szél vetett "szerény" hajlékomba? - érdeklődött azonnal, szippantva egyet, szipkás cigarettájából.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[Yuu]

Kisebb mutatványod a fával elriasztott a környékről pár madarat, de te nem jutottál közelebb a problémához. Kíváncsiságod kielégítéséhez. A hangra senki nem reagált, sem a koppanásra, sem a nyikorgásodra, legalább is sem Shiruki nem bukkant fel hátul, sem nyitotta ki valaki az ablaktáblákat, hogy kilessen, ki szerencsétlenkedik odakinn.
Annál érdekesebb hangot adott a fa. Mert bizony, olyan volt, mintha kongott volna, pedig nem volt üreges. Igaz, azt is hozzá kell tenni, hogy elég fura lenne, ha egy fa a gyökerénél lenne üreges, márpedig onnan döngött egyet a föld, mintha valami járatféle lenne odalenn.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Siashi Chika on Kedd Aug. 02 2011, 22:11

//Sai//
Érdeklődve figyelem a hölgyeket, elhaladva mellettük és isten a tanúm rá nagyon tetszik amit látok. Régen jártam itt, és sosem időzhettem sokáig hiszen folyamatos küldetésem volt. Ám mindig is terveztem hogy egyszer hosszabb időt töltök el itt élvezve a vendégszeretetet. Ám a madam üdvözlése kizökkent az ábrándozásomból.
~Úgy tűnik ma sem jön el ez a nap! Miért mindíg első a munka?~
-Örülök hogy látlak. Sajnos újfent csak a munka hozott ide, így nem is időzhetek sokat. Kíváncsi lennék egy személy hollétére.
A neve Kuro Yuugure, valahol itt van egy határbéli faluban. Fiatal lány hosszú fekete hajjal. De ha őt nem az útitársát talán ismered.
Egy vén kunoichi egy ezüstszőrű rókával. Nagyon nagy segítségemre lenne ha el tudnád mondani merre találom őket.
Miközben ezeket mondom gondolataim vissza-vissza kalandoznak a hölgyeményekkel tölthető csodálatos esték lehetőségére.
~De ezt most abba kell hagynom, a madam minden szava fontos lehet, már ha tud valamit.~
Gondolataimat összeszedve várom a madam válaszát.
avatar
Siashi Chika
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol a legnagyobb a nyugi.


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kuro Yuugure on Szer. Aug. 03 2011, 22:07

Na… ne… A sors is azt akarja, hogy a rossz útra lépjek. Itt az ideje átgondolni ezt az egészet. Leültem hát a fa tövébe kicsit meditálni. Szörnyű dolog ez a kíváncsiság. Rögtön eszembe jutott mikor egyszer belopóztam Ran szobájába, mikor átváltozott és kirepült a fürdőszobából a megkövült macska… Aztán mikor lebetegedve nyomta az ágyat. Akkor is csak úgy benéztem…
- A darazsak! – pattant fel a szemem – Tényleg… Hogy felejthettem ezt el?!
Mondott valamit darazsakról meg a húgáról. Meg hogy minden azzal kezdődött talán. Nem véletlen, ha begubózik egy méhkas szerű izébe, ha méhek tehetnek az egészről. De gyilkos méhektől lett volna lélekváltó?... Erre rákérdezek az öreg banyánál, ha kijön onnan.
A ház felé pillantottam, majd nagyot sóhajtva tapogatni kezdtem a földet és körbejártam a fát, hátha találok valami alagutat. Bár már lelkesedésem alábbhagyott így, hogy elmém egy rejtett zugából feltört egy halvány emlékfoszlány. De fő az elővigyázatosság, most nem akarom magamra haragítani az asszonyt.
//Sensei te minden áron a bűnbe hajtasz engem. Very Happy//

avatar
Kuro Yuugure
Játékos

Tartózkodási hely : Itt, ott... amott...


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Kedd Aug. 09 2011, 01:58


[Chika]

A madam megcsóválja kissé a fejét. - Ejj-ejj, folyton csak a munka, halljátok lányok - kacsint hátra feléjük, akik tettetett szemérmességgel felkuncognak. Aztán elgondolkodik.
A lányról nem hallottam, nem lehet valami nagy szám, de az öregasszony, ha egyről beszélünk, ismerős errefelé. Legalább is egy vén rókás nőci megfordul folyton a falu szélén annál a bolondnál, akit folyton itt esz a fene a badarságaival, meg a vallási csecsebecséivel, átkaival, szitkaival. Igazán kellemetlen egy személy. Hogy a nő milyen, nem tudom, de ha ő itt van, akkor ezek a bosszantó látogatások mindig szünetelnek egy ideig. Talán valami barátja lehet, esetleg a hóbortos főszer szeretője, ha az még működik ilyen idősen ennyi ésszel - nevet saját "viccén" a nő.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Siashi Chika on Szer. Aug. 10 2011, 09:15

Nagyon örülök hogy tud valamit, és ez talán nem is érdektelen információ. Csak a szerencsén múlik, de abból nekem valamivel több jutott mint a legtöbb embernek.
-Örülök hogy hallottál róla, esetleg meg tudod mondani hol lakik a fent említett 3. személy? Nagy segítség lenne.
~Jajj, mennyit fogok én ott várniiiii?~
Miközben várom válaszát kivételesen nem a lányok körül kavarognak gondolataim. Mivel ilyen közel a cél minden gondolatom az esetleges harcra irányul.
avatar
Siashi Chika
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol a legnagyobb a nyugi.


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Csüt. Aug. 11 2011, 21:58


[Yuu]

Semmilyen járatot nem találtál, így ha valóban kutatni szeretnél, biza' meg kell érte mozdulni, ami talán eltántoríthat. Viszont akkor jön a kérdés, minek is követted az asszonyt és a rókát, s miért is kuksolsz most egy fa "árnyékában". Az meg már külön extra kérdés, miért is rezzensz össze , ismerve "bűnöd" súlyát, mikor valaki arra téved, és elhalad melletted a távolban. Hah, bonyolult és fárasztó ez a kíváncsiság, nem feltétlen neked való ipar emlékeid után. Viszont ha nincs kedved kutatni, talán el is mehetnél, mert ha itt maradsz, az öreg nőci mindenképp le fogja vágni - mert nagyon nem buta, de annál morcosabb - mit is művelsz itt. Több lehetőséged is van tovább indulni, ha mégsme szeretnél lelepleződni, minden csak rajtad múlik, meg azon a "határozott" fejeden, természetesen.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Szomb. Aug. 13 2011, 01:10


[Chika]

- Történetesen meg tudom mondani - feleli a nő, de már te is le tudod szűrni, a tekintetében megcsillanó fény nem kecsegtet minden szempontból jót. - De ma roppant mód udvariatlan vagy, és igen sietsz. Ahogy mindig. Márpedig nekem abban semmi kifizetődő nincs, hogy beállítasz, és már szaladsz is anélkül, hogy legalább egy kuncsaftnak tökéletes haverod idevonszolnád magaddal - bizony-bizony, arra utal a drága ismerős, hogy a mai világban semmi sincs ingyen, főleg nem egy olyan információ, amellyel te akasztasz minden bizonnyal, s őt sem ejtették a feje lágyára, ezt pontosan tudja, s most részesedni kíván e jutalomból, ha már a sikerhez is hozzájárul. Szóval vagy virítasz valami zseniális ötlettel, vagy kénytelen leszel tejelni, de keményen.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Siashi Chika on Szomb. Aug. 13 2011, 18:44

Teljesen jogos hogy fizetséget kér, de mégis hogy gondolhatja hogy embereket rángathatnék magammal az én életvitelem mellett? Na mindegy megfizetem amennyire módomban áll.
-Nos 2 dolgot tudnék felajánlani. Vagy igényt tartasz egy nagyobb összegre miután véghezvittem a munkát, vagy most kérsz egy kisebbet de az tényleg kicsi hisz nem hordok magamnál sok pénzt.
Ha megbízik bennem, biztos a nagyobb zsét választja ami nem lenne rossz hiszen nem hiszem hogy van nálam annyi ami őt kielégítené.
-Természetesen ha az előbbit választod rögtön vissza térek, amint végrehajtottam a küldetést.
avatar
Siashi Chika
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol a legnagyobb a nyugi.


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kuro Yuugure on Vas. Aug. 14 2011, 20:13

Megtörve, nagyokat sóhajtozva visszaindultam oda, ahol lennem kéne éppen. Kijutva az erdőből a faluba érve már nem is törődök a bujkálással, öreg nyanyáék úgyis soká jönnek vissza. Gyakorolni nincs kedvem, a senbont unottan forgattam a kezemben, néha belevezettem egy kis chakrát, vagy legalábbis próbáltam. Nézelődtem a faluban. Hébe-hóba eszembe jut, hogy talán elveszett ninjaként kereshetnének, de mivel nem csináltam semmit… Ilyenkor mindig elszáll a gondolat. És Ran…
- A francba… - beslisszoltam egy kis mellékutcába és egy ház falának dőlve a földre huppantam.
Kísért… iszonyat mód zavarja az elmém. Az a baj, hogy nem rémlenek az utolsó szavai, mikor lelépett. Vajon mit mondott? Megkeres? Vagy dolgát végezte és békén hagy? Bár öreg nyanya szerint jobb lett volna lemosnom a… szagát? Már erre se emlékszem…
Összeszedtem magam és kiléptem a homályból, de olyan pánik lett úrrá rajtam, hogy visszaindultam a rozoga ház felé. Nem megyek hozzá közel, épp csak ott maradok a falu szélén, ahol Shiruki még nem lát, de elég közel vagyok hozzá…

avatar
Kuro Yuugure
Játékos

Tartózkodási hely : Itt, ott... amott...


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Pént. Aug. 19 2011, 00:06


[Chika]

A madam, informátorod és barátod végigmér, majd röviden felsóhajt. - Beérem kevesebbel, az illető háza a falu szélén van, igen elhanyagolt, nehéz lenne eltéveszteni, mivel az az egyetlen putri a környéken, és az az egyetlen putri, aminek a nyílászárói oly mértékben meg vannak erősítve, hogy azon még a szellő sem képes keresztülfújni. Komolyan, mintha hétpecsétes titkokat őriznének odalenn. Csak indulj el kelet felé, s bele is botlasz a házba. Most pedig - hajol közelebb, végigsimítva mutatóujjával a mellkasodon. - Kérem a jutalmam - pillázik fel rád, s lábujjhegyre állva, pipiskedve csücsörít kissé ajkaival, hogy egyértelművé tegye, milyen jutalomra is vágyik, aztán mehetsz Isten hírével.

//ha gondolod, össze is futhatsz a célszeméllyel Very Happy//

[Yuu]

Zavarodott lelkiállapotodban fel-alá járkáltál, mint a mérgezett egér lassított felvételben. Végül azonban nem tudtál elszakadni a háztól, amelynek titkát ugyan nem láthattad, nem is tudod, mit keres itt a vén nyanya, de mégis, valahogy jobban érzed magad a róka "társaságában". Enyhe biztonság? Fene sem tudja igazán.
A róka lustán ásított a messzeségben, majd egyszer csak egyenesen feléd fordult, a szemeidbe nézve. Felfedezett? Talán tudta a kezdetek-kezdetétől, hogy ott vagy. Miért most érzékeltette, hogy kiszúrt? El akar riasztani, vagy csupán közölni szeretne valamit a maga sajátos módján?

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Siashi Chika on Pént. Aug. 19 2011, 00:45

Meglepődtem kissé, hogy effajta jutalomra vágyik, bár ellenemre egyáltalán nem volt. Ugyan nem maradhattam annyit amennyit a madam belépésemkor remélt az ajkaim elidőztek az övéin, nem tudom ugyan mennyi ideig tarthatott de a lányok egyre izgatottabb sustorgása segítségével kiszámítottam mennyire lehetett hosszú. Mikor végeztünk elbúcsúztam tőle és a lányoktól, megígérve hogy minél hamarabb megpróbálok visszatérni és nyomban elindultam a megadott házat keresve, amit tizenöt perc keresés után meg is találtam hiszen nem volt nagy a falu. Mikor távolról már láttam a házat, távolságot tartva menve felmértem a terepet. Egy elég rossz állapotban lévő házat láttam nem messze tőle egy fát. A küszöbön ott volt a régebben említett róka, szóval tudtam jó helyen járok.
Mikor tovább fordítottam a fejem, hatalmas szerencse ért. A személyleírásnak megfelelő lány ott állt nemmesze tőlem ugyanolyan távolságból figyelve a házat mint eddig én.
~Próbáljak trükközni vagy csak kapjam fel? Végülis csak egy kislány, fogom és viszem!~
Kicsit megkerülve több éves tapasztalatomat latba vetve úgy mentem közel hozzá hogy ne nagyon vegyen észre majd mikor másfél méterrel a háta mögött voltam odaszóltam neki:
-Most velem jön kisasszony!
~Vajon megpróbál ellenkezni? Remélem simán megy minden, és a végén még kellemes is lesz ez a küldetés. Bár többet tudnék arról kinek és miért kell ez a lány!~
avatar
Siashi Chika
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol a legnagyobb a nyugi.


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kuro Yuugure on Pént. Aug. 19 2011, 13:25

Zavartan bámultam Shirukit, nem értettem mit akar, de mikor valaki megszólított nyilván egyértelművé vált a dolog. Úgy tűnik a sors szerint még nem voltam eléggé zaklatott állapotban, a nyakamra akaszt tehát még valakit, hogy biztos a plafonon legyek. Lassan megfordultam, téve ezzel is két fél lépést hátra. Nem Ran… Ez volt az első gondolatom. Bár honnan is tudhatnám biztosan? Talán csak álcázza magát. De annyira jól biztosan nem tudná, hogy lekisasszonyozzon közben… Nem leszünk jóban úgy érzem.
A passzív nézést választottam „fegyverül”, vagyis terepszemle. Lévén, hogy hímnemű megkockáztatok egy kis erő béli fölényt és többet nem is néztem ki belőle. Persze nem szabad leírni…
- Hmm… - mondtam neki, karba vágtam a kezem és tettem egy nagyobb lépést hátra, mint aki csak jobban meg akarja szemlélni – Hová mennék veled, akinek még se a nevét se a szándékait nem tudom?
A kérdés hülye volt, de nem baj… Senbon még mindig nálam, igaz csak hadonászni tudok vele. És még mindig van a hátam mögött valaki, akit tán érdekel is, hogy mi van velem. Szóval… viszonylag lenyugodtam… Shiruki… kérlek kérlek harapd bokán…
avatar
Kuro Yuugure
Játékos

Tartózkodási hely : Itt, ott... amott...


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Siashi Chika on Pént. Aug. 19 2011, 14:52

Természetesen nem lepődök meg a reakción. Ennyi ellenkezést minimum elvártam.
-A nevem Chika, a szándékom pedig hogy elvigyelek a sziklák országába. Megkérném hogy ne ellenkezzen.
Tényleg semmi kedvem a kötelezőnél több energiát belefektetni ebbe a feladatba.
Tettem felé két határozott lépést, hogy behozzam azt a távolságot amit hátrált tőlem, és kinyújtott kezemmel jeleztem hogy jöjjön ide. Elfutni nem tud, gyorsaságban valószínűleg messze fölülmúlom, a kérdés hogy milyen jutsukat használhat.
~Semmi értelme rögtön fegyverrel hadonászni, jobb a békesség. De ha ő megtámad az más.~
-Nos szerintem induljunk is, kisasszony. Útközben elmesélheti kinek lenne fontos hogy most máshol tartózkodjon.
Mindeközben nagyon figyelek környezetemre, hiszen a rókát és a lányt már megtaláltam, de hol lehet a vénasszony?
avatar
Siashi Chika
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol a legnagyobb a nyugi.


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kusuki Eiko on Pént. Aug. 19 2011, 16:27

//Kagemare Kuzomi és Hatake Kakashi//

- Nyugogyon meg sensei ez csak egy véletlen kérdés volt . - mondta és már ő is észre vette , hogy közelednek a határ felé . " Hm még sosem voltam a határnál vajon , vajon mi lessz . " Eiko valamiért el kezdett kicsit reszketni , de csak pár másodpercig . Kicsit meg volt rémülve , de talán csak vágyott egy kisebb harcra . Fel nézett az égre és elgondolkozott . Tudta , hogy a sensei nagyon félre érthette a kérdést nem foglya hagyni hogy bárki is megölje , de ok nélkül nem is fog rá támadni senkire . Egyik pillanatban rá nézett Kuzomira . " Be kell vallanom magamnak , hogy ez a Kuzomi gyerek nem is néz ki annyira rosszul . Főleg nálam nagy szó ez , mert én senkivel sem törődök hát furcsa egy ember vagyok Very Happy . " - gondolta miközben halatak az úton .
avatar
Kusuki Eiko
Játékos

Tartózkodási hely : A sötétség


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Kuro Yuugure on Pént. Aug. 19 2011, 17:25

[Chika]

Pofátlan… A magánszférámba hatolt. Elcsaptam a kezét és ismét megtoldottam a kettőnk közötti távolságot, majd dühösen törökülésbe vágta magam.
- Minek lennék én fontos bárkinek is? Sose csináltam semmit… Semmi törvénybe ütközőt. Szóval neked jobban kéne tudnod, hogy ki érdeklődik ennyire utánam.
Érdeklődve vártam a válaszára, de már dübörgött a mellkasom. Ugye nem?... Nem ártana imádkozni is a hátam mögé. Ha Shiruki megmozdulna vagy az öregasszony kijönne minden bizonnyal észrevenném, mert Chiki… vagy mit is mondott… szóval rájuk figyelne hirtelen. Azt a pillanatot pedig kihasználhatnám… Szívesen megtörném azt az egyenes tartását egy férfiasságon rúgással… És még a senbont se vette észre remélhetőleg. Majd felhívom rá a figyelmét mikor nem figyel és belemélyesztem… Ha tényleg Ő van a dolog mögött akkor…
avatar
Kuro Yuugure
Játékos

Tartózkodási hely : Itt, ott... amott...


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 23 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.