Határvidék

2 / 23 oldal Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Shikaku on Csüt. Május 20 2010, 15:11

A szavaidat, azaz a kérdéseidet a fiatal vallatód teljesen ignorálta, és újabb kérdésekkel bombázott.
-Pontosabb leírásod nincs az utóbbi emberről? Minden részlet fontos, bőrszín, hajszín, szemszín, körülbelüli súly, a ruhák mibenléte, összetétele, minősége, a felszerelések láthatósága, mibenléte, esetleges nyomok, tetoválások, jelképek rajta. -A kikérdeződ újra és újra végiggondolta a válaszaidat, és rá is kérdezett végül egy pontra, ami talán a legérdekesebb kérdésnek tűnt eddig számára.
-Hogyan is deaktiválta a transzformációdat? Pontosan mit csinált? Transzformáció semlegesítéséhez vagy a test chakraáramoltatását lehetetlenné tévő, megszakító fizikai, vagy chakrával az áramlást zavaró behatást kell kelteni. Bizonyára éreztél valamit, amikor hozzád ért. - A faggatód végig várja minden válaszodat, és nyaggat, amíg csak mindenre valami megközelítőt nem adsz. Ha valamit csak úgy kidobnál, mert unod vagy eleged van már, egyszerűen felismeri, hogy hazudsz, és gondolkodásra késztet. Azt mondja, hunyd be a szemed, és nyugodtan gondolj vissza, mintha csak visszatekernél egy vetítőgépen mindent a találkozásig. Ha komolyabban megfogadod a tanácsait, és a szemedet lehunyva figyelsz rá, az ekkorra teljesen nyugodt, lágy hangján duruzsoló fiú képes valami eredményt elérni nálad. Pár pillanatkép, a legemlékezetesebb pillanatok beugranak...


//Mesélj, és nyugodtan hagyd magad lányosan hazudni, megunni, nyavalyogni, ha olyanod van, de egy komoly ellenféllel vagy szemben, aki tudja, ha hazudsz; nyugodtan legyen hosszú a postod, és takarjon mindent, amit a karakter képes lenne felidézni, ha eljut odáig, és nem egyéb kiutat választ, makacskodik, megrökönyödik, esetleg összeropan? Ha egy jó hosszú játékot akarok neked mesélni anélkül, hogy belegyalogolok a karakterbe, jó ha látok egy ilyen önismereti postot is. Előre is köszi. / Gruczi: a karaktered innentől NPC pozícióban van egy szükséges ideig, és hamarosan visszatérhetsz játszani, ha készen állsz rá.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Pént. Május 21 2010, 17:07

-Rendben vegyük akkor sorba a kérdéseket újra. Bőrszíne fehér volt, haja ha jól emlékszem nem nagyon volt. Szemszínre nem emlékszem, a súlyát hatvan és hetven kiló közé saccolnám. Szerzetes ruha volt rajta nem tudtam megállapítani az anyagát. Semmi különös ismertetőjegyet nem véltem felfedezni sem fegyvert.- Mondta rezzenéstelen arccal. Úgy döntött, hogy már unalmas a helyzet ezért hamar tisztázza magát és lelép. Ám addig is érkeztek az új kérdések.
-Nos ami a transzformációt illeti az érdekes volt. Bár nem vagyok annyira tapasztalt ninja még, de éreztem volna ha erősebb ütés ér, ám ő csak hozzám ért. Nem vettem észre, hogy megszakította volna a chakraáramlásomat. Látszólag ő is meglepődött, ebből arra következtettem, hogy nem direkt csinálta. És... mintha megégette volna a kezét, az ahogyan deaktiválta a jutsumat.- Mondott el ismét mindent, ám ez sem volt elég. A fiú ara kérte, hogy csukja be a szemét és próbáljon visszaemlékezni. Az Unazaki a kérésnek eleget tett ám nem várt eredmény jött létre. Mikor szemét becsukta olyan érzés kerítette a hatalmában, mintha egy teljesen más dimenzióba került volna. A jelenséget talán csak egy film megnézéséhez lehetett volna hasonlítani, mikor belekel tekerni a filmbe, hogy a kívánt részt játssza le. Látta pár évvel ezelőtti magát ki a könyvtárban gubbaszt, mert haza nem mehet. Hisz csak egy drogos apa és alkoholista anya várná. Hát igen... akkor a könyvtár volt a háza. Majd a képek elmosódtak és most a régin szobájában találta magát. Kintről hangok szűrődtek be... a két részeg nevelő élvezte éppen egymás társaságát. Fülét próbálta befogni, de a hangokat nem tudta kiűzni a fejéből. Érezte, hogy valós arcán lepereg egy könnycsepp. S már jött a következő részlet is. Nem volt hosszú, csak egy tekintett volt... nevelő apja nézet rá, de a szemeiben vad szenvedély volt. Megijesztette az a nézés. Majd a film elért élete legnagyobb fordulópontjához is. Mikor szobájába kellet menekülnie ittas apja elől ki megakarta erőszakolni. Majd az ajtaját áttörve bejutott a szobájába. Szinte érezte a pofont mit egykor már megkapott és majdhogynem ugyanúgy szenvedett mint akkor mikor ruháit tépték le. Szerencséjére mint a valóságban úgy most itt is megérkezett a chuunin, kinek az ártatlanságát köszönheti. Majd az idő ugrott ő az akadémiára járt már és az intézetben lakot szüleit lecsukták. Majd megtudta, hogy ő az Unazaki család tagja és útra kelt. S most jött a lényeg. Ott állt előtte a szerzetes. Szóra emelte ajkait és elmondta amit látott, majd kinyitotta a szemét.
-Ennyi volt főnök. Segíthetek még valamiben?- Kérdezte a könnycseppjét letörölve.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Szomb. Május 22 2010, 20:37

Ogawa sikeresen megidézte mesterét, akit azonnal tájékoztatott az eseményekről. El is mondott neki egy alternatív tervet, amire nem kapott pozitív kritikát, de Oga épp ezért szereti az öreg kutyát, hiszen akkora tapasztalata van már a harcteret illetően...
Egy kis gondolkodás után a távolban Oga véletlen megpillant egy ismeretlen alakot, akiről egyenlőre semmit nem lehet eldönteni, sem azt, hogy barát, sem azt, hogy ellenség. Aggasztotta a jelenlegi helyez hősünket, hiszen először is a KG, aminek hatása alatt vannak, teljesen becsapja az érzékeit; normális esetben, mivel tökéletesen képes a természet, illetve sima chakrát érzékelni, ezért a közelben felbukkanó személyt azonnal észlelnie kellett volna, azonban csak miután felbukkant a láthatáron, akkor vette csak észre. Aggasztó helyzet, de mint eddig mindig, ebből is sikeresen fognak kilábalni...vagy nem...
Minden esetre nem volt más választás, oda kell menni, meg kell kérdezni az illetőt, hogy mit tud az itteni dolgokról. - gondolta Ogawa.
-Sensei...kérdezzük meg azt az embert ott szemben, hogy mit tud az itteni eseményekről.-javasolta.
Egyik keze lopva kardjának markolatánál pihen, hogy a megfelelő pillanatban elő tudja kapni annak tokjából. Meg sem várva Shirai válaszát, elindult Koikével az ismeretlen alak felé. Próbált nem túl sietve haladni, nehogy félreértse az illető a szándékait. Békésen próbált bármit tenni. Ha hallótávolságon belülre érkezik, akkor ezt mondja az embernek:
-Üdvözlöm! Hogy, s mint? - kérdezte, arra várva, hogy ha problémája van, akkor valószínűleg elmondja, stb...Ha készségesen válaszol, akkor így folytatja:
-Óh, elnézést, milyen udvariatlan vagyok! - köhögés - Ogawa Kazuma vagyok! Ő pedig itt Shirai és Koike. Azért jöttünk, hogy helyre rakjuk az itteni felfordulást. Mit tud róla mondani?
Azzal türelmesen várja annak válaszát...
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Hétf. Május 24 2010, 00:40


[Ogawa]

Az ismeretlen egy fiatal és igen vékony, már-már törékenynek tűnően nyurga fiú volt.Amikor észrevett titeket, bizonytalanná vált, és egy idő után megtorpant, csak azért nem szaladt el, mert talán sejtette, esélye sem lenne két ekkora jószággal szemben, mint a két társad, másrészt meg mert "rákiáltottál".
- Eto... - próbál mosolyogni, de gesztusa erőltetett, épp ezért inkább grimaszra hasonlít, mint megnyerő mosolygásra. - Csak erre vezetett utam, mert a városba tartok. De már itt sem vagyok, igazán nem szeretnék alkalmatlankodni - mentegetőzik. Te, hogy megnyugtasd, bemutatkozol, és rögtön a tárgyra térsz. Tekintetébe félelemmel vegyes kíváncsiság keveredik.
- Ano... az én nevem Yukito... Amu Yukito... - kezd bele. - Szóval... ön fel akarja venni a versenyt... hát, szóval... vele, anélkül, hogy tudna róla bármit? Nem is fél? Mert hát... persze én is egyedül járok... de nekem muszáj... bármikor felbukkanhat, és a szóbeszéd... - aztán hirtelen ötlik a fejébe. - Lehet, hogy ön az? - visít szinte fejhangon, majd leborul előtted. - Kérem, kegyelmezzen nekem! Kérem, könyörgöm!

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Shikaku on Kedd Május 25 2010, 16:15

És pár dolog valóban megváltozott, az elmondottak hatására. Holott nem érezted, hogy chakra hatott volna rád, mégis, a módszerrel olyan dolgokra is visszaemlékeztél, amiket egyszerűen nem úgy érzékeltél már az emlékezés távlatából. Le tudtad írni a szerzetes sötét bőrétől kezdve a mély barna szemeit, a szakállának erős, szálkás szőrzetét, amit akkor figyelhettél meg, amikor a fiatalos tekintetű férfi hozzád ért akkor... Az érintés emléke is visszaugrott, és önkéntelenül megfogtad a válladat, ami még mindig érzékeny volt kissé. A vallatód kihasználta a gyenge pillanatot, és félretolta a ruhád pántját, hogy szemügyre vegye az enyhén vörös foltot; az égető élmény maradékát - ez mind azonban már láthatólag elég volt számára.
Szó nélkül, és alig követhetően fordult meg, és viharzott ki a szobából, maga mögött becsapva az ajtót. Pár perc múlva az őrség emberei lépnek be hozzád, a parancsnok és két embere, akik újabb bőséges tál ételt raknak eléd, ugyanazon dolgokat, amiket korábban is ettél, majd magadra hagynak...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Kedd Május 25 2010, 17:08

Az Unazaki félig meddig megtörve a fájdalmas emlékektől ott ült, szinte észre se vette, hogy távozott a faggatója. Az ételt behozó ninjákra ügyet sem vetett. Szokványos vékony útadó hangja csendült fel fejében.
~-Gyerünk szed már össze magad! Egy ninja nem omolhat így össze a múlt árnyaitól. Rázd meg a fejed, felejtsd el azt ami történt és élj a jelenbe. Minden ember hordozza a saját maszkját amit a tömeg elé kell tárnia, majd idővel ez a maszk az ember része lesz. Te se vesd le páncélt magadról. Mutasd magad virgonc boldog, de bolondos lánynak, ne egy depis libának.- Rivallt rá a józan esze, s tudta ezt kellene tennie mivel a gyenge embereket eltapossák.
-Tudom, hogy így lenne helyén való, de nem könnyű mindig megjátszani magamat.- Válaszolta a lány érzékeny sebzett fele.
-Idővel az lesz, csak meg kell szokni.-~
Még egy pár szipogás, majd letörölte könnyeit, és ismét mosolygót. Pár percig testével foglalkozott, hogy kicsinosítsa magát. A fiú által letolt pánt is visszakerült a helyére majd neki látott enni, mivel mást nem igen tehetett. Most már megnyugodott lelki állapotban végig gondolta, hogy mi is történt körülötte. Megállapította, hogy úgy tűnik megelégedtek válaszával és reményei szerint nemsokára távozhat. ~Milyen bunkó volt az a vallató fickó. Köszönés nélkül távozott. Bár azok a gyönyörű szemei.... mondhatni megbabonáztak.~ Miután végzett az étkezéssel kényelmesen hátradőlt, majd várta a fejleményeket.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Shikaku on Szomb. Május 29 2010, 11:16

Nem telik el sok idő, a magadba való roskadás, és az újra megerősödő akaratod számára épp elég arra, hogy újra felállj, és menni akarj, amikor belépnek hozzád, újra. A kapitány, kezében az irataiddal jön, és mondja el, hogy érkezett valaki a falutokból, aki látni akar. Hagy időt, lerakja a papírokat, és kimegy a szobából.
Amint kilépsz az őrök szobájában látsz egy ismerős alakot. Nem személyesen, de látásból ismered, egy megnyugtató alak az idegenek között; a chuunin sokszor foglalkozott a fiatalokkal, valószínűleg most is azért küldték, mert az egyik kiképző, aki ismer titeket.
-Sejtettem, hogy nem jó ötlet elengedni téged ilyen korán erre az útra. Jól figyelj. Enraku-sama egy legyintéssel elhessegette az ötletemet, hogy visszavigyelek, pedig egy ilyen hiba után ez lenne a minimum. Szövetséges ninja nemzetek területén a neutrális magatartás a követendő, egészen addig, amíg elkerülhetetlen a másképp való viselkedés, vagy elismert küldetésen, gyakorlaton veszel részt. Jól jegyezd meg ezeket, mert többször nem fogok tudni eljönni érted, nincs kapacitásunk arra, hogy kifussunk egy geninért, aki nem tudja a saját helyét és erejét, más országok szívébe. - A mondandó végeztével a férfi bólintott egyet feléd, és megfordult. Mielőtt kilépett volna a kapun, hátranézve még sok szerencsét kívánt.


//Merre hová mész tovább? Oda írj egy hosszabbat a készülődésről, tervekről, konklúzióról, stb.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Hétf. Jún. 07 2010, 14:23

Ogawa miután megszólította az éppen arra járó fiatal embert, észrevette, hogy az miközben válaszolt kérdéseire, erőltetve próbált mosolyogni; valószínűleg nem a legjobb körülmények között él, valószínűleg az ellenfélnek köze van hozzá. De még korai lenne előre gondolkodni, amikor még semmit nem tudnak az ellenfélről.
Éppen akarna tovább kérdezni Ogawa, amikor egyszer csak leborulnak előtte és bocsánatért esedeznek. Erre csak ennyit válaszol:
-Nem tudom kiről beszélsz, de szeretnék találkozni vele...kérlek állj fel, nem az vagyok, akinek hiszel. Én azért jöttem, hogy segítsek. Kérlek segíts megtalálni azt a valakit, akitől annyira félsz. - közben eszébe jutott, hogy valószínűleg a holléte azért kérdéses, mert ott tud felbukkanni, ahol csak akar a genjutsuja miatt, vagy ki tudja minden esetre, egy valami van, ami mindenképpen előcsalogathatja, ha felkeltik a figyelmét. Mivel ez egy területre ható genjutsu, ezért mindenkinek a chakráját érzékeli és befolyásolja a titokzatos ellenfél. Vagyis, ha megérzi egy erős chakrával rendelkező erejét, akkor talán a megfelelő helyszínre meg is érkezik. Ezt az ötletét el is mondta Shirainak. Ha minden a terv szerint halad, akkor Ogawa tigris kézjelet mutat, majd elkezdi chakráját gyűjteni minél nagyobb mennyiségben, hogy az ellenfél azt érzékelje...Genjutsu hatása alatt ez nehezen fog menni, de itt most azon van a hangsúly, hogy felfedezzék...
H_a Shirai ellenkezne, akkor persze előbb meghallgatja annak tanácsait, vagy ha a járókelőnek esetleg van bármi hozzászólása...
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Szer. Jún. 09 2010, 11:28


[Oga]

- Tényleg nem? - emeli fel a fejét a férfi, majd kicsit elszégyellve magát, tápászkodik fel. Röstellte magát eléggé. - Nem igazán tudok segíteni, csupán annyit tudok, hogy két nap múlva Ashariba kell érnem, ahol... a templomban fel fog bukkanni a neki rendezett szertartáson... Nekem kell képviselnem a falut - magyarázza ottlétének okát, nehogy félreértelmezd. - Egyébként pedig váratlanul tűnik fel mindenhol, mintha csak valami istenség lenne, a legkülönbözőbb alakokban, s mindig vészt hoz maga után, rettegést, gyötrő álmokat és halált.
Shirai az ötletedre csak annyit reagált, hogy van benne realitás, hogy felbukkan, de talán bölcsebb lenne előbb megtudni róla valamit, mint túlheveskedni, de a döntést rád bízza. Ugyan te végiggondoltad a szavait, mégis amellett döntöttél, hogy a tettek mezejére lépsz, így chakrát koncentráltál nagy mennyiségben. Az ég hirtelen borult be, s szél támadt, amely egyre inkább egy tölcsért formált, amelyből egy villám csapott ki pontosan eléd. A nyomában egy kisebb gödör és egy kunai maradt, amelyen apró üzenet volt: Kiélvezem a játékot, ne légy türelmetlen.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Szer. Jún. 09 2010, 15:48

Ogawa végig hallgatta a többiek beszédét, azonban mint mindig most is a saját feje után ment. Nagy mennyiségű chakrát koncentrált, majd várta az eredményt; nem sokkal később meg is érkezett a reakció, beborult az ég és egy villámnyaláb csapott Ogawa elé benne egy kunaiial. Kisebb gödröcskét hagyva maga után. Oga természetesen a civil embert megfogta és Shunshin no jutsuval hátra ugrott, hogy nehogy megsérüljön; Koike és Shirai is együtt hátrébb ugrottak. Oga közelebb lépett és elolvasta a kunaion lévő cetlit. Ezekszerint az ellenfél a közelben van.
~Sikerült előcsalogatni. Játszadozni fog velem, tehát nem fog elsőre megölni, mind inkább csak tesztelgeti az erőmet. VAgyis kiismerhetem képességének határait. Eddig minden a terv szerint halad.~
Oga egy futó pillantást vetett Koikére, majd utasította, hogy vegye fel a hátára a civilt és védelmezze, ha szükséges. A ninja kutya hasonló szintű edzést kapott, mint gazdája, így reflexei, ereje és sebessége is meghaladja a normális ninja kutya szintet, tehát ezzel nem lesz probléma. Tehát Ogawa és Shirai állnak szemben a titokzatos ellenféllel.
Első sorban körbe kémlelték mind a ketten a terepet. Ha nem látnak semmit(ami elég valószínű), akkor Oga odasúgja a következőket Shirainak.:
-Tudod mit kell tennünk! Készülj! Egy csapással véget vetünk ennek! - súgta. Shirainak a remete formára célzott, amit használni akarnak, ugyanis pár kézjel után, ha létrehozzák, akkor hiába vannak genjutsu hatása alatt, annak forrását és hollétét tudni fogják, arról nem is beszélve, hogy erejük tömeges szinten meg fog nőni.
Kézjelek után Oga összecsapta a tenyerét(csak úgy, mint Shirai) és a következők történhettek.:
Ha sikeresen létrejött a Sennin forma, akkor egy nagyobb robbanás és szélkavalkád után létrejön a Kankakugan(ez az alakjhuk neve remete formában). Ha sikeres, akkor a célszemélyt hollétét azonnal meg tudják majd mondani és egy villám gyors támadást is be tudnak vinni...Persze először semmi radikálisat nem terveznek, hogy az ellenfél azt higyje, hogy nem ismerik a hollétét...a harc ezen a ponton szünetelt Kankakugant illetően...kémleltek és vártak..
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Vas. Jún. 13 2010, 00:55


Szegény Yukito halálra váltan kapaszkodott beléd a kis mutatványnak köszönhetően, s csak azért tudtad magadról lehámozni, mert elvörösödve esett le neki, hogy konkrétan a nyakad köré fonta a kezét és igen félreérthető közelségbe került hozzád, hála annak, hogy átvitt értelemben összecsinálta magát. Ahogy Koike mellett hagyod, remegve bújik az állathoz.
Ti Shiraival úgy döntöttetek, ideje bevetni a nagyágyút, és átalakulni. Ahogy megtörténik a fúzió, immáron együtt érzékelitek a körülöttetek levő világot. A chakra szinte kézzel fogható valóságként kering körülöttetek, átjárva a legegyszerűbb élőlényeket, behálózva élettel az egész világot. De az univerzumban természetesen jelen levő chakra áramlásába egy idegen, mesterséges eredetű áramlat is bekapcsolódik, amely messziről örvénylik idáig, nagy sugarú kört alkotva a terület felett. A kör középpontja azonban hihetetlenül messziről érkezik ahhoz képest, hogy ez egy jutsu, amit egy ember hozott létre. Ha jól érzékelitek, márpedig miért is ne tennétek, a célpont talán a következő városban lehet, de mindenképp még vagy egy órányi útra.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Vas. Jún. 13 2010, 19:08

Shirai és Ogawa terve bevált, az ellenfél megjelent a helyszínen; továbbá sikerült felvenni a remete alakot, mely a következőképpen nézett ki: Kankakugan testszőrzete, karmai megnőttek, szemei gyilkos farkas szeművé változott, fogai egyaránt kivillantak. Sikeresen felvették közös alakjukat, mellyel egyszerűen megtalálhatják az ellenfelet és végezhetnek vele. Azonban a dolgok megváltoztak, a jelenlegi szituációban azt sikerült kideríteni, hogy az ellenfél egyáltalán nem tartózkodik a közelben, sőt a lehető legtávolabb egy másik városban foglalt helyet. Jóllehet még sem volt olyan jó ötlet kiprovokálni őt, habár az ellenfél valószínűleg nem tudja, hogy őt már fel is fedezték. Egy erős genjutsuval áltlak szemben, aminek nem csak az ereje, de a ható távolsága is lenyűgöző! Egy biztos. Most az a legfontosabb, hogy Yukitot megmentsék, illetve, hogy eltűnjenek a város hatóköréből. Ogawa fő képessége, amelyet elér remete szinten, hogy sebessége csak (talán) dojutsuval követhető magasságokig megnövekszik. Mivel Shirai és Ogawa egy testben, a KAnkakuganba vannak, ezért nem kell kimondania gondolatait, elég scak gondolni rájuk:
~Mester! Meg kell futamodnunk; te is érzed? Innen messziről irányítja az eseményeket! El kell jutnunk hozzá, azonban ahhoz, ki kell kerülnünk a genjutsu hatása alól!~
Megvárja mestere válaszát, majd annak válaszától függően a következőkre jut:
Utasítja Koikét, hogy Shunshin no jutsuval Yukitóval a hátán tűnjenek el a városból! Oga addig lefoglalja kiscit ellenfelüket. Ha nagyon eldurvulna a helyzet, akkor megszakítja a Remete alakot, amellyel a genjutsu is egy pár másodpercre megszűnne, hiszen a két chakra teljesen kettéválna, és Ogawaban a remete chakra akadályozná a genjutsu további befolyását rá. Lényeg, hogy hasonlóképpen járnának el, mint Koike és Yukito. De mi van, ha nem sikerül megmenekülni?
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Koreko Rui on Kedd Jún. 15 2010, 21:42

Még szerencse, hogy Rui ennyit foglalkozott a kis trükkel, na meg az esetleges imposztorral. A kis farkas viszont jó segítségnek bizonyult. Amikor elindultak megkeresni Yamát, történt valami furcsa dolog. Benkai megint rányomult a jouninra, ami egyáltalán nem tetszett neki.
- Erről ne is álmodj! - egy mérges arckifejezéssel igyekezett megijeszteni a követet. Szerencsére Kenzan idejében jelzett, így a férfi megúszta a verést. Ooshiru is jelzett, megtalálták az elveszett csapattagot, aki üldözőbe vette a támadót. Szegény srácot jól helyben hagyta az illető, egy fáról lógott lefelé. A kunoichi elővett egy kunait, majd levágta a bajba jutott chuunint. Miután Yama biztonságosan földet ért, a kis farkas még egyszer körbeszaglászott, de már nem volt senki a környéken.
- Mi történt? - kérdezte a chuunintól, miután nagyjából észhez tért. Ezek szerint mégsem volt olyan esetlen a támadó, mint először hitték.
Na, de nem volt mit tenni, ez a kis incidens jól lelassította őket, ezért sietniük kellett. Mivel kiderült, hogy Benkai is kapott shinobi kiképzést, ezért haladhattak gyorsabban.
- Ideje lenne belehúznunk! - adta ki a "parancsot" Rui, aztán begyorsítottak. Remélte, hogy a követ tényleg tudja tartani a sebességet, amit diktálnak. Persze nem haladtak olyan gyorsan, de azért jóval több utat tettek meg, mint eddig. Később a férfi vette át a vezető szerepet, akárcsak az út első része alatt. Egyszer csak azt vették észre, hogy teljesen megváltozott a táj és végre elérkeztek a Tűz országába. A lány ismerős érzések fogták el, amikor megérezte a fák között végigsuhanó lágy szellőt. Hiába, azért csak itt élt 15 évet, ezt nehezen lehet elfelejteni.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ayabito Kenzan on Szomb. Jún. 19 2010, 14:32

A csapdába esett Yama látványán megborzongott Kenzan.
*Chuunin szinten eléggé kellemetlen lehet egy ilyen csapdába belesétálni. Kétségen kívül leeresztette a védelmét. De viszont ha volt ideje a támadónak csapdákat felállítani, akkor több is lehet belőle.*
Kenzan rávigyorgott a fejjel lefele lógó Yama-ra, majd csatlakozott Rui-hoz aki lesegítette őt.
-Egy kunai, meg egy kis hasizom kellett volna hogy segíts magadon. Merre futott a gazfickó aki így elbánt veled?- mondta vicceskedve Kenzan, arra nem is gondolva hogy ezzel megsértheti Yama-t.
Miután Yama beszámolt a történtekről útnak indult a csapat. Ezúttal gyorsabban mint idáig tették.
Kenzan középen halad, és úgy beszél hogy mindenki meghallja.
-Vigyázzatok hogy hova léptek. Lehet hogy még több csapda, vagy támadás fog ránk várni. Ja és jó lenne ha innentől senki nem cseszegetne senkit, és a munkánkat végeznénk!-
Az út szinte teljesen erdőssé válik, sokkal kellemesebb klíma is uralkodott.
*Újra a tűz országában.. Vajon mit csinálhat most Sakura? Hmm.. Mire visszamegyek hozzá, le kell majd nyűgöznöm valamivel! Talán Rui tudna tanítani nekem valamit. Az a gyógyító technika.. Mindenféle képen beszélnem kell majd vele erről, de nem most.. majd valami nyugisabb helyen.*

// Bocs Yama a megjegyzésekért Razz //
avatar
Ayabito Kenzan
Játékos

Specializálódás : Szar lesz törött kézzel törölgeti a vérző orrodat ;)

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Vas. Jún. 20 2010, 17:14


[Oga]

Közösen úgy határoztatok, jobb, ha először kicsit átgondoljátok a helyzetet, valamint biztonságba helyezitek kis védenceteket, aki önmagától maximum a legközelebbi fáig jutna ilyen remegő végtagokkal. Komoly veszélyre számítottatok, de az ellenfél látszólag nem vett titeket komolyan, legalább is nem történt semmi, még az előző megmozdulásnál lényegesen kevésbé látványos dolog sem. Úgy tűnik, szabad elvonulást kaptok, mintha lenne fontosabb dolga is, mit ti. Ez pedig nem valami imponáló dolog, főleg azok után, hogy annyit edzettél, hogy még erősebb lehess, és végre az ilyen szintű bűnözők is nézzenek valakinek.
- Mihez akar kezdeni? - kérdezte valamelyest megnyugodva Yukito. - Hazamegy? Nem hibáztatnám érte... nem hinném, hogy sokan mernének ekkora erővel dacolni - tekint maga elé szomorúan. - Azonban én nem tarthatok önnel, bármennyire is biztonságba szeretne helyezni, nekem... nekem el kell jutnom Ashariba, nem hagyhatom cserben a falum.
Ahogy rád néz, ugyan tekintete tele van félelemmel, de mégis látszik, elhatározta magát, és amit meg kell tennie, meg fogja tenni.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Konan1 on Szer. Jún. 23 2010, 18:56

//Akkor tényleg húzzunk bele! Smile //

Ezúttal már Benkai is shinobiként tudott közlekedni, igaz eddig is tudott, csak ezt titkolta a többiek előtt. Míg Kenzan vezette a csapatot addig a követ még egyszer bepróbálkozott a Ruinál, de mondhatni ismét sikertelenül. A sikertelen próbálkozást követően megtaláltátok Yamát is aki fejjel lefelé lógott egy csapdában és máris mindenki nekiszegezte a kérdéseit miközben lesegítésben ügyködtek. A fiú még mielőtt levágtátok volna elmondta, hogy aki után ment Benkai arcát viselte és csapdába csalta őt.
- Cöhh... egy Hengével tévesztett meg téged, egy chuunint, vagy mi is vagy te? A szarkasztikus megjegyzés után sikerült levágni a bajbajutott társat, de még ketten sem voltatok elegen, ahhoz, hogy normálisan megtartástok őt. Yama valami oknál kifolyólak kicsúszott a kezetekből, hiába voltatok ketten és a egyik ágnak fejjel nekicsapódva a földre zuhant. Szegény fiú elvesztette az eszméletét. - Valakinek cipelnie kell ezt a szerencsétlenséget. Kenzan igaz? Ugye megteszed? Fordult a fiú felé, és kis mosollyal az arcán kértem meg őt a dologra.

//Gumen a rövid postért, de sok mindenre kell most odafigyelnem Very Happy . Következő postotok ismét új helyre megy, hogy gyorsítsuk a dolgokat. Pontosabban Takumi no Sato:Erdőségek //
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Csüt. Jún. 24 2010, 15:31

//Sai//

Ogawa és Shirai együtt kitalálták, hogy mi a jelenlegi szituáció, vagyis hogy nem az eredeti ellenfél jelent meg előttük, hanem most már teljesen biztosak lehetnek abban, hogy egy genjutsuval van dolguk. Képesek voltak felvenni remete alakjukat, ugyanis a genjutsu nem képes elbírni ilyen erős és nagy mennyiségű erővel. Miután az egész hecehuca véget ért, Ogaék biztonságba helyezték Yukitot. Oga ideges volt, mérges és rendkívül izgatott. Az ellenfél semmibe veszi. Ez nagyon felidegesítette.
~Miért néz engem mindenki le? Mindig, bármikor, bárhol?! Miért nem bízik bennem senki?~
Itt visszatért rengeteg emléke mesterével kapcsolatban, Momotaroval, akit nemrég megölt egy Akatsuki. Anno Ogawat azért nem vitte magával mestere, mert nem bízott benne eléggé és ezt ki is hangsúlyozta...Ha Oga vele lehetett volna, ha elég erős lett volna, akkor mestere még élne, akkor megmenthette volna... Ezek a gondolatok cikáztak agyában, melyet természetesen a remete alaknak köszönhetően Shirai is észlelt. Koikével volt a legtöbbet Oga egy alakban, ezért ő pedig tudta, hogy mit gondol gazdája...
-Nem fogok meghátrálni. Egyszer és mindenkorra véget vetek ennek a zűrzavarnak... - hatalmas szünet...nyomatékosította minden szavát, majd kedvesen ránéz Yukitóra és ennyit mond:- megölöm a mestert, akitől annyira félsz, és elhozom erre a falura a békét!
Miután elmondta a szavait, elköszönt egy mély meghajlással, majd ránéz Koikére és a következőt mondja:
-Indulás! Még ma véget vetünk ennek!! Koike! Shirai! - azzal mindannyian Shunshin no jutsuval megindultak az irány felé, amelyet Kakumei megállapított, 100%os pontossággal. Oga remete alakban rengeteg extra képességet kap, mint emberfeletti erő, reflexek. De ami a lehető legjobban fejlődik ilyenkor az a sebesség. Oga dojutsu nélkül követhetetlen sebességre képes gyorsulni. Ez az a sebesség, amelyet Koike nem tudott követni, pedig ő is részesült hasonló kiképzésben, mint gazdája. Legalább tízszer lassabban tudta követni... Következő megálló az ellenfél lesz maga! Oga megnyújtja lépteit, hogy minél előbb odaérjen az ellenfélhez, aki valószínűleg nems ejt semmit tervéből, már csak azért sem, mert a genjutsu határát nagyjából megállapítva próbálja megközelíteni titokzatos ellenfelét...

//Bocsi, hogy nem tudtam írni!//

avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Szomb. Júl. 03 2010, 20:51


[Oga]

//remélem, nem értettem félre a szándékaid, ha igen, bocs ^^//

Szíved dühtől forgyogott, mikor elhatároztad magad, márpedig megmutatod titokzatos ellenfelednek, hogyan kell kesztyűbe dudálni,és hogy egy felbőszült szerzetes ninját nem lehet félválról venni! Shirai természetesen próbálta ezt az érzést ellensújozni benned, hiszen ha aharag vezet, könnyen megütheted a bokád, mert a shinobi olyankor hajlamos a legtöbb hibát elkövetni, mikor az esze helyett a szíve vezérli a harcban. Koike viszont lemaradt mögöttetek, olyaniramot diktáltatok, amelyet nem tudott követni, de ha tudta volna is, valami megakadályozta abban, hogy teljesíthesse parancsod, eszméletét vesztve veszett nyoma félúton. Hogy Yukitoval mi lett? Nem is biztos, hogy valóban érdekelt téged.
Már egész közel értetek a célotokhoz, mikor egyszercsak nemes egyszerűséggel nyoma veszett mind a genjutsunak, mind mindenféle chakraáramlásnak. Mintha csak felszívódott volna, akiből minden kiáramlott. Talán elmenekült? Vagy az egész nem is volt valóságos, sem a célpont, sem az egész helyezet? Vagy csak egyszerűen gyáván kihasználta egy olyan képességét, amelynek segítségével valamilyen módon teljes mértékben képes volt leárnyékolni magát? Hiszen maga a genjutsu is hasonló célt szolgált. Csak az nagyobb területen, lehet, hogy eme képesség kisebb területen érvényesül jobban? Mid maradt immáron, azon kebvés információn kívül, amit Yukitotól tudtál meg? Talán neked is lesz egy-két trükk még a tarsolyodban.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Kedd Júl. 27 2010, 09:49

Ogawa, Shirai és Koike döbbenten vettre, észre , hogy a hely, ahol az ellenfelüknek vélhetően tartózkodnia kéne az üres. Valaki remete érzékeit sikeresen kicselezte Oganak. Ám nem ez volt a legkisebb probléma; Oga most el, hogy milyen gyerekesen viselkedett, milyen vakmerő volt. Ellenfelének talán igaza volt. Minden esetre most az a legfontosabb, hogy összedugják a fejüket és kitalálják, hogy mi lehet az ellenfél következő lépése. Ogawa a következőket gondolta immáron hideg fejjel:
-Ezt elismerem, elszúrtam! Viszont egyetlen egy kiinduló pontunk van, az pedig nem más, mint az a találkozó, amit nemrég Yukito mondott. Ez egy nagyon veszélyes genjutsu, ami még egy remete kiváló érzékeit is képes volt becsapni. Nincs más hátra, oda kell rohanni, mielőtt még késő lenne! – gondolta azzal úgy is tett!
Közben, ha Shirainak van valami hozzáfűzni valója, azt meghallgatja.
Koike próbálja tartani a tempót a többiekkel, de legalább fele annyi sebességgel tud csak menni, viszont ő a szagokat követve könnyedén a helyszínre talál majd ő is.


//Bocsi Sai, hogy csak most írok! CSak nyaratltam ) //
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Pént. Júl. 30 2010, 13:19


//Hangsúlyoznám, Koike nem simán lemaradt, kiiktatódott, mert eszméletét vesztette ^^//

Mivel jobb ötlet nem vetődött fel, utánajártatok Shiraival, merrefelé lehet az az Ashari nevezetű település. Végül egy kisebb boltban kaptatok térképet. Ashariról kiderül, egy ősi város, amely mára már lakatlanná vált, romos de monumentális épületekkel, azaz sok-sok zegzugos térrel, ahol jól lehet rejtőzködni.
Közben az is egyre inkább aggaszthatott, hogy Koikenek nyoma sincs, pedig már meg kellett volna érkeznie. Hogy mi a teendő, rajtad múlik. Ha visszamész Koikéért, valószínűleg lemaradsz a találkozóról, de annyi bizonyos, nem tudsz szétnézni a környéken, mielőtt akcióra kerül sor, pedig az ellenfél minden bizonnyal ismeri a terepet. Viszont Koike a barátod, és egyenlőre nyoma sincs.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Csüt. Aug. 05 2010, 13:38

//Sai//
Ogawa nagy dilemmába esett. Nem tudta eldönteni, hogy mitévő legyen. Egyik dolog, ami főleg vonzotta a szívét az az, hogy megoldja ezt a küldetést és leszámoljon ellenfelével. A másik, amit ezzel egyidőben kellett volna teljesíteni az az, hogy Oga visszamenjen a közben eszméletét vesztett Koike után. Nehéz döntés. A nagy rohanásból meg is állt egy pillanatra, hogy elgondolkodjon az ifjú remete. Hosszú haj, erős karmok, nagy szemfogak, erő, gyorsaság stb. Ezen képességek tengerében fürdött éppen a kis remeténk, aki most azonban hiába a képességeinek, döntés elé állították. Remete chakra segítségével és kitűnő chakra érzékelő képességével egyértelműen megállapította, hogy nem hagyhatja ott kutyáját eszméletlenül, ki tudja mi lesz vele. Akkor hirtelen támadt egy ötlete. Kézjeleket formált és a következőt mondta:
-Kage Bunshin no Jutsu! - ha a technika sikerül, akkor egy klón fog létrejönni remete chakrával felszerelkezve. Ha ez sikerült, akkor a következőkre utasítja klónját:
-Tudod mi a dolgod! Menj vissza Koikéért, lásd el a sebeit a kettes számú tekercsben lévő gyógy szérummal, majd vidd biztonságos helyre, amilyen gyorsan csak tudod! Közben figyelj a környezetedre! - mondta az utolsó mondatot klónjának, mely pontosabban mesterétől idézett. A mondatnak több jelentése is van, amikor a természet chakrát próbálta befogadni Oga akkor mondták neki ezeket a szavakat. Ebben az esetben azonban azt is jelenti, hogy figyeljen, nehogy megtámdaják őket, miközben védi Koikét.
Miután megtörtént a kis eszmecsere, a klón eszméletelen sebességgel vissza indul egy kunaiial a kezében Koikéhez. Útja során használja chakra érzékelő képességét, hogy ha megtámadnák, akkor előbb érzékelje ellenfele jelenlétét, mint az támadásra fogná a fejét.
Az igazi Ogawa és a Remete Mester, Shirai, együtt indultak tovább a cél felé, amely most már nem is volt olyan távol.

avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Pént. Aug. 06 2010, 20:35


Miután a klónodnak köszönhetően megoldottnak tekintetted a problémád, amely kétfelé húzta a szíved, nekiindultál, hogy felmérd a terepet. Ahogy az ősi város közelébe értél, sátortáborra lettél figyelmes. Nem gondoltad volna, hogy egy ilyen helyre ennyien jönnek majd. Bár Yukito is elég elszántnak tűnt, így visszagondolva. Őt azonban egyelőre nem szúrtad ki.
Az emberek mind tele voltak rettegésből fakadó gyanakvással, és így szemléltek téged is, hiszen nem voltak buták, látták, hogy nem közönséges ember vagy. Úgy tűnt, az ismeretlen ellenfél kultuszt kívánt maga köré emelni, és nem is haladt olyan rosszul, a környékbeli kisebb és nagyobb falvak láthatólag mind elküldték követeik.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Pént. Aug. 06 2010, 22:47

//Sai//

Ogawa sikeresen elérkezett abba a táborba, amit Yukito mesélt neki nem is olyan rég. Első ránézésre egy sátor táborra bukkantak; tehát minden bizonnyal jó helyen jártak, már csak meg kellene keresni az egyetlen embert, Yukitot, akit már ismertek korábbról, amikor segíteni próbáltak neki. Az elmúlt események folyamán a következőket lehetett levonni: A titokzatos ellenfélnek nagyon erős genjutsuja van, amely egy hatalmas területre képes kifejteni hatását, továbbá Kekkei Genkai, hiszen képes Oga remete érzékeit is becsapni, amihez nem kis tehetség kell azt meg kell hagyni. Kiderült az is, hogy maga akitől féltek a népek meg is fog jelenni a helyszínen. Már cask azt kellene kideríteni, hogy merre lehet. Egy egyszerű Kagura no Shingannal megpróbálkozik Oga, majd körbepillant és észreveszi, hogy a nép, mind őt bámulja. Shirainak jelzett is gondolataiban, hogy menedéket kell keresniük, valami helyet, ahol megfigyelhetik az eseményeket. Elvegyülni semmiképpen sem tudnának. Elsősorban a területet kell felmérni, hogy vajon merre jelenhet meg az ellenfél, majd csapdát felállítani, vagy legalábbis a hollétét meghatározni...nem egyszerű feladat...-ezekkel a gondolatokkal tette azt is, amit kigondolt, ha Shirainak van valami javaslata azt meg hallgatja, majd tovább gondolja a helyzetet.
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Kedd Aug. 10 2010, 17:56


Bár végigkövették az utad, nem mertek sem hozzád szólni, sem akadályozni cselekedetedben. Közönséges emberek, akiket már egyébként is megfélemlítettek, mint Yukito, épp mint Yukito, neki is az volt az első gondolata, hogy te lehetsz az, aki miatt rémálmai vannak, aki miatt az életét kockáztatva is meg kell itt jelennie, akinek ha nem áldoznak fel valamit - mit is? - akkor talán meg is ölik őket.
Azonban ismerősödnek egyelőre nem akad nyoma, a zavar az "erőben" pedig még mindig akadályozza érzékeidet. Így inkább becélzod a távozás mezejét, és elrejtőzöl, hogy lesből, a civil lakosságot feleslegesen nem hergelve figyeled az események folyását, a tábor szélén azonban belebotlasz abba, akit kerestél. Yukito egy "kórházi" sátorban ült, a lába és a keze is be volt kötve, s üres tekintettel bámult maga elé. Nem vett észre téged.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Csüt. Aug. 26 2010, 12:01

Ogawa megjelent azon a helyszínen, ahol a találkozó meg volt beszélve az Istennek emlegetett személlyel. A személy, akit azonban elsősorban keresett Oga az nem más, mint Yukito volt, aki mondta, hogy ide jön az eseményre, ami valami áldozatról szól; de milyen áldozatról? Ajándék osztás? Ennek mi értelme van?
Ez egy genjutsu, de még Oga érzékeit is képes becsapni. Egy Kekkei Genkai, ami képes becsapni egy remete chakrával rendelkezőt is.
Oga amint megjelent az ember tömeg szélén, mindenki őt kezdte el nézni, de senki nem mert vele szóba állni. Oga emiatt megnyugodott és rögtön tovább is gondolta, hogy mit fog tenni. Elrejtőzött a centrumban, majd próbálta megkeresni szemével Yukitot, hiszen másra nem tudott hagyatkozni, azonban később meglátta Yukitot maga mögött egy sátorban, különböző kötésekkel rendelkezett. Nincs értelme rejtőzködni, mert előbb utóbb beszélnie kell az eseményekről a követtel.
Oda is ment hát Yukitohoz és leült mellé a kórházi ágyra és ennyit mondott:
-Üdv ismét! Mi történt? - kérdezte meglepődve, hiszen látta, hogy sebeket szerzett.
Próbál barátságos lenni vele, majd várja annak reakcióját. Közben ha valaki közeledik a sátor felé, akkor elrejtőzik, de nem hagyja egyedül Yukitot. Ennyit mond még neki, ha félne:
-NE aggódj, ennek ma véget vetek! Azonban segítened kell nekem! Konoha egyik S szintű ninjáva vagyok, azért jöttem, hogy segítsek. Azonban ehhez meg kell bíznod bennem! Rendben? - próbált tárgyilagos lenni és segítséget sugallóan bezsélni.


//Bocsi mostmár aktív leszek:)//
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 23 oldal Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.