Határvidék

3 / 23 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Csüt. Aug. 26 2010, 22:40


Ahogy mellé ültél, összerezzent és rád emelte megtört fényű szemeit.
- Üdv! - erőltetett halvány mosolyt arcára, de ajkai megremegtek a fájdalomra. Az ajkaihoz közel is volt egy csúnya zúzódása, mintha pofán vágták volna. - Nem fontos - legyint titkolózón, de mintha egy kicsit elhúzódott volna. Bátorságot belé önteni kívánó szavaidra azonban, bár látszik, fáj neki, felpattan, és eltávolodik tőled. - Nem tudom, mennyire bízhatnék - veti feléd tőle szokatlan indulatossággal, viszont még így is olyan halk és erélytelen ez a kirohanás, mint egy megfáradt verébé. Szeme kifejezetten akkor csillant furcsán, mikor Konohát és a besorolásod emlegetted.
- Jobb lenne, ha elmennél, csak balszerencsét hozol - jelentette ki, majd megpróbál távozni.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Pént. Aug. 27 2010, 16:05

Ogawa kedvesen, barátságot sugallva próbált közeledni Yukito felé, aki azonban ezzel egyenesen arányosan távolodott, ami nem érintette valami jól Oga-t. Aztán próbálkozott a nyugtató szövegével, ami úgy szintén nem jött be Yukitonak, sőt. Gyakorlatilag elküldte a fenébe; amikor először találkozott vele még nem volt összevert állapotban és még nem volt ilyen barátságtalan. Nyílván az az önmagát istennek vallott ismeretlen valaki terrorizálja folyamatosan a népet, főleg most, hogy megtudta, hogy Oga is itt van a környéken, biztos megfenyegeti az embereket. Tehát titokban kell maradni, ez csak ezt a tervet erősíti meg. Ogawat ugyan elküldték finoman szólva, de ő nem hagyta magát, próbálta tudatni Yukitóval, hogy nincs értelme ellenkezni.:
-Hey! - kedvesen szólt Yukitónak, akihez nem közeledett tovább, csak így folytatta - Én tényleg azért jöttem, hogy segítsek.
-Mi történt magával? - kis szünet után megkérdezte, mert azért szerette volna hallani az igazi történetet, enm csak amit ő gondolt ki. Amíg így folyik az eszmecsere, a Kage Bunshin:

Ogawa remete Kage Bunshinja gyorsan odaért Koikéhez, aki ájultan feküdt a földön. Szinte orvosi szakértelemmel megvizsgálta, hogy mi lehet a baja, azonban azt nem tudta elsőre megállapítani. A kutya már vagy tíz perce feküdhetett a földön. Gyorsan felkapta, majd egy fa tövéhez cipelte a kutyát és elkezdte ellátni az életelixírrel, amit még otthon csinált. A szer egy cseppje bőven elég lesz, hogy Koike bármely sérülését begyógyítsa instant, azonban a chakra egy részét eltünteti a szervezetből, ezért legalább egy óra alvás szükséges ahhoz, hogy az illető kipihenhesse magát(már ha tervezi). Ketten várták Koike ébredését, illetve a továbbiakat. A Kage Bunshin valami zavart érzett chakrájában, ami nyílván arra utalt, hogy az eredeti Ogawa egy genjutsu kellős közepén van. A Kage Bunshin és Koike most ketten a genjutsu hatáskörén kívül várták a továbbiakat.
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Csüt. Szept. 02 2010, 23:27


Hiába Yukito igyekezete, téged egy cseppet sem érdekelt, hogy el lettél küldve melegebb éghajlatra, továbbra sem voltál hajlandó nyugtot hagyni szegény lestrapált párának. Naki viszont nagyon is leeshetett, hogy nem adod fel. Megtorpant menekültében, majd visszapillantott rád, kedvesebbnek nem tűnt, de volt annyira megtört és egyébként is szelíd, hogy beletörődjön sorsába.
- Nem sok... Üzenet lettem, neked és mindenkinek, aki lázadáson töri a fejét. Fájt - feleli tömören, de alig hoyg befejezi a mondatot, felzúg az ősrégi gong. Yukito csak felpillant az egykor hatalmas és pompázatos templom romjaiban is magasztos alakjára, majd feléd pillant.
- Itt az idő, kezdődik.
Azzal veled, vagy nélküled, de a templom felé veszi az irányt, ahogy mindenki.

A templomban:
A fény gyér volt, csak a fáklyák világították be valamelyest a termet. Az egész olyan misztikus hatást kölcsönzött a helyiségnek. Aztán, hogy mindenki betömörült, a levegő is egyre kevesebb lett, így rendesen lehetett izzadni. Aztán egy férfi lépett az emelvényre a többiek közül, aki valamiféle kinevezett papfélének tűnt.
- Kérem, a kisorsolt áldozatok lépjenek fel az áldozati oltárra! - utasított, mire megnyílt a tömeg, és nagy meglepetésedre (akárhol is állsz Very Happy) Yukitomo is elindult az emelvény felé további két társával egyetemben. Vajon van értelme a szertartásnak, vagy ez is csak egy emberek által generált babona, és nem fog felbukkanni az ismeretlen, tudva, hogy a nyomában vagy?

//Egyelőre a klónoddal kapcs nem írok, nem semmisült meg, de egyelőre ott sem minden ennyire egyszerű. Viszont, mivel nem semmisült meg, neked sem kell tudni még az ottani dolgokról ^^//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Csüt. Szept. 09 2010, 08:32


~Gondoltam, hogy megbüntették, amiért lepaktált velem.~
-És mégis mi folyik itt? - de abban a pillanatban Oga és Shirai hallották, ahogy Yukitot felszólítják az oltárra. Oganak gyorsan kellett cselekednie, hisz, akár meg is ölhetik Yukitot. Úgy tűnik ez egy áldozati rituálé, de milyen áldozati?
Amíg ezen töprengett megpillantott egy hatalmas nagy oltárt nem messze. Valami szörnyű dolog van készülőben, ám mielőtt Ogawa cselekedni merne, gyorsan végig gondolja a dolgokat hogy nehogy valamit kihagyjon a számításaiból.
Van ez a nem túl nagy falu néhány ezer emberrel. VAn egy ellenfél, aki egy Genjutsu szerű jutsut irányít, valószínűleg Kekkei Genkai szinten, mert még a REmete chakrát is be tudta csapni. Tehát minimum S szintű ellenféllel van dolga Oganak, vagy az is lehet, hogy ez csak álca és valójában azért nem mer csak megjelenni, mert gyenge. A genjutsu használók közel harcban nem túl jók általában. Ogawa a Kai, genjutsu megszakító jutsut már alkalmazta, nem jött be. Azonban van még egy dobása, azonban ehhez nagyon jól kell időzítenie. Ő most éppen Konbi Hengébe van Shiraival a remete kutya mesterrel. Egyszer még régen mestere mondta neki, hogy ha hasonló helyzetbe kerül, az egyetlen megoldás talán nem a nyers erő, hanem az, ha feladjuk az egészet, ezzel csodák csodájára megszűnik a genjutsu hatása egy kis időre, pár másodpercre, akármilyen szintű, hiszen a remete chakra túl nehéz ahhoz, hogy akár egy nagyon erős szintű genjutsu használó befolyásolni tudja azt. Főleg, mivel nem valami gyakran találkozhat Remete chakra használóval.
Oganak támadt egy jó ötlete! Két, vagy három legyet üt egy csapásra. Persze nem lesz könnyű kivitelezni, de egy próbát megér.
Mire ezt végiggondolhatta volna, Yukito már haladt az emelvény felé és már csak pár lépésre volt tőle, amikor egyszer csak a "semmiből" Ogawa bevetette eszméletelen sebességét és megjelent az áldozatok előtt nagyon komor fejjel, fejét lefele tartva szigorúan és kifürkészhetetlen arckifejezéssel.
A következő pillanatban felemelte fejét és ezzel egy időben felszabadította hatalmas remete chakráját. Genjutsu ide vagy oda, a remete chakra túl erős ahhoz, hogy ekkora mennyiségben valaki befolyásolni tudja. A cél azonban nem a genjutsu kivédése, hanem a tömeg megtévesztése. Oga úgy akarja magát bemutatni, mint az Istent akit tisztelnek. A célja nem más, mint hogy a népet elküldje jó messzire, hogy ne dőljenek be a "behatolónak", aki nevezetesen most az eddig Istenüknek tisztelt valaki. Ha az embertömeg nagy része eltűnt, akkor az Isten valószínűleg nem fog örülni, ezzel oda csalogatja magához akár csak az illúzióját, és akkor kezdődne csak a játék. Mielőtt bevinné esetleg bármilyen támadását, vagy akár megjelenne, Ogawa megszakítja a Konbi Hengét, ezzel megtörne rajta a Genjutsu hatása. Ha ez megvan, akkor bevetné a Kagura no Shingant, illetve remete érzékeit, hogy megtalálja ellenfele igazi hollété(ha mégsem az illúzió lenne). Ha ez megvan, az első dolga, hogy oda eljusson és kiiktassa.
Ez volt a terv. Ogawa lába alatt hatalmas kráter keletkezett a hatalmas erő miatt, a környezetében a levegő elnehezedett, hatalmas szélvihar tombolt mindenhol. Felemelte a kezét, mint valami Isten és ezzel az erő tovább nőtt most már elviselhetetlen szintre. Ha az emberek nem vigyáznak mindet elfújja jó messze a közben feltámadt szélvihar. Ez sajnos lehet,. hogy pár ember balesetét okozza, de azáért óvatosan csinálja Ogawa, minden remete chakráját nem meri felszabadítani. Ha eltelt egy kis idő, akkor kicsit visszafokozza az erejét és így szól a tömeghez:

-Halljátok hát szavam! - kezdte magában eléggé röhögve -. Már hosszú ideje egy szélhámos Isten garázdálkodik a környéken! Ő azért jött, hogy az én határtalan dicsőségem lerombolja, engem a valódi Istennek! Azért jöttem a túlvilágról ismét hozzátok, hogy véget vessek ennek a gaztevőnek, úgy ahogy azt a prófécia is megírja. Visszahozom az igazságot, a békét, és a biztonságot a faluba!!! -~Hű, egész jól csinálom~- kis hatásszünet.
-Kérlek benneteket térjetek vissza otthonaitokba olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudtok! - minden szava fennkölt, mély volt, mint egy igazi isten szava! Reméli ezzel eléri, amit akar. Ha ez megvan, akkor már csak figyelnie kell az Istenre, majd ha megjelenik megszakítani a Kongi HEngét és a többit végrehajtani, amit tervezett! Reméli, hogy a terve beválik.


//Bocsi, hogy ilyen tömören írtam le, csak most ennyire futotta az időmből Very Happy.//
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Jaiba Minamo on Kedd Szept. 14 2010, 12:16


//Semmi gond, abszolút ismerős a szituáció ^^ Meg aztán nemkötelező folyton oldalakat írni Smile//

Roppant elszántnak éreztem magam, és az első 3-4 km-en még képes is voltam valamiféle tempót diktálni, de már én sem voltam a régi. Bizony messze vannak már azok a napok, mikor Mineiroval hosszú túrákat tettünk, bejárva a világot, és sok-sok dolgot keresve fel. Igaz, akor is sokszor volt, hogy a hátára kapaszkodva pattogtunk egyik fáról a másikra, vagy épp ilyen mód tettük meg a nehéz sziklás terepen az utunk java részét, de a kondícióm már ahhoz a helyzethez sem ér fel, Urikivel kapcsolatban meg egyrészt idegenkednék hasonlótól - ez a mi bensőséges dolgunk Mineiroval - másrészt őszintén szólva ki sem néztem belőle, hogy elbírna, pedig nem vagyok egy tonna donna.
Egyébiránt nem sokat beszéltünk egymáshoz. Két idegen haladt az úton, akiket csak a sors és a kényszer terelt egy irányba. Magam részéről azt sem bántam volna, ha lelép, de ehelyett mintha összébb szedte volna a gondolatai és bátorságát, szólít meg már is kritizálva, csoda ha azonnal bevágom a durcát?!
- Egyáltalán nem vagyok forrófejű, és igenis van tervem: meglátogatjuk apát, és megkérem, hoyg segítsen, ha el tudja intézni diplomáciai nyomással, akkor felesleges bármin is agyalni, ha meg nem, akkor úgyis improvizálni kell majd a kialakult helyzetnek megfelelően - ahh, pasik, folyton csak tervek! a tervekkel az a baj, hogy egy apró nüansznyi váratlan, nem bekalkulált esemény is teljesen felboríthat mindent, ha viszont a helyzetnek megfelelően improvizálsz, akkor nem lehet sok gond, hiszen rugalmasan alkalmazkodsz a kialakult helyzethez. Na ugye, hogy ugye!
- Te viszont valóban hátrányt jelentesz számomra. De - mérem végig szakszerű tekintettel méreteit. - talán még ezen is segíthetünk. Ti ninják állandóan valami átalakulós technikát alkalmaztok,a mivel megváltoztatjátok a külsőtök. Na, én is valami hasonlóra gondolok, csak chakra nélkül, hiszen azt észrevennék. Szerintem helyre kis nőszemély lennél - mosolyodom el kegyetlenül kacsintva, de igen, komolyan gondolom. Csinálunk neki frizurát, kicsit (nagyon) kisminkeljük, felvesz valami csini rucit, amit melltájékon kicsit kitömünk, ha kell, néhol szőrtelenítünk, és tökéletes, anélkül, hogy használni a kellene bárminemű jutsut. - Vagy dönthetsz úgy is, hogy különválunk, és valami egészen más tervet eszelsz ki a magad útját járva.
avatar
Jaiba Minamo
Játékos

Tartózkodási hely : Mineo karjaiban


Adatlap
Szint: C
Rang: Szabómester
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Hidan on Kedd Szept. 14 2010, 19:59

Az út hosszú, és viszonylag csendes volt. Látszólag a terved nem nagyon nyűgözte le útitársadat.
-Diplomáciai nyomás egy ilyen helyzetben... ha ezalatt nem mindenki lefizetését érted, akkor nem látok rá nagy esélyt. Ami az improvizációt illeti, hát... a párod ő egészen más mint te... emlékszem ő volt az agy... mindig ő eszelte ki a terveket mik rendben be is jöttek általában.- Mondta igencsak tagoltan ám mikor azt mondtad, hogy csak a terhedre van látszólag a szívébe tapostál.
-Ki kérem magamnak, hogy csak felesleges lennék. Azért én is harcos vagyok, méghozzá a BINGO könyvekben B kategóriásnak sorolnak. Az meg eszedbe se jusson, hogy nővé operálsz... egy akkor ugyanúgy nem lesznek irataim mikkel igazolom magam, másfelől én viszont kiagyaltam valamit. Bent találkozunk. Ne ebben az alakomba keres, úgy fogok kinézni mint a kedvesed, csak sokkal hosszabb hajjal és izmosabb felsőtesttel.- Mondta majd Mikor a várost körülvevő falat eléritek ő a kapuval ellenkező irányba megy. Te viszonylag könnyen átjutsz az őrökön lévén, hogy apád itt lakik. A falon belül észre is veszed a leírt fickót ki már oda is intet neked.
-Egy föld elemű jutsuval átmentem a fal alatt.- Mondja büszkén, majd vár rád, hogy vezényeld édesapádhoz.

//Ha van külön topikja a családi háznak akkor kérlek oda ha nincs akkor kérlek nyiss egyet. Jah és még valami... azt a pasis tervezős részt magamra vettem grr.//
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Kedd Szept. 14 2010, 23:13


Tudtad, cselekedned kell, s nem is tétováztál. Az emelvényen kitűnő színészi performance-szal tűntél fel, s hívtad magadra mindenki figyelmét. Az emberek megfagytak, mindenki ereiben meghűlt a vér, főleg, hogy erre tettél is pár lapáttal a megjelenésen kívül szavaiddal is. Yukito sem volt különb, csak meredt rád nagy szemekkel, s térdre rogyott előtted.
Aztán felhangzott a taps, a tömegből érkezett, s az emberek az előző után még inkább bepánikolva rebbentek szét, és az okosabbak szépen szivárogtak elfelé, míg a többiek csak dermedten követték a jelenetet. Az előbukkanó férfi fekete hajú és fekete szemű, középmagas termetű volt, és egy pálcika is strammabbnak tűnt, mint ő. Mégis, szemeiben csak a gúnyt és a sunyi magabiztosságot lehetett felfedezni, vállán egy impozánsabb pillangó trónolt, fekete, enyhe kék színezettel, mint egy sötét szürrealista festmény.
- Igazán hatásos, de túlfeltűnő, semmi misztikus nincs benne, sebezhető és gyenge - mondja ki kritikáját. Majd szeme Yukitora siklik, a fiú összébb húzza magát, te pedig kapcsolva lépsz elé, s már készülsz is, hogy megküzdj előbukkanó ellenfeleddel, amikor megérzed a mozgást. Félig hátrafordulsz, de már késő: Yukito hihetetlen sebességgel mozog, tekintete sem az a félős immáron, hanem határozott és megkeményedetten elszánt sötétség torzítja. Aztán már csak a fájdalom marad a tiéd, ahogy a kis tőr pengéje a gyomrodba mélyed. A nyüsszögésről már ne is beszéljünk, amely a füledet karistolja ismerősségével.
A fekete hajú fiú mögött tűnnek fel a sarokban megkötözve: klónod, és kis kedvenced.
- Túl naiv vagy - cseng füledben Yukito hangja.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Szer. Szept. 22 2010, 21:58

Ogawa magabiztosan beszélt, sikerült elhitetnie a tömeggel, hogy ő az az isten, akiket ők tisztelnek. EZ eddig nem is lenne probléma. A látszólagos ellenfél is feltűnt csuklyában; azonnal lehetett tudni, hogy az egyik fő gonosz. De csak az egyik, ugyanis a másik nem más volt, mint az akit Ogawa meg akart védeni, Yukito. Alig telt el pár tized másodperc és a srác már is egy kést szúrt Oga hasába és még mindig ott volt előtte. Ez még nem minden, nem messze tőlük Oga meghallotta Koike és klónja nyögését, a sajátjáról nem is beszélve. Olyan hirtelen történt minden, de szerencsére sikerült feltérképeznie a helyzetet. Arra, hogy ő túl naiv, csak ennyit tudott válaszolni, enyhén lehajtott fejjel:
-Naiv...naiv...-mondta, majd elmosolyodott és nagyon halkan ennyit mondott - Kakumei... - direkt csak olyan halkan mondta, hogy Koike értse meg. Várt pár pillanatot, majd ennyit kiabált:
-Koike! MOST! - üvöltötte.
Jelenlegi helyzet szerint ugyan egy kés van Oga hasába, de a remete chakra a fájdalom 90%át képes elnyomni, tehát gyakorlatilag egy hasba szúrás rövid ideid nem fogja befolyásolni tetteit.
Oga ebben a pillanatban nem mást csinál, mint jobb kezével lefogja Yukito kezét. Oga kezeiben remete alakban a teljes erejű Gouwannal is angyobb erő lakozik, képtelenség, hogy kiszabaduljon belőle, arról nem is beszélve, hogy Oga még mindig a gyorsaság mestere. Egy pillanat alatt ráfog áldozatára. Ha ez sikerül, ennyit mond:
-Tudod, túl naiv vagy, hogy velem kikezdesz... - azzal másik kezével a kard hüvelyéből kirántja a kardját és egy gigantikus erejű senjutsut indít meg, amit ilyen közelről lehetetlenség kivédeni. Valójában a jutsu olyan nagy és olyan gyors, hogy lehetetlenség messziről is teljesen, pontosan kivédeni. Ez a jutsu a: Senpou: Kaze no Jaiba. Egy körülbelül 5 méteres szélpenge indul meg az áldozat felé. A remete chakrával felerősített szél chakra még gyorsabban, még halálosabban forog, mint a sima jutsu változat. Képes bármit átvágni egy csapással.

UGyanebben az időben Koike alkalmazza a KAkumei jutsuját, vagyis eggyé válik Oga klónjával. A jutsuhoz nem kell kézjel, csak chakra. A jutsu pont kapóra jön és ilyen esetekre lett kitervelve. Képes egybeolvadni a klónnal (remete chakrát kapva). Tudni kell, hogy a jutsu úgy működik, mint a számtani közép matematikai fogalom. A két alany összeolvad, egy méteres távolság minimum szükséges, majd a két alany eletűnik és kettejük közötti térben megjelenik az új Konbi Henge változat. Ha ez sikerül, a már remete chakrával megáldott Koike nekitámad a csuklyás embernek Gatsoogával, persze erősebb változatban.

Ogawa ha sikeresen kinyírta az ellenfelét, akkor kihúzza a fegyvert a hasából és előveszi gyorsan életelixírját, amit megiszik. EZek után rendes chakráját elveszti, de arra nincs szükség. Remete chakrából folyamatosan kapja az újabb adagokat, abból nem tud kifogyni, csak egy gond van. A remete alak sem tartható fent örökké. Ogawa chakrájából oldották meg Shiraival a remete kutyával a Konbi Hengét, ami ugyan nem igényel sok chalrát, de az életelixír igen, mert képes spontán begyógyítani sebeket, vagy elállítani vérzéseket, fájdalom csillapításra is jó, de megvan a kockázata. Ha megtörtént a fiola kiürítés, akkor nekiered másik ellenfelének, ezúttal próbálja bevetni remete érzékeit, sebességét és erejét, katanájávala kezében.
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Kedd Okt. 05 2010, 12:12


//Most én szeretnék elnézést kérni a késésért -.-' //

Természetes reakció, ahogy megragadod támadód karját, de az kevésbé természetes, hogy a fiú csak rád néz, de mintha kihalt volna belőle minden érzelem, közömbösen pillant fel rád, pedig egyértelmű sorsa. De már nem számít cselekedeteidben eme apró információ, gigantikus, valójában távoli támadások indítására használt jutsud testközelből veted be rajta, amit lehetetlen lenne kivédeni, akárhogy is nézzük. Talán nem is akarta: csak fél pillanatnyira villan fel előtted a kép, mintha alakja ezernyi lepkére bomlik szét, hogy aztán elsöpörje és megsemmisítje a jutsu ereje. Csak egy valami marad utána, valami kesernyésen édes illat, amely mintha belengene mindent körülötted.
Közben klónod és kutyád is akcióba lendül, de a fekete hajú férfi szintén nem jön zavarba, támadásod elől hihetetlen módon menekül el, egyszerűen ketté válik, két külön alakká, s két oldalra tér ki az eredendően középen álló, eredeti alakját célzó jutsu elől. Sebessége szintén félelmetes, valószínűleg nem csak a hókuszpókusz miatt kapott S besorolást ő sem.
Közben te védelmed növelendő magadhoz vetted életelixíred, és te is, kombiklónod is újabb támadásba lendültetek. A férfi csak csettintett egyet, s a termet hirtelen pillangók ezrei lepték el, nemcsak a látási viszonyokat, de a haladást is megnehezítve, ugyanis a terep megjelenésükkel mintha teljesen átrajzolódott volna, kidudorodások, gödrök keletkeztek, s minden egyenetlenné és kiszámíthatatlanná vált, de a férfi és különös módon született másolata sem volt rest, apró csövet illesztett mindkettő szájához, s mérges tűk ezreit kezdte szórni feléd, miközben cikázva, kiszámíthatatlanul, és a rosszabb látási viszonyoknak köszönhetően alig követhetően változtatta helyzetét, arról nem is beszélve, hogy hiába koncentrálnál csak a chakrájára, az egész terem egy merő chakraként lüktetett, semmit nem lehetettt elkülöníteni, csupán azt érezhetted, ezernyi organizmusból áll össze, mégis, mintha egyként lüktetene az egész.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Kedd Okt. 05 2010, 20:45

Ogawa sikeresen bevitte a támadását Yukito ellen, ahogy azt ő sejtette. A srác azonban ezernyi kis lepkére bomlottak és megsemmisültek. Ezt elsőre nem tudta Oga mire vélni, egyelőre nem is foglalkozott vele. Amikor azonban már igazi ellenfele is ilyen lepkeformációkat alkalmazott, akkor már elkezdett gondolkodni egy pár másodpercre, mielőtt megint lépett volna:
~Ez meg mi a fene lehet? Nagyon érdekes egy jutsu... Valami itt nem stimmel~
Szemtől szemben állt ellenségével, a transzformálódott klónja és Koike mellett. Ellenfele eszméletelen sebességű, ami nyílván előnyére válik, de Oga még így is megpróbál valami eszelős tervet kitalálni, hogy hogyan gyűrhetné le ellenfelét. A jelenlegi helyzet a következő:
Kettő az egy ellen. Az a kettő is remete chakrával van felerősítve, tehát esélye nincs az ellenfélnek. - gondolta Oga.
A következő tervvel állt elő:
Rengeteg kis tűszerű fegyver támadt rájuk hirtelen a semmiből. Valmai nem stimmelt a környezetükkel, tiszta charka volt az egész, mintha egy párhuzamos univerzumban lennének, az ellenfelük területén. Minden esetre első volt a védekezés.
A klón Koikével alkalmazta a Ninpou Hari Jizou justuját, vagyis hajuk hirtelen megnőtt és körbefogta testüket, majd acél keménységűvé keményedett. Ha ez megvolt, alkalmazták a Ranji Shigumi no jutsut és ez a haj egyszer csak elkezdett rohamos sebességgel az ellenfél után törni, hogy azt körbefonva, megkeményedve elkapja. Ez jó sokáig folytatódik.
Az igazi Ogawa nemes egyszerűséggel a már elöl lévő katanáját aktiválja és a következő jutsu lép működésbe: SENPOU :KAmaitachi no jutsu!
Remete chakrával felerősített kedvenc és egyben leggyakrabban használt jutsuját vetette be. Normális esetben egy hatalmas tornádót keltene, ami visszaver minden támadást, illetve szélpengéivel megsebesíti ellenfeleit. Azonban, a remete chakra lehetővé teszi, hogy még intenzívebb ereje legyen, nem cask, hogy képes visszaverni a felé repülő tárgyakat, még meg is zavarja az ellenfelét, a szélpengéi pedig a csontokat is átvágják. Ez a jutsu gyakorlatilag az előzőleg használt jutsujával egyezik emg, csak kicsivel gyengébb szélpengékkel támad, de szinte kivédhetetlen, az ellenfelet Oga most teszteli, hogy valóban olyan gyors e, mint amennyire mutatja. A jutsut teljesen kivédeni nem lehet olyan értelemben, hogy ha csoda folytán kivédi a szélpengéket, akkor a Ranji shigumi no jutsu elkapja. Ha az elkapta, akkor Ogawa egy Senpou: Kaze no Jaibával lecsap, mint Yukitóra...
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Kedd Okt. 12 2010, 12:00


Persze te sem álltál tétlenül, és már meg is volt a terved. A tűk nem okoztak komolyabb gondot, de te is észrevehettél valamit (ahogy klónod is), miközben tervezett jutsuidat vetetted be. Minél több chakrát koncentráltál, annál nehezebbé vált a légzés, mintha fojtogatna ezernyi apró kis ujj. Ahogy a korábbi kesernyésen édeskés illat is nőtt. Emiatt történhetett egyedül meg, hogy a remete chakrával felerősített jutsud egyszerűen nem tudtad véghez vinni, hiszen a levegő hiányából fakadó enyhe, természetes reflexeken alapuló "pánik", amellyel a szervezeted reagált, teljesen megbontotta a koncentrációdat. Arról nem is beszélve, hogy a férfi kihasználva zavarod, egy sunyi shurikent küldött útjára a nagy zűrzavarban, amely felhasította nemcsak a felsőd, hanem a bőröd is. Ugyan nem volt mély, de lassan tarthatsz attól, hogy netalán méreg legyen benne, vagy minimum bódító szer. Klónod Koikével sem állt jobban, csak őt pár kunaival igyekezett ziháló támadásából kirángatni a férfi másik "darabja".

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Szomb. Okt. 30 2010, 14:50

Ogawa már a végzetes támadást akarta bevinni, amikor egyszer csak furcsa érzés fogta el. Ahogy összegyűjtötte remete chakráját valahogy mintha a levegő koncentrációja is csökkent volna a környezetében, már-már olyan szintre jutott el, hogy reflex szerű pánik jött rá, melynek következtében jutsuja nem jött létre, ráadásul még kapott egy shurikent is, ami felkarcolta a bőrét, talán méreg is volt benne, ami szerencsére nem probléma, ugyanis a remete chakra könnyedén semlegesíti azt. Azonban még mindig tehetetlen Oga ellenfele ellen. Lassan, de biztosan kezdte visszaszerezni a félig elvesztett eszméletét(ami a "levegő hiányból adódott". Egy valami számára biztossá vált; ezt a harcot nem lesz olyan könnyű megnyerni, mivel habár végtelen remete chakrával rendelkezik, még sem tud legyőzni egy olyan ellenfelet, aki ellen nem használhatja azt. A jutsu, amit aktiválni akart nagy mennyiségű remete chakrába került volna. Oga megállt ellenfele előtt, lehajtotta a fejét és ennyit mondott:
-Mégis mi a fészkes fene folyik itt?-ordít ellenfelének.
-Mi ez a chakra?-gondolta Oga, majd eképp folytatta gondolatait: Nem használhatok ellene chakrát, sem remete chakrát, ugyanis a levegőm is úgy fogy, vagy talán egy kis ideig az ő chakrája próbál beférkőzni a testembe, hogy kifejtse rá hatását, hiszen ez egy genjutsu! Le kell őt győznöm a lehető legkevesebb chakra felhasználással! Igen! Ez az!
Katanával a kezédben beállt támadó állásba, majd felmérte a terepet. Hirtelen belenyúlt a zsebébe és elővett egy füstbombát, majd aktiválta azt mégpedig úgy, hogy ledobta a földre. Ebben a pillanatban Koike felé shurikenek repültek, ám a füst ekkor már berepítette a terepet, így Oga rohant oda sebsségét kihasználva. Miután ez megvolt Koike és Ogawa együtt nekilendültek annak az ellenfélnek, aki Koikét támadta. Ogawa Shunshin no jutsut alkalmazott és egy Aikido vágást indított fentről lefele ferde vonalban a nyakától kiindulva. Miután az első támadás megvolt, Koike akkor egy karom támadást próbál bevinni ellenfelének. Oga elengedi ellenfelét, majd megy a másodikhoz és hasonló támadást visznek be! Ha nem sikerülne az első támadás, akkor meghátrálnak egy időre, majd szembe néznek ellenfeleikkel és a továbbiakon gondolkodnak!
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Kedd Nov. 02 2010, 21:46


Kérdésedre csak felkuncog a kérdezett, s mivel mindkét megtestesülése teszi, visszhangosra sikeredik az egész, miközben még mindig pillangók ezrei töltik be a terepet.
- Amiért S besorolást kaptam - teszi végül hozzá. S ahogy aktiválod a füstbombát, még inkább átláthatatlanná teszed a terepet, a lepkék azonban még így is folyamatos akadályt jelentenek. De végül sikerül megérkezni mindenféle fennakadás nélkül Koikéhez. A füst azonban ahelyett, hogy lassan oszlana, egyre sűrűbbé válik, s ellenfeled visszhangozva mindenfelől, kacag fel - Köszönöm, hogy a kezemre játszol.
Mert azt kellett tapasztalnod, hogy most már még úgy sem látod az ellenfeled, mint korábban, s csak azért tudsz ellene mégis valamiféle vágást indítani, mert az hirtelen bukkan fel a chakratömegből, mely tompítja érzékeid, a füst takarásában, amely látásod rontja, és még oszolni sem akar, s próbál végighasítani a kardot tartó karodon, szerencsére Koike védi a támadást, bár neki is kemény dió kiszagolni az ellenfelet. Egy azonban ezzel bizonyossá vált, azért nem gyorsabb még mindig, mint ti, a váratlan csapások azonban ismétlődnek, és nem nagyon hagynak benneteket kibontakozni.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Pént. Nov. 19 2010, 22:56

Ogawa elsütötte élete egyik legnagyobb hibáját. Nem szabadott volna egy feltételezett genjutsu hatása alatt füstbombát használni, mert az csak ront a saját helyzetén, hiszen érzékeire egyáltalán nem hagyatkozhat. A jelenlegi szituáció miatt remete ereje is cserben hagyja. Nagyjából tudta, hogy hol van ellenfeléhez képest, azonban felismerte a helyzet súlyosságát. Nincs mit tenni, kénytelen biztonságba helyezkedni, azonban sajnos ezt az ötletet is el kellett vetni, hiszen ellenfele azonnal megkeresné és megölné. Egyelőre nem tudott mit tenni, mint Koikével háttal állt és felvett egy védelmi pozíciót. Remete reflexei még megvannak, illetve Koike is még hordoz magában egy kis remete chakrát. Talán ez amíg a füst el nem áll segít rajtuk egy kicsit, azonban most elsősorban egy tervet kell kieszelni, amivel legyőzhetik ellenfelüket.
Oga aggódó tekintettel kezére nézett, és gondolkodott, majd rájött, hogy remete ereje miért hagyja fokozatosan cserben, miért nem tudta már rég kinyírni ellenfelét. Most van életében először ilyen hosszú ideig remete formában, illetve most használt életében először el ennyi remete chakrát. Még ha végtelen is van belőle, egy kezdő remete teste nem bírja el. Azonban ahhoz, hogy ezt tesztelni tudja, szét kell válnia Shiraitól, akkor pedig megszűnik a remete forma, viszont akkor a remete chakra amint távozna Ogawából, ismét talán képes lenne teljes gőzzel támadni, még ha nem is lesz olyan gyors és erős, mint remete formában.
-Koike!-szólt oda a kutyának! - Kövess!
Shunshin no jutsuval kirohant a füstből Koikével együtt egy olyan terepre, ami viszonylag távolabb van az ellenféltől, de elég messze tőle. Megvárja, amíg ellenfeleit tisztán látja ismét, majd ennyit mond!
-Sajnálom...-mondja ellenfelének célozva, közben feloldotta jutsuját, így Shirai a remete mester és Koike és Ogawa álltak immáron szemben ellenfelükkel. Mivel már nem volt remete formában, teste nem kapja folyamatosan a remete chakrát, így nincs is azért annyira leterhelve, azonban sajnos túl fáradt ahhoz, hogy valami nagy dolgot tegyen. Egy egyszerű, könnyen kivitelezhető, mégis praktikus megoldást kell találni, ami lehetőleg nem igényel sok chakrát.
-Eddig nem tudtam mindent bevetni ellened, azonban most... - itt elkezdi gyűjteni a maradék remete chakráját, illetve hozzá egy kicsit a sajátjából (chakrája színe így már kéken izzik kardja körül).
~Csak egy dobásom lesz. A remete chakra még visszatartja bennem a genjutsuját, tehát kicsi időm lesz csak, hogy megöljem...és egyszerre csak eggyel tudok végezni...~
Kardja egyszer csak fehéren izzik a szél chakrájától, majd a következőket lehet hallani: Senpou: DAi Kamaitachi no jutsu! - ha sikerül, akkor egy orkánnál is erősebb szélvihar indul meg szélpengék ezreivel az ellenfél felé. Mivel nem terheli már semmi Ogát, a remete chakra nem emészti fel, hiszen azt a keveset is kiengedi magából, ezzel nagy erejű támadást indít meg, amivel mind a két ellenfelét eléri (hiszen ez a támadás nagy területre hat). Az ellenfele valószínűleg nem a sarki boltban vette rangját, így Oga egy végső csapást kitalált még, egy utolsó előtti dobást, hogy biztos legyen ellenfele haláláról. A szélvihar sokáig fog tartani, addig kardját beleszúrja a földbe, majd összecsapja a tenyerét és hozzányúl annak acél pengélyéhez. Amint ez megvolt, ksizemeli az egyik ellenfelét, felkapja kardját, majd Shunshin no jutsuval előtte terem, majd hasba szúrja. (A jutsu neve nem jut eszembe, de hozzáér egy anyaghoz és felveszi az illető annak halmazállapotát stb). Amint ez megvolt, egy Aikido féle nyakvágást végez, majd halad a másik ellenfeléhez, akin ugyanezt megcsinálja. A szélvihar Ogawara, ha még lenne nem hat, hiszen a saját szél chakráját képes irányítani bármikor, hiszen mestere erre anno megtanította. Az ellenfele elvileg eléggé össze van zavarodva(és nem elsősorban megsérülve a szélpengéktől, akár már halottak is lehetnek tőlük, hiszen remete chakrával az egész erősítve van).
Közben Shirai az idéző mester és Koike azt várták, hogy mikor léphetnek közbe. Ha kell Shirai megidézi Kirara-t a tűzkutyát, vagy akár csak egy vas falat, hogy megvédje Ogawat szükség esetén, vagy önmagukat.


//Ne haragudj, csak kicsit sűrű heteim voltak, de mostantól aktív leszek, mert vége ennek az idióta időszaknak Smile Bocsi a zagyvaságért//
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Hétf. Nov. 29 2010, 18:53


//Tudom, hogy írtál, és amit én a levélben írtam, az ennek tudatában született ^^ Bár időm nincs, azért nagyjából számon tartok mindent, hála annak, hogy a levelesládámba mindig jön értesítés az eseményekről ^^//

A terved szerencsésen kivitelezheted, hála az ellenfeled lassúnak tűnő, és most kapóra jövő reakciójának. a Dai kamaitachi egyrészt kisöpri végre a felesleges füstöt, s a lepkékből is jó párat eltakarít (mivel azok védik a két alakot), így a megritkult tömegben világosabban rajzolódik ki a két ellenfél képe, amelyek alakja furcsán vibrálóvá válik, mintha apró valamik nyüzsögnének rajtuk, de ezzel nem törődve szúrod le őket, módszeresen "kivégezve" őket pengéddel, sekkor tapasztalod először, hogy a két alak lepkék tömegére bomlik szét, amelyek egyike másika komoly sérüléseket szenvedett, de akad még szép számmal élő példány is. De így sincs már összesen csak olyan 100 példány az immáron számukra naggyá váló teremben, s egy körben tömörülnek egy félreesőbb szikla előtt, ahonnan kilép egy alak, épp olyan, mint az eddigi kettő, de a feloszladozó chakravibrációban az ő ereje mér érezhető, s ahogy a lepkék egy része megpihen ruhájába kapaszkodva, nyilvánvalóvá válik, ő az igazi tulaj, az igazi "tettes" aki az események mögött áll.

//Megjegyzem, ha nem jön le, az ellenfeled megzavaró technikájának lényege a levegőben terjengő "por" volt, amit a lepkék bocsátottak ki magukból. Ezért a vibráló chakra, és hogy nem lehet konkrétan érzékelni a jelenlétét, emellett lepkékből többféle formát is tudott formázni, így született Yukito és a két képmása is, akikkel eredetileg harcoltatok. Valamint a pornak köszönhető, hoyg a chakrád korlátozottan tudod használni. A technikaegyüttes pedig alapvetően távolsági harcmodort takar, mert túl sok koncentrációt igényel számára a lepkék irányítása (emiatt is hasznos a chakraérzékelés teljes elnyomása) Very Happy//

//Na akkor kérnék szépen egy leírást, amiben valami közelharcos módszerrel elintézed még, a férfi ugyan friss, de lepkéje kevés maradt, és azok csak egy, max két komolyabb támadás erejéig képesek segíteni a védekezésben, és mivel távolsági harcos, közelharcban nem olyan jó, de azért legyen realisztikus, ne egy ütéssel intézd el, főleg, hoyg kb megpróbálna kereket oldani ésszerűen belegondolva, ezután egy jelentés a Hokagénak, és ha megvan, akkor megkukkolom, és megkapod a jutalmad, ahoyg megegyeztünk ^^//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ogawa Kazuma on Hétf. Nov. 29 2010, 22:37

Ogawa támadás sorozata sikeres volt, ellenfeleit sikeresen lekaszabolta, azonban egy hirtelen felismerés során arra is rájött, hogy alábecsülte saját képességeit. Nem figyelte meg eléggé ellenfele jutsuját, átsiklott felette csak azért, mert nem érzékelte azt a Kagura no Shingannal. Azonban legalább annyit sikerült elérni, hogy az igazi ellenfél feltűnt a közelben, chakráját valamennyire már lehetett is érzékelni. Világossá vált, hogy lepkéken keresztül egyfajta porral zavarja meg ellenfelét. Nagyon hatékony technika, nem genjutsu. Tökéletes védelmet és ellentámadást képes vele a ninja létrehozni, azonban van egy vakfoltja, melyet Oga azonnal fel is ismert. A ninjutsuk nagy részét az ellenfél úgy is kivédené, szóval egy egyszerű elterelést kell alkalmazni.
-Most végre megvagy! Most véged! Koike! Konbi Henge no jutsu! - kiáltotta Ogawa.

A helyzet azonban az volt, hogy míg a kézjeleket is alkalmazta, mégsem a Konbi Hengét hozta létre Koikével. Egy kisebb füstfelhő keletkezett, mely hamar feloldódott és csak egy Ogawat lehetett látni, aki két kunaiial a kezében áll, Konbi Henge alakban. A megtévesztés itt az lenne, hogy az ellenfél már számtalanszor látta, ahogy Konbi Hengével Oga kapcsolódik egyik kutya társával, most valójában csak Koiké-n alkalmazott egy egyszerű Juujin Bunshint kicsit változtatva annak külsején, hogy úgy tűnjön, mintha egy Konbi Henge lenne. Az igazi Ogawa közben (kardját otthagyva) egy robbanócetlis kunait megfogva, Shunshin no jutsuval mozogva ellenfele mellett teremne. Először megpróbálná megtámadni a robbanócetlis kunaiial, majd gyorsan felugrana a levegőbe. Amint ez megvan, azt felrobbantja, közben szemét nem veszi le ellenfeléről végig. Koike közben a két kunait eldobja ellenfele felé, amit Ogawa a Fuuton: Suiran Reppuval pontos cél felé irányítja. Ő maga egy másik kunait hajít el egy másik irányba, hogy ellenfele még véletlen se tudjon Kawarimizni semerre (akkor nekimenne a késnek a csere során, ami végzetes sebet ejtene). Azonban itt Koike már az ellenfele előtt terem és alkalmazza a Ranji Shigumi no jutsut, amivel teljesen körbeveszi ellenfelét, Ogawa pedig aktiválná a Raiton: Sanda Apput, amivel a levegőből támadna lefelé egész pontosan. Az ellenfél zavarában már azt sem tudta, hogy merre figyeljen a támadásnak épp az volt a lényege, hogy az ellenfél ne ismerje fel az igazi Ogawa hollétét, így az észrevétlenül tudjon támadni. A támadássor sikerült és az ellenfél holtan rogyott össze előttük. Ogawa, Koike és Shirai először el sem hitték, ami történt, valahogy az eddigiek alapján nem volt túl reális, hogy Oga nyerjen,de végülis így alakult. A szerencse még mindig ott van ifjú ninjánk körül. Mestere is talán cak azért halt meg, mert egy pillanatra nem részesült állandó szerencséjében. Ki tudja. A lényeg, hogy Ogawa először óvatosan távolról, majd közelról megvizsgálta széttrancsírozott ellenfelét. Megfogta kardját, majd elrakta hüvelyébe, közben felkapva a holttestet a főtérre igyekezett. Aznap mást nem tett, mint megkereste a falu főnökét, vagy azt, aki a falu szószólója és elmondta a helyzetet részletesen, hogy csak egy szélhámos próbált felettük uralkodni és így tovább. Azt is elmondta hogy ő, Ogawa Kazuma a Hokage küldönce ezennel teljesítte feladatát épp úgy ahogy ígérte. Bocsánatot kért azért, mert istenként állította be magát, majd egyet elköszönve a falusiaktól Koike, Shirai és Ogawa elindult vissza Konoha felé. Ellefnelük holttestét a falu főnökére bízták.
Menet közben Shirai így szólt:
-Kölyök, csak a szerencséden múlott az egész!! Remélem tudod, hogy ahhoz, hogy túlszárnyald azt a bolondot, ahhoz teljesítened kell!!! Hogy akarsz így bosszút állni?! - kapta fel a vizet az öreg kutyaremete, majd sóhajtott egyet és így szólt: - Ahhoz képest, hogy első harcod volt remeteként egész ügyes voltál. - ismerte el mosolyogva. Intett egyet és már le is lépett vissza a kutyák országába.
Ogawa és Koike fáradtan, de ninjához méltó tempóban haladtak Konoha felé egészen annak bejáratáig, ahonnan pedig a Hokage irodájába. Amint felértek az iroda kapujához ott bekopogott Oga, majd bement kutyájával és mélyen meghajolt és a következőt mondta:
-Üdvözlöm kedves Hokage-sama! A feladatot teljesítettem! - Mondta a csapzott, ázott kutya szagú Ogawa és a kutya szagú Koike //Razz//.
Lassan Oga felegyenesedett és várta a Kage válaszát.

//Köszönöm szépen a mesélést Sai! Hálás vagyok, hogy elvállaltál! Smile//
avatar
Ogawa Kazuma
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 940

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sai on Kedd Nov. 30 2010, 00:19


ugyan, ez a dolgom ^^
A kaland véget ért, jutalmad: 10 chakra, és 20.000 Ryou a kemény munkáért. Valamint egy adag kenőcs a falutól, amely kiváló sebek gyógyítására, a vérzés szinte azonnali elállítására kisebb és közepes sérülések esetén. Valamint egy adag tapasztalat xP

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Katsumi Mao on Hétf. Márc. 21 2011, 22:29

//Bocsi a késésért ''^^//

Mindent számításba kellett vennem a kaland során, legalábbis Tomoko-sensei szerint. Öreg az ellenfelünk ugyan, de nagy tapasztalattal bír, így valószínűleg a genjutsu terén is jártas. Akeme is előállt egy ötlettel, ami egy kicsit meglepett, eddig igencsak szótlan volt e téren erre most ontotta magából a terveket, annak ellenére, hogy meg lett mondva, ezek a tervek rosszak. Amikor a sensei nyíltan nemet mondott én az esernyőm takarása alatt egy kicsit el is mosolyodtam. Amint a nagy egyeztetés véget ért, terv szerint el is indultunk, hogy felkutassuk a perverz öreget. Én személy szerint nem haladtam gyorsan, sőt a földön haladtam végig esernyővel a fejem fölött, bár nem is kellett sietnünk, mert a sensei hol itt, hol ott állt meg a nyomok miatt. Miközben ő keresgélt eszembe jutott egy igencsak lényeges kérdés amit fel kellett volna tennem neki még a kapuban, de ami késik az nem múlik. Amikor adódik alkalmam Tomoko mellé lépek, majd felteszem neki a kérdésem.
- Amikor a senseit tette próbára Yagari-sant, akkor az ön csapata hogyan kapta el, milyen taktikával? Kérdeztem rá, hátha tud mondani egy bevált módszert, bár az eddig hallottak alapján az a bevált módszer nem volt épp zökkenőmentes. A hosszas nyomkeresés és séta után végül elértünk némi eredményt, legalábbis a sensei. Egy fa ketté volt vágva és a törzsébe egy szöveg volt beleírva. Gyorsan szemeimmel elolvastam az írást, majd gyengéden megvontam a vállam és Ayami felé fordultam odasétáltam hozzá, majd mellette megállva az esernyőm őt is takarta a napfénytől. - Annak a macska kiszerelésednek van valami haszna is, azon kívül, hogy szép? Kérdeztem rá, hisz a továbbiakban, a csapatmunka terén az információ nagyon hasznos lehet. Amint megkaptam a kellő információkat, elteszem az esernyőmet, majd pedig lábammal lágyan megkopogtatom a földet, hátha már ide is csapda lett állítva. Ha alattam a talaj üresen kong, akkor elrugaszkodok és egy közeli fa ágán próbálok megállni. Ha nem történik semmi különös, akkor a terepet jobban szemügyre veszem és rejtett csapdák után kutatok.
avatar
Katsumi Mao
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sayuri Akeme on Csüt. Márc. 24 2011, 18:41

A sensei nem fogadta el az ötletemet ami érthető is, de úgy vélem, hogy sehogy nem lesz esélyünk. Az egyetlen aki fel tudja venni vele a harcot az a sensei, de nekünk még együtt sem lenne semmi esélyünk. Nagyot sóhajtok majd elindulunk. Sokáig elég gyorsan megyünk az erdőbe. néha megálltunk míg a sensei nyomokat keresett. Már hosszú ideje megyünk mikor végre rátalálunk az első nyomra. Egy szöveg volt rajta ami nekem csöppet sem tetszett. Úgy vélem, hogy megfelelő terv nélkül semmire sem fogunk menni. Én soha nem voltam az a nagy terv készítő. Én inkább a megvalósításban játszottam nagy szerepet. Gondolkozni kezdtem, de semmi nem jutott eszembe így végül hagytam. Reméltem, hogy majd valaki előáll valami jóval. A senseire néztem, és egy pillanatig eltöprengtem, hogy neki van-e valami terve, de hamar rá kellet jönnöm, hogy ők inkább csak a romboláshoz ért mint a tervezéshez. Reméltem, hogy Ayami vagy Mao kitalál valamit még mielőtt találkoznánk az ellenfelünkkel. Kicsit aggódni kezdet, hogy mi fog történni. Mégiscsak egy nagyon erős, és tapasztalt ninjával állunk szemben, de a perverz dolgaitól sokkal jobban félek. Valamiért úgy érzem, hogy a sensei ellen vívott csata csak délutáni pihenő volt ahhoz képest ami most fog majd jönni.

//Bocs, hogy ilyen ritkán írok, de mostanság kicsit el vagyok havazva.//
avatar
Sayuri Akeme
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 202

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ayami Remiyu on Pént. Márc. 25 2011, 12:53

Némán egy szó nélkül követem a többieket. Táska a hátamon fejemben a gondolatok. Lába alatt pedig az út ami a kaland felé visz. Nem is kaland, hanem küldetés. Jaj de szentem perverz vagy is az öreg akit elkel kapni. Erős is és tapasztalt. Pont nekem lesz esélyem ellene Inkább a többieknek. Néha megállunk és a kis időt meg próbálom kihasználni. Ha erős az ellenfél akkor jól jöhet minden meg spórolt energia. Ezért feleslegesen nem beszélek és meg próbálom a felesleges mozdulatokat is kerülni.
Meg lepődtem mikor ahhoz a fához értünk ami ketté volt vágva. Nagy cucc minden jounin képes rá. Legalább is én ezt gondolom. Viszont meg lepődtem mikor Mao mellém sétált. Nem azért mert nem vettem észre. Azért mert nem számítottam tőle ilyenre. Jön és még a fényt is eltakarja. Már nem érzem olyan eleségesnek. Bár még tartok tőle de a közelsége most sokat javított ezen.
- Hát.... hát..... én..... Chakra nélkül is feltudok mászni a fára. Meg... hát ilyen helyen könnyeben közlekedek a fákon. A látásom is egy picit jobb. De nem sokkal.
Kicsit félénken szólalok meg nem tudom hova tenni ezt a hirtelen érdeklődést. De aztán fel bátorodok.
- De szépen pislogni és puszit dobni is tudok.
Jelentem ki Maonak és már pislogok is szépen. De puszit nem dobok talán az túlzás lenne. Még a végén valami nem csak perverznek fognak tartani. Meg igazítom felszerelésem és körbenézek. Ha minden igaz most már bármikor elkezdődhet élesben is a dolog. Fel figyelek arra amit Mao csinál mellettem. Ha elugrik én is követtem a példáját csak ellenkező irányba. Saját logikámból ki indulva ha nem is látom de gondolom, hogy valami csapda vagy rósz dolog miatt ugrott el egy közeli fa ágra.
avatar
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Tartózkodási hely : Macskák földjén


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 253

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Karin on Vas. Márc. 27 2011, 17:02

Mao nem lett ügyesebb attól, amit hallani kellett volna, vagyis inkább amit halott, mert a s jounin nem mondott neki semmit ,néma maradt, ami furcsa mód érdekes volt. Sőt azután, amit ti beszélgetettek, arról, hogy az a bizonyos kis macska mit tudtad, a részéről, nem többet csak egy enyhe tapsolást váltottatok ki, ahogyan ő maga csak rátok nézett, nem törődve azzal, hogy mi is van a fára írva.
- Na jól van figyeljetek! - fordult meg, ahogyan immáron láttok a szigorúbb arcát is. - Mind mondtam ez az alak veszélyes, szóval szedjétek össze magatokat és úgy harcoljatok, mintha z életetek múlna rajta, próbáljátok megölni őt, mert máskülönben esélyetek sem lesz. - mosolyodott el- Vagyis a lényeg, hogy tartsunk össze és akármit is csinál, ne lankadjon a figyelmetek. Védjétek egymás hátát közben, ahogyan készüljetek fel mindenre. Ja s egy jó tanács! -mutatott rátok- A szoknyás lányok vigyázzanak! -kacsintott rátok.
És ahogyan ezeket a szavakat kimondta, szinte minden rosszra fordult. Mao ahogyan a födlre taposott éles sikoly hangzott fel, ahogyan valaki szinte felrepesztve a talajt a lány félresöpörve ugort kia föld alól, ahogyan a kezét fájlalva ugrált össze vissza, miközben Mao meglepődve a földről nézte, ahogyan egyből megtalálta a férfit, de vajon mit akart ép alatta, a föld alatt? Talán leskelődött?
- Most megvagy öreg! -láttátok, ahogyan a jounin vezetőtök egyből akcióba is lendült, ahogyan megtudtátok, mit is jelent a jounin rang a tapasztalattal vegyítve. A sensei egyenes ütése mely villámgyors volt és a férfi arcát célozta mellé ment, ahogyan az öreg egyszerűen a lebegőbe kapta a mestereteket, majd a feje fölött átdobva háttal érkezett meg mögötte, ahogyan egész végig csak ugrált és a kezét fájlalta, szinte mintha csak egy egyszerű gyerek játszott volna egy felnőttel. - Áh ezt fájt. -nézett hátra a jounin, ahogyan a férfi megállt, ahogyan végre gubbaszt szemekkel nézett Mao-ra.
- Ügyes kislány, egyből észrevett és támadott is. Ügyes lehetsz! Te lehetsz ennek a csapatnak a vezetője igaz? -kérdezte Mao-tól. - Nem is vártam kevesebbet egy jounintól. -nézett a kunoichire.
- Én lennék a vezető. -ült fel Tomoko sensei a földön, ahogyan egy sakes- üveget bontott meg. - Úgyhogy jobb ha menekülsz, mert körbe vagy fogva! -nézett a férfira, aki körbenézett, majd elnevette magát.
- Akkor... mutasatok valamit!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Katsumi Mao on Hétf. Márc. 28 2011, 21:56

Ayamihoz sétáltam, hogy megkérdezzem, van e valami haszna a technikájának, mely kinézetre nem hétköznapi technika. Még nem láttam azelőtt ilyet és ne is hallottam róla, viszont a lány még túl fiatal saját technikák gyártásához, vagy tévednék? Pontosan ezért érdekelt engem mindez. A kérdésemre csakhamar meg is érkezett a válasz. *Értem, szóval könnyebben tud mozogni mint mi és a látásának hatásfoka is nő? Ez érdekes, viszont a látással kapcsolatban még azt kellene tudnom, hogy élesebben lát mindent apró mozgást, vagy messzebbre tud ellátni... Na mindegy, majd kiderül ez is.* Gondolkoztam el miközben Tomoko tapssal hívta fel magára a figyelmet és beszélni kezdett. Hegyi beszéd volt az elejétől a végégi, viszont mégis szükség volt arra, hogy mindezt elmondja. Engem leginkább az utolsó mondata fogott meg, hisz mindenkin, Ayamit kivéve, szoknyában volt, ami jelen esetben talán nem a legideálisabb. //Ha nincs mindenki szoknyában bocsi, a képekről ezt vettem le ^^''//
A hosszas egy helyben állás után munkába lendültem és esetleges csapdákat próbáltam keresni ami túlságosan is jól sikerült. Már csak a föld megkopogtatásával megtaláltam az alattunk rejtőző öreget, aki a kezét fájlalva ugrott ki a föld alól. Egy pillanatig össze vissza ugrált, bár ez csak addig tartott amíg Tomoko nyíltan rá nem támadott az öklével. Az öreg könnyedén kerülte ki azt, majd a nővel a levegőbe ugorva dobta át maga fölött, majd mindezek után rám nézett. A kijelentésén, amit a földre érkezése után mondott nekem, igencsak meglepett, nem gondoltam volna, hogy összekever engem egy Jouninnal, bár igaz, hogy sokkal jobb vagyok az átlagnál.
Mindenki körülállta a tatát és felkészültünk a támadásra, Tomoko még utoljára figyelmeztette ellenfelünket aki csak nevetett egyet, majd vállalta a kihívást. Ekkor én egy kicsit még gondolkoztam, majd felszólaltam.
- Yagari-sama! Nem jönne inkább önként vissza Konohagakure-ba? Kérdésem nyílt és lényegre törő volt és nagy jelentőséggel bírt, hiszen akár ez egy kis próba is lehetett ami eme kérdés köré csavarodik, bár ennek nem adtam sok esélyt csak megfordult a fejemben. Ha az öreg nemleges választ ad, akkor támadást is indítok. Nem szabad hagynunk, hogy megszökjön, ezért lekaptam a hátamról egy gyors mozdulattal a Fuuma Shurikenemet, majd erőteljesen is dobtam azt. Cél az volt, hogy az öreg megsebesüljön, ezért úgy támadtam rá mint ha meg akarnám ölni. A fegyver ha célt téveszt, mert az öreg kitér előle, akkor úgy terveztem, hogy egy közeli fa ágát vágja le ami tökéletes lehet majd a későbbiekben egy Kawarimihez.
avatar
Katsumi Mao
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sayuri Akeme on Csüt. Márc. 31 2011, 19:45

//Sajnálom, hogy ilyen ritkásan tudok csak lenni, de alig van időm. Ha gondoljátok akkor ha egy teljes napig nem írok akkor ki lehet engem hagyni. Nem akarom, hogy miattam ne lehessen haladni.//

Erősen figyeltem, hogy az ellenfelünk honnan fog támadni. Tudtam, hogy itt van valahol a közelben, de sehol sem látom. Ami igazából nem meglepő hisz egy nagyon erős és tapasztalt emberről beszélünk, és valószínűleg ügyesen képes elrejtőzni. Mao alatt hirtelen megrepedt a föld. Mao felsikított, és rátaposott az öreg kezére, aki a kezét fájlalva ugrott ki a föld alól. Kicsit meglepődtem, és ahogy körbenéztem mindenki másnak is a meglepetés ült ki az arcára. Egyedül a sensei volt az aki rögtön felfogta a helyzetet, és támadást indított. Az öreg úgy kapta fel a senseit mintha valami rongybaba lenne. Ha neki nem sikerült megérintenie akkor nekünk semmi esélyünk, de mindent meg kell tenni hiszen ez a küldetésünk. Láttam, hogy Mao már támadni is készül. Egy fuuma shurikent kapott elő, és az Yagari felé dobta. nem hiszem, hogy eltalálja, de úgy érzem, hogy emögött a húzás mögött áll eg B terv is. Remélem, hogy valami igazán ütős dolgot eszelt ki, vagy különben nagy bajban leszünk. Odamegyek Ayami mellé, és intek Maonaka, hogy jöjjön. Remélhetőleg lesz idő, hogy ezt a tervet megbeszéljem velük.
-Figyeljetek! Bár lehet, hogy még nem kedveljük egymást, és nem is volt túl jó az első benyomás egymásról, de most együtt kell működnünk különben semmi esélyünk nincs. A terv a következő lenne. Ayami, te megtámadod Yagarit, és addig is elvonod a figyelmét. Én megpróbálok mögé kerülni, és egy robbanó cetlit dobni alá. Amikor aktiválom valószínűleg el fog ugrani, de ezt ki lehet használni. Ekkor jössz te Mao. Míg a levegőben van megpróbálod valamilyen módon megtámadni. Ha benne vagytok akkor csináljuk.- ha elfogadják az ötletemet akkor Ayami eltereli az öreg figyelmét addig én Shushin no jutsu segítségével megpróbálok az ellenfél mögé kerülni. A robbanó jegyzezet egy kunaihoz erősítem, és úgy dobom felé. Odakiálltok Ayaminak, hogy vigyázzon, és ha kellő távolságra van akkor robbantom. Innen már minden Maon múlik. Ha vizsont nem mennek bele a tervbe akkor várom hátha nekik van valami jobb ötletük.
avatar
Sayuri Akeme
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 202

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Ayami Remiyu on Pént. Ápr. 01 2011, 18:51

Várok nem támadok csak chakrát őszpontosítók. Próbálok nyugodt maradni. Ha Mao kérdése meghallgatásra talál. Az öreg pedig elfogadja akkor minden rendben. De kétlem, hogy a perverz ninja ebbe belemenne.
Majd adok én neked perverzséget te. Gondolom én magamban és felkészülök, hogy támadjak mikor Akame lép hozzám és Maot is hívja.
- Értem, Akkor megint engem verjenek meg.
Nagyot sóhajtok.
- Csapat munka az csapat munka. De bármi történjék a cédulát aktiváld. Ne foglalkozz velem.
Mivel nincs füst bombám egy klónt csinálok nagy fehér felhő. Mikor szándékosan ügyetlenségből hozzá érek nagyobb fehér felhő keletkezik. Ez eltakar szinte mindenki elöl egy pillanatra ami ép elég, hogy egy másik jutsut aktiváljak.
Kawarimi no jutsu csak egy kis változtatással. Nem saját normál alakomat veszem fel vele. Hisz a jutsunál a testen kívüli chakrát kel formálni. Így tudtam megtenni azt, hogy a nemrég felhasznált fa ami tökéletes a Kawarimihez az én neko jutsu aktiválás utáni alakom vette fel. Szó se volt a neko használatáról. Csak egyszerűen egy kicsit a formán változtattam.
-Úgy szeretném ha valaki magához ölelne. Egy tapasztalt és erős férfi.
Mondta az áll énem. Miközben én levelek közt meg bújva vártam. Ha a figyelem eltereléshez ez elég akkor a továbbiak nem rajtam múlnak. Amint az öreg kitérne Akame támadása elöl és Mao támad. Én is támadásba lendülök egy másik irányból.
De ha az egész elterelés nem sikerülne akkor egyszerűen kunaial a kezemben támadom meg.
Csak ebben az esetben amikor jön a robbanó cetli természetesen menekülök a ható sugarából.
avatar
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Tartózkodási hely : Macskák földjén


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 253

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Karin on Pént. Ápr. 08 2011, 09:04

Kihasználtátok azt a pár pillanatot, amely akkor jött létre, míg a sensei lefoglalta a férfit, aki inkább beszélt utána is, mind hogy támadjon. És ez épp kapóra jött. Megbeszéltétek a tervet, ahogyan a férfi teljesen körbe volt véve. És lássuk mi is történt.
A férfi érdeklődve nézett Ayamira, aki elég érdekes dolgot művelt, de az eredménye is meglett. Ahogyan megjelent a férfi előtt és szó szerint felkínálta neki magát. A férfi azonnal megmozgatta a kezeit, ahogyan kaján vigyor ült ki az arcára.
- Pont az esetem! - jelent meg a lány mögött, ahogyan elkapta őt és valószínűleg le is akarta tapizni, mikor váratlanul, a test egy kisebb farönké változott és ez volt a jel Akame-nak. A férfi alá dobta a robbanójegyzetet, mely azonnal füstölni kezdett. És a terv szerint azonnal a levegőbe is ugrott, ahol már Mao és a hatalmas shurikenjevárta őt. De ez is mindhiába, ugyanis Ayami akarata ellenére egy kitűnő védekező dolgot is adott az öregnek. A fuuma shuriken eltalálta őt, de nem teljesen. A farönk mely a kezében volt felfogta a shurkenint, ahogyan a tervetek csödött mondott. - Elég gyenge próbálkozás lányok...- de ezzel el is feledkezett valakiről. A csapat négy tagból állt és a sensei is úgy gondolta, hogy ideje lépnie.
A férfi felett jelent meg, ahogyan egy felülről indított lefelé érkező rúgással akarta őt meglepni, de a shurikennel felfegyverzett kis fa, még mindig hasznosnak bizonyult. Éppen a kiálló shurikenes részét emelte a lábba felé, ezzel komoly sérüléseket is okozva a mestereteknek, de nem kellett őt félteni. A lábba egy pillant alatt lassult le, ahogyan a shurken lapjára érve csak megtámasztotta magát egy kicsit, ahogyan a másik lábával egyszerűen ellentétes irányba vagyis felfelé kirúgta a férfi kezéből a fadarabot, ahogyan a mozgásnak hála megfordult a tengelye körül és szinte egyszerre értek földet.
- Tévedtem, te vagy a mesterük igaz? -kérdezte a jounin kunoichi-től.
- Igen...- vette elő újra az üveget, ahogyan kortyolt belőle egy kicsit. - De ne hidd, hogy egyedül akarlak legyőzni. - nézett oldalra, ahogyan a férfi még mindig körbe volt véve. - Rendben! Mao, Ayami, három oldalról támadjuk meg! Akeme! Ha készen állsz, a legjobb pillanatban használd a Hikarakuyou-t! Gyerünk! Ne engedjük, hogy használja a technikáit! -azonnal indult is, a férfi előtt teremve egy egyenes ütéssel, mely ellől a férfi csak hátraugortt épp felétek. De nektek most együtt kell működnötök vele, de hogyan? Bele kell látnotok egymás fejébe és felfőnötök a feladathoz.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 23 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.