Határvidék

21 / 23 oldal Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Fujikage Kizashi on Hétf. Júl. 04 2016, 16:34

Mindössze két nap. Két nap kellett ahhoz, hogy a kellemes otthonból egyenesen ide kerüljek, a saját vérem tócsájába, egy isten háta mögötti tanyán, néhány idióta ember ámokfutása miatt. Két nap alatt egy ember, aki nevezetesen a senseiem, teljesen a feje tetejére fordította az életem. Ennyire hiperaktív emberekkel sem találkozok minden nap az biztos. 
Nem is tudom mi idegesített a legjobban. Hogy le lettem szúrva, vagy hogy nem tudtam visszaszúrni, esetleg hogy a kedvenc bőrkabátom csupa véres lett. Talán a leszúrás rész ami a legjobban piszkálhatná a normális emberek gondolatait, de igazából, mivel már állni sem tudok, és mindjárt elájulok szerintem bátran kijelenthetem hogy nemsokára úgyis egy sokkal kényelmesebb helyen leszek, és végre megszűnnek a szenvedéseim létezni... Igen, így már akár le is hunyhatom a szemem és feladhatom...


Ekkor egy ismerős alak lép mellém és ragad meg, majd mond valamit, amit nem igazán értek, tekintve hogy már így is majdnem elájultam, de annyi feltűnik a cselekedeteiből, hogy segíteni akar, próbál kivinni. Pár méter megtétele után jövök rá, hogy ő az én szeretett csapattársam, aki csak nem engedi hogy nyugodtan megdögölhessek. Nem értem, ennyire nem tűnik fel, mennyire jelentéktelen életet élek, hogy mennyire nem érek semmit? Miért kell a földön fekvő kutyába még vagy háromszor belerúgni? 
Istenem... De talán még nincs minden vesztve... Érzem ahogy az oldalamból egyre több vér távozik, s szépen lassan egyre kevésbé tudok összpontosítani míg végül elveszítem az eszméletemet...


Kellemes madárcsicsergést hallok... Érzem a friss levegő kényelmes illatát, s valami meleget és puhát... Ahogy lassan kinyitom a szemem szinte egyből feltűnik a sterilizált környezet, a fehér falak, és úgy egyébként a kellemes környezet.
- A mennybe kerültem? - Kérdezem magamtól suttogva, majd elfordítva a fejem, meglátom a jó öreg senseit.
- Ja nem.. Szóval a pokolba.. - Folytatom, majd becsukom a szemem, és komolyan fontolóra veszem hogy itt és most kiugrok az ablakon és öngyilkos leszek.
Persze erre nem kerül sor, mert azok az ebadta nővérek kinézték nekem a legnehezebb takarót amit csak a kórházban találtak, és megtömték még két mázsa kővel a biztonság kedvéért. Vagy nem tudom. Valamiért elég nehézkesen tudok mozogni, bár ez lehet az gyengültségem miatt van. Hát jó.. Ha nem hát nem...


- Igazán köszönöm hogy megmentette az életemet. - Mondtam szarkasztikus hanggal, (ahogy egyébként mindig is beszélni szoktam) miután a sensei megindokolta miért is hagyott leszúratni mint egy vágásra váró disznót.. Lehet mert az is vagyok? Többet kellene ennem, hogy legalább a húsomat hasznosítani tudják, ha meghalok. 
- Oké - Adok egyszerű választ a sensei ahhoz kapcsolódó kijelentésére, hogy miért nem kér bocsánatot. - Higgye el, ha adna se épülnék fel gyorsabban. - Mondom ezzel üzenve mennyire nem érdekel hogy most bocsánatot kér-e vagy sem.
Az utána következő dolgokra már nem reagáltam. Talán az első mondat után fagyott meg bennem a vér és utána se kép se hang, csak meredtem előre. Nem tudtam mivel reagálni rá, egyszerűen minden képzeletemet felülmúlt az amit hallottam, így inkább megvártam amíg mindenki elhagyja a szobát, majd befordultam a falhoz, és elgondolkoztam hogy megérett-e már az emberiség a pusztulásra. 


//Köszönöm a játékot:D Egy élmény volt, és nem árulok zsákbamacskát, hozzád fogok tapadni az idők végezetéig Very Happy Szólj, hova írjam a következő posztot majd Very Happy xDD //
avatar
Fujikage Kizashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 10


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 146

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Hisao on Kedd Júl. 12 2016, 10:55

// Jiraiya - Éledő Természet //

Egyre közeledett a kétfős csapat a Folyók Országához, ott azonban váratlan meglepetés érte őket az őrség képében. Persze ilyen vészterhes időkben gondolhatta volna az ANBU hogy nem juthat csak űt úgy egyik nemzetből a másikba, főleg hogy kilétét rejtegetnie kellett, a küldetés érdekében. Ashi szimata nem hagyta cserben, valóban három shinobi állt őrséget egymástól 20-20 méterre, míg a két konohai 50 méterre bújt meg tőlük egyelőre észrevétlenül. Az eb mancsával kétszer megkocogtatta Hisao vállát, jelezvén várja a parancsokat.
~A harc túl kockázatos, csak úgy mint a békés átkelés lehetősége, nem hiszem hogy bárki gyászolna engem ha levágnak ezek a marhák, de mire végeznék hárommal ki tudja még mennyi verődne ide. Ha jól rémlik a küldetésem most nem egy ország haderejének leszerelése.. Ide elterelés kell és egy kis trükk.~
Gondolkozott magában majd mikor elhatározásra jutott elővett övtáskájából egy robbanó jegyzetet. Kézjelekkel mutatta Ashinak hogy vigye húsz méterrel előrébb és rendezzen egy kis ricsajt vele. Azt tudta hogy a Ninjuu tudja használni az eszközt.
~Utána lépj le, majd újra megidézlek ha kellesz.~
Reményei szerint a Robbanás zaja alatt elég közel tud férkőzni a három ellenfélhez hangatalanul és úgy már könnyebb dolga lesz igaz lehetőségei végtelenek. 


1. A zajra a középső őr reagál csak, őt megpróbálja lesből berántani az egyik bokorba és egy Kunai segítségével elvágni a torkát. Majd gyorsan átsuhan a szabad 40 méteren ami a másik két őr közt van.

2. Ha valamelyik szélső őr reagál a zajra őt könnyen megkerülve biztonságosan tud továbbhaladni.

3. Ha egyik őr sem reagál, a zajban megpróbál ez egyik szélső őrhöz közel kerülni, majd lehetőség szerint alkalmazni rajta a Doton: Shinjou Zanshu no Jutsut, utána még egy álmosító rúgással a fejére hogy ne keltsen feltűnést.

4. Ha több őr Reagál az Jackpot, szabad az út, könnyű szerrel sihanhat át hősünk.

Persze ezek csak elméletek, itt az ideje a gyakorlatnak is.

_________________

Konoha Lángoló Pengéje
Aktív Karakterek: Hisao Mezuri Ryu
Pénz & Sárm
avatar
Hisao
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 55


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Júl. 12 2016, 16:33

// Arata és Shori - Shori írt hogy nem tud nagyon írni, így őt kihagyjuk és megyünk tovább. Mivel szólt nem részesítem büntetésben ^^ A technikát elsajátítottad, +5 Chakra a jutalmad mellé. Ugrunk egy kicsit! Kawa no Kuni kódexe kikerült, nem árt átolvasni! ^^ //Eltel némi idő a technika tanulása óta, amit sikerrel vettek a tanítványok. Az út további részében megismerkedtek egymással, még jobban elmélyülhettek Tanma jellemében és hát meglepve tapasztalták, hogy valóban egy igénytelen, piás, kissé lusta alak, aki mindig a léhűtés legjobb módját keresi. Hamarosan viszont megérkeztek a Folyó és Tűz Országának határához. Hogy honnan tudják? Figyeljetek!
   A menet közben Tenma felemeli a kezét és hirtelen megáll.
- Társaságunk akadt. Készüljetek!
Jelenti ki könnyedén, mire egy Kunait húzott elő és védelmi állást vett fel. Shori és Arata mögötte álltak és szintén ezt tették, hiszen nem lehet tudni, hogy mikor csapnak le rájuk. Hamarosan viszont, a semmiből egy hang morajlott fel...
- Mit akartok a Folyó Országának területén?
- Konohai Ninják vagyunk! A felhívás miatt jöttünk amit a Daimyou-sama intézett a falvak felé.
- Az a felhívás nem nektek szól. Forduljatok vissza!
Mondta a hang, mire Tenma egy szolid káromkodást eresztett meg, majd a tanítványai felé fordult.
- Ezek nem fognak átengedni minket. Feltehetően Tanigakurei vagy Kagerougakurei Ninják. Ha utóbbi, akkor bajban vagyunk, mivel ők nagyon erősek. Három fős csapatban szoktak lenni maximum és mind egymagukban felérhetnek egy egész Konohai csapattal. Ötletek?
Tette fel kérdését Tenma, ebben a pillanatban azonban egy tompa robbanás hangja érkezett meg Kelet felől, nagyjából egy kilométerre tőlük, ami némi madárrajjal járt... A Robbanás nem volt hangos sem pedig erős, a rezgése sem volt érezhető, azonban minden kétséget kizárólag fenyegetést jelentett valaki számára. A fák takarásából most egy árny suhan el a hang irányába, valószínűleg az előbb megszólaló férfi egyik társa.

// Hisao //Hisao terve nem éppen a legcsendesebb, elterelésnek azonban elsőrangú lehet. Így a Ninjuu úgy tett, ahogyan parancsolták neki, előre vitte a jegyzetet, majd felrobbantotta. Eközben pedig Hisao megindult előre. A robbanás több fát is kidöntött, valamint nagy port és füstöt kavart, azonban hamar el is ült... Ő pedig megbújt az egyik bokorba ez idő alatt, így amikor odaért az egyik Shinobi, könnyű szerrel kaphatta  el lesből és már vágta volna el a torkát, amikor a férfi egy nyakatekert mozdulattal majdnem kiszabadult az ANBU szorításából. Ám a tapasztalat Hisaoval van, egy újabb cseles mozdulattal a Kageroui ninján felülkerekedett és elvágta a torkát... A társai bizonyára úton vannak, így ideje menni. A lehető legnagyobb gyorsasággal húzott át az általa szabadnak vélt területen és jól is tette, hiszen nem akadt ellenfele. Úgy tűnik, hogy szabad az út.// Írd le, hogy mit teszel. Lehet nálad egy térkép amin belövöd az utat. Kikerült Kawa no Kuni kódexe, abból csemegézhetsz //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Meitsugawa Shori on Pént. Júl. 15 2016, 19:10

//Jiraiya, Arata: Éledő Természet//


Miután társam reagált a tanácsomra, hirtelen egy Föld elemű technikára leszek figyelmes. Legalábbis annak erejére, mert a lesüllyedő föld valamennyi remegést is kelt a talpunk alatt. Szerencsére nem más használta ezt, mint az előljárónk. Nagy valószínűséggel az őrség beosztása jobban elterelte a figyelmemet, mint a jounin mondandója. Feltételeztem azt, hogy már az alkohol beszél belőle, de úgy látszott tévedtem. Már a Doton jutsu is lenyűgöző volt számomra, láttam benne potenciált és el is kezdtem gondolkodni miként lehetne megfelelően a harcban használnom.
* Nem egy támadó elem, mint a Katon vagy a Suiton. De remek védelmet tudna nyújtani és egy csapdához is fel tudnám használni. Kár, hogy nem rendelkezem vele. El tudnék bíbelődni a segítségével*
Sóvárgó gondolataimat azonban a lángok megtörik. A masszív tűztömeg egyenesen az elmélyült földréteg felé tart. Az előzőhöz képest ez egyáltalán nem volt szimpatikus érzés számomra. Viszont ami ezután következett, az annál inkább kedvemre való volt. Egy kirobbanó és gyors víz technika csapódott rá a lángokra, nem kioltva hanem jelentősen legyengítve azokat. Látszott a két Jutsu közti erőkülönbség. Az kezdett körvonalazódni a fejemben, hogy ha utóbbi magasabb szinten lett volna, a sistergés és gőz mellett ki is oltaná a lángokat.
Mindezen események után a jounin először a társam felé fordul, elmagyarázza a technikája lényegét, majd felém. Szinte már gyermeki öröm járt át amikor meghallottam a technikám nevét. A további utasítások teljesen világosak voltak. Ezután a mesterünk odaült a lángokhoz és elaludt. Ahogy társam, én sem néztem túl jó szemmel, hogy ő az őrködésből kimaradna. Arata kérdésére azonban próbáltam reális választ adni.
- Te javasoltad az őrséget. Azonban ő egy szóval sem mondta hogy benne lenne. De nem tudunk mit tenni. Örüljünk, hogy gazdagíthatjuk a „fegyvertárunkat”. Viszont most ha megbocsájtasz, Jó éjt!-
Majd sarkon fordultam és a tábortűz felé vettem az irányt. Ott leültem, a lábaimat a mellkasomhoz húztam, a karjaimat a térdemre tettem, majd arra a fejem. Aludni szinte képtelen lettem volna akkor. A fizikai fáradtság hatását éreztem magamon, azonban mentálisan még nagyon is éber voltam. Az utóbbi két nap eseményei illetve mondatai jártak a fejemben, de ezek is kezdtek túlburjánzani.
* Nem értem hogy miért engem bámult az a szőke kishölgy, amikor elindultunk. Elvégre Tenzou oldalán volt. Gondolom, hogy nem csak ennyi történt előtte. És még hogy megpróbálnám-e a Hotaru helyett vele? Röhej, azt sem tudom mit kezdjek az érzelmeimmel, ez nekem túl sok. Egy ideje Hotaru-t sem láttam, azt sem tudom mi lehet vele. Szinte semmi stabilitást nem érzek az életemben, mintha anya halála óta nem is lenne. Nem értem meg ezt az egészet, miért kellett ennek az egésznek így történnie? Mi lenne, ha ma is egy olyan családban élnék, amely teljes? Mi lett volna, ha azon a napon nem támadnak ránk? Nem bírom, azt hiszem kiakadtam.*
Jobb is volt, hogy alváshoz készülődtem, nem lett volna kellemes ha az esetlegesen egy csata közepén történik meg. Lehet, hogy egyáltalán nem volt férfias, de elalvás előtt a könnyeim elkezdtek hullani. Szerencsére ezt nem láthatta senki a karjaim takarásától. Végül így sikerült elaludni egy bő fél óra után. A gondolatok,érzelmek hatással voltak az álmomra is. Amiben egy hatalmas víztömegben lebegtem, amely átláthatatlan volt. Először az édesanyám arca jelent meg, majd édesapámé. Sorra tűntek elő a barátaim, szeretteim, mindegyikük egy irányban. Próbáltam feléjük mozogni, de először nem találtam meg a módját. A közeg nem volt súlyos és a Suiton elemem miatt jól ismertem. Ezután már úszni próbáltam az álombéli „térben” és ahogy előre haladtam, egyre több arc jelent meg a falumból. Mindegyikük arcán szomorúság, lelombozódottság. Úgy éreztem, meg kell óvnom mindenkit ettől.
Majd hirtelen felkeltem. A szemeim véreresek voltak, valószínűleg a sírástól. A furcsa álmot egy válaszként kezeltem, hogy miért akarom megvédeni a falvam és a lakóit. Miután Arata végzett a gyakorlással , fel is pattantam és nekifogtam az új technikának.
Először a kézjeleket próbáltam felidézni, melyeket Tenzou mutatott még a jutsu használata előtt.
* Hogy is volt? Ha jól emlékszem akkor Kos, Madár,Vadkan, Majom és Kossal zárt ismét. Igen ez lesz az!*
Gondolataimmal egyszerre mutogatom a kézpecséteket is, az utolsó után pedig nem fogok neki a technikának, hanem csak bólintok egyet. Először megpróbáltam leginkább érzelmek nélkül teljesíteni a feladatot. Összegyűjtöttem a chakrámat, vettem egy mély lélegzetet és az előzőleg felidézett kézjeleket elmutogattam. Vizualizáltam, ahogy a chakrám áramlik, és a számnál koncentrálódik. Ekkor a felgyülemlett chakrát kifújtam és amint távozott a tenketsu pontjaim segítségével vízzé alakítom. Ennek hatására egy kisebb víztömeg jött létre már meg is szüntettem az áramlást amikor megláttam. A semleges végrehajtás  és helytelen chakra áramoltatás eredménye nem igazán lett több  egy gyenge Mizurappánál, aminek se ereje se lendülete nincs. Így a víz alig egy méter után a földön folyt szét. Úgy döntöttem, hogy inkább elgondolkodom azon, mit is magyarázott pár órával ezelőtt a Jounin. Nem volt könnyű felidézni a szavait, főleg alvás után nem. Pár perc töprengés után eszembe is jutott mit mondott.
A speciálisan kialakított „edzőterep” előtt becsukott szemmel állva, a Kos kézjelet formáztam meg. A fejemben elkezdtek pörögni a gondolatok minden irányba. Mondhatni úgy is, hogy szinte folytak. Anyám emléke és az a bizonyos este. Szenvedő konohai társaim arca.  Mindezeket felhasználva ismét nekifogtam a jutsunak. Ahogy előzőleg is, vettem egy hatalmas levegőt, összegyűjtöttem egy nagyobb chakramennyiséget. Ahogy áramlott a chakrám felfelé a tenketsu-k segítségével vízzé alakítottam, azonban itt jelent meg az első hibám. Az energiát nem egyszerre hanem folyamatosan alakítottam vízzé és ugyanígy fújtam is ki. A végkifejlett ezúttal sem járt sikerrel. Egy nagy méretű és gyors Mizurappa szállt a megmaradt hamumennyiségre.
*Ennek is van ereje, de nem az igazi technika. Tudom, hogy nem folyamatosan kellene ki áramoltatnom a chakrámat, hanem egyszerre. Ilyennel még nem volt dolgom. Végtére nem is nagy gond. Nem mehet minden elsőre. *
Ez a néhány nyugtató gondolat jól jött a technikához használt érzelmi felkavartságból. A gyakorlásra szánt időből elcsaltam egy kicsit és tettem egy pár perc sétát a környéken , hogy teljesen kitisztuljon az elmém. Mintha ösztönösen kerestem volna valamilyen vizes területet. Az olyanoknál mindig is könnyebben ment a gyakorlás. Sajnos semmit sem találtam így visszatértem a Doton technika álltal kialakított helyhez és nekifogtam ismét a jutsu-hoz.
A nyugodt gondolataimat ismét szerte foszlattam, ugyanis az előzőek tértek vissza vegyes érzelmekkel körítve. Ahogy eddig is tettem becsuktam a szemeim, a kezemmel a Kos kézpecsétet tartottam és vettem egy hatalmas levegőt. Ahogy az érzelmeim szinte „folytak” úgy a chakrám is egyre erősebben gyülemlett fel. Ezután kinyitottam a szemeim hogy tanúja legyek az eredménynek. A kifelé vezető úton vízzé alakítottam és egyszerre fújtam ki a chakrám. A víztömeg nagy sebességgel zuhant a lenti földterületen lévő fa törzsére. A már-már vízlövedéknek nevezhető technika a növény kérgét nagy darabokban törte le és törzsből is feltűntek hiányzó darabok.
A technikám sikerességét a szokásos félmosolyommal tudtam nyugtázni. Ezután az átmeneti táborhelyünk felé tartottam. Odaérve csak annyit tudtam már tenni a nagy mennyiségű chakra felhasználás miatt , hogy lefeküdtem a földre, ezután nagyon gyorsan el is aludtam.

 

Órák múlva, mikor már ránk köszöntött a reggeli napfény, mindannyian összeszedtük magunkat és tovább folytattuk megkezdett utunkat. Közben elkezdtünk egymással társalogni és mint kiderült, újdonsült mesterünk ugyancsak a felelőtlenség mintaképe lehetne. Ennek ellenére azonban nem lankadt a figyelmem és tovább kémleltem a környezetünket. Mikor már a tűz országának határához értünk, egy hangra lettünk figyelmesek. Arata és én a jounint követtük, amikor viszont hallottuk a minket megszólító zajt, szinte reflex szerűen rántottuk elő a kunait. Mesterünk a feltételezhető konfliktus ügyével kapcsolatban minket kérdezett meg. Azonban mielőtt válaszolhattunk volna egy robbanás hangja és az azzal járó természetes zajok szakítanak félbe minket. A fák közül egy elsuhanó árnyat láttam a robbanás iránya felé haladva. Ekkor a létszámfölényük előnye körvonalazódott a fejemben. De ez ugyancsak egy tézis a rejtőzködő emberre/emberekre vonatkoztatva. Halka a következőket javasoltam:
- Amíg rejtőzködnek, addig náluk van a területi előny, nem biztos hogy jó ötlet velük felvenni a harcot, sőt… Információt kell róluk gyűjteni még mielőtt bármit is tennénk. Ezen kívül azt sem tudjuk, hogy rejtettek-e valamilyen csapdát el a területen. Szerintem fedezzük egymást és várjuk meg míg ők kezdeményeznek. -
avatar
Meitsugawa Shori
Játékos

Taijutsu Pontok : 54


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 313

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Hisao on Hétf. Júl. 18 2016, 14:14

// Jiraiya - Éledő Természet //

Ashi szerencsére sikeresen végrehajtotta az elterelni az őrök figyelmét egy marha nagy robbanással című feladatát, így azok reakciója nem is maradt el. Hősünk bár nem túl nemesen ezúttal de annál célratörőbben, türelmesen várt rejtekhelyén míg az egyik őr arra nem tévedt, aztán az egyik alap ANBU fogást alkalmazva rántotta magához és vágta volna el a torkát egy Kunai-al. Szerencsétlenség a szerencsében azonban hogy a férfi nem volt hajlandó csak úgy meghalni és majdnem sikerült is kiszabadulnia, azonban Hisao tapasztalt harcos volt, egy hirtelen mozdulattal közelebb rántotta és gyorsan a másvilágra küldte az őrt.
~Végre megdöglött... Bocs haver de vagy te vagy én és nekem még dolgom van.~
Gondolta magában bár igazából nem volt bűntudata ,miközben behúzta a testet a bokorba, már hozzászokott a gyilkoláshoz és a vérhez, a munkájával járt amiben pedig nagyon jó volt. Sok ideje nem volt kitalálni a további útvonalat, hogy kihasználja előnyét egyből továbbsuhant a határvonalon és csak jó pár perc megfeszített tempó után lassított és vette elő táskájából a térképét.
~Szóval a Szél Országának határához közel kell mennem. Ahogy közelebb érek Egyre forróbb lehet majd a talaj, figyelnem kell a célpontjaimra, a szövetségesekre, a csapdákra, vadállatokra és persze a meglepetésre. Mindig van meglepetés ezt megtanultam már...~
Itt beugrott egy régi csata emléke egy Cápaemberrel a hóban és egy másik is amikor a Papírok alkotta lepkék hada próbálja felnyársalni a testét. Végül egy biztonságos útvonalat kinézve, elrakta a térképét és fokozatosan figyelve a terepet lassan haladt előre nyomokat keresve a célpontok után.
~ Most én vagyok a vadász, de nem az állatokra hanem az ellenségre fáj a fogam. Ez a küldetésem...~

_________________

Konoha Lángoló Pengéje
Aktív Karakterek: Hisao Mezuri Ryu
Pénz & Sárm
avatar
Hisao
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 55


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Aihara Arata on Hétf. Júl. 18 2016, 20:50

// Jiraya, Shori: Éledő természet //
 
Az éjszakai őrködés hasznosnak bizonyult főleg, hogy közben még egy jutsut is sikerült elsajátítanom pár óra alatt. Szinte rögvest azután, hogy magaménak tudtam a technikát, át is adtam a stafétabotot Shorinak. Aki hozzám hasonlóan töltötte el az őrködési idejét. Én pedig nyugodtam aludtam, abban a hitben, hogy társam majd, ha végez felkölti a vezetőnket, hogy ő is részt vállaljon a csapat által megszavazott három szakaszra osztott őrködésből. Sajnos ez nem történt meg, amit akkor még nem tudtam. Csak mikor, reggel a fák lombjain átsütő napfényre ébredtünk.  Ahogy álmomból fölkelve egy nagy ásítás közben látom, hogy Tenzou is csak most kelt fel.
* Ez most komoly? Mégis melyikük nem tett eleget a kötelességeinek? Még jó, hogy nem ellenséges területen vagyunk! Mivel senkinek nem lett baja így, azt hiszem nem teszem szóvá… vagy inkább mégis. Egy kis fejmosás nem árthat senkinek, és így talán legközelebb jobban oda figyel az illető.
Mivel nem tudtam, ki is követett el vétséget régi jó barátom, vagy a vezetőnk így gyorsan utána próbáltam járni a dolgoknak.
- Mégis ki nem tett eleget a feladatainak?
Vonom kérdőre társaimat, erélyesebb hangon, hogy az illető átérezze a tettének súlyát. Mint később kiderült, Shori mulasztott azzal, hogy nem ébresztette fel Tenzout. Így most a vétkesnek teszek szemrehányást.
- Mégis, hogy lehettél ilyen felelőtlen? Mi lenne, ha ellenséges területen lettünk volna, és ránk talál egy ellenséges csapat, amíg mindannyian alszunk? ÉS ezek után mégis, hogy bízhatnánk benned a harcmezőn?
Miután ezeket elmondtam neki, az a kevés haragom is elillant, ami volt most, hogy kiadhattam magamból, amit érzek. És elnézést is kérek tőle.
- Ne haragudj, az előbbiért. De te is megértheted, hogy nem csak a saját életedet teszed most kockára, hanem a miénket is. Az előbbi felindulásom fő célja az volt, hogy ezt megértsd.
Remélhetőleg barátom megértette mondanivalómat és a jövőben oda fog figyelni az ilyenekre. ÉS persze neheztelni sem fog rám érte, vagy ha igen akkor sem sokáig. Végül elindulunk táborhelyünkről, hogy folytassuk az utazásunkat a küldetésünk helyszíne felé. Láthatólag Shori nem neheztel nagyon, mert az úton továbbra is beszélgettünk. És így jobban megismerhettük Tenzout és ő is minket. Sajnos egyre inkább csak a rossz oldala tárul elénk. Vagyis tényleg csak egy kocsmapultot támasztó alak.
* A sors néha tényleg kegyetlen. Az olyan ember, aki lusta és csak a piára valóért melózik, annak három eleme is van és még a taijutsuban is jeleskedik. Vajon miért lett ilyen?
Beszélgetés közben Tenzou egyszer csak kezével jelez, hogy álljunk meg. Majd ismeretlenekre hívja fel figyelmünket, aztán előránt egy kunait. Természetesen, mi is elővesszük saját tőreinket. Miközben már meg is szólítanak minket a fák közül. Akivel Tenzou egy rövid párbeszédbe elegyedett, aminek végén tőlünk kér tanácsot, mert az ország állítólag nem kér a segítségünkből. Mielőtt egy röpke gondolat is fejünkbe szökhetett volna egy robbanás hangja hallatszik a távolból. De hozzánk már csak a hangja jutott el. Illetve a levegőben a hely felől menekülő madarak látványa, amit mi inkább nem kísérünk figyelemmel. Viszont végre az ellenségmozgásba kezdett, még akkor is, ha ez csak annyit tesz, hogy egyikük a robbanás irányába siet.
* Na, most már talán emberfölényben vagyunk. De az erdő nekik még mindig rejtekhelyet nyújt, ezért nem tudhatjuk biztosra.
Most Shori volt a gyorsabb és halkan javaslatot tesz, amivel teljesen egyetértek.
- Igaza van! Most a várakozás a legjobb, amit tehetünk. Mindössze egy kiegészítésem lenne, álljunk körbe, hogy minden irányból, készek legyünk azonnal lépni ellenük.
avatar
Aihara Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 86


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Júl. 20 2016, 01:56

Hisao // Jelenleg a Folyó Országába tartasz, de kellemes fordulat lenne ha a karakter mindent ott hagyna a picsbe, így dönthetsz úgy, hogy arra indulsz Very Happy //


   Az ANBU tehát maga mögött hagyja a zűrzavart és rohamléptekkel előre közeledik egyre csak a küldetéséhez. Meg kell védenie a kirendelt csapatot és mindenkit el kell takarítani a Konohaiak útjából. Ez a jelenlegi küldetése, és nagyon úgy tűnik, hogy a cél szentesíti az eszközt. Nem csak az akadályokat, de a Kagerougakurei határőröket is eltüntette az útjából, így talán most már teljesen zavartalanul folytathatja az útját...
   Egy óra telik el, mire az erdő fái egyszer csak elfogynak és az ANBU elé egy földút kerül. Az út Északra tart az Eső Országába, persze addig még valószínűleg számtalan falu és lehetőség található, köztük arra található Kagerougakure no Sato is. Délnek az út a Haori folyó partján fog tovább menni, aminek mentén, vagyis inkább aminek közepén található meg a Daimyou falva, ahol a küldetésre kirendelt ninják és a többi elveszett ninja veszi fel a földesúrtól majd a küldetést. HA viszont egyenes halad és átvág a földúton, akkor egy mocsárvidékre téved, ami egyáltalán nem bizalomgerjesztő...
   A térkép sok mindent elmond, ha felfelé megy, Északnak akkor közel kerül majd Kagerou-hoz, ha Délnek meg, talán egy nap múlva elérheti a célállomást, vagy talán összefuthat a kirendelt csapattal. Ám van itt még más is... A tapasztalt érzékei látogatókat jeleznek chakrát és hangokat észlel messze tőle. Egy kicsit vár, hogy megtudja, közelednek e. Nem. Megálltak, várják, hogy mozduljon. Tehát követik őt. A határőrök? Vagy talán mások?
Állapot: 95% - Folyamatos útonlevés
Chakratartalék: 100%


______________
// Shori: Elfogadva + 5 Ch neked is. //
Arata & Shori


Tenzou nem vállal szerepet a kis közjátékban, aminek nagyon is értelme és súlya van, ám ez a Jounint egy cseppet sem érdekli, sokkal inkább a későbbi kis zsákutca, amibe belefutottak. Feltette a kérdést a tanítványoknak, hogy lássa, miképpen reagálnak és a reakciójukból leszűrje, mennyire is képesek. Úgy tűnik, egyikőjük sem hozott elhamarkodott döntést, ami nagyon is jó. Tenzou bólint, mire hát-hátnak feszül és Kunai kerül a kézbe, ezzel felvéve az alakzatot, ami egyébként elég beszédes: Jelzi az ellenségnek, hogy itt bizony át akarnak menni és nem hajlandóak elmenni, valamint, hogy ennek érdekében a harcra is képesek. Mivel a vezető ezt jóváhagyta, valószínűleg ezt is tervezi.
- Nem fogunk elmenni, át kell kelnünk és fel kell keresnünk Sakinjiru Yuragu Daimyou-t. Konohagakure no Sato elvállalja a Vadak kiűzését a Folyó Országából.
A válasz azonnal érkezik.
- Már többen is elvállalták a küldetést, nem engedünk át titeket és ez az utolsó figyelmeztetés! 
Mondta, mire Tenzou eleresztett egy halk káromkodást, majd kézjelekbe kezdett, ami végül a Sárkányban végződött és kezeit előre szegezte.
- Fuuton: Kazekiri! // Szél Elem: Hasító Szél 
Ahogy a technika nevét kimondta, a két fiú fél szemmel ugyan, de láthatta, hogy az előttük lévő nagyjából 5-6 Fa keresztben szétvált és az egyik fa mögül vér fröccsent fel, majd egy test vált a gyomránál ketté... Ahogyan ez megtörtént, beljebb a kidőlő fák közül kettő barna egyenruhás Ninja tört elő, Kagerougakurei fejpánttal és Démon maszkkal a fejükön. Mindkettőnél egy-egy Ninjato volt és egyenesen a csapatot vették célba.
Tenzou kiugorva a két fiú közül, célbavette a legtávolabb lévőt, míg a másik Shorit és Aratát vette célba. Feléjük tart és nem lehet tudni, hogy melyikőjük felé akar vágást intézni és, hogy közben miképpen tervez védekezni. Az is lehet, hogy Jutsuval támad... Nagyjából öt másodpercük van reagálni, össze kell dolgozniuk!

Arata
Állapot: 90% - Tanulás
Chakratartalék: 80% - Tanulás


Shori 
Állapot: 85% - Tanulás, alacsonyabb szinten állsz, mint Arata
Chakratartalék: 75% - Tanulás, alacsonyabb szinten állsz, mint Arata


A hozzászólást Jiraiya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 22 2016, 12:15-kor.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Aihara Arata on Csüt. Júl. 21 2016, 21:29

// Jiraya, Shori: Éledő természet //
 
Amint elértük az ország határt, már el is kezdődtek a küldetés körüli bonyodalmak, amikor az ország egyik rejtett falujának ninjái megálljt parancsoltak nekünk. Vezetőnk gyors szóváltásba kezdett velük, aminek haszna nem volt. Továbbra sem szándékoztak átengedni minket. Így Tenzou kikérte véleményünket a helyzetről. Nem is várattuk sokáig vezetőnket, Shori egyből elmondta véleményét, amit az enyém követett. És mivel nem vagyok papagáj így nem ismételtem meg barátom szavait csak helyeseltem és kiegészítettem egy nyúlfarknyit.
Tenzou elfogadta, döntésünket. Hogy pontosan miért is azt nem kötötte az orrunkra, de egy ilyen helyzetben ez amúgy sem szükséges. A következő pillanatban már hátat fordítottunk egymásnak, hogy ne legyen a csapatnak vakfoltja.
* Ha nem lépnek semmit talán rájuk kéne gyújtanom az erdőt. Bár az nem tenne túl jót egyik országnak sem, ha elindítanék véletlen egy erdőtüzet. Hogy kéne támadni ellenük?
Miközben én a kitörésen tanakodok, vezetőnk újfent párbeszédbe kezd velük. Aminek a vége egy újabb elutasítás a határ átlépésére nézve. Válaszul Tenzou egy fuuton technikával elnyeste az utunkat álló shinobikat rejtő fákat.  Sajnos nem volt időm arra, hogy meglepődjek azon, hogy egy iszákos, már minden ambícióját elvesztő férfinak négy eleme is van. Mivel a kidőlt fák közül két maszkos ninja indult meg felénk. Fejpántjuk arról árulkodott, hogy most már számbeli fölényben vagyunk, mivel egyikük egy robbanást ment el kivizsgálni. Mivel már az ellenség nem volt rejtve, Tenzou felbontotta a védekező alakzatot, és az egyik Kagerougakurei felé vette az irányt.
*Kettő egy ellen ez jó, de most nem csak egy igen képzett shinobival kell felvennünk a versenyt hanem, az idővel is.
Végül az első olyan terv mellett döntök, ami először jut eszembe és időtakarékos is. Gyorsan Shori elé sietek, majd a jobb kezemet a kunaival magam elé emelem. Majd hátra szólok társamnak:
- Tudod, hogy szeretem a palacsintát!
Csak remélni tudom, hogy társam venni fogja a lapot. És úgy is fog tenni, ahogy azt én gondolom. A tervem az, hogy feltartom az ellenséget, Shori pedig majd beveti a Mizuame Nabarát.
Ha barátom, hajlandó az én tervemet követni akkor, majd a jelére kiugrok kettejük közül jobb oldalra, vagy ahogy ő kéri. Elvégre ő tudja, neki hogy a jobb. A cél pedig úgyis az, hogy beterítse ragacsos sziruppal a területet és remélhetőleg még az ellenfelet is tetőtől talpig.
De ha nem akkor rövid ideig várok arra, hogy mi az ő terve. Ha pedig nem mond semmit, akkor erőt veszek magamon, és a lehető legmagasabban próbálok hátrafelé elugrani. A levegőből pedig megpróbálom eltalálni egy nagyobb bokor méretű Endannal. Már ha nem ront neki közben valaki az ellenfélnek, vagy nekem nem dob egy kunait. Mert inkább akkor, azt védem ki.
avatar
Aihara Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 86


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Meitsugawa Shori on Csüt. Aug. 04 2016, 00:41

//Jiraiya, Arata: Éledő Természet// Az események el is kezdtek pörögni. Előljárónk miután kihangsúlyozta ,hogy nem áll szándékunkban távozni, nem sokkal akcióba is lendült. Eredményként egy „kellemesen morbid” látvány tárulhatott a szemünk elé, egy kettévágott ember képében. Tekintve, hogy a jounin megbontotta a védőformációt és támadásba kezdett, utat nyitott számunkra is tudásunk és csapatmunkák megcsillogtatására. Egy maszkos fickó felénk is iramodott. Társam szinte reflex szerűen elém ugrott és egy kardcsapást hárító tartást vett fel, majd a jól megszokott asszociációs nyelvünkön közlendőt intézett. Ekkor nagy lendülettel elrugaszkodtam a földről, hátrébb és oldal irányba tartva. Még a levegőben elkezdtem formázni a kézjeleket.
* Cseszd meg Arata! Palacsintát?! Mi vagyok én, a nagyanyád?! Ezt az  „öntetet” jobban jársz ha nem nyalogatod. *
Mivel a technika szám szerint két kézpecsétet vett igénybe és a földre érve, az addig felhalmozott chakrával már készen is álltam egyenesen a célpontra lőni. Még figyelmeztettem társam hogy térjen ki a lehető leggyorsabban, ez a következőképp nyilvánult meg:
- Ebédidő! – majd a következő pillanatban pedig már csak a jutsu neve hallatszott – Suiton: Mizuame Nabara!- és egyenesen a démon maszkos fickót céloztam meg. Ha megpróbálna a támadó kitérni, a társamtól ellenkező irányba, még a kezemben lévő kunait felé hajítom
.
avatar
Meitsugawa Shori
Játékos

Taijutsu Pontok : 54


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 313

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Hisao on Vas. Aug. 07 2016, 15:56

// Jiraiya - Éledő Természet //

Hisao tehát miután áttanulmányozta a térképet, fel tudta venni a megfelelő tempót és irányt így elég gyorsan tudott haladni egyre távolodva az erdőtől, megérkezve egy sokkal kopárba vidékre. Az ANBU-nak itt alaposan át kellett gondolnia a következő lépését, hiszen könnyen bajba kerülhet, akár a küldetését is félbe kell majd hagynia hogy mentse az életét. Bár lehet Danzou így is úgyis kivégeztetné ha nem engedelmeskedne a parancsnak, de ennek a tesztelése egy másik napra marad.
~Délnek kell mennem ha találkozni akarok a célpontjaimmal, és követni őket. Mivel egyedül vagyok meg kell próbálnom csapdába csalni őket és lesből támadnom. Nem hiszem hogy probléma lenne ezzel. Haladok tovább a a folyó mentén, meghúzom magam ha érzékelek idegen chakrát aztán...~
A Jounin megtorpant egy pillanatra, bizonytalan lett, hiszen ismeretlen hangok ütik meg a fülét ráadásul idegen chakrát is érzékel, ami egyet jelent azzal hogy valaki követi. Az mindenesetre bizalomgerjesztő hogy ki tudta szúrni titkos üldözőit, az hogy a másik fél is őt az már kevésbé az. Pedig szegény öreg Hisao próbálta nem magára hívni a figyelmet, leszámítva az erdős jelenetet.
~A fenébe! A Határőrök? Eddig merészkednének utánam? Nem hiszem... A terven nem változtatok, megyek délnek és meghúzom magam. Ha szerencsém van még egymásnak is ugraszthatom a két bandát.~
Határozta el magát, a tempóján nem változtatott mikor megindult újra, hiszen nem akarta hogy meg tudják azt hogy kiszúrta a követőit. Közben  jó rejtekhelyeket keres szemeivel hogy el tudjon majd rejtőzni a megfelelő pillanatban. Az pedig az lenne h a érzékelne egy csapatot ami a Földesúr földje felől érkezik majd.

_________________

Konoha Lángoló Pengéje
Aktív Karakterek: Hisao Mezuri Ryu
Pénz & Sárm
avatar
Hisao
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 55


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Aug. 16 2016, 20:08

// Elnézést a minőségért, beteg vagyok de már rég nem haladtunk ^^  //

Arata & Shori - Nem vagytok teljesen összeszokva, nem teljesen ismeritek egymás képességeit, ami a játéktéri dolgokat illeti, így nem fogadnám ezt el más esetben, viszont itt arról van szó, hogy Arata és Shori régóta barátok és ismerik a másikat, így az észjárását is. Szóval ez amit csináltatok nálatok teljesen rendben van ^^ Arata és Shori remek taktikát találtak ki, ami a saját szintjükön 100%-osan működött volna. Azonban az ellenfelük egy Kagerougakurei Ninja, akit ráadásul határőrnek rendeltek ki. Ez több, mint elég ahhoz, hogy tudjuk: Nagyon erős. Ám aki még jobban ismeri a Folyó Országát és Kagerougakure újjászületett társadalmát, faluját, az azt is tudja, hogy a legerősebb Ninjáikat maximum két fős csapatokban küldik ki egy-egy küldetésre. Itt pedig minimum hárman, de elég valószínű, hogy négyen is voltak, ráadásul a határok védésére leginkább csak felderítésben jeleskedő Shinobikat küldenek, nem pedig olyanokat, akik akár fel is tudják tartani a betolakodó ellenségeket. Az Ő feladatuk a figyelmeztetés és a jelentések leadása. Így történhetett meg az, hogy amikor Arata elrugaszkodott, várva az utolsó pillanatig, hogy takarja Shorit, ezzel elrejtve az összes kézjelet amivel kikövetkeztethető lehet egy technika, ráadásul valószínűleg nem is látja a kézpecséteket. Így Arata elugorva most kitér az Shori útjából, aki már támad is a technikájával...
- Kagerou Ken: Kumori // Szitakötő Penge: Árnykép!
Hangzott a technika neve, miközben a Suiton Ninjutsu már útnak indult. A Kagerougakurei ninja hátra nyúlt a pengéjéért és úgy rohant Shori felé, majd bal kezével egy fél tigrist formálva mondta ki a Jutsu nevét. Abban a pillanatban, ahogyan ez megtörtént, a kezdetben csak egy támadóból három lett! - Arata jobb felé tért ki - Az egyik azonnal beleragadt Shori Suitonjába, a másik pedig Arata felé ugorva előrántja a pengéjét, ami megvillan a fényben. Iszonyatosan gyors, ahogy rántja elő azzal a lendülettel súlyt le, méghozzá nagyon jó ívben, felülről lefelé a Chuunin bal vállát célozva. Ha ez a vágás betalál, akkor levághatja a karját is... Azonban Arata érzékei a helyén vannak, van már annyira képzett, hogy Taijutsu képzettsége miatt egy a fokú gyorsaságot is le tudja követni, de csak egy másodperce van reagálni és lehet, hogy az nem lesz elég...  Meg kell gondolnia, hogy mit tesz! Kunait előrántani már nincs idő! Mázli, hogy ezt már előtte megtette a fiú... [Igen, szerencséd, hogy leírtad ezt a mozzanatot néhány körrel ezelőtt Smile Most nagyon jól jön]
Eközben Shori helyzete sem sokkal jobb. A másik képmás balra ugrik ki, majd megint csak pengéjét fogva előrántja azt. Négy méterre van a fiútól, így nem célszerű vágást indítani, így Shori sejtheti, hogy dobásra készül. A pengéjét dobja a fiú felé, ami megint csak megcsillan a fényben. Ő is elővette már a Kunait, amivel védekezhet, a fegyver pedig olyan sebességgel repül, amit ki is tud védeni... De mit tesz utána? Talán kockázatos lenne elütni, elhárítani saját fegyverével, vagy pedig az lenne a nagyobb merészség, ha csak kitérne a fegyver elől? Vagy legalábbis megpróbálná...?

Arata
Chakratartalék: 80%
Állapot: 90%

Shori
Chakratartalék: 65% - Mizuame
Állapot:
85%
_______________

Hisao - Hajrá! Örülök, hogy aktív maradsz! Very HappyHisao tehát kiszúrta az üldözőit, de a létszámukat nem tudja megállapítani. Az viszont biztos, hogy Ők is tudnak róla, de vajon azt tudják, hogy ő tud róluk? Furcsa "tudom, hogy tudod, hogy tudom" játék, de ez nem foglalkoztatja az ANBU-t, neki tervei vannak. Éppen ezért Délnek tart. Követi a főutat, persze csak az erdőből, hogy ne hívja fel magára a figyelmet. Amiben pedig biztos: Azok akik követik őt, tartják a tisztes távolságot, de a nyomában vannak... Beesteledett... Fél nap telt el, mióta átjutott az őrökön, már néhány órája sötét van. Még mindig követik... Aggasztó lehet, de úgy tűnik, vár még a rájuk való reakcióra. Útja közben a főúton több szekér és utazó is járt, de ők nem vették őt észre, mivel a fák takarásában mozgott. Hamarosan viszont az éjszaka folyamán útját egy fogadó keresztezte. Egy útszéli fogadó... 

1.) Lehetőség --> Hisao betér a fogadóba. (Írd le hogy hogyan néz ki amikor belép ettől függ a bentiek reakciója) [Állapot: 90% lesz]

2.) Hisao tovább megy, így pedig hamarosan láthatja, hogy a nem messze tőle lévő folyó szétterül és mocsárrá alakul át. Itt a főút felé egy terelő út látható, ami a mocsárba vezet, viszont rengeteg tábla van kitéve, hogy élet veszélyes terület, belépni csak saját felelősségre! Kockáztat Hisao? [Állapot: 85% lesz] 

3.) Tovább megy akkor pedig egy falu keresztezi az útját a Főút mentén, voltaképpen itt halad át a főút. A falun pedig muszáj keresztül mennie, vagy megkerülnie, hogyha a célját el akarja érni. De talán célszerűbb végre megpihenni. [Állapot: 80% lesz]

4.) Töretlenül halad a céljai felé, nem akar várni sem pedig lassítani, egyik hely sem bizonyul kellőképpen biztonságosnak ellenséges területeken, így nem állhat meg. Ez esetben egy nap múlva eléri a Daimyou Falujának körénykét. [Állapot: 50% lesz]

+1.) Minden lehetőség mellett természetesen kreatívan dönthetsz bárhogy, vagy esetleg a felsoroltaktól teljesen eltérő dolgot is tehetsz, ezek csak támpontok.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Aihara Arata on Szomb. Aug. 20 2016, 21:19

// Jiraya, Shori: Éledő természet //
 
A határhoz érve, a máik oldal kirendelt határőrei, nem éppen vendégszeretően fogadták, átkelési szándékunkat. De mivel mi sem szeretnénk itt megállni. Így adott, hogy összecsapásba fog átmenni a kezdetleges szópárbaj, amit a vezetőnk a szóvivőjükkel váltott. Az állóháborút mi, vagyis Tenzou szüntette meg, azzal hogy egy Futon technikával elnyesett néhány fát a hangok irányában. Ami végül nem csak a fákat kapta telibe, hanem az egyik határvédőt is. Ezzel pedig számbeli fölénybe kerültünk, miután egyikük a nem sokkal ezelőtti robbanás felé vette az irányt. A kidőlt fák közül a hulla mellől, nekünk rontott az ellenfeleink maradéka. És mivel csak az egyikükkel kellett foglalkoznunk Shorinak és nekem, egy gyors meglepetés taktika mellett döntöttem a pillanat hevében. Melyben, felvállaltam az elterelés figyelmét. Tervem kezdetben jónak is bizonyult, és barátom is vette a lapot. És én is az övét, amikor már ő jelzett nekem, hogy az előkészületek megtörténtek. A parancsszó, amit ugyan úgy nem gyakoroltunk be, mint az általam kiválasztott palacsintát meghallván kiugrottam kettejük közül jobb oldalra. Ahogy a levegőben egyre csak távolodok tőlük, továbbra is figyelemmel kísérem, hogy mi történik.
A Shori szájából előtörő ragacsos sziruppal szinkronban az ellenfelünk is megteszi a maga újabb lépéseit, hogy győztesként jöjjön ki az összecsapásból. És egy olyan jutsu nevét mondja ki, ami úgy cseng, mint a rejtett falujuk neve. Egyből belém is nyilall a következő gondolat:
*Nincsenek kézjelek?!
Mivel a technika nagyon úgy hangzik, hogy ezt csak a Kagerougakurei shinobik tanulhatják. Így sajnos azt is jelenti, nem tudom, mit hoz létre. A tudatlanság viszont a következő pillanatban már szerte is foszlik, amikor megpillantom a mellette megjelenő két kópiát. Sajnos Shori Mizuame Nabarája csak az egyiket tudta csapdába ejteni. A másik kettő pedig különválva próbált elkapni minket. Ez pedig azt jelentette, hogy a számbeli fölényünk már el is illant. Viszont ezt helyre lehet hozni, ha megöljük az eredetit, akkor a kópiái is semmivé válnak.
* Melyik a valódi? * Teszem fel magamnak a kérdést * Látjuk egyáltalán a valódit és nem egy Genjutsuval állunk szemben?
Azonban mielőtt még ezekre választ keresnék meg kell védenem magam a tőrtől, amivel le akarnak sújtani rám. És bár sebességem korlátozva van a súlyok miatt amiket, magamon viselek. De a szemem még mindig a toppon van, így könnyedén le tudom követni a mozgását mindenféle dojutsu használata nélkül. Így pedig még a korlátozott sebességemmel is képes vagyok lépéseket tenni a támadás kivédésére. Jelenleg ez annyit tesz, hogy a bal kezem a magasba emelem, alkaromat pedig keresztben tartom magam előtt. Hogy az azon elhelyezkedő vassúlyokkal védjem ki az ellenfél támadását. Ha ez megtörténik, a jobb kezemmel lévő kunaiial ellentámadásba lendülök és megpróbálom oldalba szúrni. Ha valahogy sikerül kivédenie ezt a támadásomat, akkor még egy rúgással is megpróbálkozok, vagy hátraugrok a helyzettől függően. Végezetül pedig, ha sikerül is bevinni a támadást, vagy csak ideiglenesen meghátrálni, megpróbálkozok az esetleges Genjutsu feloldásával.
avatar
Aihara Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 86


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Hisao on Kedd Szept. 06 2016, 13:15

// Jiraiya - Éledő Természet //

A Jounin üldözői tartották a lépést de egyben a tisztes távolságot is míg Hisao rendületlenül haladt Délnek. A főutat továbbra is kerülte és a mellette lévő erdőségek fái nyújtotta árnyékok és rejtett zúgok segítségével tudott minél gyorsabban haladni célja felé. Közben lassan a Nap elhagyta az eget és a helyét elfoglalták a csillagok és a nagy kövér Hold. Hisao ugyan edzett volt és kitartása és példaértékűnek mondható, majdnem egynapi menetelést még az ő lábai is megéreztek. Pont kapóra jött egy útszéli fogadó, ami amúgy a főnyereménynek tűnhetett volna, ha az üldözői nem találnának rá ott és persze ha nem egy küldetés közepén tartózkodna éppen.
~Ezek nem adják fel, nekem meg nem ártana kicsit pihennem. A fogadó pont jól jönne de persze fogalmam sincs kik várnak ott rám és kik üldöznek. Kockázatos terv. Pont az ilyet szeretem!~
Gondolta magában mosolyogva, miközben levette maszkját és  kabátja belső zsebébe tette. Azt ugyan nem akarta megkockáztatni hogy valaki felismerje a két társaság közül az arcát ezért  alkalmazta a Henge no Jutsut magán. Ha nővé, gyermekké vagy idős emberré változik át az túl feltűnő lett volna, ezért egy korabeli férfi alakját vette fel, akit még az ANBU adatbázisában tartottak számon erre a célra. Barna haja szürkévé, szemei zöldé alakultak, vágások jelentek meg az arcán, és hízott is valamennyit a transzformáció következtében.
~A fogadóban is tudom majd érzékelni a követőimet és tudni fogom kik azok ha betérnek majd utánam. Ha pedig én elvegyülök egy társaságban, ők nem tudnak kiszúrni. Így még ehetek is valamit és pihenhetek egy kicsit. Talán még végezhetek is velük ha szükséges..~
Foglalta össze magában a tervét, miközben lassan elérte a fogadót és egy határozott mozdulattal kinyitotta az ajtót, majd belépett.

_________________

Konoha Lángoló Pengéje
Aktív Karakterek: Hisao Mezuri Ryu
Pénz & Sárm
avatar
Hisao
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 55


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Okt. 07 2016, 15:43

// Shori NJK-ként megy tovább +15 Chakrát kap az eddigiekért.
Arata te a késésért +15 Chakrát kapsz és az eddigi játékért +25 Chakrát, így összesen +40 Chakra a jutalmad. +6 TJP. //


   A támadás hirtelen jött, ez nem vitás, ám Arata számára egy cseppet sem tűnt mindez fenyegetőnek. Sőt... Még ha a kezében nem is lett volna ott a kunai, a karján lévő fémsúlyok mindenképpen kivédene kegy közönséges pengét. Ám könnyelmű volt. Sem a súlyok, sem pedig a kunai nem képes kivédeni egy chakrával feltöltött fegyvert! Ám semmi arra utaló jel nem volt, hogy a támadó penge chakrával lenne felerősítve, ennek fényében pedig nem is volt felerősítve vele. Arata könnyedén védte ki a pengét, majd azonnali szúrást intézett, ami biztosan betalált volna, a fegyver hegye pedig már fél centire volt csak az ellenségtől, amikor az egyszerűen eltűnt úgy, mintha csak egy kép lett volna... Egyszerűen elhomályosodott... 
   Shori helyzete nem ilyen rózsás. Leblokkolt... De miért? Egyszerűen nem volt képes cselekedni csakis a legvégső pillanatban, amikor a felcsillanó penge majdnem elérte őt, ám kitérni előle már nem volt idő! Mozdulni próbált és jól is tette, hiszen így a nyakát nem érte el a fegyver, ám a bal vállába pontosan beleállt... Az elmozdulás mozdulatával azonban tovább ment, Arata felé ugrott el, ahol végbement a támadás hárítása, a következő pillanatban pedig a Shori vállában lévő fegyver csakúgy, mint Arata ellenfele, eltűnt... Ugyanez történt a Shorit megtámadó klónnal is. 
   Itt pedig még nem ért véget az események sorozata, amint Arata ellenfele eltűnt és Shori a kitérés után Arata mellett találta magát, majd az Ő ellenfele is eltűnt, - kinek létezésének bizonyítéka immáron egy vérző seb a Genin bal vállán - egy hatalmas légrobbanás söpört végig a tájon... Tenzou ellenfelének teste a fej nélkül élettelenül esett össze... A két harcoló fél körül pedig vérköd gomolygott, valamint kisebb hús és csontcafatok. Jól látható módon az ellenfél feje valamilyen módon felrobbant. Na de mi a helyzet a csapdába ejtett Kegerougakurei ninjával? Ott áll Aratától és Shoritól hat méterre a Suiton alapú technika fogságában, aggódó tekintete pedig ide-oda ugrál, ugyanis hátrafelé nem lát, és Ő így nem tudja, hogy mi volt ez a robbanás. 
// Hisao - +10 Chakra a várakozásért. //

   Az ANBU Taichou úgy dönt, hogy az egyik legveszélyesebb döntést készül véghezvinni, mégpedig azt, hogy megpróbál megszállni egy éjszakára. Álcaként egy korabeli férfi arcát ölti fel, valamint a testén is változásokat visz végbe. Ez után lépi csak át a fogadó ajtaját! Ahogyan ez megtörténik, egy várható látvány tárul a szemei elé. Rögtön a fogadó bejárata két oldalán egy-egy asztal található, amiknél két szék foglal helyet. Itt érthető módon nem ül senki. 
  A belső részeken, azonban már több minden történik, hiszen a fogadó bal és jobb oldalán asztalok és székek sokasága díszeleg, szám szerint négy-négy kör alakú, 5-6 személyes asztalok mindkét oldalon. Ezek közül csak a jobb oldali fogadórészen három asztal van teli, így 15 megtermett nagydarab fickó issza undorító italait és játszik szerencsejátékot. A bal oldali részen már más a helyzet, ott mintha kimértebb emberekkel találkozna. A sarokban a legeldugottabb és legsötétebb helyen egy kopasz, fekete ruhás férfi látható, aki egy csuklyás alakkal szemben ül. Majdhogynem egymás arcába beszélnek, figyelve arra, hogy senki ne lássa a szájuk mozgását. Rajtuk kívül a bal oldali részen három, Hisao eredeti alkatához hasonló férfi ül egy asztalnál és kulturáltan fogyasszák sörüket...
   A bejárattal szemben a fogadó másik oldalán található meg a pult, ahol egy mogorva, megtermett és igencsak elhízott, nagy tokás csapos áll, kezében egy üvegkorsóval és egy ronggyal. Éppen azt törölgeti, hiszen ez az unatkozó csaposok egyik legkedveltebb szórakozása... Így ránézve sokkal inkább tűnik hentesnek, mintsem csaposnak, főleg ezzel a piszkos, szürkés árnyalatú köténnyel. 
   Ahogyan Hisao léptei szaporábbak lesznek és megindul valamerre, természetesen a fogadós a szemét rajta tartja... Ám ne hagyjuk ki azt sem, hogy a pultnál székek láthatóak, így oda is le lehet ülni. Ám az egyik középtáji szék már foglalt, ugyanis egy széles vállú, köpcös fickó foglalja azt el, akinek derékig érő haja, megnyerően férfiasan van befonva, a hátán pedig kettő egykezes, széles pengéjű, hajlított kard látható egy X alakban felkötve. Továbbá, a mennyezet nagyjából 2.5 méter magas, ami azt jelenti, hogy a szobák odafent vannak. Ezt pedig a fogadó bal oldalán felvezető lépcső is megerősíti.


// Ez tehát egy egyszerű kialakítású fogadó. Maga az épület két emeletes. A fogadó alsó részénél (A bejárattól a pultig) a mennyezet 2.5 méter magas. A pult mentén egy fal húzódik és a pult mögött egy ajtó látható, valamint két oldalt szintén egy-egy ajtó. Valószínűleg a személyzet járkál arra ki és be, valamint a három ajtó a személyzeti térbe vezet. A fogadó alsó része tehát a teljes vendégtér, itt lehet iszogatni és étkezni. Jobb oldalt megint csak egy ajtó látható, ami valószínűleg az udvarra visz ki. Bal oldalt teljesen lezárt a fal, annak mentén pedig egy lépcső vezet fel a második emeletre, ahol valószínűleg a szobák találhatóak. Ha Hisao feltérképezi komolyabban a helyet, akkor készítek egy alaprajzot. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Aihara Arata on Csüt. Okt. 13 2016, 19:50

// Jiraya: Éledő természet //
 
A Kagerougakurei shinobikkal való összetűzés során csapatunk kénytelen volt kettéválni. Bár ez még korántsem végzetes hiszen, vezetőnk elég képzett. Shorival pedig amúgy is az akadémia óta egy csapatot alkotunk. Így nem is ijedünk meg a helyzettől, hanem megpróbáljuk legyőzni az ellent. Nyugodtságomat jól tükrözi, hogy a pillanat hevében is képes vagyok előállni egy tervel. S miközben én már meg is lépem a rám váró feladatot, mindössze egy mondattal tudatom Shorival, mit is várok tőle. Az én szerepem igen egyszerű. Feltartom az ellenséges ninját, miközben társam elvégzi a szükséges előkészületeket, hogy egy jutsutval megállítsuk. Legalábbis abban, hogy kénye kedve szerint mozogjon.  A jelre kitérek Shori célkeresztjéből, hogy beboríthassa a ragacsos sziruppal a Kagerougakurei shinobi, aki szintén tervezgette saját támadását. Így miközben őt eltalálta a ragacsos massza két, hasonmása kezdett nekünk rontani. A helyzet korántsem volt rózsás, de még így is józan paraszti ninja ésszel gondolkozok. Mire az ellenfél odaér hozzám, már több lépéssel előre megtervezem az ellentámadást. Kezdésként kivédem a kezeimen lévő súlyokkal kivédem pengéjének csapását. Majd rögvest ezután az én kunaimal próbáltam válaszcsapást mérni rá. A férfi nem tudott mit kezdeni a felé érkező fegyverrel. De amikor a hegye, már majdnem beleszúródott volna az ellenfél rám támadó képmása szertefoszlott.
* Akkor az igazit mégis sikerült elkapnunk Shori jutsujával!
Megnyugtató számomra a tudat, hogy egy harcban jártas shinobit, két ifjú elbírja kapni egy pár pillanat alatt kitalált tervvel. De ahogy társamra pillantok, már nem is érzem annyira a fölényünket. Sajnos ő nem volt olyan szerencsés, mint én és nem volt képes teljesen kikerülni az ellenfél támadását, és megsebezték a vállán, miközben próbált mellém kerülni.
* Mi történhetett vele, egy ilyen csapást könnyedén ki kellett volna kerülnie!
Közben a kópia és a Shori vállában lévő penge is eltűnnek. Az lenne a legjobb gyorsan ellátni társam sebét. De az ellenfél még, ha egy ponthoz is van kötve, képes lehet meglepetést okozni nekünk. Így ezzel még várnom kell. Ekkor pedig egy hatalmas lökéshullám söpör végig a harcmezőn, a csapdába esett Kagerougakurei shinobi háta mögül. Miközben vörös ködszerűség fedte le a levegőt. Benne pedig két alakot látunk az egyik a szalmasapkás Tenzou, a másik pedig egy fej nélküli ember. Kizárásos alapon csak a másik Kagerougakurei shinobi lehet. Körülöttük pedig kisebb húscafatok szóródtak szét a földön. Közben visszapillantok a csapdában lévő utolsó ellenséges shinobira látom, ahogy a tudatlanság félelmétől szemének pillantását folyton váltogatja Shorin és rajtam.
* Mit kéne tenni, életben hagyni vagy megölni? Ma már elég emberi életet vettünk el! És különben is azért küldött minket a Hokage, hogy a segítséggel, amit nekik nyújtunk, majd javítson a két ország kapcsolatán. De ha most megölünk mindenkit, és rájönnek, hogy mi voltunk az nem tesz, majd jót ennek. Ha pedig életben hagyjuk is fennáll a veszélye, hogy ez történik. Én nem szívesen veszem el mások életét inkább megóvni próbálom, de most nem is enyém a döntés elég lesz az is, ha csak egyenlőre kivonom a forgalomból az ellenfelet és majd utána döntünk. Addig is viszont ki lehetne használni, az ellenfél tudatlanságát!
- Megnézem, mi van Tenzou-val! A rossz karoddal, nem küldhetlek téged, egy helyhez kötött ellenfelet pedig neked is fel kell tudni tartani. De ha meg látod, hogy sietve jövök visszafelé tudod, mit kell tenned.
Mondom a mellettem álló sebesült társamnak remélve, hogy rájön arra, hogy egy elterelés támadásra gondoltam, hiszen az ellenfél már halott. Futva megindulok, Tenzou felé, kikerülve a sziruptengert. Ezzel megpróbálva lóvá tenni az ellent, hogy ott elkel a segítség. Majd a massza megkerülése után lábamba koncentrálom a chakrámat, hogy majd ne ragadjak bele én is a jutsuba. Ezután a Shushin no jutsut használva a Kagerougakurei shinobihoz sietek és egy tarkóra mért erős ütéssel megpróbálom  rövid álomba szenderíteni. Ha a megközelítése közben rájönnék, hogy átlátott a turpisságon akkor, felhagyok a leütéses tervvel és kijövök a masszából. De persze társamnak is jelzem, hogy az akció sztornózva van.
avatar
Aihara Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 86


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Rabada Genkou on Vas. Okt. 16 2016, 13:12

// Shimura Danzou //

Amikor Itaria-sensei átadja a drótot megköszönöm neki, majd zsebre vágom az eszköztA karavánhoz érkezve azonban jól megnézem a csapatot, és amint kiadták a parancsot helyet foglalok az egyik szekéren. Lassú a tempó, és ez csak ront a honvágyamon. Olyan, mintha egyrnőne a távolság köztem és az otthonom közt. Az ereimben is gyorsabb a vér folyása, mint ahogy a szekerek vánszorognak... Így nem fogom kibírni a Szél országáig, gondoltam. Ezért inkább lekászálódom a járműről és gyalog folytatom az utat, feladatomat továbbra is ellátva. Jaj, mikor látom már meg dicső hazám területét? Azt a földet, ahol felcseperedtem? Sajnos érzem, hogy nem látom még egy ideig. De ahelyett, hogy otthonomról való gondolataim miatt szenvedjek, úgy hiszem jobb lenne, ha a Hozoin és én közöttem levő ügyet rendezném le. Odamegyek hozzá és megszólítom.
- Hozoin. Én szerintem az, hogy egyszer győztem, nem jelenti azt hogy ez mindig így lesz. Az egyik pihenőnél tarthatunk egy visszavágót. Már ha van hozzá kedved. Sikerült győzelmet hoznom, de erre te is ugyanúgy képes vagy. Gondolom a sensei téged hosszabb ideje tanít. Ez csak egy párbaj volt, és rosszul érezném magamat, ha emiatt lehetetlenítődne el annak a lehetősége hogy barátok legyünk. Nincs sok ismerősöm, talán nem véletlenül... de szeretném ha ez másképp lenne. - a jobb kezemet nyújtom felé - Mit szólsz? Megbékélsz egy visszavágó meccs keretében? - és egy baráti mosollyal díszítem a beszédemet.
avatar
Rabada Genkou
Játékos

Taijutsu Pontok : 30

Tartózkodási hely : Ahol nyulak vannak ^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Okt. 20 2016, 17:25

// Shori-t kiírom a kalandból. Elnézést a kissé összecsapott poszttért a többi nem lesz ilyen és haladhatunk ^^ //

   A fegyver talált, majd eltűnt, a férfi viszont zaklatott volt. Ám mozdulni nem bírt, így pedig Arata mehetett, hogy megnézze a csapat vezetőjét. Látta, ahogyan az brutálisan, de meglepő könnyedséggel végzett ellenfelével. Persze ez csak egy csel volt, ezt Tenzou is jól tudta, így Arata könnyedén ártalmatlanította a Kagerougakureit.
- Szép munka volt.
Néz a csapattagokra, majd Shorira.
- Attól ott elte...
Nem tudta befejezni a mondatot, ugyanis Ő is és Arata is látta, amint Shori összeesik.
   A Sensei viszont nem véletlenül egy képzett ninja, azonnal a fiú mellett termett és felfogta az esésben, majd lassan a földre fektette. Ez után szétvágta a fiú vállánál lévő seb közelében a ruhát és durva, határozott mozdulatokkal megvizsgálta a sérülést. Látható volt a seb körüli lilás elszíneződés...
- Megmérgezték. 
Mondta, majd Shori teljes bal karjáról és testfeléről leszaggatta a ruhát, ez után pedig elkötötte vele a sebet.
- Gyorsan ható méreg, minden jel nélkül hatott, ami azt jelenti, hogy az idegrendszert támadja és ha még halálos is, akkor is nagyjából két napja van a halál beálltáig. Nincs időnk visszafordulni, a Daimyou-tól segítséget kérve nagyobb eséllyel éli túl, mintha megpróbálnánk visszaérni Konohába.
Állt fel mellőle, majd odasétált az elfogott Kagerougakurei Shinobihoz és a nyálkát egy kunaival, amibe szél elemű chakrát vezetett eltávolította róla annyira, hogy a shinobi ruházatának tárolórekeszei szabadon maradjanak, ám a Kageroui még mindig a nyálkában állt és bár ájult volt, az erős anyag tartotta a testét. Tenzou egy kisebb fiolát talált, benne egy barna anyaggal.
- Valószínűleg ez lesz a méreg, mást nem találtam, így az ellenszer nem lehet nála. Ebből pedig hiányzik...
Állapítja meg, majd egy egyszerű, elegáns és gyors mozdulattal metszi el a Kageroui torkát, mire annak szemei egyből kipattannak. A férfi torkából spriccel a vér, ahogyan a szájából is. Szemei remegnek a fájdalomtól, míg végül teste teljesen elernyed... Sípoló, bugyborékoló hangot hallat... Végül pedig az is elhal. Beállt a halál.
- Hozd a társad. Két napon belül el kell érnünk a Damiyou faluját.
Mondta Tenzou hidegvérrel, majd ha Arata felveszi Shorit, megindulnak előre.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Aihara Arata on Szomb. Okt. 22 2016, 18:01

// Jiraya: Éledő természet //
 
Tenzou hamar végzett a maga ellenfelével, ami engem is arra ösztökélt, hogy vessek véget a harcnak. Viszont ha lehet, én inkább próbálom elkerülni a felesleges vérontást. Még ha harcról is van szó. Főleg, ha az ellenfél már harcolni sem tud. Így inkább az ellen leütésével fejezem, be a harcot. Akit még, így csapdába ejtve is csak csellel közelítek meg. Pusztán óvatosságból, elvégre az előbb sem számítottam volna hasonló ellentámadásra és mégis megtörtént. Miután a ragacsos helyzetű shinobit is kivontuk ideiglenesen a forgalomból, Tenzou is odasétál hozzánk. Majd egy gyors dicséret után jött volna az észrevételezés rész, hogy hol is volt hiba. De ezt félbeszakította Shori, aki úgy csuklik össze ájultan, mint akit kicsontoztak. S mikor én utána nyúlnék, vezetőnk már meg is ragadja testét, hogy ne zuhanjon a földre. De végül mégis a földön fekve végzi. Bár korántsem mindegy, hogy oda zuhan, vagy oda fektetik. Egy kunaiial gyorsan újraszabja a ruhát a seb környékén, hogy szemügyre vehessük azt. Egyből észre is vesszük a lilás elszíneződést társunk bal vállán.
- Csak nem…
De vezetőnk már szavamba is vág, a tény kijelentésével, hogy barátom mérgezés áldozata lett. Közben pedig, letépte Shori felsőruházatának egy részét, amivel el is kötötte a sebet. Még csak arra sem volt időm, hogy szóljak van a táskámban kötszer az alap elsősegélykészletben.
* Fenébe, ez az én hibám! Miért nem láttam ezt előre? * Teszem fel magamnak a kérdést, persze tudom, hogy senki sem tudta volna, hogy a pengén méreg van. De az, hogy semmit sem tudok tenni a barátomért, az én nyugodtságomat is képes idegességre váltani. Eközben Tenzou elmondja, amit a vizsgálat alatt megtudott és mik a lehetőségeink. Majd az eszméletlen Kagerougakurei shinobi, felszerelését szabadítja ki a ragacsból, hogy ellenszert keressen. Ekkor már az én higgadtságom is kezd visszatérni, mert most végre én is tehetek valamit barátomért. Így folyamatosan józanodva el is kezdek gondolkozni mit is tehetnék.
* Nem tudok sokat a mérgekről, de annyit még én is tudok, hogy vannak mérgek, amiknek a tünetei közé tartozik a testhőmérséklet csökkenése!
Amíg vezetőnk ellenszert keres az ellenfélnél, én a hátizsákomból előveszem a tartalék ruházatomból a vékony dzsekiszerű fölsőmet, amit aztán föladok az eszméletlen barátomra a saját szakadt ruhái helyett. Eközben Tenzou is befejezi a kutatást, sajnos sikertelenül. Mindössze a mérget találta meg, ami egy barna lötty egy kis üvegcsében. Végezetül pedig elvágta, a férfi torkát. A vére spriccelt a sebből és a szájból egyaránt. Normál ember talán rosszul is lenne a látványtól. De én nem érzek semmi hasonlót. És nem csak azért mert túl dühös vagyok, hanem mert fél órán belül ez a harmadik gyomorforgató emberölés, amit látok. Közben pedig, leveszem az összesen 40 kilónyi súlyt(Azért írok 40-et az adatlapon lévő 80 helyett, mert a kaland kezdetekor még a kevesebb volt meg.)a kezeimről és lábaimról. Majd lepecsételem, őket egy tekercsbe a hátizsákomból. Mert normál esetben, ha vinnem kéne valakit az nem zavarna. De ilyenkor gyorsan kell haladni, azok pedig igencsak lelassítanak. És nincs elég idő, ha egy ember élete a tét. A tekercs elpakolása után, kezeimmel benyúlok eszméletlenül fekvő társam teste alá a hátánál és a lábainál. Miután fölemeltem elindultam Tenzou után a megfelelő irányba.
- Akár gyorsabb tempóban is haladhatunk. A súlyok nélkül, nem jelent nagy gondot!
Mondom vezetőnknek határozottan, mert tudom sietnünk kell barátom érdekében. De hangomon hallani lehet a még teljesen el nem múló idegességet, amit főképp a pár perccel ezelőtti tehetetlenségem okozott. Valamint a félelmet is.
avatar
Aihara Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 86


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Okt. 23 2016, 02:23

   Arata nem csinált nagyobb ügyet az emberölésből, mint amekkora valójában. Elvégre a Shinobik számára az élet nem éppen értékes dolog. Csupán meg kell őrizni addig, ameddig tudjuk és el kell vennünk másét, akkor amikor kell. Életek jönnek és mennek, mégis a sajátjuk a legfontosabb, pontosabban kellene, hogy a legfontosabb legyen. A shinobik számára, azonban az élet egy olyan dolog, amit a küldetésérét bármikor fel kell áldozniuk és ezzel sokan tisztában is vannak. A kérdés csak az, hogy eljön e ez a pillanat, és ha igen, akkor mikor. Nagyon úgy tűnik, hogy egyeseknek előbb, másoknak pedig utóbb...
   Az élet viszont nem eldobandó dolog, feleslegesen nem és Shori halála, igenis felesleges lenne. Ezzel Tanzou is tisztában van, de vajon akkor is a megmentésén agyalna és nem a küldetés sikerén, ha a nyomukban ellenségek lennének? Nos, ez egyenlőre titok marad, hiszen amíg helyzet nem adódik, addig nem derül ki az igazság. 
   A haldokló férfi pillanatok alatt leheli ki a lelkét, nem éppen szép, vagy kellemes körülmények között. De ez is hozzá tartozik a shinobi létformához, így amíg a frissebb ninják elszörnyedve nézik végig a férfi halálát, addig Tenzou ügyet sem vet a véres és egyben undorító haláltusára. Arata pedig valahol a kettő között van. Nézi a férfit, de nem érez szánalmat sem sajnálatot, a gyomra a helyén van, ám benne talán még van annyi emberség, hogy még észreveszi...
  

~ Egy nappal később ~

   Nem álltak meg pihenni, aminek meg lett a jutalma, ám az ára is! A jutalom az volt, hogy elérték a főutat, aminek mentén haladhattak és több fogadó is az útjukat állta, ami azt jelenti, hogy közelednek a központhoz. Az ár viszont a kimerültség és a fáradtság, így a főút mentén megállnak pihenni. Nem akarnak időt vesztegetni, de egyszerűen már nem bírják tovább... 
- Öt perc pihenő. Utána indulunk.
Ül le lihegve Tenzou, majd nagyokat kortyol a kulacsából, Arata pedig egy fának dönti az eszméletlen Shorit, akin még mindig ott a kabát. Megvizsgálja, érzi, hogy a fiú lázas. Egész teste ég és küzd a méreg ellen, homlokáról szinte folyik a veríték. Nem telik el fél perc, egy lovas vágtat el mellettük, majd egy perc múlva egy szekér teszi meg ugyanezt, csak az ellenkező irányból. Hiába, ez a főút. 
   Három perc elteltével már készülnek az induláshoz, ám akkor egy újabb szekér tűnik fel mellettük és már több méterről kiabál a kocsis.
- Hősök Vizét vegyenek! Egyenesen Tanigakuréból! Tessék, csak tessék! Hősök Vize!
Lassan Aratáék mellé ér a fickó, majd megáll és nem törődve a szemlátomást fáradt és kiütött utazókkal, a kocsiról szól le.
- Nemes Konohai shinobi uraim. Tudják-e, hogy mi az a Hősök Vize? Ha most vesznek egy fiolával 5000 Ryoért, akkor további 2000 Ryoért egy igazi ritkaságot adok önöknek. 
Közelebb hajol hozzájuk, majd körbenéz és suttogni kezd.
- Hallottak már a Legendás Kusanagi no Tsurugi-ról? A minap tettem rá a kezem, ha most vesznek egy fiola Hősök Vizét, akkor a kardot 2000 Ryoért adom önöknek. Ez már szinte rablás... 
Mondta sejtelmesen, majd kiegyenesedett.
- Na? Mi a válaszuk?

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Aihara Arata on Hétf. Okt. 24 2016, 20:25

// Jiraiya: Éledő természet //
 
Shori összeesése után Tenzou nem éppen óvatosan, de legalább gyorsan megvizsgálta. A mérgezésre hamar rájöttünk a testének lilás elszíneződéséből is. Gyors ellátás után és rögtönzött kötszer használat után, csapatunk vezetője ellenszert kezdett keresni az ellenfél. Eközben pedig én is megpróbáltam megtenni minden tőlem telhetőt, ami jelen esetben még csak az volt, hogy föladtam, rá egy ruhadarabot a táskámban tartott tartalékok közül. Az ellenszer hiányában és a korántsem szakszerű ellátás után elindultunk a Damiyou falujába. Tőle remélve ellenszert haldokló társunk bajára.  Ideiglenesen megváltam béklyóimtól majd fölvettem Shorit és Tenzou után indultam.
Késő délelőtt volt még mikor elindultunk. Kezdésnek pedig még erőltetett tempót diktáltunk. A fárasztó futást, tovább nehezítette az, hogy eszméletlen társamat is cipelnem kellett. De legalább a súlyok a gravitációnak köszönhetően nem húzták végtagjaimat lefelé.
 
A gyors tempónknak köszönhetően a mellékösvényről hamar ráléphettünk a főútra, mely az ország központjába tartott. S bár a tempónk lassulni kezdett, de korántsem önszántunkból, hanem fáradtságunktól. Amivel még rosszabb volt harcolni, amikor fogadók, kocsmák vagy csak egyszerű pihenőhelyek mellett haladtunk el. Folyamatos futásunk még az éjszaka eljövetelével sem maradt, abba. Az éjszaka leple alatt is folytattuk az utunkat. Szerencsére nem volt túl felhős az ég. Így a Hold fénye képes volt valamennyire megvilágítani az utat. Az este és a pirkadat átutazása a délelőtti órákban, már nagyon meglátszott rajtunk a fáradtság. Így Tenzou egy pár perces pihenőre megállt. Olyan fáradtak voltunk már ekkor, hogy mindenfajta beszéd is csak tovább fárasztott volna minket, ezért az út nagy részét is némán tettük meg. Mély levegőket véve leteszem Shorit, egy fa tövébe. Teste egészét kiverte a víz, arcán pedig látszott hogy küszködik a testében, terjengő méreggel. Kezemet homlokára teszem, lázmérőnek használva. Olyan forró volt, hogy még a parasztlázmérő is könnyedén megmondta magas lázzal küszködik. Ennek viszont furcsa mód örültem, hiszen ez jó jel, a teste harcol a méreggel. Letöröltem arcáról a verejtéket kabátom ujjával. Majd előveszem a táskámból a kulacsomat. Megrázom azt, hogy megtudjam mennyi van még benne.
* Huh, szerencsére jut még egy kicsi nekem is!
A kicsit kevesebb, mint félig teli kulacsot számhoz emelem, majd iszok pár kortyot ügyelve arra, hogy még egy csepp se menjen félre. Majd miután saját szomjamat sikerült valamennyire, kielégítenem Shori, következett. Kinyitom kicsit a száját, majd lassan beleöntöm, a vizet. De sajnos még, így is túl sok, megy félre. Mire a kulacs kiürül és valamennyire ellátom Shorit, már lassan le is telik a pihenő. Miközben egy lovas és egy hintó is elhalad mellettünk. Majd az utolsó percben járva egy másik szekér is közeledik felénk. Aminek kocsisa már messziről kiabálva hirdeti magát, vagyis portékáját. Mellénk érve megáll, majd ajánlatot is tesz. Aminek második tételének árát meghallva kicsit el is mosolyodok.
* Nem is tudom mi a nagyobb pofátlanság, 5000 ryoért árulni egy üveg vizet vagy, hogy 2000-ret érne a Kusanagi no Tsurugi. Egy egyszerű katana is a többszöröse. Ez egy jó vicc már szükségem is volt egy kis vidámságra. Meg kérdezném van-e nála gyógyszer. De ha csak annyira igaziak, mint a Kusanagi akkor az annyit ér Shorinak, mint halottnak a csók. Akkor pedig már inkább megállok a következő gyógynövényesnél és ott veszek valamit, ami enyhíti a lázat.
Anyám boltjának köszönhetően tudom, hogy az eladó olykor hajlandó azt mondani a vevőnek amit az hallani akar. Így szerencsére ezzel nem olyan könnyű átejteni.
- Sajnálom, de nem! Maga is tudja, hogy ninják vagyunk, így azt is tudnia kéne, hogy tisztában vagyunk a legtöbb fegyver árával. Tudja az egy egyszerű katana is többet ér, mint a vize és a híres Kusanagija!
Kijelentésem, talán kicsit sértő a férfinak, de csak az igazat mondtam. Ha van egy kis esze a következő delikvensnek már reálisabb árat mond és sikerül palira vennie. Közben pedig nagyjából el is telt az öt perc. Így felvettem Shorit jelezvén, hogy kész vagyok tovább haladni.
avatar
Aihara Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 86


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Nov. 03 2016, 22:20

Az olcsó replikák, amik még csak annak sem nevezhetőek, nem győzték meg a fiatal Chuunint ahogyan a csapat vezetője sem figyelt különösebben a fiúra. Ám amikor Arata felvette Shorit, a sensei felemelte a kezét.
- Innen viszem én, eleget cipelted. Így csak teljesen kimerülsz.
Mondta, ám a férfi ekkorra már leugrott a szekeréről, majd a köpenye alá nyúlt és sunnyogó arckifejezéssel sétált Arata felé, akitől a Sensei nem tűrve ellentmondást, éppen átvette Shorit. Úgy tartotta, mintha meg se kottyant volna neki. Ezt várnánk a egy Jounintól természetesen, ahogyan Arata is kitűnően állta sarat, viszont kereskedő, vagy talán inkább szélhámos odaérve a Chuuninhoz, a ruhája alól egy tökkulacsot vett elő és már-már Arata arcába mászva állta el az útját.
- Nézze jó uram, úgy látom, hogy önt csak a valóban becses ritkaságok érdeklik, így hát nézze, hogy milyen ritkaság ez!
Nyomja a fiú arcába a hétköznapi, sőt, ütött-kopott kulacsot. Arata éppen csak ránézett, hiszen nem is tudott volna mit tenni, ám ekkor a férfi azonnal hátrébb lépett és mindkét kezével fogni kezdte a régiségnek látszó, hétköznapi tárgyat. 
- Ne tévesszen meg a közönséges küllem, mint a legtöbb esetben itt sem a külső számít... Egyenesen a Szél Országában találtam rá, a sivatag legrejtettebb zugaiban, ahol még a Sunagakurei ninják is eltévednek! Ez nem egy közönséges kulacs! Ősidők szele szisszen fel, ha kihúzod a dugót... Persze mint minden egyéb, ez is csak képletesen szólva, kifejezi a tárgy régiségét. Azt rebesgetik, hogy a Szél Országában jól ismert Bunpuku szerzetes készítette ezt a tárolót, amelyet csak egy Shinobi képes használni. Nos? Mit mondasz? Neked ifjú, jutányos áron adnám...
Mondta hízelegve, sőt, már-már suttogva, hogy a Sensei ne is hallja amit mond, viszont Tenzou már kilépett az útra Shorival a hátán, a férfi pedig Arata előtt állva, nem akarja elengedni, sőt, akár követné is, ha kell. Rendkívül erőszakos kereskedő, nem ért a szép szóból!
- Arata! Induljunk!
Szólítja fel a Sensei türelmetlenkedve és kissé indulatosan, bár ez inkább a kereskedőre irányul, mintsem a Chuuninra.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Aihara Arata on Pént. Nov. 04 2016, 21:01

// Jiraiya: Éledő természet //
 
Egy rövid harc után Tenzou és én kénytelenek voltunk futással tölteni egy egész napot, hogy megmérgezett társunknak sikerüljön ellenszert találnunk. S bár nem spórolunk az energiánkkal az életének megmentése közben, de mégis megállunk egy rövid pihenőre. Hogy pár korttyal felfrissítsük magunkat, és valamennyire helyrerázódjunk. Közben mivel a főútról van szó természetesen halad a forgalom. Még egy vándorkereskedőt is utunkba sodort a sors. Sajnos csak később derült ki, hogy ez inkább balszerencse. Agresszívnak nem mondhatóan, de annál inkább rámenősen próbálja ránk tukmálni portékáját. A különleges erejű hősök vizét. Melyhez olyan akciót is képes lenne hozzá csapni, hogy pár ezerért megkaphatnánk mellé a legendás Kusanagi no Tsurugit is. Természetesen egy ilyen egyszerű trükknek sem én sem, Tenzou nem dőlünk be. Így ezek után már meg sem merném kérdezni, hogy lenne-e ellenmérge Shorinak. Mert biztos, hogy akadna nála. Sőt talán még jutányos áron felkínálna mellé még egy olyan cérnát is, ami ha egy Bijuuhoz ér rátekeredve egy eltéphetetlen kötéllé változna egy szempillantás alatt.  Hangulatomhoz mérten, illedelmesen vissza is utasítom az ajánlatot. Újra fölveszem Shorit, de éppen hogy csak kezembe kerül a földről már Tenzou rám is parancsol, hogy hagyjam, majd ő viszi tovább.
*Ebbe meg mi ütött? Talán kivételesen nem alkoholt lefetyelt a kulacsából? És nem csak hogy Shoriért, de még az én állóképességem miatt is aggódik. Bár a jelenlegi borús helyzetünkben ez érthető. Főleg hogy, mint a csapat vezetője még felelősség is az övé.
A parancs értelmében, átadom magatehetetlen társunkat Tenzounak. Ami több szempontból is jól esik. Végre látszódik, hogy törődik velünk. Valamint tényleg javítja a haladási sebességet, ha cserélgetjük a holtsúlyt. Bár nem illik így hivatkozni egy éppen haldokló bajtársra. Mivel jó magam eléggé kifáradtam, így most nem veszem vissza a súlyokat, hanem azok nélkül haladnék tovább. Már ha nem állná az utam az árus. Egy újabb hihetetlen árucikkel, ami most nem más, mint egy régi kulacs, ami állítása szerint egy ninja eszköz.
*Úgy tűnik nem ért a szép szóból! Vagy olyan udvarias lettem volna, hogy azt hiszi, újra próbálkozhat?
Az ajánlat hallatán vezetőnk erélyesebb hangon, ejti ki nevem mellé pedig a parancsot, a továbbhaladásra. Persze ez inkább egy célzás volt az árusnak, hogy hagyjon fel az eladási kísérletekkel. Elvégre vezetőnk is látja, hogy én már indulnék. De a férfi továbbra is az utamat állja. Ami természetesen nekem is idegesítő. Így fel sem tűnik, hogy végre tényleg az én nevemet használja, és nem egy hasonlót. Ez is csak a férfi józanságát bizonyítja. Mivel a férfi nem szeretne átengedni vásárlás nélkül, így kénytelen vagyok engedni higgadtságomon és drasztikusabb lépéseket felé venni az irányt.  
 - Látom az előbb nem voltam érthető! - förmedek rá az árusra - Ha most nem enged, át tényleg használni fogom azt a kulacsot, de arra hogy teszteljem nem-e törik el a fején!
Majd gyors, erőszakos léptekkel elmegyek mellette Tenzou mellé. Remélve hogy az előbbi üzenetemet már tényleg megértette, ez az idegesítő ember.
avatar
Aihara Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 86


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Nov. 09 2016, 20:34

   Ha lett volna alkalma, akkor sem reagált volna, csak merev, kissé megilletődött arckifejezéssel nézett a férfi után, aki miután elrobogott a kereskedő mellett, talán többé vissza sem nézett. Az idegesítő, hátráltató tényezőn kívül, mint a kereskedő, nos Tenzou viselkedése, pontosabban hozzáállása is megváltozott, talán pontosan az alkohol elpárolgásának köszönhetően? Ezt nem tudhatja biztosan a fiú, de tény, hogy a csapatvezető komolysága és az, hogy Aratát valóban a nevén hívta, minden bizonnyal jó jel. Vagy talán mégsem?
   Az út további része ugyanúgy telt, mint az előző napon, mígnem hamarosan el nem érték a célállomást, a Daimyou Birtokát. Ha pontosak akarunk lenni, akkor másnap reggelre értek oda, kifáradtan, ám Shinobikról van szó, így ez számukra már megszokott dolog. A főút vonulata átvezet a birtokon, amit nem túl magas, díszes fából készült falak fognak közre, a főkapu pedig hatalmas, ámbár nem olyan nagy, mint Konohagakure no Satoé. A bejáratnál kettő őr áll, a csapat pont őrségváltásra érkezett meg. Az álmos tekintetű, Yarikat szorongató katonákat felváltotta másik kettő, ugyanilyen felszereléssel ellátott másik két palotaőr, akiket kifejezőbb lehet városi őröknek hívni, lévén, hogy nagyon úgy néz ki, hogy eza bizonyos "birtok" sokkal inkább egy falu.
   Amint Arata és a Shorit cipelő Tenzou feltűnt a láthatáron, mind a négy őr megtorpant és figyelmesen várták, hogy a shinobik odaérjenek hozzájuk. Meglepettség ült ki az arcukra, amikor meglátták, hogy az egyik sérült, meg is ragadták a fegyverüket jó szorosan.
- Mit akartok itt Konohaiak?
Tette fel kérdését az egyik, mire a Sensei azonnal válaszolt.
- A Rokudaime Hokage-sama utasítására érkeztünk, hogy az Ország szolgálatára legyünk, valamint egy üzenetet hoztunk a Daimyounak, amit csak neki adhatunk át.
Üzenet? Erről esett eddig szó?
- Mi történt a társatokkal?
- Kagerougakurei határőrök támadtak ránk, nem akartak átengedni minket. Megmérgezték, reméljük, hogy itt melegebb fogadtatásban részesülünk.
Az elől álló két őr összenézett, majd a pihenni térők felé fordult az egyik.
- Szóljatok a Palotába, hogy vendégek érkeztek a Daimyou-samához és keressetek meg egy orvost is. Majd mi bekísérjük őket.
Mondta, mire ők bólintottak és megindultak befelé.
- Pontosan milyen szolgálatot akartok teljesíteni?
- Az információnk szerint, a Szél Országából törtek át kártevők az ország területeire és ezzel komoly károkat okoztak a Nyugati határoknál. Ezt a problémát szeretnénk orvosolni.
Az őrök nem haboztak, azonnal megfordultak.
- Rendben, kövessetek!
Mondta az egyik, majd megindultak befelé.

______
Edit: Ide kérném a posztot: http://narutohun.niceboard.org/t2406-a-daimyou-birtoka

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Dec. 25 2016, 14:44

// Genkou - A megbeszéltek szerint folytatjuk. + 15 ch-val jutalmazom a türelmedet! //

Sok minden, ami lezajlik az ifjú ninja szívében, ismeretlen marad a külvilág számára. Noha Genkou sosem volt az a fegyelmezett, érzelmeit, gondolatait elrejtő harcos, ám megtanulta, hogy nem szabad mindent kimutatnia. Amikor odalép Hozoinhoz, hogy megbeszélje vele a dolgokat, az valóban bölcs lépés, hiszen amennyiben a továbbiak folyamán össze kell dolgozniuk, úgy nem szabad viszálynak, vagy kételynek lennie közöttük. Talán ha fellengzősen, vagy nagyzolva kezdi, akkor hozoin másképpen reagál. Így azonban, hogy látja, Genkou szándéka őszinte és szavai igazak, erőt vesz magán, még ha ez részben csak színjáték is, meglehet, hogy a megbocsátás kezdete.
Nem akarom, hogy emiatt hibázzunk a küldetésen. Én csak... nem szeretek veszíteni.
Hozoin, ez a Genkou fölé tornyosuló fiú, most a kezét nyújtja, bár szemében nem csillan őszinteség, vagy legalábbis a szándéka nem teljesen őszinte, ez érződik.
- Amint hazaérünk... mármint, amint visszajutunk Konohába, újra párbajozhatunk, addig a küldetés az első!
Ezt úgy tűnik, teljesen komolyan gondolja.
Időközben az egyik őrházból egy katona lép ki. Az épület fából van, nem kifejezetten nagy, alig néhány fekvőhely férhet el benne, esetleg egy kisebb konyha és raktár. A katona éppen úgy néz ki, amint akik a szekereket kisérik, a Tűz Daimiyojának hadseregébe tartozhat. A Katona után egy pelyhedző állú fiú is kilép, lerí róla, hogy Ninja, s ezt bizonyítja a fejpánt, melyen Konohagakure no Satou jele büszkén terpeszkedik. A Shinobi peckes léptekkel sétál végig a karaván mellett, egyenesen az utolsó szekérhez, amely egy valóságos hintó. Ott beszélget Itaria-senseiiel, majd pedig azzal, aki a hintóban ül. Papírok cserélnek gazdát. Miután mindent elrendeztek, az őrök visszasétálnak a helyükre és a karaván továbbindul. Itaria hamarosan két geninje közelébe férkőzik, mintegy véletlenül.
- Figyelmetek ne lankadjon! A Folyó Országán kell átkelnünk, amely semleges terület, így nem vesz részt a háborúban. Engedélyünk is van rá, egyenesen a Folyó Országának feldesurától... azonban ezek a népek igencsak megbízhatatlanok, nem bízom bennük és Ti se bízzatok a Folyó Országának egyetlen lakójában sem. Félnek tőlünk, joggal és az is lehet, hogy - itt még halkabbra fogja a beszédet - hogy nem annyira semlegesek. Ezen felül különös híreket kaptunk innen. Olyan sivatagi lényekről, amelyek a háború kiatt hagyták el otthonaikat és nem túl barátságosak. Legyetek résen. A Folyó Országának határőreivel csak Én beszélhetek, senki más!
Röpke húsz perc múlva, kisebb facsoport mögül elő is jönnek a Folyó Országának őrei. Nagyjából tíz fős csapat lehet, többnyire szamurájok. Itaria-sensei valóban beszél velük, megmutat néhány iratot és a karavánt beengedik az országba.
Ahhoz képest, hogy a küldetés a C és a B szint között mozog, Itaria meglepően óvatoskodónak tünt. Persze az is lehet, hogy csak így próbál ráijeszteni a Geninekre, nehogy lankadjon a figyelmük.


*****


Eljön a Folyó országában töltött első este. A kocsisok éppen a tevéket, vagy lovakat etetik. Ez már a nyolcadik nap az utazás kezdete óta, mégis, a hintóban ülő férfit eddig alig látták. Magas, mindig díszes, értékes ruhát visel, ápolt és méretes bajusza van, arcvonásai jómódról árulkodnak, ám nem nagyon közösködik a karaván tagjaival. Azt beszélik, Ő pénzeli az utat, így próbál meg jó pontot szerezni a nép szemében. Különös.
Több tábortüzet is gyújtottak. A szekereket kör alakban helyezték el a tábor körül. Nem is olyan messze, egy patak csordogál, békésen, kellemesen. Hozoin az alváshoz készülődik, mások az őrszolgálathoz. Genkou éppen szerény vacsoráját fogyasztja, amikor borzalmas üvöltés rázza meg a vidéket. Azután pedig egy furcsa zaj. Néhány sikoltás. Mi a fene lehet ez? A táborban mindenki fegyver után nyúl és felriad. Ám nagy az összevisszaság. Senki nem tudja igazán, hogy mit tegyen. Hangara kapitány és Itaria-sensei nem is olyan régen elmentek, körbenézni, így nincs, aki parancsoljon.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Rabada Genkou on Vas. Dec. 25 2016, 16:05

//Danzou//

Tudom hogy ez a megoldás Hozoinnal nem vezetett tökéletes békéhez, és még csak nem is lettünk jó barátok, azonban ez egy lépés efelé. Viszonylag elégedetten rázok kezet velelegallább ennyi sikerült. Nehéz esetén nem durcáskodnék így, pedig kettőnk közül én vagyokpuhányabb, egyenlőre. Igyekszem megfelelni shinobinak hogy édesanyám büszke legyen rám, és ebben a háborús korszakban az országomnak is elkél a haderő, amiből csak egy vagyok, és még csak nem is katona. A főváros elesett ugyan de a Szél országa korántsem! Igen, az nem is fog. Ezért örültem annyira a párbaj eredménynek, az a meccs - és ezzel nem Hozoint akarom lekicsinyíteni - megmutatta hogy van aki a közelembe sem érmár amikor... Már sokkal erősebb vagyok mint mikor a tűz országába jöttem. Rengeteget tanultam ez idő alattmegismerkedtemhány ninjával, barátot továbbra sem listázhatok... Azért úton vagyok Hozoin feléDe legfőképpen a Folyó országa felé. Bizonytalan terep ez nekem, társaimat nem is ismerem eléggé. A folyó országa nagy problémákkal küzd, és a határátkelő állatok között akár ámokfutó ninjuu is lehet! Nagy "bulit" tudna az csinálni. Ennél a küldetésnél csak a frontvonal lehet veszélyesebb..Egy karavánt kísérünk egy instabil állapotú területen át, valamint egy ugyancsak veszélyessé vált országban van uticélunk. Ha lélekben megőrzöm az épségemet, nem eshet bajom. Bízom a társakban, még ha nem is tudok sokat róluk.  A katonai állomásnál leellenőrzik az iratokat, és úgy tűnik hogy minden rendben halad. Megfogadom Itaria-sensei diszkréten hozzánk intézett intelmeit, melyek arra késztetnek hogy harcra készüljek. Minden esély megvan rá hogy ilyesmi fog történni. Óvatosnak kell lennem. Várom már hogy hazám területére léphessek, csak meg ne haljak előtte, mert a hullám nem köszön haza! Mikor a nap lemenőben van már, eszembe jut HamizakiÉdesanyám gondolom ezer meg ezer kérdéssel árasztana el, de Hamizaki, nem tudom hogyan fogadna. n megölel? Esetleg rámpirít hogy milyen veszélyt vállaltam azzal, hogy egyedül hagytam el az országot? Eddig barátok voltunk és megértettük egymást, most azonban... kezdem... más szemszögből nézni a dolgokat. Ha ez így pontos. Egyszerűen már nem csak barátként gondolok Hamizakira, van valami ami mindig is közel húzott engem ő hozzá. Egy különös érzés amit soha nem éreztem korábbanÉs zavarba hoz... Inkább a küldetésre koncentrálok, veszélyes hely ez ahhoz hogy elkalandozzak. Le is száll az éjjel leple, majd a sensei elmegy, azt hiszem körülnézni. Én letelepedek egy kisebb csoport mellé vacsorázni. Hamizaki megint lelki szemeim előtt van.  Nem elegyedek beszélgetésbe a többiekkel, mikor valaki megpróbál velem beszélni, udvariasan hárítom a lehetőséget. Furán érzem magamat. Nem ma kellett volna rá gondolnom. A béke itt valószínűleg most pattant el a hangokból ítélve. Én először körülnézek, ki hogy reagált rá, majd leteszem a kaját és az egyik shinobihoz fordulok a kérdésemmel - Mi folyik itt? - Most látom hogy a sensei nem jött vissza - Itaria-sensei még nem jött vissza?! - Ezt inkább csak magamnak tettem fel. Megvan az esélye hogy éppen ő van most bajban. A fene egye megElőveszem kettő kunaiomat és rájuk erősítek egy-egy robbanó jegyzetet, majd elkülönítve őket a többitől elrakom őket. Kéz6be veszem a drótjaimat és készülök az esetleges harcokraAmikor kell aktiválom a Harigane saku no jutsut, kezdetben biztonsági okokból dróttal küzdök. Nem tudom pontosan hogy mi folyik itt, de szerintem mindjárt vér!
avatar
Rabada Genkou
Játékos

Taijutsu Pontok : 30

Tartózkodási hely : Ahol nyulak vannak ^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

21 / 23 oldal Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.