Gekkou Hagane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Gekkou Hagane

Témanyitás  Vendég on Hétf. Márc. 24, 2014 10:02 pm

Név: Gekkou Hagane


Kor:16


felszerelés: Alapfelszerelés,dróthuzal 6m, 1db elsősegélykészlet, 1doboz energiatabletta, 3db kunai, 5db shuriken.
 
Nem: Férfi


ország: Kagerou no Sato 


Kinézet: 170cm magas rövid barna hajú, kék szemű erős testalkatú, vörös hosszú ujjú pólót visel,nyakában egy medál a szüleitől, ninja szandál és egy 
térdig és fekete nadrág.


Jellem: Egy akaratos, önfejű gyerek és elégé durva természete de belül vágyik az elismerésre/elfogadásra. Magának való, Szűk szavú általában nem köt bele senkibe inkább elkerüli a problémákat, próbál barátságos lenne de gyakran sikerül átesni a ló túloldalára. Szüleivel engedelmes. És barátaival kedves, oda adó


előtörténet.




kezdetek


Gekkouréban élek apámal. Anyám születésem után meghalt, Szegény családból származók ami abból is adódik hogy a falu nem rég lett ujjá építve. Elégé durva környezet ez egy ilyen családnak mivel, az emberek itt nem a kedvességükről híresek. Főleg ha még az átlagnál is szegényebb az ember. A falú szélén lakunk közel, az egyik félig meddig erdőség mellet. Így nehezen tudtam úgymond "be illeszkedni". Nem is nagy sikerrel ezért én is gorombábban bántam az emberekkel, vagy nem is érdekelt mit mondanak. Apámról azt kell tudni hogy építész ként jött ide de hát, nem úgy alakultak a dolgok ahogy elképzelte. Egy nagyon kedves és jó indulatú ember, még akkor is ha gorombák vele. Amibe tudok segítek neki. Én azért akartam/ok ninja lenni mert, megelégeltem az állandó szenvedést, és erős akartam lenni hogy többé senki ne bánthasson se engem se apám és a barátaimat se. De legjobb ha az akadémiai éveim előtti napon kezdem a történetem.


Ninja leszek.




Szóval, egy keddi reggel mikor föl kelek, és ki megyek a konyhába, láttam hogy apám egy nagyon gorombának tűnő emberel beszél. Nem értetem pontosan de munkáról lehetett szó, mikor elment a goromba ember meg kérdeztem apámat ki volt az és mit akart.


-apa ki volt ez az alak??
-Atsui úr volt, elmondta hogy sajnos nem tud építészként fel venni.De sikerült
megegyeznem vele, hogy fele bérért mehessek dolgozni.
-nem értelek miért vállalod el felé ért, csak azért nem vesz fel rendesen mer...itt apám közbe vágott, kicsit föl emelve a hangját.
-élnünk kell valahogy és most csak ez az egyetlen lehetőség.
Lehajtottam fejem, nem válaszoltam. Beletörődve azzal a tudattal, hogy igaza van. kimentem és elmentem a városba járni egyet, hogy ki tisztuljon a fejem a gondolatoktól. Elmentem az akadémia mellet és láttam hogy holnap után lesz felvétel az akadémiára. Elmosolyodtam elképzeltem, hogy kage vagyok, bevallom jót tett ez a képzelgés, és sikerült el terelnie a figyelmemet a problémámról. De ez se tartott sokáig jöttek a falu nagy jövendő belli ninjai.


-mit keresel te itt? menyél vissza a csóró apáddal együtt oda ahonnan jöttetek. 


Nem igazán akartam vissza szólni, de felingerelt hogy szidta a családom.


-ott élünk és ott vagyok ahol akarok fogtad Denka?


morcosan néztem, mondhatni le szúrtam tekintetemmel. De ö csak nevetett rajtam és mondta tovább a barátaival az unalmas leszólásokat. de nem érdekelt, el engedtem a fülem mellet. De akkor nagy meglepődésemre ott termett Fuen és Hidan. nem nagyon ismertem őket, ők békén hagytak engem én is öket.


(Hidan)- nincs jobb dolgod ? Denka vagy ha balhét akarsz gyertek.


Denka arcáról eltűntek az undorító kacajok utolsó ráncai is. Nem mondott semmit össze húzta szemöldökét és elment a haverjaival.


(Fuen)-Te neved úgye Hagane?


-ígen. feleltem 


(Hidan)-Ne figyel ezekre a pojácákra az apja jóban van egy földes úrral és azt hiszi ő a falu király. Amúgy én Hidan vagyok ő pedig Fuen.


-értem. kösz hogy segítettek de nem kértem, egyedül is elintéztem volna, ha még 1 szer szájára vette volna apám. Akkor már nem csendben tűrtem volna


(Fuen)-persze, persze. Nincs ahelyett, hogy goromba vagy nem lenne kedved eljönni kajálni egyet?


Meg leptem, hogy van rendes ember a faluban. Bevallom kicsit boldog is hogy engem el hív valaki valahová.


-Mennék szívesen de. Sajnos nincs pénzem hogy el mennyek veletek.


(Hidan)-Nincs baj, állom a számlát azt kérhetsz amit akarsz.


Na itt már tényleg meg ütött engem a kedvességük. El se akartam hinni, hogy
Kagerouiak. Végre nem csak ócsárlásokat hallok.




-Rendben, köszönöm. 


Feleltem mosolyogva, elkezdtünk beszélgetni Fuen meg kérdezte, hogy




(fuen)-Hagana ugye te is az akadémiára jelentkezni jöttl?


-hát őszinte legyek,nem vagyok valami ninjanak való.


(Hidan)-Ne hülyéskedj velünk egyidős vagy és mégis, erősebb vagy min azok a hülye Denkajék összesen.


Nem feleltem, megint eszembe juttatták azokat.


(fuen)-Na akkor te is be iratkozol ?


-be íratkozhatok, legalább erősödök.


feleltem, kissé flegmán.


(Hidan)-reménytelen. De akkor is a barátunk.


Hidan mosolyogva mondta én felnéztem rájuk nevetve, boldogan
hozzá kell tennem hogy Fuen aki lány, nem értem őket kissé durcás lett rám
nem tudtam miért. Próbáltam vidítani, de nem nagyon sikerült inkább rosszabb lett. A reggelit meg köszöntem és megbeszéltük, hogy holnap után suliba találkozunk. Hazamentem el meséltem apámnak mi történt, mosolygott
és bele egyezett az akadémiába is. Én a következő napon edzettem, és ábrándoztam a ninja létemről.

Az akadémia


Be is íratkoztam az akadémiára. Első nap mikor úton vagyok az iskolába, mit ad isten itt vannak a Denkájék. őszintén nem érdekeltek főleg ma nem, hiába állt be elém ki kerültem és tovább mentem volna ha.


Denka-mit keresel itt senki nem engedte hogy ide gyere, iskola után megverünk, téged meg apádat is.


na itt van az amit nem akartam. Fel idegesítetek ki zökkentve nyugalmambol.


TE SENKI HOGY MERED APÁMAT SZÁDRA VENNI??????.
 
kiabálva haladtam felé idegesen. Meg álltam előtte, és csak mosolygott. hátul a másik kettő meg röhögtek és ócsárolgattak. itt elegem lett be mostam egyet ennek a nagy világinak. Ahoz képest hogy 9 éves voltam jó nagy verekedést rendeztem. mind a 4- en első nap már büntetést kaptunk. mondanom sem kell hogy néztünk ki...Na de a lényeg nem maradtam, adósa senkinek pofon ügyileg. Végül a büntetésből is csak figyelmeztetés lett, Csöndben végig hallgattam a senseit. Csak az szúrta a szemem, hogy azokat hárman nem büntetik meg. Na de vissza az akadémiához, Viszonylag sokan voltunk. Csak azért kicsit furcsa volt nekem, hogy nagyon sok a nálam fiatalabb ninja. Utólag tudtam meg az okát ennek, Mivel nincs szinte haderőnk, ezért a falu minden honnan az országbol hozatja a ninjanak valókat.
Nem volt baj velük, nem is ismertem őket ők se engem. Denkáék a verekedés után rám se néznek, Lehet azért mert ha két haverját nem is tudtam rendesen gatyába rázni, de Denkának
adtam egy két leckét taijutsuból. Igaz nem tudtam még nagy technikákat, gyakorlatilag semmit de ahol értem ott ütöttem. Na de a rengeteg ujj arc tengere között, láttam két jó barátomat, Fuent és Hidant.


(Fuen)-Örülök hogy végül mégis csak elhatároztad magad Hagane.


mondta mosolyogva.


(Hidan)-én meg annak, hogy Denkát elporoltad.


Arcán lehetett látni, hogy elismerően tekintet rám. Amiért végre csináltam is valamit.


-Hát igen, szerencsére semmit nem kaptam. És én is örülök hogy el tudtam jönni akadémiára.


mondtam nyugodtam, és be mentünk a kijelölt terembe.  Volt egy két látott ember a teremben de velük nem volt bajom, De úgy tűnik valami nagy rosszat tehetem előző életemben, mert ide ette a lép fene Denkájékat is. Megkerestem a legtávolibb padsort tőle és leültem, mondtam Hindanéknak, hogy én nekem semmi kedvem az osztályból senkivel sem barátkozni és inkább le ülök. Hidánék mondták rendben, azzal le ültem ők ismerkedtek. és vagy egyedül üldögéltem, vagy Hidanék mellet kullogtam leszegett fejel csöndesen. De el nem tudjátok képzelni mi mindent lehet itt tanulni. Mivel tűz és Szelek országa is itt van mellettünk mindkét országgal szövetségben állunk, tűz országa pedig segít ninjakat nevelni cserébe mi adunk a bányákból befolyt összegből. Hát eleinte be vallom nem nagyon repestem, mert a falunkról beszélgettek, bemutatkoztunk meg ilyenek. amiket már az előtt is tudtam hogy akadémiára jöttem. De ennek hamar vége volt, és jött a lényeg. Tanultunk minden féle harci tudományt, Chakráról és még első segélyt is. De engem nem ez hozott tűzbe eleinte, hanem amikor mesélt a seinsei az 5 nagy országról, ninjairol. Álmaimban nem hittem volna, hogy ennyi sok és erő ninja létezik. Onnan tol kezdve faltam mindent ami a ninjaságal kapcsolatos.
látszódott a jegyeimen is , mivel iskola után nem tudtak velem is lenni Fuenék, ezért ha suli után együtt lógtunk, beszélgettünk mindig meg kérdezték tőlem, hogy nincs e kedvem elmenni mássokal is valahova. Mivel nem akartam hogy megint valaki hozzám vágja milyen vagyok el utasítottam. De nem is volt baj így volt időm otthon edzeni, tanulni apám mikor haza ért munkából, én addigra meg főztem valami és miután ettük segített nekem. Nem tudják sokan de jártas egy két technikában és taijutsuban. Ez azért van mert Szél országban gyermek korában meg kellet tanulnia védeni magát, és rá ragadtak. De soha nem akar ő ninja lenni. De nem csak vele Fuenékal is edzettem segítettük egymást, Hidan hozzám hasonlóan masszív kötésű gyerek volt, Fuen nagyon gyönyörű, kedves lány volt szinte mindenki bele szeretett aki beszélgetett vele kicsit is. De senkit ne tévesszen meg a külső ha valami fel dühítette jaj volt annak. Egyszer egy fiú le taperolta, hát az egy tény hogy utána a fogait tapogatta  a földön, de én engem is frász kerülgettet olyankor. Szegény gyerek, lesszált a földre a felhőkről csak elfelejtette kinyitni az ernyőt és nagyot koppant. Na az a gyerek is csak addig volt nagy legény. Be vallom jót nevettem, az ellőt senkit nem láttam így rimánkodni, hogy ne bántsák. fél év után kezdtem meg enyhülni én is és már elmentem Hidanékal ha Hívtak de nem sokat beszélgettem senkivel kérdeztek válaszoltam, ennyi nem csináltam belőle nagy ügyet.



A Genin vizsga.


Hát eljött a várva várt vizsga, Kicsit izgultam de tudtam sikerül. Nem voltam valami nagy ninja zseni, de elégé jó jegyeket szereztem. Viszont Hidan és Fuen nah azok ketten, ők tényleg ninja zsenik, révén felmenőik elégé jó kis ninjak voltak. De nem zavart, hogy jobbak nálam. Most így 14 évesen, 5 évvel a be íratkozásom után nem változott semmi, mármint a céljaimat tekintve én akartam lenni az egyik legerősebb ninja. A kage cím nem igazán érdekelt, mivel nem kell nekem egy titulus hogy erős legyek. Hidannak volt ez az álma, ha engem kérdeztek sikerülni is fog neki. 3 évvel az akadémián eltöltött idő után apámra is rá mosolygott vagyis rám is mosolygott a szerencse, vagyis Hidan apja. ugyan is pénz ügyi gondok miatt le váltották az előző főnököt, szerintem az a mogorva Atsui lopott az építésekre adott pénzből. Így leváltották és jött Hidan apja Homura úr, aki apámat meg is tette fő építésznek. Így már volt elég pénzük, nem voltunk most se milliomosok de, jól éltünk.
Na de vissza a vizsgára.


(Hidan)-Hagane holnap után vizsga, még ki mehetnék gyakorolni a jutsukat.


(Fuen)-Állandóan edzettek, nem is értem hogy birjátok ennyi erővel.


-Én meg azt, hogy milyen nagyszerüen sikerült a medikusi vizsgád.


(Hidan)- Tényleg, még nem is gratuláltam az osztály elsőségedhez Fuen


(fuen)-köszönöm szépen a dicséreteket, de ti is nagyon szépen teljesítettetek. Hagane is osztály 3 legjobbja.


Hidan még kicsit nevetett viccelődött, én nekem most nem volt időm. Ugyanis sikerült 5 év alatt egy hasznos kis jutsut kifejlesztenem, nem tökéletes de azért elárulom. Én ezt a Ninjutsut tűz országának egyik technikájából alakítottam át, mégpedig az Endanból. Nem a legerősebb jutsu önmagában, kézjelei: Tigris, Kígyó, Kos, majom és Kutya. ennek a jutsunak a lényege hogy nem a mellkasunkban összpontosítjuk a chakrát, és úgy engedjük ki. Hanem itt az öklünkbe kell ezért a neve: Katon Gouken Tűz ököl. Úgy Működik mintha egy papír bomba lenne a kezünkön csak ez nem össze vissza fejti ki az erelyét, hanem megadott irányba. és minél erősebb, gyorsabb vagy annál veszélyesebb. De az ereje erősebb mint 1 papír bomba talán felér 5 el is. Sokat szenvedtem mire kifejlesztettem, de megérte ami az utamba kerül 
és megütöm szépen eltörik. De nem csak ezt az egyet gyakoroltam, Goukakyuu no jutsut is sikerül meg tanulni a ryuuka not is, Kawarimi no, kagebunshin no , és még egy pát taijutsu technikát. Na de eljött a vizsga, Be mentem írásbelire az nem volt olyan nehéz és volt még 
itt kint kellett terepen egy fegyverrel bemutatnunk mit tudunk,és persze egy jutsut én fegyvernek egy katanát választottam. Hát a sensei nagyon gyors ember hírében lehet,mer szinte még nem is suhintottam a kardal de már ki volt védve. hát ügyeskedtem ahogy csak tudtam, megvoltak elégedve velem. utána jött a technika én mondtam hogy egy taijutsut mutatok be ami a sajátom. 


-sensei, én szeretnék egy általam kifejlesztet jutsut be mutatni, Szabad?.


A sensei össze húzta szöldökét, érdeklődőbe vágva magát.


(sensei)- kitaláltál egy saját technikát mi? na mutasd be mit tud.


Hát először is a chakrám úgy összpontosítottam, hogy megdobja az erőm és a gyorsaságom 
így olyan 42% lehettem nagyobb teljesítményen. De még így is marad chakrám más ra is, nah hát mutattam a kézjeleket és jött a Katon Gouken. A kezem elkezdett lángokat vetni miközben ökölbe szorítottam, a célpontom egy harci bábú lett volna de én kicsit túl mentem és egy fát találtam el. nagy füst lett mindenki figyelte mi történhetet, csináltam akkora zajt kijöttek az udvara az írásbeli tanulok és tanárok. Mikor ki értek annyit láthattak hogy dől ki a fa, a senseine le esett az álla egyetemben a tanulókéval. Hidan és Fuen csak mosolyogtak, ők már látták mire képes. Hát az írásbelim 4 lett, a bemutató kiváló. így lettem genin, de ez még nem a vége a csapatom természetesen Hidan és Fuen lett és kaptunk egy Senseit. Kanden így hívták, így lettünk mi az 3. csapat. Ami Denkat illeti ö is át ment 9.csapat szerencsétlen tagja,
amint ki derült csak a szája nagy, tudás nuku de mind1 is. A lényeg meg van, egy lépésel közelebb a célomhoz.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Gekkou Hagane

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Márc. 25, 2014 9:01 pm

Üdv,

Nos elolvastam az előtörténetedet. A hosszával nincs probléma, a színezés pedig jól elkülöníti a fejezeteket. Azonban, van benne néhány probléma:
- Az eleje még jól indult, azonban az akadémiára általában a szülők íratják be a gyermekeket, hogy shinobivá válhassanak, nem a gyerek önálló döntése, mert úgy érzi, 7 évesen erősödni jó lesz.
- Az iskolai éveket egy kicsit kellene bővíteni
- A genin vizsga...nos, kezdem az NJK-val. Az akadémiai tanulók nem képesek elsajátítani az alapokon kívül semmit, legfeljebb a született zsenik. Így a lány medikus vizsgája részt lehet, hogy későbbre kellene halasztani. Ez a te vizsgádra is igaz. Az akadémiai tanulóknak fogalmuk sincs, hogy milyen elemi beállítottsággal rendelkeznek. Amennyiben ki akarod játszani a katon affinitást, a genin vizsga utáni részben írd meg. A genin vizsgát pedig át kell írni.
- Utolsóként, azonban legfontosabb pontban pedig:
Az egész történetet át kell olvasni és a helyesírási hibákat ki kell javítani. Egy-két gépelési hiba elmegy egy hosszú történetben, de ebben rengeteg volt, szinte minden sorban. Így arra kérnélek, ha kijavítottad a hibákat, nézd át még egyszer és javítsd ki a helyesírási hibákat. A Word, illetve a Chrome is jelzi azokat.

Madara
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

értem

Témanyitás  Vendég on Szer. Márc. 26, 2014 7:38 pm

Hát elfogadom tényleg van benne sok lehetetlen, az írás nos van egy diszlexiám vagy mi fene de megpróbálom ami tőlem telik... lenne 1 kérdésem, hogy én írtam ebbe még a chunin vizsgát is be írtam meg egy fillert. ugyan ide be írhatnám???

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Gekkou Hagane

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Márc. 26, 2014 10:12 pm

Üdv,

Kezdésnek Chunnint nem indítunk, mindenki a genin vizsga után kezd. Így csak a javításokat kérném. Figyelembe fogom venni problémádat.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gekkou Hagane

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.