Matano Hasegawa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Matano Hasegawa

Témanyitás  Hasegawa on Csüt. Márc. 27 2014, 17:19

Előtörténet

Név: Matano Hasegawa
Ország: A Tűz Országa
Falu: Konohagakure
Rang: Genin
Kor: 13 év
Nem: Férfi
 
Felszerelések:
- Ninja fejpánt
- Ninja overall és ruházat
- Ninja szandál
- Tanto (övére erősítve) /csak küldetésen viseli/
- Ninjato /2/ (hátára szíjazva) /csak küldetésen viseli/
- Széles Övtáska (csípője jobb hátulsó részére felcsatolva) /Tartalma: 1db. Elsősegély készlet, 25db. Energiatabletta, 10db. Robbanó jegyzet, 10m. Dróthuzal, 5db. Füstbomba/
- Shurikentartó (jobb alkaron) /Tartalma: 2db. Kunai, 10db. Makibishi/
- Shurikentartó (bal alkaron) /Tartalma: 2db. Kunai, 5db. Shuriken, 10db. Senbon, 1 Szerszámszett/
- Hátizsák (csak utazáskor használva)
- Kulacs /2 literes/ (csak utazáskor van nála)
- Élelem /2-3 napra/ (csak utazáskor van nála)
- Férfi Kimono (csak otthoni viseletre)
- Férfi Yukata (csak otthoni viseletre)
 
Kinézet: Közepesen hosszan hagyja lenőni a haját, mely sárgásszőkés színű; míg szemei jeges, szürkés-kékes színárnyalatban ragyognak fel kissé zord szemöldökei alól. Magas és izmos, de vékony testalkatú ifjú, 175 cm a magassága és olyan 60 kg a testtömege. Egyetlen ismertetőjele a családi tetoválása, a bal vállán végigfutó Tűz Tatsu (vad keleti sárkány) mintázata*. A shinobik által gyakran viselt átlagos ninja overall ruházata, kiegészülve a hagyományos ninja szandállal a lábán, roppantul puritán és egyszerű megjelenést biztosít a számára. Ha küldetésben jár, akkor övére erősítve hordja tantoját, míg hátán x alakban viseli a két ninjatot. Homlokán büszkén díszeleg a kemény munkával és küzdelemmel megszerzett ninja fejpántja. Többnyire igyekszik kerülni a feltűnést, mindig megpróbál elvegyülni a korabeli fiatalok soraiban.
 
Jellem: Kissé bizalmatlan és magának való fiatalember. Társaságban csak lassan és fokozatosan nyílik meg a többiek előtt. Származása, és az életkorát meghaladó képességei egy csöppet gőgössé és öntelté teszik, mely negatív vonásokat igyekszik a shinobi becsületkódex tanításainak felidézésével kompenzálni. Kemény feladatok (tesztek, vizsgák majd később küldetések) előtt mindig elmond egy rövid fohászt magában a felsőbbrendű lelkek, a kamik tiszteletére. Az utóbbi időben kicsit oldottabb lett a viselkedése.
 
Előtörténet: „A Tűz Földje az én otthonom. Országunk titkos ninja falva Konohagakura no Sato más szóval a Rejtett Levél, elődeim hosszú sorának választott lakhelye. Itt láttam meg én Matano Hasegawa, a szent Amateraszu Ómikami napúrnő fényének első áldott sugarait. Apám a nagytiszteletű Matano Daitchi családunk feje született shinobi; anyám Atsuko, a dicsőséges Hirashi klán fejének Tatsuyanak egyetlen, a felnőttkort megérő leánygyermeke. Anyai nagyapám, aki a bushido ősi és szent tanai szerint élő samurai, a Tűz Földje daimyoujának volt a testőrparancsnoka. Tőle örököltem anyám révén a vad Tűz Tatsu tetoválását*, melyet büszkén viselek bal vállamon. Születésem után két évvel jött a világra öcsém Moichi-kun. Apám családjának ősei mind elsőrangú shinobik voltak, jó atyám pedig magának Sarutobi Hiruzennek a harmadik Hokagenak volt az utazó operatív ügynöke és ítéletvégrehajtója. Egyik sikeresen végrehajtott küldetése után kapta apám jutalmául a megszentelt pengét a Dai Katanát, személyesen magától a Villámok Földjének daimyoujától. Ettől a dicső naptól kezdve ez az ősi kard lett családunk egyik legféltettebb kincse. Őseim a család shinto szentélyében tartották ezentúl ezt az egész családunknak megbecsülést hozó ereklyét.

Akadémiai képzés
 
Hat éves koromban adtak be szüleim az Akadémiára. Itt kezdtem el megismerni sok hasonló korú társammal egyetemben az ősi shinobi tanokat. Első leckéink egyike volt a testünket és lelkünket átjáró esszencia energia folyamának, a chakrának a feltérképezése. Tanítóim a shinobi senseiek először is a testünket körüllengő energiamezőt, lelkünk személyes aurájának a lenyomatát mutatták meg nekünk. Pontosabban csak nekem, és egyik kis társamnak egy Nariko nevű mogorva kislánynak sikerült ájulás nélkül elviselnünk a ránk bocsájtott embertelen fájdalommal járó auralátó jutsut. Így is a próba végeztével mindkettőnk orrán és fülén szivárgott ki a vérünk. Fogcsikorgatva viseltem el a kínokat. Az évekig tartó akadémiai kiképzés és kondicionálás acéllá és gyémánttá edzette testemet és lelkemet.
 
Tíz éves koromra szívósságom és kitartásom felkeltette az egyik vezető oktató Keiji Dazai-sama figyelmét, aki egy kegyetlen személyi tesztelés után (ahol szilánkosra tört a bal felkarcsontom) saját tanítványául fogadott. Hetekig tartott mire az orvos ninják (az iryok) újra egyé formálták a karomat, így volt elég időm a meditációra (és az unalomra). Keiji sensei hihetetlen akarata az elmék befolyásolása terén egyszerűen páratlan volt. Éveken keresztül szívtam magamba mesterem fantasztikus tudását, amit persze nem adott ingyen a sensei. Rettentően kemény és kegyetlen tanulási tervet készített a számomra, amit nap mint nap egyre magasabb hatásfokon teljesítenem kellett. Esténként néha már szerény vacsoráim alatt is majdnem elaludtam. Nem törtek meg a kezdeti csalódások és kudarcok sorozatai. Nem és nem! Nekem bizonyítanom kell, hiszen egy Matanonak született gyermeknek a legjobbak közé kell tartoznia. Közben, ahogy telt az idő, úgy öcsém Moichi-kun is már az Akadémia padlóját kezdte koptatni. Neki nem voltak olyan sikerei mint jómagamnak, ez kissé kedvét is szegte fivéremnek ezekben a kezdeti időkben.
 
Talán olyan tizenkét éves lehettem, mikor is találkoztam az idők során kemény kunoichivé fejlődött Nariko Sassadával, valamint a gyönyörű Chinatsu Yamashitával, aki a Folyó Országából jött Konohagakuréba elsajátítani a ninják tudományát. Nariko-chan és Chinatsu-chan. Eleinte jócskán alábecsültem a tudásukat és az erejüket. Miután Keiji-sama akaratára mind a hárman megküzdöttünk egymással, a lányok ravaszul egyesítették az erejüket ellenem, így bírtak fölém kerekedni. A fullasztó tusa után vérben forgó szemekkel bámultam a vértől és verítéktől maszatos lányok arcába, ekkor legnagyobb megdöbbenésemre a mindig komor Keiji sensei rám pillantva hangos nevetésbe kezdett. Mind a hárman végtelenül kimerülten de tágra nyílt szemekkel bámultunk rá, akit itt láttunk életünkben először és utoljára hahotázni. Mire befejezte jóízű kacagását, már mi is ott sorakoztunk előtte vigyázzállásban.
- Matano-kun! Most hogy a kunoichik megtörték azt a fene nagy egódat itt az ideje nekikezdenünk a komoly munkának. Azért kértem tőled ezt a küzdelmet, hogy megtanuld a shinobik felelősségtudatát, és idővel rászolgálj leendő társaid bizalmára. Sok sikert a továbbiakhoz fiam. - azzal Keiji Dazai-sama még sokáig gúnyosan vigyorogva sétált el a kiképzőpálya homokján.
 
Genin vizsga
 
Pár héttel a tizenharmadik születésnapom után, lehetőségem nyílt a vizsgák során a Genin cím megszerzésére. Ezzel eddigi életem egy sarkalatos fordulópontjához érkezett. Minden fizikai és mentális erőmet össze kell szednem erre a döntő fontosságú vizsgára. Mesterem a legjobbakat várja el tőlem! Nem okozhatok neki csalódást. Meg kell szerzem a saját fejpántomat, így lehetek csak teljes értékű shinobi!
 
Vizsgám bevezető szakasza Keiji sensei vezetésével a Meditációk Kertjében kezdődött. Mezítláb elhelyezkedtem egy apró tavacska határolta nyugalmas kis tisztás frissen nyírt gyepén. Meditáló ülésbe helyezkedtem, majd lehunyt szemmel összpontosítani kezdtem a lelkem legmélyén kavargó chakrára. A Gendai-Reiki légzési technikákkal megtisztítottam elmémet a zavaró gondolatoktól, így már könnyedén szárnyalhattam tudatom legbelső régióiban. Összegyűjtöttem és koncentráltam a chakra áramlatait testem chi pontjainak nexusaiban. Mire végeztem és felnyitottam a szemeimet izmaim már megfeszültek, testem minden idegszála csak úgy dagadt a láthatatlan energiák örvénylésétől.
 
A vizsga következő, döntő szakaszára a Kiképzőterepen kerül sor. Az első feladataim egyike kunai és shuriken vetésből áll. Dobásaim többnyire a céltáblák közepébe csattannak. Következik a kézitusa egy másik, a Genin próbát teljesítő diákkal. Itsuo-kun, egy velem egyidős kölyök az ellenfelem. Pár kölcsönösen bevitt ütés és rúgás kombinációja során kezdem kiismerni küzdőtársam mozdulatait. Hagyom hogy elkezdjen sorozni, majd a támadássora végén egy kaszáló mozdulattal leterítem a padlóra. Torkára feszítve az alkaromat megadásra bírom Itsuo-kunt. Egy ideig kétségbeesetten tekeregve próbál szabadulni szorításomból, de minden hiába, nem engedhetem el. Liluló arccal, fuldokolva adja fel a küzdelmet. Megnyertem a pusztakezes küzdelmét a próbámnak. Sarkaimra ereszkedve várom mesterem érkezését.
 
Kis idő múlva Keiji sensei alakja jelenik meg előttem. 
- Matano-kun, állj fel. Hosszú és kemény volt az ide vezető utad de ma, itt és most bebizonyítottad az alkalmasságodat a ninja létre. Ezennel elnyerted a jogot a ninja fejpánt viselésére, valamint a Geninek közé tartozásra. Elégedett vagyok az eddigi teljesítményeddel. - azzal sebesen sarkon fordulva hagyott magamra a sensei. A dicséret nem tartozik Keiji Dazai-sama erősségei közé.
 
Utóhang
 
A hivatalos ceremónián személyesen maga Tsunade Úrnő az ötödik Hokage adta át nekem a fejpántomat. Roppantul nagy megtiszteltetés ez a számomra. Óriási büszkeség és öröm tölti el a bensőmet. Immáron én is teljes értékű ninja lettem! Itt tartok hát most frissen felavatott Geninként.”


A hozzászólást Hasegawa összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 01 2014, 11:15-kor.
avatar
Hasegawa
Játékos

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Matano Hasegawa

Témanyitás  Deidara on Hétf. Márc. 31 2014, 10:35

Üdvözöllek! Az előtörid nem rossz, de van néhány dolog, amit javítani kell. Sajnos (és erről más staffokkal is egyeztettem) nem lehet narutos szereplő a senseied, így ki kell cserélned Ibikit egy hasonló típusú, de mégiscsak más személyre. A másik, kisebb hiba, hogy azt a benyomást kelted, mintha chunin vizsgáztál volna, hiszen a genin vizsga előtt még nincsenek se csapatok, se senseiek. Ha ez nem tiszta, akkor nézz utána vagy kérdezz. Szólj, amint kész az előtöri új verziója és megnézem.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Matano Hasegawa

Témanyitás  Hasegawa on Hétf. Márc. 31 2014, 13:54

Deidara írta:
Üdvözöllek! Az előtörid nem rossz, de van néhány dolog, amit javítani kell. Sajnos (és erről más staffokkal is egyeztettem) nem lehet narutos szereplő a senseied, így ki kell cserélned Ibikit egy hasonló típusú, de mégiscsak más személyre. A másik, kisebb hiba, hogy azt a benyomást kelted, mintha chunin vizsgáztál volna, hiszen a genin vizsga előtt még nincsenek se csapatok, se senseiek. Ha ez nem tiszta, akkor nézz utána vagy kérdezz. Szólj, amint kész az előtöri új verziója és megnézem.
Tiszteletem! A kért módosításokat elvégezve átírtam a karakter előtörténetét.
avatar
Hasegawa
Játékos

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Matano Hasegawa

Témanyitás  Deidara on Hétf. Márc. 31 2014, 18:11

Gyors és ügyes javítás volt. Az előtörténet elfogadva. D szint, 100 chakra, 2700 ryo. Írj adatlapot, és megkezdheted a játékot.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Matano Hasegawa

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.