Kihalt Erdő

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Kenshiro Karu on Szomb. Aug. 29 2015, 00:53

Shinto szépen végig nézi amint ügyeskedsz és közben ő is lefuttatja az agyában az egész találkozó általa elképzelt forgatókönyvét. Amikor végeztél a robbanójegyzetek felragasztásával gyorsan vissza is mész a senseihez és közlöd vele a terved. Shinto meghallgatja amit mondasz aztán elgondolkodik és közben folyamatosan a fa óriásokat figyeli. Szinte hallani lehet ahogy a nagy csöndben ahogy töri a fejét és próbálja lejátszani az eseményeket így előre magában. Van amit még mindig nem mondott el neked. Valamit még mindig mintha rejtegetne előled de ez valószínűleg nem a küldetéssel kapcsolatos és az is lehet, hogy soha nem fog kiderülni mi is az amit ennyire nem akar megosztani. 
- Hmmm értem én, hogy mit mondasz fiú de túl veszélyes... Nem hagyhatom, hogy itt lent legyél ha a dolgok eldurvulnak. Például ha a fákat kellene kidönteni akkor is a helyzeti előny csak egy darabig lenne nálad aztán a nagy füstben nem látnál semmit. Bár most már úgy gondolom, hogy tényleg fejlettek a képességeid Yoru mégis azt kell mondjam, hogy te ezúttal a lombkorona szintjéből fogod figyelemmel kísérni az eseményeket és én leszek itt lent. Ha jelt adok akkor robbantasz és rohansz vissza Konoha felé érthető voltam. Készíteni fogok egy másolatot aki itt lesz veled fent azonban én most lent fogok elhelyezkedni pont úgy ahogy te akartál. Figyelj szeretnélek megkérni nyomatékosan, hogy ezúttal hajtsd végre a parancsot amit a felettesedtől kapsz és meg se próbálj visszafordulni ha én bajba kerülnék. Ennek a küldetésnek aza  célja, hogy az információ visszakerüljön Konohába és ezt mindenképpen meg kell oldanunk érthető voltam?
Úgy látszik Shinto ezúttal nem viccel és nem tűr ellentmondást.
- Nagyon sok konohai shinobi élete múlhat azon ha leleplezzük a téglát öcsi értetted? Na most menj fel és vegyél fel egy kényelmes pozíciót. 
Amint felmész és esetleg eszel aztán kivársz, Shinto klónja mintha csak a testőrséget látná el a tájat figyeli. Nagyjából egy órával járhattok sötétedés után amikor hirtelen a távolban egy fénypontot szúrsz ki. Vajon ez lesz a találkozó egyik résztvevője vagy egy kóbor őrjárat akik elrontanak mindent? Értesíted a mestert és ismét megpróbálod megszegni a parancsát? Esetleg ő is észrevette? A kérdés sok de, hogy miként cselekedsz az csak rajtad múlik!

// Sajnálom a ritkás postokról sajnos nem tehetek. Rengeteg munka szakadt a nyakamba és valószínűleg be kell most egy pár hétig állnom arra, hogy csak a hétvégén tudok postolni. Ha jók vagytok talán 2 kör is  belefér / kaland. Köszi a megértést! //

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Yoru on Szer. Szept. 02 2015, 10:56

// Épül a kerítés.. épül ám de rendesen, de mi köze a tűzoltóknak ehhez azt meg magyarázni nem tudta senki sem. //

Shinto dicsérete jól esik a geninnek, és mikor az ötletét bár elvetette, de nem leordította érte Yoru máris jobban érezte magát.
- Értettem akkor fent őrködöm! – A fejbiccentés után már pattog is fel a kiszemelt helyére, és egy kellemesen kényelmetlen pózban elfoglalja a megfigyelő állást. Miközben a köpeny nyakát meglazítja és jobb karja felől megnyitja a vastag posztót a meleg sivatagi szél körbejárja testét és megtölti pozitív erőkkel lelkét. Fél szemmel figyeli a mestert aki ismét egy klónt hoz létre, és míg az egyik alak komótosan egy közeli fa tövébe elhelyezkedik addig a másik, lángoló farkú mókusként lendült neki az őrjáratozásnak.
~ Vajon mikor lendülnek meg az események?.... Bár nem is értem mért gondolkozom ezen, hiszen ha történik is valami nekem a futás a reszortom, és a hírvivés.
A nap éppen átbukfencezni készül a horizonton, és az utolsó forró sugarak festik lángvörös színűre a fehér fákat, mikor Yoru-tól pár méterre egy ág roppanásával a klón pattan tovább.
- Bal oldal? – Jegyzi meg magának az orra alatt. Kezével elkezd a kis tásában kotorászni, és pár dolgot kivesz. A nem túl széles ágon egy gyors mozdulattal tesz egy bemetszést, amin stabilan meg tud állni a bögréje. Kevés vizet önt a kulacsából bele majd egy zöldes golyót elmorzsol és beleszórja, és a korábban a fa vágására használt kunaial megkever. Kevergetés közben az utolsó napsugarak fényét kihasználva lenéz a talajra és ellenőrzi, hogy a sensei  még ott van ahol „hagyta”.
Telnek a percek a forró szél a napnyugtát követő negyed órában drasztikusan kezdet hűlni, így az utolsó kortyokat már zárt köpennyel iszogatta meg a fiatal férfi.
Egy ágreccsenés jelezte Yorunak, hogy  a járőr ismét megtett egy kört, a fiatal férfi már nem volt meglepve, és miközben fejét forgatja felszerelését elpakolja illetve lajstromot vet fejében.
Lassan telnek a percek, ezek azok az időszakok amit mindenkinek magának kell rájönni, hogy hogyan is tudja tartalmasan eltölteni. Yoru rendszerint recepteket mond fel magának fejben, legyen az sült vagy főtt étel, vagy gyógytea. Lépésről lépésre pörgeti a recepteket magában. A trükkje, ha fárad mindig csípős, erős ételeket „főz”, ha pedig pihenni szeretne, általában teát főz, vagy salátát készít össze.
Lelki szemei előtt szinte látta ahogy a gyömbéres chilis garnélarákos ramen lassan gyöngyözve éppen kifő, amikor is a távolban egy halvány fénypont jelenik meg.
~ Mi a fene? Lehet mégsem fogunk unatkozni? ~ Gondolja miközben a fényfolt láthatóan erősödik a vak sötétben. ~ KÖZELEDIK!
Keze ösztönösen nyúl a táskába és veszi elő a cetlit. És írja rá a jeleket az égtáj jelét ( É-D-K-Ny) valamint a fény kanjiját kaparja fel és már tekeri is a combtáskából előkapott kunaira. Teketóriázás nélkül dobja el a kunait a sensei irányába, aki ha nem mozgolódott sokat. Most a feje felett egyetlen koppanás kíséretében megkapta a jelzést.
~ Ennyi, már csak figyelnem és várnom kell. A Shinto mindent kézben tart.
Az ifjú harcos feszült figyelemmel követi nyomon a fényfoltot ami lassan de biztosan erősödik, amiből arra következtet Yoru, hogy közeledik.


// Bocs a bal oldalas viccért de most olyan tél katonája fealingem van. Very Happy//
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Kenshiro Karu on Csüt. Szept. 10 2015, 13:02

Nagyon ötletes megoldást választottál és ezt a sensei egy biccentéssel nyugtázta is. Lehet, hogy most magában ismét egy dícséretet morzsolt el? Érdeks, hogy eddig konkrétan csak szidott most meg egyre inkább cska dícsér. Vajon ő változik meg ilyen gyorsan ahogy telnek az együtt töltött órák, vagy te kezdesz egyre jobban bele melegedni a feladat végrehajtásába? Viszont most valóban sikerült megoldanod a parancs áthágása nélkül ezt az apróbb buktatót. Közben pedig folyamatosan szemmel tartod a horizonton közeledő fényforrást. 
Ahogy lassacskán vánszorognak a percek a lelkesedésed is valószínűleg kezd alább hagyni, mert a fényforrás mintha nem akarna közeledni. Eltelik fél óra aztán egy de a fényforrás olyan nagyon nem közeledett, mintha várnának valamire. Valami jelzésre esetleg a találkozó még sem itt lesz ahova berendezkedtetek. A következő tíz perc eseményei azonban teljesen felborzolják ismét az idegeidet. Idő közben a sensei is meglátja a fényt a földről és már ő is figyelemmel kíséri a történéseket. 
Nagyjából tíz perc alatt a fény forrás annyit közeledik mint az előző fél órában együttvéve. Ez azt jelenti, hogy valamiért felgyorsítottak, de azt nem tudnád megmondani, hogy mi volt az okuk. Tudod pontosan jól, hogy ha így halad a dolgo akkor nem sokára sor kerül a találkozóra. Minél kevésbé lehet látni a lenyugvó nap sugarait neked annyival könnyebb figyelemmel kísérni az eseményeket innen fentről. 
Amint a fény forrás már olyan közel ér megállípítod, hogy egy lámpáról van szó amit az egyenletes mozgásból úgy vélsz, hogy valaki tart maga előtt. Mivel hosszú elnyújtott mozgást látsz ezért úgy véled, hogy az a valaki aki világítgat eléggé sietősre vette. Aztána mikor közelebb ér teljesen elfehéredsz. Ez a valaki ugyanis a lámpával az a konohai őr akit láttál a kapunál arrébb menni amikor megjeelnt a senseied. Ez meg hogy lehet? A világ legerősebb ninja nemzete nem tudná beazonosítani ha áruló lenne  asoraiban ráadásul ilyen mélyen? Nem itt valami másról lesz szó. 
Hirtelen a semmiből előtűnik valaki. Mintha csak a levegőből materializálódott volna. Ki lehet ez a furcsa fejpánt nélküli rossz arcú shinobi. Túl távol avgy ezért nem hallod, hogy mit beszélnek de a sensei tökéletes pozícióban van. Egy pillanatra álljunk csak meg? ha ez a fickó egész végig itt volt akkor azt is láthatta, hogy ti itt vagytok. Gombócot érzel a torkodban amikor hirtelen a te fejed mellett csapódik be egy kunai a fába amit tanácsos azonnal elvenni onnan ugyanis pár másodpercel a kunai érkezése után egy robbanás rázza mega  tájat ismét. Ezúttal azonban látod a forrást. Alólad jön, a találkozó irányából. Valaki közbe avatkozott, de vajon ki és miért? Rajtad áll, hogy mit teszel. 

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Yoru on Kedd Szept. 15 2015, 12:27

A fény közeledtéből egyértelművé vált, hogy nem természeti jelenség, közelebb érve egy alak rajzolódik ki a fényben és mintha egy boton vagy egy kard hüvelyén tartaná maga előtt a lámpát, ami a sietős lépteitől kellemes ringatózással jelzi a gazdája lendületét.
~ Egy shinobi ahogy a mellényét látom de olyan ismerős, hol láttam ezt a férfit? ~Yoru emlékeiben kutakodik, miközben szemét le nem veszi az alakról. ~ Az ŐR! De hogy? Mért? ~
Csalódottan konstatálja, a férfi árulásának lehetőségét, ami meglehetősen felbőszítette. A fejébe tóduló vér lassan vörös köddé válik így koordinálatlanul mozdulnak kezei és kap jobb kezébe két kunait.
~ Szét szedlek áruló!
Ám a semmiből felbukkanó kísérteties alak megjelenése megfékezi a fiúban felgyülemleni látszó dühöt.
-Sen~sei? ~ Szavát elharapva szeme a Shinto helye felé tekint, de a fény pont úgy törik meg a fák közt, hogy sötét árnyékot vet a férfi korábbi tartózkodási helyére. Így Yoru nem tudja eldönteni biztosan, hogy a férfi ott tartózkodik-e még.
~ Ha ott van akkor szinte túl közel van, ha nincs ott akkor pedig hol van? ~ Egy pillanatnyi ideje sincs elmerülni a gondolatmenetben, ugyanis egy kunai kés koppanva csapódik feje mellett a fába. Meglepettségét teste reflexszel reagálja le és kapja kis üres bal kezével a kést a fából.
~ Ki? Sensei jelez vagy kiszúrtak, bárhogy is legyen mozdulni kell. ~ Yoru a helyét egy hatalmas elrugaszkodással elhagyja 45fokos szögben ballra a találkozó helye felé Konoha irányába // ha a találkozó és köztem van húzva egy egyenes vonal akkor attól mérten 45 fok ballra//. Az ugrás jól sikerült még annak fényében is, hogy a területet egy robbanás ráz meg. Yoru figyelmét így megosztva az ugrás harmadlagos lett. Első helyen a találkozó két résztvevője foglal helyet és persze a senseiét is keresi tekintete.
Ám a rangsorolás miatt Yoru második elrugaszkodása már nem volt hibátlan így a „talajfogás” inkább bontógolyó szerű volt mint macskaléptű ninja.

//Mivel nem lehet tudni, hogy a sensei milyen állapotban van így Yoru még nem a Konoha felé vezető futást választotta csak, pozíciót váltott abban a hitben , hogy úgyis lelepleződött. Ami ha megtörtént Yoru az első jelére aktivizálja a gyorsabb test jutsut és a kezében lévő 3 kunaiból 2őt a támadó felé dobva fedezi a menekülését, és minden erejéből Konoha felé eszi az irányt. Ám ha nem érin támadás, akkor Biztos távolból vár a sensei jelére és/vagy utasítására.//
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Kenshiro Karu on Szer. Szept. 16 2015, 13:14

Nagyon jól döntöttél, hogy Konoha felé vetted az irányt ugyan is a semmiből előtűnő shinobi mellé a titokzatos robbanás még inkább feltette a pontot az i-re. Tudtad, hogy a sensei mindenképpen meg fog védeni ha arra kerül sor. Bár nem tudod, hogy Shinto merre lehet most de lehet itt lenne az ideje rájuk dönteni azt a fát és lezérni ezt a találkozót. A kialakult káosz közben talán lesz annyi időd, hogy akár észrevétlenül akár komolyabb előnyre téve szert egér utat nyerj magadnak. Te ezonban egyenlőre csak elindultál és nem használtad a csapdát, két elnyújtott ugrással próbáltad konoha felé venni az irányt. A második ugrásnál a leérkezést annyira nem találtad el ám hirtelen semmiből megjelent melletted Shinto és az utolsó pillanatban segített, hogy ne vétsd el mégsem a leérkezést. 
- Te is láttad ugye amit én köjök? Az őr aki a kapunál olyan furcsán viselkedett. Van egy tippem is, hogy melyik technikával sikerült ilyen tökéletes másolatot készíteni. illetve nem si másolatot... A lényeg az, hogy most vissza kell jutnunk konohába és értesíteni a vezetőséget. Nem tudom ki volt a harmaidk fél aki robbantott de a férfi aki a semmiből tűnt fel egy álcázó technikát használhatott. Már tudják, hogy figyeltük őket, kis szerencsével nem vettek téged...
Ahogy haladtatok közben tovább fáról fára ugrálva hirtelen a sensei mellkasából egy kard pengéje bukkant elő. Téged teljesen lesokkolt a látvány, de talán itt az ideje, hogy aktiváld a robbanójegyzeteket és maximális sebességre kapcsolj. Ismered a sensei utasításiat nem nézel vissza és nem vársz be semmit. Rohansz amíg tudsz vissza konoha felé... Annak ellenére, hogy vártad vért nem láttál, a katana pengéjén sem láttál semmit, majd egy nagy pukkanás kíséretkében Shinto másolata köddé vált. Ezek szerint ismét csak egy bunshinnal volt dolgod, de ez jót jelent hiszen nem halt meg Shinto. 
Ellenfeled a rossz arcú shinobi aki üldözőbe vett titeket de most teljesen összezavarodott. Vajon visszatámadsz vagy a menekülésre koncentrálsz, esetleg felrobbantod a fa törzsén elhejezett robbanójegyzeteket ezzel megpróbálva összezavarni az ellenfelet!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Yoru on Vas. Szept. 20 2015, 22:45

Yoru „talajfogását” Shinto tompítja és vezeti irányba. Senseie észrevételét csak megerősíteni tudja.
- Láttam! – Vágja rá gyorsan miközben Konoha felé sietnek tovább. Ám a férfi szavai az ajkára fagynak amikor mellkasán egy katana pengéje villan keresztül.
~Sens..?!?! ~ Yoru-t a látványt sokként érintette, de a sokk szinte azonnal szertefoszlott, ahogy Shinto klónja is. A szétfoszló füst takarásából egy marcona ámbár felettébb meglepett arc tűnik elő, az a férfi az aki korábban a találkozón a semmiből tűnt elő, de a legfontosabb amit tudni kell róla, hogy hidegvérrel szúrta volna le Yoru mesterét. A fiú és a férfi közt egy testnyi távolság meg talán egy pár centi van Yoru reflexszerűen csapja a férfi felé hosszú karjait és pattintja ki tenyeréből a három kunai kétharmadát melyek pontosan a férfi mellkasa felé kezdik meg útjukat. Ám a Sensie utasítása egyértelmű volt, semmi csata az információ az első! Így Yoru amint a lába ismét szilárd talajt ért vad sprintbe kezd a falú felé.
~ Egérút kell, remélem a sensei nincs a tűzvonalban!
- KAI! – Ha valaki nem venné komolyan a mondást, miszerint a kimondott szónak hatalma van, nos akkor az most lepődne meg. A „parancsra” a robbanó jegyzetek éghasadás szerű robbanást keltenek és a találkozó helyszínét por-fatörmelék és füst borítja be. A „tereprendezés” lökéshullámát még Yoru is megérezte, és testét mintha rugó lőné ki pattant egy nagyot tovább.
~ Sietnem kell, ha nem teljesítem a feladatot, Shinto kinyír, ha pedig meghalok, akkor feltámaszt és ismét kinyír. ~ A gondolat halvány mosolyt varázsol az arcára miközben egy mozdulattal a kapucnit a szemébe húzza. Mintha megérezte volna mikor ér a porfelhő a nyomába.
~ Mint otthon, a porviharban előnyben vagyok. ~ És mint gyermekkorában oly sokszor, a kaktuszerdőben vakon kerülgette a veszélyes oszlopokat, most úgy pattogott a faágak közt a tejfehér porfelhőben egyenesen a falu irányába.


//Sorry Röszke in da Haus :S//
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Kenshiro Karu on Vas. Szept. 27 2015, 21:50

Ellenfeled megpörgette a kardját és mint falról a kövek úgy pattantak le róla a kunaiok amiket felé irányoztál. Ám neked eközben éppen volt annyi időd, hogy meglódulj és jókora előnyre tegyél szert egy olyan versenyfutásban ahol az életed a tét. Nem tudod, hogy ez a kardos fickó pontosan kicsoda, kinek dolgozhat vagy hogy kerül egyáltalán ide? Esetleg ő lett volna megbízó akinek az információkat szállították le. Aztán kimondod a találkozó felett a halálos ítéletet. Amint élesíted a robbanójegyzeteket már megszokott hatalmas robbanás rázza meg a tájat. Ismét érzed a tüdődben, hogy mekkorát "ütött", azonban most ez csak még jobban feltüzel és cselekvésre ösztönöz. Felhúzod a kapucnidat és miután a terepet számodra kedvezővé változtattad a szemed sarkából még egy pillanatra látod amint a katanás férfit elnyeli a lökéshullám és az azt követő porvihar. Nincs kétség most ha meghúzod akkor olyan előnyre tehetsz szert amit nem fognak tudni behozni. Shinto mellett megtanultad milyen az amikor csak a futás van és nem figyelhetsz oda másra. Most azonban az adrenalin szinted az egekben és legszívesebben visszafordulnál szembenézni az árulóval és az összes többi ellenféllel. 
Nagyjából negyed órája diktálsz erőltetett menetet amikor már úgy ítéled meg, hogy egy kicsit visszavehetsz a lendületből mert egyrészt lenyugodtál kicsit és a harci kedv is alább hagyott, másrészt megbizonyosodsz róla, hogy nem követnek legalábbis közvetlenül nem. Mivel más választásod nagyon nincs ezért még mindig az első számú célpont konoha viszont most döntened kell. vagy lelassulsz és egy kicsit összeszeded magad, hogy utána nagyobb tudj diktálni. Egy másik forgatókönyv szerint pedig meghúzod és megpróbálod egy szusszal elérni a tábort ahol az első éjszaka megszálltatok. Ez azonban egy veszélyes vállalkozás, mert lehet, hogy annyira kifáradsz, hogy muszáj lesz megállnod, másrészről ott az általad felállított csapdák menedékében talán tudnál egy kicsit szusszanni. Shintonak még mindig se híre se hamva. A tét most talán nagyobb mint eddig valaha hiszen most az életed és Konoha biztonsága függ tőled.

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Yoru on Pént. Okt. 02 2015, 19:07

Úgy fest bejött Shintó és Yoru számítása, a bombák által keltett káosz elegendő előnyt nyújtott Yorunak a meneküléshez. A porfelhő hatalmas területen fedte el az erdőt, és a fák közt ahol nem fúj a szél sokáig meg is maradt. A fiatal férfi az adrenalin hajtotta gőzgépként robog át a tájon hosszú perceken keresztül feszített tempót diktálva magának és lehetséges követőjének.
~ Mi óta mehetek? Tíz perce biztos, de lehet lassan már húsz is. Érzem h lassan elfogy a szufla. Merre lehetek?
Yoru egy magasabb pont felé veszi az irányt, hogy a területet fentebbről vehesse szemügyre. Óvatosan kukucskál ki a lombkorona tetején, figyelve nehogy valaki más észrevegye.
~ Tehát itt vagyok? A korábbi tábor nincs messze, bár az nem az egyenes út a faluba ami azért bőven távolabba van még. Mit tegyek? Ha lassítok de a falu felé megyek tovább akkor utolérhetnek, ki tudja lenne-e esélyem ellene. Ha a táborba folytatom az utat ott a csapdák még segíthetnek és van rá esély, hogy szusszanjak kicsit.
Yoru végül biztonsági játékra játszik. És a táborhely felé veszi az irányt de lassan vagy legalábbis lassabban mint eddig, nem kapkodva a maradék erejét tartalékolva.
~ Ha követ, akkor úgyis tudja, hogy a faluba megyek, tehát lehet elkerül, ha meg tud a táborról, nos akkor már mos mindegy mit teszek. Csak az lehet a logikus léps, ha próbálok kicsit pihenni, esetleg Shintot bevárni, és ha nem jön a táborba érkezésemtől számított egy órán belül akkor teljes erővel vissza a faluba.
Yoru ahogy ezt átgondolta, normál tempónál kicsit sietősebben de nem rohanva indul a tábor felé, becslése szerint körülbelül negyven perc alatt el is éri. Közben a kunait amit még mindig a kezében szorongatott elteszi és egy a táskájában ténfergő kissé nyomott tablettát bekap. Párat roppant rajta fogaival majd lassan lenyeli.
~ Zöldtea és csillagánizs, felpezsdítő.
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Kenshiro Karu on Szomb. Okt. 10 2015, 22:57

Végül probléma nélkül megérkezel a táborba és amint látod minden érintetlen. Mintha csak egy órája hagytátok volna el a helyet a te emlékedbe azonban mégis élénken beleégett ahogy senseied mellkasából előtűnik hirtelen egy katana. Vajon mi lehet vele? Shinto túlélte a robbanásokat és neked sikerült annyi előnyre szert tenned, hogy elérj sértetlenül konohába. Valahogy érezted a csontjaidban, hogy a vihar még csak most fog lecsapni rád teljes erejével. Nem tudtad volna megmagyarázni, hogy milyen érzés volt ez, ha most valaki hirtelen kikérdezne, de ott volt benned és valami furcsán nyomta a mellkasodat mint amikor megijedsz, vagy nem is, mint amikor tudod, hogy valami elkerülhetetlen közeledik és te mégis megpróbálsz tenni ellene, de csak egy porszem vagy egy hatalmas gépezetben. Vajon egy porszem képes megváltoztatni a végkimenetelt? Igazából pihenni sem tudsz igazán, de a testednek az erőltetett menet után mindenképpen jót tesz egy kis pihenés. Nem vagy te még jounin, hogy egész nap fuss, de Shinto szavai élénken élnek a tudatod szélén mintha alakot öltött volna a sensei arca is és így még élénkebb volt. Nincs nagyon választásod tovább kell indulnod, pedig még csak fél óra telt el...
Az egyik csapda amit a legtávolabb helyeztél el felrobbant. Itt van... Megtalált és most már azt is tudja, hogy a közelben tanyázol. Nincs nagyon más választásod ismét futásnak kell eredned. talán használhatod a shusin no jutsut is, vagy tartalékolhatod az erődet a végső futásra. Tőled függ, hogy miképp osztod be a tartalékaidat de most nagyjából fizikailag is kipihentnek számítasz. Az adrenalin szinted valószínűleg az egekben mivel az ellenfeled sokkal képzettebb mint te és ki tudja, hogy egyedül van-e. Lehet, hogy nem ártana elgondolkoznod azon is, hogy miképp próbálod meg lelassítani a katanás férfit. Valószínűleg a robbanójegyzeteid maradékának most nagy hasznád veszed, illetve a kunai késeknek és talán a shurikeneknek. Az biztos, hogy mindenképpen távol kell maradnod tőle mert ha a közeledbe ér akkor vége a dalnak. A versenyfutás újrakezdődik és ezúttal is az életed a tét konoha pedig még elég messze van de ha szeded a lábad talán sikerül eljuttatnod az értékes információt vissza a faluba! 


// Szeretnék elnézést kérni. Terveztem, hogy hétköznap postolok neked de sajnos rengeteg a munkám és nem úgy néz ki mintha csökkenne a mennyiség. Igyekszem! //

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Yoru on Vas. Okt. 11 2015, 13:07

~A tábor érintetlen, ez jó jel. Ezek szerint nem kezdetektől fogva követtek minket.
Yoru joggal gondolja, hogy jól döntött hiszen biztonságosabb a már ismert terepen kicsit megpihenni mint vaktában menekülni egy képzett ellenfél elől.
A fiatal férfi a korábbi védett fát veszi célba és a csapdákat kikerülve elhelyezkedik a fa ágai közt. Bár kimerült, mégis a mellkasában szíve hevesen ver, ezt lassítandó tudatosan kezdi nyújtani a lélegzeteket, hogy szívverése lelassuljon és teste megpihenhessen.
- Nah ez bevált. Nézzük a tényeket. – Motyog magának az orra alatt miközben a kapucnit hátraveti fejéről.
~ Tehát egy minimum Jonin szintű figura egy katanával a kezében sasszézik utánam és feltehetőleg nem teázni akar. Shinto eltűnt, vagy meghalt vagy harcol, de a lényeg, hogy nincs belátható távolságon belül.~ Feje búbját megvakarva fejét csóválja, majd folytatja a gondolatot.
~A készleteim teljesek sőt még van két grátisz robbanó jegyzetem is. És ha már készletek. ~ kezével táskájába nyúl és kivesz még egy tablettát, az utolsó szárított hús szeletet, és egy licsi gyümölcsöt aminek szerfelett megörül.
Lassan peregnek a percek, miközben Yoru előbb a húst majd a tablettát fogyasztja el. Feje folyamatosan forog közben jobbra-balra, minden kis neszre figyelve. Mikor a gyümölcs vaskos magja van már csak a szájában, kulacsát elővéve nagyot kortyol a vízből és az égre emeli a tekintetét.
~ Bő fél óra telt el. De valahogy nincs rendjén itt ücsörögni.
Yoru a korábban megfontolt egy órás határidőn gondolkozik el amikor hírtelen a tőle legtávolabbi csapda aktiválódik és nagy robajjal szaggat ki egy foltot az erdő szövetéből.
- Francba, akkor ez eldőlt! – Yoru ösztönösen szökell le a fáról Konoha irányába. Ám kisvártatva esze ismét járni kezd.
~ Az a csapda az eredeti útvonalamtól a legtávolabbi volt, igazából Konohától teljesen az ellentétes irányba. Mi van ha nem is tudta, hogy ott vagyok, csak teljesen random sétált bele? Vagy ha a sensei csalta bele, miközben felém tartott?
A fiú egy pillanatra megtorpan, és mint egy lajhár kapaszkodik meg egy ágban és perdül át rajta.
~ De az is lehet, hogy nincs egyedül és terelni próbálnak és csapda felé tartok! ~ Keze a gondolattal egyszerre reagál és kapja elő a zsákmányolt kunait.
- Akkor sprintre fel! – Mintha csak Shinto haragjától félő űzött vad lenne indul meg a falu irányába. Szeme sarkából még látja a faluhoz legközelebb eső csapdát a fák közt, és megnyugodva nyugtázza, hogy érintetlen. ~ Ha erre jössz kapsz még egy szépet.


//Relax, mindenkinek összejött most kicsit az élet//
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Kenshiro Karu on Vas. Okt. 18 2015, 20:39

Nem tudhattad pontosan, hogy mitől lépett működésbe a tőled legtávolabb felállított csapda, de számodra egy tökéletes jel volt arra, hogy a pihenődet félbe kell szakítanod és amilyen gyorsan csak lehet el kell érned Konohát. Vannak pillanatok az ember életében amikor felszökik a vérében az adrenalin és mintha magától cselekedne a túlélés ösztöne hajtja. Ez az ösztön most benned is elkezdett erőteljesen működni ahogy összegezted gyorsan fejben a tényeket. A férfi magasabb szintű nálad és a senseied is hátra maradt ki tudja milyen démonokkal küzd. Neked viszont el kell juttatnod az információt a biztonságot nyújtó város falak mögé. Kipihented magad és készen állsz egy utolsó nagy hajrára. A férfi valószínűleg nem fog végig követni és ha szerencséd van akkor előbb belefutsz egy őrjáratba mielőtt elkapna. Elhagytad a tábort és gyorsan távolodsz a pihenő helytől amikor egy újabb robbanást hallasz. Hát igen sikerült megtalálnia egy másik csapdát, vagy lehet, hogy klónokat használ és ezeket a robbanásokat hallod ki tudja. Te viszont valószínűleg még erősebben rámarkolsz arra a kunaira. Üldöződ most már tényleg elég dühös lehet te viszont remekül kihasználtad a környezet nyújtotta adottságodat, előnyödet Shinto bizonyára most büszke lenne rád és megdicsérne a maga módján. 
Vajon mi lehet vele? Túl élhette azt a párharcot? Még mindig a szemed előtt van ahogy a katana kibuggyan klónja mellkasából. Hát igen ez most nem egy sétagalopp küldetés de te szerettél volna kalandot az életedbe, hát most megkaptad. Bizonyára ha sikerül visszajutnod a faluba meg fogod jutalmazni magad egy jó nagy ramennel. Miközben ilyen gondolatokkal próbáltad lenyugtatni magad valami hangra lettél figyelmes magad mögül. 
- Héééé fiú? Merre vagy? Tudom pontosan, hogy merre tartasz és meg foglak találni. Nem fogod elérni a nyamvadt faludat...
Egy dolgot most már biztosra vehettél. A férfi a nyomodban van és a csapdák sajnos nem bántak el vele. valószínűleg ilyen egyszerű trükkökkel nem lehet leküldeni. Ennél egy kicsit leleményesebbnek kell lenned ha végezni akarsz vele. Ha egyáltalán végezni akarsz vele!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Yoru on Csüt. Okt. 29 2015, 13:18

A falu felé tartó fiú igyekezete ellenére miszerint próbál derűsebb gondolatokkal higgadt maradni nem sokra ment. Szinte szeme előtt van ahogy a klónt felnyársalja a katana. Ahogy azt is tisztán fel tudja idézni, ahogy a semmitmondó üres tekintetű férfi feltűnik a füsté vált árny mögött. A monoton gyorstempós menekülésből egy érces kissé gúnyos hang rázza fel.
~ Ez itt van a közelben!? Ez nem jó, ha itt van akkor a sensei vagy halott vagy ami rosszabb mással van elfoglalva. Ha valami feltartja és esetleg legyőzi akkor az a valami ennél a fickónál is veszélyesebb, ha viszont a sensei győz és utolér miközben én emezzel harcolok, az tuti, hogy a seggemen fogja élezni a kunaiait.~ Yoru nagyot nyelve pörgeti a gondolatait miközben fokozza a tempót, De még mindig nem a feszített rohanó sebességgel halad. Erejét tartalékolva veszi sorba a lehetőségeit.
~ Nos az biztos, hogy képzettebb nálam, jó kötésű minimum Jonin, vagy rosszabb. Tehát Ha még fizikálisan jobb is lennék a tudása és tapasztalata vesztett helyzetből indít engem. Így harc kilőve, és egyben a rajtaütés is, hiszen tapasztaltabb az én trükkjeimet tuti kiszúrja. ~ A gondolatok csüggesztően hatnak a lelkesedésére és egyre komorabban látja a világot.~ A gyorsaságomból kell kiindulnom, nem használom ki teljesen a tartalékaimat most sem, gyakorlatilag majdnem teljesen kipihent vagyok és ez csak jelent valamit, ha most teljes sebességre kapcsolok, talán nyerek annyi időt, hogy a falú felé egy őrjáratba belevezessem, vagy esetleg a kapuig eljussak. Végül is még a gyorsabb testet sem kellett használnom, azzal pedig azért elég rendesen meg tudom húzni a végét ha szükséges.
Yoru így is tesz, tempóját tartva határozottan a falu irányába folytatja útját, ám körülbelül 10 perc után valami kis gondolatfoszlány miatt megtorpan és egy fán gellert kapva pattan annak a csúcsára ahonnan ismét a tájat kezdi kémlelni.
~ Nincs az a shinobi aki kiabál az áldozatának, „ hogy hé öcsi elkaplak és megöllek!”. Egy tanult ninja, ha szökött is az biztos nem tesz ilyet, a mi fegyverünk a hangtalanság és a rejtőzködés, nem a csörtetés és a figyelemfelkeltés. ~ Yoru a gondolatmenet végére mosoly kúszik szája szélére.
- Ez egy balek. Ha nem is simán de szétkapom, érjen csak utol ha tud. - A fiú a távolban már látni véli a biztonság kissé körbe burkolózó falait, mikor is ismét elrugaszkodva a fáról megindul a rejtek falu felé. Jobb kezei a vastag köpeny alatt gyorsan dolgoznak, és a két robbanó cetlit 1-1 kunaira tekeri fel. És míg az egyiket azonnal vissza is teszi a helyére a másikra még rögzít egy bő három ölnyi drótot, dolga végeztével azt is elteszi a helyére.
~ Gyere csak te disznó! ~ Kapucniját a fejére húzva folytatja útját.


//Home at last! //
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Kenshiro Karu on Vas. Nov. 01 2015, 10:44

Egy pillanatra megálltál és felmérted a helyzetedet ami lehet, hogy esetedben nem volt a legmegfelelőbb választás de most már meglépted... A falu valóban már a látóhatáron belül volt ám tudjuk, hogy az még lehet olyan messze, hogy addig simán levadásszanak. Nem tudod pontosan, hogy ki vagy kik követnek, mert csupán egy shinobiról tudsz. Az viszont biztos, hogy ez a valaki hergelni akar téged. A te részedről pedig az volt egy komoly hiba, hogy lebecsülted az ellenfeled. Shinto ezért most biztosan szétrúgná a seggedet de most nincs itt és ez a te nagy szerencséd. Hogy mi is lehet vele valójában? Erre a kérdésre majd visszatérhetsz ha már a falak között leszel és megszűnt a veszély. A terved azonban jónak mondható mert valóban van alapja bizakodni abban, hogy egy konohai őrjáratba fogsz belefutni, mert ilyen közel a faluhoz már nagy eséllyel szenzorokkal is figyeltetik a környéket. Miután feltetted a kapucnidat úgy érzed a csontjaidban mintha valaki figyelné a tarkód. Rossz ötlet volt az biztos mert így a hallásod és azok az érzékszerveid amik jelezhetnének eltompulnak és ennek meg is lett az eredménye...
Nagyjából ötszáz métert tettél meg amikor a semmiből egy kunai kés vágódott bele nagyjából öt centire a lábad mellett. 
- Meg vagy fiú most nem menekülsz!
Most aztán komoly bajban vagy és ha leveszed végre a kapucnidat ami most majdnem megölt, akkor meghallod azt is miért. 
- Fuuton Atsugai!
Hallod meg távolabbról az üvöltést majd egy nagyjából pár másodperces csönd következik. A technika közeledik feléd és a hangok amik a szélben rejtőznek mind a pusztítás hangjai. Bizony ez történik ha háború van. A pusztítás befészkelte magát a természetbe is amely valamennyire szimbiózisban él még azért az emberiséggel és így még a szél is a pusztítás hangjait hordozza. Már látod hogy a vég elkerülhetetlen ez a technika telibe fog találni. Úgy közeledik feléd akár csak egy homok vihar ami elől nincs menekvés.
Az utolsó pillanatban még mielőtt bármit tehetnél egy pillanat alatt feltűnik előtted egy ismerős árny.
- Kuchiyose no jutsu: Rashomon.
Egy hatalmas kapu emelkedik ki a földből közéd és az elemi erejű pusztítást végző technika közé. Valaki éppen most mentette meg az életedet. Amikor a szélroham eléri a kaput egy nagyon erős fémes csattanást hallasz.
- Mire vársz még öcsi ROHANJ AHOGY CSAK TUDSZ! 
Ez bizony Shinto volt hát mégis életben van...

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Yoru on Kedd Nov. 10 2015, 11:03

Yoru elszántan pattan fáról fára tudatában annak, hogy bármikor belefuthat az ellenfélbe vagy akár egy baráti őrjáratba. Ám a „bármikor” itt nem volt több talán 3 percnél sem, hiszen alig pár száz méter után egy vélhetően elhibázott kunai pattan a lábainál.
~ Balek, ha telibe talál is csak lepattan a köpenyemről. ~ Yoru szája szélén félmosoly szalad fel egy pillanatra ám el is tűnik amint a gyermek korából ismert hang halk nesze eléri a fülét.
~ Homokvihar? Itt? ~ Reflexszerűen guggol le a faágra jobb lábfejével alulról kulcsolva a termetes husángot és méretes kezeivel is rámarkol. A mozdulatok olyan ösztönösek, olyan gyorsak, hogy Yorunak nem is jelentett gondot a biztonságos póz elérése. Bízva a sok-sok évnyi sivatagi tapasztalatokba nem rezzent meg a felé száguldó Futon technikától, ám egy röpke pillanattal a találkozás előtt egy ismerős alak jelenik meg előtte és egy számára ismeretlen technikával egy hatalmas kaput idéz meg közé és a sebesen száguldó szél közé. Elemi erővel csapódik neki a törmelékekkel telt széllöket a hatalmas vörös oszlopok közt feszülő mogorva Oni arcnak. A kapu oldalán a lélekharangok mély tompa kondulással jelezték a lökés erejét míg a széllökés fémes hang kíséretében feszült a zárt kapunak. Yorunak a meglepetés ellenére is nagyon tetszet ez a kis szimfónia de a pillanatnyi merengésből Shinto dörgedelmes hangja egy pillanat alatt kirántotta.
- Rendben!- És a korábbi gubbasztó pózból mint a béka a levélről pattant el a hatalmas test.
- Shunsin no jutsu!- És az egyébként sem lassú fiú teste meglendül mintha megtáltosodott volna pár ugrás után egyetlen határozott mozdulattal a robbanójegyzetes kunait tiszta erőből az ég felé elhajítja. A Shunsin álltál gyorsított test, a hosszú kar, az adrenalin és a nem kis testi erő kombinációja a kunait magasan a fák fölé repítette. És mikor már Your szeme elől eltűnt a parányi pont. – KAI! – A robbanás hatalmas láng gömböt festet a tiszta égboltra.
~ Ha őrjárat van erre az ezt tuti észrevette! De még a falakon is látták, ennyit tudtam segíteni Sensei.
Yoru teljes erejéből a falu irányába tart hátra sem nézve fut a maga és a falu lakóinak életéért a szinte karnyújtásnyira levő biztonság felé.
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Kenshiro Karu on Vas. Nov. 15 2015, 18:56

Egy pillanatra éles sípoló hangot hallottál és a világból mintha mindent teljesen lehalkítottak volna nullára. Vajon mi lehet ez? Ilyet még sosem éreztél. Tudtad, hogy valami nagy baj van, de azt nem tudtad, hogy mi az. Aztán ismét jött a sípolás egyszer... kétszer... háromszor... Hirtelen mintha valaki megint levette volna a némítást a világról megint hallottad, hogy mi történik a környékben. Füledbe visszatért az élet és ismét teljesnek volt mondható mind az öt érzéked. Eközben természetesen sikerrel aktiváltad a jutsudat és maximális sebességgel indultál meg konoha felé. A kapu mögötted eközben, ahogy jött úgy el is tűnt mintha elnyelte volna a föld. Valószínűleg annak a csattanásnak a hangjától veszthetted el egy pillanatra a hallásod, ami a két jutsu találkozásakor következett be. Az ötleted viszont teljes mértékben jónak bizonyult. Amint feldobtad a kunait és felrobbantottad a cetlit nem sokára, lombkorona zörgésre lettél figyelmes. Nemsokára hozzád felzárkózva két konohai ANBU maszkot viselő shinobi jelent meg. 
- Üdvözlet a ifjú genin ha jól sejtem segítségre lesz szükséged. - Szólt a róka maszkos fickó majd társára a vaddisznó maszkosra pillantott aki egy pillanat alatt el is tűnt. 
- Kérlek had kísérjelek el a falu kapujáig, ne aggódj a társam elindult és segíteni fog a senseiednek...
Innentől kezdve viszonylag nyugodt utatok volt és amint visszaértetek konohába a férfi a kapunál megállt és mélyen a szemedbe nézett. 
- Ügyes voltál Yoru gratulálok bizonyítottad a falu iránti hűségedet. Lojalításod példa értékű és nem marad figyelmen kívül. A falu nagyon büszke rád. Most azonban engedd meg, hogy csatlakozzam a társamhoz és a senseied segítségével átkutassuk a környéket, te pedig menj haza és pihenj le holnap majd jelentést teszel a Hokagenál. Viszlát fiú!
Azzal a shinobi ahogy megjelent ott a fék között el is tűnt. Már megkönnyebbülten beléptél volna a kapun amikor valaki hirtelen megfogta a válladat és erősen egy a kapu melletti falból nyíló ajtóhoz vezetett. Egy pillanatra tudtál csak odanézni... Ez bizony az az őr volt akit a kihalt erdőben láttál, de vajon hogy kerülhet ide. A férfi odaráncigált az ajtóhoz majd erősen belökött, mögötted belépett és becsapta az ajtót. 
- Ki a fene vagy te fiú? Tudod te hány hónapnyi tervezés állt emögött a találkozó mögött te pedig most meghiúsítottál mindent! - Azzal a férfi szemében gyilkos fény villan és előkap egy kunai kést. 

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Yoru on Hétf. Nov. 16 2015, 10:30

Szinte még szét sem oszlott a robbanás utáni füstgomolyag már közre is fogta Yorut két ANBU osztagbeli shinobi. Bár a meglepetéstől csak bólintani tudott a róka maszkos szavaira azért jól esett neki, hogy az ötlete bevált és ilyen gyors eredményt hozott. A vaddisznó maszkos csak pár ugrásig tartott velük majd el is tűnt, hogy Shintónak nyújtson segítséget.
~ Huh, ez meleg volt. De így most már biztos, hogy minden rendben lesz. ~ Gondolta magában a fiú amíg az utolsó pár száz métert megtették
A kapunál pár dicsérő szót kapott némi lelki vállveregetést az Őt kísérő férfitól, illetve egy ukászt, hogy reggel a Hokage előtt van jelenése a fiúnak. A férfi még intett egyet Yorunak majd távozott, hogy a társához csatlakozhasson.
~ Én? A Hokagénak? Jelentsek? Ez komoly? Shintó a csapat vezetője, ez az Ő feladata lenne szerintem. ~ A gondolatok lassan csepegtek amikor is Yoru vállát erősen megragadja egy idegen és a fal melletti kis helyiség ajtaján betaszítva terelgeti a szűk kis szobába. A helység az őrszemek kis pihenője egy két kisebb szék és egy asztal van benne illetve egy elhasznált ágy amin csak egy kifeküdt matrac hever. Ahogy az ajtón bependerítette az idegen Yoru felismerte a férfit. Az áruló Őr volt az aki már mondta is a maga mondókáját!
- Mi alapján von engem kérdőre egy áruló? – A férfi kezében megcsillan a kunai és szemében düh szikrái pattogtak. Ám Yoru folytatta! – Nem gondolod, hogy azok után amit tettél inkább menekülnöd kéne, még ha velem el is bánsz amit erősen kétlek, a sensei akkor is elintéz. - Hangja gúnyosan fenyegető egy kissé szarkasztikus hangvétellel fűszerezve.
Yoru szavai közben kezébe fog egy kunait, és nagyon finom mozdulatokkal úgy helyezkedik, hogy jobb lábát a kis szék alá helyezze. Ha csihi-puhit akar állok elébe.
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Kenshiro Karu on Kedd Nov. 24 2015, 18:35

Ez az igazi hazaszeretet és gondolkozás. Gyakorlatilag még az utolsó utáni pillanatban is kiállsz konoháért. lehet, hogy ez volt az utolsó alkalom, de te megteszel mindent a faluért és ez a jó shinobi ismérve, hogy megtesz mindent a hazájáért és a falujáért amit szolgál. Nem bíztad el magad a dícséretek hallatán sem és megőrizted a hidegvéredet most pedig szabad akaratodból választottál utat amit végig is fogsz járni akármi is legyen az út végén. A férfi kunaikésével a kezében neked ront ám még mielőtt hozzád érhetne az ajtó berobban és a következő pillanatban a férfi irányából valami reccsenés félét hallasz. Ez bizony egy csont hangja volt. Ellenfeled a földön fekszik felette áll Shinto akinek a kezében a férfi kunai kése. Senseied ismét megmentette az életedet és bár az utolsó pillanatban érkezett de ettől függetlenül ismét látványos belépőt produkált. 
- Még azt hittem, hogy van annyi eszetek, hogy nem próbáljátok eltenni láb alól a tanítványomat... Féleszű banda...
Azzal a sensei rád kacsint. Közben a figura a földön nyöszörögve ad hangot szenvedésének amire most jelen pillanatban egyikőtök sem figyel. Shinto valószínűleg nem véletlenül nem vesz tudomást a férfi fájdalmáról... Az is lehet, hogy így akarja büntetni amiért téged megtámadott. 
- Ügyes voltál Yoru nagyon büszke vagyok rád. Tudom, hogy nehéz napok állnak mögöttünk de ennek a küldetésnek még korán sincs vége. Ez a férfi egy különleges jutsut használva vette fel a kapu őrünk alakját, ami azt jelenti, hogy egy társunkat elkapták és valahol éppen fogva tartják. Egy nap pihenőt kapsz amíg én elviszem kivallatni ezt a túlméretezett majmot, aztán holnap jelentést teszünk a főnöknek. Utána pedig azt gondolom elindulunk megkeresni honfitársunkat és lezárjuk ezt az átkozott küldetést. A részleteket majd később elmesélem...

// A kalandod első felét ezennel lezárom. Amint egy mesélő átnézni értékelni is fogja! Köszönöm szépen eddigi aktivitásodat és a részletekről PMben egyeztetünk! //

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Yoru on Szer. Dec. 02 2015, 10:17

Yoru harcra készen várja a vele szemben fellépő adrenalin hajtotta férfi támadását. Aki nem is várat sokat és dühtől fűtötten lendületet véve indul meg a fiatal ninja felé, aki erre reakcióként a lábával támasztott széket a férfi lábának rúgja. A fiatal shinobi ellentámadása taktikailag jó csak éppen felesleges ugyani a szék becsapódásával egy időben az ellenlábas mögötti ajtó mer a szűk helységet elválasztotta a külvilágtól berobban, és a szilánkok közül Shinto szikár alakja tűnik fel és egyetlen csapással teríti le a meglepett férfit.
A csont roppanása és az áruló elharapott ordítása jelzi Yorunak, hogy a harca mielőtt elkezdődhetett volna ismét véget is ért. Shinto valami szellemes megjegyzéssel és egy kedélyes kacsintással zárja le a feszélyezett szituációt.
-Sensei, ha folyton közbelépsz sosem halok meg. - mondja viccelődve Shintonak mialatt övéről egy darab kötéllel megkötözi a sérült majmot. Yoru lelkesedését az is mutatja, hogy miközben a férfi karját háta mögött megköti, a fiatal fiú pont oda térdel a férfi vállán ahol Shinto feltehetően eltörte az ízületet.
- Értem mester, akkor holnapig pihenek és felkészülök a kutatásra. – Vágja rá Yoru a sensei szavaira kissé katonásan majdnem vigyáz állásban.
Percek múlva már maguk mögött hagyják a kissé amortizált szobácskát, és míg a fogoly és Shinto az Anbu kíséretében a falu központja felé indult, addig Yoru a piacot vette célba.// Vártam és várom a PM-et. Ha lehet kérni a következő kalandban legalább 1 kést hagy dobjak el… és ne csak az ég felé jocolor //
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Dec. 05 2015, 19:57

// Értékelés: Alapvetően tetszett. Néhol kissé furcsa volt számomra a fogalmazás, de persze lehet, hogy én vagyok túlzottan is Alföldi ^^ Szerintem a lényeget úgy is átbeszélitek Karuval. Arra tekintettel, hogy ez volt az első kalandod és szerintem az eddigiekben jól teljesítettél - a karaktered szintjéhez mérten - ezért + 25 chakrával jutalmazlak. Sok sikert a továbbiakban, várom a fejleményeket. ^^
Megjegyzés: Karu úgy alakult, hogy majd legközelebb írj nekem egy pm-et. Arra számítottam, hogy le lesz ellenőrizve, de úgy tűnik nekem kellett ezt meglépnem. És a továbbiakban is én fogom. //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Yoru on Hétf. Dec. 07 2015, 09:36

Értettem +25 ch. Köszönöm.
A mesélőmtől várom a PMet a továbbiakról.
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Mentőcsapat a kenguruk földjén! :D

Témanyitás  Yoru on Vas. Feb. 07 2016, 14:41

A sensei érkezése nem lepett meg, ám előtte egy szinte egy pillanattal Anko kérdése vagyis inkább észrevétele igen. Ekkor realizálódott benned, hogy rettenetesen zavarban voltál és még vagy is a jelenlétében. Szerencsére a Sensei ezt a gondolatfoszlányt kettészelte egy nagyon gyors vázlattal a helyzetről és az erőviszonyokról.
A kapunál strázsáló őrség felé jelzett Shinto majd egyenest a kihalt erdő irányába vette az irányt a maga séta tempójában. Amit ha nem edzetten próbál követni az ember akkor 10 perc alatt lenullázhatja az erőtartalékait is. Yoru szeme sarkából figyeli ahogy a kis csapat harmadik tagja közte és a sensei közt halad és egyenlőre jól veszi a rohamlépteket. Anko olyan típusú embernek tűnt a fiúnak aki 100%-osan a feladatra koncentrál a küldetés során, így Yoru eléggé rosszul érezte magát, a bemutatkozás során történt baki miatt.
~ Vajon végleg baleknak könyvelt el, bár Ő mondta, hogy biztos oka van amiért engem választott a sensei egy ilyen fontos küldetésre. ~ Gondolatai tovább forogtak a lány körül, de tekintve, hogy nem beszélgettek túl sokat nem nagyon tudta, hogy közelítsen egy beszélgetésben hozzá. Így maradt a kerülő kérdések sora.
- Sensei! Biztos, hogy csak egy konohai tűnt el? Vagyis…. Biztos, hogy csak egy ember van fogságban? – Yoru a kérdést helyénvalónak érezte mindaddig amíg ki nem mondta. De mikor a szavak elhagyták a száját rájött nem a megfelelő kérdéseket tette fel.
- Illetve mégis milyen jellegű ellenállásra számítsunk? Egy két tucat helyi kemény arcra, talán zsoldosokra vagy vándor ninjákra? Esetleg komolyabb fejvadászokra C-B szintű ellenfelekre, vagy rosszabbakra?

avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Kenshiro Karu on Vas. Feb. 14 2016, 21:09

A sensei nyugodtan haladt elöl a maga tempójában, viszont amikor utolérted rád vigyorgott aztán hagyta, hogy feltedd a kérdéseidet. Nyilván tisztában volt vele, hogy a magyarázat amit az előbb adott nektek nem elégítette ki az információ éhségedet illetve mintha számított volna rá, hogy meg fogsz jelenni a kérdéseiddel. Anko egy kicsit lemaradt ezért ő nem hallotta, hogy ti ketten pontosan miről is beszéltek. 
- Nos Yoru a helyzet az, hogy a férfi akit elkaptunk csupán csak egy zsoldos volt és hiába szedtük ki belőle az információt valószínűleg ő sem tudott többet az egészről. Én nagyon remélem, hogy csak zsoldosokkal lesz dolgunk és valami szedett vetett bandával, mert jelenleg Konoha sem áll az erőforrások csúcsán főleg ha shinobikról van szó éppen ezért engedélyezték, hogy velem gyere erre a küldetésre, normál körülmények között ki sem engedtek volna a faluból most azonban szükségünk van mindenkire aki képes fegyvert forgatni és talpra esett akár csak te. Öcsi annyit tudok neked csak mondani az ellenfélről, hogy reméljük a legjobbat de számítsunk a legrosszabbra. Mit szólsz a lányhoz? Én ismerem őt régebbről de akkor még talán nálad is fiatalabb volt. 
Aztán Shinto csöndbe burkolózott de ha van még valami kérdésed akkor azt nyugodtan tedd fel neki...
Az út valahogy nagyon is ismerős volt neked és ez nem is véletlen. Pár nappal ezelőtt pont erre haladtatok el amikor a kihalt erdőség felé sietettek a különbség annyi, hogy most nem hajt annyira a tatár és hárman vagytok, így talán kényelmesebb is lesz. Mire leszállt az este már bőven elhagytátok Konohát és az első őrséget Shinto el is vállalta. Arrébb ment a tűztől és hagyott neked és Ankonak egy kis teret, hogy talán jobban megismerjétek egymást, vagy talán megérezte, hogy az indulást elszúrtad és segíteni akar? Ki tudja Shinto szándékai szinte mindig kifürkészhetetlenek, de hát ilyennek kell lennie egy jó senseinek.
- Mi a helyzet Yoru? - fordult feléd Anko mosolyogva...

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Yoru on Pént. Szept. 16 2016, 13:29

A sensei válasza egyértelmű, de mégsem megnyugtató. Tehát simán csapdába is szalaghat a kis csapat. Yoru eme felismerést követően emésztgetni kezdte a gondolatot mellyel a pihenőhelyig el is töltötte az időt. A hely ismerős, annak az útnak a mentén halad a trió ahol korábban az életéért menekült a faluba a fiú. De most más a helyzet. Így Yoru is nyugodtabb.
~ Csak a végére járunk ennek az ügynek, nem lehet, hogy kudarcot valljunk, nem hozhatok szégyen a fejpántra.
A tűz gyújtást Anko gyorsan elintézte amíg Yoru vizet hozott a sensei az első őrséget vállalta és egy nagy adag teával eltávolodott a két fiataltól. Szokásához híven a „dromedár” a hátát nekivetette a fának lábait a köpenye alá húzta ahogy kapucniját pedig szemébe és lassan elkezdett csipegetni, feszélyezte a lány jelenléte de még jobban hogy nem tudta mi vár rájuk. Ás Ankó hangja megtörte a csendet, így Yorunak ki kellett bújnia a csigaházból.
- Se…Semmi különös, csak a történteken jár az eszem. – Mondja kissé bátortalanul a melák a fiatal mosolygós lánynak.
- Tudod, a legutóbb is csak épp hogy megúsztam ezt a kis „kiruccanást”, és most mégis megyek még nagyobb bajba kerülni. Vicces és kissé hülye érzés. – Mondja mosolyogva miközben a lányra néz akinek körvonalait vastagon kontúrozva festik az apró lángok a környező fákra és bokrokra. Várva a lány reakcióját kortyol egyet a teából és harap egyet a szendvicséből. Majd folytatja.
- Gondolom neked jócskán van tapasztalatod már a küldetések terén, mesélnél milyen kalandokba volt részed? Mire célzott a sensei amikor azt mondat „ most nagyobb hasznát vesszük a képességednek mintha a fronton lennél”, milyen képességed van? Azon kívül h a neved passzol a mosolyodhoz te kis „babakrém”! ( Anko: édes bab krém) * Mondta egy kedves széles mosollyal a képén.

//Sorry az M tipusú állampolgárok és a betegség kicsit szétszedett… de már vagyok, köszönöm a megértést!//
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Kenshiro Karu on Pént. Szept. 30 2016, 12:50

Az este elég lassan telt te pedig sikeresen kirekesztetted a külvilágot amíg a kis teádat szürcsölted és az elemózsiáddal voltál elfoglalva. Aztán az estét végül megtöri a chuunin csengő hangja aki kommunikatívabb tűnik mint te jobb napjaidon. Pedig lehet, hogy csak az zavar össze, hogy az utóbbi időben inkább egyedül dolgoztál és senkivel sem kellett osztoznod a feladat terhét illetően, ez azonban most megváltozni látszik.
- Értem a félelmed, ha fogalmazhatok így. Hallottam, hogy egy nagyon stresszes helyzet volt legutóbb, most azonban megpróbáljuk elkerülni az ilyen helyzeteket. - Kacsintott rád a lány aztán ő is folytatta az evést amíg kérdeztél. 
- Hát mondhatjuk úgy is. Bár nem rég tértem vissza a frontról és sajnos az ottani élmények még a mai napig is álmatlan éjszakákat okoznak, de ki tudja, volt már olyan küldetésben is részem ami elég véresen zárult, de eddig valahogy mindig sikerült megúsznom. Ezért is próbálok mindig mosolyogni és a dolgok pozitív oldalát nézni, mert azt hiszem ha negatívan állunk a dolgokhoz akkor azt fogjuk generálni magunk körül is és hát szeretném élve megúszni ezt a háborús időszakot mint mindannyian. Természetesen volt már részem hasonló jellegű küldetésben de ez most számomra is új, hogy valaki ennyire be tudott épülni a sorainkba. Mindenképp pontot kell tennünk ennek az ügynek végére Yoru és szeretnélek megkérni, hogy minden erőddel ezen legyél, ezzel együtt itt és most megígérem neked, hogy én is azon leszek. - Tűnhetett ez az ígéret tétel gyerekes gesztusnak egy nálad idősebb és tapasztaltabb kunoichitől azonban úgy tűnt, hogy ő teljesen komolyan gondolja. és kezet is nyújtott neked.
- Tudod azt hiszem annyit elárulhatok, hogy másokkal ellentétben fogékony vagyok arra, hogy megérezzem a chakra jelenlétét akár elég nagy távolságokban is. Az ilyen shinobikat szenzornak nevezik. Ezért mondta a sensei, hogy a képességem alkalmassá tesz a feladatra, mert abban reményekdünk, hogy a képességemnek hála hamar megtaláljuk a zsoldosokat és bajtársunkat is...
Itt azonban hirtelen félbeszakadt a mondandója ugyan is Shinto lépett be a képbe. 
- Kapjátok magatokat, tovább indulunk, azt hiszem találtam valamit a közelben!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Yoru on Szomb. Okt. 08 2016, 18:55

A pici lány megtörte a csendet és hangja mint a nyári zápor felüdülést hozott Yoru gondolataiban. Anko bár megnyugvást nem adott de bizakodás apró magjait elvetette a hangulatban.
- Tehát a fronton voltál. Biztos nem azok voltak életed legszebb percei. Sunagakureban azt tanultuk, hogy háborúzni csak önvédelemből szabad, ehhez képest az egyik leg agresszívabb falu a miénk. Konoha más. – Hangja kicsit elcsendesedik, és kortyol egyet a teából majd mosolyt próbál erőltetni az arcára ám a lány komoly arccal folytatja és szinte fogadalmat tesz Yorunak, hogy a küldetést el fogják végezni.
~ Ez természetes, nem is értem, mintha attól félne, hogy feladom vagy meghátrálok. Hmm…
- Szót se többet erről. Nincs semmi okunk ilyenekre gondolni. Hiszen mind Konoha ninjái vagyunk, ugyan az a tűz él bennünk. – Képén a mosoly őszintén felkunkorodik. És folytatja.
- Szóval te valamiféle szenzor képességgel bírsz. Hmm, azt hittem csak a Hyuugák képesek a chakrát látni. Furcsa, lehet, mindig érdekelt vajon a chakra elemét is meg tudják állapítani? – Akarva akaratlan szemei a lány szemét kezdték fürkészni hátha felfedez valamilyen jelet ami a Dojutsu teóriáját alátámasztja, de mivel a faluban Hyuuga házbeli embert látott és Anko szeme nem volt még csak hasonló sem el is vetette a gondolatot.
- A képességed azt is meg tudja súgni, hogy milyen erős az ellenfél és hogy hány fős a csapat? El leeht vele különíteni a chakra használókat és a pléldául egyszerű kardforgatókat? – Kérdései záporoznak , lelkesen mint egy kisgyerek ontja őket a lány felé. Ám még mielőtt választ kaphatna a sensei közbevág és indulásra serkenti a kis csapatot. Yoru egy határozott mozdulattal löttyinti a maradék teát a szájába miközben felpattan és az éppen parázsló kis halmot egy lábsöpréssel befed némi porral és földel.
Ismét elindult a trió mikor Yoru kérdőn fürkészi a vezetőjüket de végül csak kiböki ami a fejében van.
- Milyen nyomot talált Sensei?


//bocsi de egész héten fekete latex test festékután rohangáztam, hogy mára meglegyen a Hidan CPm a Conra Very Happy//
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kihalt Erdő

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.