Merev Romok

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Merev Romok

Témanyitás  Akira on Kedd Aug. 19 2014, 22:24

Remélem a kis menyét megértette, hogy azt akarom, hogy segítsen, viszont amíg nem tudunk semmit az ellenfelek számáról és helyzetéről addig akcióba se lépjen, mert nem akarom, hogy baja essen és fölösleges is lenne bármit is tennie, amíg nincsen információ az ellenfeleink számáról és helyzetüktől. Tudom, hogy az idézés nem volt éppen chakra barát, de a technikát legalább egyszer elő akarom készíteni, ha nem is használom majd, hiszen spórolnom kell a chakrámmal és ez a technika nem éppen chakra barát. Ha rajtam múlik, akkor még egy napot pihenek hogy teljesen visszatöltődjön a chakrám, de hát a beképzelt jounin, még ha erős is a csapat olyan erős, mint a leggyengébb láncszem, ami jelen helyzetben talán én vagyok, még ha a chakrám alapvetően meg is haladja Atsuét. Ugyan most jól jönne a Négy láb jutsu, de nem engedhetem meg magamnak, hogy az állati énem elurajkodjon rajtam, gondolkodnom kell, hogy mégis mit lehetne ebben a helyzetben csinálni, anélkül, hogy bármiféle technikát használnom kell, viszont Neji technikája is érdekes és esetleg valamikor használható alapot ad egy újabb saját technika alapjaihoz. Ugyan nincs sok időm ezen gondolkodni, hogy vajon mi lehet a technika alapja, de fogalmam van a dologról.

//Bocsi a késésért és igen közben én is megnéztem a szabályokat, így a választott két menyét: Yukino és Wazarashi. Mindjárt fel is vezetem az adatlapomra.//
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 164

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 744

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Merev Romok

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Aug. 30 2014, 20:12

Úgy tűnik, hogy a Két Genin nem tudja mit is kellene cselekednie, amikor is egyre fenyegetőbbé válik az alacsonyan szálló sötét gomolyag, amelyből egy villám csapódik ki, nagy zajt és talán riadalmat keltve, ha a ninjákból nem is, de az állatokból mindenképpen. Az ellenség úgy tűnt el, mintha valósággal kifakult volna a világból. De hogyan lehetséges ez? Nem, kérdések szinte fel sem merülnek a geninekben, sőt, igazából még valami alternatív megoldáson sem gondolkoznak, vagy egyáltalán azon, hogy mit kellene tenniük. Olyan, mintha azt várnák, hogy Neji oldja meg a problémát, márpedig ez így nincs egészen rendben. S ekkor megtörténik a baj, vagy talán megoldás lesz ez az esemény, mindössze a két Geninen és a további cselekedeteiken múlik majd, bár igaz, ami igaz, ahhoz kissé aktívabban részt kell venniük az életük alakításában, mert jelenleg nem sokat cselekednek. Hirtelen Neji is kifakul a világból, miközben a villámok egyre élesebben és hangosabban "sülnek el".
Most felmerülhet a kérdés, hogy a jelen és pillanatokkal ezelőtt eseményei vajon micsodák és, hogy hogyan lehetne elmenekülni a villámok elől, amik köztudomásulag, nos, ártanak az egészségnek...
De, hová tűnt Neji és az ellenségek, illetve hogyan lehetséges ez egyáltalán? Mostmár, ötletekkel kellene előállni, vagy akár egyből a cselekvés mezsgyéjére is lehet lépni, esetleg az is egy lehetőség, hogy a két Genin megadja magát a halálnak. De vajh' mit választanak?

// Az előzőekben szépen lereagáltátok a történéseket, csak ugye azt nem írtátok le, hogy mit akartok tenni, illetve mit tesztek, valamint, hogy egyáltalán jár-e valami a fejetekben ^^ //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Merev Romok

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Kedd Szept. 02 2014, 16:56

// Danzou és Akira //
 
A romos város felet egyszerre kialakuló viharfelhő megjelenése után, az ellenfeleink hamar ködé váltak, majd egyszerre Neji is eltűnik előlem a villámok pedig egyre gyakrabban és közelebb csapnak le hozzánk. Sajnos nincs időm megállni és azon tűnődni, hogy pontosan hol lehet Neji és az ellenfeleink. Bár nem mintha olyan sok helyen lehetnének. Talán a városban várnak elrejtőzve, vagy az alattunk lévő alagútrendszer segítségével próbálnak a hátunk mögé kerülni. Ha még a városban vannak, akkor ki kell szélesítenünk a keresési területet, így ahogy közeledek, a város felé egyre inkább távolodok Akirától, hogy szélesebb legyen a hatósugarunk és nagyobb legyen a kutatásunk sikerességének esélye is. Persze az sem egy utolsó szempont, hogy a város romos épületei közt nagyobbak az esélyeink arra, hogy nem csap le ránk az istennyila. És hamar be is rohantam az épületek közé.
* Most már a véletlenszerűen lecsapódó villámoktól nem kell annyira tartanom. Bár biztos, hogy fontosabb céllal hozták létre a vihart, minthogy esetleg eltaláljon, valószínűleg egy vagy akár több villám elemet használó is van az ellenfeleink közt. Így jó lesz, ha még óvatosabb leszek, és még ha ez nem lenne elég arra is figyelni kell, nehogy belelépjek egy csapdába.
Majd megkezdtem a keresést óvatos halk léptekkel nehogy meghaljon, valaki vagy ne, adj isten tényleg beindítsak egyet a rengeteg csapda közül a nagy sietségben. 

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 663

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Merev Romok

Témanyitás  Akira on Pént. Szept. 12 2014, 21:49

Nem igazán tetszenek a lecsapó villámok, de a nagy zajon kívül nem riadok meg az elemi erejű technikától, hiszen én magam is ismerek Tűz elemi technikát és hát a tűz elem sem éppen a legbarátságosabb elem a földön, azzal is képes lennék ilyen szintű pusztítást végezni, mint valamelyik ellenségünk a villámaival, de azért nem szeretném, ha agyon vágna egy, mert akármennyire nem félek, egy vilám csapás nem tartozik a legegészségesebb dolgok közé. Ahogy próbálom követni Atsut, bár hamar rá kell jönnöm, hogy mi a terve, így mégsem utána megyek, hanem egy kicsit más irányba, de ugyanúgy a házak közé. A chakrámat kiterjesztem, bár inkább a látható és érezhető világra koncentrálok, hiszen annyira még nem vagyok képzett, hogy a chakrámmal érzékelhessem ellenfeleimet, de a szemem és az orrom eddig sem csapott be, így bízok bennük, könnyen megérzem az ember vagy a tűz illatát, így akár az esetleges robbanást is elkerülhetem, bár nem hiszem, hogy ilyen terepen ezzel próbálkoznának, nem lenne elég hely, hogy a robbanás komoly kárt okozzon. Nem, biztos vagyok benne, hogy valahol itt lehetnek, még ha jelenleg nem is látom őket, ahogy Nejit sem. Talán egy genjutsuba estünk és most csak tesztelnek minket, hogy mire vagyunk képesek, de ha ez így is van, én nem erőltetem túl magam, hiszen így is túl sok fogyott el és hát a tegnapi nap után nem vagyok teljesen 100%-os állapotban, pedig ha az lenne jóval többet mernék kockáztatni és még Moon sincs a közelembe, ahogy Yukinoról sem tudok semmit. Nem biztos, hogy szerencsés kiabálni, de én sosem voltam szerencsétlen típus még ha most annak is látszom, de hát ilyen ez a pop szakma, egyszer fent, egyszer lent, így elkiáltom magam a kis idézett menyétemet hívva magamhoz, hogy harc esetén használhassam fegyverként, mert van rá technikám és talán az nem is használ túl sok chakrát, de aztán még meglátom, hogy mit tehetek az ügy érdekében, bár kunaiok vannak nálam és az talán elég is lesz.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 164

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 744

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Merev Romok

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Szept. 29 2014, 10:00

Berohantok az épületek közé, ami nem jelent mást, mint hogy abszolút beleestetek a csapdába. Hiszen, még ha Chunnin is valaki, akkor is hogyan lehet képes létrehozni egy ilyen szintű elemi Jutsu-t? Ez minimum A szint és annak sem a chakraspórolósabb változata. Ráadásul a társai sem valószínű, hogy képesek lennének ilyesmire... Így az egyetlen értelmes és logikus megoldás a Genjutsu, aminek a lehetősége AKirában ugyan felmerül, de nem sokat törődik vele. Aktiváltok ugyan néhány csapdát, de komolyabb sérülést nem szenvedtek, s egyszer csak érdekes dologra lesztek figyelmesek. A Villámfelhő, ami elől menekültetek, eltűnik az égről, s azt veszitek észre, hogy Neji fog titeket.
- Azt hittem magatoktól is rájöttök, hogy Genjutsuval van dolgotok, ám úgy látszik mégsem. Bár enyhítő körülmények vannak, legközelebb jobban oda kell figyelnetek az ilyesmire, különben igencsak megüthetitek a bokátokat, ha nem vagyok a közeletekben. Legyen ez az utolsó ilyen hiba. Ezt leszámítva egészen elégedett vagyok a teljesítményetekkel. Most pedig indulás!
Hosszú és unalmas tevékenység veszi kezdetét, a helyszín átkutatása. Akira hamarosan meg is találja elgyötört állapotban lévő farkasát, valamint a felszerelését, bár az némileg hiányos, nyílván a csapdái újrafeltöltéséhez használta fel a Nukenin - ha gondolod, akkor innen folytatjuk és megpróbálhatod visszaszerezni a fegyvereidet a csapdákból, de nem a legbiztonságosabb ötlet. Atsushi és Neji három foglyot találnak, Tűz Országának becsületes - elmondásuk szerint persze - földműveseit. Őket is magatokkal viszitek, mint ahogy Akirát és a három ellenséget. Ketten halottak, de a Nukenin él.

Konohában jelentést kérnek tőletek, átveszik a foglyaitokat, illetve a három földművest. Ezután Korházi ellátásban részesültök, ami Akirára például igencsak ráfér már, tekintve, hogy idefelé is inkább csak vonszolta magát.
// Nos, úgy voltam vele, hogy mivel nem jöttetek rá a trükkre, ezért nem érdemes tovább húzni a dolgot. Alapvetően tetszett a játékotok, bár néhol kissé meggondolatlanok voltatok szerintem, de ez nem olyan fontos. Mind a ketted kaptok 5000 ryout. Atsushi + 20 chakra, Akira + 25 - azért kapsz többet, mert neked hosszabb előzményeid voltak, mint Atsushinak. Azért kaptok ennyi csakrát, mert ellenfeleitek erősek voltak és a helyszín kifejezetten veszélyes. Ami Akira felszereléséből hiányzott: 
5 kunai, 5 shuriken
10 senbon
3*10 m dróthuzal


Akira, neked ott van még az a másik tanulás, Ahhoz a kezdőposztod mehet a Villám Országának határvidékére. A Korházban két hétig tartanak bent. Ha gondolod, akár megírhatod a konkrét tanulást is oda, nekem pedig már csak le kell ellenőriznem akkor. De persze haladhatunk lassabban is, rád bízom Wink //


U.I.: Frissitettem az első posztot, az az információ még hasznos is lehet számotokra. Ígény esetén egy alaprajz is készülhet, bár azt a karaktereitek nem ismerik.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Merev Romok

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.