Mitsuya Akane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Mitsuya Akane

Témanyitás  Mitsuya Akane on Hétf. Május 26 2014, 16:33

Név: Mitsuya Akane
 
Ország: Tűz országa
 
Rang: Genin
 
Kor: 16
 
Nem:
 
Felszerelés: Általában nem sok dolgot hord magánál. Egy normál övtáskát szokott használni, melyben 10 m dróthuzal, 1 doboz energiatabletta, 5 robbanójegyzet, 5 shuriken, 2 kunai, 2 füstbomba, öngyújtó és ivóvíz található. Hosszabb falun kívüli utakra természetesen egy hátizsákot is magával visz, melyben váltóruha, élelem, valamint egy elsősegélykészlet, 2 fuuma shuriken, 10 makibishi, további 3 füstbomba, 3 kunai és 5 robbanójegyzet kap helyet. Ninja fejpántját nem mindig viseli, ha mégis, akkor az haj- vagy övcsatként kerül fel rá. 
Kinézet: Ifjú hősnőnk átlagos magasságú, sportos alkatú hölgy. Igen jó génekkel áldották meg az égiek, már ami a külső vonásokat illeti. Dús, sötét haj, lángvörös írisz, szemet gyönyörködtető idomok, egészséges bőr, vaníliaillat. Szeret is visszaélni külső adottságaival, amikor csak megteheti. Ruházata főként a bíbor árnyalataiban pompázik, néhol egy kis vajszínnel vegyítve, de természetesen számos más darab is megtalálható a ruhatárában. Sosincs túl rétegesen öltözve, mindig melege van, köszönhetően talán túl gyors vérkeringésének vagy tűz elemű chakrájának. 
Jellem: Igen lobbanékony, impulzív személyiség. Általában unott arccal szemléli környezetét, nem tartja ugyanis oly érdekesnek a világot, ám elég egy kósza beszólás és onnantól kő kövön nem marad a környéken. Nagyon harcias és vad tud lenni, szókimondó természetű, cinikus és céltudatos. Mivel sokszor környékezik meg fiúk, jól megtanulta, hogyan játszadozzon velük, és ezt a hobbit rendkívül élvezni tudja. Jellemét tekintve amúgy is igen fiús, sokat sportol, és kifejezetten szeret birkózni, valamint fogadásokat kötni, tétekre játszani, akár kártyát is. Korabeli lányokkal nehezen találja meg a közös hangot, viszont kistestű állatokkal annál könnyebben. A szabályok betartása igen távol áll tőle, így a mindennapi és a shinobi élet területén is számos piszkosabb trükk lapul a tarsolyában. 
Előtörténet: Akane története 16 évvel ezelőtt kezdődik, amikor is kibújt anyja pocakjából. Erre a világot ki tudja milyen mértékben megváltoztató eseményre Konohában került sor, egy igen forró, nyári napon. Nem a legszerencsésebb időpont, a Mitsuya család ugyanis mind anyagilag, mind populációban jelentősen csökkenő tendenciát mutatott ekkoriban. Fő bevételük éjjeli kocsmájukból származott, melyet Akane nagyapja vezetett évekig, ám váratlan betegsége ágyba, majd pedig sírba juttatta. A nagyanyó már jóval Akane születése előtt elhagyta a családot, nem bírta ugyanis az említett vállalkozással járó zajokat, szagokat és élményeket. Szegény főhősnőnk apával sem rendelkezhetett sokáig, az ugyanis nyomtalanul eltűnt, mikor a leányzó még csak két hónapos volt. Egyedül anyja és egy távolabbi rokon maradt, kik ketten próbálták fenntartani a kocsmát, és az igen kicsi családot.
Nem csoda hát, hogy Akanét is hamar munkára fogták, ami ellen mondjuk semmi kifogása sem volt. Valljuk be, tésztát főzni meg poharakat mosni nem olyan nagy tudomány, hogy egy ifjú ne végezhetné. Az anyja talán el is könyvelte, hogy egyszerű felszolgáló lesz a lánya is, ám a csemetét egészen más fából faragták. Ahogy egyre nagyobbra cseperedett, úgy lett egyre komolyabb vasszigor bevezetve a kis éjjeli kocsmában. Ha valaki csak rossz szemekkel pillantott a serdülő hölgyre, esetleg tintát nem tűrő szavak hagyták el a száját, ott máris csattantak a pofonok és a szópárbajok. Némi idő elteltével már kifejlett szokássá vált, hogy a férfiak elhozták fiaikat is a fogadóba, vagy azért, mert abban reménykedtek, hogy ilyen takaros menyecskét szereznek neki, vagy mert a szegénynek szkandereznie kellett a fogadós lányával. Ilyenkor általában fogadások is köttettek, amiből egész jó bevétele származott a Mitsuya családnak.
Pár kocsmai év elteltével Akane már igen tisztelt felszolgálóvá, pókerjátékossá és birkózómesterré vált. Számos dolgot megtanult a férfiakról, az alkoholról, ételekről és persze a pénzről is. Csak hallgatni kellett a vendégeket, és mindent megtudhatott a világról, annak ocsmány működéséről, és úgy összességében az emberekről. Kedvére gyakorolhatta női fortélyait az ifjabb nemzedéken, számos hasznos trükkel bővítve tarsolyát. Az ivóban nem feltétlen a leggazdagabbak fordultak meg, de ez Akanét különösebben nem zavarta. Az itteni jött-mentektől nem csak a kártyajátékok és hörpintőversenyek szabályait, de az ökölharc és a késdobálás praktikáit is elsajátíthatta.
Egy ilyen környezetben történő nevelés után nem csoda, hogy Akane jól el tudott bánni a fiúkkal is. És az sem, hogy a leányzó többre vágyott, mintha holmi részeg flótások elnáspángolására. Mivel pedig elég individualista jellemű hölgyről volt szó, hamar eldöntötte, hogy shinobinak iratkozik. Egyrészt akkor legalább kiélheti ütlegelési vágyait, másrészt segíthet a család anyagi helyzetén is. Noha kicsit talán későn került az akadémiára, ez nem okozott sok problémát, az átlagnál ugyanis jóval később kezdett el csak nőni, legalábbis ami a testmagasságot illeti.
Akanéről lehetett rosszakat mondani, de annyi biztos, hogy sportos és céltudatos volt, így a fizikai képzést igen könnyen teljesítette. Tehetségesnek mutatkozott a chakra irányításában is, így a jutsukat is elkezdhette elsajátítani. Az elméleti oktatás már koránt sem volt annyira ínyére, de voltak trükkjei az ilyen veszélyek hárítására. Mindig akadt egy-két kölyök, ki szívesen megcsinálta a háziját, vagy megírta az ő dolgozatát is, a puskázás pedig gyakran olyan könnyen ment, hogy olykor már-már bűntudata lett tőle. Mindez persze nem jelenti azt, hogy buta lett volna. Egyáltalán nem. Aki ismeri, tudja, hogy eszes lányról van szó, ám ami nem érdekli, arra nem fog időt és energiát pazarolni. Az elméleti oktatás jó kilencven százaléka pedig ebbe a kategóriába esett.
Egy extra év be is becsúszott, de hát otthon is akadt dolga mindig, senki sem hibáztathatta. Akárhogy is, előbb-utóbb eljött a genin vizsga napja, ahol megszerezhette végül fejpántját. A ronda kis fémlap egyáltalán nem érdekelte Akanét, sokkal inkább azért lett izgatott, mert geninként már feladatokat vállalhatott el, melyek pénzt és új tapasztalatokat jelentettek. Leányzónk ugyanis gyakran unatkozott, mármint lelkileg, kereste a balhét és az izgalmakat, hogy legyen mi ösztönözze. A genin vizsga is ilyesmi volt, kihívás, még ha csak egy kisebb is.
A megmérettetés egy nagyadag kérdéssel kezdődött. Akane már-már fel is készült, hogy jól leteremtse a vizsgáztatót, amiért elméleti feladatot választott, ám hamar kiderült, hogy itt nem tanulmányi, sokkal inkább pszichológiai kérdésekről volt szó. Miért szeretnél shinobi lenni? Miért gondolod, hogy jó shinobi lennél? Mik egy jó shinobi jellemzői? Mi a három legnagyobb erényed? Ilyen és ezekhez hasonló kérdések záporoztak a vizsgáztató szájából, Akane pedig csak igen nehezen tudott válaszolni. Nem szokta megosztani gondolatait senkivel, még az anyjával sem igazán. A macskájukhoz beszélt néha, de az nem igazán számított, így igen fura volt neki egy efféle szituáció.
Néhány szűkszavú válasz után végül békén hagyták, és felkérték két technika, a henge és a shushin bemutatására. Az akadémiai felhozatalból pont ez a kettő ment a legjobban neki, így a fickó elismerő bólintással nyugtázta teljesítményét, Akane pedig végre megkaphatta fejpántját és a Genin címet, elindulva a shinobi lét rögös útjain.
avatar
Mitsuya Akane
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mitsuya Akane

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Május 31 2014, 11:05

Üdv!

Nos bevallom érdekes kis leányzót álmodtál meg magadnak. Jól fel van építve, nincs is túlspilázva a dolog. Ami szemet szúrt az az, hogy sokkal idősebb mint a hasonló szintű társai, de ezt végül is jól megmagyaráztad, hogy miért és az érveid érthetőek. ELFOGADOM.

Chakraszint: 105
Szint: D
Pénz: 2500 ryou ( A kocsmában töltött évek alatt sikerült összekuporgatni )

Ezen kivül választhatsz egy, a szintednek megfelelő ajándék technikát a Sima Jutsuk közül.

Írj Adatlapot, azután kezdheted is a Konohai fiúk terrorizálását Wink 

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.