Chikuma Gennosuke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Chikuma Gennosuke

Témanyitás  Chikuma Gennosuke on Csüt. Jún. 12 2014, 20:31

Név: Chikuma Gennosuke
Ország: Folyó Országa
Falu: Tanigakure (Rejtett Völgy)
Nem: Férfi
Kor: 18
Rang: Chuunin
Szint: C
Chakraszint:


Kinézet: Nagyjából 180 cm magas és 80 kg. Izmos és szálkás testalkatú. Barna hajú és barna szemű srác. Teljesen zöld színű ruházatára egy hosszú fekete kabátot szokott felvenni.
Jellem: A lelkesedés és a szorgalom mintaszobrát, egészen biztos, hogy nem róla fogják mintázni. Az esetek többségében lusta, sokszor ásítozik, kevés dolog köti le a figyelmét. Viszont mindig higgadt, még a nagyon veszélyes helyzetekben is képes megőrizni a nyugalmát. Nem szereti a fölösleges dolgokat, bármilyen feladatról vagy probléma megoldásáról is legyen szó, kizárólag csak annyi energiát hajlandó belefektetni amennyit szükségesnek ítél meg. Harcban mindig az eszét használja, bár nem kimondottan zseni, de tud nagyon ravasz lenni, ha a szükség úgy hozza. Nem feltétlenül törekszik győzelemre, ha vesztésre áll, akkor bizony hajlandó megfutamodni. Ezen kívül tea-mániás, minden körülmény között képes meginni egy csésze teát. Ha teázás közben valaki megzavarja, az halál fia/lánya. Igazi úriember, aki szereti a kényelmet.

Felszerelés:
5 db shuriken
5 db kunai
5 db robbanócédula
5 db füstbomba
1 db wakizashi
1 db elsősegélykészlet
1 doboz energiatabletta
1 hátitáska benne: egy doboz benne teafűvel, egy teakancsó fémből, két bögre fémből, tűzgyújtó eszközök.

Elsődleges chakra eleme: Raiton
Technikái:
Raiton: Raiken/ Villám elem: Villámököl
Raiton: Kyuuden no Jutsu/ Villám elem: Villámgömb jutsu

Előtörténet:
 Gennosuke 18 évvel ezelőtt született Tanigakure falujában, második gyerekként. Az apja Koshiro egykor a falu shinobijaként szolgált, chuunin rangnál feljebb nem vitte, miután az egyik küldetése során, elveszítette a jobb szemét és bal kézfejét, felhagyott a nindzsa élettel, nyitott egy saját teaházat, majd megnősült. A felesége Hisami egyszerű pincérnő volt, korábban egy étteremben dolgozott, majd miután Koshiro elvette őt feleségül, a teaház lett a munkahelye. Első gyermekük, Ayami aki Gennosuke nővére, 3 év korkülönbség van kettejük között. Ayami soha sem volt shinobi, ma már szintén pincérnőként dolgozik a család teaházában.
 Mivel Tanigakure egy kicsi shinobifalu, ráadásul az utánpótlással sem állnak valami fényesen, így az apa a 6 éves Gennosukét beíratta a Ninja Akadémiára. A kis Gennosuke az akadémiai éveit végig ásította az iskolapadban. Iszonyatosan unalmasnak tartotta az órákat, a tanárok is próbálták lekötni a fiú figyelmét, de az csak ásítozott folyton. Ennek ellenére neki volt az osztályban a legjobb a chakrakontrollja. Az alap ninjutsukat könnyedén tanulta meg, az elméleti tananyagot sem teljesítette rosszul. Bár órákon folyton unatkozott, bambult vagy éppen aludt, de mindig fülelt, így az órai anyag nagy részét hallásból sikerült neki megjegyeznie. A gyakorlati tananyagot viszont ki nem állhatta, taijutsuban ő volt a leggyengébb az osztályban, még a lányok többsége is elverte őt. Persze azt tegyük hozzá, hogy részben azért is teljesített rosszul, mert magasról tett az egészre. Nem volt ő az a verekedős típus. Ki is nevették ez véget sokszor, de ő nem volt az a sértődékeny típus. Túlságosan nagy bizonyítási vágya sem volt, amit úgy érzett, hogy jól meg tudja csinálni, azt maximálisan teljesítette, ami viszont egyáltalán nem vagy nehezen ment neki, azt viszont kicsit sem erőltette. A shurikennel való célba dobás kifejezetten rosszul ment neki. De a tanára unszolására kénytelen volt belehúznia a gyakorlásban. Ugyanis közelharcban elég gyenge volt, így kénytelen volt erőltetni a távolsági harcmodort. Iskola után az apja is segített neki a gyakorlásban, így ha nehezen is, de egészen jól belejött. A tanítások után sokat segített a család teaházában, itt szokott rá a teázásra is. Igazából ez jobban is érdekelte őt, mint a shinobi mesterség, ám apja szigora lehetővé tette, hogy ne kerülje el a figyelmét a teaházi munka az eredeti pályafutásáról. Idővel igazi tea-ínyencé vált. 
 12 éves korában lett genin, a geninvizsgán a klón jutsut és az alakváltó jutsut kellett bemutatnia, ez neki könnyen ment, így megkapta a genin rangot, és az azt, jelképező fejpántot. A genin évei nagy részét szintén végig unatkozta, az unalmas E és D szintű küldetéseket nem kedvelte. Az elszökött macska visszahozása, az ároktakarítás és a többi hasonló feladatok az agyára mentek. A mestere Kazuma sensei, egy mindig tréfálkozó életvidám jounin volt, aki próbálta Gennosukét valahogyan fellelkesíteni, de nem igazán sikerült neki. A vidám és az unott, nem voltak igazán nyerőpárosok ők ketten. A csapattársaival közönyös volt, nem volt velük egyáltalán rossz viszonyban, de egyik sem lett a barátja. Nem is rivalizált egyikkel sem, így fölösleges konfliktusai sem voltak. Ennek ellenére a sensei jó tanárnak bizonyult. A chakrakontrollos gyakorlatok, mint a kéz nélküli függőleges felületen való mászás és a vízen járás elsajátítása, nem okozott komoly nehézséget, a kis geninnek. Az első elem feloldása 14 éves korában történt meg. Kazuma sensei tudta, hogy tanítványa elsősorban ninjutsuhasználó lesz, de a jó chakrakontrolljának köszönhetően akár a genjutsuban is elérhet szép eredményeket. Így került sor az első elem feloldására, a mester egy chakrapapírt adott Gennosuke kezébe, aki a papírlapba koncentrálta a chakráját, a papír össze-vissza minden irányba gyűrődött, így kiderült, hogy Raiton (villám) az ő chakrájának a természete. Ez meglepő volt, hiszen Tanigakure-ban kevés raiton beállítottságú nindzsa van. A másik két csapattársának is ekkor történt az első elem feloldása, kiderült, hogy mindkettőjüknek víz elemi beállítottsága van. Ugyanakkor a genninek nagy szerencséje volt, hiszen a kevés kivétel közé tartozott a mestere is. Kazuma mester szintén villám természetű volt, így a tanulás és tanítás sem okozott szerencsére problémát. Az első raiton jutsu tanulása egészen könnyedén ment, a fiú hamar ráérzett a dolgokra. A második technika már kissé nehezebben ment, de a sok gyakorlásnak köszönhetően sikerült elsajátítania. Mivel a mester és ő is azonos elemi természetű volt, így ők ketten sokat edzettek együtt, egy idő után, megkedvelték egymást, már nem volt közöttük az a hatalmas nagy ellentét, hiszen volt egy dolog, ami mindkettőjükben közös volt. Eltelt 2 év, ez alatt az idő alatt folyamatosan hajtotta végre a küldetéseket, és fejlődött is. A sensei keze alatt szépen fejlődtek a képességei, a küldetések többségét is sikeresen teljesítette. Szintén voltak veszélyesebb küldetései, de ezeket már úgy hajtotta végre, hogy sokkal felkészültebb volt és képzettebb, no meg persze ahogy idősödött a tapasztalatok is jöttek szépen sorban. 
 A legnehezebb küldetése az volt, mikor a csapatával túszokat kellett kimenteni, ellenséges szökött shinobiktól. Az még hagyján, hogy több napon át kellett keresni őket, de amikor végre megtalálták őket, akkor kemény harc bontakozott ki. Ugyan az ellenségeik nem voltak különösebben jól képzettek, de ők hatan voltak, míg Gennosuke-ék csak négyen. A mestere hárommal vette fel a harcot, rövid idő alatt le is verte őket, ám a genineknek ez komoly megmérettetés volt. Hősünk pechjére pont egy olyasvalakit kapott ki, aki szél elemű volt. Ellenfele sorra hárította a támadásait, ám ő nem adta fel, addig cselezgette az ellenfelét, amíg az be nem sétált a csapdájába. Ez úgy történt, hogy fegyverrel közelharcot kezdeményezett megpróbálta a saját harcmodorát rákényszeríteni ez sikerült is neki, az ellenséges nindzsa elővett egy fémből készült fegyvert majd azzal vette fel a harcot. Pont itt követte el a hibát, ugyanis a fém vezeti az áramot, ezt Gennosuke kegyetlenül kihasználta, villám chakráját belevezette a támadója fegyverébe, aki áramütést szenvedett, shinobik innentől pedig már könnyedén ártalmatlanítani tudta. Ellenfelét ugyan legyőzte de ő is szenvedett sérülést, ennek nyomát máig őrzi a bal lapockáján egy heg formájában, amit az ellenség fegyverének a vágása okozott. A csapattársai sem úszták meg sérülés nélkül a dolgot, de legalább ők is megúszták a küldetést és leverték az ellenfeleiket. A küldetés sikeres volt, de ez volt nekik a legveszélyesebb akció, amiben részüket vették. Ekkor öltek életükben először embert, ez volt számukra az igazi tűzkeresztség. Az emberölést bizony nem volt egyszerű nekik feldolgozni, Gennosukét 2-3 hónapon keresztül rémálmok gyötörték, ám idővel megtanulta elfogadni a dolgot, hiszen egy shinobi életéhez ez is hozzátartozik. Az eset után még többet edzett és még alaposabban, majd később, úgy döntött, hogy megpróbálja a lerakni a chuunin vizsgát.
 
 Az első chuunin vizsgán 16 éves korában indult el, ezt a vizsgát akkor Konohagakure-ban tartották. Az írásbeli vizsgán sokan részt vettek, rengeteg helyről jöttek akkor vizsgázni, rajta kívül mindössze egy tanigakure-i genin volt jelen. Míg a többi genin izgulva töltötte ki a tesztfeladatokat, addig Gennosuke a stressznek a legkisebb jelét sem mutatta, hatalmas ásítások közepette írta meg a feladatokat, puskáznia sem kellett. Át is ment a vizsgának ennek a részén. Következett a gyakorlati vizsga egy nagyon sűrű erdőből kellet kijutni, úgy hogy közben egymástól a csapatoknak egymásnak kellett megszerezni a különféle tekercseket, majd eljuttatni időbe egy bizonyos helyre. Sikerült is neki szerezni egyet, persze nem harc során, hanem ügyesen elcsórta az egyik csapattól. De mivel sok pihenést és teaszünetet iktatott be magának, így nem sikerült időben a helyszínre érkeznie. Az első chuunin vizsgája nem sikerült. Mestere le is szidta alaposan, hogy hogyan volt képes ennyire lazán venni a vizsgát. Ezen ő maga is elgondolkodott rájött, hogy azért mégsem lehet mindent kényelmesen megoldani. Többet kell gyakorolnia, sokkal többet.
 Egy évvel később ismét megpróbálkozott a vizsgával, viszont most sokkal jobban felkészült rá, mivel taijutsuban gyenge volt, de ugyanakkor közelharci tudásra pedig valahogyan mégis csak szüksége volt, így elkezdett különféle fegyverekkel gyakorolni. Eleinte nehezen ment neki, de idővel belejött. A második chuunin vizsgán az írásbelin szintén átment, itt ugyan már kellett puskáznia, de csak egy minimálisat, szerencsére nem bukott le. Majd bejutott a harmadik fordulóba is, ahol küzdeni kellett egymással. Két genint legyőzött, bizony jó, hogy gyakorolta a fegyverforgatást, mert többnyire ennek köszönhette a győzelmeit. Azonban, mikor harmadjára egy sunagakurei bábhasználó geninnel kellett megküzdenie, nem igazán boldogult, kettejük küzdelme nagyon elhúzódott, nem bírtak egymással. Ment az adok-kapok és a taktikázás teljes gőzzel, de csak nem bírtak egymással. Rengetegféle trükköt próbált bevetni, sok kombinációt, viszont az ellenfele hozzá hasonlóan szintén elég ravasz volt. A bábból kirepülő senbonok eltalálták a lábát több helyen is, ugyanakkor neki is sikerült a báb mindkét karját eltörnie, így a bábmester srác sem tudott már egyáltalán támadni, sőt ő is megsebesült, hiszen a bábja nélkül nem tudott megfelelően védekezni. De mivel Gennosuke előbb fogyott ki a chakrából, ezért úgy döntött, hogy nem erőlteti tovább a dolgot, inkább feladja. Amúgy is meg volt sérülve, úgy döntött nem kockáztat tovább. Ezen sokan meglepődtek, de hát nem tudott mit tenni, chakra nélkül nem tudott volna tovább harcolni hatékonyan. A küzdelmet elveszítette, ennek ellenére jól küzdött, így sikerült elnyernie a chuunin rangot hivatalosan is. A vizsgabiztosok főleg a talpraesettségét, taktikai érzékét és a higgadtságát díjazták. Ez nagy előrelépés volt a számára, egy olyan kis nindzsafaluban, ahol ő élt, nagy szónak számított az, ha valaki egyáltalán indul chuuninvizsgán, pláne ha még meg is szerzi a rangot.
 Jelenleg ebben a rangban teljesít szolgálatot, általában a városfalnál őrködik, számára unalmas munka, de ő jól elvan. Shinobi kötelezettségei mellett pedig a mai napig is, besegít szüleinek a teaházi munkákban. Célja, hogy egyre jobb és jobb legyen, szeretné elsajátítani a genjutsus harcmodort is. Bár az elmondható róla, hogy egy igazi lustaság, azért minden szabadidejében veszi a fáradtságot az edzésre. Igaz nem gürizi magát halálra. Célja, hogy faluja kiváló shinobija lehessen és megszerezze a jounin rangot. 


// A 200 ch szintet elért (pontosabban meghaladott) geninem, Hiyama Takeo//


A hozzászólást Chikuma Gennosuke összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 28 2014, 21:56-kor.
avatar
Chikuma Gennosuke
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 327

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Chikuma Gennosuke

Témanyitás  Pein on Csüt. Jún. 12 2014, 23:42

Tetszik az előtörténeted, de rövid. A szabályzatban 90 sor szerepel. Nem sokkal maradtál el, de egy chuunin szintű karakterhez nagyobb volumenű előtörténet dukál, tehát arra kérlek, még legalább 20 sort írj hozzá! Ha nincs ötleted, fejtsd ki jobban a motivációit, a csapattársaival vagy a senseiével való kapcsolatát, az eddigi tapasztalatait, küldetéseit!
A bekezdéseidnél a kis behúzások szebbé teszik a szöveget, jó ötlet. Szerintem üthetnél le több szóközt is, akkor még inkább "könyvszerű" lenne, de ez már a te döntésed. Smile 

_________________
Pain is the way to bring peace.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Chikuma Gennosuke

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Jún. 12 2014, 23:56

Pein elbírálását még annyival egészíteném ki, hogy kérlek tüntesd fel a 150-es chakraszintet elért karakteredet.

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Chikuma Gennosuke

Témanyitás  Pein on Pént. Jún. 13 2014, 17:10

Sajnos egyelőre el kell utasítanom az előtörténeted. A chuunin szintű karakterekre is vonatkozik a multi szabály. Viszont, mint olvashattad, a kötelező chakraszint csökkentve lett. Így 250 chakrát kell elérned az egyik karaktereddel, hogy elindíthasd a chuuninod. Egyébként az előtörténetedet átfutottam újra, és így már jó lesz.

_________________
Pain is the way to bring peace.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Chikuma Gennosuke

Témanyitás  Pein on Hétf. Jún. 30 2014, 19:34

Mivel a multiszabályzat módosult, elfogadom az előtörténeted. 
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 200
Pénzösszeg: 2000 ryou

_________________
Pain is the way to bring peace.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Chikuma Gennosuke

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.