Utcák és terek

19 / 23 oldal Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next

Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Isha Dansei on Szer. Júl. 08 2015, 00:39

- Igen muszáj!
Dörren egy hang valahonnan a magasból. Mind a ketten megálltatok, és a háttérzaj is elhallgatott. Feletted a háztetőn egy ismerős alak guggolt, kezében a zsebórájával. A sensei nem tudni mióta gubbasztott már ott és figyelte hogyan próbálod a zsírpárnát elintézni.
- És Raji, ha még egyszer meghallom, hogy a nevemen hívatod magad, nem csak hogy kibuktatlak, de minden nap pontban 13:42- kor meglátogatlak, és addig magoltatom veled a Ninja-történelmet amíg lapszámról nem tudsz majd idézni! Világos?
Az utóbbi szónoklat a dagi gyereknek szólt, aki fülét farkát behúzva heves bólogatásba kezdett. Ezek akkor nem csak véletlen suhancok voltak az utcán, akik egy aprócska csetepatéra vágytak? Úgy tűnik Baku-sensei ismeri őket, és minden bizonnyal nem csak egy teaparti miatt.
- Tadashi ha tovább tökölsz, akkor Raji ismét megpróbál majd rád telepedni. Ne becsüld alá, mert nagyon ügyes Thaijutsuban. Nyugalom nem szállok be a harcba, noha… - itt előhúz a zsebéből egy Kunai-t, aminek a nyele meglepő módon narancsszínre van festve. – azt hiszem ez itt a valódi. Tudod még régen ezek hárman is ezt a feladatot kapták… és azt hiszem, látod a végeredményét.
A három ex-geninen látszott, hogy nagyon gyorsan veszítettek a kedvükből, és a harci szellemükből. Baku volt tanítványai, akik megbuktak ugyanezen a próbán, jelenleg ismét az iskolapadot koptatják, de már minden lelkesedésük oda, így az edzések lemaradtak és tényleg ez lett a végeredmény. A gyakorlás hiánya, az ellustulás, és a kudarc.  
- De sensei! Mé’ szól bele? És én honnan tudtam ho’ ez itt a maga alatvalója’? Csak el akartam kenni a száját ennek a törpének!
- Na, látod Raji ez is egy ok, amiért megbuktál. Tiszteletlenség az embertársaid irányába, és szándékosan keresed a bajt. Egy ninja kerülje azt, ne legyen ott, hiszen nem mindig az erőszak a célravezető. Ha előbb gondolkoznál, mintsem cselekdnél, akkor lehet, nem elsőben kellene ismét ülnöd.
Szóval nem csak, hogy akadémia, de még első osztály is. Kellemes, dolog lehet megbukni nála ez tény, szóval ezt mindenképp el kéne kerülni. Mint megtudtad a daginál lévő Kunai nem az igazi, hanem az a Senseinél van még mindig.
Mit teszel? Befejezed az elkezdett küzdelmet Raji-val, vagy elindulsz a valódi Kunai-ért. Ahogy mondta tényleg nem áll szándékában bekapcsolódni a harcba, de ha úgy döntesz, hogy a valódi késért mész akkor nem tud mást tenni, mintsem hogy védekezik.

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kawahara Tadashi on Szer. Júl. 08 2015, 01:25

~ Igen, muszáj? Banyek, nem is a dagi volt a sensei! Hogy dőlhettem már be ennek?! – csodálkozom, méghozzá nem is kicsit basszus, hogy így jártam. Teljesen beettem, hogy a dagi a sensei, erre nem, ott ücsörög fent a fejünk felett és nézi a bunyót. De rendes, ingyen műsort szolgáltatunk itt neki. Jól lekapta a dagit, nem volt semmi. Ha nekem valaki ilyet beígérne, én tutira befognám a pofámat és vigyázzba vágnám magamat, bár a pufi is ezt tette. Mit is mondott a sensei, hogy hívják? Raji? Jól van, legalább nevén nevezhetem ezt a zsírosbödönt.
- Értettem. – bólogatok a tökölésemmel kapcsolatos leszólásra, talán egy kicsit tényleg lebecsültem az arcot. – Mi van, ez nálad valami titkos technika, hogy ráseggelsz az ellenfélre? – fordulok a srác felé. Választ igazából nem nagyon várok, csak egyszerűen még mindig piszkálja a csőröm a dolog. – Na várjunk csak… akkor ők a sensei tanítványai voltak? – fordulok most Baku felé hitetlenkedő képpel. Egyszerűen ki van zárva, hogy ezek valaha is elvégezték az akadémiát, könyörgöm, a cingár hogyan dobott már? Talán akkor eltalált volna, ha öt méterrel mellém céloz, na de így? Az a Bunshin no Jutsu meg egyszerűen katasztrofális volt, ilyen nincs. Képtelen vagyok elhinni, hogy a retardált trió valaha is genin lett volna és ez valószínűleg leolvasható az arcomról is, ahogyan hármójuk között kapkodom a fejemet. Mindenesetre jobb lesz vigyázni, mert a sensei ezek szerint nem viccelt, tényleg visszadob az iskolapadba, de én nem akarok ezeknek a srácoknak a sorsára jutni. Mekkora gáz lenne már? Egy ilyen szégyent tutira nem élnék túl, újra a suliba menni. Na nem, ez velem nem fog előfordulni, azt nem hagyom, valahogy végigcsinálom azt a próbát.
- Kit nevezel te törpének?! – rákvörös fejjel, kidagadó homloki erekkel fordulok a dagadékhoz. Szétkapom! Ez direkt engem cseszeget? Persze. – Öreg, mi a franc bajod van velem, de most komolyan? Ha nem tetszik a képem, akkor nem kell nézegetni… - egy kémény hozzám képest sehol sincs jelen pillanatban füstölgés terén, elbújhat, mert az agyvizem ennél már csal forróbb lehet. Viszont hirtelen átfut az agyamon valami, hogy most aztán rendesen benne vagyok a szószban. – Na, ez így kellemetlen helyzet… Utálok félbe hagyni egy bunyót, viszont utálnám, ha gyávának hinnének, mert lekoccolok, viszont… Amíg bunyózunk, a sensei nem fog bekapcsolódni a harcba, de ha vége, valószínűleg rögtön rám veti magát. Most benne vagyok rendesen. – nem éri meg érte menni, végülis a sajátomat kellene megtartani inkább, mert akkor is átmegyek, de van egy olyan érzésem, hogy ez neki nem elég. Fel akar mérni, ahhoz meg egy fogócska nem elég. – Bocs haver, majd máskor befejezzük. – mondom a daginak és két shurikent elhajítok a sensei felé. – Nem akarok visszamenni az Akadémiára!


// Előzőből lemaradt, de köszönöm a 3 ch-t Very Happy //
avatar
Kawahara Tadashi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Isha Dansei on Szer. Júl. 08 2015, 12:48

- Szerinted kell neki indok, hogy csak úgy bunyóba keveredjen?- Kérdezi tőled a sensei, megválaszolva, a jogos felháborodottságodat. – Egész életében csak a bajt kereste, és erről még most sem szokott le. Habár, igaz, ami igaz egy pár felesleges súlyt azért sikerült magára lapátolni.
Raji-nek kellett egy pár másodperc, míg leesett, hogy róla van szó, és még azután is elképedve állt, hogy te faképnél hagytad. Igaz lehet, hogy erős, de az esze akár egy kiscsibéé. A két shurriken surrogva szeli a levegőt az óráját markoló Sensei felé.
- Hát jó legyen, ahogy akarod…
Morogja Baku, majd lekapja a hátáról a kardját, és azzal védi ki a két dobófegyvert, majd leugrik a tetőről, és előtted egy jó 10 lépésre áll meg. Kardját a földbe szúrta, és hanyagul intett a triónak, hogy lehet lelépni. Azok se szó se beszéd, elillantak, de azért a dagi megejtett egy gonosz grimaszt az irányodba.  A sensei a Kunait kettőtök közé dobja a földbe, mintha szánt szándékkal provokálna. Mint láttad eléggé beszédes kedvében van, így ha kérdezel tőle, akkor válaszol rá szívesen.

Ha megindulsz a Kunai-ért ez fog történni:
Spoiler:
Ha megindulsz a Kunai irányába, akkor ő egy félköríves rúgással eltántorít a késtől, majd egy könnyedén kikerülhető Shurikent dob feléd.

Ha nem indulsz meg érte, vagy menekülőre fogod, akkor meg ez
Spoiler:
Ha nem támadsz, akkor két Shurikent ereszt meg irányodba, és noha mind a kettőt ki tudod kerülni az egyik egy picit, megvágja a vállad. 

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shenjino Arisa on Szer. Júl. 08 2015, 16:44

Vannak szükséghelyzetek, ez tény és azt hiszem, ez most az egyik. Többet ésszel, mint erővel, ahogy mondtam a tanáromnak korábban is, és hiába nem lettem nagy testi erővel megáldva, még is meg kell erőltetnem magamat. Talán ezt várhatja tőlem a legkevésbé, hisz lerí rólam, mennyire távolságtartó egyén vagyok, aki inkább hajlik a távharcra. Pláne, egy ilyen magas,  és meglehetősen nehéznek tűnő fickónak nem mennék neki, normális helyzetben, az meg teljesen abszurd, hogy így összepiszkoljam magamat. De, mint említettem volt, vannak szükséghelyzetek, mikor az a legutolsó, hogy nézel ki és megéri kockáztatni. Mi történhet? Legfeljebb megütöm magam és keresnem kell egy másik oktatót, de ha nem próbálok meg mindent, úgy se fog kiderülni semmi. A másik, hogy így is a legtöbb figyelmét eltereli a csöpp kis bábom, még nem is biztos, hogy reménytelen a helyzet. Behunyva a szemem gyorsan veszek egy mély levegőt, és ahelyett, hogy a bábra koncentrálnék én is, inkább nekiiramodva a földre csúszok, lábbal felé száguldva, s megpróbálom kirúgni a lábát maga alól. A kardja amúgy se felém áll, olyan gyorsan csak nem tudja megforgatni, hogy ne tudjak még időben elszelelni. Ha minden igaz, így még ha nem is esik el, kibillenhet az egyensúlyából, ezzel pár pillanatot nyerve és meg tudom szerezni a kunait, ami a földre zuhan a bábbal együtt, de egy rántással hozzám kerülhet.
Úgy is már annyira akarta, hogy neki essek, megkockáztatva, hogy akár egy rúgással is totálisan a padlóra küldjön. Mert ennyin múlik, amekkora különbség van az én testem és az ő ereje között.
avatar
Shenjino Arisa
Játékos

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 154

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Isha Dansei on Szer. Júl. 08 2015, 17:51

Nos, nem is tudom, hogy veszi ki az magát, amikor egy távolsági beállítottságú egyén közelharcba bonyolódik, egy erősen közelharc orientált emberrel. De igaz, ami igaz ez most bekövetkezni látszott, és a Sensei nem kicsit hökkent meg. És ez a pillanatnyi kiesés, elősegített abban, hogy a böszme kardos embert kibillentsd az egyensúlyából, és az egy arccal előre a porba hullott. Meglepő, hogy nem volt képes kikerülni, de nagy szerencsédre, ez az esés, a győzelem kulcsa volt számodra, hiszen a Kunait tartó báb kecsesen landolt a kezedben.
Miután a Sensei feltápászkodott, a két klónja egy pukkanás kíséretében eltűnt, míg az eredeti visszacsatolta a hátára a kardját.
- Az idő… 16:12… szép volt ifjú genin. Holnap pontban 10:00-kor találkozunk az akadémiai edzőtereken. Ne késs el. Hiszen holnap megismerkedhetsz a csapattársaiddal. A vizsgádat is ott fogom majd értékelni.
Benyúl a zsebébe, és egy borítékot dob neked, amely könnyedén hullik bele a kezedbe. Mikor fölnézel, hogy akár csak szólhass Bakuhoz, ő már nincs ott. Az utcaszakasz ismét elkezdett megtelni emberekkel, akik vígan beszélgettek ügyet sem vetnek rád, vagy a hirtelen elillanó klónjaidra. 

// A kalandot lezártnak tekintem, még szeretnék tőled egy záróposztot kérni. A boríték tartalma 1000 Ryou amit majd ha egy Staff elbírálta a kalandot fel is írhatsz ^^  //

A Chakrajutalmat az ellenőrző-Staff állapítja meg.


A hozzászólást Isha Dansei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 08 2015, 20:46-kor.

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shenjino Arisa on Szer. Júl. 08 2015, 20:45

Hosszú pillanatok telnek el, amíg felfogom, mi is történt, de utána, az a boldogság, ami végigszáguld rajtam, valami leírhatatlan érzés. Pusztán a szerencsétől függött a meccs kimenetele, de még is, sikeresen jöttem ki belőle és ennek a jele, a határtalan vigyor az arcomról alig akar eltávozni onnan. Csak mosolygok, mint aki rossz bogyót evett és enyhe hallucinációk lépnek fel nála, de ez ellenben én teljesen tisztában vagyok a körülöttem folyó eseményekről.
- Akkor... most a csapatában vagyok? - A szürke szempárom, mintha felvillana a csillogástól, s úgy pillantok fel rá, mint valami messiásra, noha percekkel ezelőtt még teljes szívből gyűlöltem. Nyilván, egyik se lesz a kettő közül maradandó állapot, de nem hagyja folytatni a mondandómat, mert a következő pislogásomra is már úgy nyoma veszik, hogy ha egy kész anbu csapatot bérelek is fel, nem találják meg őt.
- Eh... Micsoda egy mogorva alak. - pampogok magam elé, mint holmi nagyapó, s inkább megindulok szorgosan összegyűjteni az épp kiesett dolgaimat, amikre nem igazán figyeltem az engem elárasztó adrenalintömeg miatt. Azt hiszem, ezeket a narancssárga kunaikat megtartom emlékbe, talán jó lesz később ezekkel cukkolni a senseit. Sokáig azt hittem, hogy rájött a turpissága és majd csak kiröhög az alkumra, de végül is csak sikerült átvernem.
De, az én agyam se valami éles. Nagyon gyorsan megtanulok dolgokat, de az pusztán magolás. Amint nincs szükségem ezekre,  elillannak a kis buksimból, mint a kandúr cica párzási szezon idején. (Még szerencse, hogy az én Miyum nem ilyen rakoncátlan) Sajnos, ez ma se történik máshogyan, én pedig arra eszmélek, hogy elhagyatottan állok egy embertömeg közepén -bár lehet, kicsit a szélén, de ez nem is lényeges- és azon ügyködöm, hogy hogyan is érek haza. Nincs is még olyan késő, talán nem fognak otthon leszidni és ehetek végre, mert őszintén szólva, megint rám jött az ehetnék. Nem igazán szeretek idegenekkel szóba állni, de most muszáj, történetesen ők biztos jobban tudják, hogyan juthatok haza, mint én, aki kis bevándorló a hazájukban, s potom egy óra alatt sikeresen meg is lelem a nem olyan régi házacskánkat. Nem mondok újdonságot azzal, hogy egyből Miyu az első, aki odasiet hozzám üdvözölni, igaz? Egy kiadós simogatás után be is lépek a kunyhóba, kicsit még mindig megviselten a mai megpróbáltatástól és gondosan elmagyarázom nevelő szüleimnek a helyzetet. Igazából, nem nagyon lenne szükség erre, mert nevelőszülőknek se lehet nevezni őket, inkább gondviselőknek. Megadják a szükségeseket nekem, értve itt a tetőt a fejem fölé, az étkezéseket, egyéb alapokat, de nagyon nevelni nem nevelnek. Elhamarkodott lenne azt mondani, hogy nem is kell, de különösebb problémát nem okozok itthon, amiért kellene nekik, de ez még is olyan történet, amit el kell mesélnem valakinek. Természetesen örülnek a mai sikerélményemnek, meg is dicsérnek, de nem tart ez az öröm náluk sokáig, gyorsan vissza is térnek a szokásos kerékvágásba. Nekem is ezt kell tennem, ennyitől nem szabad elbízni magunkat, hisz sok mindent kell még tanulnom.
avatar
Shenjino Arisa
Játékos

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 154

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Pein on Csüt. Júl. 09 2015, 10:32

Szép, kreatív és kiemelkedően pörgős játék volt. Jutalmad a mesélőd által említett 1000 ryu, valamint 12 chakra, melyet vezess fel az adatlapodra is! 
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kawahara Tadashi on Pént. Júl. 10 2015, 09:35

//Isha Dansei//

- Rendezzük le, sensei! – tényleg nem akarom húzni ezt az egészet, teljesen feleslegesnek tartom, nyilván van, aki meghúzná magát és próbál elbújni, de én nem ilyen vagyok. Nem az én stílusom az efféle lapítás, jobban szeretek előbb cselekedni, minthogy valaki alám tesz. Ahogy az elvárható, a senseinek nem okozott túl nagy fejtörést az a két shuriken (milyen pofátlan készletpazarlás volt ez is), azzal a bazi nagy karddal úgy hárítja el, mintha csak egyszerű legyek lennének. Basszus, nekem is kell egy ilyen cucc, milyen menő már? Mondjuk azt nem tudom, hogy a fenében bírnám el, de kell. Miután elhárította a rá nem éppen veszélyes shurikeneket, fogja magát és cirka 10 méterrel előttem leugrik a tetőről, a kardját a földbe szúrja, nekem meg átfut az agyamon, hogy a francba… most aztán történelmi méretű verést fogok kapni. Az a helyzet, hogy az alap technikáimon kívül csak egy komolyabb víz elemű jutsum van, de ahhoz is, víz kell. Már az elején sejtettem, hogy gáz ez az elem, semmit nem lehet vele kezdeni, hacsak nem találok valami vízforrást, de gyorsan.
- Nem igaz… most bezzeg futnak, mint a nyulak… - kommentálom a trió lelécelését. Velem bezzeg minden további nélkül kikezdtek, persze, a senseinek van tekintélye, de akkor is. Mekkora gáz már? Ráadásul mi volt ez a gonosz pofa? Így is tenyérbe mászó feje van a gyereknek, de ez így már sok. Aztán már teljesen más dolog köti le a figyelmemet, mégpedig az a kunai, amit meg kellene szereznem, most itt van tőlem kb. öt méterre. – Sensei, hány genint buktatott már meg így? – ha szóval tartom, akkor talán nyerek egy kis időt és sikerül kidolgozni egy tervet. Sima Bunshinnal itt nem megyek semmire, az tisztán látszik, viszont…
Hirtelen a kunai után vetem magam, azonban a sensei résen van és én már csak azt veszem észre, hogy a rúgásától esek hátra. Ez nagyon nem jött be és itt a következő támadása egy elég könnyen kikerülhető shuriken képében, amit egy bukfenccel meg is teszek, aztán jön az isteni szikra. Egy kukákkal teli sikátorban vagyok, ember, használjam már ki! Előveszem az egyik füstbombámat és nem sokkal elé dobom, hogy magamat ne nagyon akadályozzam, de mivel ez egy sikátor, így ez gyakorlatilag elkerülhetetlen. Én magam viszont hátraugrok a kukákhoz és a Kawarimi no Jutsu segítségével megpróbálok egy rögtönzött figyelmelterelést csinálni, ráadásul az egyik hamis kunait is neki adom, hogyha eltűnik, akkor legyen egy kis kavarodás. Könnyen kiszúrható, melyik az eredeti és melyik hamis, mert amit én csináltam még mindig fog (vacak festéket vettem, na, 30 ryouért mit várjak?). A kuka én addig elindul a kunaiért én pedig megpróbálom valahogy elárasztani a sikátort, mondjuk nekiállok keresni egy vízvezetéket.


// Bocsi a késésért Very Happy //
avatar
Kawahara Tadashi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Isha Dansei on Pént. Júl. 10 2015, 11:32

//Tadashi//

- Csak őket küldtem eddig vissza az Akadémiára, mivel ők voltak az első geninjeim. Szóval remélem, ti nem lesztek ennyire… egyszerűek.

Miután a kunai után ugrottál, a Sensei visszarúgott, és a feléd érkező shurikeneket sikerült kikerülnöd, a Sensei nem szándékozott még mindig megmozdulni, így a füstbombás akciód is sikeres volt. A sikátort ellepte a füst, és nem láthattátok egymást, hogy ki mit is csinál, így az egyik kukából egy tökéletes te vált, aki meg is indult be a füstbe, hogy megszerezze a Kunait, miközben te a technikádhoz kerestél vizet.
Miközben nagyban kutattál, hallottál valami fémes csörömpölést, majd a füstből egy kuka félbenyesett darabjai repültek ki. A füst még nem szándékozott elillanni, amikor is a keresésed eredményesen zárult egy közeli hordó képében, amiben az ereszből kijövő víz gyűlt össze, és körülbelül félig volt benne. Ebből létre tudsz hozni maximum kettő Mizu bunshint.
A Sensei nem várat magára sokat, és előtör a füstből, kardját két kézre fogva neked ront, és egy felülről érkező vágással próbál meg jobb belátásra téríteni téged. Ami biztos, hogy ha egyhelyben maradsz, akkor klón nélkül is kettő lesz belőled.

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kawahara Tadashi on Szomb. Júl. 11 2015, 07:31

Gyerünk már, csak van itt valamiféle vízforrás, tök nyolc, hogy mi, csak valami legyen már. Jól van, megmondom a tuti őszintét, mégpedig, hogy halovány lila segéd fogalmam sincs, mi a bánatot kellene kezdenem a kialakult helyzettel. Igen, látszik, hogy sohasem én voltam a stratéga a csapatban, nem feltétlen erősségen az ilyen dolgok kitalálása, én csak az adott helyzethez igazodom. Az adott helyzet pedig nem túl rózsás, bár van itt kuka még bőven, esetleg tudok mit kezdeni vele. Egyszer csak csörömpölést hallok, majd a füstből a kuka darabjai repülnek ki.
~ Ez a hapsi kegyetlen. – gondolom magamban, miközben a szerencsétlenül járt szemetes darabjait nézem. Ha ezzel kuka énnel így bánt, akkor énvelem mit tenne? ~ Azért remélem macska nem volt benne, sajnálnám szerencsétlen dögöt. – Bár egyelőre lehet, hogy inkább magamat kellene sajnálni, amiért így jártam. Még jó, hogy nem én végeztem egyenlőre szeletelve, bár a kukának most haszna is volt, mert ráirányította a figyelmemet egy hordóra, ami félig volt vízzel. Ez az! Mondhatom azt is, hogy meg vagyok mentve, itt a mentőötletem. Gyorsan hátranyúlok az övtáskámba egy robbanójegyzet után kutatva, amikor is rájövök, bizony kifogytam. Hogy az a magasságos… helyből kedvem lenne visszafelé mondani a ramen receptjét, mert még mindig nem töltöttem fel a készleteimet, mióta eljöttünk Sunagakureból. És már jön is, a sensei olyan ívesen lendítette meg azt a kardot, hogyha én ezt bekapom, hááát… nem tudom, hogyan magyarázom meg otthon anyámnak, hogy elfeleződtem. Kivédeni nem tudom, úgyhogy inkább elugrok előle és egyenesen a hordó felé veszem az irányt, amikor odaérek, nekikezdek kézjeleket formálni. Ugyan még soha nem használtam ezt a jutsut élesben, de mivel puding próbája az evés…
- Suiton: Mizu Bunshin no jutsu! – a technika kimondása után két én ugrik ki a hordóból és ront neki a senseinek, miközben én még egyszer kézjeleket formálok. - Shunshin no jutsu. – míg a két víz klón remélhetőleg a senseit foglalja le, én támadást intézek az eldobott kunai ellen.


//Na, akkor egy kis összesítés: elhasználtam 2 db shurikent, 1 db füstbombát és 1 db kunait (festett nyelűt), hogy lássam, hogyan állok Very Happy Meg hogy követhető legyen. Very Happy //
avatar
Kawahara Tadashi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Isha Dansei on Vas. Júl. 12 2015, 12:09

// Igen köszi, hogy leírtad őket Smile Éppen kérni akartam ^^ //

A két klón megjelenése reményt adhat neked, hiszen ezekkel már lehet értelmesebben harcolni, mint egy sima Bunshinnal, hiszen ezek vízből állnak így képesek megakasztani könnyebb támadásokat illetve képesek viszonozni azokat. Viszont ez nem egy egyszerű technika így nem meglepő, hogy a chakrakészeleted gyorsan apadni kezdett.

A sensei elvétette a csapást, és most egy oldalra rúgással próbálkozott, amivel eltalálta az egyik klónodat, de mint említettem ezek már ügyesebbek, mint a sima klónok. Megakasztotta a Sesnei rúgását ezzel is időt hagyva neked a Shunsin használatára. Mikor odaértél a Kunaihoz, és már majdnem felszedted, egy nem éppen gyenge rúgás érkezett a mellkasodba. Miután kiegyenesedtél, a rúgás után, láthatod amint Baku ott áll a kés előtt, karba tett kézzel, hátán a kardjával. No meg egy másik Sesneit is magad mögött amint éppen eltünteti az egyik klónod, és nekiáll viaskodni a másikkal. Vajon ő miféle klónt használ, hogy képes egyszerre két helyen ilyen hatékonyan harcolni. A veled szemben álló sensei megszólal, még mindig karba tett kézzel:
- Készülj fel minden váratlan helyzetre. Egy Ninjának ébernek kell maradnia, még akkor is ha a győzelem ott van tőle egy hajszálnyira.
Ezután az egyik használaton kívüli kartonhalmazt, amik ugye teljesen hétköznapiak egy sikátorban, megindít feléd egy jól irányzott rúgással, majd megindul feléd ököllel, és megpróbálja a fejedet telibe ütni egy jól irányzott jobbossal. Ezt ki tudod kerülni, de az  ez utáni balost már nem, és szépen elterülsz a földön. 

// Állapot: 85% 
   Chakra: 76% (A két mizu Bunshin és a Shunsin miatt) //

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kawahara Tadashi on Hétf. Júl. 13 2015, 10:06

Ahogy arra előzetesen számítani lehetett, a Mizu Bunshinok egy kissé jobban használhatóak, mint bármi, amit eddig használtam. Nem is olyan rossz ez a technika, na, még a végén megbarátkozom a Suitonnal. Nem gondoltam volna, hogy ezek ennyire életképes klónok lesznek, hát, tényleg puding próbája az evés, így első kóstolásra tetszik. A probléma csak az, hogyha ezek ketten eltűnnek, akkor nem tudok újakat előhívni, mert nincs több vizem. Jól van, a technikaproblémán ráérek később is gondolkodni, most abból kell gazdálkodnom, ami van, márpedig a készleteim rohamosan fogynak. Nesze neked, te zseni, hogy nem töltötted fel őket, amint volt egy kis időd, hát milyen ninja vagy te?! Saját magamtól fogok a falra mászni, de komolyan. Ha tudnám, biztosan seggbe rúgnám magamat, illetve elméletileg képes vagyok rá, gyakorlatilag hülyén nézne ki. Na de, vissza a harchoz, szóval, a két én rendesen lefoglalja a senseit, ami jó, mert zöld utam van a földön levő kunaiig. Nem is szórakozom sokat, egy Shunshinnal utána is vetem magam, aztán hirtelen valaki csupa szeretetből mellkason rúg. Hát csessze meg, most már levegőt sem kapok, ez az! A földet érés még azt a maradék levegőt is kipréseli a tüdőmből, úgyhogy köhögve próbálok némi oxigénhez jutni, majd mikor sikerül, leporolom magam és felállok. Nagyon jó, lesz egy pár kék-zöld foltom holnapra ettől a bunyótól, már látom. Csak azt nem értem, ezt hogyan csinálta, most itt áll előttem, a másik meg éppen a klónjaimat püföli. Megáll az eszem, hányszor tud még kitolni velem?! Miután az egyik klónom eltűnt, jobban mondva visszatért a normál halmazállapotába, legszívesebben ordítottam volna. Nagyon elbambulhattam, mert a következő dolog, amit észleltem, egy felém repülő kartonhalmaz volt, amit sikerült is kikerülni, sőt, még az utána jövő jobbost is, de a harmadik alattomos balost már csúnyán benéztem. Jobban mondva belenéztem a pofonba, a vége pedig ismételten az lett, hogy elterültem. Ma már sokadszor és hirtelen nem is tudtam, mihez kezdjek, így elég elkeseredett lépésre szántam el magam. Már így is elég szép mennyiségű chakrát elhasználtam, több vagy kevesebb már nem fog hiányozni innentől kezdve. elővettem még három shurikent és a sensei felé dobtam az egyiket, a másik kettőt a klónommal viaskodó felé, miközben odaszóltam a víz önmagamnak.
- Kellene egy kis segítség, haver! – aztán reménykedem a csodában.
Ha sikerül eljönnie, akkor megindulok a kunai előtt álló Bakunak a klónénnel, ha nem jön össze ez a művelet, akkor egyedül indulok neki és próbálom meg egy jobbossal jobb belátásra téríteni.


// Na akkor, annyival módosítom a fenti összefoglalót, hogy nulla felhasználható shurikenem maradt. //
avatar
Kawahara Tadashi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Isha Dansei on Kedd Júl. 14 2015, 14:25

// Tadashi//

Két sensei, egy festett kunai, egy bukott genincsapat, és te… meg egy te vízből. Egy átlagos ember számára ez nem kicsit furcsa, de hát egy Ninja élete soha nem volt az a „normális” lét. A hátad mögött a Sensei és a Miuz Bunshin harcából egyértelműen Baku került ki győztesen, míg a vízklón csak egy tócsát hagyott maga után. Mielőtt a hátsó Sensei összeszedhette volna magát, te megindultál klón nélkül a késért a szembe levő Baku irányába, és a jobbosoddal sikeresen belecsaptál a khmmm…. hát, ha ez az igazi Sensei lett volna, akkor nem biztos, hogy képes lenne gyereket nemzeni. De mivel ez szerencséjére csak egy klón volt, a kellemetlen helyre érkező csapás eltüntette azt és csak fehér füstöt hagyott maga mögött. De ezzel te pont elérted a célod, ami a fölben lévő kés képében materializálódott a kezedben. A hátsó Sensei előkapta az óráját és megszólalt:
- 15: 48… gratulálok. Holnap pontban 10:00-kor találkozunk az Akadémiai edzőtereken, és megismerkedsz a csapatoddal. A vizsgádat is ott fogom kiértékelni.
Mondja majd a zsebéből egy papírborítékot dob feléd akár egy Shurikent. Elkapod, majd ha a Sensei után nézel ő már nincs sehol.

// A kalandot lezárom ^^ legalább is én Very Happy Még egy záróposztot kérnék tőled. A boríték tartalma 1000 Ryou/Ryu kinek hogy tetszik. A chakrajutalmad az ellenőrző Pein-sama határozza meg ^^ //

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Kawahara Tadashi on Kedd Júl. 14 2015, 15:14

- Hát kössz a semmit… - jó, talán egy kicsit túl kemény vagyok a víz önmagammal, de ha már méltóztatott ilyen pofátlan mód eltűnni, illetve elfolyni. Mindenesetre az a tanulság, hogy ezzel a technikával megéri elszöszölni, meg meg is érte a tanulásra fordított idő. Viszont jelen pillanatban nincs túl sok időm ilyeneken agyalni, hiszen az akció kellős közepében vagyok. Oké, egyébként most fogytam ki az ötletekből, szóval marad a nekirontás egy jobbegyenessel tálalva. Miközben azon imádkozom, hogy menjen be az ütés, hát… Űűűűűű, basszus, be is talált, na de hova?! Oké, magyarázzuk a bizonyítványt, mert úgy sikerült tökön csapni a senseit, hogy egyébként is elég alacsonyan levő súlypontom még alacsonyabbra került, ami ebben az esetben nem volt akkora probléma, mert az álsensei egy fehér felhő kíséretében eltűnt. Igen, akkor úgy általában a klónok sajátossága az, hogy ha bekapnak egy ember számára fájdalmas ütést, akkor eltűnnek. Ez az, ma is tanultam valamit. Viszont ami még fontosabb, hogy egyenes utam van a kunaiig. Nem is gondolkodom sokat, ráadásul a lendület is visz, szóval kikapom a földből a fegyvert és örömömben még egy fél bukfencet is levágtam. Miért felet? Mert elfáradtam. Ez a két klón kihozta belőlem úgy rendesen, na mindegy.
- Megcsináltam! Ez az! – azért diadalmasan ordítani még van energiám, túlzottan örülök a sikeremnek, néha nagyon el tud ragadni magával a hév. Még így, háton fekve pihegek pár másodpercig, aztán feltornázom magam, legalábbis ülő helyzetig és a sensei felé fordulok. A képemen még mindig ott virít egy kilométer széles vigyor a sikerem miatt, hát naná, régóta először ez az első ilyenem. Most egy kicsit olyan érzésem van, mint mikor átmentem a genin vizsgámon. Gyakorlatilag most mentem át másodszor, szóval elég helytálló a dolog. A sensei gratulál, majd egy borítékot dob nekem, én pedig még ültömben elkapom és kibontom. Ez az, jutalom! Úgy is el kell mennem vásárolni, mert kifogytam a fegyverekből. Már éppen köszönném meg a senseinek a pénzt, de nincs sehol. – Megáll az eszem… eltűnt… - vigyorogva megcsóválom a fejem. Haláli fazon ez is, én vonzom az ilyeneket úgy látom. Mindegy, ideje vásárolni menni, majd minden mással holnap foglalkozom. Gyorsan felállok, leporolom magam és elindulok a legközelebbi üzletbe, hogy úgy nagyjából feltöltsem a készleteimet, majd utána haza. Vajon milyen lesz az új csapatom?


// Köszönöm a játékot! Very Happy Na akkor a vásárlásom. Ugyebár most kaptam 1000 ryout, abból veszek 5 db normál shurikent aminek darabja 200, szóval ezt el is költöttem. Az elhasznált egy kunai helyett is veszek egyet, ami további 200-ba fáj nekem, továbbá darabja 150-ért kettő füstbombát és 200-as darabárért kettő robbanó jegyzetet veszek. A jutalom nélküli egyenlegem 1970, ebből marad 1070-em, ha jól számoltam össze. Very Happy //
avatar
Kawahara Tadashi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Isha Dansei on Kedd Júl. 14 2015, 22:57

//Shunsui//

Gyorsan elhagytad az előbbi helyszínt, hogy minél hamarabb nekivághass a feladat végrehajtásának. A saké üzletbe lépvén mestered egy a bajsza alatt elmorogott „Reggelt’ ”-el üdvözöl, de nem fordítja meg a fejét, hogy rád is nézzen. Szóval zöld utat kaptál garázdálkodni a szerszámok és festékek közt. A fűszeres megoldás eléggé alattomos húzás, és ha a Sesnei a kezébe kaparintja azt… hát nem biztos, hogy fog neki örülni. Az eredeti Kunai meglapult a kész bekötözött üvegek között, és talán még a mester sem mondta volna meg, hogy melyik is a kakukktojás… bár ez nem igaz ő meg tudná állapítani.
Ezek után kisiettél a boltból, és magadra öltötted egy helyi kissrác képét, hiszen a magad méreteivel egy picit feltűnő jelenség lennél. Az utcákon sok ember lézengett az ebédidő ellenére, hiszen sokak étterembe igyekeztek, vagy a bevásárlást intézték, esetleg összetalálkoztak egy ismerősükkel. Szóval voltak az utcán dögivel, így egy kisfiú egyáltalán nem volt feltűnő jelenség.
Ahogy haladtál előre az utcák labirintusában, egy érdekes dolgot véltél felfedezni az egyik sarkon, mégpedig néhány körülbelül az alakoddal egykorú gyereket, akik Ninjásat játszottak az egyik üres placcon. De ami igazán megragadta a tekinteted, hogy papírshurikenekkel célba dobtak, és az egyikük cuccai mellett, ott figyelt egy valódi Kunai, aminek a nyele meglepő módon narancssárgára volt festve. Talán ez a fődíj a célba dobásért, hát ki tudja? De a valódi kérdés az most az, hogy hogyan került hozzájuk a kés? 

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shunsui on Szomb. Júl. 18 2015, 14:50

//Isha Dansei//


Hiába szerettem volna nem hagyatkozhattam csak a szerencsémre. Ha így tettem volna és az nem állna mellém, akkor ott állnék és azon rágódnék, miért nem csináltam egy B tervet. Hát ezért csináltam mindezt, ha véletlenül nem sikerülne addig menekülnöm és bujkálnom, hogy Baku-Sensei elkap, akkor sem buknék meg azonnal. Csak az általam hamisított színezett kunait találná meg, így lenne alkalmam elvezetni a csapdámba. A csapdát direkt olyan helyen helyeztem el, amit jó ismerek és nem kell félnem attól, miszerint más megtalálja vagy láb alatt lesz. Egy kis térszerűség, amit magas házak vesznek körül és csak sikátorokon keresztül lehet megközelíteni. nem nagy terület, ám kevesen járnak arra felé, így senki sem zavarhat. Gyermekkoromban a barátaimmal pont ezért játszottunk ott. Mivel nagyon jól ismertem ott mindent, pontosan tudtam merre tudnék elszökni a legkönnyebben, ha elkapna. Azon a kis téren az egyik falban van egy kisebb rés, ami pont akkorra, hogy a bebugyolált kunai belefér és a rés méretei azt is megengedik, miképp ki lehessen venni. Ám itt van a csavar, mert csak akkora, hogy egy átlagos kéz férjen bele és nem akkora, mint az enyém. Így tehát a Senseinek kellesz kivennie onnét, és ahogy kiveszi az odúból rögtön aktiválom majd a robbanó jegyzetet. A fűszer szétterül a levegőben és elkezdi csípni a szemét, ekkor lesz majd néhány másodpercem arra, miként megszerezzem a Senseinél lévő fegyvert. Már ha szerencsém lesz, és minden úgy megy, ahogy szeretném. Nekem is óvatosnak kellesz lennem, mert jómagam is ki leszek téve a fűszer csípős hatásának. Ha véletlenül a szemembe jutna, még akkor sincs akkora vész, csukott szemmel is el tudok menekülni a helyszínről. Ismerem már annyira a helyet, mint a tenyerem és tudom a legközelebbi csap helyét, hol kimoshatom a szemeim. Futás közben megpróbáltam olyan arcot vágnom és úgy viselkedni, mintha egy normális gyerek lennék. Egy Sensei kaliberű ninja simán kiszúrná a viselkedésem alapján, hogy én vagyok. Az egyik sarkon olyanra lettem figyelmes, ami miatt meg kellet állnom. Néhány álcám korú gyerek játszadozott ninjásat.
- De nosztalgikus. – mondtam halkan. Papírból készített shurikenekkel imitálták a valódit és azokkal dobtak célba. Ahogy figyeltem őket az egyik játszadozó gyermek cuccai között ott virított egy narancssárga színű nyelű valódi kunai.
- Mi a…! – lepődtem meg a látottakon. Indultam volna meg a kunai felé, mikor megálltam.
~ Na várjunk csak egy csöppet, mit keres az ott? ~ töprengek el ~ Az nem lehet az igazi… vagy ha igen akkor a Sensei a közelben lehet. ~ néztem körbe ~ Lehet valamelyik gyerek az, álcázta magát, ahogy én! Távolodni kezdtem és berohantam a közeli utcára, hol újból használtam a Henge no Jutsut és felvettem egy másik külsőt. Muszáj volt, mert ez nem lehetett véletlen, átlátott az álcámon.

avatar
Shunsui
Játékos

Taijutsu Pontok : 122

Tartózkodási hely : Tűz Országa


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 497

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Isha Dansei on Hétf. Júl. 20 2015, 15:02

Délután fél kettő… ennyit mutatott a téren az óra, ami egy csinos kis ház előtt figyelt, hogy tájékoztassa az órahiányban szenvedőket a pontos időről. Ez alatt haladtál el immáron Kunai nélkül, és egy másik gyerek képében, annak okán, hogy még jobban megtéveszd a Sessneit, noha nem mentél messzebb harminc méternél az eldugott Kunai-nál.
Az utcaszakasznál ahol éppen tengtél-lengtél, vagy éppen menekültél, nem voltak sokan. Leginkább idős nénik toporogtak egy helyben és beszélgettek a régi szép időkről.  Ninják sétáltak egy-egy jó üzletet keresve, vagy küldetéshez igyekeztek felszerelést vásárolni. Senki sem vett igazán tudomást rólad, de a közelben egy nénike jajveszékelését hozza irányodba a szél.
- Mr. Sumi! Mr. Sumi merre vagy? Valaki nem látta a cicuskámat Mr. Sumi-t?
Hát bizonyosan szerethette a macsek a gazdáját, ha már így elkóborolt. Mindenesetre rajtad áll hogy segítesz-e neki vagy mész tovább egyenesen, észre sem véve az elkeseredett „Mr. Sumiiiiiiii” kiáltásokat. Tényleg szívszaggató hangon mondja. (Razz)
Ha oda mész a macskás asszonyhoz akkor a következő történik:

Spoiler:
-Jajj fiacskám! Téged az Istenek küldtek! Eltűnt a drága édes egyetlen Mr. Sumi-m, és szegénykém most valahol a faluban kóborol. Csak nehogy egy nagy kopó megegye, vagy neadjisten kiköt valahol a fronton, és beleveti magát a Ninják háborújába! És a végén majd fegyverekkel teletűzdelve tántorog haza, mint a falu hőse, és kinevezik majd Daimyounak mert olyan ügyes és eszes…
És ezt így mondta tovább és tovább a végtelenségig. Nos macskabolond asszony kipipálva, de ha már így megkért rá, egy jó ötperces kiselőadást tartott neked a macska kinézetéről, és kedvelt helyszíneiről, amik általában a helyi sikátorok, és hentesüzletek, nomeg a napos tetők. Innentől rajtad múlik, hogy merre is indulsz, de persze ha gyorsan lelépsz, talán nem veszi észre hogy eltűntél, és akkor talán nem kell megkeresned a macskát. 

Ha nem foglalkozol a macskás nénivel:

Spoiler:
Gyors léptekben elhaladtál a rikoltozó néni mellett, így ő nem vett észre, és nem kért fel, hogy mentsd meg a cicát. Így folytattad utad előre reménykedve, hogy a Sensei nem talál majd rád az uták sűrűjében. Ahogy haladsz előre figyelve minden gyanús emberre, egy magas emberbe botlasz bele, aki mintha a semmiből tűnt volna elő. Chuunin mellényt viselt, és magas volt, noha nem annyira, mint te a normális formádban. És igen a hátán lévő hatalmas kardból rögvest leesik, hogy Bakuról van szó.
Letekint rád, majd előkapja, a zsebóráját vet rá egy pillantást, és utána elteszi, majd mézesmázos vigyort varázsol az arcára.
- Szia! Útban voltam, bocsánat nem figyeltem. Kérlek… - ezzel félrelép, úgy hogy előtted ismét megnyílik az út forgataga. De mielőtt elindulnál, odakiált neked – Jajj elfeledtem! Ha netalán látsz egy egy magas, de olyan igazán magas fiatal srácot. Kérlek szólj neki, hogy ne a legegyértelműbb helyre dugja a vizsga tárgyát, mert így túl gyorsan fog véget érni a teszt.
És ezzel gyorsan felugrik az egyik ház tetejére, és már nem is látod.

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shunsui on Hétf. Júl. 20 2015, 16:37

//Isha Dansei//


Közepes tempóban rohantam az emberek között és próbáltam minél feltűnésmentesen figyelni a környéket. Megálltam egy kicsit és nézelődni kezdtem azon a téren, hová megérkeztem. Kicsit pihentem és az egyik ház előtti órára pillantottam. Dél után fél kettőt mutatott a szerkezet.
~ Még rengeteg idő van hátra. ~ állapítottam meg, ahogy figyeltem a mutató lassú mozgását. Lassan haladt tovább, talán túl lassan is. Levettem a tekintetem az óráról és a mellettem álló idősebb korú embereket figyeltem. A Sensei kerestem, mikor felfigyeltem egy néni ordibálására. A hang irányába fordultam, s néhány lépést tettem felé, hogy jobban halljam mit kiabál. Először azt hittem valami életbevágóan fontos dolog miatt jajveszékel, de amint közelebb értem rá kellet jönnöm, csak a Mr. Summi nevű macskáját keresi.
- Már azt hittem valami komoly dologról van szó, teljesen úgy hangzott! – sóhajtottam lemondóan – De lehet számára ez tényleg életbevágó. Ahogy ott kiabált az embereknek, hátha odamegy hozzá valaki és segít, kezdtem azt érezni nekem kell, mivel mindenki figyelmen kívül hagyta szegény öregasszonyt. Megindultam felé, léptem egyet előre, majd még egyet, mikor feleszméltem s abbahagytam az előrefelé tartó mozgást.
~ Most nem érek arra rá, hogy egy kóbor macskát üldözzek… fontosabb dolgom van. ~ állítottam meg magam. Így is elég nehéz dolgom van, ha most még egy macskára is kellene figyelnem az nagyon megnehezítené az alapból sem könnyű dolgom. A figyelmem megosztani ebben helyzetbe oltári nagy botorság lenne, ezzel csak még jobban megkönnyebbíteném Baku-Sensei dolgát. Habár egy a Sensei szintjén lévő ninjának az elkapásom nem okozhat nagy gondot. Ez kicsit lehangolt, de hamar túltettem magam rajta. Eldöntöttem. Bármennyire is szeretnénk segíteni az öreg hölgynek megkeresni MR. Sumit, most semmiképp sem tehetem meg, így ismét futásnak eredtem s elhaladtam mellette. Folytattam tovább a menekülést s a környezet figyelését. Kicsit talán túlságosan is arra koncentráltam, mert beleszaladtam valakibe. Ahogy felnéztem rá, azon nyomban megállt a szívem és tuti kihagyott egy vagy két ütemet.
~ Ez lehetetlen! Ez nem lehet igaz! ~ döbbentem meg. Ám hamar kapcsoltam és próbáltam olyan arcot vágni, mint amilyent egy ilyen helyzetben szoktak, ahol is egy ismeretlen embernek megy az ember. Baku-Sensei állt előttem életnagyságban.
- Elnézést nem figyeltem magam elé! – kértem bocsánatot illedelmesen. Meghajoltam és próbáltam tovább játszani a szerepet. A zöld Chuunin mellényt és a hatalmas kardot már az első pillanatban felismertem. Feszülten vártam arra, hogy leleplez és vége lesz a tesztnek. A Sensei azonban olyat mondott, ami meglepetésként ért. Bocsánatot kért és oldalra lépett, ezzel utat adva nekem a további haladásra. Megnyugodva attól, hogy nem ismert fel és csak véletlenül futottam belé, mikor újból hozzám szolt. Megkért, hogy szóljak magamnak, hogy ne a legegyértelműbb helyre dugjam a narancssárgára színezett nyelű kunait, mert így túl hamar ér vége lesz a tesztnek. Meg sem várta, hogy megszólaljak. Ahogy befejezte azon nyomban felugrik az egyik ház tetejére s eltűnik a szemeim elöl.
- Most lebuktam volna? – ott álltam tanácstalanul és csak bámultam magam elé. Elmosolyodtam. – Nagyon okos Baku-Sensei, nagyon okos! Majdnem csőbe is húzott ezzel a lépésével! – Az lehetséges, hogy felismert, de az nem, hogy tudj hová rejtettem. A legegyértelmű hely az otthon lenne, márpedig én nem ott rejtettem el. Ezzel az akciójával azt akarta elérni, miszerint lebuktam és az idegességemet kihasználva vezessem el z igazi rejtekhelyre.
- Azt lesheti Sensei, hogy önszántamból elvezessem a fegyverhez. – mondtam mosolyogva az orrom alatt, miközben futásnak eredtem.
avatar
Shunsui
Játékos

Taijutsu Pontok : 122

Tartózkodási hely : Tűz Országa


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 497

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Isha Dansei on Kedd Júl. 21 2015, 17:08

Igazán rémisztő dolog lehet, amikor az a személy, aki elől futólépésben menekülünk egyszer csak a semmiből elénk terem, és mi neki ütközünk. De ügyesen játszottad a szereped, és így Baku csak egy enyhe fenyegetéssel lépett olajra. Vajon felismert vagy csak szimplán jó postagalambnak tartotta a kinézeted?  A fenyegetést üresnek is lehet tekinteni, hiszen valóban a legegyértelműbb hely valóban a házad, ami mindenkinek az első számú rejtekhelye szokott lenni. De vajon mennyit is tud rólad Baku?
Ahogy továbbszaladsz, messziről kerülvén a Sakés üzletet az emberek elkezdenek fogyatkozni szemmel láthatólag, noha nem véglegesen. Bizonyosan a délutáni kaja-kóma ütött be sokaknál, és emiatt elvonultak vackaikba aludni. Számodra ez azt jelentette, hogy az embertömegben könnyebben észrevehetővé váltál, hiszen már nincs, annyi szoknya amennyi közt te elbújhatsz a kíváncsi szemek elől. Bár még mindig ugyanabban az alakban vagy így minimális az esélye, hogy felismernek. Kivéve akkor, ha szembetalálkozol saját magaddal… mármint az alakod eredetijével, aki éppen egy pálcikás fagyit nyalogat a nagymamájával. A fagyi kiesett a mama kezéből és felsikkantott, míg az unokája érdeklődve nézett téged… vagyis saját magát. Nos, ebben a pillanatban sok, de még annál is több szempár tapadt rád, és nem egy embernek tűnt föl a két gyerek közti tökéletes hasonlóság. Az emberek elkezdtek sutyorogni és kört alkotni körülöttetek. Igaz a Ninják világában nem szokatlan, ha valaki egy másik ember alakját veszi magára, de a háború idején ez felettéb gyanússá teszi ezeket az embereket.
Hamarosan egy másik Chuunin ruhás egyén érkezik sietve a körbe.
- Old fel a Jutsut!
Ordít rád, meg a másik gyerekre mert nem képes eldönteni, hogy melyiketek is a valódi. Nincs sok választásod, hiszen a nagymama sebesen védelmezi az unokáját – a valódit – és bizonygatja, hogy ez itt a hamis – vagyis te -. 

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shunsui on Kedd Júl. 21 2015, 20:05

//Isha Dansei//


Kicsit megkönnyebbülve folytattam tervemet és haladtam véletlenszerűen az utcákon. Biztosra vettem, hogy csak csapda akart lenni az előbbi. Néhány perccel ezelőtt még azt hittem vége mindennek, lebuktam és a Sensei visszaküld az Akadémiára. Ha nem lettem volna észnél, akkor remegtem volna, mint a nyárfalevél. Még szerencse, hogy átláttam a tervén és még időben kapcsoltam. Mosolyogva és már dudorászva sétáltam, mikor jobban elgondolkoztam a helyzeten.
~ Álljunk csak meg egy kicsit. ~ megálltam az út közepén ~ Mi van, ha tudta, hogy ezt fogom gondolni és így próbált átverni és nem úgy? Mi van, ha tényleg tudja, hogy hová rejtettem? Lehet, hogy most épp oda tart! Csak ekkor tudatosult bennem az egész cselekmény. Tudta, hogy tudni fogom, hogy hol keresi majd először, ezért nem oda rejtem, hanem a második olyan helyre, ami egyértelmű. ~ megállás nélkül jártak a fogaskerekek az agyamban, elkezdem kombinálni, de annyira, hogy megfájdult a fejem. Kezdtem megzavarodni. ~ Túlkombinálom az egészet, ha igaz lenne az, amin előbb gondolkodtam, akkor már felesleges lenne tovább folytatni a tesztet. A Sensei elérte a célját, kétséget és nyugtalanságot ébresztett bennem. ~ Ne hagy, hogy átverjen Shunsui! ~ vettem néhány mély levegőt minek köszönhetően valamicskét megnyugodtam. Az idő telt és az emberek kezdtek fogyatkozni az utcákon. Egyre kevesebben lettek, ami számomra nem volt jó dolog. Minél kevesebb járókelők vannak az utakon, annál feltűnőbb leszek és annál gyanúsabb. Ezt nem kalkuláltam bele a tervembe. A mozgásterem így lecsökken azokra a területekre, hol még ilyenkor is többen vannak, ha kevésbé akarok feltűnő lenni. Eltértem és megcéloztam egy ilyen helyet. Most mennyire áldottam azt, hogy jól ismerem a terepet és tudom merre szoktak lenni többen lenni. Nem kellet sokat gondolkodnom azon, merre van a hozzám legközelebbi „népszerűbb” hely. Még nem volt veszve semmi, még mindig voltak olyan helyek, hol elegyülhettem. Ha nem csinálok semmilyen hülyeséget és nem jön közbe semmilyen váratlan esemény, akkor nem lesz gond. Kár volt ezen gondolkodnom és talán kár volt erre a helyre jönni. Olyan helyzet alakult ki, amiről azt hittem szinte lehetetlen, hogy megtörténjen. Ott álltam saját magammal szemben, aki épp egy fagyit tart a kezébe s jóízűen majszolja. Nem, nem az igazi alakommal, hanem azzal a gyerekkel álltam szemtől szembe, akinek az alakját felvettem. Mennyi lehet az esélye annak, hogy ez megtörténjen? Ha Konoha lakosságát figyelembe veszik, akkor elég kicsi. És mégis… A gyereket kísérő nagyszülő, ahogy meglátott, egyből kiejtette kezéből a hűsítő édességet s felsikoltott. A gyerek meglepően nyugodt maradt a nagymamájához képest, rajta nem látszott, miszerint megijed, sőt inkább érdeklődő pillantásokat vetett felém. A nagymama hangjára a körülöttünk lévők azon nyomban az irányunkba pillantottak és kíváncsian figyelték a kialakult helyzetet. Sutyorogni kezdek az időközben körülölelő tömeg.
~ Na most, hogy kerüljem el a feltűnést? ~ meredtem el a velem szemben lévő hasonmásommal. Ha a körülöttem álló tömeg nem lenne elég, megjelent egy Chunnin ruhát viselő, barna hajú kecskeszakállas egyén. Egyből rám és az eredeti kinézetű gyerekre ordít, miszerint oldjuk fel a Jutsut. Mivel nem tudja melyikőnk a hamis is mindkettőnknek szánta.
~ Most aztán pácban vagyok! Választásom nem nagyon van… ~ ekkor hirtelen beugrott egy csel. Nem lesz könnyű végrehajtanom, de ha sikerül, akkor nem bukok le. Koncentrálni kezdtem és feloldottam a Henge no Jutsut. A körülöttünk lévők legalább is ezt hitték és így is volt… félig. Nem alakultam vissza eredeti alakomba, hanem, ahogy megszűnt a transzformáció azon nyomban felvettem egyik barátom alakját, akivel elvégeztem az Akadémiát. Nem volt könnyű eltalálnom az időzítést, de a végeredményből úgy tűnt sikerült.
- Elnézést amiért megijesztettem asszonyom! – kértem bocsánatot az öreg hölgytől, majd félig a Chunnin felé fordultam. – Nem akartam senkit megijeszteni vagy kellemetlenséget okozni. A Senseiem egy feladat elé állított, miszerint el kell bújnom előle és, hogy megzavarjam azért használtam a Jutsut. – magyaráztam el neki a dolgot, néhány dolog kivételével és kicsit elferdítve.
avatar
Shunsui
Játékos

Taijutsu Pontok : 122

Tartózkodási hely : Tűz Országa


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 497

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Isha Dansei on Szer. Júl. 22 2015, 15:00

A fezsültség kézzel tapintható volt, ami közted és a veled szemben álló Chuunin köz bontakozott ki. Ő mint a falu egyik katonája kötelességének tekintette, hogy minden behatolót, csalót vagy törvényszegőt kézre kerítsen. Ez a feladat minden Konohai ninjának kötelessége így a tied is szóval tudhattad, hogy nem véletlen állsz most egy képzett ninja ítéletére várva.
Alakváltásod sikeresnek könyvelhető el, hiszen a feloldástól keletkezett füst miatt nem vehette észre amint egy magas ember kézpecsétet formál, hogy utána egy teljesen más alakban jelenjen meg. Barátod kinek a kinézetét jól ismered, most ott állt a helyeden teljes életnagyságban. A Chuunin viszont ettől még nem lett nyugodtabb. Állásból nem váltott, és nem látszódott rajta, hogy mégis mire készül.
- Ki a Sensei-ed Genin?
Szegezi neked a kérdést, erősen koncentrálva minden mozdulatodra. Hangja erősen cseng, érződik rajta, hogy ha valamit rosszul teszel, vagy mondasz akár itt helyben is kivégezhet. Az öregasszony még mindig nem tért magához az előző sokk után, de a kissrácon látszott, hogy nem örül neki, hogy alakot váltottál. Fagyiját unottan nyalogatja miközben a válaszodat lesi az embertömeg.  

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shunsui on Szer. Júl. 22 2015, 18:56

//Isha Dansei//


Az alakváltás sikeresnek bizonyult, mert az előttem álló Chunnin nem tett olyat, ami azt feltételezné, hogy észrevette a turpisságot. Újból fellélegezhettem, már a mai nap sokadjára. Azért nem annyira sok, csak másodszor, azonban ez épp elég a jelenlegi helyzetben. Azt hittem ezzel a kis csellel megúszhatom a helyzetet. Teljesítem az előttem álló Chuunin kérését és nem fedem fel magam. Két legyet ütöttem egy csapásra. Tervben jó volt, ám a valóságban nem. A felettem rangban álló személy megkérdezte ki a Senseiem. Ezzel a kérésével újabb probléma elé állított. Ha most elárulom, hogy ki a Senseiem akkor megvan rá az esély, hogy felkeresi. Ha ezt megteszi, akkor lebukok, mert mikor elmondja a nevem és azt miként nézek ki egyből feltűnik majd Baku-Senseinek a turpisság.
~ Mi tévő legyek megint, hazudjak? ~ töprengek el. Most jobban át kell gondolnom mit mondok, mert akkor még nagyobb bajba kerülhetek. Alaposan átgondoltam a dolgot, nem akartam kockáztatni, hogy még valami kémnek vagy behatolónak néznek.
- Baku. A neve Baku és még csak most lett a Senseiem. – feleltem. Elmondtam az igazat, ezt tartottam a legjobb megoldásnak. Más nevet nem tudtam volna mondani, mert nem ismertem más Jonin rangú személyt Baku-Sensei és a régi Senseien kívül. Mivel az utóbbi az még mindig lábadozik, így elég furcsa lenne. A másik indok az az volt, hogy nem akartam még ennél is nagyobb bajba kerülni.
- A regisztrációs számom: 012868. – árultam el, hátha ez már meggyőzi arról, hogy nem vagyok semmilyen kém vagy nemkívánatos behatoló. - Elnézést Uram, ha nem lenne gond most már mehetnék, mert ki fogok futni az időből. – reméltem útnak enged.
avatar
Shunsui
Játékos

Taijutsu Pontok : 122

Tartózkodási hely : Tűz Országa


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 497

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Pein on Csüt. Júl. 23 2015, 13:54

//Kawahara Tadashi//

A kalandért való jutalmad 12 + a már említett 3 chakra. Gratulálok, különösen tetszett az írásstílusod! 
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Isha Dansei on Csüt. Júl. 23 2015, 14:25

//Shunsui//

A veled szemben álló Shinobi nem látszik sokkal nyugodtabbnak, noha látszólag felismeri Baku nevét. Harcias állásából kicsit nyugodtabb testtartást vesz fel, és elkezd tüzetesen vizsgálni. Látszik rajta, hogy ezzel még nem győzted meg teljesen, és ezt bizonyítja az is, hogy egy pillanattal később megvérezte a saját hüvelykujját, és végrehajtott egy idézést:
- Kuchiyose no Jutsu!
Kiállt fel, majd egy apró füstfelhő jelenik meg a földön a hová kezét nyomta, és a füstből egy nagyra nőtt Patkány mászik elő.
- Keresd meg Bakut és hozd ide! Nem érdekel hány perccet veszít az idejéből, jöjjön!
A patkány bólintott majd elfutott a tömegbe, ahonnan ijed sikolyok szálltak irányodba jelezvén, hogy merre is tart a lény.
- Te pedig addig nem mész sehova, amíg Baku nem tisztázza a neved!
Fordul most már irányodba a Chuunin. Úgy néz ki benne vagy a slamasztikában, és mindez egy olyan véletlen miatt, amiről bárki azt merné képzelni, hogy soha nem történne meg vele. Ha kérdeznél, akkor a Chuunin csak annyit válaszol, hogy „majd ha Baku befut, akkor lehet beszélgetni.” Vagyis egyáltalán nincs beszédes kedvében.
Pár perccel később az egyik háztetőről megérkezik a Sensei, és közted meg Chuunin közt ér földet, és téged semmibe véve odafordul a Shinobihoz.
- Mit akarsz Tomo? Mondtam, hogy ma nem vagyok szolgálatban!
- Itt ez a Genin – mutat rád – aki azt állítja, hogy a te tanítványod.
- Heh?
Fordul most irányodba Baku, és alaposan végigmér.
- Ez nem az én Geninem… Vagyis…
A mondatot nem fejezte be, hanem egy lendületből indított láblendítéssel mellkason rúg, úgy hogy repülsz majd három métert, mire megállsz. A Jutsu persze feloldódik, így ismét az égimeszelő alakodban tetszelegsz a nép nagy döbbenetére.
- Na ez már az én geningem. Elmehetsz Tomo innen átveszem.
Mondja a Chuuninnak, aki zsebre vágja a kezeit, és egy morgós hümmögéssel eloldalog. De ez csak rá igaz, a tömeg még mindig egy kört alkotva körülöttetek figyeli a történeteket.
- Ha alakot váltasz, akkor győződj meg arról, hogy az akinek felvetted a kinézetét, merre ment, és mik ehetnek a céljai a nap folyamán, nehogy ilyen dolog történjen. Illetve változtasd az alakod amikor csak lehet, hiszen így sokkal jobban meg tudsz téveszteni valakit egy városon belül!
Mondja neked Baku, majd az övéről lecsatolja a Kunai-t, és elkezdi dobálni föl és le.
- Most mondanám, hogy megbuktál… de nem teszem. Beleillesz a csapatba, szóval… az idő - előveszi a zsebóráját – 14: 59… Holnap találkozunk az Akadémiai edzőtereken 10:00-kor. El ne késs!
Ezzel ismét felugrik a tetőre, és eltűnik a szemed elől.

// Elnézést a hirtelen zárásért, de így akkor neki lehet esni a csapatosdinak ^^ Amint a kalandot lezárásra kerül, mehet a menet! A zsebedben találtál egy borítékot benne 700 Ryu-val. A Chakrajutalmad az ellenőrző Staff határozza meg! Nagyon szép játékot láthattam tőled köszönöm! Még kérnék tőled egy záróposztot, és utána csapatjuk a hosszabb és jobb játékot ^^//

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Shunsui on Csüt. Júl. 23 2015, 18:39

//Isha Dansei//


Jó is lett volna, ha így cselekszik, azonban még azzal sem sikerült meggyőznöm, hogy elmondtam az azonosító számom. Amikor kimondtam Baku-Sensei nevét, ö felismerte azt, az arcának mozgásaiból ezt feltételeztem. Testtartása megenyhült, nyugodtabb lett a néhány perccel ezelőttig. Nem kellet ránéznem éreztem a tekintetét magamon, ahogy végigmér. Nem róhatom fel neki, hogy így viselkedik, ö csak a falut és az abban élő embereket védi. A mostani időkben főleg, mikor a háború ennyire komoly nyomást helyez az emberre. Ilyenkor még nagyobb odafigyeléssel kell végezni a munkájukat. Az ellenség bármilyen fortélyt bevet ahhoz, hogy információt szerezzen a faluról és a ninjáirol. Simán felvehet egy Genin álcáját és azt használva juthatna be a faluba, hol feltűnésmentesen elvegyülhetne az álcáját használva. Ameddig én a saját gondolataimmal voltam elfoglalva, addig az előttem álló Chuunin megidézett egy lényt, egy patkányt. Ennek a nin-juunak azt a parancsot adta, hogy keresse meg Baku-Senseit és hozza ide mindenképp. A rágcsáló bólintott és azon nyomban elviharzott. A távolból sikoltások jelezték merre tart jelenleg. Engem meg utasított, hogy addig nem mehetek el, ameddig meg nem érkezik. Csöbörből vödörbe. Egyre kezdem azt hinni, ez a teszt sehogy sem fog sikerülni, annyi minden zavarja meg. Épp ezt akartam elkerülni, reménykedtem megúszhatom anélkül, hogy idejönne a Sensei.
- Uram biztos, hogy szükséges ez? – kérdeztem. A Chuunin nem akart rendes választ adni a kérdésemre, elintézte azzal miszerint várjam meg Baku-Senseit, ha megérkezik, akkor beszélünk majd. Elég volt ennyi nekem, hogy leszűrjem, bárhogy is próbálnám meggyőzni arról, miszerint engedjen utamra, ö nem fog.
Alig telhetett el pár perc a Sensei megjelent az egyik tetőn. Kezdtem egyre izgatottabb lenni, szemhéjaimat lecsuktam és addig úgy is tartottam, míg köztünk nem ért földet. Ahogy megkérdezi Baku-Senseit, hogy a tanítványa vagyok, csak akkor kapcsoltam… még mindig álcázva vagyok. Felém fordul és végigpillant rajtam. Ahogy kimondja, nem vagyok a Geninje nyeltem egy nagyot. Nem fejezte be a mondatot, helyette lendületből mellkason rúg. A tüdőmből az összes levegő kiszorult és a Jutsum is megszűnt. Repültem vagy három métert mire földet sikerült érnem. A mellkasom fájt, levegőért próbáltam kapkodni, miközben köhögtem. Meglepetésként ért a cselekedete, nem számítottam erre a megoldásra. Nem akartam sokáig a porban ülni és azt sem akartam, hogy gyengének nézzen, ezért rögtön talpra ugrottam. Megropogtattam a nyakam és fél útig visszasétáltam. Mivel a Sensei megmagyarázta a helyzetet a Tomo nevű Chuunin elment. A Sensei elmagyarázta, hogy ha legközelebb használóm a Henge no Jutsut, akkor győződjek meg arról, hogy akinek felvettem az alakját merre jár, és mik lehetnek a céljai. Való igaz olyan helyzetbe kerültem, amibe az ember ritkán kerül... szinte soha.
- Értettem Sensei és legközelebb ügyelni fogok erre! Nem gondoltam erre a helyzetre, mikor felvettem a gyerek alakját. Akkor csak eszembe jutott egy gyerek, aki egyszer elszaladt mellettem. Nem gondolkoztam csak aktiváltam a technikát. Most így visszagondolva felelőtlenség volt tőlem, hogy nem bizonyosodtam meg úgy, ahogy Baku-Sensei mondta. Hogy is gondolhattam volna akkor, hogy megtörtének ez az eset. A tanítóm közbe a színezett kunaival játszott, fel-le dobálta. Feszülten vártam és mikor meghallottam azt a szót a Sensei szájából, miszerint „megbuktam” nagyon csalódott lettem. Meg kellet volna várnom, hogy végigmondja. A mondata végén úgy éreztem mintha egy egytonnás szikla gördült volna le a vállamról. Sikerrel vettem a tesztet.
- Igenis Baku-Sensei! Nem fogok késni! – mondtam mosolyogva. Egyből jó kedvem lett és fülig érő szájjal indultam vissza a csapdámhoz. A váratlan eseményekre is fogható, hogy nem kellet használnom. Nem is akartam, jobban tetszett az a megoldás, miképp el tudom kerülni a Sensei, amíg lejár a kiszabott idő. Egy kis segítséggel begyűjtöttem a robbanó csomagot, majd Shu-sanhoz mentem, ahonnét a másikat vettem magamhoz.
- Holnap kiderül kikkel raknak össze. Már alig várom!
avatar
Shunsui
Játékos

Taijutsu Pontok : 122

Tartózkodási hely : Tűz Országa


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 497

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

19 / 23 oldal Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.