Kérelmek a Ninja Tanács felé

8 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Sharo Lu on Szomb. Nov. 26 2016, 13:58

Üdv,
Nos ezentúl szertném megköszönni a Tanács belém fektetett bizalmát. Igyekszem majd eleget tenni az elvárasoknak és életképesen kijátszani a genjutsu elsajátítását. A mesélőmmel még egyesztetnem kell a tanulással kapcsolatban, de minden bizonnyal hamar olvashatjátok majd ügyetlenkedéseimet. 
Lu

_________________Multi: Djuka Haruka
2016 május - A hónap játékosa
avatar
Sharo Lu
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 52

Tartózkodási hely : Bajban... mindig bajban...


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja - Vampire
Chakraszint: 498

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Nara Akane on Szer. Dec. 07 2016, 17:06

Tisztelt Ninja Tanács!

Nagyjából gundanos pályafutásommal egyidõs az a hõn dédelgetett vágyam, hogy indítsak egy karaktert az Aburame klánba, így az erre feljogosító engedély megkérvényezése céljából fordulok hozzátok. Nagyjából tavaly februárban kezdett bennem elhatározássá kovácsolódni a szándék, hogy virtuális pergamenen realizáljam ezzel kapcsolatos elképzeléseim, ami félig-meddig meg is történt. Viszont azok a Játékosok, akik mellé csapattársnak szántam ezt a karaktert, sajnos hamar elhagyták sorainkat, az elõtörténet így félbemaradt és a kérvényezés nem történt meg. A minap azonban egy hirtelen jött brainstorming Kenshiro Izuna Userével arra késztetett, hogy leporoljam ezt a félbehagyott koncepciót és elõszedjem a talonból. Az elõtörténetek megírása szoros kooperációban történne, vagyis a két karakter már évek óta egy csapatban mûködne, a két prehistória pedig átfedné egymást bizonyos pontokon, ugyanazt a sztorit két különbözõ nézõpontból narrálva.
A karakterrõl dióhéjban: reménybeli karakterem egy közösségbõl kirekesztett, számos különcségtõl szenvedõ, ginofóbiás (nõktõl való kórós rettegés) fiú lenne, akit pszichoterápiás célból arra ítél Konoha faluvezetése, hogy egy tisztán nõkbõl álló csapatban próbálja leküzdeni a szebbik nemmel kapcsolatos félelmeit.
Indokaim:
- Magánéleti körülményeim váltázásából adódóan több szabadidõm van, mint eleddig, és úgy érzem nem okozna fennakadást egyetlen plusz posztfaktor a jelenleg futó meséléseimben.
- Fõkarakterem bár távol van a beteljesüléstõl, de chakraszintben már elérte azt az álomhatárt, amit annak idején kitûztem magamnak. Szeretnék új utakon, új szerepjátékos kihívásokat keresni.
- Az oldalon kevés aktív narutobeli klánokból származó karakter mûködik és még kevesebb, aki úgy gyûjtené a szociális fóbiákat, mint más a bélyegeket. Szeretném egy újabb színfolttal – mit folttal, pacával Very Happy – gyarapítani a Gundan ezerarcú világát.
- Mindenki azzal csúfol, hogy nincs férfikarakterem Very Happy Ezt orvosolni kell.
- Van ugyan egy pályázaton nyert karakterlehetõségem, ez a koncepció azonban sokkal régebb óta érik bennem, míg a másik karakteren még rengeteget kell dolgoznom gondolatban.
- A két karakter (az enyém és Izunáé) közötti jellembeli ellentét rengeteg abszurd, komikus játéktéri szituációval kecsegtet. Megkockáztatom, párját ritkítaná ez a felállás, reményeim szerint valami szokatlant olvashatna játékunkban a mélyen tisztelt Publikum. Izuna kérvényébõl majd világosabban kiderül, itt mire gondolok pontosan Smile
- Az elõtörténet akkor kerülne beadásra, amikor Kenshiro Izuna karakter eléri a chunnin karakter indításához szükséges chakraszintet. Azért kérvényezünk már most, mert két egymással összefüggõ elõtörténet logikailag kifogásolhatatlanra polírozása sok munkát és ezáltal ráfordított idõt igényel.
- Diszfunkcionális párokból sosem elég ^^
- Ha kútba fullad ez a közel kész karakterötlet, egy aranyos bébipanda valahol a világban keserves sírásba kezd Sad

Szóbanforgó kérvényem egyúttal a reklám helye is. Ha bárki, akinek van ideje és érkezése arra, hogy pótkeréknek csatlakozzon egy frissen végzett chunnin csapatba, azok szerencséjére a tervezett elõtörténetek szerint épp üresedés lesz a hármasfogatban. Az esetleges érdeklõdõket pm-ben fogjuk tájékoztatni a szaftosabb részletekrõl. Elõre is köszönöm a Ninja Tanács figyelmét és türelmét, bírálatotokat izgatottan várom.
avatar
Nara Akane
Játékos

Taijutsu Pontok : 100

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Jounin
Chakraszint: 935

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Kenshiro Izuna on Szer. Dec. 07 2016, 20:25

Tisztelt Ninja Tanács!


Másodjára teszem tiszteletem ezen topicon belül, de most nem a már meglévő karaktereim érdekében járulok elétek. Egy új, speciális karakter indítása lenne a kérelmem tárgya. Mint az már kiderülhetett Akane posztjából, közös megegyezés alapján elhatároztuk magunkat, hogy egy egyedi karakterkoncepciót áldoznánk fel a már így is karakterektől túlzsúfolt Konoha oltárán. A választásom a nagy tisztelettel övezett Yamanaka klánra esett. Főleg azért, mert ezzel a karakterötlettel párosítva még több módom adatik a változatos szerepjátékra. Hogy mi is ez a karakterötlet?

Azt hiszem, egy szó is elég ahhoz, hogy körvonalazódjon a karakter jelleme számotokra, ez a szó pedig nem más, mint a yandere. Egyfajta kettős személyiséggel rendelkezne, de nem lenne meghasadt énje, tehát nem szenvedne skizofréniában. Ezt két okból tartanám nagyon találónak. Egyrészt azért, mert mint tudjuk, a Yamanakák elmén alapuló klántechnikái elég viccesen vennék ki magukat, ha maga a karakter is elmebajjal küzdene. Másrészt pedig mi más lenne megfelelőbb egy nőfóbiás karakter mellé, ha nem egy nő, aki ráadásul mániákusan birtokolni szeretné Őt minden áron? Emellett szeretném még a saját határaimat is feszegetni, hiszen tőlem nem megszokott kijátszást követelne az, hogy karakterhűen tudjam hozni ezt a fajta személyiséget.

Egy közös elgondolás alapján (részemről biztosan) szorosan kapcsolódó előtörténettel rukkolnánk elő, főleg úgy, hogy egy csapatba is tennénk őket, és együtt aggathatnák magukra Konoha zöld színű chuunin mellényét. Meg még természetesen egy harmadik tag is, de egy általam aztán pláne nem (Na persze...) ismert okból meg kéne válnunk tőle. Sajnos. Milyen kár. (Ugyanitt új csapattárs kerestetik!)

Ugyan megfogadtam, hogy leállítom a Multigyáram, de ez azt hiszem egy olyan lehetőség, amit vétek lenne kihagyni. Amint Izuna eléri a bővös 350-es határt, a szabályzat értelmében plusz egy karakter indítására leszek jogosult, ami már lehet chuunin rangú is. Szabadidőm mindig volt, van és lesz is az oldalra, tehát nem látom akadályát a koncepció megvalósításnak. Kivéve ha elutasításra kerül a kérvényem, de akkor mi lesz Akane bébipandáival? Sad Pls.

Köszönöm a figyelmet,
Izuna
avatar
Kenshiro Izuna
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Mika oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 426

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Pént. Dec. 09 2016, 10:35

Tisztelt Ninja Tanács!

Eljött az idő, hogy én is idepiszkítsak egy kicsit.
Kérvényem tárgya nem más, mint az előttem szóló két Konohai rémjelölt csapattársa lenni egy chuunin szintű Akimichi poronttyal. Az említett két emberrel átbeszéltük a koncepciót és egy nagyon is érdekes, és még annál is komikusabb összkép jött létre. Lenne egy visszahúzódó bogarasunk(pun intended), egy emocionális pókhálónk, és persze én, mint az Akimichi klán legboldogabb, szivárványt hányó kis túrógombóca.
A karakterem egy végletekig optimista, ignoránsan boldog puffasztott szeretet zsák lenne, aki mindenkinek jó kedvet akarna szerezni, legyen az ember, növény, állat, vagy felhő. Ételét is szívesen osztogatná, noha nem vinné túlzásba. Leginkább így lehetne leírni:
Ha levágnák az egyik karját, megvonná vállát és lehunyt szemmel, boldog mosollyal az arcán szólalna meg.
- Legalább ezt a karomat már nem tudják levágni. ^-^
Nyilván mint mindennek, ennek is meglenne a lélektana, de ez egyenlőre maradjon balladai homály mögött. Fel is sorolnék pár okot, hogy miért adtam a fejem egy ilyen karakter létrehozási engedélyének kérvényezésére.
- Sajátos testi adottságaim révén, sosem tudtam milyen pufinak lenni, szívesen kijátszanám, hogy beszorulok az ajtófélfába aznap negyedjére.
- Egy Akimichi karakterről sem tudok, így, plusz egy színes foltja lehetne a Gundan világának.
- Izuna yandere karakterének tökéletes riválisa lehetne akarata ellenére is, hisz, mindenkivel barátkozna és osztogatná a chipsét, még Izu kiszemeltjének is.
- A klán jutsui tökéletes táptalajt nyújtanak egy egyedi koncepcióhoz, és itt most kivételesen a játéktechnikai részre gondolok.
- Kell egy viszonylag "normális" ember is a csapatba.
- Omnomnom.

Előre is köszönöm a választ!


Ui.: Védjük a pandákat!
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Obito on Pént. Dec. 09 2016, 14:03

Kedves játékosok!

Akane, Izuna és Takashi, kérvényeitek bekerültek a Ninja Tanács elé!
Az esetleges késedelmek után, reklamációt nem fogadunk el.
Segélykérési, emeletdíjas számunk a : +36300670 Ott repül a Batman.

Üdvözlettel,
Uchiha Obito
avatar
Uchiha Obito
Játékos

Tartózkodási hely : Dimenziók között


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Madara on Szomb. Dec. 17 2016, 22:58

Szép estét minden Gundanosnak!

Shunsui
Hosszas (és eléggé elhúzódó, többfordulós) szavazást követően a Ninja Tanács egyhangúan azon állásponton van a jelenlegi helyzet szerint, hogy Juugo klánképességei túlságosan is magas szintet képviselnek ahhoz, hogy engedélyeztessük, így a kérvényed elutasításra került, azonban,
A Ninja tanács azon döntést is meghozta, miszerint a kitalált vonalat nem vágnánk el így egyben a karakteredtől. Megkapod a lehetőséget, hogy hátad mögött hagyva Konohát, Otogakure szolgálatába állhass, s kiérdemelhess egy átokpecsétet. A pecsét képessége és külső tényezői egyelőre kérdésesek, ez a karaktered jellemétől, erejétől és stílusától fog változni. A kérvényedben vázolt külső elváltozások nagy részben itt is meg fog jelenni. Mindenképp hosszas kalandsorozatnak (és jó indokokkal) kell megszerezned ezt a fajta kitüntetést az Otokagetól, de a lehetőséget megkapod rá.
Amennyiben elfogadod ezt a fajta módosítást, a Ninja tanács elfogadta az átokpecsét kérvényed, valamint a faluváltoztatást. A postom alatt jelezd kérlek, megfelelő avagy sem.
Mivel hosszas kalandsorozatról lesz szó, illetve Otogakure kap nagyobb szerepet, így ha gondolod, én magam vállalnám a konohából való kimesélést, és a Hangba való letelepülést, egészen az átokpecsét megszerzéséig (és utána is természetesen, ha van rá igény). A részleteket PMben megbeszéljük, amennyiben elfogadod ezt a fajta felkínálást.

Konohateam
Kis türelmetek kéri még a Tanács a döntésig. #konohapreparesforthesecondakane

További szép estét,


Madara
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Yonmare Abuso on Hétf. Dec. 19 2016, 22:13

Szép estét mindenkinek!

Sajnálatos módon Abuso karakterem nem sikerült mégsem úgy, ahogy elkezdtem. A mesélése is szinte kudarcba fulladt, ezzel elvesztettem teljesen a beleélésem. Amennyiben a következő kérvényem elfogadásra kerül, Abusot a felhasználható NJK-k közé tetetném, mint idősebb njk mester.
A következő kérvényemnél nem szeretnék kertelni, hanem konkrét mérföldköveket felállítva, elindítani egy új karaktert. Az eddigiekhez képest nem chunnin, hanem friss geninként kezdene, ugyanis a mérföldkövei igen csak komolyabb kérvényeket fog maga után vonni idővel.

Pályázat célja: Új karakter indítása
Neve: Mange (későbbi Otsutsuki) Kemuro (? változhat)
Rövid leírása:
A karakter tizenéves geninként kezdené pályafutását az oldalon. Édesanyja amegakurei leszármazott család lánya, míg apja vérében ott kering Otsutsuki Indra vére. A vérvonal Indra és Ashura első harca utáni időszakban kezdett el terjeszkedni, mikor is megismerte saját képességeit, s távol otthonától, más élet után kutatott. A nő, kivel a sors összehozta, továbbvitte Indra vérörökségét, ám ezt a tudást erős pecsétekkel zárták el, hogy ne tudódhasson ki. Ez okból kifolyólag a karakter nem ismerné múltját, s a benne csörgedező vérvonal erejét.
Chunnin szintig az átlagshinobik útját járja az Akatsuki által visszafoglalt, s ismét egyre nagyobb aktivitással vezette Amegakure határain belül a háborús időszak után. Átlagos életét csupán néha zavarják meg visszatérő álmok, melyek gyerekszemmel meg nem értett rémálmokként maradnak meg számára.
A chunnin rang megszerzését követően valamilyen módon (elfogadott kérvény esetén) feléledne a sharingan a fiúban. A fiúra azonnal felfigyel a vezetőség, és az Akatsuki.
Ez a tulajdonsága azonban nem tudódhat ki, így Konoha és Otogakure elől rejtegetni kell, s a vezetőség iránti felfigyelés okozta problémák sok gátat szabhatnak a karakternek, s ezzel számtalan utat. Mivel nem uchiha leszármazott, így képességei nem minden esetben képviselik a konohai klán erejét.
A sors bármit is hoz, szeretném továbbvinni némiképp a koncepciót, miszerint az Akatsuki által felügyelt ifjú valamilyen módon megszerezné a kellő tudást a múltjával kapcsolatosan, s ezzel a jounin rang után feléleszthetné a lilás szemeket (újabb pályázattal, mely igazából a hasirama sejtjeinek megszerzésére épülne. Ha van mokutonos, akkor lehetne egy újabb reinkarnációs háború, ebben az esetben JK között.)
Indok: Ugyan a karakter rendkívül nagy erők birtokába juthatna idővel, kezdésként semmi előnnyel nem járna ez az örökség. Az oldalon egyre több olyan kérvény kerül elfogadásra az évek alatt, melyek eddig mindig egy magasabb szintjére emelték a kérvényezhetőség fogalmát. Nem egy meglévő karakterembe szeretném beépíteni ezt az örökséget, nem is férne bele egyik útjába sem. Azonban egy frissen mázolt genninnel egy háború sújtotta, Akatsuki által vezetett ország milyen hatással lehet a genineket érintő közoktatásban, s a fejlődésük útján. Amegakure régóta figyelgetett országok közé tartozott, ahova szeretnék karaktert indítani. A teljes formája három, esetlges négy kérvényt foglalna magában. Valamiféle testi, vagy szellemi hátrányt még terveztem a karakternek, ez azonban szerintem az elfogadás esetén a részletes és hosszú előtörténetben lenne benne. S ahogy írtam, nem azonnali hatalomszerzés a cél, hanem egy hosszas, ismét évekig tartó koncepció végigjátszása.

Köszönöm a figyelmetek,

Abuso
avatar
Yonmare Abuso
Játékos

Taijutsu Pontok : 76


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 465

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Kobayashi Kenji on Hétf. Dec. 19 2016, 22:47

Régen adtam be kérvényt, de úgy érzem, hogy amit szeretnék kérvényezni a karakternek az az oldalon elég ritkaság számba megy és a kigondolt koncepcióhoz jól illik. A dolog egy kicsit megváltoztatja a karakter ötletet, de szerintem az eredeti ötlettől nem rugaszkodom el annyira.

Kérvény megnevezése: Takumi ninpou // Mechanikus ninjaművészet
A mechanikus technikák a ninja művészetek egy különleges válfaját képviselik. A technikák tulajdonképpen azon alapszanak, hogy a ninja testének bizonyos részeit a szó szoros értelmében gépesítik, így alakítva azt fegyverré. Egyes shinobik olyan magas szintre fejlesztették ezeket a jutsukat, hogy gyakorlatilag a teljes testüket pusztító gépezetté alakították. A mechanikus technikák nem egyeznek a báb technikákkal itt a ninja valódi mechanikus fegyvereket kap, nem pedig lélektelen bábbá alakítja magát. Egyes technikus ninják képesek saját magukat is alakítani, de legtöbbször ez nem megy ilyen egyszerűen, és specialisták segítségét veszik igénybe akik jó pénzért szerelik fel nem kis fájdalmak árán a kiegészítőket. A legjobb ilyen mesterek Takumigakureban találhatók (Fegyverkészítők faluja).

Okok:
- A repülés az oldalon egyelőre kijátszatlan dolog, ahol igazán lehet új dolgokat létrehozni.
- A karakter koncepciójához illik, hiszen a klán kutatással és fejlesztéssel foglalkozik, aminek egy új irányt adhatna ez a dolog.
- A karakterem a repülés megszállotja, ahogy a teljes klán is, és eddig is erőltettem a kisérletezést a karakteremmel, de nem tudtam hogyan építsem be az életébe, most viszont eszembe jutott, hogy akár a saját apja is kísérletezhetne rajta, mint mechanikus. Egy olyan "gép" kifejlesztésével, ami az idegrendszerre van kötve, ami nem más, mint egy mechanikus szárny.
- A karakter életében egy olyan meghatározó élmény lenne, ami szerintem sok lehetőséget adna az életéhez és az oldalt is színesthetné egy ilyen dolog.
Remek újításokat lehetne behozni az oldalra és bővítené az így is színes palettát

Karakter életébe való behelyezés és némi módosítás az élettörténetbe:
A karakter a Kobayashi klán leszármazottja, akik a repülést fejlesztik. Voltak próbálkozások korábban is a mechanikus művészet kifejlesztésére, mégis az első, akinek tényleg sikerült jutnia valamire ebben az ágban, az apám lenne, aki a művészetet a Takumigakurei mesterektől tanulta, anyukám pedig egy orvosi ninja lenne, aki így tudna segíteni a kísérletekben apukámnak. Ezáltal a karakteren meg lenne az, amit eredetileg akartam, hogy elszökik a faluból, ez viszont elhúzná ezt a tervemet, ugyanis nem küldetés során tünne el a karakterem, hanem egy robbanás során, ami az egyik laboratóriumban történne, ahol papíron ott van a karekter, viszont valójában teljesen máshol tartózkodik.

A kidolgozást természetesen a megfelelő emberrel karöltve tenném, leginkább Tobiramára gondolva, mint a saját jutsuk adminisztrátora.
avatar
Kobayashi Kenji
Inaktív


Adatlap
Szint: E
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shunsui on Kedd Dec. 20 2016, 17:20

Köszönöm a Tanácsnak a lehetőséget, hogy karakterem rendelkezhet az Átokpecséttel és örömmel elfogadom.
avatar
Shunsui
Játékos

Taijutsu Pontok : 122

Tartózkodási hely : Tűz Országa


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 497

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Djuka Benji on Szomb. Dec. 24 2016, 15:03

Na sziasztok!

Először is, BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN KEDVES GUNDANOZÓNAK ÉS A CSALÁDJAIKNAK!  santa santa santa santa

Március óta vagyok tagja a Gundannak, a szeptemberi iskola kezdés miatt és a kollégiumba költözés miatt, volt egy kis inaktivitásom, de azon kívül töretlen aktivitással vagyok az oldalon. Biztos sokan ismernek itt, gyakran hozom a jó kedvet a chatre Very Happy Viszont most első kérvényemmel, elég magasra teszem a mércét, ami nem más, mint egy Uchiha karakter. Aki ismer, az tudja, hogy amióta ide jöttem, ez a "vágyam", hogy egy ilyen karaktert ki tudjak játszani. A kezdéshez képest, fejlődött az írásom, és úgy gondolom, hogy kellő képen kitudnám játszani a karaktert. 

Dióhéjban a karakterem sztorija: (gondolom mondanom sem kell ,hogy ez sokkal jobban kifogom fejteni ET-ben, ha megkapom az engedélyt:) )

A karakter nagyapja Uchiha Den, az Uchiha vs Senju harcnak az egyik túlélője, akit halottnak hittek, ő ezt kihasználva szerelmével, Uchiha Kasumii-val, elvándoroltak innen, mert belefáradt a folytonos harcokba. A végén Kusagakure-be kötöttek ki, ahol mindketten elhagyták az Uchiha nevet és felhagytak a ninjáskodással, aztán pedig nyitottak egy Ramenezőt. Később Den-nek megszületett az első és az utolsó gyermeke, aki nem más volt, mint egy fiú Yuudai. Yuudai-t nem igazán vonzotta a Shinobi élet, és a szülei is egyfolytában ellene beszéltek. Tehát nem ment el az akadémiára, helyette besegített a családi bizniszbe. Később megismerte Gakusha Emiko-t, akivel egyből szerelembe estek, és itt jön képbe a karakterem, Kagawa. Kagawa-nak egy gyerekkori barátja, Hiroshi minden álma volt, hogy shinobi legyen, és belebolondította Kagawa-t is. Kagawa otthon felvetette az ötletet, de a szülei nem örültek, egyenesen megtiltották, hisz nagyon veszélyes és a családibizniszbe is be kell segíteni. Tehát Kagawa úgy oldja meg, hogy beiratkozik az Akadémiára, és egyszerre szabadidejében a Ramenezőben dolgozik. Később is amikor nem küldetésen van, akkor gyakorlás mellett segít a családi bizniszben. 

Tehát a karakterem sokáig nem tudna az Uchihakról és, hogy ő is az, ez majd játéktéren lenne kijátszva. Abba is benne vagyok, hogy pontos kikötéseket kapok arra, hogy mikor aktiválódhat a Sharingan, mikor léphetek vele magasabb szintre. Mivel félvér a karakterem, ezért fárasztóbb lenne a Sharingan használata számára, mint egy teli vérnek. Mangekyou-t nem használna, mert nincs lehetősége Eternal-ra, megvakítani pedig nem fogom, tehát a max az a 3-ik fokozatig. Szerintem ebben az esetben, nem adna akkora +-t, hogy el OP-sodjak, és vannak ennél OP-bb karakterek is az oldalon. Mellesleg hihetetlen jó lenne kijátszani egy ilyen karaktert, ezért remélem, hogy az oldal, megadja ezt nekem karácsonyi ajándéknak, sziasztok!


avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Kedd Dec. 27 2016, 05:48

Üdv!
Ismét itt vagyok, ám nem kérelmezni szeretnék most valamit.
Szeretném megköszönni kérvényem elfogadását, ugyanis most láttam, hogy eléggé elfelejtkeztem róla. Tehát... Köszönöm szépen! Very Happy
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Kedd Dec. 27 2016, 20:40

Kedves Kogite Isao!

A Ninja Tanács elé tárt kérvényedet a tagok elemezték, megvitatták és végül kiértékelték. A Ninja Tanács kérvényedet elutasította.

Ez a karakter jelenleg jó ideje az Előtörténet megírásának folyamatában van, korántsem egy olyan végtermékről van szó, amelynek felhasználásában, hasznosításában értékesíthető koncepció tekintetében lehetne diskurzust végezni. A karakter – annak ellenére, hogy Előtörténeti fázisban van – több “koncepcióváltozáson” esett túl, számos igényérvényesítés zajlott fejlesztésének tekintetében, holott ez aligha volna időszerű. 
Amíg nincs kész állapotban a karakter Előtörténete, ami valójában a karakter legfontosabb és legalapvetőbb esszenciája, addig nem tudunk fejlődési irányokról, koncepcióról tárgyalni; különböző elemek állnak a birtokodban. Egyelőre építkezz abból, amid most van (az sem egy alapchuunin), elfogadás után az aktivitástól, a játékminőségtől (kifejezetten hangsúlyos), valamint az oldalon és a Gundan világában képviselt értékeidtől, kinyilvánításaidtól függővé tehetjük egy időben halasztott tárgyalás kilátásba helyezését.

Üdvözlettel,
Uzumaki Kushina
Az NT nevében
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Kedd Dec. 27 2016, 23:16

Kedves Nara Akane, Kenshiro Izuna, Ayanokoji Takashi !


Kérelmeteket a Ninja Tanács megtárgyalta, és úgy döntött, hogy az Ino, Abu, Cho hármas engedélyt kap arra hogy próbára tegye képességeit a faluért!
Sipirc ET-t írni és jó játékot!


Tsume

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hidan on Szer. Dec. 28 2016, 03:43

Kedves Djuka Benji!


Őszinte sajnálattal értesítelek, hogy a Ninja Tanács megvitatta a kérvényedet, mely elutasításra került. Indokok:
- Az oldalon még relatíve kevés időt töltöttél, az írásod bár javuló tendenciát mutat, de még mindig van hova fejlődnöd.

- Sokkal tapasztaltabb és régebb óta sorainkat gyarapító Játékosoknak is utasítottuk már el ezirányú kérvényét, méltatlan lenne velük szemben, ha ezt most csak úgy odadobnánk neked.
- Az Uchihák kihaltak. Punk. Tum.


Mindezek ellenére ne csüggedj, én mindig azt szoktam mondani, hogy nincs kiérdemelhetetlen jutalom, csak vért kell pisálni értük, kitartóan és színvonalasan kell játszani, és bármi lehetségessé válik. Kivéve ezt a kérvényt. De talán még ez is Very Happy 

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Ayokama Makoto on Szer. Dec. 28 2016, 14:53

Kedves Ninja Tanács!

Ezúttal egy elég trükkös és összetett kérvénnyel szeretnék hozzátok fordulni.

Kérvényem lényege, hogy szeretném Makoto karakteremet beáldozni egy Konohai jounin karakter indításának lehetőségéért. Lényegében Makotoval az utóbbi időben nem nagyon érzem az írást és félek tőle, hogy sem a kedv sem az ihlet nem fog visszatérni már vele. Tudom, hogy a karaktert nem én kezdtem el és éppen ezért sokat vacilláltam, hogy megírjam-e ezt a kérvényt de a végén úgy döntöttem, hogy megpróbálom hátha sikerrel járok. 

Szeretnék egy Jounin karaktert indítani Nara Akane, Kenshiro Izuna, Ayanokoji Takashi hármas mellé, természetesen az új karaktereiknek Senseiként működne a karakter. Tehát együtt járna velük küldetésre és "mentorálná" őket. Természetesen ezt megbeszéltem már velük. (innen származik az ötlet és bármily meglepő nem tőlem! Smile )

Azonban amint az ismeretes Makoto 1020 chakrán van és már amikor én játszottam vele akkor egy nagyobb kérvényt is megkaptam. (Senzeku no Sai) Amit szerintem többé kevésbé sikerült is karakter hűen vissza adni. Mindezek fejében szeretnék egy olyan konohai doton specialista jounint indítani aki rendelkezne a Doton: Kajūgan no Jutsu és ennek a jutsunak a párja a Doton: Keijūgan no Jutsu-val. Ezek mellett mint említettem már a karakter Doton specialista lenne tehát csak azzal az elemmel rendelkezne és olyan S szint 800-as chakraszintről indulna (Frissen kezdi az S szintet 1020-hoz képest azért elég nagy visszalépés). Nekem már van egy karakter koncepcióm, azonban azt ide nem szeretném leírni, mert nem előtörténetet írok, de ha megkapom az engedélyt természetesen mindent úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva. 


Indokok:

  • Makotoval sajnos nem tudok játszani ebből adódóan nálam csak porosodik a polcon, így viszont le tudnám váltani egy olyan karakterre melyet én alkotok meg teljes egészében.
  • Mivel a körülmények adottak a csapat miatt ezért én egy hatalmas szerepjáték lehetőséget látok benne.
  • Azt hiszem, hogy játékosként bizonyítottam már az oldalon, hogy az ilyen kihívások számomra nem jelentenek akadályt és inkább szórakoztató a megoldásuk, mint nehézség főleg a játéktéren. 
  • Bár Makotot csak 700 chakrától vettem át azért a karakter 3-3.5 évig volt nálam és mostani arculatát én alakítottam már ki teljes egészében, így azt hiszem, hogy talán egy jó alappal próbálom meg az NT engedélyét kérni az új karakter indítására.
  • Az új karakter technikai és történeti felépítése nekem szórakoztató és kihívásokkal teli lenne talán még színesebbé varázsolhatná a Gundant számomra. A játéktéri kalandokról nem is beszélve + erről a hármasról akikhez csatlakoznék.


Sorolhatnám még nap estig miért tartom jó ötletnek, de úgy érzem, hogy ezt a Ninja Tanácsnak kell eldöntenie, hogy én megérdemlek-e egy ilyen karaktert az említett Ayokama Makotoért cserébe.

Ennyike lett volna... Sziasztok! Smile
avatar
Ayokama Makoto
Játékos

Taijutsu Pontok : 49

Tartózkodási hely : Takigakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1040

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Ago on Vas. Jan. 01 2017, 14:06

Mélyen tisztel Ninja tanács!

Elérkezettnek látom az időt, hogy előálljak második kérvényemmel. (Holott még az első kalandomat sem csináltam végig, köszönhetően magamnak Razz )

Ez pedig nem lenne más mint, hogy Ago rendelkezhessen a Sötét Chakrával!

Indokok, Pro és Kontra: 

+ Ago személyiségéből adódóan, szinte egyértelmű ennek a megléte. Gyilkol; Embereket eszik; Erőszakol nem törődve nemmel, életkorral.
+ A benne élő ösztön, melyet az emberek kiöltek magukból, de Ago mégis visszavett, egy nagyon jó alapot szolgáltatna a Chakra megjelenésének a szervezetében.
+ A későbbiekben, ha Miuru klánja áldást kap, és Ago is becsatlakozik, akkor azon KG-val és a Sötét chakra kombinációjával szép terveim lennének ^^ 

-
Az aktivitásom, nem a legkiemelkedőbb. Sokszor van hogy hónapokat kell várni egy-egy körváltásra tőlem, hisz a munka miat sok energiám nincs írni.
- Még mindig az első kaland ami fut, amit még két éve kezdtünk!
Talán ezek azok az érvek, melyeket a legnyomósabbnak vélek, de talán a Ninja tanács mást is lát ezek mögött. Mindenesetre, a döntést, akár pozitív akár negatív irányban hoznak meg elfogadom, és előre köszönöm a rááldozott időt.

_________________
8 Saller..még kettő és viszlát kisujj...

Előtörténet;Adatlap

Karakterek: Isha Dansei; Imagawa Takayama
avatar
Ago
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 665

Tartózkodási hely : 8 Salleren túl...


Adatlap
Szint: B
Rang: Bérgyilkos
Chakraszint: 368

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Jan. 02 2017, 13:46

Kérvényed a Ninja Tanács elé került!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hakkyou Katsumi on Csüt. Jan. 05 2017, 13:28

Üdv Staff tanács Smile

Segítségeteket kérem! Szeretném, hogy a Jutsetsu kasztom módosítását. Egyszerűbb chakra használó emberként akarom folytatni a karakterem szereplését. Illetve:

1. választható opció számomra?
Egyik faluhoz való tartozásomat meg szeretném oldani.

2. választható opció számomra?
Az oldalon már meglévő szervezethez való csatlakozás.

3. választható opció számomra?
Egy szervezethez való csatlakozás. Egy szervezeten dolgoztam kb. háromnegyed éve.

Viszont szeretném a legkönnyebben megoldani, és geninként folytatni az utat.

Még az is benne lehet opcióként, hogy törölve legyen a karakter.

Hakkyou Katsumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 34


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése https://sway.com/HECA3hFsG0hH2TSA

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Jan. 05 2017, 15:35

Halihó!
A logikai és törvényszerű buktató miatt nem lehetséges az, hogy a Jutsetsu karakter egyszerűen sima Chakra használó karakterré váljon, ezt nem lehet hogy megmagyarázni. A Naruto Gundan játékosok által "írt" (A játékuk által alakult) története szerint maga a Nidaime Otokage is keresi a módját annak, hogy hogyan lehet eltávolítani egy Jutsetsuból az Exlawot, hogy aztán szabadon felhasználhatóvá váljon, ám erre még nem talált módot. Az Exlaw-Jutsetsu történetszál a Gundanon nagyon erősen kapcsolódik Kirigakure no Satohoz és a Bishamon szervezethez, valamint annak vezetőjéhez és nagyon nagyon meglepő ámbár rendkívül jó történet által a Shodaime Mizukagéhoz. Azt nem mondom el, hogy hogyan kapcsolódik hozzá és hogy mi köze a Jutsetsukhoz az Első Mizukagénak, akit érdekel, az kezdjen neki egy kalandba, amiben kiderítheti, ugyanis rendkívüli titokra lelhetnek rá a játékosok a Gundan történelméből, ha ezzel foglalkoznak, valamint nagyon nagy tudás birtokába is kerülhetnek, nem beszélve a megszerezhető hatalomról. Így nem mondok több információt ilyesmiről, hiszen lehetnek potenciális jelöltek az efféle kalandokra.

Ettől függetlenül szinte bármelyik variáció megoldható, de ha a karakteredet úgy gondolod, hogy megöletnéd (Játéktéren vagy egy irományodban) akkor egy teljesen kezdő karaktert indíthatsz. Egyébként pedig üdv újra az oldalon, örülünk, hogy visszatértél közénk! Smile

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Terumi Mei on Hétf. Jan. 09 2017, 15:37

Ago,


a Ninja Tanács elfogadta a kérelmed azzal a feltétellel, hogy a karakternek elsősorban kötődnie kell valamihez. Tehát ne a vadállatias ösztön legyen benne a mérvadó, sokkal inkább a gonosz én (mivel Ago jelleme ilyen szempontból ingó). Körülbelül 400 ch-tól már lehetnek jelei a jellemváltozásnak (Agot száműzik a pokolból, mert a sátán hányt... khm), egyszóval a sötét kisugárzás, legyen egy kiváltó ok, ami ad neki egy löketet erre. Fejtsd ki élményben, esetleg játéktéren, hogy mi válthatta ki nálad a félelmet, a szenvedést, a gyökereket, elvégre kellenek érzelmek is hozzá.


NT

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Inohara on Szer. Jan. 11 2017, 20:53

Tisztelt Ninja Tanács!

Picit félve bár, de benyújtom első kérvényemet, mely nem más, mint hogy karakterem tanulhassa a Shikigami no Mai//Papírstílus tánc technikákat. Úgy gondolom jól illeszkedne karakterem "béke angyala" stílusához, ráadásul rengetek új technika lehetőséget látok benne, amik közül sokat a nagyközönség számára is szívesen elérhetővé tennék. 
Bár Inoharával kapcsolatban sok féle-fajta elképzelésem volt, merre és hogyan fejlődjön, mégis úgy érzem ez lenne számára a tökéletes út.
Természetesen az alapokat mesélővel szeretném megtanulni, amint a jelenlegi fórumkaland véget ér. Smile 


Tisztelettel, 
Inohara

Kérvényed a Ninja Tanács elé került.
avatar
Inohara
Játékos

Taijutsu Pontok : 18

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Szerzetes ninja
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Kenshiro Izuna on Szomb. Jan. 21 2017, 22:23

Tisztelt Ninja Tanács!

Most először valóban Izuna érdekében kerestem fel ezen topicot, ugyanis egy ideje már forgatom a fejemben a technikai felépítését. Ahhoz, hogy a végső stádiumig elérjek, meg kell tennem az első lépcsőfokot azzal, hogy beadom ezt a kérvényt. A szóban forgó kérelem tárgya pedig nem más, mint a Youton, azaz a Láva Elem feloldása.

A vérvonallal és a megfelelő háttérrel már rendelkezik a karakter, hiszen a Kenshiro klánban volt már rá precedens, hogy uralták ezt a fajta elemi fúziós Kekkei Genkait. A chakratermészeti alapjai megvannak, hisz tudja használni a Doton és a Katon elemű chakrát is. Így tehát nincs kizárva, hogy fogékony lehessen a Láva Elem felébresztésére.

Egyrészt azért adtam erre a fejem, mert Izuna könnyen hergelhető személyiségéhez ez egy könnyen elképzelhető párosítás lenne. A már így is túlduzzadó önbizalmához ez csak még több pluszt adna. Emellett pedig a tanulás folyamata kihívást jelentene számomra, mert a karakterem... hát... nem a legokosabbak egyike. Ezenfelül úgy tudom, hogy az oldalon nincsen Láva Elem használó, vagy ha van, akkor nem túlzottan aktív. Ez csak még vonzóbbá tette az irányt számomra, mert szeretnék valami egyedit hozni a Gundan világába. Másrészt továbbgondoltam az alapkoncepciót, és a későbbiekben egy új stílussal egy egyéni felhasználási módját tárnám a nagyközönség elé.


Köszönöm a figyelmet!
Kérelmed a Ninja tanács elé került ~Madara
avatar
Kenshiro Izuna
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Mika oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 426

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hisao on Vas. Jan. 22 2017, 11:36

Tisztelt Ninja Tanács!
Szeretném Hisao jelenlegi kalandját lezártnak tekinteni. Nem írtam már több hónapja oda motiváció hiányában és semmi kedvem folytatni inkább kezdenék újat. Jiraiya a mesélőm nem válaszol már három hete a pm-emre ezért fordultam hozzátok az ügyben.
Köszcsi.

Tárgytalan.

_________________

Konoha Lángoló Pengéje
Aktív Karakterek: Hisao Mezuri Ryu
Pénz & Sárm
avatar
Hisao
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 55


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shihouin Aki on Vas. Jan. 22 2017, 22:59

Mélyen Tisztelt Ninja Tanács.


Azzal a feltett szándékkal járulok önök elé, hogy kérvényezzem Shihouin Aki karakterem számára a Mérgek használatát. Szerintem teljesen bele illik a karakter kompozíciójába, ezért bátorkodtam benyújtani eme kérvényt. Kétféle mérget szeretnék a karakternek, egy ideg mérget és egy Tudatmódosító/Halucinogén mérget. Mivel a karakter híján van az orvosi ismereteknek, mondhatnánk úgy is, hogy semmit nem tud róluk, ezért a Fekete piacról és más illegális helyekről szerezné be. Na de lássuk is akkor a fent említett két mérget.


UI. A fegyverek abban az esetben lesznek beszerezve/módosítva ha  a kérvényt elfogadják.


/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\


Maboroshi / Fantom


-=\Adatok/=-
Szint:C?
Hatása: Idegméreg
Típusa: Fegyverméreg
Hatóideje: Pár percen belül


-=\Leírás/=-
Vöröses, vérre emlékeztető színének köszönhetően ránézésre nehéz megállapítani egy sebben, hogy belekerült a méreg. Erre még az is rásegít, hogy nem azonnal, hanem pár perccel a szervezetbe jutás után kezd el hatni. Megtámadja az idegeket, de nem pusztítja el azokat. Ehelyett inkább összezavarja azokat, ezzel megnehezítve a mozgást vagy akár extrém esetben lehetetlenné téve azt. Ezt a mérget Aki a bal Rejtett pengéjével használja. Annak a végére felszerelt tartályban tárolódik, és abból folyik a pengébe fúrt csőbe. Ezáltal a penge hegyén mindig található egy kevés méreg, melytől Aki a bőr kesztyűknek hála védve van. Azonban ugyan ezen okból, akár egy apró vágás, karcolás is elég, hogy az ellenfél szervezetébe juttassuk a mérget. Egy kisebb vágás nem juttat olyan nagy dózist, hogy lebénuljon az áldozat, de a mozgás nehezítésére bőven elegendő. Több kisebb, vagy egy pár nagyobb vágás egy végtagra elegendő annak teljes megbénításához.  A méreg semmiképp sem okoz halált! Mivel csak a penge hegyéről kerülhet a testbe, (azon belül nem terjed olyan nagy mértékben) így fölösleges azon agyalni, hogy “Ha létfontosságú szervet ér...” hisz ebben az esetben a fegyver már rég halálos sebet ejtett./\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
Akumu / Rémálom


-=\Adatok/=-
Szint:??
Hatása: Tudatmódosító / Halucinogén méreg
Típusa: Fegyverméreg
Hatóideje: Azonnali / Pár másodperc-=\Leírás/=-
Világos zöld színének köszönhetően könnyen kiszúrható, de akkor már késő. A méreg amint a szervezetbe jut mozgásba lendül. Rákapcsolódva az áldozat idegeire halucinációkat okoznak neki. ezeknek a halucinációknak az erőssége változó, egyéneknél más és más. Egyeseknél lehet csupán a színek elmosódása, a táj hullámzása, a tárgyak folyása. De egyeseknél olyan extrém dolgok is felléphetnek mint, különböző víziók, képzeletek, élőlények, tárgyak megjelenése. Sőt akár még a saját társaikat és nézhetik ellenségnek. Ha ez megtörténik az összezavarodotság és kiszámíthatatlanság miatt, ami ilyen esetekben mellékhatásként jelentkezhet, esély van arra, hogy rátámadjanak társaikra. Ezt a mérget Aki a Tűlövőhöz használt tűkkel használja. Azokat belemártva és megáztatva a méregben, képes kellő mennyiséget rájuk juttatni.


Válaszukat és idejüket előre is köszönöm!
avatar
Shihouin Aki
Játékos

Taijutsu Pontok : 57

Tartózkodási hely : A vértenger közepén


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil/Orgyilkos
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Kenshiro Yori on Szer. Feb. 01 2017, 12:39

Tisztelt Tanács!


Az előző kérvényem befuccsolása ellenére, egy másik jóval egyszerűbb kérvénnyel álok elétek.


ChidoriHatake Kakashi saját Jutsuja, mondhatni az egyetlen olyan technika, amit teljesen egyedül fejlesztett ki és nem másolta valaki másról. A Chidorit nem sokkal Jouninná válása előtt fedezte fel, és mikor oktató lett, megtanította ezt Uchiha Sasukének is. A Jutsu nem hétköznapi erejű Chakrát kíván. A Chakrát a Jutsu használója a karjába tereli. A Chakra mennyisége olyan nagy, amit a Ninja a kezébe irányít, hogy még szabad szemmel is látható. A Chakra a láthatóvá válása után elektromossággal telik meg. Amíg nincs mozgásban, addig sima, elektromos kisülés hangot ad, azonban ha már mozognak vele, akkor olyan a hangja, mintha ezer madár csicseregne. Erről is kapta a nevét. A Jutsu a nagy erejű elektromos Chakra miatt halálos. Ha eltalálnak vele valakit, akkor az talán már soha többé nem kelhet fel. Azonban a Chidori két nagy hátránnyal bír. Ezek közül az első, hogy a Jutsu hatása alatt olyan szintre felgyorsul a Ninja sebessége, hogy nem képes megállni időben, ha oldalról éri őt támadás, mert nem látja. Kakashi és Sasuke azonban látják a Sharinganjukkal, így ez rájuk nem veszélyes. De a következő hátrány már őket is veszélyezteti. A Chidori ugyanis hihetetlen sok Chakrát szív el. Annyit, hogy egy napon belül csak párszor lehet használni. Sasuke az Átok Pecsét miatt kétszer, Kakashi pedig négyszer képes használni maximum. Ha valaki ki akar erőltetni még egyet, akkor az életét teszi kockára, ugyanis az utolsó cseppnyi Chakrát is kiszívja belőle. Ha a Chakra elfogyott, bekövetkezik az ájulás veszélye. Sasukének is előtört az Átok Pecsétje, mikor harmadszorra is használni akarta ezt Gaara ellen. Egy másik probléma, hogyha hirtelen nagyon nagy erőt visznek a támadásba, akkor a Ninja keze is szerezhet sérülést, mint ahogy Sasuke keze is megsérült, amikor megpróbálta eltalálni Itachit a Chidorival.

Magyar név: Ezer Madár
Típus: Támadó
Besorolás: A rangú
Kézjelek: Ökör, Nyúl, Majom
Chakraszint: 500
Használói: Hatake Kakashi (feltaláló), Uchiha Sasuke
Megkötés: Moderátori engedély szükséges hozzá!

Az indoklást, szerintem nem kell túlragoznom, de azért még is felfuttatok némi nemű támpontot:
- Karakterem egyetlen egy Elemmel rendelkezik, s a Mesteri címet is célba vettem, így nem tervezek további elemet feloldani egyenlőre.
- A mesteri címhez tudtom szerint minden szintről rendelkeznem kell egy technikával, így az A szint nem egyszerű technikája a Chidori lenne.
- Különleges, sokoldalú felhasználásával Yori könnyebben megvédhetné családját, s jóval elősegítené az elkövetkezőkben a haladást.
- További indokokat amennyiben szükséges megadom, de ennyi is elég szerintem.

Várom a mihamarabbi visszajelzést! És a három Moderátori szavazatot!

Üdvözlettel,
Kenshiro Yori

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

8 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.