Kérelmek a Ninja Tanács felé

9 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hatake Kakashi on Vas. Feb. 05 2017, 12:38

Üdv!

A postaláda felé menet rábukkantam két érdekes cikkre, mégpedig: 

Inohara

Örömmel értesítelek, hogy a Ninja Tanács elfogadta kérvényed. A stílus fő használója Konan, így a béketárgyalásokon való találkozáskor rá kell hatnod, méghozzá személyesen. Nem kis feladat ez, de ha jól játszod a lapjaid, akkor a papír stílus legnagyobb képviselőjétől tanulhatsz. Ha esetleg mégsem sikerülne, ne csüggedj, bizonyára vannak más balladai homályban fekvő módok is az elérni kívánt eredményhez.

Izuna

Szintúgy örömmel értesíthetlek, hogy a kérvényed pozitív elbírálás alá került. Mivel karaktered nem főági Kenshiro ezért értelemszerűen van egy nem Kenshiro felmenője, esetleg a Föld Országának területéről, akinek a vérében szunnyad a Láva Kekkei Genkai. Ezt megörökölve képes lehet feléleszteni, azonban ahhoz, hogy használatának képességét teljesen el tudja nyerni, a saját történelmét kell felkutatnia. Miért nem a Kenshiro vérvonal képesség szunnyad benne? Miért pont a láva? A felmenőd megtalálása után ezekre mind választ kaphatsz és még talán többre is.


Aki, Yori a kérvényetek a Ninja Tanács elé került!

További szép napot!

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Ayanokoji Nozomi, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika, Lanmao, Kawajiri Satoshi, Hyuuga Emi
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Inohara on Vas. Feb. 05 2017, 13:22

Nagyon szépen köszönöm :3 Ígérem megteszek mindent Smile
avatar
Inohara
Játékos

Taijutsu Pontok : 18

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Szerzetes ninja
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Kedd Feb. 07 2017, 21:29

Tisztelt Ninja Tanács!

Elérkezettnek láttam az időt, hogy beadjam első karakteremre vonatkozó kérvényem, ami nem más mint a Hachimon - Nyolc kapu taijutsu stílus ismerete. Már B rangom előtt is megszületett hőn dédelgetett vágyam, hogy a raiton mellett taijutsu irányába is nagy mértékben elvigyem harci stílusát Takashinak. Ezt azóta természetesen sikerült megtennem, de úgy éreztem kell egy olyan taijutsu technika, ami teljesen illik a személyiségéhez és csak úgy belepasszolna a technikai tárházába. Mondhatni fő technika?

- Takashi kiskora óta magányos farkas, ki az edzésbe lelte szinte egyetlen örömét. Ez idővel odáig fejlődött, hogy csaknem az összes edzését addig csinálja míg a teste bírja, ha csak nem tovább. Példának okáért volt, hogy egy egész napot átedzett és amikor elment harapnivalóért a boltba, akkor a bolt mögötti padon kidőlt. (Lásd: Élmények.)
- A karakter a kezdetek óta erős céltudattal bír, olyannal ami arra sarkallja, hogy mindent feláldozzon érte. A kapuk kinyitásával ez az ultimátum, csak erősödne és táplálná a nézeteit, személyiségét.
- A mostani fórumkalandon technikai halált halt, amit már szerencsére kihevert és újult erővel akarja edzeni magát, újabb szintekre akar lépni. 
- Lenne ki megtanítsa a 2. kapuig, még pedig Ayanokoji Hinami nagypapája, Ayanokoji Hitoshi. Természetesen több módja is lehetne az elsajátításnak, de opcionális mentor alak is társulhat hozzá(noha a papa elég komikus párost alkotna Takashival).
- Uchiha Obito cinkosa révén jó pár ellenségre számíthat, úgy hiszem nem árt felkészülni.
- A karakter fő motívuma az önmarcangolás, hát mi lenne nagyobb önmarcangolás, mint amikor egy technika szed szét téged? Haha, yay!


További szép napot!

Ui.: A Konohai csapat is készül, de majd egyszerre fogjuk bedobni őket a közösbe. ^^
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Okisha Aiza on Pént. Feb. 10 2017, 12:56

Tisztelt Ninja Tanács!

Kérvény indoka: 
Ugyan némileg későbbre szántam volna a kérvényem, egy előzőleg beadott, megegyező technika iránti kérvény megbeszélése jelenleg is tart, így jobbnak láttam bedobni most a karakterem következő kérvényét. Ugyan a technikához a jelenleg futó (és hamarosan záruló) kalandom utáni időszakig nincs megfelelő technikai hátterem, mely némiképp még tudatosan várat magára. Aiza harmadik elemeként a raitont választanám ki, amennyiben ez (és a következő, kissé összetettebb, de remélhetőleg jól beilleszthető és talán kiérdemelt is lenne) a kérvényem sikerrel zárul. A technika nem is a valódi felhasználása miatt lenne szükséges Aizanak, hanem a technikából létrehozható, Chidori kard stílus. Ugyan a raiton lista több, mint fele kardtechnikákkal van tele, a karakterem lehetőleg rengeteg karddal fog rendelkezni, de inkább a Hien irányába vinném, mintsem az elemi chakrara érzékenyek felé. A Chidori kardstílus lehetne a legjobb, amely szolgáltatja azt a szükséges négy elemi technikát, mellyel a következőt is feloldhatja (meghagytam ezt az alapkritériumot). Azt, hogy miért éppen egy támadói kardstílusra épített technikát kérvényezek, azt azok remélem tudják, akik ismerik Aiza hátterét és képességeit. Illetve utolsó indokként talán, hogy a Raiton elemet maximum A szintig tanulhatja ki a karakterem, szerintem a kardstílusra épített emberem listának ez a technika lehetne a teteje, s az ebből létrehozott stílus az altechnikái.

Kijátszási körülmények:
A jelenleg futó kalandom ha netalán sikerrel zárul, annak jelentősége, és ezzel Aiza tekintélye a faluban igen csak megugorhat. Mivel jelleméből adódóan a leghűségesebb katonáját szeretném kineveltetni a karakteremből (a következő kérvény erről fog szólni), szeretném, ha maga Orochimaru neveltetné személyi testőrré a fiút. Mivel a karakterem sokkalta inkább hűségesebb Orochimaruhoz, mint Kabutohoz, így a visszatérő Fehér Kígyó megadhatja ezt a lehetőséget a számára. Miután Aizanak sikerül feloldania a Raiton elemet magában, Orochimaru segítségével képes lehetne megtanulni azt a technikát, mely a Fehér Kígyó legerősebb tanítványa gyakorolt az ő senpaikodása alatti években. Ugyan Orochimaru nem képes alkalmazni a Chidorit, talán a technikai és chakraelméleti háttértudása, s a számtalanszor látott létrehozási folyamata, valamint annak alternatívái mind segíthetnék a karaktert, hogí feleleveníthesse és ezáltal elsajátíthassa azt.  

A kérvényezett technika:
ChidoriHatake Kakashi saját Jutsuja, mondhatni az egyetlen olyan technika, amit teljesen egyedül fejlesztett ki és nem másolta valaki másról. A Chidorit nem sokkal Jouninná válása előtt fedezte fel, és mikor oktató lett, megtanította ezt Uchiha Sasukének is. A Jutsu nem hétköznapi erejű Chakrát kíván. A Chakrát a Jutsu használója a karjába tereli. A Chakra mennyisége olyan nagy, amit a Ninja a kezébe irányít, hogy még szabad szemmel is látható. A Chakra a láthatóvá válása után elektromossággal telik meg. Amíg nincs mozgásban, addig sima, elektromos kisülés hangot ad, azonban ha már mozognak vele, akkor olyan a hangja, mintha ezer madár csicseregne. Erről is kapta a nevét. A Jutsu a nagy erejű elektromos Chakra miatt halálos. Ha eltalálnak vele valakit, akkor az talán már soha többé nem kelhet fel. Azonban a Chidori két nagy hátránnyal bír. Ezek közül az első, hogy a Jutsu hatása alatt olyan szintre felgyorsul a Ninja sebessége, hogy nem képes megállni időben, ha oldalról éri őt támadás, mert nem látja. Kakashi és Sasuke azonban látják a Sharinganjukkal, így ez rájuk nem veszélyes. De a következő hátrány már őket is veszélyezteti. A Chidori ugyanis hihetetlen sok Chakrát szív el. Annyit, hogy egy napon belül csak párszor lehet használni. Sasuke az Átok Pecsét miatt kétszer, Kakashi pedig négyszer képes használni maximum. Ha valaki ki akar erőltetni még egyet, akkor az életét teszi kockára, ugyanis az utolsó cseppnyi Chakrát is kiszívja belőle. Ha a Chakra elfogyott, bekövetkezik az ájulás veszélye. Sasukének is előtört az Átok Pecsétje, mikor harmadszorra is használni akarta ezt Gaara ellen. Egy másik probléma, hogyha hirtelen nagyon nagy erőt visznek a támadásba, akkor a Ninja keze is szerezhet sérülést, mint ahogy Sasuke keze is megsérült, amikor megpróbálta eltalálni Itachit a Chidorival.

Magyar név: Ezer Madár
Típus: Támadó
Besorolás: A rangú
Kézjelek: Ökör, Nyúl, Majom
Chakraszint: 500
Használói: Hatake Kakashi (feltaláló), Uchiha Sasuke
Megkötés: Moderátori engedély szükséges hozzá!

A választ előre is köszönöm,
Okisha Aiza


A hozzászólást Okisha Aiza összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 10 2017, 13:00-kor.
avatar
Okisha Aiza
Játékos

Taijutsu Pontok : 90


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 630

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shimura Danzou on Pént. Feb. 10 2017, 12:56

Üdvözletem!Kenshiro Yori:
Mivel még nem érte el a szükséges szavazatszámot a kérvényed, ezért riasztottam az illetékeseket, vasárnap estig szavazni fognak, így legkésőbb hétőn kikerül az eredmény, addig türelmedet kérem.


Aki:
Arra kérlek, pontosítsd a mérgek leírását, különben kénytelenek leszünk elutasítani. Arra is kérlek, hogy figyelj erre a jövőben és csak kidolgozott kérvényt adj be.
Takashi:
Mivel a karaktered szintje és a történetben elfoglalt helyzete megegyezik a kérvény szintjével és elsajátíthatóságának lehetőségeivel, valamint a karakter személyiségét színvonalasan visszaadod az írásaidban, ezenfelül érezhető előképzettséggel rendelkezik a JK-d, ezért a Ninja Tanács Elfogadta a kérvényedet. Ne felejtsd el azonban, hogy a Ninja Tanács arra adta az engedélyt, hogy Takashi el tudja sajátítani ezt a stílust, nem pedig arra, hogy nem hal bele, ha túlzásba viszi és átlépi a határait, akár már a tanulás közben. Így ez nem garancia arra, hogy Takashi túléli a tanulást, ha túlfeszíti a húrt...
Shimura Danzou és az NT!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Lanmao on Hétf. Feb. 13 2017, 16:20

Üdvözlet, egy új, még nem elkészült karaktert hoztam most ide.
Kérvényező Karakter Neve: Lanmao

Kérvény Típusa: Engedélyköteles

Kérvény Tárgya: Passzív képesség (Kekkei Genkai) --> Azonnali regeneráció sérülés esetén --> Elméletileg nem halhatatlanság de gyakorlatilag igen. A karakter sérülés esetén azonnal felgyógyul, sebei pillanatok alatt beforrnak és a teste regenerálódik. (Pl.: Átszúrja egy kard a szívét, megvágják) Ha halálos, azonnali halált okozó sebet kap, akkor kidől, de aztán percek (Fejbeszúrás esetén) - a sérülés fokától függően - vagy napok (Fejlevágás esetén) múltán regenerálódik. Ha eltávolítják egy testrészét, akkor az újra visszanő, de csak napok leforgása alatt. Így gyakorlatilag a kisebb, nagyobb és halálos sebekből azonnal vagy percek alatt képes teljesen felgyógyulni, halálos sérülés esetén pedig napokra van szükség. Gyakorlatilag a halál beáll, de a test újra regenerálódik. Csak pecséttel lehet ezt a folyamatot megállítani, továbbá a testet csak lepecsételni lehet, vagy pedig elégetni. Ha feldarabolják, akkor mindig a nagyobb darabból alakul újra a test. Ha viszont teljesen elégetik, vagy szétbontják a testét, akkor nem képes újraregenerálódni.

Kérvény Indokai: Tisztában vagyok vele, hogy nagyon OP képesség és egy ilyet nem adnak oda csak úgy, de egy remek karakter koncepció mellé terveztem ezt a képességet, ugyanis olyan karaktert tervezek, aki nem tervez nagy hatást gyakorolni a világra, de eléggé ön és közveszélyes (lehet) ezért konkrétan az első játékomban meghalna öt kör után... ^^""" Így ez a veszély nem áll fent, valamint ahogyan mondtam, passzolni is fog hozzá.

Karakter Indokai: Ugyanazok, teljességgel beilleszthető ez a képesség az életébe és a jellemébe, igazából ezzel lenne teljes. A karakter maga nem egy erős karakter lenne és lejjebb ezt le is akarom fixálni. Elvégre ha ezt egy fejlődőképes, akár az S szintet is elérő karakter kapná, akinek jobbnál jobb technikái vannak, akkor valószínűleg első ránézésre el lenne a kérvény utasítva.

Kérvény Megszerzése: Vele született passzív képesség.

Amit Kitaláltam: Ez a képesség csak és kizárólag azért létezne, mert enélkül szinte tényleg lehetetlen lenne ezt a karaktert kijátszani (Ahogyan mondtam az első öt percben meghalna) nem azért, mert hogy őrjöngő őrült, hanem azért, mert csak... Nem akarom lelőni a poént. Mondjuk úgy, hogy pofátlan. Ami viszont a lényegi része a dolognak, hogy lefixálva azt, hogy NEM a harc és az erőszerzés miatt, hanem csak a karakter élmény és koncepció miatt szeretném ezt a képességet, a Kekkei Genkaiért cserébe szeretném ha a Ninja Tanács beleegyezne abba, hogy megkaphatja a karakter ezt a képességet, de csak akkor, hogyha NEM tanulhat B szintűnél magasabb technikát az aktuális karakter. Ez ugye azt jelenti, hogy BÁRMILYEN Jutsuágazatban szeretnék technikát tanulni, csak és kizárólag a B, vagy annál alacsonyabb szintű technikákat tanulhatom ezzel a karakterrel.

+1 Ha a fenti komoly megkötés nem elég a kérvény elfogadására, akkor ha szükséges, megtoldanám az egészet azzal, hogy maximum A szintig fejlődhet fel a karakter. Tehát az alap shinobi képességeinek fejlődése megállna egy szinten és nem fejlődhetne onnan tovább. Ez persze rombolja magát a karakter értékét és a koncepciót, (Hiszen nincs jobb egy stílusos karakternél, aki alig tud valamilyen technikát, mégis 2000 Chakrán van és eléggé fejlettek a shinobi készségei) de még játszható lehet. De ahogyan mondtam, ezt csak akkor ha muszáj.

Ha mindezek ellenére sem fogadható el a koncepció, akkor természetesen tárgytalan a dolog ><_______________________
Fő Karakter: Kenshiro Mirubi --> Csak azért írtam ezt ide (Semmi hátsó szendék becs szó! Very Happy) mert tudom, hogy hasonló képességet nem kaphat kezdő játékos. Ezt a karaktert Chuunin szinten indítanám ^^
avatar
Lanmao
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Wandarando


Adatlap
Szint: C
Rang: Oiran
Chakraszint: 337

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Feb. 13 2017, 18:42

Üdvözletem!


Lanmao: Kérvényed a Ninja Tanács elé került, kiértékelés a közeljövőben!


Kenshiro Yori:
Kérvényed, melyben a Chidori tanulásának szándékát jelezted, ELFOGADÁSRA került. A félreértések elkerülése végett, fontos leszögezni, hogy ezt gyakorlatilag két embertől teheted meg, Uchiha Sasuke, vagy pedig Hatake Kakashi. Mivel nem jeleztél más opciót és a Ninja Tanács is ezt látta rögösen, de csak járható útnak, ezért valamiképpen tőlük kell megtanulnod. Az engedély arra van, hogy Yori képes elsajátítaniChidorit, viszont hogy az említett személyeket miképpen veszed rá arra, hogy megtanítsák, azt még ki kell módolnod, ha még nem tetted meg, ugyanis a pozitív hozzáállásukat az NT nem tudja garantálni, elvégre a történet önálló és szerves résztvevői, tehát magadnak kell kijárnod ezt az utat.
Shimura Danzou!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Feb. 13 2017, 18:56

Üdv!

Shihuin Aki:
Kérvényedet az NT ELFOGADTA! Használhatod a mérgeket, aktuális beszerzési árukat és hatásukat - minőségi szempontok - mindig a mesélő (Staff) határozza meg. Mint az szóba került a karakter nem képes elkészíteni ezeket a mérgeket, viszont arra kapott engedélyt, hogy beszerezze őket. A mérgek alapvető állapotát, tehát általános minőségét leíró jegyzetet az egyik Staff tag posztolni fog az adatlapodra, ahol majd elérhető lesz. Eltérések minőségtől függően lehetségesek, így csak útmutatóként szolgál majd (értsd: attól függ, mennyire lesz a kijelölt határértékhez képest megfelelő, hogy kitől, vagy hol szerzed be).


Shimura Danzou!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Pént. Feb. 17 2017, 18:55

Hali! Először írok ide, de remélem nem utoljára. Nem akarom sokáig húzni, kérdést, kérést, BÁRMIT várok PM-ben ha valakinek van ilyesmije. 
A kérvényem tárgya:
Engedélyt szeretnék kapni arra, hogy Karasu tanulhasson kenjutsut. 

Miért? 
Az összes fegyver közül a kardok állnak hozzám a legközelebb, és bár a jövőben tervezek venni íjat, kusari fundot sőt bo-t is, mégis ezzel a típussal szeretnék a legtöbbet foglalkozni. Alapvetően egy igazi ködrejteki shinobit szeretnék létrehozni, már ami a harcstílust illleti. Ehhez szerintem tökéletes a kard, illetve a szél elem miatt is nagyon passzolna a karakterhez. Tudom, hogy rengeteg kenjutsu használó van az oldalon, de remélem, hogy általam kreált technikákkal (egyet már írtam is, ami el lett fogadva), egyedi vívóstílussal, illetve később a Hiennel, különbözhetek a többiektől, és nem csak egy átlag kenjutsu használó lehetek. Az azért elszomorítana.

Van viszont egy kis gond: 
Jelenleg egy régóta futó kalandban vagyok, és nem tudom mikor fogjuk befejezni. Most perpill a társam miatt állunk aki nem tud írni, meló stb miatt. Lehetséges lenne e valahogy megkerülni a szabályt, miszerint nem tanulhat a karakter jutsut, ha kalandban van? Már ha egyáltalán megkapom az engedélyt nyilván. 
Nem, nem lépek ki a kalandból, ahhoz túl sokat tettem/tünk bele. Smile 
Szóval valahogy meg lehetne ezt oldani? Légyszi...na... :3
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Hétf. Feb. 20 2017, 23:12

Privet mindenkinek!


Lanmao: Sajnálattal értesítelek arról, hogy kérvényed a Ninja Tanács
által elutasításra került, melynek indoka az, hogy ez a Kekkei Genkai túlságosan is nagy erőt képviselne egy induló karakter számára, továbbá az NT úgy vélekedik, hogy a Naruto Gundan világával nem teljesen összeegyeztethető, mivel egy ekkora erő számos Kekkei Genkai és egyedi képesség összeolvasztása lenne. Azonban a Ninja Tanács nyitott egy esetleges NJK tervezetre, mindazonáltal ezt a koncepciót így az NT sajnos nem fogadhatja el.

Nishikawa Karasu: Örömmel értesítelek arról, hogy kérelmedet a Ninja Tanács elfogadta, amelyet játékminőségeddel, továbbá mesélődhöz való tűzben-vérben való hűséggel indokoltunk. Sok sikert a Kenjutsu elsajátításához, azonban felhívom a figyelmed arra, hogy nemrég történt változtatás a Kenjutsuknál, ezt ide kattintva a játéktechnikai hírekben megtalálod. A Ninja Tanács továbbá arra jutott, hogy élményben is elsajátíthatod ezt, a felsorolt indokaid végett.

Okisha Aiza: Örömmel értesítelek arról, hogy kérelmed a Ninja Tanács elfogadta, azonban megkötésekkel. Lehetséges számodra a Chidori elsajátítása, mindazonáltal ehhez ki kell érdemelned a játéktéren, hogy tanulhassad. Az NT azon az állásponton van, hogy Orochimarutól a technika elméletét képes lehetsz elsajátítani, így aztán létrehozva azt.Üdvözlettel:
Uchiha Kagami és az NTA hozzászólást Uchiha Kagami összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 21 2017, 01:45-kor.

_________________
Shinobinak lenni annyit jelent, mint feláldozni mindent a bajtársaidért.


Állandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Lanmao on Hétf. Feb. 20 2017, 23:28

Ez esetben is megalkotom a karaktert, a képesség csak egy szükséges része lett volna a JK-nak, enélkül maximum csak nem lesz túlzottan hosszú életű. Persze, így igyekszem majd kicsit visszavenni az eredeti elképzelésből és meglátjuk majd, hogy mi sül ki belőle :3
avatar
Lanmao
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Wandarando


Adatlap
Szint: C
Rang: Oiran
Chakraszint: 337

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Lanmao on Kedd Feb. 21 2017, 20:02

Na viszont, szeretnék akkor rátérni a karakterem második fázisára és ahhoz kérném a Ninja Tanács véleményét. Így tehát kihasználva a "kérdések, kérelmek, kérések a Ninja Tanács felé" topic nevét, kérdeznék és kérném, hogy a Ninja Tanács vitassa meg a kérdésemet. ^^
Először is szeretném leszögezni, hogy egy tartalmas, jól összerakott előtörténetet fogok berakni, ez ugye nem kétséges. Méghozzá élnék azzal a lehetőséggel, hogy egy Chuunin Rangú karaktert indítsak, ami annyit tesz, hogy a karakterem nem lesz Chuunin, hanem csak egy Chuunin szintjén áll majd. Egy távoli Országban fog felnevelkedni és egy távoli falu lakója lesz. (Méz Országa) Ezen a helyen kevés a Ninja, de mégis van chakra. A falu amiben felnevelkedik elég szegényes, viszont Lanmao képes használni a chakráját és a falu felfedezve a lehetőségeit, egy Vándort kér fel a taníttatására. Így lesz chakrahasználó, de nem ismeri az alapvető Shinobi értékeket, nem ismeri a Rejtett Falvakat és igazából a Ninjáskodás is teljesen idegen tőle, egyedül azt ismeri majd, amit a Vándor tanít neki. 
Tervezek neki majd kérvényezni egy Genjutsut még az előtörténetbe. Ez alapjaiba véve nem nagy kérvény, legalábbis klasszisokkal nem akkora, mint az előző. 
Az előtörténet után én az Alap Technikákon kívül nem kérnék, csak egy saját technikát, ami egy Genjutsu technika lenne. (Már ha elfogadják majd a Genjutsu kérvényt) A saját technika pedig egy Droggal párosulna, melynek elkészítése rendkívül körülményes és HANGSÚLYOZOM hogy NEM egy olyan drog, amit könnyedén fel lehetne használni egy harcban, mivel nem is a harcokban való használatra lett kitalálva. Így tehát szeretném kérdezni a Ninja Tanácstól, hogy a leírt Drogot és a Technikát megkaphatja-e a karakter az Előtörténet után, - mellőzve minden más technikát - abban az esetben, hogyha a Genjutsu kérelmet majd elfogadták?
A Leírások:

Drog

Név: Wandarando // Csodaország
Elkészítés:
Egy faszénpor pirulát kell készíteni melybe a következő anyagokat kell keverni: Tiszta szesz (96%-os alkohol); Ópium; A használó Chakrája és vére; A Paciens vére.
Voltaképpen egy Ópium-tinktúrát készítünk, amibe folyamatosan áramoltatjuk a saját chakránkat, valamint belecsepegtetjük a páciens (Önkét adott) vérét és elkeverjük faszénporral, amit aztán golyóvá formázunk.
Hatás:
Maga a Drog (Az Ópium az egész világban elterjedt, [Bemegyek a Füst Országába és veszek egy fiolával egy paraszttól] Kemuriban ennél sokkal keményebb drogok vannak. Az Ópium-tinktúra neve a való életben Laudanum, amihez akár egy szegény paraszt is könnyen hozzájutott éppen azért mert könnyű volt elkészíteni) egy kábítószer, amelyet ha valaki használ, ellazul és jól érzi magát, esetleg hallucinál. Extrém esetben egy magas dózis hatására a használó elájul és élénk, rendkívül valósághű álmokat él át.
Mivel ennek a drognak extra összetevői is vannak, mégpedig a használó vére és chakrája, valamint a páciens vére, így ezeket keverve kapcsolat hozható létre a Drogot fogyasztó és az azt készítő között. Eleve a gyógyszert már átjárja a készítő chakrája (A készítés sima egyszerű eljárás, nem chakrával készül csak chakrát áramoltatnak bele) hiszen a gyógyszer készítése is egy rituálé. A (Chakra)kapcsolatot erősíti még a készítő és a fogyasztó vérének keveredése (Vérszerződés) így pedig a Drog fogyasztásával egy erős (Chakra)kapcsolat jön létre a készítő és a fogyasztó között. 
A szénpor önmagában pedig arra jó, hogy összetartsa az anyagokat, valamint jótékony hatással van a gyomorra és a belekre. Voltaképpen védelem az alkohol és az ópium ellen.
Technika

Wandarando no Toguchi // Csodaország Kapuja 
A technikát könnyedén csak a Wandarando nevű droggal, azon belül is a drog szakszerű, rituális elkészítésével lehet használni, annak nélkülözésével csak egy A-S szintű Genjutsuhasználó képes a technikát kivitelezni. 
A Technika lényege, hogy a Drog ellazítja a jutsu alnyát és megnyitja annak elméjét és tudatát, valamint eleve egy álomszerű hatást idéz elő nála. Ha a drog jól és rituálisan van elkészítve (Chakra, használó és fogyasztó vérének keverése) akkor az erős chakrakapcsolat is fennáll, mégpedig úgy, hogy a drog alkotói szétáradnak a testben. Az erős Chakrakapcsolat hatására a Genjutsu létrehozásának nehézsége jelentősen lecsökken, (Azzal, hogy a használó a saját vérét keverte a fogyasztó önként adott vérével, a fogyasztó saját maga akarja és engedi a Genjutsut maga felett) és a már "Megidézett" látomások felett a Genjutsu használója uralmat nyer. Így a használó képes az álomnál jóval valósághűbb látomásokat irányítani, alakítani, valamint megváltoztatni, de csak akkor, hogyha a Genjutsu alanya engedi, tehát nem akar ellenállni. Máskülönben a Genjutsu nem hozható létre. A Genjutsuban történő eseményeket voltaképpen a Drog által előhozott látomások idézik elő, a Genjutsu csak ezeket használja fel és formálja a használó kedve szerint.
Megkötés: Wandarando Drog
Érzékszervek: Hallás, Látás, Szaglás, Ízlelés, Tapintás ==> Fájdalomérzet csak nagyon kis mértékben hozható létre
Típus: Kiegészítő Genjutsu
Besorolás: C [Drog nélkül A]
Chakraszint: 250 [Drog nélkül 500]
Tehát, lényegében a Drog egy olyan drog, amit a Füst Országában bárki beszerezhet, vagy aki fog egy marék mákmagot és elülteti, míg a technika egy olyan technika, amit a Droggal lehet könnyedén, alacsonyabb szinten is létrehozni, ÉS nem lehet vele senkinek ártani. ^^ A kérdésem az lenne tehát: Hogy ha a Ninja Tanács elfogadja az előtörténet megírása után a Genjutsu engedélyt, akkor az induló technikák helyett a karakter birtokolhatja-e (Készítheti-e) ezt a drogot? ==> A technika 100%-osan megoldható így azt csak a Drog miatt tettem be ^^ Természetesen a karakternek meg lesznek az ismeretei ahhoz, hogy egy ilyen (végletekig egyszerű) drogot készítsen.

Tehát nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez nem egy harci technika. A Drog a megfelelő hatást csak akkor váltja ki hogyha a majdani fogyasztó hozzájárul a drog készítéséhez azzal, hogy odaadja a vérét. Ezen kívül nyugvó állapotban kell lennie a technika létrehozásakor.

A Drog:
- Látomásokat idéz elő
- Kapcsolatot erősít

Technika:
- Látomásokat formálja
avatar
Lanmao
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Wandarando


Adatlap
Szint: C
Rang: Oiran
Chakraszint: 337

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hattori Arata on Szer. Feb. 22 2017, 05:33

Tisztelt Ninja Tanács!

Elérkezettnek láttam az idejét annak, hogy második kérelmemmel járuljak elétek. Karakteremmel eljutottam arra szintre, továbbá élethelyzetbe is, hogy úgy érezzem, itt az ideje ennek a kérelemnek. Másodikként egy igen merész, ám véleményem szerint jól átgondolt és felépített kérvénnyel jelentkezem, amely az új kérvénymetódus alapján a következők szerint épül fel:


A kérvényező karakter neve: Hattori Arata

A kérvény típusa: Engedélyköteles

A kérvény tárgya: Kage Bunshin no Jutsu (Árnyékklón technika):

A használó képes létrehozni egy tökéletes másolatot önmagáról, a chakrája pedig egyenlően oszlik meg a létrehozott klónnal, de a klón és az eredeti test is képes regenerálódni, teljesen feltöltődni chakrával, ha van idejük vagy technikájuk rá. A klónt csak halálos sérüléssel, vagy a technika feloszlatásával lehet erőszakkal eltüntetni, egyébként egészen addig fennmarad, amíg a klónnak elég chakrája van, hogy fenntartsa a formáját, vagy a használó meg nem szünteti.

A klón eltűnésekor minden általa szerzett tapasztalat, élmény, érzet a létrehozójának tudomására kerül. Minden olyan fájdalom, kimerültség, megerőltetés, pedig, ami fennmaradt a klón megszűnésekor, úgyszintén a létrehozót sújtja. Ha a használó a Klónja közelében van (Maximum 300 Méter) akkor a klón által fel nem használt Chakra, valamint a klón által termelt chakra a használó eredeti testébe áramlik. A távolság kitolható akár 500-600 méterig is, ha a használó elegendő chakrával rendelkezik. HA viszont a chakra visszaáramlását akadályozza valami, (Távolság, Blokkoló Technika, Chakra Elnyelés) akkor a chakra nem tér vissza maradéktalanul a használóba és az is előfordulhat, hogy a klón teljes chakrakészlete elvész.
Chakraszint: 350
Besorolás: B
Megjegyzés: Maximum 5 Klón hozható létre a Sima Kage Bunshinnal
ENGEDÉLYKÖTELES!

A kérvény indokai:
Véleményem szerint karakterkoncepcióm elért arra a részre, ahol Arata számára a Kage Bunshin fontos lenne. A karakternek mind a jelleme, mind pedig a gondolkozásmódja magával vonzza az Árnyékklón technikát, amely igen hasznos lenne számára. Arata egy olyan karakter, aki mindig elemez, nem ugrik fejest a harcba, előtte minden apró lépést pontosan megtervez. A koncepció szerint egy afféle "valódi shinobi", tehát olyan, aki leginkább trükökkel, megtévesztéssel machinál, mintsem orbitális méretű tűzgolyókkal. A karakterkoncepció is arra van építve, hogy Arata egy úgymond beszivárgó, információszerző, háttérben maradó fajta shinobi, aki a lehető legtovább elhúzza azt, hogy önmagát, mint testet ténylegesen harci cselekménybe vesse. A Kage Bunshin, mint technika Arata számára egy hatalmas löketet jelentene a koncepcióban, mondhatni ezzel mélyülhetne az el. Mindezeken felül még azt is érdemesnek tartom indokaimban felhozni, hogy aktivitásom az előző kérvényem benyújtása és elfogadása óta ugyanazon a szinten van, tehát folyamatos és töretlen. Egy szóval: Azért kérelmezem karakterem számára a Kage Bunshint, mivel úgy gondolom, tökéletesen beleillik a karakterkoncepciójába és Arata számára egy hatalmas lehetőség lenne, hogy egy ilyen sokféleképpen kihasználható technikát megismerhetne.


A karakter indokai: Arata jelenleg abban a szituációban van, hogy éppen feloldja a Baburu Kekkei Genkai-t, méghozzá a dédapja segítségével, ezt követően pedig be lesz ajánlva az amegakurei ANBU kötelékébe. Mint potenciális ANBU jelölt, a Kage Bunshin egy olyan technika lenne, amellyel ANBU tagsága megalapozottabb lehetne. Ahogy azt pedig a fentebbiekben említettem, a karakter egy rideg és számító alkat, olyan, aki minden mozdulatát pontról-pontra megtervezi, így az árnyékklón technika nagyban hozzájárulna ahhoz, hogy ezt a tudását elmélyítse. Arata elemző képessége kiteljesedhetne, a mostani hibáit pedig ki tudná küszöbölni, azaz a terveit könnyebben tudná végrehajtani. Mindezeken felül, Arata folyamatosan tervező elméjének a Kage Bunshin új löketeket adna, gyakorlatilag már a technika nevének meghallása után képes lenne elméletek százait felállítani arról, hogy miként használná fel. Magyarán, Arata számára az árnyékklón nem egy könnyebb megoldást jelentene, hanem lehetőségek százainak tárháza nyílna meg előtte. Mindezek alapján úgy vélekedek, karakterem az árnyékklón elsajátításához megfelelően képzett lenne, a jellemébe és a koncepciójába
pedig nemhogy beleillene, hanem tökéletesen belepasszolna.

A kérvény megszerzésének menete:
Elfogadás esetén jómagam ennek a technikának a megszerzését még a jelenlegi kalandban gondoltam, amely éppen a Kekkei Genkai feloldása. Amennyiben a Ninja Tanács megtisztel a bizalmával és kérvényem elfogadásával kimutatja azt felém, úgy a technika megszerzését már a jelenlegi kalandban megejteném. Lényegében, miután Arata végzett a Baburu feloldásával, dédapja egy utolsó próba elé állítja őt, amely a Kage Bunshin lenne, majd, ha ez sikerült neki, akkor az öreg, mint Amegakure visszavonult, de jó kapcsolatokkal rendelkező shinobija, a képességei miatt beajánlja őt az ANBU kötelékébe, ezáltal pedig beteljesülne a kör.

Köszönettel és tisztelettel:
Hattori Arata

Slava Gundan!
avatar
Hattori Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 110

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 644

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Feb. 23 2017, 01:40

Szép estét mindenkinek!


Örömhírrel érkeztem, mától minden Gundanos a Mugen Tsukiyomi csapdájába esett...Jaj ez nem az a mappa.
A Ninja tanács meghúzva a nadrágszíjat, villámgyors szavazásokat tartva döntött a két kérvény felől.


Lanmao: Technikailag teljes mértékben megoldható, egyedi és kreatív képesség, mely mellé már csak az előtörténetet várjuk. Érdekes és titokzatos személyiségnek tűnik, mely mindenképp felkeltette az egész tanács figyelmét. Kérvényed pozitív elbírálásban részesült. 


Hattori Arata: Úgyszintén pozitív elbírálásban részesítettük kérvényed. Az indokok leginkább karaktere képességeire épültek, s az elkövetkezendő kiképzésed alapjaihoz tökéletes képességgé válhat. Amennyiben megtartod az utad, s az információszerzésre építed tovább a karaktered, ez mindenképp egy hasznos technikának fog bizonyulni, ezzel együtt hatalmas erőre is tehetsz szert. Ám vigyázz, a nagyobb hatalom, nagyobb felelősséggel is jár. ^^


További szép estét,


Uchiha Madara
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Kinshu on Vas. Márc. 05 2017, 16:07

Tisztelt Ninja Tanács!

Karakter név: Kinshu

Kérvény: Chakra Elszívás // Chakra Kyuuin

Indoklás: Sokat gondolkoztam az utóbbi időben, hogy milyen irányba terelgessem Kinshut és mivel tudnám még hatékonyabbá tenni őt illetve színesíteni a fegyvertárát. Szóba került a mostanában oly közkedvelt Chidori is például. Végül a mai nap folyamán arra jutottam, hogy Kinshunak inkább valami olyan technikát fogok megpályázni amire a későbbiekben egy komplett stílust is fel lehetne építeni. Mindezek mellett erős inspiráció volt az X-menből Rouge akinek a képessége az egyik legveszélyesebb és talán sokoldalúbb a szériában. Így néhány gundanos segítségével végül meg is találtam ennek a Gundanos megfelelőjét a Chakra Kyuuint. 
Eredetileg ch erősítőt szerettem volna keresni a karakternek de azt gondolom, hogy a seninség az snassz lenne nem is illene annyira a karakterhez (külön még kitalálni, hogy melyik ninjuuval és hogy építem bele a sztoriba) így nem akartam már ezekkel szórakoztatni a mesélőmet meg nem is tetszett annyira. Az átokpecsét vagy más pecsét jutsuk amik hasonló célt szolgálnak sem illenek bele az általam elképzelt jövőbeli képbe. A Chakra Kyuuinal azonban megtudnám oldani a chakra utánpótlást is ha a karakternek szüksége lenne rá, remekül kombinálható más technikáimmal és nem utolsó sorban van egy jó kis elképzelésem amivel egy stílust is fel lehetne rá építeni. 
Tehát akkor összefoglalva szeretném Kinshuval megpályázni a Chakra Kuuint. Előre is köszönöm!

Kérelmed a Ninja Tanács elé került. - Hinata
avatar
Kinshu
Játékos

Taijutsu Pontok : 68


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 550

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Yonmare Abuso on Szer. Márc. 08 2017, 00:50

Tisztelt Ninja Tanács!


Karakterem, ha lassan is, de némiképp előre haladt a történetében, s olyan pontjához ért az életének, melynél szükségesnek érzem a neki szánt út egy újabb ékkövét megpályáznom. A kérelem a Homok irányításának egy komolyabb lépcsőjére szeretném terelni. Ugyan képes fegyvert megalkotni a Sunagakurei titkos technikák segítségével, Abuso karakteremmel szeretném a Homok Manipuláció / Suna Soujuu képességek elsajátítására beadni a kérelmem.
Indok:
- Sunagakurei létére nem nagyon tudnék mást elképzelni, mint a homok nagyobb fokú manipulációját, mint fő irányt.
- A skarabeuszokkal való kooperálást mindig is elősegítette a homok, azonban szeretném továbbvinni az ötvözés egy olyan formájára, ahol Abuso maga irányítahtná a homokot, ezzel a bogarakat is. A skarabeuszok csupán egy kisebb része képes a repülésre, így a homokkal való szállítással újabb nehézséget küzdhetne le.
- Amíg nem alakul ki a végleges karakterkoncepcióm, addig szeretném azokat a részeket fejleszteni, melyekre biztosan épülne, ez  pedig a bogár és homok használata. 
- Az elkövetkezendő kaland során, amennyiben sikerrel zárul a kaland, Abuso talán még egy tökéletes mesterre is szert tehetne, vagy legalábbis egy mentorra, aki segítheti őt.


Tudom, nem épp a legmeggyőzőbb indokok, de remélem azért elegendő lesz ahhoz, hogy az NT átfontolhassa döntését. 


További szép estét,


Abuso


Kérelmed a Ninja Tanácshoz került! Very Happy -Tobirama
avatar
Yonmare Abuso
Játékos

Taijutsu Pontok : 76


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 465

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Senju Tobirama on Pént. Márc. 10 2017, 14:36

Kinshu:

Sajnálom, de ki kell értesítsem, hogy a Chakra Kyuujin nevezetű technikára szóló kérelmed elfogadásra került. Hidd el, nekem ez jobban fáj, mint neked. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, milyen stílus is szerepel terveid között, melyet említettél, hogy erre épülne. Illetve mondanom sem kell, hogy a technikát mesélővel, szépen, igényesen kell kijátszanod.
Valamint a -most már- kettő kijátszatlan kérvényed közül legalább egyet szerezz meg, mielőtt újra kérvényt látunk tőled a topicban. Very Happy

Abuso:

Kis türelmet kérnénk tőled még. ^^

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Kinshu on Hétf. Márc. 13 2017, 11:00

Köszönöm szépen a gyors döntést! Smile
avatar
Kinshu
Játékos

Taijutsu Pontok : 68


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 550

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Obake Kaito on Hétf. Márc. 13 2017, 22:42

Hoy!

Szeretnék engedélyt kérni a karakterem színesítésére. Már korábban is terveztem, hogy emberi bábot faragok Kaito-ból(lásd Sasori) és lassan szeretném ezt a tervet megvalósítani. A jövőben szeretnék majd olyan báb eszközöket beadni leginkább saját technikák helyett, melyek leginkább az új testével lesznek kompatibilisak. Kezdetben persze csak egyes testrészek végtagok cserélődnének le a karakteren, nem azonnal az egész mindene!

Tehát, szeretnék engedélyt kérni a karakterem emberi bábbá alakítására! Smile


Megjegyzés: Nem a technikára kérek engedélyt, amivel emberi bábot lehet létrehozni.


Kérelmed a Ninja Tanács elé került! - Uchiha Kagami
avatar
Obake Kaito
Játékos

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 368

Felhasználó profiljának megtekintése http://demonacademy.niceboards.net/forum.htm

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Terumi Mei on Szer. Márc. 15 2017, 13:21

Abuso:
Örömmel jelentem, hogy a Homok Manipulációra irányuló kérvényed a Ninja Tanács elfogadta. Nem láttunk kivetnivalót a karakter Sunagakuréhez kötődő hűségéhez, így csak hajrá, előre a homokkal!
Kaito:
Szintén örömmel értesítelek, hogy a Ninja Tanács engedélyezte Kaito emberi bábbá faragását! Várjuk, hogy mit hoz még pár csavar!
Ninja Tanács

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szomb. Márc. 25 2017, 01:16

Szép estét!

Talán kissé furcsának tűnhet, hogy ezzel a karakteremmel még írok ebbe a topicba, azonban a játéktéren eljutott oda, hogy zárásra vár a senjutsu megtanulásának játéka. Mivel a karakter nagy feladatokra lehet még hivatott, s egy közelgő vér frissített csapat összekovácsolása van tervben (erről később), rengeteg dolga lesz. Azt az időt azonban, amit az Életfánál tölt a hollók társaságában, szeretné a senjutsu tökéletesítésére fordítani és a lehető legjobban megismerni a természeti chakra erejét. Ezen indokból kifolyólag szeretném, ha a karakterem engedélyt kapna az általános senjutsu leírásban szereplő engedélyköteles technikára, pontosabban kettőre.

- Senjutsu Szenzor Képesség // Senjutsu Kanchi no Jutsu
A Senjutsu Használó személy képes 2 kilométeres körzeten belül érzékelni bárkit és képes megállapítani chakrájuk "szándékát". - Mivel Kodomo a játéktéren javarészt csapatvezetői szerepet töltött be, s az utóbbi időkben a csapat tagjai több alkalommal is eltávolodtak, szükségesnek és mindenképp remek kiegészítőként gondolom, legfőképp a hollókkal való kooperálásban és az állatokkal való területi felméréseknél való alkalmazását.

- Senjutsu Forma Felöltése // Senninka
A Senjutsu Használó személy képes a Senjutsu Chakra használatakor felvenni az adott fajra jellemző, emberszerű alakot a faj sajátosságával és előnyeivel. Előnyök nem minden esetben fordulnak elő. Ez a fajta átalakulás akaratlagos és nem végleges, a Senjutsu Chakra használata alatt jön csak létre. (Pl.: Szárnyak, Pikkelyek, Karmok, stb) - Ugyan egy majdhogynem megegyező technika szerepel a Hollók által elsajátítható senjutsu listában, mégis inkább kérem az NT véleményét a technika megtanulásának lehetőségéről. (- Tökéletes Hollóremete mód:
A tökéletes remetének látása és hallása ezer hollóéval egyezik meg. Testén a bőr szinte átalakul teljes egészében tollakká. A Senpo: Ryoshi no jutsu hatásait megnöveli azáltal, hogy a kezdetleges szárnyak kifejlődnek a háton, s az egész test csontváza átalakul oly mértékben, mely alkalmas lesz a rövidebb távolságok megtételére.).

Természetesen a két technikát egy-egy engedély levonásával igénylem, mivel a karakter teljes, így a megmaradt kérvénylehetőségeit ezen technikákra szeretném majd felhasználni. Mostani idejében ez a két technika talán  a legalkalmasabb lehetne a beillesztését tekintve.

A választ előre is köszönöm,


Djuka Kodomo

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shunsui on Szomb. Ápr. 01 2017, 21:45

Tisztelt Ninja Tanács!

Idejét látom karakterem stílusának építését a következő szintre emelni, egy konkrét stílus elsajátításával. Ez nem lenne más, mint a Suiken Kempo – A Részegesököl Stílus ismerete.
Indok:
Shunsui-al eddig a fizikai képességének fejlesztésén voltam, ami mostanra már elérte azt a szintet, amikor már érdemesnek érzem tovább léptetnem. Shunsui-t a Taijutsu-k irányába szeretném tovább fejleszteni, igaz jelenleg nem rendelkezik, egyetlen egy Taijutsu technikával, ezen azonban a jövőben szeretnék változtatni. Maga a Részeges Stílus illene Shunsui-hoz, mivel már régóta meglehetősen jó barátságban van az alkoholos italokkal, szinte már puszipajtások. Shunsui-nak az elkövetkező időkben nem lesz könnyű dolga, jelenlegi képességeivel nem biztos, hogy túl tudná élni Konoha elhagyását és Otogakure-hoz való csatlakozást. Ezzel a Stílussal azonban megnövekednének az esélyei.

A választ előre is köszönöm!!
Shunsui
avatar
Shunsui
Játékos

Taijutsu Pontok : 122

Tartózkodási hely : Tűz Országa


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 497

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Pént. Ápr. 07 2017, 19:55

Kedves Kodomo!

Örömmel értesítelek arról, hogy kérelmed a Ninja Tanács által elfogadásra került, azon indokok fényében, hogy ritkán látunk olyan kérelmet, amely egy karakterkoncepció tényleges befejezését hivatott kérni, ráadásul Kodomo számára több út is nyitva állna, de Te a kiteljesítés mellett határoztad el magadat, továbbá karakterkoncepciódba is beleillik a két megkérelmezett technika. További jó játékot és sok sikert a célok eléréséhez!


Kedves Shunsui!

Kérelmed a Ninja Tanács elé került!


Üdv: Uchiha Kagami és az NT

_________________
Shinobinak lenni annyit jelent, mint feláldozni mindent a bajtársaidért.


Állandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hakkyou Katsumi on Szomb. Ápr. 08 2017, 00:45

A jujetsu karakter bővítése a célom , s ez a mai nap kiposztolt témám. 
Az Indokom? 
Maga a kaszt sem éppen átlagos, hogy ha kérdezitek a régi staffoktól, akik ismerik a szó mögött rejlő jelentést, és kialakítást. 
Az indokom egyszerű! Eredetileg az exlawot eszeveszett, őrjöngő ex-jashinistának jellemzik, akik hátra hagyták Jashin tanait, sőt eretnekségük miatt kitagadottakká, illetve levadászandó áldozatokká nyilvánították. A karakter születésekor eszem ágában sem volt egy sorozat gyilkost építeni, hanem kivételes képességű szamurájjá akartam fejleszteni. Ez az eredeti cél, és sokat gondolkodva lehet megtaláltam rá a megoldást. 
Miért jó a karakternek? Nem jó, viszont; a két exlaw próbálja egymást leküzdeni, hogy megszerezhesse a test feletti uralmat, s véglegesen magává tegye. A viaskodás esélyt ad Katsuminak a túlélésre. 
Célhoz hűen maradva a karakter is erről beszél: 
Hakkyou (Őrület) Katsumi (Győzelem/Test feletti győzelem) 
 
Akkor kezdjünk is neki a kihívásnak! 
  
Továbbiak: Igazából két NJK-ról lenne szó, akik Katsumi testében vannak. Mindegyiknek más-más titka van, és egymást bár befolyásolják, mégis külön kategóriát jelképeznek. 
Sok megkötés van, direkt, mivel nem akarok egy szuper meganova erejű karaktert létrehozni. 
Az ilyen közös megkötések: 
1# Mind a három személyiség csak azon szinten képes technikákat alkalmazni, illetve chakra mennyiséggel rendelkezni, amilyen szinten van maga a karakter. (pl. Jelenleg Genin szint, 182 ChP, 32 TjP) Mivel a két exlaw tudat eredetileg örökölhető chakra "átok", így nekik is meg van a saját chakra mennyiségük, de; 
+ maximum annyi chakrát tudnak átadni, amennyi a karakter korlátja. 
+ Az átadás maximuma függő hány százalékban uralja az adott tudat a testet. 
2# Nem képesek közvetlen kommunikációra a személyiségek, viszont egymást befolyásolhatják. 
2B# Kommunikációhoz igen magas koncentráció, és meditáció szükséges. 
3# A sokáig tartó befolyás a test elégtelen működését-sérülését is eredményezheti. (Ilyen példa Katsumi bal műkarja.) 
4# Mindegyik személyiségnek meg van a saját specialitása, így vannak egymásközt olyan tudás csoportok, amiket képtelenek megtanulni, illetve 5# egymástól sem sajátíthatnak el technikákat, de felfelhasználhatják. 
6# A három személyiség közül bármelyik alkalmaz technikát; a test, chakra fejlődésével (akár pozitív, akár negatív) járhat. 
7# Katsumi tudata találkozhat a bensőjében a két tudattal, Meg is küzdhetnek, de a külvilágban a test felett átveheti az egyik exlaw az irányítást. 
 
 
"AZ EREDETI LEÍRÁS!!! 
JUTSETSU KÉPESSÉGEK
 
 
Az Exlaw Aktívkodása a fizikai valóságban! 
 
Jellemző és Fizikai-Élettani Hatás 
Az Exlaw nem csak a fertőzött szerves testét változtatja meg, hanem a ruházatát. Ichiban megkóstolta a szamuráj életet és a bushidot. Tudja, hogy a harcban sok múlik a felszerelésen, ezért a látott szerint képez chakrájából fizikálisan megjelenő és élettartalommal rendelkező ruházatot, ami nagyon előnyös a mozgásban. Ez csupán a kezdet! 
Fegyvere egy hatalmas legyező, aminek a maximális mérete képen látható. Azon belül a katana is növekszik, de nem csoda, hogy ha ninjato méretű katanát húz elő az exlaw, amikor gyengén irányítja Katsumit Ichiban. 
A legfurcsább az, hogy Katsumi irányítható mű karja is szervessé válik, mintha eredeti lenne, ahogy fokozatosan átváltozik. Így a gyorsabb a regeneráció, s élettani hatás, hogy felerősödnek az érzékek. Az alany nem lesz gyorsabb, de növekszik az izomzati ereje, s mindezért Katsumi józaneszét és behódolását akarja Ichiban. 
Az exlaw aktivitás a legkönnyebb és biztonságosabb felismerése maga a chakra. Negatív ridegséget érezhetünk a chakrán keresztül, ami látványosabban zöld lángként alakul át szemmel látható valóságba. 
Mivel Ichiban egykoron szamuráj volt, természetes, hogy kenjutsu tudása kiemelkedik, de csak akkor alkalmazható, ha Ichiban 25%-ban irányítja Katsumit."  
 
Egyéni Megkötések: 
Asakura/Hakkyou Katsumi: 
1# Nem tanulhat természeti chakra technikákat, hien technikákat 
2# Genjutsuból maximum C szintig tanulhat. 
3# Fogékony a kenjutsukra, és anyai ág miatt a fuuin no jutsukra. 
4# Gyengéje: Suiton elemi ninjutsu (max B szintig tanulhatja) 
 
Hanataro Ichiban: 
+ 25%-35% ig  
1# Chakrájából képez fizikálisan megjelenő és élettartalommal rendelkező ruházatot, ami nagyon előnyös a mozgásban. 
2# Fegyvere egy hatalmas legyező, aminek a maximális mérete a fent említett százaléktól függ. Wakazashi méretű katanát húzhat elő a legyezőből az exlaw, amikor ilyen százalékban irányítja Katsumit Ichiban. 
3# Negatív ridegséggel rendelkezik a saját chakrája, ami ha kicsapódik szemmel láthatóan zöld lángként sűrűsödik be. 
4# Itt nem képes a hien technikákra. Viszont kardforgató tudása Katsumi szintjétől függően az "E" szintű technikáktól egészen a "C" szintű technikákig tudja alkalmazni.  
 
 
+ 35%-80%-ig 
1# Katsumi szintjétől függően E-S szintig képes használni kenjutsu tudását. 
2# Itt már komplett vértpáncélt alkot chakrájából. 
3# A fegyver méretén kívül teljes alakját meg tudja változtatni. 
      Az óriás legyező egybe olvad a katanával. 
4# Lelassul a regeneráció, de a bal kar továbbra is szerves. 
5# Fejlettebb érzékek és izomzati erő szintén redukálódig, viszont gyorsabbá válik. 
 
 
Nirvana az Oni asszony: 
+ 25%-35% ig 
1#  A Jujetsu szerves testét változtatja meg; 
      Katsumi irányítható mű karja is szervessé válik 
      A karakter nem lesz gyorsabb, de növekszik az izomzati ereje 
      Megnövekszik a test regeneráció. 
2# A Jashinista technikákra képtelen. 
 
+ 35%-80%-ig 
1# A Jashinista technikákra B szintig képes a Katsumi szintjétől függően. 
2# A Doton elemű ninjutsukra képes. 
3# A fejtpántból kialakított szarvak igazából üregesek, és valódi szarvakat takarnak, amik eredetileg szenzorként működnek. 
 
 
 
 
//A teljes eredményt a kérelem elfogadása után dolgozom ki. Mind kettő Exlaw kap saját, részletes Előtörténetet, Adatlapot. Kapcsolati jellemzés, Élettani hatás, ok-okozatok részletezése is bőven szerepet kap. Illetve persze ha van egyéb kritériumotok, eleget teszek neki. 
Ne feledjük, ez a későbbiekben is kihatással lesz a karakter fejlődésére, ezért a kérelmi számomat jelentősen/drasztikusan lecsökkenthetitek, mivel nem egy engedélyről van szó. Ez inkább a karakter távlati tervei. 
Az exlawok közül egyelőre csak az egyik tudat lesz "értelmesen" elérhető, a másik dühöngő.// 

Hakkyou Katsumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 34


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése https://sway.com/HECA3hFsG0hH2TSA

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Ápr. 19 2017, 17:48

Szép (hóeséses áprilisi) napot mindenkinek!

Shunsui
Örömmel értesítelek, hogy a Ninja tanács pozitív elbírálással fogadta a Részeges Ököl stílusra benyújtott kérvényed. A stílus különböző technikáinak eljsaátításával kapcsolatosan majd egyeztetünk Pmben, amikor oda jutunk a kalandod során.

Katsumi
Még egy kis türelmed kérném, amíg a Tanács döntésre jut.


További szép napot kívánok,


Uchiha Madara és a Ninja Tanács
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

9 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.