Kérelmek a Ninja Tanács felé

10 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Amori Shuu on Szer. Ápr. 19 2017, 18:16

Tisztelt Ninja Tanács!

Kérvénnyel szeretnék hozzátok fordulni, méghozzá az Irio, azaz az orvosi ninjutsuk elsajátítására. Indokaim nem feltétlenül fogják lefedni a teljes orvosi képességek szükségletét, azonban játéktéri fejlődésben és a következő indokok végett bölcsebbnek láttam megpályázni az egészet. 
"Mikor azt hiszed, a világ ura lehetnél, jön az élet és hátba rúg"


- Jellembéli okok
Shuu a tudományok megszállottja. Állandóan kutatja és próbálja tovább fejleszteni a találmányait mindazzal a tudással, amellyel megismerkedhetett. Látott már szérumot, mely képes a sejteket elfémesíteni, s olyat, ami keresztezhette egy ember és egy állat DNS-ét. Shuu rendkívüli tudásszomját kielégíthetné a stílus, ugyanis az orvosi ismeretekre saját célokból is szüksége lenne, ám erről később. Jelleméből adódóan Shuu egy rendkívül segítőkész ember, aki elvakultan csatlakozott az Ashitahoz, mikor megmentették az életét. Személyes céljai között a világ jobbá tétele és a gyengék megsegítésére összpontosul, az élet megkönnyítéséért dolgozik. Egyenlő esélyeket akar adni az olyanoknak, mint amilyen ő is. Barátságos és egyre nyitottabb jelleme pedig megkönnyítheti a gyógyító chakra feloldását. 
- Szervezetbéli okok
Shuu szinte kisfőnökként van jelen a szervezetben, ám az ősi mondás beigazolódik, miszerint a nagy hatalom nagy felelősséggel jár. Shuunak minden egyes napján azon kell törnie magát, hogy tökéletesíthesse a munkálatokat, s leegyszerűsítve a nyersanyagfeldolgozás a lehető legfejlettebb eszközöket gyártsa. A technológiai fejlődés mellett azonban az Ashita segítségével a tudományok egy másik ágával is egyre inkább szimpatizál. A törzstag, Shikommi doktor génmanipulációs ismeretei egyre többször (immáron a négy végtagjából hármat pótolva) segítették Shuut az életben maradáshoz, és kíváncsi természetéből adódóan érdekli saját és a mások szervezetének felépítése, s azok működése, orvoslása.
- Közeljövőben történ játéktéri események
Ezt a pontot hagytam a legvégére, ugyanis ez az az indok, ami az egész kérvényre megalapozta a gondolatom. Shuu nem csupán a tudomány és a technológia utáni kutatása sarkallja a saját testének megismerése és esetleges öngyógyítása, hanem a benne szunnyadó betegsége újból erőre kapott a nemrég bekövetkezett balesete óta. Ám a Higorimmashuu elnyomható a csillag közelében, Shuut pedig egyre több csillag veszi körbe. A betegségének orvoslásához alkalmazott, és több, mint két évtizedet meditálásra használt csillag kifejtené lassan káros hatásait, méghozzá azzal, hogy Shuu rákos lesz. A megölhetetlennek tűnő végzetes betegség lenne a kiváltó oka az orvosi tudásra indított kutatásainak. Mivel Shuu nem mondhat le a csillagról a betegsége miatt, azonban annak használata tovább erősíti majd a másik betegségét, be nem látott jellembéli változásokat eredményezhetne, s ehhez megfelelően igen csak komoly és hosszas játéksorozatokat az életben maradást kutatva. 

A választ előre is köszönöm,


Amori Shuu
avatar
Amori Shuu
Játékos

Taijutsu Pontok : 66


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 446

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

10 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.