Kérelmek a Ninja Tanács felé

10 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Amori Shuu on Szer. Ápr. 19 2017, 18:16

Tisztelt Ninja Tanács!

Kérvénnyel szeretnék hozzátok fordulni, méghozzá az Irio, azaz az orvosi ninjutsuk elsajátítására. Indokaim nem feltétlenül fogják lefedni a teljes orvosi képességek szükségletét, azonban játéktéri fejlődésben és a következő indokok végett bölcsebbnek láttam megpályázni az egészet. 
"Mikor azt hiszed, a világ ura lehetnél, jön az élet és hátba rúg"


- Jellembéli okok
Shuu a tudományok megszállottja. Állandóan kutatja és próbálja tovább fejleszteni a találmányait mindazzal a tudással, amellyel megismerkedhetett. Látott már szérumot, mely képes a sejteket elfémesíteni, s olyat, ami keresztezhette egy ember és egy állat DNS-ét. Shuu rendkívüli tudásszomját kielégíthetné a stílus, ugyanis az orvosi ismeretekre saját célokból is szüksége lenne, ám erről később. Jelleméből adódóan Shuu egy rendkívül segítőkész ember, aki elvakultan csatlakozott az Ashitahoz, mikor megmentették az életét. Személyes céljai között a világ jobbá tétele és a gyengék megsegítésére összpontosul, az élet megkönnyítéséért dolgozik. Egyenlő esélyeket akar adni az olyanoknak, mint amilyen ő is. Barátságos és egyre nyitottabb jelleme pedig megkönnyítheti a gyógyító chakra feloldását. 
- Szervezetbéli okok
Shuu szinte kisfőnökként van jelen a szervezetben, ám az ősi mondás beigazolódik, miszerint a nagy hatalom nagy felelősséggel jár. Shuunak minden egyes napján azon kell törnie magát, hogy tökéletesíthesse a munkálatokat, s leegyszerűsítve a nyersanyagfeldolgozás a lehető legfejlettebb eszközöket gyártsa. A technológiai fejlődés mellett azonban az Ashita segítségével a tudományok egy másik ágával is egyre inkább szimpatizál. A törzstag, Shikommi doktor génmanipulációs ismeretei egyre többször (immáron a négy végtagjából hármat pótolva) segítették Shuut az életben maradáshoz, és kíváncsi természetéből adódóan érdekli saját és a mások szervezetének felépítése, s azok működése, orvoslása.
- Közeljövőben történ játéktéri események
Ezt a pontot hagytam a legvégére, ugyanis ez az az indok, ami az egész kérvényre megalapozta a gondolatom. Shuu nem csupán a tudomány és a technológia utáni kutatása sarkallja a saját testének megismerése és esetleges öngyógyítása, hanem a benne szunnyadó betegsége újból erőre kapott a nemrég bekövetkezett balesete óta. Ám a Higorimmashuu elnyomható a csillag közelében, Shuut pedig egyre több csillag veszi körbe. A betegségének orvoslásához alkalmazott, és több, mint két évtizedet meditálásra használt csillag kifejtené lassan káros hatásait, méghozzá azzal, hogy Shuu rákos lesz. A megölhetetlennek tűnő végzetes betegség lenne a kiváltó oka az orvosi tudásra indított kutatásainak. Mivel Shuu nem mondhat le a csillagról a betegsége miatt, azonban annak használata tovább erősíti majd a másik betegségét, be nem látott jellembéli változásokat eredményezhetne, s ehhez megfelelően igen csak komoly és hosszas játéksorozatokat az életben maradást kutatva. 

A választ előre is köszönöm,


Amori Shuu
avatar
Amori Shuu
Játékos

Taijutsu Pontok : 87


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 564

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Szer. Május 03 2017, 19:53

Kedves Shuu. 

Sajnálatos módon az idézeted valóra vált, mert a NT döntése szerint most jön az élet és hátba rúg.

Írd fel az irio-t és viseld következményeit. 
A másik kérvénnyel kapcsolatban még türelmet kérünk Smile

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Surrogó kimonók hercege - Lanmao kalandja
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada Fuyu

Tanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hakkyou Katsumi on Szer. Május 03 2017, 23:28

Rendben, nem lesz gond. Ha eddig vártam, most is várhatok. ^^

Hakkyou Katsumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 34


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése https://sway.com/HECA3hFsG0hH2TSA

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Itanashi on Hétf. Jún. 05 2017, 00:17

Szép estét!


Igen tudom, furcsa és szinte érthetetlen a tény, hogy ezzel a karakteremmel írok, mégis, akik olvasták az emúlt év játékaim és élményeim, azok tudják, hogy egyszer ennek eljön az ideje, s megpróbálom felsorakoztatni az érveimet a nem előtt.
Ahogy azt körülbelül két éve megírt karakteri tervezetemben említettem, szeretném Itanashit az oldal egyik meghatározó karakterévé emelni, melyhez az S szinthez méltóan egy több éves, megannyi kaland, harc és kutatással járó sorozatba szeretnék belevágni Keleten.
Három éve, hogy Itanashi eljutott az Első Templomba, ahol rengeteg titkot ismerhetett meg vallásának múltjával kapcsolatosan. Megtudta, miként is alakult vallásuk, s hogy mekkora birodalomra tettek szert évszázadokkal ezelőtt a keleti kontinensen. Megtudta azóta azt is, hogy Yogensha, az első főpap miként rendezkedett be az "Új világ" birodalmában, s végül miként győzték őt le és osztották meg területeit. 
Itanashi a hat éves múltjából eddig öt évet töltött Jashin szolgálatában. Mindez idáig kereste, kutatta az Isteni erőt, és próbálta felfedezni a ninja ösvényén elhelyezett jeleket. Mikor eljutott az első templomba, szinte megvilágosult, s egy másfajta társadalomra bukkant, mint ahogy azt addig elképzelte. Jellemében a vadállatias és hidegvérű sorozatgyilkosból mára egy megfontolt és számító, kegyetlen hidegvérű gyilkos lett, aki végre konkrét célt tudott kitűzni magának, a vallás felébresztésének tervében. Ez pedig Yogensha birodalmának feltámasztása. A kontinensen szétszóródó szekták alaposan megtépázták jashin megmaradt birodalmát, s évtizedekig elnyomták őket, visszaszorítva az egyetlen, elfoglalhatatlan bázisukra, a Vértemplomba. Itanashi megérkezésével a jashinisták ismét elkezdtek terjeszkedni, a végső háború pedig hamarosan kezdetét veszi. Itanashi fel akarja kutatni azokat az elrejtett helyeket, ahova a legyőzött próféta darabjait zárták. Yogenshat mivel megölni nem tudták, darabokra vágták a lelkét és a kontinens különböző szegleteibe zárták el erős védelmi pecsétek és megfelelő testőrség mellett egy egy rejtett erődökbe, amelyeket csak a magas szintű doujutsuk képesek megtalálni. 
A kalandtervezet nem lesz rövid, sem pedig egyszerű, mégis rengeteg lehetőséget és színes, élvezetes egésszé fogja alakítani a karakterem életét. 


A kérvény nagy részt ehhez a tervezethez kötődne, ugyanis szeretném megpályázni Yogensha darabjainak felkutatását és felhasználását, pontosabban Yogensha szellemének lepecsételését a karakterembe.
Yogensha első része magában Itanashiban lenne, melyet még a vallásba való belépésénél pecsételtek volna bele. Mióta átesett a szertartáson (melyről nincsenek emlékei), azóta a fejében egy idegen, hideg hang beszél hozzá és látja el idővel jó tanácsokkal és figyelmeztetésekkel. Ez betudható volt eddig a ninjaképességek és reflex, egyfajta belső hangjának, azonban szeretném itt megfogni az alkalmat, hogy kibővíthessem akár ennek a megmagyarázását. Yogensha töredéke valami nem várt esemény során aktivizálódna Itanashiban (ez lehet akár a halhatatlanság meglétének pillanatában is majd). Ereje nem közelítené meg a valódi exlawok és a valódi Yogensha erejét sem, azonban egyfajta kapocs lenne a következő töredék felé akár emlékképekkel is. Amenyiben fellelik a következő töredéket, az exlaw maga erősödik, s még többet kap vissza emlékeiből és erejéből. Egyfajta Harry Potteres horcrux gyűjtésbe kezdő kaland, mely egyaránt garantálná a lassú kijátszását és az idő közben erősödő exlaw és Itanashi, a két próféta lelkének harmóniájának változását is. Ha eljutnék oda, hogy Yogensha és Itanashi a végén döntene, melyikük a főpap, nem tudnék választ adni. Azonban szeretném megismerni.
Yogensha jellemileg egy erős kezű, megfontolt és véres kezű diktátorként tudnám besorolni, aki közel két emberi életet megélt a vallás híveként. Tökéletesítve szinte a halhatatlanságot, elérte az Istenét, ő pedig örökké a Földön tartotta őt, várva hogy egy új kiválasztott megtalálhassa. Itanashi "II. Yogenshaként" járná a kontinenst, hogy a felszabadított emlékekkel még több morzsáját megismerhesse a diktátornak, aki egykor elfoglalta a fél világot. Itanashi meg akarja ismerni ezt az embert és meg akarja ismerni a módszereit ahhoz, hogy hasonlóan nagy dolgot tehessen le később az asztalra. 
Az exlaw kapcsolat elején kölcsönös szimpátia és a közös cél érdekében szinte átjáróházként funkcionálhatna Itanashi teste, szabad akaratából adná át magát a prófétának és fordítva. Azonban ahogy Yogensha egyre jobban kiteljesedne, Itanashi pedig egyre közelebb kerülne az Isteni akarathoz, úgy válna egyre problémásabbá az esetleges aktiválása. A két próféta harca pedig szerintem igen csak komoly és beláthatatlan jellembeli változásokhoz vezethet még. 
Yogenshanak adatlapot nem adnék egyelőre, képességeiben a Jashinista technikák, ezzel a pecséttechnikákban való jártasság és az élményekben kifejtett katon beállítottságán kívül a legfőbb kérdés az, hogy engedélyezi e a Ninja Tanács az exlaw meglétét a karakteremnek. 
(Tudom, a Byakugant még nem szerezte meg a katakterem, de másfél éve nekiindult már, valamint szerintem ennek a tervezetnek akkor is nekikezdene, ha nem tudná megszerezni a szemeket.)
Remélem, megérdemli a karakterem ezt a kérvényt, tudom, már a Byakugan is végső kérvényként volt felvezetve, három év alatt azonban sok minden került megmagyarázásra, valamint ezzel végleg ki tudnám teljesíteni ezt a karakterem és akár a végsőkig kihúzni őt a jellemében. Nem egy új stílust szeretnék kérni, nem az ingyen kenjutsu az, ami motivál az exlawban. Hanem az, hogy még egy olyan hívő nem lesz szerintem, aki jobban hasonlítana Itahoz, mint Yogensha. Lényegében a karakterem példaképe, akiről a lehető legtöbb dolgot szeretne megismerni, és az ő tanításai segítségével talán felülkerekedni a volt generáción. A kérvényem már a byakugan előtt is megfogalmazódott, de úgy érzem, a játékteret tekintve ez az, ami mint 5. kérvényként meg kell próbálnom elérni. Az eddigi két pályázott, stílusszintű kérvényem (jashin, sötét chakra) szerintem megkérdőjelezhetetlenül kifejlesztettem a karakteremben, s a Byakugan, Juken stílus éa a Hyuugak stílusa nélkül másra talán nem is lehetne felhasználni, mint kutatásra és felderítésre. Amennyiben engedélyezve van a kalandsorozat, a szemek kijátszása is az elődeihez hasonlóan lesz természetesen kijátszva. 

A választ előre is köszönöm,


Itanashi

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Jún. 05 2017, 15:08

Szép napot kívánok!


Katsumi, sajnálattal közlöm veled, hogy a kettős jutsetsu meglétére kísérelt kérvényed a Ninja tanács ideiglenesen elutasítja. Habár az ötlet mindenképp egyedi és jónak tűnik, arra kérnénk, hogy előbb aktívkodj még egy kicsit a már meglévő exlawval, s egy kicsivel később térjünk át ismét erre a kettősségre. Mivel az exlawság is igen veszélyes az emberi testre nézve, egynél több idegen pecsét szinte teljesen megzavarná azt és talán esélyt sem adna az emberi tudatnak a másik kettő mellett.
Hamarosan kidolgozásra kerül a Keleti szekció, szellemvilágának leírása, melynek az alapját a te leírásod adja. Talán abba bele fogunk tudni venni olyan dolgokat is, ami elősegítheti ezt a célodat, mert ismétlem, nem lehetetlen és nem is megoldhatatlan, csak még kicsit korai.
Játékkedved ne szegje az elutasítás, hanem beleadva mindent küzdj tovább a céljaidért és meglátod, mindent el fogsz érni Smile


Madara
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Gonza Sasano on Hétf. Jún. 12 2017, 18:19

Tisztelt Ninja Tanács!

Most olyat fogok kérni, amit alapvetően nem szerettem volna. Ugyanakkor szerintem nem is lesz annyira meglepő ez a kérés. 
Gondolom észrevettétek, hogy inaktív vagyok ismét egy jó ideje. A sok munka végett kevesebb lett a szabadidőm. Többször terveztem, hogy visszatérek újra az oldalra, hogy aktív játékot folytassak. Sajnos ez nem fog menni. 

Szeretném töröltetni a karaktereimet (és a regisztrációkat)
Felsorolom őket: Gonza Sasano, Hiyama Takeo, Chikuma Gennosuke és Arakawa Kenichi. 

Kár értük, mert szerettem a karaktereimet, voltak terveim velük, de már mindegy. Szerettem itt játszani, jó a társaság, jók a staffok is. Pein-nek pedig külön köszönök mindent! 

Mindenkinek kívánok további jó játékot! Szevasztok!

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Hétf. Jún. 12 2017, 19:15

Kedves Gonza!

Gyors egyeztetést követően a Ninja Tanács arra jutott, hogy karaktereidet nem töröljük a fórumról, hiszen Te, mint User bármikor úgy gondolhatod, hogy mégis vissza szeretnél térni. Azonban, eleget is téve a kérésednek, karaktereidet "Inaktív" status-ba helyezzük. Kérlek, jelezz vissza számunkra, hogy megfelelő-e neked így.


Üdvözlettel: Uchiha Kagami

_________________
Tää jylhä kauneus ja ääretön yksinäisyys
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Aamun tullen yö tarinansa kertooÁllandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hattori Arata on Hétf. Jún. 12 2017, 19:33

Tisztelt Ninja Tanács!


Elérkezettnek láttam az idejét annak, hogy harmadik kérvényemmel járuljak elétek. Az előző két kérvényem felhizlalta a ludat, amit most kívánnék levágni, ugyanis vágósúlyba került. Arata számára úgy vélem, elérkezett az az élethelyzet, - tekintve, hogy mind a két kérvényemet már kijátszottam játéktéren – ami rávezetné őt arra, amit szeretnék neki. Úgy érzem, ezzel a mostani engedélykéréssel karakterem koncepcióját - ami a képesség, avagy stílusengedélykéréseket illeti - befejezettnek is nyilváníthatom, amennyiben a Tisztelt NT döntése pozitív lesz.

A kérvényező karakter neve: Hattori Arata

A kérvény típusa: Engedélyköteles

A kérvény tárgya: Genjutsu elsajátítása

A kérvény indokai: Ahogy azt fentebb említettem, Arata koncepciója kezd beérni, a szigorúan engedélyköteles technikák, avagy képességek/képzettségek tekintetében mást már nem is tudnék elképzelni magamnak, mint a genjutsu-t. Aratát a totális ninjutsu-genjutsu kombinációra szeretném felépíteni, ami evidensen magával hordozza azt, hogy a taijutsu stílusokat nem fogja elsajátítani, hiszen a három fő ágazatból egynek mindig gyengének kell maradnia, hogy ezzel se lehessen a karakter egy megállíthatatlan valami. Arata koncepciója a „valódi shinobi” elven alapul, amelynek a lényege a totális beszivárgás, információszerzés, megtévesztés és a háttérben maradás; nem egy frontharcos, akit csak úgy be lehetne dobni egy tömegmészárlás kellős közepébe. Arata az eszével machinál (amely látható minden élményeben
) leginkább, környezetét mindig felméri, ha pedig nem megfelelő számára, akkor igyekszik megfelelőre kialakítani, ha az lehetséges; erre is vannak a nagyobb víztömeget megmozgató Suiton technikái.

Úgy érzem, hogy a genjutsu lenne Aratának a tényleges kiteljesítése a koncepció szempontját illetően. Igen, ez azt is jelenti, hogy a jövőben a Ninja Tanács nem igazán fog velem találkozni itt, ebben a topicban engedélyköteles képesség, avagy stílus kérelmezéséért, hiszen minden más képesség vagy stílus, már teljesen más irányba vinné el Aratát. Új távlatokat nyitna meg számára, hiszen a karakter lételeme a technikák elsajátítása. Mindig van feljebb és feljebb, és az elsajátítható metódusok közül, számára a genjutsu lenne az elérhető álom, hiszen a tudatbefolyásolás művészete adná meg számára azt a pluszt, ami igazán az ő kiteljesedéséhez kell.

További indoknak kívánom még felhozni töretlen aktivitásomat, továbbá, hogy az előző két kérvényemet - ahogy azt már említettem - játéktéren (Amegakure Felső Szintek topicban megtalálható a játék) kijátszottam, tehát teljesítettem a kérvény elfogadása utáni feltételeket. Egyedül már csak kalandmesteri zárásra vár a játékteres kijátszás, de mind a Baburu, mind a Kage Bunshin játéktéren megejtődött, annak rendje és módja szerint. Mindezeken felül, szavatolni tudom még ugyanazt a fajta szerepjátékot és játékmódot is, amit eddig mutattam, ha nem jobbat, hiszen a genjutsu az a fajta stílus, amivel useresen és karakteresen is igazán megmutathatom játéktechnikai tudásom.

A karakter indokai:
Fentebb is említésre került, hogy Arata koncepciója a „valódi shinobi”, aki leginkább az eszével machinál. Arata intelligens, tervező típus, olyan, aki nem veti bele magát azonnal a csatába. Felméri a környezetét, ha kell, akkor alakít rajta, és csak a hatszázadik terv kivitelezése után támad, ha egyáltalán támad. Az ő igazi fegyvere az esze, ez alapján épülnek fel a technikái is, amelyeket elsajátított. Mindezeken felül Arata az a fajta maximalista típus, akinek a genjutsu elsajátítása egy igazi kihívás lenne, a shinobi művészet magasiskolája.

A karakter már látott és tapasztalt meg genjutsut, tehát maga a dolog nem lenne idegen neki; néhai, előtörténetben említett felügyelő jouninja genjutsu specialista volt, tehát ez még egy erős érzelmi löket is lenne a karakter számára, hiszen folyamatos deja vu és nosztalgia kerítené hatalmába, amikor genjutsut alkalmazna.

Persze… a valódi shinobi útja nem fejeződne be ezáltal, de ténylegesen révbe érne, és már csak kiforrasztani kéne. Aratának a genjutsu egy újabb, ajtókkal teli folyosót nyitna meg, ahogy azt megtették az eddigi kérelmek is. Széleskörű ismeretek tárházát kaphatná meg, amit egymagában, vagy pedig kombinálva is kiválóan tudna alkalmazni kellő gyakorlás után.

A kérvény megszerzésének menete: Leginkább a genjutsu elsajátítását vagy az ANBU képzés keretein belül képzelném el, vagy pedig a dédapjától, aki megtanította neki a Baburu technikákat is. Mind a kettőre határozott elképzeléseim vannak, de természetesen a menet függ a mesélőmtől is. Az ANBU csatlakozáshoz kötném hozzá legszívesebben a genjutsu elsajátítását a karakter számára, hiszen életének legfontosabb vízválasztója lesz az az esemény, amikor Hattori Arata csupán egy maszk és egy kódnév lesz.

avatar
Hattori Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 110

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 652

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Gonza Sasano on Hétf. Jún. 12 2017, 19:48

Uchiha Kagami írta:
Kedves Gonza!

Gyors egyeztetést követően a Ninja Tanács arra jutott, hogy karaktereidet nem töröljük a fórumról, hiszen Te, mint User bármikor úgy gondolhatod, hogy mégis vissza szeretnél térni. Azonban, eleget is téve a kérésednek, karaktereidet "Inaktív" status-ba helyezzük. Kérlek, jelezz vissza számunkra, hogy megfelelő-e neked így.


Üdvözlettel: Uchiha Kagami


Nyugodtan töröljétek az összes karakteremet, mert 100%, hogy nem fogok visszatérni. Ez van. 
Előre is köszönöm!

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hatake Kakashi on Hétf. Jún. 12 2017, 22:26

Kedves Sasano!


Noha fáj látni visszalépő játékosokat, a kérésedet sajnos nem teljesíthetjük. Ha törölnénk az összes karaktered, akkor hézagok keletkeznének a fórumban, révén postok, adatlapok, kalandok bizonyos részei hiányoznának, arról nem is beszélve, hogy a karaktereidre tett utalásokat sem tudjuk meg nem történtté tenni. Ettől függetlenül természetesen megértjük a helyzeted, de a maximum amit tehetünk az az, hogy inaktívvá tesszük a karaktereidet. Noha úgy érzed soha többé nem fogsz visszatérni, még bármit hozhat az élet.

Csak a legjobbakat a továbbiakban! ^^

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Ayanokoji Nozomi, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika, Lanmao, Kawajiri Satoshi, Hyuuga Emi
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Szer. Jún. 14 2017, 15:30

Tisztelt Ninja Tanács!
 
Most, hogy karakterem átlépte a kaput -mely a Kezdetek Kezdete végét jelentette-, úgy érzem elérkezett az idő ahhoz, hogy benyújtsam az első kérvényt vele. A Genin rang elérése komoly lépés volt karakterem életében, éppen ezért szeretném Őt egy még magasabb szintre léptetni, itt jön a képbe eme kérvény.
 
~/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\~
 
A kérvényező karakter neve: Tsuuzoku Tomoe
 
Kérvény típusa: Engedélyköteles
 
Kérvény tárgya: Kage Bunshin no Jutsu /// Árnyék Klón Technika
 
Kérvény indokai: Mint az már fentebb is írva van, szeretném ha Tomoe egy új szintre lépne. Persze jogos lehet a kérdés, hogy akkor miért pont ezt a technikát választom, miért nem valami mást. Az én fejemben van egy kép a jövőbeli Tomoe-ről. Ahhoz, hogy eme kép megvalósuljon az első lépes ennek a technikának a megszerzése, hogy aztán egy sokkal komplexebb stílust alakíthassak ki vele.
 
Karakter indokai: Úgy vélem Tomoe képes lenne megbirkózni a technika megtanulásainak nehézségeivel. Tomoe egy olyan személy, akit mindent megtesz, hogy a számára fontos személyeket megvédje, és hát valljuk be, két Tomoe jobban védelmez mint egy. Very Happy Ezen kívül mindig is vágyott a tudásra, ezzel a technikával pedig sokkal intenzívebben juthatna bármi nemű tudáshoz.
 

A kérvény megszerzésének tervezete: Ha a kérvény elfogadásra kerül, akkor egy NJK tanítaná meg a karakternek a technikát. A szóban forgó NJK Tomoe új Sensei-e, akit a mesélő alkotott meg.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 360

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hatake Kakashi on Szer. Jún. 14 2017, 16:13

Szép napot!

Arata, Tomoe, Itanashi a kérelmetek a Ninja Tanács elé került. Itanashi, tőled még kérnénk egy jó adag türelmet, előreláthatólag igen csak sok ideig fog tartani a döntés.

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Ayanokoji Nozomi, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika, Lanmao, Kawajiri Satoshi, Hyuuga Emi
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hatake Kakashi on Szomb. Jún. 17 2017, 02:09

Kedves Tomoe!

A Ninja Tanács szavazása sikeresen lezárult és örömmel jelenthetem be, hogy a kage bunshin kérelmed pozitív elbírálásra került. Úgy gondoljuk a technika potenciálja jó kezekben lesz nálad, főleg, hogy aktivitásoddal és fejlődő írásaiddal rászolgáltál. Viszont egy ilyen technika akarva-akaratlanul is vonzza a szemeket és füleket, így szinte elkerülhetetlen lesz egy bizonyos szintű hírnév.
Eme tiltott technika elsajátítása nem egyszerű, de az odafele vezető út úgy hiszem sokkal nehezebb. 

Mindenesetre én is és az NT is sok szerencsét kíván! További jó játékot! ^^

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Ayanokoji Nozomi, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika, Lanmao, Kawajiri Satoshi, Hyuuga Emi
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Engyounogou Hakuryuuin on Vas. Júl. 02 2017, 11:26

Tisztelt Ninja Tanács!

Ezzel a karakterrel az első kérvény lehetőségemmel szeretnék elétek járulni. Lehet, hogy elsőre igen korainak tűnhet, mivel még csak pár napja lett elfogadva az előtörténete a karakternek, azonban amit szeretnék, azt már egyszer kérvényeztem.
Kérvényem tárgya: a Takumi Nimpou mint Ninjutsu ág lenne.
Egy kérvényt már beadtam eme Művészet irányába /2016.08.25/ és az pozitív elbírálást kapott. Nem sokkal később, sajnos muszáj volt vissza vonatnom, mert akkor úgy nézett ki, hogy egyhamar nem fogom tudni befejezni a karakter előtörténetét, ihlet hiány véget. Ám hamarabb, mint gondoltam, mégis be tudtam fejezni, hála az oldal egy játékosának az írásának. Mostani kérvényem lényegében ugyanaz lenne, mint első alkalommal, annyi kivétellel, hogy már a karakter története megvan.

Indokok:
Haku már rendelkezik mechanikai ismeretekkel. Készített olyan babákat, mik fogaskerekek és zsinegek rendszere működtetett. Ért a fém megmunkáláshoz, a kovács ismeretéből adódóan.
Már igen fiatalon a felfigyelt eme ágazatra s ebben látta kistestvére életének megkönnyebbítésének módszerét. Későbbiekben Haku-nak muszáj lesz erősebbé válni, ha végre akarja hajtani a bosszúját, és Ő ebben, a tudományokban látná ez, ebbe az irányba fejlődne is tovább.
Célom még mindig változatlan, Hakut-t szeretném teljesen gépesíteni. Ezt több fázisban akarnám végrehajtani. Elsőnek a kezeit és lábait, majd a felső teste jönne, míg végül teljesen át nem lenne alakítva.

Köszönettel
Engyounogou Hakuryuuin
avatar
Engyounogou Hakuryuuin
Játékos

Taijutsu Pontok : 70


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 270

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hatake Kakashi on Vas. Júl. 02 2017, 11:45

Szép napot!

Örömmel értesítelek Hattori Arata, hogy a kérvényed pozitív elbírálás alá került. Reméljük taktikusan fogod kihasználni az újonnan szerzett képességeidet.
Itanashi, tőled még több türelmet kérnénk. Még mindig tartom az álláspontom, hogy egy jó adag idő kell majd a döntés kifőzéséhez.
Hakuryuuin, a kérvényed a Ninja Tanács elé került.

További jó játékot! ^^

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Ayanokoji Nozomi, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika, Lanmao, Kawajiri Satoshi, Hyuuga Emi
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hatake Kakashi on Vas. Júl. 16 2017, 00:54

Szép napot!

Örömmel értesítelek Itanashi, hogy a kérelmed elfogadtuk. Feltételek közt természetesen a belső viszályok és a lélektani küzdelmek is szerepelnek, mint ahogyan a sokrétegű veszteségek kockázata. Részletesebb kidolgozásodat szeretettel várjuk, ahhoz alkalmazkodva pontosabb rendszert is ki tudunk majd dolgozni.
Kedves Hakuryuuin, a kérelmed elutasításra került. Nulla játéktéri posztot megélt karakternek ritkán adunk engedélyt, szinte csak akkor van ez, amikor már kérvénnyel születik meg a karakter koncepciója, és azt is igen csak erősen fontolóra vesszük. Szerintem érthető, hisz, ha valaki nem játszik a karakterével ki tudja mennyire kényelmes a cipőjébe, mennyire élvezetes a játék, és a későbbiekben mennyire illene az adott kérvény a kerek egészhez. Ezen felül a kérvényekre/technikákra orientált karakterek általában vakvágányon végzik, révén nem elsődleges a személyiségük, a nézeteik és a tetteik miértjei. Ezt természetesen el szeretnénk kerülni.

További jó Gundanozást! 

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Ayanokoji Nozomi, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika, Lanmao, Kawajiri Satoshi, Hyuuga Emi
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Tensei Zento on Vas. Júl. 16 2017, 13:25

Tisztelt Ninja Tanács!


Zento karakteremmel az első engedély kérelemmel fordulok hozzátok. Úgy érzem itt az ideje ennek, bár hosszabb inaktivitásom után lehet kissé korai, de megpróbálkozom vele.


Kérelmem nem más, mint, hogy szeretném felébreszteni a Tensei'gan-om első szintjét. Erre legfőbb indokom az, hogy Nagato, és Raionon mellett Zento is főágbeli leszármazott. Yagami, a régi klán vezető legkisebb fiának az elveszett gyermeke Zento, de régebbi pályázatban erre már fény derült, és Zento már a Tensei birtokon lakik. Másik főbb indokom, hogy a Tensei'gan régen erősebb volt, de a Tisztelt Tanács, már átírta elfogadható szinte.


Első szint: a pupillák ki tágulnak, a szem hatására képes belelátni ellenfelének testműködésébe, és megpillantani a testében futó idegpályák információit. Ezen információk a másodperc tört része alatt futnak végig a testen, azonban tapasztalt használóként ezeket a végigfutó jeleket arra lehet használni, hogy kikövetkeztethető legyen a megfigyelt mozgása. Ilyenkor a szem használójának agyműködése felgyorsul, a szem és az agy közötti információ átadás szintén felgyorsul, ezért képes lekövetni az ellenfél idegpályáin futó jeleket a használó. Hátránya ezen a szinten: a használat közben ha szintén egy másik szembeli vérvonallal találkozik, és az hat a használó szemére, a Tenseigan megszűnik, és a szem percekre látásképtelenné válik. (Tehát az első szint lényegében olyan mint a Sharingan alap képessége, amivel reflex szerűen követhetjük le ellenfeleink villámgyors mozgását) 
Besorolás: C 

Chakraszint: 250 


Szeretném, ha Zento vinné tovább Nagato örökségét, és a Tensei'gan nem csak, mint leírás szerepelne az oldalon, hanem ismételten a Játéktérre is vissza lépjen tovább védelmezve Iwagakuret, és úgy érzem nagyban színesíthetné is Zentoval való játékom, és méltó lehetne a Tsuchikage reménysége névre, mellyel még Nagato illette meg. Továbbá kérném a Tanácsot, hogy ne csak az utóbbi párheti játékomat vegye figyelembe, hanem az előtte lévő pályázatokat és más irományokat, mind élménekben, mind játéktéren aktív voltam Zentoval, és az elkövetkezendő időkben is aktívan szeretnék játékommal hozzájárulni az oldalhoz. 

A régebbi Bee által elfogadott pályázat: http://narutohun.niceboard.org/t1352-zento-tensei?highlight=Zento
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Terumi Mei on Vas. Júl. 16 2017, 16:07

Kedves Zento!


Kérelmed a Ninja Tanács elé került. Kérem szíves türelmedet, míg a Staff tagok elbírálják.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Kenshiro Shinju - Megszoksz vagy megszöksz
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Ootsutsuki Kaguya on Hétf. Júl. 17 2017, 11:16

Kedves Zento!

Sajnálattal kell közölnöm, hogy a kérvényed elutasításra került. Túl korainak tartjuk a kérelmet, hiszen még nem rázódtál vissza a játékba, illetve az aktivitásod is még kérdéses. Példás, és aktív játékot követően a későbbiekben még próbálkozhatsz, így ne csüggedj. További jó játékot!

- Kaguya
avatar
Ootsutsuki Kaguya
Mesélő

Specializálódás : Szadizmus

Tartózkodási hely : A Holdon Napozom


Adatlap
Szint: S
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Szomb. Júl. 22 2017, 19:32

Tisztelt Ninja Tanács!


Már idejét sem tudom, mikor fordultam meg utoljára a Kérvények topicban mint Kérelmező. Jelen hozzászólásomban kérvényemet az alábbiak szerint terjesztem elő:

Hyuuga Shakaku (korábbiakban: Hyuuga Aikan) jelenleg Konoha szolgálatában van, Danzou irányítása alatt áll. Szerepét és sorsát tekintve a mindenkori Hokage spec ops jellegű beosztottjáról van/lesz szó, ahol a karakter számos kihívás elé néz és ha minden igaz, ezek egyre bonyolódni fognak. A karakterrel a célom, hogy fokozatosan bonyolódjon bele egyre nehezebb special ops küldetésekbe, előre meghatározott célokkal, viszont merőben eltérő megoldási módozatokkal, ezáltal bejárva a felfelé tartó ranglétra különböző állomásait és akár – majd egy nap – osztag parancsnokává is válva.

A special ops küldetéseken és az osztag megalakításán túl azonban van egyéb projekt is: ilyen az elkövetkező harc, valamint az általam kezdeményezett projekt (melynek végén követként szeretném működtetni a karaktert, mivel képes átjárót nyitni a világok között), valamint ilyennek számít még a JK-kból összeálló Kodomo Háreme felállás is, aminek legfőbb célja Kabuto, valamint az Akatsuki likvidálása és egyéb S szintű karakterek levadászása is. (Mikor már virtuálisan öregedett a karakter, szeretném senseikedésre adni a karakter fejét, persze aki mer majd a tanítvány lenni...)

A karakterem jellemét tekintve beszélhetünk egy érdekes felállásról, hiszen a „régi Naka” jelleme teljesen el van zárva, ugyanis nincs emléke arról, ki is volt ő valójában, mi történt vele, hogy került ebbe a nem mindennapi helyzetbe. Jelen pillanatba fogalmi nehézségei vannak: így például rosszul és félrehall dolgokat; pukijutsu a bukijutsu helyett, bizsu a bijuu helyett, valamint definíciós nehézségei akadnak, pl szolárium helyett barnító koporsó. Mindezek ellenére egy elég nagydumás karakterről van szó, aki az összes üres, de éppen az összes akció- és érzelemdús pillanatot átpofázza, mindenbe beleszól, hadar.
Káromkodni is fog, persze esetek többségében rosszul és rosszkor (meg alkoholizálni és cigizni, valamint a testek közötti korkülönbségek miatt problémái lesznek a hormonjaival, túlfűtött szexuális vágyaival), aki még annak is beszól, aki egyszerűen rá mer nézni – mert hát „nézzek má úgy ki mint te ki ba.dmeg” és társai.

A fentiekre való tekintettel tisztelettel kérem a Ninja Tanácsot, engedélyezze karakteremnek a Szókötés technika elsajátítását és használatát.

Jibaku Jutsu // Szókötés Technika

Egy igen ritka ősi eredetű képesség, melyet manapság már csupán elvétve ismer egynéhány vándor ninja. A képesség lényege, hogy tulajdonképpen a saját magunk által leírt szavakat vagyunk képesek életre kelteni és manipulálni a hatásukat, értelmüket pedig a chakránkkal realizálni. Gyakorlott használó birtokában ez a technika elképesztő hatalmat adhat. Tüzet gyújthatunk a tűz szó leírásával. Vizet fakasztatunk. Az irányítás vagy a pusztítás szó leírásával irányíthatunk másokat, vagy kárt tehetünk ellenfelünkben. A szó amit a levegőbe írunk mintha tinta technikát használnánk megelevenedik, és a természetétől függően kezd el viselkedni, ha irányítani akarunk másokat akkor fizikai kapcsolatot kell létesítenünk, és az irányítás felirata fog megjelenni az áldozatunk testén. A Technika elsajátítása után, rengeteg gyakorlást igényel, az Élet alap törvényeit nem hághatjuk át vele, valamint a Fizika törvényeit sem. (Repülés, Hallhatatlanság, stb) 
Chakraszint: 1000
Besorolás: S
ENGEDÉLYKÖTELES!

(Az elsajátításra látok két verziót is: a démonos kaland után, ott sajátítaná el, mint követ, aki nem lemészárolná az átszökötteket, hanem ezáltal küldené vissza őket, vagy a másik verzió, hogy Danzou szolgálatában sajátítaná el, mivel róla köztudott, hogy megrögzött gyűjtögető).

Úgy gondolom, a karakterem kezében ideális és maximálisan kihasznált eszköz lehetne a technika, így kifejezetten Danzou és Konoha egyik talán kiemelt special ops ügynökeként, továbbá úgy vélem, képességeimből adódóan nem okoznék csalódást a kivitelezés terén sem. Álláspontom szerint az eddig tanúsított játékom minősége erre tanúsítványként szolgál.

Megjegyezném, hogy a kérvényem pozitív elbírálása esetén a karakterem először a mostani harcot teljesítené, majd a Démonosat és csak ezt követően kerülhetne sor a technika esetleges elsajátítására.

Köszönöm a kérvény elolvasására szentelt időt, valamint a végkifejlettől független energiaráfordítást.

Tisztelettel,
Hyuuga Shakaku
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Hétf. Aug. 07 2017, 12:29

Tisztelt Ninja tanács!
Elég régen adtam be jutsu kérvényt, így a tábor után arra a döntésre jutottam néhány staff taggal beszélve, hogy beadom a technika kérvényt, ami nem más mint:

Ninpo: Mizu Kawarimi

Ez egy igen ritka, egyedül a Víz országában létezõ technika. A használó a víz elem feletti teljes uralma végett képes a saját testét is vízzé alakítani és így menekülni. Így gyakorlatilag szinte sebezhetetlenné válik a használó, és akár a legszorultabb helyzetből is képes elmenekülni.
Magyar név: Ninja művészet: Víz Testcsere
Típus: Kiegészítő
Besorolás: A szintű
Chakraszint: 600
ENGEDÉLYKÖTELES


Okok:
A karakterem ahogy fejlődik a támadás mellett egyre nagyobb figyelmet kell fordítania a védelmére is és a technika a legalkamasabb eme védelem kiépítésére. Úgy érzem, hogy 599 chakrával nem járok messze attól, hogy elsajátítsam a technikát, amit már nagyon régen szeretnék. Oinin jelöltként szerintem tökéletes technika, de majd oininként is elég jól használható. A karakterem víz országiként könnyen talál megfelelő mestert, aki lemeséli neki a tanulást, így ez sem lehet akadály. Emellett Hidantól tanulva megemlíteném a ninja tanácsnak,hogy tegnap volt a születésnapom, így nagyon örülnék, ha a technika tanulására megkapnám az engedélyt utólagos ajándékként a tisztelt NT-től. Very Happy
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Hétf. Aug. 07 2017, 13:46

Kedves Kawachi!

Kérelmed a Ninja Tanács elé került.

További jó játékot,
UK
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Kedd Aug. 08 2017, 20:00

Kedves Kawachi!


A Ninpo: Mizu Kawarimi elsajátítására beadott kérvényed pozitív elbírálásban részesült, a Ninja Tanács elfogadta kérelmedet. A kérvényszámok tekintetében a mai nappal módosítom az adatlapodon szereplő értéket - az új érték: 4/3.


Üdvözlettel,
UK
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Wakizashi Yumi on Szer. Aug. 09 2017, 22:55

Tisztelt Ninja Tanács!
 
Elérkezettnek láttam az időt, hogy végre az első élményem után az első kérvényem is bekerüljön karakteremmel. Szóval lássuk a cserebogarat.
 
Kérvényező karakter neve: Wakizashi Yumi
 
Kérvény megnevezése: Hyoton
 
Történet: Gondolom nem sokan olvasták a karakter történetét, így elsősorban arról szeretnék beszámolni, és szemléltetni, hogy miért is a Hyoton az, ami teljessé tenné a karaktert.
Yumi nem ismerte az édesanyját, az apja vitte el Hoshigakuréba, ahol felnevelték őt, azonban a mostohaanyja sosem szerette, mert úgy érezte, csorba esett a becsületén azzal, hogy férje egy másik nő gyermekét hozza a családhoz. Végig fattyúnak nevezte, és olyan dolgokat tett vele, ami a vele egykorúak lelkét könnyen megviseli, Yumi azonban próbált erős maradni, legalábbis magában tartani a dühét, mígnem a chuunin vizsga végén hidegvérrel lemészárolt mindenkit: a testvéreit, akiket valójában valamelyest szeretett, kivéve a kishúgát, akit a mostohaanyja úgy mozgatott, ahogy csak akarta; a mostohaanyja torkát az apja szeme láttára vágta el. Egyedül az apja életét hagyta meg mondván, majd visszatér. Ha Yumi belekerül egy gyilkolós transzba, akkor lehetetlen kizökkenteni abból. Három év múlva valóban visszatért arra, hogy az apja elrejtőzött, de várt rá, hogy majd egyetlen lánya, akit szívből szeretett, majd visszatér hozzá. Yumi elsődleges célja, hogy megtudja és megtalálja, hogy ki is pontosan az édesanyja, mivel arról apja soha nem mesélt – valójában ez indította el abban, hogy eltűnjön a hamis családjától. Az apja naivan vezette, holott nagybátyja figyelmeztette, hogy a halálába sétál. Yumi megtudta, hogy édesanyja Kirigakuréban van, az út alatt pedig találkozott a féltestvérével, akiről úgy hitte, hogy megölte, de nem így volt. Nem akarta, hogy az a testvére, akit szívből szeretett (és jobban, mint egy testvért), megtudja, hogy minden rokonát megölte, ezért elhívta és véglegesen megölte, majd az apjával való élet-halál harcban is ő kerekedett felül.
Jelenlegi felállás szerint egy kalózbanda talált rá, akik meggyógyították, majd egy gladiátorverembe dobták, hogy harcoljon az egyik kalózkapitányért, s ha ő nyeri a harcokat, a kapitányból király lesz. Az elején úgy tervezte, hogy ki akar szabadulni minden áron, de később, ahogy megismerkedett a kapitánnyal, megegyezett vele, hogy megnyeri a harcokat, ha cserébe a kapitány hazaviszi Kiribe.

És itt jön képbe a karakterkoncepció, hogy miért a Hyoton: A legelejétől tudtam, hogy Yumival majd szeretném kérvényezni, ezért mindig is erre építettem függetlenül a válaszoktól. A mostohaanyja rengetegszer tette ki a hóra, ahol egyáltalán nem tapasztalt olyat, hogy fázik, sőt, jól érezte magát a hidegben, valamint nem igazán volt boldog köszönhetően mostohájának. A későbbiekben derül ki, hogy pontosan ki is a valódi édesanyja. Amikor Kirigakurében megkezdődött a mészárlás, Yumi családját kérték meg, hogy vegyenek részt benne, hiszen mindenekelőtt az volt a feladatuk, hogy testőrként, esetlegesen bérgyilkosként szolgáljanak. Egy feltétellel hagyták meg az életüket, mégpedig ha vállalják a KG-juk lepecsételésének kockázatát. Itt jött képbe Yumi édesapja, akire az édesanya rábízta Yumi életét, és meghagyta, hogy vigye magával és nevelje fel, hogy egy csecsemőt azért mégse mészároljanak le. A körülbelül ötven főből tíz élte túl a pecsételést, Yumi pedig így került Kiriből Hoshiba. Mei idején a családot a Hó országába száműzték, azonban erről Yumi még nem sokat tud, de a későbbiekben oda fog utazni, hogy végre megtörténjen a családi reunion. Yumi, ahogy most a kapitány tanítja új fogásokra, úgy van benne feltörekvőben a második eleme, a szél. A karakter számára a végső szálak most kerülnek elvarrásra.
A konkrét indok ebben a kis történetben is megemlítésre került, végső soron úgy érzem, Yumihoz ez az egyetlen, ami illene, hiszen ő maga is küszködik, szenved (ó, igen, a továbbiakban egyébként is szenvedtetném ^^). Yumit soha nem fogja elhagyni a fagyos múltja, hiszen ez lett a sorsa, én pedig vállalom.
Ha további kérdése lenne a mélyen tisztelt NT-nek a karakterrel kapcsolatban, akkor szívesen megosztom azt.
Plusz indok: ebben a melegben jó időt csinálok nektek!
 
Köszönettel,
Wakizashi Yumi
avatar
Wakizashi Yumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 77


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja - Chuunin
Chakraszint: 417

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Itachi on Szomb. Aug. 12 2017, 11:17

De jó színnel írsz Yumi drágám! Smile


Örömmel értesítelek, hogy a Ninja Tanács megvitatta a kérvényedet és az pozitív elbírálás alá került. Így a kérvényedet ELFOGADJUK!
Remélem a karakter "jeges" jelleme megmarad a jövőben is és lehűtöd ezeket a meleg nyári napokat. Wink

Felhasználható kérvényeid száma: 3/2-re módosul.
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

10 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.