Kérelmek a Ninja Tanács felé

10 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Amori Shuu on Szer. Ápr. 19 2017, 18:16

Tisztelt Ninja Tanács!

Kérvénnyel szeretnék hozzátok fordulni, méghozzá az Irio, azaz az orvosi ninjutsuk elsajátítására. Indokaim nem feltétlenül fogják lefedni a teljes orvosi képességek szükségletét, azonban játéktéri fejlődésben és a következő indokok végett bölcsebbnek láttam megpályázni az egészet. 
"Mikor azt hiszed, a világ ura lehetnél, jön az élet és hátba rúg"


- Jellembéli okok
Shuu a tudományok megszállottja. Állandóan kutatja és próbálja tovább fejleszteni a találmányait mindazzal a tudással, amellyel megismerkedhetett. Látott már szérumot, mely képes a sejteket elfémesíteni, s olyat, ami keresztezhette egy ember és egy állat DNS-ét. Shuu rendkívüli tudásszomját kielégíthetné a stílus, ugyanis az orvosi ismeretekre saját célokból is szüksége lenne, ám erről később. Jelleméből adódóan Shuu egy rendkívül segítőkész ember, aki elvakultan csatlakozott az Ashitahoz, mikor megmentették az életét. Személyes céljai között a világ jobbá tétele és a gyengék megsegítésére összpontosul, az élet megkönnyítéséért dolgozik. Egyenlő esélyeket akar adni az olyanoknak, mint amilyen ő is. Barátságos és egyre nyitottabb jelleme pedig megkönnyítheti a gyógyító chakra feloldását. 
- Szervezetbéli okok
Shuu szinte kisfőnökként van jelen a szervezetben, ám az ősi mondás beigazolódik, miszerint a nagy hatalom nagy felelősséggel jár. Shuunak minden egyes napján azon kell törnie magát, hogy tökéletesíthesse a munkálatokat, s leegyszerűsítve a nyersanyagfeldolgozás a lehető legfejlettebb eszközöket gyártsa. A technológiai fejlődés mellett azonban az Ashita segítségével a tudományok egy másik ágával is egyre inkább szimpatizál. A törzstag, Shikommi doktor génmanipulációs ismeretei egyre többször (immáron a négy végtagjából hármat pótolva) segítették Shuut az életben maradáshoz, és kíváncsi természetéből adódóan érdekli saját és a mások szervezetének felépítése, s azok működése, orvoslása.
- Közeljövőben történ játéktéri események
Ezt a pontot hagytam a legvégére, ugyanis ez az az indok, ami az egész kérvényre megalapozta a gondolatom. Shuu nem csupán a tudomány és a technológia utáni kutatása sarkallja a saját testének megismerése és esetleges öngyógyítása, hanem a benne szunnyadó betegsége újból erőre kapott a nemrég bekövetkezett balesete óta. Ám a Higorimmashuu elnyomható a csillag közelében, Shuut pedig egyre több csillag veszi körbe. A betegségének orvoslásához alkalmazott, és több, mint két évtizedet meditálásra használt csillag kifejtené lassan káros hatásait, méghozzá azzal, hogy Shuu rákos lesz. A megölhetetlennek tűnő végzetes betegség lenne a kiváltó oka az orvosi tudásra indított kutatásainak. Mivel Shuu nem mondhat le a csillagról a betegsége miatt, azonban annak használata tovább erősíti majd a másik betegségét, be nem látott jellembéli változásokat eredményezhetne, s ehhez megfelelően igen csak komoly és hosszas játéksorozatokat az életben maradást kutatva. 

A választ előre is köszönöm,


Amori Shuu
avatar
Amori Shuu
Játékos

Taijutsu Pontok : 66


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 453

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Szer. Máj. 03 2017, 19:53

Kedves Shuu. 

Sajnálatos módon az idézeted valóra vált, mert a NT döntése szerint most jön az élet és hátba rúg.

Írd fel az irio-t és viseld következményeit. 
A másik kérvénnyel kapcsolatban még türelmet kérünk Smile

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Éjjeli fény      -  Takigakure no Ruujai kalandja
Az Ourio-völgy titka Hamada Fuyu
Hokkyoku guma  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Vihar - Kenshiro Dai

Tanulások:

Kis extrák a kaszinóban:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála + 15 kiskutya

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hakkyou Katsumi on Szer. Máj. 03 2017, 23:28

Rendben, nem lesz gond. Ha eddig vártam, most is várhatok. ^^
avatar
Hakkyou Katsumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 34


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése https://sway.com/HECA3hFsG0hH2TSA

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Itanashi on Hétf. Jún. 05 2017, 00:17

Szép estét!


Igen tudom, furcsa és szinte érthetetlen a tény, hogy ezzel a karakteremmel írok, mégis, akik olvasták az emúlt év játékaim és élményeim, azok tudják, hogy egyszer ennek eljön az ideje, s megpróbálom felsorakoztatni az érveimet a nem előtt.
Ahogy azt körülbelül két éve megírt karakteri tervezetemben említettem, szeretném Itanashit az oldal egyik meghatározó karakterévé emelni, melyhez az S szinthez méltóan egy több éves, megannyi kaland, harc és kutatással járó sorozatba szeretnék belevágni Keleten.
Három éve, hogy Itanashi eljutott az Első Templomba, ahol rengeteg titkot ismerhetett meg vallásának múltjával kapcsolatosan. Megtudta, miként is alakult vallásuk, s hogy mekkora birodalomra tettek szert évszázadokkal ezelőtt a keleti kontinensen. Megtudta azóta azt is, hogy Yogensha, az első főpap miként rendezkedett be az "Új világ" birodalmában, s végül miként győzték őt le és osztották meg területeit. 
Itanashi a hat éves múltjából eddig öt évet töltött Jashin szolgálatában. Mindez idáig kereste, kutatta az Isteni erőt, és próbálta felfedezni a ninja ösvényén elhelyezett jeleket. Mikor eljutott az első templomba, szinte megvilágosult, s egy másfajta társadalomra bukkant, mint ahogy azt addig elképzelte. Jellemében a vadállatias és hidegvérű sorozatgyilkosból mára egy megfontolt és számító, kegyetlen hidegvérű gyilkos lett, aki végre konkrét célt tudott kitűzni magának, a vallás felébresztésének tervében. Ez pedig Yogensha birodalmának feltámasztása. A kontinensen szétszóródó szekták alaposan megtépázták jashin megmaradt birodalmát, s évtizedekig elnyomták őket, visszaszorítva az egyetlen, elfoglalhatatlan bázisukra, a Vértemplomba. Itanashi megérkezésével a jashinisták ismét elkezdtek terjeszkedni, a végső háború pedig hamarosan kezdetét veszi. Itanashi fel akarja kutatni azokat az elrejtett helyeket, ahova a legyőzött próféta darabjait zárták. Yogenshat mivel megölni nem tudták, darabokra vágták a lelkét és a kontinens különböző szegleteibe zárták el erős védelmi pecsétek és megfelelő testőrség mellett egy egy rejtett erődökbe, amelyeket csak a magas szintű doujutsuk képesek megtalálni. 
A kalandtervezet nem lesz rövid, sem pedig egyszerű, mégis rengeteg lehetőséget és színes, élvezetes egésszé fogja alakítani a karakterem életét. 


A kérvény nagy részt ehhez a tervezethez kötődne, ugyanis szeretném megpályázni Yogensha darabjainak felkutatását és felhasználását, pontosabban Yogensha szellemének lepecsételését a karakterembe.
Yogensha első része magában Itanashiban lenne, melyet még a vallásba való belépésénél pecsételtek volna bele. Mióta átesett a szertartáson (melyről nincsenek emlékei), azóta a fejében egy idegen, hideg hang beszél hozzá és látja el idővel jó tanácsokkal és figyelmeztetésekkel. Ez betudható volt eddig a ninjaképességek és reflex, egyfajta belső hangjának, azonban szeretném itt megfogni az alkalmat, hogy kibővíthessem akár ennek a megmagyarázását. Yogensha töredéke valami nem várt esemény során aktivizálódna Itanashiban (ez lehet akár a halhatatlanság meglétének pillanatában is majd). Ereje nem közelítené meg a valódi exlawok és a valódi Yogensha erejét sem, azonban egyfajta kapocs lenne a következő töredék felé akár emlékképekkel is. Amenyiben fellelik a következő töredéket, az exlaw maga erősödik, s még többet kap vissza emlékeiből és erejéből. Egyfajta Harry Potteres horcrux gyűjtésbe kezdő kaland, mely egyaránt garantálná a lassú kijátszását és az idő közben erősödő exlaw és Itanashi, a két próféta lelkének harmóniájának változását is. Ha eljutnék oda, hogy Yogensha és Itanashi a végén döntene, melyikük a főpap, nem tudnék választ adni. Azonban szeretném megismerni.
Yogensha jellemileg egy erős kezű, megfontolt és véres kezű diktátorként tudnám besorolni, aki közel két emberi életet megélt a vallás híveként. Tökéletesítve szinte a halhatatlanságot, elérte az Istenét, ő pedig örökké a Földön tartotta őt, várva hogy egy új kiválasztott megtalálhassa. Itanashi "II. Yogenshaként" járná a kontinenst, hogy a felszabadított emlékekkel még több morzsáját megismerhesse a diktátornak, aki egykor elfoglalta a fél világot. Itanashi meg akarja ismerni ezt az embert és meg akarja ismerni a módszereit ahhoz, hogy hasonlóan nagy dolgot tehessen le később az asztalra. 
Az exlaw kapcsolat elején kölcsönös szimpátia és a közös cél érdekében szinte átjáróházként funkcionálhatna Itanashi teste, szabad akaratából adná át magát a prófétának és fordítva. Azonban ahogy Yogensha egyre jobban kiteljesedne, Itanashi pedig egyre közelebb kerülne az Isteni akarathoz, úgy válna egyre problémásabbá az esetleges aktiválása. A két próféta harca pedig szerintem igen csak komoly és beláthatatlan jellembeli változásokhoz vezethet még. 
Yogenshanak adatlapot nem adnék egyelőre, képességeiben a Jashinista technikák, ezzel a pecséttechnikákban való jártasság és az élményekben kifejtett katon beállítottságán kívül a legfőbb kérdés az, hogy engedélyezi e a Ninja Tanács az exlaw meglétét a karakteremnek. 
(Tudom, a Byakugant még nem szerezte meg a katakterem, de másfél éve nekiindult már, valamint szerintem ennek a tervezetnek akkor is nekikezdene, ha nem tudná megszerezni a szemeket.)
Remélem, megérdemli a karakterem ezt a kérvényt, tudom, már a Byakugan is végső kérvényként volt felvezetve, három év alatt azonban sok minden került megmagyarázásra, valamint ezzel végleg ki tudnám teljesíteni ezt a karakterem és akár a végsőkig kihúzni őt a jellemében. Nem egy új stílust szeretnék kérni, nem az ingyen kenjutsu az, ami motivál az exlawban. Hanem az, hogy még egy olyan hívő nem lesz szerintem, aki jobban hasonlítana Itahoz, mint Yogensha. Lényegében a karakterem példaképe, akiről a lehető legtöbb dolgot szeretne megismerni, és az ő tanításai segítségével talán felülkerekedni a volt generáción. A kérvényem már a byakugan előtt is megfogalmazódott, de úgy érzem, a játékteret tekintve ez az, ami mint 5. kérvényként meg kell próbálnom elérni. Az eddigi két pályázott, stílusszintű kérvényem (jashin, sötét chakra) szerintem megkérdőjelezhetetlenül kifejlesztettem a karakteremben, s a Byakugan, Juken stílus éa a Hyuugak stílusa nélkül másra talán nem is lehetne felhasználni, mint kutatásra és felderítésre. Amennyiben engedélyezve van a kalandsorozat, a szemek kijátszása is az elődeihez hasonlóan lesz természetesen kijátszva. 

A választ előre is köszönöm,


Itanashi

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 125

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1313

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Jún. 05 2017, 15:08

Szép napot kívánok!


Katsumi, sajnálattal közlöm veled, hogy a kettős jutsetsu meglétére kísérelt kérvényed a Ninja tanács ideiglenesen elutasítja. Habár az ötlet mindenképp egyedi és jónak tűnik, arra kérnénk, hogy előbb aktívkodj még egy kicsit a már meglévő exlawval, s egy kicsivel később térjünk át ismét erre a kettősségre. Mivel az exlawság is igen veszélyes az emberi testre nézve, egynél több idegen pecsét szinte teljesen megzavarná azt és talán esélyt sem adna az emberi tudatnak a másik kettő mellett.
Hamarosan kidolgozásra kerül a Keleti szekció, szellemvilágának leírása, melynek az alapját a te leírásod adja. Talán abba bele fogunk tudni venni olyan dolgokat is, ami elősegítheti ezt a célodat, mert ismétlem, nem lehetetlen és nem is megoldhatatlan, csak még kicsit korai.
Játékkedved ne szegje az elutasítás, hanem beleadva mindent küzdj tovább a céljaidért és meglátod, mindent el fogsz érni Smile


Madara

_________________
Meséléseim:
Ébredő Természet - Konoha 20-as csapat (Arata, Shori)
Tengeri patkányok - Hirota Yukionna
Üzemen kívül - Kenshiro Youma
Villódzó kábulat - Matsuhito Shinroku
Szenvedéssel teli világ - Ayanokoji Takashi
Nagykutyák között - Shunsui
Kirigakurei haderő - IV. Shinobi Háború, NJK haderő
Irányított Anime karakterek:
Ao, Tobi
avatar
Uchiha Madara
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Gonza Sasano on Hétf. Jún. 12 2017, 18:19

Tisztelt Ninja Tanács!

Most olyat fogok kérni, amit alapvetően nem szerettem volna. Ugyanakkor szerintem nem is lesz annyira meglepő ez a kérés. 
Gondolom észrevettétek, hogy inaktív vagyok ismét egy jó ideje. A sok munka végett kevesebb lett a szabadidőm. Többször terveztem, hogy visszatérek újra az oldalra, hogy aktív játékot folytassak. Sajnos ez nem fog menni. 

Szeretném töröltetni a karaktereimet (és a regisztrációkat)
Felsorolom őket: Gonza Sasano, Hiyama Takeo, Chikuma Gennosuke és Arakawa Kenichi. 

Kár értük, mert szerettem a karaktereimet, voltak terveim velük, de már mindegy. Szerettem itt játszani, jó a társaság, jók a staffok is. Pein-nek pedig külön köszönök mindent! 

Mindenkinek kívánok további jó játékot! Szevasztok!
avatar
Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Hétf. Jún. 12 2017, 19:15

Kedves Gonza!

Gyors egyeztetést követően a Ninja Tanács arra jutott, hogy karaktereidet nem töröljük a fórumról, hiszen Te, mint User bármikor úgy gondolhatod, hogy mégis vissza szeretnél térni. Azonban, eleget is téve a kérésednek, karaktereidet "Inaktív" status-ba helyezzük. Kérlek, jelezz vissza számunkra, hogy megfelelő-e neked így.


Üdvözlettel: Uchiha Kagami

_________________
Shinobinak lenni annyit jelent, mint feláldozni mindent a bajtársaidért.


Állandó mesélések (5/5)
- Mitsunobu Ryounsuke
        - Jelenlegi kaland: A Villám Hívása
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: Egy lépést előre, kettőt hátra
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Túl mély alagsor
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Fuss, Forest, fuss!
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Átvételre váró karakter
- Shihouin Aki
        - Kaland tervezett címe: A színpad a tiéd!

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Himura Akashi - A felkészülés nem mindig olyan jó

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, Himura Akashi, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Mother Russia!

Tartózkodási hely : Hiruzen mellett


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hattori Arata on Hétf. Jún. 12 2017, 19:33

Tisztelt Ninja Tanács!


Elérkezettnek láttam az idejét annak, hogy harmadik kérvényemmel járuljak elétek. Az előző két kérvényem felhizlalta a ludat, amit most kívánnék levágni, ugyanis vágósúlyba került. Arata számára úgy vélem, elérkezett az az élethelyzet, - tekintve, hogy mind a két kérvényemet már kijátszottam játéktéren – ami rávezetné őt arra, amit szeretnék neki. Úgy érzem, ezzel a mostani engedélykéréssel karakterem koncepcióját - ami a képesség, avagy stílusengedélykéréseket illeti - befejezettnek is nyilváníthatom, amennyiben a Tisztelt NT döntése pozitív lesz.

A kérvényező karakter neve: Hattori Arata

A kérvény típusa: Engedélyköteles

A kérvény tárgya: Genjutsu elsajátítása

A kérvény indokai: Ahogy azt fentebb említettem, Arata koncepciója kezd beérni, a szigorúan engedélyköteles technikák, avagy képességek/képzettségek tekintetében mást már nem is tudnék elképzelni magamnak, mint a genjutsu-t. Aratát a totális ninjutsu-genjutsu kombinációra szeretném felépíteni, ami evidensen magával hordozza azt, hogy a taijutsu stílusokat nem fogja elsajátítani, hiszen a három fő ágazatból egynek mindig gyengének kell maradnia, hogy ezzel se lehessen a karakter egy megállíthatatlan valami. Arata koncepciója a „valódi shinobi” elven alapul, amelynek a lényege a totális beszivárgás, információszerzés, megtévesztés és a háttérben maradás; nem egy frontharcos, akit csak úgy be lehetne dobni egy tömegmészárlás kellős közepébe. Arata az eszével machinál (amely látható minden élményeben
) leginkább, környezetét mindig felméri, ha pedig nem megfelelő számára, akkor igyekszik megfelelőre kialakítani, ha az lehetséges; erre is vannak a nagyobb víztömeget megmozgató Suiton technikái.

Úgy érzem, hogy a genjutsu lenne Aratának a tényleges kiteljesítése a koncepció szempontját illetően. Igen, ez azt is jelenti, hogy a jövőben a Ninja Tanács nem igazán fog velem találkozni itt, ebben a topicban engedélyköteles képesség, avagy stílus kérelmezéséért, hiszen minden más képesség vagy stílus, már teljesen más irányba vinné el Aratát. Új távlatokat nyitna meg számára, hiszen a karakter lételeme a technikák elsajátítása. Mindig van feljebb és feljebb, és az elsajátítható metódusok közül, számára a genjutsu lenne az elérhető álom, hiszen a tudatbefolyásolás művészete adná meg számára azt a pluszt, ami igazán az ő kiteljesedéséhez kell.

További indoknak kívánom még felhozni töretlen aktivitásomat, továbbá, hogy az előző két kérvényemet - ahogy azt már említettem - játéktéren (Amegakure Felső Szintek topicban megtalálható a játék) kijátszottam, tehát teljesítettem a kérvény elfogadása utáni feltételeket. Egyedül már csak kalandmesteri zárásra vár a játékteres kijátszás, de mind a Baburu, mind a Kage Bunshin játéktéren megejtődött, annak rendje és módja szerint. Mindezeken felül, szavatolni tudom még ugyanazt a fajta szerepjátékot és játékmódot is, amit eddig mutattam, ha nem jobbat, hiszen a genjutsu az a fajta stílus, amivel useresen és karakteresen is igazán megmutathatom játéktechnikai tudásom.

A karakter indokai:
Fentebb is említésre került, hogy Arata koncepciója a „valódi shinobi”, aki leginkább az eszével machinál. Arata intelligens, tervező típus, olyan, aki nem veti bele magát azonnal a csatába. Felméri a környezetét, ha kell, akkor alakít rajta, és csak a hatszázadik terv kivitelezése után támad, ha egyáltalán támad. Az ő igazi fegyvere az esze, ez alapján épülnek fel a technikái is, amelyeket elsajátított. Mindezeken felül Arata az a fajta maximalista típus, akinek a genjutsu elsajátítása egy igazi kihívás lenne, a shinobi művészet magasiskolája.

A karakter már látott és tapasztalt meg genjutsut, tehát maga a dolog nem lenne idegen neki; néhai, előtörténetben említett felügyelő jouninja genjutsu specialista volt, tehát ez még egy erős érzelmi löket is lenne a karakter számára, hiszen folyamatos deja vu és nosztalgia kerítené hatalmába, amikor genjutsut alkalmazna.

Persze… a valódi shinobi útja nem fejeződne be ezáltal, de ténylegesen révbe érne, és már csak kiforrasztani kéne. Aratának a genjutsu egy újabb, ajtókkal teli folyosót nyitna meg, ahogy azt megtették az eddigi kérelmek is. Széleskörű ismeretek tárházát kaphatná meg, amit egymagában, vagy pedig kombinálva is kiválóan tudna alkalmazni kellő gyakorlás után.

A kérvény megszerzésének menete: Leginkább a genjutsu elsajátítását vagy az ANBU képzés keretein belül képzelném el, vagy pedig a dédapjától, aki megtanította neki a Baburu technikákat is. Mind a kettőre határozott elképzeléseim vannak, de természetesen a menet függ a mesélőmtől is. Az ANBU csatlakozáshoz kötném hozzá legszívesebben a genjutsu elsajátítását a karakter számára, hiszen életének legfontosabb vízválasztója lesz az az esemény, amikor Hattori Arata csupán egy maszk és egy kódnév lesz.

avatar
Hattori Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 70

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 525

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Gonza Sasano on Hétf. Jún. 12 2017, 19:48

Uchiha Kagami írta:
Kedves Gonza!

Gyors egyeztetést követően a Ninja Tanács arra jutott, hogy karaktereidet nem töröljük a fórumról, hiszen Te, mint User bármikor úgy gondolhatod, hogy mégis vissza szeretnél térni. Azonban, eleget is téve a kérésednek, karaktereidet "Inaktív" status-ba helyezzük. Kérlek, jelezz vissza számunkra, hogy megfelelő-e neked így.


Üdvözlettel: Uchiha Kagami


Nyugodtan töröljétek az összes karakteremet, mert 100%, hogy nem fogok visszatérni. Ez van. 
Előre is köszönöm!
avatar
Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hatake Kakashi on Hétf. Jún. 12 2017, 22:26

Kedves Sasano!


Noha fáj látni visszalépő játékosokat, a kérésedet sajnos nem teljesíthetjük. Ha törölnénk az összes karaktered, akkor hézagok keletkeznének a fórumban, révén postok, adatlapok, kalandok bizonyos részei hiányoznának, arról nem is beszélve, hogy a karaktereidre tett utalásokat sem tudjuk meg nem történtté tenni. Ettől függetlenül természetesen megértjük a helyzeted, de a maximum amit tehetünk az az, hogy inaktívvá tesszük a karaktereidet. Noha úgy érzed soha többé nem fogsz visszatérni, még bármit hozhat az élet.

Csak a legjobbakat a továbbiakban! ^^

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Sharo Lu, Hyuuga Shakaku, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika + Előre katonááák
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Haraggombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Szer. Jún. 14 2017, 15:30

Tisztelt Ninja Tanács!
 
Most, hogy karakterem átlépte a kaput -mely a Kezdetek Kezdete végét jelentette-, úgy érzem elérkezett az idő ahhoz, hogy benyújtsam az első kérvényt vele. A Genin rang elérése komoly lépés volt karakterem életében, éppen ezért szeretném Őt egy még magasabb szintre léptetni, itt jön a képbe eme kérvény.
 
~/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\~
 
A kérvényező karakter neve: Tsuuzoku Tomoe
 
Kérvény típusa: Engedélyköteles
 
Kérvény tárgya: Kage Bunshin no Jutsu /// Árnyék Klón Technika
 
Kérvény indokai: Mint az már fentebb is írva van, szeretném ha Tomoe egy új szintre lépne. Persze jogos lehet a kérdés, hogy akkor miért pont ezt a technikát választom, miért nem valami mást. Az én fejemben van egy kép a jövőbeli Tomoe-ről. Ahhoz, hogy eme kép megvalósuljon az első lépes ennek a technikának a megszerzése, hogy aztán egy sokkal komplexebb stílust alakíthassak ki vele.
 
Karakter indokai: Úgy vélem Tomoe képes lenne megbirkózni a technika megtanulásainak nehézségeivel. Tomoe egy olyan személy, akit mindent megtesz, hogy a számára fontos személyeket megvédje, és hát valljuk be, két Tomoe jobban védelmez mint egy. Very Happy Ezen kívül mindig is vágyott a tudásra, ezzel a technikával pedig sokkal intenzívebben juthatna bármi nemű tudáshoz.
 

A kérvény megszerzésének tervezete: Ha a kérvény elfogadásra kerül, akkor egy NJK tanítaná meg a karakternek a technikát. A szóban forgó NJK Tomoe új Sensei-e, akit a mesélő alkotott meg.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 350

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hatake Kakashi on Szer. Jún. 14 2017, 16:13

Szép napot!

Arata, Tomoe, Itanashi a kérelmetek a Ninja Tanács elé került. Itanashi, tőled még kérnénk egy jó adag türelmet, előreláthatólag igen csak sok ideig fog tartani a döntés.

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Sharo Lu, Hyuuga Shakaku, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika + Előre katonááák
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Haraggombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hatake Kakashi on Szomb. Jún. 17 2017, 02:09

Kedves Tomoe!

A Ninja Tanács szavazása sikeresen lezárult és örömmel jelenthetem be, hogy a kage bunshin kérelmed pozitív elbírálásra került. Úgy gondoljuk a technika potenciálja jó kezekben lesz nálad, főleg, hogy aktivitásoddal és fejlődő írásaiddal rászolgáltál. Viszont egy ilyen technika akarva-akaratlanul is vonzza a szemeket és füleket, így szinte elkerülhetetlen lesz egy bizonyos szintű hírnév.
Eme tiltott technika elsajátítása nem egyszerű, de az odafele vezető út úgy hiszem sokkal nehezebb. 

Mindenesetre én is és az NT is sok szerencsét kíván! További jó játékot! ^^

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Sharo Lu, Hyuuga Shakaku, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika + Előre katonááák
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Haraggombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

10 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.