Kérelmek a Ninja Tanács felé

11 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Aug. 15 2017, 18:44

Tisztelt Ninja Tanács!

Kérvénnyel szeretnék elétek járulni, mégpedig Kumogakuréba való visszatérésemmel.

Kérvényező neve: Hazukage Kurono
Kérvény tárgya: Rejtett faluba való visszatérés

Jellem béli okok:
Nem tudom mennyire ismeri a tisztelt staff karakterem jellemét, de úgy érzem elveszett ninjaként sohasem tudtam kiteljesedni. Kurono mindig is az érzelmeire hallgatott és sohasem ölt embert csupán kedvtelésből, és ölni ténylegesen akkor ölt, ha muszály volt. A többi elveszett ninjával ellentétben sohasem tört ki vérengzésbe.

Kumogakurénak származó előnyök:
Visszatérésemet Kumogakure se bánná meg. Kurono számos értékes információval tud szolgálni a rejtett falu számára, mint Kabuto egyik lehetséges rejtekhelye, illetve információk tömkelege egyik elveszett kunoichijükről, Hana Fujishimáról. Nem utolsó szempont sem, hogy Kurono személyében vissza kapnák legendás sárkányaikat 

Visszatérés:
Vissza térésemet a front harcokhoz csatlakozva tudnám elképzelni, amennyiben időben megtudok szökni Kirigakuréból és odaérni. Más esetben egy tárgyalás útján, amit karakterem kérvényezne a Raikagetől, melyben a fenti információkat részletezné.

Amennyiben kérelmem pozitív elbírálásra kerül, szeretném, ha karakterem genin státuszba térne vissza, mivel úgy hagyta el a falut, és amúgy sem gondolnám, hogy egy visszatért szökött shinobi magasabb rangot kapna.

Köszönöttel Hazukage Kurono. Smile
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Kedd Aug. 15 2017, 22:10

Kedves Kurono!

Kérelmed bekerült a Ninja Tanács elé!

Üdvözlettel,
UK
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Ootsutsuki Kaguya on Szomb. Aug. 19 2017, 13:03

Üdv!

Hyuuga Shakaku, örömmel értesítelek, hogy kérvényed pozitív elbírálás alá került.
Így, te lehetsz az első oldalon, aki pulóverek helyett szavakat köt. Gratula!

Hazukage Kurono, tőled még egy kis türelmet kérünk.

- Kaguya
avatar
Ootsutsuki Kaguya
Mesélő

Specializálódás : Szadizmus

Tartózkodási hely : A Holdon Napozom


Adatlap
Szint: S
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Nara Akane on Vas. Aug. 20 2017, 18:43

Tisztelt Ninja Tanács!

A karakterem újabb mérföldkőhöz érkezett a játéktéren, ugyanis belépett az ANBU kötelékébe és rövidesen a senjutsutanulás számára járatlan útjára lép. Ez azonban nem olyan tanulás lesz Mesélőm elmondása alapján, mintha pikkpakk beseggelne egy technikát, sokkal inkább egy hosszan elnyújtott jellemfejlődési út, melynek számtalan állomasa lesz, mielőtt a senpou művészetének valódi birtokosa lehetne a karakterem. Hónapokról, ha nem évekről beszélünk, és ha mindez idő alatt türelmesen várok minden kérvényemmel, amíg ezt be nem fejeztem, akkor a karakterem még csak a közelébe sem fog jutni az általam megálmodott koncepciónak ebben az életben.
Nem is halogatnám tovább a lényeget: jelen kérelmem nem másra irányul, mint a Kage Bunshin no Jutsura. És ugye itt jön az a rész, hogy magyarázom a bizonyítványom. Pontokba szedtem nektek, miért is lenne pompás ötlet igennel szavaznotok a kérelmemre:
- Aktivitásom ugyan hullámzó, de engedjétek megkockáztatnom magamnak azt a merész kijelentést, hogy az írásminőségem nem az.
- Karakterem technikai felépítettségéből adódóan is csapatjátékos. Persze vannak technikái, amivel a saját jogán is képes megvédeni magát, Akane mégis inkább támogató jellegű féltávolsági karakter. Az Árnyékklónnal olyan kombinációs potenciál nyílna meg előtte, ami jobban felkészült kunoichivé tehetné a karaktert anélkül, hogy az eddigi irányvonalnak hátat fordítana Akane. Egyszó mint száz, szerintem illik a repertoárjába.
- Nagyban segítené ez a jutsu a Senseiként ráháruló feladatok egyidejű ellátását, a senjutsu-képzést, valamint a harci helyzetekben való chakragyűjtést.
- Dupla Akane, dupla élvezet. Miért elégednétek meg eggyel, ha lehet több is belőle? Very Happy Viccet félretéve, látok szerepjátékosi potenciált a saját kibírhatatlanságával szembesülő, hasonmásaival viaskodó Akane kijátszásában.
- Van aki bélyegeket gyűjt, mások szalvétát, satöbbi. Ha megnézitek a karakter adatlapját, láthatjátok, hogy én 'Kage' előtaggal rendelkező jutsukat. Pont a Kage Bunshin maradjon ki a gyűjteményemből? Évek óta hivatkozok rá, mint leendő célkitűzés, amiből láthatjátok azt is, hogy nem egy hirtelen jött hóbort ez a kérelem, hanem régi terv, amit volt időm felülvizsgálni számtalanszor, és ennek ellenére még mindig kitartok mellette.
- Az összes haveromnak, akinek van engedélye a remete módra, van a Kage Bunshinra is. Ha nekem nem lesz, ki fognak csúfolni  Sad
- Kedves Elbíráló: amennyiben még mindig olvasod a hülyeségeim, bizonyára épp nagyon rérsz, vagy épp még gondolkozol, hogy biztos megérdemlem-e a technikát. Remélem ez segít meggyőzni: születésnapom van és már megint nem kaptam pónit!

Válaszotokat és a kérvényre fordított időt elbírálástól függetlenül is előre köszönöm,
Nara F. Akane usere
avatar
Nara Akane
Játékos

Taijutsu Pontok : 110

Specializálódás : Kábszi

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Vas. Aug. 20 2017, 18:55

Kedves Akane!

El... khm, kérvényed ezennel bekerült a Ninja Tanács elé!

További jó játékot,
UK
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Yori on Hétf. Aug. 21 2017, 03:26

Tisztelt Ninja Tanács!
 
Tudom, még új vagyok az oldalon, és elég pofátlanul néz ki, hogy már is kérvényt adok be, de úgy érzem, még most kell ezt meglépnem, mielőtt kimaradok minden jóból.
Maga a kérvény az lenne, hogy bár elveszett ninja a státuszom, olyan szempontból ez nem helytálló, hogy gyakorlatilag nem hagytam el a falumat, a falu hisz halottnak, ezért arra irányulna a kérvényem, hogy Yori csatlakozhasson valamelyik faluhoz.
Indokok:
Jelenlegi elveszett ninja státuszban egyenlőre stagnál a karakterem. Ha lehetőséget kapna egy ninja faluba „letelepedni” (mondjuk ez elég nagy túlzás) akkor részese lehetne valaminek, és már nem keresné a helyét a világban. Ha őszinte akarok lenni, a cél az lenne, hogy a kivallatói képességeit tudná kamatoztatni, és ezzel segítené az őt befogadó falut, persze nem lenne hivatalosan mondjuk konohai ninja, ugyan úgy elveszett ninja maradna, konohánakdolgozna legálisan illegális kihallgatásokon/vallatásokon. Ha jól olvastam a falu kódexekben Danzou a jelenlegi Kage, aki ha jól tudom, nem veti meg az ilyesfajta „módszereket”. Nem tudom, hogy lehetséges-e (vagy egyáltalán van-e még) az ANBU Ne- be csatlakozni? Yori számára karakterfejlődés szinten ez lenne a legjobb, mivel így végre tudná hol a helye, tartozna egy közösségbe, de közben kínozhatna másokat. 
 
Amennyiben kérvényem pozitív elbírálásban részesülne, akkor a megvalósítást én úgy gondoltam, hogy egy tartalmas élményben eljutna Yori arra pontra, amikor döntés elé állítják, és lehetőséget kap csatlakozni. Innentől pedig a játéktéren folynának az események, és még talán a háborúhoz is csatlakozhat Yori.
 
Köszönöm a türelmet és az időt amit erre a postra szántál/szántatok.  
avatar
Yori
Játékos

Taijutsu Pontok : 12


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Hétf. Aug. 21 2017, 09:17

Kedves Yori!


Kérelmed ezennel a Ninja Tanács elé került.


További szép napot kívánok,
UK
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Aka Amire, Raizetsu on Kedd Aug. 22 2017, 08:07

Tisztelt Kerek Asztal Lovagjai!

Szeretném benyújtani kérelmemet, mely hosszas gondolkodás és elhatározás után született meg.

Kérelem megnevezése: Karakter - Huramino Saito
Kérelem célja: Huramino Saito njk újbóli aktiválása, az őt kitaláló és megalkotója keze alatt
Karakter tömör bemutatása:
Huramino Saito Sunagakure nagyra becsült shinobija, a Kenjutsu profi szintű használója illetve Temari tanításai alatt a Szél elem mestere. Megmentette a Szél országát, annak minden lakóját valamint a Kazekaget is, ennek köszönhetően hősként ünnepelték Suna utcáin. Felső fokon műveli az idéző technikát, bárhonnan bármikor megtudja idézni saját fegyvereit valamint szerződésben áll a menyétek fajával. Ezen kívül a Menyétek vezetőjével megalkotta a Kami no Yuugen nevű szervezetet, abból a célból, hogy egy csoportba gyűljenek azok akik fent akarják tartani világunk békéjét.
Adatlap >>itt<< található.
Kérelem részletei:
Mint azt bizonyára tudjátok, Huramino Saito, Sunagakurei Tokubetsu Jounin njk állományba lett helyezve abból az indokból, mert kijátszottnak éreztem a karaktert, minden célt elértem vele melyet kitűztem elé, egyszóval elkészültnek éreztem. Mivel már nem volt kijátszandó célom vele, úgy döntöttem a Ninja tanács kezébe adom őt mint Sunagakure valamint a béke önjelölt védelmezője. Ez körülbelül 3-4 éve lehetett, azonban a Gundan története cseppet sem abba az irányba tartott melyet karakterem leadásakor vártam volna.
A Shinobik világát folyamatos háborúk tépázzák még most is, Sunagakure romokban hever az ellenséges nemzet keze alatt, míg a civilek és a túlélők menekülni kényszerültek.
Úgy érzem ezen változások kellő okok arra, hogy egy olyan katakter térhessen vissza ebbe a világba, aki a béke eszményének elhivatott követője. Új célok, új lehetőségek váltak elérhetővé Saitonak, melyet úgy érzem, hiba lenne elmulasztani. Tehát mint a háború ellenzőjét, s mint a béke előfutárát, szeretném Saitot ismét a Gundan mezeire vezetni és kalandozni vele.

Köszönettel:
Huramino Saito
Aka Amire, Raizetsu
avatar
Aka Amire, Raizetsu
Játékos

Taijutsu Pontok : 20


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Kedd Aug. 22 2017, 13:02

Kedves Raizetzu!

Kérelmed a Ninja Tanács elé került!

A többiektől némi türelmet kérünk, megértéseteket köszönjük!

További jó játékot kívánok,
UK
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Hétf. Aug. 28 2017, 21:49

Kedves Gundanozók!

Az alábbi elbírálásokkal szolgálhatunk:

Kurono:
A Ninja Tanács úgy ítélte meg, hogy megpróbálkozhat a karaktered tárgyalás keretein belül eladni szolgálatait, meggyőzni Kumo vezetőségét, azonban a tárgyalás kimenetele csakis a karaktereden, valamint a vele nyújtott szerepjátékon fog múlni. Ennek fényében szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy mindez egy lehetőség, a végkifejlet természetesen nem előre eldöntött, továbbá arra is, hogy a próbálkozásnak helye a jelenlegi kalandodat követően lehet, ami nagyjából úgy fog alakulni, hogy a frontra már nem ér ki Kurono.
Az NT nem von le engedélyt a Kérvénykeretből.
Mivel a karaktert én viszem jelenleg, szeretném majd, ha én is mesélhetném le a visszatérős tárgyaláskalandodat.

Yori:
A Ninja Tanács úgy ítélte meg, hogy csatlakozhat a karaktered egy shinobi faluhoz, de mivel a nagyobb nemzeteknél a védelmi- és adminisztratív háló kifejezetten feszes és bebiztosított (főleg így, háború alatt), azt javasoljuk, hogy egy kisebb nemzetet nevezz meg.
Engedélyt nem vontuk le a Kérvénykeretedből.
A Ninja Tanács felé már jeleztem, hogy elvállalnálak egy olyan kalandra, ami konkrétan az új személyazonosság megszerzésére irányulna, amivel el tudna helyezkedni a karakter egy kisebb nemzetnél (legális papírok megszerzése játéktéri kaland során). Amennyiben személyem ellen nincs kifogásod, úgy kérlek, keress meg engem PM üzenetben, hogy végül melyik kisebb nemzetet választod, illetve ha bizonytalan vagy a döntésedben, akkor természetesen nagyon szívesen adok tanácsot.Saito:
A Ninja Tanács sajnálattal közli, hogy Huramino Saito NJK-állományba leadott karakter újbóli JK állományba való átvezetésére nem adja jóváhagyását.
Az utóbbi években precedenssé vált a gyakorlat, hogy a karakterek leadása utáni visszakérésekre nem nyújtunk lehetőséget. A helyzeted különleges is, ugyanis hosszú idő telt el Saito karaktered leadása óta, továbbá indíthattál azóta egy Hyuuga klánba tartozó karaktert is, ami valamilyen szintű kárpótlásként szolgált, szolgálhatott.
A különlegességtől eltekintve kapott alapeset viszont megegyezik más, korábbi esettel, amire vonatkozóan kialakult precedenst követve utasította el a kérvényedet a Ninja Tanács.
A Ninja Tanács nem vont le engedélyt a Kérvénykeretből.

Köszönöm a figyelmet, a még függőben lévő kérvényelbírálások okán az érintettektől türelmet kérnék.

További jó játékot kívánok,
UK
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Vas. Okt. 01 2017, 17:39

Kedves Nara F. Akane!

Szeretnék én lenni a jó hír díle... hozója. Kérelmedet, amely a Kage Bunshinra irányult, a Ninja Tanács hosszas eszmecsere után és szoros eredménnyel, de elfogadta. Vesd bele magad a Kage Bunshin rejtelmeibe, hogy felírhasd majd a későbbiek során a következő "Kage" előtagú technikát a listádra és a barátaid sem fognak kicsúfolni! ^^ Alig várjuk már, hogy két Akane mit fog művelni a játéktéren, azonban a nagy erő nagy felelősséggel is jár, erre fel kell hívnom a figyelmedet.

Üdv: Uchiha Kagami

_________________
Tää jylhä kauneus ja ääretön yksinäisyys
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Aamun tullen yö tarinansa kertooÁllandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Djuka Orimi on Hétf. Okt. 02 2017, 22:43

A kérvényező karakter neve: Djuka Orimi
A kérvény típusa: Engedélyes
A kérvény tárgya: Hikariton Kekkei Genkai // Fény elem vérvonal képesség.
A kérvény indokai: (Miért kérvényezem?) Az általam kérelmezett Kekkei Genkai egy, a raiton és katon elemekből kombinált, új elemet hoz létre, melynek használata körülményes, leginkább azok boldogulnak vele, akik a harcok közben nem csak rázúdítják technikáik áradatát ellenfelükre, hanem a különböző jutsukat igenis a megtervezett manőverek eszközeiként alkalmazzák. Ez a fajta harcstílus pedig ténylegesen a karakteremhez köthető, így úgy gondolom, hogy illene hozzá. Továbbá, mint a stílus megalkotója, szerintem minőségileg ki tudnám játszani a használatát, valamint a stílus továbbfejlesztésére is nem egy ötletem akadt, melyet karakterem jellemével, harci taktikájával könnyebb lenne tovább dolgozni, mint csak fejben megtartani őket.
A karakter indokai: Mint említettem, a karakter harcstílusához véleményem szerint tökéletesen passzolna a dolog, tovább tudná vinni az alapokat, jól tudná használni csatákban is. Tény, hogy a Djuka nevet viseli, ám ez csak az anyai ágról örökölt név, melyet maga vett fel, így logikai buktató nélkül lehetne bemesélni neki. Illetve azt is fel lehet ide sorolni, hogy egy, még kiforratlan karakterről beszélünk, kinek nagyon sok meghatározó kalandja lesz még, így sokkal könnyebben idomulna a KG-hoz, míg fejlődik, mint egy már lényegesen nagyobb szinten álló karakter, aki kalandok sokaságán verekedte át magát, ezzel egy már kész stílust alkotva magának. Valamint természetesen amennyiben megkapom a kérelmezett KG-t eszemben sem lesz Yugetont kérni.

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 52


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 295

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Ootsutsuki Kaguya on Hétf. Okt. 02 2017, 22:50

Kedves Djuka Orimi!

Kérelmed a Ninja Tanács elé került.

- Kaguya
avatar
Ootsutsuki Kaguya
Mesélő

Specializálódás : Szadizmus

Tartózkodási hely : A Holdon Napozom


Adatlap
Szint: S
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Ootsutsuki Kaguya on Szer. Okt. 04 2017, 23:23

Kedves Orimi!

Örömmel értesítelek, hogy a kérvényed pozitív elbírálásra került, tehát most már képes leszel arra, hogy a puszta chakráddal is partihangulatot teremts, mint egy élő diszkógömb. Egyebek mellett. Gratula! Very Happy

- Kaguya
avatar
Ootsutsuki Kaguya
Mesélő

Specializálódás : Szadizmus

Tartózkodási hely : A Holdon Napozom


Adatlap
Szint: S
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Kowarii Zion on Pént. Okt. 06 2017, 00:50

Szép estét!

Karakterem első komolyabb, de a kezdetektől fogva tervezett kérvényemmel járulnék a Ninja Tanács elé.
Kérvényezett stílus: Genjutsu
Indok: Ugyan Zion még nagyon fiatal, csupán most tért vissza első, nagyobb szintű küldetéséről. A feladata során saját kezével ölt, s látta, ahogy szinte védtelen shinobikat öl meg egy saját társa, ez pedig rendesen összezavarta a fiút. Zion gyermeki elméje nem képes feldolgozni ekkora sokként érő látványt, s ezt a fajta romlottságát szeretném kijátszani az illúziótechnikák által. Életre kelthetném benne az elkövetkezendő lidérces álmokat, melyek nagyban formázhatnák a még szűzies jellemét. Egy gyermeteg elmében, kinek chakrakontrollja, a korához képest fejlett, milyen hatással van egy efféle trauma? Illetve Zion elkövetkezendő kalandján igen jó esély lehetne az alapok elsajátítására, s az illúziók mibenlétének megfejtésére.

További szép estét,

Zion
avatar
Kowarii Zion
Játékos

Taijutsu Pontok : 51


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 413

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Pént. Okt. 06 2017, 21:13

Kedves Zion!

Örömmel értesítelek, hogy a genjutsu elsajátítására vonatkozó kérvényedet, a Ninja Tanács egyöntetű vélemény alapján

elfogadta.


Sok sikert a kijátszáshoz, kíváncsiak leszünk, hogy az életvidám kis geninből mi fog kifejlődni a játéktéren, s miként fog hatni a genjutsu a jellemváltozásaira.

Üdv: Uchiha Kagami és a Ninja Tanács

_________________
Tää jylhä kauneus ja ääretön yksinäisyys
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Aamun tullen yö tarinansa kertooÁllandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Akira on Hétf. Okt. 09 2017, 08:14

Az alábbi kérdés már régen megfogalmazódott a fejemben és Tobiramával való egyeztetés után jutottam arra, hogy beadom a kérvényt, a ninja tanács megítélésére bízva, hogy levonós vagy sem.

Engedély leírása: Akira hazatérése Getsugakuréba
Akira már évek óta Kumogakuréban él, mégsem igazán érzi valódi otthonának a falut. Szinte nincs olyan kalandom, ahol többször ne lenne említve, hogy a karakternek mennyire hiányzik a faluja, a barátai és az éghajlat. Smile Kumogakure nem a tengerparton van, hanem a hegyekben, ami szintén szívfájdalma Akirának. Több olyan kalandon is túl van, ami megerősítette benne, hogy akármennyire befogadták vagy sem a faluban, ez nem az ő otthona és nem az ő világa. A háború pedig ráébresztette, hogy valami nagyon nincs rendjén az életében és lassan kezd rájönni, neki haza kell térnie.
Miért? A fenn említett okokon kívül én is úgy érzem, hogy a karakternek nem ez az igazi otthona, bár úgy alkottam meg, hogy könnyen alkalmazkodik a körülményekhez, mégis igazából ez a karakter Getsugakuréban tud kiteljesedni és újra boldog lenni. A kontinensen csak magány és szomorúság az osztályrésze, ezen valamennyire segít szerettei jelenléte, a két lány és az állatai, de van neki családja, akiről nem tud semmit. Apja és anyja hosszú ideje nem jelentkezett, utoljára a letelepedése után kapott némi információt róluk, azóta semmit. Elvileg van egy 2- 3 éves kistestvére, akiről tudta, hogy születni fog, hiszen anyja már akkor is terhes volt, amikor ő elhagyta a klánt és Getsugakurét. Hosszú ideje gondolkodom a hazatérésen és úgy érzem, hogy a falu lerombolása és a raikage halála megfelelő indok lenne a falu elhagyására. Természetesen a kijátszást játéktéren tervezem egy mesélővel karöltve és vállalom, hogy Getsugakure nem biztos, hogy tárt karokkal vár haza.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Kedd Okt. 10 2017, 13:50

Kedves Akira!

A Ninja Tanács arra jutott, hogy karaktered engedélyszám levonása nélkül megpróbálhatja a Hold Rejtett Falvába történő visszatérést. A hangsúly azon van, hogy megpróbálhatja, ugyanis mind tisztában vagyunk vele, hogy karaktered eredeti nevén jelenleg szerepel a Bingo könyvben, továbbá Getsugakure no Sato előtt ismert tett, hogy Kumogakurében telepedett le, továbbá két őr életét is elvette. Mint egy ellenséges államnak szolgálatokat végzett és saját falvának ezzel, továbbá szökésével kárt okozó shinobinak, karakterednek tisztában kell lennie azokkal a kockázatokkal, amelyeket a visszatérés megpróbálásával fog elvállalni. Mesélőddel majd egyeztesd a kaland részleteit, sok sikert!

Üdv: Uchiha Kagami

_________________
Tää jylhä kauneus ja ääretön yksinäisyys
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Aamun tullen yö tarinansa kertooÁllandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Csüt. Okt. 19 2017, 13:55

Tisztelt Ninja Tanács!


Egy igen furcsa kérelemmel fordulok Önök elé, mely számításaim szerint az utolsó kérelmem is egyben. Nem szeretném fölösleges szavakkal és gondolatokkal húzni ezt a posztot, csak azért, hogy soknak tűnjön. Bár most is ezt teszem. Az amit kérnék, nem más, mint karaktereim: Tsuuzoku Tomoe és Shihouin Aki Nem Játékos Karakterré való nyilvánítása. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy nem folytatom tovább az oldalon való tevékenységem. Ennek megvannak az okai, amiket nem részleteznék. Annyit elmondhatok, hogy kezdeti aktivitásom, mely igencsak jónak mondható volt, mostanra teljesen elapadt. Sajnálom, hogy így alakul de döntöttem. Ha a mélyen tisztelt NT úgy dönt, hogy elutasítja a kérelmem, akkor a karaktereim egyszerűen csak állni fognak ott, ahol jelenleg vannak. A Főnemesi karakter indítására irányuló engedélyem sorsát, melyet sorsolás útján nyertem, teljes egészében az Staff kezébe adom, tegyenek úgy vele, ahogy jónak látják. Köszönöm ezt a másfél évet, melyet ebben a remek közösségben tölthettem.


Gundan is Love. Gundan is Life!
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 360

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Hétf. Okt. 30 2017, 16:29

Kedves Tomoe!

Köszönjük a türelmedet, a Ninja Tanács megvitatta kérelmedet és egyöntetűen arra az álláspontra jutottunk, hogy Tsuuzoku Tomoe és Shihouin Aki Játékos Karakterek státuszának Nem Játékos Karakter státuszba helyezését

elutasítjuk


,méghozzá a következő indokok fényében: karaktereid NJK-vá tétele azon esetben problémás lehet, amennyiben meggondolod magad és újfent játszani kívánnál. A két karakter és azok kalandjainak fagyasztása se a mesélőknek, se más játékosoknak nem okozna problémát játéktéri és játéktéren kívüli szempontból. Továbbá hozzá kívánjuk tenni, reméljük a döntésed nem végleges és látunk még a Gundanon. További szép napot!

Üdv: Uchiha Kagami és a Ninja Tanács

_________________
Tää jylhä kauneus ja ääretön yksinäisyys
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Aamun tullen yö tarinansa kertooÁllandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Yamanaka kérvény

Témanyitás  Ayanokoji Nozomi on Hétf. Okt. 30 2017, 20:23

Tisztelt Ninja Tanács!
Kissé talán meggondolatlanul bátorkodtam a kérvények topicba írni, de bízva a támogatásotokban elhatároztam magam, és egy kérvényt szeretnék benyújtani egy, még nem meglévő karakterem részére. A kérvényem tárgya egy speciális karakter lenne, a talán unásig telezsúfolt Konohába. Szőke haj… kék, igéző szemek és magával ragadó ábrázat. Első ránézésre talán így tudnám jellemezni a Yamanaka klán mélyen tisztelt képviselőit. Alább szeretném részletezni választásom okát, de még mielőtt mindezt megteszem, vallomással tartozom.
Tisztában vagyok a kérvényekkel kapcsolatos elvárásokkal, így azzal is, hogy ezeknek nem tettem eleget. Nem tanusítottam különösebben aktivitásnak csúfolható jelenlétet, sem olyan minőséget, amellyel kiérdemeltem volna egy ilyen neves klán képviselőjéhez szükséges engedélyt. Ennek ellenére bizalmat szeretnék kérni tőletek az alábbi koncepciómhoz.
Karakterem minden különösebb erőlködés nélkül bújt ki a kreatív zsákomból, és roppant meglepő jellemvonások határozzák meg. Talán… ha azt mondom kettős jelleme van, égnek áll a hajatok, és egy újabb disszociatív elmezavaros karakterre gondoltok, aki ha más nem, legalább azt tudja, hogy ezt nem skizofréniának hívjuk… de tévednétek ez esetben. Nincs szó ilyesfajta betegségről, a karakterem saját akaratából él kettős életet. Nővére… illetve az összes létező ember életének nyomorba döntése egyfajta legfőbb hobbijává vált, mely megköveteli az emberek manipulálását. Ezt szeretném úgy megvalósítani, hogy kedves kis karakterem megtanulta, hogy a butaság ártatlanná teszi őt, így ezt kihasználva lepel alá rejtette ördögi énjét, mely irigylésre méltó logikai képességekkel bír. A karakter a későbbiek folyamán bővíthetné a Yamanaka klán képességének segítségével az erre szánt fegyverarzenálját, így a klán képességeket az induláskor nem szeretném még a megtanult technikák közé sorolni, tekintve, hogy egy friss geninről lenne szó. Így a kis Yamanaka agyrém egy olyan karakter lenne, aki egyszerre komikus és ijesztő, mely nagyban megkönnyíti a vele való játékot… hiszen kevésbé lenne érzékeny userének hangulatváltozásaira. Továbbá a karakter egy olyan szüleményem, mely számtalan kihívás elé állít, hiszen a másik nem képviselőjeként már újdonságként hat rám, de jelleme egyedisége okán valósággal kirepít a biztonságot jelentő komfortzónámból. Ezeket egybe véve úgy vélem, hogy a karakter képes lehet arra, hogy lendületet adjon a fórumon való szereplésemhez. Köszönöm a figyelmet, és reménykedve várom az NT eredmény hirdetését. ztelt Ninja Tanács!
avatar
Ayanokoji Nozomi
Játékos

Taijutsu Pontok : 11

Tartózkodási hely : Hang Országa


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Hétf. Okt. 30 2017, 23:35

Kérelmed a Ninja Tanács elé került!


_________________
Tää jylhä kauneus ja ääretön yksinäisyys
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Aamun tullen yö tarinansa kertooÁllandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shiyaga Kayguro on Vas. Nov. 05 2017, 02:20

Kedves ninja tanács!
Ezen az őszies estén szeretnék hozzátok fordulni egy engedély kéréssel. Az engedély kérésem tárgya pedig nem más mint, a tetoválásaim. Igaz még nem vagyok túl rég óta a fórumon, de aki olvasta a szabad játékban írt posztjaimat az tudhatja, hogy ott egyszer a tetoválásom átalakult. Ezt hogyan is értem? Úgy, hogy a tetoválásom elkezdett melegedni és furcsa csóvák jelentek meg felette és alatta. Ez lenne a fejlődés. A végső kinézet az lenne, hogy a villámok a vállaimon, a könyökömön egy körfűrészhez hasonló minta, a kézfejemen egy kardpengéhez hasonló minta és végül a hátamon összefutnának és körbe hálóznák a klánunk címerét. Ez lenne a kinézete.
Használat: Gyakorlatilag ez egy pecsét lenne, amibe a fegyveremet illetve később a páncélomat zárnám el.
Pontosabb leírás: Katt ide! (A posztban írtam le, hogy, minként alakult ki és aktiválható a pecsét)
Ebben a tetoválásban nincsen semmi előnye, csak látvány amit a klánom tagjain vannak. (Ez egy kiterjesztett pecsét. Az átalakulás hasonló az átokpecséthez, csak lassabban történik.)
avatar
Shiyaga Kayguro
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése http://stormstudio.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Terumi Mei on Hétf. Nov. 06 2017, 21:55

Kedves Nozomi!

A Ninja Tanács úgy döntött, hogy elfogadja a kérelmed a Yamanaka karakterre vonatkozóan. A leendőbeli karaktered a Yamanaka technikákat csak az előtörténet elbírálása után tanulhatja, viszont csakis akkor, amennyiben ezzel a karaktereddel aktívan részt veszel a játékosi életben. Az NT ezzel bizalmat szavazott meg neked, és reménykedünk abban, hogy eleget is teszel ennek, valamint sikerül belerázódni az újdonsült karakterbe.

Tisztelettel,


a Ninja Tanács

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Kenshiro Shinju - Megszoksz vagy megszöksz
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Nov. 25 2017, 00:38

Kayguro egy kifejtős leírást kérnék tőled Pm-ben erről a pecsétről. Ezen kívül egy magyarázatot arról, hogy a pecsét miben térne el ettől a technikától:


Raikou Kenka // Villámló Penge Készítés

Ez a technika egy igen elegáns módja a fegyverek tárolásának. A ninja itt saját magát pecsételi meg a megfelelő szimbólummal, így összeköti magát a felhasználható fegyverekkel. A kellő chakrával a pecséteket megérintve az elzárt fegyverek egyből ott alakulnak vissza, ahol megérintették őket; például kézzel megérintve gyakorlatilag a kézbe.
Chakraszint: 125
Besorolás: DAmint a bővebb leírás megérkezik és megtudom, hogy pontosan mit szeretnél, megnézzük, hogy megvalósítható-e a dolog és ha igen, akkor alkotunk egy elfogadható leírást. Az "effekteket" is valamivel meg kell majd magyaráznunk ^^

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

11 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.