Kérelmek a Ninja Tanács felé

13 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Sugomi Aoi on Szomb. Feb. 10 2018, 13:41

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek. 


Egy furcsa kérvénnyel járulok a kedves Stafft tagok elé. Mind páran tudjátok – ha nem akkor is olvasd tovább- az utolsó aktív játékom, a háború kirobbanásának pillanatában zajlott, majd a háború alatt teljesen Inaktiv voltam. Ezt az időszakot szeretném áthidalni – hogy pontosan mennyi idő telt el a játékban nem tudom. A kérdések topicban feltettem a kérdést, de választ még nem kaptam- egy élmény sorozat írásával. Lenne benne kaland, küldetés és tanulás is. Ez időszak alatt jelentős jellemfejlődés zajlana le, de mivel a szabályzat meghatározza, hogy milyen gyakorisággal irhatok, igy körülbelül havonta egy írás max. kettő jelenne meg. 

A kérvényem lényegében abban merülne ki, hogy mivel mindez a chuunin vizsga elött történne, igy minden tapasztalatom, melyet abban szerzek felhasználható lehessen(a tanult technikák is) a vizsgán. 

Ha ez esetleg nem engedélyköteles, akkor bocsánat a zavarásért.
avatar
Sugomi Aoi
Játékos

Taijutsu Pontok : 5


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 243

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Akihiro Jaken on Hétf. Feb. 12 2018, 17:49

Tisztelt Ninja Tanács!

Igen rég volt, hogy az első kérvényemmel a Ninja tanács színe elé járultam, most pedig hogy átléptem az S szint küszöbét azt hiszem sejthetitek, hogy mi lesz a második kérvényem tárgya ^^ Úgyhogy bele is kezdenék:

A kérvényező karakter neve: Akihiro Jaken
A kérvény típusa: Engedélyköteles
A kérvény tárgya: Lehetőség a Hiraishin no Jutsu // Repülő Villámisten Technika megtanulására
A kérvény indokai: Sosem volt titok, hogy amióta itt vagyok az oldalon erre az engedélyköteles technikára fenem a fogamat. A karakter felépítésének a legelejétől ez a cél lebegett a szemem előtt, igyekeztem mindent úgy alakítani, hogy a legoptimálisabb legyen a karakter helyzete, mire eljut arra a szintre, hogy a Hiraishin elérhető közelségben van. Értem ez alatt az első kérvényemet, a Kenjutsut, amelynek a használata számos dolgot tesz lehetővé. Csak hogy számomra most két fontosat említsek: a karakter direkt chakrahasználattal képes felerősíteni a testét, így például nagyobb gyorsaságot tud elérni; illetve az érzékei is folyamatosan fejlődnek a Kenjutsu használattal eltöltött évek során (ugye számos technikánál nem csak gyorsaságra van szükség - vegyük például a Hiraisahint Very Happy -, hanem arra is, hogy maga a karakter is nyomon tudja követni azt, amit tesz). A Kenjutsu mellett a karakter súlyokat is használt, hogy azokat levéve is kihasználhassa a gyorsaságát harcokban, illetve több technikája is a gyorsaságon vagy annaka  növelésén alapszik. Az utolsó pont pedig a Pecséteket tárgyalja. Már akkor is, amikor még nem voltam elég nagy szintű a pecsétek tanulásához többször megemlítettem játéktéren és élményben, hogy a karakter érdeklődik irántuk, olvas róluk és tanulmányozza a működésüket, amikor pedig elértem a megfelelő szintet azonnal el is kezdtem tanulni őket, hogy mire eljutok ehhez a kérvényhez a karakter ezen a téren is megfelelő háttértudással rendelkezzen.
A karakter indokai: Mindig is shinobi akart lenni, amikor pedig nagybátyja elkezdte kitanítani hamar körvonalazódni látszottak a céljai. Nagydumás nagybátyja rengeteg történetet mesélt neki, amelyeknek igen sokszor a Yondaime volt a tárgya. Ezek a történetek magával ragadták Jakent, s idővel elhatározta, hogy ő akar a leggyorsabbjává válni a shinobi világnak. Ennek megfelelően edzett rendületlenül minden egyes nap, s mindent megtett (a fentebbi pontok) annak érdekében, hogy ezen célja egy napon valósággá váljon. Ehhez a célhoz pedig elengedhetetlen a Hiraishin, most pedig már ez a technika is elérhető közelségben van a számára.
A kérvény megszerzésének tervezete: Konohai lévén viszonylag egyszerűbben a technikához juthat, nem kell különösebben bonyolult utat bejárnia, de ez közel sem jelenti azt, hogy egyszerűen tanulná meg. Egy ilyen kaliberű technikával bárkinek meggyűlne a baja - ez alól pedig Jaken sem kivétel -, s a Hiraishin tanulásának is megvannak a maga kockázatai. ,,Hopp, a kezem most koppant a másik szobában!" A tanulást természetesen játéktéren, mesélővel történne hosszas kijátszással, annyi jellemjátékkal megfűszerezve, amennyivel csak tudom.

Izgatottan várom a Ninja Tanács döntését!

Akihiro Jaken


//UI: Gondolkodtam, hogy várok a kérvénnyel a születésnapomig, de nagyon sok lenne még az a két hónap... ^^"//

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
 Arashi Himiko - Egy új élet
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin
Chakraszint: 836

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Akira on Hétf. Feb. 12 2018, 22:14

Csatlakozom az előttem szólhoz és én is bepróbálkozom.

Kérelem megnevezése: Hiraishin no Jutsu // Repülő Villámisten Technika

Leírás:
A használónak meg kell érintenie egy felületet, amit saját chakrájával megjelöl, vagy szüksége van speciálisan, a saját chakrájával elkészített pecsétekre, amelyek képesek jeleket kibocsátani. A jel vagy pecsét és a használó között folyamatosan chakrakapcsolat áll fönn, aminek aktiválásával a használó képes lesz meglovagolni a két pont közötti legrövidebb kapcsolatot a chakrarendszerben, így szó szerint pillanatok alatt bárhol ott teremhet a világon, ahol a jelét érzékeli.
Ez volt a Yondaime Hokage legendás technikája, melynek segítségével hatalmas távolságokat tudott megtenni egy szempillantás alatt; e miatt a technika miatt ragadt rajta a Konoha Sárga Villanása név.
Chakraszint: 800
Besorolás: S
ENGEDÉLYKÖTELES!

Karakter indokai:
Már kisgyerekként is korán felfedezték, hogy sokkal inkább fog az anyai nagyapjára hasonlítani testalkatilag, mint az apjára és ezáltal az akadémia elkezdése óta folyamatos edzéseken vesz részt, leginkább tai jutsu és egyéb küzdősportok területén. Érezhető volt, hogy sokkal fogékonyabb a test test elleni harcra, mint a különböző ninjutsuk területén. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs tehetsége a ninjukhoz, sokkal inkább azt jelenti, hogy gyors, mint okos. A genjutsut sosem erőltették, hiszen az elég korán kiderült, hogy semmi érzéke hozzá. A szülei meg sem lepődtek, amikor kiderült, hogy a klán kekkei genkai képességének elemét örökölte a tűzet. Gyerekként, de később képzett shinobiként is sokkal inkább a sebességre és a megérzéseire hallgatott, mint a józan észre, akár csak az elszabadult erdő tűz, ami mindent felemészt, ami az útjába kerül. Azt nem mondm, hogy egy ilyen technika értelmet verne a karakter fejébe, hiszen a kezdetek óta sokat változott, sokkal megfontoltabb és kevésbé vállal fölösleges kockázatot, viszont a technika mindenképp a sebességének kihasználásának csúcsa lenne.

Személyes indok:
A karektert már a legelején, már az ET óta a sebességre gyúrom és a tai jutsura, viszont nem akartam elhanyagolni a ninjutsut sem. Ugyan a pecsétekkel annyira nincs tisztában, viszont már az ET-ben is elfogadták, hogy minimális chakra felhasználással, de akár anélkül is, meg tudja közelíteni egy sunshin sebességét, tehát fiatal kora óta  mind a teste, mind az érzékelése hozzászokott az embertelen sebességhez, amihez további segítséget ad a shikyaku által kiélesített érzékszervei, tehát a karakter tökéletesen alkalmas a technika elsajátítására és kis kora óta arra készül, hogy valamikor ő lehessen a leggyorsabb nem csak a Hold országában, de akár az egész shinobi világban.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Kedd Feb. 13 2018, 23:06

Kérelmeitek a Ninja Tanács elé kerültek!

_________________
Tää jylhä kauneus ja ääretön yksinäisyys
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Aamun tullen yö tarinansa kertooÁllandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Yonmare Abuso on Szer. Feb. 14 2018, 00:18

Szép estét!

Újabb kérvénnyel fordulnék a Ninja Tanács színe elé, méghozzá az előttem szólokkal együttesen én is a Hiraishint kérném. Indok nincs, szükségem sincs rá, de próba cseresznye. 
Viccet félretéve,


Kérvény megnevezése: Speciális Jounin rang, Gaara, mint NJK bevonása a karakter életébe
Indok: Abuso, szerencsére az előtörténetben megélt eseményeknek és a korára való tekintettel lényegében a regisztrálás óta ugyan játéktéren eddig két kalandon vett részt, ám mégis egy sokat ismert és tapasztalt karakter. Ugyan ez még nem ok a rangra, ám a tényleges indokok némiképp lejjebb lesznek. Mind a két kaland Sunagakure belügyébe tartozott, az első, kisebb kalandjában felszabadított egy iwagakurei fogolytábort a határon, megmentve egy vagy két tucatnyi sunagakurei shinobi életét. A nagyobb kaland a Kazekage megmentése fórumkaland volt, amelyből teljes egészében kivette a részét. Abuso úgymond feláldozta magát, és önként sétált be az iwai kézen lévő kínzókamrák egyikébe, hogy időt nyerhessen két másik társának, akik Gaarat keresték. Végül Abuso kijutott a börtönből, számos őrrel végezve sikeresen betörtek a Kazekage cellájába, ahol hűlt helyét találták. Ezután megszöktek a városból és sikeresen megtalálták a sunai vezetőt, leszámolva a testőrökkel, kiszabadították őt. Gaara pedig visszaszerezte később a várost egy helyes diplomáciai kérvénnyel, így Sunagakure ismét szabad város lehetett. Azóta Abuso nagyban segít a város újjáépítésében, és próbálja megsürgetni a renoválás idejét. 
A kérvényem Speciális jounin rangot címzett meg, mely a következőket foglalná magában. Abusoval szeretném, hogy a háború után egy közelebbi kapcsolatot alakíthatna ki Gaaraval, méghozzá a Kazekage személyi testőreinek soraiban. Ugyan Abuso nem rendelkezik túlságosan is sok technikával, bőven van még mit csiszolni rajta, azonban a Homok és a Skarabeuszok kombinálásával a szintjét bőven meghaladó shinobinak számítható. Képes lehet a saját erejével megvédelmezni másokat. Eredetileg is egyfajta mentorkarakterként indult, ezért is idősebb sokkal az átlagnál. Azonban ahhoz, hogy újra erőt vehessen magán, és a kétszeres család elvesztése után okozott traumát leküzdhesse, szüksége van valakire, aki nála sokkal mélyebbre ásta magát a sötétségbe, mégis most az ország legelismertebb embere. A Gaaraval való kapcsolata az előtörténetben is már említve volt. 
A kérvény nagyrészt abban merülne ki, hogy Abuso megkapná a háborús időugrásban a rangot, és ott lehetne a Kazekage közelében, aki a szünetekben a homok képességeit csiszolná. Ugyan nem tudom, hogy pontosan mit tervezett a jelenlegi kalandomra Jiraiya, jelenleg is Gaaraval beszél. Szeretnék Abusoval jelen lenni a chunnin vizsga válogatón, mint figyelő és őrző shinobi. A vizsga szüneteiben pedig a Kazekage tanítaná őt, amíg le nem zárul a vizsga. 

A választ előre is köszönöm,


Yonmare Abuso, A Skarabeusz
avatar
Yonmare Abuso
Játékos

Taijutsu Pontok : 81


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 480

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hyuuga Hanabi on Szer. Feb. 14 2018, 16:49

Kedves Kaito!


Kérvényedet a Ninja Tanács elfogadta! Egyetlen egy feltétellel: Hoshizoku Kaito karakteredet már nem igényelheted vissza. Semmiképp se. 
További jó játékot^^
Edit: A bogaras karaktertervedről tudunk, de arra kérnénk, hogy a karakter megalkotása előtt, arról egy külön kérvényt nyújts be


A többiektől még egy kis türelmet kérnénk! ^^


A hozzászólást Hyuuga Hanabi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 15 2018, 19:40-kor.

_________________
Akkor válunk igazán vakká, mikor mindent látunk, csak épp önmagunkat nem...
Mesélések

~Aokaze Atsushi - Öröklét vagy kárhozat. Egy sárkány születése 
~Aikawa Hanako - Legendák nyomán 
~Kenshiro Youma - Monoton hangok némasága
~Shiyaga Kayguro, Kira - Halhatatlan hősök 
~Kaibutsu Hiroto - Amikor a szó már nem elég... (fagyasztva)
avatar
Hyuuga Hanabi
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Epilepsziás viziló
Chakraszint: Tápiókapuding

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hyuuga Hanabi on Csüt. Feb. 15 2018, 16:52

Kedves Arashi Himiko!Kérvényedett a Ninja tanács megvitatta, s a karakter orvosi nijutsu tanulását ezennel elfogadta! 
További jó és eredményes játékot!


A többiektől még egy kis türelmet kérünk^^

_________________
Akkor válunk igazán vakká, mikor mindent látunk, csak épp önmagunkat nem...
Mesélések

~Aokaze Atsushi - Öröklét vagy kárhozat. Egy sárkány születése 
~Aikawa Hanako - Legendák nyomán 
~Kenshiro Youma - Monoton hangok némasága
~Shiyaga Kayguro, Kira - Halhatatlan hősök 
~Kaibutsu Hiroto - Amikor a szó már nem elég... (fagyasztva)
avatar
Hyuuga Hanabi
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Epilepsziás viziló
Chakraszint: Tápiókapuding

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Uchiha Kagami on Pént. Feb. 16 2018, 16:12

Kedves Akira!

Sajnálattal kell közölnöm veled, hogy a Ninja Tanács egyértelmű döntés alapján a Hiraishin no Jutsu/Repülő Villámisten Technika iránti kérelmedet

elutasította,


méghozzá a következő indokok alapján:

- Először is, a Hiraishin no Jutsu nem más, mint Konohagakure no Sato egyik legtitkosabb technikája. Jelenleg is csak három kiemelt jounin, a Yondaime Hokage régi testőrsége ismeri valamilyen szinten; ők Raidou, Genma és Iwashi. Akira nem konohagakurei shinobi, továbbá jelenleg éppen egy olyan játéktéri kalandon van, ami akár a karakter életébe is kerülhet. Ne feledd, Akira régen elszökött a Holdból, most pedig éppen vissza akar térni oda. A karakternek jelen körülmények között vajmi kevés esélye lenne - leginkább semennyi - arra, hogy megszerezze valahogy ezt a technikát.

- A technika hátterének meg nem értése. Indokaidban az "eszméletlen sebességet" említed, azonban a Hiraishin több annál, gyakorlatilag technikailag az, hogy magadat chakrává alakítva a különböző chakrautakat meglovagolva, egyfajta térváltást előidézve hajtasz végre "ugrást", azaz a fizikai valóságot kikerülve, a fizika törvényeit áthágva kerülsz A-ból B-be, amelyhez elengedhetetlen a pecsétek ismerete. Ezáltal pedig, hogy a technika hátterének meg nem értése fennáll, Akira karaktered nem alkalmas a Hiraishin no Jutsu elsajátítására; ehhez a technikához hideg fej, precizitás és állandó számolás kell, amelyet Akira esetében nem láttunk megvalósulni játéktéren.

- Indokaid milyensége. Indokaid gyakorlatilag semmit nem tartalmaztak magukban, a Ninja Tanács leginkább azt szűrte le azokból, hogy "mert kell nekem". A karakterkoncepciódba - amelyet kérvényedben nem hoztál tudomásunkra, így úgy kell vennünk, hogy nincs jelenleg felvázolt karakterkoncepciód - nem illik bele a dolog, az indokaid pedig mind az ellen szólnak, hogy a karakter birtokolhassa ezt a technikát. Ezen kívül, a kérvény megszerzésének menetéről semmit nem írtál, pedig egy ilyen volumenű kérelem esetében a Ninja Tanács joggal várja el, hogy az elsajátítás várható menetét a beadó kidolgozva benyújtsa; ezzel láthatjuk a kérvény komolyságát, illetve azt is, hogy a kérelmező tisztában van-e azzal, hogy mit is kért valójában. Legyél szíves tudomásul venni, hogy legközelebb ennek hiányában, egy ilyen volumenű kérelmet a Ninja Tanács rövid megtárgyalás után ugyan, de a kérelem érdemi elbírálása nélkül el fog utasítani.

- Az S, mint szint félreértelmezése, amely indokaidból szűrődik le számunkra. Az S szint elérése nem jelenti azt, hogy automatikusan feloldódnak a technikák, mintha csak egy MMORPG lenne a Gundan. Az S szint nem azt jelenti, hogy elérésével felborulhat a világ koherenciája, a falvak titkos technikái ettől függetlenül a falvak titkos technikái maradnak, azok külsősök által való megszerzése legalább egy (heti körváltással számítva minimum) egy-másfél évig tartandó, komoly S+ szintű kaland lenne, amelynek minden körváltásában a karakterhalálnak minimum 60% felett van az esélye, amelyet maximum minőségi szerepjátékkal lehetne csökkenteni. A múltbéli eseményekből kiindulva egy ilyen kalandra nem lennél kellőképpen felkészülve.

A többiektől kérnénk szépen még egy kis türelmet.

Uchiha Kagami

_________________
Tää jylhä kauneus ja ääretön yksinäisyys
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Aamun tullen yö tarinansa kertooÁllandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Yesterday at 17:22

Üdvözletem!

Az NT korábban megengedte, hogy Hoshizoku Kaito karakteremet lecseréljem egy másik karakterre. Úgy gondoltam, hogy utána megbeszélem valakivel, mi az, amit indíthatnék helyette, mivel lenne jó pár ötletem... Így derült ki, hogy az, amin nagyon agyalok engedélyköteles, így hát szeretnék engedélyt kérni.

Kérvény megnevezése: Bogárhasználó karakter indítása Hoshizoku Kaito helyére.

Két ötletem van a bogárhasználó karakterre:
1.) Kamizuru klántag. A Föld Országának bogárhasználói, az 1. Tsuchikage is ennek a  tagja, illetve ahogy utánajártam, Onoki és Kurotsuchi is a rokonság tagja. Ebben az esetben a karakter szülei méhészkedéssel és méz árusítással foglalkoznának, ami a karakter életének is része lenne. A karaktert chuunin szintről indítanám(minden karakteremmel elértem az ehhez szükséges chakra követelményt).

2.) Saját bogárhasználó. Talán a Fű Országába helyezném, mivel a múltban Konoha és Iwa gyakran csapott össze, így szerintem elképzelhető lenne, hogy annak idején páran abban az országban ragadtak. A karakter ebben az esetben is chuunin lenne. A saját bogár nevére még nincs ötletem, csak a képességére: A bogár ugyanúgy a shinobi testében élne és a chakrájával táplálkozna. A shinobi viszont képes felhasználni ezt a chakrát és speciális képességként életre kelteni. Ilyenkor a bogarak kis elektromos kisüléseket hoznának létre. Nagy mennyiségben viszont komolyabb elektromos támadást is létre lehetne hozni velük.

Pár bogaras technika:


Mushi Natsukeru no Jutsu (Bogáridomító Technika)
Ez a bogárhasználók alap technikája. A segítségével képesek irányítani a bogarakat.

Rang: D
Chakra: 100


Mushi Bunshin no Jutsu (Rovar Klón Technika)
A bogárhasználók a testükben fészkelő bogarak segítségével klónokat tudnak létrehozni. A klón egy nagyobb ütésnél vagy vágásnál szét esik az eredti bogarakra amik visszatérnek a gazdatesthez.

Rang: C
Chakra: 150


Hito Sanagi no Jutsu (Ember Báb Technika)
A használót a bogarak körbeveszik, ezáltal olyan mintha bebábozódna. Rejtőzködésre és kémkedésre tökéletes lehet.

Rang: C

Chakra: 200

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

13 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.