Kérelmek a Ninja Tanács felé

4 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hiromi Akio on Szer. Szept. 23 2015, 06:00

Á értem! Igazából először olyan súlyokat szerettem volna ami a chakrát is elfojtja/eltárolja Tsunade technikájához hasonlóan, persze jóval kisebb kivitelben. Akkor ha lehetséges arra kérnék inkább engedélyt akár későbbi kijátszásra is. ^^'
avatar
Hiromi Akio
Játékos

Taijutsu Pontok : 80

Tartózkodási hely : Biztos valahol elmélkedik


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 470

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Djuka Kodomo on Kedd Okt. 06 2015, 01:29

Tisztelt Ninjatanács

Újabb, s végső nagy kérelemmel fordulnék hozzátok, amely  megvalósíthatja a karakterrel tervezett ág végső fázisát. Gondolkodtam azon, hogy saját technikában próbáljam megoldani, de mégis úgy éreztem, a karakteremmel elindulhatnék egy olyan irányban, ami mind jellemében, mind erejében megteremtheti számára a végső állapotát. Arra kérném a szavazókat, a szavazat előtt olvassák el az indokaim is, ne a karaktert nézzék.

Kérelem megnevezése: Elemi sennin/Gőz-sennin

Indok: Ugyan Kodomo igen sokoldalú karakter, mégis, próbálom folyamatosan szűkíteni a listát, s kiszűrni azon ágazatokat, amelyekkel eredetileg is foglalkoztam. Meg is született a Fehér Toll stílusa, ami ninjutsuinak és genjutsuinak egy részét foglalta magába. Emellett megpróbáltam elindítani saját vérében csörgedező lehetőségeket is. Elemi szinten Kodomoval leginkább a Gőz elemre szeretnék specializálódni, ugyanis igaz, hogy a három eleme ismeretekben hasonló szinten van, ebből kettőre a Gőz miatt volt igazán szüksége. Szeretnék vele komolyabb eredményeket elérni a yugeton stílusban, s ehhez egy olyan segítő kézre van szüksége, mely megadja neki az esélyt. nem szeretném sem a suiton, sem a katon ágazatára vinni, hanem családi erejében felnevelni.
A gőz elemi senninséget nem gondoltam sokkalta többnek, mint egy chakra/elem erősítő, komolyabb pecséttechnikát akár, csupán végkifejletében térne el. Elképzeléseim vannak ugyan az elemi senninség működéséről, de természetesen sikeres pályázat után egy, a senninséghez értő staffal együtt kidolgoznám a leírását, a lehetőségeit és a korlátokat. Így a Gundanon elfogadható leírású úttal szeretném elérni az elemi mesterséget.
A másik indok, ami a kérvény, s nem egy saját technika mellett döntött, az a senninség maga. A bölcs, higgadt, tiszta fejjel történő gondolkodás, az óvatosság, a precizitás és a pontosság mind olyan tulajdonságok, melyekre a karakterem évek óta próbálom építeni. S be kell vallanom, nehéz a jó szerepét játszani egy elvetemült mellett, s néha magam is félek, vajon Kodomo is bekattan egyszer a háborúk és a vértől? Ez olyan célt adhatna számára ugyancsak, mely megtanítaná őt mindarra, amit felsoroltam, s ez remekül tudná alkalmazni mind otthonában, a falu védelmezőjeként, s a Kami no Yuugenben is egyaránt.
Gőz senninség: A gőz elem feletti tökéletes uralom. A használó képes ezáltal az elemet tökéletesen irányítani, formálni, s felhasználni. Az ismert technikák ezáltal jóval könnyebben alkothatóak meg, s precízebben alkalmazhatóak. A gőz hatására a test felgyorsul, ütései, rúgásai felerősödnek. Azonban egy igen veszélyes elemről van szó, melynek téves használata vagy az esetleges túlerőltetett használata képes nagy mértékekben roncsolni a testet, tönkretenni az ízületeket a mozgás közben, vagy belső szerveket is roncsolhatnak ha nincs kordában tartva. A senninséghez hasonlóan a természeti chakraval vegyíti a saját chakraját, ám ebben az esetben elemi chakraval operál. A sennin mód igen magas szintű és hosszasan elsajátítható irányzat, mely hosszú időket igénylő, rendszerinti és tökéletes harmóniában lévő meditációval lehet elsajátítani, s megtartani. 

Természetesen a pontos leírást a Staffal készülne el, ez csupán egy általam értelmezett összefoglalása lenne.

A választ előre is köszönöm, s remélem, az indokaim elegek lehetnek ahhoz, hogy megkapja ezt a végső nagy kérvényét. 

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Vas. Okt. 11 2015, 22:15

Tisztelt Ninja Tanács!


Végre elérkezett a pillanat, amikor jómagam is egyik kezem nyújthatom az NT felé, hogy ezúttal ne legyek többet kérelem-szűz.
Kenjutsu iránti vágyam szeretném megfogalmazni, azaz egy olyan karaktert indítani, amely rendelkezik kenjutsuval.


Indok: Már nagyon régóta fontolgatom egy kenjutsu karakter indítását, úgy vélem, hogy ki tudnám játszani ezt a karaktert, mellesleg illene is hozzá. Az elképzeléseim is meg vannak már, úgy értve, maga a történet, tehát minden fejben meg van már alkotva, csak papírra kell vetnem, erre azonban szükségem lenne az engedélyre. Magát a karaktert is erre szeretném építeni a továbbiakban, sok lehetőséget látok benne. 
Másik indokom, ahogy már az Kiyokótól megszokott: mer' kell. 


A választ köszönöm a bírálástól függően, nem leszek ám morci, ha elutasítást kapok, mert sötét elmémben rengeteg ötlet vár megvalósításra. :3

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Okt. 14 2015, 14:54

Kodomo:
A Ninja Tanács egyértelműen azon az állásponton van, hogy Elemi Senninség nincs. Mármint, semmilyen elemmel nem ápolhat szorosabb kapcsolatot valaki úgy, mint Elemi Sennin. Viszont! Voltaképpen itt a Senjutsut szeretnéd megtanulni, ami álltal MINDEN technikád - beleértve a Gőz technikákat is - felerősödik. A Senjutsu chakrával képes vagy behatóbban megismerni az elemeidet és így a Gőz elemet is. Ha pedig a Gőz elemre gyúrsz rá, azt gyakorlod, akkor ugyanezeket a hatásokat érheted el, mégpedig úgy, ahogyan azt Hashirama is tette. Ő nem egy Ninjuu Fajtól tanulta el a Senjutsut egy szent helyen. De ebbe most nem megyünk bele, mert ha meglesz a Senjutsu leírás (Aminek már csak formát kell adni) akkor minden világos lesz azok számára is, akik még nem hallottak a Senjutsuról.
Azután pedig, hogy képes vagy behatóbban megismerni az elemed és képes vagy a lehetőségeket kiaknázni, akkor akár Gőz Senninnek is nevezheted magad, szóval a név az mindegy, maga a módozat a más. Tehát, akkor a kérvényedet kezelhetjük úgy, mint egy "Sima" Senjutsu kérvényt?

Azért teszem fel a kérdést, mert a Ninja Tanács most nem igazán tudta, hogy mire szavazzon. SmileA Többieknek hamarosan érkezik a válasz!


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Okt. 18 2015, 20:19

Üdvözletem!
Kiyoko:
A Ninja Tanács arra a megállapításra jutott, hogy ez tulajdonképpen egy teljesen helytálló kérvény, amit örömmel fogadtunk el. Sok sikert kívánok/kívánunk ehhez az ágazathoz. 


Akio:
Arra kérlek, hogy pontosítsd a hatást, amit el szeretnél ezzel érni. Sajnos mivel nem fejtetted ki bővebben, ezért bár rengeteg módon megvizsgáltuk a kérvényedet, de nem tudjuk eldönteni, hogy pontosan mi is az, amit kérvényeztél. Több elmélet is elő lett állítva. Így ha pontosítod a kérvényt, azonnal válaszolok rá az NT szavazása alapján.


Kodomo:
Jiraiya betette szavazásra. Egyelőre a leírásnak kell meglennie, mielőtt pontos döntés születne. Ez, elméletileg, már majdnem kész van.
Danzou!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shimura Danzou on Pént. Okt. 23 2015, 12:21

Kedves Akio-san!


Ezt a levelet kaptam tőled:
"Üdv!


Először is elnézést a pontatlanságért, tényleg nem írtam le mire gondolok.
I. A súly amit említettem Lee súlyait és Tsunade chakra tárolási technikájához hasonlót hivatott kombinálni. Gyakorlatilag egy láb/kézsúly ami egy kisebb páros pecséttel van ellátva. Egy-egy a súlyon, és egy-egy a viselőn. Levételkor(amitől értelemszerűen gyorsabb lesz a viselő) a pecsét deaktiválódik és a belepecsételt chakra "visszaszáll" használója szervezetébe.
A pecsétet nem a használó oldja föl, hanem a használó testén és a súlyon lévő pecsét eltávolodása által generált feloldódás. A pecsétek úgy vannak tervezve hogy ha közel vannak egymáshoz, akkor ellátják funkciójukat(chakra tárolása), de amint 90-100 cm távolságra kerülnek egymástól azok automatikusan feloldódnak. Minden egyes alkalomkor amikor ez megtörténik, értelemszerűen újra kell pecsételni újabb chakrával a súlyokat és a használót. A pecsétet nem lehet bővíteni chakrával az út során, amennyi chakra bele lett téve annyit tart el feloldásig.
Természetesen hogy mennyi chakrát tudna elraktározni azt a tanácsra bíznám.
Remélem nem baj hogy itt privátban írtam ^^" Előre is köszönöm a választ!"

Ennek fényében a Ninja Tanács döntése alapján a kérvényed elutasításra került, mert ez így egy A szintű technika, amit a karaktered még sokáig nem fog tudni létrehozni.
Viszont én személy szerint azt tanácsolom neked, hogy alkoss egy ilyen saját technikát és akkor majd a jövőben specializálódhatsz valami hasonló felé.


Danzou!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Tottori Shinko on Csüt. Okt. 29 2015, 16:54

Yo!

Nem tudom hol olvastam, de lehet hogy mondták, a lényeg hogy ennek most nem találom nyomát. Elvileg csak B rangtól kezdhetek tanulás élményt írni. Mivel jelenleg a karakterem Fórumkalandban van, ami előreláthatólag nagyon el fog húzódni(elég megnézni mennyit haladtunk eddig), ezért engedélyt szeretnék kérni, hogy a karakteremmel tanulás élményt írjak a B rang megléte nélkül!
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Vas. Nov. 01 2015, 20:27

Tisztelt Ninja Tanács!


Sokat gondolkodtam, hogy benyújtsam-e a kérvényemet, míg végül úgy döntöttem, belevágok a közepébe. Engedélyt szeretnék kérni, hogy Emi megtanulhassa a Shikei Seppun//A Halál Csókja nevű technikát.
Az indoklásom elég egyszerű, maga a karakter már elindult egy olyan úton, ami eléggé megtetszett nekem. Gondolok itt arra, hogy kivetkőzött ebből a teljesen jó személyiségéből, néha bizony shinobi szempontból is rossz dolgokat művel. (Lássátok pl. a részvételét a Fagy országában történt zavargásban.) Egy ideje sokkal inkább billeg a két oldal között és szerintem pont emiatt lett érdekesebb a személyisége. Úgy gondolom illene hozzá ez a jutsu, amolyan "femme fatale" hatást érnék el vele. A szint és a chakra is megvan hozzá, csupán az engedély hiányzik.
Annyit még hozzátennék, hogy a következő fokozatot, a Shikei Tenshint nem szándékozom később kérvényezni, mivel ezentúl inkább a Byakugan és a Hyuuga Taijutsuk fejlesztésére szeretnék koncentrálni vele kapcsolatban.Üdvözlettel: Hyuuga Emi
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Nara Akane on Hétf. Nov. 16 2015, 21:49

Tengermélyen Tisztelt Ninja Tanács (alattomos manipulatív benyalás helye)

Hát ez így viccesen fog kijönni, de a kérvényem majdnem ugyanaz, mint Emié, mégha kicsit pimaszabb is. Szeretnék engedélyt kérni a Chakra-elszívó technikákra, mintha egy egész stílusra kérném a Tanács áldását. Talán furcsán jön ki, hogy pont egy hónapos hibernációmat követően hozakodok elő ezzel. Szerettem volna akkor kérvényezni, amikor véget ér karakterem jelenlegi kalandja, de úgy tűnik ez utóbbi derékba tört játékostársam inaktivitása miatt, a tél második front pedig közeleg. Indokaim az alábbiak:
- Egy előre bejelentett vakációt leszámítva aktivitásom rendszeres volt április óta.
- Eredetileg azt akartam írni, hogy mivel nem sok karakterről van tudomásom, aki ilyen képességek birtokosa lenne, így érdekes színfolt lehet a játéktéren. De mivel ketten is kérvényezünk, így marad a "mert tetszik és mert szerintem illik a kacér karakteremhez".
- Azért így egyszerre kérek engedélyt két technikára, mert egyeztettem korábban a Staff egyes tagjaival, és nem volt kifogás ellene hogy egy engedélyfelhasználással megkaphassam a Chakra Kyuuint és a Shikei Seppunt, hisz lényegében ugyanaz a két jutsu, cirka 50 ch a különbség, utóbbi csak egy erősebb változata az előzőnek. Két engedélyt fukar vagyok elhasználni lényegében ugyanarra a képességre, de szeretném ha a karakterem az alapoktól kezdve tanulná ki a chakraelszívást, gyengébbtől az erősebb felé haladva. Amennyiben a Ninja Tanács kifogásolja ezt a megoldást, értelemszerűen az erősebbikre, a Halál Csókjára kérek engedélyt. Ha megkapom az engedélyt a stílusként való elsajátításra, természetesen minden egyes újabb technikát (Chakra Kyuuin->Shikei Seppun->Shikei Tenshin) Staffal való egyeztetés előzne meg.
- Bár karakterem számos technikát ismer, a Nara jutsuknak megvannak a játéktéri korlátai. Egy az egy elleni harcban nem olyan talpraesett, mint az szintjétől elvárható lenne, inkább csapatban hasznos. Kumogakure védelmekor - amiben szeretnék részt venni - pedig jól jönne egy olyan technika, ami némiképp ellensúlyozza ezt a hiányosságot, ha elszakadna a többiektől és egyedül kellene szembenéznie egy erősebb ellenféllel.
- A chakraelszívó technikák fontos sarokköveit képeznék annak az irányzatnak, amire a jövőben Akanét fejleszteni szeretném.
- Léccilécci!

Válaszotok előre is köszönöm.
avatar
Nara Akane
Játékos

Taijutsu Pontok : 100

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Jounin
Chakraszint: 935

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szer. Nov. 18 2015, 13:18

Szép napot,

Nem tudom, lehet e ilyesmit, de kérhetem a Ninja tanácsot arra, hogy a másfél hónapja betett kérvényemről kaphassak némi tájékoztatást? Ugyan kerek egy hónapja ki lettem értesítve, hogy meg kell várni a leírást, azonban már megtörtént, lehet valamit tudni, vagy még korai?

A választ előre is köszönöm


Kodomo

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kérelem a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Masayo on Vas. Nov. 22 2015, 18:19

Tisztelt Tanács,

Egy kérelmet szeretnék benyújtani fegyverhasználattal kapcsolatban. Egy hosszú, rendkívül éles, vékony, kétélű kardról lenne szó. Még nem fogadták el az ET- met így lehet, hogy nem kapom meg az engedélyt. Nem szeretném, hogy ez megtörténjen. 
Ok: Szükség van erre a fegyverre. Hogy miért? Mert nem ismer túl sok jutsut. Csak az alapokat. Ezt a kiváló fegyver használásával akarom egyensúlyban tartani. Általában ezt a fegyvert használja. 
Amire használnám: Ezt a kardot alaklmazza a karakter minden harc alkalmával. Nélküle elvszett, védtelen. Nem is harcol, ha nincs nála (ez soha sem fodul elő). Ügyesen forgatja a kardját, régóta használja. Szeretném majd fejlszteni, jutsukkal a kardforgató képességeit, de ezt csak a játéktéren. 
Előre is köszönöm,
Masayo
avatar
Masayo
Játékos

Tartózkodási hely : A lelkiismerettel hadakozva


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 151

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hidan on Csüt. Nov. 26 2015, 19:28

Masayo: legjobb tudomásom szerint amíg nem chakraérzékeny fegyverről van szó, nem kell külön engedélyt kérned, írd csak bele.


Törpiek: nemsoká jön válasz.

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Masayo on Pént. Nov. 27 2015, 18:33

Hidan írta:Masayo: legjobb tudomásom szerint amíg nem chakraérzékeny fegyverről van szó, nem kell külön engedélyt kérned, írd csak bele.


Törpiek: nemsoká jön válasz.
Köszönöm.
avatar
Masayo
Játékos

Tartózkodási hely : A lelkiismerettel hadakozva


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 151

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Nov. 30 2015, 15:22

Djuka Kodomo

Örömmel értesítelek, hogy a Ninja Tanács hosszas megbeszélés után arra a döntésre jutott, hogy a karakter tanulhat Senjutsut. Ugyan sokan nem láttuk azt, hogy hogyan és miképpen illene bele a karakter stílusába, ugyanis most egy valóban, harcstílusilag kidolgozott karakterről van szó. Azonban ettől függetlenül úgy gondolta a Ninja Tanács, hogy megérdemled a Senjutsu tanulásravaló engedélyt!


TÖBBIEK:
Hamarosan jönnek a válaszok!

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Dec. 03 2015, 13:06

Shinko: Ha meg van a chakrád, akkor tanulhatsz a szintednél magasabb Besorolású technikát, csak engedélyt kell kérned egy Staff-tól. Erre megadom az engedélyt, de legyen hosszú és részletes. Az iromány fele minimum szóljon a tanulásról, a többit lehet másról írni Smile

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shimura Danzou on Csüt. Dec. 10 2015, 10:18

Kedves Emi!

Örömmel tájékoztatlak, hogy kérelmed ELFOGADÁSRA került, mert úgy itéltük meg, hogy szerepjátékos-képességeidnek hála alaposan kamatoztatni tudod majd ezt a tudást. ^^


Üdvözlettel;
Ninja Tanács


_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Dec. 28 2015, 12:33

Kedves Nara Akane!


Örömmel tájékoztatlak, hogy kérvényed - bizonyos feltételek mellett - elfogadásra került. Az engedélyt megkapod a Halál Csókja nevű technika elsajátítására, viszont ha a másik technikát is tanulni szeretnéd, arra újabb kérvényt kell indítanod. Úgy éreztük, hogy a kérvényedben az egyetlen hátráltató erő, hogy nem teljesen szabályos, így azt a részt leszámítva tényleg örömmel fogadtuk el.
Danzou!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Shikotou Sei on Kedd Dec. 29 2015, 11:57

Kedves NT!Szeretnék egy kérelemmel fordulni felétek. Az írásom tárgya pedig nem más, mint hogy szerentém megkapni az engedélyt a Genjutsuk művészetének elsajátítására. Erre azért lenne szükségem, mert úgy hiszem, ez az ágazat - mondjuk melyik nem? Razz - nagyon passzolna Seihez. Sőt, tökéletesen illik a stílusához néhány technika. Ami azt illeti, mint az jól látható, Sei a szó szoros értelmében nem specializált karakter. Legalábbis így tűnhet. De ez tévedés, méghozzá hatalmas tévedés. Ugyanis neki megvan a saját stílusa, amihez akad néhány Genjutsu, ami illene. Így félreértés ne essék, nem holmi Genjutsu-specialistát akarok belőle csinálni, de szüksége van néhány Genjutsura. Bár chakraszintje talán nem indokolná ezt még ilyen korán, de fontos leszögeznem, hogy jelenlegi kalandja több, mint két éve (!!!) zajlik és jutalmat még nem kapott közben. Ezért várhatóan a chakraszintje alaposan megemelkedik. Ezért kérem a Ninja Tanácsot, hogy ennek fényében bírálja el a kérvényt.
Üdvözlettel;
Sekai no kami (Shikotou Sei)

_________________
Adatlap     Előtörténet

2014. Június Hónap LegjobbjaKarakterek:

Kagemare Kuzomi, Korotsuki Kazeno, Shikotou Sei, Kitori Musato, Hazame Karou.
avatar
Shikotou Sei
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Élet és Halál között, az Őrület és Igazság határán.


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 460

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Koreko Rui on Kedd Dec. 29 2015, 17:28

Tisztelt Ninja Tanács!

Tudom, kicsit furán jön ki, hogy két hónap alatt már a második kérvényemet nyújtom be valamelyik karakteremnek, de úgy voltam vele: most vagy soha.
Kérvényem tárgya: Senjutsu tanulásra engedély
Indokok: Bár tudom, hogy nem én vagyok az aktivitás mintaképe (senki ne próbáljon példát venni rólam!), viszont már egy ideje folyamatosan jelen vagyok az oldal életében. Utánanéztem és három fórumkalandon veszek/vettem részt, ami a Háborúhoz, vagy az előzményeihez tartozott. Sajnos a Szárnyaló kémek címet viselő kaland kiírása valahol elveszhetett, mert nem találtam meg, azonban az
első postom elején (http://narutohun.niceboard.org/t29p45-a-kazekage-irodaja#26851) feltüntettem. Aztán Sunagakure ostrománál szintén jelen voltam, illetve a Rajtaütés halad még a maga komótos tempójában. (Plusz Jiraiya írta nekem, hogy valószínűleg én vagyok az első, aki ennyi emberért felel egy kalandban.)
A másik dolog, hogy anno elvileg megkaphattam volna a Senzoku no Sai technikát, ami végül sosem lett kijátszva. Ennek azért örülök, mert szerintem Ruihoz jobban illene a természeti chakra. Elolvastam a Senjutsu leírását és tudom, hogy nehéz, veszélyes technika, ám ez egy nagyszerű kihívás lenne, mind nekem, mind a karakteremnek. Mivel Rui amúgy is szoros szövetségben áll a farkasokkal, ők bevezethetnék a technika rejtelmeibe.

Köszönettel: Koreko Rui


Egy kis kiegészítést szeretnék hozzá tenni, utólagos engedelemmel. Végre sikerült összekaparnom az összes engedélyes technikámat és mivel elég sok van már így is, ezért úgy döntöttem, a Satsugaite no Jutsu//Gyilkos Kezek Technikát kihúznám az adatlapomról, mert játéktéren soha nem használtam.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Kenshiro Karu on Vas. Jan. 03 2016, 18:00

Kérelmező: Kenshiro Karu
Engedélyek: 5/1
Kérelem megnevezése: Kage Bunshin no Jutsu
A használó képes létrehozni egy tökéletes másolatot önmagáról, a chakrája pedig egyenlően oszlik meg a létrehozott klónnal, de a klón és az eredeti test is képes regenerálódni, teljesen feltöltődni chakrával, ha van idejük vagy technikájuk rá. A klónt csak halálos sérüléssel, vagy a technika feloszlatásával lehet erőszakkal eltüntetni, egyébként egészen addig fennmarad, amíg a klónnak elég chakrája van, hogy fenntartsa a formáját, vagy a használó meg nem szünteti.
A klón eltűnésekor minden általa szerzett tapasztalat, élmény, érzet a létrehozójának tudomására kerül. Minden olyan fájdalom, kimerültség, megerőltetés, pedig, ami fennmaradt a klón megszűnésekor, úgyszintén a létrehozót sújtja. Ha a használó a Klónja közelében van (Maximum 300 Méter) akkor a klón által fel nem használt Chakra, valamint a klón által termelt chakra a használó eredeti testébe áramlik. A távolság kitolható akár 500-600 méterig is, ha a használó elegendő chakrával rendelkezik. HA viszont a chakra visszaáramlását akadályozza valami, (Távolság, Blokkoló Technika, Chakra Elnyelés) akkor a chakra nem tér vissza maradéktalanul a használóba és az is előfordulhat, hogy a klón teljes chakrakészlete elvész. 
Chakraszint: 350
Besorolás: B
Megjegyzés: Maximum 5 Klón hozható létre a Sima Kage Bunshinnal
ENGEDÉLYKÖTELES!

Indoklás: Nos nem szeretném szaporítani a szót. Azt gondolom, hogy egyértelmű mindenkinek, hogy a határokat feszegetem meg minden (a kérvényeket visszamenőleg tekintve majd 5/4 5/5nél fogom feszegetni szerintem), de én úgy vagyok vele, hogy aki nem kockáztat nem is nyer! Smile
Gondolom az NT már észrevette, hogy Karut elkezdtem egy elég agresszív támadó irányba kihúzni, és mivel a Bijuu/Jinchuuriki használati útmutatónak se híre se hamva (véleményem szerint a következő hónapokban nem is lesz) és nekem olyan küldetéseken KELL részt vennem ahol feltehetőleg nem C szintű ellenfeleim lesznek és a karakter halál is nagy eséllyel játszani fog ezért úgy döntöttem nem kerülgetem tovább a forró kását, illetve úgy vélem azon a szinten ahol már én tartok egy sima kalandon is simán karakter halál/tartósabb sérülés is játszik és nem szeretnék külön egy technikát megtanulni csak 1 kalandért akkor inkább 2 legyet 1 csapásra és megpróbálom ezt az engedélyt. Mindezek mellett úgy gondolom, hogy én vagyok az egyik olyan játékos aki már ötödik éve töretlenül itt van az oldalon az egyik legaktívabb és a játékminőségem is elég jó. Nem szeretnék érdemeket sorolni meg semmi ilyesmi de userként beleteszek annyit és szeretem annyira ezt az oldalt/közösséget, hogy ezt megkockáztassam. Én azt hiszem, hogy ez belefér és amúgy a bijuus dolgoktól sem áll nagyon messze a Kage bunshin, nekem viszont szükségem lenne rá ezért szeretném az NT engedélyét kérni. Előre is köszönöm a válaszotokat!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Vas. Jan. 03 2016, 22:43

Sokat gondolkodtam rá, hogy még várok, viszont úgy érzem, hogy mégis betenném a kérvényt.

Tisztelt Ninjatanács!
A karakterem miután megkapta a kenjutsu mesterséget feloldotta a második elemét. Ugyan nem mutatott érdeklődést a kovácsolás után, viszont a fegyverek annál jobban érdeklik. A kérvény kettő dologra irányul bár a kettő egybe tartozik. A karakterem szeretne jogot kapni arra, hogy saját kezűleg gyártson különböző fegyver mechanizmusokat, amiket aztán értékesíthet is. Ehhez sok pénz vagy bizonyos típusú tudás szükséges, viszont úgy érzem a karakter ezen területen való fejlesztése egy olyan dolog az oldalon, amit már többen elkezdtek, de aztán félbemaradtak. Ugyan a karakterem pénzügyi helyzete nem ideális egy ilyen vállalkozás elindításához, viszont itt jön képbe a kérvény második fele. Szeretnék egy olyan njk-t, akivel társulva a fegyverek beszerzése már pénzügyileg megoldható. Nem egy gazdag nagybácsi vagy egy ügyes kereskedőre gondolok, aki pénzelné a dolgot. Egy olyan njk-ra gondoltam, aki birtokában van annak a tudásnak, amiről a karakterem nem tud, vagyis egy kovácsot, aki elkészíti a fegyvereket. Kawa inkább a tervezésben venne részt, hogy aztán a tervek alapján társa elkészítse.

Indokok:
Karakterem szereti a fegyvereket és ért is a forgatásukhoz, szerintem ez új irányt adna neki, talán értelmet is ver bele. Ki tudja. Több ilyen kezdeményezés is volt, ami eljutott egy bizonyos szintig, amíg a karakter volt az oldalon, majd a legtöbben eltűntek. Mivel hosszú ideje vagyok az oldalon aktív tag és ezen kisebb nagyobb megszakításokkal nem tervezek változtatni. Jelenleg a fronton vagyok és terveben van egy nagyobb változás a karakterem életében a fronton keresztül, ami egy teljesen új irányba vinné a karaktert, amibe ez a dolog szerintem teljes mértékben belefér. Köszönöm, hogy elfogadják, remélem az érveim megfelelőek.
Üdvözlettel Kawa
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 752

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Amaken Yoshimitsu on Csüt. Jan. 07 2016, 16:39

Tisztelt Ninjatanács!


Azzal az óhajjal fordulok felétek, hogy engedélyt kérjek a genjutsu ág megismeréséhez, és elsajátításához. 


Az okom igen egyszerű és bonyolítom túlságosan meg. Yoshi egy magányosan utazgató bábhasználó, aki ugye (elviekben) fejvadász. Nem nagyon jár csapatba, így gyakorta csak az egymaga erejére számíthat, ez okból érhető miért szeretnék egy olyan ágazatot eltanulni, amellyel könnyebben kerekedhetne fölül az ellenfelét, de a jelenlegi Bingo-könyvet is elnézve én úgy gondolom érthető a gondom. Tudom jól, hogy a genjutsu igen szemét előny egy bábhasználónak, de őszintén, kinek nem Very Happy A Bingo felhozása nem véletlen példa, mert tervben van az eddig NJK-ként (majd későbbiekben) JK-ként bent szereplő személyeket elkapni, vagy épp likvidálni is, ha kell. Természetesen ez még kicsit odébb van, hisz ehhez még egy kicsit tápolni kell magam. Épp ezért is gondoltam erre a merész húzásra, és kérvényeztem a dolgot Smile Nos de is nem húzom, csavarom túl a szót.


Köszönöm a figyelmet,

Yoshimitsu 
avatar
Amaken Yoshimitsu
Játékos

Taijutsu Pontok : 79


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 361

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hidan on Szomb. Jan. 09 2016, 05:02

Kérelmetek a Ninja Tanács elé került. Eredményhirdetés a reklám után.

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Hidan on Hétf. Jan. 11 2016, 17:59

Shikotou Sei és Koreko Rui:
Örömmel értesítelek titeket, hogy kérelmetek pozitív elbírálás alá került.


Kenshiro Karu:
Sajnálattal kell tudtodra adnom, hogy a Ninja Tanács elutasította a Kage Bunshinra irányuló kérelmed a következő okok miatt:
- A készülő szabályzat szerint a jinchuurikiség olyan képességeket fog biztosítani a karaktered számára, amelyek mellett a Tanács megítélése szerint a Kage Bunshin tisztességtelenül nagy előnyhöz juttatna téged.
- Úgy véljük a Te szinteden és repertoároddal nincs túl sok okod a karakterhaláltól félni, nem az Árnyékklón ismeretén fog múlni Karu túlélése. Amennyiben mégis meghalna valamilyen okból kifolyólag, méltányos ellen kompenzációban részesülhetsz az idevágó szabály értelmében.

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Masaru Ibuka on Hétf. Jan. 11 2016, 18:24

Tisztelt Ninjatanács!

Engedélyt szeretnék kérni arra, hogy a karakterem tanulhasson orvosi ninjutsut.

Indok: Eldöntöttem, hogy a karakterem inkább a taijutsu-ra fekszik rá és szinte csak azt szeretném fejleszteni és ehhez csatolódott hozzá az az ötlet, hogyha az orvosi ninjutsu-t is elkezdeném fejleszteni akkor az nagyszerűen kapcsolódna össze. Hisz a taijutsu nagyon sokszor harc közben is megterheli a testet, és vannak olyan technikák is amik akár csont töréssel is járhatnak. És ha közbe jó lenne az orvosi ninjutsum akkor megtudnám ezeket előzni és így ez a két párosítás így elég jó lenne szerintem. És nem is láttam még hasonló példát, hogy olyan aki taijutsut használ az jó lenne orvosi ninjának is, így szerintem elég egyedi is.
avatar
Masaru Ibuka
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.