Hiyruko Zabuza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hiyruko Zabuza

Témanyitás  Vendég on Szer. Aug. 20 2014, 20:51

Név: Hiyruko Zabuza
Ország: A Tűz országa (Konoha)
Rang: Szökött Ninja
Szint: D (Genin)
Chakraszint: az ellenőrzős Staff adja meg. Ez Általában 100-110 chakra. Az előtörténet minőségétől függ.
Kor: 15
Nem: férfi
Felszerelések: 1 Tanto 5 Kunai 5 Shuriken
Kinézet: Első ránézésre egy meglehetősen agresszív megjelenésű srác. Fekete feltüsizett haja illetve az orrnyergének tetején átfúródó piercing nem kelt bizalomgerjesztő benyomást. 170 cm magas szálkás testalkatú. Szeme zöld. Testtartása egyenes, fegyelmezett, magabiztos. Arckifejezése komor, rideg, érzelemmentes. Szürke alapruháját, egy vörös csuklyás köpeny fedi, azonban a csuklyát sosem veszi fel.
Jellem: Rideg, érzelemmentes, a külvilág felé nem túl bizalomgerjesztő viselkedés. Fegyelmezett, minden szempontból, és a feladatait komolyan veszi. A csapatmunkát csak a küldetések sikeressége miatt helyezi előtérbe, azonban csapattársai hidegen hagyják. Felettesei felé mély tisztelettel adózik, azonban legbelül őszintén egyetlen fellettest ismer a halált. Mivel legbelül így gondolja, ezért a legkevésbbé sem fél a haláltól, ha az úgy gondolja ragadja el a megfelelő időpontban, ha pedig életben marad azt egy következő kihívásnak veszi. Megfontolt gondolkodásával, és magas szintű helyzetfelismerésével sikerült mindig eredményessé válnia.
Technikák: Az Alap szintű Ninjutsuk széles ismerete.

Előtörténet:

Hiyruko Zabuza

Édesapja születése előtt nem sokkal egy küldetés során súlyos sebeket szerzett, melybe nemsokkal később belehalt. Édesanyja a szülést követően betegségben meghalt, így az árván maradt Zabuza a falu gondjaira maradt. Mivel hozzátartozója nem maradt így bekerült, egy különleges csoportba. A különleges csoport célja az volt, hogy a gyerekekből az érzelmeket kiöljék. A különleges edzésmódot Zabuza sikeresen teljesítette, azonban egy az új osztagba való bekerülésekor kapott küldetésen súlyosan megsérült. Sérüléseit pontosan az okozta, hogy társai a küldetés sikerét előbbre vették, mint csapattársukat. Zabuza a kórházban lábadozva gondokodott a küldetés során történteken. Visszaemlékezett a véres edzés pillanataira és az összerakott kép teljesen meghökkentette.
Felépülése után, visszatért az osztaghoz, ahol egyből új megbízást kapott, azokkal egy csapatban, akikkel a sérüléseit szerezte. A küldetésre való induláskot bevillant előtte a kép, ami a kórházban lejátszódott benne. Egyetlen szó jutott eszébe, a bosszú. Hallott róla, hogy a különleges edzésmód már nem olyan hatékony, mint amikor ezt elkezdték alkalmazni. Így belőle sem sikerült kiölni minden érzelmet, rájött, hogy túlnyomó részben még érez dühöt és bosszúvágyat. Rövid gondolatmenete után a küldetés végrehajtása közben megölte két társát. A küldetést, miszerint likvidálni kellett egy az osztagból megszökött ninját, sikerrel teljesítette, majd visszatérve a falujába számolt be a küldetés részleteiről. Az osztag vezetőjének reakciója, csupán annyi volt, hogy szép munka! Visszatérve az otthonába, elmélyült gondolataiban, hogy mennyit érhet az ő életük ha két társának megölését a küldetés sikerének ellenében szép munkaként értékelte a vezetőjük. Éjszaka elhagyta a falut.
Szökött ninjának lett elbírálva, azonban tettének okai lepel alatt maradtak, így a faluba való visszahozása lett kiadva a megbízott ninjáknak. Hidegvére, megfontoltsága miatt, sokáig maradt távol a falujától, sűrűn változtatva tartózkodási helyét, miközben kereste arra a kérdésre a választ, hogy miért is él ő igazán. Viselkedése, és nehéz beilleszkedése miatt rengetegszer keveredett harcokba, amiket tapasztalatai és képzettsége miatt sikeresen vagy kisebb sérülésekkel vívott meg. Megfogadta, hogy csak és kizárólag a halál lesz az igazi felettese. Ha a halál életben hagyja, akkor lerója tiszteletét, azonban ha elragadja ám legyen. Mivel nem találta meg az élet igazi lényegét, így a másik oldalnál keresi azt, a halálnál.

Egyik este azonban álmodott valamit. Álmában az osztag vezetője és ő szemtől szemben áltak, amikor hirtelen az osztag vezetője összeesett. Az összerogyott vezető mögött pedig ott állt egy másolat önmagáról, véres kézzel és karddal. Majd annyit mondott: “Mostmár vége van”. Az álomból felriadva gyorsan összepakolt, és visszatért Konohába azzal a céllal, hogy az új küldetése megölni régi felettesét mindenáron. Konohába való visszatértekor kihallgatták, majd az osztag vezető elfogatását adták parancsba azonban, eltűnt.
Zabuzát hosszas megfontolás után kihelyezték egy Konohai csapatba, miközben legfőbb célja, hogy konoha által megtalálja és kivégezze azt az embert, aki miatt ilyenné lett. Ezért tehát hajlandó mindent megtenni Konoháért és azokért, akik megígérték neki, hogy megtalálják az osztag volt vezetőjét.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Hiyruko Zabuza

Témanyitás  Deidara on Csüt. Aug. 21 2014, 11:03

Az előtörténetet ELUTASÍTOM. Nem tudom, olvastad-e a szabályzatot, körülnéztél-e, de rengeteg a súlyos hiba. Egyrészt nem elég hosszú. A konkrét sorszámokat megtekintheted a shinobi szabályzat / előtörténet topikban. Kimaradtak a kötelező események, mint például a genin vizsga részletezése. Továbbá nem használhatsz olyan nevet, melyet más játékos vagy az anime főbb szereplői használnak. Rengeteg a szóismétlés és más helyesírási hiba. A különleges képzés, amit említesz maximum az ANBU-hoz illene, amihez előbb engedélyt kellett volna kérned a Ninja Tanácstól. Az említett küldetések alapján messze meghaladja a karakter a kezdő genin szintet, ilyenkor még nem hogy likvidálásra, falut elhagyó küldetésekre sem járnak. Szerintem sem az oldallal, sem a Naruto világával nem vagy teljesen tisztában. Egy teljes újraírást kérek, miután kellően kiismerted a lehetőségeket. Ha kell segítség, írj nekem vagy más staffoknak.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.