Zsiványház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Zsiványház

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Szept. 07 2014, 13:08

A hely, gyakorlatilag egy épületegyüttes, dísztelen, kockaalakú építményekkel. Kemurigakurétől nem túl messze eső börtönről van szó. Viszonylag jól őrzött, ám kevés a ténylegesen veszélyes fogoly, azokat máshol tartják fogva.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Zsiványház

Témanyitás  Pein on Csüt. Jan. 15 2015, 17:43

Yoshino örömmel hallgatta végig az ötleteidet. Bár ANBU létéhez illően nem volt túlságosan érzelmes, azért azt le lehetett olvasni az arcáról, hogy eddig nagyon elégedett veled.
A Zsiványház jó lesz. Túl sok időnk nincs, minden perc számít. Na meg, az se baj, ha kell egy kis kenőpénz… az ANBU fizetés Konohában egész jó.
Yoshino ezután felkapta a vállára a két eszméletlen shinobit, és a tudtodra adta, hogy most te vagy a főnök, követ téged. Miközben a Zsiványház felé meneteltetek, a kezedbe nyomott 30.000 ryout, és hozzátette: ennyi csak elég lesz, az alkudozást rád bízom.
Fél órányi erőltetett menetű gyaloglás után érkeztetek meg. A Zsiványház nem hazudtolta meg a nevét. Egyfajta börtönről volt szó, a falutól nem távol. Rideg épülettömbjei mereven álltak a pusztaság közepén, csak a távolban sejlettek fel a különféle ültetvények, erdők. Szerencsétekre egyetlenegy őr volt csak aznap szolgálatban – ami mondjuk fura volt, talán ebédidőben értetek oda –, de lényeg a lényeg, minden ment, mint a karikacsapás. A bajszos, vénülő shinobi először a szemét ráncolta, de miután megpillantotta a ropogós bankókat, hirtelen még beszélni is elfelejtett. A szerencséteket tetézte, hogy az őr beérte 10.000 ryouval is, a maradék egyelőre a zsebedben maradt, elköltésre várakozott.
A Zsiványház belseje eléggé visszataszító látványt mutatott, az egész hely dohos volt, a cellák piszkosak és nyirkosok, az a néhány fegyenc pedig minden volt, csak nem szemet gyönyörködtető. Persze számotokra ez nem sokat számított, így be is tértetek az első üres cellába, ahol megkezdődött a vallatás.
Először az őr tért magához. Őt aztán nem kellett félteni: először ugyan rémült volt, és jajveszékelt egy kicsit, de hamar felfogta, mi a helyzet, akkor pedig egyszerre megeredt a nyelve. Eléggé csúnyán néztetek rá, főképp Yoshino lehetett félelmetes abban az ördögi maszkjában… meghalni meg mégse akart!
Mindent… mindent elmondok! Csak ne bántsatok – habogta. – A nyaklánc a kulcs. Mindenki kap egy olyat, aki tartozik Ashigének. Bármiért tartozhatsz: ha nem jársz sikerrel egy küldetésen, ha valamilyen bűncselekményt követsz el, vagy akkor is, ha Ashige-sama úgy ítélte, megsegített téged… Higgyétek el, itt még az is adós, aki azt hiszi, hogy nem az! És nem csak a manufaktúra van, vannak más ál-szervezetek is. A miénk a legalacsonyabb szintű. Ha valaki erős, külön küldetésekre küldik. Mindenkit felhasználnak, akit tudnak, és amire tudnak.
Miután vett néhány mély lélegzetet, folytatta:
Ez még egy elég új szervezet, ezért nem tudnak róla sokan. Engem is csupán egy hónapja szerveztek be. De ha így megy tovább, az egész falu a részese lesz ennek.
 

//Az őr nem tud több érdemi információval szolgálni, de pontosító kérdéseket tehetsz fel neki. A másik rab ébredezni kezd, de ő már sokkal makacsabb fajta: nem fog csak úgy beszélni. A cellában rajtatok kívül csak egy ezeréves borosüveg van, valamint a padlón hever pár rozsdás szög. Mivel az őrt lefizettétek, és egyébként is távol van tőletek, nem fog neki feltűnni semmi: akármilyen vallatótechnikát alkalmazhattok (Yoshino segítségét is kérheted).//
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Zsiványház

Témanyitás  Hazame Karou on Vas. Jan. 18 2015, 14:24

// Pein //


Konoha ANBU-ja úgy döntött, hogy inkább a Zsiványházat kell célba vennünk. Egyet kell értenem vele, magam is úgy gondolom, hogy ez a megfelelőbb hely az ilyen... nem egészen tisztességes dolgokra. Az ANBU kezembe nyom harmincezer ryout. Életemben nem láttam még ennyi pénzt! Ilyen jól élnek Konohában? Eddig is gondoltam már rá, hogy dezertálnom kéne oda, bár eddig csak az elveik miatt... Hűha! Egy pillanatra le is bénít a dolog. Azután közli Yoshino, hogy nekem kell alkudoznom. Mi van? Értem én, hogy enyém a hazai terep, meg minden. De a beszédkészségem sosem volt az igazi. Na meg hát alkudozni... Bár úgy érzem Yoshino erősen túlértékelte a dolog értékét. Meglátásom szerint kétezer ryouért már az összes őrt megvehettük volna, elvégre ez itt Kemurigakure. Persze, kezemben a köteg pénzzel nem is igazán alkudozás volt. Tízezer ryouba került egyetlen őr! Szerintem négy hónap alatt nem keres ennyit! Bár talán jobb is így, ami azt illeti. Sok pénzt kapott, most remélhetőleg eléggé retteg ahhoz, hogy eláruljon minket. Vagy megszólal benne a kapzsiság csengője és éppen a még több pénz reményében árul el minket. Elég nehéz úgy élnem, hogy nem bízhatok meg a saját honfitársaimban! De Ashige ezért még megfizet! Persze nem csak ezért...
Amit az Őr elmond, az egészen elborzaszt. Ashige új szintre emelei a falubeli diktatúráját. És én még mindig nem vagyok elég erős ahhoz, hogy megöljem! Pedig megígértem, hogy végzek vele! Bár talán túl nagy már a hatalma ahhoz, hogy egy magamfajta embernek ez sikerülhessen. Nem számít. Ezen célomat nem adom fel. Itt születtem, meg fogom tisztítani ezt a helyet Ashigétől. Dühödten elvicsorodok az ANBU maszk mögött. Minden akaraterőmet össze kell szednem, hogy ne vessem rá magam Ashige csatlósaira. Annyira felháborít a dolog, hogy... Eddig is mindent a markában tartott, de ezzel a rendszerrel ő válhatna az abszolút főnökké a faluban. Ezt pedig nem szabad hagyni! Egyedül nem is tudnék sok mindent tenni ellene, de egészen véletlenül társammá szegődött Konoha egy ANBU-ja. Szerencsés egybeesés!
- Részletes információkat akarok a manufaktúra felépítéséről. Nevekkel együtt. Ki volt a vezető, kik voltak a munkások, mennyien voltak, illetve miért kerültek oda! - mondom az őrnek, miközben a másik, ébredező rabot egy ütéssel próbálom kütni. Nem kell tudnia, hogy milyen információkkal rendelkezünk. 


Amint befejeztük a tárgyalást az egykori őrrel, megpróbálo  Őt is kiütni. Meg kell valljam, örömmel küldeném a pokolba Ashige csatlósait. A másik rab kínzását Yoshinóra bíznám. több okból. Egyrészt én nem értek hozzá, míg Ő ANBU lévén valószínűleg igen. Másrészt viszont nem hinném, hogy az ilyesmihez elég higgadt vagyok... De a másik rabnak is nekiszegezek pár kérdést. Ki ő, miért tartozik Ashigének, kitől kapja a parancsokat, stb... Van egy olyan tippem, hogy Yoshinonak is vannak kérdései. Azokra is kiváncsi vagyok, elvégre egy ANBU az ilyen munkához jobban ért, mint a magamfajta Genin.
avatar
Hazame Karou
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Rejtélyek között!


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Zsiványház

Témanyitás  Pein on Kedd Jan. 20 2015, 17:18

//Kicsit félreértettük egymást. Őr alatt a rizsmanufaktúra őrére gondoltam, a lefizetett őr nem mondott semmit. De megoldjuk. Very Happy //
 
Ó, hát neveket nem igazán tudok mondani. Engem egy maszkos alak szervezett be, azt mondta, Ashigének dolgozik – mormogta az őr. – A manufaktúra maga pedig nem nagy kunszt. Semmi csavar nincs benne, mivel ez a legalsó szerv. Úgy gondolom, főképp azért fontos, mert a rizsborban manapság rengeteg pénz van. – Egy pillanatra gondolkodóba esett, majd folytatta. – A munkások nevét nem ismerem, de sokan voltak civilek, néhány genin, egy-kettő chuunin. Tényleg csak a nyakláncot nézem. Eddig maximum húszan lehettek, nem többen.
Nem is rossz – szólt Yoshino. – Jó nyomon járunk – azzal rád pillantott, beleegyező pillantásod után pedig az őr tarkójára ütött, amitől az rögtön elájult.
Mindeközben a raiton elemű támadótok ébredezni kezdett. Nem tűnt meglepettnek, valószínűleg számított rá, hogy ha veszít, kivallatjátok. Résnyire nyitotta csak ki a szemét, majd rögtön vissza is csukta. Próbálta magát továbbra is ájultnak tettetni, de nem tudott titeket rászedni. Miután Yoshino nemes egyszerűséggel átszúrta a bal tenyerét egy rozsdás szöggel, az felordított, mint valami bestia, és rátok szemezte vérben forgó tekintetét.
Na, ugye, hogy ébren vagy – mondta szarkasztikusan Yoshino. Először hallottad talán így beszélni. Most valahogy sokkal „ANBU-sabb”-nak tűnt.
A férfi csak morgott egyet, nem felelt. Ezt követően Yoshino megkért rá, hogy tedd fel neki a kérdéseidet, ami hamar meg is történt.
Miért felelnék két idegennek, akik semmit se tudnak rólunk? – vetette oda. – Majd a többiektől megkapjátok a választ. De abban nem lesz köszönet.
Yoshino megcsóválta a fejét, és megformált néhány kézjelet. Elsőre úgy tűnt, semmi se történt, aztán azonban láthatóvá vált, ahogy az elfogott férfi arcára halálfélelem ül ki, a szemei üvegessé válnak, még néhány könny is kicsordul belőlük, homlokáról pedig patakzani kezd a veríték.
Beszélek – mondta kidülledt szemekkel. – Beszélek. Miért ne beszélnék? – váltott szórakozottabb hangnemre. – Egy tehetségesnek mondott chuunin vagyok. Azért tartozom, mert elbuktam egy küldetést, ami fontos lett volna a falunak. Erőmből kifolyólag a Gárdába osztottak be, ami egy különleges alakulat. Gyakorlatilag a parancsnokság által kiszabott küldetéseket kell teljesítenünk. Olyanokat, mint az igazi küldetések. Bárhova elküldhetnek minket, de a feladatok sokkal tisztességtelenebbek, és nem kapunk értük jelentősebb fizetést… De teljesítésük minden bizonnyal a falu érdekét szolgálja.
A férfi, aki inkább volt talán fiú, kissé agymosottan beszélt, ami persze lehet, hogy Yoshino genjutsujának a számlájára volt írható. A furcsa előadásmód ellenére azonban mindvégig ügyesen került egy tényezőt: a megbízó személyét.
Mesélj már még erről a parancsnokságról! – rivallt rá Yoshino. – Aztán ígérem, békén hagyunk.
A szervezet szintjeiről nem tudok sokat. Nagyon ügyesen választják el egymástól a különböző csoportokat. De azt tudom, hogy az alsóbb szinteken sokan úgy gondolják, közvetlenül Ashigének dolgoznak – mondta.
És ez nem igaz?
Nem tudom. Abban viszont biztos vagyok, hogy minket Yuudoku Omo és egy különleges különítmény irányít, a főhadiszállás az „alvilágban” van.
Érdekes fejlemény – pillantott feléd Yoshino. – Utolsó kérdésem: tudsz bármit is egy általatok elfogott konohai ANBU-ról?
Nem. Én még csak pár napja vagyok a szervezet tagja. A mi feladatunk csak a küldetés végrehajtása. A többi nem a mi dolgunk. Általában azt se tudjuk, miért kell azt csinálnunk, amit.

//Ha még van kérdésed, természetesen felteheted, de azonnal megkezdheted a következő lépés előkészítését is.//
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Zsiványház

Témanyitás  Hazame Karou on Vas. Feb. 08 2015, 15:44

// Nem volt félreértés, de lehet, hogy félreérthetően írtam. Én magam is a Rizsmanufaktúra őrére gondoltam, nem pedig a börtönőrre. ^^ //

Végig tudatában vagyok az eseményeknek, arra is sikerül rájönnöm, hogy Yoshino valószínűleg Genjutsuval vallatott - elég egyértelműek a jelek, bár teljesen biztos nem lehetek benne. Mindenesetre rosszul érzem magam. Becstelennek, gyávának, miközben tudom, hogy más lehetőségem egyelőre nincs. Mindössze így vagyok képes felvenni velük a harcot, sehogy máshogy, mégis... A szemtől szemben harc az, amit megfelelőnek gondolok, ez a sok titok, cselszővés, kínzás, ármánykodás... ezek nem illenek hozzám, mégis kénytelen vagyok élni velük. És emiatt dühös vagyok, nagyon!
Ashige újra bizonyítja, hogy okos, kifejezetten az. Én mindig is inkább a tettek, mint a szavak embere voltam, éppen ezért már a fejem is megsajdul a sok információ hallattán. Ilyen szervezet itt, olyan szervezet ott, ez amaz alá tartozik, de közvetetten Ő írányítja, a másik meg... Aargh!
Az egyetlen használható, új név az Yuudoku Omo. Egy ilyen gazdag embernek híre van. Személy szerint - ha nincsennek is bizonyítékaim - eddig is meg voltam róla győződve, hogy bűnöző, most pedig, hogy kiderült Ashigével is jóban van... Kezd elegem lenni az egészből, hogy nem vagyok elég erős ahhoz, hogy nyíltan kiálljak ellene, pedig talán azt kellene tennem. Persze jóformán semmit sem érne, talán még el sem jutnék Ashigéhez, már holtan esnék össze valahol. De legalább tennék valamit. Nehéz számomra elviselni ezt az örlődést. Ehhez nagyobb lelki nyugalom kell, amivel én nem rendelkezem.
Az üggyel kapcsolatban egyszerűen nem tudom, mit is kellene tennem. De talán...
- Hol találjuk a közvetlen felettesedet, akik közvetít közted és Omo között?
Ez az egyetlen lehetőség. Omo túlzottan is nagy hal, hozzá nem jutnánk el. De talán a közvetítő...
avatar
Hazame Karou
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Rejtélyek között!


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Zsiványház

Témanyitás  Pein on Vas. Márc. 01 2015, 19:52

A férfi készséggel, szinte rögtön válaszolt a kérdésedre:
Menjetek a Nyomornegyedbe, az Akabase fogadóba. A pult mellől nyílik egy ajtó. Egy vadkan van rajta. Én ott kaptam a parancsaimat, mindig este hatkor. Nevet sajnos nem tudok mondani, ugyanis a felettesemet eddig mindig maszk fedte… de mint mondtam, alig pár napja szerveztek be.
Yoshino ezután biccentett, még meg is köszönte az információkat, aztán fejbe kólintotta az alakot.
Na, csodás. Akkor ezeket itt hagyjuk, illetve bezárjuk őket… de túl sok vizet úgyse fognak zavarni, nem tűnnek túlságosan vakbuzgónak.
Miközben Yoshino a táskájából elővarázsol egy kötelet, majd megkötözi a két „fogvatartottat”, még tesz néhány megjegyzést:
Jó ötlet, hogy nem ugrunk egyből a mélyvízbe, de előbb-utóbb úgyis ott kötünk ki. Egy konohai ANBU-t nem hiszem, hogy egy kocsmában őriznének… persze azt is remélem, hogy nem személyesen ez az Ashige áll az egész mögött, mert akkor valószínűleg baj van.
Miközben elhagytátok a Zsiványházat, lassacskán beesteledett. A gyűlés már minden bizonnyal a kezdetét vette, de nem is volt baj. Hosszú nap volt a mai, szükségetek volt a pihenésre – no meg a felkészülésre: ami holnap jön, az nem lesz gyerekjáték. Stratégiát kell gyártani, és okosabbnak vagy erősebbnek lenni, mint valaha.

//Bocsánat a késésért! A következő posztot a Nyomornegyedbe kérem, ott találkoztok akkor, amikor jónak látod (tehát még megbeszélheted Yoshinóval). Az előtted lévő napot bármire felhasználhatod, de mindenképp készülj fel, mert nem lesz könnyű dolgod.//
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Zsiványház

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.