Hikaru Akamizu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hikaru Akamizu

Témanyitás  Vendég on Vas. Szept. 07 2014, 19:03

Név: Hikaru Akamizu
Ország: Víz országa
Rang: Szökött ninja
Szint: D (Genin)
Chakraszint: Az előtörténetet ellenőrző Staff adja meg
Kor: 14 év
Nem: férfi
Felszerelések: 5db kunai, 5db shuriken, 10db makibishi, 2db fuuma shuriken, 1db Shirasaya-Katana, 10m. dróthuzal, 5db füstbomba, 1db elsősegély készlet, 1 doboz energiatabletta, 10db robbanó jegyzet, 1db shurikentartó, 1db övtáska, 1db hátizsák
Kinézet: 184 cm magas, barna hajú és szemű fiú vagyok. Nem vagyok túl izmos. Hosszú, kék nadrágot, fehér dzsekit, alatta pedig narancssárga pólót hordok. A hátamhoz van kötözve egy botnak álcázott kard.
Jellem: Barátságos, és kissé hallgatag vagyok. Nem szoktam sokat beszélni, és néha egy mondat megfogalmazása is sok energiámat emészti fel. Nehéz kihozni a sodrából, ám ha sikerül, akkor aztán nagyon dühös lesz.
Technikák:
Ninjutsu:Henge no Jutsu (Transzformációs technika)
Kakuremino no Jutsu (A Láthatatlanság Köpenye)
Bunshin no jutsu (Klón technika)
Kawarimi no jutsu (Testhelyetesítő technika)
Kirigakure no Jutsu
Muon Satsujin Jutsu // A Néma Gyilkolás Technikája
Genjutsu:-
Taijutsu:-
Kenjutsu:-
Előtörténet:
Kirigakure egyik családja új taggal bővült. Hikaru egy ködös éjszakán született meg a Víz országának fővárosában. Az őt körülvevő család csak kis ideig örülhetett neki. Mivel néhány órával később a ház, és annak majdnem minden lakója elvesztette az életét. Ismeretlen emberek felgyújtották a város szélén lévő kis birtokot. E tűzvésznek csak két túlélője volt: Hikaru, és a bátya, Kenji. A tizennégy éves, hosszú barna hajú és fekete szemű fiú éppen időben ébredt fel. Meghallotta a kis Hikaru sírását, aki vele egy szobában volt. Felkapta a fiút, és kimenekült a házból. A szüleit nem tudta megmenteni. Mivel Kenji ninja volt, ezért sokszor volt távol, így Hikaru sokszor volt árvaházban. Mikor a fiú hét éves lett, beíratta a Ninja Akadémiára. Hikarunak nem volt ellenvetése, sőt, örült, hogy ő is ninja lehet, mint a bátya, akire felnézett. A bátyának feltűnt, hogy a fiú nagyon lelkes. Egyik nap délután Kenji és Hikaru hazafelé ballgtak, mikor Kenji megkérdezte:
- Hikaru, te miért szeretnél ninja lenni?
- Azért, hogy olyan legyek, mint te – válaszolta a fiú mosolyogva.
Kenji is elmosolyodott. Ő is szerette ez öcsét. Ő volt a családja. Hikaru tíz éves koráig ő és a bátya egy kis lakásban éltek. Ám idővel túl szűk lett a hely kettejük számára. Kenji kérelmére a Mizukage egy külön házba költöztette őket. Hikarut így már a bátya is tudta tanítani. Megtanította a kardforgatás alapjaira. Mivel látta, a fiúnak van hozzá tehetsége, egy kardot is adott neki, mikor Hikaru betöltötte a tizenkettőt. Telt az idő. Hikaru jól tanult. Kitűnt a kortársai között. És eljött a genin vizsga.
A genin vizsga előtti nap Kenji és Hikaru egész nap gyakoroltak. Hikaru éjjel fáradtan borult az ágyába. Másnap reggel felhős volt az ég. Szerencsére, most nem esett, és a nap is kisütött. Ez jó jel, gondolta Hikaru. Az akadémia előtt volt a gyülekező. A vizsga az egyik tanteremben volt megrendezve. Hikaru tökéletesen csinálta meg a feladatokat. Ninja lett! A fejpántját büszkén mutatta meg bátyának, aki ennek nagyon örült. Megérte a sok edzés, az öcse is ninja lesz.
Kenji innentől ő maga tanította az öcsét. Hikaru szorgalmasan tanult tovább. Kenji még mindig gyakran volt távol. Egyik küldetésről szörnyű hírrel jött haza: kiderült, kik végeztek a családjukkal! Kenji az egyik küldetésen talált egy embert, aki ismerte a szüleiket, és tudta, miért kellet meghalniuk. A család a Harmadik Nagy Ninja Világháborúban kénytelen volt elköltözni Kirigakuréből egy semleges földre. Mikor vissza akartak menni, vissza kellett venniük a házuk. Ezt megtagadták, ezért három évvel később merénylők felgyújtották a házuk.
Mikor ezt megtudták, Hikaru és a bátya felkeresték a merényletre parancsot adó embert, és az éjszaka leple alatt végeztek vele. Másnap Hikaru és Kenji megszöktek Kirigakuréből, és vándorolni kezdtek. Célúk egyenlőre csak a megtelepedés, és a rejtőzködés. Ugyanis megtalálták a hullát, és kiderítették, hogy kik voltak a gyilkosok.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Hikaru Akamizu

Témanyitás  Deidara on Hétf. Szept. 08 2014, 20:23

Üdv! Látszik, hogy belenéztél a szabályzatba, vagy mások előtörténeteibe, de ez még túlzottan rövid. Az előtörténetek szabályzatában olvashatod, hogy elveszett és vándor karaktereknek minimum 60 soros előtöri kell (a történet részről van szó, adatok, meg miegymás nélkül). A tied 36, és van mit kifejteni még bőven. Arra is figyelj, hogy E/1 és E/3-at ne váltogasd (pl a Jellemed leírásánál). Ha kész vagy, jelezd, hogy újra megnézzük.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.