Kikötőváros

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Kikötőváros

Témanyitás  Kanmiru on Csüt. Ápr. 01 2010, 13:43

Az országba való bejutás egyetlen hivatalos pontja ez, ami a folyamatos turizmus miatt folyton tömve van. Az utcákon roskadoznak a trópusi cikkektől az árusok asztalai, és mindenhol az ország szuvenírjeit lehet kapni.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Szer. Szept. 01 2010, 20:33

/Satsu és Hidan/

A sensei a tesztje után közli velünk hogy egy küldetésen kell részt vennünk. Egy tolvajt kell elkapnunk, aki kirabolt egy ékszerboltot. Állítólag nem túl komoly ellenfél, de ha tényleg sikerült neki észrevétlenül kijutnia innen, akkor csak tudhat valamit...
A nő parancsára elindulok hogy össze szedjem a cuccaimat. A fegyvereimet alapból magammal hoztam a faluba, így azért nem kell elszaladnom. Viszont jó lenne szólni anyáéknak és valamilyen élelem is jó lenne. A szomszéd faluba(ahol lakok) nem szaladhatok át, mert nem érnék vissza időben.
Végül nincs más választásom, itt kell beszereznem az útravalómat. Bemegyek az egyik fogadóba, ahol nagyon jól ismerik a családomat.
- Szép jó napot! - köszönök a fogadósnak. - Kérnék egy szívességet.
- Miről lenne szó, Tomo?
- Néhány napi élelemre lenne szükségem. Küldetésre megyek és nincs időm haza szaladni. A szüleim természetesen kifizetik majd. Legkésőbb akkor visszajövök a pénzzel, ha megérkeztem a küldetésről.
A férfi simán beleegyezik, így pár perc alatt elkészül az útravaló csomagom. Távozás előtt megköszönöm a szívességet, majd elindulok a kikötőváros felé.

Egy kiadós séta után megérkezek a találka helyre, így már nincs más választásom, mint hogy megkeressem a hajót. Azonnal a kikötőmesterhez sietek és megmondom hogy kit keresek. Az idős férfi megmutatja merre találom a hajót, így elég hamar oda jutok.
Amikor megérkezek megállok és szétnézek.
- Megjöttem! - szólalok meg hangosan.
Ezután megvárom, hogy jöjjön valamilyen válasz...
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Szer. Szept. 01 2010, 21:47

Miután a mesterünk tudatja velünk, hogy átmentünk, és be is mutatkoztunk, azt mondja, hogy rögtön kezdhetünk is egy küldetéssel. Azt mondja, hogy szedjük össze amit tudunk, és induljunk. Amint kimondja az utolsó szavakat, rögtön bele is kezdek egy technikába.
- Shunshin no Jutsu! -mondom, majd elszáguldok haza. Berontok a házba, majd elkezdek keresni- először magamhoz veszek egy hátizsákot, majd abba beleteszek egy hálózsákot. Mindezek után beteszek még egy váltóruhát, majd bepakolok olyan ételt ami sokáig is eláll.
Miután végeztem, becipzározom, és felkapom a hátamra. Alighogy végeztem, már száguldok is a kikötőváros felé.
Elég gyorsan odaértem, majd megkérdeztem az egyik kikötőmestertől, hol találom meg a megfelelő hajót. Még oda se értem, de a hajók között már hallani lehet egy "Megjöttem!" visszhangot, ami Tomo kicsit torzabb hangján hallatszik. Rögtön a hang irányába futok, majd mikor meglátom, megállok, és mosolyogva köszönök.
- Szia!
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidan on Szer. Szept. 01 2010, 22:13

A hajó amihez irányítottak titeket, enyhén szólva is iszonyatosan nagy volt, és elég modern darab. Mesteretek az égből huppan közétek valószínűleg valamelyik árbocról ugrott le.
-Grr nektek tengeri kutyák. Remélem készen álltok az útra. Mert perceken belül indulunk.- S a jóslata ismét beteljesült. A hajón állva a talaj megindult a lábatok alatt és lassan elkezdtetek távolodni a kikötőtől. -Most pedig a napi program. Először okítalak titeket ami szerintem egy jó ideig elfog tartani, majd egy fenséges vacsorával megünnepeljük az itt léteteket. A cuccaitok a szobátokba tudjátok ledobni. Remélem, nem baj, hogy egy szobába osztottalak be titeket... egész pontosan egy francia ágyas szobába.- Miután kipakoltatok így folytatja. - Tudjátok a jutsukat chakrával lehet létrehozni. Ám nem mindegy, hogy mennyire vagy képes uralni eme mágikus erőt. Ha ügyes vagy olykor ugyanannyi chakrával többször vagy képes létrehozni egy jutsu-t. Megvan a maga módja ennek a fejlesztésére és most a legegyszerűbb módszert tanítom meg. Azt hiszem ha szemléltetem jobban megértitek.- Majd se szó se beszéd megfogta magát és felsétált az egyik árbocra, úgy hogy nem is kapaszkodott, majd vízszintesbe szövegelt tovább.- Ez nem trükk és nem is genjutsu. A chakrát a lábamba vezettem, és azzal vonzottam magamat ide így vagyok képes erre. Ezt kell megtanulnotok, de szólok nem lesz könnyű. Általában a diákok egy kunai késsel jelölik meg, hogy mindig jutottak ám én nem tűrőm, hogy a hajómat karcolgassátok. Jegyezzétek szépen meg fejben. Próbálkozhattok nekifutással elvileg úgy könnyebb aki előbb jut fel rendesen a tetejére az nyer valamit.- Mondja majd beállít titeket egy egy árboc elé és magatokra hagy had próbálkozzatok.
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Csüt. Szept. 02 2010, 18:53

Alighogy felszállok a nagy hajóra, a mesterünk ugrik közénk, majd közli velünk, hogy hamarosan indulunk. Alighogy ezt kimondja, csakugyan megindul a hajó, és közli velünk, hogy ma oktatni fog minket. Elmondja, hogy a cuccainkat majd a szobánkba tehetjük ki, ki kell emelnem hogy a mi kettőnk szobájába. Mert hogy egy szobában kell lennünk ezek szerint. Mármint Tomo-val.
Miután kipakoltunk, elmagyarázta, pontosan mit is fog nekünk oktatni. Felsétált az árbocra- és ott is maradt. Jó kis chakramanipulációs technika! Elmagyarázza, mit szabad és mit nem, majd beállít minket az árboc elé.
Behunyom a szemem, és próbáltok arra koncentrálni, hogy a lábamba irányítsam a chakrámat. Mikor úgy érzem, elég lesz, nekifutok, majd fel az árbocra- ám alig 2 méter után vissza is zuhanok. ~ Próbáljuk meg újra ~ , gondolom. Megint egy kicsit hátrébb megyek, és koncentrálok. Lábba a chakrát, lábba a chakrát. Jó sok chakrát kell oda vezetnem, hogy ott maradjak. Megint neki futok, most talán már fél méterrel tovább sikerült fel jutnom, de megint visszaesek. ~ Igaza volt a mesternek, tényleg jó sokáig el fog tartani, amíg belejövök. De még van időnk, bőven van időnk. Na de fussunk neki kicsit távolabbról, hátha úgy jobban megy.~ Mikor elhelyezkedek, újra chakrát vezetek a lábamba.
~ Na, már biztos eltelt vagy 10 perc, hogy a lábamba gyűjtöm a chakrát. Talán most már jó lesz. ~ Aztán megint futok, és ha jól számoltam, akkor bőven megvolt a 3 és fél méter. Aztán jön a szokásos, zuhanás, elhelyezkedés. Felnézek az árbocra, és szomorkásan állapítom meg, hogy bizony ez a 3 és fél méter semmi ahhoz képest, mekkora is valójában az árboc. Megcsóválom a fejem, majd újra elkezdem a lábamba vezetni a chakrát.
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Csüt. Szept. 02 2010, 21:14

A Sensei úgy köszönt minket, mint ahogy azt egy filmben láttam. Éppen a tengerészt játssza a nő, ami szerintem nem áll neki túl jól. Felszállok a hajóra, majd lepakolom a cuccomat az ágy mellé. Egy ágyban alszok Satsu-val, te jó ég, mi lesz itt este? Ezután kisétálok a fedélzetre, ahol szinte szó szerint leesik az állam. A kunoichi könnyedén felszalad az árbocon minden segítség nélkül.
- Fúha, ez tetszett! - jelentem ki.
Viszont amikor meghallom hogy ezt nekünk is meg kell csinálnunk, megijedek egy kicsit. A vízre nézek és elgondolkozok azon, mennyire lehet mély. Sajnos nem tudok úszni, ezért nagy bajban leszek ha beleesek.
Amíg mélázok magamban, addig Satsu már neki is lát hogy megpróbálja teljesíteni a kérést. Ekkor már én sem tétovázok. Az árbochoz lépek majd elkezdem koncentrálni a chakrámat. Satsu-val ellentétben én nem sietem el a dolgot. Várok pár percet, majd kinyitom a szememet és az egyik lábammal fellépek az árbocra. Először megbizonyosodok arról, hogy megtapadok, csak utána lépek fel a másikkal is.
Sikerül pár lépést megtennem, majd egy hatalmas pukkanás kíséretében a fedélzeten landolnom. Ez nagyon fájt, de ennyitől nem fogom feladni. Újra koncentrálni kezdek és újra próbálkozok.
Én inkább higgadtan próbálom elsajátítani ezt a képességet. Ha túl gyorsan haladok felfelé, akkor még megcsúszok és a vízbe esek. Ezt pedig nem akarom.
Minden próbálkozásnál egyre magabiztosabb vagyok, mivel egyre magasabbra jutok. Már alig várom hogy a tetején legyek.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Csüt. Szept. 02 2010, 22:49

Látom, Tomo is elkezdett próbálkozni. Látom, hogy ő sokkal körülményesebben, elővigyázatosabban csinálja mint én. Mikor rájövök, hogy nem fog menni, hogy fél óránként-óránként haladok fél métereket, leülök törökülésbe, és elkezdek gondolkodni. ~ Kell egy stratégia. Először is: miért csak egyszer akarnék több chakrát felhalmozni, amikor felfutok? Lehetne ezt másképp is, ezt érzem. ~ Újabb 20 perc gondolkodás után felpattanok. ~ Hát persze! Most már megvan! Miközben futok, többször is kell chakrát vezetnem a lábamba. Hisz egy idő után elfogy, vagy legalábbis kevesebb lesz, és akkor már nem tartana meg. Próbáljuk ki, hogy működik-e az elméletem. ~
Kevesebb chakrát irányítok a lábamba, mint az előbbiekben, majd neki indulok. Fel, fel, fel! 2 méter, már kezd fogyni a lábamból a chakra, de hirtelen újra küldök oda egy kis chakra löketet. 5 méter, még egy kis chakrát a lábakba. 7 méter! Annyira elvagyok telve magammal immáron, hogy nem tudok foglalkozni a feladattal- megcsúszik a lábam, és a megdöbbenéstől nem tudok guggoló helyzetbe leérkezni, hanem a hátamra esek, és pár csigolyám fájdalmasat reccsen. Én is felnyögök, és úgy döntök, jobb, ha most egy ideig nem mozdulok- nem akarom magam egy életre nyomorékká tenni. Szóval csak fekszek, és chakrát gyűjtök. ~ Csak 10 percet ~ mondom magamban. ~ Mindjárt visszaállok...~ mondom, de ezt már nem csak magamban mondtam, ezt talán már Tomo is hallotta. Hogy a megerőltetés miatt, vagy az esés miatt, lecsukódik a szemem - vagy alszok egy kicsit, vagy elájulok. Ugyan, ennyitől még talán én se ájulok el! Na majd meglátjuk.
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidan on Szomb. Szept. 04 2010, 11:00

A fárasztó edzés csak lassan mutatja meg nektek, hogy nem értelmetlen, de mind a ketten szépen haladtok. Tomo kicsit higgadtabban, Satsuki meg egy kicsit eltökéltebben gyakorol. Bár a fejlődés, remekül látszik mégis még nem vagytok készen. Még gyakorolni kell. Satsuki sajátos balesete után Rögtön megjelenik a sensei, és még mielőtt elájulna el kezdi vezetni a kezét a testén és valami zöldes fény jelenik meg.
-Ne aggódj mindjárt jobban leszel. Azért ha nem nagy kérés legközelebb vigyáz egy kicsit jobban.- Nagyjából tíz perc múlva olyan vagy mint újkorodban. -Na ugye ígértem valami jutalmat az elsőnek. Nos ezt lesz az, de a többi részletet majd miután végeztettek.- mondja majd megmutatja nektek. Egy tekercset tart a kezében amit egy drót huzallal hamar oda rögzít a két árbocra, így aki előbb ér fel a tetejére képes lesz magához húzni az elsőre értéktelennek tűnő jutalmat. -Nos remélem ez lesz annyira ösztönző, hogy nagyobb siker koronázza a próbálkozásaitokat. Sok sikert ifjak.- Mondja majd amint jött úgy is tűnt el, és ti megint magatokra maradtatok a feladatotokkal és a gondolataitokkal.
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Szomb. Szept. 04 2010, 14:04

Elég jól megy ez a mászkálás. Már majdnem sikerült az árboc felét megmásznom, de ekkor egy hatalmas pukkanásra leszek figyelmes. Satsu leesett és látszólag elég rendesen megüthette magát. Amilyen gyorsan csak tudok oda sietek hozzá. Azonban a sensei megelőz és valamit csinál a lánnyal. Nagyon érdekesnek találom. Ez biztos valamilyen gyógyító technika lehet. Tehát a sensei egy medikus ninja.
Érdeklődve hallgatom a beszédét a jutalomról. A tekercsről alig tudom levenni a szememet. Biztos valamilyen technikát tartalmaz. Egy olyat, amivel egy pillanat alatt képes vagyok szétrobbantani az ellent. Vagy egy olyan technika, ami segítségével a föld elnyeli a célpontot. Biztos az lesz az.
- Jól vagy? - kérdezem meg Satsu-t, miután a sensei befejezi. - Készen állsz egy kis versengésre?
A kérdésem után koncentrálni kezdek. Szinte bizsereg a testem attól, ahogy áramlik a chakrám, a lábfejemben pedig összesűrűsödik.
Ezután az árbochoz fordulok és neki rohanok. Egy ugrással már rajta termek, majd elindulok felfelé. Most először próbálok felszaladni rajta, de kezdetben minden simán megy. Nem is aggódok az egész dolgon, kivéve amikor a kezemmel már majdnem megérintem a tekercset. Azonban ekkor sikerül rossz
helyre lépnem, aminek egy hatalmas zuhanás a jutalma.
Szerencsére sokkal jobban estem, mint Satsu ezért csak kisebb sajgást érzek a hátsómban. A társammal ekkor nem foglalkozok, nekilódulok, hogy ezúttal sikerüljön megszerezni a tekercset...

//Gondolom hogy ki szerzi meg, azt majd a mesélő dönti el, ezért nem írok többet. Hidan-ra bízom hogy mi lesz az eredménye a következő nekifutásomnak.//
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Szomb. Szept. 04 2010, 21:27

Alighogy lecsukódik a szemem, szinte azonnal fel is kelek- halványan látom magam előtt a sensei arcát, és valami zöld fényt, ami a kezéből áramlik. Alig telik el 10 perc, és máris olyan vagyok, mint az esés előtt- ép, reményekkel teli, eltökélt. Csak egy dolog változott meg, hogy óvatosabb vagyok. Tomo is odafut mellém, és szokása szerint megint kérdezget.
- Jól vagy?
- Hát persze! Most már...
- Készen állsz egy kis versengésre? -kérdi, mire én elmosolyodok, és bólintok.
Látom, hogy elkezd koncentrálni, mire én is felállok. Elkezdem a lábamba áramoltatni a chakrát, majd nekifutok.
Miközben felmérem a terepet, hogy akad-e valami, amiben, ha közelebb járok, megkapaszkodhatok, hogy aztán fellendülhessek. Megakad a szemem egy kis hálón, végül is jó jel, ha odáig fel jutok, és onnan fel is tudok lendülni, vagy valami lendületet vehetnék. ~ Lehet, hogy ezzel vesztem el minden esélyemet, de a sensei nem mondta, hogy nem szabad, csak azt, hogy jussunk fel. Egy ninjának találékonynak kell lennie, nem de? ~ Fel futok az árbocra, és folyamatosan a lábamba áramoltatom a chakrát, vagy legalábbis próbálkozok. Közeledek a háló fele, de még nem érzem, hogy fogyna a chakrám. Ám, mint az előbb, szintén megcsúszik valamin a lábam, ám én megfogom az árbocot, és spirálban csúszok le rajta. Kicsit félreérthetően néz ki a mozdulatsor, ezért elvörösödök, de az árboc felénél megállítom magam, felugrok, és rátapadok az árbocra. ~ Végre valami sikerül is.. ~ gondolom sóhajtozva. Gyorsan újra elkezdek futni, majd el is érem a hálót. Megkapaszkodok benne, majd felrántom magam, így jóval az árboc felé kerülök. Pillanatok kérdése, hogy szerencsétlenül leesek, vagy magammal rántom a tekercset...

// Innentől asszem énis Hidan-ra bízom magam...^^ //
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidan on Vas. Szept. 05 2010, 10:50

Ismét emberes időt öltök a gyakorlásba, és z áhítatos cél egyre közelebb kerül hozzátok. Tomo-t már csak centiméterek választják el, hogy ujjai ráfonódjanak a tekercse ám ekkor Satsuki elvetődik a hálóról mibe belekapaszkodott és az orra elől elhalássza a jutalmat. A landolás neki egy kicsit fájni fog, de komolyabb sérülés nélkül ússza meg az akciót, mivel az egyik kezével az árbocot felhasználva le tudta lassítani a zuhanást.
-Szóval sikerült befejeznetek az edzést.- Jön fel az alagsorból a mesteretek. -Ezután higgyétek el sokkal egyszerűben tudjátok majd létrehozni a jutsukat. kevesebb erőt vesz igénybe. Már hat óra van lassan besötétedik. Az asztal már meg van terítve lent, úgyhogy akár mehetünk is vacsorázni.- Mondja majd csak utána kap észbe. -Ja igen... bocs Satsuki, de kérlek ad át a tekercset Tomo-nak őt illeti meg ez a jutalom, hisz habár nem említettem, de elég egyértelmű volt, hogy ez nem a rafináltabb emberé lesz hanem azé, ki előbb sajátítja el ezt a trükköt. Viszont nagyon tetszik az észjárásod ezért te is kapsz egy kis ajándékot, habár jóval csekélyebb jutalom, de remélem örülni fogsz neki. Mivel egy ágyban alszotok ma ott csak egy takaró van. Habár az olyan nagy, hogy ketten is elfértek alatta, az a jutalmad, hogy míg a hajómon vagy az a te tulajdonod, te döntesz, hogy megosztod e vagy sem.- Mondta kuncogva az oktatótok majd lassan leértetek az ebédlőrészbe. A falak tele voltak festményekkel, volt pár ablak amin ha kitekintetek akkor a tenger csodálatos világát nézhetitek meg. Igen az a rész a víz alatt volt már. Egy hosszú asztal volt közében tele minden fajta ételekkel. A mennyezetről egy csillár lógót mi a fényt szolgáltatta nektek. csak három szék volt a hosszú asztalnál ez viszonylag közel volt egymáshoz. Mikor leültetek már csak ennyit mond.
-Javaslom amíg nem létszükséges addig ne nyisd ki tekercset. Egy olyan jutsu van benne ami akkor aktiválódik ha kinyitják, és azonnal megidéz engem. Így ha nagy bajba vagy tudok neked segíteni, ám csak egyetlen egyszer. Utána megsemmisítem a tekercset. Most pedig jó étvágyat barátaim.- A nagy étkezés után, még egyszer elmondja hol van a szobátok és el küld titeket aludni, meg persze tisztálkodni. A fürdő is a szobátokból nyílik. Majd ő is nyugovóra tér.

//Aki elsőként ír postot az dönti, el hogy hogy nézzen ki ez a szoba. Mostantól képesek lesztek a ma megtanult technikát alkalmazni ám az elején még néha történhetnek galibák. A következő postotokban akár a reggeli kelést is leírhatjátok.//
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Vas. Szept. 05 2010, 19:35

Büszke vagyok magamra, ahogy én előbb kaparintom meg a tekercset, mint Tomo. Mikor leérkezek, leporolom magam, és kiegyenesedek. Az örömöm, hogy én előbb szereztem meg a tekercset, mint társam, Tomo, nem tart sokáig, mert a sensei megkér, hogy adjam át Tomonak a tekercset. Tetszik neki az észjárásom, csak nem úgy oldottam meg a feladatot, ahogy kéne. Átadom Tomonak a tekercset, majd a sensei közli, hogy azért én is kapok egy kisebb jutalmat. Mikor közli velem, hogy mi is ez, elvigyorodok- majd meglátjuk, hogy is viselkedik Tomo...
Mikor leérünk az ebédlőbe, kerek szemekkel csodálom meg, hogy milyen szépen van kialakítva. A fal tele gyönyörű festékekkel, és vannak ablakok is. Lopva kitekintek az egyiken, és a tenger gyönyörű, víz alatti látványa tárul elém- mennyi gyönyörű hal, és milyen tiszta a víz!
Leülök enni, és hirtelen azt se tudom, mihez fogjak, annyiféle étel van az asztalon. Végül megakad a szemem néhány étvágygerjesztően feltálalt rizsgolyón, és máris elveszek a tálkából néhányat. Nekilátok az evésnek, majd szinte rögtön új ételért nyúlok- ezúttal egy sushi tálhoz, majd egy lazachoz vezet a pálcikám útja. Veszek belőlük, és jó gyorsan elraktározom őket a gyomromban. Jól kifárasztott ez a mai nap, jól esik így tele tömni magam.. Így hát újra keresni kezdek az ételek között a szememmel, mígnem meg nem akad a szemem újabb, és újabb ételeken...
Miután végeztünk az evéssel, a sensei megmutatja még egyszer, a biztonság kedvéért, hogy hol van a szobánk, és elküld minket tisztálkodni, majd aludni. Belépünk a szobába, és kellemes fenyő illat üdvözöl minket- a szekrények, az ágy fenyőből vannak. A parketta simább és csúszósabb nem is lehetne, és egy majd' 1 méteres ablakon át figyelhetjük a tengeri világot. Egy szóval csodálatos! Ennél szebb hajót aligha láttam, és még a szobák is nagyon otthonosak. Benyitok a fürdőszobába, és kellemes meglepetés fogad- egy kád! Hajón alighanem ritka a kád.
- Tomo, remélem nem haragszol, de szeretnék először én lefürödni. Ne leskelődj! -mondom, majd berohanok a fürdőszobába, magamra zárom az ajtót, és levetkőzök. Megeresztem a kellemesen meleg vizet, és elmerülök. Ennél modernebb hajót még nem látott a ninja világ! Nem semmi pénz lehet egy ilyen hajót felépíteni, vagy megvenni. Hát, a sensei biztos nem olyan szegény...
Miután lefürdök, magamra veszek egy fürdőköpenyt, és a szennyessel a kezemben kimasírozok. Beteszem a hátizsákba, előveszem a másnapi ruhát, és befekszek az ágyba. Miután Tomo kijön, kedvesen mosolygok rá, majd ezt mondom.
- Megosztom veled a takarót, de ha álmomban eltulajdonítom, ne panaszkodj. -mondom mosolyogva, majd miután Tomo is lefeküdt az ágyba, lekapcsolom a villanyt, és kinézek az ablakon. Néha kelletlenül forgolódok, mert nem tudok elaludni, de remélem, hogy perceken belül sikerül...
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Vas. Szept. 05 2010, 20:40

Nagyon megörülök, amikor a tekercs felé nyúlok. Ekkor azonban Satsu egy ugrással hamarabb éri el a papírost és előttem szerzi meg. Kicsit idegesen mászok le a fedélzetre. Nagyon szerettem volna én teljesíteni ezt a feladatot, de a társam leleményesebb volt. Hát, ez van. Ekkor azonban a sensei közli Satsu-val hogy a tekercs az enyém, mivel én hamarabb sajátítottam el a technikát. Ekkor kicsit elmosolyodok, ez azonban nem gúnyos mosoly.
- Ez engem is meglepett. - nyúlok a tekercsért.
Ezután nem szólalok meg, csak követem a csajokat. A megterített asztal látványától csillogni kezd a szemem. Azt hiszem, most már jobban fogom kedvelni a sensei-t.
Segítek a hölgyeknek leülni és csak utánuk foglalok én is helyet. Milyen érdekes, amióta Satsu-val vagyok, még semmilyen idegesítő poént nem lőttem el. A vacsora alatt végig csendben vagyok. Miután befejeztük, jóllakottan követem a sensei-t a szobánkig.
Tehát valóban Satsu-val fogok aludni egy ágyban. Azt hiszem egy nagyon érdekes éjszaka elé nézünk. A lány ekkor elmegy fürödni, de előtte még közli velem hogy ne leskelődjek.
- Ez az eszembe sem jutott! - hazudok szinte azonnal.
Még is mit várt, nyugodtan fogok ülni míg ő fürdik? Azt már nem. Amint bezáródik az ajtó, azon kezdek gondolkozni, hogy is kukkanthatnék be oda. Sajnos semmilyen lyukat vagy rést nem találok, így kénytelen vagyok a fenekemre ülni és várakozni.
Hamarosan megérkezik Satsu egy szál fürdőköpenyben.
- Csinos. - jegyzem meg. - Akkor most én fürdök. Te se próbálj leskelődni! - ekkor elvigyorodok, majd eltűnök a fürdőben.
Egy gyors tusolás után magamhoz veszem a ledobott ruháimat és egy szál alsóban kisétálok. Ekkor Satsu szól, hogy hajlandó velem megosztani a takarót.
- Nagyon szépen köszönöm! - válaszolok és egy vigyorral viszonozom a mosolyát. - Előre szólok, van egy rossz szokásom! Szeretek elterülni az ágyon. Ha ez megtörténik, akkor nyugodtan vágj fejbe és akkor már tudni fogom hol a helyem.
Ezután bebújok az ágyba. Satsu lekapcsolja a villanyt, amire én közelebb fekszek hozzá.
- Lehet egy kérdésem, Tsuki? - szólalok meg halkan, alig hallhatóan. - Van barátod? - kicsit félve kérdezem meg, majd ha válaszol, akkor folytatom tovább. - Amikor megláttalak a kiképzőterepen, akkor nagyon megtetszettél nekem. Amióta úton vagyunk, azon agyalok, hogy nem vettelek eddig észre. Biztos hogy egy osztályba jártunk? Habár, akkor most nem lennénk társak.
Amíg a válaszára várok a párnára dőlök és becsukom a szememet. Remélem nem néz bolondak, vagy nem hiszi hogy csak játszok vele. Most először érzek ilyet és nem szeretném ha azt hinni, hogy ez csak egy játék.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Vas. Szept. 05 2010, 21:13

Mikor lekapcsolom a villanyt, érzem, és hallom az ágy recsegéséből, hogy Tomo közelebb jött. Úgy gondolom, ő már el is aludt a fárasztó nap után, és most álmában mozgolódik- de ekkor váratlanul, a szokásos kérdéseivel bombáz.
- Van barátod? - kérdezi, mire én elvörösödök. Na, erre nem számítottam. Hál' istennek, hogy sötét van, a végén még meglátná, hogy keletkezett rajtam egy kis szín.
Még válaszolni se nagyon tudtam, mikor folytatta. Mondhatni magyarázkodott. Halványan elmosolyodok, majd mikor befejezte, én is megszólalok.
- Nincs barátom. Semmilyen értelemben sincs. Túlságosan.. különc vagyok ehhez - suttogom elhaló, fáradt hangon. Persze, hogy most álmosodok el. Hát milyen dolog ez! Aztán folytatom- Tuti, hogy egy osztályba jártunk.. Nos, én leghátul ültem, és mindig lehajtottam a fejem, míg te szinte legelöl ültél és sose néztél hátra. Valószínű, hogy így nem vettél észre - válaszolok erre is, majd felé fordulok. Halványan mosolygok, de érzem, hogy az álmosság erőt vesz rajtam, és elalszok...

Reggel a földön kelek, a takarómba burkolózva, könnyes arccal. Kinyújtózok, és gyorsan berohanok a fürdőszobába, hogy rendbe tegyem magam. Próbálok nem nagy zajt csapni, hisz Tomo még alszik. ~ Senki se láthat meg így.. Utálok a családommal álmodni! ~ Letörlöm a könnyeket az arcomról, majd egy jó adag hideg vizet fröcskölök magamra, hogy felébredjek. Megtörlöm az arcomat, kimegyek, és óvatosan felöltözök, próbálok nem leverni semmit, vagy bármi zajt csapni. ~ Vajon ami éjszaka történt beszélgetés, csak álom volt? Majd talán tudakolom Tomo-tól... ~ Épp felhúzom a térdharisnyámat, mikor kopog valaki az ajtón, majd a kopogást követően beront az ajtón a sensei.
- Jó reggelt! -üdvözöl minket teli életerővel, és én meghajolva köszönök neki.
Tomo riadtan kel fel a hirtelen zajra, és kómás fejjel néz körbe, mi is történt. Elmosolyodok, majd megkérdezem a sensei-t, hogy mit is fogunk ma csinálni.


// Remélem, nem gond, hogy egy kicsit helyettetek is cselekedtem... O.o//
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidan on Hétf. Szept. 06 2010, 16:00

//Most az egyszer nem haragszom meg, de legközelebb kérlek ne irányítsd az én NJK karaktereimet, mert lehet, hogy a történet úgy folytatódót volna, hogy eltűnt és ti a tenger közepén kapitány nélkül vagytok a hajón. Ám nem így terveztem szóval semmi baj, csak ne legyen ilyen többet köszi.//

Ahogy a nagy könyvbe meg volt írva a mester berontott és köszöntött titeket. Szegény Tomo még fél álomba volt és az állom részleteit alig bírta kiverni a fejéből. Egy férfit látott ki a mesterét és újdonsült szerelmét fogságban tartotta és fenyegette. Túl erős ember volt ki ellen semmit sem tudott tenni. Ám a többiek mit sem tudtak erről és a mester bele is kezdett a szövegelésbe.
-Nos nebulók, még két napi útra van a célunk. Kicsit lassabban haladunk mert nincs kellő szelünk de se baj, ahogy hallottam még egy estét kibírtok egymás mellet.- Kotyogta el magát, miszerint itt a falnak is füle van.- Nagy szerencsétekre a legénység feladata a takarítás így titeket tudlak oktatni.- Jegyezte meg miből megtudtátok, hogy van legénység kit sose láttatok. -Negyed óra múlva találkozó az étkezőben.- Mondja majd kimegy. Ha majd eljuttok a találkozóhelyre ismét svéd asztalos reggeli tárul szemetek elé, ám most kicsivel könnyebb ételekkel és az evés után megint egy kérdést szegez nektek.
-Kérlek mondjátok el, hogy milyen téren szeretnétek fejlődni, hogy annak megfelelően tudjalak titeket oktatni. Tai vagy sima ninjutsu érdekelne titeket? Vagy mégis mi egyéb? ha elmondjátok melyik fajtára szeretnétek építeni, akkor tudok azon belül tanítani nektek technikákat.- Mondj majd csak a ti válaszotokra vár.
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Hétf. Szept. 06 2010, 20:55

// Akkor sok-sok gomenasai, erre nem is gondoltam Embarassed Ígérem, többet nem lesz ilyen. //

Miután a sensei benyit, közli, hogy még két napig utazunk, ám ez biztos nem lesz ellenünkre, mert úgy hallotta, hogy még kibírunk egy estét egymás mellett. Mikor ezt meghallom elfordítom a fejem, felnézek a plafonra és zavartan morgok valamit. Ám miután elmondja, hogy nem nekünk kell takarítani a fedélzetet, kicsit megnyugszik a lelkem, és kifújom a feszült levegőt. Elmondja, hogy negyed óra múlva találkozó az étkezőben.
Könnyed negyed óra után, amit a folyosón töltöttem, Tomo-val elindultunk az étkező felé. A finom illatok jót tesznek a szervezetemnek- elfelejtem minden gondomat. Nekilátok enni, ám most jóval kevesebbet eszek, hisz tudom, hogy edzeni fogunk. Nem akarom, hogy felforduljon a gyomrom.
Miután végeztünk az evéssel, fel tesz nekünk egy kérdést, vagyis azt, hogy milyen téren, milyen jutsukat szeretnénk tanulni. Kis gondolkozás után ezt felelem.
- Nagyon szeretnék mások hasznára lenni, ezért, ha lehet, szeretnék megtanulni pár alap Orvosi ninjutsut.- nyílik szóra a szám szinte azonnal. - Nem tudom, belefér-e az időbe, de mivel gondolom amúgy se piti bűnözőt üldözünk, megtámadhat, és meg is sérülhetünk. Meg aztán, ha nincs ott a sensei, és nincs ott a tekercs se, akkor ilyen dolgok jól jöhetnek.
Miközben várom a sensei válaszát, azon gondolkodom, mit válasszak mást, ha nemet mond. Minden szóba jöhet, az is, hogy nem találja elég jónak a chakra használatomat.
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Szer. Szept. 08 2010, 20:35

//Hmm, ha én folytatom akkor az nagyon perverz lett volna//

Nagyon örültem, annak hogy Satsu-nak nincs barátja. Így legalább megpróbálhatok bevágódni nála. Remélem valamit sikerül összehoznom.
Este alig tudok elaludni, mindvégig Satsu-ra gondolok. Szeretném folytatni vele ezt a beszélgetést, de nincs szívem felkelteni ezért. Végül a hajó álomba ringat.
Másnap a sensei hangjára riadok fel, de a félkómás állapotom miatt semmit nem értek az egészből. Általában ez szokott velem történni reggel. Felkelek és pár percig nem vagyok magamnál. Azonban amikor sikerül felfognom annyit, hogy vár majd minket az étkezőben, azonnal tágra nyílik a szemem. Magamhoz ragadom a használt ruháimat és megyek a fürdőbe hogy felvegyem azokat. Hát igen, ez a hátránya, ha nem a faluban lakok. Nem volt időm hazaszaladni, ezért a küldetés végéig kénytelen vagyok ugyanazt az egy ruhát hordani.
Az étkezőben bő reggeli vár minket. Miután a csajok leültek én is helyet foglalok és magamba tömök annyi kaját, amennyi belém fér. A reggeli után a sensei a további képzésünk iránt érdeklődik. Csendben végig hallgatom Satsu-t, majd ha befejezi, akkor megszólalok:
- Én szeretnék a Suiton elemre specializálódni. Nem tudom, hogy képes vagyok-e erre, mivel a szüleim állathasználók. Illetve még érdekelne a víz elem mellet minden olyan technika, ami a csendes gyilkolást és a lopakodást segíti. Ez megoldható? - nézek a sensei-re.

//Elnézést hogy csak most írtam és ennyire gyenge lett(már 1x írtam de azt valamiért nem küldte el, most meg a fáj a fejem), a későbbiekben össze szedem magam. Azt viszont nem tudom mennyire leszek a héten aktív, azt tudom hogy szombaton egyáltalán nem, majd csak vasárnap.//
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidan on Szer. Szept. 08 2010, 21:46

-Nos rendben értek azt hiszem mire szeretnétek törekedni. Egyikőtök a segítség nyújtásba illetve később a spéci orvosi támadó ninjutsukban szeretne otthon lenni míg a másik elemre szakosodna és ott is a rejtőző támadó technikákra. Ha kitanuljátok ezeket akkor nagyon ütős csapatott tudtok majd alkotni. Ám egy két dolgot le kell szögeznem. Először is Satsuki. Szívesen tanítok neked orvosi technikákat, de ennek a műfajnak az a problémája, hogy először szinte haszontalan dolgokat kell megtanulnod. Ma megtanítalak, hogyan legyél képes felmérni egy ember sérüléseit, azokat is miket szemmel nem lehet látni. Ám mint mondtam ez most szinte haszontalan lesz mert az ellátását még nem fogod ismerni, de ezzel kell kezdeni. Tomo neked meg az a rossz hírem, hogy ezen a szinten, még nem vagy képes elemi jutsukat alkalmazni. Azt a már jól képzet geninek, és a ifjabb chuuninok szokták tanulni. Mihelyt úgy látom, el kezdem oktatni. Viszont a jó hír, hogy sima ninjutsuk közül is van pár trükkös mik közül ma megtanítok egyet. Kérlek kövessetek.- Mondta majd megfogott egy kancsó teát és felindult a fedélzetre. Az ég felhős volt, de nem állt fen a vihar esélye. Fent mikor minden szem rászegeződött megharapta az ujját és pár kézjel és füst után egy teknősbéka állt előettek. mesteretek csak ennyit mondott.
-Heló Miuji. Szükségem lenne pár sérült társadra. Ne aggódj meggyógyítom őket, de a mögöttem álló kisasszony most tanul meg pár alap orvosi technikát.- Világosította fel.
-Rég láttalak. Megnézem mit tehetek érted, majd az idéző specialistánk elküldi őket ide.- Jött a válasz a teknőstől.
-Rendben, de ne legyenek túl komolyak a sérülései és egyszerre elég egy. ha végeztünk velük visszaküldöm őket.- Erre már nem érkezett válasz, csak egy pukkanás és volt teknős nincs teknős. Pár perc múlva egy igen ifjú egyed jelent meg a fedélzeten, ám látszólag semmi baja.
-Most figyelj Satsuki. Kérlek gyere ide. Ez a jutsu a Shindan (Diagnózis). A pácienst sose mozdítjuk, meg mert nem tudhatjuk mi a baja. A feladatod az lesz, hogy a kezedet fölé rakod, a chakrádat oda áramoltatod, majd megpróbálod érintés nélkül belevezetni, és általa megérezni, hogy mi a baja. ha sikeres a jutsu, zöldes fény lesz a kezed körül és minden apró sérüléséről illetve betegségéről tudni fogsz. ez magas szintű chakra Kontról nélkül nem fog menni. Jó gyakorlást. Fél óra múlva szólj. ja és még valami. Ő már nem képes a beszédre.- Mondta majd Tomohoz ment. Pár lépésnyi távolságból egy tíz méter hosszúságú drótot dobot oda a fiúhoz.
-Ez is pár összetettebb jutsu alapja. Megtanítalak a drót segítségével szinte bárhol megkapaszkodni... ez a mai óra anyaga. Később képes leszel ezzel a legalattomosabb csapdákat is előállítani, illetve nemcsak mozgásképtelenné tenni az ellenfelet, de még meg is kínozni. Ennek a neve :Ayatsuito no Jutsu (Drót Csévélő Technika). Nos vedd a kezedbe az eszközt, vagyis a drótot. Most az árboc körül fogsz vele keringeni. Tegnap megtanultál felmászni, de most is ezt, viszont mikor felérsz ugorj le és a drót segítségével kapaszkodj meg. Az segíthet ha chakrtá vezetsz bele, tudod növeli a tapadást. Azért ne ugorj messzire tőle, hogyha baj van chakrát tudj vezetni a kezedbe és megkapaszkodni. ha ez már menni fog akkor ugrálgathatsz és élvezheted a tudást.- Adta ki az utasítást mindenkinek majd hátralépet és egy tea társaságában figyelt titeket.

//Remélem megfelelnek a technikák. Tudjátok a kicsi ch szintetek miatt, még kevés a tárház. Bocsi Tomo, hogy ez lett, de szerintem jelenleg ebből lehet legjobban elkészíteni majd az ideális specialista karit és mihelyt szintet lépsz rögtön áttérek az elemi jutsukra. Addig is remélem ezek is elnyerik tetszéseteket.//
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Szer. Szept. 08 2010, 22:42

Mesterünk közli, hogy benne van, tanít nekünk technikákat, és hogy ha ketten összefogunk, akkor később eléggé ütős csapatot alkothatunk. Miután elkezdi nekem mondani a gyógyító ninjutsukkal kapcsolatban mit kell tudnom, és, hogy először gyakorlatilag haszontalan dolgokat kell megtanulnom, optimistán megszólalok.
- Mindennek van valami alapja...- motyogom mosolyogva.
Mikor a sensei befejezi a mondandóját e térről, megharapja az ujját, és kézjeleket mutat. Egy pukkanás, füstfelhő, és ekkor megjelenik egy teknős. Tátott szájjal figyelem, ahogy könnyedén társalognak, majd a teknős eltűnik, és később megjelenik egy másik.
-A feladatod az lesz, hogy a kezedet fölé rakod, a chakrádat oda áramoltatod, majd megpróbálod érintés nélkül belevezetni, és általa megérezni, hogy mi a baja. ha sikeres a jutsu, zöldes fény lesz a kezed körül és minden apró sérüléséről illetve betegségéről tudni fogsz. ez magas szintű chakra Kontról nélkül nem fog menni. Jó gyakorlást. Fél óra múlva szólj. ja és még valami. Ő már nem képes a beszédre. - mondja, majd elmegy Tomo-val.
Sóhajtok egyet, és a teknős felé helyezem a kezem. ~ Nos, van fél órám. Próbálkozzunk meg vele. ~ Lassan, minden külső dolgot kizárva elkezdem áramoltatni a chakrát a kezembe. Mintha kezdtem volna érezni, és magamban látni a sérült testet, olyan... furcsa érzés volt. Mikor már egész sok mennyiségű chakrát vezettem a kezembe, alig kellett 20 perc, hogy valami zöld fény derengjen a kezem körül. Mikor már távolról is látható a zöld fény, elkezdem a test felett húzni a kezem, hogy megállapítsam, mi baja a teknősnek. Rövid idő után, mikor biztos vagyok benne, mi a baja, szólok a sensei-nek.
- Belsővérzése van, egy csatában elég szerencsétlen helyre küldtek neki támadást. Szerencsére nem komoly. - közlöm vele, és várom a válaszát, hogy hogyan tovább. ~ Lehet, hogy meg is kell gyógyítanom? Bár ezt nem hiszem, hisz még csak most kezdtem. Valószínűleg valami könnyebb technikával folytatjuk. Kíváncsi vagyok, Tomo hogy halad... ~

// Nekem tökéletesen megfelel Very Happy //
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Csüt. Szept. 09 2010, 21:15

//Tökéletes számomra ez a technika is. Sejtettem hogy nem fogunk egyből a Hachimonnal kezdeni. Viszont az érdekelne, hogy ezzel képes vagyok a drótot úgy irányítani, hogy azzal "lasszóként" elkapjak valakit? Tehát a drót mozgását eldobás után képes vagyok befolyásolni?//

A reggeli után felpörögnek az események. A sensei a válaszaink után már ki is találta hogy mit fog tanítani nekünk.
Először odahívja az egyik emberét, majd megbeszélik, hogy az ideküldi az egyik sérültjét. Satsu-nak tehát meg kell vizsgálnia, vagy gyógyítania valakit. Biztos érdekes lesz.
Majd ezután én jövök. Kapok egy dróthuzalt, ami a technikám segédeszköze lesz. Már kezd érdekelni, hogy mi is lesz ez valójából. Elég könnyűnek hangzik. Lényegében csak annyi kell, hogy felszaladok, vissza ugrok és a dróttal megkapaszkodok. Gyerek játék!
- Igenis, sensei! - válaszolok, majd elindulok az árbochoz.
Nagyon gyorsan felszaladok az árbocon, majd amikor a tetejéhez érek, kicsit hátralököm magam. Ekkor előveszem a drótot a rúdhoz dobom. Könnyedén körbefogom az árbocot és csúszok lefelé. Azonban úgy félúton a drót egyik vége kicsúszik a kezemből, én pedig leesek.
- Mégsem lesz ez olyan könnyű, mint ahogy hallatszik. - motyogom halkan.
Újabb próba. Felszaladok és ismét elrugaszkodok. Amikor a levegőben vagyok, az árbochoz dobom a drótot és becsukom a szemem. A kezembe koncentrálom a chakrámat, onnan pedig átvezetem a kis játékszerembe. Kellemes bizsergés fog el, majd érzem, ahogy csúszok lefelé. Azonban megint nem sikerül tökéletesen, mivel lent megszakad a koncentrációm.
Újra neki ugrok a feladatnak. Ezúttal nyugodtan felsétálok, közben a kezembe lévő drótba koncentrálom a chakrámat. Amikor felérek az árboc tetejére, újra elrugaszkodom, majd a "játékommal" megkapaszkodok és elkezdek csúszni lefelé. Hirtelen a jobb kezemmel rántok egyet a dróton, így az árboc körül kezdek forogni és úgy érkezek le.
- Azt hiszem, ezt kell csinálni, vagy nem?
A kérdésem után a sensei-re nézek. Elégedett vagyok a teljesítményemmel.

//Pénteken elvileg napközben még leszek, este már nem. Szombaton sem lehet rám számítani, majd csak vasárnap este. Addig esetleg állva marad a küldi, vagy ti haladtok tovább? Sajnos ez a pár nap net nélkül fog lezajlani, de ha tudok akkor felugrok és írok.//
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidan on Pént. Szept. 10 2010, 19:28

//Tomo, én mindenképpen megvárom a postodat, ha késik hát így jártam. Így is ti vagytok a legaktívabb játékosaim ami azért nagy szó mert, csapatott is alkottok, és azok sokkal ritkásabban szoktak postolni. Szívesen tanítanék még több jutsu-t nektek, de a jelenlegi ch-tokból egy hónapra ennyi telik, úgyhogy még pár post lesz mire elsajátítjátok, de ha lehet minden hónapban okítalak majd titeket. Ja és Satsuki... azt, hogy a sérülést, hol szerezte azt max megtippelni tudod, pontosan nem fogod tudni.//

Satsuki sikere után a mester oda megy, mormol egy kicsit, egy pár kézjel és a teknőc már tökéletes egészségnek örvend. Majd egy pukkanással eltűnik és jön a következő. Ez már kicsit nagyobb nagyjából fél métere. Már a szabad szemmel látható sérülései is vannak, de biztos akadnak még fel nem derített dolgok.
-Ügyes voltál ám ez most kicsit nehezebb eset lesz. Ő a sérülésein kívül meg is mérgezték. Az ellenméreghez tudni kell a méreg alkotóanyagait. hajár kislány.- Mondja majd már mehet is Tomohoz.
-Jól van így kell ennek lennie, ám egy kicsit nehezítünk. Ne csak egy oszlopról juss le, hanem kezd el a hajón a levegőben közlekedni a drót segítségével. A módszer hasonló csak kicsit ahhoz képest amit az imént csináltál.- Mondja, és bennetek meghal az ebéd reménye, hisz már dél jócskán elmúlt, de étkezésről szó sem esett.

//Bocs a rövid postért. Tomo a jutsuval lévő kérdésedet kérlek tedd be a kérdések topickba mert én annyira nem értek hozzá. Shizu a specialista e téren.//
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Pént. Szept. 10 2010, 23:40

// Értem, akkor majd javítom azt a postot, úgy, hogy valószínűleg csatában szerezhette. És örömet okoz hogy mi vagyunk a legaktívabb játékosaid Very Happy Legalábbis nekem xP//

Alighogy a sensei eltüntette az általa meggyógyított teknőst, már meg is idézte a következőt. Ez már komolyabban nézett ki, külső sérülései is voltak, és vagy fél méterrel nagyobb lehetett, mint az előző. Nem igazán figyelek a senseire, hanem már készülök is, amikor a mondandójából kicsípek egy részletet.
- ... Őt a sérülésein kívül meg is mérgezték. Az ellenméreghez tudni kell a méreg alkotóanyagait. Hajrá kislány. -mondta, mire a térdem enyhén megreszketett. ~ A méreg.. alkotóanyagait? Dehát bármivel megmérgezhették! Ez így nem lesz jó... ~ gondolom, és megrázom a fejemet. Ki kell űznöm belőle minden rosszat! Odamegyek a teknőshöz, majd felé tartom a kezemet, amiből szép lassan derengeni kezd a zöld fény. Végighúzom a testén, de aligha tudok megállapítani valamit- eltörhetett az egyik mellső lába, és talán megrepedt egy csont a bal hátsó lábán egy kisebb csont. Ezenkívül semmit nem tudtam megállapítani, pedig még lett volna bőven. A koncentrációmat annyira elvesztettem, hogy hirtelen eltűnt az zöld fényesség a kezem környékéről, én meg térdre rogytam. ~ Ennyire nehéz lenne? Ezek még csak az alapok, de én máris elvérzek... ~ Felállok, és újra megpróbálom. Izzadt próbálkozásaim kisebb sikerekkel járnak- súlyosan megsérült a bal veséje, és mint kiderül, már a csata előtt is beteg volt- igaz, e téren csak egy erősebb megfázásról van szó. ~ Most jön a méreg. ~ Többször is végighúzom teste felett a kezemet, de semmi. A zöld fény árad belőle, ez nem kétség- több chakrát kell beleadnom.
Gyorsan eltelik vagy másfél óra, a chakrám már lassan fogyóban van, és a méregről nem tudok semmit. ~ Akkor az utolsó csepp chakrámmal... sikerülni fog...~ Belevezetem az összes chakrámat a kezembe, és a zöld fény sokkal erőteljesebben izzik fel- sikerülnie kell! Végig húzom az egész teste felett, többször is, mígnem biztos vagyok a sikerben. ~ Tudatmódosító méreggel mérgezték meg, ami erősen altató funkciójú volt. Fegyverméreg lehetett... ~ Elgondolásomat nem tudom befejezni, hisz a chakra hiánya miatt összeesek, és majdnem elájulok. ~ Nem! erősnek kell lennem! Nem... ájulhatok el.. megint... ~ Ám ezt nem tudom betartani, és erőtlenül a földre hullok.
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Vas. Szept. 12 2010, 21:21

Mivel valóban sikerült a technikát elsajátítanom, nagyon megörülök. Éppen ezért felkészülök, hogy elinduljak ebédelni. Azonban a sensei újabb feladattal lát el. Ezúttal a hajón kell közlekednem a drót segítségével. Vajon hogy érti? Ezt nem értem.
- Sensei, nem értem a feladatot! Hogy érti, hogy közlekedjek a hajón a drót segítségével? Árbocról árbocra, vagy valami másra gondolt?
Sajnos nem értettem meg rendesen a feladatot. Éppen ezért lehajtom a fejem és kicsit idegesen nézem a cipőmet. Azt hiszem, egy kicsit elkalandoztam.

//Bocsi, tényleg nem értettem hogy mi a feladat Very Happy Árbocról árbocra kell haladnom?//
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidan on Hétf. Szept. 13 2010, 12:56

Satsuki megint az elájulás küszöbére került, ám most fizikai baja nem eset. mestere csak egy bogyót nyomot le a törkán mi egy öt perc múléva kifejtette a hatását, és a lány ismét jól volt.
-Ne érts félre nem gyógyítotalak meg. Ez csupáncsak egy kis... mondhatni drog. Most visszanyerted az erődet tőle ám, mikor ezt is elhasználod a fár4adság kétszeresen lesz úrrá rajtad. Veszélyest ezt használni, mert ki tudja mikor éled fel a chakrádat és ájulsz el, ám most szerencsére nem kell a veszélytől tartani. Próbáld újra kérlek.- Mondta majd rögtön Tomo segítségére sietett.
-Bocs lehet kicsit értetlenül beszéltem, inkább szemléltettem.- Mondta majd elővett egy drót huzalt és a magasba ugrott. Kezével kecsesen elhajította a drót egyik végét mely rácsavarodott az árbocra és megrántván magát lendületet nyert. Eközben a drót már le is jött az árbocról és már repült is a következőre //Kb mint pókember mászkálása//. Majd kecsesen földet ért és csak ennyit kérdezett:
-Na menni fog?- Lassan már a délutánt bővel elhaladva kora estéről beszélhettetek.

//Most egy hosszabb postba írjátok meg a gyakorlást (Satsuki ha szeretnéd megengedem, hogy annyira irányítsd az NJK karakterem, hogy idéz még neked teknősöket) és ebbe már belefonhatjátok, hogy megtanultátok. A Post utána jutsu felkerülhet az adatlapotokra.//
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Hétf. Szept. 13 2010, 21:18

Arra ébredek, hogy a sensei egy tablettát tömköd le a torkomon, majd én fuldokolva nyelem a saját nyálammal karöltve. Ehhez képest az ájulás semmi volt- mint aki homokot evett, és most kérődzik rajta. Végül mikor abbahagytam a fuldoklást, és lecsúszott a torkomon a tabletta, az energiám feltöltődött, kétszeresére nőtt. A sensei, ahogy felpörögtem, óvva int.
- Ne érts félre nem gyógyítotalak meg. Ez csupáncsak egy kis... mondhatni drog. Most visszanyerted az erődet tőle ám, mikor ezt is elhasználod a fáradság kétszeresen lesz úrrá rajtad. Veszélyest ezt használni, mert ki tudja mikor éled fel a chakrádat és ájulsz el, ám most szerencsére nem kell a veszélytől tartani. Próbáld újra kérlek.
Ekkor felállok, és folytatom. Megállapítom, hogy mi baja van pontosan a teknősnek, a méreg összetevőit is, majd miután a sensei-nek szabad percei vannak, rögtön szólok neki, közlöm vele a dolgokat, mire ő meggyógyítja. Alig telik el 2 másodperc, már meg is idézi a következőt, ami kivételesen kis méretűnek tűnik, de a sebei annál komolyabbak. Mikor elkezdem a teknős sérüléseit felmérni, a sensei átszalad Tomohoz, mialatt érzem, hogy ez sokkal gyorsabban megy, és, hogy semmi energia nem veszik el ezáltal - ennek hála sokkal gyorsabban sikerül felmérnem a sérüléseket. A sok apró csontrepedést, és fegyver által keletkezett vágásokat. Úgy 20 perc múlva megjelenik a sensei, hogy meggyógyítsa a teknőst, és nem olyan nagy meglepetésemre, egy újabbat idézett meg, ennek hála égnek nem voltak olyan nagy sérülései. Felé tartom a kezem, amiből egyre erősebb zöld fény áramlik ki. Az erős chakrakontrollnak hála szinte 5 másodperc alatt felmérem, hogy mibaja a teknősnek. Ennek berepedt a koponyája, igaz, nem volt komoly, egy igazán kis repedés volt csak, de kómába került. Ordítottam a sensei-nek, hogy itt egy komolyabb, mire nagy sebességgel ott termett, és meggyógyította. Ezután mosolyogva hozzám fordult, és ezt mondta.
- Azt hiszem, már nyugodtan mondhatod, hogy megtanultad ezt a technikát. Most pedig készülődj vacsorához. - csak ennyit mondott, majd el is tűnt.
Sóhajtozva néztem fel az égre, láttam, hogy már egész sötét van, és hogy kezd elszállni az energia. Olvastam ezekről a szerekről, bár másho lazt írták, több ideig tart. Ez biztos valami gyengébb stimuláló szer lehetett, és abból is csak egy fél. Aztán megfogadom a sensei tanácsát, és elindulok a folyosóra, de ott megállok, inkább bevárom őket. Nem akarok semmi meggondolatlanságot cselekedni.

// Akkor mindezek után beírhatom a jutsu-t, és z
árójelbe, hogy Hidan mesélése, és legyen benne a szövegben a link, ami erre a postra irányít?//
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.