Kikötőváros

6 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akira on Szer. Május 02 2012, 14:40

Éppen csak oda tudtam adni a lánynak a kunait, már az orromig se láttam. Ekkor jutott el a tudatomig, hogy az emlék kunaiom adtam oda a lánynak. A füsttől az orromigse láttam, viszont az idegeim a pattanásig feszültek. A hallásom erősödött és belül éreztem, hogy bármikor támadás érhet, de nyugodt voltam, mert tudtam, hogy fel vagyok készülve rá. ~ Bárcsak lenne nálam valami, amivel el tudnám legyezni a füstöt, legalább látnánk. ~ Gondolkodtam, miközben elhatároztam, hogy amint hazaérek beszerzek egy legyezőt az ilyen esetekre. Mivel nem nagyon tudtam mit csinálni, így vártam és próbáltam felmérni a helyzetet és az ellenfeleink számát, ami nem volt túl gyszerű, mert hirtelen a semmiből hirtelen több tíz láb suhogását hallottam. Moon a kocsi alól ugatot, ezért rá kellett szólnom, hogy maradjon csöndbe. Várom a támadást és a pillanatot, amikor végre lecsaphatok valakit. ~ Persze a mester is most nem akar parancsot adni, hogy mi legyen. ~

//Most megértem, hogy évvége van és hajtás meg érettségi, vizsga stb, de nyáron jó lenne, ha heti 2 kört tudnánk írni (nyaralást leszámítva)//
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sai on Csüt. Május 10 2012, 14:18


[Genkinek, Hiashit most akkor kihagyom ismét]

Hiashi tehetetlennek bizonyult saját, hirtelen előbukkanó és eltűnő alakjával, aki folyamatosan megsebezte, s egy váratlan pillanatban a férfi behúzott neki, és elvesztette az eszméletét. (amint visszatérsz, megírhatod, hogy kótyagosan magadhoz térsz, addig ki vagy ütve ^^)
Genki ugyan várta a pillanatot, hogy behúzhasson valakinek, mégsem mutatkozott a dolog annyira könnyűnek, hiszen az előtte felbukkanó és a füstöt kihasználva eltűnő férfi gyorsnak bizonyult, s sorozatban szedte be ő is az apró sebeket, vágásokat ruhájára, míg végül utolsóként egy kunai fúródott a bal vállába, amelynek következtében felordított. De hiába, segítség nem érkezik, a férfi pedig ismét ahogy jött, úgy tűnt el, villanva, s egy pillanatnyi szünetet sem hagyott igazán. Ám valaki kizökkentette: mert ugyan a gazdi nem reagált valami fényesen a támadásra, kis kedvencének sikerült nagyobb sikerrel járni, és a férfi felszisszenéséből következtethet a fiú, hogy Moon-nak sikerült megharapnia vagy legalább megkapnia a férfit, s az utána kelt nyüszítésből, hogy legalább egy rúgást vagy pofont bekapott emiatt szegény állat.
A füst viszont csak nem akart oszlani, s újabb két robbanás is hallatszott, épp olyan pukkanások voltak, mint a legelső, így valószínűsíthettétek, hogy bizony újabb füstbombák robbantak, hogy fenntartsák az áthatolhatatlannak tetsző füstfalat.

//Genki, mivel nem írtál semmit, hogy mit kezdesz azzal, hogy az alak fel-felbukkanva apró sebesüléseket ejt rajtad, így kénytelen voltalak komolyabban megsebezni, ugyanis ilyen szituációkban feltételes móddal írni kell valamit a mesélőnek, hogy mégis hogy próbálod megoldani a helyzetet (ő meg majd eldönti, ebből mennyi valósult meg), ha nem írsz semmit, azt úgy kell vennem, mintha állnál, mint borjú az új kapu előtt.//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akira on Csüt. Május 10 2012, 15:22

//Sai//

Várok és semmi. Hirtelen egy gyors alak jelenik meg és kisebb sebeket ejt rajtam. ~ Remélem nem méreg. ~ A ruhámat is össze- vissza vágta. ~ Ezért még kapsz. ~ Hirtelen valaki felszisszent, majd nyüszítést hallottam. Nagyon büszke voltam Moon-ra, hogy legalább ő talált. ~ Ha minden igaz, akkor most legalább egy kicsit lassabb lesz. ~ Aztán egy kunai állt a bal vállamba, amitől ordítanom kellet, de ennek pozitív hatása is volt. Rövid gondolkodás után egy terv kezdett el körvonalazódni egy terv. ~ Álljon meg a nászmenet! ~ Elővettem egy kunait, felraktam rá egy robbanó cetlit, majd eldobtam.
- Kai! -ordítottam el magam. Remélhetőleg a robbanás eloszlatja a füstöt. Ha sikerül, akkor a következő támadásnál megpróbálok lecsapni a támadóra. Ha ez nem sikerül, elteszem a katanám, majd felmérem a terepet és a vállamba lévő kunait kiveszem és azzal kezdek cikázni a területen megpróbálva kitalálni hol van ellenfelem és megpróbálom őt is megsebezni és reménykedem, hogy a seb a vállamon nem mély és nem kell elővennem az elsősegély készletem és a plazma tablettát, mert az elég hosszú idő lenne. Remélhetőleg Moon újra elkapja és akkor lesz esélyem támadni.

//Benéztem, mert nem láttam, hogy támadnak, így nem is reagáltam rá -_-//
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Hiashi on Pént. Május 11 2012, 20:30

//Ha ennyit kések egyszer kidobtok a "munkahelyről"!//

A kocsin álltam. Nagyon feszült voltam és féltem egy kicsit. Egy köröző alak volt a kocsinál. Mindig kicsapott a füstből és vagdosott. Rengedeg sebet kaptam be. Nagyon égették a testemet, teljesen leblookoltam. Majd egyszer csak a füstből kijön egy ököl egyenesem az arcom felé. Batalállt, de úgy hogy hátra estem. Nem tudtam mennyit feküdtem, de lassan kezdtem magamhoz térni. De mielőtt felálltam volna, átgondoltam hogy mik történtek itt. Véglüs arra jutottam hogy ez egy hosszasan tervezett rajta ütés volt. Viszont amikor visszatértem a jelenbe két ujjab pukkanást hallottam és megerősödött a füst. Elkezdtem köhögni a sok belélegzett füst miatt. Semmit sem láttam csak Genkit, de őt is csak nagyjából. Láttam hogy elővesz valamit és eldobja. Én sem voltam rest. Felültem és kihúsztam a hátamon lévő tokból a ninjatomat. Majd Genki hangját hallottam. Előtte még gyorsan elővettem egy robbanó cetlis kunait és magam elé dobtam a földbe. Gondoltam, majd aktiválom, ha újra eljön a támadó előttem. De természetesen úgy hogy a szekeret ne érje rongálás.

//Most egy hétig megint nem leszek mert romániába megyek tanulányi kirándulásre. De vagy vasárnap pótlom.//

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sai on Csüt. Május 17 2012, 00:36


A robbanás önmagában nem feltétlen volt a legjobb ötlet. Tény a füstbombából származó füstöt felkavarta, de saját maga is termelt füstöt és a felcsapódó homok miatt sem volt túl rózsás a helyzet. Mondhatni ismét minden megfagyott, s várakozó álláspontra helyezkedett, s a robbanás okozta füst lassan felszállt, s nem bukkant fel újra senki sem egyikőtök előtt sem. Úgy tűnt, a támadásnak vége.
Mielőtt azonban megnyugodhatnátok, hogy végre felszáll a füst, s minden rendben lesz újra, lassan ti ketten, majd később majd a többiek is látni fogják, a szekér, amelyen a lány utazott, most üres, egy teremtett lélek sincs rajta. A lánykának egyszerűen nyoma veszett egy nyikkanás nélkül. Így nem csoda, ha a füst eloszlásával nem voltatok képesek megkönnyebbülni, hanem csak feszültebbé vált a helyzet. A lány kísérője, aki a sensei-jel előrébb állt, mikor a füstbomba lecsapott, súlyos sebesülést szerzett a karjára. A sensei menthette meg körülbelül a haláltól, legalább is elég közel voltak egymáshoz, s most is a sensei támogatta. Rajta is volt pár apróbb sérülés, de kardján vér csillogott, így biztosan ő is helyben hagyta az ellenfelét.
- Hogy vagytok, srácok? - méri fel rögtön az állapotokat, s az ő figyelmét sem kerüli el védencetek hiánya.

//Természetesen a következő postotokban koncentráljatok arra, hogyan fognátok a lány kereséséhez.//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akira on Csüt. Május 17 2012, 16:25

A robbanás beváltotta a hozzá fűzött reményeimet, viszont nem sokkal lett jobb a helyzet, ugyanis a füst ugyan eloszlott, de a széllökés felzavarta a port, amitől ismét nem láttam semmit. Vártuk a következő támadást, de semmi. Ekkor tekintetem a kocsira tévedt. A lánynak hűlt helye volt. ~ Hogy a halálba tűnhetett el egy mukkanás nélkül? Valószínű, hogy elkábították, de akkor is egy pillanatra felnyög. ~ Ötletem se volt, hogy lehet, hogy egy 6 éves kislány, ha felkapják, ne sikoltson. ~ Lehet, hogy azt hitte, hogy a csoportból valaki. ~ Ettől valahogy még feszültebbé váltam. Ekkor a sensei és a lány kísérője egymást támogatva jönnek. A testőr elég csúnya sebet viselt a karján. Mellette a sensei állt, akin ugyan úgy sebesülések tucatjai voltak, ám ő jobban megúszta. A kardján is vér csillogott. Remélhetőleg néhány támadóval kevesebb van a mester miatt, ha már én ilyen csúnyán benéztem a támadásokat. Aztán a hogy létünk felől érdeklődik, miközben észreveszi, hogy a lány hiányzik. Én, mivel láttam, hogy a testőr elég sok vért veszthetett elővettem a plazmatablettát és megkínáltam. Remélem elfogadja. Aztán elkezdtem azon gondolkodni, hogy találhatnánk meg a támadónkat. Először eszembe se jutott, hogy Moon az egyiket megharapta, így próbáltam valami ruhadarabot találni. Akkor megláttam a földön valami pirosat. Ekkor eszembe jutott, hogy Moon egyik támadót sikeresen megtámadta. Valószínűsíthetően a megharapott vére lehet. Ha szerencsém van egy- két ruha darabot is találok. Ha így van, akkor megszagoltatom Moon-nal, a vérrel együtt. Remélhetőleg gyorsan szagot fog, így könnyen megtalálhatjuk a lányt. Ha bejön a tervem és Moon talál valamit és elindul egy irányba akkor a fákon követem, persze előbb szólok a társaimnak, hogy sikerült a nyomukra bukkannom.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Hiashi on Vas. Május 20 2012, 19:54

Eldobtam a kunait, de senki nem jött. Nagy volt a csend. A füst is kezdett oszladozásnak indulni. A övetkező pillanatban a sensei tűnt fel a sebesült kisérővel. Megkérdeztem hogy vagyunk.
- Hát sensei ahoz képest hogy elájultam és vágások vannak rajtam és a lány nincs meg ahoz képest semmi.-
Mert hogy a lány eltűnt. Se én, se Genki nem vette észre. Leugrottam és gyorsan felkaptam a kunait a földről. Elraktam hátra az övtáskámba. Körülnéztem. Nem volt sehol lábnyom. Csak kis maradványai. Kémleltem a fákat és az ágakat. Kerestem, hogy hol vannak letörve az ágak. Nagyon sajnáltam, hogy nem tanultam meg a fáramászást. Akkor megnézhettem volna közelebbről a fákat. De visszarázódtam és elkezdtem keresni a bokroknál és az avarban a nyomokat. Nem találtam semmi érdekeset. Néhány letaposott fűcsomót és virágot találtam. Ezen kívül semmi más nem volt. Ahoz képest, hogy jó felderítő akartam lenni nem találtam semmit. De ez volt az első ahol megkellett erőltetnem magam, úgyhogy izgalommal vettem a próbát.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sai on Kedd Május 22 2012, 17:02


A nálatok levő tablettákat használva rendeztétek kissé a soraitokat, Genki felajánlását természetesen a kísérő elfogadta, miért ne tette volna, s hamarosan egy fokkal jobban nézett ki, mint korábban, ahogy a vérvesztesége a tablettának köszönhetően enyhült. Pihenni azonban nem nagyon volt időtök, ha nem akarjátok a lány és elrablója (vagy rablói) nyomát elveszteni.
Hiashi körbenézett, s valóban talált pár letört ágat a pihenőhelyük szélén északkeleti irányba veszve az erdőbe. Tovább egyelőre nem merészkedett. Genkinek viszont eszébe jutott, hogy kutyája megharapta azt a valakit, aki őt támadta. A kutya ugyan megsínylette a rúgást, de azért láthatóan komoly baja nem volt, csak az egyik elülső lábát húzta sántikálva kissé, így kifejezetten hasznukra lehet. Ruhafoszlányt ugyan nem talált, de a vér is elegendő lehet, hogy a kutya szagot fogjon. A lelkes okos állatka tette is a dolgát. Lehet, a sensei is képes lett volna a nyomok követésére, de inkább hagyta, tanítványai hagy bontakozzanak ki, és érezzék át megtapasztalva a komoly és felelősségteljes shinobi munkáját, s tanulják meg, hogy mindig észnél kell lenni. Annak örült, hogy láthatólag egyik genint sem csapta meg a halálfélelem, ami sűrűn előfordul legelső élesebb harci helyzetekben.
A kutya vezette őket az erdőben, fürgén követte őket a csapat, bár a kísérőt a sensei cipelte a hátán, mert nem feltétlen lett volna biztonságos egyedül hagyni, tény így is hátráltathat benneteket, de még így is ez a kisebb rossz. A nyomok azonban egyszer csak elhaltak egy nagyobb kőszikla körül. De hiába jártátok körbe, semmi jel nem utalt arra, hogy bármikor is elmozdult volna, körben rendszertelenül szétszórva fák helyezkedtek el, s még a levegő sem mozdult. Furcsa volt, mintha hirtelen kihalt volna az egész világ, s nem lenne más rajtatok kívül, csak saját zihálásotok.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akira on Csüt. Május 24 2012, 07:59

A sensei és a kisérő is elfogadták a tablettát, így rendbe jöttek. Hiashi körbe nézett, ahogy láttam valamit talált a bokorban, de közben Moon is elindult egy irányba. Szegény az egyik lábát húzta, biztos akkor amikor a gonosztevő megrúgta. Ruhát nem, de mivel vért találtunk, ami elégnek bizonyult, Moon szagot fogott. Moon vezetett minket, mi pedig követtük. Valószínűsítem, ha megtaláljuk a megfelelő nyomokat a sensei is meg tudná mondani, hogy merre mentek, de így is jó, legalább mi is tapasztaltabbak leszünk. Sensei a hátán cipelte a kísérőt, mert nem tudott mozogni és nem lett volna jó hátrahagyni, bár hátráltat, de nem hagyunk hátra senkit. Ekkor egy hatalmas sziklához érkeztünk, amin látszott, hogy nagyon régen nem mozdult el, itt a nyomok viszont megszűntek. A saját légzésünkön kívül semmi nem hallatszott. Körbenézek, hátha van valami, amit a lány hátrahagyott vagy valami jelet, hogy hova tűnhettek. Ha végképp semmi, akkor megpróbálom a követ felborítani, hátha bogarakon és egyéb csúszó mászókon kívül találok valami mást is, mert az az egyetlen lehetőségünk, ha a kő alatt van valami búvóhely. Ha ez nem sikerül, akkor leülök és gondolkodom, hogy vajon mi lehet a magyarázat
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Hiashi on Szomb. Május 26 2012, 13:29

A senseiék bekapták a tablettákat amiket Genkitől kaptak. Majd körülnéztünk és Moon szagot fogot. Elindultunk utána. Kicsit lassabban haladtunk, mert a senseinek a hátán kellet vinnie a kisérőt. De így is jól haladtunk. Nagyon mérges voltam. A kísérő majdnem meghalt, Genkivel pedig azt sem vettük észre, hogy a lány eltűnt. De a legjobban az idegesített hogy semmit nem tudtam semmit tenni eddig a küldetésért. Moont követve kijutottuk egy sziklához. Itt Moon elvesztette a szagot. Egyszerűen véget ért a nyom. Mostmár nagyon mérges lettem. Belerúgtam a sziklába. Az meg se mozdult viszont az én lában elkezdett sajogni. Azt hittem itt helyben felrobbanok. Próbáltam lehiiggadni. Körbesétáltam a sziklát, megkopogtatttam, hogy nem-e üreges. Megint körbenéztem az avarban, de nem volt semmi. Minden érintetlennek tűnt. A fáknál nem láttam semmit. Most is visszajött a hátránya, hogy nem tudom a fáramászást. De amikor végleg fel adtam volna találtam egy ötletet amit a senseinek akartam elmondani.
- Sensei megpróbálhatnánk felrobbantani a sziklát vagy ha ön föld elemű valahogy lemehetne a föld alá és megnézhetné hogy nincs-e ott valami alagút. - kérdeztem a senseit és vártam a választ.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sai on Vas. Május 27 2012, 00:50


Mindketten főleg a sziklára koncentráltatok, mert végtére is emberek nem tűnhetnek csak úgy el szőrén-szálán, mert hát mégis csak fizikai entitások, legalább hamunak kellene maradni utánuk, bárminek, ami egykori létezésükről minimális tanúbizonyságot ad. Így nekiálltatok feszegetni, s mikor a sensei megérkezett, őt is igyekeztetek bevonni gondolatvilágotokba. A sensei viszont leengedte hátáról a követet, mert őt jobban zavarta a hirtelen támadt csend, amely még a rekkenő nyári hőségben is szokatlan, hiszen legalább némi élet hallat magáról neszezés formájában.
Közben ti felszenveditek a sziklát, de az alatt semmi sincs, s maga a szikla sem üreges, és egyébként sem nyújthatna egy felnőtt embernek sem kimondottan menedéket. Tanárotok rátok pillant, majd közli a frankót: - Ez egy genjutsu, úgy tűnik, az ellenfelünk szeret rejtőzködni, és játszadozni, nem biztos, hogy levonható a következtetés, de arra gondolnék, hogy közelharcban annyira nem remekel, arról nem beszélve, hogy többen kell, hogy legyenek, hiszen a kutyád is megsebzett valakit, s én is, s biztos vagyok benne, hogy az ellenfelemnek nem volt sérült a lába, arról nem beszélve, hogy nem hinném, hogy képes lett volna egyszerre három helyen lenni, még ha fel-felbukkant csupán a ködből - ahogy az információkat rátok zúdította, egy röpke kézjellel, kivonta magát a genjutsu forgalmából, s utána titeket megérintve ti is szabadulhattatok. Az élet egyszeriben tért vissza körétek, s azonnal megpillanthattátok a már messze magasan járó léggömböt, amely az eget meghódítva sodródott észak felé.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akira on Hétf. Május 28 2012, 10:06

Hiashi, velem együtt a sziklára figyeltünk. Nekem valahogy sikerült felborítanom, de bogarakon és néhány gilisztán kivül semmi nem volt alatta. Hamarosan megérkezett a mester is, aki rövid gondolkodás után közölte velünk, hogy ez egy genjutsu. Aztán egy rövid kézjel után, ami látszólag semmi hatással nem volt, minket is megérintett, amitől a táj hirtelen mgváltozott. Hirtelen minden hangos lett az élet neszezésétől. aztán az égre pillantva egy léggömböt láttunk meg.
-Mester ezt a technikát nekem is meg kell tanítania, mert nem szeretném, ha még egyszer be tudnának csapni genjutsuval.
~ Fenébe. ~ Ekkor eszembe jutott a történet, ami korábban már megtörtént velem, amikor egy küldetés alatt azok az emberek támadtak meg, akik Keikot is megölték. ~ Bárcsak rájöttem volna, hogy akkor hogy sikerült repülnöm. ~ Erre a gondolatra akaratlanul is megfogtam a kabátomba rejtett tekercset, amiben Keiko volt. Gondoltam egyet és elővettem a tekercset, amiből megidéztem Keikot, majd a nálam lévő egy ürestekercsbe pecsételtem, Keiko tekercsét pedig visszaraktam oda, ahol volt. Keikot felkötöttem azövemre, ahol eddig a másik katanám volt. Ez egy kicsit megnyugtatott, mert éreztem, ahogy a lány szelleme átlengi a testemet.
- Ha megtalálom azt a gyáva alakot, akkor megölöm. - Miközben ezt fogadtam meg, előkaptam Keikot, akin a fény megcsillant és láthatóvá vált a felirat, majd a földbe szúrva erősítettem meg az igéretem. Aztán mintha mi sem történt volna megpusziltam a kardot és miután a polómmal letöröltem róla a kosszt visszacsúsztattam a tokjába.

//Ne zavarjon senkit, hogy a kardról, mint enmberről írok, csak Genkinek ez a kard egy Keiko nevű lány emlékét őrzi, így emberként tekint rá.//
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Hiashi on Szer. Május 30 2012, 17:15

Genkivel közösen a sziklára koncentráltunk. De mint kiderült nem volt alatta semmi néhání bogaron, meg gilisztán kívül. Álltunk ott és nem tudtunk semmit csinálni. Majd a sensei előállt egy elmélettel. Ez egy genjutsu. El sem tudtam hinni hogy beleestem egy genjutsuba. Mondjuk tudtam, hogy a genjutsu aljas, de hogy ennyire. Nagyon mérges lettem. A sensei feloldotta magát, majd hozzánk jött, megérintett minket és mi is kioldódtunk a genjutsuból. Hirtelen minden hangos lett. A távolban lufiszerű szerkezetett láttunk. Egy léggömb volt. Nem tudtam mit tegyek. Gondoltam a genjutsut okozó még itt van mert a léggömből kicsit nehéz lenne. Ezért elfutottam az erdőbe és elkezdtem körülnézni hátha itt van. Nem láttam semmit csak néhány halk neszt, de nem tulajdonítottam nekik sok figyelmet. Inkább a harcon gondolkodtam. Elővettem egy kunait amit felkötöttem a pólóm alá. Majd előveszem ha szükségem lesz rá. Majd elővettem ninjatomat. Nem akartam távolsági harcot folytatni, jobban szerettem volna szemtől szemben. De ha az ellenfelünk genjutsut használ akkor lehet, hogy nem remekel a közelharcban. De akkor meg én fogok rárontani és úgy fogom elkapni. Nem nagyon akartam megölni mert nem akarok ölni legalább egy kis ideig. Elkezdtem megint keresni. Közben a léggömböt néztem hogy el ne menjen távolabb mert akkor sokat kell majd futni és a jelenlegi helyzetben ehhez semmi kedvem nem volt. Gondoltam majd a sesneiék kiktalálnak valamit.
_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sai on Szer. Jún. 06 2012, 00:45


//juj, gyerekek, gomenne, de a léggömb hát az izé, léghajó akart lenni, ilyen - katt - elnézést, de azt hiszem, kissé fáradt lehettem a legutóbbi posztomnál ._. Bocsi T_T//

A két genin cselekedetei kissé kaotikussá váltak, Genki egy kardot villantott elő, de végül csak motyorászott valamit, nagy szavakat használva, majd visszatette hüvelyébe a fegyvert, ahelyett, hogy akkor már használta is volna. Hiashi pedig arra gondolt, talán maradt még ellenfél a földön is, s úgy vélte a genjutsu valószínűleg az ő támadását volt hivatott fedezni, nem pedig a távolodó léggömböt, s utasait leplezni.
A káoszt a sensei erőteljes, határozott, és kissé dühös hangja szelte ketté, hogy felhívja magára a figyelmet, és hogy levezesse saját feszültségét is.
- Fiúk, hozzám! - persze nem mertetek ellent mondani, s így azonnal a férfi előtt teremtetek. - Mivel eddig nem támadtak ránk, koncentráljunk a léghajóra! Ki vállalja, hogy a magasba hajítsam, és onnan becélozva kilyukasztja a léghajó "léggömbjét"? A másik feladata lesz a süllyedő léggömb után sietni az első vonalban, mert nekem el kell kapnom azt, akit felhajítottam, s csak utána tudunk csatlakozni.

//aki amelyik szerepet kapja, abban írja meg feltételes módban, mit kíván tenni, hogy valóban sikeres lehessen a terv, és ne sérüljön meg, illetve aki a süllyedő léggömb után megy, az hogyan kívánja a léghajóból kiszállókat megfékezni/megtámadni vagy egyéb lehetőségek //

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akira on Szer. Jún. 06 2012, 17:28

Hiashi a földön keresett ellenfeleket, míg én a kardommal bohóckodtam. Rövid gondolkodás után én is követtem klán társam. Viszont nem sokáig tehettem, ugyanis mesterünk odaszólított magához minket. Hangját hallva nem mertem ellenkezni, de ahogy látom a másik se. Aztán érdekes ötlettel állt elő. Valamelyikünket feldobja, a repkedő pedig megpróbálja ledobni a léggömböt a levegőből. ~ Én ugyan nem hagyom a szilárd talajt ki csúszni a lábam alól. Viszont Hiashi nem tanulta meg a fára mászást, tehát elég nagy valószínűséggel kevésbé tudná magát fékezni. ~ Közöltem a többiekkel dilemmámat, majd ránéztem társamra, hogy ő mit akar. Ha ő fut, akkor én több kunait is előveszek, pontosan négyet, 2- 2 újamra húzom fel, majd egy tantot is a számba veszek. Ha már a levegőben vagyok, akkor eldobom a kunaiokat egyesével, végül a tantot is. A zuhanást pedig egy fa törzsén próbálok leugrani, majd a föld felett 2 méterre elrugaszkodom a fától és egy előre szaltóval megérkezek. Ha nincs sérülésem, akkor a társaim után megyek. Ha viszont Hiashi elvállalja a palimadár szerepét, akkor én előre küldöm Moont, majd felmászok egy fára és folyamatosan a léggömböt nézve elkezdek a fákon ugrálni. Ha megérkezek a lezuhanás helyére előkapom Keikot, majd chakrával megerősítve támadok még mielőtt elszökhetnének az ellenfeleink.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Hiashi on Csüt. Jún. 07 2012, 20:08

A sensienek terve volt. Nem nagyon örültem neki. A terv az volt hogy a sensei egyikünket feldobja és az az ember kijukasztja a léggömbböt. Én úgy gondoltam hogy repülök én. Úgy gondoltam elég erősen és pontosan tudok kunait dobni. Ha én repülök akkor fogom magam előveszek két kunait és még kettőt amire robbanó cetlit kötök majd úgy dobom a léghajóra. Azért így hogy hátha meg is sebzem őket. Utána pedig állítólag a sensei kapott volna el engem. De én úgy gondoltam hogy jobb lenne ha ő is menne a lezuhant léghajóhoz. Azért gondoltam ezt mert ha Genkit elkapják egy genjutsuban akkor vége van bármilyen gyorsak is vagyunk. Én pedig beleelsek az erdőbe. Vállaltam volna a kockázatot mert ez a küldetés érdeke, de ami fontosabb egy kislány érdeke. Ha én maradok a földön akkor én is örülnék neki ha a sensei velem jönne, de ha nem akkor egyedül próbálok úgy menni hogy ne lássanak meg és az egész bandát kunai, shuriken és robbanó cetli esővel látom el.
- Sesnei én szívesen vállalnám a repülést. De úgy gondoltam hogy ön nem marad itt hanem megy Genkivel. Mert ha Genkit genjutsuba kapják vége van. Ezért pedig inkább legyen ön is ott. Értem ne aggódjon valahogy túlélem az esést. Azért lenne így jó mert ha ön is megy akkor kisebb az esélye hogy ellógnak így a kislány is nagyobb valószínűséggel fog megmenekülni. Nekem ez a tervem.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sai on Kedd Jún. 12 2012, 01:43


A sensei kettőtökre pillantott, majd felsóhajtott: - Ugye tudjátok, hogy nekem, mint a vezetőnek, nemcsak a lányt, de titeket is viszonylag egyben kell hazavinnem, szóval senki ne hagyjon cserben! - azaz hallgatólagosan beleegyezett a tervekbe, látszólag mindenképp. Ám mielőtt hozzáláttatok volna a végrehajtásnak, Hiashi kezébe nyomott még egy kampós kesztyűt, olyan volt, mintha a kampók képezték volna a karmokat. - Ezt, miután remélhetőleg kilyukasztottad a léghajót, húzd fel gyorsan, és kormányozd magad a fák felé. Lehetőleg ne sérülj meg túlzottan! - adott még jó tanácsot, majd minden a tervek szerint indult neki.
A sensei bakot mutatott Hiashinak, s a fiú bátran lépett bele a sensei kezeibe, majd fél pillanat, s már, mint valami ágyúgolyó, hasította a levegőt, s amint a feladata szólt, két kunait is megeresztett a célpontja felé, amelyek vígan lyuggatták keresztül a léghajó léggömbjének anyagát, amelynek hatására a léghajó azonnal viszonylag gyors süllyedésbe kezdett, így Genki és a sensei megindulhattak süllyedése irányába.
Hiashi ezek után használta a kesztyűket, s igyekezett kampóit kihasználva fékezni esését, és megkapaszkodni valamelyik fában. Amely végül sikerült is, bár rengeteg horzsolást, és fájdalmas zúzódást szedett be, s abban a pillanatban, hogy nullára fékezte magát, a csuklója és válla is kiugrott a helyéről, amely észvesztő fájdalommal töltötte el. Szerencsére még idejében kapaszkodott meg másik kezével is, így nem zuhant le, viszont jobb keze égett, zsibogott az elviselhetetlen fájdalomtól, miközben még mindig jó három méter magasból lógott alá.
Genki és a mesteretek közben tempósan követték a süllyedő léghajót, s mikor az már közel járt a földhöz, egyértelművé vált, hány ellenféllel is álltok szemben, ugyanis azok kipattantak a földre a járműből. Ketten voltak, az egyikük a kislányt tartotta, majd nekiiramodott, ahogy talpa a földet érte. Míg a másik földet érve felétek fordult, s hogy megakassza lendületet, két-két shurikennel kezdett, amelyet Genki és a sensei felé irányzott, majd előkapott egy kamát, amely voltaképp egy kasza hosszabb láncra erősítve, s megpörgette a levegőben, felkészülve arra, hogy bármiféle támadást, vagy továbbhaladási szándékot megakadályozzon.
Ami még feltűnő és egyértelmű volt: a másik férfi is fegyveres, valószínűleg képzett. Valamint: a lány - bár ébren volt, s látszólag kutya baja sem volt - a félelem legkisebb jelét sem mutatta a másik férfi karjai között, s meg sem próbált szabadulni.Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akira on Kedd Jún. 12 2012, 20:22

Miután kiválasztottuk Hiashit, hogy ő legyen a pali madár, akarom mondani az, aki kilyukasztja a léggömböt mester mondott valamit arról, hogy neki nem csak a lányt, hanem minket is egybe kell hazavinnie.
- Nem itt tervezek meghalni és nem mostanában.
Aztán mielőtt feldobta volna az önkéntest még egy kampós kesztyűt nyomott, majd tanácsokat adott. ~ Ezt honnan vette? ~ Sensei bakott tartott, Hiashi pedig belelépett, aztán a sensei fellőtte, klántársam pedig repült. Amikor láttuk, hogy a léggömb kilyukadt, elindultunk az emberrablók felé. Hiashi esését nem vártuk meg, de valószínűsíthető, hogy a karja, amivel meg fog kapaszkodni eléggé fájdalmas tapasztalatban lesz része. Mi közben követtük a süllyedő léggömböt, amikor odaértünk ahova várhatóan a lyukas léggömb esik, már fel tudtuk mérni az ellenfeleink számát. Amint a jármű földre ért az egyikük kiugrott a kosárból, addig a másik két shurikent dobott felénk. De nem hiába kaptam a barátaimtól a Hold fehér villanása becenevet, bár egy külső szemlélő jelenleg nem mondhatta meg mitől is lettem fehér, de csak mert, mint általában, most is festve volt a hajam, aminek fehér az alap színe, egyszerűen odébb ugrottam. A másik, aki a földön állt egy számomra ismeretlen fegyvert tartott a kezében, egy kaszát egy hosszú láncra fűzve, majd megforgatta a feje fölött. Lehajoltam a cipőmhöz, miközben a a támadókat néztem, kivettem a tantom és az övembe raktam. Ekkor valami furcsa dologra lettem figyelmes. A lány, akit elvileg elraboltak, egy csepp félelmet nem mutatott, de még baja sem volt. ~Genjutsut használtak rajta vagy minket tesztelnek, hogy mennyit érünk. ~ Most, hogy belegondolok, még akkor se sikított, amikor elrabolták, pedig az ember nem hagyja csak úgy elrabolni magát. Mesterünk felé fordultam.
- Sensei látta, hogy a lány furán viselkedik.
Majd a rablók felé fordultam.
- Mit csináltatok a lánnyal?
Miután ezzel kész voltam előkaptam Keikot és a chakrámmal felerősítettem, de vártam a sensei parancsát és Hiashi megérkezését.
- Sensei mi legyen? - fordultam mesteremhez.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Hiashi on Pént. Jún. 15 2012, 14:14

Összeállt a tervünk. Én voltam az aki ugrik. A sensei mielőtt feldobott volna adott egy kampós kesztyűt. Ezzel kellett megkapaszkodnom. A sensei bakott tartott, én nekifutottam majd a sensei feldobott. Én felrepültem és elővettem négy kunait amit léghajó felé dobtam. A léghajó kilyukadt és elkezdett zuhanni. Elre nagyon izgatott lettem ezért örültem hogy én lyukaszthattam ki a léghajót. A senseiék azonnal elkezdtek. Én pedig gyorsan zuhantam. Gyorsan előkaptam a kesztíűmet. Nagyon féltem, nem gondoltam hogy ennyire félelmetes lesz. Bezuhantam a lombkoronába. Sok horzsolást szeresztem és sok zúzódást is. Körülbelül három méterre lehettem a földtől amikor megálltam egy ágon. Ahogy elértem a kezem kirándult és nagyon sajgott. Majdnem lecsúztam, de a másik kezemmel sikerült megkapaszkodni. Lógtam kb. 5 percet majd elhatároztam magam hogy le kell jutnom. Lendítgettem magam, majd neki ugrottam a fa törzsének majd onnan elrúgtam magam, leszartóztam a földre. Azután azonnal hátraestem a fa törzséhez. Fel akartam állni de nem tudtam annyira fájt mindenem. Reméltem a Genkiék elegek lesznek ketten az ellensgeink legyőzésére és a lány megmentésére.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sai on Vas. Jún. 17 2012, 00:21


[Genki]
Hála az akadémiai kiképzésnek, és az egyébként is karban tartott feltételes reflexeknek, te is és mestered is kitértetek a felétek érkező shurikenek elől. A lány viselkedésére tett megjegyzésedre csak bólintott a sensei, hiszen ő sem vak, láthatja, ami nyilvánvaló, a második kérdésedre viszont már bővebben válaszolt.
- Enyém a kamás fickó, valószínűleg ő az erősebb, te próbáld feltartani a másikat a lánnyal, ha nem is gyengébb, de a lány hátráltatja, de ne csinálj hülyeséget! - adja utasítását, majd előhúzza ő is a kardját, nem árt, ha védekezni akar. Majd, ha megindulsz, téged fedezve, hogy a kamás fickó ne támadhasson rád, megakadályozva továbbjutásod, ő is nekiindul saját ellenfelének.

[Hiashi]
Mivel nem lóghattál örökké, elhatároztad magad, s egy elegánsnak is mondható mozdulattal szaltóztál egyet a föld felé, mivel azonban a kezed ilyen mozdulatokkor is önként "használod", legalább is az izmok megfeszülnek, a fájdalomtól fenékre érkezve "támasztottad" hátad a fa törzsének. Fáradtnak érezted magad, s mert mindened fájt, így egyelőre a pihenés mellett döntöttél. Nem olyan nagyon távolról hallhattad, ahogy valami csattan, így hallomás alapján sejteni vélted, a léghajó a földre érkezett, s reménykedsz, hogy minden rendben megy. Körülötted minden nyugodt, semmi nem zavarja meg "pihenésed". S ha esetleg mégis megpróbálod majd összeszedni magad, valószínűleg szintén nem érne semmi váratlan, míg a többiekhez csatlakozol.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akira on Hétf. Jún. 18 2012, 19:30

A sensei arra az észrevételemre, hogy a lány nem csinál semmit, csak bólintott, viszont arra, hogy mi legyen bő kifejtést adott. Tehát övé a kamás, ami valószínűleg a láncra fűzött kasza lehet, én pedig kergethetem a másikat, aki a lányt menekíti. Mielőtt támadásba lendültem volna Moont az erdőn keresztül a támadók után küldtem, hogyha nem is tudom megállítani,. akkor egy vicsorgó farkas biztos megállítsa. Elindultam, de nem vagyok annyira hülye, hogy a fegyveresen keresztül rohanjak, így egy nagy kört tettem, hogy a másik után eredhessek. Elővettem egy kunait, amit méreggel kentem be, majd elkezdtem futni a lánnyal menekülő után. Először a kunait dobom el a támadó fenekét célozva, mert így valószínűleg a lábát találom el. Ha ezzel meg vagyok, akkor a tantot dobom utána. Ha elesik a fájdalomtól, akkor előveszem Keikot, és megfenyegettem, hogy engedje el a lányt. Ha nem teszi meg, akkor úgyis lassan, ha a kunai eltalálta, akkor elkábul és akkor egyszerűen kiszabadítom a lányt, elkérem tőle a korábban odaadott kunait, majd elindulok visszafelé. Nem tudom mi jön össze, mi nem, de próbálkozom. Remélem ez elég lesz.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Hiashi on Szer. Jún. 20 2012, 17:11

Nagyon fájt mindenem és már kezdtem azt hinni hogy többé nem kelek fel. Alig bírtam mozogni, levegőt is alig kaptam, a szívem gyorsan vert. De nem volt mit tenni. Fel kellett állnom, mert a senseiék harcolnak és nekem is küzdenem kell velük. Próbálkoztam hantfelállni de vissza estem. Szerencsémre következő próbálkozásra sikerült. Elindultam a lezuhant léghajó irányába. Lassan tudtam csak sétálni. Séta közben elővettem egy kunait és a kezemben fogtam. Szorítottam mert még mindig sajogtak végtagjaim. Bal kézzel fogtam mivel a jobbat alig tudtam mozgatni. Ez harcban hátrány volt mivel, hogy fájt és mivel, hogy jobb kezes voltam. Sok percnyi séta után ami egy örökké valóságnak tűnt emberalakokat láttam. Tudtam hogy odaértem. Ott volt a sensei, egy kamát fogó emberrel szembem. Jól ismertem a fegyvert mivel apám is előszeretettel használta. A lezuhant léghajó mögött volt egy másik férfi. Egy felé futó fiút láttam. Kicsit homályosan láttam, de kivettem, hogy a férfinál van a lány. Nem tudom mire készültek, de gondoltam jó terv. Megálltam egy bokor mögött és odakiálltottam a senseinek.
- Sensei, ha a küldetésnek vége kérem tanítsa meg nekem a fáramászást! - ordítottam.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sai on Csüt. Jún. 21 2012, 23:42


//Genki, sehol nincs leírva, hogy az ellenfeled menekülne, az, hogy fel kell tartóztatnod, az csak azt jelenti, hogy ha megindulna, lehetőleg akadályozd meg ^^ - szövegértés! - és nem rosszindulatból mondom, hanem mert egy rossz helyen elkövetett értelmezési hiba, és komoly baja is eshet a karakternek :/ //

Ahogy megegyeztetek, te kikerülve a kamást, amelyet a sensei egy gyors támadással fel is tartott, szembehelyezkedtél a másik férfivel, akinél a lány volt. Annak azonban esze ágában sem volt menekülni. Letette a lányt, majd a fejét megsimogatva utasította, maradjon fedezékben, s a kislány szót is fogadott, majd veled és kutyáddal szembenézve vett elő két a kezére húzható pengét (olyasmi, mint Asumáé, csak nem olyan hosszú, csupán a kézfejét éri át, "élessé" téve ökleit), s alapállásba helyezkedett, várva, hogy cselekedj. //szándékosan nem vettem semmit élőnek, tekintve, hogy úgy gondoltad, fut, így nem tudom, szemtől szemben mit tennél vele.//
Hiashi közben csatlakozott a kis harcoló csapathoz, bár közbe nem lépett, bár mentségére legyen szólva, megcselekedte, amit megkövetelt a haza, fájt is miatta minden tagja, de megjegyzését a sensei nem tudta figyelmen kívül hagyni, s míg a kardja pengéjével fogta fel a láncos kasza támadását, amely így körbefonódott azon, s az ellenfél megpróbálta a kezéből kirántani, bosszúsan hátrafordult: - Nem lehetne megtartania hülyeséget későbbre, h már segíteni perpill nem tudsz, legalább zöldséget ne beszélj! - azzal visszafordulva engedte el a kardot, hogy útját követve; tekintve, hogy a férfi maga felé rántotta, s így a sensei tudta követni anélkül, hogy tartania kellene bármely fegyver pengéjének ártó szándékától, visz be gyönyörű rúgást a férfinak, visszaszerezve kardját.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akira on Pént. Jún. 22 2012, 23:47

Sikerült megkerülnöm a kamást és lányt fogó támadóval kerülök szembe. A férfi leteszi a lányt, majd megsimogatva a fejét fedezékbe küldi. Miközben felveszi állását két pengét vett elő, amit a kezére húzott. ~Az kell nekem.~ Én is előhúztam egy kunait, majd bekentem méreggel és az övembe tettem, majd előkaptam Keikot és támadásba lendültem. Egyből a fejét támadom, amit nagy valószínűséggel hárít valamelyik pengével, de ez volt a célom, ugyanis így elég közel kerültem, hogy a kunaial biztos eltaláljam, de nem annyira, hogy elérhessen a másik pengével. ha bejött az ötletem, akkor a bal kezemmel elengedem Keikot és megdobom a kunai-el, remélhetőleg eltalálja, már az is elég, ha megkarcolja, de minél mélyebb a seb, annál jobb, mert akkor körülbelül 2 percig kell túlélnem, ugyanis, ha nem immunis a méregre, akkor eléggé bekábul, de lehet, hogy el is alszik, akkor már mindegy lesz. Ha viszont nem jön be az ötletem és nem hárítja a támadást, akkor is mindegy lesz, mert félbevágva nem nagyon tud mit tenni. Ha viszont csak kiugrik a támadás alól, akkor addig védekezek és támadok, amíg az említett helyzetbe kerülök. Az a jó, ha én támadok, mert védekezésnél a saját kardom ölhet meg, ha nem fejtek ki rá elég erőt, így inkább ezt a helyzetet akarom kihozni.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Hiashi on Kedd Jún. 26 2012, 18:45

Ott álltam tehetetlenül és néztem ahogy a senseiék harcolnak. Genki fegyveráradatot küldött az ellenfele felé, míg a sensei a kardja visszaszerzéséért egy szép rúgást vitt be. Én csak néztem őket és gondolkodtam, hogy segítsek-e. A lelkem nagyon szerette volna, de a testem nem engedte. Még mindig sajgott mindenem az eséstől. A kezem szerencsére jobban lett, de a többi tagom nem akarta ugyanezt tenni. A kunai még mindig ott virított a kezemben. Tudtam hogy tennem kell valamit, ezért kifutottam jobbra, majd a kunait megindítottam a kamás fickó felé. Tudtam, hogy nagy valószínűséggel ki fogja védeni, de próba szerencse. Legalább lefoglalom, egy kis időre, hogy a sensei rátámadjon. Ha nem védi ki akkor mégnagyobb előnye lesz a senseinek. Így legalább hamarabb megnyerhetnénk a küzdelmet.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.