Kikötőváros

8 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. Okt. 22 2012, 17:56

A fán guggolva vártam, terveztem a fejemben. De semmi hasznos ötlet nem jutott eszembe, mivel lehetne kicsalogatni ellenfelem. Bár az örvényt elkerültük mindketten, menyétem eltűnt, egyedül maradtam. Suki a földön feküdt, a férfi rá nézett, majd rám. De nem mozdult. Úgy ahogy én sem. A faágról figyeltem, próbáltam kihozni őt, de reménytelenül. Ekkor a férfi egyik kezét mellkasához tette és egy újabb technika nevét mondta. Hirtelen erős köd lepte el a területet, majd Suki hangját hallottam. Egy pillanatra felfigyeltem a hangjára, ahogy utánam kiált, de még nem foglalkozhattam ezzel. Két oldalamról 1-1 katana repült felém, ki tudja, hogy ki dobhatta felém. A fáról leugrom, lehetőleg elkerülve a két fegyvert, majd a földre érve remélem nem csapdába ugrok. Ha lenn vagyok, létrehozok 3 Karasu Bunshin // Varjúklónt, akikkel átfésülöm a ködöt, követve Suki hangját. Ha az egyik klónom megsemmisül, a felreppenő varjak hangját követem a klónokkal együtt. remélem a ködöt ki tudom használni, és a klónokkal össze tudom majd zavarni a férfit. Ha megtalálom, akkor ha maradt, azokkal, ha nem akkor létrehozok még 2 klónt, és elölről rá támadok a klónokkal, legalábbis elhihetem vele, én pedig hátulról mögé osonva megpróbálom elkapni akár genjutsu-val. A ködben mindvégig körültekintően kell, hogy menjek, a lehető leghalkabban. Ez a férfi nem kezdő, ha nem vigyázok, komoly bajom is eshet. Meg kell találnom őt és Suki-t, bár a sikoltásából arra következtettem, hogy a férfi magával vitte a lányt is.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Okt. 23 2012, 20:14

Úgy gondolod, hogy két katana repül feléd, de közben két férfi ugrott feléd, és a fegyverükkel csak vágtak(figyelj arra, hogy mit írok), és míg te leugrottál, hogy megvédd magad az egyirányú támadástól, nem is számítottál arra, hogy utánad vágnak. Nem túl mély, de hosszú vágás keletkezett a válladon, és fájdalom érzete siklott végig a testeden. Mikor leérkeztél a földre, hallottad a barátnőd hangját, és egy helyről jött, méghozzá a fa aljából, persze te ezt nem tudhattad, csak azt vehetted észre, hogy senki nem cipeli sehova. Ezen felül semmit nem láttál a ködön keresztül, olyan sűrű volt, de belekezdtél a magán akciódba, és létrehoztál három klónt, akik egyből elindultak felderítő útjukra. Majd, pillanatokkal később varjú hangokat hallottál, de mindenfelől, és látni nem láthattad, hogy hol, de abban biztos lehettél, hogy mindegyiket megsemmisítették. Suki már nem üvöltözött, de azt nem tudhattad, hogy ez jót, vagy rosszat jelent, de időd sem maradt ezen rágódni. Ekkor hirtelen feltűnt mögötted valaki, de reflexeidnek köszönhetően sikerült megvágnod a kezedben lévő fegyverrel, de csak vízzé vált az illető. De közben, mintha ő is megütött volna téged, vagy hozzád ért, lehet rád ragasztott egy robbanó cetlit, nem tudhatod. Ekkor, mint nem várt csoda, a köd megszűnik, és meglátod a férfit, mellette Sukit is, akinek a két vállából, és a két térdéből két-két kunai kés áll ki, és a hátán fekszik.
- Kodo..! - nyögi. Na, tiéd a pálya.

Állapot: hosszú, de nem mély vágás a bal válladon-->nehezen, fájdalmasan tudod mozgatni azt a kezed (80%)
Chakra: 90%

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Kedd Okt. 23 2012, 20:36

A repülő fegyvereket közelebbről szemügyre vettem és észrevettem, hogy két alak fogja a kardokat. A fáról bár leugrottam, bal vállamat eltalálták, és egy sebet ejtettek rajta. A fa aljába érve létre is hoztam a három klónt, akik elindultak a füstbe, felkutatni az ellenfelem. Ám hamarosan több irányból hallottam károgást, ami azt jelentette, nem vagyunk egyedül. A két kardos fickónak is itt kell lenniük. A hátam mögül támadott valaki, amit az utolsó pillanatban tudtam lereagálni és egy vágást intézni felé. Ám miután kezébe vágtam, az vízzé változott. Valamit mintha a hátamra tett volna. A zűrzavart a hirtelen szétoszló köd okozta. Miután szétszéledt, és újra láttam mindent észrevettem a férfit, mellette a földön pedig SUkit, több kunai-al a testében. Ez a rohadék most megkeserüli. felém kiáltott.
Ha a ködben ellenfelem egy robbanó jegyzetet tett a hátamra, abban az esetben a robbanás pillanatában egy Kawarimi no jutsu-t alkalmazok egy közeli fával. Miután ez megvolt a fáról, vagy a jelenlegi helyemről két varjúklónt hozok létre, majd elindítom őket ellenfelem felé. Ha a két másik támadó felbukkan, akkor lehetőleg a klónokba fognak belerohanni, de reméltem, most már egy az egy ellen harcolunk. Ha a férfival egyedül maradok, akkor használom a Sanzengarasu // 1000 holló szórás technikáját. Ennek következtében ellenfelem ellepik a varjak, csípni zavarni kezdik őt. Kihasználva azt a röpke kis időt, melyet nyerek a közelébe férkőzöm és fekete pengéjű katanam-mal támadok. Abban az esetben, ha ellenfelem kivédi, akkor újabb és újabb támadást indítok felé, használva a Csengő katana illúzió-t. Ha sorra védi a támadásaim, akkor a pengék csattanásának hangját manipulálva a fülébe juttatva rosszullétet keltek a B-ben, mely szédüléssel, kettős látással, végül hányással végződik. Talán jobb is, ha kivédi a rá mért csapásaim.
Ha a két másik fickó még mindig itt van, akkor velük is fel kell vennem a harcot. Bár volt egy olyan érzésem a vizes karból, hogy csupán klónok, nem becsülhetem alá őket. Ha megjelennek, akkor kunai-al, majd Hinoshuriken // Tűzshuriken technikával dobálom meg őket. reméltem, most már végérvényesen ki tudom iktatni ezt a B-t, és megmenthetem Suki-t.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Okt. 23 2012, 21:48

Már épp támadni készültél volna, abba az irányba, ahol a sebesült szerelmedet láttad, és az ellenséged, de ekkor kezeket éreztél a válladon, két apró tenyeret.
- Nyugalom Kodomo! - a hang ismerős volt, és hirtelen a lány eltűnt előled, és melletted tűnt fel, sértetlenül. A chakráját a válladon keresztül beléd jutatta, és így megszűnt a genjutsu hatása feletted, de a fáradság érzete előjött Talán azért, mert nem önerőből hatástalanítottad, vagy azért, mert nem vetted észre, és már egy perce a hatása alatt voltál, nem tudhatod, de az biztos, hogy lihegve állsz, amikor barátnőd maradék chakrája is elfogy, és eldől, ha időben észreveszed, még elkaphatod.
- Kodo...Nyírd ki! - mondta, és elaludt a fáradtságtól. Ekkor felegyenesedsz, és azt látod, hogy a férfi mellett két hasonmása áll, két vízklón, ha arra következtetsz, ami az előbb történt. Viszont a férfin nem látszik sem sérülés, sem a fáradság jele, előnyben van veled szemben.
- Fiú, a játéknak itt van vége, most meg foglak ölni. - mondta, és a katanáját előre szegezte mind a három ellenséged.

Állapot: hosszú, de nem mély vágás a bal válladon-->nehezen, fájdalmasan tudod mozgatni azt a kezed (68%)
Chakra: 90%

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Kedd Okt. 23 2012, 22:16

Mikor indulni kezdtem, hogy végleg leszámoljak ellenfelemmel, két apró kezet éreztem a vállamon. Suki kezei voltak azok, aki kihozott az engem fogva tartó genjutsu alól. Szóval genjutsu-t alkalmaztak rajtam, hogy dőlhettem be ennek? Ez a fickó tényleg kemény. Ez a harc vérre megy, valamelyikünk vérére. De megfogadtam, hogy megvédem Suki-t, nem hagyhatom ennyiben. Ennyi országon át üldöztem ezeket a rohadékokat, nem engedhetem meg, hogy most veszítsek. A lány a kimerültségig pumpálta belém a chakraját, hogy kisegítsen a hatás alól. Fejem egy pillanatra megráztam, majd láttam, ahogy a lány eldől. Épp utána tudtam kapni, majd a földre fektettem
- Köszönöm - könnyeztem - fejét lehajtottam a földre, majd felegyenesedtem. Az ellenfelem és két klónja felém nézett.
- Fiú, a játéknak itt van vége, most meg foglak ölni. - mondta, majd klónjaival együtt felém szegezte katana-ját. 3 az egy ellen, bár a klónokat elég eltalálnom, és akkor végük. De nem szabad hibáznom. Elég egy rossz mozdulat, egy rossz lépés, és megöl. Talán a hárommal egyszerre is tudnék végezni, de hihetetlen fürgeségnek és erős koncentrálásra lesz szükségem. Egy tekercset kaptam elő a hátam mögül, melyet a számba vettem. Bár a víztől nem volt messze a fickó, mégis kijött a partra, így most támadhatok. Tekercsem a földre téve kézpecsétekbe kezdtem fürgén. Miután befejeztem, kezem arcom elé tettem, majd kimondtam egy technika nevét.
- Katon: Hibashiri - mondtam, majd Suki előtt állva tőlem 1 méterre egy apró láng jelent meg. A technika következtében a homokon végigfut két láng, mely körbeveszi ellenfelem. A két lángnyelv, miután körbezárta őket, a magasba csapnak és egy legalább 3-4 méteres lánggyűrűvel veszi őket körül. Míg a lángok végigfutnak, a tekercset megfogva előszedek két fumma shuriken-t, melyekre 3-3 robbanó jegyzetet erősítek. Amint ez megvan, ellenfelem felé hajítom egymás után. Ha a vizet fel is használja védekezésre, bele fog akadni a lángokba, így remélhetőleg a két shuriken hamar odaér, felrobbantva ezzel ellenfelem. nem foglalkozom a két klónnal, mindkét shurikent a B ellen küldöm. Talán tervem bejön, és ezzel lezárhatom a harcot.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Csüt. Okt. 25 2012, 22:27

Csak rájöttél, hogy itt nem játszadoztok, és fel is használsz egy igen okos mozdulatsort, amivel talán meg tudod semmisíteni az ellenségedet. A tűzkör tökéletesen körbevette őket, amikor is valami furcsa dolog történt.
- Mi ez? NEEE! - nem tudhatod, miért kiáltott fel a férfi, miközben a tűz még csak el sem érte őt, csak körülötte volt, viszont teljes mértékben nem várt reakciót szabadít fel a "B"-ben. Nem láthatod, de kézjeleket mutat, ami a te számodra igazán veszélyes jövőt rejt. A shurikeneket bedobod, és el is találja a két klónt, de az igazi személy sértetlen marad. Arra nem gondoltál a kiegészítő, csapdába ejtő támadásod során, hogy mi van akkor, ha Fuuton a férfi második eleme, ha van neki, és sajnálatodra volt.
- Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa! - kiáltja el magát, amit hallhatsz is, és talán ez lehet az egyetlen esélyed a támadás ellen. Ugyanis a következő pillanatban egy hatalmas erejű széllökés indul meg feléd, ami a tűzzel egybeolvad, és veszélyesebbé válik. Most nem csak te vagy veszélyben, ugyanis a kiterjesztése miatt Suki is potenciális célponttá vált.

Állapot: hosszú, de nem mély vágás a bal válladon-->nehezen, fájdalmasan tudod mozgatni azt a kezed (65%)
Chakra: 83%

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Pént. Okt. 26 2012, 22:11

Azt hittem, tervem tökéletes, ám nem számítottam egy dologgal. Ellenfelem elemi beállítottságával, leginkább a második elemével. Igen, a Fuuton technikák hatásosak a tűz elem ellen, ezt ellenfelem is remekül tudta. Egyből be is vetett ellenem egyet a leltárából, mellyel sikeresen visszaverte a felé küldött tüzet, egyenesen felém. Eddig sem volt sok időm gondolkodni, ám most még annyi sem maradt. Azonnal cselekednem kell, mert nem csak én, hanem SUki is bajban volt. A fekvő lány előtt álltam. Lábam megtámasztottam, kezem összetettem. ~Be kell vetnem a technikát.~ gondoltam magamban. Tudtam, ez a technika le fog fárasztani, de más lehetőségem nincs. Kezeim összetettem, majd egy mély levegőt szívtam. Benn tartottam a levegőt, majd hirtelen előredőlve fújtam. A rengeteg levegő számon keresztül kitört, kiérve pedig egy óriási, lángoló labdát alkotott.
- Katon: Goenka - kiáltottam el magam, majd az óriási tűzlabda a felém közelgő tűzörvény felé indult. A homokot perzselve hagyta maga után a perzselő nyomát. Ha ez nem jön be, akkor végem. De ha jól számolom, egy ekkora labda elég lesz ahhoz, hogy a két technika ütközve kioltsa egymást. Mikor a tűzgolyó eléri a közelgő lángokat, felrobban, a robbanás hevületében pedig kioltják egymást. Legalábbis fejben. Bármennyire is fáradok el benne, a Shushin-t használva kissé megkerülve a két lángörvényt, elkerülve a hullámot ellenfelem közelébe próbálok kerülni, kezemben fekete kardommal. Ha sikerül kihasználnom a lángok takarását és a közelébe jutnom, kardom használva harcolok vele. be kell látnom, távolsági támadásokkal nem nyerhetek ellene. Viszont közelharcban képes lehetek egy igen alap, mégis aljas technikával győznöm. A Cseng katana illúziómmal. Ha sikerül kellő távolságba kerülnöm, kardommal suhintok felé. Ha kivédi, márpedig remélem, akkor a csapást megismétlem, próbálom a fejéhez közel csattogtatnom a pengém. Ha ütéseim hárítva lesznek, a pengék találkozásakor létrejövő hangokat manipulálva fülébe juttatva ejtem genjutsu alá, melynek köszönhetően az érzékelését bénítva tudom őt a kettős látástól,a rosszulléten át a hányásig eljuttatni. Ha sikerül közel jutnom hozzá, akkor megbánja, amit Sukival tett.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Hétf. Okt. 29 2012, 16:38

A két támadás egymásba ütközik, és egy pillanatra megállnak. Mintha, a tűzörvény bekebelezni próbálna a te tűzgolyódat, ami éppen az életéért küzd. A két csapás fúrta egy ideig egymást, majd egy pillanatra abbahagyták egymás "lökdösését", és egy hatalmas robbanással elrepítettek téged, és ellenfeled, körülbelül 25 méteres távolságba. Könnyebben megúsztad volna, de a tűzgolyóknál próbáltad megközelíteni a férfit, így a robbanás epicentruma közelében helyezkedtél el. Érzed, amint a tested ég, de nem a lángok miatt, hanem a fájdalomtól. Az erdőben ülsz fel, és érzed, amint a bokád kificamodott, a hátad zúzódott az érkezéstől, és a ruhád lyukak tömkelege díszítette, egy-egy sebbel tarkítva, bár az már rajtad volt. Nehezen állsz fel, de látod, amint egy nő sétál feléd, egy arc, aminek a homlokán a hold díszelgett, de nem Suki, hiszen az a lány a vállán volt, de ekkor minden elsötétül előtted....

***

Egy sátorban ébredsz, Suki a hasadon aludt, és egy kunoichi állt feletted.
- No, csak túlélted Kodomo! Örülök, hogy találkoztunk, a nevem Tahari Ayami, én is chuunin vagyok Getsugakureból, és az volt a feladatom, hogy idehozzalak. Kérlek pihenj egy kicsit még, a feladataid hamarosan folytatódnak. Bár, mondjuk, már 3 napja alszol, így mondhatnám, hogy a pihenés a véredben van. - mondta a nő.

//A küldetésnek vége, jutalmad +24 chakra. A Tábor nevű fórumkaland kezdetét veszi nálad is. Következő postod ~Ide kérném~//

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kazedando Soroshima on Pént. Feb. 15 2013, 23:46

*Miközben Aikan okosságokat oktatott Aménak, addig ő csendben gyalogolt és egy szót sem szólt, nem akarta megszakítani miközben így beleélte magát abba, hogy okos Very Happy. Remekül szórakozott, miközben Ame érdeklődően itta a chakráról való alapképzést…
Elismerte, hogy Nakát ilyen komolynak régen nem látta, szóval lehet hogy a végén még valami pozitív is kisül az egészből… Jó irányban haladtunk afelé, hogy a beszélgetés kiéleződjön egy féle célzássá, ahhoz, hogy a kis tanítvány ne érezze magát különlegesnek mert tudja a Chakra elemét, pedig Soro inkább akarta egyenlőre abban a hitben hagyni, hogy kiemelkedik, így talán keményebben dolgozott volna fellelkesülve… de hát a beszélgetés már megtörtént… így már ez a dolog nem működhet, na mindegy… majdnem meg is vonta a vállát, ami érdekesen nézett volna ki, ha csak úgy anonimba elkezdi vonogatni a vállát, szóval inkább maradt a hallgatásnál… végül mégis rászánta magát és megszólalt…*
- Mindent a maga idejében, a tanulási ciklust nem egy erdei séta kellős közepén kell elkezdeni… Majd akkor beszéljük meg, hanem majd ha elértük a tavat, amiről beszéltem… Szeretném alaposan átvenni vele az alapokat, aztán meg nyomathatnánk egy ivóversenyt… végülis meg kell ünnepelnünk hogy Ame köztünk van…
* Jutott eszébe a hirtelen ötlet, hiszen ki ne örülne egy kis alkoholos mámornak, egy kis enyhe hatás alatt még harcolni is élvezetesebb, bár ez nem jó, mert volt már hogy a kis falu bánta, hogy Soro részeg lett és felbosszantották, inkább nem akarta ezt megkockáztatni, ahol sokan laknak, védeni kell a civileket tőle… és meg is teszi, ezért hordott magánál piát, arra ha kedve szottyan és be akarna rúgni…
Egyenlőre inkább a figyelmét egy másik dologra összpontosította, a környezet mintha megváltozott volna, friss fuvallatot érzett a levegőben, ez jelezte, hogy lassan megérkeznek a kikötőbe, avagy a tengerpartra, bár nem tudta biztosan de körübelül ezen az útvonalon haladt végig a kikötőtől legutóbb… Bízva az érzékeibe tett két lépést, majd kiérve a fák közül megpillantották a kikötőt, ahol sok serény emberke pakolgatott dobozokat, ide oda sétáltak a lakók, emellett ezek az emberek beszélgettek szórakoztak, viccelődtek egymással… Most is elkerülve a feltűnést, nyugodtan vegyült bele a tömegbe oldalán a két nővel, remélte hogy nem maradnak le nagyon, mert nem volt kedve, hogy egymással még kergetőzzenek is, inkább felszállva a hajóra elindulni a nagy kaland irányába, ahol majd Ame sokat tanul, ő sokat harcol, Ai pedig sokat Aikodik Very Happy
Odaérve a kis ablakhoz így szólt…*
- 3 jegyet szeretnék a Tűz országa felé tartó hajóra… vagy az oda legközelebbre….
*Ki is adták számukra a jegyeket, és ő oda is adta a pénzt, majd rámosolygott a jegyeladó lányra, aki zavarában csak úgy vaktában adott vissza, ezzel bőven többet is mint, amennyit kellett volna, tehát ezzel sokat nyert…
Persze ezt nem azért tette, hogy csaljon, csak hálás volt a jegyekért, emellett nem számított arra, hogy ilyen hibának az ”áldozatává” vállik… Sosem volt a nők kedvence, de azért pár trükköt ellesett a profiktól, akik már régóta csak a nők körül tevékenykednek. Mindig érdekelte, hogy hogyan tudnak akkora hatással lenni egy nőre, hogy egyszerűen egy szó nélkül is képesek csábítani, de aztán pár év elteltével felszedett pár dolgot is, ami a hírnevével csak még jobban mélyült a magabiztossága… *
- Induljunk…

_________________
avatar
Kazedando Soroshima
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja - Sörkóstoló
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Szomb. Feb. 16 2013, 17:20

A Mester világosan szólt arról, milyen módon és körülmények között fogják majd elkezdeni a tanulást. Ame egy kicsit félt, hogy nem fog megfelelni majd. Az akadémián, mindaddig, míg Yoru nem állt mellette, soha nem tudott bizonyítani, és nemegyszer megvetésbe ütközött emiatt.. a Mester jóindulatát viszont semmiképp nem akarta elveszíteni. Nem akart egyedül maradni, csak azért, mert gyenge. Igaz, hogy Yoru már ott volt vele.. de a tét is nagyobb volt, mint anno, mikor olyan emberek tanították, akikhez nem fűzte pozitív érzés.
Az ivós dolgon félszegen és bátortalanul mosolyodott el, mint aki nem tudja, hogy ugratják, vagy valóban ez a terv, és nem is hiszi, hogy a jelenléte, a csatlakozása ünneplésre méltó lenne... A különös Hölgy azonban egészen másfelé terelte a gondolatait.
Észlelni mások chakráját... Tudni, hogy hol vannak, mielőtt felfednék magukat... Létezhet nagyobb hatalom az ellenfél felett? Talán az, ha közben ő maga láthatatlan tud maradni.. Ezt pedig Ame élvezte. A lány arcán mosoly terült szét, ahogy felidézte milyen hatásosan alkalmazta a már ismert, épp ezt a hatalmat képviselő jutsut ellenfeleli ellen. Persze az nem volt szenzor képesség.. vagyis hagyományos tekintetben nem. Azt éles érzékek és intuíció kitartó fejlesztése alapozta meg, és persze megvoltak a maga korlátai. Mégis egy pillanatra megsejttette vele, milyen lehet egy szenzor élete. Így nem is csodálkozott azon, hogy Aikan-sama meglehetősen bosszantónak találja őket.
-Távoliak, értem.-biccentett, de gondolatai továbbra is a kérdés körül jártak. Lenyűgözőnek és veszélyesnek találta a lehetőséget, mely nem csak az erőt, és a helyet, de még akár a tudást is felfedik.
-Ezek szerint érdemesebb kivárni a jutsu alkalmazással?- Aikan-sama meglátása az azonnali jutsu alkalmazással kapcsolatban arra késztették, hogy végiggondolja, ő miként is teszi mindezt. A hatékonyságot minden mester hangsúlyozta, de a pontos időzítést már annál kevesebben, s egy hozzá hasonló fiatal genin egyedül nem is érthette még, milyen fontos lehet a technikák titokban tartása. Végül kissé szégyenkezve el kellett ismernie, hogy ő maga sem volt különösebben előrelátó e téren. Szívesen vetette be a tudását már akár a csata elején, hogy sikert érhessen el, még akkor is, ha az esélyek korántsem voltak tiszták.
-Úgy fogok tenni. Megpróbálom, még azt a.. női dolgot is. -bólintott komolyan. Aikan-sama máris több dolgot tanított neki, mint azok, akikkel az utóbbi időben kapcsolatba került. A női rafinéria persze még nem volt a zsebében. Fiatalságát viszont használta már fegyverként. Annak is valami hasonlónak kell lennie. A téma aztán az újabb kérdésére terelődött, amit komor gondolatokba burkolózva némán hallgatott. Még nem lépett túl az elsőn. Még mindig nem, hiába döntött úgy, hogy itt hagyja. Volt valami riasztó az egészben, ahogy sorsszerű is. Nem tervezett mégis megtett gyilkosság, amit mindenképpen át kellett esnie. Talán jobb is volt így, mintha nem maradt volna más, minthogy szándékosan oltson ki életet. Talán. Így még mindig őrizhetett valamennyit ez emberségéből, még ha az arc nem is halványult. Maradhatott benne még valami ártatlan, ami megkülönböztette az elmebeteg Tenshitől, akihez soha nem akart hasonlóvá válni. Aikan-sama szavait hallgatva úgy érezte, még ha szükségszerű is, hogy idővel több embert öljön meg, ráadásul nem véletlen módon, hanem szánt szándékkal, nem kell hogy szörnyeteg legyen. Előfordulhat, de nem automatikus. Ez egyszerre nyugtatta és rémisztette meg. Akármennyire is értette hogy elkerülhetetlen, gyermeki szíve reménykedett benne, hogy lesz még ideje addig.. és hogy valóban nem sodorja félelmeivel a társait veszélybe. Az előbb még bátrabban szólt erről. Valahogy szeretett megfelelni annak, amit úgy gondolt, hogy Aikan-sama vár tőle. De ettől még nem siettethette hogy keményebbé váljon. Sajnálta a dolgot, és szeretett volna megszabadulni ettől e gyengeségtől, de még nem találta a módját. És, egy pillanatra felnézett a Mesterére, jól esett neki, hogy van valaki, aki figyel rá.
-Hogy.. hogy orvosit?-meglepetten kapta vissza a tekintetét a különös Hölgyre. Ez a nyíltan közölt vélemény.. valahogy jól esett neki, de nem tudta magát elképzelni köpenyben mindenféle fura eszköz között.
Ahogy megérezte a sós levegő illatát, felvettette a fejét, és lehunyt szemmel mélyet lélegzett. Szerette ezt a különös illatot. Más volt, mint a Víz országának víz szaga... tisztább, élettel telibb, és mentes attól az erős zöld rothadás illattól, amit az eláztatott zöld növények árasztottak. A tenger egész Holdat belengő illata, még a halak és hínárok furcsa szagával együtt is finomabbnak hatott. Rádöbbent, hogy nem csak a klán, de a tenger maga is hiányozni fog, ha mélyen benyomulnak a kontinensre. Ahogy felbukkant a végtelen kék víztömeg, tekintete máris Koiji vitorlájának narancsát kezdte keresni, noha tudta hogy a fiú ilyenkor biztosan valamelyik öbölben tanyázik. A tenger látványa felett érzett egyszerű öröm máris vidámabbá és könnyedebbé tette a lépteit, s mikor megérkeztek a kikötőbe a hajókhoz, lenyűgözve bámészkodott.
-Milyen hatalmas hajók! Máris imádom őket! Vajon.. mennyivel lehet bonyolultabb ezeket irányítani, mint a kisebb vitrolásokat? - a kis, néhány személyes vitorlás, amin tanult, a közelébe sem ért ezeknek. Nem is volt annyi sürgő matróza... de ettől függetlenül, Ame hajós énje szakértő szemmel próbálta felmérni mindahányat, és próbált elcsípni kisebb trükköket. Még neki, aki gyakran vitrolázgatott, sem volt mindennapos lehetőség, hogy ilyen helyen nézzen szét, és végül fel is szálljon egyre.
-Mester... ha elindultunk.. a fejpántom le kell majd vennem?- Hold geninként hozzászokott hogy hordja, de most, hogy egy új vidékre indultak, eszébe jutott a trükk, amit Tenshi akart a Táborba menet alkalmazni, és arról az, hogy talán sok bajtól szabadulnak meg, ha egy kicsit lazít a szabályokon, és nem hirdeti honnan jött.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Kedd Feb. 19 2013, 21:36

A vörös hajú lány megérzi a sós levegőt, a halak szagát még az előtt, hogy a kikötőkbe érnének. És valljuk be őszintén, el is fintorodik. Nem hallal van baja, Kami-sama ments, mert a végén még talán éhen is halna, még csak a sóval sem, igaz, igencsak kiszárítja a bőrt, ami persze nem jó, de hát sosincs ellenére kenceficéket venni és használni, mert az olyan pacsuli-csudi-jó.
– Hát, ne várd ki, hanem csald ki belőle. A kettő között nagy a különbség. Idegesítsd fel, mint egy légy a szarvasmarhát nyáron, például dobálj az ellenfeledre egy rakat robbanócetlit, fegyvert, állíts neki csapdát. Meg persze nem árt egy kis színjáték. A fejpántok ezért is butaságok. Jó, persze, hűség a faluhoz, blah, blah, blaaah, csak a szentimentális idióták hisznek az ilyenben. A fejpánt lehet, hogy azonosításra kell, de ellenséges shinobik könnyen azonosíthatják egymást, ami a gyengébb fél számára igencsak kellemetlen lehet. Magyarán inkább fejpánt a farzsebbe, játsszuk meg, hogy gyenge virágszálak vagyunk, aztán szépen kunai hátulról a szívbe. Oszt' csókolom. Nem nagyon kell túlcifrázni a dolgokat.
A hangján is egyre jobban érződik, hogy minden lépésnél egyre nyűgösebb és vonakodóbb. Na és ilyenkor van az, hogy Naka gondol egyet és eltünteti a kellemetlenséget okozó faktort – csak ez most nem éppen realizálható, hiszen ez a vízmennyiség nem fog csak úgy csettintésre elszublimálni. – Hé, figyuka, ehhheh, nem mehetnénk esetleg... valaminemvízközelicuccal?
Bizony, ez itt Őfelsége, az S szintű hercegnő. Aki utálja a tengereket, óceánokat, tavakat. Mer'hát minek is vannak... Halat szupermarketben is lehet kapni.
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Pént. Feb. 22 2013, 17:53

Értékes gondolatokat hallott Aikan-sama szájából, olyanokat, amikhez részben öntudatlanul is idomult már, és olyanokat, amiket még nem alkalmazott, vagy nem gondolt át teljesen. Mindenképpen hasznosnak látta, hogy most szabadon kérdezhet, és válaszokat is kap, hiszen mindezek még a kellő gyakorlat híján is jobb ninjává tették.
-Értem.. trükkökkel-ahogyan amúgy is dolgoznia kellene a magafélének. Végső soron nem is a technikákon kell eldőlnie a sikernek, hanem a terven és az okos reakciókon. Valamit már kapisgált ezekből, de csak most, kimondva lett igazán súlyuk.
-Az ideges ember előbb hibázik.-gyönyörű kis bölcsesség volt ez, amit már ismételtek az okosabbak és tapasztaltabbak párszor, de Ame nem a szabályokat magukat, hanem az összefüggéseket, okokat szerette látni. Akkor rögzültek igazán a szabályok is. Aztán a fejpántokra került sor, amire már csak azért is rá kellett kérdeznie, mert volt egy gyanúja, hogy jobb lesz eldugni valahová. És ez be is igazolódott.
-Gyenge virágszálak- kacagott kicsit a dolgon. Őt tényleg annak kezelték a Holdban.. Hiashi is mindig meg akarta védeni.. Ahogyan Kodomo is.
-Aikan-sama, én maga vagyok az ártatlanság- a szépséges kis arcon szende mosoly jelent meg, szemei felragyogtak, ahogyan a testbeszéde is átalakult, próbálva megfelelni a csodás hölgyemény által megemlített színjátszós dolognak. Ha női rafinériái még nem is fejlődtek ki, az ártatlan ifjú leány képe talán még ment is. Bár anno pont ezt próbálták kiverni belőle, amíg Yoru nem csatlakozott hozzá. Onnantól viszont kevesen mertek kekeckedni. A fejpánt sorsa mindenesetre eldöntetett. Amint kifut a hajó, az is bekerül a kedvenc kis emlékek közé, Tomoko könyvéhez és a családi fotóhoz. Ennyi szentimentalitás talán belefér.
Persze hiába is próbálta volna a jókedvet fenntartani a kis színjátékkal, ahogy haladtak úgy tűnt a különös Hölgy egyre rosszabbul van. Ame összevont szemöldökkel próbált rájönni a baj forrására. Számára itt minden kellemes, vidám és otthonos volt. És nem látott semmi olyat, ami egy olyan hatalmú hölgyet, mint Aikan- sama, zavarhatta volna. Végül aztán csak kibújt a szög a zsákból.
-Nem vízközeli cucc? Aikan-sama, ez a hely.. a Hold egy sziget.. és egyikünknek sincsenek szárnyai. - nem nevetett rajta, csak kissé értetlen volt, hiszen neki a tenger, a hajók feledhetetlen szenvedélyt jelentettek.
-Aikan-sama, ne aggódjon.. Én értek a hajókhoz... nem lesz baj. Vigyázunk Önre.- kicsi füllentés volt, hiszen a nagy hajókkal nem volt tapasztalata, és bizonyára nagyon furcsán is hangzott, hogy egy magaféle genin mondta ezt egy olyan hatalmas Nőnek, mint Szélvész Kisasszony.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kazedando Soroshima on Vas. Feb. 24 2013, 17:22

*Miután folytatták a sétájukat Ai rájött, hogy neki nem fekszenek a vízi járművön való utazások, csak azt felejtették el, hogy az egész hely egy sziget, tehát nem igazán lehet más útvonalon távozni, maximum szárnyakat növesztve, ami talán csak neki ment volna, mármint a kis állatkáinak.
Azonban biztos volt benne, hogy Ame és Ai nem kedvelnék a hatalmas tollas hátán töltött órákat, és ezért inkább úgy gondolta jobb lesz nekik egy hajón, sokkal kényelmesebb. *
- Gyertek, élvezni fogjátok az utat… maximum poénból átvesszük a hajó fölött az irányítást, az mindig poénos szokott lenni…
* Természetesen nem gyilkolászva gondolta ezt, csak spontánban leütve pár embert, ezzel elintézve hogy kikiáltsa magát kapitánynak… Unalmas egy utazás lenne végig egy könyvet lapozgatni, vagy akár csak végigaludni az egészet, hiszen a hullámok keltette ringó mozgás amúgy sem tette lehetővé hogy kényelmesen elhelyezkedve tudjanak pihenni…*
- Kisasszony, figyelj, nem kell neked hajót kormányoznod, bár ha akarsz akkor meggyőzzük a kapitányt, hogy te vezethess…
* Vigyorra húzta az ajkát, majd előre lendült és az óriási hajó oldalához érve egyik talpát a már említett fém felülethez érintette majd mivel a chakrakontroll lehetővé tette a függőleges mozgást a felületeken, ezért megindult futva a hajó falán felfelé… majd mikor felért csak ennyit mondott… *
- Unalmas… unalmas… unalmas… unalmas… unalmas… Milyen szórakozás lehet vajon itt?
*Nézett körbe a fedélzeten, majd meglátott egy gyönyörű nőt ahogy napozott… *
~ Egész csinos… nos, ideje indulni…. ~
*Gondolta, majd ügyet sem vetve a társaira, mivel biztos volt benne, hogy valahogy majd csak feljutnak a járműre, megindult, majd a hölgy mellett megállva így szólt…*
- Elnézést, de nem tudtam nem észrevenni, hogy elfelejtette felkenni a naptejet… Csúnya leégés lehet a vége ha nem figyel…
* Egy magabiztos mosoly, majd a nő szintén mosolyogva felemelte a napszemüvegét és szembe nézett vele…*
- Köszi a figyelmeztetést… de esetleg nem akarsz ellene tenni?
*Nyomja nagy lazán a kezébe a naptejet… Soro nem csodálkozott a közvetlenségén, hiszen tudta, hogy ha egy nőnek valami tetszik, akkor képes teljesen közvetlen lenni…. Ő pedig egy kattanással kinyitotta az üveget, majd szépen lassan kenegetni kezdte a nő hátát… Teljesen nyugodt volt, hiszen már nem volt mit elérnie az életben, ezen ez a nő sem változtathatott, senki nem adhatott számára olyan célt, amiért fontos lenne harcolni, s ez megnyugtatta. Tudatában volt a teljes erejének, és annak is hogy Ai meg tudná állítani, de vajon jó ötlet két szörnyetegnek egymás mellett utaznia?
Ez a kérdés már azóta foglalkoztatta hogy elindultak, és miközben így merengett a nő más a hátán feküdt és a hasára várta a krémet, mint valami macska… Unta a banánt ezért miután befejezte a kenegetést letette az üveget és így szólt…*
- Nos, további szép napot…
* Miután tett két lépést a nő utánaszólt…*
- Ennyi?... Ennyi miatt jött ide?... Többet vártam…
*Féloldalasan odafordult, majd csak ennyit válaszolt a kérdésekre…*
- Én megnyugtattam magam, hogy ön nem fog leégni, ön pedig egészséges marad, kell e ennél jobb emberi kontaktus?
*Tette fel a kérdést, de nem várt választ hanem tovább sétált további válaszok helyett… Inkább irányba vette a két társát… *
- Ártatlanság? Hát, egy harc során nem lehetsz ártatlan, visszafogott, és visszahúzódó, olyankor fel kell keltened magadban a fenevadat, ami arra sarkall, hogy küzdj és megtartsd az életed… A félelem pedig a barátod, ha uralkodsz rajta, akkor hatalmas erőt ad, ha viszont az uralkodik rajtad, elpusztulsz…
* Folytatta a tanítványa oktatását, és a hajókorlátra ülve nézte a párost, ahogy beszélgetnek egymással.*
- A fejpántod nem számít… fenn tarthatod és le is veheted, ha kiszúrják maximum eltűntetjük a fickót… na mindegy, a lényeg hogy ha leveszed akkor nem gyilkolászok annyit, de mondjuk az sosem okozott problémát…
* Mosolyogva gondolt vissza azokra az időkre, amikor rettegésben tartott sok sok sok embert …. szép idők… néha újra meg akarta tenni, de meghozta a döntést, ami alapján nem támad ok nélkül másokra, így nem folytatta a régi hobbijait.*
- Ai nézd a jó oldalát, itt remek alkalmad van napozni… vagy amit akarsz…
*Intett egyet a kezével, majd leült az korlát tövébe, és előhúzott egy fenőkövet, meg az egyik katanáját, és élesíteni kezdte… Ezzel próbálva elütni az időt.*

_________________
avatar
Kazedando Soroshima
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja - Sörkóstoló
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Vas. Feb. 24 2013, 18:49

Úgy tűnik, Aikan-sama minden kellemetlenség ellenére mégsem torpan meg. Mindenesetre Ame tétován kereste a kezét, hogy azt megfogva haladjon a hatalmas hajó felé.
-Persze, hogy élvezni fogjuk! Az ilyen nagy hajók lenyűgözőek.. már-már olyanok mint egy sziget!- a lelkesedése cseppet sem csorbult, ahogy a fém szörnyeteghez közeledtek.
-Átvenni az irányítást.. Hű.. ekkora hajó fölött..-csodálat szikrája, és a vágy csillant fel a leányzó szemeiben, ahogy arra gondolt, még ha kontár is, a kezébe kerülhet. Egy ilyen tapasztalat a hajózásban biztosan megtérülne később, mikor már egy vitorlásnál nagyobb járművön is saját jogon lehetne kapitány... Annyira jó volt arra gondolni, hogy egy napon talán majd egy ekkora hajót is irányíthat...
Aztán a Mester minden különösebb gond nélkül, fittyet hányva a gravitációra, elkezdett felfelé sétálni. Ame egy pillanatra megtorpant és rácsodálkozott erre az egyszerű és lenyűgöző jelenetre. Azt kívánta, bárcsak neki is menne már.. Ha a szabadság érzését akarta átélni a magasból, neki mindig kerülőutakat kellett keresnie, vagy létrehoznia. Szórakoztató volt, de az ilyen jeleneteket látva mégsem elég jó.
-Gyerünk Aikan-sama, ott a palló!- szólt hirtelen, majd a Hölgyet maga után vonva kitartóan tört a cél, a hajó fedélzetére való feljutás felé. Amint felért, arcán mosoly terült fel. Ez volt amit imádott: a ringó hajó és a tengeri szél. Bár lassan el fogják hagyni a Holdat, amíg a hajón marad, már biztos volt benne, hogy otthon érzi majd magát. Tekintete érdeklődve futott körül. Éhesen minden hasonlóságra és különbségre, amit felfedezhetett a már ismert hajótípusok és e között. Nem sietett odafenn csatlakozni a Mesterhez, sőt erős késztetést érzett, hogy végig vizslassa a hajó minden kis részét. Már-már el is indult, de a Mester hangját hallotta, hát megdermedt mozdulatában és vissza nézett rá.
-A félelem..-nem volt még jóbarát.. nem volt olyasmi, aminek örült volna. Ame messze nem volt olyan bölcs és erős, mint a két mester, aki kísérte. Csak Yoru adott egy telifogas vigyort a vadállat dologra. Természetszerűen ő volt a vad a párosban, bár a Holdban már elkezdtek összemosódni a szerepek. Ame nem tudta, mit feleljen erre. Próbálta eddig is megszívlelni a szavakat, és magáévá tenni, ahogy öntudatlanul a megbecsülésért dolgozott, de mégis őszintének kellene lennie magával.
-Elteszem Mester. Nem.. biztos, hogy olyan dolgokat fogunk.. fogok tenni, ami a Hold javára válna. - helyesbített végül. Ő még mindig az a szentimentális bolond volt, aki próbált nem ártani az új otthonának, és nem mellesleg ezzel néhány életet is megmenthet. Nem akart elfutni a kihívások és az adódó harcok elől. Tanulni akart. De nem felesleges vérontással. Neki nem lett volna olyan könnyű tovább lépni, mint ahogy a két mester tenné. És mosolyogni sem tudott volna olyan könnyedén. Ame végül lekapta a táskáját és eltette a fejpántot. Furcsa érzés volt. Nem olyan felkavaró, mint mikor Tenshi állt elő az ötlettel a Táborba tartva, de hideg, mezítelen érzetet hagyott hátra. Lám volt még valami, amit hátrahagyott, ahogy arra várt, hogy elinduljon a hajó.
Végül aztán lezuttyant a mester elé. Még maga sem tudta, mit is csináljon pontosan az idegesítő bámulás helyett, de Yoru előállt a válasszal. Ahogyan a Mestert lefoglalta a maga egyszerű tevékenysége, ő is hozzá látott, hogy kifésülje a gubancokat a párduc bundájából.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akari Tenshi on Vas. Márc. 17 2013, 20:25

//Kakuzu//

Éppen végeztem a küldetéssel, amire megbíztak és az újonnan szerzett felszerelésemmel a kikötőbe mentem és elfoglaltam a szállást, amit hirtelen találtam, majd egy gyors vacsora után a szobámat is elfoglaltam. Leginkább egy kiadós alvásra vágytam, így lezuhanyoztam, majd pizsamába bújtam és befeküdtem az ágyba. Nem tudom mennyit aludhattam, de a fejembe lévő hang ébresztett. Kinézve az ablakon már hajnalodott, de 5 óránál később nem lehetett. ~Mi van? Merre akarsz tovább menni? Haza? Most kérdezed vagy mondod? Szerintem ne menj haza, sokkal előbb elérhetjük a célunkat, ha előtte egy kis szórakozásban vennénk részt. Mire gondolsz? Szökj el.~ A gondolat bogarat ültetett a fülembe, de egyenlőre nem nagyon tudtam milyen érvet felhozni. ~A családodban mindenki fekete ügyletekkel foglalkozik, szerintem nem bánják, ha egy kicsit "vándorolsz". Mit nevezel vándorlásnak? Légy szökött ninja. Mért lenne jó nekem? Sokkal kevesebb kötöttség és szabadság~ Egyre inkább tetszett a dolog. Még mindig kellett valami, ami átlök azon a határon, amit még nem léptem át. Hamarosan érkezett is. ~Szökött ninjaként könnyebben találsz társakat, hogy bosszút álljunk Konohán.~ Ez volt az a pont, ahol eldöntöttem, nem térek vissza Kiribe, hanem új várost célzok meg. Behatolok a nagy kontinensre és ott kitalálom mi lesz. Mivel még korán volt, így elhatározásom után visszafeküdtem aludni és mivel nem siettem sehova, csak 9 körül ébredtem fel. Összeszedtem a cuccaimat, majd lesétáltam és kifizetve a szállást és 2 kulacs vizet véve, magamra öltöttem az utazó köpenyt és a maszkot, majd helyi alvilágba a családnevem használva megtudtam, hogy valami készül a démonok országában, így az utam odavezet.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Csüt. Márc. 21 2013, 13:05

Úgy döntöttél, hogy ha törik ha szakad, de te nem térsz vissza a faludba. Hátrahagysz mindent és a világot járod majd. Nem különösebben aggódtál amiatt, hogy netalántán valakit utánad küldenek, ami talán nem is csoda, hisz beletelne még némi időbe, mire hazatérnél. Na majd utána kezdhetnek gondolkodni, hogy mi történt veled. Azonban a kiruccanásod se olyan egyszerű, mint ahogy te azt elképzelted. Sokan ugyan is hallani se akarnak arról, hogy a Démonok országába menjenek. Másoknak pedig egyszerűen nem arra van dolga. Noha nem mindenkit jártál végig, talán akad valaki, aki elvisz, netalán van más mód is amivel odajuthatnál. Ha nem szép szóval és pénzzel, akkor erővel. Egyelőre viszont csak a jó öreg Kami-sama a megmondhatója, hogy mi a teendő.

// Próbálj fuvart találni, illetve azon is gondolkodj el, hogy mihez kezdesz, ha nem találnál senkit. A kutatás eredményét hagyd nyitva. //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akari Tenshi on Pént. Márc. 22 2013, 08:43

Hiába próbáltam kérdezgetni, hogy valaki elvinne-e a Démonok országába, senki nem akart arra menni, vagy egyszerűen nem arra volt dolga. Nem hittem el, hogy nincs olyan, aki tenne egypár napos kitérőt pénz vagy szerény személyem telt idomai érdekében. Ez nagyon bosszantott. ~Ilyenek az emberek. Nem segítenek másoknak. Pusztuljanak.~ lassan már valóban elértem azt a szintet, hogy az emberek nem érdemlik meg az életet és csak azért vannak a földön, hogy jöjjön valaki és elpusztítsa őket egyesével. Már- már éreztem, hogy sajnos máshogy nem igen tudok eljutni a célomhoz, hacsak nem alkalmazok erőszakot. Egy közeli boltban veszek 1 méter drótot és egy kendőt, majd elbújva egy ház oldalába a dróttal, a kendőt felhasználva, hogy ne vágja a kezem, odaerősítek egy kunait. Ez után folytatom a kutatást a fuvarozóm után. Ha esetleg nem sikerül találnom valakit, akkor létrehozok egy víz klónt, majd a vízalatti mozgás technikájával elbújok a víz alatt, miközben a klónom tárgyal. Ha elindulnak a hajóra, akkor én átúszok a másik oldalra és miközben a klón elfoglalja a figyelmét a chakrám segítségével felmászok a hajó túloldalán, majd a kést levéve a csuklómról megfenyegetem a kereskedőt, hogy nekem a Démonok országába kell mennem és jobban teszi, ha nem ellenkezik. Ha viszont nem találok senkit, akkor egy rövid időre feladom a keresést és inkább eszek valamit.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Szomb. Márc. 23 2013, 11:29

Türelmed fogytán úgy döntöttél, hogy kissé komolyabb eszközökhöz nyúlsz, noha senki, se közel, se távol nem volt, aki hajlandó lett volna szóba állni veled. Ha az ember őrült, kijött a sodrából, és már mindenből elege van, hát még ha alig pár perce szíve szerint lemészárolt volna mindenkit, az bizony meglátszik a tekintetén. Így talán ezért, vagy netán más okból, de messze elkerültek. Mivel így alakultak a dolgok ahogy, és te a szünet mellett voksoltál ezen esetben, a legközelebbi fogadó nagy örömmel várt. Kivételesen itt azért ki is szolgáltak, hiába voltál paprikás hangulatban.
Viszont ezzel talán életed legjobb döntését hoztad meg. Míg te nem az embereket terrorizáltad, addig egy kicsiny és jelentéktelen halászhajó, foghíjas kapitányával befutott a kikötőbe. Már pedig ha nem ódzkodsz az ódivatú, kicsit öregecske hajótól, és belekapaszkodsz ebbe az utolsó szalmaszálba, akár még sikerrel is járhatsz. Bűzös szájú kapitányunk ugyan is csak egy rövid időre ugrott be a kikötőbe, amíg feltölti készleteit és már indul is haza. Hazája pedig nem más, mint a Démonok országa. Itt a nagy esélyed a lelépésre.

// Mivel ez a rövid szösszenet, önön hibámból így is elhúzódott, itt az esély a távozásra. Kérlek írj egy záró postot, én pedig átraklak a megfelelő csoportba. //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akari Tenshi on Szomb. Márc. 23 2013, 14:38

Az embereknek az a hozzáállása, hogy a Démonok országát nem akarják megközelíteni, de van aki még arról is se akar hallani, hogy segítsen nekem. Ez egyre jobban bosszant, már ott tartok, hogy mindjárt megőrüülök és lemészárolok néhány embert, majd ezt kihasználva valakit megfenyegetek, hogy az életéért cserébe elvisz a démonok országába, de aztán inkább arra jutok, hogy evés után nyugodtan, talán lesz valaki aki elvisz a célomhoz. Felpaprikázott hangulatom ellenére kiszolgáltak. Ez volt a szerencsém, ugyanis éppen akkor jött be egy lerobbant hajó egy fős legénységgel, majd egy rövid kérdezősködés után megtudtam, hogy pont oda tart, ahova én szeretnék, így odamentem hozzá és egy illedelmes köszönés után megkérdeztem, hogy valóban odamegy-e ahova én szeretnék és miután megtudtam, hogy igen meg is kértem, hogy csatlakozhassak hozzá.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Hétf. Dec. 23 2013, 11:41

A terv, amit kigondoltam most már biztosra vettem, nem vonom vissza a szavamat, valóban el fogom hagyni a Djuka birtokot. Amint összepakoltam a hosszú útra, el is indultam a kikötő felé.  
A tervem sikeresen bevált és a földalatti rejtőzködő jutsuval valóban ki tudtam használni az örök figyelmetlenségét és pillanatok alatt a kikötőben találtam magamat.
A háború miatt szinte minden ország nagyon oda figyel a bevándorló emberekre, illetve a kémkedő shinobikra, így folyamatos katonai őrjárattal figyelik a kikötőket illetve a hajókat. Nem lesz egyszerű dolgom az biztos.  A folyamatos őrszolgálat állandó veszélyt jelentek rám, nagyon óvatosan kell közlekednem nehogy, lebukjak.  A legnagyobb gond azt jelentette, hogy nem voltak olyan papírok, amellyel nyugodtan el tudnám hagyni az országot. A tarsolyomba volt még egy terv, de azt túlságosan is veszélyesnek tartottam, tudniillik vannak olyan hajók, amik feketeárut vagy éppen bevándorló embereket szállítanak egyik országból a másikba.
Számomra a B variáció túlságosan is veszélyes, így megpróbálok inkább egy iratot lopni. Biztos voltam benne, hogy a kikötő fogadójába találok olyan személyt, akitől el tudnám csempészni az a fránya lapot.
 
Utam így hát, a közeli fogadóba irányult. Szerencsémre nem volt messze a jelenlegi helyzetemtől, és a sötétség elegendő biztonságot, nyújtott, hogy az őrök figyelmét kijátszva könnyedén az épület ajtajánál találhassam magamat. Amint belépek körben mézek és reménykedek. hogy valakinél találok olyan papírt. 
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Dec. 26 2013, 22:02

Mielőtt beértél volna a fogadóba, egy férfi repült el előtted. A földre zuhant, majd remegő testtel felkelt, és övére nyúlt.


Előzmények

Nem egy ember ült benn, beszélgetett, szórakozott, de legfőképp, ivott. A hajók késő délután, illetve napkeltekor indultak, ezen hajókkal lehetett elhagyni az országot. Így sokuk, ahelyett, hogy otthon lennének, az olcsó fogadóban töltik el az időt. A sokszemélyes asztaloknál nagyobb társaságok ültek össze, ám voltak, akik egyedül ittak, nem egy menekült közülük. A fogadó ablakai mellett találhatóak a két személyes asztalok, amelyeknek nagy része foglalt volt, ám volt néhány, ahol magányos lovasok ültek.
Az egyik asztalnál például egy idősebb férfi ült, kezében egy pohár szaké, az asztalon egy kancsó, amely félig üres volt, vagy teli, erről talán a férfi kifejti véleményét, ha mellé ülsz. Habár a férfi igen megingott, kezéből kiejtette a poharat, majd üvöltözni kezdett. Két nagyobb férfi lépett elé, majd megragadva a férfit a kabátjánál fogva, az ajtó felé vezették, és egy egyszerű mozdulattal kidobták. A férfi elesett, kabátjából kiesett a pénztárcája, néhány boríték, egy fejpánt, melyen a hold jelképe állt. Aki jobban megvizsgálja, láthatta, hogy a menlevél is a borítékok között volt. A férfi oldalára egy kunai volt rögzítve, ebből, valamint a fejpántból arra lehetett következtetni, hogy shinobi volt, vagy ölt ezekért a tárgyakért.
A fickó felkelt, majd kunaiat ellenőrizte. Végül összeszedte minden kihullot eszközét és tárgyát, majd sietve indult meg a kikötőből kifelé. talán máshol kvnája eltölteni az éjszakát, máshol várja meg, amíg a hajó el nem indul.

Választhatsz, hogy a férfi után mész, habár nem ismered a képességeit, hiába shinobi avagy sem. Vagy a fogadóban maradsz és várod, hogy egy újabb menlevél szúrja ki a szemedet.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Pént. Dec. 27 2013, 13:54

Amint a fogadó felé vettem az irányt a sötétség leple alatt, egy ismeretlen elég rossz állapotban lévő emberke repült ki a kocsma ajtaján keresztül. Habár nem tudtam mi folyhatott oda bent,  volt egy erős sejtésem. Úgy vélem, hogy az illető többet ivott a kelleténél, és rossz magatartása miatt kellett távoznia az épületből. Ahogy jobban megnéztem magamnak a fickót, észrevettem, hogy van nála egy olyan papír amire nekem is nagy szükségem lenne, ami nem más mint a menetlevél. Nem gondolkoztam sokáig, elhatároztam, hogy megszerzem tőle azt a levelet, akár az élete árán is. Óvatosnak kelet lennem, hisz egy fejpántot is szorongatott a kezébe, illetve kunaiokat. Nem tudom mire képes, de mivel részeg, így könnyebben eltudom csenni az a papirost. 
Így hát az éjszaka közepén elindulta szép lassan mögötte, persze úgy hogy ne vegyen észre. Körülbelül 4-5 méternyire voltam lemaradva tőle, az út alatt, kihasználtam minden bokrot és minden fa törzsét, hogyha esetleg megfordulna legyen hova elbújnom. Minden egyes lépést kétszer is meggondoltam. 
 A tervem a következő volt, mikor egy kicsit kietlenebb helyre érünk, legyen az egy ház mögötti kert, vagy egy híd alja, hirtelen lemegyek a föld alá és szép lassan utána megyek. A megfelelő pillanatba felbukkanok és egy szúrással kioltom az életét. Majd elveszem tőle a papírt. Mivel nem akarok nyomot hagyni a hullát eldugom valahová, vagy bedobom a tengerbe, vagy egy bokor mélyébe dobom. Majd ezt követően elindulok a kikötő felé és felszállok a hajóra.
Remélve, hogy ez mind sikerülni fog és nem fogok lebukni, és hamar eltudom hagyni az országot.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Uchiha Madara on Pént. Dec. 27 2013, 15:41

A férfit követve nem volt nehéz dolgot, hisz a férfit, miután kidobták, elég kellemetlenül érezte magát, nem a kitiltás miatt, hanem érezte, valami kavarog benne. Ez a valami pedig az ebédre elfogyasztott rizs, valamint a szakék közös ereje volt, amely mostanra eggyé vált, és hajthatatlanul tört elő belőle, így a férfi a fogadó hátsó részénél nem jutott tovább.
Gusztustalan vagy nem, egy szökésben lévő shinobinak nem szabad válogatnia és várni az újabb lehetőségre, így ezt kihasználva támadtál rá a rókázó férfira, akinek halálköhögése egy hanggal sem tért el az előbb kiadott hangoktól.
A férfit a közeli bokorba húztad, miután eltetted a zsebében őrzött papírokat.
Betérhetsz a fogadóba, ahogy már írtam, a hajó kora hajnalban indul. 3 óra múlva engedik fel az embereket a hajóra.
A fogadóban lehet étkezni, inni, vagy pihenni, írd le, mit teszel és a következő körben megadom az összegét.

A 3 óra leteltével elindulsz a hajó felé a tömeggel együtt, nagy részük szakadt, szegény civil. A katonák mindenkitől elkérik a papírt, és megkérik, tartsák maguknál az utasok, bármikor ellenőrizhetik, aki pedig elhagyja, annak véget ér az utazás. 
Egy igen nagy gőzhajón fogod tölteni az elkövetkezendő napjaidat, egy körülbelül 50 másik menekülttel, valamint a katonákkal, kiknek ruházatukon látszik, a Hold katonaságának Kapuőrei. Ez meglátszik a kék ruházaton valamint a jobb karokra erősített Hold emblémás karszalagon. A kapuőrök vigyáznak a kikötőkbe érkező hajókra, valamint az ilyesfajta hajók biztonságára. Az őrök a hajó minden részén figyelnek és fenntartják a rendet. 

Az elkövetkezendő három napot szeretném, hogy leírd a postodban. Élelmet tudsz vásárolni a hajó egyik nagyobb kabinjában, friss vizet adnak a katonák minden nap, fejenként egy üveggel, amelyet egész napra tartalékolni kell. Ám már ez is nagy segítség.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Szer. Jan. 01 2014, 20:57

Szerencsémre a tervem sikeresen bevált és könnyedén tőrbe tudtam csalni rossz állapotban lévő ellenfelemet. Amint a háta mögött teremtem, a kunaiom segítségével, egy erős szúrást mértem áldozatom szíve tájékára, majd miután elvettem a papírjait, a közeli bokorba húztam és szépen elindultam a kikötő felé.
Habár még volt közel három órám, nem igazán csináltam semmi jelentősebbet. Egyszerűen visszasétáltam a dohos szagú fogadóba, ahol még egyszer átellenőriztem a csomagomat, kihasználtam a wc által nyújtott lehetőségeget, vagyis könnyebbítettem magamon és persze bekaptam pár falatot a nagy út előtt. Az idő gyorsan eltelt a fogadóba és hogy biztos legyek a dolgomba fél órával az indulás előtt elhagytam a kocsmát és a kikötőt vettem célba.
Szerencsémre az út maximum 5 perc lehetet, így hamar ott voltam a hajó oldalán, várva, hogy felszállhassak. Ahogy vártam, hogy végre leeresszék a pallókat, egyre több ember vett körbe, és állt be a sorba mögém. Többségben szakadt ruhában várták az indulást, látszott rajta, hogy a háború teljesen tönkretette őket, és alig várják, hogy valahol egy új életet kezdhessenek.  Ahogy telt az idő, a katonák is megjelentek, és mindenkit nagy alapossággal leellenőriztek. Többek közt engem is. Átvizsgálták a csomagokat, na és persze elkérték a papíromat. Szerencsére rendben találtak mindent, így tovább engedtek és végre felsétálhattam az immáron leeresztett pallókon. Ahogy visszanéztem a tömegbe, láttam hogy pár embert kivettek a katonák a sorból, és elvitték magukkal. Nagy valószínűséggel, valami gond lehetett a papírjukkal, vagy éppenséggel a csomagúk között találtak valami nem az útra illő dolgot.  Ezek a katonák a hold országának kapuőrei, hisz kék ruházatuk és fejpántjuk egyértelműem mutatja a hovatartozásukat.
Körülbelül 50 menekült volt a hajón, na és persze egy tucatnyi katona és a személyzet.
Miután mindenki sikeresen feljutott, 4 nagy csoportra osztották a tömeget, Idősek, Férfiak Nők, és végül 10-20 év közötti fiatalok. Én az utóbbi kerültem. A katonánk mindenkit elvezetett a saját szállására, ahol egy emeletes ágyon kellet két félnek osztoznia. MI kb 10-en voltunk, tehát volt 5db ilyen emeletes ágy. Szerencsére gyorsan le tudtam foglalni, egy alsó helyet. Maga szálláshely nem volt, valami nagy. Habár a matrac kicsit szakadt volt és nem éppen higiénikus illetve az ágykeret sem mai darab volt, nem törődött ezzel senki.
Az út három napot vett igénybe, ami szörnyen hosszúnak tartott, de számomra nem volt az.
A kabinba nagyon jól éreztük magunkat. Rengeteget játszottunk, sőt még edzettük is az idősebb shinobik gyerekekkel. Nyilván nem ninjutsut, hanem inkább testi gyakorlatokat végeztünk, és thai jutsut. Szerencsére a katonák nagyon rendesek voltak és segítőkészek.
Minden nap elején kaptunk egy üveg vizet, és egy kisebb adag hideg élelmet. De ha esetleg ez nem volt elég, akkor nyugodtan tudtunk vásárolni egy adagot a közeli büfébe, ahol az árak nagyon olcsók voltak.   
A három nap tehát így telt el. Minden este 10kor volt takarodó és 8kor volt ébresztő, csak hogy legyen valami rendszer a fedélzeten. Én magam nem nagyon hagytam el a körzetemet, mivel nem ismertem nagyon senkit, és alapból jól éreztem magam a fiatalokkal.
Amint eljött a harmadik nap, alig vártam, hogy végre megérkezzek a Tűz országába és egy új életet kezdhessek. A hajó hamarosan meg is fog érkezni. A kikötő a láthatáron így mindenki nagy örömmel hagyta el a kabinját és állt sorba. A katonák még egyszer átellenőrizték a papírokat,  és már csak arra vártunk, hogy végre kikössön ez a hatalmas jármű és végre  mindenki mehessen, amerre csak szeretne.
 
 
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Jan. 01 2014, 22:13

Az út csendben telt, nem volt semmiféle konfliktus, de még csak élelemlopás sem, a Hold katonái figyeltek mindenkit, így a rendbontásnak helye sem volt. Napra kaptátok a vizet, az előre csomagolt élelemkészleted pedig kihúzta az utolsó napig, így költened sem kellett. 
Végre elérkezett a pillanat, a katonák sorra járták végig a kabinokat, bekopogva minden egyes ajtón
- A fedélzetre - parancsot kiáltva. Miután végigértek a kabinokon, kimentek ők is, majd rendezett sorokba felállva vizsgálták át ismét a papírokat. Előtted néhány személlyel egy férfi idegesen kezdte kutatni zsebeit, ám a papírokat nem találta. Futni akart, ám két őr gyorsan lefogta, és megkötözte, majd elvezette a hajó aljába. te következtél. Egy magas, erős testalkatú fickó mért végig, miközben papírodat olvasta.
- Fiatal vagy te még a meneküléshez - jegyezte meg, majd visszanyújtotta és a következő személyt hívta.
A homokos partra vitt titeket egy kis csónak, amely egyszerre 5 személy volt képes elszállítani, ebből egyik természetesen az evezős volt. A csónak kikötött, majd mindenki kiugrált az "újvilágba" A parton kocsik álltak, amelyek a partot érőket szállították át egyenesen a  határ mentén a Folyó országába, az út három napig eltarthat ezekkel a szekerekkel. 
Azonban te nem azért jöttél, hogy a Folyó országába menekülj. Habár ellenséges területen jársz, a Holdat elhagytad, így nem tekint rád a Tűz szövetsége ellenségének. Mostantól mindenki ellenségként tekint rád, amennyiben kiderül, szökött shinobi vagy. Az élem- és italkészleted szinte teljesen kifogyott, talán ezt a napot még kihúzod a megmaradt morzsákkal. Élelmet kell szerezz, valamint vizet, ha csak nem akarod halottként végezni az Újvilágban. 

Utad egy aprócska faluba vezet, addig is próbálj meg feltűnésmentesen haladni, egy kis faluba érve vehetsz élelmet és vizet. A falu néhány utcából és házból áll, olcsón vásárolhatsz magadnak mindent, még egyszerűbb fegyvereket is. Ide írd a következő kört.

Jutalmak, egyebek: Először is /még nem hivatalosan/ de kiérdemelted a szökött shinobi titulust, ezentúl egymagad kell megállnod a lábadon, járva országról országra. A kalandért és a szép fogalmazásokért és megoldásokért kapsz +10 Chakrat. Valamint, mivel a telihold küldetésen megismerhetted a Suna no Yoroi // Homokpáncél alapjait, így lehetőséget kapsz rá, hogy még a tengerparton elsajátíthasd. Segítséget nem kapsz senkitől, egymagad kell boldogulj, a következő postodhoz csatolva + 30 sorban szeretném olvasni a kivitelezését, ami sikerrel zárul.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

8 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.