Kikötőváros

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Csüt. Okt. 16 2014, 21:31

Namizou-sama befejezte a megbeszélést, ellátta a fiút értékes információkkal, azonban ez korántsem volt kielégítő mennyiség. Mégsem érezte hiányosnak tudását a Jounin. Bőven elég volt számára az is, hogy egy katonai szemlén vegyen részt, mint kísérő. Még most sem hiszi el, hogy ekkora rangbeli ugrást tett az elmúlt évek során.
Namizou intett, a holdpántos jounin pedig meghajolt és elindult az ajtó felé.
- Nem fog bennem csalódni, Namizou-sama – búcsúzott el nagyapjától,  majd becsukva maga mögött az ajtót elindult a kapu felé.
A szőke hajú Djuka teljes páncélzatában és felszerelésével sétált a kapuőrök mellett el, kik fejet hajtottak neki. Viszonozta köszöntésüket, majd némi chakrat vezetve a lábába elindult. A városon át vezetett útja, mégpedig azért, mert még egyszer akart sétálni a hatalmas városban, melynek szinte minden utcáját ismert, az embereket mind felismerte arcukról. Hiányozni fog számára az otthont jelentő város. A tudat nyugtatta, újabb csodás város kialakulásában vehet részt.
Végighaladt az utcákon, intett minden embernek, ki felismerte őt, majd elhagyta az utolsó házat is. A kikötő már látótávolságra volt, melyet gyorsan be is hozott.
A dokkok között sétálva kereste a Mia feliratot. Megtalálta azt. Shirokage, a fehér holló vállán ült, mikor a pallón sétált fel.
- Kabiharu-samat keresem. – szól az első szembejövőnek, értesítse a kapitányt, megjött a Jouninja. Kodomo barátságos tekintettel néz körül az embereken, testtartásán azonban látszik, kemény férfi bújt a páncélba.  A Hold jelét büszkén viseli, a fém lapja csillog a napfényben.

Amennyiben megtalálja a férfit, jelentést tesz.
- Uram, Kodomo-san jelentkezik, készen állok az indulásra - húzza ki magát. Shirokage károg egyet, miközben szárnyait kitárja.
remélhetőleg a Jounin megfelel a küldetésnek, és nem okoz csalódást nagyapjára, vagy családjára. Mindent megtesz, hogy a Szigeten minden ütemszerűen haladhasson.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Gato on Hétf. Okt. 20 2014, 01:31

Kodomo elköszönt a klán vezetőjétől és elhagyta otthonát, hogy új küldetése teljesítése érdekében, eljusson Újholdba. Küldetése szempontjából fontos, hogy egy parancsokkal teli tekercset eljuttasson Újhold vezetőjéhez és részt vegyen a szemlén, amely során nem csak megismeri az Újholdban kialakult helyzetet, de annak vezetőjével is válthat néhány szót. Elvégre a híres-neves Djuka klán, tervbe vette, hogy átköltözik a Nazo-szigetre. Az elvárások és a teher, nagy az ifjú Jouninon, azonban a klánja vezetője biztosította arról, hogy bízik benne. Számtalan gondolat keringhet benne a küldetésével kapcsolatban, amikor azonban megpillantja a kikötőben a büszke gőzóriás Miát, minden bizonnyal az álla is leesik. Nem holmi kis csónakról van szó. A Hold Országának, egyik legpompásabb gőzöse. A háromfedélzetes szörnyeteg, alig öt nap alatt teszi meg a fősziget és a Nazo-sziget közötti távolságot. Amikor Kodomo közli felszálláskor, hogy a kapitányt keresi, borostás, ápolatlan, kövérkés férfi helyett egy fess, fiatalemberrel találja szembe magát. A Hold, Tengerészeti Akadémiájának, talán legkiemelkedőbb végzőse és legrátermettebb tisztjéhez van szerencséje. Amikor bemutatkozik, a kapitány meghajol majd kezet nyújt. Kéz fogás után, megszólal a fiatalember.
- Már vártuk, a Djuka klán előrevételezte Önnek a hármas lakosztályt. Örömmel konstatáljuk, hogy egy ilyen híres shinobi klán, mint a Djuka is megfelelőnek tartja a Miát arra, hogy a Nazo-szigetre utazzon fedélzetén. Mivel, sok utasunk van, sajnos nem tudok Ön mellé inast adni. Kérem tekintse el nekem, hogy a csomagjait, magának kell eljuttatnia a lakosztályához. Könnyedén oda talál, az első fedélzet, B szektorában található. Az ajtón, egy hármas jelöli. A vacsorára csengetni szoktunk, este hétkor. Jut eszembe, elnézését kérem, de még rengeteg teendőm van. A vacsoránál az én asztalomnál lesz a helye, sajnálom, de sietnem kell.
Azzal a kapitány meghajol és távozik. Kodomo egyedül marad, de alig pár perces keresgélés után, hamar kiismeri magát az első fedélzeten és megtalálja a lakosztályát, amit volt olyan jó és a Djuka klán kifizetett neki. Rendezkedés és a lakosztály elfoglalása után Kodomonak van lehetősége pihenni vagy sétálni a hajón. Különös megérzése támad és végül a sétálás mellett dönt, pedig valljuk be a sok ember közül, szinte senkit sem ismer. Séta közben azonban feltűnik neki egy különös, méz szőke hajú férfi ... nem, inkább nő. Amint újból próbálja megtalálni, a különös alak, már el is tűnt a szeme elől. Hiába keresi, a furcsa jelenés eltűnt, amikor azonban az első fedélzet, nyitott társalgóján keresztül sétál, hogy valami hűsítőt találjon magának a hosszú út során, újabb pillanatra feltűnik neki a nő. Aztán egy pillanatra megrázza fürtjeit, mert szemei mintha kápráznának, a nő inkább férfi. A méz szőke haj, azonban egyezik. Mégis mi folyhat itt? Ki vagy kik lehetnek ezek a hajón? A titok határozottan bosszantja, felkeltette a figyelmét a dolog és valami szűnni nem akaró érzés készteti arra, hogy megvizsgálja a dolgot, tovább kutasson a különös alak után, amikor egy kéz állapodik meg a vállán. Barátságos hang üti meg a fülét.
- Djuka Kodomo? Le sem tagadhatná a nagyapját, a vén csirkefogó arcvonásai, csak úgy ragadnak a Djukák generációira. Végre egy ismerős arc, már azt hittem, hogy kénytelen leszek egyedül utazni a Nazo-szigetre.
Kodomo megnyugodhat, nem valami részeg kötekedőről van szó és nem is holmi ellenlábasról, aki sértegeti a nagyapját. A férfi, aki kezét barátságosan a vállára helyezte és megszólította, Hiroshino Hakashi, a Djukák egyik üzleti partnere. S nem mellesleg a nagyapja egyik barátja. Különös véletlen, hogy pont ezen a hajón utazik, azonban tény, a vén róka kereskedő, mindenhol felüti a fejét, ahol egy icipici hasznot is lehet szagolni. A kereskedőről tudvalevő, hogy a nők és az alkohol a gyengéi. Ötven fölött jár, de a lányos apák réme ez a férfi, úgy falja a nőket, mint éhes koldus a csirkecombot. Djukák azonban nem csak vásárolnak tőle, nem egyszer testőr szolgálatot is elláttak a férfi mellett, mint üzletember, számos ellenséggel büszkélkedhet nem csak barátokkal. S most, ez a vén kéjenc pénzeszsák, pont Kodomot nézte ki magának, hogy unalmas perceit kellő mennyiségű alkohol és nő hiányában elüsse.
- Meséljen fiam, mi járatban ezen a szép hajón? Hogy van a vén csirkefogó?
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel bombázza az ifjú Djukát, majd egyéb teendőire hivatkozva, olyan jó pár óra séta és beszélgetés után, távozik. Kodomo kissé megfáradt, lehetősége van visszatérni a lakosztályára vagy a különös hajszínű ember nyomába szegődhet. Öt nap rengeteg idő, valamivel el kell foglalja magát. A fiatal shinobi, nincsen fából, hogy a szobájában ücsörögjön és mint valami öregember, egész úton ott kuksoljon.

/ A posztodban kérlek írj a beszélgetésről, a különös hajszínű idegennel kapcsolatos gondolataidról, elképzeléseidről. Választhatsz két lehetőség közül. Az egyik, hogy visszatérsz pihenni, ebben az esetben, odáig írd a posztodat, hogy hétkor hallod a csengetést és elindulsz vacsorázni. Ha a különös jelenség keresésére indulsz, bejárhatod a három fedélzetet, feltérképezheted, megjegyezhetsz helyeket. Ebben az esetben három lehetőséged van, mindhárom vége az legyen, hogy elindulsz csengetéskor vacsorázni. Az első lehetőség, a kettes fedélzet pihenőjében (ez amolyan társalgó, csak nem olyan luxus, mint az első fedélzet) kártyázó katonákba botlasz. Ilyen-olyan módon beinvitálnak magukhoz és részt veszel a barátságos kártyapartiban, ahol nyersz 1500 ryout, a második lehetőség ugyan ez, csak veszítesz 1500 ryout, de hallasz egy különös információt Nazo-szigetről. ( erről PM-ben kapsz bővebben információt, hogy mit hallasz, amit bele kell fűznöd a posztodba, mintha valamelyik katona mesélné. ) A harmadik lehetőséged, hogy kutatásod során, megpillantod Hiroshino Hakashit, a méz szőke nővel. ( erről is kapsz infot PM-ben ) Beszélni nem adódik lehetőséged, velük. /
avatar
Gato
Inaktív

Specializálódás : Van


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szer. Okt. 22 2014, 01:28

A szőke hajú Jounin elérte a hajót, a pallón felsétált fedélzetére. Hatalmas hajó volt, komoly tervei lehetnek a Holdnak, ha ekkora hajókat küldenek a szigetre. Lassan az Újhold falva is virágozni kezd, mígnem olya csodás és gazdag lesz, mint maga a Hold.
Kodomo a hajó kapitányát kereste, kit hamar meg is talált.
- Üdvözlöm, Kahibaru-sama. Djuka Kodomo, szolgálatára – hajt fejet a Jounin. – Gyönyörű hajó. – teszi hozzá. A fiú a szokványos mosolygós, mégis határozott arcát mutatja a fedélzeten.
Miután a kapitány tovább állt, megindult, hogy felkutassa kabinját, és talán megszabaduljon néhány felszerelésétől.
- Ez lesz az, a hármas számú – olvasta le az ajtón lévő számokat a fiú, mikor megtalálta sajátjának a mondhatót, benyitott. Belépve az ajtón elállt a lélegzete. A lakosztály, amelyben az elkövetkezendő időt kell eltöltenie, ledöntötte a lábáról. Mindig is gazdag családból származott, mégsem élt királyként.
Emlékek törtek elő belőle az első hajózásáról, mikor épp chunniná választották, s egy kalózhajót kellett lefoglalniuk. Az akkori kabinjában egy ágy és egy kis asztal foglalt helyet, szinte kitöltve minden szabad helyet.
Most azonban hatalmas térségbe nyitott, gyönyörű bútorzattal, szőnyeggel a padlón. Valóban lakosztály volt ez. Köpenyét egy asztal előtt álló székre fektette, az asztalra pedig letette a lábán található tárolót. Egyetlen kardot hagyott magánál, a Kibosen-t, mely a testén lévő vértezet, hátsó részében lévő tartóban pihent épp. Bármennyire is tetszett neki a lakosztály gazdag és elbűvölő csábítása, sohasem utazott a kabinban. Az ajtót bezárva maga mögött a fedélzetre indult, hogy a hajó orrába állva szemlélhesse a végtelen tengert, annak habzó hullámait. Érezze arcán a sós víz illatát, csodálhassa, ahogy a nap sugarai csillognak a víz felszínén. Mindig is ezt tette, mikor hajóra szállt. Legalábbis az elején. Sétálás közben egy feltűnően szőke hajú személy. Hosszas fürtjei felkeltik a fiú érdeklődését. Azonban a Jounin csalódhatott is a látványban, a nőnek egy másik szögből mintha férfi vonásai lennének arcán. Továbbsétál a társalgó felé, ahol ismét feltűnnek a fürtök, ekkor azonban egy bájos hölgy tekint vissza a fiúra. Kodomonak csupán ekkor vált különössé az egész. valahol mát látta ezeket a fürtöket, de nem tudja, hol. Azonban a gondolkodásra nem maradt ideje, még bele sem kezdett, mikor egy kéz fogta meg a vállát. Kodomo azonnal fordult hátra, Jouninként megérzései és reakcióképessége jóval magasabb szinten áll az átlag emberhez képest, így bárki is legyen háta mögött, nem biztos, hogy van elég ideje, mire a fiú megfordul. Talán csak a shinobikba nevelt reflex miatt fordut úgy a fiú, mintha halálos csapás közelítene felé, rá kellett jönnie, ha van is valaki, aki meg akarná ölni, nem egy hajó társalgójának közepén tenné. Ismerős arc  jelent meg előtte. Róla azonban már tudta is, hogy honnan.
- Üdvözlöm, Hakashi-sama – mosolyodott el a fiú. – Küldetésen veszek részt – kezdett bele a fiú, igaz, öltözetéről az egyszerű ember is rájöhet, nem hétköznapi kempingre invitálják a Jounint, főleg háborúban. – Célom a Nazo sziget. És önnek uram? Újabb partnerek, újabb lehetőségek? – kérdezte viccelődve, ismervén a férfit. Miután a férfi is elmesélte szavakban, mit is keres ezen a hajón, Kodomo egy kis sétára invitálja a férfit, mégse akar beszélni vele ennyi ember előtt.
- Egy katonai szemlén vagyok hivatalos, feladatom, hogy részt vegyek a szemlén, majd jelentést tegyek a fővárosban. – bővítette ki Kodomo itt tartózkodásának okát kicsit bővebben. – Az előléptetésem óta sok minden változott. Mostanra érzem csupán, hogy a vezetőség valóban értékesnek tartja családom és az én munkám. – a férfi tudhatta jól, bármilyen múlttal és érdemeket lehet a fiú neve alá felsorolni, mindig is egy szerény fiú marad.
Hakashi végül munkájára hivatkozva ismét magára hagyta a fiút. Kodomo így hát folytatta újtát, egymaga állt ki a hajó orrába, hogy a hullámokat érezhesse kissé. Mindeközben gondolkodott. Hogy min? Hosszú, szőke fürtökön, melyeket a mai napon többször is látott a fedélzet több részén. De honnan ismerős számára a haj? Talán egy negyed órát tölthetett az orron, mikor gondolatai olyannyira összekuszálódtak, hogy inkább felejteni próbálta már az emlékeket. Ekkor fordult meg és látta meg Hakashit és a szőke hajú nőt együtt, épp beszéltek a hajó szélén. Kodomo végre végigmérhette a fürtös idegent, majd mint a villámcspaás, úgy törtek elő az emlékek.
Egy szőke hajú lány, a Holdnak szimbólumával a fején és néhány társa jelent meg egy küldetésük végén. Épp egy banditák által elfoglalt falut próbáltak felszámolni, mikor megjelent a lány, és a diplomatikus lépések helyett erőszakkal szabadította fel a falut, nem hagyva maga mögött mást, mint vért és félelmet. A vezetőség mégis jutalmazta tetteit, hisz az ország érdekeit szolgálta.
~A Fekete Özvegy? Mit keres itt? ~ csodálkozott el a fiú. ~Mit keres megint itt a Shioriko klán? Ebből baj lesz ~ gondolta végig a fiú, majd mintha észre sem vette volna őket, visszaindult szobájába.
Vacsoraidő, ideje indulni.  A hármas számmal jelölt ajtón kilépett a szőke hajú Jounin, mégpedig ünnepélyesebb köpenyébe, sétált le az ebédlőig. Azonban az itt lévő Kodomo nem a valódi Kodomo volt, csupán egy varjakból álló másolata. A másolat egyetlen feladata, hogy a vacsora alatt újra felkeresse Hakashi-samat, majd az étkezés után rövid beszélgetésre hívja őt a kabinjába.
Azonban amíg a vacsora tart, remélhetőleg a legtöbben az étkezőben tartózkodnak, így a fiúnak van ideje egy kicsit kutatnia a Shiorikok után. Kodomo ekkorra már biztos volt abban, hogy nem csak a fekete özvegy, hanem fivérei is a hajó utasai.

- A Hold fenevadjai… - emlékezett vissza a névre, mellyel a klánt illették. Vérszomjasok, erőszakosak, nem a helyes utat képviselik, mikor a Hold segítségre szorul. Mindig is kegyetlenek voltak. A kabin ajtaja ismét kinyílt, majd be is csukódott. A fiú ekkorra már teljesen eltűnt a kíváncsi szemek elől, hála a Meisai Gakure-nek, képes volt beleolvadva a környezetbe kissé alaposabban is átnézni a hajó részeit, míg a vacsoraidő tart. Mikor mindenki befejezi az étkezést, és a varjúklónnak megjelenik Hakashi, addigra az eredeti fiú már remélhetőleg a szobájában ül, függetlenül attól, hogy talál e valamit, avagy sem. Mikor Hakashi belép az ajtón, a klón bezárja maga mögött, majd eltűnik. 
- Tudni akarom, hogy mit keres itt Shiorio Kira, a fekete Özvegy? - szól ekkor a valódi test, komor hangon, szigorúan.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Gato on Csüt. Okt. 23 2014, 01:45

Kodomot egyre jobban izgatta a kérdés, hogy mit kereshet ezen a hajón a Fekete Özvegy és a fivérei. Az sem volt számára túl kedvező hír, hogy a Djuka klán megszokott üzleti partnerével látta Shioriko Kirát beszélgetni, márpedig az a nő nem hiába rendelkezik a Fekete Özvegy gúnynévvel. Kiváló tervvel rukkol elő. Méghozzá történetesen azzal, hogy amíg egy klónját elküldi vacsorázni, amelyen szerencsére, szinte mindenki ott volt, Ő maga valójában egy ninjutsut használva körbejárja a hajót és megpróbálja kiszimatolni, hogy mégis mi folyhat a háttérben. Klónja mindenféle ballépés nélkül eljut a vacsorára, sikeresen lefolytatja az étkezés menetét, majd meginvitálja a kereskedőt a lakosztályába, amit az készségesen el is fogad. Miközben mindenki a vacsorán van és hallgatják a kellemes citera zenét, Kodomo valójában cseppet sem az étkezés szépségeivel foglalkozik. Az ifjú Jouninnak, gyakorlatilag az ölébe hullik a szerencsét jelképező sült galamb, persze kimondottan képletesen értve. Nem kell túl sokat lopakodnia a hajó fedélzetén, ugyanis az utolsó lakosztály, szám szerint az ötös előtt, megpillantja a Hold Fenevadjainak két tagját. Az egyik Shioriko Tomoko, a csapat másik női tagja. Egyben a legfiatalabb, bár egyes információk szerint, már chuunin rangban szolgál. Civilben van és éppen az ajtaját zárja, miközben Kodomo számára, még éppen hallható hangon beszél. Bár, bizonyos részletekről, már lemaradt.
- S szerinted, tisztában van vele, hogy itt vagyunk? Az Öreggel megállapodtunk, amit elkezdtünk, azt végre is hajtjuk, különben nem lennénk mi a Fenevadak.
Aki válaszol neki, az viszont a csapat legidősebb tagja. Őt nézte először Kodomo nőnek és be kell, hogy vallja, a Shiorikok, talán egyik legfurább képviselője. Férfi létére, elképesztő női vonásai és alakja van. Shioriko Tatsumo, a férfiról azt mondják, hogy már-már betegesen perverz módon vadássza le a férfi célpontokat. Azt rebesgetik róla, hogy homoszexuális, bár egyetlen épelméjű se merte még tőle megkérdezni, ennek a valóságtartalmát. Kodomo is úgy dönt, hogy ezt egyelőre hanyagolja és hallgatózik tovább.
- Tomoko, nyugodj meg. A tervvel elkészültünk, mindenre gondoltunk, ha bármivel próbálkozik, akkor megfog halni. Az Öreget meg ismered, piás, vén bolond.
Tomoko, ezután csöndben bólint, majd kézjeleit követően, egy pillanatra, zöldes pecsét izzik fel az ajtón. A kézjeleket hiába látta az ifjú Jounin, egyetlen pecsét technika se ugrik be neki, ráadásul a nő nem említette azt sem, hogy milyen technikát használt. Lehet, hogy Tomoko, egy saját technikával látta el az ajtó védelmét? Ezt a férfi nem tudhatja, de esze ágában sincs, belekóstolni a Fenevadak egyikének saját jutsujába. Kira, Tomoko és Tatsumo biztosan a hajón vannak, azonban az esetek többségében négyen vannak a Fenevadak. Vajon ki lehet az és hol tartózkodhat? A beszélgetés is egyre jobban erősíti a gyanút Kodomoban, hogy itt valami nagy huncutság készül a háttérben, amibe őt nem avatták be. Márpedig, ismeretei szerint, ahol a Fenevadak felbukkannak, ott általában problémák jönnek, de csőstül. A két testvér távozik a vacsorára és Kodomo úgy dönt, hogy körbejárja az ötös lakosztályt. Ugyan, az ablakokon nem tud behatolni, de belesni ettől függetlenül még képes. A lakosztály nem látható be teljesen, ráadásul úgy tűnik, hogy a Fenevadak, valamiért kissé át is bútorozták. Ki tudja, hogy miféle balhéra készülnek ezek itt és mi szerepe lehet ebben az Öregnek? Egyáltalán ki lehet az Öreg? Leskelődése során, semmi különöset nem lát. A vacsora még tart, Kodomo, pedig némi információval már gazdagabb lett. A vacsorán, eközben semmi különös nem történt, azon kívül, hogy a Shiorikok felbukkantak és meglepő módon asztalhoz ültek. Semmi különöset nem csináltak, mint elköltötték a vacsorájukat. Kodomo élethű klónját, azonban nem szúrták ki. A Djukák ifjú üdvöskéje, végül úgy döntött, hogy nem indul a negyedik tag keresésére két okból. Az egyik az, hogy bárhol lehet, a másik, hogy a vacsora lassan véget ér. Időhiányban, még ha tökéletes álcája is van, semmiképpen sem keresgélhet. Mi van akkor, ha nem Ő talál valakit, hanem Őt találják meg. Visszatértekor, azonban felfigyel egy apróságra. A kapitány egy fiatal nővel tölti az éjszakai sétát. Persze ebben semmi különös nincs, hiszen a kapitány bárkivel sétálhat, azonban a nőt korábban nem látta a kapitány oldalán. Lehet, hogy egy utas? Nincs ideje ezen tovább agyalni, ugyanis a négyes lakosztály felől, ami a közelben van, feltűnik Hakashi-sama hangja, amint éppen valami tréfás történetet mesél, Kodomo jól viselkedő klónjának. A Jounin vérnyomása és adrenalinja közel a plafonon van, amikor időben visszaér a lakosztályába, alig telik el pár pillanat, hogy letudja csillapítani magát, amikor is nyílik az ajtó és először belép a kereskedő, majd a klón, aki becsukja az ajtót. Amikor felteszi Kodomó, Hakashinak a kérdést, kezdetben bölcsen hallgatva arról, hogy mit hallott és látott, a kereskedő először megdöbben. Valószínű, hogy azon, amikor a klón szertefoszlik mögötte és a valódi Kodomo megszólal. Kérdésére ugyanis, tökéletes fapofával vágja rá a választ, ami nyilvánvaló hazugság. Azonban Kodomo, csak azért van róla meggyőződve, hogy a kereskedő hazudik, mert korábban látta őket beszélgetni.
- Honnan kellene nekem azt tudnom? Különben is, mi ez Kodmo-kun, kihallgatás? A vacsorán olyan jól eltrécseltünk, erre kiderül, hogy kibökte a szememet egy ninja humbukkal!? Semmi közöm a Fekete Özvegyhez, ezt jobb, ha megjegyzi. Ne rontsa el ennek az estnek a hangulatát.  
Itt bizony valamilyen szálak összefuthatnak. Először is, Hakashi úgy hazudik, mint a vízfolyás, másodszor, mennyi idős is Hakashi? Kodomohoz képest, de még a Fenevadakhoz képest is öregnek számít. Persze lehet, hogy semmi köze sincs a dologhoz, de hát Kodomo, a saját két szemével látta, hogy Kirával beszélgetett. Határozottan zavaros az ügy és Kodmot ez zavarja. Valamilyen módon vallomást kellene kicsavarni Hakashiból, ha közelebb akar kerülni az ügy végéhez. 

/ Feladatod, hogy valamilyen ötletes módszerrel, vallomásra bírd a férfit. Erőszakot természetesen nem alkalmazhatsz, hiszen a család barátjának számít. Próbálkozhatsz alkohollal, ügyes és ravasz szövegeléssel, rád van bízva. A próbálkozás eredményét, azonban hagyd nyitva, ne könyveld el se sikernek se kudarcnak. /
avatar
Gato
Inaktív

Specializálódás : Van


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Pént. Okt. 31 2014, 14:57

~Eddig jó – lélegzett fel a Jounin a sarkon, mikor a kereskedő beszélgetve fordult be a lépcsőn a fiú klónjával. A megtévesztés sikeres volt. Itt az idő, hogy utána járjon a dolgoknak.
A láthatatlan fiú halkan lopózott a lakosztályok között, ha a Djuka klán ilyen fantasztikus lakosztályban él, akkor a Shioriko-k sem lehetnek máshol. A fiú hamar megtalálta hát az Özvegy és testvéreinek lakosztályát. A két szőke hajú páros ott állt az ajtóban, beszélgettek. A fiú a lehető legközelebb ment, mégpedig a lakosztályok tetején. Akár egy leszálló árny, úgy figyelte ki a két testvér beszélgetését.
~Kire gondolhatnak? Talán rám? Féljetek is, Fenevadak. – gondolta magában a fiú, kissé komikusan, azonban pontosan tudta, hogy ezek négyen rettenetes dolgokra képesek. És egymaga a négy testvér ellen lehet, hogy nem lesz elég.
~És már megint a halál a téma…Ezek sosem változnak? Értesítenem kell Namizuo-samat.
A két testvér elindult az étkező fele, azonban előtte Tomoko lepecsételte az ajtót, hogy ne juthasson be akárki. Mint például a Jounin. Kodomo próbált az ablakon bekukkantani, de nem sikerült, túlságosan is sötét volt.
~Ójaj, idő van, vissza kell térnem a kabinomba, még mielőtt vége a vacsorának. Kodomo elindult hát vissza a lakótermébe, majd magára zárta az ajtót.
- Kuchiyose no jutsu: Sagasukumi – formálta meg a pecséteket a fiú, majd megidézte a Hollók fajának azon társulatát, kiknek a feladatuk a megfigyelés, mindezt a fiú által is ismert Meisai Gakure no jutsu segítségével. Az elején csupán 2 holló nem veszi fel a természet színeit, tudják meg a fenevadak, hogy a Hold Fehér Varja a hajón tartózkodik. A csapat maradéka a hajó különböző részein szóródnak szét, olykor feloldva az álcát mutatják magukat, azonban korántsem feltűnően. Egy holló a fiú kabinjának ajtaja közelében maradt, ha olyan személy közelít, akinek nem kellene és esetleg meg is áll az ajtónál, tegyük fel, hallgatózni, akkor a varjú feloldva magát eltűnve adja át az információt azonnal. Amint a hollók megtalálták a Shioriko-kat és meghallgatták beszélgetéseiket, visszatérnek a fiú hálójába, ehhez azonban még korán van.
Egyetlen holló kapott más feladatot, kinek küldetése talán fontosabb, mint a másik 14-nek. Ennek a hollónak egy levelet kell eljuttatnia a Hold országába, egyenesen Namizuo-samanak. A fekete hollót fel fogják ismerni a birtokán, tudják, hogy a Jounin üzent haza.
Namizuo-sama,
Elértem a Mia fedélzetét, csodálatos, még sohasem utaztam ennél gyönyörűbb hajón. Azonban attól félek, problémák lehetnek az utazás során. A fedélzeten sikeresen összefutottam a Shioriko klán négy Fenevadjával. Nem tudom még, hogy pontosan mire készülnek, azonban attól tartok, újra támadni készülnek. Megpróbálom feltartóztatni mind a négyüket, azonban szükségem lenne valakire, aki segítene.
Kodomo
 
A varjak elhagyták a kabint, Kodomo pedig asztalához ült, papírt vett elő és tollat. Két szék helyezkedett el az asztalnál. Poharat vett elő, melybe Sakét töltött. nem szokott igazán alkoholizálni, csupán egy-egy poharat iszik talán egy héten. A pohárral a kezében leült, majd belekortyolt. Szinte csak megízlelte. Ekkor nyílt ki az ajtó, belépett Hakashi. A klón előreengedte, majd bezárta az ajtót és eltűnt.
- Tudni akarom, mit keres itt Shioriko Kira, a fekete Özvegy – hangja szigorú volt és erős. belekortyolt ismét a pohárba. Hakashi megdöbbent, majd kiakadt.
Honnan kellene nekem azt tudnom? Különben is, mi ez Kodmo-kun, kihallgatás? A vacsorán olyan jól eltrécseltünk, erre kiderül, hogy kibökte a szememet egy ninja humbukkal!? Semmi közöm a Fekete Özvegyhez, ezt jobb, ha megjegyzi. Ne rontsa el ennek az estnek a hangulatát.  – Kodomo ekkor felállt, majd megfogva a másik poharat a férfi felé sétált.
- Elnézését kérem a megtévesztésért, azonban nem tehettem mást. – letessékelte az asztal melletti székek egyikére. remélhetőleg elfogadja.
- Vacsora előtt láttam magukat beszélgetni. Ha tényleg nincs semmi köze az Özvegyhez, árulja el nekem, miről beszélgettek. Mert ahol az Özvegy megjelenik, abból sajnos baj van. – újabb korty csúszott le. – Mondja, Hakashi. Gondolom azzal is tisztában van, hogy a másik három testvére, a Hold fenevadjai is a hajón tartózkodnak. – Kodomo nem árulta el Hakashinak, hogy kihallgatta őket, várta, hogy a férfi magától beszéljen.
- Sajnos a Fenevadaknak nincs épp túl jó hírnevük. Erőszakosak, kegyetlenek. Maga jó ember, kerülje őket, Hakashi. Megfenyegették? Elmondhatja, én meg tudom védeni magát, de ahhoz együtt kell működnie. Árulja el, miről beszélt a Fekete Özveggyel és mit tud a fenevadak itt tartózkodásának okáról.

Kodomo bízott abban, hogy egy pohár mellett képesek megbeszélni ezt az igen csak fontos ügyet. Hakashi ismeri a fiút, tudja pontosan, hogy képes megóvni őt, ha bármi probléma van, a Jounin meghallgatja őt.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Gato on Szer. Nov. 05 2014, 01:52

Amikor az ifjú Jounin megidézte a hollók társaságát, érezte az ereiben, hogy valami olyasmibe botlott, amit nem árt megfigyelés alatt tartani. Ezért is idézte meg szövetségeseit, hogy segítségére legyenek. Egyedül, ennyi felé nem lenne képes figyelni, így jól is jön számára a segítség. A hollók már ismerik, így viszonylag könnyen eltudja nekik magyarázni, hogy mit is kellene tenniük. Az egyik legmegbízhatóbb elrepül haza, hogy átadja az üzenetet Kodo nagyapjának. A többi madár, pedig a számukra kiadott feladat elvégzésére mennek. Egy kevéske szakét azért ivott, hogy oldja a kezdeti feszültséget. Döntése jónak bizonyult, hiszen mint kiderült, Hakashi hazudott neki azzal kapcsolatban, hogy tud-e arról, hogy a Fekete Özvegy a hajón van. Azonban úgy tűnik, hogy a kereskedő jobban kedveli a hellyel és itallal kínálást, mint a szimpla faggatózást és miután felhajtott egy pohárkával és világossá vált számára, hogy Kodo látta őt és Kirát, egy kendővel megtörölte gyöngyözően izzadó homlokát, majd megszólalt. 
- Kodomo-san, elhiheti nekem, hogy amiről beszéltem Shioriko Kirával, az szigorúan üzleti ügy. Tudja jól, hogy kereskedő vagyok és bár a Djukák komoly vásárlóknak számítanak, nem zárhatom ki azt a lehetőséget, hogy más lehetőségekkel is éljek. 
A fiú tisztában volt azzal, hogy a kereskedő nem beszél butaságot. Nem várhatja el tőle Kodomo, hogy kizárólag a Djukákkal üzleteljen. Ezenkívül a férfi élvezi a nagyapja bizalmát is, tehát semmilyen módon sem gyanakodhat arra, hogy a férfi esetleg a Djukák ellen készülne. Mielőtt azonban, további kérdéseket tenne fel, úgy tűnik, hogy Hakashi nyelvét megoldja a szaké.
- Mindazonáltal el kell, hogy mondjam Önnek, a Shioriko klán komoly üzletet ajánlott nekem. Amelyről, ha kiderül, hogy beszéltem Önnel, komoly bajba kerülhetek. Ez az információ, amellyel rendelkezem akár az életembe is kerülhet, de ...
Hakashi, amilyen szószátyárnak tűnt a kezdetekben, hirtelen olyan hallgatag is lesz, amikor az egyik ablaknál egy puffanás, majd egy "Jaj" kiáltás hallatszik. Lehet, hogy valaki elcsúszott a fedélzeten sétálva? A Fenevadak felbukkantak, Hakashi valamit üzletel velük... ilyen körülmények közepette, egy ilyen esemény komolyan gyanússá vált Kodomo számára. Lehet, hogy kihallgatták őket? De kicsoda? A hollók még nem tértek vissza a felderítésről és az ajtónál tartózkodó se jelzett semmilyen eseményt előre. Ez akár meg is nyugtathatja a fiút, Hakashi halálra vált arckifejezését látva, azonban meg kell, hogy állapítsa, a Fenevadak jelentette fenyegetés komolyan érződik. Tudvalevő, hogy általában erőszakkal oldják meg a problémáikat. S az se titok, hogy küldetéseik többsége, általában nem piknikezésből áll. A korosodó kereskedő Kodomora pillant, majd szemeivel, szinte némán kérleli a fiút, hogy nézze már meg mi lehetett ez a zaj. A fiú komoly dilemma előtt áll. Ha egyedül megy ki megnézni, hogy mi történt, akkor könnyedén lehet, hogy kihallgatás esetén a kabinjában végeznek Hakashival. Ez borzalmas következményeket vonna maga után. Sokkal biztonságosabbnak tűnik az a megoldás, ha magával viszi a férfit. Azonban a kereskedő nem tűnik olyan fickónak, aki az éjszaka kellős közepén, szívesen mászkál olyan helyzetben, amikor esély van arra, hogy kihallgatták a beszélgetésüket. S ha igaz a dolog, hogy Hakashi élete veszélyben van, ha a fiúval látják, akkor talán még komolyabb a baj. Mielőtt azonban bármi komolyabbat is tehetne az üggyel kapcsolatban kintről beszédhangot hall.
- Kaito, te részeg disznó! Ne fetrengj a földön!
- De kapitány, én nem is ....
- Elég! Szégyent hozol a Miára. Nyomás a kabinodba, holnap majd elbeszélgetünk, ha kijózanodtál.

A beszélgetés érthető része megszűnik, valami dünnyögésféle váltja föl. Feltehetően Kaito morog az orra alatt, miután a kapitány távozott. A korosodó férfi, ifjú beszélgetőtársára pillant, majd megszólal. Nem tűnik kevésbé nyugodtnak, de határozottan lóg valamiféle veszély a levegőben. Különösen, ha a Fenevadakkal üzletel.
- Nekem, ennyi izgalom elég volt éjszakára. Legyen szíves elkísérni a lakosztályomba, a holnapi napon talán még visszatérhetünk a témára. Ha azonban jót akar magának, akkor elkerüli messziről a Shiorikokat. Azzal nem ártok magamnak, ha elárulom Önnek, hogy mostanában rossz passzban vannak. Azt suttogják, hogy .... beletenyereltek a jóba. Értelmes részleteket nem hallottam, állítólag valakinek a valakije neheztel a múltkori incidensük miatt.
A Fenevadak legutóbbi incidenséről mindenki értesült, aki egy kicsit is kíváncsi arra, hogy mi történik a környezetében. Állítólag levadásztak egy fegyverkereskedőt, aki valami pénzekkel tartozott valakinek. Ennél többet azonban Kodomo sem tudott. Ettől függetlenül, a Fenevadak a hajón vannak és ez azt jelenti, hogy vér fog folyni. Hamarost. Úgy tűnik, hogy Hakashi hajthatatlan, az ügyben, hogy távozóra fogja és visszavonuljon a kabinjába. Az ifjú Jounion végül úgy dönt, hogy elkíséri a kereskedőt a lakosztályába. Kilépnek a hármas lakosztályból és elindulnak a férfi szállása felé, amikor is a véletlen pont úgy hozza, hogy szembejön Shioriko Kira. A vak megfigyelő is pontosan le tudná írni, azt az utálatot és megvetést, amit a Fekete Özvegy arcára festett a pillanat, ahogyan felismeri az ifjú Djuka jounint.
- Igazak, tehát a pletykák. A Hold üdvöskéje a hajón van.
Pillantása jeges nyársként fúródhatna a kereskedő szívébe, amikor a fiatal nő, az öregedő férfira pillant. Nem kell szenzornak lennie ahhoz valakinek, hogy érzékelje a nőből áradó dühöngő vérszomjat. Ez a kellemetlen érzés, a Shiorikokat mindig magával kíséri.
- Tudtommal, most a Shioriko klán megbízását teljesíti Hakashi. Mire véljem ezt?
Hakashi valahogy sikeresen megőrzi hidegvérét és bár részben igaz is, nem esik nehezére hazudni.
- Ugyan, csak poharaztunk egy kicsit a régi üzletek emlékére. Nem kell úgy mellre szívni.
Nem tűnik a helyzet, olyan könnyen elintézettnek. A nő nem evett meszet, tudja, hogy Hakashi minden hájjal megkent vén róka. Kodomonak valamit tennie kellene. 

/ Feladatod nem más, mint Kirával elhitetni, hogy Hakashi valóban csak poharazni volt a lakosztályodban. Nem egyszerű átverni. S az a tény se segít túl sokat, hogy a két klán rivalizál egymással.  /
avatar
Gato
Inaktív

Specializálódás : Van


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Csüt. Nov. 06 2014, 21:47

Hakashi ismerte a fiút, így képes volt némiképp megnyílni előtte. Ugyan kodomo nem tudta meg, hogy pontosan milyen üzletet is ajánlhattak a Shioriko-k, de abban biztos volt, hogy köze van a Jounin küldetéséhez, a seregszemléhez.
~Csak érjen haza a holló – reménykedett a fiú.
Puffanást hallottak az ajtó mögül. Majd egy rövid párbeszédre lettek figyelmesek.
~Hm. Még egy ilyen gyönyörű hajón is előfordul, hogy valaki túl sokat igyon munkája közben? – gondolkodott el a fiú, aki szintúgy ivott nemrég, de csupán egy pohár sakét. Amíg nem jár az ügy végére, míg nem tudja meg a Shioriko klán itt tartózkodásának okát, addig „szolgálatban” van, így többet nem is fog inni a hajón.
- Megértem, és köszönöm az együttműködését, Hakashi-sama. Természetesen elkísérem a lakosztályába. – azzal felállt a jounin és az ajtó felé sétált. Megállt a bejárat előtt, s tenyerét még egyszer rátámasztotta az ajtó belseének.
- Ha bármi problémája lenne, szóljon bátran.
Mikor kinyitotta az ajtót, próbált úgy kimenni, mint ha meg sem hallotta volna a matróz botlását, nem akarta még jobban rontani a helyzetét.
Az utolsó befordulóhoz érkeztek, mikor Kodomo-t rosszérzés fogta el. Szintjének megfelelően képes érzékelni a közeli erős chakrat, annak ellenére, hogy enm rendelkezik szenzorképességekkel. Azonban nem is a chakra járt a fejében. Sokkal inkább az az érzés, amit a fordulóban érzett.
A nő végignézett a fiún, Kodomo pedig a nőt figyelte lila szemeivel.
- Igazak tehát a pletykák. A Hold üdvöskéje a hajón van. – köszöntötte a jounint a saját modorán a nő.
- Shioriko Kira, a Fekete Özvegy. Meglep, hogy újra látlak. Mire készültök, Kira? Igazából, mindegy is…szemmel tartalak. Ha a Hold ellen akartok fordulni, és véres kézzel irányítani, a törvény elé állítalak, Fekete Özvegy. Még egyszer nem engedlek el*. Hakashi-sama régóta tekint klánunk barátra, nem csupán üzleti fogásra. A vacsorán futottunk össze, elbeszélgettünk egy kicsit a múltról. Vagy netalán a Fenevadaknál tiltott dolog a múlt bolygatása?  – majd elfordult a nő felől.
- Köszönöm, hogy megtisztelt társaságával, Hakashi-sama – fejet hajtott – További szép estét önnek. – Kodomo visszafordult Kira felé.
Találkozunk még, Kira. Ezt garantálom.
Ezután Kodomo hátat fordít, majd végigsétál a fordulóig. Amint befordult, szeme sarkából tekint vissza, s ha nem követi senki, egy hollót küld a nő után, természetesen fennhagyva a rejtőzködést. A varjú feladata, hogy kihallgassa a Fekete Özvegy beszélgetéseit, és úti célját, ameddig csak megteheti. Minden megszerzett információról a fiú is tudni fog, mint megszűnik a holló.

A jounin visszatér hálótermébe, és összeszedi minden felszerelését, hogy bármikor kéznél lehessenek. Remélhetőleg az este nem tartogat további izgalmakat, és a varjak is elegendő információt képesek begyűjteni a másik három fenevadról.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Gato on Vas. Nov. 09 2014, 13:30

A fagyos hangulat ellenére, amikor Kodomo megpróbálja Kira figyelmét elterelni a tényről, hogy Hakashi-sama vele beszélgetett, olyasmit tapasztalhat, amit élő ember még soha. Szavai nyomán, a Fekete Özvegyből, édes kacaj szakad fel. A gyöngyöző kacaj, amely most betölti Hakashi és Kodo fülét is, olyan édesen kúszik el az agyukig, hogy szívük meglágyul. Ez a nő, aki vérszomjas és köztudottan kegyetlen, olyan lágy dallammal nevet, hogy bárki szívéről feloldja a legkeményebb jégpáncélt is. Kodo is így jár. Egy pillanatra nem is képes felfogni, vajon genjutsu áldozata lett vagy a nő tényleg ilyen hatással van rá? Bármi is legyen az igaz, Kira végül szavakkal is válaszol Kodo erőltetett fenyegetésére.
- Djuka fiú, te aztán tényleg sokat ihattál. Vigyázz mert Hakashi-san, a végén még rászoktat az ivásra. Kár lenne elpazarolni ezt a tehetséget, az alkohol oltárán. De tréfát félretéve... ezt megjegyeztem.
Shioriko Kira egyáltalán nem olyan nőnek tűnik, aki most megijedt volna a Djuka jounin szavaitól. S ezt a fiú is tökéletesen tudja. A Fekete Özvegy valószínűleg pusztakézzel is könnyedén feltudná venni a harcot vele szemben. Most azonban másképpen alakulnak a dolgok. A méz szőke hajú nő, sarkon fordul és elsétál. Kodomo szíve még dobban párat a kelleténél jóval gyorsabban, majd csak azután nyugszik le, hogy a nő távozott. Hakashi épségben és biztonságban bejutott a lakosztályára és miután kísérője is elküldi egyik kémét Kira után, visszatér a kabinjába. Kodomo éppen pihenéshez készül, amikor befutnak a jelentések. Shioriko Kira, visszatért az ötös lakosztályba, a Fenevadak pedig vacsora óta ki se mozdultak onnan. A negyedik Fenevadat azonban nem látták, ez pedig azt jelenti, hogy Kodomoval szemben, van egy ütőlapjuk. Ha ugyanis nem tudja, hogy ki a negyedik, akkor ez a tény, akár titkos fegyverként is megállja a helyét. A fiú összekészíti a felszerelését, hogy kéznél legyenek, ha bármi probléma adódik. Az éjszaka közeledtével, rosszul alszik, a gőzhajó szívének tompa dohogása, nem hozz könnyen álmot.
A reggel, azonban furcsa meglepetést hoz Kodomo számára. Kopogtatásra ébred, ha elalvás előtt állított őr hollót az ajtóhoz, akkor az bejelenti számára, hogy két férfi és két nő tartózkodik az ajtaja előtt, mind a négyen a Shioriko-klánra jellemző vonásokkal és hajszínnel rendelkeznek. A Fekete Özvegy, jól mondta tegnap este. Megjegyezte a fiú szavait. De vajon mit akarhatnak? Ha megakarnák ölni, feltehetően már halott lenne. Az ifjú shinobi is tudja, hogy megölni valakit akkor a legkönnyebb, ha alszik. A Fenevadakat, pedig nem zavarná annak a lehetősége, hogy vaklakit álmában öljenek meg. Bármilyen előkészületeket is tesz a fiú, mielőtt kinyitja az ajtót, tudatosul benne, hogy ha nem nyitja ki, azzal sokkal komolyabb problémát okozhat, mintha kinyitja. Elvégre, komoly udvariatlanság a vendégek be nem bocsátása. Amikor pedig kinyitja az ajtót, elsőre Tatsumo mosolyog már-már női ábrázatával az arcába. Ilyen közelről szinte figyelmeztetnie kell magát arra tényre, hogy mielőtt elkalandoznának a gondolatai, az előtte álló alak férfi és nem nő. Senki se tudja, hogy Tatsumo így született, vagy ilyenné tette magát, de határozottan egy végtelenül karcsú, nőre emlékeztet. Csípőjének lágy vonala, szinte megbabonázza a férfiakat s ha nem kapcsolnak időben, könnyedén el is hiszik, hogy az előttük álló alak nő. Azonban gyilkos penge vagy ninjutsu helyett, Tatsumo megszólal. Első mondatát félvállról, hátra felé, a Fenevadak másik két tagjának mondja. A negyedik tag, egyelőre nem látszódik.
 
- Mondtam, hogy alszik. De milyen udvariatlan is vagyok! Hoztunk egy kis süteményt szép fiú. Mi lenne, ha beengednél minket és beszélgetnénk egy kicsit? Ne félj, nem foglak megharapni, ha szándékunkban lenne, már halott lennél.
Tatsumo elképesztő előadásán, Kodomo úgy megilletődik, hogy már csak akkor kapcsol, amikor Tatsumo és Tomoko már bent is vannak a lakosztályban, harmadikként, Kira lép be, Kodomoban pedig ismét felpörög valami, amikor meglátja a Fekete Özvegyet. Azonban történik valami különös. Tomoko és Kira  az ajtó két oldalára áll és meghajolnak egymás felé. De gyorsan kiderül, hogy nem burleszk előadásra készülnek. Amikor a negyedik Fenevad belép Kodomo lakosztályába, a fiúnak leesik az álla. A Fenevadak társaságának negyedik tagja, olyas valaki, akitől még Namizou-sama is óva intené Kodomot. A fiú biztos benne, hogy valamit szándékoznak a Nazo-szigeten csinálni a Shiorikok. Shioriko Kenji, a Shioriko-klán teljhatalmú ura, a férfi, akitől bárkinek a hátán futkosna a hideg, olyan nyugodtan lép be a lakosztályba, mint ahogyan az első hó lehullik a tájra. A három Fenevad hírneve, eltörpül apjuké mellett. Kodomo egyedül érzi magát, végtelenül egyedül. De ahelyett, hogy bármilyen agresszív cselekmény történne, Kenji megszólal.
- A Djukáknál, nem szokás hellyel kínálni a vendéget?
Úgy tűnik, hogy a Shiorikoknál, a kedvességet még akkor se ismerik még talán hírből sem, ha éppen nem ölni, hanem beszélgetni érkeznek.

/ A feladat egyszerű, fogadd a vendégeket vagy tessékeld ki őket. /
avatar
Gato
Inaktív

Specializálódás : Van


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Kedd Nov. 11 2014, 00:43

Az este hosszú volt az ifjú Jounin számára, tudta, hogy elkövetkezendő napok kemények lesznek. Állandó megfigyelés alatt kell tartania négy olyan személyt, kiknek vére a legnagyobb riválissá tette őket. A holók megszűntek, csupán egyet-egyet hagyott meg, a levélküldőt, az ajtó előtt tartózkodót, illetve a Shioriko-k lakosztálya közelében fészkelt le még egy.


- Találkozunk még, Kodomo – mosolygott a Fekete Özvegy, majd eltűnt a mélyben. A szőke hajú chunnin letekintett a sziklaszirt alá, amely elnyelte a lányt. A magasra nőtt fák hatalmas lombkoronája teljesen eltakarja a talajt, így esélytelen, hogy a fiú kiszúrhassa a lányt. Majd eltűnt minden. Károgás hangja zavarta meg a csendet. 
A károgás egyre hangosabbá vált, majd elnémult, és emlékképek sokasága futott át a fiú fejében. Az ajtóban lévő holló eltűnt, miután négy személy jelent meg a fiú ajtaja előtt.
- Kira! – lihegett a fiú, miután felkelt ágyából. Kopogtattak. Kodomo az ajtó felé fordult.
~Tehát az utolsó képek nem álmok voltak. – Kodomo felvette köpenyét, majd ajtót nyitott.
- Korábban jöttetek, mint hittem. – szólt a fiú, kezét maga elé emelve, mikor belépett a három testvér. Ezek együtt, egyszerre komoly erőt képviselnek. Azonban mikor belépett a negyedik, eddig ismeretlen személy, a jounin igen csak nagyot nyelt.
- Shioriko Kenji? Itt? Szóval maga a fő vad. – Kodomo a két férfi, illetve Kenji és az a másik hibrid szavain elgondolkodott. Tudják, hogy Kodomo a hajón tartózkodók között van, mégsem végeztek vele. Nem mintha sikerülne…
- Foglaljatok helyet – szólt Kodomo, miután a jobb oldalán lévő asztal felé mutatott. Három szék volt csupán ott, talán a sors is így akarta.
- Azok ketten kinn maradnak. Meghallgatlak téged és az Özvegyet, de ők ketten kinn várjanak. – szögezte le Kodomo a kritériumait.
Amennyiben elfogadják a kikötést, abban az esetben Kodomo hellyel és teával kínálja a két Shioriko-t. Fülével Kenji-t hallgatja, azonban tekintete az Özvegyen ragad.
Shirokage, a fehér holló, az asztal melletti kis komótos szekrény tetején foglal helyet, figyelve a két idegent.
- Hallgatom, Kenji-sama. – a jounin, klánjainak rivalizálása ellenére, megadja a kellő tiszteletet a klán fejének. – Miben segíthetek? Mily célok vezérelték a Shioriko klán vezetőjét, hogy a Nazo szigetre utazzon, három gyermekével együtt?

Amennyiben a Shioriko-k csapdába akarják csalni a fiút, a holló azonnal károgni kezd, mellyel a fiú azonnal genjutsu fogságába ejtheti a két vendéget. Amíg nem cselekszenek semmi feltűnőt, vagy hirtelent, addig a fiú is nyugodtan ül és figyel. Végighallgatja a vezetőt, majd mérlegeli a felvázolt lehetőségeket. Tárgyalni akarnak, vagy csapdát állítanak. Azt, hogy miről sajnos nem tudja a Jounin. Bármi esetre is hallgatja a vezetőt, figyeli a nőt. Egyszerre félt és vonzódott hozzá. 

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Gato on Vas. Nov. 16 2014, 19:38

A lakosztályban Kodomo egyre furcsábban érzi magát. Először is cseppet sem elhanyagolható az a tény, hogy négy fenevad van vele egyetlen légtérben. Ez az esemény, viszonylag ritkán jelent maradandó élményt az emberek életében, hiszen általában belehalnak a találkozóba. Most azonban nem ez a tényállás, ezek négyen valamit nagyon akarnak a Nazo szigeten, különben nem lennének itt. Amikor az ifjú jounin kijelenti, hogy Tatsumo és Tomokonak kívül tágasabb, Kenji elmosolyodik. Jobbjával egy rövid intés tudtára adja két gyermekének, hogy távozzanak. Kenji Kodomora pillant, majd megszólal. 
- Nem kell mindjárt megijedni, ha a Fenevadak vendégségbe érkeznek. Tudod Kodomo-kun, hogy mi a különbség a Shoriko és a Djuka klánok között? A válasz egyszerű, semmi! Mindkettőnknek dolga van a Nazo-szigeten. Egyezzünk meg abban, hogy nem firtatja a miérteket és cserébe nem fog meghalni senki a közeljövőben. Se a hajón, sem pedig a szigeten. Időnként, még a Mongúz és Kobra is meghúzza magát, ugyan abban a járatban. Nem kell most azonnal válaszolnia. Ebédeljünk együtt a mai napon és beszéljük meg a részleteket. A találkozóra meginvitáltam régi barátjukat, Hakashi-samát is. Így nem kell feszengve éreznie magát. Nos, várom délután egykor, az ebéd előtti csengetéskor a rezidenciánk előtt. Azt hiszem már tudja a számát, de azért elárulom, az ötös az.
Mondja Kenji, majd feláll a széktől és nyugodt léptekkel elindul kifelé a lakosztályból, Kira engedelmesen követi, de előtte még a Djuka fiúra kacsint egyet. A Holló közben egyetlen egyszer sem jelez, úgy tűnik, hogy most a Shiorikok ténylegesen békejobbot nyújtanak. A Shiorikok, amilyen hirtelen érkeztek, olyan hirtelen távoztak. Lehet Kenji nem örült annak, hogy levadazta őket és a lányát Özvegynek nevezte? Bármi is legyen a dolog hátterében, Kodomonak van ideje még ebédig eldöntenie, hogy hajlandó tárgyalni a Shiorikokkal vagy sem. Ott lesz a találkozón, még Hakashi is. Vagyis a Fenevadakkal történő tárgyalás után, nyugodtan beszélhet Hakashival is. Kodomo megmosakszik és összekészül, az ebédlőben, a reggelinél Hakashival is összefut. A kereskedő izgatottnak tűnik.
- Kenji, he?! Valamiben biztosan sántikálnak, de ebédnél, ez feltehetően kiderül. A rezidenciájuk előtt találkozzunk, Kodomo-san. Bár, ravasz rókának tartom magam, mégis kíváncsi vagyok, hogy ezek miben sántikálnak. Még előttem is titkolták, hogy Kenji velük van. De hát, mit várhatunk a Fenevadaktól?! Ezek már, csak ilyenek. Most viszont mennem kell, ki tudja, hátha összejön valamelyik szöszivel az éjszaka.
Kacsint egyet a vén kereskedő, majd megy a dolgára. Kodomonak még sok ideje van ebédig. Lehetősége van számba venni a felszerelését és kidolgozni valamiféle tervet a biztonság kedvéért. Ha Kodomo kiküldi a hollókat, azok rendre azt a választ hozzák, hogy a Shiorikok a rezidenciájukon tartózkodnak. Úgy tűnik, hogy felszívódtak, akár a hajnali köd. Telnek-múlnak az órák, aztán hatalmas zsivaj kerekedik a hajón.
- Gyilkosság! Gyilkosság!
Valakit megöltek a hajón. De vajon ki lehet az? 

/ Több lehetőséged van. Három lehetséges választás áll előtted. Az egyik, Hakashi rezidenciájára rohansz. A második, a Shiorikok rezidenciájához rohansz és végül a harmadik, oda futsz, amelyről a hangot hallod. Írd le, hogyan mész oda és pontosan mit viszel magaddal. /
avatar
Gato
Inaktív

Specializálódás : Van


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szomb. Nov. 22 2014, 01:27

~Még hogy nem kell tartani tőlük…pont attól nem kell félni, ami híressé tették őket? – mosolyodott el a fiú magában.
- A mi célunk a Hold erősítése, anélkül, hogy bárkit is bántanánk. fenyegetés és erőszakmentesen emeljük fel a Holdat, nem pedig vérrel és káosszal. A két klán sohasem lesz ugyanaz, Kenji-sama – habár a fiú szemtelen volt, meg kellett óvnia saját és klánjának becsületét.
- Elfogadom a meghívást, kíváncsivá  tett, Kenji-sama, mi dolga lehet a fenevadaknak a Nazo-szigeten. Arról, hogy nem fognak senkinek sem ártani, én magam gondoskodom – hangja ekkor már fenyegetően mély volt. – Nem engedem, hogy bárkinek is baja essen, ha mégis, akkor azért felelni fognak – a Jounin nem félt az előtte álló klán vezetőtől, talán kellett volna, de túlságosan is büszke volt nevére és elért érdemeire, ahhoz, hogy kiálhasson mellettük.
- Egy órakor folytatjuk a beszélgetést, Kenji-sama. – hajtott fejet a Jounin, megadva a tiszteletet számára, majd kiengedte őt az ajtón.
 
- Mégis mit tervezhetnek? Mi dolguk lehet ezeknek, Shiro? – kérdezte az ágyán fekvő fiú a mellette helyet foglaló fehér hollótól. A holló károgott.
- Te sem tudod, cimbora. – Kodomo egyre többet beszélt Shiroval, igaz, nem értette a károgások jelentését, csupán érezte, hogy mire is gondolhat a holló, megnyugtatta őt.
Talán egy óra telhetett el, mikor összefutott a fiú Hakashival. A férfit meglepte Kenji itt tartózkodása, habár a klán vezető a kereskedőt is a kabinjukba invitálta. Kodomo ismét gyanakodni kezdett, nem veheti félvállról egyiküket sem.
Kodomo végignézett felszerelésein, nem szándékozott semmit sem vinni magával, csupán egy fegyvert, mégpedig Kibosen-t, a fekete pengéjű katanat, melynek végére egy vörös szalagos csengő volt erősítve. Afféle jelképként hordja magánál, másrészt az egyik leghasznosabb és legerősebb fegyveréről beszélünk, mellyel még sohasem vesztett.
Köpenyt öltött fel a páncél helyére, megmutatta az elegáns és előkelő Djuka énjét, ha már diplomáciai kapcsolatok kiépítésének lehetősége vetődött fel. Így egy sötétlilás-szürke köpenyt vett fel, oldalán lógatva kardját. A fehér holló, Kodomo másik leghatalmasabb fegyvere, a fiú vállán foglalt helyet. Készen állt az indulásra.
- Gyilkosság! Gyilkosság! – üvöltött valaki.
~Még ennyit sem vártak?! Ezek az átkozottak. De kerüljenek csak a kezeim közé ezek a fenevadak. majd én megmutatom nekik, mit kezd a Hold az efféle bűnözőkkel és gyilkosokkal. Majd én megmutatom. – Kodomo felbőszülve rohant a helyszínre, a hang forrásához. Az első szembejövőhöz rohan, majd megfogja.
- Mi történt? Ki halt meg, árulja el. Segíthetek, azonban segítenie kell ehhez.

Kodomo létrehoz egy varjúklónt, amelyet a Shioriko-k rezidenciája elé küld, hogy értesítse, a fiú késni fog, azonban a megbeszélést a hasonmással is megvitathatják. legalább a fiú megtudja a fenevadak valódi szándékát. A valódi test pedig felkutatja a nyomokat és lehetőségeket, elvégre jounin, a nyomfelkutatáshoz is ért, múltjának köszönhetően, így megkezdődhet egy kettős játszma a hajón. A Shioriko és Djuka klán békéjének megalapozása, valamint Sherlock Kodomo karrierjének megkezdésének is itt az ideje.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Gato on Kedd Dec. 16 2014, 17:46

Kodomo elsőként, egy pánik közeli matrózba botlik, aki halálra váltan egy pillanatig még azt se fogja föl, hogy Kodomo mit beszél neki. Majd, megkapaszkodok az ifjú shinobiban és megszólal. 
- A kapitány! Megölték a kapitányt! Ott fekszik, a korlátra fektetve, borzalmas! 
A matróz egyáltalán nem úgy tűnik, hogy további segítségére lehet Kodomonak, ugyanis reszket akár a kocsonya. Amikor a helyszínhez érkezik Kodomo, már sokan vannak a korlát körül, a fekvő alak körül, így át kell furakodnia magát a kíváncsi tömegen. 


A klón Kodomo, eközben elsétál a Shiorikok lakosztályához és bekopogtat az ajtón. Szándéka szerint jelezni szeretné, a másik Klánnak, hogy változott a program. A kopogásra, ki is nyílik az ajtó és megjelenik Kira, meglehetősen könnyed, már-már lengének nevezhető öltözékben és amint meglátja Kodomot, cseppet sem barátságos hangnemben megszólal.
- Kopj le, Djuka! Ne told oda az orrod, ahol leharaphatják!
Azzal úgy becsapja az ajtót, hogy ha a klónnak nem elég jók a reflexei, pukkanás közepette, akár meg is szűnhet létezni.Amikor az ifjú Djuka odafér végre a hullához, igen csúnya látvány fogadja. A Kapitány félig lelóg a korlátról, valami csúnya behatás érhette a nyakát, ez elsőre látszik. Az egyik nyakcsigolya, ugyanis ormótlanul türemkedik ki az ütőér közelében. Ez egyetlen dolgot jelenthet, valaki olyan erővel csavarta meg a kapitány nyakát, hogy a csigolya kiugrott a helyéről és feltehetően megsértette az ütőeret is. Ennek azonban nincs értelme, mégis miért ölték volna meg a kapitányt? Még az első tiszt is ott van és értetlenül bámulja a halottat. A kapitány teste ernyedten fekszik a korláton, félig kilóg a hajóból. 
- Ez olyan kegyetlen, csakis egy shinobi tehette! 
Pár különös pillantás a Djukára vetül. Egy Pillanatra különös, fojtogató gombócot érezhet a torkában, amint a felbőszült tömeg pillantása rávetül, végül valaki megkérdezi tőle.
- Mi a véleménye? Maga szerint is Shinobi lehetett a tettes?
Kodomo egyértelműen érzi, hogy valami nem stimmel. Mielőtt azonban tudná folytatni a nyomozást, befut a hír, hogy a Shiorikok , nagyon csúnyán lerázták a klónját. Sherlock Kodomonak nehéz dolga lesz, ha a végére akar járni ennek az ügynek. Ahogy gondolkodik, egy ismerős arcot vél felfedezni a tömegtől távolodva. Az általa hibridnek titulált Shioriko távolodik, igen gyors léptekkel. Mielőtt azonban bármit reagálhatna, az első tiszt lép hozzá.
- Tudtommal, maga shinobi. Mint első tiszt, tudni akarom, hogy mi folyik itt!
Mondja ellentmondást nem tűrve és ahogyan a többi ember számára is lehullik a lepel Kodomo foglalkozásáról, a tömeg távolodni kezd tőle. Szerencséjére lincshangulat helyett, inkább az egészséges távolmaradást választják, bár az első tiszt cseppet sem tűnik olyas valakinek, akit könnyedén le lehetne rázni. Kodomonak most össze kell szednie, minden nyomozói készségét, ha valóban létezik és megfejteni a titkot. Ki ölte meg a kapitányt? 

/ Különösebb instrukciót, most nem kapsz. Ebben a helyzetben, szabad kezet kapsz, hogyan oldod meg a felmerült problémákat és miképpen kezded a nyomozást. Lehetőségeket azonban kapsz. 
Ha értesz hozzá, megvizsgálhatod a hullát közelebbről is. Kereshetsz szemtanúkat, kikérdezheted a matrózt, aki oda irányított téged a tett helyszínére. Felállíthatsz gyanúsított listát. Egyedül a kereskedő nem hajlandó veled beszélni ( bezárkózott ) és a Shiorikok se hajlandóak fogadni. Illetve extra lehetőség, a lassú nyomozás helyett, megpróbálod utolérni és elkapni a távolodó Shiorikot. Ez azonban az ügy agresszív megoldása. Ki tudja, hogy célra vezető-e? /
avatar
Gato
Inaktív

Specializálódás : Van


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Csüt. Dec. 25 2014, 21:24

A varjúklón


A klón az ajtóban állt, kopogtatott, várta, hogy a Shioriko-k ajtót nyissanak neki. Ez hamar megtörtént, azonban mikor a Fekete Özvegy megállt az ajtóban, Kodomo egy pillanatra végigmérte a nőt, felfigyelve kecses lábaira és vékony derekára, rá kellett jönnie, ez a nő valóban a végzet asszonya. Kira a fiúra csapta az ajtót. 
~ Hát ez meg mi volt? - teszi fel a kérdést magában a fiú. Ismételten kopogtat.
- Kira, kérlek. Kenji-sama hívott meg magához egy megbeszélésre. Azonban...megöltek valakit a hajón, ezért a találkozót el kell tolnunk, amíg ki nem derítem, ki ölthetett a hajón. Remélem, Kenji-sama ad valamit is a szavára, és nem csupán egy ördögi tervének kezdete volt a beszélgetésünk, nem fogja ártatlanok vérével átfesteni a hajót. Mert akkor elfogom őt is. Ha megtudom, hogy ebben az ő keze benne van, az biztos, hogy hátralevő életét egy cellában fogja tölteni - szólt Kodomo, aki mégis reménykedett belül, hogy talán a Fenevadak valóban más céllal érkeztek a szigetre. Még egyszer Kira szemeibe nézett, látni akarta a nő tekintetét, majd ha a nő ismét elutasítja, feloldja magát és varjak formájában repül szét. 


- Engedjenek közelebb, kérem, engedjenek oda - tolakodott a Jounin az embertömegen át. Kodomo megállt a halott test felett. Látott már hullát, így a látvány korántsem kavarta fel gyomrát, mégis, a látvány, hogy egy ártatlan férfi fekszik saját vérében, kitört nyakkal, elrettentette még őt is. Lassan guggolt le hozzá. Kezét nyakához emelte, habár felesleges volt, az egyik csigolyája átszakította a nyakát, így ujját a kapitány két szemére helyezte, majd lassan lecsukta őket, hogy végleg aludhasson és átjuthasson a túlvilágra.
- Valóban, gyilkosság történt, az elkövető pedig valószínűleg egy shinobi lehetett, vagy legalábbis olyan, akinek hatalmas fizikai ereje van. - mondja először a tömegnek, majd az első tiszt felé fordul
- Uraim, tudom, hogy igen komoly helyzet adódott, a segítségüket kérném. Getsugakure Jouninja vagyok, az ország elit védelmezőinek egyike. Az a feladatom, hogy megóvjam az országot és annak lakosságát. Erre tettem fel az életem. Azonban ahhoz, hogy kiderítsük, ki is ölte meg a kapitányt, a segítségükre lesz szükségem. Hány ember tartózkodik a hajón? Voltak netalán haragosai? És mi a helyzet a legénységgel, kapnak megfelelően fizetést, szállást és ételt? Mindneki szóba kerülhet. - az első tisztet arra kéri Kodomo, hogy állítson fel egy ideiglenes vallatószobát az egyik kabinból, ahová a gyanúsítottakat terelhetik be. Majd ezután Kodomo ismét kézpecséteket alkot, és megidézi ismételten a varjúhadat. A tucatnyi varjú ismételten szétszóródik a hajón, rejtve magukat a Meisai Gakure no jutsu segítségével, és ha gyanúsítottat találnak, akire illik a leírás, azonnal jeleznek Kodomo-nak. A Jouninnak egymaga kell kifaggatnia a hajón lévő személyek nagy részét. Hosszú napja lesz a fiúnak. Egy varjút a Shioriko-k kabinja elé terel, ami azonnal látni fogja, ha a hibrid visszatér, akkor pedig megpróbálja kihallgatni őket.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Gato on Csüt. Jan. 01 2015, 18:53

Miután a varjúklón előtt becsukódott az ajtó, az ismételten megpróbálja elérni szándékát, azonban igen különös megfogalmazásban próbálja ezt előadni. Második kopogtatására, azonban nem Kira, hanem annak húga nyitott ajtót, aki türelmesen végig hallgatta a klón szavait, majd gúnyos mosoly közepette szemen köpte a varjúklónt.
-
Neked aztán van pofád Djuka patkány! Ide jössz, ahová senki se hívott, utána pedig a Klánunk vezetőjét vádolod olyasmikkel, amiről semmit sem tudsz! Tudsz te bármit a Shioriko - klánról? Tudod egyáltalán, hogy mit beszélsz? Láttad te egyáltalán Kenji-samát a hajón? Ezt rohadtul kétlem, mert nincs velünk. Most pedig engedelmeddel, megjegyezném, hogy jobban teszed, ha bőrt húzol a fogaidra és mélyen kussolsz, amíg ki nem kötünk és meg nem szabadulunk egymás társaságától. S megjegyezném, ha még egyszer idetolod ezt a randa képedet, lehetsz te felőlem akármilyen védelmező, kiforgatjuk a belsődet a cápáknak. 
Azzal véglegesen becsapják az ajtót a klón előtt. Eközben Kodomo ama feladattal találja szemben magát, hogy rengeteg adatot kellene kiderítenie. Az első tiszt sanda gyanúval pillog a fiú felé, nagyon nem tetszik neki, hogy megakarják mondani neki, hogy mit csináljon a hajón, ha az az ő irányítása alá került. Azonban a kapitány halálának kiderítése az ő érdeke is, így végül, a hajó egyik nem használt kabinját rendezik be Kodomo számára. A hollókat szétküldi Kodomo a hajón, hogy keressenek olyan személyt, akire a leírás illik. Azonban konkrétabb információk alapján, ezzel nem igen tudnak mit kezdeni a Hollók. Azonban lesben állnak. A "Hibrid" visszatér a lakosztályba és a hollónak ezúttal szerencséje van, kitudja hallgatni a Shiorikok beszélgetését: 
-
Ez a Djuka, rettenetesen idegesítő. Mit képzel magáról? 
Ez a hang, egyértelműen Kira lánytestvéréé, amire nővére választ is ad. 
- Ha legközelebb idetolja a képét, kicsináljuk, ne aggódj. 
Egy hümmögés, ami egy negyedik személytől származik. Aztán a hibrid hangját hallja a Holló, ami a következőket mondja. 
- Lányok, ez a nyamvadt Djuka pont most tetszeleg a halott kapitány fölött, mint valami szupersztár. Most mit néztek úgy? Valaki kinyiffantotta a kapitányt és ez a görcs ott páváskodik. 
- Meghalt a kapitány? 

Hallatszik Tomoko kérdése, amire pici fáziskéséssel Kira hangja is felcsendül. 
- Ott volt Kodomo? Akkor az ajtónkban ez valami klón lehetett. Kenji-sama, mi a parancsa, likvidáljuk a fiút? Amilyen idióta, képes azt hinni, hogy mi voltunk. Hallhatta, hogy miket beszélt a klónja.
Beáll a csend, majd egy kis idő múlva a korábbi hümmögés gazdája szólal meg. 
-
Nem. Ez egy csapda, itt fogjuk bevárni Őt, ha kimozdulunk, akkor megkönnyítjük a dolgát. A Djuka fiút hagyjátok, szavaiból egyértelműen leköszön, hogy bolond mitugrász. Napok kérdése, hogy megérkezzünk a szigetre, az üzletet nyélbe kell ütni. Róla nem tudjuk, hogy miképpen néz ki, de Ő ismer minket, ez sajnos neki kedvez. Azt azonban nem értem, hogy miért ölte meg a kapitányt. Neki rám fáj a foga. Kira, segíts a Djukának megtalálni a gyilkost.
- Hai, Kenji-sama.
Ezután csend áll be és Kira elhagyja a szobát. 


Eközben Kodomo a kihallgatásra kijelölt kabinban az első tiszttel beszélget. Mivel ő a kapitány közvetlen helyettese, szükségszerű, hogy elsőként kerüljön ki a gyanúsítottak listájából. Már amennyiben van Kodomonak bármilyen listája. Kodomo érzi, hogy nehéz lesz ez a nyomozás. Az első tiszt szépen sorban elmondja, hogy a hajó körüli teendők ellenőrzésével foglalatoskodott, a kapitány magánügyeiről nem tud. De az biztos, hogy a hajón mindenki szerette és senki sem volt vele szemben ellenséges. A matrózok megkapták rendszeresen a bérüket, hiszen nem rabszolgákról van szó, hanem fizetett munkásokról. Folytatná a beszámolót, amikor az ajtó nyílik és Kodomo végzetének asszonya lép be. Kira az, most azonban úgy tűnik, hogy nem a civil öltözet az uralkodó nála. Hisze egyenruhában, fejpántban jelenik meg. Fegyvert azonban nem lát nála Kodomo. A beszélgetést kihallgató holló még nem tért vissza, így a kabinban lejátszódó beszélgetésről a fiú nem tud.
-
Úgy hallottam, hogy valaki meghalt. Kötve hiszem, hogy egyedül boldogulsz, azért jöttem, hogy segítsek.  
Ugyan a nő nyugodtan látszik, Kodomot azonban közel fojtogatja a Fekete Özvegy vérszomja. A nő az első tisztre pillant és fogai közül, olyan megvetéssel veti neki a szavakat, hogy az tiltakozás nélkül feláll a székéről és távozik a helyiségből.
-
Kifelé! 
Ezután a fiú felé fordul a nő, Kodomonak hevesen dobogni kezd a szíve, azonban a kettesben töltött időt koránt sem azzal fogják eltölteni, ami Kodomo gondolatait egyre inkább rabul ejti a Fekete Özveggyel kapcsolatban. 
- Szóval megölték a kapitányt s te magadra vetted a nyomozó szerepét, hogy kiderítsd ki a tettes? Mit szólnál ha megnéznénk a hullát? 

// Válassz, megnézed Kirával a hullát vagy inkább kérdezősködni kezdesz? Ha kérdezel, a posztodban írd meg a kérdéseidet. //
avatar
Gato
Inaktív

Specializálódás : Van


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Pént. Jan. 02 2015, 12:27

Az ajtó nagyot csattant ismét a fiú arca előtt.
~ Kenji nincs a hajón? Akkor mégis ki volt az, aki...Ó, Kodomo, te vak - szidta magát a fiú, miután sikertelenül végződött a Shiorikokkal való találkozása. A klón megsemmisült, helyére azonban egy holló szállt, nem sokkal később a klón eltűnése után. A holló környezetének színeibe olvadt, ezáltal szinte láthatatlanul kémlelhette ki a fenevadakat.
Nem kellett sokat várnia, újabb személy bukkant fel a klán ajtaja előtt. A hibrid volt az. A holló közelebb került az ablakhoz, majd hallgatózni kezdett.
Miután kiderült, Kenji valóban a hajón tartózkodik, valamint tudják, hogy ki ölhette meg a kapitányt, valamint Kira-t küldte a vezető, hogy segítse kodomo-t, a varjú megszűnt, az információk pedig, amelyeket szerzett, visszaszálltak a fiúba. Épp az első tiszt mellett ült.
- Nem a Shioriko-k voltak. - jelentette ki a Jounin az első tisztnek. - De van köztük egy valaki, aki tudja, hogy ki tehette - állt fel Kodomo az asztaltól, majd lassan visszaült.  Rájött, nem jó, ha egyből leleplezi magát az érkező nő előtt, nem árt, ha titkokban marad egyenlőre, hogy kémkedett utánuk.
Hamarosan meg is jelent a végzet asszonya, azonban a a tőle megszokott szép ruhák helyett egyenruhában jelent meg.
- Azért jöttem, hogy segítsek. - Kodomo talán sohasem dőlt volna be egy ilyennek, főleg, hogy pontosan tudja, ki is áll vele szemben. Mégis, a varjú által megszerzett információk szerint most, ha kicsit tartózkodva, mégis bizalmat adott a kunoichinek.
Azonban mielőtt bárhova is indultak volna, Kodomo távozásra kérte fel az első tisztet, megnyugtatta, a hajón lévő talán két legképzettebb shinobi fogja felkutatni a gyilkost. 
- Kapitány úr (már ha szólíthatja így), bebizonyosodott, hogy ön ártatlan, a hajót is vezetnie kell valakinek. Köszönöm, hogy a segítségemre volt - hajtott fejet tisztelettudóan a férfi előtt. Ha az első tiszt elhagyja a kabint, Kodomo a Fekete Özvegy felé fordul.
- Kira, tudom, hogy voltak köztünk, családaink között viták, a mai napig harcolunk egymás ellen. Azonban...tudom, hogy nem ti öltétek meg a kapitányt. Arra kérlek, hogy működj velem együtt, fejezzük be az évtizedeken át tartó ellenségeskedést. Hisz mi értelme van?
Amennyiben Kira beleegyezik az együttműködésbe, amit lényegében ő maga ajánlott fel, Kodomo újabb kérdést tesz fel.
- Lehet, hogy egy kicsit bizarrnak hallatszik, de...tudom, hogy Kenji-sama a hajón van, hiába zártatok ki. Kira, ezt meg kell tennem, hogy megbizonyosodjak valamiben. A mai napon, épp a gyilkosság előtt egy kis idővel, Kenji-sama, vagy legalábbis valaki, aki a vezetőtöknek adta ki magát, meglátogatott a testvéreid társaságában. Magához hívatott, hogy tárgyaljunk. Meg kell tudnom, hogy a valódi Kenjivel beszéltem el, avagy sem. - ha a nő beleegyezik, Kodomo leülteti Kirat egy székre, majd kezét a nő homlokára teszi. 
- Most pedig hunyd le a szemed, Kira - kérte a fiú a nőt. Ha Kira ellazul, a fiú képes a nő fejébe mászni, gondolatai és emlékei között kutatni, hogy valóban megjelentek e a fiú kabinjában a mai napon. 
Ha végeztek ezzel, Kodomo megosztja észrevételeit a nővel, majd elindulhatnak a holttest felé. Kodomo valamiért úgy érzi, megbízik a nőben, a miértre azonban nem tud választ adni. Különös dolog fogta el őt...

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Gato on Szomb. Jan. 03 2015, 19:05

A hajó újdonsült, ideiglenes kapitánya távozik a kabinból és Kodomo vázolja Kirának a tervét, hogy hipnotizálni akarja azért, hogy kiderítse valóban Kenjivel találkozott-e vagy sem. A nő hűvös pillantással hallgatja végig az ifjú Djuka kérését, majd röviden megrázza a fejét, jelezvén, hogy nem. 
- Erősen kétlem, hogy Kenji-sama beszélt volna veled. Erről biztosíthatlak, hogy semmi dolga veled vagy a Djukákkal, ha pedig valaki meglátogatott téged a Shiorikok nevében, az csakis ... Ő lehetett. Ehhez nem kell hipnózis, Kenji-sama parancsolta, hogy segítsek neked előkeríteni a gyilkost. Azt tudjuk, hogy Ő a hajón lehet, ezért megyünk a Nazo-szigetre. S amit a klónod fröcsögött Kenji-samáról... Kötve hiszem, hogy szeretném alávetni magamat a hipnózisodnak. Mindezek ellenére azt mondom, hogy nézzük meg azt a hullát, hátha ketten ki tudunk találni valamit. A parancs, az parancs. 
Mondja Kira, azzal már indul is kifelé a kabinból. Kodomo abban biztos lehet, hogy Kirának esze ágában sincs bármilyen hipnózis alá vetnie magát. A nő pedig szó nélkül kisétál a kabinból, így a fiúnak választania kell, vagy megbízik a nőben és elfogadja azt, amit Kenjiről mondott vagy ragaszkodik a hipnózishoz és mindenféle bonyodalmakat varr a saját nyakába. A kérdés az, hogy a hipnózissal többet nyerhet vagy inkább veszíthet. Ugyan önbizalomról vall, hogy Kenji-samával szemben milyen hangot ütött meg a kabinjában s fenyegetést intézett a Fenevadak lakosztálya előtt. Mégis, mennyire lehet benne biztos, hogy a fenevadak a gyengeségük jele képen nem vettek rajta jogos bosszút vagy csak kerülik a Djukákkal való háború kialakulásának az esélyét? Akárhogyan is rágja ezt magában, arra a következtetésre kell kilyukadnia, hogy maga se provokálhatja ki a Shiorikokkal való konfliktust. Természetesen, bizalmatlanságából adódóan még gyanúba foghatja a Fenevadakat vagy folytathatja a nyomozást egymaga. Elvégre saját maga akasztotta a táblát nyakába, amely szerint megoldja a hajón történő gyilkosságot. A kérdés belülről marcangolja Kodomot, megbízhat a nőben és a Shiorikokban vagy ezek tényleg terveznek valamit. Kira őszintének tűnt, de a hipnózisnak, érthető módon nem veti alá magát. Kodomo alávetné magát az ellensége hipnózisának anélkül, hogy tudná pontosan, annak mi a szándéka a módszerrel? Miközben Kira után megy a fedélzetre, amikor kilép a kabinból az első dolog, ami betölti dobhártyáját, az egy hangos robbanás. A hajó szinte recseg a hanghullámoktól, szerencsére a Mia igen jó felépítményű hajó és ennyi nem fogja elsüllyeszteni. Kodomonak nem kell sokat gondolkodnia, hogy mi történhetett, ugyanis egy matróz fut szembe.
- A kapitány! Meg akarja ölni a nőt! A kapitány feltámadt! 
Kiabálja az elsőre összefüggéstelennek és nevetségesnek tűnő szavakat. Kodomo azonban gyorsan kapcsol, hogy a shinobik világában, a feltámadást nem lenne szabad félvállról venni, nagyon is lehetséges. De miért is akarja a kapitány megölni Kirát? Kodomo csak akkor találja meg a választ, ha oda megy. Amikor oda ér a harc helyszínére, láthatja, amint a Fekete özvegy, akrobatikus ügyességgel tér ki a kapitány támadásai elől. A kapitány furcsa testtartásban és zötyögős mozgással támad újra és újra. Visszatérő, bosszúálló szellem? Kihallott már ilyet, de honnan tudhatná Kodomo, hogy mi is történik körülötte?

// Választhatsz, beszállsz Kira oldalán a harcba vagy megvárod, hogy mi történik? //
avatar
Gato
Inaktív

Specializálódás : Van


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. Jan. 05 2015, 23:26

Kira nem engedett a fiúnak, ám válaszával, melyet a varjú is megerősített, bizonyságot szerzett a fiúnak. 
- Ki az az Ő? - kérdezi a fiú. Feltűnt Kira mondandójában, hogy a fenevadak valamiféle vadászat céljából vannak ezen a hajón. Az Őt keresik. - Kire vadásztok, Kira? - a fiú hangja egy sokkalta barátságosabb és nyitottabb hangvételt kezdett felvenni, talán a végén egy közös céljuk lehet a nővel, és testvéreivel. 
- Mi a célja ennek a személynek? miért jött a hajóra? Ha valóban ő végzett a kapitánnyal, akkor élete végéig egy börtönben fog ülni, ezt megígérhetem neked.
Ezután a fiú felkelt, Shirokage, a fehér holló vállára szállt, majd a nő után indult a kapitány testéhez. Épp kabinjából lépett ki, mikor a hajó megremegett, a fiút a szélének csapva, kezeivel fogta fel az üközést. Robbanás rázta meg a Mia-t.
- Mi lehetett ez? - kérdezte a fiú magától, majd ellökve testét majd tovább haladt a fedélzet felé. Mikor felért a tetejére, azonban olyan jelenet tárult lila szemei elé, melyre talán sohasem számított.
A hajó kapitánya, még ha kissé görnyedten is, de két lábán állva harcolt Kira ellen.
- A kapitány! Meg akarja ölni a nőt! A kapitány feltámadt! - kiáltotta az egyik szembejövő matróz. Kodomo megállt a lépcsőfok tetején, majd azonnal aktiválta a Meisai Gakure no jutsu technikáját, melytől azonnal beleolvadt egész teste a környezetbe. 
- Ez lehetetlen. nem támadhatott fel. Hiszen....ki volt törve a nyaka. A csontja átszúrta a gigáját is. - Kodomo szomorúan látja, hogy a kapitány állapota azóta nem változott, de mégis hogyan képes mozogni?  Elemezni kezdte álcája alól a Jounin a helyzetet.
Különös, lassabb, darabosabb mozgás, mintha irányítani őt valaki. Kodomo a kapitány véres kabátját, a testét kezdte el figyelni, hátha észrevesz valami különöset. Ha lát valamit, ha nem, leszűri a lényegi információkat.
A kapitányt nem akarja bántalmazni, mert épp az előbb lincselték meg majdnem őt is, shinobi léte miatt.
A Kira által emlegetett Ő talán a közelben van, és van valamiféle köze az esethez. 
Kodomo létrehoz egy varjúklónt, amely a kapitány és Kira közép lép. Ugyan haci ereje nincs a klónnak, mégis megsemmisüléskor a szétrebbenő varjak kellően megzavarhatják a kapitányt, ezt az időt pedig Kira tökéletesen kihasználhatja. Ha Kira megemlíti az Ő képességeit és adatait. Talán össze tudja kombinálni a helyszínen látottakkal és rájöhet, miért harcol egy olyan férfi, akinek a torkát áttépték.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Gato on Kedd Jan. 06 2015, 00:52

Kodomot roppantul bosszantja, hogy Kira, csak úgy faképnél hagyja a szobában és elindul a hullát megvizsgálni. De nem tart sokáig távollétük egymástól, hiszen a robbanás és a látvány magáért beszél. A kapitány újabb és újabb rohamot indít a lány ellen, aki parádés mozdulatokkal és olyan kecses hajlékonysággal tér ki a halott kapitány támadásai elől, hogy az már-már művészi. Kodomo, a jelenetet fürkészve, leszűri a tényt, hogy egy esetleges közelharcban Kira ellen, nehéz dolga lenne. De nem hiába nevezik ezt a nőt, a Fekete Özvegynek. Megannyi férfi szívéhez találta már meg a legrövidebb utat. Pontosan tudja, hogy az ötös és a hatos bordák között vezet a legrövidebb út egy férfi szívéhez. Kodomo létrehoz egy varjúklónt, ami Kira és a kapitány közé áll. Amikor a kapitány ügyetlen, de hatalmas csapással szétkergeti a hollókat, a lány egy pillanatra megtorpan. De tudja, hogy nem állhat meg, amíg ez a hulla csapkod és küzd, addig semmiféleképpen sem állhat le. Kira megpróbál egy ellentámadást bevinni és telitalálatot ér el. Hangos reccsenés jelzi, hogy a kapitány szegycsontja, olyan könnyedén adta fel a szolgálatot, mint a pelyva. A kapitány egy pillanatra megtorpan, ahogyan az ütés csontot tör, de meg se rázza magát és folytatja az eddigi heves támadást.
- Kodomo! Ő bábhasználó, Kenji-sama nővére!
Kiáltja Kira, két kitérés között a választ, a fiú kérdésére. A fiú szerencsére elég gyors észjárású és hamar rájön, hogy a Shiorikok közötti belviszály kellős közepébe pottyant. Ha feloldaná az álcáját, az biztos, hogy a kapitány Őt is kiszemelné magának. De álcája rejtekében, a lány és a kapitány harcát figyelve, megfigyelheti a környezetét. Azt is tudja, hogy mit kell keresnie, hiszen Kira elmondta, a nő bábhasználó. Amikor a fiú megrázza a fejét, hogy ne a Shioriko lány kecses mozgására, formás alakjának könnyed libbenésére koncentráljon, megpillant valamit. Valamin megcsillant a napfény. Alig kell pár másodpercet várnia és újra megpillanthatja, amint a Nap fénye megcsillan a chakrafonalon és kirajzolódik a kék szál, ami egy kabinablakon keresztül eltűnik egy helyiségben. Tehát az idősebb Shioriko, bent van egy szobában. Jó eséllyel, még nem szúrta ki Kodomot, hiszen álcáját fenntartja. A kérdés azonban az, hogy mit rejteget a helyiség maga? A fiúnak nem kell sokat keresgélnie, csak tekintetét futtatja végig a fedélzeten és kiszúrja az ablakhoz tartozó kabin ajtaját. Ahhoz azonban keresztül kell vergődnie magát Kira és a kapitány kettőse járta táncmulatságon. Ez pedig azzal a veszéllyel jár, hogy megzavarhatja Kirát a védekezésben és esetleg megsérül a lány. Mehetne körbe is, de azzal a hevességgel és tempóval, amivel a kapitány támadja a lányt, nem biztos, hogy van Kodomonak, annyi ideje. Választania kell, megpróbálja meglepni a bábmestert és láthatatlanul átslisszol a kettős között vagy lemond álcájáról és megfékezi a bábot? Mindkét út járható, a kérdés az, hogy melyik lehetőséget választja a fiú? Az ajtó, a kettős mögött, alig öt méterre van. Ha egy okos tervvel áll elő, az is lehet sikeres megoldás. 

/ Választanod kell: megpróbálsz átlopakodni, kockáztatva Kira sikeres védekezési sorozatát, lerendezed a bábot és utána indulsz a bábmester ellen, vagy kitalálsz valami okos tervet? //
avatar
Gato
Inaktív

Specializálódás : Van


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Kedd Jan. 06 2015, 01:46

A fiú a lépcsőn guggolva elemzi a helyzetet. A kapitányt nem zavarta meg a varjúhad, amely a fiú testéből keletkezett, ám mozgása mégis lelassult.
- Kodomo! Ő bábhasználó, Kenji-sama nővére! - kiáltott Kira, ezzel is elősegítve Kodomo elemzését. A fiúban szinte azonnal letisztult minden.
~Szóval bábhasználó. A kapitányt használja fel harceszközként ~ ugyan Kodomo nem ismerte túlságosan a bábosokat, a képességeikkel már találkozott korábban. Tudta, hogy a bábok chakrafonalak segítségével kapcsolódnak össze a használóval, aki aztán a keze mozgatásával irányítja a bábot. A szőke jounin ekkor lila szemeivel a kapitány testét kutatta, legfőképp a hátát, a karjait és a lábát. Majd a napfénynek hála megcsillantak a vékony, szinte láthatatlan fonalak. A fonalak egy kabin ablakából erednek. Az ablakon ugyan a fiú nem fér be, a kabinhoz tartozó ajtó pedig valószínűleg zárva van.
~A bábhasználó a kabinban van, kevés hozzáférés, jó beláthatóság, tökéletes rálátás a kapitányra és az őt körülvevőkre. Remek helyszín.~ elemzi Kodomo az újabb eseményeket.
Most pedig Kodomonak a lehető leggyorsabban a terembe kell jutnia, anélkül, hogy a báb ne ütné meg őt, és lehetőleg a bábosnak se legyen ideje elmenekülni. Ugyan a lányt folyamatosan támadja a báb, nem úgy ismerte meg Kirát, a fekete Özvegyet, mint aki valaha is kikapott volna, egy bábu ellen.
A láthatatlan Kodomo a lépcső takarását kihasználva azonnali kézpecséteket alkot.
- Sanzenkarasu no jutsu - mondja ki a technika nevét, miután álcája feloldódik.
A kabin ablakja előtt varjak tucatjai jelennek meg, majd hangosan károgni kezdenek. A varjak a nyitott ablakon keresztül elárasztják a termet, ezzel megzavarva a bábost a harcban, csípkedni, tépni kezdik őt, hogy egyáltalán ne tudjon  a bábra figyelni.
- Kira, vigyázz - szól a fiú, nehogy a báb is végrehajtsa azt, ami a használójára vár, és véletlenszerű csapásokba kezdjen. Azonban Kodomo nem csupán a megzavarás végett hozta létre ezt a technikát. Mikor a varjak megjelentek az égen, és hangos dalolászásba kezdtek, Kodomo egy újabb pecsétet formál, majd újabb technika neve hagyja el száját.
- Hanshiroton: Karasuta no jutsu* // Fehér Toll stílus: Károgás
Ekkor a varjak által kiadott hangokat manipulálva a hajón lévők, kik a madarak dalát hallja, a következő technika áldozatává válhatnak. Ám most csak egy személyt éri ezt a támadás. Azt, aki a teremben foglal helyet. Amíg a varjak kárognak, addig Kodomo képes a kombináció utolsó elemét fenntartani. 
- Magen: Mame Gen Toriju // Démonikus Illúzió: Babszár Kötés. A hajó padlózatából vastag láncok törnek elő, melyek azonnal a benn lévő Shiorikot veszik célba, és erősen áttekerve kezeit és lábait, a testét, mozgásképtelenné téve őt. Amíg tart a károgás, addig újabb és újabb láncok törnek elő, ahogy az egyikből sikerült kiszabadulnia. Bárki is van benn, a hang alapion létrehozott genjutsuból nem igazán törhet ki, hacsak nincs olyasfajta magas szinten, mint a Jounin, persze, ami az illúziókat illeti. Kodomo ezzel a kombinált támadással talán még idejében megállítja a bábhasználót, ezzel a bábot is megfékezve, mielőtt az bármi problémát okozhatna mások épségében. Ha a báb megakad, azt jelenti, a genjutsu sikeres volt, ekkor Kodomo egy pillanat alatt eltűnik a vállán lévő hollóba, a Hansou no jutsu segítségével, majd a hollóban elrejtőzve azonnal a kis ablakot veszi célba. A teremben előbújva a hollóból, kardját azonnal a benn lévőre szegezné, majd ha a genjutsu még mindig aktív rajta, akkor megkötözi, és feloldja a technikát.


//*Hanshiroton // Fehér Toll stílus (Magen: Karasuta no jutsu // Démonikus Illúzió: károgás)= Újfajta stílus, melyben a fiú tömörítené az általa használt hollótechnikákat, csupán fehér tollú hollókat alkalmazva, amely a stílus nevét adta//

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Gato on Hétf. Feb. 23 2015, 21:48

Kodomo miután ügyesen össze szedte az információkat, amelyeket részben Kirától kapott részben pedig ő maga talált, összeállította a tervet. Egy bábmesterrel szemben, közelharcot folytatni, őrültség lett volna. Mármint a bábja ellen, ezt Kodomo is tudta. Elvégre, amíg valaki a báb ellen küzd, addig az ellenfél sok mindent kiagyalhat. Így végül úgy dönt, hogy ellenfelét a varjak tömeges erejével fogja legyűrni. Egyetlen madár, nem igen ellenfél egy shinobi számára, ha azonban több van belőle, akkor bármilyen akadályt letudnak győzni. Az első ninjutsuval, egy rakatnyi madarat hívott az ablak elé, két okból. Az egyik az volt, hogy további technikákat kívánt építeni a varjak jelenlétére, a másik pedig az, hogy ellenfelét megzavarja a szabad kilátásban. Ha a bábmester nem látja pontosan, hogy mit lát, hát nem is tud, olyan hatékonyan küzdeni. A varjak rendeltetésüknek megfelelően meg is jelennek és rikácsolós nagy zajt csapnak, majd igyekeznek befurakodni az ablakon a bábmesterhez. Az ablak azonban nem elég nagy ahhoz, hogy hirtelenjében nagy tömegben betóduljanak a madarak. Kodomo sikeresen megzavarta a bábmestert, hiszen a báb mozgása úgy tűnik, hogy ingataggá vált. A zaj és a madarak zavarják a munkájában, a hirtelen keletkezett zűrzavar, amit a megjelenő varjak okoztak, a báb kiszámíthatatlanná váló mozgása, valamint az a tény, hogy Kodomo megzavarta Kirát a kiáltásával, azonban olyan plusz eseményeket idézett elő, amire a fiú nem számíthatott. A Fekete Özvegynek sikerül egy ütés elől kitérnie, amikor azonban a bábhasználó és a báb között a kapcsolat a varjak miatt összekuszálódott, egy váratlan ütés eltalálta a nőt. Kodomo tanúja lett, annak, hogy mekkora erőt is képesek képviselni a bábok, mestereik kezében. Kira az ütéstől, láthatóan megszédül, majd a közeli korláton átesik. Ha a lány eszméletét vesztette és úgy esett a vízbe, esély van arra, hogy a hajó által keltett örvénybe kerül és legrosszabb esetben, a lány halálra zúzódik a hajópropellere által. Ez egyértelműen szörnyű következményekkel járna. Kodomonak szinte ideje sincs végig pörgetni agyában, annak következményeit, ha Shioriko Kira életét veszti. Ha megmenti a lányt és hagyja egyelőre a gyilkost, ésszerű, hogy a Djuka és a Shioriko klánok közötti kapcsolat javulna. Ha hagyná a lányt elveszni és a gyilkost semlegesítené, úgy két Shiorikot tenne el láb alól, egyetlen csapásra. De vajon használna-e a Djukáknak, ha a Shiorikok megorrolnának rájuk, amiért hagyták egyik tagjukat meghalni? Az tény és való, hogy a Shiorikok és a Djukák nincsenek jó viszonyban, de a konfliktusuk még sosem járt áldozattal. 

/ A kaland végkifejletét eldöntő körhöz értünk. Választanod kell, hogy Kodomo befejezi a hármas ninjutsu kombináció utolsó két részét és lefegyverzi a gyilkost vagy Kira segítségére siet és ezzel egérutat hagy a bábhasználónak. Vajon melyik döntés jár kevesebb lelkiismeret furdalással? Vajon van Kodomonak lelkiismerete, vagy ő is egy, a sikert hajszoló shinobik tucatjai közül? Válaszd hát ki végzetedet és teljesítsd be sorsodat. Kira megmentésére és a bábhasználó semlegesítésére, sajnos egyszerre nincs időd. Válassz. Ha Kira megmentését választod, posztodban írd le a kimentését ( igen, eszméletlen, tehát nem tud vízfelületen járni ) és egy ismeretlen körülmények közepette elszabadult hajókötélen, feltudsz kapaszkodni a lánnyal. Ha a bábhasználó lefegyverzését választod, akkor posztodat odáig írd, hogy bejutsz a kabinba, lefegyverzed a Shiorikot és ... ( Kodomo fog látni valamit, amit majd ebben az esetben írok le. ) /
avatar
Gato
Inaktív

Specializálódás : Van


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Djuka Kodomo on Kedd Feb. 24 2015, 09:06

A hirtelen megjelent fehér hollóraj hatalmas ricsajjal zúdult neki a kis ablaknak. A repkedő madarak teljesen eltakarták a kis kabint, károgásuk megzavarta a bábost, ki nem tudta tovább uralni a bábot. Kodomo örült sikerének. Azonban olyan történt, amire egyáltalán nem gondolt.
A báb ingatag és kiszámíthatatlan mozgása elől Kira nem volt képes elhajolni, így az telibe találva a nőt ütötte ki, és hajította a hajó pereme felé. Kira gyorsan zuhant, nem volt eszméleténél.
- Kira! - kiáltott a fiú.  Kodomonak el kellett döntenie, hogy a lány után szalad, és megmenti a vízbefulladástól az ájult lány, vagy pedig befejezi kötelességét, és lefegyverzi a támadót. A feladatteljesítés szembe találta magát az érzelmeivel. De döntenie kellett. Nem engedheti, hogy Kira a vízbe fulladjon, azonban egy ilyen veszélyes bűnözőt nem engedhet szabadon a hajón. Majd elindult.
Kodomo gyakran az érzelmeire hallgat, mikor gyors döntéseket kell hoznia. Azok mindig megmondták, hogy miként döntsön helyesen. Mert a lelke tiszta volt.
Kodomo futásnak indult, mégpedig a leeső Kira után. Lépései alatt kézpecséteket formált ~Fel kell tartanod őt, barátom~ majd tenyerét összecsapta, épp az elrugaszkodás előtt. Talpa alatt megjelent az idéző pecsét szimbóluma, majd felizzott, a fiú pedig fejest ugrott a füstbe.
A hatalmas füstből egy átlag embernek igen csak szokatlan, és számukra hatalmas, lóméretű menyét kezdett el a kabin bejárata felé sietni. Wazarashi, a szállító hatalmas testével megpróbálja a kabin ajtaját feltartani, vagy a férfit sarokba szorítani, amíg a jounin vissza nem tér. A fiú reméli, hogy sikerül elfognia.
Kodomo pedig megjelent a füstben, fejjel lefelé kezdett el a nyílt tenger vizébe zuhanni. A vállán lévő fehér holló, Shirokage az ugrás alatt repült fel a magasba, az ő feladata csupán annyi volt, hogy figyelje a hajón zajló eseményeket, és kövesse a férfit, ha esetleg szökésre készülne. Ez az egyetlen feladata volt mindig is a hollónak, melyet eddig mindig tökéletesen végrehajtott.
Kodomo pedig a vízbe zuhant. Mivel a vízben nehéz lenne úsznia és Kirat keresnie, egy praktikus és egyszerű, mégis tökéletes módszert alkalmazott, és alkalmazta a Mizugakure no jutsu // Vízben rejtőző technikát. Teste a csobbanás pillanatában beleolvadt szinte a vízbe, így akadálytalanul képes volt megtalálni a lányt.
Kira teste lassan merült a vízbe, szájából buborékok dőltek ki, még most sem volt magánál. Haja lassan hullámzott, kezei a felszín felé mutattak. 
Kodomonak sikerült a lány után úsznia, mikor feloldotta a technikát, kezében drótot fogott, majd a lányra kötötte, végül átkötötte magán is és felfelé kezdett úszni a lánnyal. 
Nagy levegőt vett, mikor a felszínre ért. A hajó közelében voltak, így úszni kezdett a hozzá rögzített lány testével együtt. Elérte a hajó oldalát, majd némi chakraval a lábába vezetett és mászni kezdett. Egy lelógó kötelet sikerült fognia, melynek segítségével még gyorsabban tudott lépkedni a hajó oldalán. Mikor elérte a fedélzetet, Kira-t gyorsan levágta magáról, a hátán lévő kard segítségével, majd megmérte a pulzusát. Ha volt a közelben árki, akkor arra rábízta a lányt, hogy fektesse le és segítsen, hátha túl sok vizet nyelt le. Neki el kell fognia a bűnözőt, mielőtt az újabb ártatlanokat ölne. A fekete pengéjű karddal, melynek végén egy vörös csengő párosult, a Kibosen-nel indult a vérengző Shioriko után.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Márc. 29 2015, 16:18

// Minden elismerésem a mesélőnek, hogy ilyen élvezetes kalandot talált ki és ilyen élvezetesen mesélte le és persze a játékos is szépen helytállt és ügyesen alakította a karakterét. Azért hagyom nyitva a kaland végét, mert nagyon szép történetszál alakult ki, ami iszonyatosan izgalmas is, így ha Gato visszatér akkor tovább tudjátok folytatni a történetet. Vagy akár egy másik mesélőre is rábízhatod magad. //


   Wazarashi megjelenése nem kicsi ijedelmet keltett a hajón lévőkben, ám a menyét tudta a dolgát, azonnal cselekednie kezdett, még akkor is, hogyha nem kapott információt megidézőjétől. (Erre majd figyelj) A menyét azonnal a kabin ajtaja felé sietett és néhány másodperc alatt be is törte azt, ám azon belül nem talált már senkit. Ugyanakkor nyitva volt a kabin egyik ablaka, amin pont kifér egy vékonyabb ember...
   Kodomo eközben sikeresen megmentette Kirát, aki eszméletlenül feküdt. Az egyik matróz természetesen azonnal odasietett, így Kodomo ráhagyhatta őt és foglalkozhatott a Bábmester problémával. Ám odabent, már csak a tanácstalan Wazarashi-t találta, aki a nyitott ablakon nézett ki. Kodomo is sietősen megtette ugyanezt, ám kinézve már nem látott senkit és semmit...


// Nos. Ezzel lezárom a kalandot. Nem volt hosszú, ám a mesélő inaktivitása miatt elég lassan haladatok, így ez nem róható fel neked. Éppen ezért a majdnem egy éves elhúzódás miatt +45 Chakrát kapsz, valamint +20.000 Ryo-t. Az ezután következő történéseket egy mesélővel folytathatod, vagy leírhatod Élményben. Azért merem rád bízni, mivel megvan hozzá a képességed, hogy hitelesen mutasd be az ezután történő dolgokat és a Nazo Szigetes történéseket is... //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.