Kikötőváros

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Kedd Szept. 14 2010, 08:35

Valóban kicsit érthetetlen volt a sensei, de így hogy megmutatta mit kell csinálnom, sokkal egyszerűbb lesz a dolgom. Amikor visszatérek megkérdezni, menni fog-e. Bólintok egyet és felszaladok az árbocra, majd a másik irányába rugaszkodok és elkapom azt a drót segítségével. Azonban nem sikerül visszaugrani az előzőre. Az első próbálkozásnál nem tudtam időben elkapni a másik árbocot, ezért a fedélzeten érkeztem talpra. A következőre már elkaptam a célt, csak nem tudtam kihasználni a lendületemet és vissza ugrani.
Kénytelen vagyok kis pihenőt tartani. Nem tudom mennyi lehet az idő, de kezdek egyre jobban elfáradni, illetve még az éhséggel is meg kell küzdenem. Ahogy körül nézek, látom hogy szinte már éjszaka van. Ez eddig miért nem tűnt fel?
Végül a pihenő után újra nekilátok. Felszaladok az árbocra és átugrok a másikra. Sikeresen elkapom a célt, majd ahogy elhaladok mellette, rántok egyet a dróton, amitől megteszek egy félkört és már a másik oldalon haladok visszafele. A lendületemet kihasználva "utazok". Ide oda cikázok egészen addig, amíg meg nem csúszik a kezem. Hirtelen a lendület miatt a fedélzeten kötök ki. Egy bukfenccel enyhítem az esés okozta sérüléseket.
Az eset után azonnal talpra állok és már megyek is vissza. Újra felszaladok az árbocon és megismételem a mozdulatokat. Nagyon jó móka így közlekedni a hajón. Megteszek néhány kört, majd a sensei és Satsu közelében landolok.
- Azt hiszem meg vagyok! - jelentem ki lihegve. - A drótot megtarthatom, vagy azt majd vegyek otthon? - kérdezem meg kicsit zavartan.

//Akkor majd berakom az adatlapra és a jutalmak/ajándékoknál is feltüntetem hogy tőled van. A drótot megtarthatom? Ha igen, akkor hány méter, csak hogy fel tudjam írni azt is rendesen Razz //
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidan on Szer. Szept. 15 2010, 17:47

//igen már beírhatjátok és nem kell mellé és e link sem, hogy én meséltem le csak az év és a hónap dátuma. Tomo te pedig nyugodtan tartsd meg a drótot, kb 10 méteres.//

A mesteretek csak csöndesen figyel majd mikor végeztek csak ennyit mond.
-Gratulálok kölykök, itt az ideje vacsizni.- Azt étkezés a szokásos helyszínen a szokásos ételekkel volt megrendezve, majd most is kajálás után nyugovóra küld titeket, hogy mit tesztek az már csak a ti dolgotok, bár Satsuki egyre fáradtabb a tabletta miatt. Viszont mielőtt a jól megérdemelt pihenésbe belekezdenétek egy sas szál be a helységbe egy tekercset tart a lábába mint mesteretek ölébe dob, egy rövid olvasás szünet majd:
-Megvan a harmadik csapattagotok. Ő is fiú, és nem akarok szenyó lenni vele, úgyhogy ő is veletek fog aludni, de ezt intézzétek el magatok közt majd. Mindjárt megidézem.- Ezt követően kézjelekbe kezd majd egy nagy pukkanás és lassan kivehető egy veletek egykorú kölyök alakja.

//Most egy JK karit hoztam be nektek. Kérlek várjátok, meg hogy az övé legyen az első post, és csak utána faggassátok ki.
Ui: Ő Shizune multija.//
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Itou Ooku on Csüt. Szept. 16 2010, 21:16

-Ossz. - Ez mind volt az üdvözlés, és feltűnt előttetek egy se nem magas, se nem alacsony, átlagos testalkatú srác, egy össze sem gombolt sárga ingben és egy khaki rövidnadrágban, ami alól egy combtáska lógott ki, strandpapucsostul, ami köré egy kis homok szóródott. -Itou Ooku, egyenesen a strandról. - Azzal le is pottyant a közösködés szélére, és kényelmesen elhelyezkedett. Neki elég is volt ennyi, azaz ha senki sem szólalt, és senki sem hátráltatta, minden további nélkül megkínálta magát a közös porcióból, és közben megejtette az ismerkedő pillantásokat. Először a hímeket, majd a nőket, az utóbbiakon hosszabban elidőzve. Ideálja úgy sincs: ő minden nőt szeret.


//Ne ajándéknak írjátok föl a tanult jutsut, hanem a jutsulistába. Ajándék az valamilyen teljesítmény, vagy küldetés után járó extra. A tanulás nem az. Egyébként csak remélem, hogy nem én tartottam fel a népeket, ha igen, röstellkedem; a netem incselkedett velem ma.
Ui: Shikaku multija. xD//
avatar
Itou Ooku
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Csüt. Szept. 16 2010, 21:42

Miután behurcolom magam az ebédlőbe a többiek után, ahogy tudom, levetem magam egy székre. Alig van erőm enni, a szemem szinte könyörög Tomo felé, hogy etessen, mert a karjaimon, mintha csak egy 50 kilós súly lett volna- a tabletta hatása kezd elmúlni. Valahogy azért mégiscsak megemelem a kezem, és elveszek egy tavaszi tekercset, amit úgy, ahogy van, betömök a számba, majd kezem újra erőtlenül hullik le magam mellé. Amíg rágcsálok, hirtelen beszáll egy sas, és egy tekercset ejt a sensei ölébe. Rövid ideig olvas, majd felnéz, és közli velünk, hogy megvan a 3. csapattárs. ~ Még egy fiú! Ráadásul vele is együtt kell aludnom. Szép. De egy két személyes francia ággyal hogy? Majd... megoldjuk.. ~ Elhúzom a számat, majd a sensei kézjelekbe kezd, és egy pukkanás kíséretében egy nagy füstfelhőből kilép egy velünk egykorú fiú. Eléggé furcsán van felöltözve, az én szoknyám ehhez képest kutyafüle- és olyan egyedi arcszerkezete van. Mint valami civil, akit véletlen ide transzportáltak a strandról. Mélyet sóhajtok, majd üdvözlésképp biccentek felé egyet. Álmos fejjel bámulok magam elé, mire a gyomrom szívszaggatóan megkordul. De nincs semmi erőm enni, mindjárt itt helyben elalszok... Már pedig kéne. Újra Tomora nézek, egyre könyörgőbb szemekkel, hátha megetet. Kicsit gáz, de ez van. Inkább, minthogy.. éhen haljak.

//Én úgyis egész nap nem voltam otthon...//
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Pént. Szept. 17 2010, 09:21

// Én sem voltam itthon egész nap. Lehet hogy együtt voltunk? Razz //

A sikeres tanulás után leültünk vacsorázni. Ez már nagyon kellett, mert nem hiszem hogy túl sokáig bírtam volna. Nagyon gyorsan tömöm magamba mindazt, ami előttem van. Most nem foglalkozok semmilyen illemmel, most nagyon nagyon éhes vagyok.
A vacsora után megyünk, hogy lepihenjünk, de egy sas zavar meg minket. A sensei elmondja hogy egy új társat kapunk, aki szintén fiú. Ekkor azonnal Satsu-ra nézek.
~ Még a végén lesz egy vetélytársam. Ez nem jó!
Amikor megjelenik elég érdekes figurának látszik. Olyan, mintha a strandról csöppent volna ide. Még homokot is szór a papucsából.
- Üdv! - biccentek egyet a fejemmel.
Ezután Satsu-hoz lépek és átölelem.
- Gyere, segítek! Csak kapaszkodj belém és elkísérlek a szobába. - ezt egy csábos mosoly követi.
Ha elfogadja a segítségemet, akkor a szobánkba vezetem. Közben pedig már van egy tervem, amivel megviccelhetem ezt az új srácot.
Még nem mutatkozok be az "újoncnak", mivel ő sem foglalkozott velünk túlságosan. Majd ha ő bemutatkozik, akkor én is, de addig nem. Elvégre mi már úton vagyunk egy ideje, ő meg csak úgy ide toppan.

// Ez gyenge lett, bocsi. Shizune, aki Shikaku, az 5 pontot le kell vonnom a technikáért, vagy nem? Ezt még nem sikerült feldolgoznia az agyamnak Embarassed
Már nem tudsz pontot költeni, de nincs is pontod, az már csak egy maradvány a régi rendszerből. Chakraszintből tanulsz, de nem maradandóan költesz belőle, hanem minden hónapban felhasználhatod, mint egy egyenleget, maximum két jutsu megtanulására.//
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Pént. Szept. 17 2010, 19:24


// Attól függ, hol voltál Smile //

Mivel Tomo nem igen figyelt rám, így jobb híján emlegetnem kell egy kicsit a karomat, de legalább valamivel telibb lesz a gyomrom. Mire felészlelek a pakolásból, már a tányéron tornyosulnak az ételek- úgy döntök, hogy ha már ennyit ideszedtem, akkor már bepótolom az ebédet is. Elég gyorsan megeszem, bár inkább a számat használom, mint a kezemet. Miután végeztem, felállok, majd még mielőtt elindulhatnék, Tomo mögöttem terem, és megölel. Jól is jött, éppen készültem ott helyben elaludni. Felajánlja, hogy elkísér a szobába, amit én örömmel fogadok.
Tomo segítségével elbicegek a szobámig, majd intek neki, hogy most bemegyek fürödni. Miután beérem becsukom az ajtót, és levetkőzök. A fehérneműt magamon hagyom- ma úgyis fürdőruhát vettem fel, valahogy arra számítottam, hogy tanulás közben beleesek a tengerbe. De ez nem igazán sikerült. Elkezdem ereszteni a vizet, majd, mikor alig van félig, szó szerint belezuhanok a kádba. Hátamra lebegek, majd nézem a plafont. Nagyon rossz ötlet volt az egészségemre nézve ez a tabletta. ~ Na, csak nem fulladok meg... ~ A szememen mint ólom ülne, alig bírom nyitva tartani. Végül engedek a szinte ölő kísértésnek, és elalszok. Szuszogva, bugyogva merülök el a vízben, abban reménykedve, hogy majd "felmerülök"...

//Rövid lett, tudom, folyton öngyilkos kísérleteim vannak, tudom, de kell az izgalom, tudjátok... Very Happy //
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Itou Ooku on Pént. Szept. 17 2010, 21:58

Mivel a puruttyok arrébb mentek, enyhe romantikus allűrrel, gondoltam nem kellene követnem őket... Bármi megtörténhet, szóval csak megmaradok magamnak, és eszek még, ha már hagytak, és mivel egyedül maradtam a jelenlegi senseivel, rá is nézek.
-Szóval, mi lesz most? A kis párocska talán egy kicsit zokul vette, hogy késve csatlakozom - lévén, hogy egyikük sem mutatkozott be viszont. Vagy velem van a gond? - Egy pillanatra sem szakítom meg az evést, közben is tudok beszélni, majd amikor jobban érzem magamat kicsit kérdőbben pillantok a senseire, ha kivárja a válaszával az evés végét. Egyéb iránt a hajó sem rossz hely, kifejezetten kényelmesnek tűnik, és hatalmasnak, és ha vesszük a tényt, hogy valahol a Hold környékén vagyunk, bizonyára egy gazdagokkal telipakolt hodály lehet. Talán egy-két szép lányka is jött a családjaikkal, akikkel lehet egy kicsit szórakozni, ha lejárt a munkaidő...
avatar
Itou Ooku
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidan on Szomb. Szept. 18 2010, 12:06

//Satsuki, Tomo titeket most magatokra bízlak, mert úgy érzem a lefekvést nem kell lemesélni Razz//

Itou egy magadra maradtál az új oktatódal ki egy viszonylag fiatal nő. Látszólag cseppet sem zavarja az illetlenséged.
-Nem hiszem, hogy megharagudtak volna rád... csak ma egész napos edzésben volt részük, biztos elfáradtak. A bemutatkozás szerintem hanyagolhatjuk, mert úgy értesültem, hogy már a nevünket úgyis tudod. Ők ketten is veled egy szinten vannak nagyjából. A küldetést azért én is elmondom. Egy fickó kirabolta az egyik ékszerboltot és ami furcsa, hogy megtudott lépni a ninjáink elől pedig csak egy civil. Most az ő nyomába eredtünk. Jelenleg a hajómon vagy, elég nagy a bárka,d e kénytelen leszel te is a gerlepárral egy ágyon osztozni. Ha végeztél meg is mutatom a szobádat.- Mondta miközben a teáját szürcsölte. Ha végeztél akkor feláll és fejével jelzi, hogy kövesd. Be kell látnod, hogy tényleg, egy luxus hajón vagy, hisz habár nem túl giccses, de egy-egy festmény szinte mindenhol található.
-Ez lenne a szobátok. kérlek este ne mászkálj fölöslegesen. Holnap fogunk partot érni, pihend ki magad. Kilenckor legkésőbb mindenkit keltek. Jó éjt.- Mondja majd ha nincs több kérdésed elmegy.

//Ha nem szeretnétek semmi extrát csinálni, akkor a lefekvést lejátszhatjátok, meg a felkelést is.//
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Szomb. Szept. 18 2010, 14:32

//Nem valószínű, hogy egy helyen lettünk volna, nyugi. Valószínűleg az ország 2 különböző végén voltunk. Razz //

Örülök hogy Satsu elfogadta a segítségem. Reméltem hogy nem fogja félre érteni az ölelést. Elkísérem a szobába, majd jelzi hogy el megy fürdeni. Addig leülök az ágyra és várakozok. Nekem is jó lenne a fürdő, mivel elég rendesen leizzadtam a mai edzésben.
Azonban a túl nagy csend zavar. Felállok az ágyról és hallgatózni kezdek az ajtónál. Csak reménykedni tudok, hogy nem aludt el a fürdés közben. Pár pillanatra ellépek az ajtótól, majd idegesen vissza megyek ahhoz. Óvatosan bekopogok.
- Tsuki, jól vagy? - kérdezem meg kicsit félénken.
Ezután fülelek, hátha jön valamilyen válasz. Ha nem válaszol, akkor berontok és kimenekítem a vízből. Ha kell még szájon át lélegeztetést is nyújtok( Laughing ) neki, csak ne essen semmi baja.

//Ez is gyenge lett sajnos. Nem így akartam, de most így sikerült összehoznom a választ. //
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Itou Ooku on Szomb. Szept. 18 2010, 19:49

-Nos, ha az illető meg tudott lógni ninják elől, akkor ninja képességei vannak, nemde? Honnan olyan biztos, hogy civil? Vagy ezt senki sem kérdőjelezte meg rajtam kívül? Nem vagyok egy szorgalmas ninjatanonc, de annyit tudok, hogy ezeken a módszereken túljárni szinte lehetetlen - ha viszont mégis biztos, hogy az emberünk civil, akkor nem olyan intelligenciája, vagy segítsége van, amin túljárni nem éppen a mi szintünk? - Közben a távozni akaró senseire rá se pipálva eszegetek még. Ezek gondolom már végig lettek vezetve, hiszen olyan alapvetőek, mint az egyszer egy. Valószínűleg a sensei csak azért tart minket itt, mert kell, és ő meg tudja oldani az ügyet, és a végén mi körülbelül csak arra kellünk, hogy egy civilt lefogjunk és sakkban tartsunk, ha tényleg ő a tolvaj.
Legalább kellemes a meló, és nem kell azon agyalni, hogy hogy éljem túl - nem mintha halálközeli élményekre várhattam volna itthon az első csapatfeladatomnál. Lustán nézem meg magamnak a sensei vonalait amikor felállt, és talán képzelgek is egy kicsit, ha hagyja. A kép a szokásos: milyen lenne ő a strandon, falatnyi bikiniben...


//Ne sírjatok már a postok hossza miatt. Very Happy Úgy is Hidan fog lepontozni a végén, és majd jól megmondja, ha baja volt. Szerény véleményem szerint amikor olyan aprólékos a játék, hogy naponta több post születik bőven belefér pár soros szösszenet is. Ha hasszabb postokat akartok írni pedig törekedjetek rá, hogy nagyobb időfelületet, vagy extra tartalmakat vegyetek az írásba. Van amikor viszont szimplán nem lehet túlozni, ezért vagy törkedjetek arra, hogy ne akasszátok meg nagyon a másik lendületét döntésekkel ,amiken nem nagyon lehet túllátni.//
avatar
Itou Ooku
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Vas. Szept. 19 2010, 13:33

Mivel nem érkezik semmilyen válasz, rátöröm az ajtót és bemasírozok a fürdőbe. Ekkor látom meg, hogy a lány a víz alatt van. Megrémülök és odarohanok hozzá, majd kiemelem a kádból. Ezután a földre fektetem. Azonnal használom azt a módszert, amit már a filmekből megszoktam. Azonban semmilyen eredménye nincs. Ezután befogom az orrát, a száját pedig kinyitom. Óvatosan fölé hajolok és levegőt fújok a szájába. Ezt addig ismételem, amíg valamit nem reagál.
Viszont, hogy biztos túl élje a dolgot, két fújás között a sensei-nek kiabálok, hogy jöjjön segíteni. Ha jól láttam, ő nagyon ért a gyógyításhoz, biztos jobban elboldogul vele, mint én. Azonban a sok kiabálástól és fújkálástól kicsit megszédülök. Remélem hamarosan megérkezik a sensei...

//Nekem nem a sorok hosszával volt bajom, hanem a minőséggel Razz Képes vagyok sokkal jobb dolgokat is írni. Viszont ez inkább csak akkor jön elő, ha én mesélek Cool Ha jól tudom, akkor legalább 5 sort kell írni, minden egyes reagba, amit azért teljesítünk. Shikaku: közben sikerül elolvasnom az új szabályokat és nagy nehezen fel is fogtam őket Razz //
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Vas. Szept. 19 2010, 23:45

Egy -számomra- halk dörrenés kelt fel álmomból, bár az eszméletlenség szélén vagyok. A végtagjaim ólomként húznak le a kádban, de érzem, hogy valaki kiemel onnét. Amint kinn vagyok a felszínen, mohón szívnám be magamba a levegőt, de érzem, hogy ez nekem valahogy nem megy, és a tüdőmben lévő víz akar véget vetni nekem. Az a valaki, aki az előbb kiemelt, befogja az orromat. ~ Mi van ma, gyilkosok járkálnak a hajón?! Legalább akkor hagyta volna, hogy ott fulladjak meg, a vízben.... ~
De a "gyilkosom" kinyitja a számat, és szájon át lélegeztet, majd nyomást mér a mellkasomra, és ezt ismételgeti. Reménytelennek tűnik, és a -hang alapján- fiú ordítozni kezd. A hallásom még mindig túl tompa ahhoz, hogy kiszűrhessem, ki Ő, de nem számít. A fiú kétségbeesetten egy átlagosnál nagyobb nyomást mér a mellkasomra, mire magamhoz térek- és körülbelül az a dolgom, hogy az általam benyelt vizet a megmentőmre köpjem. Persze, nem rosszindulatból csinálom, de szerintem ezt ő is képes megérteni.
Mikor kitisztul a látásom, látom, hogy az ifjúnak, aki megmentett, fehér haja van, és aranyos arcszerkezete... illetve azt, hogy két centire sincs az arcomtól. Hirtelen olyan színt kap az arcom, hogy még azt is túlszárnyalja, mikor az ember csúnyán leég.
- Tomo.. te megmentettél...?- a hangom olyan magas, és akadozó, hogy félreérthetetlenül hallatszik benne zavartságom.
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hidan on Hétf. Szept. 20 2010, 21:54

//Satsuki, Tomo titeket hagylak együtt játszani, látom elvagytok Razz, ha akarsz te is csatlakozhatsz majd hozzájuk Shizu//

-Édesem- Szól Ooku-hoz a sensei kedves gyengéd hangon. -Tetszik, hogy használod a fejed ezért segítek neked megérteni az én nézőpontomat. Egy emberről van szó, és nincsenek ninja képességei. Speciális fegyverei lehetnek, meg szerintem mérgekkel is dolgozik, de még annyira se ért a kardforgatáshoz mint te. Minden bizonnyal hihetetlen jó stratégával állunk szembe. Honnan gondolom, hogy egyedül dolgozik? Nem ő az első ilyen esetem. Ők általában nem bíznak meg annyira másban, hogy azt is be vegyék a tervükbe hisz akkor rajtuk bukhatják el. Embereket felhasználhatnak, de hidd el azok nem is sejtik hogy épp fel vannak használva. Első küldetésre szerintem tökéletes lesz mert én nem fogok unatkozni, ti meg megtanultok egymásra támaszkodva harcolni. Ha nem tévedek más egyebet én se tudok erről mondani.- Épp tovább sétált róla mikor Tomo életmentő akciójának a hangjai szűrődtek ki. -Szerintem aludj közöttük, nincs kedvem ahhoz, hogy tőlük zengjen az egész hajó. Jó éjt.- Köszönt el újra, és válaszra se várva elsétált.

//nektek is jelzem, hogy péntek szombat vasárnap inaktívabb leszek, mert dolgozok, és mindig e napokra fognak beosztani.//
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Itou Ooku on Kedd Szept. 21 2010, 13:15

-Vettem. - Ennyivel le is tudom a reakciómat az eligazításról, de az utolsó mondathoz már csak egy szemöldökvonást toldok. Tehát a többiek nem is kérdezősködtek, vagyis én lennék a csapat esze, vagy ők kicsit iskolásabbak, otthonélők, akiknek az orrába kell rágni a mondanivalót. Bármelyik is a tény, nagyon nem lesz jó. Még a végén meghalunk.
Ezzel a gondolattal felállok a kaja mellől, letakarom és a szoba felé megyek, ami nekünk van kiosztva. Az ajtóban viszont megállok, hogy halljam, ha bármi van, amit nem lenne jó meglátni, de mivel semmi hang nem szűrődik ki felém, belépek. Ejha, már a fürdőben is együtt? Odalépek az ajtó mellé, és a falnak dőlök. Hallok még pár furcsa hangot, majd a cincogó utolsó mondat is elhangzik. Felvonom a szemöldököm, de a csönd, ami utána jön már nem az én dolgom. Akármi is történt, most már nincs bajuk, sőt lehet hogy egyre kevésbé lesz. Egyenlőre még maradok, de nem akarok semmi szépnek elrontója lenni...
avatar
Itou Ooku
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Kedd Szept. 21 2010, 21:35

//Elnézést Satsu, hogy még nem írtam//

Végül sikerül Satsu-t megmentenem. A lány össze van zavarodva, nem tudja hogy mi történt vele.
- Máskor legyél óvatosabb! Elaludtál fürdés közben. Ha nem vagyok itt, hogy odafigyeljek rád, akkor nagyon szörnyű dolog történt volna.
Ezután előveszek egy törölközőt és óvatosan megtörlöm, nehogy megfázzon. Ha ezzel elkészültem hozok egy köntöst, amit ráterítek.
- Gyere, feküdj be az ágyba! Ott majd pihenhetsz.
Óvatosan felveszem az ölembe és az ágyhoz viszem. Ezután lerakom és betakarom. Nyomok egy puszit a homlokára, majd megszólalok:
- Aludj jól! - mondom neki halkan, majd eltűnök a fürdőben.
Nagyon gyorsan megfürdök, utána pedig megyek én is lefeküdni. Ha az új kölyök még nincs az ágyban, akkor nagyon közel húzódok Tsuki-hoz és úgy alszok el. Ha a kölyök mégis kitúr a "helyemről", akkor a hasamra fekszek és hagyom hogy elnyomjon az álom.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Itou Ooku on Kedd Szept. 21 2010, 22:01

-Igazi férfi vagy, nemde? - Kérdezem, még mindig a falnak dőlve az ajtó mellett. Nem történt semmi olyan, ami magányt kért volna, így itt maradtam, de bizony úgy tűnik, hogy ez nem éppen tetszik az új társamnak, pedig éppen meg is dicsértem. A mosolyt azért inkább le sem vetem magamról, nehogy valamiféle kakaskodó gesztust lehessen belelátni, és kivárom, hogy miféle reakció akad a jelenlétemre.
Miután azonban minden lerendeződik, és úgy tűnik az éjjel végre csak egy alvásra vár, elhelyezkedek a szoba díszes szófáján. Félig-meddig ülő pózba, fejem alatt kezeimmel. Mivel tető van fölöttem a szemeimet azonnal le is hunyom, hogy magam fölé képzeljem a parti eget, és bizonyára hamar el is alszom majd...
avatar
Itou Ooku
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Kedd Szept. 21 2010, 22:25

// Ugyan, semmi Smile //

Tomo valószínűleg észlelte, vagy nem is tűnt fel neki, hogy túl közel van, de felállt, és elkezdett magyarázni. Nem nagyon fogtam fel, amit mondott, csak annyi esett le, hogy majdnem megfulladtam. Úgy látom, hogy Tomo keres egy törölközőt, amit végül talál is. Elkezd megtörölgetni, majd újra elindul, hogy most egy köntöst keressen nekem. Fáradtan követem őt a szememmel, közben feltűnik, hogy az új csapattársunk is lecövekelt az ajtóban, de sok erőm nincs, hogy két felé kapkodjam a fejem, így inkább azt nézem, hogy mit művel Tomo a köntössel. Amint talál egyet, rám teríti, majd felemel, és kivisz az ágyba. Ott lerak, betakargat, és megpuszil. Érzem, hogy nem tudom sokáig nyitva tartani a szemem, épp hogy hallom még, amit Tomo mond, majd el is alszok. Csak a halk szuszogásomat lehet hallani. Álmomban összekuporodok, és úgy is maradok.

Reggel az ágyamban kelek fel, úgy, ahogy lefeküdtem. Boldogan állapítom meg, hogy ezek szerint álomtalan éjszakám volt, és, hogy a tegnapi fáradságomból nem sok maradt. Azt is észlelem, hogy túl korán keltem fel, így úgy döntök, tovább alszok, hogy teljesen kipihenjem magam. Elvégre ma érünk a küldetés helyszínére.
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Szer. Szept. 22 2010, 21:23

Miután kijövök a fürdőből, az új társ mond valamit. Ránézek, hátha viccelődni akar, de nem úgy tűnik.
- Mondhatjuk így is! - válaszolok. - A nevem Tomo, örvendek! - ezután kezet nyújtok.
Az utóbbi eset után megpróbálok kedvesebb lenni az új társunkhoz. Remélem elfogadja a kézfogásomat és ő is bemutatkozik. Ha ezek után nincs más mondanivalója, akkor bebújok Satsu mellé és én is elalszok.

Elég rosszul alszok ezen az éjjelen. Lényegében nem sikerül rendesen kialudnom magam. Egész este csak forgolódok, aludni viszont nem igazán alszok. Reggel még azt is észre veszem, hogy Satsu felébred. Azonban hamarosan vissza is alszik.
Amikor elkezd világosodni, kikelek az ágyból és kimegyek a fedélzetre. Mindenkit elkerülök, nem akarok beszélgetni senkivel. Nem tudom mi ütött belém, de nagyon kedvtelen vagyok most. Remélem a küldetést ezzel nem fogom veszélybe sodorni. Nem lenne jó már az első küldetésen úgy bemutatkozni, hogy elrontok mindent.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Vas. Szept. 26 2010, 21:14

// Elnézést, hogy eddig nem válaszoltam. De azért nem csak én húztam az időt.. //

Arra kelek, hogy a nap vakítón a szemembe süt. Kedvtelenül forgolódok, mire feleszmélek. Kerek szemekkel, hirtelen ülök fel az ágyban. Kilesek az ablakon, és meglepődve állapítom meg, hogy már bőven dél van. Nagyon melegen sütött a nap. Magam mellé lesek, és észreveszem, hogy csak Ooku van mellettem az ágyban, Tomo pedig eltűnt. Viszont Ooku jó mélyen alszik. Hát nem sieti el a felkelést. Apropó felkelés: a sensei miért nem ébresztett minket...?
Vállat vonok, biztos oka volt rá. Inkább kimászok az ágyból, és elkezdek felöltözni. Miután végeztem, felrázom Ooku-t, és elindulok a fedélzetre. Jó lenne egy kis friss levegőt szívni, meg hátha beszélhetek a sensei-vel...
// Ui.: Igen, tudom, hogy Hidan-ra várunk. De ő nem csak 3 napra jelezte, hogy inaktív lesz? Bár reményeim szerint 2 napon belül ő is megjelenik.//


A hozzászólást Satsuki Hime összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 27 2010, 20:58-kor.
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Hétf. Szept. 27 2010, 20:36

//Satsu, elvileg Hidan-ra vártunk, aki jelezte hogy nem lesz. //

Egyedül ücsörgök a fedélzeten, folyamatosan a vizet bámulom. Olyan békés minden, hogy semmivel sem foglalkozok, ami körülöttem történik. Azonban a táj nem tud túl sokáig lefoglalni. Éppen ezért előveszek egy papírt és egy ceruzát, majd rajzolni kezdek.
Nagyon gyors mozdulatokkal dolgozok, így hamarosan kész lesz egy fej, amire szemeket, orrot, szájat és füleket rajzolok. Ezután nekilátok a hajának. Pár perc és kész is egy kép Satsu-ról.
Alig fejezem be a rajzolást, hallom hogy valaki a fedélzetre lép. Azonnal oda fordulok, de nem tudom ki az, mivel a nap a szemembe süt. Éppen ezért a rajzot magamhoz ölelem, nehogy valaki meglássa mit csináltam...
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Itou Ooku on Kedd Szept. 28 2010, 18:11

Kinyitom a szemem, és egyből visszatérnek éber érzékeim, amik azt mondják, hogy nem igazán kedvelik a fotelban ülve alvást, meg azt, hogy a tengeren vagyok, mert ráz, ahogy az álmom végén is megtette. Ettől függetlenül elég hosszan aludtam, mivel senki sincs már a kabinban. Ennek örülve vetem magam meztelenre, ami nem túl bonyolult, tekintve ruháim egyszerű és kevés mivoltát, és belépek egy jó reggeli zuhany alá, aminél nincs sok jobb dolog az életben. De, mégis van. Egy jó reggeli álmos szex, ami ebben a munkában annyira talán nem is hátrányos és megengedhetőbb is, mint az egy egész napos mesterségnél lenne.
Minden esetre a mókának hamar vége, én pedig felveszem a cuccaimat, és elindulok, hogy keressek valami reggelizni valót, és hogy megtudjam mit is értett a sensei a mai feladataink alatt. Remélem az is köztük van, hogy megmasszírozhatom tetőtől talpig. A jó benyomás sosem rossz, ahogy apám mindig figyelmeztet, márpedig a legjobb benyomást nálam a kezeim szokták tenni, a többi lényegében elhanyagolható...
avatar
Itou Ooku
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Kedd Szept. 28 2010, 19:49

Amint felérek a fedélzetre, egy alakot látok kirajzolódni magam előtt. Fekete, révén, hogy a nap süt mögötte, és ráadásul még a hátam mögött is visszatükröződik rá. Aztán amikor közelebb megyek, veszem észre, hogy Tomo az, aki egy papír lapot tart a kezében.
- Mi az a kezedben, mit rajzolsz? - szólítom meg. Aztán amint válaszolt, folytatom.
- Értem. Te láttad ma a sensei-t? Nem ébresztett bennünket. Gyere, keressük meg! - mondom, majd elindulok az étkező felé. A közeledő lépteket arra vélem, hogy Tomo követ, de lehet, hogy csak visszafordult, és folytatja a rajzát. Én mindenesetre belépek az étkezőbe vezető folyosóra, majd befordultam, és egy megterített asztal, illetve Ooku. Leülök, és telerakom a tányérom étellel. ~ Vajon Ooku terített meg, vagy a sensei? Mindegy. Inkább együnk. Ma úgy érzem, fárasztó napunk lesz. ~
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Kedd Szept. 28 2010, 20:44

Satsu lépett ki a fedélzetre, amitől kicsit zavarba jövök.
~ Ne kérdezze meg, mit rajzoltam, ne kérdezze meg...
Azonban mégis megkérdezi. Kicsit féltve oda mutatom neki, majd elpirulok.
- Téged rajzoltalak le! - szólalok. - Ugye nem baj?
A kérdéseire megrázom a fejem. Még én sem láttam a sensei-t. Ezután elindulok utána. Kicsit zavarban vagyok a tegnap történtek miatt, ezért nem mondok semmit.
Végül elérjük az étkezőt, ahol a társunk már reggelizik. Kicsit kíváncsian nézek rá, majd megyek Satsu után. Ha le akar ülni, kihúzom neki a széket és segítek neki helyet foglalni. Egyenlőre én még állva maradok. Körülnézek, hátha van még valamilyen ennivaló. Ha van, akkor valami könnyebb ételt magamhoz veszek és elmajszolgatom.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Itou Ooku on Szer. Szept. 29 2010, 00:59

Tényleg csupa luxus a hajó. Ahogy megtalálom az éttermet, leülök, és hozzák a kaját. Meg is kérdezték, hogy kivel vagyok, és hányan leszünk, mire csak megemlítettem a sensei nevét, és már pakoltak is. Gondolom vagy fizetett, vagy tényleg az övé a hajó...
Viszont ha a hajó az övé, akkor nem főállású ninja, vagy éppen hogy hajótulajdonosnak nem főállású? Van időm elnyammogni a kérdésen a vajas buci mellé, miközben megjön az eszem is, így kifelé a félálmos kábulatból, és látom is a királykisasszonyt belibbenni. Az előző elmélkedés elhagyja az agyamat, és egy aktuálisabb költözik a helyére: ez most moe, vagy loli? Mindegy, cuki is, szép is, nem is beszélve a senseiről, szóval ezek a csapatbeli napok jók lesznek. A döntés remek hangulatot hozott, én meg, még mindig egy fél bucival a számban köszöntem reggelt. Gondolom a bamba mosolyom így egy elmoffmoffolt köszönéssel elég röhelyes, aranyos, vagy visszatetsző volt, attól függően, hogy milyen a személyiség a kobakban. Kobakról beszélve, máris három van az asztalnál és én még azt is megbocsájtom, hogy ő is fiú, hiszen a két nő két fiú egyenlő arány, ha senki sem irigy és a nők sem kergék. Egy újabb moffmoff jön a számból, teljesen nem érdekel, hogy ez hogy tetszik, esetleg éppen vissza: nekem most jó a kedvem, és ezt nem veszi el tőlem senki, én pedig beírhatom, hogy komoly meló van és én boldog vagyok. Naptári esemény!
avatar
Itou Ooku
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Hime Satsuki on Szer. Szept. 29 2010, 21:40

Mikor Tomo megmutatja a rajzot, lehajtom a fejem, mert kicsit zavarba jövök.
- Nem..nem baj. -motyogom.

Lenn az ebédlőben úgy ülök le, hogy Tomo kihúzza nekem a széket. Miután telepakolom a tányérom, és tartalmát jóízűen fogyasztom el, újdonsült társamat figyelem. Most is tele van minden cucca homokkal, ezek szerint nem volt ideje összepakolni, vagyis tényleg a strandról jött. Elképesztő. Mik vannak!
Miután megettem mindent, amit kiszedtem, elindulok ki a fedélzetre, egy jó vastag könyv társaságában. Közben néha oldalra nézek, keresem a tekintetemmel a sensei-t. De őt ahogy elnézem elnyelt a föld, azaz a víz, hisz sehol se látom.
A fedélzeten keresek egy árnyékos helyet, hasamra fekszem, majd elkezdek olvasni. Annyit olvasok, hogy elfárad a szemem, és végül újra álomra hajtom a fejem. Ezek szerint mégse aludtam ki még a fáradságot.

Pár óra múlva arra kelek, hogy a nap rám süt. Nem bízhattam az árnyékban, mert az arrébb ment, így a már-már lenyugvó nap ébresztett fel. Felülök, majd visszaviszem a könyvet a szobámba. Akárki szól is hozzám, nem figyelek rá, majd mikor visszaérek a fedélzetre, a hajó orrához megyek.
A szemem csodálkozóan nyílik ki, állam leereszkedik, térdem megremeg, mikor kinézek a hajó orról. Elképedve kiáltom el magam.
- Szárazföld!
avatar
Hime Satsuki
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 186

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.