Szabad Játék (5)

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Szabad Játék (5)

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Kedd Ápr. 26, 2016 10:44 pm

Észre se vettem, amikor valaki egyszerűen „mögém lopakodott”. Bár a lány, aki hozzám szólt, nem jött hozzám túlontúl közel, mégis az, hogy ilyen hirtelen szólított meg valaki az erdő közepén a frászt hozta rám. Egy nagyot sikkantva ugrik egyet, és rémülettől tágra nyílt szemmel szorítom magamhoz a csomagot. Nagyot nyelve, kicsit remegve fordulok, a hang irányába először nem igen tudom mire számítva, miközben kicsit bátortalanul az egyik közeli fa mögé bújva nézek rá a lányra. Eleinte nem nagyon tudom, mit mondjak Mirubi-sama azt mondta kerüljem a feltűnést és a lehető legkevesebbet beszéljek idegenekkel. De... most ha esetleg tényleg tudna segíteni… Nagyot nyeltem, mikor eszembe jutott a feladatom… titokban kell tartanom mindenképp. Szinte már csak jobb szemem látszik ki a fa mögül, amiből látni lehet a bizonytalanságot, és a félelmet. Egyelőre nem szólaltam meg, csak vártam, hátha elmegy a lány, ám ha nem tágít, kicsit bizonytalan hangon köszönök neki.
- Sz…szia. Igen… v…valahol rossz helyen fordulhattam le főútról… és… és… - szemeimből egy-két könnycsepp gördült ki, ahogy tudatosult bennem, hogy teljesen elvesztem, és nagy eséllyel a nő az utolsó mentsváram… olyan szánalmas vagyok...

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 49


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 374

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (5)

Témanyitás  Amaken Yoshimitsu on Csüt. Jún. 16, 2016 1:42 pm

- Maradj ott ne gyere közelebb! – ordítja el magát egy kissé megviselt ruhájú férfi a földön fetrengve.
Elmosolyodok a csuklyám rejtekéből, miközben szemem le sem vettem a férfiról. Ujjaim apró mozgatásával helyezem különböző formációkba a fűben rejtőzködő Tücskeimet, melyet már-már készen álltak, hogy halálos bombázásba kezdjenek, ha úgy döntök. Persze látszólag nem forogtam veszélybe. Konohától nem is olyan messze találtam rá a célpontomra: egy piti genin, akit rablásért, és civilek gyilkolásáért köröztek… de mint kiderült a shinobi tehetsége… öhm… nem éppen éri el még az átlag szintet is. Bár még mindig ér a feje eleget, hogy megérje levadászni. Egy erdősség sűrűjében vagyok, itt-ott már megritkítva a növényzetet a Tücskeim robbantásával, így előfordulhat, hogy felkelthettem a fickó esetleges társainak figyelmét… bár nem hiszem, hogy egy ilyen gyáva alaknak lennének társaik. Bár nem sérült meg komolyabban (csak az egyik figyelmeztető robbanásom sértette meg egy kicsit), de látszólag már ez is elegendő volt arra, hogy kikészüljön idegileg. Sóhajtok egyet, majd lassú léptekkel megindulok a férfi felé, aki minduntalan próbált elhátrálni tőlem. A testemet eltorzította a teljes alakomat eltakaró köpenyem (főleg azért, mert a hátamon tartott tekercs tartómat is eltakarta), és mint vándor ninjaként töltött éveim során megannyiszor, most sem hordtam falum fejpántját. Végül pár lépésre megállok a fickótól, és kissé unott hangon szólok rá.
- Kérlek  ne nehezítsed meg a dolgom, így is elég nehéz lesz téged elhurcolnom…

Ám a fickó hirtelen felpattant és futásnak eredt, miközben én megrázom a fejem, és lassan ráérősen megindultam utána, ujjaimmal finoman mozgatva az apró bábjaimat-
avatar
Amaken Yoshimitsu
Játékos

Taijutsu Pontok : 79


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 361

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (5)

Témanyitás  Nara Akane on Pént. Aug. 19, 2016 4:16 am

- Szeret...
Egy szem tabletta.
- Nem szeret...
Újabb pirula.
- Szeret... Nem szeret?! Tudhattam volna hogy az ártatlan szempár csak megtévesztés... Óh, én naiv, buta lány... Mégis miért pisálna bele a kedvenc cipőmbe, ha egy kicsit is megbecsül?!
Gügyögi sírásba forduló hangon az alkoholmámortól - is - kába kunoichi, amikor az utolsó szem lónyugtatót is hanyagul a szájába pöcköli, majd az eddig két combja között szorongatott szakésüveget is istenesen meghúzza... De valahogy még ez a szintetikus tompaság sem képes elfeledtetni vele, milyen pocsék napja volt. Másmilyen nem is lehetett volna, hisz már az elején megpecsételődött ez a nap... Az egész azzal kezdődött, hogy húgai közelgő chunnin vizsgája okán a fél klánt átcsődítették egy családi ebédre, így hajnali délben kellett kelnie. Ezután el kellett viselnie a teljes Nara diaszpóra lesújtó pillantásait és félhangon elköhögött megjegyzéseit, csak mert kinyúlt, ételpecsétes alvópólójában és egy férfi alsónadrágban botorkált le félvakon az étkezőbe, hogy egy bögre tejeskávét magába döntsön.
~ Képmutató pöcsök! Mintha ők még soha nem ettek volna háromnapos chipset a hajukból! ~
Aztán jöttek azok a szarrágó, felszínes, álaggódó, de közben mégis titkon szemrehányó kérdések a rokonságtól... "Hogy halad az előléptetésed? Mikor házasodsz már meg? Sok udvarlód van? Eljönnél a fiam jouninavatójára? Leszállnál a lábamról? Nem akarsz felöltözni Kislányom?" Komolyan... Miért nem hagyják az embert élni?! De persze itt még nem volt vége... Letört a körme, amikor a két számmal kisebb nadrágjába próbálta beletuszkolni magát - sikertelenül - és mindennek tetejébe, amikor lábbelit próbált húzni, heveny szívfasszal konstatálta, hogy bokáig mókushugyos lett a lába. Persze tudja hogy Kitsumo, a cukormókusa erősen elkanászodott, mióta többet kell a ninjalét ügyes-bajos dolgaival foglalkoznia, de azért ez mégiscsak túlzás... Természetesen egy egész szekrénnyi tiszta cipő állt a rendelkezésére, de ő AZT akarta felvenni! Itt végleg betelt a pohár, úgyhogy mezítláb, hálófelszerelésében feltépte a házi feladatok miatt fenntartott gyógyszeres szekrényt, kivett egy marék ketamint. Ezután megvámolta a családi pincét is azzal a szakéval, amit első születendő gyermekének geninavatójára tett félre, még naiv, romantikus csitriként, amikor azt gondolta, hogy talál egy olyan lúzert, aki csinál neki egyet. Persze akármennyire szereti sajnálni magát, neki soha senki sem volt elég jó, bár ezt a világért sem vallaná be magának.
Alig látva a jáde pillantását fátyolozó könnyektől kirohant az erdőbe, mert ott mindig nyugalomra lelt, akármilyen indokolatlan hisztériaroham tört rá. Amikor már elég mélyen beért a rengetegbe, felmászott egy fára és elkezdte az épp befejezett szeret-nem szeret játékát.
Heveny önsajnáltatását azonban fojtott férfikiáltások törik derékba, és nem egészen biztos benne, de talán... Egy robbanás? Eleinte nem sok jelentőséget tulajdonít a közjátéknak, felőle ott pusztul meg mindkettő, ahol akar, nála szarabb napja egyiknek sem lehet. De amikor közvetlen az ő fája alatt hall botladozó lépteket, mégiscsak úrrá lesz rajta a kíváncsiság, és oldalra fordul, hogy jobban szemügyre vehesse a történéseket. Egyensúlyérzékét azonban már rég feláldozta a szeszgőzös élvezetek oltárán, így a kellőnél kissé nagyobb lendületet vesz és kecsesnek legkevésbé sem mondható mozdulattal bukfencezik le az ágról amin ült.
Mindössze egy éles "kjáááááááá" telik ki tőle, mielőtt a vártnál hamarabb teljes súlyával ráhuppan valami fura formájú rongykupacra. Először azt hiszi, az imént alatta elfutó egyén volt olyan rendes, hogy alápárnázta a fáját, pont ilyen esetekre, de mivel a kupac gyanúsan kemény és fájdalmasan nyögdécsel, bősz bocsánatkérés közepette gurul le az idegenről.
- Elnézést, elnézést! Én csak lenéztem és akkor...
Nem tudja befejezni a mondatot, mert tápászkodás közben megpillant három csuklyás, púpos alakot. Nagyot húz az üvegből, amit egy percre sem engedett el - bár az idegent lehet sikerül lelocsolni vele... -, hátha kicsit szabályosabb formája lesz ezeknek a valamiknek, de hiába. Mivel az agyának etikettért felelős része amúgy is erősen csökevényes, s még ezt a keveset is elitta, akaratlanul is kibukik belőle:
- Húúúbazze! Nektek aztán nem kell félni a tengerbeeséstől, mert ha a cápák meglátnak, egyből rászoknak a lucernára! Hogy a vérbe lett ekkora és ilyen girbegurba púpotok? Hármasikrek vagytok?
avatar
Nara Akane
Játékos

Taijutsu Pontok : 100

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Jounin
Chakraszint: 935

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (5)

Témanyitás  Amaken Yoshimitsu on Pént. Jan. 27, 2017 1:30 am

Már azelőtt megcsapta az orromat a szeszémelyítő „bűze”, mikor még csak közelébe sem voltunk, de egyelőre nem csináltam semmit sem az ellen, hogy megkeressem eme illatanyagok forrásának lelőhelyét. Egyrészt a célpontomat nem hagyhatom menekülni, másrészt, ha az alak, aki eme nedűvel kapcsolatba lépett valamilyen elintéznivalója van velem, akkor úgyis megkeres. És a fazon menekülési útvonalából ítélve sajnálatos módon úgy tűnik keresztezni is fogja az utunk egymásét. Nem siettem, egyrészt, mert a távolság engem nem zavar, ha harcról van szó, illetve, ha a harmadik fél kötözködni akar, legyen időm reagálni. Mindenesetre úgy tűnt előkészületeim hiábavalóak voltak. A Harmadik nemes egyszerűséggel lepottyant a faágról. Megállok, de a bábjaimat továbbra is készenlétbe helyeztem, hisz nem tudhatom, hogy a frissen beugró „finom” hölgyeményt milyen célok irányították felénk. Állapotából és ruházatából ítélve a válasz persze egyértelmű: a gravitáció. Látszólag nincs tudtában a helyzetével és a tömény szeszgőz mennyiségéből ítélve úgy vélem jó pár liter szaké, vagy valami hasonló erős ital állapota alatt lehet. Bár a helyzetet nemigen látta át, azért jómagam (bár többedmagammal úgy tűnik), de végül szemet szúrt neki. Hát nem tudom… a tárolóval együtt nyomok vagy két métert, ha így nem vett volna észre, szerintem az már nagyon gázt jelent. De a kérdésére csak megcsóválom rosszallóan a fejem.
- Először is a vízben nincsen lucerna, ha lenne, se lenne, mert már úgyis befőztem volna, már pálinkának. – mondtam miközben leoldottam a köpenyem alatt lévő, övemen lógó műanyag flaskát – A többi kérdésedre meg: Ne aggódj ez csak genjutsu. Öntsd le magad ezzel a szerrel, ami a flaskában van és feloldhatod az illúziót.
Ezzel nemes egyszerűséggel felé dobom a tartályt, melybe igazából csak víz van, de talán egy kis hideg, folyadék a fejére összehúzza annyira a látását, hogy valamicskét kijózanodjon. Mindenesetre további szellemes megjegyzéseket várok a kinézetemre, vagy a „genjutsu-s” témára, amire már igazából van is válaszom.

- Figyi… az én púpomtól egyetlen mozdulattal megszabadulok, de te továbbra is taccs részeg maradsz, Tündérbogár. Nos… - csapom össze tenyerem, majd lehúzom fejemről a csuklyát, láthatóvá téve arcomat – Ha nem tévedek Nara Akanéhoz van szerencsém… Mit keres egy ilyen híres, neves „kisasszony” a erdő közepén ilyen állapotban, hm? Merül a Duracel nyuszi vagy csak korán lett karácsony és bezavart a Mikulás? – csipkelődök rossz szokásomhoz híven a nagy eséllyel teljesen kiütött nőszemély felé, mely tapasztalataim szerint a legtöbb alkoholos állapotú emberben némiképp élénkítő hatást kelt ki – Mindenesetre jómagam Amaken Yoshimitsu lennék. Vándor, fejvadász Sunagakuréból. S most ha formaságokon túl vagyunk, tetszene szépen felállni a célpontomról? – intek a nő alatt elfekvő alak felé.
avatar
Amaken Yoshimitsu
Játékos

Taijutsu Pontok : 79


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 361

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (5)

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.