Erdőségek

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Erdőségek

Témanyitás  Kanmiru on Csüt. Ápr. 01 2010, 13:47

Trópusi erdőségek, folytonos hőséggel, és naponta zuhogó esővel. A dszungelszerű erdők a tengerpartokhoz közeledve pálmákban és bambuszokban bővelkednek, míg az ország belsejében hatalmas, többszintű lombozattal rendelkező buja fák és aljnövényzet található. Az erdő tele van a legapróbbtól a legnagyobb halálos állatokig minden elképzelhető veszéllyel, amelyek visszasszorultak a belső területekre a hatalmas forgalom miatt.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Ishimaru Hatsuharu on Szer. Aug. 10 2011, 18:37

Hatsu érketésekor meglepően meleg volt a Hold országában. Mondjuk ez elvárható egy olyan országban, melynek trópusi éghajlata van. A Kikötővárosba már nagyon korán megérkezett. Azért érkezett ilyen korán, mert már nagyon izgult új megbizatása miatt. Hiába már nagyon szeretett volna ismételten megölni valakit. Hallotta, hogy van itt egy igen gazdag ember akinek az útjában áll valaki. Azt mondta, hogy majd az erdőben találkozzanak, mert ott kevésbé feltűnő. Hatsu nem kérdezősködött, hanem a legelső hajóra felszállt és elindult. Több szempotnból is jól jött neki ez a kis utazás. Az előző országban már kezdtek felfigyelni rá és meg is találták a búvóhelyét. Már a hajón elkezdte tervezni, hogy a Hold országában maradjon-e egy kis időre vagy se. ~Ejejej... Itt ez a baromi nagy erdő, de mégis merre menjek? Gondolom könnyű eltévedni, és ha belebotlok egy járőr csapatba akkor végem, hiszen itt ők lesznek előnyben. Na mindegy megyek tovább hátha találkozom az ügyfelemmel.~ Ilyen gondolatok keringtek a fejében mikor elérte az erdőt. Már a behatolás sem volt egyszerű a sűrű növényzet miatt. Miután sikerült bejutnia Észak felé indult el. Ki tudja miért pont arra? Senki, talán még ő maga sem. Körülbelül tíz percnyi séta után kezdte magát rosszul érezni.
- A fenébe, ez a terep nem nekem való..- nyögdécselte majd leült pihenni egy fa tövébe. Miután összeszedte magát felkelt és ismét elindult. Fogalma sem volt, hogy merre lehet. Annyit tudott, hogy Északnak tart, de nem tudta, hogy van-e a közelében valami falu vagy akármi. ~Ennek a pálmafának a tetején megpihenek, most kicsit több ideig. Hátha erre téved valaki. Nagyon remélem, hogy nem vert át és megtalál. Bár biztos vannak testőrei, nekik meg ismerniük kell az erdőt, tehát meg kell találniuk.~ Gondolkodott kicsit, majd felszaladt a fára és a leveleken elpihent.
avatar
Ishimaru Hatsuharu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Pént. Aug. 12 2011, 12:33

Pihenésedet tíz perc múlva megzavarta egy éles és igen kellemetlen középkorú köpcös férfi hangja. -Ön az? Jöjjön le!- Követelte, mire te felkaptad a fejed és láttad, hogy a köpcös bajszos mellett két benga nagydarab testőr is tartózkodik jól felszerelkezve mindenféle fegyverrel. Nem tehettél mást, leugrottál a fáról és vártad mit fog mondani az új megbízód. -Messziről megismerem a maga fajtáját! Hasznos de ugyanakkor nyers és mocskos!- Mondta bemutatkozás helyett, de aztán csak kinyögte a nevét. -A nevem Saki Uzumaru és szeretném felbérelni egy gyilkosság végrehajtására. Az eset kicsit komplikált, diszkréten kell kezelnie. Van egy kapitány, aki csúnyán átvert és ezért a fejével kell fizetnie. Mint matróz, be kell épülnie a legénységébe és amikor egedül van vele, végezzen vele!- Az utolsó két szót nagyon lelkesen ámbár még idegesítőbben mondta. -Nos, mi is a neve? És mennyiért vállalná?-Kérdezte tőled érdeklődve, mintha a nadrágját adta volna be egy szabóhoz.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Ishimaru Hatsuharu on Pént. Aug. 12 2011, 13:30

~Micsoda öntelt, beképzelt egy fazon. Nem nagyon tetszik legszívesebben őt is most azonnal megölném, de kell a pénz.~ Gondolta Hatsu, majd válaszolt a megbízó kérdésére.
- A nevem Ishimaru Hatsuharu. Nem mondhatnám, hogy örvendek a találkozásnak.- mondta és kezet nyújtott. Keze máris egy kunaion volt. Egyáltalán nem bízott meg bennünk. Alapból nem szerette mikor valaki így lenézi, és tudta, hogy az ilyenekben nem lehet megbízni. Kis elmélkedés után megmondta, hogy mennyiért vállalná el ezt a kényes feladatot. - Tekintve, hogy be is kell szivárogni, és mivel gondolom nem hozott matróz ruhát, így legyen... 3000 ryo.- egy ördögi mosoly jelent meg az arcán, amint kimondta az összeget.
- Tekintve, hogy nálam jobbat nem talál ilyen rövid idő alatt, kénytelen lesz elfogadni az ajánlatomat.- fejezte be mondandóját. ~Bele kell egyeznie, hisz még nem is mondtam túl nagy összeget. Egy tőlem képzettebb shinobi még többet kérne el.~ Gondolataiban elveszve még mindig nyújtotta kezét egy kézfogásra. A kunairúl leemelte a kezét hiszen nem akart már az elején elveszíteni ügyfelét.
avatar
Ishimaru Hatsuharu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Szomb. Aug. 13 2011, 14:17

Kezed nyújtását Uzumaru úr pár másodpercig undorodva nézte, majd belecsapott, de szinte azonnal el is kapta, majd egy igen finom anyagból készült zsebkendőt varázsolt elő kabátja zsebéből és kezdte el törölgetni vele a mancsait. -Háromezer Ryo mi? Rendben áll az alku, de csak a munka után kapja meg a pénzét! Tudni fogom azonnal, ha valóban sikerrel járt, nem kell bizonyítékot hoznia. Három napot kap. Pontosan három nap múlva találkozzunk ugyanitt, ugyanekkor.- Kötötte ki neked a feltételeket, te pedig nagyon nem tudtál variálni ezen. -Toru!- Szólt a baloldali testőrének, és tapsolt is kettőt. A harcos mindenféle grimasz nélkül előrelépett és átnyújtott egy tekercset neked. -Információk, a hajóról, a kapitányról stb. Használja okosan! Van kérdése?- Kérdezte tőled mézes mázosan.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Ishimaru Hatsuharu on Szomb. Aug. 13 2011, 18:20

~Ezt az arroganciát... na mindegy legalább némi információval szolgáltak a célszemélyről.~ Hatsu fejében ilyen gondolatok keveregtek, majd közelebb lépett a behemóthoz. Szépen lassan emelte kezét a tekercsért.
- Hát megmondom őszintén nem hittem volna, hogy kapok némi útmutatást, de vannak még csodák.- mondta, majd elvette a tekercset és lassan kitekerte. - Hmm.. rendben van, azt hiszem el is indulok. Akkor három nap múlva.. de nehogy megpróbáljon átverni, mert akkor maga sem hagyja el élve az erdőt.- fejezte be mondanivalóját, majd elindult a Kikötő felé. Igencsak sietett, hisz megvolt rá midnen oka. Nem azzal volt problémája, hogy három napja van a feladatra, hiszen az rengeteg idő. Inkább az zavarta, hogy nincs semmi álruhája. Biztos volt benne, hogy nem kis időbe fog teleni mire talál valami használható göncöt. ~Nincs jobb ötletem, meg kell hogy öljek egy matrózt.~ Még sietősebbre fogta lépteit. Tíz-húsz percnyi gyorsított séta után meglátott egy pontenciális hullajelöltet. Felugrott az egyik fára, majd egyik Tantoját előrántva támadásba kezdett. Nem sokat gondolkozott, egyszerűen csak el akarta vágni a torkát. Hatsu villámgyors volt a kiképzésének köszönhetően.
avatar
Ishimaru Hatsuharu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Kedd Aug. 16 2011, 10:31

Ginmaru, egy egyszerű korodbeli srác volt, aki mindig is shinobi szeretett volna, lenni, de mivel nem volt elég tehetséges így matróznak állt. Fütyörészve ment a Kikötőváros felé, amikor te hidegvérrel egyszerűen átvágtad a torkát, ezzel örök álomba szenderítve. A küldetés izgalmasan indul, az első problémát viszonylag hamar megoldottad. Levetkőztetted a szerencsétlent, gondosan elástad a hulláját, nehogy a nyomára bukkanjanak, majd felvetted az egyenruháját. Hogy a saját cuccoddal mi lesz, azt még nem döntötted el. Mindenesetre elővetted a kapott tekercset, hogy megtudj pár információt. A kapitány hajója jelenleg a kikötővárosban toboroz legénységet, a hajó neve a "Kék Hold". A kapitány magas, őszhajú, vékony ember, aki az ötvenes éveiben járhat. A legénység létszáma kb. 40 fő, a hajó felépítéséről azonban nem volt infó. Annak személyesen kell utánajárnod.

// Kikötővárosba írj!//
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Kedd Aug. 30 2011, 22:52

- Végre, megérkeztem. - mondtam, miután végre beértem az erdőbe. A rengeteg fa között sétálva egy rétre értem, ahol egy magasabb, széles koronájú fa alá dobtam a táskámat, majd befeküdtem én is. Meleg nap volt, csak a szélnek köszönhető, hogy nem volt elviselhetetlen az idő. - Remélem nem fog késni. Nm szeretem, ha késnek. - azzal a fepántomat kissé lehúzva egy fűszállal a számba ledőltem pihenni a fa alá.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Szer. Aug. 31 2011, 11:32

Miután felszálltam a hajóra láttam Kodomo nincs fent.
- Kodomo merre van?-kérdeztem a többiektől
- Amíg te elmentél ő addig elment gyakorolni a közeli erdőbe és azt üzente hogy menny utána ha végeztél.
- Merre van az az erdő?
- Körülbelül 10 percnyire a kikötőtől. Egy ösvényen kell végig menni. Hidd el megfogod találni.
Azzal elindultam. Az utat könnyen megtaláltam. Mikor egy kis rétre kiértem megláttam Kodomot a fa alatt.
Odamentem hozzá és megkérdeztem
- Miért kerestél, mit akarsz tőlem?
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szer. Aug. 31 2011, 11:38

- Eljöttem gyakorolni ide, és gondoltam segíthetnél, és te is tudnál tanulni. - mondtam, azzal felkeltem a fa alól, körülnéztem. A szél megváltozott, hirtelen erősebb lett. Nem is volt baj, legalább nem volt fülledt a levegő.
- Kipihented magad remélem, mert fárasztó lesz ez a pár nap. - mondtam neki azzal a táskámból elővettem egy Kunai-t.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Darui on Vas. Szept. 04 2011, 12:19

A két fiú éppen ebben a pillanatban találkozott egymással abból a célból, hogy edzenek, legalábbis Kodomo szerint. A fiú egy fa tövében ült ahogyan barátját figyelte. Az idő tökéletes volt egy kis edzésre, új tapasztalatok szerzésére. A nap fényesen ragyogott az égen, a nyári időszak utolsó napjához képest igencsak kitett magáért a fényes gázgömb. Igaz meleg volt a földön, ám ezt cseppet sem lehetett érezni hála a gyengéd szellőnek, mely felüdülést hozott mind a fáknak, mind az embereknek. A fa tövében ülő fiú hirtelen előrántott egy kunait majd mindenféle edzésről kezdett el beszélni, amikor hirtelen pont azon a fán, melynek tövében a fiú ült, egy fiatal lány lógott le és Kodomo szemébe nézett széles mosollyal.
- Oneechan! Te vagy az ugye aki mellé kirendeltek? Azt hallottam, hogy az erdőben valahol vár rám egy genin azzal a szándékkal, hogy tanuljon. Világosította fel a környezetét a lány, aki meglepően fiatal volt, alig lehetett tíz éves haja fehér volt és hátul összefogva hordta. - A nevem Nao, örvendek a találkozásnak. Én leszek az aki levezeti neked az edzést és felügyeli minden lépésedet. Mondta mosolyogva tudomást sem véve a jelenlévő másik fiúról, Rikuno-ról. Nao fogta magát, majd egy ügyes akrobatikus mozdulattal leszökkent a fa ágáról, majd leült Kodomo előtt a földre törökülésben. - Szóval, szóval? Mit szeretnél csinálni? Egy hosszú futás biztos megerősítene, vagy egy tréninget akarsz végigvinni, esetleg harcolnál? Mert arra is kapható vagyok. Aktívkodont a lányka és látszott rajta, hogy boldog azért mert ő az aki taníthat jelen helyzetben.

//Másoknak is elmondtam már, de nektek is leírom. A 2-3 soros postok nem játszanak, a szabály szerint minimum 5 sornak lennie kell Smile Nem hiszem, hogy nehéz lenne elérni ezt az 5 sort, de ha végképp nem megy, olvassatok bele mások hozzászólásaiba, azokból sokat lehet tanulni és ihletet meríteni Smile , de lényeg ami lényeg, az 5 sorhoz tartástok magatokat (megjegyzem az Enterezés sem játszik! Very Happy ) //
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Vas. Szept. 04 2011, 12:39

Miközben a Kunai-mal kezemben magyaráztam, társamnak, hirtelen egy lány lógott le a fáról. Nagyon megijedtem. A lány elmondta, hogy ő vállal mindenféle edzést, amit szeretnénk, segít nekünk. Felkeltem a fa alól. A lány leugrott, majd közelebb jött hozzám.
- Kodomo vagyok, válaszoltam, ő pedig a társam, Rikuno. - szóltam a lányhoz. - Még sohasem láttalak. Edzeni szeretnénk, a chakra irányítást szeretném kontrollálni,és Rikuno eljött segíteni. Kérlek segíts nekünk. taníts minket a fára mászás és a vízen járás technikákra. - kedves lánynak tűnt, ám kicsit furcsa volt. Nem ismerem, de nincs más választásom. - Köszönöm, hogy segítesz. - mosolyogtam, azzal letettem a felszerelésemet. - Készen állunk.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Vas. Szept. 04 2011, 14:09

Tehát ő fogja megtanítani nekünk a chakrakontrol alap gyakorlatait? Hisz ő még csak egy tizenéves kislány. Erre kíváncsi leszek- gondoltam magamba, és odaléptem hozzájuk mosolyogva.
De mintha eddig észre se vett volna, hogy én is itt vagyok. De sebaj azért én odaálltam és bemutatkoztam
- Szia, a nevem Rikuno a föld országából, és ezek szerint te fogod megtanítani nekünk a fáramászást illetve a vízen járást.
- Ha igen akkor vágjunk is bele!!
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Darui on Vas. Szept. 04 2011, 17:47

Nao-chan leszökkent a fáról, majd az előtte ülő fiúnak, miután bemutatkozott neki, jó alaposan végigmérte Kodomot, majd miután azt befejezte, oldalra simította a szemébe lógó hajszálakat. Mutatóujjával elkezdett ecc-peccet játszani a környező fákkal, hogy vajon melyik is legyen az áldozat amelynek kérge tele lesz kunaivágásokkal. Már majdnem befejezte a számolást amikor a második, eddig külső szemlélő szerepében játszó Rikuno is odalépett a társasághoz, majd bemutatkozott. Nao aprócska szemei nagyra nyíltak amikor hallotta, hogy a fiú honnan származik és utána a fiú fejpántját is alaposan megnézte.
- Mit keres itt egy külföldi hulladék? Mit gondolsz milyen területre tetted a lábadat? Puffogott Nao, mintha az előbbi vidám és mosolygó kislány nem is ő lett volna. Tekintete egy villámcsapásra megváltozott, a ragyogó és életvidám szemekből már csak a gyilkos szándék sugárzott. Lassú léptekkel indult meg a "kívülálló" genin felé, miközben kezeit maga mellett ökölbe szorította.
- Most azonnal fordíts hátat és indult el a kikötőbe! Semmi keresnivalód ebben az országban, főleg nem háborús időszakban. Szerencséd, hogy én jöttem ide és nem egy olyasvalaki aki kérdezés nélkül kivégezne! Kiáltott fel a lány, ami elég nyomatékosra sikerült. Annak ellenére, hogy a lány maga alig tíz esztendős, eléggé megvannak a maga elképzelései amit bátran elmond másoknak is, jelen helyzetben Rikunonak aki talán nem is tudja mit tehetne jelen helyzetben. A lány odaért a fiúhoz és szó szerint a tekintetét fel kellett emelnie rá, mert Rikuno csaknem két fejjel volt magasabb a leányzónál.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Vas. Szept. 04 2011, 18:25

Nao, miután szó szerint Tairjuko-ra üvöltött, nem hagyhattam annyiban a dolgot. Odaálltam Nao mögé, megfogtam a vállát, majd szóltam neki - Nao, várj, ő a társam, a legjobb barátom, azért van itt, mert tanulni akar velem együtt, hogy erősebbek legyünk. - Majd két kezemet a vállára tettem megpróbáltam kissé hátrébb húzni, lenyugtatni. - Kérlek, fogadd el, hogy ő nem Getsugakurei ninja, viszont nagyon sokat köszönhetek neki. És mint csapattársam, velem jött, hogy együtt erősödjünk. - megfordítottam a lányt - Bízz benne, jó fiú, és kérlek bízz bennem, és segíts nekünk, te vagy az egyetlen, aki segíteni tud nekünk. Meghálálom majd a segítséged, csak fogadd el, hogy nem idevalósi. - a szél kissé felerősödött. Még mindig fogtam a vállát a lánynak, furcsa érzés volt. A szél elfújta arcáról a haját. A szemei csillogtak. Mosolyogtam rá. Láttam az arcán, kissé megnyugodott, megértett, a levegőt is lassabban vette. Majd a válláról levettem a kezeimet, megfogtam a kezét. - Most már segítesz nekünk? - mosolyogtam tovább.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Vas. Szept. 04 2011, 19:40

Még szerencse, hogy Kodomo lefogta.
- Nem azért jöttem ide ilyen messziről, hogy kémkedjek vagy, hogy eláruljam a hold országot!
- Apámat jöttem megkeresni, mert levelébe azt írta, hogy ideköltözött, de információt kaptam az egyik társamtól, hogy egy idegen bandával ment ki a tengerre.
- Szóval vissza akarom szerezni őt, de előtte muszáj fejlődnöm és erősödnöm
- Eszem ágába sincs elmenni innen, amíg meg nem tudom, hogy mi van vele, és hogy miért ment el azzal a bandával ki a nyílt tengerre.
- És ezért kérünk, hogy segíts nekünk a fejlődésbe, hogy végre elkezdhessük az A szintű küldetést a csapatommal, csak bíz meg bennünk.
- Na, akkor, hogy döntesz hajlandó vagy segíteni?

Azzal a mérges szemeibe belenéztem és vártam a válaszát. A szél egyre erősebben kezdett fújni, de
csak mozdulatlanul néztük egymást.És pérperc múlva újra megkérdeztem
- Akkor most mi lesz?
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Darui on Szer. Szept. 07 2011, 18:34

A lány elég dühös volt arra a tényre, hogy egy idegen van abban a faluban amit ő úgy szeret. Nem lehetett tudni miért is akadt ki ennyire, talán azért mert félt, hogy a háború szele eme kicsinyke kis országot is elkapja, vagy talán kifejezetten az Iwagakurei ninjákkal van baja. Azonban ahogy Kodomo rátette kezét a vállára, majd hátrébb húzta, a lány maga is nyugodni kezdett és most már nem kiabált, pusztán csak hangosan beszélt. Végül teljesen megnyugodott és el is némult pár pillanatra. Szemeit lecsukta, majd vett egy mélyebb levegőt és Rikunora nézett.
- Rendben, elnézem azt, hogy itt van, azonban hogy segítsek neki a tanulásban, ahhoz előbb tennie kell érte valamit. Jelentette ki a lány, ahogyan a vállait egyszerűen kitépte Kodomo kezei alól. Immáron szabaddá vált, kezével beletúrt hajába, majd odasétált az "idegenhez".
- Egy egyszerű fogócskát fogunk játszani amiben te leszel a fogó! Csakis kizárólag akkor tanítalak téged is, ha képes vagy elkapni engem, úgy hogy ne tudjak tovább menekülni. Ha ez sikerül neked, akkor rendben, megmutatom neked is, hogy hogyan zajlik az edzés a mi falunkban, de figyelmeztetlek, én vagyok a legjobb a fogócskában. Jelentette ki a lány immáron mosollyal a száján, ahogyan kicsit távolabb szaladt a fiútól, majd jelt adott neki, hogy kezdheti a játékot. Nao nem mozdult teljesen addig amíg Kodomo meg nem indult felé.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szer. Szept. 07 2011, 19:29

- Na, erre kiváncsi leszek - mosolyogtam magamban, azzal elindultam Nao felé, majd visszafordultam Rikuno-hoz és így szóltam - Sok sikert Rikuno, szükséged lesz rá. - azzal visszafordultam, tovább a lány felé mentem, majd egy nagy fa tövébe ültem le, a táskám,at magam mellé tettem, azzal egy fűszállal a számban néztem, ahogy Rikuno elindul a lány felé, de mire kettőt lépett, Nao-nak szinte nyoma veszett. Mosolyogtam magamban, tudtam, hogy sokáig fog tartani, azzal a fejpántomat lecsúsztattam egyik szememre, és a fűszállal a számban pihentem, fél szemmel szemlélve az eseményeket. Valami furcsa volt ebben a lányban. Korához képest igen fejlett volt, látszott rajta, hogy többre képes, mint a korosztálya. Valami furcsát éreztem belül. Nem tudtam mi az. Ezen agyalva néztem tovább, ahogy Rikuno elkeseredve kergeti a fürge lányt.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Szomb. Szept. 10 2011, 19:21

Láttam, hogy Kodomo leüllt a fa alá és csak mosolygott az egészen
- Köszi szépen rendes vagy, de ezen nics semmi vicces- válaszoltam vissza, majd egyre nagyobb léptekkel, egyre gyorsabban indultam el Nao felé. A lány várt egy kicsit, majd mikor a közelébe értem, hirtelen megfordult és elfutott az erdő felé.
Elkeztem üldözni , majd mikor elkaptam volna, irányt váltott, én pedig elestem a poros fölre. Naoki csak nevetett egyett és kikerült oldalról. Gyorsan felkelltem és utána futottam. Legalább fél órán át üldöztem mire megtutem kicsit közelíteni.
Kezdett már kicsit sötétebb lenni, és a levegő is lehült.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Darui on Kedd Szept. 13 2011, 17:58

//Az én Njk-mat ne nagyon irányítgassátok, az az én dolgom, ahogyan az idő múlásának a szemléltetése is.//

A lány kihívta a föld falusi genint egy fogócskára, ezzel lehetőséget adva neki, hogy bebizonyítsa, ő is érdemes arra, hogy tanulhasson Nao-tól. A lány hátrált pár lépést, majd várta, hogy Rikuno megkezdje a hajszát. Amikor a fiú végre megindult, hogy elkaphassa Nao-t, ő egyszerűen oldalra szökkent és ismét egy öt méteres távolság keletkezett kettejük között. Ezzel még nem is volt baj, azonban Nao még olajat is öntött a tűzre.
- Na mi az? Csak nem nem tudsz elkapni egy nálad fiatalabb és gyengébb "kislányt"?! Gúnyolódott, ahogyan arcára egy pimasz mosolyt rajzolt fel. Ebből lehetett látni, hogy ő még tényleg csak egy kislány. Innentől kezdve Nao tartani próbálta azt a bizonyos öt méter távolságot, ha Rikuno elindul, akkor a lány is, ha a genin megáll, Nao is. Ebből talán már a fiúnak is nyilvánvalóvá válhatott, hogy a hagyományos futó módszerrel nem kerül közelebb Naohoz, mert a lány maga is van olyan gyors.
- Kezdek unatkozni... Ha nem találsz ki valamit, akkor lehajtott fejjel kulloghatsz vissza a faludba úgy hogy volt technika nincs technika. Jelentette ki a lány és hogy tovább ingerelje a fiút, nemes egyszerűséggel törökülésben leült a földre. - Gyere csak nyugodtan, bár nem mintha el tudnál kapni... Kezét a szája elé tette, majd hangosan felásított.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Kedd Szept. 13 2011, 18:48

Kodomo csak ott ült, mintha egy bábu lenne, míg Nao csak ingerelte Rikuno-t. Majd a lány lépéseket hallott a háta mögül az erdőből. Valaki egy shurikent dobott neki. Kodomo volt az. A fa tövébe fekvő csupán egy klón volt, ami a shuriken elhajítása utána azonnal szétpukkant, eltűnt. Az igazi Kodomo mindvégig az erdőben volt, /ha nagyon fontos, akkor leírom majd a következőben mit csinált:)/ és hátulról indult neki villámgyorsan a lány felé. Alig volt 3méterre a lánytól, úgy érezte sikerül kettejüknek elkapni. -Remélem beválik a kis meglepetésünk - mosolyogva gondoltam, azzal kissé baloldalra indult, hogy terelje a lányt. Be az erdőbe. - Ott biztos elkapjuk. Onnan nem menekülhet. Rikuno, gyere. Minden készen áll, de neked kell elkapnod. - szólt társához, azzal intenzíven futott tovább a lány felé. Miután kissé eltért balra, jó szögből indult neki, hogy be tudják csalogatni az erdőbe. Minden tökéletesnek tűnt.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Szer. Szept. 14 2011, 16:01

Kodomo, miután elkezdte üldözni a lányt, odaszólt, hogy minden kész. Tudtam miről van szó. Elindultam, most már sokkal gyorsabb tempóban a lány másik oldalán, kissé lemaradva tőle. Egy shuriken volt a kezembe, hogyha letérne a megtervezett vonalról, akkor vissza tereljük őt. Közeledtünk az erdő felé. Kissé begyorsítottam, és úgy futottam vele egy vonalban, Kodomo pedig kissé hátul maradva kergette. - Sikerülnie kell, nem bukhatunk el. - gondoltam. A lány lassan elérte az erdőbe vezető egyetlen kitaposott ösvényt, ahová terelni akarjuk. - Remélem mindent a megbeszéltek szerint csinált. - alig pár méterre jártunk az ösvénytől. Tökéletes a tervünk, nem bukhatunk el. Ha minden úgy halad, ahogy mi akarjuk, akkor elkapjuk.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Darui on Pént. Szept. 16 2011, 17:15

Nagy meglepetésre Kodomo is becsatlakozott a párviadalba, pontosabban a fogócskába, azonban a szabály az szabály, Rikunonak kell megfognia Nao-t. A lány nem lepődött meg a dolgon, tartotta továbbra is a tempóját amivel menekült a fiúk elől. A meglepetés shuriken nem volt túlzottan meglepő ahhoz, hogy eltalálja a lányt, sőt Nao a puszta kezével fogta meg azt röptében, majd egy széles vigyorral, erőteljesen visszadobta Kodomo felé. A shuriken maga nagyon gyorsan repült és a fiúnak tényleg csak pár pillanata volt arra, hogy csináljon azzal és ne sebesüljön meg.
- Ilyen szánalmas trükkök nem használnak, de azért ne adjátok fel. Kacsintott egyet a lány, ahogyan immáron háttal futott, szembe a fiúkkal ezzel is ingerelve őket, és ösztönözve, hogy kapják el.
Azonban a terelgetés ennek ellenére nagyon jól haladt, sőt Kodomo és Rikuno egyre közelebb és közelebb került Nao-hoz míg végül csak egy karnyújtásnyira voltak egymástól és látszólag a lány nem igazán tett ez ügy ellen semmit, így végül Kodomonak sikerült elkapni Nao ruháját, ezzel lelassítva őt így Rikudo könnyen megtudta fogni, de még mielőtt elkezdhetett volna örülni, hogy teljesítette a feladatát, a lány nemes egyszerűséggel vízzé vált és eltűnt.
- Hé pancserek! Itt vagyok! Káltott fel a lány pont az erdő felől amerre Kodomo és Rikuno akarták kergetni. Pontosan azon az ösvényen állt, majd elkezdett futni a fiúk elől.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szomb. Szept. 17 2011, 21:42

- Ez csak egy klón volt - mondtam, miután a lány vízzé vált. - Hát jó, de még mindig miénk az előny, hisz az ösvényen van. Elkapjuk - mondtam futás közben Rikuno-nak. azzal folytattuk a hajszát az ösvény felé. Azzal el kezdtem futni Nao felé. Egy füstbombát dobtam a földre, melyből hatalmas füst jött elő. Beterítette szinte a fél terepet. a füstből kiálltam majd el kezdtem Nao-t dobálni újabb kunai-al. Közben csak haladtam felé, Rikuno-val mellettem. Kezdett kissé idegesíteni, ahogy pazarlom a fegyvereimet. De nem véletlenül dobáltam. Két választáso volt. Vagy bejön az első tervünk, vagy az erdőben vár rá a remélhető sikerünk. Egyre jobban haladtunk felé, viszont Nao nem indult be az erdőbe. Egy shuriken-t dobtam mellé, direkt nem akartam, hogy eltalálja. Mikor a földbe csapódott, a kezem összetéve a shuriken egy robbanó jegyzetté alakult át. Csupán egy transzformációs jutsu volt. A jegyzet már égett. A Robbanást Elkerülte Nao, ám nagyot ugrott, miközben Rikuno elkezdett hihetetlen gyorsasággal szaladni felé.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1035

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Szomb. Szept. 17 2011, 22:29

Végre megjött az én időm. Erre vártam, hogy Kodomo belepje füsttel az egész terepet. Miután Kodomo eldobta a füstbombát egy klónt hoztam létre ami Kodomo mellet várakozott. Én meg addig elbújtam a füstbe. Időm volt még amíg, a füst le nem száll. Elkezdtem koncentrálni és a megfelelő chakra szint után elsüllyedtem a földbe. Szerencsére Naonak tudtam a pontos helyét, tudtam, hogy hol is áll. A föld alatt nem tud észrevenni, és ha csak nem fut el, akkor az enyém lesz végre. Gyorsan elkezdtem mászni és megvártam amíg a robbanó jegyzett felrobban. Miután meghallottam, hogy Nao vissza ugrik a talajra hirtelen mozdulattal kidugtam a kezem a földből, és megpróbáltam elkapni Nao lábát.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.