Erdőségek

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hiro Oyama on Vas. 18 Szept. 2011 - 20:37

Hiro épp a Hold országában volt egy kis vakáción a sok menekülés meg kisebb-nagyobb harcok után ugyanis úgy érezte ki kell magát pihennie. Ebből az okbol ellutazot a Hold országának híres tengerpartjára és egy heti pihenés után ideje lesz vissza indulni a kontinensre és megprobálni új ismerősöket és pénzt szerezni hogy végre hajthassa a tervét. Hiro nagyszabású terve ugyanis az volt hogy ha elég támogatója lesz visszatér szűlő hazájába a Föld országába és megprobálja átt venni az írűnyitás Iwagakure azaz a Földben rejtőző falu felet. De eddig még rengeteg dolgot ell kell intéznie. Ahogy sétált eljutot egy erdőbe anélkül hogy észre vette volna, mert anyira belemerült a gondolataiba. ahogy ment és az erdőt, a növényeket és a kisebb patakokat nézte leült egy fa alá és pici köveket dobált egy patakba miközben a vissza utat tervezte és hogy azután mit fog csinálni.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Hétf. 19 Szept. 2011 - 8:40

Hiro teljesen a gondolataiba merült, és talán ez volt az oka, hogy nem észlelte elsőre, hogy az valaki a nyomában jár. Márpedig így volt, hangtalanul, észrevehetetlenül követte egy árnyék, aki most vele együtt megállt. Már jó ideje a nyomában volt, eddig viszont nem tett semmi támadó lépést, pusztán megfigyelt, talán ezért is tudta elrejteni a jelenlétét. Most azon Hiro felfigyelhetett valamire: egy halvány kisugárzása valakinek/valaminek, egy enyhe gyilkos szándék. És az érzés mögüle jött. Így azért valamennyire felkészülten várhatta a támadást, ami minden bizonnyal be fog következni.
És így is történt, gyors előkészületek után, egyszer csak 4 kunai szágoldott az elveszett ninja felé hangtalanul, küldőjük talán arra számított, hogy ezzel a lesből történő támadással sikeresen elintézheti ellenfelét.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hiro Oyama on Hétf. 19 Szept. 2011 - 9:59

Ahogy Hiro elméjedt a gondolataiban egyszer csak egy különös érzés fogta ell. Valakinek a jelenlétét érezte, de eleinte nem tudta hogy barát vagy ellenség, ezért úgy döntöt hogy vár addig, amíg az idegen elő nem tünik. Nem kellet sokat várnia amikor hirtelen 4 kunai kés repült felé a levegőben. Először arra gondolt hogy az egyik föld elemü védekező jutsujával fog védekezni, de ezt gyorsan elvetette mert így a támadója megtudta volna hogy milyen elemel bír. Így aztán csak odébb ugrot a kések elől egyenesen egy fa mögé és elövett egy kunait aztán várta hogy most mi lesz.
~Merre lehetsz? A kések abbol az íránybol jöttek szóval szerintem azon a fán vagy. ~ gondolta, de nem cselekedett semmit, inkább várt hogy a támadója fedje fel magát.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Hétf. 19 Szept. 2011 - 20:48

Köszönhetően annak, hogy Hiro tisztában volt ellenfele jelenlétével, sikeresen elkerülte a kunaiokat, és elbújt egy fa mögé. Így hátat fordított a pataknak, és ezért nem észlelte egyből, ahogyan a vízből kiemelkedett egy alak, majd villámgyorsan kézpecséteket formált, aminek következtében egy gyors, egyenes vízsugár indult meg a ninja háta felé. Csak a jutsu ellövésének pillanatában érzékelte Hiro a támadást, így kevés ideje van reagálni.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hiro Oyama on Hétf. 19 Szept. 2011 - 21:11

Hiro a fának támaszkodva várta az ujabb támadásokat, de egy ideig semmi sem történt.
~Na most mi történt? Enyi volt az egész? ~ gondolta magában ám ekkor valami furcsa hangra lett figyelmes ami a háta mögül érkezett. Ahogy megfordult feltünt neki hogy a patakban egy alak áll, de nem volt ideje megnézni, úgyanis ahogy megfordult és az alakra nézet abban a pillanatban feltünt neki hogy egy vízsugár közeledik felé. Ez elől a támadás elől is megprobált félre ugrani és amint kikerül a víz nyaláb hatóteréből egy kunai kést dob az ellenfele felé. Ezután kézjeleket formál
- Tsuchi Bunshin no Jutsu- mondja és ha sikerül a jutsu létrehoz egy föld klónt aki rátámad az ellenségre.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Hétf. 19 Szept. 2011 - 21:51

Hiro gyorsan reagáló reflexeinek köszönhette, hogy képes volt kitérni ez elől a támadás elől is, bár nem sokkal ment mellé a vízsugár - belecsapódott a fedezékként szolgáló fába, és simán átszakította. Így láthatta a chunnin, hogy mi várt volna rá, ha eltalálja a támadás. Azonban komoly információval is szolgált ez a támadás... Ez egy átlagos víz technika volt, nem túl erős, viszont ha hozzáértő személy használja, akkor igen hatékony tud lenni. Tehát Hiro rájöhet, hogy nem egy átlagos ellenféllel került szembe, jól teszi, ha odafigyel.
A kunai, amit ellenfele dobott egyenesen szállt célja felé, a támadó látszólag semmit sem tett, hogy megállítsa, ami így telibe is találta. Azonban nem volt miért örülni: a fegyver sebet nyitott az ismeretlen testén, azonban az azonnal össze is zárult: egy vízklón volt. Hiro most alaposabban is szemügyre vehette az illetőt, bár nem sok néznivaló volt rajta. Láthatóan ninja volt, azonban fejpánt nélkül, egy egyszerű bőrmellényben. Valószínű, hogy nem getsugakurei shinobi, hanem valamilyen zsoldos. Legalábbis ezt lehetett leszűrni a kinézetéből. Az azonban még mindig rejtély volt a chunnin számára, hogy miként volt képes jutsut használni egy egyszerű klón?
Viszont ezen elmélkedni nincs sok ideje: egy pár másodperces néma csend után a támadója eredeti helyéről suttogás jut el a füléig.
- Kirigakure no Jutsu.
A technika azonnal aktiválódik is, és nem természetes eredetű köd kezd el szétterülni a területen. Hironak nincs sok ideje, hamarosan mindent beterít a köd és így, az egyértelműen víz elemű ellenfele, előnybe kerül. Mintha nem lenne elég az, hogy látszólag a klónjával is tud jutsut használni...


A hozzászólást Shikamaru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 20 Szept. 2011 - 10:42-kor.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Darui on Kedd 20 Szept. 2011 - 8:12

>>Rikuno, Kodomo<< //Srácok, felszerelést, fegyvert robbanójegyzetet és ilyesmit nem lehet a Henge no Jutsuval transzformálni. Ez a technika csakis kizárólag a saját testetekre érvényes, aminek van chakrakeringése/áramlása. Ezért is lehet transzformálni, de tárgyaknál ez lehetetlen.//

A két különböző országból származó genin elkezdtek akciózni, mert már őket is idegesítette az, hogy egy kislány, aki náluk három négy évvel fiatalabb, jácintkönnyedséggel veri át a fejüket ott ahol éppen nem akarja. A vízklón csak még jobban rátett a dolgokra, mert már Rikuno érezhette a győzelem ízét, mely hirtelen igencsak savanyú lett. Nao felnevetett az erdő felől, pontosabban afelől az ösvény felől amerre a geninek terelgetni próbálták a leányzót. Kodomo a földhöz vágta füstbombáját, majd fegyvereket kezdett el abból dobálgatni Nao felé, legalábbis abba az irányba amerre a lány állt eddig, elvégre ő maga is a füstben állt, így csak azt tudhatta, hogy a lány eddig merre állt, ugyanis a füstnek van egy olyan tulajdonsága, hogyha nem lehet bele látni, akkor belülről se lehet "kinézni". Nao az első fegyver láttán, mely a füstből repült ki, egyből felugrott az egyik fa tetejére, azonban meglepetésére Kodomo kiállt a füstből, majd kívülről kezdte el dobálgatni a lányt, azonban Nao nem menekült tovább, a fa tetején állva, akrobatikus mozdulatokkal, szinte az összes dobófegyvert elkerülte úgy, hogy még egy aprócska vágás sem keletkezett rajta.
- Úgy nézem, valaki napestig fogja keresgetni a fegyvereit. Kacagott fel a lány, azonban Kodomo utolsó támadására már muszáj volt lépnie, mert immáron a fiú egy robbanó jegyzettel ellátott kunait dobott a lány felé, aki szinte azonnal lepattant a fáról, így elkerülve a robbanást, valamint esélyt adva Rikunonak, hogy elkapja. Az Iwagakurei shinobi tanonc ki is használta a lehetőséget, majd Nao mindkét bokáját megfogva, lerántotta őt a föld alá úgy, hogy csak a feje látszott ki a földből. Rikuno elégedett lehetett magával, de Nao csak tovább mosolygott, majd egy egyszerű fejmozdulattal az egyik irányba bökött. - Arra keresgéljetek! Jelentette ki, ahogyan ismét vízzé vált. Ilyen a fiúk szerencséje, ismét egy vízklónt kaptak el, így nem volt más választásuk, mint abba az irányba megindulni amerre a klón irányította őket. Kevés keresgélés után meg is találták immáron az igazi Naot, azonban volt egy kis bökkenő, a lány egy nagyobb tó közepén állt és onnan integetett Kodomonak és Rikunonak.
- Na innentől egy tapodtat sem megyek tovább, tehát ha el akartok kapni, csak így tovább! Jelentette ki a lány, ahogyan törökülésbe leült a víz tetejére, majd várta, hogy a fiúk kitaláljanak valamit. Maga a tó nagyon iszapos volt, na meg mély is, tehát begyalogolni és beúszni hozzá lehetetlen volt, mert már az első lépéssel a tó szélén térdig elsüllyedhetnek sz iszapban.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Kedd 20 Szept. 2011 - 19:29

Nao, miután újra átvert egy víz klónnal minket, rendesen feladta a leckét. Egy tó közepére ült, majd ott várta, hogy kitaláljunk valamit. Odahívtam magamhoz Rikuno-t, majd pár perc gondolkodás után eszembe jutott egy újabb ötlet. Talán beválik, ha nem, legalább a tóból ki tudjuk csalni remélem. Azzal a táskámba nyúltam, elővettem a drótokat, Rikuno-tól is elkértem, majd a robbanó jegyzeteket a kunai-okra erősítettem, és egyesével fellógattam a hosszú madzagra. - Rikuno, kéne a segítséged. - Majd mutattam egy pontra, hogy oda hozzon létre egy kődárdát.. A tó végéről elindultam a másik végébe, közben a robbanó jegyzetekkel próbáltam kiterelni Nao-t a partra. Reméltem beválik, hisz a közelébe nem mehet a kötélnek, mert akkor aktivizálva a pecséteket felrobbanna. Lassan elindultam Nao felé a drót csapdával. Rikuno pedig várta, hogy megfelelő távba érkezzem, ahonnan el tudja kapni.


A hozzászólást Djuka Kodomo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 21 Szept. 2011 - 21:47-kor.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Kedd 20 Szept. 2011 - 19:45

-Újabb klón- mondtam dühösen, majd kimásztam a földből. Kodomo-val elindultunk, majd megláttuk a lányt egy tó közepén, ahogy ül és vár minket. Kodomo odajött hozzám, reméltem támad majd valami ötlete. Támadt is, egy elég jó ötletet mondott, azzal elkérte tőlem a drótokat, valamint pár robbanó kunait. Összekötöttük, majd egy általam leszúrt kődárdára rákötve a tó végéből a robbanó drótot lógatva elindult terelni a part felé Nao-t. Én pedig oda mentem, ahová terelik majd ki a lányt. Remélem ez a terv beválik, és nem csak egy újabb klón fogok majd meg. Elegem volt a klónokból. Ha beválik a terv, akkor a tereléssel szinte a kezeim közé csalják a lányt.


A hozzászólást Tairjuko Rikuno összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 21 Szept. 2011 - 21:49-kor.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hiro Oyama on Szer. 21 Szept. 2011 - 9:03

/Shikamaru/
Hiro sikeresen kitért a víz sugár elől és a kunai kése is célt talált, de megdöbbentő tényel kellet szembesülnie. A kés egyszerüen áthatolt az ellenfelén, de a sebe egyböl befort.
~Ez egy klón? De a klónok nem képesek jutsukat létrehozni! Legalábbis úgy tudom. ~ gondolta és a pár másodperces muzdulatlanság ideje alat rájött arra hogy ez az alak valami szoldos szerü lehet, hisz ninja, de nincs fejpántja. Vagy Ő is elveszet ninja. De nem volt sok ideje ezen agyalni hisz egy hangot hallot. "Kirigakure no jutsu" hallota és hamarosan sürű köd kezdte belepni a területet. Gyorsan kellet valamit cselekdnie, de nem jutot semmi normális ötlet az eszébe, ezért mivel az ellenfele elrejtőzik a ködben, Ő is ezt fogja tenni a földben.
-Doton: Iwagakure no jutsu - mondta egy rövid kézjel sorozat után, és amenyiben a jutsu sikeres lesz beleolvad a talajba. Így ugyan nem tud semmit sem tenni, és nem látja az ellenfelét, de legalább Ő se látja Hirot. Ameddig a földben rejtőzik azon gondolkozik hogyan tudhatná meg az elenfele helyét.
~Talán valami tűz jutsuval fel kéne égetnem az erdő ezen részét és akkor csak elő kel bujnia. A klónt majd elpárologtatom, de most előbb inkább az igazit kéne megtalálnom. ~ gondolta és várt hogy most mi fog törtnénni.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Csüt. 22 Szept. 2011 - 15:40

Hiro sikeresen elbújt a föld alá, ellenfele, mivel a köd át is akadályozta, nem vette észre a mozdulatot, így abban a hitben, hogy a chunnin még a helyén van, gyorsan kézpecséteket kezdett el formázni, majd aktiválta a jutsuját, aminek következtében egy hatalmas vízlöket indult meg a fa felé, ami mögött nemrég Hiro még állt. A technika pusztító erejű volt, a környék összes fáját tövestül tépte ki és sodorta magával, aztán szép lassan lecsendesült, és a patak elvezette a rengeteg vizet. Hiro továbbra sem látott semmit, hiszen a köd maradt, azonban a nagymértékű chakrafelszabadítást érzékelte, illetve az irányát is megtudta, így behatárolhatja, hogy merre van ellenfele.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hiro Oyama on Pént. 23 Szept. 2011 - 11:48

Hiro épp hogy csak ell tudot rejtőzni a földben, pár pillanatal később egy hatalmas vízlöketet észlelt ami kitarolta a környéken a fákat. Illetve egy hatalmas chakra felszabadulást is észlelt aminek köszönhetően gyorsan be tudta határolni az ellenfele helyzetét.
~Na most megvagy te szemét. ~ gondolta és hatástalanitotta az Iwagakure no jutsut, de azzonal kézjel sorozatba kezdet.
-Doton: Doryuudan - mondta és ha sikeres lesz a jutsuja akkor a földböl egy sárkányfej emelkedik ki ami sár lövedékeket küld az ellenfele felé. És ha sikerül ujabb kézjeleket mutat és egy másik jutsut is alkalmaz.
-Katon: Karyuudan - mondja és ha ez is sikeres akkor a száját több tűz lövedék hagya ell és a sár lövedékekel együt az ismeretlen felé szálnak.
~ Most elkaptalak. Ha ez elől a támadáselől ki tudsz térni akkor gratulálok neked. ~ gondolta és várta hogy mi fog történni.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Darui on Hétf. 26 Szept. 2011 - 12:42

//Kodomo-Rikuno//

Nao-chan a tó közepén heverészett és várta, hogy bármi is történjen. A vízklón technikája megszűnt, így tudta a leányzó, hogy már felé tartanak a fiúk. Még egy utolsót sóhajtott nyugalmába, majd tekintetét a két ügyeskedőre vetette. Egy rövidebb taktikai megbeszélés után már elő is álltak egy igencsak érdekesnek ígérkező ötlettel. Amolyan halász módon akarták kiterelni Naot a partra, ezesetben a hálót a veszélyes robbanócetlik tömkelege helyettesítette. A lány csak hmm-ögött egyet a tóról, majd amikor megindult Kodomo kezében a dróttal és elkezdte a terelést, Nao mit sem foglalkozva a dolgokkal tovább ült a víz tetején még akkor is amikor a robbanócetlis drót már csak egy méter távolságban volt tőle.
- Tudjátok mi a ti hibátok? Nem gondoltok bele a részletekbe. Ha jobban megnézitek, ennek a terelősdinek semmi értelme, egyrészt könnyen megszüntethetem a chakrakontrolt, ezáltal a víz alá kerülve máris befuccsolt a terv, másrészt viszont én vagyok az akinek meg kellene titeket tanítani fára mászni nem? Ebben az esetben kizárt, hogy felrobbantanátok azokat a cetliket, így viszont fölösleges előle menekülnöm. Végül pedig... mondta a lány, ahogyan felállt, majd egy egyszerű kunait eldobva elvágta a drótot ott ahol a kőoszlophoz volt rögzítve. - ...egy ilyen egyszerű mozdulattal vége a terveteknek. Jelentetette ki a lány, ahogyan felsóhajtott, majd ismét a fiúkra nézett. - Mi lenne ha végre használnátok mindketten rendesen a fejeteket, na meg a chakrátokat? Nem lenne egyszerűbb minthogy naphosszat bohóckodtok?! Mondta gúnyosan, ahogyan ezúttal kényelmesen elterült a víz felszínén, majd a hasát süttetve élvezte a pillanatot, mely reményei és az eddig tapasztalatok szerint elég sokáig fog tartani.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Hétf. 26 Szept. 2011 - 18:23

//Hiro//

Az elveszett ninja jutsui hatásosak voltak. Pusztító erővel csapódtak be a lángoló sárlövedékek a fák közé, így, amit az előző hullám még épen hagyott, azt ez a technika tüntette el nyom nélkül. A környéken mostanra szinte nyomra se maradt életnek, és ahol Hiro ellenfelének lennie kellett volna, mint lángolt. Esélye sem lehetett rá, hogy ezt túlélje, arra, hogy ott volt, pedig bizonyítékként Hiro hallott egy fájdalmas kiáltást, mikor elérte technikája a fákat. Ebből kiindulva a ninja megnyugodhatott, hogy végzett ellenfelével, ezért kissé le is ereszthette a védelmét. Így meglepetésként érhette, amikor hirtelen 6. érzéke sugallatára megpördült, és így éppen el tudta téríteni ellenfelének hátulról érkező szúrását. Alapvetően a támadás mikéntje nem volt meglepő, hiszen a víz falusiak a néma gyilkolási technikáikról voltak hirhedtek, azonban az, hogy ellenfele még mindig életben van, meglephette Hiro-t. Bár, ha jobban megnézte, akkor láthatta, hogy nem véletlenül hallotta azt a kiáltást: a támadója ruházata és haja alaposan meg volt perzselődve, és az arca is vörös volt az égési sebektől. Ezen kívül még ki tudja, hogy milyen sebesüléseket hordozott, amiket Hiro nem láthatott. Akármivel is menekült el a jutsu elől, nem volt teljesen sikeres. Most azonban a közelharcon van a sor, akármennyire is megsebesült ellenfele, az mégis csak egy víz faluban tanult shinobi, azaz lehet pár orgyilkos trükk a tarsolyában, a chunninnak óvatosnak kell lennie.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. 26 Szept. 2011 - 18:30

// Bee-sama //

Nao pár mozdulattal kijátszotta a hálónkat, amivel újabb fejtörést okozott. Innen nem volt más kiút. Ha ő nem jön ki, nekünk kell bemenni érte. Gondoltam. Majd a tó mellett elkezdtem a chakrámat a lábamba összpontosítani. Ökleimet összemarkolva koncentráltam és összepontosítottam, próbáltam a chakrámat a talpamba irányítani. Ezzel eltelt egy pár perc mire éreztem, majd egy vékony kék chakra-sáv jelent meg a talpamon. Azzal elindultam a tó felé majd jobb lábamat a víz felszínére tettem. Megtartott. Viszont mikor szinte egész testsúlyomat próbáltam rátenni bokáig becsúsztam, de éber voltam, nem süllyedtem bele a vízbe. Még egy kicsit koncentráltam, majd újra próbáltam. Most még nagyobb magabiztosságot érezve léptem a vízbe. Alig, szinte pár centit süllyedtem, de a vízen összpontosítva sikerült fél lábbal megálljak a víz felszínén. Majd jött a bal lábam. Sikerült. Képes voltam megállni a víz felszínén. Majd apró lépéseket tettem, és intetten Rikuno-nak - Nem nekem kell elkapni Nao-t. Én a helyedben igyekeznék. - mondtam mosolyogva.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hiro Oyama on Kedd 27 Szept. 2011 - 14:51

/Shikamaru/

Hiro örrömel vette tudomásul hogy a jutsujai sikeresek voltak és hogy azt ami a környéken megmaradt azt ez a kombináció eltüntette. De még jobban megörlült amikor egy hatalmas, fájdalmas kiáltást hallot abbol az iránybol amerre az ellenfele volt. Abban a hitben hogy végzet vagy harcképtelené tette az ellenfelét le eresztette a védelmét és szuszant egyet, ugyanis ez a technika elégé kifárasztotta. Épp készült volna leülni egy picit amikor hirtelen megpördült és így éppen ki tudot térni a támadója halálos szúrása elől.
-Hogy a francba lehetsz még életben? És mit akarsz te tőlem? - kérdezte az elveszet ninja aki szemmel láthatóan elégé ledöbbent azon hogy a Köd falusi még mindig harcolni akar. Gyorsan előkapott egy kunai kést és a katanáját ugyanis közelharcra kerül sor.
~Ha ez egy köd falusi ninja akkor most nagyon ovatosnak kell lennem. Ezeket a ninjákat a csendes lopakodásra képezték ki és le merrem fogadni hogy van még pár trükkje amit képes bevetni. A legfontosabb amit Iwagakuréban megtanultam az a védelem. Lehet hogy elégé lesérült és telle van égési sebekkel meg még isten tudja mivel, de akkor sem szabad neki esnem bármekkora is a csábitás. ~ gondolta a Chuunin és várta hogy először az ellenfele támadjon.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Szer. 28 Szept. 2011 - 18:32

Bár Hiro tisztában volt vele, hogy nem jó dolog ilyen helyzetben átadni ellenfelének a kezdeményezést főleg, mivel most van a sérülés miatt a legnagyobb esély is arra, hogy le tudja győzni, mégsem kezdeményezett, ismételten kivárásra játszott. Ami egy ideig jó taktika, de így az ellenfél hamar kiismerheti, és okosan támadva komoly sebeket oszthat ki neki.
Jelen esetben itt még nem tartott a csata, de az ismeretlen azonnal kihasználta, hogy megint övé a kezdeményezés. A köd, amit a jutsu egy pillanatra szétoszlatott, ismét kezdett sűrűsödni, így Hiro egyre kevesebbet látott a környezetéből. Pedig ellenfele ott volt valahol láthatatlanul. Ennek volt köszönhető, hogy az elveszett ninja szinte emberfeletti reflexekkel rendelkezett, mégis csak részben tudta hárítani a hátulról érkező támadást, így az oldalán egy kis vágás keletkezett az elcsúszó kunai nyomán, ami egy kicsit vérzik, kissé kellemetlen, de annyira nem súlyos. Mégis, talán figyelmeztetésül szolgálhat, hogy cselekednie kell valamit, különben rossz vége lesz.
A fájdalom úgy tűnik, hogy erőt ad... legalábbis csak ezzel lehetett magyarázni, hogy a következő orvtámadást Hiro sikeresen kivédte, és egymással szemben álltak meg, miközben összefeszült a két kunai.

avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hiro Oyama on Csüt. 29 Szept. 2011 - 14:24

Hiro a kivárás közben rájött hogy talán mégse kellet volna átadni a kezdeményezést az ellenfelének hiszen megvan sérülve így talán könnyű célpontot nyujtana. De mikor támadni készült volna már késő volt. A Kirigakure no jutsu ujra használatba került és a csillapodó köd ismét leszált és átláthatatlan köd lepte ell ujra a vidéket. Az elveszet ninja várta hogy most mi fog történni amikor a semmiböl egy kunai kés repült felé és éppen hogy ki tudott térni a támadás elől, de kicsit még így is megsebesítette. Miútán gyors megnézte menyire érte találat a karját, egyből felkészült a következő támadásra, ami pár pillanat mulva be is következett. Érezte hogy valami nincs rendben ezért megfordult és pont hárította a támadást. Ahogy a két kunai egymásnak feszült Hiro egy kicsit lazítot a nyomáson és ahogy az ellenfele kése közelebb ért hozzá villám gyorsan előkapta a katanáját és megprobálta levágni a szerencsétlen, megperzselődöt ellenfele karját. Ha ez nem sikerülne akkor csak simán elrúgja magátol és a kazében lévő kést dobná az ellenfél felé.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Szomb. 1 Okt. 2011 - 21:43

Nao pár mozdulattal kilőtte az utolsó csapdánkat. Beláttuk, nincs más választás. Ha nem tudjuk kihozni, be kell érte menni. Kodomo megállt és elkezdett koncentrálni. Percek teltek el, csöndben állt egy helyben. Kezét összetéve állt a parton alig egy méterre a tótól. Majd egy kék színű sáv jelent meg a talpánál. Képes volt a chakráját a talpába irányítani. Majd rálépett a tóra. Szólt, hogy nekem kell elkapni, így én is elkezdetm koncentrálni. Pár perc után éreztem a chakrámat a talpamban. Azzal elindultam a tó felé Ráléptem a felszínre. Közben reménykedtem, hogy ne süllyedjek el a vízben.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Darui on Kedd 4 Okt. 2011 - 16:31

//Srácok, az, hogy sikerül e valami vagy nem, a mesélő dolga eldönteni nem pedig a játékosé, tehát ha írtok ilyet, akkor azt csakis feltételes módba!!! Rikuno: tőled meg egy kicsit többet várnék, elvileg neked kellene bizonyítanod nem pedig Kodomonak, és valljuk be eddig ő csinált majdhogynem mindent.//

A szituáció még mindég változatlan, miszerint valahol a közeli erdőben egy tó közepén ül egy kislány, tőle nem messze két genin meg próbálja elkapni őt több, de leginkább kevesebb sikerrel. A szituáció majdnem olyan mint a toronyba szorult hercegnő és az őt megmenteni vágyó lovagjai, csak éppen ebben a helyzetben a hercegnőnek éppenséggel nincs szükségre "megmentőkre", de azok mégiscsak próbálkoznak.
Először Kodomo volt az aki rálépett a helyes útra és immáron Nao többszöri javaslatára, elkezdte használni a chakráját, hogy a víz felszínén tudjon maradni, azonban ebből a próbálkozásból nem lett sok semmi, mert amint ráhelyezte a teljes testsúlyát a víz felületére, egyből belecuppant a vízbe. Ekkor már Rikuno is kapcsolt, hogy valahogyan ő is elkezdhetné aktivizálni magát és ő is a chakrás-vízenjárós trükkel próbálkozott, azonban ő sem járt különbül mint Kodomo, szinte azonnal a vízbe cuppant. Amint mindketten kimásztak a vízből, csurom vizesen, meg sárosan, egy hangos kacagásra lehettek figyelmesek, mely természetesen Nao felől jött, aki a hasát fogva fetrengett a vízen.
- Csak így tovább srácok, és máris szebb lesz a napom.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Kedd 4 Okt. 2011 - 21:55

Miután az egész testsúlyomat ráhelyeztem a lábaimra, egy pillanatra azt hittem, sikerült. De tévedtem. Elsüllyedtem a vízben. Kimásztam, mikor derékig kinn voltam, hallottam, hogy Rikuno is hasonlóan teljesített. Kezdett nagyon elegem lenni a lányból. Levettem a felsőmet, majd két tenyeremet összenyomva próbáltam újra koncentrálni a chakrát a talpamba. Percekig próbálkoztam. Éreztem, ahogy átjárja a testem, és a talpamba irányul. Most sokkal jobbnak éreztem, mint elsőre. Próbáljuk újra. Jobb lábam rátettem a víz felszínére. - Héj, Rikuno, csinálsz is valamit, vagy csak ott állsz??? Végül is nem nekem kell elkapni. Csak nem tudom mit csináljak, ha majd beértem. - mosolyogtam, azzal megpróbáltam rátenni a bal lábamat is. Csak sikerüljön.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Csüt. 6 Okt. 2011 - 9:49

//Hiro//

A kunai-ok egymásnak feszültek, úgy tűnt, hogy egyikük sem bír előnyre szert tenni. Változást az hozott, amikor Hiro kissé lazított a nyomáson, közelebb engedte magához ellenfelét, majd megpróbálta hirtelen előrántott katanájával levágni. Ezzel nem lett volna gond, azonban túl sok erőt kellett átcsoportosítani a másik karjába, hogy használhassa a katanáját, így a támadója még közelebb tudott nyomulni, és nekinyomta Hiro kunai-át a mellkasának. Ekkorra már kapcsolt a chunnin, azonban késő volt, a fegyver éle már belevágott a bőrébe és egy kis vérpatakot indított el. Nem volt komoly sérülés, de zavaró volt és ami fontosabb, fájt. De talán ez segített is az elveszett ninja-nak kijózanodni... Igaz, hogy a hirtelen fájdalom hatására elejtette időközben kivont kardját, viszont egy villámgyors mozdulattal képes volt megpördülni a tengelye körül és egy pontos, gyomorra mért rúgással elrepíteni magától ellenfelét, majd rögtön utána is küldte a kezében levő kunai-t. A támadó férfi összegörnyedve érkezett a földre, érzékeny pontot talált el a rúgás, így nem is volt képes kitérni a fegyver elől: beleállt a combjába, aminek következtében féltérdre rogyott, és láthatóan nem is tudta, hogy mit fájlaljon jobban, a gyomrát, vagy a lábát. Ez dolog volt biztos: harcképtelen. Hiro-n áll, hogy mit tesz.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Csüt. 6 Okt. 2011 - 10:38

Miután a legelső próbálkozásom nem sikerült újra kimásztam és megálltam a vízzel szembe.
- Nyugalom Kodomo most sikerülni fog remélhetőleg.- mondtam eléggé idegesen Kodomonak. Kezd elegem lenni ebből a helyzetből.Tiszta víz és iszap voltam, ezért kénytelen voltam nekem is levenni a felsőmet.
Az előbbi helyzetből csak annyi jött le, hogy kevés chakrát irányítottam a lábaimba. Na még egyszer megpróbálom. Most sikerülnie kell. Ezek a mondatok hangoztak el magamban. A chakrát újra elkezdtem irányítani a lábamba, de most több időt vártam, biztosra akartam menni. A talpam alatt látszott, hogy most jóval több charát irányítottam bele mint először. Miután éreztem, hogy ennyi elég lesz rátettem a jobb lábamat a vízre és utána megpróbáltam a balt is. Most sikerülnie kell!
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Darui on Pént. 7 Okt. 2011 - 10:53

A lány jókat nevetett a két fiú próbálkozásain és ahogyan kinéztek mindketten. Testük csurom víz volt, lejjebb pedig nem kevés iszap is ragadt rájuk, összességében egy vicces képet alkottak mintha csak egy fura jégkrémkoncepciók lettek volna. Nao vígan elvolt magával a tó közepén ülve, már csak egy málnaszörp kellett volna a kezébe és akár egy tengerparti kirándulásnak i érezhette volna a szituációt. Na de a lényegre rátérve, Kodomo és Kiruno újra és újra próbálkoztak azzal, hogy megálljanak a víz tetején, azonban mindkettejüknek más és más eredmény született.
Kodomo egész jól kezdett a chakrairányítás terén, sőt már mindkét lábával meg tudott állni a víz felszínén, azonban elég ingatag módon, nagyon erősen kellett koncentrálnia ahhoz, hogy ne essen ismét bele a vízbe, amit sajnos nem sikerült elkerülnie. Egy újabb csobbanás tette szebbé a lány napját.
Rikuno mindeközben erősen koncentrálta a chakráját, hogy most nagyobb fókusszal tudjon nekiindulni a feladatnak, azonban ő még addig sem jutott mint Kodomo, mert abban a pillanatban amikor rátette mindkét lábát a víz felszínére, igaz egy pillanatig megtudott állni rajta, azonban a víz rögtön válaszolt az őt érő hatalmas chakramennyiségnek, és szó szerint a víz kirobbant Rikuno lába alól.
- Hajjaj, úgy tűnik egyre közelebb vagytok ahhoz, hogy elkapjatok, de ha megengedtek nekem egy aprócska megjegyzést, szerintem ha lendülettel csináljátok a dolgot, akkor tovább fent tudtok maradni a víz felszínén, sőt beljebb is juttok. Ha így gyakoroltok, többre mentek, de ez csak az én elenyésző véleményem. Közölte Nao a fiúkkal eme kis segítséget, hogy mégse legyenek már annyira vizesek, még a végén megfáznak.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Pént. 7 Okt. 2011 - 17:07

Végre megtudtam állni a víz felszínén. Az a baj, hogy elvesztettem az egyensúlyom és beleestem, de már jó úton járok ahhoz, hogy bemenjek Nao-ért. De nem sikerült megint. Újra vizes, iszapos lettem. A lány csak nevetett. Rikuno-nak sajnos nem sikerült még odáis se eljutni, mint nekem, hogy megálljon egy helyben. Nao tanácsolta, hogy lendületből próbáljuk meg. Hát, legyen. megpróbáljuk. A partól úgy 5-6 méterre álltam meg, majd a chakrámat koncentrálni kezdtem a talpamba, úgy mint a legutóbb, de tovább csináltam, hogy még tovább kitartson. Mikor eltelt pár perc, elindultam a tó felé, közben folyamatosan koncentráltam a chakrámat. Egyre gyorsabban és gyorsabban mentem neki a tónak. Talpamon már ott volt egy igen vastag "chakra réteg", reméltem ennyi elég lesz ahhoz, hogy beérjek. De ha benn is vagyok, Rikuno-nak kell elkapni. De már annyira nem érdekelt, hogy elkapjuk-e, hanem, hogy be tudjunk menni a tó közepére. Hisz azzal már megtanultuk koncentrálni és irányítani a chakránkat. Pár lépés választott el a víztől. Kezeimet összetéve már futva indultam neki a tónak. Ennyi remélem elég, hogy fenn maradjak. - Rikuno, ne add fel nekem, mert ha nekem sikerült, neked is sikerülnie kell. Vagy azt akarod, hogy Nao-val együtt röhögjünk rajtad? - mondtam kissé gúnyosan neki. Nah gyerünk. Gondoltam magamba, aztán ráléptem egyik lábammal a vízre.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.