Erdőségek

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hiro Oyama on Pént. Okt. 07 2011, 17:30

/Shikamaru/
AZ elveszet ninja első terve balul sült ell. Úgyanis ahogy közelebb engedte magához az ellenfele kését elfelejtett azzal számolni hogy az úgy nem fog sikerülni hogy csak simán előkapja a kardját és ell kezd velle végtagokat levágni. Ehez erőt kell átcsoportosítania a másik karjába. De így a Köd falusi ninja a kunai késével meg tudta sebezni Hiro melkasát. Erre a fájdalomra volt szüksége ahoz hogy kijózanodjon és le tudja győzni ellenfelét. Úgyan elejtette a kardját, de elég erősen gyomron tudta ahoz rúgni hogy eltávoldjon tölle a másik ninja, sőt még a kését is a combjába tudta dobni így aztán az térdre rogyott. Most már biztos volt az elveszet ninja hogy ővé a győzelem, de még nem akarta megölni.
-Figyelj. Nem tudom neked mi a bajod velem, de azért igazán elmondhatnád, hogy mégis miért támadtál rám? - kérdezte Hiro miközben felszedte a földröl a katanáját és letörölte mágról a saját vérét, bár a sebbe továbbra is szépen vérzett.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Pént. Okt. 07 2011, 21:23

-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ- üvöltöttem fel hangosan ahogy "kirobbant a lábamnál a víz. Lemerültem a tó aljára, de gyorsan felúsztam és kimásztam a tóból. Ez így nem lesz jó, sokkal jobban kel koncentrálnom. Kezd elegem lenni az egészből. NA de nem adhatom fel, el kell kapnom a kis csajt. Ahogy Nao mondtam úgy fogom megcsinálni az egészet. Hátrébb sétáltam én is ahogy Kodomo tette és elkezdtem erősen koncentrálni. Becsuktam a szemeimet és csak vártam, nem is a chakrával törődtem, elsőnek inkább csak
le akartam nyugodni és felkészülni a következőkre. Ezek után elkezdtem a chakrát bele irányítani a lábamba. Most már be tudtam szabni a határokat tudtam körülbelül mi a sok és mi a kevés.
Megpróbáltam a chakra szintet e két határ közepére helyezni. Miután ez megtörtént és láthatóvá vált a talpamon az a bizonyos kékes szín elkezdtem futni a tó felé. Na mindent bele most már sikerülnie.
A tótól már csak pár méter választott el és mikor a szeléhez értem rá helyezem az egyik lábamat a víz tetejére.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Vas. Okt. 09 2011, 16:58

//Hiro//

A titokzatos támadó nem felelt Hiro kérdésére, csak mereven nézett rá, szemeiből pedig szinte sütött a gyűlölet. Ekkor azonban váratlanul valaki tapsolni kezdett Hiro háta mögött. Az elveszett ninja még láthatta, ahogyan ellenfele tekintete hirtelen megváltozik, az eddigi gyűlöletet rettegés váltja fel, majd gyorsan lesütötte a szemét és onnantól kezdve fel sem emelte többet. Ha a ninja megfordul láthatja, hogy egy férfi közelít felé tapsolva, miközben széles mosoly ült az arcán. - Nagyon jó! - kiáltotta felé már messziről az ismeretlen. Egy ideig csak egyedül volt, hiszen most lépett ki a fák közül, de aztán többen is követték, és hirtelen Hiro azzal szembesült, hogy szinte egy egész hadsereg közeledik felé. A tapsoló férfinak díszes ruhája volt, láthatóan gazdag volt, illetve ebből következtetve a körülötte levő fegyveres emberek pedig valószínűleg a testőrsége. Mind el volt látva valami fegyverrel és látszott rajtuk, hogy tudják is azokat használni. Ismételten Hiro-n áll, hogy mit tesz ebben a helyzetben.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Darui on Hétf. Okt. 10 2011, 08:18

>>Kodomo és Rikuno<<

A két fiú tudása legjavát adta bele abba az edzésbe melynek az a célja, hogy elérjék Nao-can és végre tanítsa őket valami értelmes mozdulatra is, mint például a fára mászás. Míg a kislány a tó közepén heverve élvezte a nyári évszak utolsó meleg sugarait, addig a fiúk úgyszintén csobbantak egyszer kétszer, hogy lehűthessék magukat, de leginkább Rikunonak volt erre szüksége. A feladat még mindég változatlan, el kell kapnia az "idegennek számító" geninnek a lányt, hogy az elismerje őt és tanítsa őket. Ennek érdekében Kodomo úgy döntött segít barátjának és együtt hajkurásszák a lányt. Jelenleg is a vízen való megállással próbálkoznak az erdő közepén, ám ezúttal hallgattak Nao tanácsára.
Mindkét fiú kicsit hátrálni kezd a parton, majd koncentrálni kezdik a chakrájukat, mely sikerül is, azonban Kodomo és Rikuno által várt "kék chakraréteg" nem jelent meg a lábukon, mert a chakra önmagában nem látható, csakis speciális esetekben. Így hát amikor úgy érezték, hogy kellően felkészültek, mindketten futni kezdtek a tó felé, hogy lendülettel próbálják bevenni az akadályt. Minden tökéletesen is ment, teljesen addig amíg rá nem tették a lábukat a vízre. Igaz pár lépést tudtak tenni azon futva, azonban hamar hatalmas bukfencet vágtak a vízbe mindketten, melynek meg is volt a maga hatása. Nao-chan szinte szakadt a nevetéstől, égtelenül hahotázott a látványtól, és innen már sejthette a két fiú, hogy a lány becsapta őket ezzel a "könnyebb" tanulási móddal. Ebben a helyzetben lehet talán a legjobban használni azt a mondást, hogy minden rosszban van egy kis jó is. Amikor a két fiú megjelent a vízben lebegve, Nao odasétált hozzájuk, majd egyenként megfogta a kezüket, majd egy gyengéd mozdulattal kiemelte őket a vízből míg a talpuk nem érte a felszínét, majd elengedte őket. Csodával határos módon mindketten erőlködés nélkül meg tudtak állni a víz felszínén és azt is érezték miért. Hirtelen egy idegen chakra áramlott végig a testükön, mely fenntartott őket.
- Gratulálok, innentől kezdve már se a vízen járással, se a famászással nem lesz gondotok. Jelentette ki a lány mosolyogva, ahogyan még egy mondatot odabiggyesztetett a fiúknak mielőtt elment volna. - Mókás volt együtt játszani, köszönöm a szép napot! Hajolt meg a lány a két fiú előtt illedelmesen majd távozott.

//A tanulás befejeződött, gratulálok. Jutalmatok emellett még 6 chakra fejenként. Egy záró postot azért írjatok ide még mindketten//
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. Okt. 10 2011, 16:58

Ráléptem jobb, majd bal lábammal a víz felszínére. Megálltam. Hihetetlen érzés volt. Képes voltam a víz felszínén állni. Az eddigi szenvedések meghozták gyümölcsét. Képesek voltunk a chakránka irányítani, és a lábunkba koncetrálni. Kimentünk a vízből, majd Nao elénk állt, és gratulált. Rém érzetem magam ennyire feldobva. Nao hozzátette, elsajátítottuk a chakra kontrollt egy bizonyos szinten és a vizen járás után a fára mászás se okozhat gondot. Majd elment. Rikuno-hoz fordultam - Látod azt a magas fát - mondtam neki enyhe sunyi mosollyal az arcomon. - Az utolsó fizeti ma a vacsit - azzal neki indultam az óriás fának

// Bee-sama, köszönöm hogy elvállaltad a tanításunkat Very Happy //

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Hétf. Okt. 10 2011, 18:04

Kodomo után futottam én is, és nekem is sikerült rálépni, és megmaradni a vizen. Nagyon jó érzés volt. Nao odaállt elénk és gratulált, hogy sikeresen teljesítettük a feladatot. Büszkék voltunk magunkra. Ez a lány gyakran átvert minket, és megszívatott, de végülis megtanította azt, amire kértük. Kodomo előállt egy vicces feladattal, miszerint fel kell futni egy fára. Majd elindult. Futottam utána én is, fel egészen futottunk a tetejéig. Lejöttünk a fáról, majd nevetve hazafelé mentünk. Beültünk még vacsorázni, majd hazamentem és aludtam.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hiro Oyama on Kedd Okt. 11 2011, 17:26

//Shikamaru//
Hiro támadója nem válaszolt a feltett kérdésre, de szében csak úgy éget a gyülőlet. Azonban az egyik pillanatrol a másikra ez a sugárzás átváltott félelembe. Az elveszet ninja először még azt hitte hogy tőle fél, de később azt gondolta hogy csak a haláltol. Ami ujabb pár pillanat mulva be is következet. A támadó egyszer csak lehunyta a szemét, és úgy is maradt örökre. Ekkor a ninja egy kicsit megpihenhetett, de nem sokáig. Egyszer csak tapsolást hallott maga mögül és amikor megfordult egy alak lépet ki a fák közül. Meglepően díszes ruhában volt ezért nagy valószinüséggel pénzes ember is lehetett. Azoban nem sokkal később még többen léptek elő. Fegyverekel és páncélzattal felszerelve voltak és valoszinüleg ők meg a gazdag ember őrsége lehetett. Az aki tapsolt megdicsérte Hirot és Ő ebböl arra következtetett hogy ez a ficko volt a támadójának a felbérlője. Az elveszet ninjában felmerült annak a lehetősége hogy most elmenekül, de ezzel inkább még várt. Inkább a gazdag fickóhoz fordult.
-Figyelj nem tudom hogy te ki vagy, de minek kellet rám küldened ezt a szerencsétlent? - kérdezte Hiro, de közben meg esetleges menekülési útvonalakat keresett. Hiszen szemmel láthatóan az őrség tudja is használni a fegyverzetüket és ebben az állapotban és enyi elhasznált chakra után biztos legyőznék az elveszet ninját.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Vas. Okt. 16 2011, 18:07

Az ismeretlen nem felelt Hiro kérdésére, hanem csak sétált felé mosolyogva. Olyan 6-7 méterre lehetett már csak tőled, amikor testőrsége hirtelen megtorpant csak ő, és egyetlen testőre követte. Továbbra is feléd sétált, azonban most már nem téged nézett, hanem a melletted térdelő ninja-ra. Vonásai most haragosan voltak, láthatóan nagyon nem tetszett neki valami. Amint odaért a sérült férfihez, megállt előtte, és erőszakkal felemelte a fejét.
- Ugye tudod, hogy csalódtam benned?
A kérdésre nem érkezett válasz, a férfi tompa szemekkel nézett felfelé. Ezen az nemes - mert bizonyára az volt -, nagyon felhúzhatta magát, mivel dühödten eltaszította magától.
- Akkor azt is tudnod kell, hogy mi a büntetésed! - közölte vele emelt hangon, majd intett a testőrének, aki előrántotta a kardját, majd habozás nélkül a sebesültbe mélyesztette. Ura, mintha mi sem történt volna, úgy fordult vissza a ledöbbent Hiro-hoz, immáron ismét mosolyogva.
- Mit is kérdeztél? Hogy miért küldtem rád ezt a férget? - arcán átsuhant az iménti harag foszlánya, de hamar visszanyerte az uralmat arcvonásai felett.
- Nos, egy teszt volt. Kíváncsi voltam rá, hogy mire vagy képes, illetve, hogy a képességeik tényleg fedik-e azt, amit hallottam rólad. És örömmel látom, hogy így van. Bizonyára felmerül benned, hogy miért érdekelt ez engem... nos, lenne egy munka, amit el kéne végezni, de nem választhattam akárkit, biztosra kellett mennem.
Itt egy pillanatra megállt, odaszólt valamit a testőrének, mire az egy papírköteget adott át neki.
- Ha elvállalod a munkát, ebben mindent megtalálsz. Röviden: az egyik riválisomat kellene likvidálni, akire hasonló kaliberű testőrség vigyáz, mint amit itt is látsz. Viszont nem csak szimplán megölni kell, a testét el is kell rejteni. Azaz nem engedheted, hogy illő temetésben legyen része, nyom nélkül el kell tűnnie! Természetesen busásan megjutalmazlak, ha teljesíted a megbízást, és előre fizetek 1000 ryou-t is jószándékom jeléül.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hiro Oyama on Pént. Okt. 21 2011, 20:17

A nemes oda ment a másik ninjához és valamit beszélt hozzá, de ezt Hiro nem nagyon értette. A következő dolog amit látott hogy az egyik testőr megindult a földön fekvő ninja felé és hideg vérel megölte. A nemes ezután az elveszet ninjához fordult és elmagyarázta neki hogy pontosan miért is küldte rá azt az embert. Valamint még azt is hogy meg kellene ölnie az egyik riválisát és ezért természetesen szép összeget is hajlandó fizetni. Az elveszet ninja csak állt és nem is igazán értette hogy pontosan mi történik körülötte. Az agyán csak úgy cikáztak a gondolatok.
~Megölni egy nemest? Akinek szintén legalább ugyan ilyen testőrsége van mint ennek az alaknak? És ha ráadásul még több tucat ninja is védi őt? De ell kell fogadnom! Nagyon pénz hiányban vagyok. ~ gondolta és átvette a papírokat amin az információk vannak a célszemélyről, továbba a fickó adott Hironak még 1000 ryou-t is mint előleget. Hiro gyorsan áttlapozta az infokat tartalmazó papírkötegett aztán pár másódperces csend után megszólalt.
-Rendben elválalom... A testének az elrejtésen nem lesz nehéz, de a területre való bejutás már nehezebb. Csak anyi kérdésem lenne előtte hogy az épületben ahol tartózkodik tűzjelzők vannak-e és hogy mi az eljárás tűz esetén? - kérdezte a nemes embertől aztán letörölte a kicsit még vérző melkasát.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Ryuu on Hétf. Aug. 13 2012, 10:34

- Igenis sensei! – mondom, miután Kurama sensei abbahagyta a magyarázást.
A számomra leggyorsabb a leggyorsabb tempómmal haladok, mivel elég izgatott vagyok, és nem akarok lekésni semmiről. Természetesen nem feledkeztem meg semmiről, és számítok arra is, hogy bármikor megtámadhatnak. Az üzenetet tartalmazó tekercset az övembe fűztem, úgy hogy ne essen baja, ám mégis biztosan legyen, és ne essen ki. Jobb kezem a futás közben végig a kard markolatán maradt, és feszülten figyeltem minden egyes zajra. Sajnálatos módon hajlamos vagyok arra, hogy a legrosszabbra gondolok néha, így most is az járt eszembe, hogy netán megtámadna minket egy nagy csoport, az üzenetért. Így persze érthető idegességem ,ami nem volt nagy, de nem is volt olyan kicsi. Miután a sensei kicsit megnövelte a tempót, én is próbálkoztam tartani a sebességet kisebb-nagyobb sikerrel. Mikor végre megállunk, kicsit kifújom magam, ám nézem a senseit. Felmérés gyanánt harcra tudtam csak gondolni, hisz gondolom tájékoztatták arról, hogy nem tudok jutsukat, és az egyetlen dolog, amit tudok az a genjutsu kioldása. Akár tudta, akár nem, én felkészültem bármire. Reménykedtem azért, hogy harcra nem kerül sor, ám ha mégis a sensei bármiféle rosszindulatú mozdulatára előrántom kardomat, hogy tudjak blokkolni, ám remélem nem lesz rá szükség.
- Várom parancsait! – mondom, ha nem akar cselekedni.
Mindig is engedelmes ember voltam, aki tiszteli a szabályokat, és betart bármiféle szabályt, utasítást. Ezek után fürkészve állok, és várom az utasításokat.

_________________


Adatlap


Abakura Djuka Ryuu: 301 ch (Getsugakure-i ninja (Genin), főkari)
Kanshiro Hanae: 100 ch (Szökött ninja)
Amaken Yoshimitsu: 250 ch (Vándor Ninja (chuunin))
Hamada Fuyu
avatar
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 23

Tartózkodási hely : Rejtett Hold


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Aug. 14 2012, 13:55

Ahogy megérkeztetek a tisztásra, a sensei már kezdte is a magáét. Kiegyenesedve és szúrós tekintettel nézett rád.
- A mai napon azt mérjük fel, hogy mennyire vagy képes igazi shinobi módjára gondolkodni és cselekedni. Tisztában vagyunk vele, hogy inkább a Kenjutsu tudományokban jeleskedsz ami nagy erénynek számít, de ha hivatásos shinobik akarsz lenni, akkor rendelkezned kell az alap technikákkal. Világos?!
Erre Te csak bólintottál, mire a sensei arca kicsit megkönnyebbült. Nem volt annyira feszes és már a homlokát sem ráncolta annyira.
- Nyisd ki a levelet amit elméletileg a Macskáknak viszünk. Nem fogsz benne semmit találni. Ez csak egy átfedő küldetés, hogy a legjobb kiképzőt tudják hivatalosan is kirendelni melléd mint kísérő. Tehát megtisztelve érezheted magad, hogy még egy diplomáciai cselt is elkövetett a falu azért, hogy téged kitanítson. Nem mint ha sokat nyomna a latba, de csak így tudtak engem kirendelni melléd. Szóval a Küldetésünk igazi célja az az, hogy téged kitanítsalak. Most mond el, hogy mit tudsz a chakráról és milyen technikákat ismersz!
Utasított a sensei, és továbbra is megtartotta azt a katonás állását. Ha kinyitod a levelet, valóban csak egy üres papírt fogsz látni és nem többet.


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Ryuu on Kedd Aug. 14 2012, 14:25

Mikor a sensei mondataira bólintottam, ám nagyon meglepődtem a többitől. Mikor végzett válaszolok.
- Hát igazság szerint nem ismerek egyetlen jutsut sem, egyrészt az amnéziámtól nem sok mindenre emlékszek, másrészt az emlékeim szerint, amik visszajöttek, csak a kardforgatást tudom. – fejezném be, ám eszembe jut még valami – Ja, bocsánat sensei! A genjutsuk kioldását ismerem, ám semmi többet.
Ezek után, már csak az üzenet számított, ám nem óhajtom kinyitni, és ezt a sensei-nek is megmondom.
- Sensei igazság szerint nem érdekel engem az üzenet. És ha nincs is benne semmi, akkor sem tartozik rám. Az üzenetet csak a címzett olvashatja el, és én evvel tisztában vagyok!
Szavaim után a sensei-re nézek, és egyhangúan így fojtatom:
- Elég szabálytisztelő vagyok, és szeretem minél hamarabb teljesíteni a rám osztott feladatot, így ha megkérhetném a senseit, hogy majd az üzenet célba juttatása után legyen szíves tanítani. Remélem így rendben van uram!
És kissé idegesen állok tovább, ám ez nem látszik arcomon.

_________________


Adatlap


Abakura Djuka Ryuu: 301 ch (Getsugakure-i ninja (Genin), főkari)
Kanshiro Hanae: 100 ch (Szökött ninja)
Amaken Yoshimitsu: 250 ch (Vándor Ninja (chuunin))
Hamada Fuyu
avatar
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 23

Tartózkodási hely : Rejtett Hold


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Aug. 15 2012, 12:47

A sensei egy gúnyos mosolyt növesztett az arcára, majd rád meresztette a szemét.
- Ugye még mindig nem érted? A levelet, nem kell senkinek sem eljuttatni. Ez csak egy álca. Hivatalosan nem taníttathatna téged Getsugakure, ugyanis túlkoros vagy és nem vagyunk teljesen biztosak a származásodban. Ezt a shinobik vezetője sem hagyta jóvá, így Daimyou-sama egy átfedő küldetéssel taníttat téged. Na most figyelj, mert itt jön a dolog bonyolultabbik része. Azzal, hogy tanítalak és megtanulod azt amit megtanítottam bizonyítod a Daimyou-samanak, hogy képes vagy a ninja életre. A Küldetés ami szerint egy üzenetet kell eljuttatnod a Macskák népének nem létezik, csupán a Shinobi vezető tudja így. Ha igazolom, hogy az üzenet amit a faluvezető küldött a macskáknak, kézbesítve lett, akkor a Shinobi vezetőnk is elismeri azt, hogy alkalmas vagy ninjának. Természetesen ez csak akkor fog bekövetkezni ha az alap technikákat elsajátítod. Tehát, világos!?
Tette fel a kérdést felemelve a hangját, majd megfordult és hátrébb sétált.
- Kérdés?// Válassz az alap technikák közül kettőt aminek megtanulását részletezni fogjuk. A többit pedig nem kell részletesen bemutatni majd //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Ryuu on Pént. Aug. 17 2012, 10:38

/2 választottam: Klóntechnika, Helycsere jutsu (itt azszem Testhelyettesítő jutsuként ismert)/

- Öhm… Azt hiszem…Nincsen kérdés. – gondolkodok.
Mikor végeztem, már is eszembe jutott valami.
- Ha nem gond sensei, még is van. Elmondaná, hogy mégis mik az alapjutsuk? Erre sajnálatos módon nem terjed ki a tudásom. És legyen szíves mindent elmondani, amit tudnom kéne.
Hát így szépen leülök, és hallgatom a sensei szavait. Mikor befejezte bólintok, és elgondolkodok. Nagyon furcsa érzés kerülgetett engem. Nem értettem, hogy lehet az, hogy ismerem a genjutsu kioldásának titkát, de a sima jutsukról fogalmam sincsen. Elég furcsa összeállítás, na de most nem szabad eljárnia a gondolataimnak az a lényeg, hogy teljesen odafigyeljek a sensei-re , hátha már nekiáll a tanításnak kérdezés nélkül. Hát eléggé odakoncentráltam, de gondolataim azért néha-néha elkalandoztak, de viszonylag hamar visszatértem az odafigyeléshez. Ha a sensei szavait sikeresen feldolgoztam, akkor egyszerűen ennyit mondok:
- Értettem mindent, ah magának is megfelelő sensei kezdhetjük!
És felkészülve várom miféle feladatot ad nekem Kurama sensei.

_________________


Adatlap


Abakura Djuka Ryuu: 301 ch (Getsugakure-i ninja (Genin), főkari)
Kanshiro Hanae: 100 ch (Szökött ninja)
Amaken Yoshimitsu: 250 ch (Vándor Ninja (chuunin))
Hamada Fuyu
avatar
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 23

Tartózkodási hely : Rejtett Hold


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Aug. 18 2012, 13:04

A férfi arcán még mindig ott van az a katonás szigor és az, hogy nem igazán van kedve téged tanítani még akkor sem, hogy ha ez a dolga. Valószínűleg igencsak tehetséges shinobi lehet, hogy ha Ő a legjobb kiképző az elmondásai szerint.
- Természetesen a megtanulandó technikák az alap Jutsuk lesznek, amit egy átlag Genin ha minden jól megy, akkor ismer. Na most jól figyel, mivel nekem kell röviden elmagyaráznom azt, amit négy év alatt megtanulsz. Mondjuk az, hogy képes vagy kivitelezni a Genjutsu Kai-t, egy keveset javít a tanulás hatékonyságán. Az elején kezdem és nem fogok mindent kétszer elmondani! Kezdjük egyből a Chakraismeretnél, mégpedig a chakra felszabadításnál amit ha nem tudsz megtenni, akkor nem lehetsz ninja. A chakrád mint a véred, ugyan úgy benned van és egy Chakrahálózaton keresztül áramlik benned. A Chakra egy minimális szinten, mindenben megtalálható. A felszabadítást a Testi és Szellemi energiáidból tudod megtenni, de ezt most nem részletezném, mivel már sikeresen tudod használni a Genjutsu Kai-t ami a chakraáramlásod megállításáról szól. A chakráddal érzel és a chakráddal változtathatsz dolgokat. A chakrádat kitudod terjeszteni a környezetedre és úgy is tudsz vele hatásokat elérni. Ha a chakrád elfogy, akkor Te belehalsz a chakraveszteségbe. Szerencsére ez nem igazán fog megtörténni, mivel a testnek ott van az önvédelmi reakciója ami megvédi saját magát az emberi makacsságtól és mértéktelenségtől, így elájulsz és nem leszel képes chakrát pazarolni. Ez még csak a chakraismeret alapjait sem súrolja, de majd jobban megérted ha bemutatom a technikákat és a fogalmakat majd a technikák létrejötte közben magyarázom el.

  • Az első jutsu a Shushin no jutsu (Fürge Test technika). Ezen jutsu a chakra, testen belüli irányításáról szól. Ha erre nem vagy képes, akkor semmi értelme a további tanulásoknak. Egyszerű az egész. Megformálsz egy kézpecsétet, ugyan úgy ahogy a Genjutsu Kainál is szokás. A kézpecsétek egyfajta útmutatók és egyben mozgásaktiválói is a Chakrának. Persze sima chakrakontrollal is lehet irányítani a chakrát amihez nem kellenek kézjelek, viszont úgy nem tudod olyan gyorsan és hatékonyan áramoltatni a chakrát, viszont sokkal pontosabban. A Shunshin előtt egy tetszés szerinti kézjelet formálsz, majd chakrát gyűjtesz az egész lábadba. Amikor érzed, hogy a elég chakrát sikerült összegyűjtened, egy keveset a talpadba is koncentrálsz majd összesűríted, hogy egy adott pillanatban robbanás szerűen tudd szabadjára engedni és ezzel egy akkora löketet adva magadnak, hogy a folyamatos chakrahasználat mellett akkora sebességre legyél képes, hogy azt szemmel ne tudja senki lekövetni.
  • A következő technika, a Henge no Jutsu (Transzformációs technika). Ez már egyel nehezebb fokú chakrakontrollt igényel, ugyanis itt nem a testedben irányítod a chakrádat, hanem annak felületén. A Chakra testfelületi irányítása. Itt a Tenketsu pontjaidon kell kiáramoltatni a chakrádat. A Tenketsu pontok azok a gócpontok, amik a chakrahálózatod állomás pontjainak mondhatóak. Ezeken az apró pontokon tudod kiáramoltatni a chakrádat amiből összesen 64 van az emberi szervezetben. Ezeken a Tenketsukon áramoltatod ki a chakrádat majd később itt alakítod át az elemi chakrádat is. De ebbe most ne menjünk bele. Amint mondtam, a Henge no Jutsunál is egy kézjelet kell formálnod, így irányítva a chakrádat. Fontos, hogy a chakra nem megy magától neked is irányítani kell, ezt csak megkönnyítik a kézjelek. Amint sikerrel kiáramoltattad és körbevetted magad chakrával, megpróbálsz egy chakra által létrejövő illúziót létrehozni. Tehát a chakrádat alakítod úgy, hogy az a testfelületeden egy olyan alakot mutasson ami nem Te vagy. Ez az illúzió egy pöccintés hatására is képes eltűnni, így figyelned kell erre.
  • A Harmadik jutsu a Kakuremino no Jutsu (A Láthatatlanság Köpenye). Itt ugyan az a lényeg, mint a Henge no Jutsunál, csupán nem a chakrádat módosítod hanem azt egy tárgyba áramoltatva és teljesen átitatva vele, megváltoztatod annak kinézetét. Ha elég fejlett a chakrakontrollod akkor akár mozgatásra is képes lehetsz. Kiáramoltatod a chakrád, majd átitatsz egy ruhadarabot ami akár lehet a nadrágod és megváltoztatod a színét, mintázatát és így beleolvadhatsz a környezetedbe. Természetesen itt is csak a chakrát változatod így olyan lesz, mint ha a tárgy változtatná az alakját. Ezt nem tudom jobban elmagyarázni, neked kell ráérezned.
  • A negyedik technika a Bunshin no jutsu (Klón technika). Ez az egyik legnehezebb chakrairányítási művelet. A chakra testen kívüli önálló irányítása. Itt a chakrádat a testeden kívülre koncentrálnod és úgy kell alakot adnod neki. Persze ez is csak egy illúzió lesz, aminek nincsen fizikai valója de még csak árnyéka sem. A klónokat leginkább elterelésre szokás használni. Fontos, hogy mindig egy kész tervel a fejedben hozd létre őket. Olyanok mint a statiszták. A forgatókönyv szerint cselekednek, de ha valami hiba csúszik a jelenetben, akkor nem tudják mit csináljanak és csak tétlenül állnak. Maximum egy percig tarthatóak fenn.
  • Az Ötödik és egyben utolsó Alap technika a Kawarimi no Jutsu (Testhelyetesítő technika). Itt ötvözöd a chakra testen kívüli önálló irányítását és a chakra testen kívüli irányításával való mozgatást. Itt a lényeg, hogy egy tárgyba és a tárgy felületére terjeszted ki a chakrádat. A tárgynak azonos súlyúnak kell lennie mint Te, de semmiképpen sem szélesebbnek vagy magasabbnak. Legtöbben egy farönköt, vagy egy kisebb sziklát használnak, de mondom, bármi megteszi ami megfelel a feltételeknek. Miután megvan a tárgy, egy bunshin szerű másolatot hozol létre a tárgy felületén és úgy vársz a megfelelő pillanatra, hogy kicserélhesd magad vele. Mivel a saját chakrád így ez egy alapvető téridőtechnika szerűség. De minden technikára rá kell érezned. Egy technikát sem lehet elméletben megtanulni.


Miután végre végeztetek az elmélettel, a sensei gyakorlatban is megmutatta mindegyik jutsut, majd szépen elkezdted megtanulni. Az első hárommal nem volt sok gond. Sőt, egészen gyorsan ment. A három technikát három óra alatt sikerült tökéletesítened. Úgy látszik, hogy az az elmélet, miszerint 10 év felett nem lehet tanítani ninjutsut teljesen megdőlt. Viszont, mi a helyzet a másik kettő technikával? Azokat közel sem lesz annyira könnyű elsajátítani mint az előzőket. Minden esetre Délután Három Óra, így még van időd.


// Kérek egy 20 soros tanulást a Bunshin no Jutsuról és egy 20 sorosat a Kawarimi no Jutsuról így összesen 40 soros postot várnék el. A másik három technikát a karaktered megtanulta. ^^ //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Hiashi on Szomb. Szept. 22 2012, 16:19

Miután mindenki megérkezett és összemelegedett elindultunk, hogy teljesítsük a ránk kiszabott feladatot. Szépen haladtunk az erdő felé. Én Ame mellett foglaltam helyet. Balra tőle Tomoko, utána Kagami, a kunoichi, mellette pedig Genki. Út közben kitűnt Ame szépsége, amit Tomoko is észevett, sőt egész úton rajta legeltette a szemét. Ez engem nem zavart, mivel ezzel semmi rosszat nem tett klántársamnak. Mivel valószínüleg én voltam az első a klánból, akit megismert jó benyomást akartam kelteni.
- Figfyelj Ame! - jívtam fel a lány figyelmét. - Miután végeztünk szívesen körbevezetlek a klánterületen és a klánban is. Úgyse lesz jobb dolgom, szóval csak szólj ha kell valami.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akira on Szer. Szept. 26 2012, 16:54

Mindenki ismert mindenkit és mindenki összehaverkodott a többiekkel, így el is indulhattunk a küldetésre. A leányzó, aki vezetett minket felmutatta a képet az állatról, akit keresünk, majd elindult, így kénytelenek voltunk követni. Igazából én elvoltam magammal, nem nagyon érdekelt, hogy ki van mellettem, mert a világon legjobban szeretett 3 lény közül, szüleimet leszámítva, 2 mellettem volt, Keiko és Moon.
- Igazából nekem lenne kérdésem. Az állaton van nyakörv? - Ez azért fontos, mert esetleg így meg tudjuk különböztetni gondoltam magamban. - Másik, hogy esetleg nincs-e valami szagminta az állatból, mert akkor esetleg a Shikyaku no Jutsu // Négy Láb Technika segítségével megtalálhatnám, megtalálhatnánk - céloztam Améra, bár ő nem tudom, hogy ismeri-e a technikát- és akkor lelehetne tudni a dolgot.
Annak, hogy gyorsan le akartam tudni az egészet az volt az oka, hogy igazából jobb dolgom is lett volna annál, hogy kezdő genninekkel háziállatokért futkossak.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Szer. Szept. 26 2012, 18:44

Ame elkapta a srácok beszélgetését, s remélte, hogy bár Genkivel talán kissé döcögősen indul a kapcsolatuk, előbb-utóbb hasonló barátság születik köztük, mint amit a srác Hiashival ápol. Egy klánhoz tartozott, mégis ennél kicsit többre vágyott. Szorosabb, élőbb kapcsolatra. Mikor pedig a srác rákérdezett Yoru fajára, Ame a hóhajú fiú által még mindig lenyűgözve kissé zavartan, de kedvesen válaszolt.
-Ó, ő párduc. Nem tudom, pontosan milyen. Azt mondják... havas hegyekben van ilyen bundamintázat, de nem hiszem hogy ott született volna. - mondta, s újra hallani lehetett hangjában azt a szenvedélyt, amivel úgy tűnt, a társáról mindig beszél.
Nem mesélhetett azonban túl sokáig, hiszen ideje volt rátérni a feladatra, és a chunnin elővett egy képet, amit Ame figyelmesen vett szemügyre. Megpróbálta memorizálni a kisállat jellemzőit. Igaz nem kellett attól tartania most, hogy túl sok ilyen házikedvencbe futnak bele, de úgy gondolta, ha ezt is edzésként fogja fel, a jövőre nézve jó gyakorlat lehet, hiszen egy nap talán majd olyan küldetést kap, mikor egyetlen apró jellegzetesség felismerése vezet eredményre. Erre a nagy érdeklődésre persze Yoru is közelebb furakodik, termetes kölyöktestével egészen komikus mozdulatokkal, és megpróbál rájönni, mi az a számára érthetetlen papírdarab, ami mindenkit leköt, s olyannyira igyekezik, hogy végül Amenak kell visszaparancsolnia, mielőtt szétszaggatná a karmaival vagy ráharapna, hogy megszerezze magának. A macska tekintetében árnyalatnyi nehezteléssel engedelmeskedik, és duzzogva ül le távolabb, a kapunál, majd éles váltással, lelkesen pattan fel, ahogy a csapat elindul. Láthatóan élvezte a sétát, az út mentén haladt, a bokrok, fák közt néha el-eltünedezve, de folyamatosan a társasággal tartva. Kereste és élvezettel fogadta az új, izgalmas szagokat.
-Mit lehet tudni a kisállatról? Mi a neve? Mit szeret? Mitől fél? -kérdezi Ame, igyekezve szerinte hasznos infókhoz jutni a Genki által megkérdezettek mellett, majd Hiashira néz.
-Annak nagyon örülnék. Még nem volt időm igazán körülnézni.. csak itt-ott. -kialakult egy szokásos útvonala reggelenként, de az nem ölelt fel mindent.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 106

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 811

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Hétf. Okt. 01 2012, 10:25

//Elnézést a késésért!//

A kunoichi és Tomoko csendben halad veletek. Egyáltalán nem mondanak semmit, viszont amikor előadjátok az ötleteiteket, Kagami megáll és elővesz a zsebéből egy kis tasakot.
- Végre már előálltatok valami ötlettel is... Azt hittem, hogy nekem kell majd megoldanom a problémát. Itt a nyakörv, de inkább az állatkáitoknak mutatom meg. Ti csak tartalékoljátok az erőtöket, az elfogására!
Ezután kiveszi a tasakból a nyakörvet, majd megszagoltatja az állatkákkal. Szerencsére a kedvencek azonnal szagot fognak, így elindultok, hogy elfogjátok a házi állatot. Olyan 15-20 percig követitek a nyomot, majd egy tisztáson megláttok két állatkát, az egyik a ti vadászgörényetek, a másik pedig egy mókus. Úgy néz ki, nagyon jól eljátszanak egymással. Kagami ekkor csendre int mindenkit.
- Figyeljetek rám! Körbe vesszük a tisztást és megpróbáljuk úgy csapdába ejteni. Mindenki próbálja a lehető legtöbbet kihozni magából és akkor hamar hazamehetünk. Én itt maradok a bokorban, ti pedig a tisztás körüli fákra ugorjatok fel. Ha készen álltok, bólintsatok egyet, majd megkezdem én a támadást. Valószínűleg el fog majd szaladni előlem mindkét állat, de ti csak a vadászgörénnyel foglalkozzatok! Próbáljátok meg elkapni és ne engedjétek, hogy eltűnjön az erdőben. Különben komolyabb vadászatot kell majd indítanunk... Most pedig menjetek és foglaljátok el a helyeiteket!

//Majd írjátok le a próbálkozásaitokat is. A Sensei majd a bokrok közül fog kiszaladni. A következő postomban majd kiderül hogy milyen sikerrel jártatok!//

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Mizuri on Hétf. Okt. 01 2012, 22:08

//Suigetsu//

Nem törödtem azokkal, akik megszóltak, higyék csak azt a bolondok, hogy ilyen béna vagyok, az a lényeg, hogy én tudom, hogy mi a teendőm és csak ez érdekel. Ayamit pillantottam, meg az ajtónál, látszott rajta, hogy meglepődőtt, hogy nincs rajtam a fejpánt.
- Nem is vagy genin? Csak egy egyszerű fiút akartak mellém helyezni egy ilyen fontos küldetésen. Az agyam eldobom, és még egy napot is várnom kell. Na, mindegy addig felmérem a képességeidet, elkísérsz a kiképzőterepekre? - mondta nekem. Bár kicsit lenézett engem, de nem szóltam vissza. Kérdése igen meglepett, hogy harcolni akar velem. Erre nem nagyon tudtam mit válaszolni, mivel nem akartam megbántani, hogy elmegyek a küldetésre és nincs időm ilyenekre, de viszont szívesen nyújtottam volna neki lelkitámaszt és én is szívesen felmértem volna, hogy mit tud, de erre szinte biztos nincs időm.
- Öhm, figyelj, most nem nagyon jó nekem, nem vagyok valami jó kedvemben és ilyenkor szeretek egyedül maradni, ha nem haragszol meg. De ígérem, hogy holnap bepótoljuk, reggel, ha az neked jó.- mondtam neki, gyorsan kitalálva valamit, majd megfordultam és elfutottam. Futás közben még hátraböktem neki egy sziát és rohantam haza, hogy bepakoljam a maradék cuccaimat, mert ez sokkal, komolyabb lesz, mint azt én álmodni is mertem. Azért választottam ezt a megoldást, hogy elfutok Ayamitól, mert így nem kell tovább beszélnem vele, mert a végén még megesett volna rajta szívem, de az nem lehet mert én shinobi vagyok és nálam ez egy kicsit hátrébb szorul, ha munka van. Meg amúgy is sürget az idő és ilyen beszélgetésekre nincs idő. Nem tudom, hogy egyáltalán még fogunk e találkozni, de akkor tuti, hogy jobban összebarátkozok vele.
Mikor haza értem az összes felszerelésemet bepakoltam: 5m dróthuzalt, 5 füstbombát, 10 robbanó jegyzetet, 5 kunait, 5 shurikent, a 10 senbonomat és az elsősegély tobozomat. Az energia tablettán elgondolkodtam, hogy el tegyem e és végül csak be vágtam a hátizsákomban. Egyik övtáskámba, elraktam a shurikeneket, a másikba a kunaiokat. Nadrágomba pedig az erre kifejezetten senbont tartalmazó zsebbe tettem. 5 robbanó jegyzetet is a zsebembe vágtam a maradékot és a többi dologot pedig beraktam a hátizsákomba. Pénzemet kezembe fogtam és megindultam a fegyverboltba, hogy még vásároljak municíót, ha kifogynék fegyverből, így vettem még 10 kunait ((10*150=1500)) és 5 shurikent((5*100=500)) és már úgy éreztem fel vagyok készülve a küldetésre, maradék pénzemet is magammal hoztam, hisz ki tudja biztos jó lesz még valamire. //Maradék pénzem 3150-2000=1150 ryo// Ezzel végezve megindultam az erdőségekbe, azon gondolkodtam, hogy milyen bunkó lehettem, hogy elfutottam, de ez volt az egyetlen megoldás, ami a fejembe jött elősször...Sajnálom szegényt, de igazából ezzel segítek neki többet, hogy kiszabadítom a bátyát és visszahozom neki ide épen és sértetlenül, minthogy ápolnám a lelkét, vagy egy harcban leverném. Egyszer biztosan harcolni fogunk, de annak nem most jött el az ideje, most utam kifele vezet a városból.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Okt. 02 2012, 16:52

A hazugság, ha ily célokból történik, talán még elfogadható, de abba nem gondoltál bele, hogyha holnap várni fog rád, akkor milyen érzésekkel fog majd küzdeni, lehet szereztél egy ellenséget magadnak. De, most nem ez számított, hanem a lány bátyja, és a kiszabadítása, pluszban, ha esetlegesen van időd, akkor a terep felderítése. Bele is kezdesz hamar az utazásba, újdonsült felszereléseddel, és a térképet vizsgálva észreveheted, hogy maximum 2 napnyi utazásra vagy a helytől, ami be van karikázva. Hamar el is indulsz, hallgatod a természet gyönyörű "zenéjét", a madarak csicsergését, mókusok rohangálását, harkályok kopácsolását, a természetes zajokat. Sokan szeretik ezt a melódiát, de vannak olyan emberek is, akik ki nem állhatják, bár azok nem igen járnak ki az erdőkbe.

//30 soros posztot kérek, a táborig eljutásról. Legyen benne az, hogy a végén hogyan rejtőzöl el egy őrjárat elől, és minimum 2 napot kell igénybe venned az utazás során. --> és a Tengerpartra kérném.//

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Csüt. Okt. 04 2012, 22:55

A vezető hidegsége nincs Ame ínyére, rosszkedvét pedig a cica is megérzi, és csendesen felzárkózik mellé, feszülten figyelve gazdáját, aki látva őt, képtelen nem elmosolyodni. Ez persze megnyugtatja a macskát, ami eztán vidáman poroszkál tovább mellette. A jelenet minden vidámsága ellenére, Ame mégis vezetőjük viselkedésén rágódik. Kicsit több szívélyességet várt, de ez a sértettnek tűnő jegesség mintha megpróbálná kikezdeni az optimista várakozását az itteni élettel szemben. Tisztában van vele, hogy ez egy küldetés, és ők már nem is gyerekek, de valahogy azt remélte, hogy ezen a vidéken valami boldogabbat tapasztalhat meg, mint a régi otthonában.
-Yoru gyorsan meg fogja találni.-biccent a lány, ahogy a párduc megszagolja a nyakörvet, majd elindul a nyomában. A tisztásra érve, Kagami egyetlen intésére Ame kérdés nélkül elcsendesedik. Ha már nem olyan vezetője van, amilyet szeretne, legalább a küldetést jól akarja csinálni. Persze hiába határozza el magát újra és újra, valahogy ismét ennél a gondolatnál köt ki, most viszont legalább látják a célpontot.
Yoru hatalmas ásítással jelzi, hogy unja az ücsörgést, és a megbeszélést, szerencsére nem is tart sokáig a dolog. Ahogy Ame elindul a helyére, gondolatban átpörget pár lehetőséget. A füstbombákat elveti, feleslegesen nagy riadamat keltene, és olyan.. ágyúval verébre hangulatot tükröz. A drótot úgyszintén, hiszen bár kezdetben remélte, hogy csapdázásra használhatja, a várható kavarodásban csak megsérülne valaki, netán a kisállat, ha beleszalad, akkor pedig még rosszabb lenne, mintha elszelel. Ilyen célra persze felhasználhatna némi kötszert is, de könnyen lehet hogy amint elkezd szöszölni a tekercsével, a kisállatok megérzik a dolgot és úgyszintén kereket oldanak. Maradt tehát Yoru, aki kellően puhán mozog, és jóesetben nem esz meg semmi apró lényt.

E gondolatsor végére Ame oda is ért a kiszemelt fához, és Yoruval az oldalán felrohant, hogy egy vastagabb ágon pihenjen meg, ahol láthatja az állatkákat, és szemmel követheti, hogy a többiek is elfoglalták-e a helyüket, majd egy bólintással jelezte, hogy készen áll, bár túl direktnek, túl feltűnőnek érezte a tervet.
Ahogy vezetőjük előrohan a bokrok közül, gyors pecsétformálásba kezd, hogy a Bunshin no jutsu (Klón technika) hatásaként két klón kezdjen alakot ölteni mellette, hogy végül azok Yoruval elindulva, kis oldaltávolságot tartva kövessék a macska mozgását, és élő láncként tereljék a kisállatot Kagami felé, mely ha megriad, valószínűleg főként a látott dolgokra fog reagálni, s ha mégsem látszana működni a terv, és úgy tűnne, a kisállatnak esélye van meglépni, Munfurawa maga is megindul, gyorsan létrehozva egy újabb jutsut, Shikyaku no Jutsu // Négy Láb Technika, jobb reflexeit kihasználva maga keríthesse kézre .
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 106

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 811

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akira on Csüt. Okt. 04 2012, 23:40

Az ötletemre a sensei egy kicsit végre megnyílt és egy nyakörvet vett elő, amit az állatok megszagolva tudtak követni, így viszonylag gyorsan meglett a keresett állat, mindössze 15- 20 perc gyaloglás volt az út, így még ki se fáradtunk, vagyis én biztos nem, főleg, hogy nem voltak rajtam a súlyok, amik pedig kötelező jelleggel kéne rajtam lennie, hiszen ez edzés a számomra. Egy tisztáson látjuk meg az állatokat nekem egyből egy terv körvonalazódik a fejembe, de mielőtt közölhetném azt a sensei elmondja a saját verzióját. Én is kinézek egy fát, amit megpróbálok csöndben megközelíteni, majd felmászni rá. Ha kész vagyok jelzek a senseinek egy fejbillentéssel és várom az utasítást.
Ame közben lendületbe jött és aktiválta az általam is jól ismert technikát, ami a négyláb jutsu volt. Ezt meggondolatlan lépésnek tartotta, hiszen nem csak chakrát használ, ami a kisebb gond, de nem mellékesen meggondolatlanná is teszi az embert hiszen nem észből, hanem ösztönből cselekszik ilyenkor a használó. Ha Ame terve nem jönne össze és a görény megszökne, akkor az ágról elrugaszkodva a haragos nyelv kombó első mozdulatát vetné be, hogy a kisállat mellett teremjen és elkapja a grabancánál.Ha ez elsőre nem sikerül, akkor addig folytatja ezt a lépést, amíg valahogy nem sikerül becserkészni vagy eszébe nem jut, hogy a bunshinokat felhasználhatná, hogy körbe állják és így megijesztve el tudja kapni.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Djuka Hiashi on Szomb. Okt. 06 2012, 20:03

Genki ötletére Kagami elő is vett egy nyakörvet, melyet társaim állatai meg is szagláztak. Szerencsére ez előre hozta a küldetés lényegét, így 20 perc gyaloglással kijutottunk egy tisztásra. A tisztás közepén két kis állat volt. Az egyik egy átlagos mókus volt, amin nem is lepődtem meg. De a másik a képről jól felismert célszemélyünk volt. Ahogy erre mindenki rájött összeültünk egy tanácskozásra. A terv egyszerű volt még is hatékony. Kagami itt marad a bokorban, mi pedig a mező körüli fákon fogunk elhelyezkedni és úgy elkapni az áldozatot. De én úgy számítottam, hogy kicsi az esély arra, hogy egy ilyen kicsi és fürge állatot ilyen könnyen elkapjunk. A tervhez viszont tartottam magamat, ezért elmentem Kagamitól és felmentem egy fára, ahonnan beláthattam mi fog történni. Majd elkezdődött a fogócska. Kagami előugrott a bokorból, hogy elkapja a görényt. Ezután mindenki elkezdte a maga kis tervét végrehajtani. Ame klónokkal próbálta összezavarni, Genki pedig hirtelen megjelent és úgy próbálta elkapni. Én nekem is kellett volna mennem, de úgy gondoltam kicsit lustálkodok. Az jutott eszembe, hogy amikor a görénynek semmi esélye menekülni vagy csak egy helyen tudna elfutni, akkor jövök én a Dinamikus akcióva, amivel hirtelen tudok helyet változtatni és előtte termek, hogy a lendületben ne tudjon megállni és így tudjam elkapni.

//Sajnálom a késést és a gyenge postot, de az iskola közbeszólt és még mindig közbeszól. Very Happy //

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Okt. 07 2012, 21:44

A Sensei megvárja míg elfoglaljátok a helyeteket, majd miután már mindenki készen áll, a nő másolata előugrik a bokorból. Az állatok azonnal szétszélednek és külön irányba szaladnak. Ame klónja hamar neki ütköznek az állatoknak, így azok eltűnnek, majd a lány kiugrik a rejtekhelyéből és ő is beveti magát. Azonban az állatka kitér előle. Majd Genkin a sor, hogy próbálkozzon. A terve igazán jó lenne, ha nem zavarná meg valami. A genin villámgyorsan ott terem az állatka mellett, majd orra bukik, ugyanis a fúvócső kiesik a kunai tartóból és pont beakad a lábai közé.
Ezt követően Hiashi is megjelenik, de ő sem jár sikerrel, ugyanis elesik Genkiben és elterül ő is a földön. Majd megjelenik Tomoko. A vadászgörény éppen az ő irányába halad, a nyomában a fiatal kunoichi-val. Ame annyira az állatra koncentrál, hogy észre sem veszi a felé tartó fiút, ráadásul a másik genin sem hajlandó kikerülni, így össze ütköznek, az állatka pedig eltűnik a bokrok között. Viszont egy érdekességet vehettek észre. Tomoko az ütközés után eltűnt, a társatokat pedig valamilyen fekete folyadék koszolta össze. Ezután zajokat hallotok a bokorból. Kagami már eléggé mérgesen, vörös arccal lép ki hozzátok a tisztásra a hátatok mögül. Majd Tomoko újra feltűnik, a kezében az állattal.

- Elkaptam!

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.