A Daimyou palotája

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: A Daimyou palotája

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Szer. Okt. 24 2012, 08:43

//A Tábor//

- Ame neked mit mondtak miért kell idejönnöd? - Hiashi kérdésére Ame a srácra nézett, majd csak mosolyogva megrázta a fejét.
-Nem hiszem, hogy bármiről is ildomos fecsegni, ha küldetésre megyek.- A lány úgy vélte, ezzel épp eleget mondott. Remélte, hogy barátja azért van itt, mert együtt indulnak majd el, de a további csevej helyett Yorura bízta a fiút, hiszen a macska láthatóan élvezte, sőt követelte a figyelmet. Yoru általában remekül közvetítette Ame érzéseit, ám a mostani izgatott várakozás vagy értelmezhetetlen volt neki, vagy unalmas, így ezúttal arra sem figyelt fel, hogy egy újabb alak érkezett. Ame ellenben meglepetten, egyúttal élénken figyelte az ismeretlent. Nem tudta, miféle lehet, így elsőként a fejpántját kereste szemével, majd, amennyire tőle telt, megpróbálta megbecsülni, hová is tartozhat rangban és erőben. A barátságosnak festő arc tévesztette meg, a lepakolt fegyverekből ítélve már nem az első küldetéseit tapossa.
- Sziasztok, nevem Tenshi.- a bemutatkozás gesztusa sem altatta el Ame éberségét, de mivel a fejpántot viselve az országát képviselte, nem engedhette meg magának, hogy elfelejtse az elemi udvariasságot.
-Üdvözletem. A nevem Djuka Munfurawa.-Hivatalos, itteni nevét használta. Enyhe kockázatot érzett abban, hogy az idegen előtt a másikat hangoztassa. Túl sok idő szerencsére nem maradt beszélgetni, sem az idegen kilétén morfondírozni, hiszen az ajtó kinyílt, és végre beléphettek. Yoru otthagyva Hiashit, csendesen felzárkózott a komolynak tűnő Ame mellé, kinek figyelmét nem kerülte el a Daimyou gondterheltsége.
- Áh, örülök, hogy jöttetek. És kérlek, majd juttasd el a jókívánságaimat a Mizukage-nak is, amiért ide küldött téged.- A köszöntésre a lány tiszteletteljesen, enyhén meghajolt, majd egy újabb meglepett oldalpillantást vetett az ismeretlen nőre. Mizukage? E szót elkapva izgatottság futott végig Munfurawa testén. Ezek szerint nagyobb küldetés van kilátásban. Valami nemzetközi. Élénk figyelemmel hallgatta a Daimyou szavait, ahogy felvázolta a helyzetet. Súlyosnak érezte a helyzetet, és sértőnek, hogy valami jöttment meg meri vetni a lábát a Holdban. Az Ő Holdjukban. A küldetés céljával Ame valóban azonosulni tudott.
-Amit még tudnotok kell, hogy már két Getsugakure-i shinobi is a helyszínen van, és félek, veszélyben. Névszerint Djuka Kodomo, és Djuka Mizuri. - Ame meg sem lepődött az eddig ismeretlen családtagok és a veszély egy kontextusban való említésén. Mint a Hold ura, családja nyilván régen eljegyezte már magát a küzdelmekkel, s bár lelkesítette a tudat, hogy újabb rokonokat ismer meg, aggódni mégsem aggódott értük. Az ő életükkel egy volt a veszély, és tudatosan vállaltak mindenféle kockázatot.
-Ki lesz a vezetőnk? ... És hol találjuk Getsugakure bázisát?- Munfurawa-nak azt el kellet ismernie, hogy Tenshi nem vesztegeti az időt, s ezzel épp azokat a kérdéseket teszi fel, melyekre szükség van. Halovány elismerést érzett, de neki is fel kellett tennie a saját kérdését.
-Tudunk bármit is a Fekete Báróról? Ismerjük, milyen jutsukat használ, vagy milyen elemeket alkalmaz? Esetleg tudunk bármit azokról, akiket maga köré gyűjtött? - kérdezte Ame komoly, eltökélt hangon. Ha az ellenség ilyen komoly vállalkozásba fogott, biztosan igyekszik bebiztosítani magát, nem csak a Hold, de a jövőbeni vásárlói ellen is... Esetleg régi barátokkal, csatlósokkal. A két kiküldött Iwagakure-i osztag is ezt bizonyítja. Ha ezekre Ame választ kap, vagy kiderül, hogy a táborig kell eljutnia a válaszért, tiszteletteljes meghajlással távozik.
-Sziasztok, ahogy mondtam a nevem Tenshi, de a küldetés alatt Akemi. Mivel egy küldetésen leszünk jó lenne megismerni egymás képességeit.-szólítja meg odakinn az idegen.
-Akemi, ezt megjegyzem-biccent neki Ame.
-Yoru-bök a macskára-A társam. Az ő orrát használom.- ennél több nem kellhet, hogy Akemi megértse, állathasználó.
-Ha kész vagytok, akkor felőlem indulhatunk.Felszerelés:
-ninja ruházat és szandál, Holdhoz tartozó fejpánt
-alkarvédő
-2 kis pecsét tekercs ( elsősegély készlet, váltás ruha )
-övtáska (3 kunai, 5 füstbomba,10 m drót )
-2 shuriken tartó, lábra csatolható ( 1 kunai+5 senbon mindkettőben elhelyezve)


//Remélem így megfelelő a párbeszéd megjelenítése a reagban- javítva//
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 72

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 665

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Daimyou palotája

Témanyitás  Djuka Hiashi on Vas. Okt. 28 2012, 15:35

Améval való megérkezésünk után, egy lány jelent meg. Egy ismeretlen nemzet fejpántját viselte. Nem tudtam elképzelni mit is keres itt ez a lány. Úgy voltam vele , hogy megkérdezem, de előjött egy férfi. Üdvözölt minket, majd a lánynak címzett néhány szót. Ebből a mondatból azonnal megtudtaml, hogy a lány Kirigakurei ninja. Elég sok történetet hallottam már Kirigakuréról, hogy milyen szőrnyűségeket tettek és hogy nagyon megbízhatatlanok, így azonnal elvesztettem az addig is csekély bizalmamat. A lány odajött hozzánk és bemutatkozott.
- Sziasztok, nevem Tenshi. - mondta a lány.
- Üdvözöllek a nevem Djuka Hiashi. - mutatkoztam be én is. - Örülök a találkozásnak. -
Ezzel a mondtattal próbáltam jó benyomást kelteni a lány felé, hogy a küldetés közben vele tudjak menni, mivel nem szeretném, ha elárulna minket vagy ilyesmi. A férfi megint odajött és elmondta a feladatunkat. Egy kicsit meglepett a dolog. Egy bűnszervezet tanyázik itt az országban. A vezetője a Fekete Báró nevet viseli, aki egy shinobi volt, amíg meg nem szökött. Nem örültem ennek a hírnek, mivel ha egy bűnszervezet vezetője, akkor elég erős lehet és több shinobi is állhat mellette, ezért még az is megfordult a fejemben, hogy Tenshi egy kém, ezért minden lépését elkezdtem figyelni. Viszont a férfi jó híreket is mondott, aminek nagyon megörültem. Már két társunk dolozik azügyön méghozzá két klántársam Mizuri és Kodomo.
~ Nem lesz semmi baj! ~ gondoltam ~ Kodomo nagyon erős, és Mizuri sem gyenge úgyhogy nagy az esélyünk a győzelemre. ~
A lányok viszont nem nagyon vártak, azonnal kérdésekkel árasztották el a férfit. Nekem semmi nem jutott eszembe, ami kérdés lett volna, de ahogy átgondoltam mégis megfogalmazódott néhány.
- Uram én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy pontosan milyen nagyságú lopakodásra lenne szükség, és hogy ha harcba keverednénk mekkora erőkre számíthatunk? -
Lehet, hogy a kérdéseim nem annyira lénygesek, de taktikai szempontból nagyon is, mert ez fogja eldönteni mégis mennyi fegyvet vigyek magammal. Természeteen ezt csak a férfi válasza után tudom felmérni. Tenshi megint odajött hozzánk és felőlem elvesztett minden bizalmat. Azt mondta hogy: -Sziasztok, ahogy mondtam a nevem Tenshi, de a küldetés alatt Akemi. Mivel egy küldetésen leszünk jó lenne megismerni egymás képességeit. Az álnév nem tetszett, de bízó fiú látszatát keltve azon a neven szólítottam, amit mondott nekünk.
- Akemi, én is kívánmcs lennék erre. Még nem nagyon vagyok járatos a ninjutsuk terén, de fegyverharchoz annál jobban értek. - mondtam el a lányoknak a képességeimet. -

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Daimyou palotája

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Hétf. Okt. 29 2012, 16:19

- A vezetőtök egészen a taktikai bázisig Hiashi lesz. - mutat rá az egyetlen fiúra a teremben. Hogy, miért ezt a döntést hozta, az rejtély, viszont a mondanivalóját még nem fejezte be. - Viszont, onnantól kezdve a küldetés alatt Djuka Kodomo parancsait kell, hogy kövessétek. - fejezte be az első kérdésre való válaszolást, és közben Tenshire nézett. Ezután tekintetét a Djuka lányra emelte. - Rendkívül jó kérdés, viszont aggasztó válasszal kell szolgálnom, nem tudunk róla semmit, ami az erejét illeti, csak annyit, hogy Ranmiu a neve, és chuunin szintű harcos volt Iwagakure no Sato-ban. Aztán egy küldetés után megőrült, mert elveszítette mind a három genint, akit alá osztottak be. Ez az őrület addig fokozódott benne, hogy elhagyta a falut, és fejvadászatból próbált megélni, egy gyilkoló gép lett. Ugye, milyen ironikus az élet, néhány halál miatt, ő is e munkálkodásba kezdett, és így okozott fájdalmat a többi embernek. Az örök körforgás, de most nem erről beszélünk. Tehát, rájött, hogy az egyetlen biztos dolog, ami az életben mellette van, az a pénz. Ezek után már nem a gyilkosság volt a fő szempontja a munka vállalásának, és végül addig fokozódott ezen élvezete, hogy az alvilági körökben Fekete Báró lett a neve. A maga köré gyűjtött emberekről még kevesebbet tudunk, feltehetőleg szökött ninják, alvilági emberek, de az biztos, hogy van egy erősebb 'jobb keze', aki még sok bajt okozhat. Nem tudunk róla sokat, de az egyik emberét már elfogtuk, és a vallatása még most is folyik. Viszont, nincs időtök megvárni a végkifejletet, azonnal indulnotok kell. - és a szemével Hiashi kezdte fürkészni. - Milyen nagyságú lopakodás? Hogy érted ezt? A lényeg, hogy senki nem vehetett titeket észre a táboron belül, senki. Ha ez nagyon nagynak számít, akkor még nagyobb lopakodás kell. - mondta neked. - Viszont ezzel a kérdéssel már tudok mit kezdeni. A harcban valószínűleg minél erősebb emberekre számíthattok, minél beljebb kerültök a tábor szívéhez. Az elején egyszerű katonákkal fogtok összefutni, de a vége felé már keményebb ninják is az utatokat állják. - mondta a férfi. Ekkor egy térképet vett elő, amit Hiashi kezébe nyomott, ha a fiú kinyitja, láthatja a Hold országának térképét, bár nem volt túl részletes, de nagyvonalakban felismerhető volt a tábor, és a bázis bejelölése rajta. Aztán átvette a fegyvereket Tenshitől, és egy szekrénybe helyezte (amiket átadtál, azokat külön jelezd az adatlapodon).
- Most pedig induljatok! - adta ki az utolsó parancsot.

//Következő post: Erdőségek; Hiashi, kevesebb helyesírási hiba legyen, vagy kapsz a fejedre egy Suigetsu-t, hogy harcolj vele.//

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Daimyou palotája

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.