Zento Eiji

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Zento Eiji

Témanyitás  Zento Eiji on Hétf. Jan. 26 2015, 18:36

Név: Zento Eiji

Ország: Tűz országa

Rang: Akadémiai tanuló

Szint: E

Kor: 12
Felszerelés: Hátizsák(élelem, víz,hálózsák, 10m dróthuzal), 2 shurikentartó (4 kunai)(a két lábán)

Nem: Férfi

Kinézet:hosszú fekete haj, vörös szem, fehér bőr fehér köppeny

Jellem: szorgalmas, kitartó, barátkozó ugyanakor néha erőszakos, makacs, okos, nem törődik bele a vereségbe

Kellemes szellő járta be a mezőt. Az élénk tájat, a nyári napringató ölelése fogja körbe. Egy lágy patak csordogálása hallatszik a mező széléről, melynek határán túl lombos fák sorakoznak. Egy mezei nyúl ugrik ki a bokorból, egy ideig megmered, figyel, füleit tébolyulva forgatja. Pillanatokkal később keresztül szalad a kis kiterlyedésű mezőn, melynek közepén edzésre szánt bábuk álltak, majd eltűnik a mező átellenes pontján a fák között. Mi zavarhatta meg ennyire?  Nem sokkal később két alak jelenik meg a nyúl korábbi búvóhelye felöl. Az egyik már egy felnőtt tapasztalt férfi szőke hajjal és barna szemmel és egy kisfiú hosszú sötét hajjal, vörös szemekkel. A fiú izgatottan lépked, ezzel nagy zajt csapva az erdőben, viszont a férfi nyugodtan, hangtalanul, meglehetősen ráérősen követi az előtte lévő fiúcskát. Nem lehetett sokkal több kilencnél. Már egy ideje ismerhetik egymást, hisz a férfi csak mosolyog a fiú szájából elhangzó vicces gúnyolódásokon,mely a férfi sebességét kritizálja.
- gyere már Isami! – egy csiga is gyorsabb nálad, hogy lehetsz te egyáltalán Chunnin ha még egy 10 éves is leköröz? – a férfi felnéz megigazítja a fejpántját majd elmosolyodik  - ha te már ilyen hamar lekörözöl egy chunnint, akkor biztosan hamar jounin leszel!- Válaszol a férfi kellemes hangon –Bizony ám! Sőt én még egy jounin-nál is nagyobb és erősebb leszek! Én leszek a Hokage!!- kiált fel a fiú és a férfi száján a mosoly csak szélesebb lesz .- Hát persze, de minden Hokage képes vizen járni, neked viszont még a függőleges terepen való járás megy, de az is gyatrán, szinte rögtön leesel. – Hát persze hogy leesek hisz rosszul tanítod nekem!- Mordul fel a fiú. – De tudod, míg oda vagy küldetésen én mindig gyakorlok,nézd! –S a fiú felugrik a legközelebbi fa törzsére, egy picit talán instabilan, de megáll rajta, majd lépéseket tesz a törzsön felfele.
- Ez igen!- Színlel lepődést a férfi – Te aztán tényleg sokat fejlődtél!- A fiú a dicséret hallatára visszanéz Isamire, elmosolyodik s mivel a dicséret elterelte a fiú figyelmét el is kezdett zuhanni lefelé. Isami éppen időben lépett oda és kapta el.
- Nyugi- nyugi. Nem kell elsietned a dolgot. Hidd el sokan az akadémián még a chakrájukat sem tudják rendesen kezelni, te pedig már képes vagy tíz másodpercig fennmaradni egy fán!- Nevet fel újra a férfi, s a fiú így válaszolt. - De ma nem ezért vagyunk itt .-  Eközben a férfi leteszi a fiút, s egy kunait nyom a kezébe. –Ma ezzel fogsz meg tanulni bánni, Ryu. -  A fiú a kezében lévő fegyverre néz és mikor épp kérdezni akar, valamit észreveszi, hogy Isame már a mező közepe felé tart. A fiú utána rohant, de mielőtt megszólalhatott volna Isame újra belé fojtja a szót. –Kezdetben csak próbáld meg eldobni, valahogy a bábu felé, és majd utána elmondom mit hogyan. Egyenlőre kiváncsi vagyok hogy próbálkoznál meg vele egyedül. -A fiú rábólint, lendít a jobb karján, majd pillanatokkal később a kunai a bábu közepébe fúródik. Isame kérdően nézett a jelenségre, hisz Ryu még nem fogott a kezében fegyvert. Adott neki még egyet. –Tessék, csináld még egyszer. –Mondta, majd Ryu átvette a másik kezébe és megismételte az előző mozdulat sort, az eredmény ugyanaz lett. Még néhányszor megismételte, majd Isami megszólalt. –Jó lesz, azt hiszem, ez jobban megy neked. Ideje haza menni. --De hisz még csak egy fél órája vagyunk itt! - Háborodott fel a fiú- Miért megyünk haza? –Mivel mára csak a kunai célba dobást terveztem, és mivel ez már neked jól megy, szeretnék veled otthon beszélni. –Ryu kérdően nézett Isami felé, de úgy döntött nem vitatkozik, mert elég fontosnak tűnik a dolog. A haza vezető utat szótlanul tették meg.
Haza érve a kis lakásban, Isami komolyan vette a szót. Leült az asztalhoz, kezét összekulcsolta majd bele is kezdett.
-  Egy kis időre nem leszek a közelben. – Mondta érzelem mentesen.                                                              -  Egy újabb küldetés? – kérdezett vissza a fiú.                                                                                                           -   Igen, de ez egy kicsit tovább fog tartani.                                                                                                                     -  Mikor jössz vissza? – Kérdezett újra Ryu.                                                                                                                              - Több hónapig nem leszek itthon. Tudom, hogy nem vagyok családtag, de én mindig is öcsémként szerettelek, amióta édesapád… - Itt elakadt Isami szava. Ryu sem szólt semmit. Pontosan tudta mire gondolt. Három év meghalt az apja egy betegségben. Az anyja pedig belehalt a szülésbe.  Funaki Isami 25 éves, már régóta a család barátja. Mikor Ryu apja meghalt Isami felkarolta a fiút. És ninjának kezdte nevelni. Mikor Isaminak volt ideje megtanított olyan dolgokat, mint például a csapatmunka fontossága, tisztelet. egy idő után már ninja edzések is voltak, és Ryu kitűzte mag elé célul, hogy ő is ninja lesz, ráadásul a hokage. Most viszont Isami elhagyni készült Ryut mert a frontra utasították.  Ezt azonban nem akarja elmondani Ryunak. –Figyelj csak! – Vesz elő egy csomagot a szekrényből ezt neked vettem ajándékul hisz holnap kezded az akadémiát! – Nyújtja oda az ajándékot a fiúnak. Ryu hamar kibontja, a belsejében egy vörös köpenyt talál. –Gondoltam jól állna neked. –Mosolyog Isami. – Persze, köszönöm. –Mondja Ryu bár hangyányit érzi, hogy itt valami nincs rendben valami.                   –Kérlek, viseld egészséggel. Holnap reggel már nem leszek itt mikor felébredsz. Sajnálom, hogy el kell mennem, de mindenesetre sok sikert az Akadémiához! –Isami sosem volt a búcsúzás mestere, de mindent megpróbált. –Most aludj kérlek holnap kipihentnek kell lenned.                                                         –Rendben Isami. Majd… akkor, majd még találkozunk… csuklott el a hangja a fiúnak. Bár még korán volt nem akart nemet mondani Isaminek, hisz érezte, ez egy komoly ügy. Lefeküdt az ágyába és másra sem tudott gondolni csak, hogy mikor látja újra Isamit.


A hozzászólást Zento Eiji összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 28 2015, 12:45-kor.
avatar
Zento Eiji
Játékos


Adatlap
Szint: E
Rang: akadémiai tanuló
Chakraszint: 80

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Zento Eiji

Témanyitás  Deidara on Kedd Jan. 27 2015, 10:26

Üdv itt! A fogalmazásod és helyesírásod teljesen rendben van, de túl alaposan nem nézhettél körül az oldalon és a szabályzatban. Itt találhatod az előtörténetek szabályzatát. Amit ehhez még hozzátennék, hogy általában geninként szoktak kezdeni a karakterek, de ettől függetlenül lehetsz akadémiai tanuló is, ha ez a vágyad. A Ryu pedig már egy klánnév itt az oldalon, így ha csak nem hozzájuk tartozol, meg kell változtatnod. Szólj, ha körbenéztél, írd hozzá adataid az előtörténethez és dönts, hogy tényleg akadémiai tanulót szeretnél-e indítani.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Zento Eiji

Témanyitás  Zento Eiji on Kedd Jan. 27 2015, 14:53

Elnézést és most már átirtam.
avatar
Zento Eiji
Játékos


Adatlap
Szint: E
Rang: akadémiai tanuló
Chakraszint: 80

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Zento Eiji

Témanyitás  Deidara on Kedd Jan. 27 2015, 16:16

Így már rendben van. Az előtörténet elfogadva! Kezdőchakrád: 80 Pénzed: 2000 ryo. Írj adatlapot, amire az akadémiai technikák közül válogathatsz (amennyit szeretnél, hisz minddel szoktak kezdeni genin játékosaink) Plusz felírhatod a függőleges terepen való chakrával való megtapadást. Amit viszont módosíts, az a kunai mennyiség, 5-tel szabad kezdeni. Itt vannak a fegyverek és kezdési korlátok, hogy utánanézz. Jó játékot az oldalon!
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Zento Eiji

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.