Ninja-akadémia

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Pein on Szer. Jún. 24 2015, 22:32

//Próbáltam még időt adni, de muszáj haladnunk.//
//Emlékeztető/pontosítás: a kocsisok embereket fuvaroznak a városban, alapvetően nem kereskedők.//

  Munfurawa elmélkedései igen logikusak voltak, jó úton indult el, de talán az előfeltevésekkel volt némi probléma. A szervezetről semmit se tudtatok igazán biztosan, ezt szem előtt kellett tartanotok. Hogy mi volt az embercsempészet célja? Ez valóban jó kérdés volt, de akkor és ott még nagyon távol álltatok a választól. Egyelőre ebbe talán felesleges is volt belegondolnotok – egyszerű módszerekkel és fokozatosan kellett feltárnotok a problémát. 
  Abban alapvetően egyetértettek, hogy talán az ifjúságnál lenne érdemes bepróbálkozni. Ez valóban jó ötletnek tűnt, hiszen a kis újoncok néha rosszabbak egy-két idős – mondhatnám nyugdíjas – embernél, akiknek egész álló nap más dolga sincs, mint mások dolgába ütni az orrukat. Rangotok, valószínűleg némi ismertségetek is volt már a kényes művelethez – hiszen melyik kis nindzsatanonc ne szeretne jóban lenni az onnan lentről hatalmasnak, erősnek, ügyesnek-okosnak, no meg persze befolyásosnak tűnő nagyvilági shinobikkal?
  Nem telt bele sok idő, ki is szemeltetek magatoknak két fiút, akik valószínűleg épp hazafelé igyekeztek az akadémiáról. Az egyikük szájából valami nyalókaféle dolog állt ki; mikor eléjük léptetek, a kölyök nagy meglepődésében majdnem keresztben lenyelte a nyalánkságát. Csodálkozóan bámultak rátok, majd mikor Tomoko elmondta nekik, hogy mi az ajánlatuk miért cserébe, mindkettejüknek felcsillant a szeme.
  –
Ó, jó helyen keresgéltek, mi ugyanis mindent tudunk az emberrablásokról!
  – Bizony!
  – Egyszer már egy igazi rablást is láttunk.
  – Mondjuk közbeavatkozni nem mertünk… 
  A nyalókás oldalba vágta a másikat.
  – De ezután nem sokkal – folytatta gyorsan – bekukkantottunk az egyik kocsiba! Ponyvával volt letakarva a hátsó része, a kocsis figyelmét eltereltük.
  – Ott se volt.
  – Az most mindegy… Szóval benéztünk a kocsiba, és bár utas nem volt benne, csodás megfigyelést tettünk!
  – Várjunk! Biztos, hogy elmondhatjuk ezt nekik?
  – Na, most már ne hülyéskedj! Ha nekik nem, kinek másnak?
  – Jó, legyen.
  – Szóval a kocsi valahogy ketté volt választva. A kocsivezető mögött volt jó néhány hely az utasoknak, de aztán egy ponyva… a mögött pedig egy rejtett ülés! Amit senki se láthat… rajtunk kívül persze!
  Közben egy fehér holló (Shirokage) bukkan fel a semmiből, amitől a gyerekek rögtön extázisba esnek. Az üzenet egyértelmű: Kodomóék találtak valamit, jobban szólva valakit, aki a testén egy „A” betűt visel.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Csüt. Júl. 02 2015, 14:46

Ame jól gondolkodott sok mindenen, de talán túlságosan is előre, a kérdések némelyike akkor is elég lett volna, ha legalább van valami nyomunk, amin elindulhatunk. Egyelőre találjunk meg azt az utat, ami járható és vezet valahova. Mivel ez nincs meg, így nincs értelme kérdéseket feltenni, ha majd a megtalált út zsákutcának tűnik vagy elágazáshoz érünk a kérdésben. Most nincs arra időnk, hogy ilyen kérdésekre válaszoljunk. Sokkal célravezetőbb egy másik irány, hogy a kis tanoncoktól kérdezgessünk, hiszen mi is genninek vagyunk de azért csak hallottak a Nazo szigeti kalandról, amit mi vittünk végbe és talán lesz annyi reputációnk, hogy elhiggyék, hogy tényleg tudunk segíteni nekik a gennin vizsgában. Nem vagyok szégyellős és ahogy meglelünk két tanoncot egyből hozzájuk lépek és nem árulva zsákbamacskát kitálalok nekik az ajánlatommal. Egyből felcsillan a szemük, hiszen ilyen lehetős ritkán adódik az életben, hogy elismert ninjáknak segíthetnek. A történetet nem teljesen hiszem el, gondolom van benne némi túlzás, amit a nem mesélő társ egy helyen ki is javította a társát. Épp a történet közepén tartanak, amikor Shirokage jelenik meg, a kis tanoncok is felfigyelnek a madár érkezésére. Nem mindennapi látvány és szerintem kevés ember akad a szigeten, aki ne ismerné Djuka Kodomot, hiszen nem rég léptették elő jouninná és azért az már nem kis teljesítmény. Én azért meghallgatnám a beszámolót, de ebből sok konkrétumot nem tudunk meg, míg Kodomo már elég konkrét dolgot talált, így ha a többieknek is megfelel, akkor megköszönöm a srácoknak a segítséget és el is indulnék segíteni a csapat kisebbik felének.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Pént. Júl. 03 2015, 11:29

Ame bólintott, mikor a csapat megegyezett a gyermekekkel való beszélgetés ötletébe. Bár mardosta belülről a vágy, hogy mielőbb a lehető legtöbb dologra fényt derítsen, s biztonságban tudja a testvérét, be kellett látnia, csak lépésenként haladhat, másként semmi nem lesz az egészből. Felmerült benne, hogy ez a "túl gyorsan mindent a lehető legprofibban megoldani" dolog bizonyára valamiféle jellembeli hibává nőtt nála, miközben az aggodalmaskodást meg kisöpörte magából. Pedig az elméje tudta jól, hogy nem ez a helyes módja, és sok jelentős tény elveszhet közben. Ha már megvolt, hogy valójában mit kell tenni, amit csak lehetett, tüzetesen figyelembe vett, de ez a keresgélés még ha élvezni is próbálta, feszültséget keltett benne.. Egy napon talán ezt az érzést is tüzetesen meg kell vizsgálnia, de az nem ma lesz.
Egy sóhaj hagyta el ajkait, mintha csak lemondott volna erről az esztelennek tűnő elhamarkodott vágytól, majd bólintott.
-Akkor hát kerítsük elő a legnagyszerűbb kis információforrásokat.- mosolya tiszta volt, így társai talán elfelejtik, hogy korábban aggodalom suhant át az arcán. Most minden rendben van, ezt üzente vele.
Nem tartott sokáig megtalálni két tanulót a tömegben. Egy pillanatig Ame tekintete fürdött a látványukban. Ezek a gyerekek.. Olyan fiatalok és olyan romlatlanok. Tele vannak reménnyel, azzal hogyha erőssé válnak, minden rendben lesz és nem lesz már helye az aggodalomnak.. Elmosolyodott. Ezért is szerette a Holdat.. Itt a gyermek lehetett gyermek, s fokozatosan, értő és szerető kezekben vált felnőtté, nagyszerű harcossá, s nem rángatták át erőszakkal a felnőtt életbe, hogy az első pillanatokban, felkészületlenül szembesüljön a brutalitással, hogy egy életre viselje a nyomait.
-Fenébe- suhant ki az ajkain, ahogy a saját múltja képei kúsztak elő. Elkergette mindahányat, ahogy a feladatot helyezte újfent előtérbe.
-Menjünk! -s már mozdult is, a hűséges Yoru pedig követte őt. Kedves köszöntés után hallgatta meg a srácok történetét, látszólag nem kételkedve a fiatalok nagyszerűségében. Cirógatta a lelküket, ahogy Yoru puha bundáját szokta.
-Ti ketten, valóban nagyszerű felfedezést tettetek, és ezzel sokat segítettetek most nekünk. Igazán hálás vagyok.- mosoly és kedvesség. Bizonyára a kisemberek nem sokszor találkoznak a náluk nagyobbak hálájával, s ezért talán hallgatni fognak rá, mikor megpróbálja rávenni őket, hogy ne keresgessék a kocsisokat.
-Arra kérnélek titeket, hogy legyetek óvatosak. Most, hogy ezt a feladatot már elvégeztétek, a felderítésnél sokkal fontosabb feladatot szeretnék rátok bízni; menjetek haza és gyakoroljatok sokat. Teljesítsétek minél jobban a vizsgáitokat. Két ilyen bátor, nagyszerű fiúra szüksége van a falunak, de csak akkor, ha elég ügyesek is lesztek a tanulmányaitokban, hogy segíthessetek majd ha szükségünk lesz rá. Tudjátok fiúk, én nem kételkedem abban, hogyha elhatározzátok hogy mindent beleadtok tanulásba, a legjobbak is lehettek, s azon a napon szívesen lennék az oldalatokon. -talán azért fénylett úgy a mosolya, mert valóban boldog gondolatnak tűnt, hogy láthatja őket életük újabb szakaszának kezdetén. Ez a falu.. ezek az emberek. A családjává váltak, s még ha időnként el is hagyta, a szíve újra és újra visszahúzta ide.
Tovább nem időzött. Tomoko mellett elindult Kodomoékhoz, hogy nagyszerű bátyja segítségére legyen.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Pein on Kedd Júl. 07 2015, 16:33


  Az ifjú shinobik alaposan elcsodálkoztak az idézett teremtményen. Még elkapni is megpróbálták – de hogy mit terveztek vele pontosan, azt egészen biztosan csak ők tudhatták… Munfurawa szavai is jót tettek piciny lelküknek, egészen elpirultak a dicsérettől.
  –
Na, mondtam én, hogy megéri bátornak lenni, és szembenézni az alávaló gazfickókkal!
  – Ez a kötelességünk, shinobik vagyunk!
  Közös megegyezés alapján tehát elbúcsúztatok a geninektől, majd Shirokage tájékoztatása után Kodomóék felé vettétek az irányt. Az ő csapatuk a külvárosi lakónegyedet vizsgálta meg, így ha sietettek, akkor is beletelt néhány súlyos percbe, míg odaértek társaitokhoz. A lakónegyed többnyire kihalt utcái felüdülést nyújthattak a turistákkal tömött belváros zsúfolt terei után. A hely sokkal nyugodtabb volt az Akadémia környékénél, de sötét sikátorai, unalmas és néhol lepusztult bérházai azért hagytak maguk után némi kívánnivalót. Nem csoda, hogy a Burakkuma ide is betette a lábát.
  Mikor megérkeztek, társaitokat egy kisebb téren találjátok. Nem igazán van rajtatok kívül senki se ott, csupán a távolban látszik egy igen elegáns kocsi (már-már hintó), amely egy – a tiéteknél hosszabb – útvonalon halad, valószínűleg a belváros felé. Narahiko az egyik lakóház tetejéről fürkészi a környéket, Kodomo pedig a jól láthatóan legyőzött, A-val jelölt személy mellett áll. A férfi ájultnak látszik, a szemei csukva vannak, de Kodomo még csinál vele valamit: valószínűleg vallatni próbálja a férfit.

//A következő posztot a Külvárosi lakónegyedhez kérem. Ahogy látható, egyesül a két szál. Lehetőleg ti írjatok először!//
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Djuka Benji on Szer. Márc. 30 2016, 21:54

Délelőtt 9 korül járunk. Gyönyörű idő van, 30 fok körül, enyhe szél fúj. Benji még mindig jóízűen szunyókál, közbe nagyokat horkol. Nem is csoda, hisz előző nap is késő estig edzett Hiari-val a Djuka klán S szintű, tűz elemű Shinobi-jával. Egyszer csak hangos dörömbölés az ajtón, Benji először csak átfordult a másik oldalára és próbált tovább aludni, de körülbelül 5 másodpercre rá, megint folytatta a kopogást a türelmetlen illető. Benji lassan felült, szépen lassan nyújtózkodott egyet, majd egy pillanatra átgondolta, hogy ki is keresheti. Bár nem tudott elmélyülni, hiszen megint a hangos kopogást hallotta, ezért letette két karját maga mellé és feltolta magát. Lassan elindul az ajtó felé, majd megint kopogást hall, ekkor felkiabált Benji:
- Megyek már, megyek már!

Odaért az ajtóhoz, majd kinyitotta, de ekkor senkit se látott. Várjunk csak... Kicsit lejjebb nézett, majd megpillantott egy kisgyermeket, talán akadémia tanuló volt. Benji két kezével megtörölte a szemét, majd felszólalt:

Benji: Hát te kivagy?
Inura: Inura a nevem, és ezt a levelet kellett ki küldenem az akadémiáról neked.
Benji: Hm. Valóban? *Benji megragadja a levelet és átveszi*
Inura: Nem vagy egy éber Ninja, az biztos, meddig kellett várnom rád?
Benji: *Kissé felkapta a vizet* Hogy képzeled ezt te taknyos! Képzeld sokáig edzettem késő estig

Majd ezek után, Benji rávágta az ajtót, ezek után komótosan elsétált az asztalhoz, majd leült. Nem is húzta sokáig, felbontotta a levelet, amelyben ez állt: 


"Kedves Djuka Benji
10:00 órakor jelenj meg az Akadémián!"


Benji: Komolyan erre a két sorra, levelet szánni? Ohh basszus, mennyi az idő?!

Benji ekkor felnézett a fali órára amely 8 óra 52 percet mutatott.

Benji: Rendben, van még időm reggelizni.

Benji elindult a konyhába, majd megragadta a pulton lévő müzlis tálat, e-mellet az asztalon hagyott, félig üres tejes dobozt és lerakta őket az étkező asztalra, majd vissza ment a dobozos müzliért, amit kitöltött a tálba, ezt követően lerakta, megragadja a tejes dobozt és tele töltötte a müzlis tálat, ezek után leült majd megragadott egy kanalat az asztalról és neki állt falatozni. Körülbelül 10 perc után végzett, ezután felvette a kabátját és csak ezek a gondolatok jártak a fejében:

"Vajon valami irtó király küldetést kapok? Talán kémkednem kell? Talán küzdenem egy Ninjával? Alig várom!!!!"

Benji ezek után, neki állt egy kis reggeli edzésnek, amely 100 darab fekvőtámaszból állt. Ezt elvégezte röpke 3 perc alatt és elindult otthonról az Akadémia felé, a szokásos lassú tempójába haladt, majd mire oda ért, eltelt félóra, tehát 9:35-kor már az Akadémiában tartózkodott.
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Szer. Márc. 30 2016, 22:32

//Djuka Benji - Tisztogatás //

Számodra meglehetősen korán üzennek neked, hogy jelenj meg az Akadémián. Előtte elrendezed a reggeli kis dolgaidat, majd miután készen állsz, felkerekedsz hogy eleget tegyél a parancsnak. Fél órával hamarabb jelensz meg, de úgy néz ki, nem vagy egyedül a sietséggel, ugyanis már három másik genin is várakozik az épület előtt. Amikor meglátnak, azonnal odamennek hozzád. Mindhárman nagyon vidámak.
- Szia, te is az eligazításra jöttél? - kérdezi az egyik kunoichi, mire a másik válaszol.
- Naná, hogy arra jött! Nem hiszem, hogy geninként az akadémián akar tanulni. - mondja a másik, akinél esernyő van.
- Nyugalom, nyugalom, nyugalom! - szólal meg a harmadik. - Bocsáss meg a társaimnak, nagyon izgatottak... Ez lesz az első komolyabb küldetésünk. Eddig csak a falut takarítottuk, de most azt az infót kaptuk, hogy odakint kell majd szolgálatot teljesítenünk. A nevem Mizuri(a képen jobb oldalt), ők pedig itt társaim: Nana(középen) és Tomo(esernyős). Téged hogy hívnak? - kérdezi, mire mindannyian kíváncsian figyelnek téged.
Mivel van még fél óra az eligazításig, úgy néz ki, kénytelen vagy társalogni velük.A genin csapat(a konohai fejpántot és a jounint ne nézd!):
 

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Djuka Benji on Szer. Márc. 30 2016, 22:47

//Djuka Benji - Tisztogatás | JM: Kaibutsu Hiroto//

30 perccel előbb érkezett Benji az akadémiára, majd látja, hogy nem csak ő sietett, ugyanis 3 másik Genin is ott várakozik. Még hozzá 3 lány, akik eléggé tele vannak életkedvvel, ahogy kiszúrták a fiút, egyből oda mentek és kérdezősködni kezdtek, kissé túl izgatottan. A két lány el is kezdett veszekedni, nem tűnnek túl komolynak, a harmadik már egészen hidegvérű, és sikerül neki a két másikat is lecsillapítani. Észreveszi Benji, hogy az egyiknél egy esernyő van, egyből el is kezd gondolkodni

"Esernyő? Hisz gyönyörű idő van, minek ide esernyő? Vagy talán ez lehet a fegyvere?" - Gondolkozott a fiú

"Egy csapat vinnyogós lány? És ők is Geninek? Ahj.... Semmi kedvem nincs most társalogni, nem rég keltem, de hát eléggé tolakodóak és idegesítőek. Egyszer érkezek korábban, és ez az ára? Mindegy is, akármennyire fárasztó lesz a beszélgetés, muszáj velük társalognom, ha már előbb érkeztem. Várjunk csak? Azt említette, hogy oda kint kell küldetést végeznünk? Na ez már tetszik!" - Gondolta magába Benji, majd a küldetés hallatán, feltüzelődött. 

Hm, szóval Mizuri, Nana, Tomo? Sziasztok! Én a nemes Djuka családból származok, teljes nevem Djuka Benji - Mondja ezt önelégült mosollyal Benji

Ti is idén lettetek Geninek? - Kérdezi érdeklődően Benji

Mellesleg biztos, hogy kint fogunk küldetésezni?! - Mondja ezt az ifjú Djuka, tele lelkesedéssel

Végre megmutathatom a tehetségem, és közelebb kerülhetek a Kage címhez!!! 

Még így szerényen megkérdezném, ti testvérek vagytok? Illetve egy csapatban fogunk lenni? Ugyan is én mindig szólóztam eddig, nem vagyok az a nagy csapat játékos fajta.

Benji nagyon feltüzelte magát, végre megmutathatja, miért edzett ennyit keményen és kitartóan, de sajnos ez a fél óra, egy örökké valóságnak tűnik jelenleg.

avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Pént. Ápr. 01 2016, 18:31

//Ha mondasz valamit, kell a - jel! Smile //

A lányok érdeklődve hallgatják a bemutatkozásod, de amikor meghallják, hogy Djuka vagy, kissé elfintorodnak. Ketten azonnal hátrébb lépnek kicsit és kezdenek levegőnek venni téged. Mizuri azonban nem hagyja ennyiben a dolgot, válaszol neked.
- Igen, az idén. Ráadásul egy csapat vagyunk, engem választott meg a Sensei rangidősnek - mondja.
- A Sensei azt ígérte, a következő küldetésünk odakint lesz. Szóval tuti a falun kívül fogunk szaladgálni! - mondja ekkor Tomo. - Remélem te nem fogsz velünk! Nincs kedvem egy beképzelt Djukához. Gondolom neked is csak a szád nagy...
- Elég legyen Tomo! - veszi át a szót Mizuri. - Nem azért vagyunk itt, hogy veszekedj! - ekkor feléd fordul. - Nem tudjuk hogy velünk jössz-e. Erről nem kaptunk információt. Viszont, ha tényleg becsatlakozol hozzánk, akkor elárulnád hogy miben vagy jó? Mihez értesz?
Ekkor Tomo halkan megszólal: - Nem ért ez semmihez...

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Djuka Benji on Kedd Ápr. 05 2016, 21:20

//Djuka Benji - Tisztogatás   JM: Kaibutsu Hiroto//

Benji épp mesélni kezd magáról, majd ahogy elkezdi mondókáját, a Djuka névre megvető tekintetett kap a fiú. Pont olyan lenéző, megvető tekintetett, mint amit minden embertől kellett kapnia kiskorában, a szüleiről felállított tévhit miatt. Ezek után Tomo ennek szót is ereszt, hogy nagyon reméli nem tart vele Benji, mert ő is csak egy nagyszájú beképzelt Djuka. A rangidős Mizuri kedves és megfontolt lány, ő leállítja Tomo-t, de Benji is reagált erre:


- Hm... Nem csoda, hogy te vagy a rangidős. Neked van eszed, nem úgy mint ennek a Tomo lánynak. Hozzá teszem, nem csak a számat jártatom, a nevemen van már egy C szintű küldetés, ahol 3 képzett férfit is elintéztem. De, hogy válaszoljak a kérdésedre, kedves Mizuri, csak E szintű technikákat ismerek, illetve a tűz elememet már feloldottam, de még nem volt lehetőségem, technikát tanulni mellé. Ezek mellett, nagyon kemény edzésen vettem részt, szóval fizikailag és erőnlétileg, biztos én vagyok az épületben a legjobb. - Mondta Benji önelégülten

- Na, de mindegy is, akárhogy is lesz, Tsukikage-val közölni fogom, hogy nem vagyok hajlandó, együtt dolgozni egy ilyen gyerekes lánnyal, mint te Tomo. Szerintem jobban tennéd, ha vissza mennél az Akadémiára, ne, hogy megsérülj az ilyen komoly küldetéseken - Folytatta Benji, és mondata végén, kacsintott egyet.
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Szer. Ápr. 13 2016, 16:34

// Az épület előtt vagytok, nem benne Smile //

A sértésed hallatán Tomo majd felrobban az idegtől, de hirtelen mintha vissza fogná magát. Talán még meg is szeppen egy kicsit. Nincs sok időd agyalni azon, hogy mi is állhat a változás mögött, hiszen a következő pillanatban egy mély férfi hang szólal meg a hátad mögül.
- Látom itt a Djuka srác, akit mára mellénk rendeltek - hallod. - Biztosíthatlak Benji-kun, a csapatom nagyon is készen áll a küldetésekre. Ők már átmentek a tesztemen, szóval a falu vezetője sem fogja egyik geninemet sem vissza igazolni az akadémiára. Pláne nem a te kérésedre.
A fickó hangja mély és komor. Eléggé félelmetesnek tűnik a shinobi, tekintélyt parancsoló a megjelenése. Arcát sebhelyek is díszítik, látszik rajta, hogy tapasztalt már egyet s mást a világban. Jelzi, hogy kövessétek, így ha nem állsz ellen, akkor hátra mentek az akadémia mögötti kis gyakorlótérre. 
- Nos, van még egy kis időnk az indulás előtt, de sajnos annyi nincs hogy rendesen leteszteljem a tudásodat... - mondja a shinobi. - Viszont, ha már van ez a nézet eltérésed Tomoval, akkor lerendezhetitek. Küzdjetek meg és akkor meglátjuk hogy te, aki már részt vett egy C szintű küldetésen és legyőzött három képzett ellenfelet, mire képes. Nem ismerem az aktádat, de eléggé kamu szaga van. Tomo, ne fogd vissza magad! - mondja a fickó.
A kunoichi elégedetten mosolyog, majd elindul a gyakorlótér másik végébe. A shinobi jelez a többieknek hogy álljanak távolabb, így a téren csak ketten maradtok. Tomo továbbra is vigyorog és várja a harc kezdetét. Kinyitja esernyőjét és a vállára veti azt.
- Harc! - indítja el a küzdelmet a jounin.
Az ellenfeled nem támad, pusztán csak várakozik. Mit teszel? Hogyan veszed fel a harcot a kunoichi ellen?

A fickó: katt ide

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Djuka Benji on Szer. Ápr. 13 2016, 18:43

Miután megsértettem a Tomo nevű lányt, eléggé idegessé vált, de aztán megijedt, valószínűleg az ijesztő alak miatt, aki úgy került közvetlen mögém, hogy észre se vettem, elég képzettnek tűnik. Ezek után szóhoz nem enged jutni, csak mondja a magáét, hogy az ő csapata, teljes biztossággal, megfelelő a küldetésre. Ezekután hazugnak nevezett, amire kissé felkaptam a vizet, éppen szólaltam volna meg amikor egy érdekes dolgot mondott, küzdjek meg Tomo-val, kissé megtetszett az ötlet, de nem akartam időt pazarolni egy jelentéktelen geninre, mikor végre elkezdhetem a küldetést. Mivel mindenki elindult az Akadémia mögötti gyakorlótérre, én is velük tartottam. Miután kiértünk, Tomo elindult a másik felére és nagyon örült, hogy megküzdhet velem, de ekkor felszólaltam:


- Ehhh. Először is, less rá az aktáimra, úgy történt minden, ahogy hallottál rólam. Mellesleg nem azért te ijesztő pali. - folytatja Benji a mondandóját a csapat vezetőjének - de nem lehetsz túl képzett, hogy ha a küldetés megkezdése helyett, egy ilyen jelentéktelen ellenfelet szánsz nekem. - Fejezi be Benji

Feltételezem, mivel tartanak a csapat vezetőjüktől ezek a lányok, észrevételeim szerint, mindenki rá fogja szegezni a mondandóm után a tekintetét, hogy mi a reakciója, ha ez így történik, kihasználom az alkalmat és egyből formálok pár kézjelet és legyártok egy sima klónt a Bunshin no jutsu-val, ezekután a Fürge test technikával (olyan szögbe, hogy a klón kitakarjon ezért, ha felfigyel rám a mesterük, ne vegyen észre), elbújok egy tereptárgy mögé, ami ott található (bokor-fa-nagyobb kő, stb) ezek után, az övtáskámhoz nyúlok, előveszek két Kunait, majd a tűz feloldás technikámmal, mind kettő pengéjét felforrosítom, így amikor megtámadj a klónom, pár másodperccel az oda érése előtt, két dobást irányítok a bal és a jobb térd hajlata felé, ezekután a fürge test technikával kilövöm magam, mögé és a ruhaújjamból előcsúsztatok egy Kunai-t amit a tarkójához fogok

Azonban ha nem figyelnek a mesterre, akkor, felszólalok:

- Látom izgatott vagy Tomo, de ne legyél szomorú, amikor győzök - Miközben ezt mondom, észrevétlenül megpróbálok elővenni az övtáskámból 1 darab füstbombát, majd amint befejeztem a mondandóm, leejtem magam elé, előcsúsztatok egy Kunai-t a ruhaujjamból, aminek azonnal felforrósítom a pengéjét, és a fürge test technikával, oda lövöm magam elé a füstből és fordított penge fogással, teljes erőmből vágásokat ejtek a teste felé, amiben elég komolyan megsérülhet, de közel sem életveszélyes, ebben az esetben valószínűleg esélyesebb lennék, hála a féléves durva, speciális fizikai edzésemnek és az ugyan ilyen szintű féléves erőnléti edzésemnek
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Csüt. Ápr. 21 2016, 16:54

A fickó nem igazán foglalkozik a szájalásoddal, de azzal sem hogy használsz néhány technikát. Amint elretőzöl az egyik fa mögött, hallod amint újra megszólal a jounin:
- Tomo, ne fogd vissza magad! - mondta a shinobi.
Mivel ezután nem történik semmi különös, a Sensei elleni támadásodat nem hajtod végre. Ezt követően Tomohoz intézed a szavaidat. A lány továbbra is csak áll egy helyben, viszont az esernyőjét már nem látod a kezében. Miután eldurran a füstbomba, azonnal támadásba kezdesz. A kezedben lévő kunait sikeresen felmelegíted, majd több vágásod is betalál a lány testén. Ekkor viszont szerencsétlenségedre egy pukkanás történik és egy farönk jelenik meg a lány helyén. Ráadásul itt még nincs vége! A következő pillanatban több tucat sérülést szerzel. Érzed ahogy több tucat tű is beleáll a hátadba. Ezt követően valaki villámgyorsan mögötted terem és kirúgja alólad a lábad. Azonnal elterülsz a földön és így láthatod, hogy az esernyő a levegőben van és elég nagy sebességgel pörög. A hátadban újabb fájdalmat érzel, valószínűleg az esést követően a senbonok hatoltak még mélyebbre. Ekkor a kunoichi megragadja a kezed majd elég furcsa szögben áll meg veled. Úgy érzed, mindjárt kitépi a karodat, ráadásul ha ellenkezni próbálsz, akkor még jobban fáj a vállad.
- Nos ezzel el is dőlt... a nyertes Tomo! - mondja a Sensei. A lány még pár pillanatig kínoz téged, utána elenged. Az esernyő leereszkedik hozzá, ő pedig újra a kezébe veszi.
- Még hogy legyőzöl - neveti el magát a lány.
- Na ide figyelj te kis nagyszájú senkiházi! - szólalt meg újra a jounin, aki hirtelen ott terem mellette, elkapja a grabancodat és a magasba emel. - A nevem Mitsurugi! A csapatomat arra kezdtem el kiképzeni, hogy villámgyors akciókkal ritkítsuk meg az ellenséges erőket. Ha szeretnél velünk jönni, akkor nagyon gyorsan vágd magad rendbe és fogd be a képed!
Ekkor egyszerűen csak hátra lök, majd jelez a csapatának. A lányok azonnal körbe veszik.
- Az első küldetésünk egy személy védelme lesz. Egy színészről van szó, akit el kell vinni a tengerpartra. A feladatunk akkor jár le, amikor a férfi már a hajóján van, ott mások veszik át a védelmét. Délben fogunk indulni, szóval addig még van időtök összepakolni. Te pedig Djuka, ha még egy rossz szót szól, összetöröm a csontjaidat és elintézem hogy soha többé ne mehess küldetésre! Sőt, még a ninja rendszerből is ki fogsz kerülni! Sokáig voltam a Daimyo testőre, szóval elhiheted, megtehetem amit mondok, nem csak fenyegetőzök! Délben téged is várunk a falu kapujában...
Ekkor négy pukkanás történik és mindannyian eltűnnek. Délig szabadon tevékenykedhetsz, de délben pontosnak kell lenned! 

//A válaszod már ide menjen: Getsugakure kapuja //

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.