Kiképzőterepek

6 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szer. Ápr. 24 2013, 19:07

*Kik lehetnek ezek?* gondolkodtam, majd felléptem a szikla tetejére. Kezem épp emelni készültem, mikor a szám is tátva maradt. Két kisgyerek, egy fiú és egy lány. Koszosak voltak. Az arcukat nézve láttam, őket is ugyanígy megdöbbentette az érkezésem.
A harcias kisfiú előre lépett, védve a lányt.
- Hm. Szóval 8000? - mosolyogtam. Leugrottam a szikláról, majd a fiú elé léptem. A kis harci nyulat meg kellett fékezni, így a kezeit megkötve, nem erősen természetesen, majd leguggoltam elé.
- Tudjátok, nem szép dolog a másik dolgához nyúlni. Hogy hívnak titeket? - majd a fiúról leveszem a tekintetem és a lány felé fordulok. - Hol vannak a szüleitek? - remélem a fiú is lenyugszik már. Ha megkaptam a kérdéseimre a válaszokat, akkor a fiút elengedem, majd elviszem szüleihez. Remélem, csak játszottak itt kinn, ezért ilyen koszosak. Ha megengedik, akkor egy kis vízzel megmosom az arcukat, adok nekik egy kis ételt, ha nagyon éhesek. Utána pedig megkeressük a szülőket.

Ha megmondják, hogy kik ők és hogy a szüleik itt vannak valamerre, akkor odaviszem őket. Azonban ha eltévedtek, esetleg árvák, akkor megosztom velük az ételt és a vizet, majd a Daimyou felé veszem az irányt. remélem ő tud segíteni.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Tobi on Szer. Ápr. 24 2013, 21:51

A fiú nem akar nyugodni, sőt, ahogy megérzi, hogy a csomó, amit rátekertél, nem olyan masszív, ki is oldozza magát és ami ezután történik még a legmerészebb álmaidban sem gondoltad volna.
Kézpecsétek bemutatásába kezd, mély levegőt vesz, majd hallod is a jutsu nevét.
- Katon: Endan! - Kiáltja, majd egy kisebb tűzgolyó hagyta el a száját, sokkal gyengébb, mint ahogy ismered, és erő sem volt benne, ám mivel közel voltál hozzá, igen veszélyes. A shinobi tudásod és több éves tapasztalatodnak köszönheted csak, hogy kitértél előle, ám még így is lepörkölte a jobb szemöldököd felét.
- Mondtam! Halálos vagyok! - mutatott rád, rá kell jönnöd, hogy nem tréfál a fiú, ám lábai ismét remegni kezdenek, úgy fújtat, mint aki most futotta le a maratont, nem is bírja tovább, térdre rogyva kapkod levegőért. Nem csoda, hiszen egy ilyen technika elsajátítása ebben a korban csak a zseniknek lehetséges, sokan ilyenkor még saját elemükkel sincsenek tisztában, egy képzetlen zseni chakratartaléka pedig igen szűkös, csoda, hogy ez a technika is sikerült neki, még akkor is, ha elég kezdetlegesen.
- Hagyd abba Koru! A bácsi segíteni akar. - teremti le Inurei a harcias gézengúzt, majd mikor már te is felocsúdtál a meglepettségtől, feléd fordul.
- Elnézést a bátyámért, nagyon tüzes tud lenni, először harcol és utána kérdez. - mosolygott zavartan a lány, majd miután eloldoztad őket, már felállva beszél hozzád, Koru persze még mindig ülve próbálja összeszedni magát.
Az ételt, miután meghallottad szinte medvebőgésnek tűnő gyomorkorgásukat elfogadták, evés közben kezdett el beszélni a kislány.
- A nevem Hauro Inurei, a bátyám Hauro Koru. Nincsenek szüleink, a bátyánkkal élünk egy erdő széli kis házikóban. Pár napja elindult vadászni és azóta nem tért haza, őt kerestük. - magyarázta neked, két falat között.
- Ne mondj neki semmit Inurei! Lehet, hogy bűnöző! - méltatlankodik tele szájjal Koru.
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Csüt. Ápr. 25 2013, 22:16

- Hé, kölyök, vigyázz. - ugrottam félre a technika láttán. *Fura egy kölyök. Ilyen fiatal és már egy ilyen technika birtokában van?* - Bámulatos, hogy ilyen fiatalon sikerült elsajátítanod az Endan-t. Gyere ide, itt van egy kis víz. Bár ki tudja, lehet, hogy mérgező - mosolyogtam a fiúra, majd leültem a földre. Végül sikerült lehiggadniuk és közelebb jöttek. Látszott a lányon, hogy a segítségemre szorul, fél, és képes megbízni bennem.
- Tessék itt van, egyetek. Nagyobb szükségetek van rá. - nyújtottam feléjük a megmaradt ételeket. A lány pedig néhány mondatban kifejtette, mit is csinálnak itt. *Szóval ők is árvák. Akár csak én. Átérzem, milyen nehéz lehet nekik.*
- Értem, szóval napok óta eltűnt. - koncentráltam már a feladatra.
- Ne mondj neki semmit Inurei! Lehet, hogy bűnöző! - szólt közbe tele szájjal a fiú. Igaz, senkiben sem szabad megbízni, ez a fiú a testvérét védte, teljesen megértettem.
- Majd elfelejtettem bemutatkozni. A nevem Kodomo, a Djuka klánból. - felkeltem a földről, majd összeszedtem a tekercseket, eltettem őket a megfelelő helyre, majd a két árvára néztem.
- Nem hagyhatlak titeket egyedül itt. Inurei - fordultam a lány felé - megmutatod, merre laktok, esetleg van valamiféle anyag, vagy bármi, amivel a bátyád tulajdona? Nem veszem el, csupán egy pár pillanat erejéig lenne rá szükségem, valamint egy leírásra. Segítek megkeresni a testvéreteket. Addig, ha gondoljátok, meghúzhatjátok magatokat nálunk. Kaptok meleg ételt és megfürödhetek, gondolom az elmúlt pár napban nem nagyon jutottatok élelemhez. - majd egyenesen a fiú szemébe nézek lila szemeimmel - Kis harcos, ha benne vagy, tanítok neked egy-két mozdulatot is - ekkor már arcomra ismét hatalmas mosoly nőtt.

Ha a lány ad bármit a fiúnak, aminek a fiúhoz köze volt, akkor ujjamba harapok és tenyerem a földre nyomom.
- Kuchiyose no jutsu: Sagasukumi - mondom ki a technika nevét, ekkor hatalmas füst száll fel, melyből egy tucat, átlagos mérettel rendelkező varjú repül ki. Egyetlen feladatuk, hogy megkeressék az esetleges szaghoz, illetve chakrahoz tartozó célpontot.
- Keressétek meg - adom ki parancsba, majd szétrepülnek és bejárják a területet.
Ha beleegyeznek, akkor elviszem őket Namizuo-hoz, és elszállásolom őket a székhelyen. Én pedig, Shiro-val a vállamon, megindulok a fiú keresésére.
Ha a varjak találnak valamit, akkor visszatérnek hozzám, majd szétoszlanak, miután átadták az információt.

Az idézésről információt itt találsz

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Tobi on Hétf. Ápr. 29 2013, 18:56

//Egy kis biológia: A tudósok szerint az a téves elképzelés, hogy az összes madár szaglása rossz, abból következik, hogy egy átlagos ember mindennapi életében csak olyan fajokkal találkozik, amelyeknek tényleg kevésbé fejlett az agyi szaglóközpontjuk. Ilyenek például a varjak vagy a papagájok. A legtöbb madár azonban örökölte ősei tulajdonságait, így például a kacsák, az albatroszok és a flamingók határozottan jó szaglással rendelkeznek." Remélem érted...//

A gyerekek elfogadták az ételt és még a vizet is úgy nyelik, mint alkoholista a szeszt. A fiú csak fintorgott vicces elszólásodra, valamiért nem bízik meg benned, érzed ellenszenvét, a lány viszont egyenesen félve veszi el tőled a kapott ételeket. Valami oka van ennek, de nem tudod, hogy mi, bár lehet egyszerűen csak nem bíznak meg egy idegenben.
- Dehogy megyünk a főhadiszállásodra, hogy aztán végezhess velünk, mint annak idején... - kiáltott rád a fiú, mire a kislány befogta a Kuzo száját és zavartan vigyorgott rád.
- Hülyeségeket beszél, ne is figyeljen rá, az éhség elvette az eszét. - mondta a kislány, majd rosszallóan nézett rá a fiúra.
- Szeretnénk önnel tartani, a bátyánk az egyetlen nekünk, nem tudnánk a babérjainkon ülni, míg ő valahol odakinn van elveszve az erdőben. - tette hozzá, ami persze érthető.
- De buta vagy...a varjak hallás és látás útján tájékozódnak, nem jó a szaglásuk. - mondta a fiú, kinek már nem tapasztotta tenyér a száját, de húga még így is kokit nyomott a fejére neveletlenségéért.
- Ő a Shinobi, tudja mit csinál. - válaszolt keményen.
- A bátyánk az erdő szélén lévő tisztáson kezdte mindig a vadászatot, oda tartottunk, de eltévedtünk. - magyarázta Inurei, remélve, hogy te tudod oda az utat.

//Nos, az általad idézhető varjak közül egyiknek sincs jó szaglása vagy chakralátási képessége, így kérlek maradj meg a saját korlátaid között. Ellenvetést PMben jelezd. Következő reag mehet az erdőségekbe. Reagáld le a történteket és írd meg, hogy odaérteted a tisztásra. //
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Pént. Júl. 12 2013, 21:07

Suijin és Motoi hajóval érkeznek a Hold Országába, hogy részt vehessenek egy képzésen, amit a rejtett falu, Getsugakure szervezett meg. A cél, hogy a Szövetség emberei készek legyenek megvédeni magukat a harcmezőn, bármi legyen is a feladatuk. A külföldieket a faluban szállásolják el, természetesen a Bishamon egyik felügyelője a két ifjúval van, nehogy valami rosszat csináljanak.

Kissé borús az ég Getsugakure fölött, azonban ez senkit nem állít meg attól, hogy új technikákat tanuljon. A kiképzőterep kissé átalakítva áll most a tanulók előtt. Az egyik végében van egy széles domb, míg a másik végében fa cölöpökön különböző üvegek, főleg pálinkás, álltak. Utolsónak egy fiatal lány érkezik. Igazán magabiztos, azonban nem áll be közétek, hanem veletek szemben foglal helyet.

- Üdvözlök mindenkit! A nevem Kagura, én foglak megtanítani benneteket két technikára. Nem is szaporítom sokáig a szót, térjünk a lényegre. - mondja, majd a cölöpökhöz kíséri az összegyűlt embereket. 
- A feladat a következő. Vegyetek mély levegőt, miközben a testetekben átalakítjátok a chakrát és létrehozzátok a Suiton chakrát. Végül alkossátok meg a kézpecséteket és engedjétek szabadjára a vizet. Egyetlen vízlövedéket kell csak kiköpnötök lényegében. Figyeljen mindenki, mutatom a feladatot!
A lány ekkor mély levegőt vesz, majd megalkotja a kézpecséteket. Ezt követően pedig kifújja a levegőt, aminek hatására egy vízlövedék hagyja el a száját, ami leüt egy üveget a helyéről.
- Ezt kellene csinálnotok! - mondja. - Ha már sikeresen ki tudjátok lehelni a lövedéket, akkor 3 üveget kell lelőnötök a cölöpjeikről. Tessék próbálkozni.


//15 sort kérek magáról a próbálkozásról, azon kívül bármennyit lehet írni a célba lövésről. Lehetőleg ne a saját írásomat olvassam vissza, tehát ne egyszerű idézés legyen.//

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Pént. Júl. 12 2013, 22:08

Itt volt a képzés napja. Az a nagyon várt nap, ami miatt megérte kimenőt kérni a Mestertől, Ame legalábbis így gondolta. Úgy tűnt az eddigi utazásai alatt nem sikerült levetkőznie azt a maxilamalsta vágyat ami arra hajtotta, hogy a legjobb és a legelső lehessen. De most amúgyis pörgött, mint a búgócsiga hiszen végre tanulhatott valami újat, és e tekintetben mit sem számított hogy háborús képzésről van szó.
A borongós idő egyébiránt kedvére való volt. Nem kellett attól tartania hogy a túl erős napfényben nem tud majd a végsőkig jól teljesíteni, hiszen a meleg az embert elfárasztotta és a partra űzte, hogy egy nagyon aludjon a hűs árnyékok között. Yorunak persze a szundikáláshoz megfelelt ez a borongós idő is. Ame pedig örült, hogy a tanárra és a technika elsajátítására fordíthatja a figyelmét. Megérkezve persze alaposan szemügyre vette a terepet, és önkéntelenül is szélesen elmosolyodott az üvegeket látva. Valaki kapott nem rég valahonnan pár üveg jóféle sert, amihez természetesen semmi köze nem volt.
Aztán valóban ideje volt a tanulásra koncentrálni, mert az oktatójuk megkezdte a technika bemutatását.


-Igenis Kagura sensei! -hajolt meg enyhén Ame majd kiegyenesedett. Igyekezett ellazítani a testét, hogy a tüdeje szabadon tágulhasson. Nem egészen tudta még, hogy hasból vagy vállból kellene lélegeznie ehhez, de bízott abban, hogy ki fogja majd tapasztalni. Mélyet lélegzett. Megpróbálta a lehető legtöbb levegőt beszívni, s ezzel el is rontotta a dolgot, a teste fájdalmasan jelezte, hogy nagyon rossz ötlet volt. A második és harmadik levegővétel még ennek utóhatásaként szinte csak pihegés volt. Túl gyenge ahhoz, hogy bármit is kezdjen vele. Szóval egyszerűen csak megrázta magát, és megpróbált újra ellazulni. Nem gondolta volna hogy maga a lélegzés dolog fogja feladni neki a leckét. Talán túl tökéletes akart lenni, és ezért görcsösségbe fordult át a próbálkozás. Szóval felidézett magában valami vicceset..
És ez sem volt jó ötlet, mert a levegő egyszerűen kiszisszent a fogai között egy majdnem nevetés kíséretében. Kellett néhány próbálkozás, hogy végül felfedezze az egyensúlyt, majd hozzátette a kézjeleket. Azokban nem rontott. Magabiztosan megtanulta őket már fiatalon, és jó memóriájának hála meg is jegyezte a bemutató alatt a megfelelő sorrendet. Csak az időzítés nem stimmelt. Ismét egy olyan apróságba szaladt bele, ami indokolatlanul szakította meg a várt jó teljesítményt. Ez kissé bosszússá tette, de eszébe sem jutott, hogy feladja. Tanulni volt itt, szóval elkezdett az időzítésen pontosítani, és hamarosan igencsak lihegett. Mivel Ame nem volt hozzászokva hogy ilyen módon terhelje a tüdejét, kénytelen volt egy rövid szünetet tartani, de addig legalább körül pillantott mit csinálnak a többiek.
Végül aztán letörölt pár kósza cseppet a homlokáról, és újra folytatta. Olyan bolond nem volt, hogy megint elrontsa a légzés részt, és különösen figyelt az időzítés dologra a chakra alakítás és kézjelezés tekintetében. A víz chakra, bár így korábban nem alkalmazta, ismerős volt számára, és ezeket a tapasztalatokat összegezve próbálta átalakítani. Aztán a legnagyobb meglepetésére sikerült. Egy vékony vízsugár indult el, majd hirtelen elhalt, ahogy az ujjongás megtörte a koncentrációját. Ezt azonban cseppet sem bánta. Gyorsan ismételt. Már tudta, hogy meg tudja csinálni, az új feladat az volt, hogy ezt meg is erősítse magában, elmélyítve a jó gyakorlatot az ismétlésekkel, és ezt követően tervszerűen rá is tért a célzás gyakorlására.

Most hogy rájött a technika nyitjára, nem bánta bármennyi időt is pazarolt eddig, újra lelkesen, bár lassan zsibbadni kezdő szájjal próbált a célzásra is rájönni. 
A vízparti fiatalok alkalmasint heccelték egymást mindenféle fröcsköléssel, de ez több volt annál. Sikerült az irányt eltalálni, de a távolság többszöröse volt a gyerekjátékokban szokásosnak, így biztosan nem volt meglepetés hogy sikerült rendesen alulbecsülnie, minek hála a lövedék meg sem közelítette a kiválasztott üveget. A következőnél már majdnem jó volt, Ame érezte hogy épp csak egy kicsit kell hozzátennie.. Aztán sikerült jó nagyot, ami ugyan levitte az üveget, de mégsem volt kellően pontos. Még néhány próbálkozás kellett és a második üveg is lerepült, aharmasik pedig szinte már ösztönösen zuhant alá, Ame pedig vigyorgott.  Imádta ezt a tanulás dolgot.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Suijin Benzaiten on Vas. Júl. 14 2013, 16:35

Ez volt az első alkalom, hogy a Hold Országába kellett mennem. Kicsit izgultam, hogy milyen lesz az egész hely, de arra jutottam, hogy minden hely ugyan olyan, csak az elvárásaink mások. Az én elvárásaim eléggé zavartak voltak. Nem tudtam mire számítsak, a Bishamoni képzések legtöbbször csak papíron jelennek meg, így nem sok háttérinformációval rendelkezünk érkezéskor, legalább felkészülünk a váratlan helyzetek kezelésére, ami elég gyakor háboró idején. Hajón érkeztünk, utunkat Motoi madárétkei ékesítették, kezd belejönni a madárkészítésbe, de ezen kívül semmi érdekes sem történt. A kikötőbe érve viccesen meglököm Motoit, hogy itt az ideje, hogy ő vegye át az irányítást egy kis időre. eddig én voltam aki beszélt a "csapatunk" nevében, most átadom neki az irányítást.
- Csak Ön után, Taicho sama!-majd kilépek a kabinunkból, természetesen, csakis Motoi után.
A kabin ajtaja becsukódása után komoly arcot veszek fel, megpróbálok neutrális benyomást kelteni majd a kiképzőnknél és a többi tanonc szemében. Kicsit borús az idő, személy szerint számomra hiányzik az eső, de kellemes időnek nevezném ami most van. Csuklyámat fejemre hajtom, majd Motoi után lesétálok a pallón. Megállok, nagy levegőt veszek, kicsit fölhúzoma  csuklyám sarkát, az arcom takarva marad amennyire lehetséges, felnézek az égre, majd elindultam Motoi után a kijelölt helyre, szerencsére még a hajón elismételtem neki merre kell menni, ismerem, hogy az egyenes úton is képes eltévedni.
Miután megérkeztünk a kiképzőterepre, már egy kunoichi ott várt, a pár üres üvegen es edzéskelléken kívül csak fákat láttam, semmi mást.
Miután mindenki megérkezett, a mesterünk elmondta, mi is valójában a feladat, és miképpen kell majd előhívni a megfelelő chakrát. majd bemutatta a technikát. Időhatárról nem beszélt, más megjegyzés nem volt. Miénk a terep. Nem mondott semmit arról, hogy muszáj a terepen lennünk, így hát úgy döntöttem, hamár suiton chakrát kell alkotnom, a legmegfelelőbb hely erre a tenger, ahol a kikötő van.
- Motoi, én kimegyek a tengerhez.
A mólón találtam egy jól kinéző cölöpöt, ráugrotta, majd leültem. Elővettem a könyvecskémet a táskámból, megvágtam a kezem, majd felöldottam a pecsétet benne.
-Mna, lássuk csak.
Pár suhintással beleírtam a chakraformálás szót, kicsit vártam, míg a könyvbe beivódott a vér, és elkezdtek megjelenni a betűk.

Chakraformálás:
A művelet lényege, hogy a használó a hasában megalkotja a kívánt elemű chakrát, majd nagy levegőt véve megtölti tüdejét levegővel. A legegyszerűbben vázolható folyamat az, ha az egyén szél elemű technikát használ, a chakra az anyag módisítására szolgál, magától értetődő, hogy a levegő módosítása szél chakraaffinitással a legkönnyebb. Eszerint a logika szerint a használó megértheti milyen előnyökkel jár, ha a megfelelő közegben választ csatateret magának. Ajánlott olyan helyet találni, ahol a használó képes kihasználni a körülötte lévő tárgyak elemi affinitását.
Amennyiben más elemi chakrát szeretnénk használni, a megformált csakrát a hasunkban tartjuk, levegővétel után a rekeszizmunkban megpróbáljuk vegyíteni a két helyet, majd egyszerre, ügyelve az arányokra, kifújja a száján keresztül.

A betűk eltűnnek, majd visszazárom a könyvet, és elteszem. A tengert figyelem, ahogy a szél fodrozza a vízfelszínt. Lehunyom szemem, kicsit meditálok, megpróbálok ráhangolódni a környezetemre. Miután végeztem a meditációval, nekiállok a feladat elvégzésének.

Összetettem kezem, koncentráltam, megpróbáltam chakrát gyűjteni, majd levegőt vettem és kifújtam. A végeredmény? Semmi. Se víz, se semmi. Most megpróbálok kicsit több chakrát gyűjteni, ismét lélegzetvétel, most kicsit tovább benttartom a levegőt, több időt hagyva arra, hogy sikerüljön összekevernem a két anyagot. Újra megpróbálom, és egy kis sugárban víz kezd el fojni a számból, remélem nem lát senki, messzirő úgy tűnhet, hogy a nyálam folyik. Megpróbálok inkább kis levegővétellel és kevés chakrával dolgozni, inkább figyelek a technikára mintsem a mennyiségre. Amúgy is, elég egy lövedék, és egy pontosan célzott lövés néha célravezetőbb, mint egy vaktában leadott sorozattűz.
Kis levegő, kevés chakra, ezekre a pontokra koncentrálok, megpróbálom minél tovább benntartani a levegőt, majd ismét kifújom, ismét csak egy gyenge sugárban folyik ki a víz a számból. Többször próbálkozom, ugyan ez a végeredmény. Jópár próbálkozás után már kezd elmenni a kedvem az egésztől, mindent úgy csinálok, ahogy ovlastam, ahogy mondták, és az egész, amire telik belőle egy ilyen satnya vízköpés. Kezdem megunni az egészet, de még egy utolsó nekifutást teszek, mivel mér nagyon kevés a türelmem, minden erőmet összeszedem, veszek egy nagy levegőt, még hátra is dőlök. Kicsit elszámolom magam, a nagy igyekezetben sikerült annyira hátradőlnöm, hogy megbillent az egyensúlyom, és elkezdek lefele esni a cölöpről, amin ültem. Annyira megijedtem, hogy egyből minden levegőt kifújtam. És mi lett a végeredmény? Egy tökéletes vízsugár. Mielőtt beleestem volna a vízbe, sikerült chakrát vezetni a lábamba, és megállni a cölöpön, persze vizesnek vizes lettem a kifújt víztől, de legalább rájöttem a technika kulcsára. Igaz, hogy levegőt kell venni, igaz hogy kell a chakrára figyelni, viszont senki sem mondott semmit arról, hogy lehetőleg egyszerre kell kifújni a levegőt.
Most, hogy már sikerült előhívnom a suiton chakra típust, ideje nekiállni, és tökéletesíteni a technikát. Visszaemélekezem a kézjelekre, amiket az instruktor mutatott.
Első nekifutásra csak egy dobásnyira sikerült "kiköpnöm" az ököl nagyságú "lövedék". Nagyon örültem neki, hogy végre sikerült a technika, igaz még kellene kicsit a távolságon javítani és a pontosságon is. Úgy döntöttem, hogy a sok üvegből ami el volt dobálva a kiképzőterepen, jó kis célpontok lehetnének, így hát párszor próbáltam a technikát, mikor már elégedett voltam a végeredménnyel, visszamentem. Megfogtam pár üres üveget majd kiraktam őket pár helyre, és elkezdtem megpróbálni lelőni őket. Csak 4-5 üveggel próbálkoztam, többre úgy sem lett volna elég chakrám. Mikor elfáradtam, fogtam magam, és leültem az egyik fa tövébe, és figyeltem a többieket, hátha ellesek pár titkot, és tökéletesíthetem a technikámat.
avatar
Suijin Benzaiten
Játékos

Tartózkodási hely : 霊魂


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Motoi Yazaki on Szer. Júl. 24 2013, 02:17

A Bishamon szervezet egy újabb edzéssel kedveskedik nekünk, aminek még örülnék is ,ha nem suiton technikákról lenne szó. Nem létezik túl sok suiton jutsu ami illene ahhoz a harcmodorhoz, amit elképzeltem magamnak,de nincs mit tenni,attól még , hogy nem tetszik muszáj elmenni, jól jön az az egy jó pont a szervezetnél.
Az edzés a Hold országában tartsák,amire hajóval megyünk, mostanában elég sokat utazunk hajóval. Lassan matróznak is elmehetnénk annyi tapasztalatott gyűjtöttünk ezen a téren. Az útra kaptunk magunk mellé egy kisérőt is, egy Bishamon tagot, akit a megfigyelésünkel bíztak meg, nehogy vlmi rosszat csináljunk, nem mintha bármi féle rossz dolog járna a fejemben. Amíg hasznom van a szerzevezetből addig nem teszek semmi olyat amivel felhívhatnám magamra a figyelmet.
A hajó út során nem történt semmi jelentős. A szokásos  matrózkaja kiegészítve némi  szárnyas finomsággal. Amikor megérkeztünk a  Hold országaba, a kabinból kifele menet Sui meglök ,hogy ideje felcserélni a szerepeket és én legyek az aki mostantól a diplomáciai dolgokért felelős. Hát legyen ha nem zavarja, hogy egy szép kunai fog a szívünkben landolni, bár visszagondolva az eddig történtekre, nem mintha Sui jobb munkát végzett volna, hisz olyan beszédes volt a Bishamon szervezettel az eléjén, hogy félholtra kínozták. Azt hiszem ez nekem is menne.
- Gyere kicsi padawanom megmutatom, hogy kell ezt csinálni.
A hajót elhagyva rögtön a kiképzőterep fele vesszük irányt. Amikor megérkezünk a többiek már ott várnak. Beállok én is szépen a sorba jó kis ninja módjára és várom ,hogy mi fog történni. Meglepetésemre egy  fiatal lány lessz az edzésünk vezetője.
Köszöntöm szépen ahogy illik, nem zavar, hogy ilyen fiatal hisz vannak géniuszok, es vagyunk mi akiket nem áldott meg az Úr semilyen kiemelkedő képességel.
Ez első dolog amit tanulunk az úgynevezett vízköpés. Suiton chakrat képzünk a hasonkban, majd mondhatni kiokádjuk. Hát ez a majdnem zérón lévő motivációs szintem sikeresen leviszi nullára. Én ugy vagyok vele , hogy nem szeretem ha gyomrombol  bármi is felfele távozik. Ami egyszer lement oda az maradjon is ott. Még kárba veszne ott valami értékes. Miután a fiatal  tanárunk elmondta a tennivalokat ugy döntöttetem ugy teszek mintha a többieket figyelném és duzzogok egy kicsit. Hátrább megyek és leülök a földre ,majd a többi genin felé fordulok, ekkor veszem észre , hogy Sui - nak nem elég tágás az edző terep és inkább a tenger fele veszi az irányt, így már csak Djukan Munfurawa maradt, aki a jutsuval próbálkozik.
10 percnyi duzzogás után eszembe jut, hogy mi lenne ha ezt a technikát keverném valami féle vakságot okozo szerrel, így már nagyobb haszna lenne, mondjuk valamilyen nagyon erős  darált paprikával, az kellően megzavarná az ellenséget ha épp belejut a víz a szemébe. Ez az ötlet kissé értelmesebbé teszi a technikát számomra. Ideje mégis csak megprobálni , gyorsan lelövöm azt a 3 üveget azt soha többé nem kell használnom ezt a pokoli jutsut. Nekilátok, erősen koncentrállok és elkezdenék vízchakrát gyűjteni a gyomromban, de várjunk csak  , még sosem hoztam létre ilyen jutsut . Egyetlen suiton technikát ismerek ami nem más mint a Kirigakure no jutsu, és ebben a jutsuban nem hozok létre vizet csupán a körülöttem lévő vizet felhasználva ködöt hozok létre a chakram segitségével. Az egyetlen közös pont a két jutsu között a suiton chakra.
Régen mikor megnézték , hogy milyen  elemü chakrát birtokolok kellő öszpontosítással sikerült  létrehoznom némi vizet, hisz a papír amivel teszteltek minket nedves lett. Azóta sok idő telt el és sok gyakorláson túl vagyok, ha minden igaz akkor most már nagyobb menyiségű vizet is képes vagyok idézni.
Egy mély levegőt veszek, abbahagyom a fölösleges gondolkodást majd öszpontosítok. Megpróbállok víz elemű chakrat képezni a gyomromban. Eleinte semmi sem történik, de a kitartásomnak hála kis idő után érzem, hogy a gyomrom lassan megtelik vízzel. Meg is van a  kellő menyiségű  chakra. Nekilátok a jutsunak, a lo jelével feloldom, és érzem  ahogy a gyomromból tör kifele a víz. Szörnyű érzés ahogy a víz eljut a számig. Kinyitom a szám és a víz szép lassan folyik olyan 1-2 méteres távolságra. Remek kis szökőkút lehetne belőllem. Újra megpróbállom az egészet, de most nem vesztegetek el annyi időt a chakra képzésre , így nem szökik ki a levegő és kellő erőséggel tudom kiokádni a vizet. A második próbálkozásom siker koronáza, igaz még egy üveget se lőttem le ,de nincs gond a célbalövés az erősségem. Odamegyek az üvegekhez, de nem túl közel, hogy legyen benne egy kis kihívás , majd újra létrehozom a jutsut és becélzom az első üveget. Talált, pont úgy ahogy sejtettem. Szépen sorban lelövöm a második és a harmadik üveget is. Ezzel a feladatot végrehajtottam. Gyorsan elszaladok , hogy rendbe tegyem a gyomrom ezután az elégé kellemetlen  jutsu után , majd miután újra harcképes vagyok odamegyek a többiekhez, akik már csak rám várnak.
avatar
Motoi Yazaki
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 236

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Júl. 24 2013, 17:30

Suiton Képzés


Fiatal mesteretek körbe-körbe mászkál, nézegeti a próbálkozásokat, kedvesen mosolyog, mikor valaki közel jár az elsajátításhoz. Azonban ez még csak az eleje a képzésnek, még sokat kell tanulnia mindenkinek. Először a Holdbéli lányhoz lép közel, majd vállára téve a kezét jelzi, sikeresen elsajátította, pihenjen kicsit, a technika, ha nem is képvisel komoly erőt, mégis kellemetlen a folyamat, ráfér a pihenés.
- Jól van -jegyzi meg mosolyogva, majd továbblép a következőhöz. Habár nem tetszett neki, hogy a két idegen szinte a képzés elején leült, most elnézi ezt, így csendben sétálgat tovább, várva a próbálkozásokat. 
A lány hamarosan a két fiú mögé is beléphetett, először Suijin, végül Motoi vállára is rátette a kezét. 
- Nagyon jó, most pedig mindenki kap 5 perc pihenőt, a technika igen kellemetlen tud lenni, főleg, ha sokat próbáltatják az elején. Így mindenki pihenjen, fújon egyet, aztán folytatjuk.

A pihenő leteltével a lány felkelt a homokból /a szünet alatt lehet nyugodtan beszélni a mesterrel, illetve egymással./, majd leporolta magát és már ismét előttetek áll.
- Nos, amint mondtam, a képzés kettő technikából fog állni. A következő technika lényegesebben nehezebb, több chakra-t igényel, azonban jóval "barátibb" és kellemesebb, mint az előző. A most következő technika afféle kiegészítő technikaként alkalmazható a különböző Suiton technikákhoz. Nem mindig lesz a közeletekben megfelelő mennyiségű víz, amelyből előállíthatjátok a technikákat, sőt, lehet, hogy olyan helyre mentek, ahol egyáltalán nem találkoztok vízzel. Eme probléma kiküszöböléséért tanítom most meg a következőt, aminek a neve, Suiton: Haran Banshou // Viharos Blokád. - itt befejezte mondandóját, majd kezeit összecsapva megtámasztotta lábát. Ekkor a homok bebarnult, nedvessé vált, majd hirtelen lábai alól előtört egy nagyobb hullám, amely elért a lábatokig, hátradöntve mindenkit haladt tovább. - A technika lényege, hogy nagyobb mennyiségű chakra-t kell kiereszteni a földbe a lábatokon keresztül. A nagy mennyiségű vízchakra irányítását a feltörekvő hullámok fogják adni, ha megfelelő a mennyiség és a gyorsaság.

A következő körben szeretnék mindenkitől egy hasonló hosszúságú postot kérni, amelyben kieresztve a víz elem chakra-t a talpon keresztül egy nagyobb hullámot hoztok létre. Próbáljatok meg reálisan írni, a próbálkozásokat rátok bízom, figyeljetek az előző tanulás kellemetlen utóhatására, valamint a fáradtság is nagy úr. A végét mindenki hagyja üresen.

//Kérnék mindenkit, hogy írja  a postjának elejére, hogy jelenleg Képzésen tartózkodik, ne legyen probléma, hogy valaki több helyen játszik egyszerre, köszönöm Smile // 


Edit: Lemaradt: Határidő 08. 10.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Kedd Júl. 30 2013, 22:28

Suiton Képzés


Ame enyhén összerezzen mikor a mesterük megérinti a vállát, majd fáradt mosollyal biccent neki. Igaza van a Mesternek, ráfér a rövid pihenés, már ha az új technika elsajátításából adódó elragadtatása miatt egyáltalán meg tud nyugodni.
-Köszönöm Kagura sensei.- Megtanulta, s Holdbéli lányként, mint a nagypapi egyetlen lány unokája, ráadásul egészen hamar is sikerült.
A rövid szünet alatt nyújtózkodott, és próbálta a a tüdejét is normális működésre bírni, hogy ne túlpörögve pihegjen. Persze a "fújjon egyet" szóhasználaton ismételten vigyorognia kellett.
Ame eztán a srácokra nézett, nagy élményben osztoztak most ők hárman, és habár nem ismerte őket, örült a társaságuknak.
-Ame vagyok a Holdból, örülök hogy veletek tanulhatok. - indult el a fa felé, ahol az egyik társa ült, és elheveredett a fűben. Nem készült hosszas lustálkodásra, a kapott pár perc nem is lett volna rá elég, de most először nem a víz látványa, hanem a föld érzete hozott számára nyugalmat.
-Kíváncsi vagyok, a következő technika mennyire lesz nehéz.- Hangjából sütött a feladatok iránti elragadtatás, miközben magát is meglepte beszédességével. Talán nem olyan jó ötlet ez, még úgy sem, hogy szövetséges idegenekkel van körülvéve, de ez mégiscsak az első nemzetközi képzése.

Amint a mesterük felkelt, hogy folytassa az edzést, Ame sem tett másként. Gyorsan talált magának egy kényelmes helyet, ahol lesz elég tere a gyakorláshoz.  Aztán alaposan meglepődött, hogy a kimerítő első technika után egy még chakraigényesebbet fognak tanulni. A szeme minden meglepettsége ellenére felcsillant, hiszen kíváncsi volt, és szinte azonnal akarta az új tudást.
Figyelmesen hallgatta az instrukciókat, és enyhén lenyűgözve tántorodott hátra a vízhullámtól.
Ez olyan technika volt, ami tetszett neki. Néhány kósza gondolat bukkant fel a fejében arról, milyen is lehet, amikor használja, majd röviden átgondolta mit is kellene tennie. Most nem akart olyan hibákat elkövetni, mint az előző technikánál, mert nem akart felesleges chakrát pazarolni, ráadásul a fáradtság hajszálnyival türelmetlenebbé is tette.

Végül nagy levegőt vett, és lassan kifújta, hogy kisöpörjön minden gondolatot, amire nem volt szüksége. Az elmélet egyszerű volt: a lábán keresztül kieresztve kellett a megfelelő mennyiségű chakrát összhangba hozni a szükséges sebességgel. A gyakorlat persze ismét fejtörést okozott. Hogy- hogynem Ame még nemigen használta a lábát ilyen célra, még ennél egyszerűbb dolgokra sem. Ha az előző technikánál idegenkedett is kissé az újfajta chakra használattól, most teljesen ismeretlen terepen járt. Más szempontból persze már használta a lábait, voltak már szokatlan körülmények, imbolygó hajópadló és társai, de azok még ha a szokásostól el is térnek, a chakra  ilyen jellegű használatát nem igen segítették, így most hiába próbált a már meglévő élményeihez visszanyúlni, így Ame egy újabb kapaszkodót keresett.
A kezét már egészen természetesen használta, talán annak mintájára kellene a lábát is megpróbálni használni, de volt valami jobb, amit mindenképp át kellett gondolnia mielőtt próbát tenne: a Négyláb jutsu, aminek a testen belüli chakra irányítás volt az alapja óvatosan alkalmazott, de jól ismert jutsu volt már nála, ráadásul olyan ami az egész testére hatott. Ez a jutsu megtanította arra milyen az ha az egész testében szétárad és változást idéz elő a chakra.. míg ennek a jutsunak a párja, a
Vadállat Ember Klón kimondottan testen kívüli chakra alakításra volt használatos. Ez a kettő, Ame legalábbis úgy okoskodott, ennek a technikának az elsajátítását is segítheti: míg a belső chakrairányítási tapasztalatai segíthetnek a lábába koncentrálni a chakrát, a külső módszer szükségeltetik a megfelelő hatáshoz, természetesen elegyítve a most tanultak friss tapasztalataival. Ezt végiggondolva Ame vett egy újabb nagy levegőt, majd nyugodtan kiengedte azt, miközben újra átgondolta mit fog csinálni. Egy pillanatra persze rettentően örült annak, hogy nem a légzését kell újra használnia a technikához, és öntudatlanul is egy kicsit nagyobb, stabilabb terpeszbe állt, megelőzendő az esetleges szédülést a felidézett friss emlékek miatt.
Kiürült fejjel végül Ame koncentrálni kezdett, hogy a lábába majd azon is túl irányítsa a víz elemű chakrát. Aztán felhagyott a koncentrációval. Valami nem stimmelt.. egyszerűen nem sikerült eléggé a lábába koncentrálnia. Habár érezte, hogy gyűlik, mégis sok kavargott feleslegesen a teste többi részében is. Úgy vélte ha így próbálná létrehozni a jutsut, csak elpazarolná a maradék chakráját, ezért újra kezdte az egész metódust. Ame számára úgy tűnt, ez az első kulcs, ahogyan a másiknál a megfelelő légzés volt, ezért hát addig próbálkozott, míg nem érezte hogy elegendő mértékben sikerült koncentrálnia a chakrát.
Aztán egy kis szünetet tartott, hogy átgondolja milyen sebességre is lehet szükség. A Sensei meglepően és dinamikusan mutatta be a jutsut, és most kivételesen Ame segítségére volt valami, aminek nem sok köze volt a shinobi élethez: a vízen töltött idők során, amíg hajózni tanult, a hullámok dinamikáját is kiismerhette. Nem csak a jó időben alig fodrozódó vizet, de a partközeli kifutó, vagy a homokpadokon megtörő, a nyílt vízen duzzadó, és a viharos hullámokat is. Ezt most inkább kitörésnek mint hullámnak látta, ezért jóval dinamikusabbnak is, mint sok ismert hullámformát. Ame halvány mosollyal úgy döntött, ideje megpróbálni valóban létrehozni.
Szinte csiklandozta a víz elemű chakra, ami várt a talpánál arra, hogy végre kiengedje. Izgalmas édes és furcsa érzés is volt egyben, de nem élvezte sokáig, kiengedte,megpróbálva elegendő sebességet adni neki. Kész volt rá, hogy addig próbálgassa, amíg csak talpon tud maradni és akár csak egy cseppnyi chakráka is marad, csak hogy sikerüljön rendesen létrehoznia.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Aug. 13 2013, 09:38

Suiton képzés


Ame:
A tengeren töltött idők alatt sok mindent tanultál, például a vizek hullámzását, ezt a tudást pedig remekül alkalmaztad a technikád során. A kellő chakramennyiséget egyszerűen kiengedted a talpadból, majd azt vehetted észre, amint a talpad alatt sötétedni kezd a homok, majd egyre gyorsabban terjeszkedni kezd a folt. Végül a sötét rész csillogni kezd, majd víz tör fel belőle. Érezhetted a hideg vizet a lábaddal, tudtad, jó irányba haladsz. A feltörő víz a térdedig hatolt fel, majd oldalasan terjeszkedett tovább. Egyenlőre azonban többre nem telik, a chakrakészleted, az előző gyakorlásnak köszönhetően, merülőben van, jobban teszed ha pihensz.
- Szép volt, Ame - lépett eléd mosolyogva mestered. Jobb öklével bal tenyerébe csapott, majd meghajolt. Általában a tanítványok hajolnak a mesterük előtt, Kagura azonban teljesen más irányból szemléli a két fél kapcsolatát. Számára inkább barátok és társak vannak, gyermekek, mint tanítványok. 
A lány ekkor elővett a zsebéből egy kis tablettát, melyet átadott neked. A tabletta rendezi a chakradat, a kimerültség igen veszélyes tud lenni, a kis gyógyszernek köszönhetően némileg visszanyerted az ereidben lakozó erőt.
Jutalmak: A két technika a bővítménnyel való kijátszás után felkerülhet, valamint a szép postokért + 4 chakrat írhatsz fel.


Suijin, Motoi:
A képzést sajnos nem sikerült elvégeznetek, úgymond üres kézzel tértek haza. /Ha ismét aktivizáljátok magatokat, írjatok rám és egyeztetünk/


A hozzászólást Uchiha Madara összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 02 2013, 15:14-kor.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Djuka Mizuri on Vas. Aug. 25 2013, 19:56

Ismételten hétfő van. Nagy örömmel keltem fel kis ágyamból, hisz szeretem ezt a napot. Igaz az emberek többsége utálja, a munka illetve a suli miatt, de én mindig is szerettem, új hét, új lehetőségekkel. Szerintem tele van izgalommal. Ahogy kikeltem az ágyamból elsőnek is átöltöztem. Felvettem szokásos barna néhol foltos ruhámat, fehér kopott fáslimat feltekertem mind két karomra, fejpántomat felkötöttem, illetve a három taktikai táskámat felraktam a helyükre. Egyiket a bal lábamra, amiben a gyógyszerek és kötszerek vannak, a másodikat a derekamra tettem, amiben a dobófegyvereimet vannak, illetve a szerszámaim egy pecsétben és végül a harmadikat, ami egyben a legkisebb a jobb felkaromra helyeztem föl, amiben iránytű, tinta és egy kisebb tekercs van. És végül a katanámat csatoltam föl bal oldalamra. 
Amint megreggelizem és elvégeztem szükségleteimet az edzőtér felé vettem az iránt. 
Az idő remek volt, kellemes. Ettől is olyan szép ez a május, hisz meleg van, de néha enyhe szellő hűti le arcomat. A fák virágoznak, némelyiknek márt termése is van. Az utca tele volt, az idősebbek épp munkába siettek, a fiatalok pedig iskolába. Szerencsére a falu központjában lakom, nagybátyám lakásába, így szinte minden a közelben van. Az edzőpálya pontosabban tízpernyire. Ma nem csak egy egyszerű edzésre megyek, hanem egy fontos személlyel fogok találkozni. Még nem tudom, hogy mit akar tőlem, csak annyit írt, hogy ott találkozzunk.
Amint megérkeztem, nem találtam ott senkit, igaz tíz perccel hamarabb ott is voltam, mint amit megbeszéltünk. A pálya szinte üres, néhány akadémiai tanuló dobálózott fa shurikenekkel, de ő még nem volt itt, így leültem egy fa tövének árnyékába és ott vártam izgatottan az illetőt. Remélve, hogy hamarosan megérkezik. A májusi idő egyre kellemesebb, és kíváncsian várom az elkövetkező újabb hetet.  avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Szept. 02 2013, 19:01

A pályán várakozva lassan telik az idő. Habár te magad korábban odaértél, balszerencsédre az illető késett. Nem is keveset, épp annyit, hogy hazaindulj. Utad a város már már elhagyatottabb területére vezet, szűkebb, üres utcákkal.
Ahogy sétálsz, az egyik utcából egy férfi fut ki, fellökve téged, akar továbbhaladni, ám a lendület őt is feldöntötte egy pillanatra. A fickó felpattant, majd tovább akar futni. Ekkor hallasz meg egy másik hangot. 
Egy árny repül el a fejed felett, egy másik férfi, aki a tetőn üldözte eddig a férfit, most kezeit összetette.
- Suiton: Mizuame Nabara - kiáltotta, majd valamiféle vizet köpött le a tetőről abba az utcába, ahol az előbb menekülő haladt. A fickó nem csúszott el a vízen, hanem egyenesen beleragadt.
- Neee - kiáltotta el magát. Próbált menekülni, ám a ragacsos anyag teljesen bekebelezte lábait. A tetőn futó shinobi leugrott, majd lassan sétálni kezdett a vízen. 
- Elkaptam - adta le egy headseten az információkat. Megkötözte a férfit, majd feloldva a technikát kiszabadította őt a víz fogságából. Feléd indult a megkötözöttel együtt. A férfi egy tolvaj volt, a shinobi pedig a Hold egyik hűséges katonája, ezt mutatja fejpántja is.
Egy másik shinobi ugrott le a tetőről, a rab elé lépve.
- Vedd át, fontos dolgom van, a kiképzőterepre kell mennem. - most már ismerős volt az arca. Hogosuro volt, a klán egyik zsoldosa, aki a Hold nappali őrségének tagja.
- Mizuri? - kérdezte, mikor feléd ért.


~A postban írd le, ahogy visszatértek a kiképzőterepre az ismerős zsoldossal, majd felajánlja neked a fegyver klón technika elsajátítását, vagy az imént alkalmazott Suiton technikát~
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Djuka Mizuri on Kedd Szept. 03 2013, 15:13

Az idő telt-múlt a fa alatt, de sajnos hiábavalóan. Nem jött senki. Szerencsémre volt egy nagyobb árnyékfolt a fűben, ami megvédett a nap kellemtelen sugaraitól. Egy jó óra múlva, egyszerűen meguntam a várakozást és nagy bánatosan elindultam haza. Az utam már a kietlenebb városterületre esett, ahol szűk utcaszakaszok keresztezték egymást.
Ahogy ezekben a sikátorokban járkálok, egy fickó lök fel hirtelen, de a nagy sebesség miatt ő is megbotlik. Nem értettem, hogy mi sietős dolga van, hogy fellökjön, de kivételesen szemet hunytam felette.   
Ahogy a férfi feláll a földről, egy újabb alak jelenik meg a tetőn, aki valószínűleg a megbotlott férfit üldözte. Az alak egy hirtelen való mozdulattal összeteszi kezeit és szájából egy ragadós anyagot lövellt ki egy a menekülő ember felé, így ő egyszerűen beleragadt.
Habár megpróbált elmenekülni, esélye nem volt, amíg a jutsu fogságába ragadt. Ezt követően az üldöző is lejött a tetőről és egy headset segítségével, leadta az információt valakinek.
Miután oda ment a férfihoz egyszerűen megkötözte és elindult felém.
Kissé megrémültem, de maga a technika nagyon tetszett. A férfi szerencsére csak egy katona volt, aki éppenséggel Hongosuro a klán egyik híres zsoldosa. Most már teljes nyugalommal álltam ott a helyszínen.
- Tehát akkor te fogsz nekem tanítani?- ez remek gondoltam magamba.
Igen én vagyok Mizuri- majd kezet nyújtottam neki és elindultunk közösen a kiképzőtérre.
Az úton igazából csak arról a technikáról álmodoztam, amit ő használt a rabló ellen, és folyvást arra kértem, hogy tanítsa meg nekem. Habár még soha sem edzettem Hongosuroval, de sokat hallottam róla, és tudtam, hogy ő az egyik leg elismertebb zsoldos a klánba.
Mikor végre visszaérkeztünk a terepre, felajánlott egy fegyverklón nevű  technikát, hát én egyértelműen tiltakoztam és szinte márt követelve a Mizuame Nabara-t. Hihetetlenül tetszett amit a sikátorba csinált ezzel a jutsuval. 
-Hongosuro sensei, ne haragudjon, hogy ilyen pofátlan vagyok de engem baromira nem érdekel ez a fegyverklón jutsu, kérem tanítsa meg nekem azt a víz jutsut, amit az előbb csinált azon a rablón.
Szemeimen csak a csillogás látszott, majd megvártam a döntését és felálltam mellé.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Szept. 10 2013, 19:31

A kiképzőterep felé vettétek az irányt, az úton végig a mester technikájával kapcsolatban faggattad őt.
Kiérve a mindkettőtök által jól ismert területre, ahol néhány genin dobált, gyakorolt, megálltatok egy kicsit távolabb a többiektől messzebb.
- Hogy micsoda? - csodálkozott ifjú mestered. - A Mizu Nabara egy igen egyszerű, ám erős technika. Úgy látom, esélytelen téged lebeszélni a technikáról, ezért megtanítom neked a Suiton technikáim egyik nagy kedvencét. - ropogtatta ki vállait, karjait. 
- A technika lényege, hogy kellő mennyiségű elemi chakra-t gyűjtsünk össze, ez fogja adni a későbbiekben azt a ragadós területet, amit láthattál. Az öszegyűjtött chakra-t kell kifújnunk a szánkon, ám ez még nem elég. Ahhoz, hogy a technika ne egy hétköznapi árasztó technika legyen, a chakra-val kell ragadóssá alakítanunk a felhalmozott suiton chakra-t és ezzel kell leragasztani az ellenfelünket a földre. - ecsetelte mestered a technika elméleti részét, majd megkért, hogy állj fel vele szemben, és első lépésben koncentrálnod kell a megfelelő mennyiségű chakra-t. Becsukta szemét, majd két kezét összetette, meditálni kezdett mestered, nem szólt többet.


Amennyiben úgy érzed, kellő chakra-t gyűjtöttél össze, akkor a már felhalmozott elemi chakrat kell a szádon át kijuttatnod, ám a kifújás pillanatában a chakra segítségével kell ragadóssá változtatni azt. 20 sor minimum, a végét hagyd nyitva.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Djuka Mizuri on Szomb. Szept. 14 2013, 12:50

Miután visszaértünk a gyakorló térre, a mesterem a fegyverklón technikát akarta megtanítani nekem. Ez viszont engem különösen nem érdekelt így addig kérleltem őt, amíg végül a Mizuame Nabara jutsut tanítja meg. Szinte repdestem az örömtől. Ezt követően oda álltam mellé és vártam a magyarázatott. Szerencsémre a sensi érthetően és jól magyarázott, így hamar rájöttem a technika kulcsára.  A technika lényege az elegendő elemi chakra, de hogy a technika ne egy hétköznapi vízjutsu, a chakra-val kell ragadóssá alakítanunk a felhalmozott suiton chakra-t és ezzel kell leragasztani az ellenfelünket a földre.  Habár lehet, hogy kissé érthetetlen, az a szerencsém, hogy ismerem azt a hétköznapi víztechnikát. Hogy biztos legyek a dolgomba, egy fával szembe álltam fel. Ha jutsut jól végzem el, akkor megragad a fa törzsén illetve körülötte a víz, viszont ha rosszul, akkor pedig egyszerűen elfolyik, illetve megsérül a fa kérge. Tehát mikor felálltam, még egyszer átgondoltam az egészet, majd chakrát gyűjtöttem és neki is estem a próbálkozásoknak. Persze szinte, mint minden genninnek nekem sem ment elsőre. Egyszerű sima víz jött ki a számon, amivel csak a fának okoztam sérülést.
Tovább és tovább gyakoroltam, a próbálkozások száma egyre csak nőtt az én türelmem pedig egyre csak fogyott, a harmadik próbálkozásra sikerült valamilyen kevert anyagot létrehoznom, mivel a köpetem fele ragadós volt a másik fele pedig egyszerű víz.
- Most márt nagyjából értem. Több elemi chakrát kéne felhalmoznom.     
- Tehát akkor elemi chakra és sima chakra - ezt mondogattam folyton magamba miközben újra felálltam és koncentráltam.
 - Úgy érzem, hogy kellő chakra-t gyűjtöttem össze, most kell a már felhalmozott elemi chakrát a számon kijuttatnom- gondoltam magamba, majd kilövés pillanata előtt még belevegyítettem sima chakrát és kifújtam.
Talán most sikerülni fog.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Szept. 24 2013, 18:12

Mestered csendben figyelt, majd kissé hátrébb ugrott, mikor mély levegőt szívtál. Jól is tette, hiszen a víz, amely szádból kifolyt, belepett egy kisebb területet. A víznek különleges állaga és sötétebb színe volt. Ekkor mestered közelebb lépett a kiköpött anyaghoz, majd egy fél pillanat erejéig szemügyre vette.
- Hm. Szép munka, Mizuri. - mosolygott. - Most, hogy az alapokat ismered, már csak gyakorlás kérdése minden. - kihúzta magát, ám még most is mosolygott. Hongosuro nem számított valódi sensei-nek, csupán azt tudta tanítani, amit ő maga is remekül tud használni, így nem várt meghajlást sem. 
- Mizuri, nekem most mennem kell, a székhelyen találkozunk majd - intett és el is tűnt egy ugrással. 

Ha a kiképzőterepen maradsz, találkozhatsz néhány geninnel, akik szívesen gyakorolnak veled kunai dobálást, esetleg edzenek veled. Ebben az esetben egy 15 soros postot szeretnék, hogyan gyakorolsz másokkal, vagy egyedül.

Azonban ha hazamész, akkor a pihenésről, esetleg egy otthoni edzésről számolj be nekem min. 20 sorban.

Bárhogy is döntesz, a nap végén megkeres téged Namizuo, az idős vezető, és megkér téged, hogy kora reggel, napkeltekor látogasd meg őt a nagyteremben, fontos feladata van a számodra.

//A tanulás után egy küldetést kapsz, amely részben kötődni fog az éppen fronton harcoló társaidhoz is. A technikát felírhatod, valamint + 3 chakra-t is.//
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Djuka Mizuri on Vas. Okt. 06 2013, 14:47

Miután sikeres elsajátítottam a technikát és a számból kilőtt víz valóban szirup állapotú volt a mester megdicsért majd csak úgy lelépet és megüzeni, hogy majd a székhelyen találkozzunk. Mivel még volt bővem időm és energiám is így úgy gondoltam, hogy itt maradok és gyakorlok azzal a két geninnel akik épp kunaiokat és egyéb más dobófegyvereket hajigálnak egy csupasz fa törzsébe.
Miután odaléptem hozzájuk és bemutatkoztam, a két jól öltözött ifjú szó nélkül megengedte, hogy beálljak így előhúztam három darab kunait és neki is kezdtem a dobálásnak. Körbe- körbe dobáltunk egymást követően és persze a cél az volt, hogy ki tudja minél messzebbről a fa közepébe dobni az adott fegyvert.
A mezőny erős volt köztem és az egyik genin között. A fiú olyan 14 év körüli lehetett, de látszott rajta, hogy sűrűn gyakorolja a célba dobást. A verseny tehát szoros volt.
Miután egyre messzebb mentünk a fától egyre nehezebb volt a pontos találat. Habár mind a ketten nagyon koncentráltunk, mégis a vége felé egyre többet tévedtünk, de megegyeztünk egy döntetlenbe.  Miután kihúztam a fegyvereimet a fából elindultam, haza. Fáradt voltam.  A hazavezető úton  a nap végén éppenséggel Namizuo, az idős vezető, jött velem szembe és megkért, hogy kora reggel, napkeltekor látogassam meg őt a nagyteremben, hisz fontos feladata van a számodra.
Mikor visszaértem a bázisra lefürödtem és összeszedtem a felszerelésemet a holnapi kalandra. Élelemét is tettem be, hisz ki tudja, meddig leszek távol. Mikor nyugovóra tértem, könnyedén álomba is merültem, hisz fáradt voltam. Másnap reggel korán keltem egy szokásos reggeli után magamhoz vettem a felszerelésemet és elindultam a nagyterem felé.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Okt. 08 2013, 16:37

A Nagyteremben állsz, az idős mester már várt téged. Karjait teste előtt , köpenyébe rejtve tartotta. Miután megérkeztél, Namizuo megfordult, majd elindult irodájának bejárata felé. Benyitott, majd leült a székébe.
- Köszönöm, hogy ilyen gyorsan idefáradtál, Mizuri. Feladatom van a számodra - tologatott néhány papírt maga előtt az asztalon. 
- Ahogy azt te is tudod, a háború elérte kicsinyke országunkat, azonban néhány osztag sikeresen partra szállt a szomszédos szigeten, hogy elfoglalják, ezzel gyarapítva területeit és befolyását a déli szigetvilág körzetében. Az osztagokban nem egy klánbeli személy is szolgál, azonban a sziget távol van, a tartalékokat pedig erről a szigetről küldjük. Azonban vannak olyanok, akik nem akarják, hogy a tartalékok eljussanak a szigetre, így meg kell óvnotok az árut erre minden segítséget megkapsz. A pontos feladatotok, hogy rejtőzködve megfigyeljétek a karavánt, és a ha szükséges, gyorsan, azonnal cselekedjetek. Most menj haza, pihenj. Holnap hajnali 4 órakor a város kapujában. Onnan fog elindulni a karaván. Két segítőd is lesz, Djuka Senshu és Hogosuro a Wakazo osztagból. Hogosuro lesz a csapatvezető, reggel együtt induljatok a birtok kapujától. - majd felkelt az asztalától és közelebb lépett. - Töltsd a mai napodat hasznosan és készülj fel a holnap útra. - fejezte be mondandóját és kisétált a teremből.

A mai napodat bármivel eltöltheted, elmehetsz a városba vásárolni, esetleg felkeresheted a másik két Djuka-t, beszélhetsz velük, vagy otthon is maradhatsz és aludhatsz, a döntés rajtad áll. A feladatot megkaptad, holnap reggel 4-kor indul a karaván.
Ide írd a következő postod.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Vas. Jún. 29 2014, 19:55

//Danzou - Lassú tanulás//

Nem rég érkeztem meg a Nazo szigetről, iszonyatosan kifáradtam a sziget feltérképezésében és az óriás tintahallal való küzdelemben és éppen pihenni térnék, amikor kopognak. ~Király. Ki lehet?~ Ki kelek az ágyból és az ajtóhoz sétálok.
- Ki az?
Kiabálok ki, mire egy női hang válaszl.
- A vezetőség küldött, hogy mérjem fel a képességeid!
~Isteni, most jővök vissza egy küldetésről, ami a Hold jövőjét befolyásolja és a vezetőség még mindig kételkedik a képességeimbe.~ Nem tudtam elhinni, hogy kiküldtek egy nőt, hogy felmérjen. Kelletlenül, de kinyítottam az ajtót.
- Most azonnal! - A hangja nem tűrt ellenkezést. - A kiképzőterepen várlak 5 perc múlva.
- Rendben.
Kézpecséteket mutatott, majd eltünt. ~Remek.~ Semmi kedvem nem volt felmérődni, feküdni akartam és a plafont bámulni, de nem, most egy szadista nővel kell a kiképzőtéren bohóckodnom. A falu ismeri a képességeimet és a lehetőségeimet, mért kell szivatni, egy kis nyugalom, ennyi lenne a kérésem.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szer. Júl. 02 2014, 13:53

// Tomoko - Dupla Tanulás //

Nem mondhatni, hogy az örömmámor futott végig rajtad, amikor is megtudtad, hogy egy kiképzőtiszt fog a gondjaiba venni. Belenyugodni sem igazán akartál, pedig a parancs az parancs. Igaz, persze el is szökhetsz a faluból, de az egyenlő volna a halállal. Tehát végül is felkerekedtél és megkerested a kijelölt helyen várakozó vörös hajú nőt.
- Feladatom, hogy ninját faragjak belőled! Felmérem a képességeidet és talán, ha alkalmasnak talállak, még technikákat is tanítok neked. Hallottam, hogy egy nehéz küldetésről jöttél vissza és jól, vagy legalábbis elégségesen helyt álltál. Nem az én feladatom megállapítani, hogy a küldetéseden milyen szinten teljesítettél, de nem fogom elhinni hogy tényleg jól, amíg képességeiddel nem bizonyítod. Első feladatod az lesz, hogy mesélj magadról... Nem vagyok kiváncsi az életedre, a problémáidra! A képességeid, elemi beállítottságod és az eszköztárad érdekel - ami a jutsukat illeti.
A szigorú és agresszív nő egyébként a harmincas évei elején járhat, vagy még most tölheti be a harmadik évtizedét. Szép arcú, karcsú shinobi, aki vörös ruhában, Tachival a hátán és két nagy tekerccsel az oldalán áll előtted. Tekintete szigorú és érzed rajta, hogy a háta közepére sem kívánja ezt a kiképzést. Nos, nem a legideálisabb mester...

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Pént. Júl. 04 2014, 14:01

//Danzou - Dupla tanulás//

Sem én, sem a mesterem nem repesett az örömért, hogy egymásnak lettünk osztva. Én pihenni akartam, ő bárhol máshol szívesebben lenne. Nem mondom jól kezdődik az edzés. Figyelem a mondandóját és nem igen erőlteti túl magát, még arra sem veszi a fáradtságot, hogy felmérjen, hanem nekem kell elmondanom, hogy mit is tudok. Ez eléggé viccesen kezdődik, volt már dolgom néhány edzővel, de ilyennel még nem.
- Képességeimet? Elég okosnak tartom magam, chakra elméleti ismereteim kielégítők, az akadémián tanult technikákon kívül ismerem a drótcsévélő technikát, a rejtett tű technikát, a torkomba most is van 3 senbon, ködklón technikát, senbon záporozást, szálló tű ködöt, a szigeten sajátítottam el az 5 érzék zűrzavara nevű technikát. Emellett a tinta technikák terén is van néhány technikám, amik a tinta klón és a tinta szállító technika, amivel tintával tudok üzenetet küldeni. Egyetlen elemi technkát ismerek, ami a tűz elem: Halhatatlan főnix technika. (Van még technikám, de arra bővítményt kell írnom)
Sorolom fel a technikákat és a képzettségeimet, talán elég lesz a számára az információ áradat, bár nem értem minek kérdezi, hiszen a falu vezet papírt róla, hogy milyen technikákat ismerek és milyen képességeim vannak, mindegy ő az edző csak tudja, hogy mit akar ebből kihozni, én egyelőre nem látom a végét.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Júl. 28 2014, 15:14

// Tomoko //

A nő gúnyos mosolyt villant, majd fogai közül kipréselt szavakat "köp" Tomokora.
- Tehát okosnak tartod magad!? Chh!
Mondta szintén gúnyosan, majd tett egy hirtelen mozdulatot. Természetesen Tomoko azonnal reagált és már felvette a védelmi pozícióját, de ez kevés volt. A nő hátrarántotta a kezeit, mire Tomoko körül vékony drótok kezdtek el felemelkedni olyannyira, hogy körbe fogták őt és bármerre mozdult beléjük akadt. Ha ez nem lett volna elég, akkor a drótok annyira vékonyak és erősek voltak, hogy alig lehetett látni őket, de érezni az éles és irritáló fémet annál inkább lehetett.
- Ez az Harigane Saku no Jutsu // Drótkötél Technika. Megfelelően előkészítve, vagy megfelelően használva bármilyen ellenfelet elfoghatsz vele. Így estél te is ebbe a csapdába. Ahogy látom jártas vagy a fegyvermanipuláció terén, így most ezt a technikát fogod megtanulni. Lényegében tíz dróton alapul a technika. Hasonlatos a Bábhasználók által használt Kugutsu no Jutsu működéséhez, annyi különbséggel, hogy itt nem chakrafonalakat használsz, hanem chakrával átjárt acélszálakat, amit szinte lehetetlen elvágni. A jutsu végrehajtása roppant egyszerű, a legnagyobb nehézség a figyelem megosztásában van. Először is tudnod kell, hogy a technika tökéletes működéséhez legalább öt drót szükséges, de maximum tízet lehetsz képes használni. A chakrád segítségével a drótokat tekerd fel az ujjaidra. Ez néhány másodperc. Csak annyira, hogy megfogja a szálakat és ne repüljenek ki a kezedből. Ezután, használd a chakrád és itasd át a drótokat, majd koncentrált a chakrád, formáld meg a Sárkány és a Kos kézjeleket, majd tárd előre a karod és az ujjaid, hogy a drótok a lehető legnagyobb gyorsasággal és akadálytalanul haladjanak előre. És itt jön a nehéz része. A drótokat a számuktól függően más-más irányba kell, hogy irányítsd lehetőleg egy olyan felületre ahol megakadhat. Nézz csak körbe. Látod? Minden drót a föld alól jön ki és egy-egy fába gabalyodik bele. Minél több hosszabb és több drótot használsz, annál nehezebb a technika. Próbálkozz vele. Készíts magad körül egy hálót, amiben nem tudsz majd úgy mozdulni, hogy ne akadj bele néhány drótba. Ha magad körül sikerül, akkor az ellenfeled körül is! Hat óra múlva visszajövök, addig járj sikerrel, különben nem edzelek tovább!
Adta ki a parancsot a nő, majd eltűnt.

// Kérnék 50 sort a jutsu teljes megtanulásáról. MINIMUM legyen meg az 50 sor kevés tagolással. Nem kell az egész irománynak a technika elsajátításáról szólnia. Színezheted emlékekkel, gondolkodással, stb, stb. A technikát sok próbálkozás után elsajátítod, de legalább 3 próbálkozást írj le nekem hibákkal. Legyél kreatív. Ha a föld alól vezeted a drótokat akkor írd le azt a folyamatot, ha kunaival kötöd le akkor azt... Minden csak rajtad áll... //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Csüt. Feb. 12 2015, 22:08

A nő annyira tisztel, mint amennyire engem érdekel az, amit mond. Szavai bántók a számomra és csak köpi őket, nem mondja, mint aki valamit lenyelt és így akar tőle megszabadulni. Nem tudom, hogy miért ilyen velem, nem ártottam neki. Nem vagyok született zseni, de nem kellene így viselkednie velem, mint egy ronggyal, akinek nincsenek érzése. Most tértem vissza a Telihold kalandról, aminek során gyarmatosítottuk a szomszédos szigetet, így növelve a Hold területét és lehetősége nyílt a szigetünknek, hogy hadihajó kikötőt létesítsen az ország területén, de a technika, amit mond, érdekel. Közben érzem, hogy valami nem stimmel és egyből védekező állást veszek fel, de ez kevés, drótok emelkednek ki a földből és fognak le. Nagyon mozdulni sem tudok anélkül, hogy a drótokba ne akadnék. Nem nagyon van választásom, így végig kell hallgatnom a mondandóját a technikáról. Figyelem amit mond, de közben azon gondolkodom, hogy mennyivel egyszerűbb lett volna a farkasokkal szemben a szigeten, de közben a technikán is elmélkedem. Nagyjából látom a technika működését és értem is a dolgot. A drótcsévélő technika alapján könnyen levezetem magamban a dolgot és már van 2- 3 mód, hogyan hozhatom létre. Elmagyarázta a technikát, majd mint aki jól végezte dolgát, a határidő kitűzése után eltűnt, mint aki itt sem volt.
Mivel eltűnt, így nem tudok kérdezni, de legalább a drótok engedtek. Ha otthagyja a drótjait, akkor összeszedem őket és azzal kezdem meg a tanulást, ha nem, akkor először boltba megyek, ahol elvitelre veszek egy adag rament és 10*20 métert drótot, majd visszatérek a kiképzőterepre, hogy a technikát gyakoroljam.
Akár a vásárolt, akár a sensei által használt drótokat használom, a 10 drótból 3- 3 darabbot az ujjaimra tekerek és a drótcsévélő technika segítségével a drótokat elkezdem a megfelelő módon használni, vagyis először a drótokat egyesével elkezdem ágakra feltekercselni, majd aztán kettesével, végül mind a hat drótot egyszerre irányítom a már elsajátított technikámmal. Ez egy lépés, de nekem nem ez a tervem, ez csak a bemelegítés. Ahogy a mester mondta több megoldás is lehetséges, nekem most az egyik jut eszembe. Úgy érzem, hogy kunai késekkel megoldani túl sok ideig tartana, így nekem a saját megoldásom tetszik. Kezemmel a sárkány és kos pecséteket alkotom meg, de nem a levegőbe lendítem a kezem, hanem a föld felé, ugyanis a drótokat a föld alatt vezetem el és 6 különbözőponton fogom kiemelni, hogy azok különböző helyekre akadjanak fel. A terv már meg van, a drótok is elfoglalták a helyüket, legalábbis úgy érzem. Megindítom a földből a drótokat, de az ötből csak 3 érkezik ki a földből és ebből a háromból is csak 2 az, ami végül a faágakra tekeredik. Rosszabbra számítottam, hiszen életembe nem irányítottam 6 drótot egyszerre és nem vagyok bábhasználó, hogy ilyenre legyek képes, de el kell sajátítanom. Rövid gondolkodás után rájövök, hogy a figyelmem túlságosan eloszlott a drótok között és így a chakrám is kevés volt a drótokban. Összegyűjtöm a drótokat, majd kézpecséteket formálok és újra a földbe vezetem őket. Ezúttal mindegyikre figyelek, de az eredmény még mindig nem nyerte el a tetszésemet bár az előzőnél jobb lett, mert 6 drótból most mindegyik kiemelkedett a földből, de csak 4 érte el a fákat. A tanulságokat korábban is levontam, így újra visszagyűjtöttem a drótokat, majd kézpecsétek után több chakrával és folyamatos irányításával és egyenlő figyelemmel, legalábbis a próbálkozás megvan erre a törekedéshez, végre sikerül létrehoznom a drótcsapdát, de ez csak 6 drót. A nő azt mondta, hogy maximum 10 dróttal lehet létrehozni és ha az a maximum, akkor nem elégedethetek meg a minimumnál nem sokkal többel, így amíg a hátralévő időben kettesével növelve a drótokat siker esetén. Folyamatosan gyakorlok, amíg a 6 óra letelik, ahogy nő a drótok száma, úgy emelkedik az idő, amit a technika következő lépésének elsajátítására kell szánnom. Folyamatosan levonva a következtetéseket és tanulságokat, figyelem, ahogy a chakrámat növelnem kell vagy máshogy kell elosztanom, mert a drótok nem úgy viselkednek, ahogy szeretném. Néha nem elég gyorsak, nem mindig ott emelkednek ki a talajból, ahol akarom. Néha a figyelmem túlságosan megoszlik bizonyos drótok között, így másokra kevés figyelem hárul. Úgy érzem, mint anya akinek 10 gyereke van és egyszerre kell figyelnie mind a tízre, hogy egyik se kerüljön bajba, ne csináljon olyat, amit nem szabad.  Ugyan nekem nem volt testvérem, de láttam anyát, akinek 3- 4 gyereke volt. Most már tisztában vagyok, hogy még annyi gyerekkel is mennyi probléma van, hiszen sok figyelmet követelnek.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Deidara on Csüt. Feb. 26 2015, 12:07

A nő ahogy ígérte, hat órával később meg is jelent. Ekkor már a nap is lefelé tartó vándorútját rótta. Sajnos a sensei kedve nem sokat változott, arcán a világ minden fájdalma látható volt, mikor észrevette, hogy hősünk még nem teljesen sajátította el a technika mélységeit. Bemutatta ismét a jutsut, majd csendben figyelte Tomokot. Shinobink tán a szemlélődő miatt jobban igyekezett, esetleg az újbóli bemutató adott neki ötleteket, mindenesetre a jutsu alapjait sikeresen elsajátította.
- Gyakorold még, de idővel menni fog. - kapta meg a napi legjobb dicséretét. - Holnap dolgom van, de rövidesen ismét találkozunk. Egy másik jutsut is meg kell tanítanom neked.
Ezzel pedig el is tűnt, mint a kánfor. Biztosan elfoglalt, de azért egy kis illem szorulhatott volna belé is.
Tomoko némi gyakorlás végeztével hazaindult. Késő délutánra járhatott, de a napnak még koránt sem volt vége. Úgy tűnt, a másnap szabadnap lesz. Talán itt az alkalom, hogy régi terveit megvalósítsa?
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.