Kiképzőterepek

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Kedd Márc. 27 2012, 11:39

A sensei nevetni kezd a szavaimra, majd leállít, hogy vegyek vissza. Amikor azt mondja, helyes vagyok, elpirulok. Hozzászoktam már ahhoz, hogy a lányokkal flörtölök, illetve szépeket mondok nekik, de ez fordítva még nem történt meg. Ezért kicsit zavarba is jövök.
Azonban nem pironkodok túl sokáig, ugyanis megemlíti, van egy számomra megfelelő technikája a tarsolyában. Azonnal elvigyorodok és várom mit fog tanítani nekem. Hátra ugrik, majd lerakja a hangszerét és a táskájából elővesz egy füzetet és egy üveg tintát. Ezután odajött hozzám, kiöntött egy keveset a tintából, majd megalkotott néhány kézpecsétet. Alaposan megjegyzem minden mozdulatát, hogy majd utánozhassam. A következő pillanatban pedig a tintából előjön a nő hasonmása. Ezúttal már nem ő, hanem a klón szólal meg. Csendben végig hallgatom amit mond, majd elrakom a tintát, amit kapok.
A továbbiakban nem érdekel, hogy mit csinál a Sensei. Egyedül az előttem álló feladatra koncentrálok. Kicsit közelebb vánszorgok a tintafolthoz, ami a földön van és letérdelek mellé. Becsukom a szemem, majd koncentrálni kezdem a chakrámat. Amikor már érzem, hogy éppen elegendő chakrát gyűjtöttem össze, azt a testemen keresztül megpróbálom a tintába vezetni. Ennek hatására a földre öntött fekete massza mozogni kezd. Lassan egy emberi alak emelkedik ki belőle, de csak deréktól felfelé, majd összeomlik. Sajnos csak ennyire futotta tőlem.
- Ez sokkal nehezebb, mint gondoltam! - szólalok meg.
Választ azonban nem várok, inkább próbálok a feladatomra koncentrálni. Pár pillanat pihenő után újra megalkotom a kézpecséteket, majd elkezdem a koncentrációt. Lassacskán az ujjaimba áramoltatom a chakrám, majd belenyúlok a tócsába. Ezután a felgyülemlett energiáimat a tintába vezetem.
A massza pár pillanat múlva újra mozgásba lendül. Ezúttal viszont nem töröm meg a koncentrációmat. Helyette elképzelem azt, ahogy a tinta szépen lassan felemelkedik és egy emberi alakot vesz fel. Azonban még mindig nem hasonlít rám. Ráadásul még mozogni sem képes. Viszont, ahogy elnézem, már egyre jobban haladok az elsajátításával.
Azonban alaposan el kell gondolkoznom azon, hogyan hozzam létre tökéletesen a technikát. Viszont a gondolataim teljes másfelé járnak. Tsukin jár az agyam már megint. Szegény lány kissé kellemetlen légkörben találkozott a testvérével, aki valahol máshol él. Az utolsó küldetés óta nem is találkoztam Tsukival. Többször próbáltam kideríteni merre lehet, de sajnos senki sem mondott erről semmit. Még a falu vezetője sem mondott semmit. Ebből arra következtetek, hogy elhagyta a falut. Talán jó lenne megkeresni, nem tudom. Az viszont, hogy itt vagyok a faluban egyedül és nincs csapatom nem valami kellemes. Még normális küldetésekre sem mehetek, kivéve ha más emberekhez verődhetek. Tehát kissé nehezebb lett az életem, ráadásul ez a technika sem olyan könnyű, mint gondoltam. Már most el tudom érni, hogy a tinta emberi alakot vegyen fel, de azt még nem, hogy úgy nézzen ki, mint én. Ráadásul még a mozgatása sem megy, csak annyi, hogy egy emberformát hozok össze.
- Nekem ez nem megy! - szólalok meg. - Sokkal könnyebb dologra számítottam. - búslakodok.
Valóban azt hittem, hogy könnyebb lesz rajzolós technikát alkalmazni, mivel nagyon jól rajzolok. Ehhez a technikához viszont kicsit kevésnek érzem magam. Bár az is igaz, hogy nem tudom túlzottan kamatoztatni a rajz tudásom, mivel itt csak a tintát kell formáznom és nem papíron kell azt megtennem. Viszont nem adom fel! Lehet, hogy nehéz ez a technika, de képes vagyok elsajátítani.
- Sumi Bunshin no Jutsu! - szólalok meg, miután újra megalkottam a szükséges kézjeleket.
A következő pillanatban a tinta újra kiemelkedett a földből, majd szépen lassan felvette emberi alakját. Ezután próbálok arra koncentrálni, ahogy én nézek ki. És lássatok csodát. Szépen lassan a fekete maszlag ember feje elfehéredik, majd ezüstös haja lesz. Ezután felveszi az én arcomat, majd nemsokára teljesen átalakul és úgy néz ki, mint én. Már csak a mozgatás van hátra, amit parancs formájában adok ki neki. „Harcolj!” Ez a parancs. Így hát hamarosan felugrik és nekem ront.
Amint megadtam a parancsot, azonnal hátra ugrottam. Még épp időben, mert a klónom éppen ekkor rúgott felém, de csak a levegőt találta el. Ezután jött a következő támadása, egy ütés sorozat. Minden egyes támadás elől elhajoltam, majd kivédtem egy rúgást. Ekkor megfogtam a lábát, majd egy hatalmas lendületet vettem és eldobtam. Azonban a másolat könnyedén és karcolás nélkül ért földet.
- Ez tetszik! - szólalok meg elégedetten.
Hirtelen újra előttem terem a klónom, majd próbál egy ütést bevinni a testemre. Én egyszerűen csak megragadom a karját, majd miközben hátra ugrok, egy rúgást intézek a fejére, amitől a másolatom megsemmisül.
- Sensei, azt hiszem mégis sikerült elsajátítanom a technikát! - jelentem ki.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Márc. 27 2012, 16:22


Az erőfeszítéseidnek hála, szépen összehoztad a technikát. És az, hogy még harcolni is képes volt az még jobb. Igaz, hogy ennél a technikánál nem kellett igénybe venned a rajztudásodat, de lefektetted az alapokat. A senseied mindvégig játszott a hangszerén. Lehet, hogy ennek köszönhetted azt, hogy ennyi idő alatt sikeresen elsajátítottad a jutsut. Miután látta, hogy sikerrel jártál, abbahagyta a zenélést, majd mosolyogva odasétált hozzád. A válladra tette a kezét, majd egy hatalmas cuppppppanósatt nyomott a homlokodra.
- Nyáhh! Gratulálok! Átmentél a tesztemen! Már régóta a tudomásunkra jutott, hogy igencsak nagy tehetséged van a rajzoláshoz. Mostantól Én foglak tanítani! Ez a technika az egyik alap. Ez után sokkal több, és nagyobb, hatalmasabb dolgokat fogsz majd tudni alkotni. De még nem állsz készen ilyesfajta dolgokra. Még egy kicsit csiszolgatni kell téged.
Azzal a sensei összecsapta a tenyereit, majd odasétált a cuccaihoz. Felpakolta magára a táskát, kezébe vette a hangszerét és integetett neked. A levelek kavarogtak körülötte, majd végül teljesen elhomályosodott a teste. Menő volt. Van valami ebben a nőben. De nem tudod, hogy mi is az. De valószínűleg senki sem tudja.

// Grat. Szép munka! A Jutsu kezdőszinten elsajátítva, ami annyit tesz, hogy ezen a szinten 1 klónt tudsz létrehozni. Valamint + 4ch-val gazdagodtál. Ha szeretnél még valamit, akkor csak írj. Most ráérek Very Happy //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szer. Ápr. 18 2012, 19:48

//Chouji-nak. A tanulást a vizsga közben Kakashi engedte, ez a vizsgára nem lesz hatással!//

A legutóbbi küldetésem óta két hét telt el. Otthon feküdtem az ágyamon, gondolkodtam, mit csináljak ma. Semmi ötletem nem volt. Eszembe jutott, hogy hátha kinn van az egyik ismerősöm, akivel nem tudtam lerendezni a múltkori harcunkat. Cuccaimat összepakoltam, katana-m tokjába helyeztem, alkarvédőim felkötöttem, viszont a másik kardom, valamint a fegyveres tekercsem otthon hagytam. El is indultam a kiképző terep felé, remélve, ott lesz még Kato. Nem olyan rég történt, a küldetésem előtt, hogy kihívott egy párbajra a kiképzőterepen, felmérve, ki az erőseb. a harcot félbe kellett szakítanunk a küldetés miatt, de megbeszéltük, egyszer még összefutunk, és akkor befejezzük. Jó barátom és még annál jobb ellenfél. Így indultam el a célom felé. A fák árnyékot nyújtottak utamon, szép idő volt, a nap melegen sütött, így örültem a kis árnyéknak. A kiképzőterepre értem, de nem láttam Kato-t. Egy fa alá mentem, hátha kijön, megvárom. Elképzeltem, hogy a fa törzse maga Kato, és elhajolgatással kezdtem a fát ütögetni, persze csak e levegőben. teljesen beleéltem magam a harcba, bántott volna, ha nem jönne ki.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Csüt. Ápr. 19 2012, 16:20

// Kodomo: Én nem engedélyeztem semmi ilyesmit, és teljesen a szabályok ellen van. Nem tudom, hogy ennyire értetlen vagy, vagy szimplán hazudozol. Kérlek töröld a postodat és pm-ben, NEM FACEBOOKON, várom a magyarázatot.

Kodomo

karu mondta, hogy lehet olyat, hogy a vizsga mellett valaki mesél nekem, pl tanulást és akkor z nem használhatom a vizsgán, de tanulhatok???
lehet ilyet???

Kakashi

nem

Bemásoltam a FACEBOOKON, történő válaszomat, tegnapról. Lehet ilyet? válasz NEM. Mit nem értünk? //
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Djuka Hiashi on Vas. Júl. 29 2012, 16:46

//Hashirama//

Reggel, ahogy felkeltem, már tudtam, hogy ez egy jó nap lesz. Tegnap apu azt mondta van valami meglepetése számomra. Azt is mondta, hogy ma reggel megmondja. Hét óra körül volt amikor ki keltem az ágyból. Azonnal fel is öltöztem. Felszerelésemet nem raktam fel, csak a tantomat a derekamra, mert azt gondoltam tárgyilagos ajándékot kapok. A tantot is csak azért kötöttem föl, mert szerettem, ha legaklább egy fegyver mégis van nálam, de leginkább azért, mert jól nézett ki. Mármint ezt csak én állítottam. Mások véleményét nem nagyon kértem ki róla. Kirohantam a konyhába, mert feltétlenül szerettem volna már megtudni mi az ajándék. A konyhában és a szobákban nem találtam senkit úgyhogy leültem megreggelizni. Az izgatotságtól eléggé éhes voltam. Elővettem egy egy kenyeret, megkentem vajjal és szépen, lassan megedtem. Ekkor vettem észre, hogy apa mögöttem áll. Köszöntünk egymásnak. Most meglehetősen jó kedve volt, ami nem volt elmondható róla mostanában. Végre kimondta a varázsszót. Az az ajándékom pedig az volt amire egyáltalán nem számítottam, de egy-két perces gondolkodás után örültem neki. Az ajándékom az volt, hogy most menjek ki a kiképzőterepre, ahol találkozni fogok valakivel. Az a valaki majd mondja az utasításokat. Azért örültem meg ennek, mert mégis egy ajándék, és az a valaki lehet, hogy egy rokon, vagy egy régi barát, vagy bárki más akinek örülhetek. Szépen megköszöntem apának és befutottam a szobámba. Felkötöttem a két shurikentartót a jobb combomra, az övtáskát a derekamra, a tanto alá. A ninjatomat nem vettem fel, mert úgy gondoltam msot az egyszer megleszek nélküle. Amúgy is már úgy terveztem, hogy inkább belepecsételem egy tekercsbe, mert úgy könnyebb lenni szállítani. De erre inkább nem most fordítottam időt. Kimentem apához, elbúcsúztem tőle. Ő is köszönt és egy büszke mosoly is volt az arcán, amitől teljesen feltöltődtem energiával és önbizalommal. Ezért a házunktól, egészen a kiképzőterepig futottam. De inkább az csak kocogásnak volt nevehető. A kocogást a kiképzőterepen szüntetem meg ahol vártam egy kicsit, hogy feltünjön akivel találkoznom kell, de ezt hamar meguntam mivel nem tudtam kit kell keresni, ezért kerestem egy fát és leültem a tövébe és ott vártam tovább a titokzatos személyt.

//Remélem nem baj, hogy így írtam le, mert igazából nem beszéltünk semmi támpontot meg.//

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akira on Pént. Aug. 03 2012, 19:49

//Jiraiya//

Tegnap megtanultam a vadállat ember klónt, miután befejeztem a küldetésemet. A tanulás és az előtte lévő harc nagyon kimerített, így aznap már nem akartam semmit csinálni, így hazamentem, eltettem a fácskát, amit a csirkétől, vagyis, mint kiderült strucc, mert otthon megnéztem a biológia könyvet és megtaláltam a fényképét, ami alatt ott állt a neve az állatnak. Ezen kívül nem csináltam semmit, vagyis csak gyorsan megvacsoráztam, majd lezuhanyoztam és lefeküdtem aludni. Másnap reggel kipihenve ébredtem, úgy hogy eldöntöttem, hogy ma gyakorlom az elsajátított technikát. Összeszedtem a fegyvereimet, majd elindultam a gyakorló pályára, hátha lesz valaki, aki esetleg segít vagy új technikát tanít. Rövid séta után meg is érkeztem. Kinéztem egy távolabbi pontot, ahol viszonylag ritkább volt a népsűrűség, hogy kevesebb gyakorlót akadályozzak. Meg is találtam a helyet. Megérintve Moont felmutattam a tigris pecsétet, majd elkezdtem négykézláb ereszkedni. Mikor kész voltam, elkezdtem átalakítani Moont is, aki egy kis füst után fel is vette az alakom. Kiválasztottam a patak irányát és támadásba lendültem, viszont egy érdekes szag állított meg. Felbontottam a technikákat és keresni kezdtem a szememmel a forrást.


A hozzászólást Matari Djuka Genki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 08 2012, 11:28-kor.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Aug. 06 2012, 11:42

// Tegnap akartam írni ^^' //


Ahogy egyre csak közeledtél a különös szag irányába, rá kellett jönnöd, hogy az a patak felől jön. Mint a bevetéseken, most is óvatosan lopództál közelebb. Néhány csepp víz érte az arcod, amiből már tudtad, hogy itt valaki vagy fuldoklik a térdig érő patakban, vagy pedig mászkál benne, netán fürdik. A bokor mélyéről kidugtad a fejed és megláttad azt a hatalmas madarat ami tegnap amellett a furcsa nőszemély mellett ténykedett. A patakban térdelt és élvezte a vizet. Dobálta bele magát és közben adta ki azokat a jól ismert hangokat is. Szinte már mosolygott. Viszont, ott volt a szőke nő is, aki egy térdig érő szoknyában és egy fehér pólóban ügyködött. Egy fonott kosarat tartott a kezében. A patakból szedett ki valamit. Mint ha valamilyen vízi növény lenne. Most már Te is bátrabban hajoltál kifelé a bokorból, hiszen nem valami veszélyes élőlény szennyezi éppen a patak vizét. A nő kiegyenesedett majd nyögött egyet. Felvette a szemüvegét majd feléd fordult. Kiszúrt.
- Áh a Kis Shinobi! Üdvözöllek! Nah, tetszett a fa amit adtam?
Tette fel a kérdést, majd kimászott a vízből. Egyenesen feléd indult, majd egy olyan három méterre megállt és elnézett jobbra. Tulajdonképpen neked balra és csak neki jobbra. Egy furcsa, fából épített gátszerű valamit nézett, ami elzárta a patak egy nagy részét így egy kisebb tavat alakítva ki Getsugakure Kiképzőterén.
- A hódok munkája. Ilyenkor szoktam minden évben kijönni és összeszedni ezeket a Vízi növényeket. Majd a Füvészkertben gondjukat viselem. A hódok minden évben építenek egy gátat, mivel tavasszal megnő a víz mennyisége és a gát nem bírja tovább és így a sok víz fokozatosan lefolyik, a gát pedig szétesik. Most építették újjá pár napja... Áhh! Szegény növények! Nah, de Te mi járatban?
Tette fel a kérdést, a kosarat pedig le.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akira on Szer. Aug. 08 2012, 11:27

Megéreztem a szagot és követtem a forrásig. Egy bokor mögül kis patakot és furcsa hangokat hallottam, mintha valaki fürdene. Bemászok a bokorba, majd átnézek rajta. A patakocskában a tegnap látott szőkeség és a strucc álldogálnak, vagyis egyik se áll, mert a nő növényeket szedett ki a patakból, míg a másik, a nagy csirke, ahogy korábban hívtam, a vízben élvezi a hűsölést és közben a jól ismert hangokat ad ki. Bátrabban léptem ki a bokorból, mire a kosaras kiszúr, felegyenesedik, felveszi a szemüvegét és megszólít.
- Köszönöm szépen nagyon tetszett.
Miközben a kérdésére válaszoltam kimászik a vízből és tőlem 3 méterre nekem balra, neki jobbra elnéz, egyenesen egy fura faépítményre, majd magyarázni kezdett.
- Szeretném folytatni a megkezdett tanulmányaimat, ezért reméltem, hogy találok valakit a gyakorló téren. - Mondom, miközben zavartan vakartam a tarkóm. Reméltem tud segíteni, de mért aggódnék, hiszem már mondta, hogy ő is ezt a műfajt képviseli, vagyis ő is állatot használ. Miközben én beszélgetek Moon szaglászik, majd levizel egy bokrot, amivel nem foglalkozok.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Aug. 08 2012, 20:03

A szél lágyan fújdogál. A talaj enyhén nedves és langyos, ahogyan a patak vize. Az összkép, egy csodálatos nap! Ahogy közölted vágyaidat és terveidet a szőkeséggel, a Strucc vagy is a Nagy Csirke, felegyenesedett, majd követni kezdte Moont. Valószínűleg jól elvannak együtt, hiszen még is csak ninja állatok mind a ketten. Biztos kibeszélik a gazdáikat, meg szaglásszák egymást. A szőke nő, akinek még a nevét sem tudod, már nyomatta volna a dumát, amikor is egy reccsenést hallottál. Annyit láttál, hogy a szőkeség felugrik, majd egy furcsa forgó mozdulat után, egy igazi emberi fúróvá alakul.
- Tsuuga!
Hallottad elmosódva a hangot. Nem igazán értetted, hogy mit akar, mivel feléd közeledett. Az utolsó pillanatba viszont, elkanyarodott és félbeszelte a feléd tartó fatörzset. Hogy a fenébe dőlhetett ki egy ekkora fa? Mert volt vagy fél méteres átmérőjű az biztos. Ahogy hátranéztél megláttad, hogy a szőkeség sértetlenül porolgatja le a ruháját. Persze a fa kidőlésének okát is meglelted. Egy dundi kis hód volt az, ami majdnem megölt. Persze ha nem tereli egy a figyelmedet a szőkeség, akkor biztos elugrasz, csak hát így neki kényelmesebb volt.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Csüt. Aug. 09 2012, 00:00

// Hiashi //

Amikor már meguntad a várakozást a fa tövében ücsörögve egyszer csak feltűnt valaki nem odaillő! A kiképzőterepen egy gyönyörű nő sétált és éppen feléd tartott. Nagyjából úgy nézhetett ki mint álmaid nője megszorozva jó sokkal. A lány feléd sétált és minden probléma nélkül beállt eléd ám egy darabig nem láttad a nagy melleitől az arcát ebben a tartásban!
A lány felsegített a földről majd barátságosan kezet nyújtott neked és bemutatkozott:
- Szia én Kyotoshi vagyok, de hívj csak Kyonak. Ha nem tévedek te vagy Djuka Hiashi! Az apukád sokat mesélt rólad. Én leszek a mestered, illetve a tanárod és megtanítom neked hogyan tudsz a chakrád segítségével megmaradni falakon vagy fákon stb...
Miközben a nő beszélt hozzád észrevetted, hogy hosszú lila haja legalább a derekáig ér és nem szégyenli takargatni telt idomait. Meg is bámulták a kiképző chuuninok, de Kyo egzotikus zöld szemével csak téged pásztázott látszólag nem zavarta a feltünés amit keltett!
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Djuka Hiashi on Csüt. Aug. 09 2012, 15:28

//Hashirama//

Egy ideig ültem a fánál, már le is csuktam a szemem amikor egy nő állt meg előttem. Lentről nem láthattam az arcát, de így is nagyon elpirultam, mert az arcát a nagy mellei miatt nem láttam. A nő felsegített a földről, majd kezet nyújtott és bemutatkozott. Még mindig nagyon piros voltam, mert a lánynak gyönyörű arca volt. Miközben beszélt észrevettem, hogy lila halya a derekáig ér.
- Szia. Ahogy mondod Djuka Hiashi vagyok. Köszönöm szépen, hogy megtanítod a fára mászást. Már nagyon megszerettem volna tanulni. Remélem jól ki fogunk jönni egymással. - mondtam fejvakaráss mellett.
Nagyon örültem az "ajándéknak" és ha majd hazamegyek azonnal megköszönöm apának. De előtte még el kell végeznem a feladatot. Nem tudtam mi fog következni, ezért vártam a Kyo parancsaira, hogy mit kell tenni. Gondoltam, az sem kizárt, hogy itt fogja megtanítani, mert pont itt egy fa. Körbenéztem és láttam, hogy az fiúk tátott szájjal figyelik Kyot. De láthatólag ő észre sem vette, hogy figyelik. Csak engem nézett gyönyörű zöld szemével. Elpirulva vártam, hogy mit mond.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akira on Pént. Aug. 10 2012, 11:04

A szél enyhén fújt, a talaj enyhén nedves és tökéletes hőmérsékletű, előttem pedig egy csodálatos nő, akibe, ha nem lenne Kanami és én nem csak 16 lennék, ami inkább az ő baja lenne, még bele is szerethetnék, de nem lehet, mivel mindkét feltétel meg van. Közöltem a fehér köpenyessel, hogy mért is vagyok itt, a másik, aki egy nagy strucc formájában leledzett, követni kezdte Moont, nem tudtam mit csinálnak, de nem is izgatott. Látszott a tudóson, hogy kezdene dumálni, mikor reccsenést hallottam, ha tudtam volna, hogy merre kell keresni a forrást és valami az életemre tőr, ha csak azért is, mert én állok rossz helyen és nincs benne gyilkos szándék, csak építkezni akar. Ekkor a névtelen szőkeség felugrik és emberi fúróvá alakulva a levegőbe felém indul. ~Meg akar ölni engem?~ De aztán az utolsó pillanatban elkanyarodik és mögöttem a felém tartó fát félbeszeli. Ha jól hallottam, ebben nem lehetek biztos, valami Tsuuga félét ordíthatott a támadás előtt. ~Ezt a technikát meg kell tanulnom.~ Most, hogy túl voltam a sokkon, hogy ilyen jutsut ismer, most jött a felismerés, hogy megmentette az életem. Körbenéztem és megpróbáltam kideríteni, hogy dőlhetett ki a fa. Hátranézve csak azt látom, hogy a nő sértetlen és épp leporolja a ruháját. Azt is meglátom, hogy egy hód volt, aki el akart tenni láb alól.
- Megtanítaná nekem ezt a technikát? - Kérdeztem reménykedve.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Aug. 12 2012, 14:01

A nőszemély, miközben porolta lefelé a ruháját, kicsit szédelgett is. Mint ha egy iciripicirit többet ivott volna a kelleténél. Természetesen ez csak a technika mellékhatása volt. A hód, teljes elégedettséggel vonszolta el a fa egyik letört felét. Ennyire erősekk lennének a hódok? Nah mindegy. A szőkeség elmosolyodott a kérdéseden, majd megigazította a szemét és felkötötte a haját.
- Természetesen! Már vártam, hogy feltedd a kérdést. - Látszott, hogy lázba hozta a dolog - Nem titok, hogy szeretek dirigálni és tanítani. De hát az Én munkámmal nem sokat tudok kezdeni... Nos, ha mindenképpen meg szeretnéd tanítani nekem, akkor a későbbiek során, kérnem kell tőled valamit. Ha így is benne vagy, akkor elmagyarázom a jutsu lényegét.
Feltételezhetően egy olyan genin mint Genki, minden bizonnyal "igent" válaszol, hiszen miért is ne.
- Nos akkor jól figyelj! A technika neve Tsugaa // Metszőfog. Ez egy, az állathasználók által kifejlesztett technika. Azon belül, pedig Taijutsut. Szükséges hozzá a Shikyaku no Jutsu, amit ugye Te már ismersz. Nos, az egész technika lényege a megfelelő chakrakontrol, azonkívül pedig a kellő erő. Az első amit tenned kell az az, hogy alkalmazod a Négyláb Technikát. Ez után, chakrát koncentrálsz a lábadba és a talpadba. Ha ez megvan, akkor jön a neheze. A chakrádat úgy kell hirtelenjében szabadjára engedned, hogy amolyan robbanás szerűen ki tudd magad előre lőni így megvan a kellő sebesség ahhoz, hogy a fúró erőbehatást erősítsük. Miután elrugaszkodtál, azon nyomban egy gyorsuló mozgást kell végezned. Ezt úgy tudod lehetővé tenni, hogy először chakra nélkül pördülsz meg, majd egy kevés chakrát koncentrálva meghajtod magad oldalra. Jobban teszed, ha először csak egy oldalra gyakorolod a forgást, mivel az a legegyszerűbb. Tehát a chakrád segítségével megadod a kellő sebességet és azután egyből a fizika segítségével pörögni kezdesz. Azután nyomban felhasználod a következő chakralöketet is a forgáshoz. A kezeidet tartsd előre és a karmaidat keményítsd meg. Ha nem koncentrálsz elég chakrát, súlyosan megsérülhetsz. Leszakadhatnak az ujjaid, letörhet teljesen a körmöd, letépheted a csuklódat, eltörheted a gerincedet. Többet nem segíthetek, találd ki magadtól! Én itt leszek a környéken és gyűjtöm tovább a növényeket. Csak ügyesen!
Azzal a szőkeség felhúzta a nyúlcipőt és eltűnt. Teljesen magadra maradtál Moonal.


// Mivel ez egy 150-es chakrát igénylő technika, így 40 sort kérek. Az nem baj, ha 1-2-vel kevesebb de azért próbáld tartani. Lehetnek sérülések is meg minden. Próbálkozz sokszor, vess fel problémákat stb. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Kedd Aug. 14 2012, 17:12

// Hiashi //

- Nos akkor kezdjük is. Az egész módszer amit fára mászásnak nevezünk igazából egy chakra irányítási folyamat. A lényeg itt is ugyanaz mint az össze jutsunál csak a kivitelezés talán annyival összetettebb, hogy itt folyamatosan kell koncentrálnod ami eleinte nehezen fog menni. Kezdésnek akkor nézzük az alapokat. A chakrádat a lábaidba kell koncentrálnod és ott is a talpadba. Érezned kell, ahogy mindkét végtagodat teljesen átjárja a chakrád és szólj ha ezzel meg vagy!
Remélem nem vagyok túl tárgyilagos ez a fiú egy kicsit meg van szeppenve de nem tudom mit ronthattam el mindegy is... Gondolta magában Kyo sensei!
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akira on Kedd Aug. 14 2012, 21:19

Nő megmentette az életemet a görény, aki pedig hód formájában akart meggyilkolni, boldogan elvitte a fél fát, amit az előbb kirágott, és amivel majdnem az életemet vette. Nem hogy iszonyat kemény fogai vannak, de még erősek ezek az állatok, az egyszer szent. ~Azt a mindenit, hogy miket nem tudok meg, ha ezt könyvben olvasom, el se hiszem.~ A nő viszont eléggé szédelgett, mint én, mikor a haverokkal kirúgunk a hámból, bár ez inkább a technika hatása volt, mint a piáé. A kérdésem, hogy megtanítaná-e a technikát csak egy mosoly meg egy hosszú magyarázat volt a válasz. A nő egyre jobban beleélte magát a magyarázásba és még azt is közölte, hogy imád dirigálni. ~Pont ez kellett nekem, hogy egy önimádó szőkeség magyarázzon nekem.~
- Mivel jobb dolgom úgysincs, segíteni meg szeretek mért ne tenném, ha ezzel hasznára válhatok a társadalomnak vagy legalább az embertársaimnak. Tehát a válaszom igen, így is benne vagyok.
Ezután folytatta a technika alkalmazásával, amit én fejben lejegyeztem. ~Tsuuga// metszőfog, állathasználók fejlesztették ki, taijutsu, shikyaku no jutsu szükséges, én ismerem, de ezt tudom, chakra kontroll és kellő erő szükséges, első teendő: négyláb jutsu aktiválása, chakra a lábba és a talpba, innentől jön a neheze, energia hirtelen szabadon engedése ->kellő erő -> a fúróhatás létrejötte, gyorsuló mozgás, egy oldalra gyorsulás, először chakra nélkül, majd kevés chakra meghajtással, ha nem elég a chakra sérülések.~ Miután összeszedtem a tudásmorzsákat lassan próbáltam összerakni magamba, amit láttam, hátha valami egész összeáll a fejembe. Elsőként próbáljuk meg a chakra és mindenféle technika használata nélkül a forgást. Négykézláb ereszkedtem, mivel onnan nagyobb erőt tudok kifejteni, majd elrugaszkodtam és megpróbáltam a levegőben forogni. Elrugaszkodok, de másfél fordulatnál többet nem sikerült véghezvinni, aminek az eredménye jó kis oldal lezúzás lett és ez csak a kisebb sebek közé tartozott. Egészen addig próbálkoztam, amíg így meg nem lett a három teljes fordulat. Sebek: mindkét térdről lejött a bőr, zúzódások az arcomon, két kisujjtörés, a testemen nincs egy sérülésmentes felület. Úgy érzem, ha nincs a technika, amit használok durvábban is összetörhetem volna magam. Hogy a rengeteg bőrt, ami lejött rólam ne is említsem, na meg a ruhám sérülései, bár azt meg lehet varrni. Most akkor jöjjön a következő lépés. Elmutogatom a kézpecsét sorozatot, vagyis csak a tigris jelet, majd elkezdek négylábú állathoz hasonló pózba helyezkedni. Mikor sikerül a körmöm és a fogam meghosszabbodik és megkeményedik, majd futásnak eredek a lendület vételhez, majd mikor úgy érzem, hogy meg van a kellő sebesség és a chakra a lábamba elrugaszkodok és pörögni kezdek. Először azt hiszem, hogy valóban sikerült, de 5 fordulat után leállt a forgásom és az egyetlen épp testrészemen, a fejemen át, előre bukfencet hajtottam végre, aminek az eredménye jó kis nyakfájás és tarkó sérülés volt. ~Ezek után anya azt fogja hinni, hogy megint bunyóztam, pedig ilyen állapotban utoljára 12 évesen a gennin vizsga után voltam, amikor a mostani házam mögötti területen összeverekedtem egy Shinpo nevű sráccal, majd úgy tiszta sebesen leugrottam a vízesésből. Anya szinte agyon vert, nem csak a sebekért, hanem azért is, mert a ruhám csurom víz és vér volt. Most, hogy túl vagyon a nosztalgián, jöjjön a következő próbálkozás, majd újabb és újabb, de semmi eredmény. Ekkor jutott eszembe, hogy itt van a patak, használhatnám egy kicsit felfrissülésnek, ugyanis az egész testemet sebek tarkítják és folyik a víz rólam. Mivel a nő már rég elhúzott, így levettem a ruháimat, csak alsógatyám maradt rajtam, majd belementem a tiszta forrásba. Első reakcióm egy "jáááj" volt, de idővel kezdtem hozzászokni a fájdalomhoz, így teljesen felfrissülve próbálkozhattam tovább. Egy rövid meditáció után újrapróbálkoztam. Elsőre most se ment, de körülbelül harmadik próbálkozásra sikerült a pörgő mozgást imitálnom. ~Akkor most próbáljuk meg valami szilárdan is.~ K9néztem egy körülbelül fél méter átmérőjű fát, aktiváltam a négy láb jutsut, majd neki indultam és mikor minden egyezett, akkor elrugaszkodtam és pörögni kezdtem, a fa pedig kid ölt. A következő próbálkozásom egy kétszer akkora fa volt, de tovább már nem mertem próbálkozni, mert még betörik a fejem és akkor, ha nem sérülésbe halok bele, akkor az anyám öl meg. Remélhetőleg sikerült.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Aug. 16 2012, 11:55

// Le akarok zárni néhány mesélést, úgy hogy haladjunk. Tsuuga technika sikeresen elsajátítva, viszont a mennyiséggel nem igazán vagyok elégedett //


Ahogy pörögsz és sikerrel kivitelezed a jutsut, nekimész a fának. Ugyan az előző sem volt kis fa, de ez jóval nagyobb. Valószínűleg azért nem tudtad ezt a fát is kidönteni, mert ez jóval nagyobb fa, és még csak pár perce sikerült kifejlesztened a technikát olyan szintre, hogy elfogadható legyen. Viszont, sikerült egy teljesen szabályos spirális kört fúrnod a fába. Igaz, az ujjaidról lejött a bőr és nem éppen kellemes, de most már tapasztaltabb lettél egy kicsit. Ahogy próbálod leküzdeni a szédüléssel járó mellékhatásokat, egy kis füstfelhő jelenik meg tőled néhány méterre. Nem tudtad, hogy mi lehet az, de az biztos, hogy valami hódszerű alak rajzolódik ki, egy vastagabb fatönkkel a kezében. De, amint a zavaró por és füst elillant, világossá válik számodra, hogy az a hódnak vélt valami, nem mást mint egy menyét és egy tekercs.
- Üdvözöllek! Ugye Te vagy Matari-san? Ha nem, akkor meg kell hogy öljelek sajnálom! A nevem Kitsuchi!
Nézett szigorú szemekkel és várta a válaszodat.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Djuka Hiashi on Csüt. Aug. 16 2012, 17:07

Bemutatkozásunk elég jól sikerült és meg is kedveltem a nőt. Reméltem ő is kedvel hiszen nem bántottam meg semmivel. Legalább is én így gondoltam. Mivel meg is kell tanulni fáramászni ezért arra próbáltam koncentrálni. Kyo sensei azt mondta, hogy először próbáljam meg a chakrát a lábfejembe irányítani. Érezni fogom ha megy és akkor szóljak neki. Nem volt mit tenni megpróbáltam. Behunytam a szememet. Próbáltam oda figyelni, de annyi dolog járt a fejemben. Egyik kimagasló gondolat, amit nem tudtam elhesegetni, maga Kyo volt, hatalmas gyönyörűségével. Nagyon koncentráltam, de nem sikerült eléggé öszpontosítani, így nem sikerült. Kétszer, vagy háromszor próbáltam, de még mindig nem ment. Beszívtam a levegőt, majd kifújtam. Ezt megcsináltam négyszer és sikerült Kyot kizárni a gondolataimból. De előtte még, azon járt a fejem, hogy mit gondolhat a fiúról, aki előtte áll, hogy beszívja, majd nagy hanggal kifújja a levegőt. De lassan éreztem, ahogy a chakra a lábamba áramlik. Ettől a nagy örömtől elvesztettem a koncentrációt és a chakra kiment a lábamból. De ez nem rettentett el. Megint beszívtam majd kifújtam a levegőt, a fejemben csak is az jár, hogy a chakra áramoljon a testembe. Amikor éreztem, hogy sikerül, nem bíztam el magam, ezért először felmértem, hogy a chakra áramlása stabil-e, utána pedig beengedtem a többi gondolatomat. Meglepődve fedeztem fel, hogy a chakra még mindig a lábamba koncentrálódik. Erre kinyitottam a szemem, rámosolyogtam Kyora és azt mondtam neki, sikerült.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akira on Csüt. Aug. 16 2012, 23:26

//bocsi a minőségért és a mennyiségért is, csak túl akartam lenni, meg egyéb elfoglaltságok miatt kevés idő állt rendelkezésre//

A technikát valahogy sikerült elsajátítanom. Ugyan a kisebb fát sikerrel kidöntöttem, addig a nagyobban csak egy kör, vagyis inkább gúla alakú lyukat sikerült fúrnom, ami büszkeséggel töltött el. Éppen próbálom magam rendbe szedni, hogy ne szédelegjek a rengeteg forgástól és a rengeteg sebem mellett az ujjamról lejött bőrrel se foglalkozzak, amikor hirtelen füstfelhő jelent meg és egy hódra emlékeztető árnyékot takart be. Először azt hittem a korábban életemre törő kis állat tért vissza, így ijedtem egyből megpróbáltam hátraugrani, de tekintve, hogy még mindig forog körülöttem a világ, egy hátraesés lett az eredménye. Ekkor a hódnak nézett óriás hörcsög megszólalt, hogy én vagyok-e én, amire elsőként köni nyelni nem tudtam, majd összeszedtem a bátorságom, hogy közöltem én lennék Matari, de jobban örülnék, ha Genkinek hívna, ugyanis az a keresztnevem, de ne menjünk bele a részletekbe.
- Én lennék, de mit szeretnél tőlem?
Remélem gyorsan túl lehetek rajta és akkor eliszkolhatok innen, ahol többször volt az életem veszélybe, mint az első küldetésemen összesen.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Aug. 18 2012, 12:12

// Most csak a szerződéskötést játsszuk ki ugye?//

A menyét csak megvakarta a fejét, majd sóhajtott egyet.
- Mondtam Én, hogy forgalmas napom lesz... Te vagy ma a második. Nos, a nevem Kitsuchi, a Menyétek és a Kami no Yuugen küldötte. Azért jöttem, hogy beavatást nyerhess a Szervezetbe ami a béke fenntartása érdekében jött létre és a Vén Bölcs kiválasztott téged pár másik shinobival együtt. A kérdés, hogy mit tudsz a Kami no Yuugenről?
Tette fel a kérdést, majd kiterítette maga elé a tekercset, amiben számos név szerepelt. Utoljára "Djuka Kodomo" neve volt felírva a lapokra.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akira on Szomb. Aug. 18 2012, 12:37

A menyét, megtudva, hogy engem keresett egy kicsit zavarba jött, majd a fejét vakargatva előszedett egy tekercset.
- Igen, ezt említetted, hogy te lennél Kitsuchi. Kami no Yuugen? Életemben nem hallottam róluk, így fogalmam sincs, hogy kik ők és mit csinálnak.
Ahogy a tekercs kitegeredett megláttam Kodo nevét, aki klán társam. ~Tehát, ha ő is tag, rosszak nem lehetnek.~
- Mit is kéne csinálnom? Aláírni vagy mi? És ha igen hogyan?
Miután megtudom, hogy vérrel kell aláírni a szerződést és jelenleg rengeteg van belőle, így fogom a jobb nagyujjamat, ami nem túlságosan meglepő módon amúgy is vérzik a gyakorlástól, ráteszem a papírra, majd írni kezdem: Ma-ta-ri Dju-ka Ge-n-ki. Ha ezzel kész vagyok még rákérdezek, hogy esetleg van-e más dolgom.

//Igen, csak a szerződést játszuk ki, mivel ha akarnám se tudnám megtanulni a hónapba a jutsut, mivel nincs hozzá ch-m//
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Aug. 18 2012, 14:08

A menyét csak nézett és nézett. Látszott rajta, hogy fáradt és megviselt. Amint aláírtad a szerződést, Ő feltekerte a tekercset, majd megszólalt.
- A Kami no Yuugen egy olyan szervezet ami a békéért harcol. Vezetője a Vén Bölcs. Most, hogy szerződést kötöttél a menyétekkel, már bármelyik pillanatban megidézhetnek. Ezt nem tudhatod, hogy mikor következik be, úgyhogy légy résen. Én ezzel elvégeztem a dolgom, majd legközelebb többet is megtudhatsz a szervezetről.
Mondta, majd összecsapta a tenyerét és eltűnt a tekercsel együtt. Forgalmas volt a mai nap és még csak kettő óra.

// Okés. akkor a kalandunknak itt vége, szerződést kötöttél a menyétekkel és jutalmul +3 ch-t is kapsz, mivel csak volt benne chakrahasználat. Köszi, hogy ilyen gyors voltál. Muszáj lezárnom most néhány mesélést ^^' //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Szomb. Aug. 18 2012, 18:19

// Hiashi //

Ez a srác egy kicsit olyan mint egy szektás, de semmi probléma megoldjuk megbirkóztam én már ennél komolyabb kihívásokkal is! Gondolta magában a senseied majd rád villantotta százas mosolyát!
- Nos ha sikerült akkor most jön a magyarázat második fele. Ugye a chakrának több fajta hatása lehet! Taszíthat is például ezt kell használni a vízen járáshoz, és tapadhat is ezt kell használnod a fára mászáshoz! Nos képzeld el azt, hogy most a talpadba áramoltatsz minden chakrát és próbálj meg fel lépni erre a fára. Nem hiszem, hogy komoly problémát jelentene, de mielőtt a test súlyodat a fán lévő lábadra helyezed bizonyosodj meg róla, hogy tapadsz-e kellő képpen! Ha ezt nem teszed meg annak csúnya pofára esés lenne a vége én meg nem szeretnélek sebesülten hazaengedni!

// Következő postodban 20 sort kérek a próbálkozásokról és aztán a sikeres próbáról! //
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Djuka Hiashi on Hétf. Aug. 20 2012, 12:53

//Hashi ha lehet gyorsan le szereném zárni mert most adódna egy küldetés és el szeretnék menni.//

Kyo-sensei elmagyarázta, hogy is keéne megcsinálni. Úgy figyeltem ahogy csak tudtam. A nagyját már anélkül is tudtam volna, hogy nem mondja el. Külön óvaintett az óvatósságra. Én is gondoltam rá, hogy nem kéne össze-vissza törni magamat. Persze szerettem én a vagánykodást, ezért meggondolatlan voltam. Elordítottam magam és a nélkül, hogy a lábamba koncentráltam volna a chakrát. Megtettem egy néhány lépést majd következett a kedvencem a zuhanás, majd nagy koppanással értem földet. Azt hittem kettészakadtam, de valójában semmi bajom nem volt. Felkeltem, de körül se néztem azonnal becsuktam a szemem. Koncentráltam, mint még soha. Betörtek gondolatok, régi emlékek amiknek örültem. Éreztem, hogy egyre erősebb a chakra a lábamban. De most nem bíztam el magam. Emlékeim között voltak az akadémiai évek, a sok játék, ahogy apával shurikeneket dobálunk, ahogy anyu főz, nem mintha most nem főzne és még sok más szép emlék. Kinyitottam a szememet és visszatértem a való világba ahol még minden ugyan olyan volt. A fa előttem volt, Kyo mögöttem állapítottam meg a lélegzetéből. Ráraktam a jobb lábamat a törzsre, és éresztem, hogy odahúzza a lábamat. Álltam egy darabig, majd le vettem a lábam. Lehet, hogy logikátlan döntésnek látszott, de én tudtam hogy így jó lesz csinálni, mert így bisztosan tudom, hogy mindkét lábammal megy. A másikat is felraktam éreztem, hogy most is odahúz a fához. De sajnos megint elbíztam magam, és a chakra kiment a lábamból. Olyan mérges lettem magamra, legszívesebben a fába vágtam volna a fejemet. De önkontrolláltam magam és nem tettem. Arcomról is eltüntettem a dühöt, próbáltam lenyugodni. Ismét becsuktam a szemem, de most nem kocentráltam a chakrámat a lábamba, henem megnyugtató gondolatokkal játszottam, amivel pikk-pakk eltűnt a dühöm. Elkezdtem koncentrálni a chakrát a lábamba, de nem éreztem eléggé erősnek. Ezért még inkább odafigyeltem, hogy sikerüljön, és amikor már úgy éreztem ennél jobban nem tudom koncentrálni, felléptem a jobb lábammal a fára. A szemem végig csukva volt. Majd felraktam a balt. Utána előre a jobbat és utána a balt és így tovább. Sétáltam szpen fölfelé, majd amkior egyszer úgy gondoltam nem megyek tovább kinyitottam a szemem. Felbámultam az égre és mosolyogtam. El sem hittem, hogy sikerül. És a chakra nem távozott a lábamból. Megfordultam, hogy lefele nézzek, és azt mondtam Kyo- senseinek:
Kyo sensei, azt hiszem sikerült és szaltóval elé ugrottam. De mint mindig most is elbíztam magam és leérkezéskor elcsúztam egy kövön és ráestem a popsimra. Jól beütöttem és ott is maradtam a földön és neki döltem a fának. Ültem büszkeséggel, hogy sikerült felmásznom a fára, úgy, hogy nem estem le. Ha hazamegyek, azonnal megmutatom apuéknak, hogy sikerült és meg is köszönöm nekik hogy ilyen ajándékot kaptam.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Csüt. Aug. 23 2012, 23:17

Az utolsó próbálkozásnál Kyo megtapsolt téged majd parolázva gratulált. Nagy mellei csak úgy lebegtek örömében...
- Így hát sikerült megtanulnod végül a fára mászás technikáját! Javaslom, hogy otthon egy kicsit gyakorold még, de szerintem nem lesz semmi gond és menni fog ez. Ne felejtsd el ami nem öl meg az megerősít! Üdvözlöm apukádat, de sajnos most mennem kell! Gratulálok. Szia!
Azzal Kyo sensei olyan könnyeden és gyorsan libbent ki az életedből ahogy belépett! Mint egy könnyed kis árnyék! Ezzel a tanulásod befejeződött!


// Sikeresen megvan a tanulás szép volt felírhatod a technikát és és jóváírok neked még 3 ch-t is mellé! Gratulálok Smile //
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Szer. Nov. 07 2012, 11:34

//Zabuza//

Egy átlagos napon vagyok túl. Sajnos most nem kaptam küldetést, így mivel nem ide valósi vagyok, már mehetnék haza. Viszont akkor potyára jöttem volna be, éppen ezért megbeszéltem a vezetővel, hogy egy valakit küldjön mellém, aki megtanít egy újabb Tinta technikára. Szerencsére az egyik ilyen művészetet használó Shinobi éppen szabad, így nekem csak annyi volt a dolgom, hogy kijövök ide. Előtte azonban beugrottam egy boltba, ahol vettem magamnak egy kis méretű chakra tekercset. Azt remélem, hogy ezúttal már olyan technikát tanulok majd, amihez már a rajz tudásomat is használnom kell. Így hát megvettem a tekercset és kisétáltam a gyakorlótérre. Azonban nem esek neki edzeni, inkább a tekercset vizsgálom, hogy miért is különleges.

//a tekercs árát, 50 Ryo-t levonom a pénzemből és feljegyzem az adatlapomra//
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.