Ogasawara Chise

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Ogasawara Chise

Témanyitás  Chise on Hétf. Ápr. 20 2015, 18:28

Pályázat keretében létrehozott multi.
Főkarakter: Kenta Koizumo (155 ch).
Név: Ogasawara Chise - A Futár
Kor: 14
Nem: lány
Magasság: 155 cm
Szint:
Chakraszint:
Ország: Eső országa


Kinézet:
Rövidre vágott sötét türkizkék haja van, fekete, hosszú ujjú, hasát szabadon hagyó pólót és rövid fekete szoknyát hord, és fekete maszkkal fedi el az arcát, ha küldetésen van. Bal kezét egy teljes kart lefedő halványvöröses-szürkés kézvédő takarja, ami a csuklójánál végződik. Haja általában jobb szeme elé lóg, hátára keresztbe egy katana van átkötve, övén hátul vízszintesen 15 cm hosszú tantot hord. Combján shurikentartó 10 senbonnal, ezenkívül három kis tekercs lóg az övén, az egyikben 5 kunai, és 5 shuriken, valamint egy elsősegélykészlet, a másik kettő üres. Hátul a tanto mellől légzőkészülék lóg, és egy kis üveg chakratinta. Egyetlen füstbombája van, amit mindig a kezében tart, azzal játszadozik (Bővebben lejjebb), valamint egy részletes térkép az Amegakure és Otogakure között lévő területről és környékéről. Egyik zsebében egy lezárt tekercs lapul, ami az egyik átadóponthoz való belépés jogát erősíti meg.


Jellem:
Érdekes. Nyitott mindenre, ami új, de zárkózottan él. Egyedül harcol, mert nem jön ki jól szülein kívül más emberekkel. Kicsit mogorvának tűnhet, de ha valaki megismerné, biztos jól kijönne vele. Ha társaságba kényszerítik, nem nagyon szólal meg, de minden feladatát a lehető legpontosabban végrehajtja. A küldetések elvégzése terén való pozitív tulajdonságai miatt lett ő a falu futárja. Feladatai miatt sok időt töltött a falu határain kívül, emiatt sok emberrel találkozhatott, szemtanúja lehetett az emberek összes pozitív és negatív tulajdonságának, ez alapján egy pesszimista, negatív világképet sikerült alkotnia.

Előtörténet:
Chise közönséges családba született, már ha a ninja apából, civil anyából, és egyetlen ninja gyerekből álló famíliát átlagosnak lehet nevezni. Egy ugyanolyan esős napon született Amegakurében, amilyen a többi is volt. Ekkor még Hanzou, a Szalamandra volt a vezető, és az Akatsuki, mint gonosz szervezet, még tervbe sem volt véve. Édesanyja törékeny, csöndes, kedves nőszemély volt, és az Uyeda Mio névre hallgatott. Nem volt ninja, de olyan alapvető dolgokat, mint a senbon tű pontos célba dobása, még ő is meg tudta csinálni. Az akadémiai évek alatt ha volt egy kis ideje, gyakran segített Chisének az edzésében. Apját, Ogasawara Tadakuni-t, aki gyakran küldetésekre járt, ritkán látta, de tudta, hogy szereti a munkáját, ezért amikor elég érett volt hozzá, minden előzetes felkészülés nélkül, ahogy az a ninja felmenőkkel rendelkezők körében megszokott volt, beiratkozott a falu ninjaképző akadémiájára. Az akadémián nem volt kiemelkedő tanuló, a középosztályba tartozott mindig is, talán azért, mert nem nagyon látszott, hogy megfeszülne a tanulás érdekében. A valóság azonban egész más volt. Rengeteget gyakorolt, hogy ő is ugyanolyan erős lehessen, mint amilyennek apját vélte. Apja villám elemű volt, magas szinten használta azt, ezt azonban csak onnan tudta, hogy egyszer véletlenül még az akadémiai évek alatt fültanúja volt egy különleges beszélgetésnek az akadémia két tanára között. Ekkor hatátozta el, hogy ő is villám elemű lesz. Azonban nem olyan könnyű befolyásolni a chakra természetét, és a genetika nem igyekezett Chise segítségére. Az egyik sensei szobájából lopott chakraérzékeny lappal tesztelte le elemét, és hosszú ideig depizett, amikor a papírral nem történt semmi. Persze ő nem tudhatta, hogy minek kéne történnie. A tesztet tökéletesen csinálta, csakhogy kint az esőben, így nem foghatta fel, hogy a víz elemű chakra hatására a lappal ugyanaz történt, mintha szimplán elázott volna. Chise tehát víz elemű. Ezt azonban még hosszú ideig nem tudta meg. Szomorúan ment másnap az iskolába, és kicsit késve is. A kapuban már várta a sensei, akitől a papírt elemelte, és nem tűnt boldognak.
- Sétáljunk egyet! - szólt Chiséhez, aki csak félve bólintott egyet.
- Chise! - szólította meg a sensei a lányt, miközben az utcákat rótták, egy darabig szótlanul. - Csendes, átlagos lánynak ismertelek meg, amíg tanítottalak. Tegnap azonban a tanításhoz szükséges kellékek tűntek el a privát irodámból, és szemtanúk, többek között én is láttam, ahogy aznap kilépsz az irodámból, ahol legjobb tudomásom szerint nem tartózkodtam.  Ezen tények összessége arra enged következtetni, hogy te ellentmondva a rólad alkotott képemmel, eltulajdonítottad a személyes tárgyaim egyikét.
- Szóval lopott. - szólt bele egy nyers hang, ami egy otogakurei ninja fejpántot viselő, bűnronda személyhez tartozott.
- Kérlek, Yume...Várjunk.. - fordult vissza a sensei a férfihez, akit az előbb csendre intett. A két férfi egymásra találása közepette Chise kereket oldott, és egy ideig bujkált az iskola elől. Azonban két hét távollét után végre visszament. Ekkorra már mindenki tudott a lógása előzményeiről, és a lánynak tovább rosszabbodott a kapcsolata a többiekkel. A közte és társai közti viszonyt rosszabbította, hogy Chisét még a genin vizsga előtt apja a falu vezetőjének figyelmébe ajánlotta, és ettől fogva futárként dolgozott, kezdetben még csak a falun belül. Különleges hivatása miatt nem kellett letennie a genin vizsgát, mint társainak, mivel egyes feladatok végrehajtásához ezek az túl egyszerű, alapvető dolgok természetesen kellettek, és egy küldetés sikeres végrehajtása bizonyította a lány tudását. Egy nap, amikor Chise apja kivételesen otthon volt, kopogtak az emeletes ház bejáratán. Mio, Chise anyja nyitott ajtót egy bűnronda otogakurei ninjának, és egy amegakurei jouninnak, akik udvariatlanul beléptek a házba.
- Ogasawara Chisét keressük - mondták. Mio, és az időközben megjelent Tadakuni érdeklődő pillantásokat vetettek feléjük, de mindketten tudták, a két ninja biztos, hogy okkal van ott.
- A vezetőség különleges kiképzésben fogja részesíteni a lányukat. - szólt az amegakurei a lány szüleihez. - Az Otogakure és Amegakure közti titkos és nyilvános útvonalakat fogja megismerni, és talán egyéb hasznos technikákat. A lányuk hivatása egy rendelkezés után mostantól az amegakurei, Otogakurének szánt titkos üzenetek gyors továbbítása lesz. Nem szükséges az önök beleegyezése, ez parancs.
- Amennyiben parancs, kénytelenek vagyunk eleget tenni ennek, de még ha nem is lenne, a lányunk örömmel vállalkozna erre a feladatra. Megtiszteltetés, hogy pont vele végeztetik ezeket a feladatokat. - mondta Tadakuni. Viszonylag neves shinobinak számított a faluban, így lányától sem várt mást, és ezért képes lett volna szinte bármire. Chise ennél a beszélgetésnél még nem volt jelen, legalábbis nem látták. A lépcsőfordulóban guggolt, kissé kihajolva a fal mögül, hogy rálásson a "vendégekre".  Látta, hogy apja elindul felé, de nem mozdult. A földön guggolva várta, hogy odaérjen.
- Szedelőzködj! Küldetésre mész. - szólt hozzá Tadakuni, majd visszament beszélgetni a ninjákkal. A lány hamar végzett. Ninja holmija szinte semmiből nem állt, az egyetlen plusz, amit magával vitt a szokásos cuccain kívül, az egy pántos, nagyjából kétliteres kulacs volt, tele vízzel. Ekkor még sem a tantoja, sem a katanája nem volt meg.
- Oda Sumitomo vagyok, ez az úr pedig Nishimoto Kuniyuki. - mutatott a csúf otogakurei a mellette álló eső-jouninra. Mi fogunk kiképezni, és mindenre kiterjedően körbevezetni az Amegakure és Otogakure közti útvonalon, valamint Otogakurében is. A kiképzés végére azon kevesek közé fogsz tartozni, akik kívülálló létükre tudni fogják Otogakure pontos helyét, és szabadon átléphetik annak kapuit. Ezen információk birtokában védelemre lesz szükséged, amíg meg nem erősödsz, ezért van itt Kuniyuki. Fogd a cuccod, most indulunk. - pillantott karórájára az otoi, majd kiléptek az ajtón. Chisét azonban még egy pillanatra megállította apja:
- A feladatod mostantól igencsak veszélyes lesz, ezért adok neked néhány dolgot, amik hasznodra válhatnak. Itt egy tanto, mestermű, szinte törhetetlen, borotvaéles pengéje van. Kivégzésre használják. Ez pedig egy füstbomba, amit menekülésnél felrobbanthatsz. Mindig tartsd magadnál ezeket. Most pedig indulj, és ne hozz rám szégyent. - búcsúzott el a lányától, miközben átnyújtotta az ajándékokat.
- Köszönöm. - felelt határozottan Chise, majd követte a két ninját.
Egy fegyverraktárhoz indultak, ahol Chisét megajándékozták egy markolatán és pengéjén Amegakure négy esőcseppjét ábrázoló minta volt, és új szandált adtak neki. Ezután egy eldugott kis kiképzőterepre mentek, ahol a lány természeti elemét tervezték feloldani. Ekkor derült ki, hogy a régebben végzett teszt sikeres volt, a lánynak víz elemű chakrabeállítottsága van. Ezután következett az elem feloldása. A feladat egyszerű volt, először egy papírt kellett minden segítség nélkül szétáztatnia úgy, hogy az középen kilyukadjon. A lány meditálásba kezdett, majd pár óra alatt elvégezte a feladatot. Nehézségei adódtak egy kicsit a kör áztatásánál, de a víz a legkönnyebben irányítható elem, némi odafigyeléssel és rengeteg kitartással, próbálkozással hamar sikerült. Azonban Chise nagyon szomorú volt, amikor megtudta, hogy nem lehet villám elemű shinobi. Aznap este tesztként be kellett mutatnia egy ilyen módon kilyukasztott lapot, majd meg kellett töltenie egy kis poharat chakrából létrehozott vízzel. Másnap már folytatódott is a kiképzés, azonban már nem ilyen jellegű volt. A két szövetséges falut összekötő titkos és nem titkos útvonalakat egy hónap alatt megismertették a lánnyal, külön kitérve a legrövidebbre és a legbiztonságosabbra. A kiképzés alatt egyszer sem mentek be Otogakurébe. Három átadási pontot (titkos, bázisszerű helyeket) mutattak a lánynak, ahová a lepecsételt tekercsekkel kellett feladatai alkalmával mennie. Az egyik egy Hang országának határán lévő kis rom, legtöbbször két hangrejteki ninja állomásozott itt. Egyikük rendszerint nagyon - már-már gyanúsan - kedves volt Chisével, ő vette át rendszerint az üzeneteket. A másik pont egy kocsma volt egy forgalmas kis faluban, rendszerint a pultnál várta őt az összekötő. Csendes, mogorva nő volt, hasonlított Chisére. Nem kérdezett, és röviden válaszolt mindenre, amint kézhez kapta az üzenetet, el is tűnt. A harmadik pont egy fákkal körbevett kis tisztás volt, közepén egy sírnak tűnő, derékmagasságú kőoszloppal. Chise itt csak egyetlen egyszer járt, ez egy különleges pont volt.
-
Kizárólag a legsürgősebb üzeneteket hozzuk ide, bármennyire csöndesnek tűnik, a védelme majdnem olyan szintű, mint a falué. Itt van ez a tekercs, ezt mindig hordd magadnál, ez bizonyítja, hogy illetékes vagy, beléphetsz ide. - magyarázta neki Oda, miközben felé nyújtotta az említett tekercset. - Ritkán kell majd idejönnöd, de jó, ha megjegyzed az utat.
A képzés véget ért. Vizsga gyanánt Chisének egymás után mind a három pontra el kellett jutnia. Sikerült neki, és futár munkába állt, de a háború miatt ritkán hagyta el Amegakurét, bár az országon belül is épp elég fontos üzenetet kellett elszállítania.
Miért éppen Chisére esett a falu választása? Mi áll a történet mögött? Mi mindent pusztán külső szemlélőként látunk, a valóságot talán csak Chise tudja.


(Ja és ezt még így idebökném, hogy kicsit rövidebb lett a sztori, mint amire számítottam, de mivel nagy élményfan vagyok, ez hamarosan űbergigamega módon bővítve lesz, csak nem akartam mindent lelőni Shocked)


A hozzászólást Ogasawara Chise összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 02 2015, 11:10-kor.
avatar
Chise
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin - Amegakurei Futár
Chakraszint: 108

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ogasawara Chise

Témanyitás  Shimura Danzou on Pént. Május 01 2015, 23:00

Szia!

Hol is kezdjem...
Ezt így sajnos nem tudom elfogadni. Gyakorlatilag egy olyan karaktert akarsz, aki Amegakurei, de minden titkos utat ismer Otogakuréba. Átgondoltad? Kabuto csak úgy, egy genin kezébe adna ilyen információt, anélkül, hogy előtte kiműtötte volna a lelkét és valami mesterséges árulás-biztos lelket ültetett volna belé?
A koncepció tetszik, még a rövidség sem zavar túlzottan. Azonban, csak úgy tudom elfogadni, ha:
- Futárként három kijelölt pontot - amik azért titkosak - ismer. Előre meghatározott módon, az üzenetet a parancs szerint ezek valamelyikére kell elvinnie, mindig az adott parancstól függ, hogy melyik helyre. Ezek nem Otogakuréban vannak, de a Hang Országában. Előfordulhat, hogy a falu a közelben van - Chise gondolhatja ezt. Itt más, előre megbízott és ismertetett személyeknek - futárok? - kell átadnia minden üzenetet. Az üzenetek pecsétekkel vannak védve, de közel sem biztos, hogy olyan nagyon misztikusak.
- Az utóbbi időben, a háborúnak köszönhetően Chise nem végzett futári feladatokat, csak és kizárolag az Eső Országán belül.


Ha elfogadod a változtatásokat - amiket bele is írsz az előtörténetbe - akkor újra megnézem. Jelezz majd itt!


Danzou voltam!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ogasawara Chise

Témanyitás  Chise on Szomb. Május 02 2015, 11:12

Arigatou! A kért dolgokhoz mérten kiegészítettem, helyenként módosítottam. Hadilábon állok az előtörténetekkel, de ezt élvezem. Very Happy
*Koi
avatar
Chise
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin - Amegakurei Futár
Chakraszint: 108

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ogasawara Chise

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Május 02 2015, 14:17

Még egyszer mondom, nem ismersz semmilyen titkos, vagy nyílvános - létezik egyáltalán ilyen? - utat, ami összekötné a két falut. A találkozási pontokhoz ismered az utakat, kettőt, vagy hármat akár, de ennyi, semmi más. Nem vagy bennfentes, csak futár. Ezekkel a feltételekkel tudom csak elfogadni. Jelezz vissza itt, hogy megfelel-e.Chakra: 105
Szint: D
Pénz: 3000 ryou
Falu: Amegakure no Satou
Jutsu: Alap E szintűek + mivel elfogadtad a víz elemet, ezért jár neked Amegakureiként a Kirigakure no jutsu. Illetve az Eső Ninják alapvető Jutsuja, amennyiben elfogadod, hogy a karaktered idomuljon a stílushoz: Jouro Senbon // Senbon Záporozás. ( Viszont ezt nem vagy képes használni hatásosan addig, amíg el nem éred a megfelelő chakraszintet )
Jelezz vissza,
Danzou!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ogasawara Chise

Témanyitás  Kenta Koizumo on Szomb. Május 02 2015, 14:23

Igaz, igaz, ezer bocsi, ezt a részt elfelejtettem átírni...De megfelel, sőt! Very Happy
Egyébként kelleni fog egy ernyő is, majd egy küldi után megveszem :3 Köszönöm szépen, megyek adatlapot írni.
*Koi
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ogasawara Chise

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Május 02 2015, 14:24

Rendben, akkor elkészítem Chisét. ^^

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ogasawara Chise

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.