Látogatónegyed

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Látogatónegyed

Témanyitás  Kanmiru on Csüt. Ápr. 01 2010, 14:05

A lagúnában fekvő falu látványosságaira, és a tökéletes tengerpart sikerére építő, hotelektől és szállóktól zsúfolt, folyton zsibogó utcák sokasága ez a negyed, amit szigorúan szólva nem is vehetünk a rejtett falu részének. Az egyetlen ami összekapcsolja őket, az az elhelyezésük.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Látogatónegyed

Témanyitás  Djuka Orimi on Kedd Dec. 27 2016, 08:27

/Reina/
Hát itt vagyok... pár hét telt el az első küldetésem óta. Mondhatni még mindig a hatása alatt vagyok, és még mindig gondolkozom ugyanazon a kérdésen. Ez kell nekem? A shinobi lét? Vagy csak szüleim nyomását fogadtam el? Mindenesetre jelenleg egy szobában élek egy négycsillagos hotel hatodik emeletén. Nem tudtam még visszamenni családunk otthonába, azok után ami történt. A szoba pedig ingyen volt, mivel volt pár apró munka, amit el kellett végezni s ezeket elvégezve jutalmul pedig megkaphattam a szállást. Néhány nem fizető vendég... a hotel kaszinójának tartozó személyek... mindig jól jön egy shinobi, ha behajtásról van szó. Mindenesetre ez is egy újabb forró, párás, fülledt nap. Mint mindegyik A Hold Országában. Épp egy frissítő forrófürdővel végeztem, melytől máris hűvösebbnek éreztem mindent, mikor kopogni kezdtek ajtómon. Törölközőt rántottam, kinyitottam az ajtót s körbenéztem, ám nem nagyon találtam semmi élőt, mely képes lett volna az előbb történtekre. Visszalépdeltem szobámba, s kiültem erkélyemre egy frissítő üdítővel, melyet találomra kaptam ki a hűtőből. Asztalomra kikészített dohányárum fogyasztásra kész állapotba helyeztem egy öngyújtó segítségével, s meglepedten észleltem, ahogy a nap sugarai kellemesen karcosra szárították ízét.
-Na ez az élet...- Jegyeztem meg magamnak. -Sok szerencsét annak, aki el akarja ezt baszni...-

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 52


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 295

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Látogatónegyed

Témanyitás  Hirano Reina on Csüt. Dec. 29 2016, 01:41

// Djuka Orimi - A Karma Hatalma //

Orimi próbálta félretenni a küldetés szörnyűségeit, s ebben a hétköznapi teendők kiváló társának bizonyultak. Idejét egy négy csillagos szállodában múlatta, némi munkáért cserébe. Nem is csoda, hogy itt kötött ki és nem a szülői házban, hiszen múltját szerette volna a feledés üdvözítő homályába taszítani. Egy látszólag gondtalan nap vette kezdetét a hatodik emeleti szobájában. A kinti fülledtség legyőzésének érdekében egy frissítő fürdésbe bocsátkozott. Azt viszont senki nem mondta neki, hogy ez a fürdés idegesítő is lesz. Kopogást hallott, aminek nem lelt gazdájára, amikor egy törölközőt kelletlenül magára kapva odalibbent az ajtó elé. Végül egy hűs szomjoltóját kezébe kapva, egy cigaretta kíséretében lépett ki az erkélyére. Nem mellesleg egy szál törölközőben. Nem csak a füstölnivalót, de a Sors érdeklődését is lángoltatta egy pillanatig. Nem kellett sokat várnia, és máris akadt egy önként jelentkező a felhívására.

- Szerinted is meleg van Édes, vagy csak Én érzem így? - hallatszana tőle nem messziről légvonalban egy férfi kérdése pajzán hanghordozással. Ha a kunoichi jobbra fordítja a fejét a hang forrása felé, akkor szemtanúja lehet, amint egy 25 év körüli, szakállas férfi legelteti rajta a szemeit a mellette lévő erkélyről. A pasin köntös van, s egyik kezét a köntöst összekötő szövetövön nyugtatja, míg másikkal a korlátot támasztja. Arcára széles mosoly terülne el, és alaposan végigmérné, külön időket szentelve egy-egy domborulatnak. Ezután tekintetét - bár nem szívesen - az italon pihentetné. Ha netán megunnád az italod, én is szívesen felfrissítelek. Gyere át! - tenne ajánlatot Oriminek és vonná fel a szemöldökét kétszer, gyorsan egymásután, még mindig azzal a kéjsóvár vigyorral számítva arra, hogy most lesz egy jó napja.
avatar
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 35

Tartózkodási hely : Könyvekbe temetkezve


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 390

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Látogatónegyed

Témanyitás  Djuka Orimi on Vas. Jan. 15 2017, 12:50

/Reina/
//Elnézést a késésekért! Kárpótlásul 5Chakrá... jah.. rossz karakter... bocsi! ^^"//

Előkészületeimmel végezve, ideiglenes szállásom erkélyén már-már sikerült kényelembe merülve kisebb alvásszerű cselekvést végeznem, ám ekkor egy ismeretlen hang zavart fel, a maga pajzán, kéjenc dallamán. Mondanivalója, melyet nekem, szánt egyszerű volt és lényegre törő.
~Nagyon jó...~ Jegyeztem meg magamban, hangok, s minden különösebb arckifejezés nélkül.
Szemem kinyitva pillantottam kezemben elfekvő cigarettámra, majd a hamutálra. A férfi itt folytatta a dolgot, s tovább vitte mondandóját, még jobban leegyszerűsítve célját. Eközben mérlegeltem a helyzetet, s csak némán vetettem fel az égre tekintetem. Azaz inkább csak a felettem fekvő erkélyre, mivel nem a hatodik volt a legfelső emelet. Elgondolkoztam pár másodpercig, mekkorát lehet onnan esni, valamint meddig tarthat... Ha pedig esetleg valaki fent megbotlana, mennyi esélye lenne arra, hogy túl is élje az esést? Ám természetesen hívatlan beszédpartneremnek is felelnem kellett, elvégre nem bunkóságra neveltek. Jobb karom, melyben a füstölgő dohányáru, valamint fegyverem is lapult -Mely ebben az esetben tökéletesen látszott s a férfi valószínűleg egyfajta különös testékszernek vélte.- a luxus cikk letevésére késztettem, annak helyére, a hamutartó kisebb vájatába, mely pontosan ezen célt szolgálta. Majd nem túl gyorsan, nem elkapkodva emeltem meg a férfi felé, a törölköző által ugyan fedett, ám mégis kirajzolódó vonalakat feltárva számára. Mikor karom elérte az optimális magasságot, egy kecses felfelé kanyarító mozdulatot vetett csuklóm, s felmutattam véleményemet, egy olyan nyelven szólva így, melyet a világ minden pontján ugyanúgy értelmeznek. Ezt azonban tovább nyomatékosítottam láncom karomból való teljes kieresztésével, ám nem megindításával. Kinézete így akár egy marni készülő csörgőkígyó, ki azért figyelmezteti a területére illetéktelenül betolakodót. //Tehát a karja körül nagyjából 3cmre "lebeg" a végtagtól, de ugyanúgy feltekert állapotban van. //

Amennyiben tovább folytatja a dolgot egy mosollyal nyugtázom, majd átveszem modorának vonásait, lassan felállok napozóágyamból, úgy, hogy legyen ideje kicsit átnézni.
~Akkor legyen vége..~ Mosolyodnék el, majd indulnék látszólag át, az ő lakosztályába.
Ehelyett azonban felkapom térdig leérő fehér köpenyem, s megkeresném az emeleten tartózkodó első velem szembejövő szállodai alkalmazottat, s udvariasan szólnék hozzá.
-Jó napot! Elnézést kérek, amiért megzavarom a munkáját, de lenne itt egy kis probléma. A szomszéd szobában lévő férfi zavarta meg pihenésem, ráadásul enyhén szólva is sértő, bizonyos aktusra való felhívásra célzó szöveggel zaklatott, miközben csak napozni vágytam. Kérem, ha tudna szólni valakinek, vagy útba tudna igazítani, hogy hova is menjek a panaszommal, azért nagyon hálás lennék.- Ülne ki arcomra mosoly, miközben válaszára várnék.

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 52


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 295

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Látogatónegyed

Témanyitás  Hirano Reina on Pént. Jan. 20 2017, 13:31

// Djuka Orimi - A Karma Hatalma //

Orimi meglepően nyugodtan kezelte a helyzetet heves vérmérséklete ellenére. Az első megjegyzést elengedte a füle mellett, míg a másiknál már kelletlenül, de higgadtan vált meg a jobb kezében tartott dohányterméktől. No nem véglegesen, csak a hamutartó e célt szolgáló vájatába helyezte. Bújtatott fegyverét előhívta, s fenyegetően tekerte fel karjára, bármikor készen a támadásra. Keze egy félreérthetetlen gesztussal megtoldva adta át közlését anélkül, hogy egy árva szót is szólt volna.

- Nem tudod, hogy mit hagynál ki Cica. Életében legalább egyszer minden hölgynek meg kéne tapasztalnia Riko csodatételét. -
beszélt magáról első szám harmadik személyben, és egy öntelt vigyor feslett arcára. - Na ne kéresd magad! - kacsintott át Orimire és örömmel nyugtázta, amikor egy mosollyal ajándékozta meg a lány. A férfi fülig érő szájjal lazított  köntösének övén, megnyalta a tenyerét és haját hátrasimította, majd ő is a szobája felé vette az irányt. Ám még nem is sejtette, hogy ezúttal hoppon marad. A Djuka lány békésen öltötte magára fehér köpenyét, és a hatodik emelet folyosóját körültekintően fürkészve meglátott egy takarítós kocsit. Egy hölgy tolta éppen, aki a jelek szerint a hotel szobalánya lehet. A folyosó legvégén sikerült elcsípnie a kisasszonyt. Elpanaszolta neki a szomszéd szobában lakó férfi zaklató szándékait, mire Ő csak megértően bólintott egyet.

- Elnézését kérjük a kellemetlenségekért, azonnal értesítem a felettesemet! Addig is, kérem vigyázzon magára! -
szabadkozott a hölgy lehajtott fejjel. Orimi ezután megindulhat vissza a szobája felé, de tekintete megakad valamin. Vagy mondhatnám úgy is, hogy valakin. Egy nagyon is ismerős női alak rajzolódik ki sárga szemei előtt. Fekete hajkoronáját a már jól megszokott lófarokban viseli, alakja ugyanolyan formás, mint amikor a legutóbb látta őt. Ki gondolta volna, hogy pont itt fog belefutni Nayumiba megint? Barátnője a folyosó túlvégén sétál egyenest felé és szemeit csillogva pihenteti a lila hajú kunoichin. Lábai futásnak erednek és meg sem állnak addig, amíg Orimi elé nem viszik őt. A nyakába vetődik és erősen magához öleli rég nem látott barátnőjét. Egy hosszú ölelés után elengedi, majd egy széles mosollyal fecsegésbe kezd.

- Hol voltál ilyen sokáig csajszi? Úgy hiányoztál! Kamával halálra aggódtuk magunkat! Mondd, mikor jöttél haza? -
darálja le a kérdéseit egyszerre, majd pillantása megáll a köpenyen, amit Orimi magára kapott. - Mégis mi ez a gönc rajtad? Megint nagy vásárlásoknak nézünk elébe! - dörzsölte össze tenyerét felszabadultan, ki sem kérve a lány véleményét arról, hogy szeretné-e megejteni a boltkóros barátnője kísérgetését fél Getsugakurén keresztül. Jobb esetben csak fél. - Tudod mit? Gyere, menjünk le a bárba! Máris hozom a pénztárcámat! El ne mozdulj! - vigyorog Nayumi és táncikálva szalad vissza abba az irányba, ahonnan jött.
avatar
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 35

Tartózkodási hely : Könyvekbe temetkezve


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 390

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Látogatónegyed

Témanyitás  Djuka Orimi on Csüt. Feb. 23 2017, 03:59

/Reina/
  Megtéve tervezett intézkedéseimet, egy hölgybe futottam bele, ki a szállóban dolgozott. Őt kértem meg, megfelelően illedelmes módon arra, hogy kezdjenek valamit a szomszédban lakó férfival. Miután elváltak útjaink, viszont meglepő fordulatot vett a mai érdekesen induló nap. Bár ebben az esetben, talán nem is olyan meglepő bármi, ha egy eleve érdekes napról beszélünk. Mindenesetre az egyik legjobban és legrégebb óta általam ismert személy képe jelent meg előttem a távolban, ki nem titkoltan egyben a hozzám egyik legközelebb álló is. Nayumi volt az, akadémiás barátnőm, ki oly' sokat változott az évek alatt. Régen, az akadémia padjában még a szótlan, szégyenlős kislányról beszéltünk, ma egy érett, képzett kunoichitől. Előbbiben mondjuk ne legyünk annyira biztosak... Viszont kétségtelenül boldogság öntött el, mikor megláttam, nem csak az előbb felsoroltak miatt, a régi ismerettség miatt, hanem azért is, mert ő azon kevesek egyike, akikben tudom, hogy bízhatok és átsegítettek a nem is oly régen történt rossz élményeken.
  Felém futva ugrott nyakamba, melyet egy öleléssel viszonoztam. Szóhoz azonban nem igazán jutottam, úgy be volt zsongva, s valami vásárlásról és bárról beszélt. Mikor sarkon fordult, hogy pénzért siessen, nem restelltem kihasználni az alkalmat, s visszatértem szobámba, hogy normálisan is felöltözzek, ne csak egyetlen köpenyem díszelegjen rajtam, valamint magamhoz vettem pénzemet is. Egy bárba nem lenne szerencsés így kilépni. A folyosóra, ilyen rövid célzatú kitérőre még csak-csak. Felkapva ruháim, kezem ügyébe akadt fejpántom, melyet hosszú másodpercekig néztem, majd inkább ott hagytam a szobában. Kiállva aztán az előbbi találka pontjára, várakozásba kezdtem, s sűrűn tekintgettem a lány távozásának irányába. Majd ha felbukkan, csupán pár szót intéznék hozzá vidáman.

-Na? Indulhatunk?- Ám ahogy azt már megszokhatta a kunoichi is, mosolyom nem volt olyan őszinte, mint amilyennek szántam.

//Megpróbáltam találni kevésbé szemgyilkos színt. Öhm.. és akkor lehetne szó a Fogpiszkáló nevezetű technika megtanulásáról? A bár pont alkalmas lesz úgyis rá.. Very Happy//

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 52


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 295

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Látogatónegyed

Témanyitás  Hyuuga Hinata on Vas. Feb. 26 2017, 17:19

// Djuka Orimi - A Karma Hatalma //

Orimi keserédes gondolataiba temeti magát, miközben egy gyors átöltözés után várakozik Nayumira. Alig két perc telik el és az örömében repeső lány vissza is ér, majd végigméri a barátnőjét, ezután egy elismerő bólintást enged meg magának.
- Na látod, nem is vagy te olyan reménytelen! - mosolyodik el a lila hajú kunoichi ruháira pillantva. - De attól még megyünk vásárolni! - teszi hozzá Orimi legnagyobb bánatára. Ám jókedve csak pillanatnyi, ahogy meglátja azt a mosolyt, amit egy igaz barát soha nem lát szívesen. Szemében aggodalom ül, majd szótlanul bólint egyet és Orimi kezét megragadva indul le a bárba. Amint odaérnek, Nayumi mintha tökéletesen kiismeré magát, egyből a pult felé veszi az irányt.
- Szia Toma! Két szakét kérek, ma különleges vendégem van! - köszönti nevén a pultost és vet egy féloldalas pillantást a mellette lévő lányra.
- Szia Nayumi! Nocsak... - emeli tekintetét a harmincas éveiben járó férfi Orimire, majd elmosolyodik a látvány láttán. - Ez esetben az első kört a ház állja.
- Köszönjük! -
mondja vigyorogva a lófarkas kunoichi, majd az ital átvétele után elballagnak egy közeli asztalhoz. Amint leülnek, Nayumi megköszörüli a torkát és hunyorogva barátnőjére pillant. - Na ki vele, mi nyomja a lelked! Engem nem ejtesz át holmi műmosollyal, a legjobb barátnőd vagyok! - akadékoskodik, de hangját nem emeli meg, s tekintetében továbbra is aggódás lapul. - Ha tudok bármiben segíteni, tudod hogy... - kezd bele a mondandójába, de elhallgat és egy kérlelő pillantást vet a lányra. Mindketten nagyon jól tudják, hogy egymásra mindig számíthatnak. Kinek beszélhetne Orimi az őt ért megrázkódtatásokról, ha nem Neki? Ki volt ott mellette a családi tragédiája után, ha nem Ő? Ha Orimi ezeket tartja szem előtt és kiönti a szívét, Ő figyelmesen hallgat. Viszont a monológ után Nayuminak reagálni erre nem lenne ideje, hiszen egy érdekes látványban lesz részük. Nem csak nekik, hanem az egész bárnak. Akarva-akaratlanul egy bosszantó jelenet játszódik le.
Riko toppan be a bár ajtaján, kabátját a ruhafogasra dobja, kihúzza magát, majd határozott léptekkel ballag a pult felé.

- Toma! Egy üveg bort és két poharat!

- Kettőt? - vonja fel szemöldökét.
- Kettőt bizony, úgyis meghódítom egy hölgy szívét még ma este! Rikonak senki sem bír ellenállni!
- Hát persze. - ráncolja homlokát, majd megvonja a vállát és odaadja a kért italt. Ezután az Orimire nem sokkal ezelőtt kacsintgató férfi máris lecsap az áldozatára és egy egyedül iszogató hölgyet környékez meg.
- Szia Szépségem! - veti rá magát a nőre és karolja át, aminek szemlátomást Ő egy cseppet sem örül és mocorog. - Olyan bánatosnak tűnsz. Ne aggódj, már itt van, akire vártál! Riko nagyon boldoggá tudna tenni téged! - villantja meg vigyorát és kacsint egyet.

Mindeközben Nayumi sóhajt egyet és Orimi felé suttog.

- Ezt a barmot... Ezt figyeld! - vesz a szájába egy fogpiszkálót. A következő pillanatban eszméletlen sebességgel lövell ki a szájából a fogvájó, és a fickó épp abban a pillanatban ül le, ezzel elkerülve a találatot. - Francba! A következő kört én fizetem, ha öt próbálkozáson belül eltalálod innen a fülcimpáját egy fogpiszkálóval! - mondja, majd ajkai sunyi mosolyra húzódnak.
avatar
Hyuuga Hinata
Mesélő

Tartózkodási hely : Valahol stalkerkedik


Adatlap
Szint: S
Rang: Krumpli
Chakraszint: T-Takashi-dono

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Látogatónegyed

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Szept. 13 2017, 19:34

A kalandot kérésre lezárom, esetleg Élményben meg lehet írni a folytatását. A kalandot átvettem
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Látogatónegyed

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.