Disutori no Sato

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Disutori no Sato

Témanyitás  Hidan on Pént. Márc. 24 2017, 04:28

A derékig befalazott fiúnak gyorsan kell számbavennie lehetőségeit hacsak nem akar rövidesen két tűz közé kerülni... Legnagyobb szerencséjére az őt földbe rántó Seigi félmunkát végzett, vagy csupán nem vette elég komolyan őt ahhoz, hogy teljesen véghezvigye az egyébként triviális földtechnikát. Kezei így szabadok maradtak, ennél többre pedig nincs is szüksége: ujjait kézpecsétekbe fonja, hogy chakráját vízként materializálva, valamint a környezet páráját összpontosítva előbb fellazítsa agyagbörtönét, majd pedig vízzel feltöltve a kissé kitágult vermet kétéltű módjára húzza meg magát. Hogy ez bölcs döntés volt-e, azt csak az eljövendő percek igazolhatják, de az egészen biztos, hogy a lehető legkényelmetlenebb helyzetbe hozta magát: szinte magzatpózba kell húznia magát, hogy a félembernyi lyukban sikeresen eltűnhessen ellenfele velőtrázó tekintete elől. S ha mindez nem lenne elég, a környező szikkadt földfal szivacs módjára, mohó szomjjal issza magába a chunnin által felhalmozott vizet, s menedéke lassan, de rohamosan gyorsuló ütemben kezd szétfolyni.
Figyelembe véve ezen körülményeket a maga helyett csatába küldött Vízklónt pontos, s még inkább gyorsan kivitelezhető tervvel kell létrehoznia a fejében. Ugyanis csak percek kérdése, míg az álcázásul használt iszapossá vált sár teljesen szétfolyik, arról nem is beszélve, hogy mennyire megnehezítheti a fürge mozgást, ha az ember ilyen masszív ganéban dagonyázik.
Mizu Aiza - mármint a Bunshin, nem a hogyléted felől érdeklődök - úgy szökken elő a hangfalusi ifjú által kreált medencéből, mintha csak parittyából lőtték volna. A szemközti Seigi a kettő közül megpróbálja azonnal kihasználni a lehetőséget, míg az otoi ifjú ki van szolgáltatva a tehetetlenség törvényének a levegőben, és egy Shunshinnal rohamozva próbálja behozni a köztük lévő távolságot, hogy egy talajszintről indított támadással fogadja a magasból alázuhanó Okisha-hasonmást. Azonban a kardforgató legfőbb erénye - a nagyobb támadótáv - ezúttal is érvényesül a nyers erőt képviselő ökölharcosok ellenében. Míg a takigakurei elrugaszkodik a földről, addig az esés lendületét felhasználó Aiza egy íves mozdulattal elválasztja rémábrázatát vaskos nyakáról, hogy aztán a teste élettelen sártömeggé omolva záporozzon a földre. Újabb klón... Úgy látszik egyik harcos sem bíz semmit a vakszerencsére.
Lendülete azonban egy pillanatra sem törhet meg, amint földet ért, már fordul is hátra, hogy a tenyerén lévő lyukból áramló légörvénnyel megsegítve kvázi kunaiként használja kardját a másik támadó ellen. Seigi kísértetzöld szemei riadtan pattannak tágra a közeledő fenyegetés láttán. Ujjai szemmel alig követhető gyorsasággal kezdenek szédítő táncba, majd egy rövid kézjelsorozat után az áruló szörnyeteg felkiált:
- Doton: Iwa no Yoroi!
Mielőtt azonban befejezhetné a mondatot, utolsó szava fájdalmas hörgésbe fordul a combjába fúródó penge fájdalmas csókja nyomán. A föld elemű-, feltehetően védekezőtechnikát az utolsó pillanatban hozta létre, ha egy szekundumot is késik, talán a lábával fizet érte... De a kard egyszerűen megállt a húsában, hegyéből mindössze pár centi tűnt el az eleven húsban. A fizikai törvényei szerint a penge súlya elég kellene hogy legyen ahhoz, hogy egyszerűen kiforduljon a sebből, felszakítva a környező kötőszövetet, a fegyver mégis úgy áll meg a torzszülött combjában, mintha csak egy fatuskóba vágták volna. A borult égtől szórt fényben bőre mintha kristályosan felcsillogna, amikor két felhőfoszlány között rásüt a nap.
Miközben Seigi egy kínterhes kiáltással kihúzza magából a pengét - ami egyébként a klón tartozéka, tehát azonnal vízzé is omlik a markai között, mielőtt használhatná -, addig az ál-Aiza akrobatikus mozdulatok egy újabb sorával a már félig elmocsarasodott gát és a dühösen fújtató ellenfél közé pozícionálja magát, s újabb fegyvert húz elő.
- Nem hittem volna, hogy egy magadfajta kígyóivadék képes lesz sebet ejteni rajtam... Úgy látszik nem vehetlek félvállról Otogakurei kutya. Raiso Gekishin!
Újabb kézpecséteket formáz a szörnyeteg, mire felfelé tartott tenyerei felett sebesen cikázva forgó villámnyalábok öltenek testet. Szája varratai között kibukkan hullaszín, természetellensen hosszú és hegyes nyelve, s végignyalja halvány ajkait.
- Bátor szíved van, de jobb helye lesz nálam. Most pedig pusztulj!
Acsarogja, majd gyors egymásutánban egy egész sorozatot indít útjára a tenyerénél formálódó villámchakramokból.


Aiza:
Állapot: 100% (Sértetlen, de lassan elfogy a víz amiben rejtőzik, és megfullad a sárban, ha nem tör ki alóla)
Chakraszint: 70% (Korábbiak, Mizu Bunshin, Shunshinok, Suimenka, Suitenhoufutsu)
Seigi:
Állapot: 92% (Bal comb sérült)
Chakraszint: 57% (Iwa no Yoroi, Gekishin)
Erősítésig hátramaradó körök: 5

//Tanulásod elfogadom//

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Itanashi, Kenshiro Karu
Aokaze Atsushi
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Shunsui
Hirano Reina
Kenshiro Mirubi
Ago

"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Disutori no Sato

Témanyitás  Okisha Aiza on Szomb. Ápr. 01 2017, 00:18

Aiza a földfalban rejtőzve várt a tökéletes pillanatra. Akár a vadász, aki eljátszik a prédájával, mielőtt végleg kioltaná a vérét. Az előtte álló Seigi pedig valódi prédának számított. Nemhogy csak erős shinobi volt, kinek képességei egyelőre kiegyenlítik az esélyeket a kettejük harcában, hanem legfőképp áruló volt, egy hitvány takigakurei korcs, aki beférkőzve a falu bizalmi körébe, belülről próbálta szabotálni az otoi gépezetet. Aiza egykoron felesküdött saját nevére, az Okishak vérére, mely örök időkre kötni fogják őt hűségével és vérével a faluhoz. Ezt jelenti a neve. S nem engedheti, hogy ez a szörnyszülött bemocskolhassa.
Az Aizamásolat szinte tökéletesen imitálta az edetei énjének képességeit, páratlan gyorsasággal és precíz, kifinomult mozdulatokkal volt képes kettészelni ellenfelének egy újabb testét. A chunnin kezdte unni a játszadozást. Való igaz, ő maga is klónokkal teljesített az eddigi összecsapásukon, mégis, sokkalta másabb módját alkalmazta a bunshin technikának. Seigi roppant óvatos shinobi lehet, ezt már képes volt leszűrni a fiú. Maga is nagy játékosnak képzelte magát, aki annyi klónt hoz létre a harcuk alatt. hogy képes lehessen teljes mértékben összezavarni az ellenfelét, hogy a föld alól támadhasson. A doton eleme igen csak sokoldalúnak bizonyulhat, így a saját fuuton chakrajával leginkább csak a gyorsaságra lesz képes építeni. Ahogy Aiza megfordult, a kezében lévő kardot elhajította, majd egy kisebb zankuuhaval gyorsította fel, s célozta meg még sebesebben az utolsó Seigit a felszínen. A kard azonban megakadt a lábában.
Aiza már szinte tudta előre, hogy másodperceken belül a test szét fog esni, s a kardja a sárban fog kikötni. Nem is használt fel sok chakrat a dobáshoz. A penge azonban megakadt benne, az ellenfele pedig felocsúdott. ~Megvagy!~
A Mizu bunshin immáron ott áll a sebzett Seigi ls Aiza valódi rejtekének területének közepén. Tökéletes pozícióban ahhoz, hogy végleg leszámolhasson a fiúval. Seigi bőre felcsillant a felbukkanó fényben, mintha valamiféle roppant vékony anyag fedné be egész testét. A megakadó kard nem esett le, melyből következtethetett a fiú arra, miszerint ellenfele a föld elemmel hozott létre egy olyan védelmet, ami képes megakasztani a fegyvereket. ~Valóban létezik ily sokoldalú elem is a világban? Érdekes~ 
Sebzett ellenfele megállt, majd hihetetlen gyors kézpecsétekbe kezdett. Ujjai szinte szemmel követhetetlen gyorsasággal kezdett bele az újabb pecsétekbe, mégis, a kézformák eltértek. Ekkor a fiú körül valósággal felvillódzott a környezete, majd temérdek, talán egy tucatnyi, villámló korongszerű anyagot kezdett el maga körül forgatni. A klón a shunshin no jutsu segítségével oldalaz ki annyira, hogy az egymást követő lövedékek hatótávját elkerülje. Még a chakragyűjtés pillanatában azonban az elmozdulással együttesen egy kézpecsétet formált, melynek következtében egy újabb mizu bunshint akart megteremteni. A létrejövő friss vízklón a talajvízből és a levegő páratartalmából születne meg, harmad annyi chakraból, mint előde. Az ő szerepe nem a támadás lesz, hanem a megtévesztés. A bunshin épp ellenkező irányba térne ki egy újabb shunshinnal, ezzel összezavarva ellenfelét, aki remélhetőleg nem lesz képes egyszerre két irányba is figyelni. Bárhogy is történjen, a két bunshin oldalas irányból rontatnának rá, a shunshin gyorsaságával a takigakurei shinobira.
Idő közben a valódi Aiza érezte, a biztonságot nyújtó fölfal hamarosan beomlik, s magával temeti a fiút is. A helyzeten pedig csak rontott a tudat, hogy az a tucatnyi villódzó korong még idő előtt el fogja pusztítani a falat. Mialatt a két bunshin elterelik a fiú figyelmét, a valódi Aiza felkészül, a ahogy az első villódzó korong elérné a földfal felületét, a fiú a lehető leggyorsabban szabadulna ki a tócsából, majd ő maga is egy shunshint alkalmazva, a fal széléről ugrana a magasba, s kardját előrántaná. 
A Mikazuki no Mai eredetileg egy konohában őshonos kenjutsutechnika volt, azonban oly sok idő elteltével a különböző nemzetek képesek voltak kiismerni és lemásolni mások képességeit, olykor a maguk módján. Ily módon kerülhetett egy egyszerűnek mondható, mégis szinte tökéletesen felhasználható technika Otogakure, ezzel együtt Aiza kezébe. A két oldalról rohamozó klón kellően képes lehet elterelni és megosztani a figyelmét a fiúnak, aki ennek következtében remélhetőleg nem is veheti észre a magasból érkező fiút. A chunnin kardját csak az utolsó pillanatban húzza elő, hogy ezzel is leredukálhassa a pengén megcsillanó fényesség, valamint a súrlódó acél hangjának hosszát. Aizanak számolnia kellett minden eshetőséggel, s tökéletes vadászként kellett számolnia az ugrást ahhoz, hogy becserkészhesse a vadat. Kardjában egyszerre összpontosította fuuton chakrajának segítségével a Hien: Godai no Iki élességét, s növelte meg a hatótávolságát néhány arasszal a Kezouniba Yiba nevű széltechnikával. A szélchakraval átitatott penge talán elég erősnek bizonyulhat ahhoz, hogy átvághasson egy esetleges föld elemű védelmet. Teste köré is koncentrálta egyben a chakrat, s megalkotva a Daraishinban alkalmazott szélcsatornákat, csupán kardok nélkül. Ez volt a biztosítéka arra, hogy elterelhesse az újabb raiton technikákat, ugyanis a sebes csatorna képes felvenni a villám elemmel a harcot, s képes a hihetetlen gyors forgásával eltéríteni azt az eredeti céljától. Egy efféle védelemmel és támadóerővel ugrott neki egyenesen a takigakureinek, s megpróbálta a széllel körülölelt karddal függőlegesen kettévágni a fiút, mindaddig, amíg a teste végleg két darabban esik szét. Ha Aiza időzítése megfelelő, akkor a támadás akár eldöntheti harcukat.
avatar
Okisha Aiza
Játékos

Taijutsu Pontok : 42


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 467

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Disutori no Sato

Témanyitás  Hidan on Csüt. Ápr. 13 2017, 06:12

Mielőtt még végleg maga alá temetné a sűrű sártömeg, az igazi Aiza megpróbál kikecmeregni egyre alaktalanabbá omló falból, hogy ezúttal ő maga is a tettek mezejére lépjen. Ezalatt az általa létrehozott vízmásolat egy Shunsin segítségével oldalazik a Seigi markából záporozó villámkorongok elől. Ezzel ugyan a klón sikeresen megmentette magát, azonban megfosztotta kreálóját az eleven pajzs védelmétől: az agyagos masszától nehézkesen és esetlenül mozog kissé, így a Mizu Bunshin hűlt helyét kaszáló elektromos chakramszerűségek egyike az iszaptömegbe csapódik, ahonnan épp menekülni próbál. Egyrészt, mivel a doton achilles-sarka a raiton, másrészt mivel a rendkívül erős vezetőtulajdonságáról híres vízzel van átitatva, a becsapódás nyomán keletkező elektromos kisülésnek egy kritikus része az Okisha fiút is eléri. A hirtelen sokkon és az azt követő erőteljes zsibbadáson kívül azonban nem szenved számottevő sérülést, de így is értékes másodperceket veszít, ami jelen helyzetében akár sorsdöntőnek is bizonyulhat.
Legnagyobb szerencséjére a kiszolgáltatottság örökkévalóságnak tetsző pillanataiban Vízklónja épp oly éles elmére valló, gyors helyzetelemzéssel próbál neki időt tenni, mintha valójában ő maga volna az. Fogyatkozó chakrakészletéből létrehozva egy - össztartalékait nézve teljesértékűnek jóindulattal sem nevezhető -, újabb klónt, hogy annak közreműködésével két oldalról zavarhassák meg a takigakurei szörnyszülöttet, amíg teremtőjük előkészülhet egy mindent eldöntő csapásra.
Otogakure elszánt chunninja, amint újfent ura mozdulatainak a levegőbe szökken, miközben jelentős mennyiségű chakrát halmoz fel ahhoz az összetett manőverhez, amivel pontot tervez tenni az egész ügy végére. Mire eléri szökkenésének legmagasabb pontját, s lefelé ívelő zuhanásba kezd, testét szinte már teljes egészében átjárja a tenketsuiból felszabaduló szélchakra. A körülötte vadul örvénylő fuuton energiák a levegőben való navigálásban is sokat segítenek, illetve az ehhez felhasznált többletchakrát is fel tudja használni ahhoz, hogy azt a tokból való kirántás pillanatában robbanásszerűen pengéjét vezethesse. Azon szándéka azonban, hogy rejtve maradjon Seigi szeme elől, csak addig a pillanatig volt lehetséges, amíg fel nem ugrott, ugyanis a vízesésfalusi fiú a korábbi percek során is szemben állt a fallal. Így mindenfajta lopakodás halva született ötletnek számít, de talán nem is lesz szüksége ilyesmire...
Ugyanis amíg az ifjú Okisha épp az áramütéstől kapott bénultságtól szenvedett valamivel korábban, addig másolatai két átellenes oldalról kerülgették ellenfelüket. Az embertelen korcs egy ideig passzív defenzívába vonulva figyelte ténykedésüket, azonban lassan kezdett rájönni, hogy sem gyorsasága, sem pedig érzékei kiélezettsége nem teszi képessé arra, hogy hatékony szemmel tarthasson két potenciális veszélyforrást. Így a legjobb védekezés a támadás alapon a takigakurei egy váratlan, meghökkentő és egyben gusztustalan lépéssel próbálta megelőzni az őt ért offenzívát. Mindkét karja, mintha izmok és csontok helyett csak valami bizarr, fekete rostköteg tartaná őket vállaihoz egyszer csak iszonyatos sebességgel megnyúlik. Az emberi anatómiát megtagadó fordulat a meghökkentés erejével hat mindkét egyre fáradó klónra, akiknek szinte idejük sincs kitérni a feléjük repülő markok elől, azonnal a torkukra fonódnak.
Az egyiknek azon nyomban összeroppantja a gégéjét, aki így tócsává omlik ujjai között, míg a másikat maga felé rántja úgy, hogy az éjsötét valami, ami összetartja az ízületek közti részeket, hirtelen összehúzódik és ismét egy normális emberi kar alakját venné fel, teljes erőből Aiza felé hajítja tulajdon Vízklónját. Ez normál esetben talán elégnek bizonyulhatna ahhoz, hogy ne csupán röppályáját változtassa meg a két test egymásnak csapódása, de akár súlyos sérüléseket is ejtsen a fiún. Mivel azonban egy szemmel nem látható, kisebb forgószél tombol a chunnin teste körül, mielőtt a Mizu Bunshin telibekaphatná őt, az örvénylés elsodorja a másolatot, ami nagy erővel a földnek csapódva semmisül meg. Erre a fordulatra láthatóan Seigi sem számított, minden bizonnyal azt hitte, hogy Aiza ki lesz szolgáltatva a dobásának a levegőben, így ideje sem maradt annyi reagálni, mintha számolt volna ezzel az eshetőséggel.
Ahogy a hirtelen előrántott penge körül kavargó, metsző széllel megpróbálja pontosan félbevágni ellenfelét a hangfalusi, láthatja hogy az kétségbeesetten próbál arrébb oldalazni támadása elől. Nem elég gyorsan... Bár Aiza úgy érzi, mintha csak egy kősziklát akarna kettéfűrészelni, láthatja hogy a számtalan apró vágás ami a kard körüli örvénylés okoz, bizonyos részeken mintha intenzívebb roncsolást okozna, mint máshol. Ha jobban megfigyeli, ezek azok a részek, ahol korábban, a klónok megtámadásakor szétválasztódott Seigi karja. Ahogy még több erőt ad a vágásba, érzi, hogy nehézkesen, lassan, de az a hússzerű valami egyszer csak enged az általa kifejtett nyomásnak és szétválik. Kínterhes, hörgő kiáltás harsan fel a varrott ajkakról, ahogy a szélpenge vállból leválasztja az áruló bal karját. Egész testében rázkódni kezd, majd az általa viselt zeke a háta közepe körül kipúposodik, mintha csak valami ki akarna törni alóla... És nem csak mintha. A következő pillanatban egy közel két és fél méter magas és feleilyen széles, rövid lábakkal és csökevényes szárnyakkal rendelkező valami mászik ki a megsebzett fiúból. Seigi szabad karja ismét megnyúlik, hogy egy pillanattal később körbetekeredhessen kettejük körül, szorosan magához fogva Aizát. A fojtogató ölelésben homlokuk szinte egymáshoz ér, s bármit is tervez a rémpofájú imposztor, vérerekkel átszőtt, zöld szemeinek eszelős pillantása semmi jót nem ígér:
- Most pedig megmutatom neked, mit jelent az, hogy igazán rettegsz valamitől... Aiza!

//Az állapotjelzőket beállítom ma/holnap, hullaálmos vagyok számolgatni bocsánat.//

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Itanashi, Kenshiro Karu
Aokaze Atsushi
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Shunsui
Hirano Reina
Kenshiro Mirubi
Ago

"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Disutori no Sato

Témanyitás  Okisha Aiza on Szer. Ápr. 19 2017, 17:00

A titánok harca tovább folytatódott. Mind a két fél komoly ellenségnek bizonyult a másik szemében, megannyi meglepetést és titkot őrizgetve. Az otogakurei hős szemében pedig felcsillant a remény, mikor az előtte álló ellenfél lába vérezni kezdett. Az óráknak tűnő párviadal során most először volt képes megsebezni a valódi ellenfelét. Talán megfogyott a chakrakészlete, vagy belátta, a hasonmások sem állíthatják meg a Hang bátor chunninját. Az Okisha család sarja azonnal hozzálátott a következő műveletnek. Ugyan rejtőzködési terve nem sikeredett tökéletesre, a kiharcolt helyzetnek köszönhetően nem is volt szükség a teljes észrevétlenségre. A két, oldalasan érkező hasonmások a vártnál is jobb elterelést eredményeztek, ám úgy tűnt, a takigakurei féreg sem vetette be még minden lapját. Seigi számos meglepetést tartogatott még összevarrt szája mögött. 
Két keze, mintha valamiféle démonikus, szőrös csápokká alakultak volna, robbanásszerűen törtek ki kezei helyén, s ragadta meg Aiza két klónját. Az egyikük azonnal megsemmisült, míg a másikat felhasználta a chunnin eltérítésére. Szerencsére Aiza számolt minden eshetőséggel, s még azelőtt gondoskodott a védelméről, mielőtt még kiszolgáltatott, zuhanási helyzetbe nem került volna. Az eltérített klón meglepte ellenfelét, ezzel a fentről suhanó chunnin ismét kiharcolhatta helyzeti előnyét, s le is csapott a magasból, eltalálva ezzel a menekülni próbáló ellenfelét. A kard megakadt a vállban, s mintha egy hegynek vágta volna, dacolt karjának épségéért. Talán az imént demonstrált technika eredménye lehet ez a fajta szilárdság. Aiza azonban nem adta fel. Addig addig feszítette karjaival neki a testnek a pengét, míg végül az át nem hatolt rajta, s el nem választotta a kezet a vállától. Ellenfele felordított fájdalmában. 
A megcsonkított ellenfelének hátából sötét gubó emelkedett ki. Egy emberi alakra emlékeztető, inakból és sötét, fekete szálakból álló szörnyeteg formázódott meg Seigi hátából. Mégis miféle szörnyeteg lehet? Otogakureiként sok bizarr dologgal találkozott már az ifjú Okisha, ily közelről még nem érezhette hatásait. Sokat kell még fejlődnie. Ellenfele kihasználva a meghökkenés pillanatát, szabad kezét a fiú felé emelte, s kezének kígyózó mozgásával megbéklyózta Aiza egész testét, majd maga felé emelte. Fejpántjuk koccanása jelezte, elérte ellenfelének testét. Bűzös, gusztustalan ábrázata, s vérfagyasztó hangja azonban nem törhette meg a chunnint. Fogták már el őt számtalan alkalommal, sőt...általában neki szánták a küldetéseken az önkéntes elfogatást és beépülést. Mindez idáig megoldotta, így most sem lehetetlen kijutni a helyzetéből. Amíg a Kawarimi harcolt az ellenséggel, Aizanak volt ideje felmérni a terepet és kiszűrni a kedvezően felhasználható eshetőségeket. Most pedig eljött az idő, hogy letesztelhesse elméleteit. Először is arcon köpi ellenfelét.
- Otogakurei vagyok. Én nem ismerem a félelmet, te féreg.
Mikor a két fejpánt összeütközik, s a takigakurei visszaemeli az ellenfelének fejét, Aiza megpróbálja a legmegfelelőbb időre koncentrálni, s megvárni, amíg Otogakure díszes fejpántjának fémlemezén megcsillan a térség lámpáinak fénye. A Hikage technikát némiképp módosítva, kard nélkül, a fejpántjával alkalmazva hozná létre. A felerősített fény elegendő lehet ahhoz, hogy ellenfelét néhány másodpercre elvakíthassa. Ha sikerül a teljes elvakítás, ha nem, Aiza egy erőteljesen fejelne előre, méghozzá Seigi orr részére. Remélhetőleg ezzel képes lesz gyengíteni a béklyón, s kardjával egy alulról érkező vágással a magasba taszíthatja Seigi testét. Aiza azonban nem várná meg, hogy a test túlságosan is eltávolodhasson, hanem egy újabb kardot elővéve, az In'eito nevezetű saját technikáját alkalmazva, számtalan vágást ejtene maga előtt, s a vágásokból hátramaradt chakrapengék komplett hájólát indítaná a felfelé repülő Seigi és a hátából kilógó szörnyeteg felé. A pengék némiképp a Hien: Godai no Ikinek köszönhetően szélchakraval is meg lennének erősítve, hogy a chunnin biztosra mehessen az ellenfelének teljes feldarabolását illetően. A támadást követően mindenképp hátrálna, s megalapozna ismét egy biztonságos távolságot.
avatar
Okisha Aiza
Játékos

Taijutsu Pontok : 42


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 467

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Disutori no Sato

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.