Hyuuga Oyoki

Go down

Hyuuga Oyoki

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Csüt. Ápr. 23 2015, 21:00

// Ezt a technikát próbálnám elsajátítani Gokan Sakusou // Az Öt Érzék Zűrzavara. Chakraszint követelmény: 150, Besorolás: C//


Ez a nap is úgy indult mint bármelyik más. Gyors tisztálkodás, egy kis reggeli majd irány ki a szabad ég alá, és kezdődhet az edzés. Tanítója még nem érkezett meg ezért úgy döntött, egy kis bemelegítővel kezdi. Nyújtás majd pár fekvőtámasz, húzódzkodás, felülések. Egy pár kört is lekocogott, csak hogy sikerüljön teljesen felkelnie. Imádta, ahogy a nap melege simogatja a bőrét. Azért is szerette, az ilyen napsütötte időt, mert ilyenkor senki, nem nézte hülyének a folytonos napszemüveg viseléséért, amivel a szemeit takarta. Körülbelül fél óra után megérkezett Hyuuga Ukiruma, a klán által kijelöl mestere.
- Jó reggelt mester! Már bemelegítettem. Mit tanulok ma meg a hatvannégy csapást?- Kérdezte túláradó lelkesedéssel a fiú.
- Botorságokat beszélsz gyermekem. -Mondta rekedtes hangján az öreg okító. - Egyrészt még közel sem jársz hozzá, hogy megtanuld, másrészt pedig ma nincs kedvem téged tanítani. Úgyhogy mára azt találtam ki, hogy menj el a könyvtárba, és néz ki egy szimpatikus technikát, ami nem haladja meg a képességeidet, de jó kiegészítés lehet a jelenlegi tudásodhoz, majd meséld és indokold meg nekem.-
- Értettem. Akkor nemsokára jövők.- Még valamit mormogott az öreg az orra alá, hogy annyira nem kell kapkodni, de hősünk már futva távozott is a könyvtárat átfésülni. Negyed óra alatt meg is érkezett, kereset egy üres asztalt, levette a polcról a megfelelő könyvet majd elkezdte átnyálazni. Sok érdekes technika volt benne, ám a zöméhez bizonyára kevés lett volna a tudása. Másfél óra keresés után végül talált egyet ami szimpatikus volt neki, és talán megfelelően lehetne ötvözni a Hyuuga technikákkal. Gyorsan kijegyzetelte, majd vissza sétált a birtokra megkeresni mesterét. Az öreget a hazában találta meg, és már megszokottan kopogás nélkül lépet be.
- No sikerült találni?-
- Igen ez lenne az.- Mondta és közben nyújtotta át a tekercset. Az öreg végig futotta majd vissza adta.
- Miért pont Gokan Sakusou avagy az öt érzék zűrzavara mellet döntöttél? -
- Mi Hyuugák elsősorban a közelharcban vagyunk jártasak, így távolsági küzdelemben jártas ellenfeleinknek nagyobb esélyük van a győzelemre mint másoknak. Ezenfelül, hiába látunk, ha egy rutinosabb harcos gyorsaságával nem tudjuk felvenni a harcot. Ezzel a technikával a gyorsabbakat átmenetileg képes lennék lelassítani, és egy kunai késhez erősítve a speciális robbanócímkét messzebbre is el tudom juttatni a távolsági harc esetén.- Érkezett az indok.
- És arra nem gondoltál, hogyha te is beszívod a füstöt, akkor a szemeidnek semmi hasznát nem fogod tudni venni egy rövid időre? Sőt van egy olyan érzéseim is, hogy talán aktív byakugan mellet még rosszabbul is jársz mint az ellenfeled.-
- Eszembe jutott, de ahogyan mester te mondanád, mindent ellenünk lehet fordítani, ha nem tudjuk bölcsen használni.-
- Höf... nem azért mondok ilyeneket neked, hogy felidézd... na jó legyen megteszi. Úgyis van egy ismerősöm aki ismeri ennek a titkát. Ez a vándor ninják specialitása. A falu északi határától egy óra járásra van egy kis kunyhó. Ott él egy Faina nevű idős hölgy aki majd tud neked segíteni. Hivatkozz majd rám, és légy tisztelet tudó, nem akarom, hogy lejárass egy régi barát előtt.- A fiú megköszönte mesterének a segítséget, majd egy gyors ebéd után útra kelt. Körülbelül tényleg egy órányi járásra volt a kunyhó, amit már egész messziről kilehetett szúrni a füstnek köszönhetően. Feltételezhetően épp  végzett a sütéssel az asszony amikor megérkezett Oyoki.
- Szép napot!- Köszönt rá a fiú.
- Nem különbet. Segíthetek az ifjú úrnak valamiben?- Kérdezte az enyhén púpos hátú hölgy. Ruhája kopottas volt, és látszott rajta, hogy sokat élt már meg.
- Hyuuga Ukiruma tanítványa vagyok, Hyuuga Oyoki. A mesterem azt mondta, ön tudna nekem segíteni megtanulni az öt érzék zűrzavara technikát, hát ezért kerestem önt fel. Remélem nem zavarom rosszkor.-
- Chöö egy Hyuuga mi. Ukiruma is elmehet a fenébe, ahelyett, hogy a feladatát rám sózza inkább meglátogathatna néha. Persze amikor még ifjabb voltam, és letelepedtem ide, akkor nem volt rest minden nap kijönni a perverz állatja.- Osztotta meg a nem kért információkat. Szegény hősünk akaratlanul is elképzelte, ahogy a két csotrogány egymásnak esik a fiatalok szenvedélyével. - Ám ha már eljöttél eddig, megtanítalak rá. Viszont egy idős hölgynek először a segítséged kéne felajánlanod, nem pedig rögvest kérned. Így ha nem sértődsz meg először ellátlak egy kis munkával. Menj el és szerezd be az ezen a lapon lévő növényeket. Közel tíz szálat mind az ötből, de figyelj arra, hogy szép darabokat hozzál nekem. Ha ezzel végeztél, akkor megtanítalak. A te nyamvadt szemeiddel úgysem lesz kihívás. Jut eszembe minek hordod az a fekete bigyót? Talán te vagy a történelem első vak Hyuugája?- Fejezte be a kis monológját az öregasszony, és átdobta a növényeket tartalmazó tekercset a fiúnak.
- Természetesen segítek hölgyem és elnézést a modortalanságomért. A szemüveget meg azért hordom, mert nem mindenkinek mutatkozok be a teljes nevemen, és nem feltétlen rossz, ha nem tudják melyik klánból származok. Igyekszem vissza.- Felelte majd meghajolt és távozott. Nem ment túl messzire épp csak annyira, hogy már ne lássa senki. Ezt követően törökülésben leült a földre és megnézte alaposabban a tekercseket, hogy milyen növényeket is kell szereznie. Kellet egy sárga virág ami a Ciú nevet viselte, egy kék amit Moki-nak hívtak, egy piros Azúr nevű, egy lila Haken néven és az utolsó ami zöld volt és a leírás szerint Uni-nak nevezték el. Miután alaposan megnézte őket, aktiválta a byakuganját és erősen koncentrált, hogy az öt képen látott növények közül az egyiket megtalálja. Hetvenöt méteres jelenleg a sugara annak a körnek amit belát. A körön belül pár perc keresés után két virágra a zöldre és a sárgára rá is talált. Hamar feltápászkodott és elment először a sárgáért. Szerencsére, ezek a virágok egymás mellé szerettek nőni így nem volt nehéz öt szebb darabot szednie. Ezután elment a zöldért is, majd a helyszínen újra nekikezdett a keresésnek és így folyattatta míg sikeresen meg nem szerezte az összeset. Nagyjából négy óra felé lehetett mire vissza ért a kunyhóhoz a növényekkel.
- Megvan mind?.-
- Igen asszonyom.-
- Akkor gyere be.- Mondta majd besétált a házba. Mikor Oyoki belépet, hamar rájött, hogy a nő tényleg a különböző mérgek mestere lehet. A szoba is tele volt növényekkel, morzsolókkal kis szikékkel párolóval és mi egyébbel ami ember fiának kelhetett. A nő átvette a virágokat és a tekercset is majd az egyik morzsolóhoz lépet.
- Ezt, hogy hívják?- Mutatta fel a pirosat.
- Azúr-nak.-
- No és ezt?- Mutatta a lilát, majd a válasz után ezt végigjátszotta az összessel. -Remek! Akkor már a szükséges növények kinézetét és nevét ismered. Kétféleképpen készítheted el őket. Az egyik, hogy egy ilyen morzsolóval véletlen sorrendben össze morzsolod, ilyenkor a leghatásosabb mert az összes nedvet szinte ki tudod szedni a növényekből. Ám ha nincs morzsolód akkor elég egy késsel megvágnod a növény szárát majd kézzel kipréselni a levet, és egy két kis darabot még bele vágni. Nem bonyolult ugye? Nos... növényekből egy-egy darab elég egy cetlibe, kivéve a lilát.-
- Miért abból mennyi kell?-
- Semennyi. Azt csak a szépségéért és illatáért kértem. Egy nő igazán megérdemli, hogy szép virágokat kapjon.- Az elméleti oktatást a gyakorlati váltotta fel. Az öregasszony bemutatta a növények össze morzsolását, majd a cetlibe pecsételését, ami szinte ugyanúgy nézet, ki mintha rendes robbanócetlit gyártana az ember.
- Mint a robbanócetliknél, itt is be kell pecsételni a chakrád egy részét, mert majd az idézi elő a robbanást. Itt a robbanás keltette tűz füsté alakítja a növények nedvéből készült keveréket, ami belégzése összezavarja majd az áldozat érzékszerveit.- Folytatta az okítást, majd az első kész címke után a Oyokinak kellet elkészíteni a maradék négyet. Az első kicsit lassabban sikerült, de folyamatosan gyorsult a tempója, ahogy megszokta keze a munkát. Mikor már mind a négy cetlivel elkészül a fiú, jött az utolsó simítás.
- Jó szépek lettek. Mikor a chakra és a méreg keverék le van pecsételve csak egy dolog van hátra, az pedig a festés, hogy balga mód nehogy összekeverd ezeket a cetliket másokkal.- Beszéd közben elő vett egy lila festéket, és pár vonással már le is festették őket.
- Itt az ideje, hogy kipróbáljuk.-
- Jó de kin, vagy min?-
- Hát rajtad gyermekem. Csak nem gondoltad, hogy anélkül sajátítod el a tudást, és lépsz le innen, hogy nem próbálod ki milyen finomságot is kotyvasztottál?- Beszéd közben kiterelte az ifjú genint az udvarra, és tőle olyan három méterre lerakta az a cetli, amit bemutató gyanánt ő készített.
Nagy levegő aranyom.- Egy gonosz mosoly, majd felrobbantotta a cetlit, amiből lilás füst kezdett áradni és egyhamar belepte Oyokit is. Bár nagy kedve nem volt hozzá, mégis beleszippantott, és egyszer csak megfordult vele a világ. Hirtelen fönt lett a le, vaníliás illatot érzett, és kutya ugatást hallott. Úgy látta okosnak, hogy lefeküdt a földre megvárta míg a füst elszáll és hagyta kitisztulni a szervezettét. ~Ebbe sem akarok még egyszer belekerülni, még a végén felfordul a gyomrom.~
- Az agyad érékelő központját támadja meg a méreg, ezért különös dolgokat is lehet ilyenkor tapasztalni. Ha téged a byakugan állapotában talál el sokkal rosszabbul jársz ezzel számíts. Na most viszont menj, mára már elégé lefáradtam.-
- Nagyon szépen köszönöm a segítségét hölgyem. Kellemes estét.- Intett búcsút a fiú is, és távozott, zsebében a négy cetlivel és egy kis papírdarabbal, ahova a biztonság kedvéért leírta a receptet. Már sötét volt mire haza ért, de azért mesteréhez még benézett elmesélni a nap eseményeit. Átadta a hölgy üzenetét is, végül haza ment, és lefeküdt aludni.


//Aktuális ch szint 168 aktuális byakugan távolság 75 méter. Köszönöm a rám szánt időd.//
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga Oyoki

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Ápr. 24 2015, 12:48

Üdvözlet!
Sajnos nem tudom elfogadni a Tanulást, mivel a Szabályzatban ki van mondva, hogy csak B vagy annál nagyobb szintű technikát lehet Élményben tanulni. De, hogy ne vesszen kárba a rá szánt időd, (És mivel Régi játékos vagy és a régi szabályokra emlékszel, bár attól még el lehetett volna olvasni a biztonság kedvéért.) ezért úgyis Én mesélek neked, így valahogy beleszőjük ezt az irományt a Játékodba.

Az adatlapodon vezetünk majd neked egy Byakugan távolságot. Mármint a Mini Adatlapodon is.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga Oyoki

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Pént. Ápr. 24 2015, 15:55

Rendben, köszönöm! Legközelebb jobban figyelek majd.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga Oyoki

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Május 02 2015, 14:59

Egyértelműsítő poszt, hogy staffé legyen az utolsó szó, ebből tudjuk, nem kell semmit ellenőrizni.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga Oyoki

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.